european championship

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "european championship"

Transkript

1 european championship sam rc models Ivančice Czech Republic SAM CZECHOSLOVAKIA CHAPTER NO. 78 LMK CZECH HEAVEN

2 XIII European championship SAM RC models Vážení kolegové, Na počátku příprav nadcházejícího XIII. mistrovství it tí Evropy zastihla českou modelářskou veřejnost velmi smutná zpráva: Jaroslav Rybák, modelář tělem i duší a současně i prezident klubu SAM 311, nás navždy opustil. Tato událost citelně zasáhla nás všechny. Zasáhla i klub SAM 311, pověřený organizací naší vrcholné soutěže v roce 2015, neboť tento klub ztratil vůdčí osobnost, která byla garancí úspěšného průběhu této vrcholné soutěže. Upřímně, nebylo to snadné rozhodování. Každý, kdo zkusil organizovat soutěž, ať již na klubové, národní, nebo mezinárodní úrovni, ví, že je to věc vždy velmi náročná a mnohdy i nevděčná. Cíle našeho klubu byly jasné. Věnovat soutěž Jaroslavovi, uctít tak jeho památku. Současně ale zajistit, Sponzoři: Byl to právě Jaroslav Rybák, který stál u zrodu klubu SAM 78 Czechoslovakia v roce Snad právě proto, snad i kvůli přímluvě našeho europrezidenta Fera Swieteho, převzal klub SAM 78 odpovědnost za organizaci mistrovství v roce aby soutěž byla příjemným set- káním všech, kterým učarovala modelářská historie. Myslíme, že náš klub udělal vše pro to, aby soutěž proběhla důstoj- které je modelá- ně a v prostředí, řům veskrze nakloněno. Partnera jsme nalezli nejen v LMK Czech Heaven, které vlastní špič- kově vybavené modelářské letiště, včetně veškerého nezbytného zá- zemí a pro věc zapálených členů, podporu přislíbilo i město Ivančice a Jihomoravský kraj. Na následujících stránkách se dozvíte veškeré potřebné inforsamotné soutěži, ale mace nejen o také získáte informace o uby- místech v okolí a pravid dlech modelářského tování, o zajímavých letiště. Přesto vám doporučujeme sledo- stránky našeho vat Internetové klubu, kde budou informace postupně doplňovány a upřesňovány. Nechť je XIII. mistrovství Evropy soutěží, která bude nejen sportovní událostí, ale také příjemným společným setkáním Výbor klubu SAM 78 JETI model MODELLSTUDIO CZ CzechAero.cz Classic models Light wheels BB model z cz MP JET Z-TRADE

3 Letiště v Budkovicích aneb Česk ké nebe Letiště: Soukromé modelářské letiště Czech Heaven Adresa: Ivančice 119, Ivančice GPS Souřadnice: N, E Web: hh / Modelářské letiště Czech Heaven v Ivančicích-Budkovicích se nachází 20 km jihozápadně od jihomoravské metropole - Brna. Jedná seonovésoukromé letiště, které bylo vystavěno samotnými modeláři, a tak poskytuje veškeré potřebné modelářské zázemí v kvalitě, která je obvykle málokdy k vidění. Své kvality již prokázalo řadou vrcholných modelářských akcí včetně akcí mezinárodních. Areál nabízí ubytování ve stanech s možností připojení elektrické energie, k dispozici jsou také bungalovy nebo ubytování přímo v hlavní budově. Pro soutěžící, kteří využijí ubytování mimo prostory areálu, je k dispozici vyhrazená parkovací plocha. Přímo v areálu je restaurace, která bude v průběhu mistrovství otevřena jak pro potřeby soutěžících, tak i případných návštěvníků v průběhu celého dne. K dispozici je rovněž možnost večerního posezení. Zázemí letiště je jistě věc důležitá, nicméně neméně důležitým je i samotný letový prostor. Letová plocha je vybavena velmi kvalitním asfaltovým povrchem, je oddělena od zbývající části areálu dostatečně vysokou sítí. Bez zajímavosti není ani to, že orientace plochy je taková, aby pilot při létání nebyl v žádné denní době oslňován sluncem. Je těžké popsat veškeré vlastnosti tohoto areálu, které lze shrnout jedním slovem: perfektní. Přesto jsme jeden nedostatek nalezli. Modelářská plocha je sice dostatečně rozměrná pro létání s motorovými modely, pro start modelů kategorie OTVR ve větším množství jí přeci jen trochu na velikosti schází. Modelařům ale evidentně fandí i místní zemědělci, a tak bude pro potřeby našeho mistrovství část pole sklizena o nějaký ten den dříve tak, aby bylo možno natáhnout startovací šňůry v dostatečném množs ství i délce.

4 Letiště v Budkovicích aneb Česk ké nebe Závěrem několik technických informací: Příjezd Bohužel, v průběhu mistrovství bude probíhat rekonstrukce silnic v okolí obce Tetčice, což bude poněkud komplikovat příjezd z dálnice D1 (Praha - Brno). Doporučujeme tedy Exit 182, a dále pokračovat přes Rosice, Zbýšov, Oslavany, Ivančice na letiště v Budkovicích. Pravidla modelářského letiště Modelářské letiště dbá na bezpečnost všech, kteří se pohybují na letišti, tedy nejen soutěžících a pilotů, ale také diváků. Tímto bych chtěl apelovat na všechny soutěžící, aby důsledně dodržovali pravidla a pokyny, se kterými budou seznámeni v rámci každodenních briefingů. Areál je vybaven asfaltovými cestami pro pohyb vozidel, samotné parkovací plochy jsou ale travnaté. V důsledku specifického podloží travnatý povrch při dešti velmi rychle změkne, nicméně voda se po dešti velmi rychle vsakuje. Chovejte se tedy se svými vozy tak, abyste zbytečně tento krásný areál letiště nepoškozovali. Celý areál je pro případ škod pojištěn, nicméně způsobí-li soutěžící nějakou škodu, bude po něm vymáhána. Zkontrolujte si tedy, jestli je vaše modelářská pojistka stále platná.

5 Harmonogram soutěže, pravidla, registrace sou utěžících :00-19:00 Přejímka modelů 18:00-20:00 International Committee Meeting :00-11:00 Zahájení 11:00-11:30 Briefing 11:30-18:00 OTVR - OTMR"AB" 18:00-19:00 Fly off 19:00-19:30 Vyhodnocení a předání- cen :00-09:30 Briefing 09:30-18:00 ELOT - NMR 2,5 - ELEKTRO ORUBER 18:00-19:00 Fly off 19:00-19:30 Vyhodnocení a předání- cen :00-09:30 Briefing 09:30-18:00 SPEED 400-1/2 TEXACO - NMR 18:00-19:00 Fly off 19:00-19:30 Vyhodnocení a předání- cen :00-09:30 Briefing 09:30-17:00 TEXACO - OTMR"C" - ALOT 17:00-18:00 Fly off 18:00-19:30 Modelářská show 19:30 -? Vyhodnocení a předání- ce en Ukončení Banket a ohňostroj :00-09:30 Náhradní den Pravidla Na mistrovství se bude létat dle pravidel schválených Evropským výborem pro roky 2014 až 2016 včetně kategorií ALOT (Altitude Limited Old Timer) a Electrorubber. Kompletní znění pravidel je dostupné na stránkách Registrace soutěžících Vyplněné přihlášky současně s vyplněnými startovními kartami v katena kontaktní goriích, ve kterých se budete soutěže účastnit, zasílejte adresu: Zdeněk Hanáček Velké Kunětice Velké Kunětice Czech Republic jes.krakonos@seznam.cz Tel.: Uzávěrka přihlášek je Startovné je stanoveno o na 10 EUR za kaž- aktuálně platného dý model. Úhrada bude probíhat při registraci i v CZK dle kurzu. Přihlášky a startovní karty jsou dostupné na stránkách.

6 Ubytování - hotely a ubytovny y v okolí HOTEL BESEDNÍ DŮM Tesařovo náměstí 1, Ivančice tel./fax: dvoulůžkových pokojů s TV (kabelové připojení), 10 pokojů po 4 5 lůžkách bez TV besednidumivancice@volny.cz Vzdálenost cca 4 km od letiště. PENZION PRINC Jana Fibicha 12, Ivančice tel.: , , lůžek (5 jednolůžkových, 6 dvoulůžkových pokojů, 1apartmán s WC a sprchou) Cena: 1/1 500 Kč/pokoj, 1/2 700 Kč/pokoj Vzdálenost cca 4 km od letiště. SNACK BAR Oldřich Marek Komenského nám. 18, Ivančice tel.: třílůžkové a 1 dvoulůžkový pokoj s WC a sprchou Cena: 350 Kč/lůžko Vzdálenost cca 4 km od letiště. PENZION U URBANŮ Pod Hájkem 94, Ivančice-Alexovice tel.: , Ubytovací kapacita: 5 dvoulůžkových pokojů Cena: 1/2 900 Kč/pokoj se snidani Vzdálenost cca 3 km od letiště. Penzion ChaCha Kounická 26, Ivančice tel.: Vedoucí penzionu: Soňa Zaliborová Vzdálenost cca 3 km od letiště. Penzion Senorady Senorady 159 tel./fax: penzion.senorady@centrum.cz Vzdálenost cca 13 km od letiště. Hotel Vinum Coeli **** Masarykovo náměstí 5, Dolní Kounice Recepce: info@vinumcoeli.cz Vzdálenost cca 14 km od letiště. Penzion Pamír Padělky 381, Zbýšov u Brna tel.: fax: Vzdálenost cca 14 km od letiště. Hotel Ryšavý Vémyslice 73 Ubytovani obsahuje wellness, doporučujeme! Hotel, gastronomie, víno tel.: Sport a wellness tel.: rezervace@hotelrysavy.cz Vzdálenost cca 14 km od letiště.

7 Zajímavá místa vokol lí letiště Jaderná elektrárna Dukovany GPS: N, E Jaderná elektrárna Dukovany byla spuštěna v roce 1985 a svým výkonem 1760 MW pokrývá přibližně 20% spotřeby elektrické ké energie v České republice. Informační centrum je ote evřeno každý ždýden od d900d 9:00 do :00 a nabízí virtuální prohlídku celou elektrárnou Dalešický pivovar GPS: N, E Pivovar proslavený filmem Postřižiny s okouzlující Magdou Vašáryovou v jedné z hlavních rolí. V areálu pivoprovozu pivovaru, prohlédnout je ale varu je muzeum rakousko-uherského pivovarnictví včetně původního možno i současný provoz včetně ochutnávky tamního piva. Hrad a zámek Dolní Kounice GPS: N, E Hrad, jehož historie sahá až do roku Klášter Rosa Coeli - Dolní Kounice GPS: N, E Pozůstatky kláštera řádu premonstrátek, založeného v roce 1181 Židovská synagoga, židovský hřbitov - Dolní Kounice GPS: N, E Do třetice Dolní Kounice. Židovské osídlení v této obci sahá do čtrnáctého století. V Dolních Kounicích se načást původní židovské chází rekonstruovaná synagoga s barokní výzdobou, židovský hřbitov a čtvrti Technické muzeum - Brno GPS: N, E Technické muzeum v Brně nabízí zajímavé sbírky mj. v oblastech vozidel, letecké techniky, parních strojů, řemesel. Moravské zemské muzeum - Anthropos - Brno GPS: N, E Stálá expozice Moravského zemského muzea věnovaná nejstaršímu osídlení Moravy Třebíč GPS: N, E Zámeksexpozicemi pohyblivých betlémů, dýmek a vltavínů. V areálu se nachází Bazilika svatého Prokopa, která se stejně jako třebíčská židovská čtvrť nachází na seznamu památek UNESCO. Zámek Náměšť nad Oslavou GPS: N, E Renesanční zámek z 2. poloviny 16. století. Zámek Jaroměřice nad Rokytnou GPS: N, E Barokní zámek z 1. poloviy 18. století.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Budova hotelu: Leží na vlastním pozemku. Sestává z hlavní budovy, dvorního traktu a budovy tzv. ubytovny. V současné době

Více

Vysočina Tourism, příspěvková organizace

Vysočina Tourism, příspěvková organizace Vysočina Tourism, příspěvková organizace 1 2 Novinky na Vysočině Nově otevřeno v roce 2015 Centrum služeb pro turisty Řásná (leden) Znovuotevřeno Informační centrum Elektrárny Dukovany (leden) Ekologické

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky ( základní

Více

Soutěž v míchání nápojů z piva a produktů rodinného pivovaru Chodovar - Chodová Planá.

Soutěž v míchání nápojů z piva a produktů rodinného pivovaru Chodovar - Chodová Planá. Soutěž v míchání nápojů z piva a produktů rodinného pivovaru Chodovar - Chodová Planá. Soutěž vyhlašuje Pivní klub ČR, ve spolupráci s rodinným pivovarem Chodovar s.r.o. Chodová Planá, za podpory Západočeské

Více

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob ,

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob , Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 97 22 43 053, mob. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo

Více

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ]

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ] Ubytování Hotely Hotel Gurmán 10 kompletně vybavených pokojů, nejnáročnějším zákazníkům můžeme nabídnout zámecké či královské apartmá s výhledem na zámek a vybavením pro prožití těch nejkrásnějších chvil.

Více

36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23.

36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23. ORGANIZÁTOR: POŘADATEL: MÍSTO KONÁNÍ: 36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23. ZÁŘÍ 2007 ČESKÝ BADMINTONOVÝ SVAZ ZÁTOPKOVA

Více

penzion Patria Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, Špecifikácia:

penzion Patria Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, Špecifikácia: penzion Patria Špecifikácia: Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, 691 10 Nabízíme útulné ubytování v penzionu za příjemnou cenu v obci Kobylí, který najdete poblíž Lednicko-valtického areálu. Kapacita 70

Více

Soutěž v míchání nápojů z piva a produktů rodinného pivovaru Chodovar - Chodová Planá.

Soutěž v míchání nápojů z piva a produktů rodinného pivovaru Chodovar - Chodová Planá. 2007 Soutěž v míchání nápojů z piva a produktů rodinného pivovaru Chodovar - Chodová Planá. Soutěž vyhlašuje Pivní klub ČR, ve spolupráci s rodinným pivovarem Chodovar s.r.o. Chodová Planá, za podpory

Více

Soutěž v míchání nápojů z piva a produktů rodinného pivovaru Chodovar - Chodová Planá.

Soutěž v míchání nápojů z piva a produktů rodinného pivovaru Chodovar - Chodová Planá. Soutěž v míchání nápojů z piva a produktů rodinného pivovaru Chodovar - Chodová Planá. www.pivniklub.cz Soutěž vyhlašuje Pivní klub ČR www.pivniklub.cz, ve spolupráci s rodinným pivovarem Chodovar s.r.o.

Více

podle sdělení provozovatele nejsou návštěvníci statisticky sledováni

podle sdělení provozovatele nejsou návštěvníci statisticky sledováni HAVLÍČKOBRODSKO Havlíčkův Brod - Galerie výtvarného umění 19 597 20 461 23 528 18 193 18 231 Havlíčkův Brod - Muzeum Vysočiny 11 022 12 101 16 613 11 996 13 143 Havlíčkův Brod - Vyhlídková věž kostela

Více

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu 24. - 25. 1. 2016 Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill a.s. + ČHSF OPEN PŘEBOR HZS ČR a MISTROVSTVÍ

Více

Celostátní dvoudenní konference Nukleární medicíny v Příbrami sekce SZP ČSNM a ČAS 23. - 24.října 2008

Celostátní dvoudenní konference Nukleární medicíny v Příbrami sekce SZP ČSNM a ČAS 23. - 24.října 2008 Celostátní dvoudenní konference Nukleární medicíny v Příbrami sekce SZP ČSNM a ČAS 23. - 24.října 2008 pořádá Oddělení nukleární medicíny Oblastní nemocnice Příbram a.s. s Českou společností nukleární

Více

HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE

HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE LOKALITA Hotel Gustav Mahler sídlí v centru Jihlavy i celé Vysočiny a poskytuje příjemné ubytování v budově bývalého

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CHORVATSKO CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky

Více

PROPOZICE. mčr nohejbal. singl

PROPOZICE. mčr nohejbal. singl PROPOZICE mčr nohejbal 26. Mistrovství ČR mužů 18. Mistrovství ČR žen 21. BOTAS Mistrovství ČR dorostenců 18. GALA Mistrovství ČR starších žáků singl Z pověření Českého nohejbalového svazu pořádá Martin

Více

TR VYSOČINA. Iveta Hennetmairová. Iveta Hennetmairová. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

TR VYSOČINA. Iveta Hennetmairová. Iveta Hennetmairová. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám TR VYSOČINA Iveta Hennetmairová Iveta Hennetmairová Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Iveta Hennetmairová,

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Devět Skal*** Vysočina Žďárské vrchy Lokalita Hotel byl postaven vedle původního turistického hotelu pana Chocholáče - dnes zrekonstruovaná Milovská restaurace.

Více

Organizačně technické podmínky

Organizačně technické podmínky Občanské sdružení Šumava bez hranic Ukázka připraveného produktu zájezd Za krásami pošumavských hradů a zámků Název zájezdu: Za krásami pošumavských hradů a zámků Druh zájezdu: Třídenní standardní poznávací

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA *****

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** 8,11,12,15 - denní zájezd Resortem protéká 650 m dlouhá řeka. Mnoho zábavy pro děti v Mitsis Wonderland. K dispozici 10 tematických restaurací. Poloha:

Více

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým Vážení přátelé, jak možná víte, letos v červnu jsme pořádali historicky první setkání určené teenagerům a dospělým. Konalo se v Rozdrojovicích u Brna a mnozí z Vás mohou potvrdit, že se více než vydařilo.

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Hotel Gastronomie Kongres & Events Wellnes & Spa Kontakty Orea Spa Hotel Monty **** Mariánské Lázně Lokalita Orea Spa Hotel Monty - jedinečný historický hotel s unikátním

Více

Resort a kemp Michael

Resort a kemp Michael Resort a kemp Michael Vytisknout PDF Zaostrog / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

LAKE LIPNO FINN CLASS 2013 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

LAKE LIPNO FINN CLASS 2013 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY LAKE LIPNO INTERNATIONAL CZECH CHAMPIONSHIP FINN CLASS 2013 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY FINN CLASS 2013 1. - 4. 8. 2013 Úvodník Vážení finnaři a příznivci této olympijské třídy, V minulém roce jsme se

Více

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi Achillion hotelové apartmány*** ŘECKO Zakynthos / Amoudi / / Poloha: apartmánový hotel Achillion se nachází v malé vesničce Amoudi cca 6 km od centra Alikanas a Alikes. Achillion leží v klidné části, v

Více

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE Původní tvrz ze 14. století, přebudovaná na renesanční zámek, ke které později přibyly i barokní prvky. Až do konce Druhé světové války byl zámek součástí pivovaru. Poté se stal

Více

Letní soutěž správné odpovědi

Letní soutěž správné odpovědi Letní soutěž správné odpovědi 1. SOUTĚŽNÍ KOLO 1. Jaderná elektrárna Dukovany slaví v letošním roce své 30. výročí. Při příležitosti tohoto výročí vymysli básničku, která bude mít alespoň 10 slok. Odpověď:

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka!  ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes / / / 2 Poloha: jednoduchý rodinný hotel se nachází v blízkosti klidného letoviska Alykes přímo u pláže, v okolí hotelu je dostatek ochodů a taveren,

Více

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob ,

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob , Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel. 97 22 43 051, mob. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí

Více

Aeroklub České republiky

Aeroklub České republiky Aeroklub České republiky Aeroklub Kolín Letiště Kolín LKKO 129,15 pořádá Soutěž o pohár starosty města Kolína v akrobacii kluzáků Kolín 21.9. 2013 1. Cíl soutěže a soutěžní kategorie Hlavním cílem soutěže

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

SK RADIOSPORT BÍLOVICE NAD SVITAVOU oddíl rádiového orientačního běhu ASOCIACE ROB ČESKÉ REPUBLIKY

SK RADIOSPORT BÍLOVICE NAD SVITAVOU oddíl rádiového orientačního běhu ASOCIACE ROB ČESKÉ REPUBLIKY SK RADIOSPORT BÍLOVICE NAD SVITAVOU oddíl rádiového orientačního běhu ASOCIACE ROB ČESKÉ REPUBLIKY Oficiální název soutěže 4 dny ROB / 4 days ARDF Pořadatel SK RADIOSPORT Bílovice nad Svitavou, oddíl ROB,

Více

Zámek Bechyne! Černický zámecek

Zámek Bechyne! Černický zámecek Panství Bechyne Nachází se v lázeňském městečku Bechyně, 120 km jižně od Prahy. Nabízíme příjemný rustikální styl Hotelu a restaurace Panská, sportovně laděné prostředí residence Golf, jedinečnou atmosféru

Více

NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ

NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ PRO HANDICAPOVANÉ BEZBARIÉROVÉ SLUŽBY Informační centrum Sídlí na Husově náměstí 1225 a je bezbariérové. Vstup do prostoru IC je lehce vyvýšený (1 schod), na zazvonění je možno přistavit

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

P O Z V Á N K A IMPRT 2015

P O Z V Á N K A IMPRT 2015 P O Z V Á N K A IMPRT 2015 Připravili jsme pro Vás IMPRT 2015 (instrukčně metodickou poradu revizních a provozních techniků), odborný seminář, zaměřený do oblasti UTZ a VTZ zdvihacích, dopravních a tlakových

Více

*** hotel Amber Černigov kapacita 350 lůžek ***hotel Alessandria kapacita 230 lůžek **hotel Garni kapacita 50 lůžek **hotel Stadion

*** hotel Amber Černigov kapacita 350 lůžek ***hotel Alessandria kapacita 230 lůžek **hotel Garni kapacita 50 lůžek **hotel Stadion *** hotel Amber Černigov Riegrovo nám. 1494 tel 495 814 111 500 02 Hradec Králové fax 495 521 998 e-mail hotel@cernigov.cz cernigov@cpihotels.cz web www.cpihotels.cz kapacita 350 lůžek Hotel s vysokým

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 BLUE HORIZON NNNN Rhodos letovisko Trianta/Ixia CZE TIP 52519A 4,7/6 Poloha: přímo na oblázkovo písečné pláži. Rhodos město cca 8 km. Autobusová zastávka před hotelem. Možnosti pro nakupování cca 250 m.

Více

www.mdas.cz/lmk223 Sešlost podobn potrefených modelá, hodn letové zábavy a trocha sout žení.

www.mdas.cz/lmk223 Sešlost podobn potrefených modelá, hodn letové zábavy a trocha sout žení. LMK Kutná Hora 1. 223 a klub ULL AVZO Nové Dvory po ádá na UL letišti Rohozec u Kutné Hory sout žní setkání majitel a p átel RC maket a polomaket, p ípadn prototypu UL letadel. PROGRAM: 30.4. 9.00 20.00

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ Č. 1 2008/09

ROZPIS SOUTĚŽÍ Č. 1 2008/09 ČESKÝ ŠERMÍŘSKÝ SVAZ ROZPIS SOUTĚŽÍ Č. 1 2008/09 Brněnský krokodýl - fleret kadeti x, junioři x pořadatel - Sokol Brno I. ředitel - Mgr. Pavel Vaníček, e-mail: vanpav@post.cz, tel. 608 861 804 místo -

Více

1. Varianta prohlídkový zámek + galerie. 2. Varianta prohlídkový zámek + hotel. 3. Varianta prohlídkový zámek + seniorský program

1. Varianta prohlídkový zámek + galerie. 2. Varianta prohlídkový zámek + hotel. 3. Varianta prohlídkový zámek + seniorský program Zámek Brtnice Program investora pro vyhledávací studii k jednotlivým variantám využití zámku v Brtnici. 1. Varianta prohlídkový zámek + galerie Využití celého zámku jako universálního turistického cíle

Více

Zámecký hotel Sychrov

Zámecký hotel Sychrov Zámecký hotel Sychrov Kongresová nabídka Zámecký hotel Sychrov je mimo jiné předurčen jako cíl kongresové turistiky. Svým vybavením patří mezi nejlepší v Libereckém kraji. Nabízíme komplexní a profesionální

Více

Nidri - Hotel Gregory s ***

Nidri - Hotel Gregory s *** CK TURISTA Nidri - Hotel Gregory s *** 11 - denní zájezd Poloha: Menší rodinný hotel sestávající ze dvou dvoupatrových budov má ideální polohu přímo u pláže. Centrální ulice, tvořící jedno z center střediska,

Více

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy)

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy) Krajinou Lichtenštejnů Přijeďte se přesvědčit o jedinečnosti Lednicko-valtického areálu. Tento unikátní park o rozloze okolo 280 km2 tvořil mocný rod Lichtenštejnů po dobu tří staletí a od roku 1996 je

Více

REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete e-mailem na terezia.nemcova@fs.cvut.cz co nejdříve, pokud možno do 31. července 2012.

REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete e-mailem na terezia.nemcova@fs.cvut.cz co nejdříve, pokud možno do 31. července 2012. ELEN 2012 Praha Česká republika, 11. 09. 12. 09. 2012 Místo konání: Masarykova kolej, Thákurova 1, Praha 6 * REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete e-mailem na terezia.nemcova@fs.cvut.cz co nejdříve,

Více

Mistrovství ČR žáků a juniorů v rybolovné technice SEDLČANY 6.-8.6. 2014

Mistrovství ČR žáků a juniorů v rybolovné technice SEDLČANY 6.-8.6. 2014 Mistrovství ČR žáků a juniorů v rybolovné technice SEDLČANY 6.-8.6. 2014 Vítejte v Sedlčanech Na samé hranici středních a jižních Čech se rozkládá osmitisícové město Sedlčany. Jeho pány v minulosti byli

Více

KONGRESOVÁ NABÍDKA. Kongresové akce až pro 300 osob. Vlastní ubytování až pro 130 osob. Rauty, cocktaily, recepce až pro 500 osob

KONGRESOVÁ NABÍDKA. Kongresové akce až pro 300 osob. Vlastní ubytování až pro 130 osob. Rauty, cocktaily, recepce až pro 500 osob KONGRESOVÁ NABÍDKA Hotel Zámek Hrubá Skála je umístěn na vrcholcích mohutných pískovcových skal v romantickém prostředí Českého ráje asi 10 kilometrů od Turnova. Původní hrad ze 14. století byl později

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

PMČR juniorů a akademiků 2019 AK Jaroměř Bulletin no.1. juniorů a akademiků 2019

PMČR juniorů a akademiků 2019 AK Jaroměř Bulletin no.1. juniorů a akademiků 2019 Bulletin no.1 Plachtařské ké mistrovství České Če republiky juniorů a akademiků 2019 Soutěž pořádá ve spolupráci s Aeroklubem České republiky z pověření Odborné sportovní komise bezmotorového létání AeČR

Více

ROP Jihovýchod. Prezentace vybraných projektů Plány do dalších let Ing. Artur Zatloukal

ROP Jihovýchod. Prezentace vybraných projektů Plány do dalších let Ing. Artur Zatloukal ROP Jihovýchod Prezentace vybraných projektů Plány do dalších let Ing. Artur Zatloukal Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti 1.1 Rozvoj dopravní infrastruktury

Více

Mistrovství ČR 2016 v akrobacii kluzáků Jaroměř, Aeroklub České republiky. Aeroklub Jaroměř LKJA 119,1. pořádá. Mistrovství ČR 2016

Mistrovství ČR 2016 v akrobacii kluzáků Jaroměř, Aeroklub České republiky. Aeroklub Jaroměř LKJA 119,1. pořádá. Mistrovství ČR 2016 Aeroklub České republiky Aeroklub Jaroměř LKJA 119,1 pořádá Mistrovství ČR 2016 v akrobacii kluzáků v kategoriích Sportsman, Intermediate a Advanced 1. Cíl soutěže a soutěžní kategorie Hlavním cílem soutěže

Více

OVOCNÉ DŘEVINY V KRAJINĚ A JEJICH VYUŽITÍ. 14. listopadu 2013 v Lednici. 1. cirkulář. Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta v Lednici

OVOCNÉ DŘEVINY V KRAJINĚ A JEJICH VYUŽITÍ. 14. listopadu 2013 v Lednici. 1. cirkulář. Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta v Lednici Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta v Lednici Vás za podpory projektu OPVK Partnerské sítě pro zahradnictví a krajinářskou architekturu srdečně zve na konferenci OVOCNÉ DŘEVINY V KRAJINĚ A

Více

PROPOZICE OTEVŘENÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PARAŠUTISMU V SKUPINOVÉ AKROBACII FS4,FF A FS MOST 2019

PROPOZICE OTEVŘENÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PARAŠUTISMU V SKUPINOVÉ AKROBACII FS4,FF A FS MOST 2019 PROPOZICE OTEVŘENÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PARAŠUTISMU V SKUPINOVÉ AKROBACII FS4,FF A FS MOST 2019 V souladu se sportovním řádem FAI a na základě souhlasu sportovní parašutistické komise Aeroklubu

Více

MAJÁK BOROVANY. Modelářský klub SMČR, r. č. 511 U Dubu 481, , Borovany IČ: PROPOZICE

MAJÁK BOROVANY. Modelářský klub SMČR, r. č. 511 U Dubu 481, , Borovany IČ: PROPOZICE MAJÁK BOROVANY Modelářský klub SMČR, r. č. 511 U Dubu 481, 373 12, Borovany IČ: 751 082 75 www.majakborovany.cz PROPOZICE Mistrovství České republiky mládeže 2016 Vyhlašovatel: Svaz modelářů České republiky

Více

Mistrovství České republiky staršího žactva v běhu na lyžích s mezinárodní účastí pro rok Vysoké nad Jizerou února 2018.

Mistrovství České republiky staršího žactva v běhu na lyžích s mezinárodní účastí pro rok Vysoké nad Jizerou února 2018. Mistrovství České republiky staršího žactva v běhu na lyžích s mezinárodní účastí pro rok 2018 Vysoké nad Jizerou 15. 18. února 2018 Propozice 1 PROPOZICE Mistrovství České republiky staršího žactva v

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka Liberec Konferenční nabídka Kategorie Mezinárodní čtyřhvězdičkový hotel s konferenčními prostory pro 400 osob, člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Liberec 1, v klidné parkové části

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011 MěDK Elektra, příspěvková organizace Městské a turistické informační centrum Luhainfo Masarykova 950, 763 26 Luhačovice Tel.: 577 133 980 www.luhacovice.cz E-mail: luhainfo2@mdkelektra.cz NABÍDKA UBYTOVÁNÍ

Více

BS - Registrační formulář pro ubytovatele

BS - Registrační formulář pro ubytovatele BS - Registrační formulář pro ubytovatele 1. Sídlo firmy / provozovna Název firmy: Obec: Ulice: IČO: Č. orientační Č. popisné VAT ID (DIČ): Číslo účtu: PSČ: Regionální zatřídění: E-mail: Tel.: Fax: Poskytované

Více

13. ročník MEZINÁRODNÍ ŠACHOVÝ FESTIVAL INGEM PLZEŇ 2014

13. ročník MEZINÁRODNÍ ŠACHOVÝ FESTIVAL INGEM PLZEŇ 2014 13. ročník MEZINÁRODNÍ ŠACHOVÝ FESTIVAL INGEM PLZEŇ 2014 16. 23. 8. 2014 PLZEŇ ČESKÁ REPUBLIKA Šachový klub 64 Plzeň pořádá 13. ročník mezinárodního šachového festivalu INGEM PLZEŇ 2014 hraného zároveň

Více

ve spolupráci s ParaCENTRUM Fenix, ASTV a ČSTPS pořádá pod záštitou primátora statutárního města Brna Turnaj stolního tenisu vozíčkářů

ve spolupráci s ParaCENTRUM Fenix, ASTV a ČSTPS pořádá pod záštitou primátora statutárního města Brna Turnaj stolního tenisu vozíčkářů P O Z V Á N K A Sportovní klub M O R A V I A B R N O Mikulovská 9 629 00 BRNO ve spolupráci s ParaCENTRUM Fenix, ASTV a ČSTPS pořádá pod záštitou primátora statutárního města Brna Bc. ROMANA ONDERKY,MBA

Více

25 C 24 C CARLTON PALACE HOTEL ***** Aktuální počasí. Informace o hotelu. Informace o pokoji. Destinace: Emiráty - DUBAI

25 C 24 C CARLTON PALACE HOTEL ***** Aktuální počasí. Informace o hotelu. Informace o pokoji. Destinace: Emiráty - DUBAI CARLTON PALACE HOTEL ***** Destinace: Emiráty - DUBAI Carlton Palace Hotel nabízí výbornou polohu a dobré dopravní spojení. Nachází se na prestižní ulici Al Maktoum. Apartmány a pokoje mají klimatizaci,

Více

MISTROVSTVÍ SVĚTA DRUŽSTEV SENIORŮ V ŠACHU 50+ a 65+

MISTROVSTVÍ SVĚTA DRUŽSTEV SENIORŮ V ŠACHU 50+ a 65+ Světová šachová federace (FIDE) Šachový svaz České republiky agentura AVE-KONTAKT Pardubice MISTROVSTVÍ SVĚTA DRUŽSTEV SENIORŮ V ŠACHU 50+ a 65+ Praha, Česká republika 5.3. - 15. 3. 2020 1. Pozvánka PROPOZICE

Více

AKTUÁLNÍ ELEKTRONICKÉ EVIDENČ NÍ SYSTÉMY

AKTUÁLNÍ ELEKTRONICKÉ EVIDENČ NÍ SYSTÉMY Oborová komise muzejních archeologů při Asociaci muzeí a galerií České republiky pořádá spolu s Moravským zemským muzeem Centrem kulturní antropologie a Ústavem Anthropos v Brně ve dnech 31. 5. 2. 6. 2017

Více

Níže detailní informace k soustředění a budeme se těšit na viděnou v zimně na soustředění endurové školy.

Níže detailní informace k soustředění a budeme se těšit na viděnou v zimně na soustředění endurové školy. Zima už se nezadržitelně blíží a bohužel u nás nebude možné moc jezdit. Proto spousta jezdců vyhledává lokality na zimní tréninky v zahraničí, kde to počasí je přeci jenom lepší. Spoustu let jsme jezdili

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri Achilleas studia *** 42 Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska Nidri, přímo u písčité pláže s pozvolným přístupem do vody. Centrum Nidri s přístavem a mnoha tavernami je vzdálený asi 1 kilometr.

Více

Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC

Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC 4 HVĚZDIČKOVÉ HOTELY EA Hotel Sonáta Sokolská 1576/68, 110 00 Praha 1 Luxusní EA Hotel Sonáta je situován v centru města, jen pár kroků od Václavského

Více

11. Mezinárodní mistrovství ČR

11. Mezinárodní mistrovství ČR 11. Mezinárodní mistrovství ČR v lovu ryb udicí na plavanou 1. - 2. 7. 2006, revír Dyje 5 Moravský Rybářský Svaz Brno ÚO LRU - plavaná ve spolupráci s MO-MRS Pohořelice požádají s pověření ČRS na revíru

Více

Havlíčkova 2167, Hořice. Tel.: 481 368 661, 481 368 662, e-mail: europa@busline.cz http://www.busline.cz/cestovni_agentura/25/

Havlíčkova 2167, Hořice. Tel.: 481 368 661, 481 368 662, e-mail: europa@busline.cz http://www.busline.cz/cestovni_agentura/25/ Marina Grande : 2 lůžka, přímo na pláži, miniapartmán skládá se z obývacího pokoje s kuchyňském koutem a dvoulůžkovým gaučem, WC a sprch. kout,balkon, klimatizace Cena za APP Marina Grande v termínu 9.

Více

HUSTOPEČE. Hotel Rustikal. Vodáková Dagmar. Na Hradbách 5. 693 01 Hustopeče. tel.: 519 411 680. fax: 519 413 837. vinarna@rustikal.cz. www.rustikal.

HUSTOPEČE. Hotel Rustikal. Vodáková Dagmar. Na Hradbách 5. 693 01 Hustopeče. tel.: 519 411 680. fax: 519 413 837. vinarna@rustikal.cz. www.rustikal. HUSTOPEČE Hotel Rustikal Vodáková Dagmar Na Hradbách 5 693 01 Hustopeče tel.: 519 411 680 fax: 519 413 837 vinarna@rustikal.cz www.rustikal.cz Hotel Centro Husova 8 693 01 Hustopeče tel.: 519 413 760 fax:

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

La Vita s*** Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

La Vita s***  Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , La Vita s*** Kontakt: Jana Handrejchová, tel 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Řecko / / Rodinný hotel La Vita s se nachází 4 km od historického městečka

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

Ubytování Doprava: Jízdenky do Černé Hory: jízdenky FIP MÁV ŽCG Zajišťuje klient sám cena za dopravu FIP 1250,- Kč/os

Ubytování Doprava: Jízdenky do Černé Hory: jízdenky FIP MÁV ŽCG Zajišťuje klient sám cena za dopravu FIP 1250,- Kč/os Ubytování je zajištěno ve dvou- a třílůžkových pokojích nebo v apartmánech penzionu, vzdáleného cca 250 m od pláže Ke každému pokoji je k dispozici balkon s posezením, sociální zařízení, lednička a vařič

Více

IX. AUTOMOBILOVÝ SLALOM

IX. AUTOMOBILOVÝ SLALOM ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ IX. AUTOMOBILOVÝ SLALOM MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY Pořádá Auto klub Bažantnice v AČR Hodonín Sobot 3.6.2006 HODONÍN PÁNOV (Autocvičiště ELKO) I. PROGRAM A) Časový harmonogram Uzávěrka

Více

ORP Bystřice nad Pernštejnem Kraj Vysočina

ORP Bystřice nad Pernštejnem Kraj Vysočina Historické městské soubory 1 20 Zámky 2 30 Hrady, tvrze, zříceniny 1 1 55 Křesťanské sakrální památky 2 30 Židovské památky Muzea, galerie 1 10 Jiné atraktivity cestovního ruchu 1 2 90 Turistická informační

Více

Klášterní okruh Trasa: Délka: Časová náročnost:

Klášterní okruh Trasa: Délka: Časová náročnost: Klášterní okruh Trasa: Jihlava Brtnice Telč Nová Říše Délka: 48 km Časová náročnost: 2 dny Jihlava je od Prahy vzdálena 130 km, a pokud využijete dálnici D1, tak za hodinu a půl budete v krajském městě

Více

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08.

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08. Fortuna 3* 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 27.07.13-03.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 200 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

Výběrové řízení A3861

Výběrové řízení A3861 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Výběrové řízení A3861 Prodej komplexu INGE - hotel, restaurace, wellness, bowling, vč. kompletního vybavení, užitná plocha 2.530m 2, pozemky 23.016m 2, Místo, Chomutov Obsah Úvod...

Více

srpna 2016, Kladno - Městský stadion Sletiště

srpna 2016, Kladno - Městský stadion Sletiště OFICIÁLNÍ PROPOZICE PRO MISTROVSTVÍ ČR V ATLETICE MUŽŮ A ŽEN DO 22 LET 27. 28. srpna 2016, Kladno - Městský stadion Sletiště MISTROVSTVÍ ČR MUŽŮ A ŽEN DO 22 LET NA DRÁZE Pořadatel Z pověření ČAS technicky

Více

Program Kurzu krajanů 2014

Program Kurzu krajanů 2014 l. týden 25. 7. Program Kurzu krajanů 2014 odjezd z Prahy příjezd účastníků kurzu do Dobrušky ubytování oficiální zahájení kurzu, - seznámení se s účastníky kurzu - společná večeře 26. 7. 27. 7. rozřazovací

Více

CZECH OPEN XI. ročník festivalu mankalových her. součást XXIX. ročníku mezinárodního festivalu šachu a her. Pardubice

CZECH OPEN XI. ročník festivalu mankalových her. součást XXIX. ročníku mezinárodního festivalu šachu a her. Pardubice CZECH OPEN 2018 XI. ročník festivalu mankalových her součást XXIX. ročníku mezinárodního festivalu šachu a her Pardubice 12. - 19. 7. 2018 Pořadatel: AVE-KONTAKT s.r.o. Ředitel turnaje a hlavní rozhodčí:

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

Řecko Korfu. www.cdtravel.cz Řecko Korfu

Řecko Korfu. www.cdtravel.cz Řecko Korfu Tel.: 972 243 066 Řecký ostrov Korfu (Corfu) je jeden z nejkrásnějších ostrovů Řecka a ve středomoří vůbec. Leží na severu naproti Albánské pevnině. Díky rozmanité floře je nazývaný věčně zeleným ostrovem.

Více

Zařazení materiálu: Šablona: Sada: Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd (V/2) Název materiálu: Autor materiálu: Anotace:

Zařazení materiálu: Šablona: Sada: Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd (V/2) Název materiálu: Autor materiálu: Anotace: Projekt: Příjemce: Tvořivá škola, registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/21.3505 Základní škola Ruda nad Moravou, okres Šumperk, Sportovní 300, 789 63 Ruda nad Moravou Zařazení materiálu: Šablona: Sada:

Více

Seminář ČSVE. pořádaný ve dnech 10. 11. 11. 2015 v hotelu Vinice Hnanice

Seminář ČSVE. pořádaný ve dnech 10. 11. 11. 2015 v hotelu Vinice Hnanice Seminář ČSVE pořádaný ve dnech 10. 11. 11. 2015 v hotelu Vinice Hnanice Vážení, dovolte mi, abych Vás jménem České společnosti pro větrnou energii pozval na tradiční podzimní Seminář ČSVE, který se letos

Více

Komponovaná kulturní krajina. a možnosti její obnovy a zachování

Komponovaná kulturní krajina. a možnosti její obnovy a zachování Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Olomouci Společnost pro zahradní a krajinářskou tvorbu Český národní komitét ICOMOS ve spolupráci s Muzeem umění v Olomouci Vás zvou na odborný seminář

Více

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu skiareál KAMENEC Jablonec nad Jizerou 25. - 26.1. 2015

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu skiareál KAMENEC Jablonec nad Jizerou 25. - 26.1. 2015 Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu skiareál KAMENEC Jablonec nad Jizerou 25. - 26.1. 2015 Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill a.s. + ČHSF Open přebor HZS

Více

23. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ LESNÍKŮ ČR (LSL) KOUTY NAD DESNOU

23. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ LESNÍKŮ ČR (LSL) KOUTY NAD DESNOU 23. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ LESNÍKŮ ČR (LSL) 4. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ ZAMĚSTNANCŮ LČR, s. p. 18. 21. 1. 2018 KOUTY NAD DESNOU Pořadatel : Zaměstnanci Lesů ČR, s. p., KŘ Šumperk a LS Loučná nad Desnou

Více

Pardubice - Přelouč, Česká republika 13. - 17. srpna 2014

Pardubice - Přelouč, Česká republika 13. - 17. srpna 2014 Český svaz vodního lyžování (ČSVL) a Stehno marine klub Pardubice zvou všechny závodníky a týmy Pardubice - Přelouč, Česká republika 13. - 17. srpna 2014 Oficiální bulletin č. 1 závod je konaný pod záštitou

Více

24. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ LESNÍKŮ ČR (LSL) 5. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ ZAMĚSTNANCŮ LČR, s. p NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ

24. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ LESNÍKŮ ČR (LSL) 5. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ ZAMĚSTNANCŮ LČR, s. p NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ 24. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ LESNÍKŮ ČR (LSL) 5. ROČNÍK LYŽAŘSKÝCH SOUTĚŽÍ ZAMĚSTNANCŮ LČR, s. p. 24. 27. 1. 2019 NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ Pořadatel : Zaměstnanci Lesů ČR, s. p., KŘ Jihlava a LS Nové Město

Více

Mistrovství ČR 2018 v akrobacii kluzáků Jaroměř, Aeroklub České republiky. Aeroklub Jaroměř LKJA 119,105.

Mistrovství ČR 2018 v akrobacii kluzáků Jaroměř, Aeroklub České republiky. Aeroklub Jaroměř LKJA 119,105. Mistrovství ČR 2018 v akrobacii kluzáků Jaroměř, 23. 8. 25. 8. 2018 Aeroklub České republiky Aeroklub Jaroměř LKJA 119,105 pořádá Mistrovství ČR 2018 v akrobacii kluzáků v kategorii Sportsman a Intermediate

Více

INFORMACE PRO VOZÍČKÁŘE A DALŠÍ NÁVŠTĚVNÍKY SE SNÍŽENOU POHYBLIVOSTÍ

INFORMACE PRO VOZÍČKÁŘE A DALŠÍ NÁVŠTĚVNÍKY SE SNÍŽENOU POHYBLIVOSTÍ INFORMACE PRO VOZÍČKÁŘE A DALŠÍ NÁVŠTĚVNÍKY SE SNÍŽENOU POHYBLIVOSTÍ Poznámka k parkování v centru Brna na místech s parkovacími automaty mohou držitelé průkazů ZTP a ZTP/P, kteří mají označení O1, parkovat

Více

Kraj Vysočina. Pardubický kraj. November 07, DUM VL 14, Pardubický kraj, Kraj Vysočina.notebook

Kraj Vysočina. Pardubický kraj. November 07, DUM VL 14, Pardubický kraj, Kraj Vysočina.notebook Pardubický kraj http://commons.wikimedia.org/wiki/file%3apardubick%c3%bd_kraj_in_czech_republic.svg Kraj Vysočina http://commons.wikimedia.org/wiki/file:kraj_vysocina.svg 1 Pardubický kraj leží ve východních

Více