Lékárny pro Vaše zdraví

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Lékárny pro Vaše zdraví"

Transkript

1 V letáku také slevy a výhody pro členy klubu Platnost nabídky: od do Opalování Lékárny pro Vaše zdraví Hojení ran GS Betakaroten s měsíčkem kapslí ZDARMA Krásné opálení a zdravá pokožka ź Jedinečná kombinace beta-karotenu, měsíčku lékařského, biotinu a zinku. 175 Kč ź Měsíček lékařský blahodárně působí na pokožku a napomáhá k jejímu zklidnění po opalování. ź V akci také GS Betakaroten Forte s měsíčkem za 179 Kč. Srdce, cévy Vzorek opalovacího mléka LADIVAL NAVÍC TEREZIA Rakytníkový olej 30 tobolek Bepanthen Plus krém 100g NOVINKA 325 Kč Na drobná poranění pro celou rodinu: na odřeniny, škrábance, trhlinky a praskliny kůže. Podporuje hojení řezných ran. Brání vzniku a šíření infekce v ráně. Díky dexpanthenolu hydratuje a ránu hojí. Čtěte pečlivě příbalovou informaci. Bepanthen Plus je léčivý přípravek k vnějšímu použití. L.CZ.MKT.CC Puchýře URGO BLISTERS na puchýře hydrokoloidní náplast 6ks 245 Kč 199 Kč 100% rakytníkový olej bez dalších příměsí. Rakytník podporuje obranyschopnost organizmu, činnost srdce a působí příznivě na pokožku. Tobolky na vnitřní a kapky na vnější použití. V akci více druhů a kapky 30 ml. SLEVA NA VŠECHNY HYDROKOLOIDNÍ NÁPLASTI URGO! 94 Kč 68 Kč Hydrokoloidní náplasti na ošetření puchýřů. Rychle ulevují od bolesti a napomáhají hojení. Náplasti se nelepí na ránu a jsou bezbolestně snímatelné. Zdravotnický prostředek.

2 Lékárny pro Vaše zdraví,,je to tu! Léto, slunce, moře, písek, batoh, hory? Připravili jsme si pro Vás nabídku zvýhodněných produktů, bez kterých se letos v létě určitě neobejdete. Připomínáme, že pro členy klubu Pharmakarty jsme připravili ještě výhodnější ceny a akce. PharmDr. Dana Trčková, ředitelka MEDICON Pharm Opalování Hojení ran Ladival OF50 mléko pro děti 200 ml 445 Kč 390 Kč 189 Kč HemaGel 5g Dezinfekce Velmi vysoká ochrana proti slunci UVA+UVB+IRA. Pro citlivou pokožku dětí a batolat. Voděodolný. Kosmetika. Zkrátí dobu hojení až o 50%. Určen k hojení akutních ran jako jsou odřeniny, popáleniny I.stupně, řezné rány a také k léčbě chronických ran (proleženiny, bércové vředy). Zabraňuje vstupu infekce do rány. Snižuje bolestivost rány. Zamezuje vzniku strupu. Aplikace: pouze 1x denně. Vhodný pro všechny věkové kategorie, děti, těhotné i kojící. Zdravotnický prostředek. Dettol antibakteriální gel na ruce 50 ml 95 Kč 79 Kč Dettol 0,2% antiseptický sprej 100 ml 109 Kč 94 Kč Jednoduchý, rychlý, efektivní přípravek k dezinfekci rukou. Pro okamžité použití, chrání proti 99 % bakterií. Bez potřeby vody a mýdla. Skvělé hygienické řešení pro maminky a rodiny, které potřebují ochranu na cestách. Tento prostředek zanechá vaše ruce osvěžené, neulepené. Kosmetika. K čištění čerstvých drobných ran a k likvidaci běžných bakterií, které infikují drobné rány. V efektivní formě ve spreji. Neštípe, nebarví, nezapáchá, bez jodu. Sprej je určený jen na vnější použití. Obsahuje Benzalkonii chloridum. Kosmetika.

3 Alergické projevy Alergické projevy Fenistil gel 50 g 249 Kč 199 Kč Allergodil nosní spray 10 ml 199 Kč Rychlá a účinná úleva od svědivé podrážděné pokožky různého původu: svědivá vyrážka, poštípaní hmyzem, spálení od slunce, povrchové popáleniny, kopřivka. Forma gelu má chladivý účinek. Fenistil gel je lék k zevnímu použití. Obsahuje dimetindeni maleas. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalovou informaci. Pro členy klubu Léčba příznaků alergického zánětu spojivek a alergického zánětu spojivek a nosní sliznice. V akci také kapky za 129 Kč (pro členy klubu 119 Kč). Léčivý přípravek Allergodil oční kapky s účinnou látkou azelastin-hydrochlorid k očnímu podání. Pečlivě pročtěte příbalovou informaci. Oční kapky Bolest, horečka Hyabak 0,15 % oční kapky 5 ml 186 Kč 120 Kč Osmoprotektivní umělé slzy s aktivní ochranou před UVB zářením. Hyabak vyrovnává osmotickou nerovnováhu a zlepšuje symptomy syndromu suchého oka. Zdravotnický prostředek. Potlačuje bolest, snižuje horečku. Poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních. Dávkování: Obvykle 3 denně 1 tableta. Brufen tablet 69 Kč 49 Kč Lék s účinnou látkou ibuprofen. K vnitřnímu užití. Před podáním si pozorně přečtěte příbalovou informaci nebo se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Alergická rýma Stérimar Mn 50 ml 225 Kč 184 Kč Přírodní mořská voda s příměsí manganu. Pro prevenci a zmírnění nástupu a příznaků alergické rýmy. Úleva pro podrážděný nos pro ty, kdo na alergickou rýmu užívají tablety. Pro vyčištění nosu před podáním léčiva pro ty, kdo léčí alergickou rýmu léčivými přípravky aplikovanými do nosu. Zdravotnický prostředek, CE Věděli jste, že......před použitím léčivých přípravků na alergii aplikovaných do nosu, jako jsou antihistaminika, kortikoidy nebo kapky na ucpaný nos, je vhodné nos nejprve vyčistit mořskou vodou? Vyčištění nosní sliznice usnadní kontakt účinné látky se sliznicí a pomáhá léčivému přípravku lépe působit.

4 Opalování Regenerace Linola Sun Lotion SPF ml 348 Kč 279 Kč Okamžitá sluneční ochrana pro suchou, citlivou a atopickou pokožku. Obsahuje vyvážené a vysoce účinné UVA a UVB filtry. Díky nízkému obsahu lipidů a absenci minerálních pigmentů se snadno roztírá a rychle vstřebává bez lepivého bílého filmu. Vynikající snášenlivost potvrzena klinickými studiemi u pacientů s atopickým ekzémem. Bez konzervantů a barviv. Vhodná i pro velmi citlivou pokožku malých dětí. Kosmetika. Pro členy klubu Panthenol Omega pěna ve spreji, 150 ml Oslavte slunečné dny s novinkou Panthenol Omega. Tělové mléko rakytník 9% a chladivá pěna 10% kosmetika pro dokonalou regeneraci a hydrataci NEJEN po opalování. V akci také mléko s Rakytníkem. Kosmetika. 169 Kč Hojení ran Alergické projevy AlfaSilver sprej 50 ml 199 Kč Bezbolestné ošetření odřenin, popálenin a řezných ran. S ionizovaným stříbrem pro ochranu před infekcí. Přilne k ráně a kryje ji. Urychluje hojení. Vhodné i pro děti. Zdravotnický prostředek. Super cena Mykózy Exoderil kožní roztok 20 ml 209 Kč 179 Kč Volně prodejný lék k vnějšímu užití. S účinnou látkou naftifini hydrochloridum. Při plísňovém postižení nehtů a kůže po celém těle. S trojím účinkem: proti plísni, bakteriální infekci a zánětu.přípravek je vhodný pro dospělé i děti. Aplikace 1x denně. Při plísňové infekci nehtů 2 denně. V akci také krém. Čtěte pozorně příbalový leták. Tip na dovolenou DAPIS gel 40 ml Zklidňuje pokožku při mírných projevech svědění. Obsahuje jedinečné přírodní složky. Dobře se roztírá a rychle vstřebává. Nezanechává mastný film. Bez parfemace, bez barviv. Kosmetický přípravek k vnějšímu použití. 189 Kč 109 Kč Dapis gel je přírodní gel, který se používá při mírných projevech svědění, zklidňuje kůži, ulevuje od bolesti a pálení. Tento gel je šetrný k pokožce a je tedy vhodný pro citlivou pokožku. Neobsahuje konzervační látky. Příjemně pokožku chladí, lehce se roztírá a nezanechává mastnou pokožku. Je vhodný pro celou rodinu, včetně těhotných a kojících žen.

5 Probiotika Průjem Laktobacily 5 33 kapslí 229 Kč 179 Kč Imodium 20 tvrdých tobolek 189 Kč BONUS 10 % ZDARMA. Ideální na cesty stabilní bez ledničky. Total protection komplexní ochrana bakterií od výroby až po trávicí trakt pro maximální efekt! Odolné vůči trávicím kyselinám. V akci také Laktobacílky 33 cucavých pastilek s třešňovou příchutí za. Rychlá a účinná léčba průjmu. Úleva často již po 1. dávce. K léčbě akutního a chronického průjmu. Neovlivňuje přirozenou střevní mikroflóru. Reklama na léčivý přípravek. Tvrdé tobolky obsahují loperamidhydrochlorid a jsou k perorálnímu podání. Před užitím si pečlivě přečtěte celou příbalovou informaci. Držitel registrace: McNeil Products Ltd., UK Pálení žáhy Poskytuje rychle dvojí úlevu od pálení žáhy a zažívacích potíží. Vhodné i pro těhotné a kojící ženy. GAVISCON Duo Efekt 48 žvýkacích tablet 224 Kč 179 Kč Lék k vnitřnímu užití. Před použitím si přečtěte příbalovou informaci. O případných rizikách a nežádoucích účincích se poraďte s lékařem nebo s lékárníkem. Zácpa DUPHALAC Lactulosum perorální roztok, 500 ml, 667 g/l 179 Kč 119 Kč K léčbě zácpy. Všude tam, kde měkká stolice může mít léčebný přínos: hemoroidy, po zákroku na tlustém střevě nebo konečníku. Dávkování: obvykle 1 denně ml pro dospělé a 1 denně ml pro děti (7 14 let). Léčivý přípravek. Před použitím přípravku si pečlivě přečtěte příbalovou informaci. Trávení Pangrol tablet 124 Kč 109 Kč Důvěřujte léku Pangrol Obsahuje 3 trávicí enzymy, které pomáhají zlepšit trávení při nedostatečné tvorbě nebo funkci trávicích enzymů slinivky břišní. Dávkování: 1 2 tablety na každé jídlo. V akci také balení 50 tablet. Lék Pangrol obsahuje pancreatinum. Lék k vnitřnímu užití. Pečlivě si pročtěte příbalový leták. Věděli jste, že......nejčastější příčinou cestovatelských průjmů je především kontaminovaná voda, potraviny (neloupané ovoce, nepasterizované mléčné výrobky, nedostatečně tepelně upravené maso, syrová zelenina). Může být spojen i se stresem, kořeněnou kuchyní či špatnou hygienou. Doporučujeme preventivně užívat laktobacily, aby se posílila střevní mikroflóra již před cestou.

6 Hemoroidy Žíly Močové cesty Hemostop Gel Max 75 ml 162 Kč Stop hemoroidům! Již při prvotních problémech štípání a pálení konečníku. Vhodný i pro těhotné a kojící ženy. Zdravotnický prostředek. 220 Kč 169 Kč Priessnitz Mazání na žíly a cévy DE LUXE 125 ml Pouze pro členy klubu Pro zmírnění potíží s křečovými žilami a při metličkových žilkách. Účinná pomoc při otocích a pocitu těžkých nohou. Originální složení kombinace aescinu a flavonoidů. Kosmetika. Žíly, otoky Unikátní spojení brusinek a D-manosy. Vysoká koncentrace obsažených látek. Denní dávka 50 mg PAC. Vyrobeno v ČR. UROVAL manosa AKUT 10 tablet 214 Kč Lioton g gelu 319 Kč 274 Kč Nejvyšší koncentrace účinné látky ve formě gelu v tubě. Pro léčbu křečových žil a jejich příznaků, běžných poranění, poúrazových poškození svalů, šlach a vazů, pohmožděnin, modřin a otoků. Úleva pro těžké, bolavé, oteklé nohy. Lék s účinnou látkou sodná sůl heparinu. Ke kožnímu podání. Pečlivě si pročtěte příbalový leták. Gynekologické potíže ROSALGIN 10 sáčků 269 Kč 219 Kč Rychlá úleva při gynekologických potížích. Působí proti bolesti, svědění, pálení. Potlačuje bakterie a kvasinky. Vhodný pro běžnou intimní hygienu a hygienu během šestinedělí. Více na V akci také 6 sáčků. Lék s účinnou látkou benzydamin hydrochlorid. K intimním oplachům a výplachům. Čtěte pečlivě příbalový leták. Věděli jste, že......pálením při močení trpí častěji ženy. Na močové cesty mají blahodárný vliv preparáty, které obsahují výtažek z brusinek. Brusinky zabraňují bakteriím uchytit se pevně na stěnách močové trubice a močového měchýře. Při potížích je dobré se vyvarovat kyselým nápojům, jako je např. džus. Vhodný je urologický, heřmánkový nebo meduňkový čaj.

7 Klouby Bolest, zánět Colafit 60 kostiček 445 Kč 349 Kč Ibalgin tablet 109 Kč Čistý krystalický kolagen ve formě měkkých, snadno polykatelných kostiček. Balení na 2 měsíce užívání stačí pouze 1 kostička denně. Bez barviv a přídavných látek. Účinné analgetikum: pomáhápři bolesti hlavy, zubů, zad, svalů, kloubů a menstruační bolesti, snižuje horečku, tlumí zánět. Pro dospělé a dospívající od 12 let. Růžový Ibalgin je jen jeden. Ibalgin 400 je volně prodejný lék k vnitřnímu užití. Obsahuje ibuprofenum. Pozorně čtěte příbalovou informaci a poraďte se s lékařem nebo lékárníkem. Otok, zánět Nervová soustava Reparil Dragées mg Při léčbě místních otoků po zranění, při léčbě a prevenci pooperačních otoků, při léčbě bolestivých syndromů páteře, při léčbě poruch žilní funkce končetin, při léčbě křečových žil, zánětů žil, bércových vředů. Léčivý přípravek. 124 Kč 349 Kč Pro členy klubu Revitanerv Strong 30 tablet 419 Kč 375 Kč Vitamíny niacin, B6, B2 a B1 (thiamin) přispívají k normální činnosti nervové soustavy. Niacin, vitamín B6 a B1 (thiamin) přispívá k normální psychické činnosti. Kyselina pantothenová přispívá k normální syntéze a metabolismu steroidních hormonů, vitaminu D a některých neurotransmiterů. Tejp Temtex kinesio tape Classic 5 cm 5 m 50 až % AŽ 50% SLEVA z doplatku na léky na recept 275 Kč 229 Kč Účinky tejpovací pásky odstraňuje bolest, podporuje hojení, pomáhá aktivovat oslabené svaly, odstraňuje otoky a modřiny, centruje nebo stabilizuje klouby. Výborně drží za všech podmínek vč. sprchování, plavání nebo sportu. Použité lékařské lepidlo je hypoalergenní. Má elasticitu 160% a neobsahuje latex. V ČR již 7 let nejprodávanější páskou. Výrobce Towatex (Jižní Korea). Zdravotnický prostředek. Nárok na slevu mohou uplatnit klienti starší 60 let po předložení klubové karty Pharmacentrum.

8 Imunita Bolest v krku B17 APRICARC s meruňkovým olejem 60 kapslí 409 Kč 299 Kč 4 účinné složky v 1 kapsli. Obsahuje meruňková jádra s vitaminem B17. Hlíva ústřičná pochází z českých pěstíren. Reishi a rakytník podporují obranyschopnost organizmu. V akci také výhodné 3měsíční balení 180 kapslí. Neo-angin bez cukru 24 pastilek 145 Kč 119 Kč Neo-geniální! Léčí bolest v krku. Dezinfikuje ústní dutinu. Potlačuje zánět v krku a dutině ústní. V akci také příchuť třešeň nebo šalvěj. Lék s účinnými látkami dichlorbenzenmethanol, amylmetacresol, levomethol. K místnímu užití v ústech a v krku. Čtěte pečlivě příbalový leták. Oči Tonometr AVILUT Ginkgo Recordati 90 kapslí 489 Kč 359 Kč Tensoval comfort Kč Kč Doplněk stravy pro péči o Váš zrak. Složení: Ginkgo biloba (standardizovaný extrakt 24/6) 60 mg, Rutin 60 mg, Aescin 30 mg, Vitamin E 20,1 mg, Zinek 20 mg, Lutein 13 mg, Zeaxanthin 3 mg, Měď 1 mg. S pažním tlakoměrem Tensoval změříte tlak stejně přesně jako v ordinaci praktického lékaře. Stres, únava Magne B6 Balance 20 sáčků 129 Kč Magne B6 Balance obsahuje hořčík a vitamíny B6 a B9. Vitamín B9 podporuje normální psychickou činnost, jako je paměť, koncentrace a odolnost vůči stresu. Hořčík a vitamíny B6 a B9 přispívají ke snížení únavy a vyčerpání. Se sladidlem ze stévie. Bez nutnosti zapíjet. Slevy a výhody Pro členy klubu Už jste našli výhodnou nabídku pro členy klubu Pharmacentrum? Jsou označeny modrozeleným kolečkem.

9 Pro vaše mazlíčky Akční ceny pouze pro členy klubu Fypryst psi roztok pro nakapání na kůži, různé druhy Fypryst kočky roztok pro nakapání na kůži, různé druhy Účinná látka je z přípravku Fypryst Cat po aplikaci postupně uvolňována na povrch kůže, čímž je zajištěna dlouhodobá ochrana. Jedna dávka zajistí ochranu proti napadení blechami po dobu až 5 týdnů. Proti klíšťatům je přípravek účinný po dobu 2 týdnů. Veterinární léčivý přípravek. 135 Kč 94 Kč Fypryst Spot-On pro malé psy s hmotností 2 10 kg, je veterinární přípravek v praktické pipetě, který je určen k prevenci a k léčbě při napadení blechami, klíšťaty či všenkami. Balení obsahuje 1 pipetu po 0,67 ml. V akci více druhů pro všechny velikosti psů. Veterinární léčivý přípravek. 99 Kč Drontal pro kočky a koťata 2 tablety Dehinel Plus Flavour tablety pro psy 2 tablety 163 Kč Je určen k prevenci a léčbě infekcí vyvolaných oblými a plochými červy u dospělých psů i štěňat (škrkavky, měchovci, tasemnice). Veterinární léčivý přípravek. Alavis 5 pro psy a kočky 90 tablet 79 Kč 59 Kč Chcete mít zdravé a spokojené domácí mazlíčky? Pak je pravidelně odčervujte aspoň 4 ročně přípravky řady Drontal. Vhodné pro koťata od 4. týdne. Drontal je účinný proti oblým a plochým červům koček: ź škrkavky (Toxocara cati (syn.mystax), Toxascaris leonina) ź měchovci (Ancylostoma tubaeformae, Ancylostoma braziliense) ź tasemnice (Echinoccocus multilocularis, Dipylidium caninum, Taenia taeniaeformis., Mesocestoides spp., Joyeuxiella spp.) Drontal je veterinární léčivý přípravek. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalovou informaci. Bayer Foresto antiparazitní obojek vel. 38 ALAVIS 5 vyživuje kloubní chrupavky, podporuje promazávací vlastnosti kloubní tekutiny a pomáhá při pohybových problémech. Kloubní veterinární přípravek pro psy a kočky. 659 Kč 599 Kč Foresto antiparazitní obojek velikosti 38 je obojek určen pro malá plemena psů a pro kočky. Chrání zvířata po dobu až 8 měsíců proti blechám a klíšťatům. Svíticí přívěšek ZDARMA 665 Kč 599 Kč

10 Zatočte s bolestí pomocí tejpingu v lékárně Pharmacentrum Budějovická Tejpování je vhodné pro: % Ovlivnění bolesti zad, krční a bederní páteře % Sport a volnočasové aktivity % Ošetření všech kloubů % Ošetření svalů a šlach % Správné držení těla % Odstranění modřin, otoků, zánětů % A další využití Můžete se objednat v lékárně Pharmacentrum Budějovická! Osobně: Lékárna Pharmacentrum Budějovická, Antala Staška 1670/80, Praha 4 Otevírací doba: Po-Pá 7:00 19:00 Telefonicky: nebo em: tejping@mediconpharm.cz Ceny se liší podle spotřeby tejpovací pásky a délky doby ošetření (1 cm 2,- Kč, 10 min 50,- Kč). Od 1. června v lékárnách Pharmacentrum OSLAVTE LÉTO PLNÉ VÝHOD! Přijďte si pro šekovou knížku plnou slev* * Jarní slevové kupony lze jvyzvednout osobně v kterékoliv lékárně Pharmacentrum. Pro uplatnění kuponu je nutné odevzdat jeho originál při placení u pokladny. Každý kupon je možné uplatnit pouze jednou. Platnost slevových kuponů je od do nebo do vyprodání zásob.

11 Osatka DOBRÉ ZDRAVÉ PŘÍRODNÍ Vaše oblíbená Zdravá výživa brzy v novém Poctivé potraviny z Ošatky si zamilujete saláty, sendviče tyčinky kaše sušené ovoce mouky a luštěniny výrobky z mléka Na příznivých cenách si zakládáme Najdete nás kousek od svého domova: Antala Staška 1670/80, Praha 4 Po-Pá: 7:00 19:00

12 Lékárny pro Vaše zdraví Mgr. Zuzana Krámková Vedoucí lékárny Pharmacentrum Budějovická Již od dětství se jí líbilo prostředí a vůně lékárny. Vystudovala přírodovědné gymnázium v Hradci Králové a následné studium na Farmaceutické fakultě Univerzity Karlovy bylo jednoznačnou volbou. V lékárně Pharmacentrum Budějovická pracuje od roku 2008, v roce 2012 se stala zástupkyní vedoucí a od jara 2014 tuto lékárnu vede. Ve volných chvílích ráda čte, cvičí hot jógu a hraje golf. Lékárna Budějovická Poliklinika Budějovická Antala Staška 1670/80 Otevírací doba: Po-Pá 7:00 19:00 Metro C Budějovická Lékárna DBK Budějovická 1667 Otevírací doba: Po-Pá 8:00 20:00 So-Ne 9:00 19:00 Metro C Budějovická Lékárna Vysočany Poliklinika Vysočany Sokolovská 304 Otevírací doba: Po-Čt 7:00 18:00 Pá 7:00 16:00 Metro B Českomoravská Lékárna Zelený pruh Poliklinika Zelený pruh Roškotova 1225/1 Otevírací doba: Po-Čt 7:30 17:00 Pá 7:30 15:00 Bus 124, 134 Akceptujeme také platby platebními kartami Visa, MasterCard a poukázky značky Sodexo, Ticket Benefits, Accor Services, Le Chécque Déjeuner a Gallery Beta. Platnost letáku je od do nebo do vyprodání zásob. Cílem není nabádání k nevhodnému, nepřiměřenému či neodůvodnitelnému užívání léků. Účelem tohoto letáku není zvyšování spotřeby, výdeje ani předepisování léčivých přípravků. Před začátkem užívání si vždy pečlivě prostudujte příbalový leták, použití a účinky léků konzultujte se svým lékařem či lékárníkem. Uvedené běžné ceny se mohou v různých lékárnách lišit. Za tiskové chyby neručíme. Vyhrazujeme si právo v průběhu akce změnit nabídku produktů za stejný výrobek od jiného výrobce.

-14% sleva 136 Kč Běžná cena: 158 Kč. JUNIOR spray 150 ml akční cena 184 Kč MAXX spray 80 ml akční cena 218 Kč. Repelent

-14% sleva 136 Kč Běžná cena: 158 Kč. JUNIOR spray 150 ml akční cena 184 Kč MAXX spray 80 ml akční cena 218 Kč. Repelent Od 1.6. pro Vás chystáme nový věrnostní program. Sbírejte body a získejte neodolatelné odměny pro Vaše nejmenší. * 16. 5. 30. 6. 2016 z Vaší lékárny Repelent PREDATOR FORTE spray 150 ml Repelent PREDATOR

Více

Interní informační a vzdělávací materiál pro lékárníky a farmaceutické asistentky. Novinky SANOFI Srpen 2015

Interní informační a vzdělávací materiál pro lékárníky a farmaceutické asistentky. Novinky SANOFI Srpen 2015 Interní informační a vzdělávací materiál pro lékárníky a farmaceutické asistentky Novinky SANOFI Srpen 2015 IBALGIN RAPIDCAPS 400 mg měkké tobolky Léčivá látka v tekuté formě: ibuprofenum 400 mg (ibuprofen

Více

Lékárny 239,- 199,- 430,- 250,- Akční leták se vztahuje na lékárny EUPHRASIA. SAFORELLE gel pro intimní hygienu 500ml

Lékárny 239,- 199,- 430,- 250,- Akční leták se vztahuje na lékárny EUPHRASIA. SAFORELLE gel pro intimní hygienu 500ml Lékárny www.euphrasia.cz EUPHRASIA s. r. o. facebook.com/lekarnyeuphrasia Platnost letáku: 1. - 31.5.2017 Akční leták se vztahuje na lékárny EUPHRASIA Paranit gel na detekci hnid 150ml SAFORELLE gel pro

Více

Lékárny 495,- 290,- 115,- 155,- Akční leták se vztahuje na lékárny EUPHRASIA. BIODERMA Photoderm KID lait SPF ml

Lékárny 495,- 290,- 115,- 155,- Akční leták se vztahuje na lékárny EUPHRASIA. BIODERMA Photoderm KID lait SPF ml Lékárny www.euphrasia.cz EUPHRASIA s. r. o. facebook.com/lekarnyeuphrasia Platnost letáku: 1. - 30.6.2017 Akční leták se vztahuje na lékárny EUPHRASIA BIODERMA Photoderm KID lait SPF50+ 100ml EUCERIN SUN

Více

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Bonusová knížka Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Zákazník může využít až 3 kupóny při každé návštěvě. DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU na našich lékárnách! Sleva platí při výdeji léčivého přípravku vázaného na lékařský

Více

Tipy pro chřipku a nachlazení

Tipy pro chřipku a nachlazení Tipy pro chřipku a nachlazení a nachlazení Kdo by je neznal?! Léčba chřipky hned při prvních příznacích může zkrátit celkovou dobu potřebnou k plnému vyléčení, proto nezapomeňte na vhodné doplnění Vaší

Více

KUPUJTE, STÍREJTE A HRAJTE O IPHONE 7!

KUPUJTE, STÍREJTE A HRAJTE O IPHONE 7! AKČNÍ NABÍDKA OD 11. 5. DO 30. 6. 2019 Květen-Červen KUPUJTE, STÍREJTE A HRAJTE O IPHONE 7! Náp...a další hodnotné ceny sti la 3M SPOFAPLAST urychlují hojení, tlumí bolest, zabraňují tvoření jizev V akci:

Více

VAŠE ZDRAVÍ SI BEREME NA STAROST

VAŠE ZDRAVÍ SI BEREME NA STAROST VAŠE ZDRAVÍ SI BEREME NA STAROST AKCE MĚSÍCE listopad 2015 Platnost: 1. 11. - 30. 11. 2015-25 % -16 % Panadol Novum 500 mg 24 tablet Mucosolvan pro dospělé 100 ml, sirup Rychleji snižuje horečku a působí

Více

GS Betakaroten Forte s měsíčkem cps. -24% sleva 179 Kč * GS Betakaroten s měsíčkem cps akční cena 139 Kč

GS Betakaroten Forte s měsíčkem cps. -24% sleva 179 Kč * GS Betakaroten s měsíčkem cps akční cena 139 Kč e t ž ě t u So čko í t u a é k c i o elektr 22. 5. 30. 6. 2017 z Vaší lékárny GS Betakaroten Forte s měsíčkem 80+40 cps. -24% sleva 179 Kč * Voltaren Emulgel 150 + 50 g Balení 50 g navíc AKCE 150 + 50

Více

-25 % -24 % -20 % 89,- 129,- 249,- Ibalgin krém 100 g. Ibalgin Rapidcaps 400 mg 30 měkkých tobolek. Lioton gel 100 g

-25 % -24 % -20 % 89,- 129,- 249,- Ibalgin krém 100 g. Ibalgin Rapidcaps 400 mg 30 měkkých tobolek. Lioton gel 100 g Ibalgin Rapidcaps 400 mg 30 měkkých tobolek Snadno rozpustné, růžové měkké tobolky s tekutou účinnou látkou. Při bolesti hlavy a migréně, bolesti zubů, zad, svalů a menstruační bolesti. -25 % Ibalgin krém

Více

V lékárnách Pharmacentrum

V lékárnách Pharmacentrum V lékárnách Pharmacentrum DBK (obchodní centrum) Budějovická 1667, Praha 4, metro C Budějovická * BUDĚJOVICKÁ (poliklinika) Antala Staška 1670/80, Praha 4, metro C Budějovická ZELENÝ PRUH (poliklinika)

Více

VE SPOLUPRÁCI S. Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 CENTRUM SILVER 100 TABLET + 30 TABLET CENTRUM OVOCNÉ NAVÍC. 559 Kč 589 Kč

VE SPOLUPRÁCI S. Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 CENTRUM SILVER 100 TABLET + 30 TABLET CENTRUM OVOCNÉ NAVÍC. 559 Kč 589 Kč VE SPOLUPRÁCI S Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 FLUIMUCIL 600 Balení 20 šumivých tablet K léčbě vlhkého kašle. Rozpouští hlen, usnadňuje vykašlávání. Šumivé tablety s příjemnou citrónovou chutí. 1 x denně

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 4. 2011 / Doporučené ceny při sazbě 10 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

V lékárnách Pharmacentrum

V lékárnách Pharmacentrum V lékárnách Pharmacentrum DBK (obchodní centrum) Budějovická 1667, Praha 4, metro C Budějovická BUDĚJOVICKÁ (poliklinika) Antala Staška 1670/80, Praha 4, metro C Budějovická ZELENÝ PRUH (poliklinika) Roškotova

Více

249 Kč 325 Kč Doplněk stravy

249 Kč 325 Kč Doplněk stravy URGO FILMOGEL SPOTS Na pupínky Novinka 336 Kč 2ml Rychlé, účinné a diskrétní řešení na problematickou pleť! unikátní složení s Tea tree oil a Kyselinou salicylovou podporuje a urychluje hojení patentovaná

Více

AKČNÍ NABÍDKA. Potíže se zvětšenou prostatou jsou tématem, Pánové, chodíte často? 419,- 499,- * 65,- 76,- * 209,- 238,- * 249,- 312,- *

AKČNÍ NABÍDKA. Potíže se zvětšenou prostatou jsou tématem, Pánové, chodíte často? 419,- 499,- * 65,- 76,- * 209,- 238,- * 249,- 312,- * AKČNÍ NABÍDKA 12. 3. 30. 4. 2016 www.mojelekarna.cz Pánové, chodíte často? Potíže se zvětšenou prostatou jsou tématem, o kterém muži neradi hovoří. Přitom se podle průzkumů týkají více než poloviny mužské

Více

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Bonusová knížka Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Zákazník může využít až 3 kupóny při každé návštěvě. Platnost od 18. 2. 2016 do 31. 3. 2016 nebo do vyprodání zásob. DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU na našich lékárnách!

Více

NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA

NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA Cucavé tabletky se šalvějí, vitaminem C a inulinem Dr. Heart Šalvěj lékařská imunita, rovnováha v dýchacích cestách Vitamín C imunita, ochrana buněk. Šalvěj lékařská

Více

PODPOŘ SVÉ ZDRAVÍ. www.podporsvezdravi.cz. Zácpa. Průjem. Hemoroidy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy.

PODPOŘ SVÉ ZDRAVÍ. www.podporsvezdravi.cz. Zácpa. Průjem. Hemoroidy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy. FENOLAX EUCARBON TASECTAN CARBO MED. MULTILAC DOBEXIL H OmegaDefend BAYFLEX EMOXEN GEL CandyS PŘESNÉ DÁVKOVÁNÍ FENOLAX Projímadlo v tabletách 5 mg 30 tablet FENOLAX www.fenolax.cz Pomáhá při akutní zácpě

Více

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí All-in-one Pure 365 doplněk stravy * Složení přípravku na straně 9 brožury. Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce

Více

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Optimální péče od samého začátku Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem

Více

Uchovávejte při teplotě do 25 C v dobře uzavřené lahvičce, lahvičku uchovávejte v krabičce, aby byl přípravek chráněn před světlem a vlhkostí.

Uchovávejte při teplotě do 25 C v dobře uzavřené lahvičce, lahvičku uchovávejte v krabičce, aby byl přípravek chráněn před světlem a vlhkostí. ÚDAJE UVÁDĚNÉ NA VNĚJŠÍM OBALU krabička (lahvička) 1. NÁZEV LÉČIVÉHO PŘÍPRAVKU Ibalgin 400 potahované tablety ibuprofenum 2. OBSAH LÉČIVÉ LÁTKY/LÉČIVÝCH LÁTEK Ibuprofenum 400 mg v 1 potahované tabletě.

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 1. 2012 / Doporučené ceny při sazbě 14 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

Colostrum ESSENS. kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity

Colostrum ESSENS. kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity Colostrum ESSENS kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity Co je colostrum? Colostrum, česky mlezivo, je první mléko produkované savci několik hodin po porodu. Má jedinečné složení, které se liší od složení

Více

Křížovka o ceny uvnitř! Lékárny pro vaše zdraví. 159 Kč. 199 Kč. 209 Kč. 104 Kč. 99 Kč. 199 Kč. Platnost nabídky: od do

Křížovka o ceny uvnitř! Lékárny pro vaše zdraví. 159 Kč. 199 Kč. 209 Kč. 104 Kč. 99 Kč. 199 Kč. Platnost nabídky: od do Křížovka o ceny uvnitř! Platnost nabídky: od 11. 9. do 12. 11. 2017 Vitamíny pro děti RAKYTNÍČEK multivitaminové želatinky s rakytníkem 70 ks Skvělá chuť díky obsahu ovocné šťávy. Obsahuje 9 vitaminů včetně

Více

s aloe a eukalyptem pro účinnou úlevu od rýmy a ucpaného nosu. Přípravek mohou používat dospělí a děti od 6 let.

s aloe a eukalyptem pro účinnou úlevu od rýmy a ucpaného nosu. Přípravek mohou používat dospělí a děti od 6 let. AKČNÍ NABÍDKA říjen-listopad 2016 Zdraví o krok blíž www.pharmapoint.cz Bolest Rýma Rýma APO-Ibuprofen 400 mg 100 potahovaných tablet Sinex Vicks 15 ml Muconasal Plus 10 ml Uleví od bolesti hlavy, zubů,

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 1. 2015

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 1. 2015 zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 1. 2015 AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí

Více

SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS

SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS CS Get Up Přípravek s energetizujícím účinkem, stimulující, má vliv na hladinu energetického metabolismu, podporuje normální činnost nervové

Více

Čekanka nať řezaná. www.steza.cz. www.steza.cz. www.steza.cz

Čekanka nať řezaná. www.steza.cz. www.steza.cz. www.steza.cz Čekanka nať řezaná Čekanka obsahuje glykosidickou hořčinu intybin (reguluje činnost trávící soustavy a ovlivňuje činnost jater, slinivky a krevní soustavy), dále inulin (15 až 20%, podle některých zdrojů

Více

extrakt ženšenu extrakt zeleného čaje multivitamin obsahující vyvážené množství 12 druhů vitamínů a 9 minerálů

extrakt ženšenu extrakt zeleného čaje multivitamin obsahující vyvážené množství 12 druhů vitamínů a 9 minerálů Gerifit Doplněk stravy Energie plná zdraví na celý den! Kvalitní produkt z Dánska spojující: extrakt ženšenu extrakt zeleného čaje multivitamin obsahující vyvážené množství 12 druhů vitamínů a 9 minerálů

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

-26 % -20 % -32 % 258,- 149,- 119,- 269,- 109,- 129,- 159,- Lékárny pro vaše zdraví KŘÍŽOVKA O CENY UVNITŘ! Platnost akční nabídky:

-26 % -20 % -32 % 258,- 149,- 119,- 269,- 109,- 129,- 159,- Lékárny pro vaše zdraví KŘÍŽOVKA O CENY UVNITŘ! Platnost akční nabídky: KŘÍŽOVKA O CENY UVNITŘ! Platnost akční nabídky: 5. 3. 1. 4. 2018 Lékárny pro vaše zdraví Apo-Ibuprofen 400 mg 100 tablet Uleví od bolesti hlavy, zad, kloubů i menstruační bolesti. Snižuje horečku a tlumí

Více

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí Včetně koenzymu Q10, luteinu a OPC * Složení přípravku na straně 9 brožury. Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce

Více

468,- Lék k vnitřnímu užití. Obsahuje extrakt Serenoa repens. Čtěte. ečliv příbalový leták. 141,- Valetol 24 tablet. Čtěte pečlivě příbalový leták.

468,- Lék k vnitřnímu užití. Obsahuje extrakt Serenoa repens. Čtěte. ečliv příbalový leták. 141,- Valetol 24 tablet. Čtěte pečlivě příbalový leták. Platnost akční nabídky: 30. 4. 3. 6. 2018 Lékárny pro vaše zdraví Prostamol UNO 320 mg, 60 měkkých tobolek 468,- 419,- Lék na problémy s močením způsobené zbytnělou prostatou. Více informací na www.prostamoluno.cz.

Více

30 potahovaných tablet. poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních, bolesti hlavy, zad, kloubů, zubů i menstruační bolesti.

30 potahovaných tablet. poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních, bolesti hlavy, zad, kloubů, zubů i menstruační bolesti. AKČNÍ ŘÍJEN 2018 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 10. 2018 do 31. 10. 2018 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Ibalgin Rapidcaps, měkké tobolky 400 mg 20 měkkých tobolek BOLEST Brufen 400, 400 mg

Více

Pěsticí kosmetika Dermaton

Pěsticí kosmetika Dermaton Pěsticí kosmetika Dermaton Dermaton oil» pro každodenní ošetřování suché a normální pokožky» zklidňuje a obnovuje pokožku po vystavení nepříznivým vlivům» tlumí bolest při zčervenání pokožky» odstraňuje

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek. Využijte maximum díky pufrování

Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek. Využijte maximum díky pufrování Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek Využijte maximum díky pufrování Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem kvalita.

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 10. 2016 eshop.nefdesante.cz NOVINKA AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů

Více

Complete Food for Dogs

Complete Food for Dogs Complete Food for Dogs CD Healthy Line Delikan Na Kopečku 1431 751 31 Lipník nad Bečvou Tel/fax:+420 581 771 270 www.krmivo-pro-psy.blue4net.cz DELIKAN 16 let zkušeností v extruzi a výživě psů výroba krmiv

Více

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,-

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,- KLASICKÁ MASÁŽ regenerační, relaxační, sportovní cca 30 min. - záda, šíje 250,- cca 60 min. - záda, šíje + nohy, ruce nebo hlava (dle přání) 500,- cca 90 min. - záda, šíje, nohy + ruce nebo hlava (dle

Více

Léčivé bylinkové čaje. Aby bylinky neublížily. Heřmánek. Lipový květ

Léčivé bylinkové čaje. Aby bylinky neublížily. Heřmánek. Lipový květ Leden 12., 2018 Léčivé bylinkové čaje Aby bylinky neublížily Ať mezi vaše oblíbené kombinace bylinkových čajů patří jakékoliv léčivky, vězte, že nic byste neměli přehánět. Před konzumací si vždy přečtěte

Více

AKČNÍ NABÍDKA. Lékárny pro Vaše zdraví. GS Condro Diamant. Caltrate Plus. 149 Kč. 599 Kč. 99 Kč. 119 Kč. Zdravé kosti.

AKČNÍ NABÍDKA. Lékárny pro Vaše zdraví. GS Condro Diamant. Caltrate Plus. 149 Kč. 599 Kč. 99 Kč. 119 Kč. Zdravé kosti. AKČNÍ NABÍDKA V letáku také slevy a výhody pro členy klubu Platnost nabídky: od 13. 3. do 28. 4. 2017 Klouby Lékárny pro Vaše zdraví Zdravé kosti Mykóza GS Condro Diamant Limitovaná edice 120+20 tablet

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 4. 2011 / Doporučené ceny při sazbě 10 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

V lékárnách Pharmacentrum

V lékárnách Pharmacentrum V lékárnách Pharmacentrum DBK (obchodní centrum) Budějovická 1667, Praha 4, metro C Budějovická * BUDĚJOVICKÁ (poliklinika) Antala Staška 1670/80, Praha 4, metro C Budějovická ZELENÝ PRUH (poliklinika)

Více

Vyzvednutí zdarma na 188 lékárnách ML po celé ČR!

Vyzvednutí zdarma na 188 lékárnách ML po celé ČR! Platnost nabídky 13. 5. 30. 6. 2017 DNES REZERVUJETE, ZÍTRA VYZVEDNETE. Vyzvednutí zdarma na 188 lékárnách ML po celé ČR! AKCE VĚNUJTE ZDRAVÍ I SVÝM DOMÁCÍM MAZLÍČKŮM! Moje lékárna přichází s nabídkou

Více

www.steza.cz www.steza.cz

www.steza.cz www.steza.cz Jmelí nať řezaná Podpůrný prostředek při léčbě lehčích forem zvýšeného krevního tlaku a při presklerotických stavech starších osob. Upozornění: Přípravek nenahrazuje medikamentózní léčbu. Užívání čaje

Více

AKČNÍ NABÍDKA. Platnost nabídky nebo do vyprodání zásob 159,- SPÁNEK. Doplněk stravy. 475,- Zdravotnický prostředek.

AKČNÍ NABÍDKA. Platnost nabídky nebo do vyprodání zásob 159,- SPÁNEK. Doplněk stravy. 475,- Zdravotnický prostředek. AKČNÍ NABÍDKA Platnost nabídky 16. 7. 31. 8. 2016 nebo do vyprodání zásob www.mojelekarna.cz VITAMINY HOREČKA A Moje lékárna Magnesium B6 Forte 50 + 10 tablet VÝHODNÁ CENA Acygal 500 mg, 10 tablet Ke snížení

Více

1. bříza bělokorá LÉČIVÉ ROSTLINY

1. bříza bělokorá LÉČIVÉ ROSTLINY 1. bříza bělokorá LÉČIVÉ ROSTLINY 1. bříza bělokorá Co sbíráme: list i s řapíky Kdy: duben až červenec Jak: mladé listy ručně otrháváme z větviček, listy sušíme ve stínu na dobře větraném místě. Březové

Více

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina Léto. Ten nádherný prosluněný čas plný výletů, vodních radovánek, dovolených a především užívání si slunečních paprsků. Abychom

Více

Příbalová informace: informace pro pacienta. Neo-angin bez cukru 1,2 mg/0,6 mg/5,72 mg pastilky

Příbalová informace: informace pro pacienta. Neo-angin bez cukru 1,2 mg/0,6 mg/5,72 mg pastilky sp.zn. sukls227576/2009 Příbalová informace: informace pro pacienta Neo-angin bez cukru 1,2 mg/0,6 mg/5,72 mg pastilky alcohol dichlorobenzylicus, amylmetacresolum, levomentholum Přečtěte si pozorně tuto

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

Bonusová knížka. Pro pacienty LÉKÁRNA KLATOVSKÉ NEMOCNICE VE SPOLUPRÁCI S

Bonusová knížka. Pro pacienty LÉKÁRNA KLATOVSKÉ NEMOCNICE VE SPOLUPRÁCI S Bonusová knížka Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S LÉKÁRNA KLATOVSKÉ NEMOCNICE Zákazník může využít až 3 kupóny při každé návštěvě. KLIENTSKÁ KARTA LÉKÁRNY KLATOVSKÉ NEMOCNICE LÉKÁRNA KLATOVSKÉ NEMOCNICE Plzeňská

Více

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje OVOCNÉ ČAJE určené pro běžné pití LIMETKA A GREP Ovocný čaj pro běžné pití. MALINA A JAHODA Ovocná směs obohacená echinaceou. RANNÍ SVĚŽEST Zelený

Více

IBALGIN DUO EFFECT 1X100GM Krém

IBALGIN DUO EFFECT 1X100GM Krém IBALGIN DUO EFFECT 1X100GM Krém Výrobce: Značka: Charakteristika: ZENTIVA A.S. IBALGIN Kód výrobku: 229884 Léčivý přípravek Kód EAN: 8594739210004 Kód SUKL: 0180794 Farmakoterapeutická skupina: 1/4 sp.zn.

Více

30 potahovaných tablet. poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních, bolesti hlavy, zad, kloubů, zubů i menstruační bolesti snižuje horečku.

30 potahovaných tablet. poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních, bolesti hlavy, zad, kloubů, zubů i menstruační bolesti snižuje horečku. AKČNÍ ŘÍJEN 2018 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 10. 2018 do 31. 10. 2018 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Ibalgin Rapidcaps, měkké tobolky 400 mg 20 měkkých tobolek BOLEST Brufen 400, 400 mg

Více

Jídlo a doplňky výživy

Jídlo a doplňky výživy Jídlo a doplňky výživy Co běžně jím a jaké doplňky výživy při závodech používám Jak si chráním některé exponované částí těla Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek Patřím mezi ty ultramaratonce,

Více

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI OBJEVTE SÍLU ALOE Co je kolekce Aloe Vera? Kolekce Aloe Vera je vysoce kvalitní kosmetika s jemným složením, vytvořená na základě certifikované aloe, která poskytuje komplexní péči všem typům pleti, včetně

Více

314,- 259,- -18 % Lék ke kožnímu podání. Obsahuje sodnou sůl heparinu. Čtěte pečlivě příbalový leták. 144,- Pangrol tablet 109,- -24 %

314,- 259,- -18 % Lék ke kožnímu podání. Obsahuje sodnou sůl heparinu. Čtěte pečlivě příbalový leták. 144,- Pangrol tablet 109,- -24 % Lékárny NEJ úžasnější nabídka v lékárnách MAGISTRA 1 Kč GSCondro 1500 mg 30 sáčků Lék na bolestivé klouby Měsíční kúra Běžná prodejní cena 299 Kč Nabídka platí od 29. 5. 2017 do 2.7. 2017 nebo do vyprodání

Více

Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo.

Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo. TIENS DIGEST DOBRÉ ZINC and A ŠPATNÉ its influence BAKTERIE on V TRÁVICÍM human body SYSTÉMU Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo. Špatné bakterie podporují chorobné

Více

Borůvka nať- řezaná. www.steza.cz. www.steza.cz

Borůvka nať- řezaná. www.steza.cz. www.steza.cz Borůvka nať- řezaná Nať borůvky je velmi ceněnou drogou, chránící proti volným radikálům a mající silné protizánětlivé účinky. Listy obsahují glukokininy (myrtilin) a proto se nálev z nich používá při

Více

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Tento produkt byl vyvinut ve spolupráci Mudr. Davida Freje, Ing. Ivety Jecmik Skuherské a odborníků z Japonska. Funkční a dobře vstřebatelná kombinace

Více

-22% -25% -26% -32% 59,- 114,- 199,- 58,- 69,- Lékárny pro vaše zdraví. Platnost akční nabídky: Analergin neo 20 tablet

-22% -25% -26% -32% 59,- 114,- 199,- 58,- 69,- Lékárny pro vaše zdraví. Platnost akční nabídky: Analergin neo 20 tablet Platnost akční nabídky: 2. 4. 29. 4. 2018 Lékárny pro vaše zdraví 146,- Analergin neo 20 tablet 125,Pro členy K léčbě příznaků spojených s alergickými stavy, jako jsou: senná a alergická rýma a chronická

Více

NEJ. Lékárny -18% -26% -25% 180,Cena za 2 ks 258,- 199,- 109,- 269,S KARTOU 219,- 119,- nabídka. Premium Magnesium B6 FORTE 50 tablet

NEJ. Lékárny -18% -26% -25% 180,Cena za 2 ks 258,- 199,- 109,- 269,S KARTOU 219,- 119,- nabídka. Premium Magnesium B6 FORTE 50 tablet Lékárny 1+1 Premium Magnesium B6 FORTE 50 tablet 100 g Ú leva pro těžké, bolavé, oteklé nohy. P ro léčbu křečových žil a jejich příznaků, pohmožděnin, modřin a otoků. P ro léčbu poúrazových poškození svalů,

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Kosmetika. -10 % 300 Kč 334 Kč SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Kosmetika. -10 % 300 Kč 334 Kč SPECIÁLNÍ NABÍDKA Platnost od 4. 7. do 31. 8. 2017 ROSALGIN PLV.6 X 0,5 GM Rychlá úleva při gynekologických potížích. Působí proti bolesti, svědění, pálení. Potlačuje bakterie a kvasinky. Snižuje množství výtoku. Vhodný

Více

Příbalová informace informace pro uživatele. Ibalgin Duo Effect krém ibuprofenum, heparinoidum S

Příbalová informace informace pro uživatele. Ibalgin Duo Effect krém ibuprofenum, heparinoidum S sp. zn. sukls71966/2016 Příbalová informace informace pro uživatele Ibalgin Duo Effect krém ibuprofenum, heparinoidum S Přečtěte si pozorně tuto příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek

Více

SOUHRNNÝ PŘEHLED SUBJEKTIVNÍCH HODNOCENÍ

SOUHRNNÝ PŘEHLED SUBJEKTIVNÍCH HODNOCENÍ Studie Mladý ječmen STUDIE NA MLADÝ JEČMEN / r. 2002 Studii vypracoval MUDr. Miloslav Lacina ve spolupráci se společností Green Ways s.r.o.. Probíhala v roce 2002 v období podzim-zima - v období velké

Více

Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL. tobolky. unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin

Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL. tobolky. unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin Herbamedicus, s.r.o. Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL tobolky unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin Arthrorevital ARTHROREVITAL Pomoc při

Více

Pro Vaše. nejbližší. Lékárna. 129 Kč. 79 Kč. 369 Kč. 149 Kč AKCE. www.drmax.cz 4. 31. 5. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví

Pro Vaše. nejbližší. Lékárna. 129 Kč. 79 Kč. 369 Kč. 149 Kč AKCE. www.drmax.cz 4. 31. 5. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví www.drmax.cz 4. 31. 5. 2016 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Pro Vaše nejbližší 129 Kč Běžná cena 169 Kč Ušetříte 40 Kč Analergin 30 tbl. ke zmírnění nosních a očních příznaků sezonní a celoroční alergické

Více

6. ZVLÁŠTNÍ UPOZORNĚNÍ, ŽE LÉČIVÝ PŘÍPRAVEK MUSÍ BÝT UCHOVÁVÁN MIMO DOSAH A DOHLED DĚTÍ

6. ZVLÁŠTNÍ UPOZORNĚNÍ, ŽE LÉČIVÝ PŘÍPRAVEK MUSÍ BÝT UCHOVÁVÁN MIMO DOSAH A DOHLED DĚTÍ ÚDAJE UVÁDĚNÉ NA VNĚJŠÍM OBALU {Krabička na blistry a lahvičky z HDPE } 1. NÁZEV LÉČIVÉHO PŘÍPRAVKU Orlistat Sandoz 60mg Orlistatum 2. OBSAH LÉČIVÉ LÁTKY/LÉČIVÝCH LÁTEK Jedna tvrdá tobolka obsahuje orlistatum

Více

Kosmetika. -10 % 319 Kč 358 Kč SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Kosmetika. -10 % 319 Kč 358 Kč SPECIÁLNÍ NABÍDKA Platnost od 4. 7. do 31. 8. 2017 ROSALGIN PLV.6 X 0,5 GM Rychlá úleva při gynekologických potížích. Působí proti bolesti, svědění, pálení. Potlačuje bakterie a kvasinky. Snižuje množství výtoku. Vhodný

Více

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie Katalog vybraných skladových produktů www.msa-medical.cz Kosmetika a fyzioterapie Objednávky e-mail: sklad@msa-medical.cz Objednávky tel.: +420 543 331 042 Objednávky fax: +420 543 216 345 Konzultace/poradenství:

Více

Andělika lékařská kořen

Andělika lékařská kořen Andělika lékařská kořen Andělika bývá v Číně používána za bylinu gynekologického významu, používanou při bolestivé menstruci a při problémech v přechodu ženy. Dále bývá používána Uklidnění a posílení nervové

Více

TEREZIA RAKYTNÍKOVÝ OLEJ 30 TOBOLEK

TEREZIA RAKYTNÍKOVÝ OLEJ 30 TOBOLEK Platnost od 11. 5. do 30. 6. 2017 NICORETTE MINT 4 MG, LISOVANÉ PASTILKY Zmírňuje chuť na cigaretu. Umožňuje plynule reagovat na potřebu doplnění nikotinu v těle. Dovoluje postupné snižování dodávané dávky

Více

S klientskou kartou Dr.Max. ... za Váš recept* BOLEST V KRKU. Lék k vnitřnímu užití. RÝMA. Lék s účinnou látkou oxymetazolin

S klientskou kartou Dr.Max. ... za Váš recept* BOLEST V KRKU. Lék k vnitřnímu užití. RÝMA. Lék s účinnou látkou oxymetazolin * Platí pouze při výdeji léčivého přípravku vázaného na lékařský předpis, hrazeného z veřejného zdravotního pojištění. 6. 11. 30. 11. 2013 S klientskou kartou Dr.Max ušetřete GS Condro Diamant 60 tbl....

Více

plísním, kvasinkám, bakteriím, virům a houbám s propolisem

plísním, kvasinkám, bakteriím, virům a houbám s propolisem účinně proti plísním, kvasinkám, bakteriím, virům a houbám s propolisem Klub Vše k zakoupení na recepci Klubu Proměna MOŽNOSTI PLATBY: HOTOVĚ nebo POUKÁZKY Provozní doba: Po až Pá od 9:00 do 18:30 hod

Více

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ 90-TI DENNÍ TRANSFORMACE 90-ti denní - TRANSFORMACE 90-ti denní TRANSFROMACE je vaše šance jak zlepšit zdraví a postavu. Ve 12-ti týdenním programu vyčistíme váš organismus od toxinů,

Více

Čistá výživa pro mozek. Výborná chuť s maximálním účinkem

Čistá výživa pro mozek. Výborná chuť s maximálním účinkem Čistá výživa pro mozek Výborná chuť s maximálním účinkem Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem kvalita. Již déle než 20

Více

Sipping. Katedra ošetřovatelství LF, MU PhDr. Simona Saibertová

Sipping. Katedra ošetřovatelství LF, MU PhDr. Simona Saibertová Sipping Katedra ošetřovatelství LF, MU PhDr. Simona Saibertová Přípravky enterální klinické výživy dle složení a stupně naštěpení jednotlivých živin: polymerní, oligomerní, speciální a modulární Polymerní

Více

Křížovka o ceny uvnitř! Lékárny pro vaše zdraví. 619 Kč. 155 Kč. 589 Kč. 599 Kč. Prostata. Nachlazení. PROSTAMOL UNO 90 měkkých tobolek

Křížovka o ceny uvnitř! Lékárny pro vaše zdraví. 619 Kč. 155 Kč. 589 Kč. 599 Kč. Prostata. Nachlazení. PROSTAMOL UNO 90 měkkých tobolek Křížovka o ceny uvnitř! Platnost nabídky: od 13. 11. do 31. 12. 2017 Lékárny pro vaše zdraví Nachlazení Coldrex MAXGRIP Lesní ovoce 10 sáčků 180 Kč 155 Kč Prostata PROSTAMOL UNO 90 měkkých tobolek 665

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

Ostružina list. www.steza.cz. www.steza.cz. www.steza.cz

Ostružina list. www.steza.cz. www.steza.cz. www.steza.cz Droga obsahuje třísloviny (gallatoniny), organické kyseliny, vitamin C, flavonoidy, inosit, barviva, pektin, ale množství všech těchto látek je v droze poměrně nízké. Působí mírně svíravě, močopudně, staví

Více

Rozměr zavřeného průkazu mm

Rozměr zavřeného průkazu mm Přední strana Str. 1 PRŮKAZ PACIENTA užívajícího přípravek Humira (určeno dospělým i dětským pacientům) Rozměr zavřeného průkazu 105 73 mm Je nutné předložit tuto kartičku každému lékaři či zdravotníkovi

Více

V lékárnách Pharmacentrum

V lékárnách Pharmacentrum V lékárnách Pharmacentrum DBK (obchodní centrum) Budějovická 1667, Praha 4, metro C Budějovická BUDĚJOVICKÁ Antala Staška 1670/80, Praha 4, metro C Budějovická ZELENÝ PRUH Roškotova 1225/1, Praha 4 VYSOČANY

Více

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou

Více

ÚDAJE UVÁDÉNÉ NA VNÉJŠÍM OBALU NEBO NA VNITŘNÍM OBALU, POKUD VNĚJŠÍ OBAL NEEXISTUJE

ÚDAJE UVÁDÉNÉ NA VNÉJŠÍM OBALU NEBO NA VNITŘNÍM OBALU, POKUD VNĚJŠÍ OBAL NEEXISTUJE ÚDAJE UVÁDÉNÉ NA VNÉJŠÍM OBALU NEBO NA VNITŘNÍM OBALU, POKUD VNĚJŠÍ OBAL NEEXISTUJE NUROFEN pro děti Jahoda, por.sus., papírová krabička (dávkovací zařízení lžička) 1. NÁZEV LÉČIVÉHO PŘÍPRAVKU NUROFEN

Více

OBSAH. Kolektiv autorů ŽIVÁ A MRTVÁ VODA...11

OBSAH. Kolektiv autorů ŽIVÁ A MRTVÁ VODA...11 OBSAH Kolektiv autorů ŽIVÁ A MRTVÁ VODA...11 ÚVOD...12 OBYČEJNĚ NEOBYČEJNÁ VODA...14 CO JE ŽIVÁ A MRTVÁ VODA...26 JAK AKTIVOVAT ŽIVOU A MRTVOU VODU...30 ZÁZRAKY UZDRAVENÍ...35 ZPŮSOB PŘÍPRAVY ŽIVÉ A MRTVÉ

Více

sp.zn.sukls49419/2013 ÚDAJE UVÁDÉNÉ NA VNÉJŠÍM OBALU NEBO NA VNITŘNÍM OBALU, POKUD VNĚJŠÍ OBAL NEEXISTUJE

sp.zn.sukls49419/2013 ÚDAJE UVÁDÉNÉ NA VNÉJŠÍM OBALU NEBO NA VNITŘNÍM OBALU, POKUD VNĚJŠÍ OBAL NEEXISTUJE sp.zn.sukls49419/2013 ÚDAJE UVÁDÉNÉ NA VNÉJŠÍM OBALU NEBO NA VNITŘNÍM OBALU, POKUD VNĚJŠÍ OBAL NEEXISTUJE NUROFEN pro děti, por.sus., papírová krabička (dávkovací zařízení lžička) 1. NÁZEV LÉČIVÉHO PŘÍPRAVKU

Více

Sp. zn. sukls35366/2015 PŘÍBALOVÁ INFORMACE

Sp. zn. sukls35366/2015 PŘÍBALOVÁ INFORMACE Sp. zn. sukls35366/2015 PŘÍBALOVÁ INFORMACE 1 Příbalová informace: informace pro uživatele Diclofenac Dr. Müller Pharma 10 mg/g gel diclofenacum natricum Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci

Více

PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘÍBALOVOU INFORMACI. COLDREX MAXGRIP CITRON je určený pro perorální podání ve formě teplého nápoje.

PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘÍBALOVOU INFORMACI. COLDREX MAXGRIP CITRON je určený pro perorální podání ve formě teplého nápoje. ÚDAJE UVÁDĚNÉ NA VNĚJŠÍM OBALU (krabička) 1. NÁZEV LÉČIVÉHO PŘÍPRAVKU prášek pro přípravu perorálního roztoku Paracetamolum, Phenylephrini hydrochloridum, Acidum ascorbicum 2. OBSAH LÉČIVÉ LÁTKY/LÉČIVÝCH

Více

zdraví síla rychlost vytrvalost

zdraví síla rychlost   vytrvalost zdraví rychlost vytrvalost síla www.ironpet.cz www.ironpet.cz IRONpet je přírodní české superprémiové krmivo bez obsahu lepku a kuřecího masa. Hlavním zdrojem bílkovin jsou maso z krocana nebo hovězí maso.

Více

LETNÍ CESTY Kč - LEROS NATUR STREPTOKILL TENA LADY SLIM ULTRA MINI ENDIARON NAVÍC* AKČNÍ NABÍDKA OD DO Červenec / Srpen

LETNÍ CESTY Kč - LEROS NATUR STREPTOKILL TENA LADY SLIM ULTRA MINI ENDIARON NAVÍC* AKČNÍ NABÍDKA OD DO Červenec / Srpen Červenec / Srpen LETNÍ CESTY PŘI KOUPI 2 RŮZNÝCH 115 VYOBRAZENÝCH PRODUKTŮ CESTOVNÍ TAŠTIČKA -14 Kč NAVÍC* 195-26 Kč 209 K Č *Při koupi 2 různých vyobrazených produktů cestovní taštička za 0,01 Kč. O správném

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

B. PŘÍBALOVÁ INFORMACE

B. PŘÍBALOVÁ INFORMACE B. PŘÍBALOVÁ INFORMACE 1 PŘÍBALOVÁ INFORMACE PRO: Drontal Dog Flavour 150/144/50 mg tablety 1. JMÉNO A ADRESA DRŽITELE ROZHODNUTÍ O REGISTRACI A DRŽITELE POVOLENÍ K VÝROBĚ ODPOVĚDNÉHO ZA UVOLNĚNÍ ŠARŽE,

Více

Gel proti bolesti pohybového aparátu. Zklidňuje namožené svaly a šlachy. Ulevuje od bolesti, působí proti zánětu.

Gel proti bolesti pohybového aparátu. Zklidňuje namožené svaly a šlachy. Ulevuje od bolesti, působí proti zánětu. Platnost od 9. 5. do 30. 6. 2019 VOLTAREN EMULGEL 10 mg/g 150 g Voltaren Emulgel působí přímo v místě bolesti trojím účinkem: uleví od bolesti tlumí zánět zmenšuje otok - 17 % 235 Kč 285 Kč ENDIARON 20

Více

Hluchavka květ celá. www.steza.cz. www.steza.cz

Hluchavka květ celá. www.steza.cz. www.steza.cz Hluchavka květ celá při zánětech horních cest dýchacích, chronické bronchitidě apod. upravuje střevní činnost a reguluje stolici protizánětlivé a mírně diuretické účinky zevně: koupele a obklady při mokvavých

Více

LÉKÁRNA ZNÁTE Z -30 % 117 Kč 169 Kč

LÉKÁRNA ZNÁTE Z -30 % 117 Kč 169 Kč Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 4. 7. do 31. 8. 2017 LÉKÁRNA TIP: Staň se členem Pilulka Klubu a čerpej výhody! PANTHENOL OMEGA CHLADIVÁ PĚNA VE SPREJI 10 %

Více

Jak se porvat se štípanci s pomocí přírody aneb hojivé balzámy (nejen) z louky a zahrady

Jak se porvat se štípanci s pomocí přírody aneb hojivé balzámy (nejen) z louky a zahrady Publikováno na Prima Nápady (http://napady.iprima.cz) Domů > Jak se porvat se štípanci s pomocí přírody aneb hojivé balzámy (nejen) z louky a zahrady Jak se porvat se štípanci s pomocí přírody aneb hojivé

Více

Dezinfekce BODE chráníme ruce, které pomáhají -dezinfekce rukou -ochranné krémy -ochranné rukavice

Dezinfekce BODE chráníme ruce, které pomáhají -dezinfekce rukou -ochranné krémy -ochranné rukavice Balneo kongres Karlovy Vary Dezinfekce BODE chráníme ruce, které pomáhají -dezinfekce rukou -ochranné krémy -ochranné rukavice HARTMANN RICO: Výrobce a distributor zdravotnických prostředků HARTMANN RICO

Více