Historie. V roce 2003 nastala revoluce v optickém průmyslu. Parasite představily a zavedly do výroby aktivní Stereo systém.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Historie. V roce 2003 nastala revoluce v optickém průmyslu. Parasite představily a zavedly do výroby aktivní Stereo systém."

Transkript

1 Technické informace

2 Historie V roce 2003 nastala revoluce v optickém průmyslu. Parasite představily a zavedly do výroby aktivní Stereo systém. Tím se tato nezávislá značka stala designovým a inovačním vůdcem Parasite Stereo koncept ve slunečním provedení 2004 Parasite Stereo koncept v dioptrickém provedení 2006 Systém zavíracích stranic 2008 Systém jednoduchých stranic 2009 Lyžařská kolekce Astero 2010 Partnerství s Essilorem a kolekce Scanner 2011 Kolekce Haute Couture 2012 Kolekce Led Vision a Plasma 2014 Být mýtus

3 Značka Parasite Abychom pochopili a souzněli se značkou Parasite, je užitečné se seznámit se 3 základními hodnotami, na kterých je postavena. 1. perfektní základ Parasite navrhuje elegantní a exkluzivní avantgardní brýle,které korespondují s lidskou anatomií. Díky mistrovskému zvládnutí a propojení designu, technologií a kvalitní výroby Parasite tvoří inovativní, svěží a zároveň špičkové výrobky. Nosit Parasite znamená souznít s důvtipným řešením, zažít výjimečné pohodlí a autentický styl. 2. příběh Parasite znamená mít odvahu a přijmout výzvu. Vydáváte se na dobrodružnou cestu, kde hledáte harmonii v hlubinách sebe sama. Najdete svůj osobitý styl a budete originální. 3. design a výroba ve Francii Výroba ve Francii zajišťuje výjimečnou kvalitu. Výběr nejlepších materiálů a vysoká odbornost ve výrobním procesu přinášejí propracované, čisté a funkční výrobky. Francouzská výroba obrub má dlouholetou tradici. Společně s pečlivostí zaručují skvělé provedení povrchových úprav. Výrobci však nespoléhají jen na tradici. Díky svým letitým zkušenostem z praxe přicházejí s neustálými inovacemi a novými technologiemi. Nové výrobní možnosti pak designerům usnadňují naplno rozvinout jejich tvůrčí potenciál. Pohodlí a lehkost jsou hybné síly návrhů Martina Huga. Každý rok Parasite pracuje na limitované edici, brýlovém konceptu, skutečném experimentu z optické laboratoře.

4 Inovativní materiály a technologie Nahlédněme nyní přímo do optické laboratoře na inovace aktuálně využívané v praxi. 1. stereo systém = aktivní držení brýlí = živé brýle Ve srovnání s běžnými brýlemi je Stereo systém navržen tak, aby nezatěžoval uši a nos. Je ohleduplný k tváři, jemně drží brýle na hlavě pomocí zdvojených stranic. Stereo brýle se přizpůsobí každému tvaru hlavy a umocní pohodlí, držení brýlí a stylovost. Skutečně s člověkem žijí! Umístění a držení brýlí Důležitým prvkem je spodní kratší stranice, která musí být umístěna před uchem na lícní kosti, což je nejméně citlivá část obličeje. Když jsou Stereo brýle správně posazené, nabízejí výjimečné pohodlí a skvěle drží. Pohodlí a výhody Nikdo nezažil takový pocit s těžšími brýlemi, dokud se nenesly samy. Stereo brýle poskytují skvělý pocit lehkosti a svobody. Stranice nesedí za ušima, což předchází alergiím a narušení povrchových úprav stranic. 2. technologie steelskin Všechny brýle Parasite jsou vyrobeny ze speciální slitiny nerezavějící oceli, tzv. Steelskin (volně přeloženo ocelová slupka ). Tento materiál skýtá řadu výhod - je: pevný i když je velmi tenký, je tvarově stálý lehký záruka pohodlí poddajný dá se snadno přizpůsobit antialergický plně recyklovatelný

5 3. technologie metalysis Parasite používá chemický proces zvaný Metalysis. Tato metoda umožňuje velkou přesnost a dá se použít i na materiál tenký pouze 0,7 mm. Jemná umělecká práce Díky ovládání procesu Metalysis je Parasite design propracovaný a dekory jemně zakompované: jemné rytiny na obrubách - vzory zdobící brýle přesná návaznost dekoru na stranicích a očnici - po otevření stranic tvoří dekorativní celek okraje obruby jemně tvarované 4. LED technologie LED technologie přináší plast, který je odolný i ve formě tenkého plátu. Očnice vyrobené z tohoto plastu mají různé stupně průhlednosti a různé barevné odstíny, díky nimž vznikají rafinované světelné efekty jako vícebarevné odrazy nebo mnohonásobné zrcadlení. Plast je lehký a pružný a nabízí nekonečné možnosti funkčního i estetického využití.

6 5. plasma technologie Skvělé propojení plastu a kovu Parasite navrhují nové výrobky, které jsou vyrobeny vstřikováním polyuretanu do Steelskinu. Kov se navrtá podél okrajů a vloží do formy, do které se vstříkne plast. Polyuretan zaplní navrtaná místa. Tak vznikne jeden ucelený kus z obou materiálů, namísto následného spojování oddělených materiálů. Oba materiály jsou neoddělitelné. Výhody propojení obou materiálů Vstříknutím polyuretanu do kovu se sčítají výhody obou materiálů: pevnost Steelskinu, barevná výraznost, tvarová stálost, ale i bezpečnost polyuretanu, pohodlí a průsvitnost. Navíc je možné díky této technologii mít i tenkou obrubu designovou. Kombinace Steelskinu a polyuretanu dovoluje mnoho estetických efektů!

7 Technická doporučení a rady ke Stereo (str. 99 tlustý katalog) Inklinace Stereo brýlí Čočky musí být ve svislém směru natočeny ve směru pohledu. Když jsou obruby správně usazeny: - koncovky kratších dolních stranic jsou usazeny na lícní kosti před uchem - koncovký delších horních stranic spočívají na lebce za spánkem Velikosti Stereo obruby mohou být individuálně přizpůsobeny anatomii různých obličejů a hlav, ale neznamená to, že každý model sedne každému. Věnujte při výběru brýlí pozornost tomu, zda velikost obruby odpovídá velikosti vašeho obličeje. Proč přizpůsobovat Stereo obruby nabízejí velké pohodlí a příjemné nošení, pokud se patřičně přizpůsobí anatomii nositele. Úpravy obruby jsou snadné a rychlé, viz video. Pokud se to naučíte, můžete měnit mezi držením pevnějším, například na sport a uvolněnějším pohodlným držením na celodenní nošení. Místa přizpůsobení 1. vnější očnice nad a pod čočkou musí být prohnuta podle šířky obličeje. Nesmí se obličeje dotýkat, ale jen kopírovat jeho zakřivení. 2. obě tykadla stranice musí být přizpůsobena tak, aby se dotýkala hlavy jen koncovkami. Stačí jemný tlak na přizpůsobení koncovek. 3. sedýlka musí kopírovat tvar nosu

8 Členění kolekce Steelskin - modely Zeta, I-morph, Varana, Vamp, The Crown Kolekce Steelskin je srdcem a duchem Parasite kolekcí. Modely jsou ultralehké a pohodlné. Jsou dostupné jak s mono tak stereo stranicemi. Očnice držící čočky je oddělená od dekorativní části očnice. Futuristické tvary dodávají obrubám specifický charakter. Jako když si přetáhnete masku.

9 LED vision modely Odyssée, Olympe, Orbit, Stereo Xion Kolekce Led Vision vám přináší nádherné vizuální efekty. Kombinace očnice z průhledného plastu a stranic ze Steelskinu přímo vyzývá k hrátkám se světlem a barvami v moderním duchu. Matný či lesklý kov, různé stupně průhlednosti plastu.. Výsledkem jsou velmi tenké a lehoučké obruby, evokující světelný paprsek ve tváři.

10 Magma, Plasma Tato kolekce je výsledkem technického pokroku: neoddělitelného spojení dvou materiálů. Děrovaný kovový díl se vloží do formy, do které se vstříkne plast. Vzniká trvalé bezšroubkové spojení a nádherné estetické efekty. Obruba je lehká, ale pevná a pružná.

11 Limited Z aktuální kolekce se modely Vamp (Upír) a The Crown (Koruna) vyrábějí ve zlatě. Ultra - limitovaná edice.

12 Overlux sluneční Kolekce Overlux obsahuje všechny chromozomy DNA značky Parasite. Radikální design, tenký Steelskin kov, optimální pohodlí, polarizační nebo duhové LED Vision čočky pro vysoce sofistikované vidění. Modely jsou jak sportovní tak módní, estetické i funkční.

13 Xperio sluneční Kolekce Xperio nabízí široký rozsah barev a tvarů: fluorescentní nebo metalické, klasické nebo módní tvary, LED nebo polarizační čočky. Exploze a prolnutí různých stylů.

14 3 technologie protislunečních čoček báze 6 ochranný filtr 3 duhové vícebarevné čočky přechod barev harmonizuje na obou čočkách báze 8 ochranný filtr 3 polarizační čočky pro vysokou zrakovou pohodu maximální protisluneční ochranný filtr při zachování maximálního barevného kontrastu báze 6 ochranný filtr 3 velmi čisté vidění pomocí polarizačních čoček od Essiloru

15 VRSTVY MATERIÁLŮ A POVRCHOVÉ ÚPRAVY Všechny Parasite sluneční čočky jsou opatřeny povrchovými úpravami, které optimalizují zrakovou pohodu (tvrzení, antireflexní úpravy) a ta je umocněna ještě specifickými funkcemi (polarizace, samozabarvování). Antireflex i tvrzení jsou nanášeny v několika vrstvách, aby byly co nejodolnější a nejefektivnější. TVRZENÍ Vícevrstvý lak z obou stran čoček snižuje riziko poškrábání nebo odření čoček jak zepředu tak ze zadní strany. LED ÚPRAVA Protisluneční čočky Prasite jsou několikanásobně pokoveny, aby zajistily skvělou ochranu očí. POLYKARBONÁT Protisluneční čočky Parasite jsou vyrobeny z polykarbonátu, který 100% chrání před UV paprsky o vlnové délce 400 nm a minimálně z 88% před očím škodlivými modrými paprsky z viditelného světelného spektra (vlnová délka nm). POLARIZAČNÍ FILTR Na čočkách Overlux a Essilor Xperio je polarizační film chráněn zepředu i zezadu vrstvou vstříknutého polykarbonátu. POLYKARBONÁT ANTIREFLEX Protisluneční čočky Parasite disponují několikavrstvým antireflexem z vnitřní strany čoček. TVRZENÍ čočky jsou chráněny tvrzením i na zadní ploše. POLARIZACE Většina světelných odrazů (převážně od vodorovných ploch) je polarizována (orientována jedním směrem). Polarizační film filtruje tyto odlesky díky speciálnímu pohlcování jejich molekul???? Pohodlí a zraková pohoda se díky nim optimalizuje. LED VISION Značka Parasite vyrábí barevné techno čočky s ohnivým efektem pomocí LED VISION technologie. Jsou to duhové čočky, přechody barev na obou čočkách jsou sladěny a mění se shodně i při pohybu hlavy jak v horizontálním tak vertikálním směru. Což působí nejen pohodlně pro nositele, ale i efektně pro okolí.

16 ATESTY, PROHLÁŠENÍ A ZNAČENÍ CE Z hlediska platné legislativy jsou brýle jakožto dioptrická pomůcka považovány za neinvazní zdravotnický prostředek třídy I. Třídy jsou celkem tři a čím vyšší je riziko poškození zdraví, tím vyšší je třída. Základní požadavky na zdravotnické prostředky jsou dány evropskou legislativou 93/42/EHS a EN ISO a na to navazující legislativou ČR. Dovoz brýlové kolekce Parasite naše společnost zaregistrovala na Ministerstvu zdravotnictví. Francouzský dodavatel, který jako první uvádí brýle na trh EU, vydal Prohlášení o shodě, v němž prohlašuje, že každý model brýlí Parasite byl a je testován autorizovanou osobou a že splňuje všechny požadavky výše uvedených nařízení a norem EU. Společnost EYE 2000, jakožto dovozce na český trh, zajistila český překlad a ujišťuje své odběratele, že toto prohlášení o shodě bylo vydáno. Platné dokumenty v originále jsou k nahlédnutí v sídle společnosti EYE 2000 s.r.o. a výsledky testů v sídle společnosti Parasite Design, Francie. Všechny brýlové obruby jsou označeny značkou CE a také povinným značením, které identifikuje model, barvu a parametry obruby viz výše.

KVALITA Díky kreativnímu designu, inovačním technologiím a špičkové výrobní kvalitě Noego skvěle naplňuje požadavky dnešní doby.

KVALITA Díky kreativnímu designu, inovačním technologiím a špičkové výrobní kvalitě Noego skvěle naplňuje požadavky dnešní doby. ZNAČKA Noego je designerská kolekce vytvořená zakladatelem Parasite Hugo Martinem. Je určena lidem, kterým záleží na tom, jak vypadají a chtějí vynikat. DESIGN Noego obruby si pohrávají se strukturou,

Více

NABÍDKA SPOLEČNOSTI OCHRANNÉ BRÝLE DIOPTRICKÉ

NABÍDKA SPOLEČNOSTI OCHRANNÉ BRÝLE DIOPTRICKÉ NABÍDKA SPOLEČNOSTI OCHRANNÉ BRÝLE DIOPTRICKÉ Vážený obchodní přátelé, dovolte mi, abych Vás seznámil s naší nabídkou ochranných brýlí. Ochranné brýle uvedené v této nabídce splňují normu ČSN EN 166 o

Více

Ochranné brýle chrániče sluchu

Ochranné brýle chrániče sluchu Ochranné brýle chrániče sluchu Ochranné pracovní brýle společnosti Pyramex jsou testovány dle evropské normy pro ochranné brýle EN 166. Všechny brýle jsou dodávané s UV filtrem (dle EN 170) a s úpravou

Více

OCHRANA OČÍ A OBLIČEJE OBECNÉ INFORMACE

OCHRANA OČÍ A OBLIČEJE OBECNÉ INFORMACE OCHRANA OČÍ A OBLIČEJE OBECNÉ INFORMACE Chraňte důsledně své oči. Oko je měkký a choulostivý orgán. Stačí málo k úplné ztrátě zraku. Ochranné pracovní brýle nebo štíty jsou k dispozici v mnoha modifikacích,

Více

NABÍDKA SPOLEČNOSTI OCHRANNÉ BRÝLE NEDIOPTRICKÉ

NABÍDKA SPOLEČNOSTI OCHRANNÉ BRÝLE NEDIOPTRICKÉ NABÍDKA SPOLEČNOSTI OCHRANNÉ BRÝLE NEDIOPTRICKÉ Vážený obchodní přátelé, dovolte mi, abych Vás seznámil s naší nabídkou ochranných brýlí. Ochranné brýle uvedené v této nabídce splňují normu ČSN EN 166

Více

SUNTECH PHOTOCHROMIC. Výhoda nového photochromického materiálu

SUNTECH PHOTOCHROMIC. Výhoda nového photochromického materiálu SUNTECH PHOTOCHROMIC Výhoda nového photochromického materiálu Výzkum nových materiálů umožnil zlepšení photochromických vlastností Hoya využila všech svých dlouholetých zkušeností a uvádí na trh novou

Více

CENÍK ČOČEK DIOPTRICKÝCH

CENÍK ČOČEK DIOPTRICKÝCH Y LG Č W V Y Ĥ M F to CENÍK ČOČEK DIOPTR DIOPTRICKÝCH Ý Y LG Č W V Y Ĥ M F to Index 1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 PROFI 1,5 PROFI 1,5 Rx PROFI PLUS 1,6 SFÉRICKÉ PROFI 1,6 Rx SFÉRICKÉ PROFI

Více

NOVINKA. Ochranné brýle 3M. Ochrana, pohodlí a styl

NOVINKA. Ochranné brýle 3M. Ochrana, pohodlí a styl NOVINKA Ochranné brýle 3M Ochrana, pohodlí a styl Charakteristiky Čepy postranic umožňují uživateli nastavovat úhel zorníku, což nabízí výborné pohodlí a usazení. Nastavitelná délka postranic umožňuje

Více

SEIKO EMBLEM. Přirozené jednoduché vidění. Lehká adaptace

SEIKO EMBLEM. Přirozené jednoduché vidění. Lehká adaptace Přirozené jednoduché vidění Lehká adaptace Dynamický krok dopředu! SEIKO, vynálezce vnitřních progresivních čoček a technologie FREE FORM, uvedl na trh další moderní generaci progresivních čoček:. Technická

Více

úprava zorníku a zabarvení

úprava zorníku a zabarvení OCHRANNÉ PRACOVNÍ BRÝLE KATALOG PROFESIONÁLNÍ OCHRANA ZRAKU O společnosti SAGITTA, Ltd., s r. o. Nejen být chráněn, ale také dobře vidět jsou požadavky na ochranné pracovní brýle, které musí splňovat přísné

Více

Tisková zpráva Účast na veletrhu designu Maison et Objet, Paříž,

Tisková zpráva Účast na veletrhu designu Maison et Objet, Paříž, Světlá nad Sázavou, leden 2016 Tisková zpráva Účast na veletrhu designu Maison et Objet, Paříž, 22.1. - 26.1.2016 Po velkém úspěchu na loňském zářijovém veletrhu Maison et Objet se BOMMA opět vrací do

Více

SLUNEČNÍ ČOČKY 2015 NÁKUPNÍ CENÍK

SLUNEČNÍ ČOČKY 2015 NÁKUPNÍ CENÍK SLUNEČNÍ ČOČKY 2015 NÁKUPNÍ CENÍK WebČočka 2015 Základ dobrého vidění Sluneční ochrana zaměřená na to nejdůležitější Použijte WebČočky pro sestavení optimální nabídky slunečních brýlí v agresivní cenové

Více

ASTRO. nová kolekce 2012. www.pol-skone.cz. platná od 01.01.2012. Laureat XI i XII edycji

ASTRO. nová kolekce 2012. www.pol-skone.cz. platná od 01.01.2012. Laureat XI i XII edycji ASTRO nová kolekce 2012 platná od 01.01.2012 www.pol-skone.cz Laureat XI i XII edycji ASTRO Vnitřní dveře plné barev - to je nový model určený těm, kteří při navrhování interiérů hledají originální efekty.

Více

dioptrické korekce rx direct inframe glazing

dioptrické korekce rx direct inframe glazing dioptrické korekce Perfektní vidění pro sportovce s vadou zraku. Koncept pro dioptrie společnosti adidas zaručuje sportovcům a sportovkyním jasné a nezkreslené vidění při jakékoli výzvě. To znamená maximální

Více

PROGEAR Optical City-Lifestyle sportovní brýle

PROGEAR Optical City-Lifestyle sportovní brýle PROGEAR Optical City-Lifestyle sportovní brýle Part of your daily life Brýle pro metropolitní životní styl, kombinované s pravou sportovní funkčností WHEREVER Nejvyšší kvalita provedení Vám poskytuje maximální

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K. PLAN od firmy KEUCO: Vybavení koupelen v barevné harmonii. Umyvadlový nábytek a zrcadla s osvětlením tón v tónu

I N F O R M A C E P R O T I S K. PLAN od firmy KEUCO: Vybavení koupelen v barevné harmonii. Umyvadlový nábytek a zrcadla s osvětlením tón v tónu PLAN od firmy KEUCO: Vybavení koupelen v barevné harmonii Umyvadlový nábytek a zrcadla s osvětlením tón v tónu Nábytek a umyvadla PLAN od firmy KEUCO jsou koncipovány pro milovníky designu se smyslem pro

Více

NABÍDKA SPOLEČNOSTI OCHRANNÉ BRÝLE UZAVŘENÉ, SVÁŘECÍ

NABÍDKA SPOLEČNOSTI OCHRANNÉ BRÝLE UZAVŘENÉ, SVÁŘECÍ NABÍDKA SPOLEČNOSTI OCHRANNÉ BRÝLE UZAVŘENÉ, SVÁŘECÍ Vážený obchodní přátelé, dovolte mi, abych Vás seznámil s naší nabídkou ochranných brýlí. Ochranné brýle uvedené v této nabídce splňují normu ČSN EN

Více

Ochranné brýle. www.lao.cz. Lasery a Optika

Ochranné brýle. www.lao.cz. Lasery a Optika Ochranné brýle Ochranné brýle Ochranné brýle UNIVET Naše společnost dodává ochranné brýle italského výrobce Univet. Náš sortiment pokrývá ochranné brýle pro práci se všemi typy laserů, IPL, zdroji rentgenového

Více

ASTRO. nová kolekce 2012. www.pol-skone.cz. platná od 01.01.2012. Laureat XI i XII edycji

ASTRO. nová kolekce 2012. www.pol-skone.cz. platná od 01.01.2012. Laureat XI i XII edycji ASTRO nová kolekce 2012 platná od 01.01.2012 www.pol-skone.cz Laureat XI i XII edycji ASTRO Vnitřní dveře plné barev - to je nový model určený těm, kteří při navrhování interiérů hledají originální efekty.

Více

PERSONALIZACE BRÝLOVÝCH ČOČEK & VISIOFFICE

PERSONALIZACE BRÝLOVÝCH ČOČEK & VISIOFFICE A B PERSONALIZACE BRÝLOVÝCH ČOČEK & VISIOFFICE NEŽ ZAČNEME MĚŘIT Porovnejte předpis s původní korekcí. Zkontrolujte předepsanou adici. Vidění do dálky: +1.75 +0.50 x10 o Adice: +1.75D Vyberte vhodnou obrubu

Více

DESIGN VÝROBA DETAILY INTEGRACE VYROBENO V ITÁLII

DESIGN VÝROBA DETAILY INTEGRACE VYROBENO V ITÁLII Lupové brýle DESIGN Design, prototyp, frézování a dokončení každé jednotlivé komponenty, výroba optiky a seřízení až do té nejjemnější fáze připevnění čoček. VÝROBA Přesná a z ušlechtilých materiálů, dokončení,

Více

Vypadat dobře nikdy nebylo tak bezpečné. Ochrana zraku 3M Premium. Divize 3M Ochrany zdraví a bezpečnosti při práci

Vypadat dobře nikdy nebylo tak bezpečné. Ochrana zraku 3M Premium. Divize 3M Ochrany zdraví a bezpečnosti při práci Divize 3M Ochrany zdraví a bezpečnosti při práci Ochrana zraku Ochrana zraku 3M Premium Vypadat dobře nikdy nebylo tak bezpečné Žádné kompromisy: elegantní design a přitom naprosto dokonalá ochrana Nová

Více

technologie 4 position nose bridge Možnost nastavení pro různé tvary nosu Čtyři různé možnosti nošení díky pohodlnému nastavitelnému nosníku.

technologie 4 position nose bridge Možnost nastavení pro různé tvary nosu Čtyři různé možnosti nošení díky pohodlnému nastavitelnému nosníku. v pořadí dle abecedy wide: 2 positions narrow: 2 positions 4 position nose bridge Možnost nastavení pro různé tvary nosu Čtyři různé možnosti nošení díky pohodlnému nastavitelnému nosníku. different sizes

Více

24h komfortní jízdy s

24h komfortní jízdy s AŽ O MÉNĚ OSLNĚNÍ [1] 24h komfortní jízdy s ŘIĎTE BEZPEČNĚ A NECHTE SVÉ OČI ODPOČÍVAT. EyeDrive inovace pro řidiče [1] Noční odrazivost až o 90 % nižší než u plastových čoček bez AR vrstvy (index 1,6).

Více

Barevné a zušlechtěné sklo v celé své kráse.

Barevné a zušlechtěné sklo v celé své kráse. Barevné a zušlechtěné sklo v celé své kráse. Obalové sklo z Vetropacku. Sklo je odolné, nepropustné, hygienické, tvarovatelné, estetické a přírodní. Obalové sklo díky těmto jedinečným vlastnostem zůstává

Více

STERLING SILVER Made in Germany

STERLING SILVER Made in Germany Již od 18. století je Pforzheim znám jako středisko Kdo byl Otto Hutt? zpracování drahých kovů. V malých řemeslných dílnách stejně jako v průmyslových závodech zde vyrábějí zlaté a stříbrné šperky, hodinky

Více

Ochranné brýle a průzory Prémiové ochranné brýle Aristo

Ochranné brýle a průzory Prémiové ochranné brýle Aristo Prémiové ochranné brýle Aristo Ochranné brýle ESAB Aristo kombinují nejvyšší standardy bezpečnosti ochrany očí s vynikajícími vlastnostmi zajišťujícími pohodlí pro uživatele. Oči jsou optimálně chráněny

Více

Winter collection 010. race / sport / fashion

Winter collection 010. race / sport / fashion Winter collection 00 race / sport / fashion Technické vlastnosti Modely označené polarized jsou vybaveny horizontálním polarizačním filtrem. Polarizace je speciální úprava čoček brýlí, výrazně potlačující

Více

Stínění. pro pergoly a zimní zahrady. Veškeré foto je ilustrativní. Ceny jsou bez DPH. ČR: SK:

Stínění. pro pergoly a zimní zahrady. Veškeré foto je ilustrativní. Ceny jsou bez DPH. ČR: SK: VERANDA HRV52 Veranda HRV52 je speciálně navržená pro instalaci nad zimní zahradu nebo pergolu, a tím brání prostupu slunečních paprsků dříve, než proniknou ke skleněným plochám. Prostor mezi sklem a tkaninou

Více

design v interiéru ... nádech intimity. plisse vertikální žaluzie japonské stěny

design v interiéru ... nádech intimity. plisse vertikální žaluzie japonské stěny design v interiéru plisse vertikální žaluzie japonské stěny... nádech intimity. PLISSe VERTIKÁLNÍ ŽALUZIE JAPONSKÉ STĚNY Buďte netradiční a zvolte originální alternativu k interiérovým roletám a žaluziím.

Více

Materiál s tradicí. V novém podání.

Materiál s tradicí. V novém podání. Řada LS v mosazi Materiál s tradicí. V novém podání. Mosaz - slitina mědi a zinku známá již od starověku se i dnes cení jako vysoce univerzální materiál. Kov vyzařuje auru zvláštní elegance díky odstínům

Více

SAFETY SAFETY PRODUCTS PRODUCTS 2016/2017

SAFETY SAFETY PRODUCTS PRODUCTS 2016/2017 SAFETY PRODUCTS 2016/2017 SAFETY PRODUCTS OCHRANA ZRAKU 1-41 ARDON C RANGE 9 ARDON F RANGE 13 ARDON FS RANGE 21 OCHRANA PŘI SVAŘOVÁNÍ 23 HONEYWELL 27 3M 30 OKULA 35 PŘÍSLUŠENSTVÍ 37 HEARING EYE PROTECTION

Více

Modely Bonalana v nabídce: 11 12 13. Vložené lišty: Povrchy: Sklo v ceně: polykarbonát čirý, polykarbonát mléčný. Dýha. model 15 O4.

Modely Bonalana v nabídce: 11 12 13. Vložené lišty: Povrchy: Sklo v ceně: polykarbonát čirý, polykarbonát mléčný. Dýha. model 15 O4. Modely Bonalana v nabídce: DÝHA Vložené lišty: 15 15 15 S2, O3 LET ZÁRUKA O1 O2 O3 O4 Povrchy: Dýha buk, bříza, dub AM, dub EV, dub finský, jasan, javor AM, javor EV, olše, ořech AM, ořech EV, ořech finský,

Více

ZAPOMEŇTE NA VŠE, CO JSTE KDY VĚDĚLI O PSACÍCH POTŘEBÁCH PARKER ZAHAJUJE REVOLUCI

ZAPOMEŇTE NA VŠE, CO JSTE KDY VĚDĚLI O PSACÍCH POTŘEBÁCH PARKER ZAHAJUJE REVOLUCI ZAPOMEŇTE NA VŠE, CO JSTE KDY VĚDĚLI O PSACÍCH POTŘEBÁCH PARKER ZAHAJUJE REVOLUCI Praha, 17. 7. 2012 - Zcela nový psací systém od značky PARKER byl vytvořen tak, aby revolučním způsobem změnil náš vztah

Více

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Střechy od společnosti Ruukki odpovídají finské kvalitě. Bez ohledu na to, zda se rozhodnete postavit nový dům nebo renovovat starý, naše široká nabídka

Více

HOYA Sensity Nové brýlové čočky reagující na světlo ČOČKY REAGUJÍCÍ NA SVĚTLO. Inovativní fotochromatická technologie od společnosti HOYA

HOYA Sensity Nové brýlové čočky reagující na světlo ČOČKY REAGUJÍCÍ NA SVĚTLO. Inovativní fotochromatická technologie od společnosti HOYA HOYA Sensity Nové brýlové čočky reagující na světlo ČOČKY REAGUJÍCÍ NA SVĚTLO Inovativní fotochromatická technologie od společnosti HOYA INOVATIVNÍ FOTOCHROMATICKÁ TECHNOLOGIE OD HOYA 1 2 3 4 Představujeme

Více

inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták www.ekookna.pl

inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták www.ekookna.pl inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták www.ekookna.pl Salamander Streamline DOKONALOST FORMY Spojení elegantního, oblého křídla round-line

Více

Zenturo lní koncept domovního

Zenturo lní koncept domovního Zenturo Unikátn tní a univerzáln lní koncept domovního zahradního ho panelu PRODEJNÍ KATALOG 2010 Prodjneí katalog: obsah 1. Historie 2. Použití panelu Zenturo 2.1 Samostatně stojící panel 2.2 Pixelový

Více

Modely Pixel v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré.

Modely Pixel v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré. Modely Pixel v nabídce: VACUO H, R P3, O3 POLO BEZ LET ZÁRUKA Povrchy: Vacuo bílá, bílá arch, bílá art, dub, dub bělený, dub kouřový, dub stříbrný, javor, švestka, vanilka, wenge Sklo v ceně: činčila čiré,

Více

Podlahy na terasy a balkóny

Podlahy na terasy a balkóny Podlahy na terasy a balkóny Inovativní Univerzální Variabilní design Příjemný, teplý a bezpečný povrch Vysoká odolnost Vyrobeno v Německu Pryžové čtverce Kraitec step nabízejí elegantní a praktické řešení

Více

#HAPPYWRITING DEKORAČNÍ POPISOVAČ NA VODNÍ BÁZI

#HAPPYWRITING DEKORAČNÍ POPISOVAČ NA VODNÍ BÁZI Photo : S. Rambaud #HAPPYWRITING DEKORAČNÍ POPISOVAČ NA VODNÍ BÁZI NA TÉMĚŘ VŠECHNY POVRCHY VYSOCE ODOLNÉ A SYTÉ BARVY RYCHLESCHNOUCÍ SKVĚLÝ PRO KREATIVNÍ AKTIVITY ZÁŘIVÉ BAREVNÉ ODSTÍNY, KTERÉ LZE MÍCHAT

Více

je pro nás osobní záležitostí.

je pro nás osobní záležitostí. á v o d z e j Slekce 0 2 19 ko Alpina je odborníkem na obuv. Už více než 70 let se specializujeme na sportovní boty, při jejichž výrobě přímo v srdci Evropy využíváme znalosti a dovednosti našich předchůdců

Více

design v interiéru ... nádech intimity. plisse vertikální žaluzie japonské stěny

design v interiéru ... nádech intimity. plisse vertikální žaluzie japonské stěny design v interiéru plisse vertikální žaluzie japonské stěny... nádech intimity. PLISSe VERTIKÁLNÍ ŽALUZIE JAPONSKÉ STĚNY Buďte netradiční a zvolte originální alternativu k interiérovým roletám a žaluziím.

Více

Band. Dokonalé rovnoměrné širokopásmové osvětlení pomocí technologie LED

Band. Dokonalé rovnoměrné širokopásmové osvětlení pomocí technologie LED Band Dokonalé rovnoměrné širokopásmové osvětlení pomocí technologie LED Vývoj technologie LED a pokrok dosažený firmou Thorn vedl ke vzniku řady Band inovačního lineárního svítidla, které v sobě slučuje

Více

Image 3. exkluzivní design s řešením pro každého

Image 3. exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 Standard Image 3 Washable Image 3 XXL Přínosy Image 3 extra nízká poloha 28 cm 4 LINET Image 3 Extra

Více

design v interiéru ... nádech intimity. plissé vertikální žaluzie japonské stěny

design v interiéru ... nádech intimity. plissé vertikální žaluzie japonské stěny design v interiéru plissé vertikální žaluzie japonské stěny... nádech intimity. PLISSÉ VERTIKÁLNÍ ŽALUZIE JAPONSKÉ STĚNY Buďte netradiční a zvolte originální alternativu k interiérovým roletám a žaluziím.

Více

OPTICKÉ TECHNOLOGIE UNIVET

OPTICKÉ TECHNOLOGIE UNIVET LUPOVÉ BRÝLE VYROBENO V ITÁLII Lehký a odolný titanový rám Nastavitelný nosník, dodávají se boční štíty Široká paleta dioptrických korektur Flexibilní klouby Elegantní a s přidanými uhlíkovými vlákny Nastavitelný

Více

EYESHADES TECHNOLOGIE NÁVRHŮ DESIGN A TVAR

EYESHADES TECHNOLOGIE NÁVRHŮ DESIGN A TVAR EYESHADES V roce 2014 jsme slavili kulaté výročí vzniku prvních brýlí Oakley! Právě před 30 lety Jim Jannard, geniální zakladatel značky, vytvořil model s názvem Factory Pilot, a který je nyní znám pod

Více

Coloured by the way you think

Coloured by the way you think Fasádní systém 1 Coloured by the way you think 2 Rozšiřujeme paletu vašich možností Barva, odstín a struktura povrchu patří k nejmocnějším zbraním v tvůrčím arzenálu každého architekta a designéra. Vyjímečný

Více

Ochrana zraku od MSA

Ochrana zraku od MSA Ochrana zraku od MSA Citlivý orgán, který musíme chránit Na první pohled oči velmi rychle zachytí různé informace. Jsou potřebné k mnoha činnostem jako čtení, řízení vozidla a pro život obecně jsou velmi

Více

Modely Kubika v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré.

Modely Kubika v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré. Modely Kubika v nabídce: DÝHA 10 12 13 14 16 18 21 22 LET 10 12 13 14 16 18 21 22 40 42 43 ZÁRUKA 44 46 40 42 43 44 46 48 51 52 21 22 40 42 43 44 46 48 51 52 Povrchy: Dýha buk, dub AM, hruška, javor EV,

Více

NEW MAGNETICKÉ ČELISTI

NEW MAGNETICKÉ ČELISTI NEW MAGNETICKÉ ČELISTI NEW MAGNEFIX - vylepšená technologie, osvědčená konstrukce Společnost SCANGRIP vyrábí více než 50 let ochranné čelisti do svěráků. Nyní jsme hrdí na to, že představujeme další generaci

Více

ZNÁTE Z TV. Jsou vaše ruce příliš krátké? JEDNY BRÝLE NA VŠECHNY VZDÁLENOSTI

ZNÁTE Z TV. Jsou vaše ruce příliš krátké? JEDNY BRÝLE NA VŠECHNY VZDÁLENOSTI ZNÁTE Z TV Jsou vaše ruce příliš krátké? JEDNY BRÝLE NA VŠECHNY VZDÁLENOSTI PO 45. ROCE VĚKU DOCHÁZÍ KE ZMĚNÁM VIDĚNÍ Máte problém přečíst malé novinové písmo? Nejste v tom sami. Jde o presbyopii. Jedná

Více

CITORCH T NG. Vysoce kvalitní svařovací hořáky pro metodu TIG. www.airliquidewelding.cz

CITORCH T NG. Vysoce kvalitní svařovací hořáky pro metodu TIG. www.airliquidewelding.cz Vysoce kvalitní svařovací hořáky pro metodu TIG www.airliquidewelding.cz Nová řada svařovacích hořáků značky OERLIKON přináší inovativní řešení pro náročné práce v různých svařovacích aplikací. Vysoce

Více

gynekologické vyšetřovací křeslo

gynekologické vyšetřovací křeslo gynekologické vyšetřovací křeslo Komplexnost Dynamika Design Nabízíme vždy něco navíc Komplexnost KOMPLEXNOST Díky své komplexnosti křeslo ve všech ohledech splňuje zásadní požadavky lékaře na ergonomii

Více

Ochranné pracovní pomůcky Uvedení na trh

Ochranné pracovní pomůcky Uvedení na trh Uvedení na trh Program OOPP (osobní ochranné pracovní prostředky) PCI / st-lca / 22.07.2011 / YF_Arbeitsschutz_ de.ppt 1 Výchozí situace Situace Při používání strojů Kärcher přirozeně uživatel často přijde

Více

Nechte se inspirovat uměním dokonalého povrchu.

Nechte se inspirovat uměním dokonalého povrchu. VEKA AG Dieselstraße 8 D-48324 Sendenhorst Telefon +49 2526 29-0 Telefax +49 2526 29-3710 www.veka.de Ein Unternehmen der Laumann Gruppe Nechte se inspirovat uměním dokonalého povrchu. Kvalitní profil

Více

JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ

JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ GDS síťový systém JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ Czech EFEKTIVNÍ A FUNKČNÍ OCHRANA PROTI HLUKU Na základě úspěšného systému panelů PLANTA byl nový protihlukový panel PLANTA ALUFERA přizpůsoben požadavkům evropských

Více

Brýlové čočky Essilor Exceptio

Brýlové čočky Essilor Exceptio Brýlové čočky Essilor Exceptio Dokonce i klienti s velmi rozvinutou ametropií budou vidět svět lépe. Essilor Exceptio NOVÉ 2014 Konečně máme řešení pro presbyopické klienty se silnou ametropií! VARILUX

Více

luxusní psací potřeby

luxusní psací potřeby S h e a f f e r 2 0 0 luxusní psací potřeby Kvalitní psací potřeby Sheaffer nabízejí majitelům vítaný únik od hektického tempa moderní doby. Úžasná paleta svěžích luxusních provedení se stane Vašim neodmyslitelným

Více

Divize ochrany zdraví a bezpečnosti při práci. Ochrana zraku 3M TM. Chráníme. svět Váš

Divize ochrany zdraví a bezpečnosti při práci. Ochrana zraku 3M TM. Chráníme. svět Váš Divize ochrany zdraví a bezpečnosti při práci Ochrana zraku 3M TM Chráníme svět Váš Lidské oko: Rohovka: v přímém kontaktu s externím prostředím hraje podstatnou roli při přenášení paprsků světla. Je to

Více

Spolehlivost Bezpečnost

Spolehlivost Bezpečnost Spolehlivost Bezpečnost Více než jen čočka Pro stále více lidí má při výběru brýlových čoček klíčový význam pohodlí, avšak rozhoduje i optická kvalita a v neposlední řadě materiálové vlastnosti. Všichni

Více

Vítáme ve světě oplocení WIŚNIOWSKI

Vítáme ve světě oplocení WIŚNIOWSKI Oplocení POZEMKŮ Vítáme ve světě oplocení WIŚNIOWSKI Vyrábíme s nasazením již 25 let. Značka WIŚNIOWSKI pochází od jména jejího zakladatele a majitele Andrzeje Wiśniowského. Jeho sen o funkčních, na dálku

Více

inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták

inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták Paleta barev Uvedené barvy se mohou lišit od skutečného výrobku. 2 Salamander Streamline 76 DOKONALOST

Více

Zátěžové vinylové podlahoviny. třída sama o sobě

Zátěžové vinylové podlahoviny. třída sama o sobě třída sama o sobě Nová kolekce materiálu NOVILUX 2009-20011 nabízí vysoce kvalitní měkčený vinyl, který byl vytvořen, aby splnil všechny nároky na kvalitní a krásnou podlahovou krytinu. V široké nabídce

Více

KATALOG PVC A HPL DVEŘÍ

KATALOG PVC A HPL DVEŘÍ KATALOG PVC A HPL DVEŘÍ 2018 KOMPLEMENTARITA Naše náplň práce přesahuje rámec designu a výroby oken. Nabízíme také služby poradenství, navrhování interiérů nebo montáže. Vycházíme z předpokladu, že zákazníci

Více

Co děláme... Vymýšlíme a zavádíme nové inovační technologie výroby brýlových čoček, které poskytují lepší zážitek pro uživatele brýlí.

Co děláme... Vymýšlíme a zavádíme nové inovační technologie výroby brýlových čoček, které poskytují lepší zážitek pro uživatele brýlí. Co děláme... Vymýšlíme a zavádíme nové inovační technologie výroby brýlových čoček, které poskytují lepší zážitek pro uživatele brýlí. Naše základní výrobní platforma Technologie kompozitů Příklad čočky

Více

& hydrofobní OCHRANA ZRAKU. Oleofóbní. nátěr. Technologie DALŠÍ MODELY PACAYA. Vysoce oleofóbní. Vyšší odolnost proti oděru

& hydrofobní OCHRANA ZRAKU. Oleofóbní. nátěr. Technologie DALŠÍ MODELY PACAYA. Vysoce oleofóbní. Vyšší odolnost proti oděru OCHRN ZRKU OCHRN ZRKU PCY Technologie YN V&P I Z M EN170 NSI Z87.1 1 FT / FT UV 2C-1.2 Z87+ & Oleofóbní hydrofobní nátěr VÁNÍ O M Vysoce oleofóbní & hydrofobní Vyšší odolnost proti oděru Kontaktní úhel

Více

Dávkovače mýdla a saponátu

Dávkovače mýdla a saponátu novinka Dávkovače mýdla a saponátu Komfort a elegance v každém detailu Spolehlivý dávkovací mechanismus Materiál z nerezavějícího kovu Vhodné i pro tělovou kosmetiku Úspora přípravků Snadné plnění Výhradní

Více

OBLOUKOVÉ SVĚTLÍKY P E N D I N G TECHNICKÁ SLOŽKA. Cintralux alu 25 mm. Hliníkový obloukový světlík s vícestěnnou polykarbonátovou výplní

OBLOUKOVÉ SVĚTLÍKY P E N D I N G TECHNICKÁ SLOŽKA. Cintralux alu 25 mm. Hliníkový obloukový světlík s vícestěnnou polykarbonátovou výplní OBLOUKOVÉ SVĚTLÍKY PATENT TECHNICKÁ SLOŽKA P E N D I N G Cintralux alu 25 mm Hliníkový obloukový světlík s vícestěnnou polykarbonátovou výplní 01-02-2018 Obecný popis výrobku Obloukový světlík je vyroben

Více

S V Ě T L E M S C H N O U C Í M A T E R I Á L Y S T Á L E K R Á S N É N E H T Y

S V Ě T L E M S C H N O U C Í M A T E R I Á L Y S T Á L E K R Á S N É N E H T Y S V Ě T L E M S C H N O U C Í M A T E R I Á L Y S T Á L E K R Á S N É N E H T Y S T Á L E K R Á S N É N E H T Y Ochrana přírodního nehtu je u Catherine Nail Collection nejvyšší prioritou. Počínaje haftsystemem,

Více

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí.

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ rolety chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ ROLETY chrání vaše soukromí. Pořiďte si vysoce účinnou, estetickou a moderní stínicí techniku screenové rolety ISOTRA. Zajistíte si příjemnou teplotu v

Více

zahrazovací sloupky a zábradlí 08 / 2018 / mmcite.com

zahrazovací sloupky a zábradlí 08 / 2018 / mmcite.com zahrazovací sloupky a zábradlí bard I ten nejjednodušší prvek městského mobiliáře si zaslouží mít zajímavý detail. Měkce tvarovaná hlava, zřetelně inspirovaná světem zvířat není pouhou dekorací, její nakloněná

Více

interiérové dveře a zárubně

interiérové dveře a zárubně interiérové dveře a zárubně Mezi největší přednosti dveří tohoto slavného italského výrobce patří specifický design, krásný povrch a vysoká kvalita zpracování i použitých materiálů. Dveře Ghizzi&Benatti

Více

kolekce brýlí pro řidiče

kolekce brýlí pro řidiče kolekce brýlí pro řidiče Inteligentní samozabarvovací polarizační brýlové čočky Za každého počasí účinně odstraňují nežádoucí rušivé odrazy světla Inteligentně a rychle mění své zabarvení v závislosti

Více

ZNÁTE Z TV. Jsou vaše ruce příliš krátké? JEDNY BRÝLE NA VŠECHNY VZDÁLENOSTI

ZNÁTE Z TV. Jsou vaše ruce příliš krátké? JEDNY BRÝLE NA VŠECHNY VZDÁLENOSTI ZNÁTE Z TV Jsou vaše ruce příliš krátké? JEDNY BRÝLE NA VŠECHNY VZDÁLENOSTI PO 45. ROCE DOCHÁZÍ KE ZMĚNÁM VIDĚNÍ Máte problém přečíst malé novinové písmo? Nejste v tom sami. Toto je presbyopie. Jedná se

Více

Mimořádně bezpečné, mimořádně slušivé

Mimořádně bezpečné, mimořádně slušivé imořádně bezpečné, mimořádně slušivé Ještě nikdy nebyla bezpečná práce atraktivnější! Nové pracovní vybavení Kärcher stanoví novou laťku ohledně bezpečnosti i designu. Nejenže zabezpečuje spolehlivou ochranu

Více

Plastové židle. Dřevěné židle

Plastové židle. Dřevěné židle 1 Plastové židle Dřevěné židle Amfora 26-27 Amore 05 Atami 24 Blok 20 Colorado 22-23 Eset 21 Frame 15 Impact 14 Margot 09 Napoli 16 Olla 04-05 Orea 24-25 Parana 17 Poema 06-07 Poema PB 10-11 Prodigi 18-19

Více

Více pohodlí pro Váš domov

Více pohodlí pro Váš domov Více pohodlí pro Váš domov Profilový systém 5komorový systém se stavební hloubkou 70 mm elegantní, lehce zaoblené hrany provedení: s odsazeným nebo částečně odsazeným křídlem pohledová šířka 99 176 mm

Více

Modely Note v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva. Vacuo. model 13. model 43. model 92. model 82

Modely Note v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva. Vacuo. model 13. model 43. model 92. model 82 Modely Note v nabídce: 10 11 12 13 14 16 18 19 DÝHA BARVA VACUO 3, 4, R, H P3, S2, S3, O3 18 19 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 53 54 56 POLO 58 59 BEZ 53 54 56 58 59

Více

Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55. Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. model 10. model 55. model 40. model 50

Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55. Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. model 10. model 55. model 40. model 50 Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55 10 40 50 55 10 40 50 55 DÝHA 3, 4, R, H 10 40 50 55 50 55 10 40 50 55 S2, S3, O3 POLO BEZ Povrchy: Dýha bříza, bubinga, buk, citron, dub AM, dub EV, dub stříbrný, hruška,

Více

1. Představení výrobku. Předmluva Charakteristika UV záření TESTER INTENZITY UV ZÁŘENÍ NÁVOD K POUŽITÍ

1. Představení výrobku. Předmluva Charakteristika UV záření TESTER INTENZITY UV ZÁŘENÍ NÁVOD K POUŽITÍ MĚŘIČ INTENZITY UV ZÁŘENÍ EC01 NÁVOD K POUŽITÍ Obsah 1. PŘEDSTAVENÍ VÝROBKU 2 PŘEDMLUVA - CHARAKTERISTIKA UV ZÁŘENÍ 2 FUNKCE VÝROBKU 3 SPECIÁLNÍ VLASTNOSTI VÝROBKU 3 POPIS ČÁSTÍ VÝROBKU 3 2. ZÁKLADNÍ JEDNOTKA

Více

STYLOVÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI KOUPELNU

STYLOVÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI KOUPELNU unidrain GlassLine Řada unidrain GlassLine zahrnuje celoskleněné sprchové stěny a podlahy, které spolu s originálními unidrain podlahovými odtoky spojují individuální prvky do jednoho stylového, vodotěsného

Více

Odstředivé lití. pravé odstředivé lití. lití odstřeďováním

Odstředivé lití. pravé odstředivé lití. lití odstřeďováním Poznámka: tyto materiály slouží pouze pro opakování STT žáků SPŠ Na Třebešíně, Praha 10; s platností do r. 2016 v návaznosti na platnost norem. Zákaz šíření a modifikace těchto materiálů. Děkuji Ing. D.

Více

Jedinečný. vizuální. zážitek. Eye-Point Technology III Natural Posture IntelliCorridor As-Worn Quadro

Jedinečný. vizuální. zážitek. Eye-Point Technology III Natural Posture IntelliCorridor As-Worn Quadro Jedinečný vizuální zážitek Eye-Point Technology III Natural Posture IntelliCorridor As-Worn Quadro SHAMIR AUTOGRAPH III SHAMIR AUTOGRAPH III JE NOVÁ VYVÁŽENÁ PROGRESIVNÍ ČOČKA, KTERÁ JE ZALOŽENA NA REVOLUČNÍM

Více

Úpravy brýlových čoček. LF MU Brno Brýlová technologie

Úpravy brýlových čoček. LF MU Brno Brýlová technologie Úpravy brýlových čoček LF MU Brno Brýlová technologie Struktura prezentace Rozdělení úprav brýlových čoček Tenké vrstvy Antireflexní vrstva Reflexní vrstva Hydrofobní vrstva Absorpční vrstva Tvrzení Fototropní

Více

Egger PerfectSense První volba pro prémiový vzhled.

Egger PerfectSense První volba pro prémiový vzhled. Egger PerfectSense První volba pro prémiový vzhled. Egger kolekce dekorativních materiálů 2017 2019 U999 PM EGGER PerfectSense Vaše projekty si zaslouží to nejlepší. PerfectSense je prémiová kategorie

Více

Un automne à Paris. PODZIM/ZIMA MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ

Un automne à Paris. PODZIM/ZIMA MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ Un automne à Paris. Zamilujte se do barevných a zářivých odstínů nové kolekce líčení Sothys Podzim v Paříži. Trendy potvrzené také v tisku! Zdroje: Magazines Avantages /Elle Výrobky P O D Z I M / Z I M

Více

PŘEHLED PRŮMYSLOVÝCH NÁTĚROVÝCH HMOT. Špičkové ochranné nátěry

PŘEHLED PRŮMYSLOVÝCH NÁTĚROVÝCH HMOT. Špičkové ochranné nátěry PŘEHLED PRŮMYSLOVÝCH NÁTĚROVÝCH HMOT Špičkové ochranné nátěry PŘEHLED PRŮMYSLOVÝCH NÁTĚROVÝCH HMOT Společnost BARVY A LAKY TELURIA, s.r.o. je tradiční český výrobce nátěrových hmot s více jak 120letou

Více

Panoramatický RTG systém s montáží na stěnu

Panoramatický RTG systém s montáží na stěnu e h t Let egin! b e tur fu Panoramatický RTG systém s montáží na stěnu Vybroušený industriální díky bezkonkurenční odbornosti. technologické Nejnovější a generace panoramatických rentgenů I-Max je zde,

Více

DEKORAKRYL. základní formát tloušťka

DEKORAKRYL. základní formát tloušťka Uvedené ceny jsou bez DPH a zaokrouhleny na celá čísla platnost od 1.4.2018 DELUXE PS COLLECTION Z-0001 / Z-0030 2440 x 1220 mm 4-5 mm 3 420 Kč 4 441 Kč 2440 x 1220 mm 6 mm 4 097 Kč 5 321 Kč 2440 x 1220

Více

zahrazovací sloupky a zábradlí www.mmcite.com

zahrazovací sloupky a zábradlí www.mmcite.com zahrazovací sloupky a zábradlí mmcité Město Veřejný prostor města je fascinující místo, setkávají se tu lidé i historie. Jsme rádi, že svůj design směřujeme právě sem. Můžeme ovlivňovat vkus lidí bez výběru

Více

Image 3. excelentní design s řešením pro každého

Image 3. excelentní design s řešením pro každého Image 3 excelentní design s řešením pro každého Image 3 excelentní design s řešením pro každého Image 3 Standard Image 3 Washable Image 3 XXL Přínosy Image 3 extra nízká poloha 28 cm 4 Linet Image 3 Extra

Více

TRP akumulátory Spolehlivý optimální výkon a dlouhá životnost

TRP akumulátory Spolehlivý optimální výkon a dlouhá životnost TRP akumulátory Spolehlivý optimální výkon a dlouhá životnost TRP vzduchová a elektrická spirálová Díly TRP nabízí kompletní řadu vzduchových a elektrických spirálových vinutí i spirálových vinutí EBS

Více

Designová otopná tělesa. Harmonie pohodlí a tvarů

Designová otopná tělesa. Harmonie pohodlí a tvarů Designová otopná tělesa Harmonie pohodlí a tvarů Teplo nebo design design nebo teplo? Teplo a design design a teplo! I teplo může mít svůj tvar Čím blíže se technická zařízení nacházejí k člověku, tím

Více

Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice.

Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice. Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice. Atraktivní nábytek Skříně s výplněmi dveří v kombinaci skla a laminovaných desek jsou

Více

Modely Akord v nabídce: Povrchy: Lišty v ploše:

Modely Akord v nabídce: Povrchy: Lišty v ploše: Modely Akord v nabídce: 10 11 12 10 15 16 11 17 12 15 16 17 DÝHA BARVA D, R, H S2 POLO BEZ 40 45 90 40 91 92 45 95 90 96 91 92 97 95 96 97 LET ZÁRUKA Povrchy: Dýha bříza, bubinga, buk, citron, dub AM,

Více

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken.

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken. INTERIÉROVÉ ŽALUZIE Nabízíme široký sortiment interiérových žaluzií. Z nabízeného sortimentu žaluzií si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Žaluzie od společnosti DAVERIK jsou vhodné pro zastínění většiny

Více

PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY1.CZ OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY

PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY1.CZ OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY WWW. PROFIPLOTY PLOTOVÝ SYSTÉM - PROFIPLOTY Originální plotový systém PROFIPLOTY je navržen v designu

Více