Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín"

Transkript

1 1-1512/2011 Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 1512/2011 Milín, dne: Vyřizuje: Renata Melicharová Telefon: V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U T Í Obecní úřad Milín, stavební úřad, jako stavební úřad příslušný dle 13 odst. 1 písm. g) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "stavební zákon"), rozhodl ve věci ţádosti o vydání územního rozhodnutí o umístění stavby: STL Plynovod a přípojka na pozemcích: pozemkové parcely parcelní číslo 110/11 (ostatní plocha), 110/24 (ostatní plocha), 957/5 (ostatní plocha) 958 (ostatní plocha) a st. 314 v kat. území Milín a ţádosti o vydání stavebního povolení pro stavbu: STL Plynovod a přípojka, kterou podal STROM PRAHA a.s. (IČ ), Lohenická 607, Praha 9 - Vinoř takto: I. Podle 79 a 92 odst. 1 stavebního zákona a 9 vyhlášky č. 503/2006 Sb., o podrobnější úpravě územního řízení, veřejnoprávní smlouvy a územního opatření vydává r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y pro stavbu: STL Plynovod a přípojka na pozemcích: pozemkové parcely parcelní číslo 110/11 (ostatní plocha), 110/24 (ostatní plocha), 957/5 (ostatní plocha) 958 (ostatní plocha) a st. 314 v kat. území Milín. Pro umístění stavby se stanoví tyto podmínky: 1. Stavba bude umístěna na pozemku(cích) pozemkové parcely parcelní číslo 110/11 (ostatní plocha), 110/24 (ostatní plocha), 957/5 (ostatní plocha) 958 (ostatní plocha) a st. 314 v kat. území Milín dle zakreslení v situaci, která je grafickou přílohou tohoto rozhodnutí a obdrţí ji navrhovatel a příslušná Obec. 2. Nutno předem zajistit vytýčení podzemních a nadzemních sítí a projednat případné kříţení a práci v jejich ochranných pásmech se správci těchto sítí. Rozhodnutí o námitkách účastníků řízení: Námitky nebyly vzneseny. Účastníci řízení podle 27 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "správní řád"): STROM PRAHA a.s. (IČ ), Lohenická 607, Praha 9 Vinoř.

2 2-1512/2011 II. Podle 115 stavebního zákona a 5 a 6 vyhlášky č. 526/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení stavebního zákona ve věcech stavebního řádu p o v o l u j e stavbu: STL Plynovod a přípojka v rozsahu projektové dokumentace, ověřené při stavebním řízení, ze které vyplývají hlavní technické detaily provedení a umístění stavby, členění na objekty, uţívání jednotlivých prostor, ale i rozsah záboru staveniště, organizace výstavby, splnění poţadavků daných zvláštními předpisy, atd. Stavba bude obsahovat: Jedná se o prodloužení STL plynovodu (řadu) a nová přípojka ukončena v pilíři, odtud plynovod do budovy + vnitřní rozvod. Pro provedení stavby se stanoví tyto podmínky: 1. Stavba bude provedena podle projektové dokumentace ověřené ve stavebním řízení, která je grafickou přílohou tohoto rozhodnutí a obdrţí ji navrhovatel a příslušná Obec. Případné změny nesmí být provedeny bez předchozího povolení stavebního úřadu. 2. Při provádění stavby je nutno dodrţovat předpisy týkající se bezpečnosti práce (vyhl.č. 324/90 Sb.) a technických zřízení a dbát o ochranu zdraví osob na staveništi. 3. Při stavbě budou dodrţena ust.vyhl.č. 268/2009 Sb. upravující poţadavky na provádění staveb a příslušné technické normy. 4. Stavebník zajistí vytýčení prostorové polohy stavby oprávněným zeměměřičem. 5. Dodrţet podmínky: RWE Distribuční služby, s.r.o. Praha ze dne pod č.j.: ; 1.SčV a.s. Praha ze dne pod č.j. TÚP/ /PB; ČEZ Distribuce a.s. ze dne pod č.j.: ; Telefonica CR a.s. ze dne pod č.j.: / Pozemky, popř. stavby, dotčené shora uvedenou stavbou budou po jejím dokončení uvedeny do původního stavu, případné škody budou vlastníkům uhrazeny investorem stavby. 7. Nejméně 5 dní před zahájením prací před pozemkem č. parc. 1/1 bude sdělen termín zahájení prací vlastníkovi (Kazimírová Pavlína) na tel. č Před uplynutím lhůty k dokončení stavby poţádejte o její uţívání; popř. o prodlouţení termínu k dokončení. 9. Stavba bude dokončena do 12 měsíců ode dne nabytí právní moci tohoto rozhodnutí. 10. Stavba bude prováděna dodavatelem stavebním podnikatelem, vybraným na základě výběrového řízení. Název, sídlo a oprávnění k předmětné činnosti bude předloţeno stavebnímu úřadu před zahájením stavebních prací. Obecní úřad Milín, stavební úřad v souladu s ustanovením 115 odst. 1 stavebního zákona stanoví, ţe mu stavebník oznámí za účelem provedení kontrolních prohlídek stavby tyto fáze výstavby: 1. správnost vytýčení prostorové polohy stavby; 2. provádění kompletačních konstrukcí a technických zařízení stavby; Ukončení kaţdé etapy oznámí stavebník stavebnímu úřadu v dostatečném předstihu. Bez provedení kontrolní prohlídky nelze ve stavbě dále pokračovat. Obecní úřad Milín, stavební úřad v souladu s ustanovením 115 odst. 1 stavebního zákona stanoví, ţe stavbu lze uţívat jen na základě kolaudačního souhlasu.

3 3-1512/2011 Rozhodnutí o námitkách účastníků řízení: Účastník řízení Pavlína Kazimírová vznesla dne tuto námitku: požaduji nejméně 5 dní před zahájením prací sdělit na tel.č termín. Stavební úřad rozhodl o této námitce takto: vyhověno. Účastníci řízení podle 27 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "správní řád"): STROM PRAHA a.s. (IČ ), Lohenická 607, Praha 9 Vinoř. Vzhledem k tomu, ţe výroky tohoto rozhodnutí vydaného ve spojeném řízení se vzájemně podmiňují, stavební úřad ve smyslu ustanovení 74 správního řádu stanoví, ţe výroková část II (vztahující se k povolení stavby) nabude vykonatelnosti nejdříve dnem, kdy se stane pravomocnou výroková část I (vztahující se k umístění stavby). O d ů v o d n ě n í Obecní úřad Milín, stavební úřad obdrţel dne ţádost o vydání územního rozhodnutí o umístění stavby a stavebního povolení. Obecní úřad Milín, stavební úřad dne rozhodl usnesením v souladu s ustanovením 78 odst. 1 stavebního zákona a 140 odst. 1 správního řádu o spojení územního řízení o umístění stavby se stavebním řízením a projednání ţádosti ve společném řízení. Ţádost byla předepsaným způsobem doloţena. Obecní úřad Milín, stavební úřad opatřením ze dne oznámil podle 87 odst. 1 a 112 odst. 1 stavebního zákona zahájení spojeného územního řízení o umístění stavby a stavebního řízení a nařídil veřejné ústní jednání spojené s ohledáním na místě na den: (čtvrtek) konané v místě: na stavebním úřadě v Milíně. Námitky účastníků řízení a závazná stanoviska dotčených orgánů mohly být uplatněny nejpozději při veřejném ústním jednání. O průběhu ústního jednání byl sepsán protokol. O d ů v o d n ě n í v ý r o k u I Stanovení okruhu účastníků řízení: Při vymezování okruhu účastníků řízení dospěl Obecní úřad Milín, stavební úřad k závěru, ţe právní postavení účastníka řízení v souladu s ust. 85 stavebního zákona v daném případě přísluší (vedle ţadatele a obce, na jejímţ území má být poţadovaný záměr uskutečněn) pouze vlastníkům pozemků (a stavbám na nich), na kterých má být poţadovaný záměr uskutečněn, a dále osobám, které mají vlastnické nebo jiné věcné právo k sousedním pozemkům (a stavbám na nich): stavební parcely parcelní číslo 1/1 (zastavěná plocha a nádvoří), 1/2 (zastavěná plocha a nádvoří), 309/2 (zastavěná plocha a nádvoří), pozemkové parcely parcelní číslo 27/3 (zahrada), 110/4 (ostatní plocha), 110/16 (ostatní plocha), 110/21 (ostatní plocha), 115/7 (trvalý travní porost), 766 (ostatní plocha), 950/18 (ostatní plocha) a st. 314 v kat. území Milín a vlastníkům anebo správcům stávajících toků vedení technické a dopravní infrastruktury, dotčených předmětnou stavbou. Vlastnictví ani jiná práva k dalším (vzdálenějším) nemovitostem nemohou být tímto rozhodnutím přímo dotčena. Vypořádání s námitkami účastníků řízení: V průběhu řízení nebyly vzneseny ţádné námitky. Vyhodnocení připomínek veřejnosti: V průběhu řízení nebyly vzneseny ţádné připomínky.

4 4-1512/2011 Seznam všech účastníků řízení: Karel Sladký - projekční a montáţní kancelář, zástupce firmy Karel Ševr, Obec Milín, STROM PRAHA a.s. Obecní úřad Milín, stavební úřad v průběhu spojeného územního řízení o umístění stavby a stavebního řízení posoudil ţádost o vydání územního rozhodnutí o umístění stavby a stavebního povolení z hledisek uvedených v 90 stavebního zákona, projednal ji s účastníky řízení a s dotčenými orgány a posoudil shromáţděná stanoviska. Obecní úřad Milín, stavební úřad v průběhu spojeného územního řízení o umístění stavby a stavebního řízení neshledal důvody bránící vydání tohoto rozhodnutí, rozhodl proto způsobem uvedeným ve výroku. Toto územní rozhodnutí platí dva roky ode dne, kdy nabude právní moci. Územní rozhodnutí pozbývá platnosti téţ dnem, kdy stavební úřad obdrţel sdělení ţadatele, ţe upustil od záměru, ke kterému se rozhodnutí vztahuje; to neplatí, byla-li realizace záměru jiţ zahájena. O d ů v o d n ě n í v ý r o k u I I Stanovení okruhu účastníků řízení: Při stanovení okruhu účastníků řízení vycházel Obecní úřad Milín, stavební úřad z ustanovení 109 stavebního zákona. Vypořádání s námitkami účastníků řízení: Rozhodnutí o námitce, kterou vznesla dne Pavlína Kazimírová, Zahradní 144, Milín, stavební úřad odůvodňuje takto: Námitce vyhověno a zakotvena do podmínek rozhodnutí. Obecní úřad Milín, stavební úřad v průběhu stavebního řízení posoudil ţádost o vydání stavebního povolení z hledisek uvedených 111 stavebního zákona, projednal ji s účastníky řízení a s dotčenými orgány a posoudil shromáţděná stanoviska. Zjistil, ţe projektová dokumentace stavby splňuje obecné technické poţadavky na výstavbu a podmínky územního rozhodnutí o umístění stavby a ţe uskutečněním stavby nejsou ohroţeny veřejné zájmy ani nepřiměřeně omezena či ohroţena práva a oprávněné zájmy účastníků řízení. Seznam všech účastníků řízení: 1.SčV Praha 10, ČEZ Distribuce a.s., Karel Sladký - projekční a montáţní kancelář, zástupce firmy Karel Ševr, Pavlína Kazimírová, Obec Milín, OK Kámen s.r.o., RWE Distribuční sluţby, s.r.o., STROM PRAHA a.s., Telefónica 02 Czech Republic, a. s., ZOD 11. KVĚTEN a.s.. Obecní úřad Milín, stavební úřad v průběhu stavebního řízení neshledal důvody bránící vydání tohoto rozhodnutí, rozhodl proto způsobem uvedeným ve výroku. Rozhodnutí o umístění stavby a stavební povolení je dle 73 odst. 2 správního řádu je závazné i pro právní nástupce účastníků řízení. Stavba je v souladu se schválenou územně plánovací dokumentací.

5 5-1512/2011 P o u č e n í P o u č e n í k v ý r o k u I Proti tomuto výroku mohou účastníci řízení podat odvolání ve lhůtě 15 dnů ode dne jeho oznámení; prvním dnem lhůty je den následující po dni oznámení rozhodnutí. Odvolání se podává u zdejšího úřadu a rozhoduje o něm Krajský úřad Středočeského kraje, Praha. P o u č e n í k v ý r o k u I I Proti tomuto výroku mohou účastníci řízení podat odvolání ve lhůtě 15 dnů ode dne jeho oznámení; prvním dnem lhůty je den následující po dni oznámení rozhodnutí. Odvolání se podává u zdejšího úřadu a rozhoduje o něm Krajský úřad Středočeského kraje, Praha. Stavba nesmí být zahájena, dokud stavební povolení nenabude právní moci. Stavební povolení pozbývá platnosti, jestliţe stavba nebude zahájena do 2 let ode dne, kdy nabylo právní moci. otisk úředního razítka Renata Melicharová zástupce vedoucího stavebního úřadu Tento dokument musí být vyvěšen na úřední desce po dobu 15 dnů a současně zveřejněn způsobem umoţňujícím dálkový přístup podle věty druhé 25 odst. 2 správního řádu. 15. den je posledním dnem oznámení Datum vyvěšení:... Melicharová v.r.... Podpis oprávněné osoby, potvrzující vyvěšení Datum sejmutí: Podpis oprávněné osoby, potvrzující sejmutí V elektronické podobě V elektronické podobě zveřejněno od:... zveřejněno do : Melicharová v.r.... Podpis oprávněné osoby, potvrzující zveřejnění... Podpis oprávněné osoby, potvrzující zveřejnění

6 R o z d ě l o v n í k /2011 Účastníci řízení - územní řízení o umístění stavby Doručení jednotlivě: Karel Sladký - projekční a montáţní kancelář, zástupce firmy Karel Ševr, gen. Tesaříka 136, STROM PRAHA a.s., Lohenická 607, Praha 9 - Vinoř, prostřednictvím zástupce: Karel Sladký - projekční a montážní kancelář, zástupce firmy Karel Ševr, gen. Tesaříka 136, Obec Milín, 11.května 27, Milín Doručení veřejnou vyhláškou ostatní účastníci řízení dle 85 odst. 2 stavebního zákona Účastníci řízení - stavební řízení Doručení jednotlivě: 1.SčV Praha 10, Ke Kablu 971, Praha 10, Praha 10 ČEZ Distribuce a.s., Teplická 874/8, Děčín Karel Sladký - projekční a montáţní kancelář, zástupce firmy Karel Ševr, gen. Tesaříka 136, Pavlína Kazimírová, Zahradní 144, Milín Obec Milín, 11.května 27, Milín OK Kámen s.r.o., třída Kpt. Olesinského 16, I, Příbram 1 RWE Distribuční sluţby, s.r.o., Plynárenská 499/1, Brno STROM PRAHA a.s., Lohenická 607, Praha 9 - Vinoř, prostřednictvím zástupce: Karel Sladký - projekční a montážní kancelář, zástupce firmy Karel Ševr, gen. Tesaříka 136, Telefónica 02 Czech Republic, a. s., Za Brumlovkou 266/2, Praha 4 ZOD 11. KVĚTEN a.s., Milín 136, Milín Úřady pro vyvěšení a podání zprávy o datu vyvěšení a sejmutí (doručení jednotlivě) Obecní úřad Milín, 11. května 27, Milín spis Správní poplatek, vyměřený podle zákona č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů, poloţky 17 a 18 sazebníku 4000,- Kč byl zaplacen hotově dne , číslo dokladu 21. Přílohy pro stavebníka a obecní úřad (po právní moci) - ověřená dokumentace - štítek stavba povolena

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín 1-1173/2012 Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 1173/2012 Milín, dne: 12.11.2012 Vyřizuje: Renata Melicharová E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 1674/1676/2012 Milín, dne: 15.3.2013 Vyřizuje: Soňa Poláková E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín 1-1492/2012 Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 1492/2012 Milín, dne: 11.2.2013 Vyřizuje: Renata Melicharová E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L Á

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 1522/2012 Milín, dne: 16.1.2013 Vyřizuje: Soňa Poláková E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 1682/2012 Milín, dne: 23.5.2013 Vyřizuje: Soňa Poláková E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 706/2012 Milín, dne: 16.7.2012 Vyřizuje: Soňa Poláková E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín 1-627/2012 Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 627/2012 Milín, dne: 16.7.2012 Vyřizuje: Renata Melicharová E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín 1-862/2011 Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 862/2011 Milín, dne: 25.8.2011 Vyřizuje: Renata Melicharová E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř EJ N Á VY H L Á Š K

Více

R O Z H O D N U T Í. Městský úřad Mirošov, oddělení výstavby. r o z h o d n u t í o u m í s tění stav b y I I. p o v o l u j e

R O Z H O D N U T Í. Městský úřad Mirošov, oddělení výstavby. r o z h o d n u t í o u m í s tění stav b y I I. p o v o l u j e Městský úřad Mirošov, oddělení výstavby náměstí Míru 53, 338 43 Mirošov Č.j: 1678/2010-6 Mirošov 21.9.2010 Vyřizuje: Marta Kolářová E-mail: stavebni@mirosov.cz Telefon: 371 121 487 V EŘEJNÁ VYHLÁŠKA R

Více

Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, 588 13 Polná

Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, 588 13 Polná Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, 588 13 Polná tel.: 567 559 251 fax: 567 559 209 Č.j: MUPO-OVŽP/104/2011/kou - 4 Polná, dne: 26.4.2011 Vyřizuje: Pavel Koudela E-mail: vystavba@mu-polna.cz

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín 1-1642/2012 Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 1642/2012 Milín, dne: 26.3.2013 Vyřizuje: Renata Melicharová E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L Á

Více

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stav b y

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stav b y Městský úřad Mirošov, oddělení výstavby náměstí Míru 53, 338 43 Mirošov Č.j: 1631/2009-6 Mirošov 7.10.2009 Vyřizuje: Marta Kolářová E-mail: stavebni@mirosov.cz Telefon: 371 121 487 V EŘEJNÁ VYHLÁŠKA R

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 443/2012 Milín, dne: 28.5.2012 Vyřizuje: Soňa Poláková E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín 1-1332/2012 Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 1332/2012 Milín, dne: 28.2.2013 Vyřizuje: Renata Melicharová E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L Á

Více

Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou

Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou Č.j: Výst.1729/2010/per/2-5. Bakov nad Jizerou, dne: 8.2.2011 Vyřizuje: Lubomír Peroutka E-mail: peroutka@bakovnj.cz Žadatelé:

Více

Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, Polná

Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, Polná Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, 588 13 Polná tel.: 567 559 251 fax: 567 559 209 Č.j: MUPO-OVŽP/79/2011/smm - 4 Polná, dne: 17.3.2011 Vyřizuje: Ing. Marta Smerekovská E-mail:

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 359/2012 Milín, dne: 18.5.2012 Vyřizuje: Soňa Poláková E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D

Více

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í. Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování SEDLČANY

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í. Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování SEDLČANY Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování 264 01 SEDLČANY Č.j: V Sedlčanech dne: 21.3.2011 Telefon: 318 822 742, linka 141 R O Z H O D N U T Í Dne 10.2.2011 podala paní Martina Firstová,

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M I R O Š O V nám. Míru 53, 338 43 Mirošov oddělení výstavby R O Z H O D N U T Í

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M I R O Š O V nám. Míru 53, 338 43 Mirošov oddělení výstavby R O Z H O D N U T Í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M I R O Š O V nám. Míru 53, 338 43 Mirošov oddělení výstavby Č.j: 3025/2012/MIR/STAV-5 Spis. zn.: 3025/2012/MIR/STAV Vyřizuje: Šárka Krátká E-mail: stavebni.kratka@mirosov.cz Telefon:

Více

Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, Polná

Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, Polná Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, 588 13 Polná tel.: 567 559 251 fax: 567 559 209 Č.j: MUPO-OVŽP/9/2011/smm - 4 Polná, dne: 14.2.2011 Vyřizuje: Ing. Marta Smerekovská E-mail:

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín 1-329/2012 Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 329/2012 Milín, dne: 23.4.2012 Vyřizuje: Renata Melicharová E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Městský úřad v Týništi nad Orlicí, odbor - stavební úřad Mírové nám. 90, 517 21 Týniště nad Orlicí Spis.zn.: MÚTý/STAV/20/2013 Č.j: MÚTý/STAV/20/2013-6-Rozh-ÚŘUS-Pa Týniště nad Orlicí 09.04.2014 Oprávněná

Více

Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou

Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou Č.j: Výst.875/2012/sle/330 /10-5. Bakov nad Jizerou, dne: 2.7.2012 Vyřizuje: Anna Šlechtová E-mail: slechtova@bakovnj.cz Telefon:

Více

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby Spis. zn. (č.j.): 3998/OST/12 Pol V Rokycanech:28.6.2012 Č.j. dokumentu.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed 337 01 Rokycany 5253/OST/12

Více

Městský úřad Pelhřimov odbor výstavby. Žadatel: Martin Valenta (nar. 22.2.1961), Kamýcká 625/41, Praha 6-Suchdol, 165 00 PRAHA 6 R O Z H O D N U T Í

Městský úřad Pelhřimov odbor výstavby. Žadatel: Martin Valenta (nar. 22.2.1961), Kamýcká 625/41, Praha 6-Suchdol, 165 00 PRAHA 6 R O Z H O D N U T Í Městský úřad Pelhřimov odbor výstavby Č.j: OV/824/2012-6 Pelhřimov, dne: 5.9.2012 Žadatel: V EŘEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í Městský úřad v Pelhřimově, odbor výstavby, jako stavební úřad příslušný

Více

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Masarykovo náměstí 1, Mnichovo Hradiště Č.j: VŽP/10288/2012-6-Št Mnichovo Hradiště, 17.12.2012 Vyřizuje: Eva Štancíková E-mail: eva.stancikova@mnhradiste.cz Telefon: 326776746

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 926/2012 Milín, dne: 3.9.2012 Vyřizuje: Soňa Poláková E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í G

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í G Č.j: MMJ/SÚ/1247/2011-3 JID: 56628/2011/MMJ Vyřizuje: Hana Vidláková E-mail: hana.vidlakova@jihlava-city.cz Telefon: 567 167 211 Jihlava, dne: 3.5.2011 V EŘEJNÁ VYHLÁŠKA Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Více

2390210hoh. Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad ROZHODNUTÍ. Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny

2390210hoh. Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad ROZHODNUTÍ. Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny Č.j. : Výst. 19456/92-F/2010/H Trhové Sviny, dne 13.8.2010 Vyřizuje : Jana Kokejlová 23902/10/Hoh Telefon : 386 301 426 E.ON

Více

Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí, 294 01 Bakov nad Jizerou

Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí, 294 01 Bakov nad Jizerou Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí, 294 01 Bakov nad Jizerou Č.j: Výst. 824/2008/slez/330-5 Bakov nad Jizerou, dne: 28.5.2008 Vyřizuje: Petr Slezák E-mail: slezak@bakovnj.cz Telefon: 326

Více

Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, 588 13 Polná

Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, 588 13 Polná Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, 588 13 Polná tel.: 567 559 251 fax: 567 559 209 Č.j: MUPO-OVŽP/522/2010/kou Polná, dne: 21.12.2010 Vyřizuje: Pavel Koudela E-mail: vystavba@mu-polna.cz

Více

Výst.1233/2008 Všetaty dne: vyřizuje :Lenka Drábová Rejnartová ROZHODNUTÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í

Výst.1233/2008 Všetaty dne: vyřizuje :Lenka Drábová Rejnartová ROZHODNUTÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í Ú ř a d m ě s t y s e V š e t a t y odbor výstavby a ÚP 277 16 Všetaty Výst.1233/2008 Všetaty dne: 25.11.2008 vyřizuje :Lenka Drábová Rejnartová VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ Výroková část: Úřad městyse

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD JILEMNICE odbor územního plánování a stavebního řádu Masarykovo náměstí 81, Jilemnice

MĚSTSKÝ ÚŘAD JILEMNICE odbor územního plánování a stavebního řádu Masarykovo náměstí 81, Jilemnice MĚSTSKÝ ÚŘAD JILEMNICE odbor územního plánování a stavebního řádu Masarykovo náměstí 81, 514 01 Jilemnice Spis. zn.: MUJI 1692/2010 /ÚPSŘ Č.j: PDMUJI 7455/2010/Fi/Rozh Jilemnice, dne: 12.5.2010 Vyřizuje:

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ Městský úřad Slavonice, stavební odbor Horní náměstí 525, Slavonice Č.j: 115/2011/SÚ - 6 Slavonice, dne: 11.2.2011 Oprávněná úřední osoba: Ing. Jan Balcar E-mail: stavebni@slavonice-mesto.cz Telefon: 384

Více

Městský úřad Slavonice, stavební odbor Horní náměstí 525, Slavonice

Městský úřad Slavonice, stavební odbor Horní náměstí 525, Slavonice Městský úřad Slavonice, stavební odbor Horní náměstí 525, Slavonice Č.j: 1125/2012/SÚ - 6 Slavonice, dne: 23.8.2012 Oprávněná úřední osoba: Ing. Jan Balcar E-mail: stavebni@slavonice-mesto.cz Telefon:

Více

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby Spis. zn.: 5169/OST/10 Kal V Rokycanech: 30.8.2010 Č.j.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo nám. 1 Střed 337 01 Rokycany 7968/OST/10 Klára Kalinová

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: 161929/2009 ST2/Svo MMHK/187132/2009 Vladimír Svoboda 495 707 886 Vladimir.Svoboda@mmhk.cz DLE ROZDĚLOVNÍKU DATUM: 3.12.2009 VEŘEJNÁ

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor Náměstí čp. 1, 345 06 Kdyně Naše značka: 339/10/V/Sp Ve Kdyni, dne 5.11.2010 Vyřizuje: E-mail: Spěváková, 379 413 529 spevakova@radnice.kdyne.cz Výroková

Více

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: 26.10.2011 MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV Odbor stavební a rozvoje města oddělení stavebního úřadu a úřadu územního plánování Komenského náměstí 61, 293

Více

Úřad městyse Luka nad Jihlavou, stavební odbor 1. máje 76, Luka nad Jihlavou

Úřad městyse Luka nad Jihlavou, stavební odbor 1. máje 76, Luka nad Jihlavou Úřad městyse Luka nad Jihlavou, stavební odbor 1. máje 76, Luka nad Jihlavou Č.j: 2013/109/20-154/2-3 Luka nad Jihlavou, dne: 5.3.2013 Vyřizuje: Roman Göth E-mail: stavebniurad@lukanadjihlavou.cz Telefon:

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 92/2012 Milín, dne: 26.3.2012 Vyřizuje: Soňa Poláková E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D

Více

Odůvodnění. Rozhodnutí o námitkách účastníků řízení: Námitky nebyly vzneseny.

Odůvodnění. Rozhodnutí o námitkách účastníků řízení: Námitky nebyly vzneseny. stanoví, že mu stavebník oznámí za účelem provedení kontrolních prohlídek stavby tyto fáze výstavby: I. kontrolní prohlídka stavby závěrečná pro vydání kolaudačního souhlasu 26.Stavební úřad Městského

Více

R O Z H O D N U T Í veřejná vyhláška

R O Z H O D N U T Í veřejná vyhláška M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad Oprávněná úřední osoba: Ing.Marie Kozáková,tel.533 304 557 e-mail.: kozakova@slapanice.cz

Více

URAD MESTYSE JINCE STAVEBNÍ ÚŘAD. Csl. dělostřelců 172 26223 JINCE ROZHODNUTI

URAD MESTYSE JINCE STAVEBNÍ ÚŘAD. Csl. dělostřelců 172 26223 JINCE ROZHODNUTI Obecní úřad Buková u Příbramě Došlo:.ev./ 4)/3 Číslo jednací: ~., v v URAD MESTYSE JINCE STAVEBNÍ ÚŘAD v Csl. dělostřelců 172 26223 JINCE telefon: 318692151 fax: 318 692 516 e-mail: stavebni.urad@jince.cz

Více

r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby

r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby Spis. zn. (č.j.): 3676/OST/12 Vág V Rokycanech: 28.6.2012 Č.j. dokumentu.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed 337 01 Rokycany 5533/OST/12

Více

ROZHODNUTÍ. ú z e m n í r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y

ROZHODNUTÍ. ú z e m n í r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y Úřad městyse Suchdol nad Odrou Komenského 318, 742 01 Suchdol n.o. - stavební úřad - pracoviště Suchdol n.o. - tel.: 556 770 107, fax.: 556 713 210, e-mail: stavebni.urad@suchdol-nad-odrou.cz Sp.zn.: 1158/2015/Gr

Více

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E stavební úřad Slezská 195/53, 747 27 Kobeřice VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: Výst. 742/12-Ru Ing. Jiří Rusek 553 777 203 553 777 200 stavebni@koberice.cz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, Zliv, :

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, Zliv, : MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, 373 44 Zliv, 387 001 192 : mu.zliv@sendme.cz, http://www.zliv.cz čj: 1763/12/Kr/roz Zliv, dne 27.11.2012 Vyřizuje: Král VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Rozhodnutí Územní

Více

Městský úřad Litoměřice Stavební úřad

Městský úřad Litoměřice Stavební úřad Městský úřad Litoměřice Stavební úřad SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SU/0030081/11/Ho 0043279/11/SÚ/JHo Hohenberger 416 916 135 jiri.hohenberger@litomerice.cz DATUM: 18.5.2011 ROZHODNUTÍ Výroková

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ Městský úřad TÝNEC NAD LABEM odbor územního a stavebního řízení - stavební úřad Masarykovo nám. 1, 28126 Týnec nad Labem Č.j: 0761/2012/Vr/Rozh Týnec nad Labem, dne: 29.2.2012 Spis. zn.: 0208/2012 Vyřizuje:

Více

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování 264 01 SEDLČANY Č.j: V Sedlčanech dne: 16.1.2013 Vyřizuje: Petr Lomoz Telefon: 318 822 742, linka 241 R O Z H O D N U T Í Dne 30.11.2012 podala

Více

R O Z H O D N U T Í. Obec Leština, IČO , Leština 87, Proseč u Skutče, zastoupená společností

R O Z H O D N U T Í. Obec Leština, IČO , Leština 87, Proseč u Skutče, zastoupená společností Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče Č.j. 499-4/2010-330/R V Proseči dne 1.3.2011 Vyřizuje: Bc. Pavel Raba Tel. 469321246 Žadatel: V E Ř E J N Á V Y H L Á Š

Více

R O Z H O D N U T Í. S t a v b a o b s a h u j e: Komunikace, chodník, vjezdy, zeleň.

R O Z H O D N U T Í. S t a v b a o b s a h u j e: Komunikace, chodník, vjezdy, zeleň. Č.j.: MBE 18781/2010/VÝST-Čp V Berouně dne 14. července 2010 Spis zn.: 602/2010/VÝST Vyřizuje: Miroslava Čepelová, tel.: 311654254, e-mail.: vyst7@muberoun.cz R O Z H O D N U T Í Městský úřad Beroun, odbor

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

Obecní úřad v Proseči

Obecní úřad v Proseči Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče Č.j. 272-4/2010-330/R V Proseči dne 30.9.2010 Vyřizuje: Bc. Pavel Raba Tel. 469321246 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O

Více

R O Z H O D N U T Í. v y d á v á

R O Z H O D N U T Í. v y d á v á MĚSTSKÝ ÚŘAD ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM odbor výstavby a životního prostředí Náměstí č. 8 262 42 Rožmitál pod Třemšínem Č.j: 02642/08/STAV/911-Ha Rožmitál pod Třemšínem dne 9.2.2009 Č.j: 02643/08/STAV/912-Ha

Více

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY. odbor stavební Masarykovo nám. 1 Střed Rokycany

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY. odbor stavební Masarykovo nám. 1 Střed Rokycany Spis. zn. (č.j.): 4355/OST/11 Pol V Rokycanech:11.8.2011 Č.j. dokumentu.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo nám. 1 Střed 337 01 Rokycany 7063/OST/11

Více

Obecní úřad Petrovice stavební úřad Petrovice ROZHODNUTÍ. veřejná vyhláška. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y

Obecní úřad Petrovice stavební úřad Petrovice ROZHODNUTÍ. veřejná vyhláška. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y Obecní úřad Petrovice stavební úřad 262 55 Petrovice Č.j.: 1277/11/St. Petrovice, dne 22.7.2011 Vyřizuje: Jan Studený, tel. : 318 856 306, 603 112 695, e-mail: staveb.petrovice@gmail.com, IČO: 27232425

Více

PROTOKOL z ústního jednání ze dne 24.2.2011 v kanceláři Obecního úřadu v Kořenově

PROTOKOL z ústního jednání ze dne 24.2.2011 v kanceláři Obecního úřadu v Kořenově PROTOKOL z ústního jednání ze dne 24.2.2011 v kanceláři Obecního úřadu v Kořenově Přítomni : zplnomocněný zástupce stavebníka Desing 4 ing. Švejdová obec Kořenov sl. Slavíková SÚ Desná pí. Koukalová Předmětem

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Městský úřad Pelhřimov odbor výstavby Č.j: OV/752/2012-5 Pelhřimov, dne: 15.8.2012 Žadatel: Jiří Vaverka (nar. 12.8.1953), Božejov 159, 394 61 Božejov V EŘEJNÁ VYHLÁŠKA Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Více

Obecní úřad Dolní Kralovice stavební úřad

Obecní úřad Dolní Kralovice stavební úřad Obecní úřad Dolní Kralovice stavební úřad 257 68 Dolní Kralovice, tel. 317 856 364 e-mail:stavebniuraddk@tiscali.cz Č.j.: Vyřizuje: Výst./82/891/2012 Jindřiška Kadlečková Dolní Kralovice dne 31.7.2012

Více

ROZHODNUTÍ. Veřejnou vyhláškou. Spis. zn.: 990/2012/SÚ Č.j.: CJ 1254/2012/SÚ uvádějte vždy při písemném styku Vyřizuje: Jindřich Budín

ROZHODNUTÍ. Veřejnou vyhláškou. Spis. zn.: 990/2012/SÚ Č.j.: CJ 1254/2012/SÚ uvádějte vždy při písemném styku Vyřizuje: Jindřich Budín Městský úřad Staňkov odbor výstavby, náměstí T.G. Masaryka 35, PSČ 345 61 Staňkov telefon: 379 410 272 fax: 379 492 125 email: podatelna@mestostankov.cz IČO 253766 Spis. zn.: 990/2012/SÚ Č.j.: CJ 1254/2012/SÚ

Více

Č.j.: OÚ/STAV/508/10/17 Březno ROZHODNUTÍ

Č.j.: OÚ/STAV/508/10/17 Březno ROZHODNUTÍ Úřad městyse Březno stavební úřad Březno č.p. 13, 294 06 Březno Č.j.: OÚ/STAV/508/10/17 Březno 8.10.2010 Vyřizuje: Tel.: Fax: E-mail: Jaroslav Hruška 326 399 732 326 399 180 brezno.su@brezno.cz ROZHODNUTÍ

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD RAKOVNÍK odbor výstavby a investic Husovo nám. 27, Rakovník Telef. ústř.: Fax: ,

MĚSTSKÝ ÚŘAD RAKOVNÍK odbor výstavby a investic Husovo nám. 27, Rakovník Telef. ústř.: Fax: , MĚSTSKÝ ÚŘAD RAKOVNÍK odbor výstavby a investic Husovo nám. 27, Rakovník Telef. ústř.: 313 259 111 Fax:313 517302, www.murako.cz Č.j.: Výst./26640/201 OlKy (MURA/35777/2010) Vyřizuje: Kynclová Tel: 313

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Z L A T É H O R Y Stavební úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Z L A T É H O R Y Stavební úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Z L A T É H O R Y Stavební úřad náměstí Svobody 80, 793 76 Zlaté Hory Č.J.STAV.: 732/2008-328 VYŘIZUJE: Bc. Dagmar Tomaštíková TEL.: 584 453 064 E-MAIL: dagmar.tomastikova@zlatehory.cz

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Slavonice, stavební odbor Horní náměstí 525, Slavonice Č.j: 4420/2010/SÚ 6 Slavonice, dne: 4.5.2011 Oprávněná úřední osoba: Ing. Jan Balcar E-mail: stavebni@slavonice-mesto.cz Telefon: 384

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ţ O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ţ i v o t n í h o p r o s t ř e d í náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběţovice 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY. odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed Rokycany

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY. odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed Rokycany Spis. zn. (č.j.): 2459/OST/12 Pol V Rokycanech:7.5.2012 Č.j. dokumentu.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed 337 01 Rokycany 3741/OST/12

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ Městský úřad TÝNEC NAD LABEM odbor územního a stavebního řízení - stavební úřad Masarykovo nám. 1, 28126 Týnec nad Labem Č.j: 0814/2013/Vr/Rozh Týnec nad Labem, dne: 11.3.2013 Spis. zn.: 4158/2012 Vyřizuje:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, Zliv, :

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, Zliv, : MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, 373 44 Zliv, 387 001 192 : mu.zliv@sendme.cz, http://www.zliv.cz čj: 0298/roz/12-La/0602 Zliv, dne 21.3.2012 Vyřizuje: Ing.Lamošová VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

ROZHODNUTÍ Veřejná vyhláška

ROZHODNUTÍ Veřejná vyhláška Č.j.: Výst./43970/2011/Ty (MURA/52451/2011) Vyřizuje: Václava Tyčová Tel: 313 259 148 Výroková část: MĚSTSKÝ ÚŘAD RAKOVNÍK odbor výstavby a investic Husovo nám. 27, Rakovník Telef. ústř.: 313 259 111 Fax:313

Více

ROZHODNUTÍ. Pan Michal Vraný Letiny Blovice

ROZHODNUTÍ. Pan Michal Vraný Letiny Blovice MĚSTSKÝ ÚŘAD BLOVICE Odbor stavební a dopravní Masarykovo nám. 143, 336 01 Blovice, tel.: 371 516 111 Spis.zn.: MUBlov 14839/10 V Blovicích, dne 1.12.2010 Č.j.: MUBlov 17379/10/ST/Kra Vyřizuje: Krausová

Více

R O Z H O D N U T Í STAVEBNÍ POVOLENÍ

R O Z H O D N U T Í STAVEBNÍ POVOLENÍ Městský úřad Třeboň Odbor územního plánování a stavebního řádu Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň II, tel. 384 342 166 fax. 384 723 505 email: stavebni.odbor@mesto-trebon.cz www.mesto-trebon.cz Č.j. METR

Více

R O Z H O D N U T Í. Městský úřad Radnice, stavební odbor náměstí Kašpara Šternberka 363, Radnice VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

R O Z H O D N U T Í. Městský úřad Radnice, stavební odbor náměstí Kašpara Šternberka 363, Radnice VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Městský úřad Radnice, stavební odbor náměstí Kašpara Šternberka 363, Radnice Č.j: MěÚ/1030/2015-4 Radnice, dne: 26.1.2016 Vyřizuje: Jan Kotva E-mail: jan.kotva@mesto-radnice.cz Telefon: 371 740 816 Stavebník:

Více

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stav b y

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stav b y Městský úřad Mirošov, oddělení výstavby náměstí Míru 53, 338 43 Mirošov Č.j: 0515/2010-5 Mirošov 29.4.2010 Vyřizuje: Marta Kolářová E-mail: stavebni@mirosov.cz Telefon: 371 121 487 V EŘEJNÁ VYHLÁŠKA R

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí Mírové náměstí č.p. 58, 378 33 Nová Bystřice Spis. zn.: Výst. 4210/4211/11-Z V Nové Bystřici dne 9.11.2011 Č.j.:

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí Mírové náměstí č.p. 58, 378 33 Nová Bystřice Spis. zn.: Výst.1953/1954/12-Z V Nové Bystřici dne 19.7.2012 Č.j.:

Více

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY. odbor stavební Masarykovo nám. 1 Střed 337 01 Rokycany

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY. odbor stavební Masarykovo nám. 1 Střed 337 01 Rokycany Spis. zn.: 10811/OST/10 Pol V Rokycanech 21.2.2011 Č.j.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo nám. 1 Střed 337 01 Rokycany 1469/OST/11 Jaroslav Polák

Více

ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU OBECNÍ ÚŘAD KYSELKA STAVEBNÍ ÚŘAD Se sídlem: Kyselka 118, 362 72 Kyselka Spisový znak: 330 Archiv.znak: V/ 5 Váš dopis zn.: Naše značka: Výst. 65/10_SP Kyselka dne : 9.8.2010 ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ

Více

Městský úřad Nechanice - odbor výstavby a životního prostředí

Městský úřad Nechanice - odbor výstavby a životního prostředí Městský úřad Nechanice - odbor výstavby a životního prostředí Husovo nám čp.83 50315 Nechanice SZ 270/2010/OV, č.j. 269/2010,270/2010 Nechanice, 6. 8. 2010 Oprávněná úřední osoba: Dana Rollová tel. 498

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Úřad městyse Pozořice, stavební úřad Na Městečku 14, Pozořice Č.j: StÚ 1319/2012-14-Fi-ÚŘUS-Rozh-/ Pozořice, dne: 21.5.2014 Vyřizuje: Ing. Renata Filipcová E-mail: renata.filipcova@pozorice.cz Telefon:

Více

Městský úřad Vlašim. Odbor výstavby a územního plánování Jana Masaryka č.p. 302, VLAŠIM tel.:

Městský úřad Vlašim. Odbor výstavby a územního plánování Jana Masaryka č.p. 302, VLAŠIM tel.: Městský úřad Vlašim Odbor výstavby a územního plánování Jana Masaryka č.p. 302, 258 14 VLAŠIM tel.: 313 039 313 Č.j.: VYST 17761/12-NoL Sp.zn.: VYST/3065/2012-NoL Vlašim, dne 12.listopadu 2012 Oprávněná

Více

R O Z H O D N U T Í - veřejná vyhláška -

R O Z H O D N U T Í - veřejná vyhláška - Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování Číslo jednací: VÚP 1616 / 12 1091 / 11 JAN - 328.3 / 330 Vyřizuje: Marie Janoušková Telefon: 388 459 056 Ve Vimperku

Více

Městský úřad Vlašim. Odbor výstavby a územního plánování Jana Masaryka č.p. 302, VLAŠIM tel.:

Městský úřad Vlašim. Odbor výstavby a územního plánování Jana Masaryka č.p. 302, VLAŠIM tel.: Městský úřad Vlašim Odbor výstavby a územního plánování Jana Masaryka č.p. 302, 258 14 VLAŠIM tel.: 313 039 313 Č.j.: VYST 23251/12-NoL Sp.zn.: VYST/4003/2012-NoL Vlašim, dne 4. ledna 2013 Oprávněná úřední

Více

Spis.zn.: OSÚŽP/773/09Sa Č.j.: OSÚŽP/1029/09 Nejdek, dne 14.9.2009 Vyřizuje/kl. : Satýnek Petr / (137) E-mail: p.satynek@nejdek.

Spis.zn.: OSÚŽP/773/09Sa Č.j.: OSÚŽP/1029/09 Nejdek, dne 14.9.2009 Vyřizuje/kl. : Satýnek Petr / (137) E-mail: p.satynek@nejdek. M Ě S T S K Ý Ú Ř A D N E J D E K ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Náměstí Karla IV. 239, 362 21 Nejdek, Karlovarský kraj telefon 353 240 111, fax 353 925 726 Spis.zn.: OSÚŽP/773/09Sa Č.j.:

Více

ÚŘAD MĚSTYSE JINCE. Csl. dělostřelců JINCE ROZHODNUTI

ÚŘAD MĚSTYSE JINCE. Csl. dělostřelců JINCE ROZHODNUTI Obecní úřad Buková u Příbramě Došlo: :. :; /t1/...!. Č(slo jednacf: ÚŘAD MĚSTYSE JINCE,, v STAVEBNI URAD v Csl. dělostřelců 172 26223 JINCE telefon: 318692151 Spi.zn.: 2279/12rrů Čj.: 365/13rrů fax: 318

Více

Ú ř a d m ě s t y s e Z l o n i c e - s t a v e b n í ú ř a d Náměstí Pod Lipami čp. 29, 273 71 Zlonice 312 591 123, 724 188 400, fax 312 591 615

Ú ř a d m ě s t y s e Z l o n i c e - s t a v e b n í ú ř a d Náměstí Pod Lipami čp. 29, 273 71 Zlonice 312 591 123, 724 188 400, fax 312 591 615 Ú ř a d m ě s t y s e Z l o n i c e - s t a v e b n í ú ř a d Náměstí Pod Lipami čp. 29, 273 71 Zlonice 312 591 123, 724 188 400, fax 312 591 615 Č.j.: 667-211/15 Zlonice dne 18.6.2015 Vyřizuje: František

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, Unhošť ROZHODNUTÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, Unhošť ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD UNHOŠŤ odbor výstavby Václavské náměstí 44, 273 51 Unhošť Spis. zn.: Výst. 6247/11-Ho Unhošť 8.2.2012 Č.j.: 0725/12/Výst Vyřizuje: Tel:.: Fax: E-mail: Milan Houžvička, pověření č. 4/2006-OV

Více

ROZHODNUTÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í

ROZHODNUTÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÁ ROLE, Chodovská 236, 362 25 Nová Role odbor životního prostředí a výstavby, tel. 353 176 311, fax. 353 951 778 ČÍSLO JEDNACÍ.: OŽPV/1574/09/Kf VYŘIZUJE: Kaufmannová/linka 321 NOVÁ ROLE

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Lhota u Vsetína - kanalizace prodloužení 03

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Lhota u Vsetína - kanalizace prodloužení 03 MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy Č.j.: MUVS-S 8223/2009/OÚPSŘ-328/Va-13 6.11.2009 Vyřizuje: Valentová Věra VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Vsetín,

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S U Š I C E odbor výstavby a územního plánování Náměstí Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 130, fax:376 540 112 Zn : 3139/11/VYS/Va V Sušici dne: 10.1.2012 Č.j.: VYŘIZUJE:

Více

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby Spis. zn. (č.j.): 7376/OST/12 Pol V Rokycanech:22.10.2012 Č.j. dokumentu.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed 337 01 Rokycany 8871/OST/12

Více

Obecní úřad Petrovice stavební úřad Petrovice ROZHODNUTÍ. veřejná vyhláška

Obecní úřad Petrovice stavební úřad Petrovice ROZHODNUTÍ. veřejná vyhláška Obecní úřad Petrovice stavební úřad 262 55 Petrovice Č.j.: 1265/11/St. Petrovice, dne 18.7.2011 Vyřizuje: Jan Studený, tel. : 318 856 306, 603 112 695, e-mail: staveb.petrovice@gmail.com, IČO: 27232425

Více

Obecní úřad Opatovice, stavební úřad Hlavní 170, Opatovice. Č.j: St.ú.109/444/ A/20-Bu/199-31/28 Opatovice, dne: 22.9.

Obecní úřad Opatovice, stavební úřad Hlavní 170, Opatovice. Č.j: St.ú.109/444/ A/20-Bu/199-31/28 Opatovice, dne: 22.9. Obecní úřad Opatovice, stavební úřad Hlavní 170, 753 56 Opatovice Č.j: St.ú.109/444/2008-330-A/20-Bu/199-31/28 Opatovice, dne: 22.9.2008 E-mail: stavebni@opatovice.cz Telefon: 581 621 209 V E Ř E J N Á

Více

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: 5.3.2013 MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV odbor stavební a rozvoje města oddělení stavebního úřadu a úřadu územního plánování Komenského náměstí 61, 293 49

Více

Městský úřad Krnov odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, Krnov, tel

Městský úřad Krnov odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, Krnov, tel Městský úřad Krnov odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, 794 01 Krnov, tel.554 697 111 Č.j. Mukrn/201422982/DO/SH/Va Krnov dne 26. 6. 2014 Vyřizuje: Vágner Radomír VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

ROZHODNUTÍ. Spis. zn.: 155/2012/SÚ Č.j.: CJ 404/2012/SÚ uvádějte vždy při písemném styku Vyřizuje: Jindřich Budín. Staňkov dne

ROZHODNUTÍ. Spis. zn.: 155/2012/SÚ Č.j.: CJ 404/2012/SÚ uvádějte vždy při písemném styku Vyřizuje: Jindřich Budín. Staňkov dne Městský úřad Staňkov odbor výstavby, náměstí T.G. Masaryka 35, PSČ 345 61 Staňkov telefon: 379 410 272 fax: 379 492 125 email: podatelna@mestostankov.cz IČO 253766 Spis. zn.: 155/2012/SÚ Č.j.: CJ 404/2012/SÚ

Více

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY. Ejpovice - kabelové vedení VO

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY. Ejpovice - kabelové vedení VO Spis. zn. (č.j.): 10701/OST/12 Pol V Rokycanech: 8.3.2013 Č.j. dokumentu.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed 337 01 Rokycany MeRo/1767/OST/13

Více

ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y. Garáž u rodinného domu č.p. 1 ve Střížovicích

ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y. Garáž u rodinného domu č.p. 1 ve Střížovicích MĚSTSKÝ ÚŘAD BLOVICE Odbor stavební a dopravní Masarykovo nám. 143, 336 01 Blovice, tel.: 371 516 111 Spis.zn.: MUBlov 16993/10 V Blovicích, dne 10.1.2011 Č.j.: MUBlov 00350/11/ST/Op Vyřizuje: Jiří Opatrný

Více

Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou

Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou Č.j: Výst. 103/2009/slez/6/330-4 Bakov nad Jizerou, dne: 10.3.2009 Vyřizuje: Petr Slezák E-mail: slezak@bakovnj.cz Telefon:

Více