BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ."

Transkript

1 BMW_ZK_MKL_ indd Page: U Dispo_Lack Page: U Dispo_Lack : Radost z jízdy Váš BMW Servisní partner Vám rád poradí. Modely na obrázku obsahují z části také zvláštní výbavu, která není součástí sériové výbavy. Na obrázcích nejsou uvedeny veškeré varianty výrobků. Změny konstrukcí, vybavení a obsahů, stejně jako tiskové chyby a omyly jsou vyhrazeny. BMW AG, Mnichov/Německo. Přetisk, a to i jednotlivých částí, pouze s písemným souhlasem BMW AG, Mnichov. Objednací číslo , BM-. Vytištěno v Německu, 0/07. BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. BMW ŘADY, BMW X A BMW X6. AN_BMW_ZK_MKL_07-0-0_CZE A H :

2 BMW_ZK_MKL_ indd Page: U Page: : EXISTUJE POUZE JEDNA CESTA: TO NEJLEPŠÍ JEŠTĚ ZLEPŠIT. Tato brožura prezentuje širokou škálu elegantních doplňků. Je rozdělena do čtyř částí a umožní stylovou individualizaci vašeho vozu při využití těch nejdokonalejších řešení zasahujících do nejmenších detailů. EXTERIÉR Strany 0 09 BMW Originální příslušenství je navrženo a vyrobeno tak, aby s vaším BMW ladilo z hlediska designu, funkčnosti, kvality a výkonu. Každá položka z nabídky originálního příslušenství padne vašemu vozu jako ulitá a splní ty nejpřísnější požadavky. Takže pokud jde o příslušenství, není třeba sahat ke kompromisům zvolte BMW Originální příslušenství. INTERIÉR Strany 0 Vybrané BMW Originální příslušenství si lze prohlédnout na fotografiích i poslechnout. K tomu si stačí do telefonu stáhnout aplikaci pro prohlížení katalogů BMW Brochure. Dodatečné náklady v závislosti na vašem tarifu mobilního připojení. KOMUNIKACE, INFORMACE & TECHNOLOGIE Strany 6 9 Značka BMW v roce 06 oslavila 00 let své existence. Více informací na TRANSPORT & PŘEPRAVA ZAVAZADEL Strany 0 AN_BMW_ZK_MKL_07-0-0_CZE Alle Seiten :

3 BMW_ZK_MKL_ indd Page: Page: : 0 0 EXTERIÉR M PERFORMANCE PARTS Díly BMW M Performance jsou synonymem pro program exkluzivního příslušenství, díky němuž bude vaše BMW vypadat ještě sportovněji. Sady pro zvýšení výkonu motoru, podvozek, aerodynamika a interiér jsou vytvořeny přesně na míru vašemu vozu a poskytují možnost individualizace dynamického charakteru podle vašich představ. JEDNA Z ŽIVOTNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ: INDIVIDUALITA. Pokud si vyberete dle svého vkusu, vaše BMW bude mít jednoznačně rozpoznatelný charakter. Široká nabídka BMW Kompletních sad originálních kol je k dispozici v různých průměrech. Vašemu osobnímu vyjádření stylu tak nic nestojí v cestě. Zobrazená kola jsou jen začátek. Přední nástavec spodní hrany předního nárazníku, karbon (pro BMW řady ) Přední nástavec spodní hrany předního nárazníku ze 00% karbonu zajišťuje optimální aerodynamické vlastnosti a zároveň zdůrazňuje maskulinní vzhled vozu. Koncovky výfuku, karbon (pro BMW řady ) Vzhled jako u osmiválce, karbonový vnější plášť a další designové prvky dělají z koncovek výfuku skutečně robustní a solidní kus techniky. 0" kola z lehké slitiny Double-spoke 669 M (pro BMW řady ) Kovaná kola BMW M Perfomance v matně černém provedení Bicolour (.) s leštěnými čelními plochami. K dispozici také v barevném provedení Orbit Grey (.). Obě barevná provedení jsou doplněna o loga M. Sada sportovních brzd (pro BMW řady ) Sportovní brzdy s vnitřním chlazením zajistí požadované zpomalení i při vysokém tepelném namáhání brzdových kotoučů. V dynamicky červeném provedení BMW M Performance Red. " kola z lehké slitiny Double-spoke 99 M (X/X6) Kola z lehké slitiny BMW M Performance v matně šedém provedení Bicolour Orbit Grey s leštěnými čelními plochami, válcovanými lemy a logem BMW M. " kola z lehké slitiny Double-spoke 0 M (X/X6) Kola z lehké slitiny BMW M Performance v barevném provedení Bicolour Ferric Grey, s leštěnými čelními plochami a čtyřbarevným logem M. BMW Kompletní sady originálních kol jsou vybaveny dojezdovými pneumatikami runflat se znakem hvězdy a s čidly kontroly tlaku v pneumatikách. Další informace jsou k dispozici u BMW Autorizovaných dealerů nebo na internetu. AN_BMW_ZK_MKL_07-0-0_CZE Alle Seiten :

4 BMW_ZK_MKL_ indd Page: 6 Page: : KOMPLETNÍ SADY ZIMNÍCH KOL BMW ŘADY 9" kola z lehké slitiny Double-spoke 66 M Kola z lehké slitiny v nemetalické černé barvě Jet Black. 8" kola z lehké slitiny W-spoke 6 Kvalitní kola z lehké slitiny v barvě Relfex Silver svým exkluzivním vzhledem zajistí nepřehlédnutelně sportovní vzhled každého vozu. 8" kola z lehké slitiny V-spoke 68 Leštěná kola z lehké slitiny v barvě Orbit Grey, případně Ferric Grey, zajistí automobilu ryze sportovní vzhled. 9" kola z lehké slitiny Multi-spoke 6 Kvalitní kola z lehké slitiny v barvě Relfex Silver svým exkluzivním vzhledem zajistí automobilu nepřehlédnutelně sportovní vzhled. Sněhové řetězy Sněhové řetězy, speciálně navržené pro pneumatiky vozů BMW, se snadno nasazují a zajišťují ideální přenos výkonu motoru na ledu a sněhu. KOMPLETNÍ SADY LETNÍCH KOL BMW ŘADY Lapače nečistot Ochrana před nečistotami a odletujícími kamínky jak pro vlastní vůz, tak pro ostatní řidiče jedoucí za vámi. K dispozici jak pro přední, tak pro zadní kola. 0" kola z lehké slitiny Cross-spoke 66 Kola z lehké slitiny v provedení Bicolour Ferric Grey s leštěnými čelními plochami. Zdůraznění boční linie. Dva paralelní průběžné pruhy v barvě Ferric Grey jsou výrazným doplňkem dynamických linií. Polepy bočních prahů Jemná zvýrazňující linka v barvě Ferric Grey a logo BMW v barvě Orbit Grey zdůrazní sportovní charakter vozu. AN_BMW_ZK_MKL_ _CZE Alle Seiten :

5 BMW_ZK_MKL_ indd Page: 8 Page: : KOMPLETNÍ SADY LETNÍCH KOL BMW X/X6 " kola z lehké slitiny Y-spoke 67 Kola z lehké slitiny v šedém provedení Bicolour Cerium Grey s leštěnými čelními plochami a válcovanými límci pro snížení hmotnosti. " kola z lehké slitiny Y-spoke 7 Kola z lehké slitiny v šedém provedení Bicolour Ferric Grey s leštěnými čelními plochami, doplněná o nápis BMW Performance. KOMPLETNÍ SADY ZIMNÍCH KOL BMW X/X6 9" kola z lehké slitiny Star-spoke 9 (X) Kola z lehké slitiny v provedení Orbit Grey jsou díky svému exkluzivnímu vzhledu perfektním doplňkem provedení Pure Experience. 0" kola z lehké slitiny M Double-spoke 68 M Kola z lehké slitiny v šedé barvě Orbit Grey, doplněné o logo M, svým exkluzivním vzhledem podtrhnou sportovní charakter vozu. 0" kola z lehké slitiny Star-spoke 9 Kola z lehké slitiny v černém provedení Black svým exkluzivním vzhledem dokonale podtrhují sportovní charakter vozu. 9" kola z lehké slitiny M Double-spoke 67 M (X) Kola z lehké slitiny v barvě Decor Silver posílí sportovní vzhled vozu. Sněhové řetězy Sněhové řetězy pro pneumatiky s rozměry / R8 a /0 R9 v zimě zajistí ten nejlepší záběr na sněhu. Komfortní sněhové řetězy jsou vybaveny integrovaným pružinovým systémem pro snadnou instalaci. Sněhové řetězy Easy-Fit jsou samonapínací. Lapače nečistot Lapače nečistot chrání jak váš vůz, tak ostatní řidiče jedoucí za vámi od odletujících nečistot a kamínků. Optimalizovaný vzhled a tvar doplňuje a podtrhuje nevšední vzhled vozu BMW a expresivně zdůrazňuje jeho off-roadový charakter. Hliníkové boční nášlapy Boční nášlapy z broušeného hliníku v barvě Cerium Grey jsou nepřehlédnutelné a zároveň zajišťují komfortní nastupování do vozu. AN_BMW_ZK_MKL_ _CZE Alle Seiten :

6 BMW_ZK_MKL_07-0-.indd Page: 0 Page: : 0 INTERIÉR ABYSTE SE I NA CESTÁCH CÍTILI JAKO DOMA. Pokud je pro vás cestování potěšením, dorazíte do cíle vždy uvolnění. Ta pravá radost z jízdy je za volantem BMW samozřejmostí, ale zážitek si můžete ještě obohatit díky praktickým cestovním doplňkům. A právě díky tomu budete připraveni na všechno, co vás na cestách může potkat. BMW Originální příslušenství se vždy snadno používá, je vysoce funkční a nabízí celou škálu řešení pro každodenní život. Díky BMW Originálnímu příslušenství si každou cestu užijete o trochu víc. SYSTÉM TRAVEL & COMFORT Systém Travel & Comfort spojuje všestranné možnosti držáku a fixačních řešení v jednom systému a umožňuje ještě větší komfort cestování v interiéru vozu. Základem je výchozí nosič, který se montuje mezi vzpěry opěrek hlavy předních sedadel, na který lze díky zásuvnému systému rychle a snadno připojit následující systémové komponenty. Univerzální háček Pro přepravu oděvů nebo lehkých tašek v zadní části opěradla. Skládací stolek V atraktivním designu BMW s nastavitelnou výškou i úhlem sklopení a navíc s dalším integrovaným držákem na šálek. Ramínko Originální ramínko na oblečení umožní odkládat svršky na zadní strany opěradel předních sedadel. Navíc lze ramínko používat také mimo auto. Univerzální držák na tablety Praktický univerzální držák je nastavitelný a lze ho připevnit do samostatně dodávaného systému Travel & Comfort. Držák slouží k bezpečnému uchycení tabletů Apple nebo Samsung s displeji o úhlopříčce až dvanáct palců pomocí systému Travel & Comfort. Do vhodné pozice lze tablet instalovat pomocí 60 otočného mechanismu, který zároveň umožňuje nastavení pozorovacího úhlu. Více o všestrannosti systémů Travel & Comfort nabízí aplikace BMW Brochures. AN_BMW_ZK_MKL_07-0-_CZE Alle Seiten :

7 BMW_ZK_MKL_07--.indd Page: Page: : BMW Junior Seat / Sedačka, která roste s dítětem. Pro děti ve věku cca až let (cca 6 kg). S patentovanými vzduchovými polštářky pro intenzivní ochranu před nárazy v oblasti hlavy a kotvicími body ISOFIX. Patentované nastavení výšky a šířky lze ovládat jednou rukou a sklápěcí funkce zadního opěradla umožňuje jednoduchou a kompaktní přepravu i mimo vůz. Cestovní deka Ať už potřebujete něco na zahřátí nebo se jen přikrýt, tato cestovní deka v béžové/tmavě hnědé barvě splní všechna vaše přání. Navíc elegantně podtrhuje komfortní atmosféru ve voze. Je vyrobená ze 00% extra jemné vlny Merino a pletená žakárovým stylem. Sluneční clony Sluneční clonu pro zadní boční okna lze používat i při stažených oknech. Díky dokonalému designu jsou sluneční clony zvlášť užitečným společníkem při ochraně dětí před přímým sluncem. Sluneční clony navíc pomáhají snižovat zahřívání interiéru. BMW Junior Seat Dětská sedačka BMW Group Junior Seat je tou nejbezpečnější volbou pro děti ve věkovém rozmezí cca měsíců až roky (přibližně 9 8 kg) ve spojení se základnou ISOFIX, která se dodává samostatně. Dětská sedačka nabízí nejvyšší možnou úroveň ochrany v případě nehody, zvláště pak při instalaci proti směru jízdy. Patentované vzduchové polštářky zajišťují výjimečnou úroveň ochrany proti zraněním v oblasti hlavy. BMW Dětská sedačka 0+ Tato ergonomická dětská sedačka zajistí optimální ochranu a bezpečnost dětí do hmotnosti kg (stáří přibližně měsíců). Patentované vzduchové polštářky zajišťují výjimečnou úroveň ochrany proti zraněním v oblasti hlavy. Dětskou sedačku lze připevnit buď do samostatně dodávané základny systému ISOFIX, nebo pomocí tříbodového bezpečnostního pásu. AN_BMW_ZK_MKL_07--_CZE Alle Seiten :

8 BMW_ZK_MKL_07--.indd Page: Page: :9 Koberečky do každého počasí (pro BMW řady ). Na míru navržené koberce chrání podlahu vpředu i vzadu před špínou, vlhkostí a hromaděním vody. V černé barvě se vsadkami z nerezové oceli. Tyto koberce jsou skvělým doplňkem stylového interiéru. Pouzdro na klíč Pouzdro na klíč z kvalitní kůže je ke klíči připevněno pomocí stylové nerezové přezky. Chrání klíč před odřením, nečistotami, vlhkostí a zabraňuje náhodnému stisknutí ovládacích tlačítek. K dispozici v různých barevných provedeních. Gumové koberečky (pro BMW řady ) Na míru vyrobené odolné gumové koberce se širokými a zvýšenými lemy, doplněné o speciální žlábky pro odvod vody, chrání prostor pro nohy vpředu i vzadu od špíny a vlhkosti. V černé barvě se vsadkami z nerezové oceli ve tvaru číslice. 6 LED projektory do dveří Po otevření dveří se promítá individuálně zvolený grafický vzor na zemi vedle vozidla, který dokonale osvětluje vstup. Volant M Performance Alcantara s karbonovými dekory Povrch volantu čalouněný Alcantarou vnáší do interiéru ducha motoristického sportu, nabízí výjimečnou jistotu při řízení a zároveň je příjemný na dotek. Koberečky do každého počasí (X/X6) Na míru vyrobené odolné a elegantní koberce chrání prostor pro nohy vpředu a vzadu před špínou a vlhkostí. V černé barvě se vsadkami z kvalitní nerezové oceli. Kryty prahů s LED osvětlením Specifické kryty prahů s osvětleným nápisem BMW, který decentně svítí při otevření dveří. Vysokokapacitní baterie pro LED osvětlení vydrží až roky a jejich výměna je stejně jednoduchá, jako instalace krytů prahů dveří. 7 Nezávislé topení Výkonné nezávislé topení pro zážehové i vznětové motory vyhřeje interiér na příjemnou teplotu ještě předtím, než vyrazíte na cestu. Zapomeňte na namrzlá nebo zamlžená okna. Nezávislé topení lze aktivovat přes ovládací panel, systémem idrive (za pomoci kontrolního displeje), případně samostatným dálkovým ovladačem dodávaným na přání. 6 7 AN_BMW_ZK_MKL_07--_CZE Alle Seiten :9

9 BMW_ZK_MKL_ indd Page: 6 Page: : 6 7 KOMUNIKACE, INFORMACE & TECHNOLOGIE DOKONALÉ PROPOJENÍ. OČEKÁVÁNÍ NAPLNĚNA.. Pokud máte dobré kontakty, dává smysl zůstat ve spojení. A to vám usnadní BMW Originální příslušenství pro komunikaci a informace. Na míru vyvíjená a optimálně zpracovaná řešení umožní zůstat ve spojení s těmi, na nichž vám nejvíc záleží ve chvíli, kdy jste na cestách za volantem svého BMW. Nabídka je široká od speciálních držáků na konkrétní typy mobilních telefonů až po komplexní systém monitorování vozu.. Systém Advanced Car Eye Systém BMW Advanced Car Eye se skládá z vysoce citlivé přední Full HD kamery a kamery na zadním skle. Při otřesech zaznamenávají tyto kamery extrémně důležité situace během jízdy, parkování nebo vloupání a umožňují noční záznam podrobného videa z pohledu vozu.. Activity Key Inovativní a kompaktní Activity Key lze objednat buď v provedení Style (.), případně Sport (.). Používá se k uzamčení/odemčení vozu a nastartování motoru. Díky celkovému modulárnímu konceptu je možné klíč nosit pomocí svorky (.), na přívěsku, případně na řemínku na zápěstí, které jsou součástí volitelné výbavy Accessory Box. Bezdrátová sluchátka Bezdrátová digitální sluchátka jsou výjimečným způsobem, jak si ještě více užít hudbu nebo filmy. Jsou speciálně upravená pro nové zábavní systémy BMW, určené pro zadní sedadla, a nabízejí kvalitní zvuk bez ruchů s hutnými basy, které zajistí ten pravý požitek z hudby. K dispozici od konce roku 07. Pořizování záznamů je ovlivněno právními předpisy v dané zemi. Prosím, informujte se před zahájením jízdy. Za nedodržení předpisů v dané zemi nese odpovědnost uživatel. AN_BMW_ZK_MKL_07-6-7_CZE Alle Seiten :

10 BMW_ZK_MKL_ indd Page: 8 Page: :9 8 9 Systém Click & Drive Systém BMW Click & Drive umožňuje dobíjení a variabilní uchycení smartphonů ve voze. Díky variabilnímu uchycení a kuličkovému držáku s rotací 60 lze kompletně a bezpečně používat jakýkoli telefon s maximální šířkou 78 mm. Kryt na telefon pro bezdrátové nabíjení Kryt pro bezdrátové nabíjení umožňuje indukční napájení telefonů Apple iphone /s a novějších. Inovativní nabíjecí kryt pro telefony je plně kompatibilní také s dalšími zařízeními standardu Qi a navíc skvěle ochrání telefon. Duální USB nabíječka BMW duální USB nabíječku stačí pouze zapojit do konektoru pro zapalovač. Můžete snadno a pohodlně dobíjet současně dvě externí mobilní zařízení. Vysoký nabíjecí proud navíc umožňuje rychlé dobíjení např. smartphonů a MP přehrávačů. Media adaptér pro Apple ipod/iphone Za pomoci Media adaptéru je možné do vozu zapojit zařízení jako Apple ipod nebo iphone. Tím se zajistí nejen napájení těchto zařízení, ale také možnost volby individuální zábavy v průběhu cesty. Vyhledávat lze podle obalu alba a poté vybranou hudbu nebo videa přehrát. Media adaptér se ovládá přímo přes vestavěné rozhraní vozidla. Univerzální držák Univerzální držák bezpečně zajistí rychlé nabíjení zařízení Apple pomocí Lightning konektoru, stejně jako přehrávání hudby uložené v daném zařízení. V závislosti na typu vozu a úrovni výbavy je možné na displeji infotainmentu zobrazovat obal přehrávaného alba. AN_BMW_ZK_MKL_07-8-9_CZE Alle Seiten.0.7 :9

11 BMW_ZK_MKL_07-0-.indd Page: 0 Page: : 0 TRANSPORT & PŘEPRAVA ZAVAZADEL POCIT JISTOTY: VELKÉ PLÁNY POTŘEBUJÍ NEJLEPŠÍ LOGISTIKU. Ať jsou vaše plány jakékoliv, BMW má pro vás vždy to nejlepší logistické řešení. Vozíte s sebou velkou sadu předváděcích materiálů? Nebo jen malý kufřík? Přeprava vašeho nákladu musí být v každé situaci bezpečná, komfortní a v neposlední řadě také co nejelegantnější. A to je také důvod, proč jsou všechny naše přepravní produkty přesně uzpůsobeny rozměrům vašeho BMW střešním boxem o kapacitě 0 litrů počínaje až po drobné držáky a přihrádky, které nedovolí, aby váš zavazadlový prostor ovládl nepořádek. SYSTÉMY STŘEŠNÍCH NOSIČŮ BMW Střešní a relingové nosiče jsou optimalizované pro všechny BMW Násady střešních nosičů a střešních boxů. Lze je upevnit velmi snadno a díky své stabilní konstrukci a uzamykatelnému systému se zabezpečením proti odcizení splňují nejvyšší požadavky na kvalitu a bezpečnost. Střešní box 0 Pojme až pět párů lyží a je kompatibilní se všemi BMW Střešními systémy. S oboustranným systémem otevírání a centrálním trojitým uzamykáním na každé straně. Střešní box 0 Uzamykatelný střešní box s objemem 0 litrů a oboustranným otevíráním. Barevné provedení Black/Titanium Silver, použitelné se všemi systémy BMW Střešních nosičů. Střešní box 0 Uzamykatelný střešní box lze otevřít z obou stran. Barevné provedení Black/Titanium Silver, objem 0 litrů. Střešní box je možné použít na všechny systémy BMW Střešních nosičů. Bližší informace o montáži a nastavení BMW Systémů střešních nosičů najdete v aplikaci BMW Brochures. AN_BMW_ZK_MKL_07-0-_CZE Alle Seiten :

12 BMW_ZK_MKL_07--.indd Page: Page: :9 Držák lyží a snowboardů, uzamykatelný Uzamykatelný držák lyží a snowboardů je vhodný pro všechny BMW Střešní systémy a je velmi variabilní. Na střeše vozu dokáže bezpečně přepravit až šest párů lyží, čtyři páry lyží s lyžařskými holemi nebo dva snowboardy a dva páry lyží s lyžařskými holemi. Držák surfového prkna Držák zajišťuje díky inovativnímu konceptu uchycení jednoduchou manipulaci a upevnění surfového prkna a stožáru bezpečně ke všem BMW Střešním systémům. Nosič jízdních kol Pro.0 Nosič jízdních kol Pro.0 je lehký, pevný a jeho nosnost dosahuje až 60 kg. Na uživatelsky přívětivý nosič lze umístit dvě kola, případně dvě elektrokola (možnost rozšíření kapacity na tři jízdní kola). Systém naklápění nosiče umožňuje snadný přístup do zavazadlového prostoru. Nosič jízdních kol, uzamykatelný Vysoce pevný, uzamykatelný nosič jízdních kol pro bezpečnou přepravu závodních, cestovních, dětských a horských kol do max., kg. Uzamykatelný nosič silničních kol. Nosič silničních kol je vhodný pro všechny BMW Střešní nosiče. Umožňuje bezpečnou přepravu až čtyř silničních kol. Kola jsou na nosiči zajištěna pomocí rychloupínacího mechanismu za přední vidlicí, proto je nutné z kol demontovat přední kola. Držák na přední kola se dodává samostatně a umožňuje přepravu předních kol na BMW Střešních nosičích. AN_BMW_ZK_MKL_07--_CZE Alle Seiten :9

13 BMW_ZK_MKL_07--.indd Page: Page: : Vana do zavazadlového prostoru Pevná a vodě odolná vana zavazadlového prostoru chrání zavazadlový prostor před nečistotami a vlhkostí. Pro vozy BMW řady je vana doplněna číslicí z nerezové oceli (.), zatímco modely BMW X a BMW X6 pak mají vanu vykládanou písmeny BMW (.). Ochranná rohož hrany úložného prostoru Odolná rohož chrání hranu úložného prostoru při nakládání a vykládání zavazadlového prostoru před poškrábáním. Je připevněna prostřednictvím posuvného suchého zipu k zadním poutacím okům v zavazadlovém prostoru a lze ji použít také jako protiskluzovou rohož v zavazadlovém prostoru. Skládací přepravka Skládací přepravka s nosností až 0 kg slouží buď k uložení menších předmětů, nebo může posloužit jako nákupní košík. Přepravku je možné snadno složit/rozložit a díky suchým zipům ji lze snadno zafixovat v zavazadlovém prostoru tak, aby se nevyužitá a nezatížená nepohybovala po jeho podlaze. K dispozici v černé, případně v černo-červené kombinaci. Síťka na podlahu zavazadlového prostoru Síťka na podlahu zavazadlového prostoru zabraňuje nežádoucímu pohybu nákladu. Síťový výplet černé barvy s integrovaným háčkem ve tvaru S se upevňuje jednoduše ke stávajícím prvkům a síť je tedy připravena ihned k použití. Ochranná fólie nákladové hrany Ochrana nákladové hrany je zajištěna speciální transparentní fólií. Každá ochranná fólie je přesně uzpůsobena konkrétnímu modelu tak, aby zajistila efektivní ochranu lakované části zadního nárazníku při nakládání a vykládání těžkých, případně rozměrných zavazadel a nákladu... AN_BMW_ZK_MKL_07--_CZE Alle Seiten :

14 BMW_ZK_MKL_ indd Page: 6 Page: : 6 7 BEZ DISKUZE: NEJLEPŠÍ PÉČE UDRŽÍ VAŠE BMW VE SKVĚLÉ FORMĚ. Produkty BMW Péče o vůz zahrnují kvalitní přípravky, které pomohou ochránit a udržet lesk vašeho vozu po dlouhá léta. Komplexní nabídka prémiových produktů BMW Péče o vůz je plně přizpůsobena různým typům materiálů, které byly použity při výrobě automobilu. Nechybí produkty pro péči o nejkvalitnější kůži nebo dřevo. Vůně do interiéru BMW Natural Air obsahuje pouze esence z přírodních olejů a je zdrojem příjemné atmosféry uvnitř vozu. Držák je možné snadno připevnit k výdechu klimatizace, a navíc si lze vybrat odpovídající barvu tak, aby ladila s barvou interiéru. Vonné tyčinky neobsahují tekutinu, jsou snadno vyměnitelné a jsou nabízeny ve třech různých vůních. Intenzita je manuálně nastavitelná. BEZ POCHYBY: NEJLEPŠÍ SLUŽBY JSOU OTÁZKOU ZKUŠENOSTÍ. Servisní specialisté u BMW Autorizovaného servisního partnera se postarají o servis a opravy vašeho vozu. Nejenže se jedná o vysoce kvalifikované odborníky, ale tito experti pracují s nejmodernějším diagnostickým vybavením a používají pokrokové metody pro opravy. To znamená, že váš vůz vyjede ze servisu jako nový. Díky BMW Service Inclusive který pokrývá konkrétní servisní úkony, se nemusíte obávat nákladů na údržbu vozu, případně o opotřebení některých dílů. Tato úroveň péče je zárukou toho, že si vaše BMW udrží vysokou hodnotu v průběhu celé své dlouhé životnosti. A vy si díky tomu můžete užívat radosti z jízdy v každém okamžiku. Další informace jsou k dispozici na: AN_BMW_ZK_MKL_07-6-7_CZE Alle Seiten :

15 BMW_ZK_MKL_ indd Page: 8 Page: : 8 9 PŘEHLED BMW ORIGINÁLNÍHO PŘÍSLUŠENSTVÍ. Strana BMW řady BMW X BMW X6 Sedan Touring EXTERIÉR Akcentní pruhy 6 Hliníkové nášlapy 9 M Performance karbonové koncovky výfuku M Performance karbonové přední lišty Polepy bočních prahů 6 Sada sportovních brzd pro dodatečnou montáž Sněhové řetězy 7, 8 Zástěrky 6, 9 8" Multi-spoke 69 (sada kompletních zimních kol) " W-spoke 6 (sada kompletních zimních kol) " Double-spoke 66 M (sada kompletních zimních kol) 7 9" M Double-spoke 67 M (sada kompletních zimních kol) 8 7 9" Multi-spoke 6 (sada kompletních zimních kol) " Star-spoke 9 (sada kompletních zimních kol) 8 8 0" Cross-spoke " M Double-spoke 68 M (sada kompletních zimních kol) " M Performance Double-spoke 669 M, 8, 8 0" Star-spoke 9 (sada kompletních zimních kol) 8 " M Performance Double-spoke 0 M " M Performance Double-spoke 99 M " Y-spoke 7 9 " Y-spoke 67 9 INTERIÉR Cestovní deka Dětská sedačka Baby Seat skupina 0+ Dětská sedačka Junior Seat skupina Dětská sedačka Junior Seat skupina / Klíčenka Koberce Koberce do každého počasí LED nástupní prahy LED projektory ve dveřích M Performance alcantarový volant s karbonovými dekory Natural Air 6 Nezávislé topení Sluneční clony Travel & Comfort Systém ramínko na šaty Travel & Comfort Systém sklopný stolek Travel & Comfort Systém univerzální držák pro tablety Travel & Comfort Systém univerzální háček KOMUNIKACE, INFORMACE & TECHNOLOGIE Activity Key Style/Sport 7 TRANSPORT & PŘEPRAVA ZAVAZADEL Nákladová hrana ochranná fólie Nákladová hrana ochranný kryt Nosič cestovních kol, uzamykatelný Nosič lyží a snowboardů, uzamykatelný Nosič silnicích kol, uzamykatelný Nosič surfů Skládací box Střešní box 0 Střešní box 0 Střešní box 0 Zadní nosič jízdních kol Pro.0 Zavazadlový prostor síť na podlahu Zavazadlový prostor vana na podlahu K dispozici od konce roku 07. Strana BMW řady BMW X BMW X6 Advanced Car Eye 7 Click & Drive System 9 Dálková sluchátka 7 Dvojitá USB nabíječka 9 Media adaptér pro Apple ipod/iphone 8 Přihrádka pro bezdrátové nabíjení 9 Univerzální Snap-in adaptér, zacvakávací 8 BMW kola z lehké slitiny jsou k dispozici v těchto barvách: = Matně černá Bicolour Black, frézovaná a leštěná; = Matně šedá Bicolour Orbit Grey, leštěná; = Šedé Bicolour Ferric Grey, leštěná; = Šedá Bicolour Orbit Grey, leštěná; = Šedá Bicolour Cerium Grey, leštěná; 6 = Stříbrná Reflex Silver; 7 = Stříbrná Decor Silver; 8 = Šedá Orbit Grey; 9 = Šedá Ferric Grey; 0 = Šedá Ferric Grey, leštěná; = Černá Black; = Černá Black, lesklá; = Černá Liquid Black; = Nemetalická Jet Black Sedan Touring AN_BMW_ZK_MKL_07-8-9_CZE Alle Seiten :

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ.

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Radost z jízdy BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. BMW řady, BMW X a BMW X6. EXISTUJE POUZE JEDNA CESTA: TO NEJLEPŠÍ JEŠTĚ ZLEPŠIT. Tato brožura prezentuje širokou škálu elegantních doplňků. Je rozdělena do

Více

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. BMW ŘADY 1, BMW ŘADY 2 A BMW X1.

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. BMW ŘADY 1, BMW ŘADY 2 A BMW X1. Radost z jízdy BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. BMW ŘADY, BMW ŘADY A BMW X. SPRÁVNÁ VÝBAVA PRO KAŽDÉ DOBRODRUŽSTVÍ. Každé BMW v sobě skrývá mnoho fascinujících možností. Na následujících stránkách ukážeme,

Více

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. BMW ŘADY 1, BMW ŘADY 2, BMW X1 A BMW X2.

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. BMW ŘADY 1, BMW ŘADY 2, BMW X1 A BMW X2. Radost z jízdy BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. BMW ŘADY, BMW ŘADY, BMW X A BMW X. SPRÁVNÁ VÝBAVA PRO KAŽDÉ DOBRODRUŽSTVÍ. Každé BMW v sobě skrývá mnoho fascinujících možností. Na následujících stránkách

Více

NOVÉ BMW X A NOVÉ BMW X. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

NOVÉ BMW X A NOVÉ BMW X. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW X BMW X www.bmw.cz Radost z jízdy NOVÉ BMW X A NOVÉ BMW X. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. VÍTEJTE VE SVĚTĚ NEOMEZENÝCH MOŽNOSTÍ. PRO TY, KTEŘÍ SE NECHTĚJÍ JEN VOZIT. Vítejte ve světě nových možností.

Více

M{zd{ CX-5 příslušenství

M{zd{ CX-5 příslušenství M{zd{ CX-5 příslušenství 1 3 5 7 2 4 6 8 VÝBAVA EXTERIÉRU VÝBAVA INTERIÉRU 1 SOUPRAVA KRYTŮ VNĚJŠÍCH ZPĚTNÝCH ZRCÁTEK Díky této soupravě krytů vnějších zpětných zrcátek dodáte své Mazdě CX-5 ještě více

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. Radost z jízdy ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW ŘADY 5, BMW A BMW. Technické informace. Prosinec 2018. 02 Obsah. Technické informace 1. 2. 3. Rejstřík Přehled kol z lehkých slitin Popisy výrobku 03-06

Více

M{zd{ MX-5 příslušenství

M{zd{ MX-5 příslušenství M{zd{ MX-5 příslušenství 1 3 5 8 6 2 4 7 9 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA 1 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW ŘADY SEDAN, BMW ŘADY TOURING, BMW ŘADY GRAN TURISMO, BMW X A BMW X.

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW ŘADY SEDAN, BMW ŘADY TOURING, BMW ŘADY GRAN TURISMO, BMW X A BMW X. Více o BMW Originální příslušenství BMW BMW řady BMW X BMW X www.bmw.cz Radost z jízdy www.bmw.cz Radost z jízdy Váš BMW partner Vám rád poradí. Zobrazené modely obsahují také doplňkové příslušenství,

Více

M{zd{ 3 příslušenství

M{zd{ 3 příslušenství M{zd{ 3 příslušenství 1,2,3,4 6 8 11 12 9 13 5 7 10 14 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA RÁFKY Z LEHKÝCH SLITIN 1 STŘEŠNÍ SPOILER Dejte svému vozu Mazda3 nezaměnitelný vzhled a podtrhněte sportovního ducha

Více

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ.

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Radost z jízdy BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. BMW ŘADY 3, BMW ŘADY 4, BMW A BMW X4. Technické informace. Září 2018. 02 Obsah. Technické informace 1. 2. 3. Rejstřík Přehled kol z lehkých slitin Popisy výrobku

Více

Tuning & Výkon OCHRANNÝ KRYT NÁRAZNÍKU SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16

Tuning & Výkon OCHRANNÝ KRYT NÁRAZNÍKU SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16 Sedici Tuning & Výkon SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16 Rozměry: 6,5J x 16 Pro použití s pneumatikami 205/60 R16. Skládá se ze čtyř ráfků 71805635. č. 71805634 Ozdobná modrá krytka. č. 71803435 Ozdobná červená

Více

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ.

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. BMW Originální příslušenství BMW řady BMW řady BMW X BMW X BMW Z www.bmw.cz Radost z jízdy BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. BMW ŘADY, BMW ŘADY, BMW X, BMW X A BMW Z. VĚTŠÍ VÝBĚR PRO VŠECHNY PŘÍPADY. Radost

Více

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Příslušenství Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Alfa 159 a Alfa 159 Sportwagon Tuning a výbava AERODYNAMICKÁ SADA PRO PŘEDNÍ ČÁST** Č. 50903083 DEFLEKTORY PROTI AERODYNAMICKÉMU

Více

MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. NOVÉ MINI 3DVEŘOVÉ A 5DVEŘOVÉ. NOVÉ MINI CABRIO.

MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. NOVÉ MINI 3DVEŘOVÉ A 5DVEŘOVÉ. NOVÉ MINI CABRIO. MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. NOVÉ MINI DVEŘOVÉ A 5DVEŘOVÉ. NOVÉ MINI CABRIO. 2 VAŠE MINI: DOKONALÉ, AŽ KDYŽ TO ŘEKNETE VY. Kdo neustále hledá nové cesty, má v MINI Originálním příslušenství svobodu v

Více

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce www.fiat.cz Freemont Razítko smluvního prodejce Ilustrace a popisy v tomto katalogu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo provádět kdykoli bez předchozího ohlášení jakékoli změny konstrukčního

Více

M{ZD{ 3 příslušenství

M{ZD{ 3 příslušenství M{ZD{ 3 příslušenství 1/2/3/4 5 6 VNĚJŠÍ VÝBAVA 7 1 STŘEŠNÍ SPOILER 2 PŘEDNÍ SPOILER 3 ZADNÍ SPOILER 4 SADA BOČNÍCH PRAHŮ Dejte svému vozu Mazda3 nezaměnitelný vzhled a podtrhněte sportovního ducha vašeho

Více

M{zd{ 2 příslušenství

M{zd{ 2 příslušenství M{zd{ 2 příslušenství 1,2,4,5 6 8 9 10 11 3 7 8A 12 VNĚJŠÍ VÝBAVA RÁFKY Z LEHKÝCH SLITIN 1 SADA OZDOBNÝCH FÓLIÍ Varianta a) šedá/červená/stříbrná (bez vyobrazení), varianta b) černá/červená/stříbrná. Propůjčí

Více

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ.

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. BMW ŘADY, BMW ŘADY, BMW X, BMW X a BMW Z. Radost z jízdy VĚTŠÍ VÝBĚR PRO VŠECHNY PŘÍPADY. EXTERIÉR Strana 0 09 V následující části najdete ve čtyřech tematických okruzích

Více

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW X www.bmw.sk Radosť z jazdy VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW radu. BMW radu. BMW radu.

Více

STĚRAČE: kontrola. TOPENÍ: kontrola správné funkčnosti

STĚRAČE: kontrola. TOPENÍ: kontrola správné funkčnosti PODZIM/ZIMA 2013 PRO VAŠI BEZPEČNOST: ZIMNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKA Rozjeďte se naplno do nastávající zimy! S naší Jaguar zimní servisní prohlídkou bude Vaše auto fit i ve ztížených podmínkách v nadcházejících

Více

M{zd{ CX-3 příslušenství

M{zd{ CX-3 příslušenství M{zd{ CX-3 příslušenství 1,2,5 4 7 9 3 6 8 10 VNĚJŠÍ VÝBAVA 1 LIŠTA PŘEDNÍHO SPOILERU Stylová lišta předního spoileru zvýrazní sportovní dynamiku vašeho vozidla. 2 SADA BOČNÍCH PRAHŮ Zdůrazněte výrazné

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO BEZPEČNOST 04 PŘEPRAVA 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIA 10 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ

M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ 4 1 5 2 6 3 VNĚJŠÍ VÝBaVa 1 2 3 4 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního tlumiče výfuku

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant

Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant A6 Hliníkový litý disk, v 5ramenném designu, sada 4ks 7,5 J x 16, pro pneumatiky 225/60 R 16 M+S, barva stříbrná, ne pro

Více

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5.

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5. VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro CITROËN znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova charakterizují i řadu originálních doplňků navržených speciálně pro Váš vůz. Nechte se inspirovat

Více

NOVÉ BMW ŘADY GRAN TURISMO. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

NOVÉ BMW ŘADY GRAN TURISMO. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. Radost z jízdy BMW řady Gran Turismo www.bmw.cz NOVÉ BMW ŘADY GRAN TURISMO. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. VÍTEJTE VE SVĚTĚ NEOMEZENÝCH MOŽNOSTÍ. Exteriér ZAŽIJTE NOVÝ ROZMĚR. Nové BMW řady Gran Turismo

Více

GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ G0 1 Ks Kč GPS anténa PZ Ks 806 Kč

GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ G0 1 Ks Kč GPS anténa PZ Ks 806 Kč C-HR 2016 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2016/09 Platnost od: 9.2.2017 Hi-TECH Navigace GO Navigace GO s rozšířenými funkcemi Zábavní systém DVD Zábavní systém DVD GPS modul, 3 letá aktualizace

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 4 h 3 672 Kč pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 4 h 3 672 Kč pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - sedan 2014 Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/02 Platnost od: 10.9.2014 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní

Více

STYLOVÉ DOPLŇKY. Karbonové boční lišty dveří. Sada karbonových stylových doplňků. Boční lišty dveří v klavírové černé

STYLOVÉ DOPLŇKY. Karbonové boční lišty dveří. Sada karbonových stylových doplňků. Boční lišty dveří v klavírové černé STYLOVÉ DOPLŇKY Dostaňte se tam, kam potřebujete, a udělejte při tom velký dojem je to snadné díky příslušenství jako jsou výrazná boční obloženi nebo široký výběr elegantních či sportovních disků kol.

Více

NOVÉ BMW ŘADY. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

NOVÉ BMW ŘADY. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW řady Cabrio Coupé www.bmw.cz Radost z jízdy NOVÉ BMW ŘADY. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. VÍTEJTE VE SVĚTĚ NEOMEZENÝCH MOŽNOSTÍ. ZAUJME NA PRVNÍ POHLED. Nové BMW řady uchvátí neodolatelným charisma.

Více

GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ G0 1 Ks Kč GPS anténa PZ Ks 806 Kč. instalace INSTAL-CHR 0,1 h 100 Kč

GPS modul, 3 letá aktualizace map zdarma PZ G0 1 Ks Kč GPS anténa PZ Ks 806 Kč. instalace INSTAL-CHR 0,1 h 100 Kč C-HR 2016 Autorizovaný servis: LOUWMAN PRAHA 2016/09 Platnost od: 10.1.2017 Hi-TECH Navigace GO Navigace GO s rozšířenými funkcemi Zábavní systém DVD Zábavní systém DVD GPS modul, 3 letá aktualizace map

Více

BMW ŘADY GRAN TURISMO. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

BMW ŘADY GRAN TURISMO. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. Radost z jízdy BMW řady Gran Turismo www.bmw.cz BMW ŘADY GRAN TURISMO. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. VÍTEJTE VE SVĚTĚ NEOMEZENÝCH MOŽNOSTÍ. Exteriér " kola z lehké slitiny V-spoke " kola z lehké slitiny

Více

Alfa Brera a Alfa Spider

Alfa Brera a Alfa Spider Alfa Brera a Alfa Spider Řešení na míru PŘEDNÍ SPOILER ** č. 50903198 ZADNÍ SPOILER ** Pouze Brera. č. 50903199 2 Řešení na míru ZADNÍ SPOILER ** Pouze Spider. č. 50903200 SADA PRAHOVÝCH NÁSTAVCŮ ** č.

Více

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX ODDĚLUJÍCÍ MŘÍŽ Mříž oddělující zavazadlový prostor, za první řadu sedadel Pevná přepážka umístěná za přední sedadla. Poskytuje větší nákladový prostor a jeho bezpečnou

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - sedan 2014 Autorizovaný servis: TOYOTA TSUSHO PRAHA 2014/02 Platnost od: 16.1.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,2 h 184 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,2 h 184 Kč Avensis - sedan 2015 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2015/05 Platnost od: 21.7.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní systém Zábavní systém uživatelský

Více

NOVÉ BMW ŘADY. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

NOVÉ BMW ŘADY. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW řady Cabrio Coupé Gran Coupé www.bmw.cz Radost z jízdy NOVÉ BMW ŘADY. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. VÍTEJTE VE SVĚTĚ NEOMEZENÝCH MOŽNOSTÍ. ZAUJME NA PRVNÍ POHLED. Nové BMW řady uchvátí neodolatelným

Více

NOVÝ RENAULT SCÉNIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÝ RENAULT SCÉNIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÝ RENAULT SCÉNIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÝ RENAULT SCÉNIC DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu a každé osobnosti. Zvyšuje praktické využití

Více

M{ZD{ 6 PŘÍSLUŠENSTVÍ

M{ZD{ 6 PŘÍSLUŠENSTVÍ M{ZD{ 6 PŘÍSLUŠENSTVÍ 1 2 3 4 13 7 12 VNĚJŠÍ VÝBAVA 1 2 8 9 3 4 5 6 10 11 7 DEKOR PRO SLOUPKY A, B A C Dekor v provedení černá Piano. Dejte svému vozu Mazda6 ještě elegantnější vzhled. PŘEDNÍ SPOILER Stylový

Více

2016/02 Platnost od: Název dílu Poznámky Číslo dílu Množství Ceny včetně DPH Popelník úložná nádoba D010 1 Ks Kč

2016/02 Platnost od: Název dílu Poznámky Číslo dílu Množství Ceny včetně DPH Popelník úložná nádoba D010 1 Ks Kč Proace Van Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2016/02 Platnost od: 14.6.2018 INTERIÉR Popelník úložná nádoba 74110-0D010 1 Ks 1 290 Kč Zásuvka se zapalovačem Alarm Alarm - senzor náklonu Alarm

Více

displej 7" SLAVE PZ Ks bezdrátová sluchátka PZ Ks Kč

displej 7 SLAVE PZ Ks bezdrátová sluchátka PZ Ks Kč RAV 4 Hybrid 2015 Autorizovaný servis: LOUWMAN PRAHA 2015/10 Platnost od: 18.1.2017 Hi-TECH Zábavní systém Zábavní systém Univerzální závěsný systém Navigační systém GO Navigační systém GO s rozšířenými

Více

NOVINKY JARO / LÉTO 2014

NOVINKY JARO / LÉTO 2014 NOVINKY JARO / LÉTO 2014 1 PROŽIJTE NEZAPOMENUTELNÉ LÉTO Obsah Kompletní servisní prohlídka... 4 5 Transport... 6 7 Komfort na cestách... 8 9 Freelander 2... 10 11 Range Rover Evoque... 12 13 HERE navigace...

Více

Příslušenství 94. Příslušenství 95. Termoelektrický chladící box (20 l) Škrabka na led ve víčku nádrže. Termoelektrický chladící / ohřevný box (15 l)

Příslušenství 94. Příslušenství 95. Termoelektrický chladící box (20 l) Škrabka na led ve víčku nádrže. Termoelektrický chladící / ohřevný box (15 l) PŘÍSLUŠENSTVÍ Příslušenství 94 Termoelektrický chladící box (20 l) Popelník do držáku nápojů Termoelektrický chladící / ohřevný box (15 l) Držák multimédií LED lampička na čtení (12 V) Kávovar Deštník

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VAŠE JEDINEČNÁ GIULIA Jednoduchost, fascinace a harmonie. Ale také inovace, technologie a především nezkrotná energie značky Alfa Romeo. Giulia ztělesňuje to vše a ještě mnohem

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ 2 VAŠE JEDINEČNÁ GIULIA Jednoduchost, fascinace a harmonie. Ale také inovace, technologie a především nezkrotná energie značky Alfa Romeo. Giulia ztělesňuje to vše a ještě mnohem

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč Yaris Hybrid Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2014/07 Platnost od: 21.7.2015 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 7 658 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi 8 352 Kč

Více

NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s

NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s Příslušenství NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s unikátní zárukou. Poskytujeme ji na váš vůz až

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč Yaris Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/07 Platnost od: 15.9.2014 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 8 515 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi instalace INSTAL-YARIS

Více

RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ RENAULT CAPTUR ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I RENAULT CAPTUR DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu a každé osobnosti. Zvyšuje praktické využití vozidla a

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks displej 7" SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks displej 7 SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč RAV 4 Autorizovaný servis: LOUWMAN PRAHA 2013/11 Platnost od: 16.1.2015 Hi-TECH Hotspot - WiFi Zábavní systém Zábavní systém Navigační systém GO Navigační systém GO Plus uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AURIS 4,5 h 3 524 Kč 7" displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AURIS 4,5 h 3 524 Kč 7 displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks Auris TS 2015 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2015/05 Platnost od: 21.7.2015 Touring Sports Hi-TECH Hotspot WiFi Zábavní systém Zábavní systém Navigační systém GO Navigační systém GO Plus uživatelský

Více

BMW X. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

BMW X. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW X www.bmw.cz Radost z jízdy BMW X. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. VÍTEJTE VE SVĚTĚ NEOMEZENÝCH MOŽNOSTÍ. PRŮKOPNICKÉ. NOVÉ BMW X. BMW X je zpět. Pro ty, kteří rádi opouštějí vyšlapané cesty. Nyní je

Více

Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway. Originální příslušenství

Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway. Originální příslušenství Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway Originální příslušenství ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÁ DACIA SANDERO A SANDERO STEPWAY Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá

Více

Ceník př íslušenství Audi Q5

Ceník př íslušenství Audi Q5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 7 Bezpečnostní šrouby kol lze je povolit dodaným speciálním adaptérem 8R0 071 336 1 484,- Údaje o rozsahu dodávky, Kolo

Více

FASCINACE AUTOMOBILOVÝMI ZÁVODY. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE.

FASCINACE AUTOMOBILOVÝMI ZÁVODY. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance Radost z jízdy FASCINACE AUTOMOBILOVÝMI ZÁVODY. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW M. BMW M. BMW M. BMW X M A BMW X M. Počátek historie BMW Motorsport. První vítězství BMW s modelem

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. Originální příslušenství BMW BMW řady 3 BMW řady 4 BMW BMW BMW Z4 Technické informace stav: červenec 2015 Radost z jízdy ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW ŘADY 3, BMW ŘADY 4, BMW, BMW A BMW Z4. 02 Obsah.

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-PROACE 0,1 h 58 Kč 6 MT sportovní design PZ4L0-H0172-00 1 Ks 1 594 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-PROACE 0,1 h 58 Kč 6 MT sportovní design PZ4L0-H0172-00 1 Ks 1 594 Kč ProAce Autorizovaný servis: HO-LA CENTER 2013/04 Platnost od: 10.9.2014 Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 8 515 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot WiFi 581 Kč 9 096 Kč INTERIÉR integrovaná

Více

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks MC Avensis - kombi Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2011/11 Platnost od: 1.1.2013 Hi-TECH Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém GO Navigační systém GO Plus instalační sada PZ417-D0290-00

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

Touareg. Ceník Originálního příslušenství Volkswagen. Volkswagen

Touareg. Ceník Originálního příslušenství Volkswagen. Volkswagen Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Touareg Volkswagen Str. Obr. Objednací číslo Název Popis Cena vč. DPH Sport a design 761071691 Boční nástupní prahy hliníkové, sada max. nosnost 200 kg, nelze

Více

2015/10 Platnost od: Název dílu Poznámky Číslo dílu Množství Ceny včetně DPH

2015/10 Platnost od: Název dílu Poznámky Číslo dílu Množství Ceny včetně DPH RAV 4 2015 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2015/10 Platnost od: 18.7.2017 Hi-TECH Zábavní systém Zábavní systém Univerzální závěsný systém Navigační systém GO Navigační systém GO s rozšířenými

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník příslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 143 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 143 Kč Yaris Autorizovaný servis: TOYOTA TSUSHO PRAHA 2014/07 Platnost od: 21.7.2015 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 7 658 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi instalace INSTAL-YARIS

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu jako kompletní

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket Je to svět, který nejspíš dobře znáte. Elegantní, dynamický i napínavý. Svět byznysu. Vedou tu mosty, které Vás spojují se vzdálenými kontinenty

Více

Vaše BMW 740d xdrive Limousine.

Vaše BMW 740d xdrive Limousine. Vaše BMW 740d xdrive Limousine. www.bmw.cz/myconfig/d3v6h3y5 20.04.2017 1/9 Model BMW 740d xdrive Limousine. Výkon motoru: 320 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 5,3 l/100km [1] Emise CO2: 139 g/km [1]

Více

Voyager. www.lancia.cz. Adresa dealera

Voyager. www.lancia.cz. Adresa dealera www.lancia.cz Voyager Adresa dealera Vyobrazení a popisy uvedené v tomto katalogu je nutno považovat za informativní. Výrobce si vyhrazuje právo provést kdykoli bez předchozího upozornění změny, které

Více

Přehled příslušenství FORD KA+

Přehled příslušenství FORD KA+ PŘÍSLUŠENSTVÍ FORD Přehled příslušenství FORD KA+ Od 06/2016 www.prislusenstvi-ford.cz Go Further Přehled příslušenství FORD KA+ Od 06/2016 OCHRANA VOZIDLA Ochrana interiéru 03 STYLING Osvětlení 04 KOLA

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

Ceník příslušenství Audi A5

Ceník příslušenství Audi A5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 6 7 Hliníkový litý disk, s 5 dutými rameny, leštěný 9 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 antracitový stříbrný 1 Údaje o rozsahu

Více

Zafira B - Nabídka příslušenství OPEL 500!!! PŘÍSLUŠENSTVÍ S 50% SLEVOU dle seznamu

Zafira B - Nabídka příslušenství OPEL 500!!! PŘÍSLUŠENSTVÍ S 50% SLEVOU dle seznamu 1/6 cena na 1002128 Disk z lehkých slitin, 6.5J X 16,stříbrný, 10 paprsků (s pouzdry) (IDENT YP) 7 097 3 548 1002158 Disk z lehkých slitin, 7.5J X 18,stříbrný, 5 paprsků(s pouzdry) (IDENT ZL) (Používá

Více

Keep it MINI. MINI. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ.

Keep it MINI. MINI. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Keep it MINI. MINI. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. design exteriéru. Designový vůz. Vy a Vaše MINI: Dvě silné individuality konečně máte nekonečně mnoho možností, jak vyjádřit Váš vlastní vkus na silnici. Ukažte,

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do Crafter

Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do Crafter Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do 4.11.2018 Crafter KOMUNIKACE TRANSPORT 000063212 DAB+ sada pro digitální příjem rádia pro dodatečnou instalaci, jen pro rádia s funkcí RDS-text 6 840

Více

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance BMW řady BMW řady BMW řady BMW řady BMW řady BMW řady BMW X www.bmw.cz Radost z jízdy VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW řady. BMW řady. BMW řady.

Více

PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA

PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA Příslušenství PŘIZPŮSOBTE SI SVOJI KIU VENGA Nová Kia Venga otevírá celý nový svět možností. Díky jejímu výraznému dynamickému vzhledu, vysoké linii střechy a neobvykle dlouhému rozvoru náprav získáváte

Více

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance BMW řady BMW řady BMW řady 3 BMW řady 4 BMW řady 5 BMW řady 6 BMW X5 www.bmw.cz Radost z jízdy VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW řady. BMW řady.

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO VŮZ FORD KUGA

PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO VŮZ FORD KUGA PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO VŮZ FORD KUGA ACCESSORY LIST Kuga C520 OZDOBNÉ PRAHOVÉ LIŠTY Ozdobné prahové lišty z nerezové ocely s logem vozu Kuga. Sada 2 ks pro přední dveře. Lišty Vás vítají na palubě vozu a také

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. Radost z jízdy ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW ŘADY 3, BMW ŘADY 4, BMW A BMW. Technické informace. Stav: březen 2018. 02 Obsah. Technické informace 1. 2. 3. Rejstřík Přehled kol z lehkých slitin Popisy

Více

displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč držák pro ipad kompatibilní s Apple ipad gen.

displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks bezdrátová sluchátka PZ462-00201-03 1 Ks 1 573 Kč držák pro ipad kompatibilní s Apple ipad gen. Verso 2014 Autorizovaný servis: ZLINER 2014/01 Platnost od: 3.2.2014 Hi-TECH DVD zábavní systém DVD zábavní systém Hotspot - WiFi Navigační systém GO Navigační systém GO Plus JBL premium audio displej

Více

www.mitsubishi-motors.cz/sk PŘÍSLUŠENSTVÍ

www.mitsubishi-motors.cz/sk PŘÍSLUŠENSTVÍ www.mitsubishi-motors.cz/sk PŘÍSLUŠENSTVÍ Vnější styling 4-7 Kola 8-9 Doplňky interiéru 10-11 Zábava na palubě 12-13 Komfort 14-15 Bezpečnost & ochrana 16-17 Přeprava & volný čas 18-19 Kolekce Ralliart

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Originální DÍLY a příslušenství BMW, BMW Service, BMW Lifestyle. Radost z jízdy. Jaro / Léto 2011. Méně emisí. Více radosti z jízdy.

Originální DÍLY a příslušenství BMW, BMW Service, BMW Lifestyle. Radost z jízdy. Jaro / Léto 2011. Méně emisí. Více radosti z jízdy. Originální díly a příslušenství BMW, BMW Service, BMW Lifestyle Jaro / Léto 2011 Radost z jízdy Radost je vše, co léto potřebuje. Originální DÍLY a příslušenství BMW, BMW Service, BMW Lifestyle. Méně emisí.

Více

subaru-global.com www.subaru.cz J USTY PŘ ÍSLUŠENSTVÍ SUBARU ČESKÁ REPUBLIKA Printed in The Czech Republic (08FNCZCZ-01AC)

subaru-global.com www.subaru.cz J USTY PŘ ÍSLUŠENSTVÍ SUBARU ČESKÁ REPUBLIKA Printed in The Czech Republic (08FNCZCZ-01AC) JUSTY PŘÍSLUŠSTVÍ Stylové doplňky ová Subaru Justy představuje jedinečnou kombinaci moderního myšlení a praktičnosti. abízí jedinečné vnitřní uspořádání ve své třídě, které negativně neovlivňuje její individualitu

Více

Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do Crafter

Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do Crafter Ceník Originálního příslušenství Volkswagen Platný do 24.11.2019 Crafter KOMUNIKACE 000051435AG 000051443D Držák pro mobilní telefon SmartphoneClaw USB nabíječka universální držák pro chytré telefony,

Více

2015/04 Platnost od: Název dílu Poznámky Číslo dílu Množství Ceny včetně DPH

2015/04 Platnost od: Název dílu Poznámky Číslo dílu Množství Ceny včetně DPH Hilux 2016 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2015/04 Platnost od: 11.12.2017 Double Cab Hi-TECH Zábavní systém DVD Zábavní systém DVD Navigační systém Go 7" displej včetně přehrávače MASTER PZ462-00207-00

Více

Originální příslušenství I NOVÁ DACIA DUSTER. Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba!

Originální příslušenství I NOVÁ DACIA DUSTER. Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! Nová Dacia Duster Originální příslušenství I NOVÁ DACIA DUSTER Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! 2 OBSAH I NOVÁ DACIA DUSTER DESIGN PŘEPRAVA "Adventure"

Více

CENÍK PŘÍSLUŠENSTVÍ KATEGORIE NÁZEV PŘÍSLUŠENSTVÍ REFERENCE CENÍKOVÁ CENA SLEVA AKČNÍ CENA

CENÍK PŘÍSLUŠENSTVÍ KATEGORIE NÁZEV PŘÍSLUŠENSTVÍ REFERENCE CENÍKOVÁ CENA SLEVA AKČNÍ CENA PŘEPRAVA Oboustranná vana do zavazadlového prostoru 1609733980 1635 Kč -20% 1 Kč Vana do zavazadlového prostoru (SW) 1609837880 1481 Kč -20% 1185 Kč Vana do zavazadlového prostoru (hatchback) 1609837980

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

Více

20% Sleva. 20% sleva na chromovou sadu originálního Stylingového příslušenství pro model Kia Stonic. Doporučená maloobchodní cena sady:

20% Sleva. 20% sleva na chromovou sadu originálního Stylingového příslušenství pro model Kia Stonic. Doporučená maloobchodní cena sady: 20% Sleva 20% sleva na chromovou sadu originálního Stylingového příslušenství pro model Kia Stonic Doporučená maloobchodní cena sady: Zvýhodněná cena sady: 13.200 Kč s DPH 10.560 Kč s DPH 1 2 3 4 5 Ozdobné

Více

A4 Avant Sport 2.0 TDI

A4 Avant Sport 2.0 TDI A4 Avant Sport 2.0 TDI Model A4 Avant Sport 2.0 TDI Celková cena 1 183 70 Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise CO2: 119 CO g/km 2 Vnější

Více

instalace INSTAL-AVENSIS 5 h 4 175 Kč uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

instalace INSTAL-AVENSIS 5 h 4 175 Kč uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - kombi 2014 Autorizovaný servis: FEDERAL CARS 2014/02 Platnost od: 6.8.2014 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém GO Navigační systém GO Plus Zábavní systém

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Model Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Celková cena 1 358 50 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. 1 218 90 Výkon: 120 kw / 163 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise

Více

Příslušenství nový CItRoËn C4 PICasso

Příslušenství nový CItRoËn C4 PICasso Příslušenství nový CItRoËn C4 PICasso styl 04 KoMFoRt 06 BeZPeČnost 08 PřePRava 10 ochrana 12 MultIMÉDIa 16 KataloG Příslušenství 18 VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro CItRoËn znamená zvolit kvalitu, bezpečnost

Více

7" displej SLAVE PZ Ks. instalace INSTAL-AURHSD 4,5 h Kč. bezdrátová sluchátka PZ Ks Kč

7 displej SLAVE PZ Ks. instalace INSTAL-AURHSD 4,5 h Kč. bezdrátová sluchátka PZ Ks Kč Auris Hybrid TS 2015 Autorizovaný servis: LOUWMAN PRAHA 2015/05 Platnost od: 11.1.2017 Touring Sports Hi-TECH Zábavní systém Zábavní systém Navigační systém GO Navigační systém GO s rozšířenými funkcemi

Více

Cruze PŘÍSLUŠENSTVÍ. Váš autorizovaný prodejce Chevrolet

Cruze PŘÍSLUŠENSTVÍ. Váš autorizovaný prodejce Chevrolet VÝHODY MAJITELŮ VOZŮ CHEVROLET: Každý Chevrolet přichází s uklidňující zárukou. Věříme v kvalitu, technologii a výbavu našich vozů tak, že můžeme každý vůz Chevrolet nabídnout s 2letou zárukou bez omezení

Více

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208 PŘÍSLUŠENSTVÍ 208 OSOBITOST Vybrali jste si vůz Peugeot 208 a uskutečnili jste tak opravdový generační skok. Je to moderní a technologicky dokonalý vůz a jeho přirozená intuice vás nepřestává příjemně

Více

Vítejte ve dvou světech

Vítejte ve dvou světech PŘÍSLUŠENSTVÍ Vítejte ve dvou světech V novém modelu Hyundai ix35 jsme vytvořili dokonalou symbiózu mezi dynamickým a výkonným vozem typu SUV a šikovným a efektivním vozem, který si snadno poradí s životem

Více