Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice."

Transkript

1 Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice.

2 Atraktivní nábytek Skříně s výplněmi dveří v kombinaci skla a laminovaných desek jsou často používaným prvkem v soudobém moderním trendu při zařizování místností.

3 Výtvarné možnosti Příliš velká plocha světlých dveří skříně může působit v interiéru monotónně, a proto ji lze odlehčit a zároveň výtvarně oživit použitím pruhu skla vsazeného do přírodního hliníkového kování Calgary.

4 Pracovna V moderně zařízené pracovně má vestavěná skříň s efektními skleněnými prvky své nezastupitelné místo.

5 Jak vyzrát na nudu Mléčně skleněná výplň středních částí dveří dodá zábavnou lehkost a eleganci nejen skříni, ale i celému pokoji.

6 Radost vyrůstat Hladké barevné kostky na dveřích rozveselí každý dětský pokoj.

7 Neviditelná skříň Vhodná volba materiálu a členění výplní dveří skříně umožňuje její barevné začlenění do celkového provedení pokoje, kde světlý nábytek podtrhuje celkovou čistotu interiéru.

8 Královna garáže Skříň s prakticky uzpůsobeným systémem širokých polic zajistí pohodlnou organizaci všech věcí v garáži.

9 Přehlednost Velký výběr prvků vnitřního členění skříně nebo šatny umožňuje vždy vyhovět individuálním požadavkům zákazníka, a docílit tak přehlednosti celého úložného prostoru.

10 Ve světlém tónu Použití světlého materiálu na vnitřek šatny podtrhuje celkově příjemný dojem pořádku ze systémového uložení oblečení, a vhodně tak doplňuje funkcionalistické vyznění interiéru ložnice.

11 Moderní průchod Klasické dveře mezi místnostmi mohou být nahrazeny posuvnými, které tvoří působivý a originální prvek každého interiéru.

12 Kouzlo detailu Každý detail posuvných dveří skříně je pečlivě výrobně zpracován. Použité barvy a materiály výplní dveří lze ideálně doplnit a podtrhnout výběrem profilů ze široké škály hliníkového i ocelového kování.

13 Skleněná harmonie Současná výstavba poskytuje mnoho prostoru pro použití nestandardních řešení průhledné skleněné skládací dveře posílí kouzlo moderního obydlí nebo kanceláře.

14 Nekonvenční spojení Sytá barva vestavěné skříně vyniká na pozadí jasné výmalby zdí v předsíni.

15 Klidné místo Sytý mahagonový odstín laminované desky výplně posuvných dveří skříně dodává pokoji ráz anglického venkova.

16 Klasická řešení Vnitřní zařízení skříně upoutá pozornost díky provázanosti použitých barev a materiálů s přehledným užitným rozčleněním prostoru. Ušlechtilý vzhled Tmavě hnědá přední plocha skříně, zaujímající celou stěnu pokoje, tvoří i díky bodovému halogenovému osvětlení dominující prvek interiéru.

17 Příjemná knihovna Domácí knihovna, uspořádaná do vestavěné skříně s prosklenými ratanovými dveřmi, potěší svou útulností. Chytré uložení Knihy uložené v policích za posuvnými prosklenými dveřmi jsou chráněny před prachem i vlhkostí, ale zůstávají přehledně uspořádané a snadno dostupné.

18 Výrazné kontrasty Použití odlišných barev výplní a profilů kování společně s horizontálním členěním dveří podtrhují současný moderní vzhled skříně. Geometrie Skleněné police na rohu volně stojící skříně zdůrazňují geometrický vzhled moderního nábytku.

19 Transparentní stěna Posuvné dveře z pískovaného skla umožňují částečně poodhalit vnitřní kompozici polic i zásuvek, a ideálně tak doplňují a oživují použitou modř na stěnách. Není co skrývat Vnitřní prvky skříně, zhotovené ze světlých laminovaných desek, zajímavě kontrastují s chladným odstínem částečně průsvitných posuvných dveří.

20 Funkcionalistický vzhled Pravidelné horizontální dělení skleněných výplní posuvných dveří pomocí vodorovných profilů může navazovat i na minimalistický interiér. Burgundské pro znalce Žhnoucí červeň prosklených posuvných dveří skříně se spolu s jasnou symetrií přírodního hliníkového kování stává dominantním estetickým prvkem interiéru.

21 Zrcadlová stěna Oranžové květiny zdobící zrcadlové plochy posuvných dveří skříně jsou doplňkem k fialovým rostlinným motivům na stěnách a zrcadla zároveň pomáhají opticky zvětšit prostor kuchyně. Možnosti prostoru Pravidelně geometricky uspořádaný světlý vnitřek skříně zklidňuje barevnou úpravu kuchyně a tvoří zajímavou alternativu ke klasickému způsobu ukládání nádobí a doplňků v kuchyni.

22 Dobře vybavená předsíň Do prostorné skříně v předsíni se vejde nejen oblečení a boty, ale najdou tam své úložné místo i předměty k zajištění běžného chodu domácnosti. V japonském stylu Vstup do obytných místností zajišťují poloprůhledné skleněné posuvné dveře.

23 Ložnice se zrcadlem Částečná zrcadlová výplň dveří skříně umožňuje opticky zvětšit prostor ložnice a dodává jí působivě avantgardní vzhled. Koupelnová skříň Prostorná a pohodlná skříň s poloprůhlednými minimalisticky řešenými dveřmi, diskrétně pojme libovolné množství toaletních potřeb.

24 Praktická řešení Přehledné standardní uspořádání skříně uvítají všichni, kteří mají rádi pořádek a jasný systém v ukládání věcí ve svém domově. Tradiční i ergonomické Klasické dveře skříně ukrývají ergonomicky navržené vnitřní uspořádání skříně, jež umožňuje snadno a rychle dosáhnout na uskladněné oblečení.

25 Světlo a prostor Tmavší předsíň dokáže rozjasnit a opticky zvětšit široká zrcadlová skříň. Diskrétní šatna Prostorná skříň v předsíni s promyšleným vnitřním členěním dokáže bez problémů pojmout a před příchozími skrýt veškeré ošacení i boty.

26 Slunné podkroví Skříň s šikmými posuvnými zrcadlovými dveřmi projasní podkrovní prostory a umožní maximální využití prostoru určeného pro uložení věcí. Magie skla Skládací průhledné skleněné dveře na rozdíl od klasických dokáží dodat interiéru pocit volnosti a lehkosti.

27 Skříň snů O vnitřním uspořádání skříně, počtu a typu polic,zásuvek, košů, šatních tyčí a dalších doplňků spolurozhodujete sami v průběhu procesu návrhu skříně. Tiché zásuvky Pohodlná, prostorná a dobře osvětlená skříň je vybavena zásuvkami s tichým a lehkým chodem na výběr je bohatá nabídka typů pojezdů zásuvek a způsobů jejich otvírání.

28 Teplé tóny Kombinace příjemného odstínu ořechového dřeva na posuvných dveřích skříně a moderní zeleně na stěnách pomáhá navodit klidnou atmosféru pokoje. Exotika Přírodní struktura světlého ratanového výpletu spolu se zrcadlem použitým na dveřích skříně a vhodnými doplňky rozdýchává pokoj etnickým koloritem.

29 Lesk i mat Zlaté hliníkové kování Calgary zušlechťuje plochu výplní dveří provedení ratanového přírodního výpletu, který může mít lesklou či matnou povrchovou úpravu. V městském stylu Pohodlné řešení s vyklápěcí šatní tyčí na saka a košile společně s instalací prvků drátěného programu umožňuje dokonalejší využití vnitřního prostoru skříně.

30 Originální průsvity Na policích ve skříni vládne dokonalý řád a pořádek, částečně viditelný přes plochu posuvných dveří ze skla s potiskem imitace pískování. Přehlednost Drátěné koše umožňují okamžitý a dokonalý přehled o uloženém obsahu.

31 Na svých místech Mezi policemi, zásuvkami, koši a šatními tyčemi lze při návrhu skříně vždy nalézt vhodné prostory pro uložení schůdků, žehlícího prkna, čistících prostředků a náčiní i ostatních věcí, které jsou nutné pro bezproblémový chod domácnosti. Koše kontra zásuvky Své místo nacházejí ve skříních často oba prvky koše nabízejí okamžitý přehled a vzdušnost na rozdíl od diskrétního uložení obsahu v zásuvkách.

32 Správné měřítko Rozměry zásuvek se přizpůsobují typu a velikosti ukládaných předmětů. Klasická varianta Běžné je použití standardní pevné šatní tyče v horní části skříně v pohodlném dosahu uživatele. Dolní partie Spodní prostory skříní jsou tradičně určeny spíše pro ukládání bot a méně často používaných či objemnějších a těžších věcí. Praktické uložení Výsuvné drátěné koše a police jsou ideální pro vzdušné a přehledné ukládání věcí, v tomto případě ručníků i obuvi.

33 Mělké skříně I ve skříních s nedostatečnou hloubkou nám instalace výsuvných šatních věšáků dovoluje uložení ošacení na ramínkách s možností pohodlného přístupu a výběru. Doplňky Moderní skříň může obsahovat například i speciální úchyt na žehličku. Nahoru i dolů Sklopné šatní tyče zjednoduší dostupnost oblečení uloženého v horních partiích skříně, které jsou jinak mimo běžný dosah uživatele. Horní partie S využitím sklopných šatních tyčí se otvírá pod stropem vysokých šatních skříní další využitelný prostor pro uložení ošacení na ramínkách, který byl až dosud obtížně přístupný.

34 Netradiční řešení Ve skříních s nedostatečnou hloubkou mohou být dámské boty uloženy ve sklonu pomocí využití dvou pevných šatních tyčí. Drátěné police Dalším možným způsobem je ukládání bot na drátěné police. Výsuvné police V hlubokých skříních lze boty ukládat na výsuvné police, které umožňují bezproblémový a rychlý přístup i do zadních řad bot. Na podnose Výsuvné police jsou komfortním a pohodlným řešením pro ukládání různých předmětů a ošacení, které zdokonalují využití celého vnitřního prostoru skříní.

35 Inteligentní světlo Speciálně instalované osvětlení se vysouvá a rozsvěcí při otevření skříně společně s pohybem dveřního křídla. Osvětlení Halogenová světla různých typů mohou být umístěna v římse nad vestavěnou skříní. Komfortní police Police mohou být opatřeny různými typy úchytek usnadňujícími jejich vysouvání. Plná dostupnost Využití plnovýsuvů zlepšuje použitelnost i zadních prostor u hlubokých zásuvek.

36 Tradiční varianta řešení Standardní profil dolní kolejnice u skříní s posuvnými dveřmi. Nerovná podlaha Profily dolních kolejnic pro posuvné dveře mohou být osazeny přímo do desky dna skříně, které také zároveň může sloužit k vyrovnání podlahy v místě prostoru pro skříň. Bez bariér Úzký profil dolní kolejnice pro posuvné dveře lze instalovat bez vyvýšení přímo do kobercové krytiny na podlaze. Dlažba Profily dolních kolejnic pro posuvné dveře můžeme bezpečně uložit i mezi dlaždice již při jejich pokládání na podlahu.

37 Tři v jednom Doplňková horní jednokolejnice, montovaná k běžně užívané horní dvojkolejnici,dovolí současné pohodlné odsouvání i více dveřních křídel najednou u širokých skříní. Šikmá skříň Skříně se systémem posuvných dveří lze zabudovat i do zkosených stěn podkrovních místností. Praktická skládačka Skládací dveře umožňují pohodlný přístup k celému obsahu skříně najednou. Jízda po podlaze Profily dolních kolejnic, zapuštěné do krytiny podlahy, mají svou výhodu v bezbariérovém přístupu do skříně či místnosti, ať už se jedná o dlažbu, koberec či plovoucí podlahu.

38 Křivky Přední plochu skříně dynamizují tmavé plochy nepravidelných tvarů, orámované speciálně tvarovanými profily kování dveří. Kouzlo asymetrie Teplé odstíny výplní z laminovaných desek v asymetrickém provedení doplňuje chladivý lesk použitých stříbrných profilů kování dveří. Pro odvážné Avantgardní skříň se zkosenými prvky výplní dveří, které navíc zvýrazňují použité tmavší dělící profily kování. Ratan a kov Jemnost ratanového výpletu zvýrazňuje zlatý profil ocelového kování dveří.

39 Šach-mat Geometrická kompozice výplně dveří z laminovaných desek a pískovaného skla doplněná ocelovým kováním v provedení dřevodekoru. Chladivý mat Příklad výplně skleněné dveře s folií v imitaci pískovaného skla. Kontrast Tmavá ratanová výplň zajímavě kontrastuje se světlým dřevodekorem výplně dveří. Správný úhel pohledu Neobvykle řešenou plochu dveří ozvláštňují zešikmené části orámované hliníkovými profily.

40 Při plánování vzhledu skříně je kromě prvotního určení její funkce a vyřešení vnitřního uspořádání a vybavení důležité i její následné umístění a nároky kladené na míru jejího estetického významu a vzhledu pro daný typ interiéru. Má být jen nenápadnou pomocnicí, nebo přitahovat pohledy, a vytvářet tak zajímavý a důležitý prvek ve vybavení místnosti? Různorodé odpovědi na tuto otázku usnadňuje při návrhu skříně výběr ze široké palety různých typů a barev materiálů pro výplně dveří a vnitřní vestavbu. Neméně důležitý je ovšem také výběr typu a barvy kování pro dveřní systém skříně. Vhodnou volbou tohoto kování lze podtrhnout a zvýraznit určité rysy skříně. Každý z nabízených typů profilů kování dveří skříní je proto dostupný vždy v několika barevných provedeních. Použití vhodného detailu se tak odráží na kvalitním dojmu z celku.

41 Montreal Jednoduchou linii profilu Montreal v kombinaci se zajímavými vzory ocení jistě nejen mladí lidé. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

42 Halifax Spojení širšího jemně zaobleného profilu Halifax v tmavém dřevodekoru s hlubšími tóny hnědé tvoří výraznou kompozici. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

43 Windsor Elegantní prohlubeň v profilu Windsor znamenitě doplňuje rafinovanou estetiku moderních podzimních tónů. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

44 Niagara Jemná a měkká linie profilu Niagara bezchybně ladí s hladkými barevnými plochami nebo nevšední strukturou vyplétaného ratanu. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

45 Calgary Propracovaný, stylizovaný profil Calgary je ideálním společníkem jasně a sytě probarvených výrazných ploch. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

46 Victoria Minimalistický profil Victoria s pravidelným vertikálním drážkováním skvěle doplní posuvné dveře svěže moderního až funkcionalistického vzhledu. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

47 Edmonton Výrazná geometrie profilu Edmonton se zajímavou hrou dopadajícího světla zvýrazní střídmou jednoduchost moderního designu. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

48 Yukon Estetická linie hladkého profilu Yukon vynikne v souhře s barvami nebe a vody nebo v lesklém sousedství skla a kovu. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

49 Hudson Asymetricky tvarovaný geometrický profil Hudson výborně ladí ve společnosti avatngardních matovaných materiálů kovového nebo plastického vzhledu. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

50 Logan Profil Logan se vyznačuje výrazným světelným lomem, a souzní tak ideálně se sofistikovanou měkce prokreslenou strukturou desek. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

51 Victoria Hliník Hliníkové profily kování dveří skříni mají zvýšenou pevnost a odolnost povrchu a jsou nabízeny v několika typech povrchové úpravy. Povrchy profilů mohou být buď matné hladké, broušené nebo lakované v dekoru dřeva. Barvy hliníkových profilů kování dveří skříní Matná hladká Přírodní hliník Matná hladká Zlatá Matná hladká Champagne Matná hladká Olivová Broušená Hliník broušený Broušená Zlatá broušená Broušená Champagne broušená Broušená Olivová broušená Lak Mahagon Lak Jabloň Lak Ořech

52 Ocel Ocelové profily se zvýšenou konstrukční odolností jsou rovněž nabízeny v široké paletě povrchové úpravy. Povrch profilů je buď lakovaný matný nebo je potažen folií s dřevodekorem. Barvy ocelových profilů kování dveří skříní Stříbrná Satin Zlatá Bílá Zlatá perleť Buk Javor Dub Olše Třešeň Hruška Ořech Mahagon

53 Styl a design Nejvýraznějším a nejdůležitějším prvkem dopadu typu a spolupůsobení skříně v návrhu celého interiéru je vždy její přední část dveřní systém, kde největší vliv má výběr použitého druhu a barvy materiálu výplně dveří. Volba mezi velkými barevnými plochami, členěnými nebo celistvými, hladkými i plastickými, s výraznými vzory či s jemnou strukturou v provedení různých druhů materiálů, je závislá na velkém množství faktorů. Nejde jen o rozdíl mezi solitérní skříní, okamžitě poutající pozornost, nebo neviditelným kusem nábytku splývajícím s okolní stěnou záleží také na životním stylu, rytmu i pohledu na svět každého jednotlivého uživatele skříní. Rozhodnutí mezi klasickými, tradičními, moderními, minimalistickými, avantgardními nebo futuristickými možnostmi provedení skříně je závislé pouze na Vašem přání a požadavcích skříně DIVENDOOR se ale vždy stávají elegantním prvkem každého interiéru.

54 Laminované desky Částečný náhled ze široké škály nabízených laminovaných desek. Materiál lze použít jak na výplně dveří, tak i na vnitřní vestavbu skříně. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

55 Dekorativní lamináty Částečný výběr z nabídky laminátů. Materiál lze použít jak na výplně dveří, tak i na vnitřní vestavbu skříně. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

56 Skla a zrcadla Částečný náhled ze široké nabídky různých druhů skel a zrcadel. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

57 Ratan a bambus Částečná ukázka možností výběru z nabídky typů ratanových a bambusových výplní dveří. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

58 Návrh skříně pro jednu osobu Návrh skříně pro dvě osoby Projekt Ukázky příkladů projektů optimálního řešení vnitřní vestavby skříně pro jednu nebo dvě osoby. dveře dveře

59 Vaše skříň Podle svých individuálních potřeb a představ si můžete sami zkusit navrhnout uspořádání své skříně. Vaše skříň

Atraktivní nábytek Skříně s výplněmi dveří v kombinaci skla a laminovaných desek jsou často používaným prvkem v soudobém moderním trendu při

Atraktivní nábytek Skříně s výplněmi dveří v kombinaci skla a laminovaných desek jsou často používaným prvkem v soudobém moderním trendu při Atraktivní nábytek Skříně s výplněmi dveří v kombinaci skla a laminovaných desek jsou často používaným prvkem v soudobém moderním trendu při zařizování místností. Výtvarné možnosti Příliš velká plocha

Více

ndividuální přístup ke každému zákazníkovi je naším základním mottem.

ndividuální přístup ke každému zákazníkovi je naším základním mottem. ůraz na Vaše požadavky a přání. Pro nás neexistuje univerzální řešení každý zákazník je pro nás radostnou výzvou k novému řešení. ndividuální přístup ke každému zákazníkovi je naším základním mottem. ýběr

Více

skříně na míru / katalog

skříně na míru / katalog / katalog / katalog Profil společnosti Společnost Halbos již patnáct let přináší nápady a inspirace v oblasti interiérů na míru. Pomáháme řešit problémy úložných prostor. Naší specializací jsou zejména

Více

v y d á n í 1 / 2 0 0 6 KATALOG Č e s k a R e p u b l i k a

v y d á n í 1 / 2 0 0 6 KATALOG Č e s k a R e p u b l i k a v y d á n í 1 / 2 0 0 6 KATALOG Č e s k a R e p u b l i k a 84-239 Bolszewo, ul. Szkolna 26, tel. +48 58 677 81 00, fax +48 58 677 81 99 Porta KMI Poland Sp. z o.o. K oupě nových dveří do Vašeho bytu,

Více

Typový plán Matrix 2.4.2013

Typový plán Matrix 2.4.2013 033 Javor, imitace 025 Stříbrná 050 Ořech, imitace 635 Stříbrný dub 770 Moor dub 033 Javor, imitace 025 Stříbrná 050 Ořech, imitace 635 Stříbrný dub 770 Moor dub 75150 75200 150x216x58 200x216x58 2 police,

Více

Výběr z exotiky Iroko Douglaska Merbau Jatoba Hevea Kempas Teak Santos mahagon Bambus (vertikální, karbonizován) Bambus (horizontální, přírodní)

Výběr z exotiky Iroko Douglaska Merbau Jatoba Hevea Kempas Teak Santos mahagon Bambus (vertikální, karbonizován) Bambus (horizontální, přírodní) 3 17 33 Výběr z exotiky Iroko Douglaska Merbau Jatoba Hevea Kempas Teak Santos mahagon Bambus (vertikální, karbonizován) Bambus (horizontální, přírodní) Výběr z klidných dřevin Javor kanadský Pecan Dub

Více

D E S I G N O V Ý N Á B Y T E K

D E S I G N O V Ý N Á B Y T E K D E S I G N O V Ý N Á B Y T E K svěžím designem. Nechte se unášet JITONA Design Collection, to je český designový nábytek a koncept bydlení jako dělaný právě pro vás. Klidně dejte všem najevo svůj názor:

Více

vinyl pro pětihvězdičkový vinyl

vinyl pro pětihvězdičkový vinyl vinyl pro pětihvězdičkový vinyl vlastnosti KRÁSNÝ VZHLED A BEZPEČNOST Novilon je krásnou i bezpečnou podlahou současně. Matný povrch zaručuje zvýšenou úroveň protikluznosti R10. Novilon je tak bezpečný

Více

Novinky značky LAGO představené na výstavě Salone del Mobile 2012 v Miláně

Novinky značky LAGO představené na výstavě Salone del Mobile 2012 v Miláně Novinky značky LAGO představené na výstavě Salone del Mobile 2012 v Miláně Provázaná strategie LAGO je všudypřítomná, zaměřená na přetvoření toho, jak žijeme v našich domácnostech. Tato myšlenka se dá

Více

Největší výběr domácích potřeb v kika! Miska na müsli průměr 15 cm, různé barvy. (11702992)

Největší výběr domácích potřeb v kika! Miska na müsli průměr 15 cm, různé barvy. (11702992) Největší výběr domácích potřeb v kika! Keramický hrnek různé barvy. (např.10785858, 10604256) Miska na müsli průměr 15 cm, různé barvy. (11702992) Proutěné koše různé velikosti a barvy, materiál proutí.

Více

DNY CENOVÝCH TRHÁKŮ U MÖBELIX

DNY CENOVÝCH TRHÁKŮ U MÖBELIX Nabídka platí do 02.09. 2012 DNY CENOVÝCH TRHÁKŮ U MÖBELIX vč. funkce lůžka místo 17.999,- ** Do vyprodání zásob! OBĚ FUNKCE STRANOVÉ LŮŽKA VARIANTY 12.999,- akontace 0,-, splátka 649,- 1) 27% Sedací souprava,

Více

katalog standardního vybavení

katalog standardního vybavení [ katalog standardního vybavení ] BYTOVÝ DŮM TRIANGL Vysoký standard, blízko přírodě [ www.udi-byty.cz ] Bytový dům Triangl nabízí atraktivní bydlení v blízkosti národní přírodní památky Dalejský profil

Více

...ladí ke všem stylům. www.obzor.cz. Průvodce domovní elektroinstalací respektující styl vašeho interiéru

...ladí ke všem stylům. www.obzor.cz. Průvodce domovní elektroinstalací respektující styl vašeho interiéru ...ladí ke všem stylům www.obzor.cz Průvodce domovní elektroinstalací respektující styl vašeho interiéru NEWS 50 let na dosah... Od vzniku výrobního družstva uplynulo již padesát let. Během této doby se

Více

KATALOG INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ

KATALOG INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ KATALOG INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ Historie firmy a její vývoj Prokázané kořeny firmy sahají do roku 1897, kdy na základě živnostenského listu, vydaného CK okresním hejtmanstvím v Tišnově, začal jako truhlář

Více

návštěvy & proměny Luxusní krešovaná tapeta z kolekce firmy MARBURG barevně ladí s výmalbou v pracovním koutu

návštěvy & proměny Luxusní krešovaná tapeta z kolekce firmy MARBURG barevně ladí s výmalbou v pracovním koutu tato strana Obývací pokoj je oddělen od ložnice posuvnými skleněnými dveřmi. V místnosti se našlo místo pro odpočinek a relaxaci pohovka POLSTRIN, kávový stolek KARE, koberec MAT a tapety MARBURG vše pod

Více

KATALOG 2016 KATALOG 2016

KATALOG 2016 KATALOG 2016 KATALOG 2016 www.grace.holdings 1 2 3 Rico soklová lišta pro vedení kabelů 28 Rico moulding čtvrtkruhový profil 5 Rico Leo soklová lišta pro vedení kabelů 29 Rico moulding ozdobný profil 8 Rico Royal soklová

Více

POZEMNÍ STVITELSTVÍ 4B PŮDNÍ VESTAVBY

POZEMNÍ STVITELSTVÍ 4B PŮDNÍ VESTAVBY PŮDNÍ VESTAVBY Ing. Jaroslava Babánková Strana 1 (celkem 31) 30.3.2015 O B Y T N É P O D K R O V Í a) rodinný domek nebo činžovní dům b) nová bytová jednotka nebo jen rozšíření nových prostor pro obě varianty

Více

Dny volna v Tyrolsku. text: lenka saulichová, foto: iveta kopicová

Dny volna v Tyrolsku. text: lenka saulichová, foto: iveta kopicová text: lenka saulichová, foto: iveta kopicová Dominantním prvkem obývacího pokoje je kožená sedací souprava Moule (Brühl) s polohovatelnými podhlavníky v jemném odstínu béžové. Béžové jsou i stolky v designu

Více

Rámové dveře. Obložkové zárubně. Technické informace. Produktový katalog

Rámové dveře. Obložkové zárubně. Technické informace. Produktový katalog Rámové dveře Obložkové zárubně Technické informace Produktový katalog Základní informace na úvod KVALITA Díky využívání kvalitních surovin a moderních technologií disponují dveře Vasco Doors velmi vysokou

Více

POVRCHOVÉ ÚPRAVY VÝPLNĚ DVEŘÍ DESATERO PRO VÝROBKY SAPELI

POVRCHOVÉ ÚPRAVY VÝPLNĚ DVEŘÍ DESATERO PRO VÝROBKY SAPELI POVRCHOVÉ ÚPRAVY / VÝPLNĚ DVEŘÍ / DESATERO SAPELI 2 POVRCHOVÉ ÚPRAVY DÝHA je kvalitní přírodní materiál s přirozenou texturou dřeviny. Dýha je charakteristická možnými odchylkami v barvě a kresbě, které

Více

Katalog KUCHYNĚ ŘADA KLASIK. MADE IN germany

Katalog KUCHYNĚ ŘADA KLASIK. MADE IN germany Katalog 2014 KUCHYNĚ ŘADA KLASIK MADE IN germany OBSAH Úvod 4, 5, 6, 7 Cora 8, 19, 31, 36 RONJA 9 TESSA 10, 11, 21 Frieda 12 Carla 13 MILENA 14 Tessa 15 Emily 16, 30 ROmy 17, 33 CINDY 18, 24 GLORIA 20

Více

Modely Domino v nabídce: 61 63 64 71 73. Povrchy:

Modely Domino v nabídce: 61 63 64 71 73. Povrchy: Modely Domino v nabídce: 61 63 64 71 73 61 63 64 71 73 DÝHA BARVA CPL Povrchy: Dýha bubinga, buk, bříza, citron, dub stříbrný, dub AM, dub EV, hruška, jabloň indická, jasan, jasan stříbrný, javor AM, javor

Více

fólie odolná fólie přírodní dýha KATALOG 2010 INTERIÉROVÉ DVEŘE

fólie odolná fólie přírodní dýha KATALOG 2010 INTERIÉROVÉ DVEŘE fólie odolná fólie přírodní dýha KATALOG 2010 INTERIÉROVÉ DVEŘE Obsah Obsah Fóliované dveře série LACK 3 Fóliované dveře série DRE-CELL 4 17 Dýhované dveře série NATURA 18 31 Vstupní dveře do bytu 32 34

Více

Třívrstvé dřevěné podlahy Parador

Třívrstvé dřevěné podlahy Parador ; Třívrstvá dřevěná podlaha TRENDTIME 1 TRENDTIME 1 13 x 130 x 2010 9 / 2,352 42 / 98,77 15,2 / 730 Povrhová úprava Trendtime 1 Třídění Bambus bělený 1257351 matný lak natur 1856,00 1721,00 2227,00 2065,00

Více

nábytku Sestavte si obývák, ložnici, či dětský pokoj dle vlastní fantazie Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které

nábytku Sestavte si obývák, ložnici, či dětský pokoj dle vlastní fantazie  Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které Kolekce nábytku color Sestavte si Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které můžete libovolně kombinovat. Nová řada EXCLUSIVE vám přináší u zásuvek plnovýsuvy s dotahem a u dveří panty s tlumením.

Více

Úložný box materiál plast, 80 x 40 x 17 cm. (13796050, 13795987)

Úložný box materiál plast, 80 x 40 x 17 cm. (13796050, 13795987) Platí od 06.09. do 19.09.2010. Ilustrační foto akce Platí od 06.09. do 19.09.2010. -15% na ložnice Miloš! * *Z katalogové ceny výrobce. Slevy není možné kumulovat. Sleva se nevztahuje na již uzavřené kupní

Více

SPRCHOVÉ ZÁSTĚNY. Máte zájem o instalaci sprchové. zástěny přímo od nás? Informujte se na www.hopa.cz

SPRCHOVÉ ZÁSTĚNY. Máte zájem o instalaci sprchové. zástěny přímo od nás? Informujte se na www.hopa.cz Y SPRCHOVÉ ZÁSTĚNY Sprchové zástěny HOPA se vyznačují velkou rozmanitostí nabídky, a to v možnosti výběru rozměrů, technických řešení i použitého materiálu. Kouty mají rámy jak v bílé barvě, tak i v leštěném

Více

AMERICKÁ TŘEŠEŇ TMAVÁ

AMERICKÁ TŘEŠEŇ TMAVÁ Luxusní řada dýhovaného kancelářského nábytku, s nadčasovým a praktickým designem, vyráběného ze široké škály dřevin a barevných provedení. MATERIÁL / POPIS.. stolové desky a horní desky na skříňky jsou

Více

WENGE B2 B3 B4 D12 O12 B5 B6 B71 D72 O72 B72 B8 B9 B13 D10 O10 B10 B12 B13 VZORNÍK BAREV WENGE

WENGE B2 B3 B4 D12 O12 B5 B6 B71 D72 O72 B72 B8 B9 B13 D10 O10 B10 B12 B13 VZORNÍK BAREV WENGE K A T A L O G WENGE WENGE B0 B1 D0 O0 VZORNÍK BAREV B2 B3 B4 B5 B6 B71 D1 D12 O1 O12 B72 B8 B9 D72 O72 2 B10 B12 B13 Nábytek z masivního bukového dřeva má svoje kouzlo a vysokou užitnou a estetickou hodnotu,

Více

_dveře. _příklady prostorových možností. _schéma řezu křídlem

_dveře. _příklady prostorových možností. _schéma řezu křídlem Užitná hodnota je souhrn hledisek, podle kterých subjektivně posuzujeme produkt funkce, životnost, cena, estetika. Individuální je vždy pořadí a důraz, který klademe na každý ze zmíněných parametrů. Někdo

Více

Dřevěné podlahy pro všechny dimenze života

Dřevěné podlahy pro všechny dimenze života Dřevěné podlahy pro všechny dimenze života Universal Flooring, mezinárodní společnost se stále silnější pozicí na trhu mezi firmami zaujímajícími přední postavení v oblasti vícevrstvých podlah v posledních

Více

513,- /m 2 vč. DPH. 836,- /m 2 vč. DPH. akční nabídka září + říjen 2011 pro maloobchodní zákazníky NOVÉ MC CENY - VINYLOVÉ PODLAHY NOVÁ DOPORUČENÁ MOC

513,- /m 2 vč. DPH. 836,- /m 2 vč. DPH. akční nabídka září + říjen 2011 pro maloobchodní zákazníky NOVÉ MC CENY - VINYLOVÉ PODLAHY NOVÁ DOPORUČENÁ MOC Vážení zákazníci, na měsíc ZÁŘÍ a ŘÍJEN Vám předkládáme níže uvedenou, cenově zvýhodněnou nabídku sortimentu: NOVÉ MC CENY - VINYLOVÉ PODLAHY Lignum plank 539,- /m 2 NOVÁ DOPORUČENÁ MOC 513,- /m 2 vč.

Více

schrenk dřevěné schody a dveře. dovnitř nebo ven to záleží jen na Vás

schrenk dřevěné schody a dveře. dovnitř nebo ven to záleží jen na Vás dovnitř nebo ven to záleží jen na Vás Zeď není překážkou. Architectura Stěny jsou tu k tomu, aby jimi člověk procházel. Ptáte se jak - dveřmi. Ty ze všech nejhezčí jsou vnitřní dveře od Schrenka. Schrenk

Více

nábytku Vyrobeno v česku Český výrobek

nábytku   Vyrobeno v česku Český výrobek Barevná variabilita Kartáče proti prachu Kolekce nábytku color Vyrobeno v česku Česká kvalita Český výrobek Dotah dveří Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které můžete libovolně kombinovat.

Více

Proč si vybrat dřevěnou podlahu?

Proč si vybrat dřevěnou podlahu? Proč si vybrat dřevěnou podlahu? V poslední době se dřevo opět stalo oblíbeným materiálem a není se čemu divit. Dřevěná podlaha přináší do Vašeho domova kus skutečné přírody a šíří kolem sebe příjemnou

Více

Vysvětlivky a symboly

Vysvětlivky a symboly Vysvětlivky a symboly Společnost s.r.o. byla založena v březnu roku 2006 primárně jako dodavatel nábytkových dvířek pro jednoho z významných výrobců nábytku v České Republice. Zakladatel společnosti si

Více

Do auly požadujeme jeden řečnický pult s možností protažení mikrofonu a připevnění mikrofonového stojanu.

Do auly požadujeme jeden řečnický pult s možností protažení mikrofonu a připevnění mikrofonového stojanu. Příloha č. 1 Technická specifikace zakázky STŮL PRO UČEBNU Celkem požadujeme 46 kusů pracovních stolů do učebny. Stoly musí být velikosti 180x80 s kovovými nohami, lištou pro schování prodlužovacího kabelu

Více

LEGRABOX pure. Elegance v pohybu. www.blum.com

LEGRABOX pure. Elegance v pohybu. www.blum.com LEGRABOX pure Elegance v pohybu www.blum.com Atraktivní kombinace Přímočarý, strohý design, jasná a střídmá řeč tvarů a forem, obzvlášť vysoký komfort pohybu to je LEGRABOX, nový, elegantní Box systém

Více

BOHEMIA KATALOG POSTELÍ

BOHEMIA KATALOG POSTELÍ BOHEMIA KATALOG POSTELÍ ZLATÁ VALLY Cena za design OCENĚNÍ MODDOM 2015 Postel Vally Zlatá cena za design Výstava Moddom 2015 2015 Finalista TOP 10 LB BOHEMIA, s.r.o. IČ: 26224461 18. 02. 2016 Rodinná firma

Více

Vysoká odolnost, Toto je zároveň hlavní výhoda daného typu povrchové úpravy podobnost se skutečným dřevěným povrchem i u ocelových vrat.

Vysoká odolnost, Toto je zároveň hlavní výhoda daného typu povrchové úpravy podobnost se skutečným dřevěným povrchem i u ocelových vrat. 1 garážová vrata Stabilní firma s dlouhodobou historií poskytuje dostatečné záruky a servis. Široký sortiment našich produktů dokáže splnit představy našich zákazníků. Nejen představy o kvalitě a spolehlivosti,

Více

Quick Step Laminát 2012 - česká republika

Quick Step Laminát 2012 - česká republika Quick Step Laminát 2012 - česká republika 1 Quick Step znovu suverénně pluje na vlnách nejnovějšího vývoje Náš svět se mění a Quick Step se mu přizpůsobuje Značka Quick Step je absolutní jedničkou v designu,

Více

& DEKORY ÚCHYTKY 2012

& DEKORY ÚCHYTKY 2012 & DEKORY ÚCHYTKY 2012 Každý rok před prázdninami představujeme nové dekory fólií, které jsme pečlivě vybírali na veletrzích po celé Evropě. Naším cílem je rozvíjet kolekci tak, aby odpovídala požadavkům

Více

VELKOOBCHODNÍ CENÍK DVEŘNÍCH KŘÍDEL PLATNÝ OD

VELKOOBCHODNÍ CENÍK DVEŘNÍCH KŘÍDEL PLATNÝ OD INFEMA - vybavení interiérů, služby pro truhláře Ke Kablu 289, 100 37 Praha 10 www.infema.cz objednávky: info@infema.cz Volejte 776367937 776046448 VELKOOBCHODNÍ CENÍK DVEŘNÍCH KŘÍDEL PLATNÝ OD 1.9. 2016

Více

BYJEHR_MD12_bydleni je hra.indd 78 27.10.10 8:04

BYJEHR_MD12_bydleni je hra.indd 78 27.10.10 8:04 BYJEHR_MD12_bydleni je hra.indd 78 27.10.10 8:04 Bílá kožená sedací souprava vyrobená na míru a umístěná na sokl tvoří kontrast s tmavou dřevěnou podlahou Bydlení je hra O svém vysněném bydlení měla paní

Více

Rámové dveře. Obložkové zárubně. Technické informace Produktový katalog

Rámové dveře. Obložkové zárubně. Technické informace Produktový katalog Rámové dveře Obložkové zárubně Technické informace Produktový katalog Základní informace na úvod KVALITA Díky využívání kvalitních surovin a moderních technologií disponují dveře Vasco Doors velmi vysokou

Více

-15% Vítejte ve světě zdravého spánku! -28% na sedací soupravy a obývací stěny! * postele, matrace a rošty! * kika - jednička v nápadech na bydlení!

-15% Vítejte ve světě zdravého spánku! -28% na sedací soupravy a obývací stěny! * postele, matrace a rošty! * kika - jednička v nápadech na bydlení! Vítejte ve světě zdravého spánku! kika - jednička v nápadech na bydlení! 515,- Kč 4.990. Ḵč Skříň Vera dekor jádrový ořech nebo barva bílá/šedý ořech, 4dveřová/2 zrcadla, bez osvětlení, š/v/h: 227 x 214

Více

Barvy na dřevo a kov 21

Barvy na dřevo a kov 21 Barvy na dřevo a kov 21 Flügger Ochrana dřeva v interiéru Proč natíráme truhlářské výrobky v interiérech? Natřením dveří, zárubní nebo nábytku můžete dosáhnout mnoha nádherných a vzrušujících barevných

Více

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Kuchyně a vybavení interiérů Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Firma Dřevonábytek zahájila činnost v roce 1999 v menších

Více

luxusní interiéry pro rezidence

luxusní interiéry pro rezidence luxusní interiéry pro rezidence 1 ALNUS návrhy a realizace kompletních interiérů Firma Alnus vznikla v roce 1993. Zabývá se zakázkovou výrobou luxusních kuchyní a bytových moderních interiérů na míru.

Více

Světový design za lidovku

Světový design za lidovku Světový design za lidovku ALFA 300 je český stůl světové úrovně. Důraz na detail jsme spojili s vynikající kvalitou a cenou, která vás opravdu překvapí. Do kanceláře vnáší lehkost, stabilitu a nadčasový

Více

Kompletní program panelů a osvětlení 2011 2012

Kompletní program panelů a osvětlení 2011 2012 Kompletní program panelů a osvětlení 2011 2012 Systémové panely Stropní a nástěnné panely Světla Příslušenství KOMPLETNÍ PROGRAM PANELŮ A OSVĚTLENÍ 2011 2012»MEISTER Značka pro profesionály a všechny,

Více

Akord. Alegro. Povrchy: Dýha. Modely Akord v nabídce: 10 11 12 15 16 17. Modely Alegro v nabídce: 10 15 20 40 45 50

Akord. Alegro. Povrchy: Dýha. Modely Akord v nabídce: 10 11 12 15 16 17. Modely Alegro v nabídce: 10 15 20 40 45 50 Akord cena od 5 190 Kč D, R, H S2, O3 Akord 10 11 12 15 16 17 40 45 90 91 92 95 96 97 bříza, bubinga, buk, buk natur, citron, dub AM, dub EV, dub natur, dub stříbrný, hruška, jabloň indická, jasan, jasan

Více

NÁVRH INTERIÉRU ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ KUNOVICE

NÁVRH INTERIÉRU ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ KUNOVICE NÁVRH INTERIÉRU ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ KUNOVICE KRISTÍNA FILOVÁ / MICHAL JAKUBEC / LUCIA PLEVOVÁ / VERONIKA VOJTKOVÁ / VERONIKA ZELEZNÍKOVÁ UVT FMK UTB ZLÍN / 3D DESIGN / 2013 ZADÁNÍ - kompletni rekonstrukce

Více

KOUPELNOVÝ NÁBYTEK CONCEPT. 44 Kompletní program CONCEPT SANITA

KOUPELNOVÝ NÁBYTEK CONCEPT. 44 Kompletní program CONCEPT SANITA KOUPELNOVÝ NÁBYTEK CONCEPT 44 Kompletní program CONCEPT SANITA CONCEPT 50 je ekonomická ada koupelnového nábytku, která vychází z požadavk na jednoduché a nan n p ijatelné vybavení koupelny. Vsadili jsme

Více

VEPO VINYLOVÁ PODLAHA

VEPO VINYLOVÁ PODLAHA katalog 2016 1 VEPO VINYLOVÁ PODLAHA speciální heterogenní podlaha vyráběná v dílcích Vinylová podlaha VEPO je složena z několika vrstev s vloženou skelnou stabilizační mřížkou, která zaručuje stabilitu

Více

Dříve měla kuchyně v obydlí zcela zásadní význam. Dnes lidé

Dříve měla kuchyně v obydlí zcela zásadní význam. Dnes lidé INTERIÉR Kuchyně srdce domova z pohledu Feng Shui Dříve měla kuchyně v obydlí zcela zásadní význam. Dnes lidé často jedí mimo domov nebo nakupují hotová jídla s sebou. Přesto zůstává kuchyně symbolem domova

Více

Příloha č. 1 A - Specifikace dodávky, část A - Knihovna

Příloha č. 1 A - Specifikace dodávky, část A - Knihovna Příloha č. 1 A - Specifikace dodávky, část A - Knihovna Požadovaná specifice je z hlediska zadavatele optimálním řešením pro provoz. Pokud jsou uvedené požadavky v zadávací dokumentaci shodné či podobné

Více

KATALOG STANDARDŮ 5/2015

KATALOG STANDARDŮ 5/2015 5/2015 KATALOG STANDARDŮ DVEŘE Dveře dotvářejí Váš interiér. Jsou chápány jako nábytek, který mimo jiné plní komunikační funkci mezi jednotlivými místnostmi. Dveře, které byly vybrány do standardu projektu,

Více

Krémové potěšení. Štíhle a elegantně působí svislé i vodorovné skříňky, doplněné decentními dvířky z čirého skla.

Krémové potěšení. Štíhle a elegantně působí svislé i vodorovné skříňky, doplněné decentními dvířky z čirého skla. Krémové potěšení Štíhle a elegantně působí svislé i vodorovné skříňky, doplněné decentními dvířky z čirého skla. Úchytky vhodně doplňují celkový design sestavy. Korpus Čelní plochy Úchytky Sklo ořech dijon

Více

pro manžele Konečné, Bílovice nad Svitavou Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch.

pro manžele Konečné, Bílovice nad Svitavou Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch. NÁVRH INTERIÉRU pro manžele Konečné, Bílovice nad Svitavou Dětský a obývací pokoj v přírodním stylu Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8,

Více

Dveře a zárubně pro dům a byt 2014/2015

Dveře a zárubně pro dům a byt 2014/2015 Dveře a zárubně pro dům a byt 2014/2015 Obsah Než poprvé vezmete za kliku 5 praktické rady než začnete 6 Značky použité v katalogu 7 8 Interiérové dveře Akord 9 10 Alegro 11 12 Bergamo 13 14 Bonalana 15

Více

WWW.VNPSRO.CZ. obývák, ložn KÁ KV Č ČESKÝ VÝROBEK KARTÁČE PROTI PRACHU BAREVNÁ VARIABILITA DOTAH DVEŘÍ

WWW.VNPSRO.CZ. obývák, ložn KÁ KV Č ČESKÝ VÝROBEK KARTÁČE PROTI PRACHU BAREVNÁ VARIABILITA DOTAH DVEŘÍ WWW.VNPSRO.CZ SI E T V SESTA R O L O C a pastelových rů o k e d o v ře d dka binovat. iroká nabííd m Šir o k ě ln o v o b li můžete barev, které si ES KÁ KV ITA AL N U K T Á BY Č E C K E L O K ici, obývák,

Více

Autorem a zároveň majitelem je mladý

Autorem a zároveň majitelem je mladý PB NOVOSTAVBA Hra světel a vody Tento způsob bydlení zdá se mi velmi šťastný, chtělo by se říci při pohledu na vodní hladinu odklopující členitý dům. Molo vybízí k procházkám, meditaci a posezení, interiér

Více

DESIGN COLLECTION. www.kasper.cz

DESIGN COLLECTION. www.kasper.cz DESIGN COLLECTION DESIGN COLLECTION Vážení zákazníci, KASPER DESIGN v tomto katalogu si Vám dovolujeme prezentovat výrobky značky KASPER. Tato rodinná značka se poprvé objevila na trhu v roce 1990 v oborech

Více

Exner 1914. Nyní pokračujeme v tradici a naší snahou zůstává kvalitní výroba nábytku na moderním strojovém vybavení.

Exner 1914. Nyní pokračujeme v tradici a naší snahou zůstává kvalitní výroba nábytku na moderním strojovém vybavení. Platnost katalogu od 1. 4. 2014 Exner 1914 Tradice výroby nábytku Exner se váže již k roku 1914, kdy byla firma Exner založena jako truhlářství. V roce 1922 na pozemcích z majetku Karla Schwarzenberga

Více

LUXURY PANELS. Petr Žák produktový manažer

LUXURY PANELS. Petr Žák produktový manažer LUXURY PANELS Dovolte, abychom Vám představili značku Luxury Panels, která nabízí především širokou škálu luxusních dekorativních interiérových prvků. Výrobky ze dřeva a z umělého kamene přinášejí rozmanité

Více

COLOUR YOUR COLOUR YOUR REFLECTION

COLOUR YOUR COLOUR YOUR REFLECTION COLOUR YOUR COLOUR YOUR REFLECTION REFLECTION LACOBEL. ÚŽASNÉ SKLO PLNÉ LACOBEL. ÚŽASNÉ SKLO PLNÉ BAREV BAREV reflection Lacobel Colour your Lacobel Colour your reflection 25 různých barev vytvářejících

Více

WPC NEXTWOOD DŘEVOPLAST. dřevoplastové. podlahy ploty zábradlí

WPC NEXTWOOD DŘEVOPLAST. dřevoplastové. podlahy ploty zábradlí WPC DŘEVOPLAST NEXTWOOD dřevoplastové podlahy ploty zábradlí Podlahy Kvalitní, odolná a skvěle vypadající podlaha je přáním snad každého majitele terasy. A přání jsou od toho, aby se plnila. S podlahami

Více

Kolekce GRESS. jsou navrženy tak, aby i jednotlivě vkusně doplnily výbavu pokojů. Společně pak tvoří elegantní řešení výbavy vašeho bytu.

Kolekce GRESS. jsou navrženy tak, aby i jednotlivě vkusně doplnily výbavu pokojů. Společně pak tvoří elegantní řešení výbavy vašeho bytu. Kolekce GRESS Ložnice z kolekce GRESS Korpus a čela v barvě dub sonoma jsou vyrobeny z LDT desky zakončené hranou ABS. Velká, třídveřová skříň může být ještě zvětšena o nástavec, který značně zvětšuje

Více

Je nám potěšením pro Vás pracovat. KYPR kuchyně a interiéry

Je nám potěšením pro Vás pracovat. KYPR kuchyně a interiéry BYTOVÝ NÁBYTEK Vážení zákazníci, představujeme Vám ukázku z výrobního programu nábytku. Naším cílem je vyrábět nábytek vysoké kvality poctivým řemeslným zpracováním za použití moderních technologií. Na

Více

INTERIÉROVÉ DVEŘE - maloobchodní ceny 18.6.2015

INTERIÉROVÉ DVEŘE - maloobchodní ceny 18.6.2015 INTERIÉROVÉ DVEŘE - maloobchodní ceny 18.6.2015 JEDNOKŘÍDLÉ, POSUVNÉ, DVOUKŘÍDLÉ PROVEDENÍ - CPL laminát DEKORY: dub (520), olše (521), ořech (537), mahagon (541) dub rustikal (544), dub kartáčovaný (545),

Více

cca 170cm misto 4.999,-*

cca 170cm misto 4.999,-* Nabídka platí do 31.03.2013 NOVINKY 1000 novinek k začátku jara Výhodně na splátk 4. cca 170cm 0% navýšení Příklad splácení pro kuchně: cena zboží 10 000 Kč s přímou platbou 0 Kč. Výše úvěru 10 000 Kč,

Více

SOFIA & FLORENCIA. postel florencia. postel SOFIA

SOFIA & FLORENCIA. postel florencia. postel SOFIA SOFIA & FLORENCIA Sestavte si vlastní postel postel florencia celomasivní bukové ložnice na výběr rámy a druhů čel až 6 různých postelí postel SOFIA celomasiv buk cink výška lehací plochy až 6 cm výběr

Více

v moderním duchu Osvědčená kvalita stavba návštěva

v moderním duchu Osvědčená kvalita stavba návštěva stavba návštěva Osvědčená kvalita v moderním duchu Maloměstská vilka z třicátých let 20. století po rekonstrukci prokoukla novou fasádou a moderně řešeným interiérem. Celková stavebně-technická obnova

Více

1. STOLY KANCELÁŘSKÉ, PRACOVNÍ, JÍDELNÍ, PULTY

1. STOLY KANCELÁŘSKÉ, PRACOVNÍ, JÍDELNÍ, PULTY . STOLY KANCELÁŘSKÉ, PRACOVNÍ, JÍDELNÍ, PULTY.PP.NP.NP CENA/ STOLY, PULTY S ČTVERCOVÝ STŮL: Střední standard, místnost trenéra,rámová kovová podnož bez vnějších viditelných konstrukčních spojů s možností

Více

DVEŘE SE SKRYTOU ZÁRUBNÍ

DVEŘE SE SKRYTOU ZÁRUBNÍ DVEŘE SE SKRYTOU ZÁRUBNÍ Nejnovější materiály, rozměry až ke stropu a struktury zapuštěné zárubně dávají dveřím novou roli, která je výzvou pro jakýkoli design. B-LINE OTOČNÉ DVEŘE B-MOVE POSUVNÉ DVEŘE

Více

Příloha č. 1 B - Specifikace dodávky, část B - DDM

Příloha č. 1 B - Specifikace dodávky, část B - DDM Příloha č. 1 B - Specifikace dodávky, část B - DDM Požadovaná specifice je z hlediska zadavatele optimálním řešením pro provoz. Pokud jsou uvedené požadavky v zadávací dokumentaci shodné či podobné nespecifikovanému

Více

projekt interiéru "Villa City View" ALNUS, Radlická 14, Praha 5, tel: 604 230 509, 604 272 004

projekt interiéru Villa City View ALNUS, Radlická 14, Praha 5, tel: 604 230 509, 604 272 004 projekt interiéru "Villa City View" ALNUS, Radlická 4, Praha 5, tel: 604 0 509, 604 7 004 www.alnus.cz pùdorysné øešení prostoru Hlavní obytný prostor bytu B5 o velikosti 5m, je koncipován jako spojení

Více

interiérové dveře a zárubně

interiérové dveře a zárubně interiérové dveře a zárubně Mezi největší přednosti dveří tohoto slavného italského výrobce patří specifický design, krásný povrch a vysoká kvalita zpracování i použitých materiálů. Dveře Ghizzi&Benatti

Více

CENÍK LIŠT HOCO. 550 UM 552 UM 531 UM Rozměr: 27x40mm Rozměr: 23x60mm Rozměr: 8/13x56mm skladem Délka:2700mm Délka:2700mm Délka:2700mm

CENÍK LIŠT HOCO. 550 UM 552 UM 531 UM Rozměr: 27x40mm Rozměr: 23x60mm Rozměr: 8/13x56mm skladem Délka:2700mm Délka:2700mm Délka:2700mm CENÍK LIŠT HOCO Dřevěná dýha 550 UM 552 UM 531 UM Rozměr: 27x40mm Rozměr: 23x60mm Rozměr: 8/13x56mm skladem DŘEVINA surová lak Ks v balení: 20 ks Ks v balení: 10 ks Ks v balení: 10 ks Smrkové jádro s HOCOfinish

Více

1951 2011 OBÝVACÍ STĚNY

1951 2011 OBÝVACÍ STĚNY 2012 1951 2011 OBÝVACÍ STĚNY PŘÍRODĚ NABLÍZKU PŘI VÝROBĚ NÁBYTKU POUŽÍVÁME PRAVOU DŘEVĚNOU DÝHU A MASIVNÍ DŘEVO. DÍKY NIM JSTE DOMA PŘÍRODĚ NABLÍZKU. Pozor na napodobeniny. Lamino či fólie jsou pouhou

Více

11% EXTRA SLEVA 2DÍLNÝ -30%

11% EXTRA SLEVA 2DÍLNÝ -30% LÁSKA PROCHÁZÍ LOŽNICÍ! -44% NA LOŽNICE, MATRACE A NÁBYTEK CARRYHOME + 11% EXTRA SLEVA VČETNĚ» VÁLCOVÉHO POLŠTÁŘE» 2 OPĚRADLOVÝCH POLŠTÁŘŮ 2DÍLNÝ 999,- 2.132,-* ODKLÁDACÍ STOLEK, SADA 2 KS 32.550,-* 12.999,-

Více

Výběr z exotiky Iroko Douglaska Merbau Jatoba Hevea Kempas Teak Santos mahagon Bambus (vertikální, karbonizováno) Bambus (horizontální, přírodní)

Výběr z exotiky Iroko Douglaska Merbau Jatoba Hevea Kempas Teak Santos mahagon Bambus (vertikální, karbonizováno) Bambus (horizontální, přírodní) 3 17 33 Výběr z exotiky Iroko Douglaska Merbau Jatoba Hevea Kempas Teak Santos mahagon Bambus (vertikální, karbonizováno) Bambus (horizontální, přírodní) Výběr z klidných dřevin Javor (Kanadský) Pecan

Více

ARCHITECTURAL LIGHTING

ARCHITECTURAL LIGHTING ARCHITECTURAL 09 LIGHTING CORONA - záře, která fascinuje lidstvo od nepaměti... KATALOG MODERNÍ SVÍTIDLA M o d e r n í d e s i g n J e d n o d u c h o s t E l e g a n c e Ú s p o r n o s t CORONA, FRAME,

Více

VCHODOVÉ DVEŘE PRO NÁS DŮM ZNAMENÁ VÍCE. www.dom.aluprof.eu

VCHODOVÉ DVEŘE PRO NÁS DŮM ZNAMENÁ VÍCE. www.dom.aluprof.eu VCHODOVÉ DVEŘE PRO NÁS DŮM ZNAMENÁ VÍCE www.dom.aluprof.eu 1 PANELOVÉ DVEŘE EKOdům z ALUPROF Vchodové dveře již dávno nejsou jen ochranou domova před chladem, deštěm, hlukem či nezvanými hosty. Mohou být

Více

PLOVOUCÍ VINYLOVÁ PODLAHA. Novinka z Fatry. Katalog FatraClick.

PLOVOUCÍ VINYLOVÁ PODLAHA. Novinka z Fatry. Katalog FatraClick. PLOVOUCÍ VINYLOVÁ PODLAHA Novinka z Fatry Katalog FatraClick 1 2 PLOVOUCÍ VINYLOVÁ PODLAHA 3 5 4 OBSAH ŠPIČKOVÝ DESIGN + EVROPSKÁ KVALITA = FATRACLICK Vinylová plovoucí podlaha FatraClick v sobě kombinuje

Více

Kompletní přehled podlah 2016. 100 PrO. Místa plná života. Dřevo Laminát Lindura Nadura SilentTouch Puretec Korek Přírodní linoleum.

Kompletní přehled podlah 2016. 100 PrO. Místa plná života. Dřevo Laminát Lindura Nadura SilentTouch Puretec Korek Přírodní linoleum. Kompletní přehled podlah 2016 Dřevo Laminát Lindura Nadura SilentTouch Puretec Korek Přírodní linoleum 100 PrO design výroba kvalita inovace www.meister-podlahy.cz Místa plná života. Obsah KoMPLeTNí PřehLeD

Více

VINYLOVÉ PODLAHY V METRÁŽI

VINYLOVÉ PODLAHY V METRÁŽI VINYLOVÉ PODLAHY V METRÁŽI RYCHLÉ DODÁNÍ www.apodlahy.cz PODLAHY A FAMILY JSOU KOMFORTNÍ I PRAKTICKÉ DESIGN A STYL Kolekce vinylových podlahovin výrobců BEAULIEU (Belgie) a TARKETT (Lucembursko) obsahuje

Více

vsadili jsme na kvalitu motto: spokojený zákazník = úspěšná firma

vsadili jsme na kvalitu motto: spokojený zákazník = úspěšná firma vsadili jsme na kvalitu motto: spokojený zákazník = úspěšná firma Jsme na trhu 20 let Stavona, spol. s r.o. je jedním z předních výrobců oken a dveří v naší zemi. Firma vznikla v r.1991, a po celou dobu

Více

Modely Damier v nabídce: Povrchy (povrch/čtverečky):

Modely Damier v nabídce: Povrchy (povrch/čtverečky): Modely Damier v nabídce: DÝHA H, R 10 11 12 15 16 17 S2, S3, 10 11 12 15 16 17 60 61 62 65 66 O3 67 POLO BEZ 60 61 62 65 66 67 16 17 60 61 62 65 66 67 LET ZÁRUKA Povrchy (povrch/čtverečky): Dýha bubinga,

Více

Třívrstvé dřev. podlahy Parador

Třívrstvé dřev. podlahy Parador 6.1.2.2.1 Zámková podlaha TRENDTIME 1 Javor kanadský Bambus světlý Bambus čokoládový kouřový Javor fineline bez V spáry fineline bez V spáry kouřový finel.bez V spáry 1144698 13x130x2010 2 478,- 2 974,-

Více

REKONSTRUKCE BYTU V BRNĚ

REKONSTRUKCE BYTU V BRNĚ REKONSTRUKCE BYTU V BRNĚ původní dispozice 1:50 bourané konstrukce 1:50 BOURANÉ KONSTRUKCE POZNÁMKA - budou vybourány veškeré dělící konstrukce - nutno prověřit, zda stěn mezi pokojem a kuchyní je nenosná

Více

Floor in a Box. 469,- Kč/m 2 vč. DPH. akční nabídka červen 2011 pro maloobchodní zákazníky VINYLOVÉ SAMOLEPÍCÍ PODLAHY TARKETT

Floor in a Box. 469,- Kč/m 2 vč. DPH. akční nabídka červen 2011 pro maloobchodní zákazníky VINYLOVÉ SAMOLEPÍCÍ PODLAHY TARKETT Vážení zákazníci, na měsíc ČERVEN Vám předkládáme níže uvedenou, cenově zvýhodněnou nabídku sortimentu: VINYLOVÉ SAMOLEPÍCÍ PODLAHY TARKETT Floor in a Box Floor in a Box ZAVÁDĚCÍ DOPORUČENÁ MALOOBCHODNÍ

Více

DESIGNOVÁ KUCHYNĚ BEZ DESIGNOVÝCH CEN...

DESIGNOVÁ KUCHYNĚ BEZ DESIGNOVÝCH CEN... DESIGNOVÁ KUCHYNĚ BEZ DESIGNOVÝCH CEN... kitchens made in germany PŘIJĎTE SE PODÍVAT SAMI COLOUR-CONCEPT Vám nabízí 27 fascinujících barev satinovaného laku ke zcela individuálnímu uspořádání vaší kuchyně.fascinující

Více

Chladničky a mrazničky pro komerční použití. Pro každou potřebu správnou informaci. Kvalita pro profesionály

Chladničky a mrazničky pro komerční použití. Pro každou potřebu správnou informaci. Kvalita pro profesionály Pro každou potřebu správnou informaci Chladničky a mrazničky pro komerční použití Víno speciál prezentuje rozsáhlý program přístrojů Vinidor, temperovaných a klimatizovaných chladniček na víno. DRINKS

Více

ARCHITECTURAL LIGHTING

ARCHITECTURAL LIGHTING ARCHITECTURAL 09 LIGHTING CORONA - záře, která fascinuje lidstvo od nepaměti... KATALOG MODERNÍ SVÍTIDLA M o d e r n í d e s i g n J e d n o d u c h o s t E l e g a n c e Ú s p o r n o s t CORONA, FRAME,

Více

-20%1) JEDINEČNÁ SLEVA NA ZBOŽÍ ZNAČKY NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 2) PORADENSKÉ DNY OD 04.04. DO 06.04.2014 V XXXLUTZ PRAHA

-20%1) JEDINEČNÁ SLEVA NA ZBOŽÍ ZNAČKY NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 2) PORADENSKÉ DNY OD 04.04. DO 06.04.2014 V XXXLUTZ PRAHA NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 2) -20%1) JEDINEČNÁ SLEVA NA ZBOŽÍ ZNAČKY PORADENSKÉ DNY OD 04.04. DO 06.04.2014 V XXXLUTZ PRAHA (03510000;0062/01) 1) Mimo akčního zboží a zboží propagovaného v

Více

LIMITOVANÁ EDICE HARMONY 2 JUNIOR STAVBA NA KLÍČ

LIMITOVANÁ EDICE HARMONY 2 JUNIOR STAVBA NA KLÍČ Rozsah prací a dodávek STANDARDNÍ PROVEDENÍ Od horní hrany spodní stavby, platnost od 1. 1. 2012 (MODEL 2012) LIMITOVANÁ EDICE HARMONY 2 JUNIOR STAVBA NA KLÍČ Tento Rozsah prací a dodávek popisuje rodinný

Více

Industriální styl. V industriálním stylu nezáleží tolik na vašem finančním rozpočtu ale spíše na vaší kreativitě.

Industriální styl. V industriálním stylu nezáleží tolik na vašem finančním rozpočtu ale spíše na vaší kreativitě. Industriální styl Industriální styl v interiéru je dnes velice populární a in. Jedná se především o styl městský. Lze jej použít v bytech, domech ale i v restauracích, ateliérech i jakýchkoliv jiných prostorech.

Více

GRAND - obývací pokoje

GRAND - obývací pokoje GRAND - obývací pokoje 01 900 560 486 GR-TV-220-90 7315 7992 11631 13112 1200 560 486 GR-TV-220-120 8258 9158 13261 15572 1350 560 486 GR-TV-220-135 8728 9744 14615 16803 1800 560 486 GR-TV-220-180 10142

Více