NOVINKY PRO ZIMU 2013/2014

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NOVINKY PRO ZIMU 2013/2014"

Transkript

1 INFORMACE PRO PROVOZOVATELE UBYTOVACÍCH A REKREAČNÍCH ZAŘÍZENÍ A INFOCENTRA Vážení ubytovatelé, provozovatelé rekreačních zařízení, pracovníci Infocenter, rádi bychom Vám představili novinky, které pro nadcházející zimní sezónu 2013/2014 připravil SkiResort ČERNÁ HORA PEC. Věříme, že přispějí k větší atraktivitě regionu východních Krkonoš a spokojenosti návštěvníků. Zároveň se z tohoto materiálu dozvíte více o změnách, které chystáme i o plánovaných investicích. NOVINKY PRO ZIMU 2013/2014 SkiTour propojí Černou horu a Pec pod Sněžkou SkiTour - je nová lyžařská trasa, spojující Janské Lázně a Pec pod Sněžkou přes Černou horu. Lyžařům z Janských Lázní bude stačit vyjet kabinkovou lanovkou na Černou horu, zhruba 300 metrů se nechat převést rolbou ke Kiosku U staré lanovky. Následuje sjezd pod Kolínskou boudu, odkud je až k Pražské boudě nad Pecí znovu sveze rolba. V Česku jde o první takové propojení areálů, které umožňuje lyžovat například dopoledne na Černé hoře a odpoledne v Peci pod Sněžkou. Návštěvníci z Janských lázní se poté zpátky vrátí skibusem. Stejně tak lyžaři z Pece, či Velké Úpy mohou ráno přijet do Janských Lázní skibusem, užít si lyžování na Černé hoře a odpoledne se přes SkiTour vrátit zase zpátky. Rolby budou jezdit v cca 15-ti minutových intervalech po celý den, pro držitele skipasu (časových jízdenek) zdarma.

2 2/6 Více kilometrů sjezdovek na jediný skipas Minulá zima byla první, ve které se spojilo, v rámci SkiResortu ČERNÁ HORA PEC, pět lyžařských areálů a platil v nich poprvé společný skipas. Letos budou moci lyžaři vyzkoušet na jediný skipas ještě více kilometrů. SkiResort nově nabízí 37 km sjezdových tratí, což je o 4 více, než loni. Více přepravních zařízení SkiResort nyní disponuje také vyšším počtem přepravních zařízení. Ve SkiResortu tak mohou návštěvníci využít 1x kabinkovou lanovku, 2x čtyřsedačkovou lanovku, 3x třísedačkovou lanovku, 31x vlek, 3x pojezdový pás. Celkem jde tedy o 40 přepravních zařízení. Nové sjezdovky Ve skiareálu Janské Lázně přibyly dvě nové sjezdovky. Hofmanky v délce 1,4 km a Zalomená v délce 1,1 km. Na obou se letos bude lyžovat na přírodním sněhu. V Peci pod Sněžkou je nově otevřena sjezdovka Javor 3, v délce 0,7 km. I kvůli novým sjezdovkám a prvotnímu lyžařskému propojování areálů nechal SkiResort připravit novou panoramatickou mapu celé oblasti. K vidění je nyní už na webových stránkách Objeví se na propagačních materiálech SkiResortu i v jednotlivých areálech na informačních panelech. Nové jsou i mapy pro jižní a severní část SkiResortu. Jedna zahrnuje Janské Lázně, Černý Důl a Svobodu n. Úpou, druhá je společná pro Pec pod Sněžkou a Velkou Úpu.

3 3/6 Nová panoramatická mapa Pojezdový pás v Peci Novinkou v Peci pod Sněžkou je víc než 85 metrů dlouhý pojezdový pás, od dolních stanic vleků Zahrádky a Vysoký svah k dolní stanici lanovky na Hnědý vrch. Odpadne tak nepříjemné stoupání, které museli dosud lidé překonávat pěšky. Nová trasa navíc zvýší bezpečnost lyžařů. Ti si cestu k lanovce na Hnědý vrch často krátili nebezpečným křížením vleku Zahrádky či využívali silnici k bývalé chatě Vyhlídce, na které se pohybovaly rolby a sněžné skútry. Nové rolby a zasněžování v Peci Společnost MEGA PLUS s.r.o., investovala během letních měsíců tohoto roku nejvíc peněz v areálu v Peci pod Sněžkou. Díky novému zasněžovacímu systému pokryjí děla sjezdovky Javor technickým sněhem třikrát rychleji, než dosud. K lepší kvalitě lyžování přispějí i dvě nové rolby a sedm nových sněžných děl. Celkem tak MEGA PLUS s.r.o. v Peci investovala víc než 30 milionů korun. Investice za celý SkiResort se letos vyšplhaly na víc než 40 milionů korun.

4 4/6 Nová trať obřího slalomu s časomírou Na sjezdovce Klondike 1 v Peci pod Sněžkou navíc přibude trať obřího slalomu s časomírou. Tu dosud ve SkiResortu mohli využívat jen návštěvníci v Janských Lázních a ve Svobodě nad Úpou. Odpočinkové zázemí na Černé hoře skirelax Přes léto se podařilo zrekonstruovat prostor v budově horní stanice Černohorského Expressu na Černé hoře. Nově tu návštěvníci najdou odpočinkové zázemí s dětským koutkem. CENÍK A NOVINKY V CENÍKU Ceny zůstávají Stejně jako loni, i letos bude jednodenní skipas pro dospělého stát v hlavní sezóně 620 Kč. Ještě výhodnější bude lyžování ve SkiResortu pro rodiny s dětmi. Rodinné jízdenky Rodinné balíčky jsou hlavní novinkou zimní sezóny 2013/2014. Pokud si koupí jednodenní až sedmidenní skipas rodiče, má první dítě, či junior v rodině čtvrtinovou slevu, druhé a třetí dítě, či junior pak zaplatí za lyžování jen polovinu. Bližší podmínky nákupu a užívání jízdenek jsou popsány v ceníku. Malé děti do pěti let zdarma Ve SkiResort ČERNÁ HORA - PEC lyžují nově děti do pěti let zdarma. Podmínkou je zakoupení jízdenky pro dospělou osobu na jeden až sedm dní (paket 1+1) a doprovod dítěte dospělou osobou na lanovkách, vlecích a sjezdových tratích. Bližší podmínky nákupu a užívání jízdenek jsou popsány v ceníku. Top skipasy s večerním lyžováním Nové podoby se dočkaly taky šesti a sedmidenní skipasy (Top skipasy), ve kterých je nově večerní lyžování každý den zdarma. Atraktivní lyžování za umělého osvětlení mohou návštěvníci SkiResortu využít ve čtyřech z pěti areálů. Termální bazén s 20% slevou Držitelé jednodenního až sedmidenního skipasu mohou 1x denně po dobu platnosti skipasu využít 20 procentní slevu na vstup do Termálního bazénu v Janských Lázních. Sezónní jízdenky platí i v létě Na výhody se mohou těšit taky ti, kteří si ve SkiResortu ČERNÁ HORA PEC zakoupí sezónní jízdenku. Ta dosud platila jen po dobu lyžařské sezóny. Nově ji budou moci návštěvníci využít i v létě. Od května do září 2014 budou moci držitelé sezónních jízdenek SkiResortu bez omezení využívat kabinkovou lanovku z Janských Lázní na Černou horu (Černohorský Express) a sedačkovou lanovku na Hnědý vrch v Peci pod Sněžkou. Bodové jízdenky Oproti loňsku se změnilo bodové hodnocení lanovek a vleků a s ním i systém, ve kterém bodové jízdenky fungují. Nově má jeden bod hodnotu 5 Kč. V prodeji budou bodové jízdenky na 60 bodů za 300 Kč, na 120 bodů za 600 Kč a na 180 bodů za 900 Kč.

5 5/6 Pokud lyžařova bodová jízdenka nebude obsahovat dostatečný počet bodů pro jízdu na daném vleku, či lanovce, turniket body neodečte a ani lyžaře nepustí. Lyžař si může nechat dobít body na pokladně, nebo si může nechat vyplatit maximální zůstatek do výše 25 bodů. Časový zámek na bodové jízdence je nově nastaven na 1 minutu. Časový zámek je u bodových jízdenek tohoto typu nutností. Jelikož turnikety snímají karty bezdotykově. Pokud by zámek na bodové jízdence nebyl, hrozilo by, že body budou odečteny opakovaně jen proto, že se lyžař v turniketu zdrží. Ceník SkiResortu, stejně jako Ceník pro areály Černý Důl a Svoboda nad Úpou najdete v příloze mailu. SKIBUSY Pro zimní sezónu 2013/2014 jsou znovu připraveny tři páteřní linky skibusů. Červená linka spojí Janské Lázně s Pecí pod Sněžkou s vazbou na SkiTour, modrá linka obsluhuje trasu mezi Černým Dolem a Janskými Lázněmi a žlutá linka bude vozit lyžaře mezi Svobodu nad Úpou a Janskými Lázněmi. Stejně jako v minulých letech jsou pro Janské Lázně, Černý Důl a Pec pod Sněžkou připraveny linky CITY a linky k večernímu lyžování v Janských Lázních, v Peci pod Sněžkou a mezi Velkou Úpou a Pecí pod Sněžkou. Pro Janské Lázně a Černý Důl platí, stejně jako v minulých letech, systém skibusenek pro linky CITY. V Peci pod Sněžkou skibusenky platit nebudou. Společnost MEGA PLUS s.r.o. nyní dokončuje jednání s městem Pec pod Sněžkou, na základě kterého bude město částečně přispívat na provoz linek CITY. VEČERNÍ LYŽOVÁNÍ Obsluhu večerního lyžování bude zajišťovat SkiResort pomocí tří skibusových linek. V Janských Lázních jde o linku z parkoviště k Protěži, v Peci pod Sněžkou jde o linku CITY a večerní linka bude jezdit i mezi Velkou Úpou a Pecí pod Sněžkou. NOVINKA!!! Handicapem večerního lyžování v Peci pod Sněžkou bylo v minulosti zpoplatněné parkování. I proto například loni mnohem více lyžařů raději zamířilo na večerní do Janských Lázní, kde se za parkoviště neplatilo. To by se mělo nyní změnit. Společnost MEGA PLUS s.r.o. nyní dokončuje jednání s provozovatelem parkovišť v Peci a Velké Úpě. Pokud se vše podaří dojednat, mělo by být večerní parkování od 17:00 do 22:00 zdarma v Peci na parkovišti P1,P3 a P4 a ve Velké Úpě na parkovišti PI. A to ve dnech, kdy bude v provozu večerní lyžování na Javoru a na Modřínu. LEVNĚJŠÍ PARKOVÁNÍ I PŘES DEN Ačkoliv se o tom minulou zimu moc nevědělo, už loni platilo, že jednodenní návštěvníci Pece pod Sněžkou mohou parkovat na parkovištích, mimo P4 (Zelený potok), za 60 Kč na den. Jde o stejnou cenu, jakou platí návštěvníci i v Janských Lázních. Podmínkou této ceny je předložení jednodenní platné jízdenky pro dospělou osobu s účtenkou za skipas při odjezdu z parkoviště. Obsluha parkoviště lyžaři rovněž vrátí zálohu 50Kč za plastovou kartu (skipas).

6 6/6 CHYSTANÉ INVESTICE A ROZVOJOVÉ PROJEKTY SKIRESORTU Janské Lázně Na sjezdovkách Hofmanky a Zalomená (na obrázku) se zatím bude lyžovat jen na přírodním sněhu. Už příští rok by u sjezdovky Hofmanky měla stát nová odpojitelná kapotovaná šestisedačková lanovka s vyhřívanými sedačkami. Na obou sjezdovkách se má už příští rok rovněž vybudovat nová technologie pro zasněžování. Na jaře se v Janských Lázních začne stavět i nové parkoviště pro 250 vozů v lokalitě Hofmanovy boudy. To citelně uleví dosavadním parkovacím kapacitám, i centru města. Černý Důl V současné době probíhá shromažďování vyjádření a stanovisek k územnímu řízení na novou čtyřsedačkovou lanovku v Černém Dole, která v delší trase nahradí stávající třísedačkovou lanovku. K lanovce vzniknou taky dvě nové sjezdové tratě, včetně technického zasněžování. S realizací se počítá v letech 2014 a Pec pod Sněžkou V Peci pod Sněžkou se projektuje nová kapotovaná šestisedačková lanovka s vyhřívanými sedačkami, která by měla nahradit vleky na Javoru. S realizací projektu se počítá v roce Spolu s novou sedačkovou lanovkou by mělo dojít ke kompletní rekonstrukci a modernizaci zasněžovacího systému na Javoru. Na rok 2014 je pro Pec pod Sněžkou plánované rozšíření lyžařské cesty z Javoru na Vysoký svah. Na sjezdovce Vysoký svah by měla proběhnout výstavba zasněžovacího systému. Ten je klíčový pro propojení dvou hlavních lokalit, tedy Javoru a Hnědého vrchu. Absence technického sněhu na Vysokém svahu je zásadní slabinou peckého areálu. Při nedostatku přírodního sněhu totiž lyžaři nemohou volně přejíždět z jednoho místa na druhé. Ta přitom již technickým sněhem disponují. INFORMAČNÍ ZDROJE Veškeré informace týkající se novinek ve SkiResortu i aktuální informace o provozu jednotlivých areálů najdete na webových stránkách SkiResortu. Pro Vaše dotazy je k dispozici taky skiresort@skiresort.cz, který můžete využít kdykoliv před zimní sezónou i během zimní sezóny. Za SkiResort ČERNÁ HORA PEC: Petr Hynek, jednatel MEGA PLUS s.r.o. Zina Plchová, media a marketing, MEGA PLUS s.r.o.

NABÍDKA PRO ŠKOLY 2014/15

NABÍDKA PRO ŠKOLY 2014/15 NABÍDKA PRO ŠKOLY 2014/15 SkiResort ČERNÁ HORA PEC, tj. 37,8 km sjezdovek na 1 skipas Černá hora (Janské Lázně), Pec p. Sněžkou, Černý Důl, Velká Úpa, Svoboda n. Úpou Východní Krkonoše, Česká republika

Více

NABÍDKA PRO ŠKOLY ZIMA 2017/18

NABÍDKA PRO ŠKOLY ZIMA 2017/18 Novinky 1/8/2017 NABÍDKA PRO ŠKOLY ZIMA 2017/18 SkiResort ČERNÁ HORA PEC - největší lyžařský resort v Česku Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, ráda bych Vás i Vaše studenty pozvala na lyžařský

Více

NABÍDKA PRO ŠKOLY ZIMA 2016/17 SkiResort ČERNÁ HORA PEC - největší lyžařský resort v Česku

NABÍDKA PRO ŠKOLY ZIMA 2016/17 SkiResort ČERNÁ HORA PEC - největší lyžařský resort v Česku NABÍDKA PRO ŠKOLY ZIMA 2016/17 SkiResort ČERNÁ HORA PEC - největší lyžařský resort v Česku Černá hora (Janské Lázně), Pec p. Sněžkou, Černý Důl, Velká Úpa, Svoboda n. Úpou Východní Krkonoše 41 km sjezdovek

Více

Webkamera: zde. Www:

Webkamera: zde. Www: SKIPARK Filipovice se nachází přímo v srdci chráněné krajinné oblasti v malebném podhůří Jeseníků, pouze jednu zastávku skibusu od úpatí lyžařského areálu Červenohorského sedlo, přímo u hlavní cesty ve

Více

NABÍDKA pro společnost Synthesia, a.s. SKIAREÁLY - Snowhill a.s.

NABÍDKA pro společnost Synthesia, a.s. SKIAREÁLY - Snowhill a.s. NABÍDKA pro OSŽ Mladá Boleslav SKIAREÁLY Snowhill a.s. - 2011/2012 NABÍDKA pro společnost Synthesia, a.s. 2011/2012 SKIAREÁLY - Snowhill a.s. Snowhill a.s. leden 2012 Nabídka vybraných produktů: V rámci

Více

NABÍDKA PRO ŠKOLY ZIMA 2016/17 SkiResort ČERNÁ HORA PEC - největší lyžařský resort v Česku

NABÍDKA PRO ŠKOLY ZIMA 2016/17 SkiResort ČERNÁ HORA PEC - největší lyžařský resort v Česku NABÍDKA PRO ŠKOLY ZIMA 2016/17 SkiResort ČERNÁ HORA PEC - největší lyžařský resort v Česku Černá hora (Janské Lázně), Pec p. Sněžkou, Černý Důl, Velká Úpa, Svoboda n. Úpou Východní Krkonoše 41 km sjezdovek

Více

Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu

Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu (Monínec 12. října 2018) Areál Monínec bude i letos jedním z prvních lyžařských středisek, které spustí zimní sezónu. Lyžaři si zde budou moci poprvé

Více

DĚTI DO 6-ti LET - ROČNÍK 2010 A MLADŠÍ MAJÍ VŠECHNY JÍZDENKY ZA JEDNOTNOU CENU 20 Kč (kromě sezónní a jízdenek pro dětský svět)

DĚTI DO 6-ti LET - ROČNÍK 2010 A MLADŠÍ MAJÍ VŠECHNY JÍZDENKY ZA JEDNOTNOU CENU 20 Kč (kromě sezónní a jízdenek pro dětský svět) Hlavní sezóna 17.12.2016-12.03. 2017 Jedno a vícedenní jízdenky je možné zakoupit jako společné se skiareály Nad nádražím a Belveder. O tuto variantu jízdenky je nutné požádat při koupi jízdenky! DĚTI

Více

Smluvní přepravní a obchodní podmínky SkiResortu ČERNÁ HORA PEC

Smluvní přepravní a obchodní podmínky SkiResortu ČERNÁ HORA PEC Smluvní přepravní a obchodní podmínky SkiResortu ČERNÁ HORA PEC Provozovatel: MEGA PLUS s. r. o. (Dopravce) Janské Lázně č. p. 265 IČ 647 93 281 I. Působnost Smluvní přepravní a obchodní podmínky upravují

Více

Investice. Co letos plánují skiareály. Metro rubrika: Finance - strana: 10 - autor: ČTK

Investice. Co letos plánují skiareály. Metro rubrika: Finance - strana: 10 - autor: ČTK Investice. Co letos plánují skiareály Metro - 11.4.2017 rubrika: Finance - strana: 10 - autor: ČTK 5 Na české hory dorazilo v zimě o pětinu víc lyžařů než v předchozí sezoně ČRo Radiožurnál - 10.4.2017

Více

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Tanvaldsko Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Ze zastávky Tanvaldský špičák je to kousek do největšího lyžařského areálu v Jizerských horách skiareálu Tanvaldský Špičák (linka L12). Je zde pro vás

Více

Klára Kochová, Norbert Rybář PedF UK, Učitelství pro 1. stupeň ZŠ, 4. Ročník Didaktika matematiky s praxí I. Téma: Jedeme na hory (slovní úlohy)

Klára Kochová, Norbert Rybář PedF UK, Učitelství pro 1. stupeň ZŠ, 4. Ročník Didaktika matematiky s praxí I. Téma: Jedeme na hory (slovní úlohy) Téma: Jedeme na hory (slovní úlohy) 1/ Představení 2/ Seznámení s průběhem hodiny: Otázka Kdo jezdí rád na hory? Kam jezdíte? Kdo umí lyžovat? V lednu se chystáme na hory. Nejdřív si musíme všichni pořídit

Více

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Tanvaldsko Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Ze zastávky Tanvaldský špičák je to kousek do největšího lyžařského areálu v Jizerských horách - skiareálu Tanvaldský Špičák (linka L12). Je zde pro vás

Více

SKI AREÁL ŠPIČÁK NA ŠUMAVĚ

SKI AREÁL ŠPIČÁK NA ŠUMAVĚ SKI AREÁL ŠPIČÁK NA ŠUMAVĚ Hlavní sezóna 16. 12. 2012-16. 03. 2013 Jednotlivé jízdy dospělí mládež děti rodinná 1 jízda 85 65 13 Časové jízdenky 2 hodiny 335 230 46 4 hodiny 435 295 59 1-denní 540 365

Více

Dostupnost: Parkoviště i vleky se nacházejí přímo v obci u lázní Lipová. WWW stránky: Live camera: Zde

Dostupnost: Parkoviště i vleky se nacházejí přímo v obci u lázní Lipová. WWW stránky:   Live camera: Zde Skiareál leží na rozhraní pohoří Rychlebských hor a Hrubého Jeseníku přímo v srdci lázeňské obce Lipová-lázně. Sjezdové tratě jsou vhodné především pro rodinné lyžování. Výhodou je možnost lyžování pro

Více

k zajištění činnosti a zabezpečení provozu na dopravních zařízeních a sjezdových tratích v souladu s platnými právními předpisy České republiky

k zajištění činnosti a zabezpečení provozu na dopravních zařízeních a sjezdových tratích v souladu s platnými právními předpisy České republiky SPORT SERVICE spol. s r.o. Špičák na Šumavě 182 340 04 Železná Ruda IČO: 46882006 DIČ: CZ-46882006 Sport service spol. s r.o. se sídlem: Špičák 182, 340 04 Železná Ruda zastoupena: jednateli Mgr. Josefem

Více

SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY

SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY SPORT SERVICE, spol. s r.o., se sídlem: Špičák 182, 340 04 Železná Ruda zastoupena: jednateli Ing. Lukášem Švecem a Vladimírem Kasíkem IČO 46 88 20 06 DIČ CZ 46 88 20 06 Na podkladě zákona č. 266/1994

Více

Bucharovou cestou přes tři kopce na Horní Mísečky

Bucharovou cestou přes tři kopce na Horní Mísečky Bucharovou cestou přes tři kopce na Horní Mísečky Začínáme u centrálního parkoviště v centru Benecka. Červená turistická značka odtud vystoupá k úbočí Žalého na Přední Žalý. Na jeho vrcholu nechal postavit

Více

Provozní řád. firmy Sport service, spol. s r.o. ve Sportovním areálu Špičák

Provozní řád. firmy Sport service, spol. s r.o. ve Sportovním areálu Špičák SPORT SERVICE spol. s r.o. Špičák na Šumavě 182 340 04 Železná Ruda IČO: 46882006 DIČ: CZ-46882006 Provozní řád firmy Sport service, spol. s r.o. ve Sportovním areálu Špičák Všeobecné podmínky platné po

Více

Lyžování na Slovensku

Lyžování na Slovensku Lyžování na Slovensku Úchvatné horské štíty, doliny zapadlé sněhem, fantastický prašan a vynikající služby lyžařských středisek, to je lyžařský ráj na Slovensku. Oblíbeným místem lyžařského ráje je ve

Více

Skiareál Lipno regionální zimní centrum. Tento projekt Skiareál Lipno regionální zimní centrum je spolufinancován Evropskou unií

Skiareál Lipno regionální zimní centrum. Tento projekt Skiareál Lipno regionální zimní centrum je spolufinancován Evropskou unií Skiareál Lipno regionální zimní centrum Tento projekt Skiareál Lipno regionální zimní centrum je spolufinancován Evropskou unií Skiareál Lipno regionální zimní centrum Název projektu: Skiareál Lipno regionální

Více

Pronájem menšího lyžařského areálu v Krkonoších HOMOLE Poniklá

Pronájem menšího lyžařského areálu v Krkonoších HOMOLE Poniklá OBEC PONIKLÁ Pronájem menšího lyžařského areálu v Krkonoších HOMOLE Poniklá Obec Poniklá nabízí za mimořádně nízký nájem do dlouhodobého pronájmu svůj lyžařský areál na Homoli Obec Poniklá vypisuje poptávkové

Více

SKIAREÁL 2 SJEZDOVKY I LYŽAŘSKÁ ŠKOLA I SERVIS I PŮJČOVNA SNOW PARK I BUFET I PARKOVIŠTĚ ZDARMA

SKIAREÁL 2 SJEZDOVKY I LYŽAŘSKÁ ŠKOLA I SERVIS I PŮJČOVNA SNOW PARK I BUFET I PARKOVIŠTĚ ZDARMA SKIAREÁL 2 SJEZDOVKY I LYŽAŘSKÁ ŠKOLA I SERVIS I PŮJČOVNA SNOW PARK I BUFET I PARKOVIŠTĚ ZDARMA WWW.PEKLAK.CZ SKIAREÁL otevřeno denně včetně večerního lyžování hlavní svah Peklák - 800 m dlouhá červená

Více

Media Monitoring. Obsah

Media Monitoring. Obsah Media Monitoring 12. března 18. března 2016 Obsah Lyžařské podmínky jsou na horách nejlepší v sezoně... 2 hradecky.denik.cz - 11.3.2016 Málo sněhu a ošklivé víkendy. Sezona byla mizerná, hlásí skiareály...

Více

Media Monitoring. Obsah. 21. října 28. října 2016

Media Monitoring. Obsah. 21. října 28. října 2016 Media Monitoring 21. října 28. října 2016 Obsah Na Monínci už zasněžují sjezdovku díky modernímu stroji... 2 ČRo - cb.cz - 22.10.2016 Na českých horách už leží sníh... 3 TV Nova - 23.10.2016 Na Monínci

Více

Krkonoše jako cílová destinace cestovního ruchu. Diplomová práce

Krkonoše jako cílová destinace cestovního ruchu. Diplomová práce MASARYKOVA UNIVERZITA Fakulta sportovních studií Katedra atletiky, plavání a sportu v přírodě Krkonoše jako cílová destinace cestovního ruchu Diplomová práce Vedoucí bakalářské práce: PaeDr. Jan Ondráček,

Více

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l KRKONOŠE Rozkládají se v severovýchodních Čechách na hranici mezi Českou republikou a Polskem. Česká část Krkonoš je rozlehlejší a členitější oproti polské.krkonoše jsou nejznámějším pohořím v České republice

Více

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu 24. - 25. 1. 2016 Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill a.s. + ČHSF OPEN PŘEBOR HZS ČR a MISTROVSTVÍ

Více

4 dny lyžování Kaprun - Zell am See

4 dny lyžování Kaprun - Zell am See 4 dny lyžování Kaprun - Zell am See 4 - denní zájezd Možností lyžování v Rakousku je velmi mnoho... Proč se ale s rakouskými lyžařskými hvězdami, jakými jsou třeba Hermann Meier, Felix Gottwald, Michaela

Více

Produkt LIPNO BEZ BARIÉR je nabízen jako komplex zahrnující širokou nabídku:

Produkt LIPNO BEZ BARIÉR je nabízen jako komplex zahrnující širokou nabídku: LIPNO BEZ BARIÉR Lipno bez bariér je jediný produkt svého druhu obsahující komplexní nabídku s celoročním využitím nejen pro handicapované, a to díky svým synergickým efektům. Přednosti: vše na jednom

Více

Provozní řád. I./ Všeobecné podmínky platné po celý rok. firmy SPORT SERVICE, spol. s r.o., ve Sportovním areálu Špičák

Provozní řád. I./ Všeobecné podmínky platné po celý rok. firmy SPORT SERVICE, spol. s r.o., ve Sportovním areálu Špičák Provozní řád firmy SPORT SERVICE, spol. s r.o., ve Sportovním areálu Špičák I./ Všeobecné podmínky platné po celý rok 1 Provoz Sportovního areálu Špičák (dále jen SAŠ) zajišťuje obchodní společnost SPORT

Více

Media Monitoring. Obsah listopadu 2018

Media Monitoring. Obsah listopadu 2018 Media Monitoring 9. 16. listopadu 2018 Obsah Sněžná děla bez munice... 2 Pec přijde o obří investici v lyžařských areálech... 3 Nedostatek deště netrápí jen zemědělce... 4 Náhradní zdroje vody pro zasněžování...

Více

HODNOCENÍ HORSKÝCH AREÁLŮ ČESKÉ REPUBLIKY V ZIMNÍ A LETNÍ TURISTICKÉ SEZÓNĚ

HODNOCENÍ HORSKÝCH AREÁLŮ ČESKÉ REPUBLIKY V ZIMNÍ A LETNÍ TURISTICKÉ SEZÓNĚ V ZIMNÍ A LETNÍ TURISTICKÉ SEZÓNĚ OBSAH strana Preambule 3 Definice pojmů 3 Systém hodnocení 1. Pevné hodnocení horského areálu 2. Elektronické hodnocení horského areálu Sběr dat 1. Hodnocení základních

Více

Průvodce "Průvodce Harrachov"

Průvodce Průvodce Harrachov Mumlavský vodopád Vodopád 50 46'13.44"N 15 27'19.98"E Když pojedete okolo Harrachova, nenechte si ujít návštěvu Mumlavského vodopádu, ke kterému dojdete podél řeky Mumlavy, jak jinak. Na tohle překrásné

Více

Provozní řád. lyžařský areál Annaberg

Provozní řád. lyžařský areál Annaberg Provozní řád lyžařský areál Annaberg OBSAH: I. VŠEOBECNÉ PODMÍNKY II. PROVOZ LYŽAŘSKÝCH VLEKŮ III. PROVOZ SJEZDOVÝCH TRATÍ IV. PROVOZ SNOWPARKU V. PROVOZ LYŽAŘSKÉ ŠKOLKY I. VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Návštěva

Více

Lyžařská střediska v Orlických horách

Lyžařská střediska v Orlických horách Lyžařská střediska v Orlických horách Na mapě jsou vyznačeny SKI centra, areály a parky, které jsou vzdáleny od Rokytnice do 40 km (jízda autem do cca 40min). SKI areál FARÁK (Farský kopec) Délka trasy

Více

SDH Černá Říčka s.r.o. Polubenská 930 Desná,

SDH Černá Říčka s.r.o. Polubenská 930 Desná, Polubenská 930 Desná, 468 61 Vydává pro ski areál Černá Říčka PŘEPRAVNÍ ŘÁD HORSKÝCH DOPRAVNÍCH ZAŘÍZENÍ (lyžařských vleků) SDH Černá Říčka s.r.o. na základě zákona č.266/1994 Sb., o drahách, ve znění

Více

KATEGORIE RACE. Zajištěno na centrálním parkovišti Sportovního areálu Ještěd, stejně jako prostory pro registraci, občerstvení, servis apod.

KATEGORIE RACE. Zajištěno na centrálním parkovišti Sportovního areálu Ještěd, stejně jako prostory pro registraci, občerstvení, servis apod. KATEGORIE RACE Trat závodu: Trať závodů je rozdělena na 5 rychlostních zkoušek, které se odehrávají v několika lokalitách Ještědského hřebene. Tyto rychlostní zkoušky (dále také RZ, značeny na jednotlivých

Více

LYŽAŘSKÉ KURZY PRO ŠKOLY

LYŽAŘSKÉ KURZY PRO ŠKOLY LYŽAŘSKÉ KURZY PRO ŠKOLY RAKOUSKO 2013 www.ckpk.cz I www.rakousko.cz I www.molltal.cz I www.nassfeld.cz LYŽAŘSKÁ STŘEDISKA WWW.CKPK.CZ NASSFELD nadmořská výška 686 m 2.278 m. největší lyžařské vysokohorské

Více

Smluvní přepravní a obchodní podmínky. Ski areálu Malá Úpa - SKiMU

Smluvní přepravní a obchodní podmínky. Ski areálu Malá Úpa - SKiMU Smluvní přepravní a obchodní podmínky Ski areálu Malá Úpa - SKiMU Provozovatel: SKiMU a.s. (Dopravce) Nabřežni 87 IČ 282 110 73 I. Působnost Smluvní přepravní a obchodní podmínky upravují práva a povinnosti

Více

Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074

Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074 CK TURISTA Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074 5,6,7,8 - denní zájezd Val di Fiemme je jedno z nejpopulárnějších lyžařských středisek z celé Itálie, nabízí skvělé

Více

Pořadatel: AKLVK ALPINE PRO ve spolupráci s HS Krkonoše, ČHS a městem Janské Lázně. Termín konání: sobota 7.1.2006, Janské Lázně kolonáda

Pořadatel: AKLVK ALPINE PRO ve spolupráci s HS Krkonoše, ČHS a městem Janské Lázně. Termín konání: sobota 7.1.2006, Janské Lázně kolonáda Pořadatel: AKLVK ALPINE PRO ve spolupráci s HS Krkonoše, ČHS a městem Termín konání: sobota 7.1.2006, kolonáda Kategorie: A - ženy od 21 let, muži 21 39 let, muži 40 a víc (od r.n.1966) - pro členy ČHS

Více

ITÁLIE PASSO TONALE

ITÁLIE PASSO TONALE ITÁLIE PASSO TONALE středisko PASSO TONALE přihlášky do 20.7.2018 Průsmyk Passo Tonale, turistické letovisko v dosahu sjezdovek, nabízí díky propojení se sousedním Ponte di Legno velmi rozmanité terény

Více

INSTRUKCE NA PREZIDENTSKÝ VEČER NA JEŠTĚDU Hotel a restaurace Ještěd. Vážení účastníci kongresu, milé kolegyně, milí kolegové,

INSTRUKCE NA PREZIDENTSKÝ VEČER NA JEŠTĚDU Hotel a restaurace Ještěd. Vážení účastníci kongresu, milé kolegyně, milí kolegové, INSTRUKCE NA PREZIDENTSKÝ VEČER NA JEŠTĚDU 15.9. 2017 Místo konání: Hotel a restaurace Ještěd Začátek: 19.30 Slavnostní zahájení: 20.00 Konec: 24.00 Téma: Budoucnost Vážení účastníci kongresu, milé kolegyně,

Více

SKI Bílá Služby, s. r. o. Bílá č. p Staré Hamry

SKI Bílá Služby, s. r. o. Bílá č. p Staré Hamry SKI Bílá Služby, s. r. o. Bílá č. p. 173 739 15 Staré Hamry N Á V Š T Ě V N Í Ř Á D L Y Ž A Ř S K É H O S T Ř E D I S K A a S M L U V N Í P Ř E P R A V N Í P O D M Í N K Y H O R S K Ý C H D O P R A V N

Více

LYŽOVÁNÍ NA STAROMĚSTSKU ROK 2017 Ski areál KRALIČÁK

LYŽOVÁNÍ NA STAROMĚSTSKU ROK 2017 Ski areál KRALIČÁK LYŽOVÁNÍ NA STAROMĚSTSKU ROK 2017 Ski areál KRALIČÁK Info: www.mujkralicak.cz, info@mujkralicak.cz, tel: +420 603 150 184 pí Michalčáková - areál Stříbrnice Hynčice pod Sušinou nabízí 12 sjezdovek o délce

Více

Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016

Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016 Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016 Po cca 800km jízdy po dálnici z Prahy sjedete v Itálii u města Trento. Pokračujete jízdou do kopce (20 min.) a jste v Monte

Více

Provozní řád Společnosti ZIMLET Klíny, s.r.o. se sídlem Rašov 64, Klíny identifikační číslo: odpovědná osoba: Ing.

Provozní řád Společnosti ZIMLET Klíny, s.r.o. se sídlem Rašov 64, Klíny identifikační číslo: odpovědná osoba: Ing. Lyžařská škola 1. Úvodní ustanovení Provozní řád Společnosti se sídlem Rašov 64, Klíny 43601 identifikační číslo: 22802126 odpovědná osoba: 1.1. Lyžařská škola je otevřena denně od 8:30 do 16:30 hod. 1.2.

Více

Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075

Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075 CK TURISTA Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075 5,6,7,8 - denní zájezd Val di Fiemme je jedno z nejpopulárnějších lyžařských středisek z celé Itálie, nabízí

Více

2) Cestující je na základě uzavřené přepravní smlouvy povinen dodržovat podmínky přepravního řádu, těchto smluvních přepravních podmínek a ceníku.

2) Cestující je na základě uzavřené přepravní smlouvy povinen dodržovat podmínky přepravního řádu, těchto smluvních přepravních podmínek a ceníku. Snow & Fun s.r.o. na základě zákona č. 266/1994 Sb., o dráhách, ve znění pozdějších předpisů a podle vyhlášky č.175/2000 Sb.,o přepravním řádu pro veřejnou drážní a silniční osobní dopravu (dále jen Přepravní

Více

HO Vertical - Molltal. Napsal uživatel HonzaS Čtvrtek, 10 Září :38 - HTML clipboard

HO Vertical - Molltal. Napsal uživatel HonzaS Čtvrtek, 10 Září :38 - HTML clipboard HTML clipboard Tento ledovcový areál je tak trochu neprávem malinko stranou hlavního zájmu lyžařů směřujících do Rakouska na lyže. Asi to bude dáno jeho jižní polohou. Zatímco za ostatním lyžováním jsme

Více

Skiareál Lipno nejpohodlnější rodinné lyžování v Čechách! Tisková konference, České Budějovice, 1. listopad 2011

Skiareál Lipno nejpohodlnější rodinné lyžování v Čechách! Tisková konference, České Budějovice, 1. listopad 2011 Skiareál Lipno nejpohodlnější rodinné lyžování v Čechách! Tisková konference, České Budějovice, 1. listopad 2011 Pohodlné rodinné lyžování může nabídnout každý lyžařský areál, ale to skutečně nejpohodlnější

Více

UBYTOVACÍ OBJEKT TWINHOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko

UBYTOVACÍ OBJEKT TWINHOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko UBYTOVACÍ OBJEKT TWINOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko JEKA CS, K Lomu 889, 252 29 Dobřichovice info@jekacs.cz www.jekacs.cz SKYPE: jekacs ( +420 257 712 049 ( +420 602 215 376

Více

Lítejte svobodně po Praze a Středočeském kraji

Lítejte svobodně po Praze a Středočeském kraji Stáhněte si mobilní aplikaci PID LÍTAČKA a nakupujte jízdenky PID přímo z mobilu Vyhledejte si jednoduše spojení veřejnou hromadnou dopravou v PID Plaťte za jízdenky bankovní kartou nebo pomocí Masterpass

Více

Odjezd z Jihlavského autobusového nádraží v sobotu 9.6. 2012 v 10:40 hod. z nástupiště 30 Očekávaný příjezd do Prahy na Aut. Nádraží Florenc je okolo

Odjezd z Jihlavského autobusového nádraží v sobotu 9.6. 2012 v 10:40 hod. z nástupiště 30 Očekávaný příjezd do Prahy na Aut. Nádraží Florenc je okolo Odjezd z Jihlavského autobusového nádraží v sobotu 9.6. 2012 v 10:40 hod. z nástupiště 30 Očekávaný příjezd do Prahy na Aut. Nádraží Florenc je okolo 12:10 hod. Pojede se autobusem STUDENT AGENCY, s.r.o.

Více

Jednání pokračovalo volbou návrhové, mandátové a volební komise, volbou zapisovatele a ověřovatele zápisu.

Jednání pokračovalo volbou návrhové, mandátové a volební komise, volbou zapisovatele a ověřovatele zápisu. Zápis z jednání 10. valné hromady Sdružení pro rozvoj cestovního ruchu v Rokytnici nad Jizerou o.s. konaného dne 30.11.2012 od 17:00 hod. v jídelně Základní školy v Dolní Rokytnici nad Jizerou Přítomno:

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

Open přebor HZS ČR mistrovství ČHSF v obřím slalomu

Open přebor HZS ČR mistrovství ČHSF v obřím slalomu Open přebor HZS ČR mistrovství ČHSF v obřím slalomu 30. - 31. 1. 2017 Skiareál Rokytnice nad Jizerou Pořádá: SK pražských hasičů z.s., HZS hl.m. Prahy, Spartak Rokytnice n.j a.s., ČHSF OPEN PŘEBOR HZS

Více

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz konference, školení, relaxační pobyty Relax hotel Monínec*** leží na Javorové skále 70 km na jih od Prahy na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice. Je nejvyšším bodem v

Více

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012 Benecko / Krkonoše Hotel Star*** Hotel leží v srdci Krkonoš, přímo ve středu lyžařského a turistického střediska Benecko, na jižně orientované straně vrchu Žalý (1036 m.n.m.) v těsné blízkosti lyžařských

Více

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 CK TURISTA Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 5,6,7,8 - denní zájezd Lyžování v Alpách (navíc také předvánoční lyžování a vánoční lyžování) ve skvělých lyžařských

Více

Provozní řád Společnosti ZIMLET Klíny, s.r.o. se sídlem Rašov 64, Klíny identifikační číslo: odpovědná osoba: Ing.

Provozní řád Společnosti ZIMLET Klíny, s.r.o. se sídlem Rašov 64, Klíny identifikační číslo: odpovědná osoba: Ing. Lyžařská škola 1. Úvodní ustanovení Provozní řád Společnosti se sídlem Rašov 64, Klíny 43601 identifikační číslo: 22802126 odpovědná osoba: 1.1. Lyžařská škola je otevřena denně od 8:30 do 16:30 hod. 1.2.

Více

Lyžování v Rakousku last VELIKONOCE Dachstein West hotel polopenze wellness skipas autobus delegát

Lyžování v Rakousku last VELIKONOCE Dachstein West hotel polopenze wellness skipas autobus delegát Lyžování v Rakousku last VELIKONOCE Dachstein West hotel polopenze wellness skipas autobus delegát 5 - denní zájezd Last moment VELIKONOCE, AKČNÍ NABÍDKA lyžování v Rakousku JARNÍ PRÁZDNINY a prodloužené

Více

Nový rezidenční projekt

Nový rezidenční projekt RAKOUSKO Nový rezidenční projekt Garantovaný příjem z pronájmu až 9% ročně! přímo u lanovky Bad Gastein Sleva 5 % pro první 3 kupující! Bad Gastein, Rakousko Bag Gastein je krásné alpské městečko v údolí

Více

Z Á P I S z osmé schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 16. října 2013 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin.

Z Á P I S z osmé schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 16. října 2013 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin. Z Á P I S z osmé schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 16. října 2013 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin. Přítomno členů zastupitelstva: 9 občanů: 0 Ověřovatelé: Ing. Krčmářová Zdeňka

Více

www.pecr.cz Pec pod Sněžkou

www.pecr.cz Pec pod Sněžkou www.pecr.cz Pec pod Sněžkou DOVOLENÁ V LÉTĚ I V ZIMĚ SPOLEČENSKÁ I FIREMNÍ SETKÁNÍ AKTIVNÍ ODPOČINEK PANORAMA WELLNESS V NEJVYŠŠÍM PATŘE OBJEKTU V SAMÉM SRDCI KRKONOŠ... PECR Apartments Hotel - ".. to

Více

Ústav tělesné výchovy 2. a 3.LF, Bruslařská 10, Praha 10. tel ,fax:

Ústav tělesné výchovy 2. a 3.LF, Bruslařská 10, Praha 10. tel ,fax: Termín: 22. 1. 29.1. 2011 Pozvánka na zimní kurz ERLEBACHOVA CHATA Místo : Erlebachova chata - Horní Rokytnice Tato chata leží asi 1000 m.n.m. v lyžařském středisku Rokytnice nad Jizerou, nedaleko horské

Více

Směrnice - odbavovací systém n-tree. Správce systému společnost Eko Bi s.r.o., Semanínská 2050, Česká Třebová PRAVIDLA PRO VEŘEJNOST

Směrnice - odbavovací systém n-tree. Správce systému společnost Eko Bi s.r.o., Semanínská 2050, Česká Třebová PRAVIDLA PRO VEŘEJNOST Směrnice - odbavovací systém n-tree Správce systému společnost Eko Bi s.r.o., Semanínská 2050, Česká Třebová PRAVIDLA PRO VEŘEJNOST I. ČÁST PRODEJNÍ MÍSTA, VYBAVENÍ 1. Prodejní místa Ski areál Peklák Česká

Více

Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu

Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu Po cca 800km jízdy po dálnici z Prahy sjedete v Itálii u města Trento. Pokračujete jízdou do kopce (20 min.) a jste v Monte

Více

Vodní svět Aquarena. Zima

Vodní svět Aquarena. Zima CZ Vodní svět Aquarena Zima 2018 19 KRYTÉ BAZÉNY DOSPĚLÍ Jednotlivé vstupné 16,50 Jednotlivé vstupné, sleva s kartou hosta (Gästekarte) 15,60 na lanovku* 8,20 Odpolední vstupné od 16.00 hod. 13,20 Večerní

Více

Novinky pro nadcházející zimní sezónu 2012/2013 Ski centrum Říčky v Orlických horách

Novinky pro nadcházející zimní sezónu 2012/2013 Ski centrum Říčky v Orlických horách Novinky pro nadcházející zimní sezónu 2012/2013 Ski centrum Říčky v Orlických horách Potvrzením toho, že Ski centrum Říčky v Orlických horách je skutečně velmi inovativním střediskem, které zásadně nikdy

Více

Konkurenceschopnost českých horských středisek podpora a rozvoj horských středisek z pohledu státu

Konkurenceschopnost českých horských středisek podpora a rozvoj horských středisek z pohledu státu Konkurenceschopnost českých horských středisek podpora a rozvoj horských středisek z pohledu státu MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Praha 2015 Obsah Podpora horských oblastí v roce 2007 2015 Národní program

Více

Přehled lyžařských zájezdů 2015/16

Přehled lyžařských zájezdů 2015/16 Č. záj. cestovní kancelář, Jiří PETR, * U Jezera 5, 74705 Opava, CZ Přehled lyžařských zájezdů 2015/16 Lyž. dny 402 3 411 6 26. sezóna (V dubnu 2016 začneme už 27. sezonu) Cena před Místo Termín Další

Více

SKI Bižu s.r.o. VYDÁVÁ PRO. PŘEPRAVNÍ ŘÁD HORSKÝCH DOPRAVNÍCH ZAŘÍZENÍ (lanových drah a lyžařských vleků) ZIMNÍ SEZÓNA

SKI Bižu s.r.o. VYDÁVÁ PRO. PŘEPRAVNÍ ŘÁD HORSKÝCH DOPRAVNÍCH ZAŘÍZENÍ (lanových drah a lyžařských vleků) ZIMNÍ SEZÓNA SKI Bižu s.r.o. VYDÁVÁ PRO lyžařské areály: TANVALDSKÝ ŠPIČÁK SEVERÁK BEDŘICHOV PŘEPRAVNÍ ŘÁD HORSKÝCH DOPRAVNÍCH ZAŘÍZENÍ (lanových drah a lyžařských vleků) ZIMNÍ SEZÓNA SKI Bižu s.r.o. na základě zákona

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ZIMNÍ LYŽAŘSKÁ SEZÓNA 2013/2014

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ZIMNÍ LYŽAŘSKÁ SEZÓNA 2013/2014 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ZIMNÍ LYŽAŘSKÁ SEZÓNA 2013/2014 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky pro zimní lyžařskou sezónu 2013/2014 vydány společností Tatry mountain resorts, a.s., se sídlem Demänovská

Více

VAL DI ISARCO KRONPLATZ NEJLEVNĚJŠÍ LYŽAŘSKÉ BUSOVÉ ZÁJEZDY - PENZIONY NATZ - PESTROST LYŽOVÁNÍ

VAL DI ISARCO KRONPLATZ NEJLEVNĚJŠÍ LYŽAŘSKÉ BUSOVÉ ZÁJEZDY - PENZIONY NATZ - PESTROST LYŽOVÁNÍ VAL DI ISARCO KRONPLATZ NEJLEVNĚJŠÍ LYŽAŘSKÉ BUSOVÉ ZÁJEZDY - PENZIONY NATZ - PESTROST LYŽOVÁNÍ 5,6,7 - denní zájezd ZÁLOHA pouze 1.000 Kč/os. při objednání zájezdu do 16.11.2015!!! Val di Isarco Kronplatz

Více

27. října 2016 Vydává Ministerstvo dopravy

27. října 2016 Vydává Ministerstvo dopravy PŘEPRAVNÍ A TARIFNÍ VĚSTNÍK Povinně zveřejňované informace na základě právních předpisů Číslo 21/2016 27. října 2016 Vydává Ministerstvo dopravy ISSN 1805-9864 Obsah Věci přepravní a tarifní... 2 037/21/2016

Více

Lyžařské kurzy pro první stupeň ZŠ a pro MŠ

Lyžařské kurzy pro první stupeň ZŠ a pro MŠ Lyžařské kurzy pro první stupeň ZŠ a pro MŠ NEJJEDNODUŠŠÍ CESTA K LYŽOVÁNÍ Místo konání kurzů Ski areál Řeka k nejblíže vaší škole www.ski reka.cz, 776776688 Místo konání kurzů Ski areál Řeka nejblíže

Více

Jízdní řád Praha a Středočeský kraj

Jízdní řád Praha a Středočeský kraj Jízdní řád 2019 Praha a Středočeský kraj 21. 11. 2018 Jízdní řád 2019 Platí od neděle 9. prosince 2018 V Praze ujedou vlaky v novém jízdním řádu 5,8 milionu kilometrů, to je oproti současnému jízdnímu

Více

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD LYŽAŘSKÉHO STŘEDISKA

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD LYŽAŘSKÉHO STŘEDISKA NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD LYŽAŘSKÉHO STŘEDISKA SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY HORSKÝCH DOPRAVNÍCH ZAŘÍZENÍ a SKIAREÁL Herlíkovice na základě provozních podmínek areálu, v souladu českou technickou normou ČSN 01 8027,

Více

Drobné úpravy v nočních linkách od 17. 10. 2015

Drobné úpravy v nočních linkách od 17. 10. 2015 Obsah INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Číslo 19 / 2015 Vyšlo 19. 10. 2015 Drobné úpravy v nočních linkách od 17. 10. 2015... 1 Železniční výluka na Posázavském pacifiku od 18. 10. 2015... 1 Podzimní prázdninový provoz

Více

ČESKY. Zimní radovánky RADOSTI NA SNĚHU

ČESKY. Zimní radovánky RADOSTI NA SNĚHU ČESKY 12 Zimní radovánky RADOSTI NA SNĚHU 1 Údolí řeky Ohře odděluje na Sokolovsku dva horské masívy Krušné (800 m.n.m.) hory a Slavkovský V areálu Lišák les. jsou Obě 2 vleky tato místa a 4 sjezdovky

Více

Z i m n í s p o r t y

Z i m n í s p o r t y Z i m n í s p o r t y Sjezdové lyžování: Červenohorské sedlo Kontakt: +420 583 215 118 Ceník lyžování Skipas Dospělý Děti (do 12-ti let) Bodový (25, 50, 100 b.) 160-300 - 500 Kč 110-190 - 300 Kč Bodový

Více

PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU MOŽNOSTI SPOLUPRÁCE SE SDRUŽENÍM

PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU MOŽNOSTI SPOLUPRÁCE SE SDRUŽENÍM PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU MOŽNOSTI SPOLUPRÁCE SE SDRUŽENÍM KRKONOŠE REGIONCARD ojedinělý projekt zaměřený na marketing celého regionu včetně polské strany cílem je přilákat nové klienty a navýšit počet dní

Více

POJEĎTE S NÁMI NA HORY. Milé rodiny, vážení přátelé,

POJEĎTE S NÁMI NA HORY. Milé rodiny, vážení přátelé, POJEĎTE S NÁMI NA HORY Milé rodiny, vážení přátelé, prožijte s námi pololetní a jarní prázdniny. Vybrali jsme pro Vás čtyři horská střediska v Jeseníkách, Beskydech, Krkonoších a Orlických horách. Kromě

Více

M Ě S T O R O K Y T N I C E N A D J I Z E R O U

M Ě S T O R O K Y T N I C E N A D J I Z E R O U O B J E D N A T E L MĚŘÍTKO M Ě S T O R O K Y T N I C E N A D J I Z E R O U - H O R N Í R O K Y T N I C E 1 9 7 5 1 2 4 4 R O K Y T N I C E N A D J I Z E R O U PŘÍLOHA ČÍSLO Z P R A C O V A T E L TENET,

Více

Opatření obecné povahy č. 8/2010 Správy Krkonošského národního parku ve Vrchlabí

Opatření obecné povahy č. 8/2010 Správy Krkonošského národního parku ve Vrchlabí Správa Krkonošského národního parku Vrchlabí 1.12.2010 č.j. KRNAP 10051/2010 Opatření obecné povahy č. 8/2010 Správy Krkonošského národního parku ve Vrchlabí o omezení vstupu z důvodu ochrany přírody Správa

Více

ORGANIZACE DOPRAVY V OBLASTI ŠPINDLERŮV MLÝN A VRCHLABÍ

ORGANIZACE DOPRAVY V OBLASTI ŠPINDLERŮV MLÝN A VRCHLABÍ ORGANIZACE DOPRAVY V OBLASTI ŠPINDLERŮV MLÝN A VRCHLABÍ Vážení návštěvníci a obyvatelé města Špindlerův Mlýn. Jako pořadatelé akce AUDI FIS SKI WORLD CUP 2019 bychom vás rádi seznámili s režimem, ve kterém

Více

Vázení ˇ sportovci. Záruka snehu ˇ. ve Vaší. Pro celou rodinu. Lyzarsky ˇ ˇ areál. www.forsteralm.com. Waidhofen/Ybbs - Gaflenz

Vázení ˇ sportovci. Záruka snehu ˇ. ve Vaší. Pro celou rodinu. Lyzarsky ˇ ˇ areál. www.forsteralm.com. Waidhofen/Ybbs - Gaflenz Sezony Zábava 2008/2009 v snehu Vázení ˇ sportovci Těšíme se, že Vás přivítáme na sjezdovkách ve Forsteralmu. Neustálé zlepšování stávajících zařízení, rozsáhlé zasněžovaci zařízeni a každoročni investice

Více

Hodnocení úrovně vybraných lyžařských areálů v Krkonoších. Bakalářská práce

Hodnocení úrovně vybraných lyžařských areálů v Krkonoších. Bakalářská práce MASARYKOVA UNIVERZITA Fakulta sportovních studií Katedra atletiky, plavání a sportů v přírodě Hodnocení úrovně vybraných lyžařských areálů v Krkonoších Bakalářská práce Vedoucí bakalářské práce: Mgr. Martin

Více

Lednové jízdní řády se i letos přizpůsobí nižší poptávce cestujících na počátku roku

Lednové jízdní řády se i letos přizpůsobí nižší poptávce cestujících na počátku roku INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Číslo 01/2014 Vyšlo 6. 1. 2014 Obsah Trvalé změny PID od 6. 1. 2014... 1 Lednové jízdní řády se i letos přizpůsobí nižší poptávce cestujících na počátku roku... 1 Nová zastávka v Tuchoměřicích...

Více

PROJEKT VEŘEJNÉ REKR EAČNÍ DOPRAVY V NÁRODNÍM PARKU ŠUMAV A ZELENÉ AUTOBUSY VYHODNOCENÍ SEZÓNY 2015 NA PROJEKT ZELENÉ AUTOBUSY V ROCE 2015 PŘISPĚLY

PROJEKT VEŘEJNÉ REKR EAČNÍ DOPRAVY V NÁRODNÍM PARKU ŠUMAV A ZELENÉ AUTOBUSY VYHODNOCENÍ SEZÓNY 2015 NA PROJEKT ZELENÉ AUTOBUSY V ROCE 2015 PŘISPĚLY PROJEKT VEŘEJNÉ REKR EAČNÍ DOPRAVY V NÁRODNÍM PARKU ŠUMAV A ZELENÉ AUTOBUSY VYHODNOCENÍ SEZÓNY 2015 NA PROJEKT ZELENÉ AUTOBUSY V ROCE 2015 PŘISPĚLY PLZEŇSKÝ A JIHOČESKÝ KRAJ 1 OBSAH: ZELENÉ AUTOBUSY Vyhodnocení

Více

Kampaň Česko země příběhů. Martin Šlajchrt _

Kampaň Česko země příběhů. Martin Šlajchrt _ Kampaň Česko země příběhů Martin Šlajchrt _ Domácí cestovní ruch - jaký je aktuální stav 9.12.2013 2 Základní charakteristiky pobytu Jaký je návštěvník turistických regionů v ČR? Kategorie Podíl návštěvníků

Více

Svátky tráví mimo domov pětina Čechů. Právo

Svátky tráví mimo domov pětina Čechů. Právo Svátky tráví mimo domov pětina Čechů Právo - 7.12.2018 4 Povodí Odry začalo s kontrolami lyžařských areálů vodarenstvi.cz 5.12.2018 http://www.vodarenstvi.cz/2018/12/05/povodi-odry-zacalo-s-kontrolami-lyzarskycharealu/

Více

2.Volba návrhové a mandátové komise, určení zapisovatele a ověřovatele zápisu

2.Volba návrhové a mandátové komise, určení zapisovatele a ověřovatele zápisu Zápis z jednání 11. valné hromady Sdružení pro rozvoj cestovního ruchu v Rokytnici nad Jizerou o.s. konaného dne 29. 11. 2013 od 17:00 hod. v malé zasedací místnosti Základní školy v Dolní Rokytnici nad

Více

Aparthotel x Apartmany Bedrichovsky mlyn. Nabídka developerského projektu - MEMORANDUM

Aparthotel x Apartmany Bedrichovsky mlyn. Nabídka developerského projektu - MEMORANDUM Aparthotel x Apartmany Bedrichovsky mlyn Nabídka developerského projektu - MEMORANDUM A. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 1. Popis širšího okolí 2. Stručná charakteristika obce 3. Popis lokality 3.1. Specifické charakteristiky

Více

Lyžařský zájezd žáků ZŠ Olešská, Praha 10

Lyžařský zájezd žáků ZŠ Olešská, Praha 10 Lyžařský zájezd žáků ZŠ Olešská, Praha 10 Místo:chata HORSKÝ HOTEL, ČERNÁ HORA, JANSKÉ LÁZNĚ Termín: 22. 29. 1. 2011 Odjezd: sobota 22. 1. v 13.00 h, od ZŠ (sraz v 12.20 h) Příjezd: sobota 29. 1. v 11.30

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PŘEPRAVNÍ ZAŘÍZENÍ - KOHÚTKA IV. DOPRAVNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ A. TEXTOVÁ ČÁST

ÚZEMNÍ STUDIE PŘEPRAVNÍ ZAŘÍZENÍ - KOHÚTKA IV. DOPRAVNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ A. TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ STUDIE PŘEPRAVNÍ ZAŘÍZENÍ - KOHÚTKA IV. DOPRAVNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ A. TEXTOVÁ ČÁST OBSAH 1 VSTUPNÍ ÚDAJE... 2 1.1 Identifikační údaje o stavbě... 2 1.2 Základní údaje o účelu dokumentace... 2 1.3

Více

Průvodce "Průvodce Česká republika"

Průvodce Průvodce Česká republika Hora Sněžka 50 44'8.48"N 15 44'23.46"E Sněžka - nejvyšší hora České republiky, s pramenem Labe jednoznačně nejnavštěvovanější cíl Krkonoš. Do počátku 19. století byl náš nejvyšší vrchol znám pod německým

Více