Zájemcům o veřejnou zakázku Ekologická a návštěvnická revitalizace skalního masivu v areálu ZOO Praha. V Poličce dne 12.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zájemcům o veřejnou zakázku Ekologická a návštěvnická revitalizace skalního masivu v areálu ZOO Praha. V Poličce dne 12."

Transkript

1 Zájemcům o veřejnou zakázku Ekologická a návštěvnická revitalizace skalního masivu v areálu ZOO Praha V Poličce dne 12. července 2011 Věc: Dodatečná informace k zadávacím podmínkám č. 7 Z pověření zadavatele výše uvedené zakázky zadávané v otevřeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, vyhlášené na ISVZUS pod číslem VZ Vám zasíláme na žádost jednoho z dodavatelů dodatečné informace k uvedené zakázce. Jelikož je dotazů velké množství, dotazy a odpovědi jsme sdružili a graficky a barevně odlišili. 1) V projektové dokumentaci není specifikován typ, druh obkladového kamene? Můžeme předpokládat kámen z nejbližšího okolí(lom)? 2) Dotaz k dodatečné informaci č. 4, kde přikládáte dodatek k výkazu výměr pro doplnění rozpočtu zemních prací. Kam máme začlenit do celkového rozpočtu cenu za oceněný dodatek, nebo bude doplněna položka do celkového rozpočtu pro její doplnění, tak jako je to provedeno s oceněním odstranění křovin příloha 1? Doplnění položek na základě dodatečné informace doplňte do rozpočtu jako přílohu 2. Bude součástí celkového rozpočtu. Položky v dodatku výkazu výměr č. 14, 15 pro zemní práce nemají výměru, bude doplněna? Ano, viz dodatečná informace č. 6. Obsahuje tento dodatek také zemní práce pro zhotovení tzv. šikany spolu s výkopem a zásypy za opěrnými zdmi u napojení na dolní cestu? 3) Dotaz k dodatečné informaci č. 5, kde uvádíte rozdělení provedení kamenných zdí na kamenné zdi vyzděné z kamene na maltu vyztuženy sítí a patní zídky vyskládané z kamene na sucho. Ve výkazu výměr jsou tyto položky uvedeny dohromady v jedné položce č. 33. Jestli to takto má být zhotoveno, ptáme se, jaké množství tedy bude kamenné zdi vyzděné na maltu s vyztužením ve výkresech ozn. T08a, T08b a jaké množství bude patních zídek z kamene skládané na sucho ve výkresech ozn. T06 a jaké množství bude zdí

2 opravovaných stávajících obkladních ozn. T03 tak, aby se to dalo ocenit? Poněvadž cena konstrukcí variant se liší. Toto je patrné z výkresové dokumentace B3a + B3b a z dodatečné informace č.5. V těchto výkresech jsou určena staničení patních zídek (T06), opěrných zdí T08a,b) a zdí opravovaných obkladních ozn. (T03). Ve výkresu B2 je značení přehozeno - T03 = stávající obkladní zdi = 18,58 bm, T0 12b = kotvené podezdívky = 40 bm. 4) Ve výkazu výměr není dle našeho názoru obsaženo provedení obkladní zdi s pohledovým kamenivem, která je uvedena ve výkresu B2 pod ozn. T012b, poněvadž v položce 33 není toto označení uvedeno. Bude položka doplněna do rozpočtu spolu se zemními pracemi? Pravděpodobně souvisí s níže uvedeným bodem č.10. Je součástí položky 33. U této položky není uvedena položka T012b, ale ve výměře je obsažena. Zeď je uložena na ŽB pasu položka 7 výkazu výměr. Ve výkresu B2 je značení přehozeno - T03 = stávající obkladní zdi = 18,.58 bm, T0 12b = kotvené podezdívky = 40 bm. 5) Položka č. 46 je pojmenovaná jako osazení zábradlí, je tato položka i včetně dodávky materiálu? 6) Pro dodávku ocelové plošiny vyhlídky jsou ve výkazu výměr obsaženy dvě položky a to pol. č. 44 a 47. Máme tedy ocenit do položky č. 44 jen samotnou dodávku ocelové plošiny vyhlídky a do položky č. 47 jen samotnou montáž, nebo jednu z těchto položek neoceňovat a napsat v ceně? Ocenit odděleně pol.44 dodávka, pol. 47 montáž. 7) Ve stavební technické zprávě ozn. A1) je napsáno: Chodník se skládá ze dvou železobetonových desek a vrchní deska bude z probarveného betonu: - probarvený beton ani objem betonu druhé(vrchní) železobetonové desky není obsažen ve výkazu výměr - dále ve výkresech v detailu chodníku není nikde druhá (vrchní) železobetonová deska zakreslena Bude druhá (vrchní) železobetonová deska realizována? Pokud ano, je nutné doplnit či rozdělit výměru ve výkazu výměr a doplnit výkresovou dokumentaci o nový detail provedení chodníku. Dále se Vás ptáme, zda-li příplatek za probarvení vrstvy betonu chodníku není už náhodou součástí položky č.45 - případná úprava cesty jako naučná stezka oceněno kompletem Kč? ŽB deska chodníku bude provedena v jednom kroku dle výkresové dokumentace a finální povrchová úprava bude provedena do čerstvého betonu formou pigmentace za asistence výtvarníka. Na tuto činnost je vyčleněna položka 45. 8) Umístění plošiny vyhlídky je ve výkresech B2 a B11 značně rozdílné. Žádáme o zakótování umístění plošiny vyhlídky. Platí výkres B2.

3 9) Umístění ŽB pasů s mikropilotami a ŽB pasů bez mikropilot dle výkresu B12, není jasné, kde bude ŽB pás bez mikropilot? Kde ŽB pás s mikropilotami? Je možné upřesnit polohu? ŽB pás bez mikropilot bude pod TO12b a je kotvený a ŽB s mikropilotami pod 12a viz výkres B2. 10) V příčném řezu P20 ve výkresu B5 neodpovídá zakreslení v situaci B2, dle našeho názoru není začleněn ve výkazu výměr, je zde zakreslen jakýsi ŽB pás s kotvami. Bude realizován? Pokud ano je nutné doplnit položky ve výkazu výměr vč. zemních prací. Jestli ne, kde je ve výkazu výměr obsažen? Viz výše vysvětlení pod dotazem 4. 11) Rozdíl mezi výkresovou a textovou částí, dle znění technické zprávy statiky B6 mají být monolitické opěrné zdi kotveny pramencovými kotvami, ale dle výkresů ozn. B5 nebo B9 jsou opěrné zdi kotveny injektážní vrtací kotvou DSI. Co platí? Dále ve výkazu výměr jsou tyčové kotvy (pol. 8) kde je výměra 53m, která je součástí dodávky kotev, ale dle našeho názoru je výměra nedostatečná, poněvadž dle výkresu B9 je nutno provést pro opěrné stěny 35ks pramencových kotev délky 7m s dl. kořene 5m. Nebo je to zahrnuto v jiné položce? Dále to může souviset s položkami 40-42, které nemůže také zcela rozklíčovat k jaké dodávce konstrukce patří. Pol. 41 obsahuje jen kotvy pro ocelovou plošinu. Prosím o upřesnění výše uvedených položek co by měly dle výkresové dokumentace obsahovat a jakou dodávku konstrukce by měly zastupovat. Správně jsou u opěrných zdí kotvy DSI a nemá být 53 m, 53 ks 7m kotev, pramencové trvalé kotvy 1570/1770, dl. 7,0m, KOŘEN 4,0m jsou pouze u vyhlídky. 12) Vzhledem k tomu, že není z předložené projektové dokumentace jasné jaký stupeň dokumentace je předkládán, poněvadž některé výkresy jsou dokumentací pro ohlášení stavby a některé dokumentací pro provedení stavby. Ptáme se tedy, bude po zhotoviteli požadováno zhotovení realizační dokumentace, nebo bude kompletní prováděcí dokumentace DPS předána zadavatelem stavby? Kompletní dokumentace bude předána zadavatelem stavby. 13) Dotaz k položkám 12,13 ve výkazu výměr. Je možné blíže specifikovat tyto položky k jaké dodávané části či konstrukci projektové dokumentace patří? To jsou vrty pro veškeré kotvy a svorníky na akci. 14) Na místě při prohlídce bylo zjištěno stávající oplocení nad výběhem. Bude požadováno jeho demontování a likvidace? Pokud ano, bude doplněna položka do výkazu výměr? Ano stávající oplocení nad výběhy bude potřeba postupně zdemontovat. Bude nahrazeno oplocením navrženým v rámci stavby. Zdemontované oplocení bude použito jako provizorní oplocení, které bude poptřeba vybudovat a bude sloužit proti úniku zvířat. Demontáž stávajícího oplocení, jeho provizorní využití na vybudování provizorního oplocení a konečná demontáž a likvidace po ukončení stavby bude oceněna samostatnou položkou (R položka). Oceňte výměru 160 bm. Tatro položka bude jako příloha 3 k výkazu výměr součástí celkové nabídkové ceny.

4 15) Ve výkazu výměr chybí bourání a likvidace železobetonové schodiště v místě napojení na dolní cestu. Bude Nebo je zahrnuta v jiné položce? Bourání schodiště zahrňte do položky 37. Jedná se o beton prostý schody dusané na terénu. 16) Ve výkazu výměr chybí položka pro prostiskluzovou úpravu povrchu nového chodníku. Bude Nebo je zahrnuta v jiné položce? Protiskluzná úprava chodníku bude zahrnuta v položce č.6. 17) Ve výkazu výměr chybí položka pro dodávku a montáž PVC trubek průměr 65 mm pro odvodnění rubu opěrných zdí výkres B9. Bude položka doplněna nebo je zahrnuta v jiné položce? Dodávka a montáž odvodňovacích trubek bude zahrnuta v položce ) Ve výkazu výměr chybí položka pro montáž a dodávku lemovací trubky z vláknitého betonu dl. 350mm umístěné v chodníku dle výkresu B10 - detail chodníku. Bude položka doplněna nebo je zahrnuta v jiné položce? M a D trubky z vláknitého betonu bude zahrnuta v položce č ) Ve výkazu výměr chybí položka výztuž desky chodníku pro pol. 6. Bude Výztuž desky chodníku bude zahrnuta v položce č ) Ve výkazu výměr chybí položka bednění pro zhotovení ŽB desky chodníku pro pol. 6. Bude Bednění a odbednění pro zhotovení ŽB deska chodníku bude zahrnuta v položce č ) Ve výkazu výměr chybí položka výztuž základových pasů expozice plazů pro pol.3. Bude Výztuž základových pasů expozice plazů bude zahrnuta v položce č ) Ve výkazu výměr chybí položka výztuž základové patky pro pol. 9. Bude Výztuž základové patky bude zahrnuta v položce č ) Ve výkazu výměr chybí položka provedení úpravy dna expozice plazů. Dle popisu ve výkresu B13 by měl být povrch dna proveden modelací stříkaného betonu? Bude položka doplněna? Položka nebude doplněna. Neoceňovat povrch dna ze stříkaného betonu. 24) Ve výkazu výměr chybí provedení výplně ocelových trubek(podpěr) ocelové plošiny(vyhlídky) samozhutnitelným betonem. Bude požadována? Pokud ano, bude Výplň samozhutnitelným betonem výplně ocelových trubek (podpěr) ocelové plošiny samozhutnitelným betonem ocenit v rámci položky 47.

5 25) Ve výkazu výměr chybí položka bezprašného nátěru (viditelných ploch) betonových konstrukcí. Bude požadováno? Pokud ano, bude Bezprašná úprava povrchu chodníku bude oceněna v rámci položky 6. 26) Ve výkazu výměr chybí položka provedení dilatačních spar monolitických opěrných zdí viz detail výkres B9. Bude položka doplněna nebo je zahrnuta v jiné položce? Provedení dilatačních spár opěrných zdí ocenit v rámci položky22. 27) Ve výkazu výměr položka č. 46 osazení ocelového zábradlí je řešeno jednou položkou s výměrou 315bm, ale ve výkresu B15 je zakresleno ocelové zábradlí ve třech různých provedeních a výměrách. Bude položka ocelového zábradlí rozdělena na více položek dle výkresové dokumentace a různých požadavků na provedení ocelového zábradlí v určitých částech stezky? Ocelové zábradlí mylně uvedena délka 315 bm správně je 401 bm. Nelze přesně vypočítat, které provedení bude mít jakou délku je závislé na odstranění terénu. Nedělit proto na více položek. Pro účel nabídky proto kalkulovat dělení na třetiny pro každý typ zábradlí. 28) Ve výkazu výměr položka č. 46 osazení ocelového zábradlí, dle našeho názoru nesouhlasí výměra dle výkresu B3ab, kde je v popisu pravé strany chodníku ve směru staničení vyznačeno, kde všude má být provedeno ocelové zábradlí. Po odečtu částí staničení -0,71 až 58,5 bez zábradlí a části staničení vyhlídky 282,28-294,21 (kde je zábradlí v dodávce plošiny) je celkem ocelového zábradlí 400,35 bm. V položce 46 změnit množství na 401 bm. Výměra 315 bm je chybná. 29) Nejasné zadání ve výkresové dokumentaci ozn. B11 pro ocelovou konstrukci plošiny (vyhlídky). Ptáme se, zda-li má být také součástí nabízených položek 44, 47 dodávka pochozího pororoštu ocelové plošiny(vyhlídky)? Pokud ano, prosím o specifikaci, výměru, případně doplnění položky do výkazu výměr. Ano specifikace je ve výkresové dokumentaci POROROŠT - TAŽENÝ KOMPOZIT (VÝŠKA 60 mm) NAPŘ- RONN 50x30x30, ZATÍŽENÍ max. 5,6 kpa NORMOVĚ 35 m2. 30) Ve výkazu výměr není položka stavební lešení, nezbytné pro vyzdívaní kamenných obkladových zdí výšky až do 5,5m. Bude položka doplněna nebo má být zahrnuta v jiných položkách? Položku lešení nezbytnou pro vyzdívání kamenných obkladových zdí výšky až do 5,5 m zahrnout do položky 33. S pozdravem Mgr. Jaromír Kašpar v. r. AREA 2000 s.r.o. zplnomocněný zástupce zadavatele

Zájemcům o veřejnou zakázku Revitalizace skalního masivu svah nad expozicí vzácných papoušků (Opěrná zeď a Vinice) V Poličce dne 27.

Zájemcům o veřejnou zakázku Revitalizace skalního masivu svah nad expozicí vzácných papoušků (Opěrná zeď a Vinice) V Poličce dne 27. Zájemcům o veřejnou zakázku Revitalizace skalního masivu svah nad expozicí vzácných papoušků (Opěrná zeď a Vinice) V Poličce dne 27. srpna 2014 Věc: Dodatečná informace k zadávacím podmínkám č. 4 Z pověření

Více

Dodatečná informace č. 43

Dodatečná informace č. 43 Dodatečná informace č. 43 Číslování dotazů ponecháno dle číselné řady zaslané uchazečem Dotaz uchazeče 21) ze dne 6.3.2015: SO 09.1 Pol. 22 a 23 Vrty a trny V projektové dokumentaci jsme tyto konstrukce

Více

3) U OBJEKTU A1 a OBJEKTU J, chybí ve výkazu výměr položky pro montáž lešení a ochranné sítě. Žádáme zadavatele o doplnění.

3) U OBJEKTU A1 a OBJEKTU J, chybí ve výkazu výměr položky pro montáž lešení a ochranné sítě. Žádáme zadavatele o doplnění. Žádost o poskytnutí dodatečných informací Žádám Vás tímto o poskytnutí dodatečných informací k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem s názvem zakázky Oprava a zateplení plášťů budov

Více

Dodatečné informace č. 1 k zadávacím podmínkám v souladu s ustanovením 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění

Dodatečné informace č. 1 k zadávacím podmínkám v souladu s ustanovením 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění Údaje o zadavateli Název: Město Zábřeh Zastoupení: RNDr. Mgr. František John, Ph.D., starosta města Sídlo: Masarykovo nám. č. 510/6, 789 01 Zábřeh IČ: 003 03 640 Údaje o administrátorovi VŘ Název: ARS

Více

SO 202 Východní lávka

SO 202 Východní lávka Soupis prací - pomocné výpočty SO 1 - Zemní práce 1 Čerpání vody na povrchu čerpání vody ve výkopu hod odhad 240,000 zaokrouhlení 0,000 celkem 240,000 2 Hloubení jam zapaž. i nezapaž. tř.i s odvozem do

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4. Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Jihomoravský kraj Sídlo:

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4. Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Jihomoravský kraj Sídlo: DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 Zadavatel: Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Jihomoravský kraj Sídlo: Hroznová 17, 603 00 Brno Zastoupený: Ing. Janem Ševčíkem, ředitelem KPÚ

Více

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date:

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date: Všem dodavatelům Naše značka/our Ref.Num. 0224003426 Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, 220 115 400 Dne/Date: 28.6. 2017 Vysvětlení zadávací dokumentace a odpovědi na dotazy č. 20 Veřejná zakázka:

Více

Realizace výtahu v budově ÚZSVM ÚP Plzeň Americká 8/39, Plzeň

Realizace výtahu v budově ÚZSVM ÚP Plzeň Americká 8/39, Plzeň STATICA Plzeň s.r.o. statika konstrukcí V Obilí 1180/12, 326 00, Plzeň Realizace výtahu v budově ÚZSVM ÚP Plzeň Americká 8/39, Plzeň D.1.2.1. Objednatel: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Více

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576 Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 8654/2013 Sp. zn.: S-JMK 143239/2009 OINV Vyřizuje: Mgr. Váňa Telefon: 541 651 244 Počet listů: 7 Počet příloh/listů:

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Statutární město Ostrava Magistrát

Statutární město Ostrava Magistrát Statutární město Ostrava Magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/528312/17/VZKÚ/Jur Sp. zn.: S-SMO/423735/17/VZKÚ/6 Vyřizuje: Ing. Lenka Jurníčková Telefon: +420 599 442 035 E-mail: ljurnickova@ostrava.cz

Více

Stavba : Semily - Rekonstrukce mostu přes Chuchelský potok ev.č. 292-3 číslo a název SO: SO 201+SO 901 PDPS

Stavba : Semily - Rekonstrukce mostu přes Chuchelský potok ev.č. 292-3 číslo a název SO: SO 201+SO 901 PDPS Stavba : Semily - Rekonstrukce mostu přes Chuchelský potok ev.č. 292-3 číslo a název SO: SO 201+SO 901 PDPS Poř. Kód Název položky jednotka Počet CENA č.pol. položky jednotek jednotková celkem 1 2 3 4

Více

Evidenční číslo veřejné zakázky:

Evidenční číslo veřejné zakázky: VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 7 dle ustanovení 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek VÝSTAVBA DATOVÉHO CENTRA ZELENEČ Zadavatel: Státní pokladna Centrum sdílených služeb, s. p. se

Více

DODATEČNÉ INFORMACE 3

DODATEČNÉ INFORMACE 3 DODATEČNÉ INFORMACE 3 Název veřejné zakázky: Stavební úpravy za účelem změny užívání domu č.p. 1738 na dům s pečovatelskou službou v Petřvaldě Evidenčním číslo veřejné zakázky: 511151 Identifikační údaje

Více

Dodatečné informace č. 1

Dodatečné informace č. 1 Dotaz č. 1 Dobrý den, Dodatečné informace č. 1 Mám dotazy k výběrovému řízení Obecní úřad Orel: V rozpočtu Obecní úřad stavba pol.194, 195 je zde uvedeno: 194 195 taška základní 1/1 33x42cm (hnědá) kus

Více

Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 80259/2013 Mgr. Tvrzová/kl. 218 22. 11. 2013

Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 80259/2013 Mgr. Tvrzová/kl. 218 22. 11. 2013 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Tazateli zasláno prostřednictvím DS Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze

Více

SANACE OPĚRNÝCH ZDÍ V HISTORICKÉM CENTRU MĚSTA FULNEK

SANACE OPĚRNÝCH ZDÍ V HISTORICKÉM CENTRU MĚSTA FULNEK Ing. Karel Polach, Ing. Zdeněk Cigler Carbotech-Bohemia s.r.o., Lihovarská 10, 716 04 Ostrava Radvanice, Tel.: 596 232 803 Fax: 596 232 994, E-mail: grouting@carbotech.cz SANACE OPĚRNÝCH ZDÍ V HISTORICKÉM

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 11-13 Zadavatel: Statutární město Karlovy Vary Sídlo: Moskevská 21, 361 20 Karlovy Vary IČO: 00254657 Zastoupený: Ing. Petrem Kulhánkem, primátorem města Smluvní zastoupení

Více

MINISTERSTVO FINANCÍ. Věc: Veřejná zakázka

MINISTERSTVO FINANCÍ. Věc: Veřejná zakázka MINISTERSTVO FINANCÍ Odbor 45 Realizace ekologických závazků vzniklých při privatizaci Ing. Radmila Musilová vedoucí odd. 4501 Příprava realizace ekologických závazků Letenská 15, 118 10 Praha 1 Telefon:

Více

KLADRUBY, POZORKA A NKP KLÁŠTER KLADRUBY KANALIZACE, VODOVOD

KLADRUBY, POZORKA A NKP KLÁŠTER KLADRUBY KANALIZACE, VODOVOD Dodatečné informace č. 1 k veřejné zakázce na stavební práce: KLADRUBY, POZORKA A NKP KLÁŠTER KLADRUBY KANALIZACE, VODOVOD Zpracováno dne : 25.3.2015.. Ladislav Novák, technik investiční výstavby 1. Dotaz

Více

Brno, Hrázní 170/1. Oprava opěrné zdi

Brno, Hrázní 170/1. Oprava opěrné zdi Příloha č. 1 smlouvy o dílo k čj. PPR-12639-12/ČJ-2012-990656 Brno, Hrázní 170/1 Oprava opěrné zdi Základní rozpočtové náklady 1. Zemní práce 190 814 0 2. Štětové stěny 208 188 0 3. Konstrukce svislé 337

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4. dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4. dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5 publicita VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5 k zakázce na stavební práce s názvem: Výrobní areál HAUSER CZ s.r.o. zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákona

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Název veřejné zakázky: NÁRODNÍ CENTRUM ZAHRADNÍ KULTURY KVĚTNÁ ZAHRADA Zadavatel: Národní památkový ústav Zastoupený: Ing. Arch. Naděždou Goryczkovou Sídlo: Valdštejnské

Více

Název stavby: SKALICE Zhotovitel stavby: STRABAG a.s. Datum č. pol. Popis položky SO201-AGREGOVANÝ VÝKAZ VÝMĚR SO 001 úplný odpočet částečný odpočet Výměra Jed. nová položka částečný přípočet VÝSLEDNÝ

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XV.

DODATEČNÉ INFORMACE XV. V Praze dne 16. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 20.11.2014 ZADAVATEL: Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace Sídlem: Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jednající: Ing.

Více

Odpověď GP na doplňující informace č.1

Odpověď GP na doplňující informace č.1 Odpověď GP na doplňující informace č.1 Akce: Zateplení budovy ZŠ Tyršova 1.stupeň, Rumburk Dne 31.5.2016 a dne 1.6.2016 byla GP doručena žádost o poskytnutí doplňujících informací ze strany uchazeče ve

Více

Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4

Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4 KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE JIHOMORAVSKÉHO KRAJE varu Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4 Dodatečné informace XVI. k zadávacím podmínkám veřejné zakázky - odpověď na dotazy

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01BDGBL* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 21838/2014 Sp. zn.: KŘ/462/2014/Sche 091.1.1 V10 Vyřizuje: Ing. Ondřej Schenk Odbor. Odbor

Více

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Třinec, sídlem Jablunkovská 160, 739

Více

POSKYTNUTÍ DODATEČNÉ INFORMACE č. 2

POSKYTNUTÍ DODATEČNÉ INFORMACE č. 2 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií POSKYTNUTÍ DODATEČNÉ INFORMACE č. 2 zadávacího řízení na stavební práce v rámci podlimitní veřejné zakázky s názvem: Revitalizace centrální části městyse

Více

Rev. Datum Důvod vydání dokumentu, druh změny Vypracoval Tech. kontrola. IČO 241580 tel. 241 940 454 podatelna@psary.cz

Rev. Datum Důvod vydání dokumentu, druh změny Vypracoval Tech. kontrola. IČO 241580 tel. 241 940 454 podatelna@psary.cz Rev. Datum Důvod vydání dokumentu, druh změny Vypracoval Tech. kontrola Objednatel: Zhotovitel: Projekt Obec Psáry Pražská 137 252 44 Psáry HW PROJEKT s r.o. Pod Lázní 2 140 00 Praha 4 IČO 241580 tel.

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Jihlava rekonstrukce pavilonu interny Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Dodatečné informace č. 1 Název veřejné zakázky: ČOV Týnec nad Sázavou, dostavba dosazovací nádrže II Identifikační údaje

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. NOVOSTAVBA PASIVNÍCH DOMŮ VE STARÉM MĚSTĚ - Hrubá stavba A2, B1

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. NOVOSTAVBA PASIVNÍCH DOMŮ VE STARÉM MĚSTĚ - Hrubá stavba A2, B1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NÁZEV ZAKÁZKY: NOVOSTAVBA PASIVNÍCH DOMŮ VE STARÉM MĚSTĚ - Hrubá stavba A2, B1 ZADAVATEL: Premium Development s.r.o. 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Premium Development s.r.o. zastoupená,

Více

Statutární město Ostravě magistrát

Statutární město Ostravě magistrát Statutární město Ostravě magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/043416/18/VZKÚ/Bit Sp. zn.: S-SMO/402967/17/VZKÚ/13 Vyřizuje: Ing. Martina Bittová Telefon: +420 599 442 074 Fax: E-mail: mbittova@ostrava.cz

Více

Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám. Multifunkční areál pro volnočasové aktivity - dolnobřežansko

Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám. Multifunkční areál pro volnočasové aktivity - dolnobřežansko Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce zadávaná v užším řízení podle ust. 28 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Určeno zájemcům o veřejnou zakázku DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Název veřejné zakázky: Zadavatel: Druh veřejné zakázky: Forma zadávacího řízení: Modernizace

Více

Statutární město Ostrava Magistrát

Statutární město Ostrava Magistrát Statutární město Ostrava Magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/115920/18/VZKÚ/Jur Sp. zn.: S-SMO/423735/17/VZKÚ/29 Vyřizuje: Ing. Lenka Jurníčková Telefon: +420 599 442 035 E-mail: ljurnickova@ostrava.cz

Více

VĚC: VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 6. Vážení,

VĚC: VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 6. Vážení, VĚC: VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 6 Vážení, v rámci zadávacího řízení na zadání veřejné zakázky s názvem Revitalizace koupaliště Lhotka, Praha 4 II. etapa zahájeného dne 27. 9. 2018 formou uveřejnění

Více

SLEPÝ ROZPOČET. 0 Ostatní náklady celkem 0 Vypracoval Za zhotovitele Za objednatele Jméno : Jméno : Jméno : Datum : Datum : Datum :

SLEPÝ ROZPOČET. 0 Ostatní náklady celkem 0 Vypracoval Za zhotovitele Za objednatele Jméno : Jméno : Jméno : Datum : Datum : Datum : SLEPÝ ROZPOČET Rozpočet 001 JKSO Objekt SKP Měrná jednotka Stavba Počet jednotek 13_o2_28 Regenerace sídliště Muglinov - 2. etapa Náklady na m.j. 0 Projektant HaskoningDHV Czech Republic, spol. s r.o.

Více

FORMANSKÁ CESTA SPLAŠKOVÁ KANALIZACE A ČOV

FORMANSKÁ CESTA SPLAŠKOVÁ KANALIZACE A ČOV DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Věc: Dodatečné informace VI: odpovědi na dotazy Malá Skála kanalizace a vodovod Vranové

Věc: Dodatečné informace VI: odpovědi na dotazy Malá Skála kanalizace a vodovod Vranové s.r.o. společnost pro zadávání veřejných zakázek a organizaci výběrových řízení Všem zájemcům Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Liberec CC/OŘ/VHSTurnov2LP/12 Mgr. Pilná/481 030 368

Více

VFU Rekonstrukce, dostavba a přístavba objektu č. 32. Rekonstrukce objektu č. 32 výběr zhotovitele

VFU Rekonstrukce, dostavba a přístavba objektu č. 32. Rekonstrukce objektu č. 32 výběr zhotovitele Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon): VFU Rekonstrukce, dostavba a přístavba objektu č. 32

Více

Statutární město Ostrava Magistrát

Statutární město Ostrava Magistrát Statutární město Ostrava Magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/000911/18/VZKÚ/Jur Sp. zn.: S-SMO/423735/17/VZKÚ/11 Vyřizuje: Ing. Lenka Jurníčková Telefon: +420 599 442 035 E-mail: ljurnickova@ostrava.cz

Více

Dle rozdělovníku. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám III. Vážený dodavateli,

Dle rozdělovníku. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám III. Vážený dodavateli, ÚTVAR: Pozemkový úřad Kroměříž ČÍSLO ÚTVARU: 130759 VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: SPISOVÁ ZN.: 2VZ31955/2012-130759 NAŠE ČJ.: 111982/2012-MZE-130759 VYŘIZUJE: Ing. Alena Řihošková TELEFON: 573301353 E-MAIL: Alena.Rihoskova@mze.cz

Více

dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů

dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestor IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

I. Poskytnutí dodatečných informací k zadávacím podmínkám dle 49 zákona VZ

I. Poskytnutí dodatečných informací k zadávacím podmínkám dle 49 zákona VZ MINISTERSTVO FINANCÍ Odbor 45 Realizace ekologických závazků vzniklých při privatizaci Ing. Radmila Musilová vedoucí odd. 4501 Příprava realizace ekologických závazků Letenská 15 118 10 Praha 1 Telefon:

Více

Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno

Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno Veřejný zadavatel: Obec Mělnické Vtelno Vážení uchazeči,

Více

PŘÍLOHA Č. 4 ROZSAH PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (UPŘESNĚNÍ ZADÁVACÍCH PODMÍNEK)

PŘÍLOHA Č. 4 ROZSAH PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (UPŘESNĚNÍ ZADÁVACÍCH PODMÍNEK) PŘÍLOHA Č. 4 ROZSAH PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (UPŘESNĚNÍ ZADÁVACÍCH PODMÍNEK) SLZZ - Praha 7, Strojnická 935/27 - rekonstrukce vstupu a vstupní haly včetně výměny 2ks výtahů - realizace stavby Zadavatel touto

Více

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky Druh zadávacího

Více

Město Valašské Meziříčí, se sídlem Náměstí 7, Valašské Meziříčí, IČO: (dále jen zadavatel )

Město Valašské Meziříčí, se sídlem Náměstí 7, Valašské Meziříčí, IČO: (dále jen zadavatel ) VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 2 Identifikace veřejné zakázky: Název: Druh podle předmětu: Druh podle finančního limitu: Druh zadávacího řízení: Zadavatel: Komunitní centrum Valašské Meziříčí stavební

Více

DODATEČNÉ INFORMACE VII.

DODATEČNÉ INFORMACE VII. V Praze dne 15. dubna 2014 DODATEČNÉ INFORMACE VII. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byla

Více

Sada dodatečných informací č. 2

Sada dodatečných informací č. 2 Údaje veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo zadavatele 13030025 Druh veřejné zakázky Druh zadávacího řízení Identifikační údaje zadavatele Sada dodatečných informací č. 2 Dům dětí a mládeže

Více

"Modernizace mostu ev. č Vokov"

Modernizace mostu ev. č Vokov "Modernizace mostu ev. č. 212 26-3 Vokov" Termín realizace: 01.06.2015-23.10.2015 Objednatel a investor stavby: Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje, p.o. Chebská 282, PSČ 356 04 Sokolov

Více

2013 31111 ZDI A STĚNY PODPĚR A VOLNÉ Z DÍLCŮ BETON M3

2013 31111 ZDI A STĚNY PODPĚR A VOLNÉ Z DÍLCŮ BETON M3 31111 ZDI A STĚNY PODPĚR A VOLNÉ Z DÍLCŮ BETON M3 8 290 Kč - dodání dílce požadovaného tvaru a vlastností, jeho skladování, doprava a osazení do definitivní polohy, včetně komplexní technologie výroby

Více

Zadavatel: Česká republika Generální finanční ředitelství, Lazarská 15/7, Praha 1

Zadavatel: Česká republika Generální finanční ředitelství, Lazarská 15/7, Praha 1 Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 Sekce řízení úřadu Odbor veřejných zakázek a právních služeb Č. j.: 97278/16/7500-40175-050417 Vyřizuje: Bc. Nikola Hozáková Tel.: 296 854 436

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10 Zadavatel: Statutární město Karlovy Vary Sídlo: Moskevská 21, 361 20 Karlovy Vary IČO: 00254657 Zastoupený: Ing. Petrem Kulhánkem, primátorem města Smluvní zastoupení

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 2/ Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově

Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 2/ Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 2/18165 Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově Identifikační údaje veřejného zadavatele: Název: Město Mikulov Sídlo: Náměstí 1, 692 20

Více

PŘESTAVBA MODELOVACÍ HALY NA KNIHOVNU V 1.NP BUDOVY B V AREÁLU ÚSMH V HOLEŠOVIČKÁCH 41, PRAHA 8

PŘESTAVBA MODELOVACÍ HALY NA KNIHOVNU V 1.NP BUDOVY B V AREÁLU ÚSMH V HOLEŠOVIČKÁCH 41, PRAHA 8 ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU S NÁZVEM PŘESTAVBA MODELOVACÍ HALY NA KNIHOVNU V 1.NP BUDOVY B V AREÁLU ÚSMH V HOLEŠOVIČKÁCH 41, PRAHA 8 DODATEČNÁ INFORMACE č. 12 Zadavatel: Ústav struktury a mechaniky hornin

Více

SOUPIS PRACÍ. Aspe Strana: Stavba: Rekonstrukce mostu ev. č Kynšperk Liboc. Objekt: SO 201

SOUPIS PRACÍ. Aspe Strana: Stavba: Rekonstrukce mostu ev. č Kynšperk Liboc. Objekt: SO 201 Aspe Strana: 1 SOUPIS PRACÍ Objednavatel: Zhotovitel dokumentace: Základní cena: Kč Cena celková: DPH: Cena s daní: Kč Kč Kč Měrné jednotky: Počet měrných jednotek: Náklad na měrnou jednotku: 1,00 Kč Vypracoval

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 21

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 21 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 21 k významné veřejné zakázce na stavební práce Víceúčelové sportovní centrum Na Chobotě uveřejněné ve Věstníku veřejných zakázek pod ev. č. 518660 zadávané

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY

SOUHRNNÝ LIST STAVBY Kód: Stavba: SOUHRNNÝ LIST STAVBY 2017 Skalice, most přes Skaličku u zvoničky JKSO: CC-CZ: Místo: Skalice Datum: 26.6.2017 Objednatel: 00293474 Obec Skalice Zhotovitel: Projektant: 60744456 Zpracovatel:

Více

TECHNICKÁ UNIVERZITA LIBEREC OBJEKT C SUTERÉN

TECHNICKÁ UNIVERZITA LIBEREC OBJEKT C SUTERÉN TECHNICKÁ UNIVERZITA LIBEREC OBJEKT C SUTERÉN STAVEBNÍ OPRAVY A ÚPRAVY PROSTORU LABORATOŘÍ PRO KATEDRU CHEMIE Projekt pro výběr zhotovitele PROJEKT STAVBY Objednavatel : Projektant : Technická univerzita

Více

LARITMA/ZUŠ - AŠ - terasa PRŮVODNÍ ZPRÁVA. AVZ Architektonická kancelář Ing.arch. Václav Zůna Nemocniční 49, , AŠ

LARITMA/ZUŠ - AŠ - terasa PRŮVODNÍ ZPRÁVA. AVZ Architektonická kancelář Ing.arch. Václav Zůna Nemocniční 49, , AŠ Zodpovědný projektant Ing. arch. Václav Zůna Místo stavby Investor Projektant Petr Hradil p.p.č. 123,. k.ú Aš AVZ Architektonická kancelář Ing.arch. Václav Zůna Nemocniční 49, 352 01, AŠ e-mail: vazu@post.cz

Více

SO 203 Úprava mostu ev. č

SO 203 Úprava mostu ev. č , SO 203 Úprava mostu ev. č. 37-047 , úprava mostu ev.č. 37-047 C 203 0 - Všeobecné konstrukce a práce Poplatky za skládku ( objem v m 3 ) 1 nevhodná zemina z výkopů viz položky výkazu výměr položka V

Více

Dodatečná informace č. 2

Dodatečná informace č. 2 Dodatečná informace č. 2 k veřejné zakázce Úpravna vody Dobrochov evidenční číslo: 510328 V Brně dne 12. 08. 2015 Zadavatel sděluje následující dodatečné informace k zadávací dokumentaci vztahující se

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, Ostrava Moravská Ostrava IČO:

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, Ostrava Moravská Ostrava IČO: Uveřejněno na profilu zadavatele a oznámeno dodavatelům dne: 7. 3. 2016 Vyřizuje: Ing. Markéta Mojžíšková, RECTE.CZ, s.r.o. Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (14 až 18) veřejné zakázky na zhotovitele

Více

VÝKAZ VÝMĚR Rekonstrukce mostu Brušperk Cvekův most

VÝKAZ VÝMĚR Rekonstrukce mostu Brušperk Cvekův most VÝKAZ VÝMĚR Rekonstrukce mostu Brušperk Cvekův most SO 201 Most ev. č. M1 Příprava, bourání Odstranění ornice v tl. 0,25m 12,5 m2 * 0,25 = 3,13 m3 Odstranění vozovky na mostě a v dosahu výkopů živičné

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 3

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 3 Zadavatel : Město Nové Město na Moravě Sídlo: Vratislavovo náměstí 203 592 31 Nové Město na Moravě IČ: 00294900 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 3 V souladu s 49 zákona č.137/2006sb. o veřejných

Více

Obsah: 1. Technická zpráva. 2. Přílohy: 3. Výkaz výměr. V Liberci, duben 2011 Vypracovali: Ing. Jiří Kafka Ing. Milan Zrník

Obsah: 1. Technická zpráva. 2. Přílohy: 3. Výkaz výměr. V Liberci, duben 2011 Vypracovali: Ing. Jiří Kafka Ing. Milan Zrník Název akce: Návrh opravy vstupního schodiště Místo: Objekt krematoria, Liberec 1, U krematoria 460 Investor: Statutární město Liberec, 460 59 Liberec 1, Nám. Dr. E. Beneše 1 Projektant: AGORA - stavební

Více

Statutární město Ostrava magistrát

Statutární město Ostrava magistrát Statutární město Ostrava magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/457786/15/ZFUN/Měk Sp. zn.: S-SMO/259931/15/ZFUN/32 Profil zadavatele Vyřizuje: Ing. Petr Měkýš Telefon: +420 599 442 356 E-mail: pmekys@ostrava.cz

Více

Barvířská 738, Česká Lípa IČ: , zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320

Barvířská 738, Česká Lípa IČ: , zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. OSBD Česká Lípa je vlastníkem

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace

Vysvětlení zadávací dokumentace Vysvětlení zadávací dokumentace Dodatečné informace č. 1 k Zadávací dokumentaci Zadavatel: Obec Šenov u Nového Jičína se sídlem: Dukelská 245, 742 42 Šenov u Nového Jičína IČ: 60798432 Název veřejné zakázky:

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4 DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4 veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále také ZVZ) s názvem Práh - rekonstrukce

Více

Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského

Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského Příloha č. 1 Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského Název délka/ks bez včetně 5.1 Rekonstrukce oplocení vnitřního hřiště 160 m 5.2 Rekonstrukce

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VI

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VI DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VI ZADAVATEL: Obec Moravany Sídlem: Vnitřní 49/18, 664 48 Moravany Zastoupený: RNDr. Marií Barešovou, starostkou IČO: 00282120 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Moravany dostavba

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: tel.:

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: tel.: dle seznamu Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: 15. 11. 2018 VZ8/OST/2018 J. Sosnarová tel.: 235 094 054 jsosnarova@sneo.cz Dodatečná informace č. 6 k veřejné zakázce č. VZ/8/2018 Rekonstrukce

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkámm sada č. 9

Dodatečné informace k zadávacím podmínkámm sada č. 9 GRANTIKA České spořitelny, a.s.. Jakubské nám. 127/5 60200 Brno Tel.: +420 542210148 Fax: +420 542210242 E-mail: bielak@grantikacs.com Vyřizuje: Ing. Roman Bielak Projekt je spolufinancován ERDF prostřednictvím

Více

Zadavatel: MĚSTO SEDLEC-PRČICE V Ý Z V A. Adresát: JID V Sedlci-Prčici dne

Zadavatel: MĚSTO SEDLEC-PRČICE V Ý Z V A. Adresát: JID V Sedlci-Prčici dne Zadavatel: MĚSTO SEDLEC-PRČICE Adresát: JID Čj.: V Sedlci-Prčici dne V Ý Z V A k podání nabídky ke zhotovení díla Výstavba multifunkčního hřiště Sedlec-Prčice zadávanou v rámci zjednodušeného podlimitního

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Zadavatel: Masarykova univerzita, sídlem Žerotínovo náměstí 617/9, 601 77 Brno, IČ: 00216224 Veřejná zakázka: PřF MU Vybudování půdní

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE č. 4 Název veřejné zakázky: Řídící se zákonem: OPRAVA DOMU č. p. 60 - NEČTINY O veřejných zakázkách č. 137/2006 sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Druh veřejné zakázky:

Více

Vysvětlení zadávacích podmínek č. 5. Zadavatel obdržel žádost o vysvětlení zadávacích podmínek následujícího znění:

Vysvětlení zadávacích podmínek č. 5. Zadavatel obdržel žádost o vysvětlení zadávacích podmínek následujícího znění: STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX014BAB1* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 5106/2019 SP. ZN. 91.1

Více

Vážená paní / Vážený pane,

Vážená paní / Vážený pane, Dodatečné informace k zadávacímu řízení s názvem Zhotovitel stavebních prací u projektů Energetické úspory MNO centrální sklad/sklad oddělení zásobování, energetické úspory MNO centrální laboratoř OKH

Více

VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I

VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I Identifikační údaje o veřejné zakázce a zadavateli VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Modernizace přírodovědných učeben a laboratoří II. evidenční číslo zakázky

Více

A. 2. Stavebně konstrukční část Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parcele č. 1270 Severní přístavba

A. 2. Stavebně konstrukční část Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parcele č. 1270 Severní přístavba A. 2. Stavebně konstrukční část Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parcele č. 1270 Severní přístavba 2.1. Technická zpráva a) Podrobný popis navrženého nosného

Více

VÝKAZ VÝMĚR. Zpracování PD rekonstrukce opěrné zdi 2.úsek Starý Kopec. V&V stavební a statická kancelář, spol. s r. o.

VÝKAZ VÝMĚR. Zpracování PD rekonstrukce opěrné zdi 2.úsek Starý Kopec. V&V stavební a statická kancelář, spol. s r. o. Zpracování PD rekonstrukce opěrné zdi 2.úsek Starý Kopec V&V stavební a statická kancelář, spol. s r. o. Havlíčkovo nábřeží 38 702 00 Ostrava 1 Tel.: 597 578 405 E-mail: vav@vav-ova.cz Zak. číslo: DE-5116

Více

KRYCÍ LIST SOUPISU. D Stavebně konstrukční část - ocelové konstrukce. Cena s DPH v CZK 0,00. Cena bez DPH 0,00

KRYCÍ LIST SOUPISU. D Stavebně konstrukční část - ocelové konstrukce. Cena s DPH v CZK 0,00. Cena bez DPH 0,00 KRYCÍ LIST SOUPISU Stavba: CEMEX PRACHATICE - snížení energetické náročnosti provozu okruhu průmyslových vod Objekt: D.1.2 - Stavebně konstrukční část - ocelové konstrukce KSO: CC-CZ: Místo: Datum: 31.01.2017

Více

"Rekonstrukce mostu ev.č Nové Hamry"

Rekonstrukce mostu ev.č Nové Hamry "Rekonstrukce mostu ev.č. 219 4 3 Nové Hamry" Termín realizace: 16.06.2015-18.09.2015 Objednatel a investor stavby: Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje, p.o. Chebská 282, PSČ 356 04 Sokolov

Více

Prechod pro chodce. 574A03 ASFALTOVÝ BETON PRO OBRUSNÉ VRSTVY ACO 11 0,216 m3 9500 2052 18x0,2x0,06 0 Doasfaltování vozovky k obrubě chodníků 0

Prechod pro chodce. 574A03 ASFALTOVÝ BETON PRO OBRUSNÉ VRSTVY ACO 11 0,216 m3 9500 2052 18x0,2x0,06 0 Doasfaltování vozovky k obrubě chodníků 0 Prechod pro chodce ODSTRANĚNÍ KRYTU VOZOVEK A CHODNÍKŮ S ASFALT 113134 POJIVEM, ODVOZ DO 5KM 7,8 m3 225 1593 POUŽITÍ CENTRÁLY K PRACEM KPL 1 5 PROVEDENÍ PŘEJEZDU A CESTY OD GYMNÁZIA KPL 1 6 KÁCENÍ STROMU

Více

Zájemcům o veřejnou zakázku Oprava výplní objektu bytového domu Tyršova 976, Kolín. V Poličce dne 5. února 2016

Zájemcům o veřejnou zakázku Oprava výplní objektu bytového domu Tyršova 976, Kolín. V Poličce dne 5. února 2016 Tender Consulting CZ s.r.o. Riegrova 46, 572 01 Polička Tel./Fax: 461 721 749, GSM: 725 735 521 E-mail: j.kaspar@tender-consulting.cz www.tender-consulting.cz Zájemcům o veřejnou zakázku Oprava výplní

Více

STATICA Plzeň, s.r.o. III/1992 Svojšín Oprava opěrné zdi Datum: 12/2013. Technická zpráva OBSAH 1. Identifikace stavby... 3

STATICA Plzeň, s.r.o. III/1992 Svojšín Oprava opěrné zdi Datum: 12/2013. Technická zpráva OBSAH 1. Identifikace stavby... 3 OBSAH 1. Identifikace stavby... 3 2. Konstrukční systém stavby... 3 2.1. Gabionová část... 3 2.2. Část z bednících dílců... 3 3. Navržené výrobky, materiály a konstrukční prvky... 4 4. Hodnoty zatížení

Více

všem zájemcům o veřejnou zakázku určeno k uveřejnění na profilu zadavatele: https://www.profilzadavatele.cz/profil-zadavatele/mesto-slatinany_3584/

všem zájemcům o veřejnou zakázku určeno k uveřejnění na profilu zadavatele: https://www.profilzadavatele.cz/profil-zadavatele/mesto-slatinany_3584/ všem zájemcům o veřejnou zakázku určeno k uveřejnění na profilu zadavatele: https://www.profilzadavatele.cz/profil-zadavatele/mesto-slatinany_3584/ Věc: Dodatečné informace (#1) k zadávacím podmínkám veřejné

Více

Tělocvična při ZŠ Kobeřice

Tělocvična při ZŠ Kobeřice OBEC KOBEŘICE OTEVŘENÉ ŘÍZENÍ NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE: Tělocvična při ZŠ Kobeřice DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 Identifikační údaje veřejného zadavatele Základní

Více