Z Á P I S. z 8. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S. z 8. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.03.2011"

Transkript

1 1 Z Á P I S z 8. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk, ing. Macháček Libor, ing. Čermáková Jiřina, Kravčík Libor, Urbiš Radek. Omluven byl ing. Haladej František. Zasedání je usnášení schopné, zápis provede T. Filínová, ověřen bude ing. Jiřinou Čermákovou a Zbyňkem Prokopem. Zahájení zasedání v hodin v zasedací místnosti OÚ. Starostka obce dala hlasovat o návrhu programu 8. zasedání ZO. Zastupitelstvo obce schvaluje následující program jednání: 1.Kontrola usnesení posledního zasedání ZO 2.Stav portfolia Pioneer pro obec Staříč 3.Informace o poskytovaných sluţbách Centrum zdravotních a soc. sluţeb Frýdek-Místek 4.Ţádost o finanční dotaci na rok 2011 Český zahrádkářský svaz Staříč 5.Ţádost o podepsání smlouvy úplatné o zřízení věcného břemene 6. Vyhlášení konkurzního řízení na funkci ředitele ZŠ a MŠ Staříč, p.o. 7. Ţádost o finanční příspěvek Střední škola, ZŠ a MŠ, F-M, p.o. 8. Vyjádření k povolení hornické činnosti pro sloj 080 (22b) ve 2. poli 9. Dodatek č. 5 k dohodě o poskytování sluţeb osobní asistence 10.Nabídka na ozvučovací techniku Restaurace KD ve Staříči 11.Smlouva o dílo č. 324 Oprava kanalizace u paní Záborské 12.Bonusový vklad od Lišky program, Obce ČR 13.Oznámení o vydaných Změnách č. 2 a 3 územního plánu obce Staříč 14.Nabídka poloţkový rozpočet Zateplení tělocvičny 15.Výsledky výběrového řízení Stavební úpravy 4.NP-KD vč. Souvisejících prací 16.Zamítnutí ţádosti o podporu z OP ţivotního prostředí 17.Informace o záměrech projektů na revitalizaci vodních ploch 18.Návrh rozpočtu obce Staříč pro rok Vyhlášení výběrového řízení na zhotovení kuchyní 3. NP a 4. NP KD 20. Úprava dešťové kanalizace kolem KD 21. Ţádost o sponzorský dar Lenka Veličková 22.Ţádost ZŠ Staříč o převedení HV za rok Změna poplatku za stravování ZŠ a MŠ 24.Zápis a usnesení finančního výboru Usnesení č. 138/8 ZO schvaluje poměrem hlasů program jednání ZO ze dne Kontrolu usnesení posledního zasedání ZO provedla starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Byly splněny úkoly uloţené usneseními 106/7, 108/7, 109/7, 111/7, 112/7, 113/7, 114/7, 116/7, 120/7, 121/7, 124/7, 125/7, 128/7, 129/7, 132/7, 133/7, 136/7. Nadále trvají úkoly z usnesení: 110/7, 127/7, 130/7,131/7, 134/7.

2 2 Usnesení č. 45/3/ ZO schvaluje poměrem hlasů prodej části pozemku 743/2, k.ú. Staříč panu Miroslavu Gallovi, Staříč, Sviadnovská č ZO pověřuje Mgr. Jiřího Kubalu k sepsání kupní smlouvy k tomuto prodeji pozemku. 2.Členové ZO byli seznámeni se stavem portfolia Pionner ke dni Usnesení č. 139/8 ZO bere na vědomí stav portfolia Pionner ke dni Centrum zdravotních a sociálních sluţeb Frýdek-Místek, p.o. HOSPIC Frýdek-Místek zaslal obci informaci o poskytovaných sluţbách pro klienty, kteří jsou z důvodu váţného onemocnění nebo zdravotního postiţení závislí na péči osoby blízké a jejich rodinám, které dlouhodobě o svého blízkého pečují v domácím prostředí. Usnesení č. 140/8 ZO bere na vědomí informaci o službách Hospice Frýdek-Místek, centra zdravotních a sociálních služeb. 4. Český svaz zahrádkářů ve Staříči ţádá obec o poskytnutí finanční dotace na rok 2011 ve výši ,- Kč na podporu a rozvíjení odborných znalostí členů. Usnesení č. 141/8 ZO bere na vědomí žádost Českého svazu zahrádkářů Staříč o poskytnutí finanční dotace na rok 2011 ve výši ,- Kč na podporu a rozvíjení odborných znalostí členů. ZO ukládá OÚ zařadit žádost Českého svazu zahrádkářů Staříč do rozpočtu obce na rok Ing. Martin Bárteček, Na Výslunní 2008 předloţil obci ţádost o podepsání smlouvy úplatné o zřízení věcného břemene k přípojce NN. Vlastník: ČEZ Distribuce, a.s. Teplická 874/8, Děčín Název stavby: Staříč, Děrgel přípojka NN k.ú. Staříč, parc. číslo 25. Jednorázová úplata je 1.200,- Kč včetně DPH. Usnesení č. 142/8 ZO schvaluje poměrem hlasů smlouvu úplatnou o zřízení věcného břemene ČEZ Distribuce, a.s. Děčín Obec Staříč Staříč Děrgel-příp. knn IP /2 a zmocňuje starostku obce k jejímu podpisu.

3 3 6. Obec Staříč musí vyhlásit v souladu s 3 vyhlášky MŠMT ČR č. 54/2005 Sb., o náleţitostech konkurzního řízení a konkurzních komisích konkurzní řízení na funkci ředitele příspěvkové organizace Základní škola a Mateřská škola Staříč, okres F-M, p.o. Usnesení č. 143/8 ZO schvaluje poměrem hlasů vyhlášení konkurzního řízení na funkci ředitele ZŠ a MŠ Staříč, okres Frýdek-Místek, příspěvkové organizace. ZO ukládá zveřejnění konkurzního řízení na úřední desce obce Staříč a formou inzerce v tisku. Bod trvá. 7. Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Frýdek-Místek, p.o. ţádá obec o finanční příspěvek pro ţáky dojíţdějící z obce Staříč: Jakuba Štrassera, Martina Svobodu a Lukáše Smazu. Finanční prostředky budou pouţity na nákup speciálních pomůcek pro výuku. Usnesení č. 144/8 ZO schvaluje poměrem hlasů poskytnutí finančního příspěvku ve výši ,- Kč Střední škole, Základní škole a Mateřské škole. p.o. Frýdek-Místek na výuku žáků dojíždějících z obce Staříč. ZO ukládá OÚ zařadit žádost Střední školy, Základní školy a Mateřské školy Frýdek- Místek, p.o. do rozpočtu obce na rok OKD, Důl Paskov, závod Staříč ţádá obec o vyjádření k povolení hornické činnosti pro sloj 080 (22b) v 2. poli dobývacího prostoru Staříč, pro poruby č /3, , a Usnesení č. 145/8 ZO schvaluje poměrem hlasů povolení hornické činnosti pro sloj 080 (022b) ve 2. poli dobývacího prostoru Staříč pro poruby č /3, , a a zmocňuje starostku obce k podpisu. 9. Podané ruce, o.s. Projekt OsA, Zborovská 465, Frýdek-Místek předloţily obci k podpisu Dodatek č. 5 k dohodě o poskytování osobní asistence. Usnesení č. 146/8 ZO schvaluje poměrem hlasů Dodatek č. 5 k dohodě o poskytování služeb osobní asistence, předložený Projektem OsA Podané ruce, o.s. Frýdek-Místek a zmocňuje starostku obce k jeho podpisu. 10. Firma DEXON CZECH, s.r.o. Karviná-Staré Město předloţila nabídku na ozvučovací techniku do restaurace KD Staříč. Usnesení č. 147/8 ZO ukládá starostce obce vyzvat firmu DEXON CZECH, s.r.o. Karviná- Staré Město k předložení smlouvy o dílo na ozvučení restaurace KD Staříč.

4 4 ZO schvaluje poměrem hlasů smlouvu o dílo na ozvučení restaurace KD a zmocňuje starostku obce k jejímu podpisu. 11. Firma Golem F-M, s.r.o. Staříč č.p. 520 předloţila obci smlouvu o dílo č. 324, jejímţ předmětem je Oprava kanalizace u paní Záborské. Cena opravy včetně DPH je ,00 Kč. Usnesení č. 148/8 ZO schvaluje poměrem hlasů smlouvu o dílo č. 324, předloženou firmou Golem F-M, s.r.o. Staříč č.p. 520, jejímž předmětem je oprava kanalizace u paní Záborské a zmocňuje starostku obce k jejímu podpisu. 12.Českomoravská stavební spořitelna předloţila obci nabídku na bonusový vklad od Lišky program Obce ČR. Usnesení č. 149/8 ZO bere na vědomí nabídku Českomoravské stavební spořitelny na bonusový vklad od Lišky program Obce ČR 13. Magistrát města Frýdku-Místku, odbor územního rozvoje a stavebního řádu zaslal obci Oznámení o vydaných Změnách č. 2 a 3 územního plánu obce Staříč dle 165, odst. 2, zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu /stavební zákonů ve znění pozdějších předpisů. Usnesení č. 150/8 ZO bere na vědomí Oznámení o vydaných Změnách č. 2 a 3. Územního plánu obce Staříč. 14. Při rekonstrukci budovy KD je potřebné zateplit také venkovní fasádu tělocvičny a vyměnit 6 starých oken za nová. Obec obdrţela cenovou nabídku firmy VOSTAV Morava, a.s. Ostrava na tuto rekonstrukci v celkové výši cca ,70 Kč. Usnesení č. 151/8 ZO schvaluje poměrem hlasů provedení zateplení venkovní fasády tělocvičny KD včetně výměny oken. ZO ukládá starostce obce vyzvat firmu VOSTAV Morava, a.s Ostrava k předložení smlouvy o dílo a zmocňuje starostku obce k jejímu podpisu. 15. Firma ALL Ing, s.r.o. Ostrava-Poruba provedla výběrové řízení pro Obec Staříč na Stavební úpravy 4.NP KD včetně souvisejících prací. Výběrového řízení se zúčastnily firmy: VOSTAV Morava, a.s.ostrava, Vamoz servis, a.s. Ostrava-Vítkovice, Morys, s.r.o. Paskov, Beskydská stavební, a.s. Třinec a Therm, spol. s.r.o. Ostrava-Zábřeh. Výběrové řízení vyhrála firma Vostav Morava, a.s.ostrava.

5 5 Usnesení č. 152/8 ZO schvaluje poměrem hlasů výsledky výběrového řízení Stavební úpravy 4. NP KD Staříč. ZO ukládá starostce obce vyzvat firmu Vostav Morava, a.s. Ostrava-Svinov k předložení smlouvy o dílo a zmocňuje starostku obce k podpisu smlouvy. 16. Státní fond ţivotního prostředí zaslal obci zamítavé stanovisko k ţádosti o podporu z OP ţivotní prostředí na projekt Stabilizace svahu v lokalitě Kamenná. Usnesení č. 153/8 ZO bere na vědomí zamítavé stanovisto k žádosti o podporu z OP životní prostředí na projekt Stabilizace svahu v lokalitě Kamenná. 17. Informaci o negativním vývoji na získání dotace na projekty- revitalizaci vodních ploch rybníka a Ptáčnického potoka zaslal ing. Pavel Uhlíř, PNO Consultants, s.r.o. Brno. Usnesení č. 154/8 ZO bere na vědomí informaci konzultanta firmy PNO ing. Pavla Uhlíře o negativním vývoji na získání dotace na projekty revitalizaci vodních ploch rybníka a Ptáčnického potoka. 18. Zastupitelům obce byl předloţen ke schválení návrh rozpočtu na rok Účetní objasnila všechny poloţky jak v příjmech, tak i ve výdajích. K návrhu rozpočtu nebyly vzneseny ţádné připomínky. Usnesení č. 155/8 ZO schvaluje poměrem hlasů rozpočet obce Staříč na rok 2011 dle předloženého odvětvového třídění /paragrafů/, aktualizovaný rozbor účtování k rozpočtové skladbě od Pro vybavení bytů, které vzniknou rekonstrukcí přední budovy KD je nutné vyrobit kuchyňské linky. Usnesení č. 156/8 ZO schvaluje poměrem hlasů vyhlášení výběrového řízení na výrobu 7 ks kuchyňských linek pro byty v přední budově KD. ZO ukládá starostce obce vyzvat 3 firmy k předložení nabídek na výrobu kuchyňských linek.

6 6 20.Dešťová kanalizace kolem budovy KD je ve špatném stavu, před zpevněním ploch kolem KD je nutné tuto kanalizaci opravit.nabídku na provedení těchto prací předloţila firma Vitásek, s.r.o. Frýdek-Místek. Zastupitelům nebyly jasné některé poloţky uvedené v nabídce. Usnesení č. 157/8 ZO ukládá místostarostovi obce Z. Prokopovi a ing. L. Macháčkovi pozvat ing. Vitáska a projednat s ním cenovou nabídku na úpravu dešťové kanalizace a po úpravách v nabídce jej vyzvat k předložení dodatku č. 1 ke smlouvě Bod trvá. 21. Ţádost o sponzorský dar předloţila paní Lenka Veličková, Staříč č.p Jedná se o příspěvek pro jejího syna Lukáše Veličku, který se zúčastní hokejového turnaje v Jaroměři. Usnesení č. 158/8 ZO schvaluje poměrem hlasů poskytnutí finančního příspěvku ve výši 1.000,- Kč paní Lence Veličkové, Staříč č.p. 325 na účast jejího syna Lukáše Veličky v hokejovém turnaji v Jaroměři. ZO ukládá OÚ vyzvat paní Veličkovou k dohodnutí termínu podpisu darovací smlouvy. 22. Základní škola a Mateřská škola Staříč, p.o. Sviadnovská 332 ţádá o převedení HV za rok 2010 v částce ,25 Kč do rezervního fondu a fondu odměn. Rezervní fond 20% bude vyuţit na neplánované nutné opravy a sluţby spojené s údrţbou objektu ZŠ a MŠ Staříč. Fond odměn 80 % bude pouţit na odměny zaměstnancům, popř. na úhradu rozdílu při překročení prostředků na platy. Usnesení č. 159/8 ZO schvaluje poměrem hlasů převedení HV roku 2010 v částce , 25 Kč do rezervního fondu a fondu odměn ZŠ a MŠ Staříč. Rezervní fond 20% využít na neplánované nutné opravy a služby spojené s údržbou objektu ZŠ a MŠ Staříč. Fond odměn 80 % použít na odměny zaměstnanců, popř. na úhradu rozdílu při překročení prostředků na platy. 23. Základní škola a Mateřská škola Staříč oznamuje změnu poplatků ve stravování v mateřské škole od Jedná se o navýšení finančních limitů na nákup potravin o 2,- Kč. Usnesení č. 160/8 ZO bere na vědomí oznámení ZŠ a MŠ Staříč o změně poplatků ve stravování v mateřské škole od Zápis a usnesení finančního výboru ze dne 11. března 2011 předloţil předseda finančního výboru ing. Libor Macháček. Z jednání vzešlo několik úkolů, které musí být zajištěny:

7 7 - zřízení finanční poradny pro občany obce L. Hajný předloţí nabídku na zřízení finanční poradny - správce majetku provede vyhodnocení úspor ve spotřebě plynu na základě instalace nádstavců na komíny obecních budov a vyhodnotí úspory elektrické energie vzniklé výměnou veřejného osvětlení. /úsporu plynu posoudit v ZŠ/. - před výstavbou komumbária na hřbitově provést cenové srovnání ing. Macháček, V. Janečka - prověřit dostatečnost veřejného osvětlení a doplnit nejtmavší místa v obci Z. Prokop - odsouhlasit na valné hromadě Skladeko pravidelný převod zisku obce z podílu na skládce z loňského roku vţdy nejpozději k aktuálního roku starostka obce - prověřit realizatelnost vyuţívání bioplynu ze skládky zjistí A. Volná - vyuţít moţnosti získání dalších dotací na výsadbu stromů v obci L. Hajný Usnesení č. 161/8 ZO schvaluje poměrem hlasů zápis a usnesení z jednání finančního výboru, konaného dne ZO ukládá předsedovi fin. výboru ing. Macháčkovi průběžně informovat ZO o plnění úkolů, vzešlých ze zápisu finančního výboru ze dne Bod trvá. Usnesení č. 162/8 ZO překládá následující body programu: bod č. 4 ze dne usn. č. 110/7/ bod č.15 ze dne usn. č. 127/7/ bod č.11 ze dne usn. č. 130/7/ bod č.28 ze dne usn. č. 131/7/ bod č.22 ze dne usn. č. 134/7/ bod č.23 ze dne usn. č. 143/8/ usn. č. 48/3/ usn. č. 157/8/ usn. č. 55/3/ usn. č. 161/8/ usn. č. 77/3/ usn. č. 92/5/ Zdeňka Š e b e s t o v á předsedající Za správnost: Filínová Tamara ing. Jiřina Č e r m á k o v á Zbyněk P r o k o p zapisovatel ověřovatel ověřovatel

8 8

Z Á P I S. ZO schvaluje poměrem hlasů program jednání ZO ze dne

Z Á P I S. ZO schvaluje poměrem hlasů program jednání ZO ze dne 1 Z Á P I S ze 13. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15.08.2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 61. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.7.2014

Z Á P I S. z 61. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.7.2014 1 Z Á P I S z 61. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.7.2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zbyněk Prokop, Ing. Libor Macháček,

Více

Z Á P I S. ze 38. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. února 2013

Z Á P I S. ze 38. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. února 2013 1 Z Á P I S ze 38. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. února 2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 18. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. prosince 2011

Z Á P I S. z 18. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. prosince 2011 1 Z Á P I S z 18. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. prosince 2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 65. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 6. října 2014

Z Á P I S. z 65. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 6. října 2014 1 Z Á P I S z 65. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 6. října 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012 1 Z Á P I S z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. ZO schvaluje poměrem hlasů 6-0-1 program jednání ZO ze dne 09.05.2011

Z Á P I S. ZO schvaluje poměrem hlasů 6-0-1 program jednání ZO ze dne 09.05.2011 1 Z Á P I S z 10. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 09.05.2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 39. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. března 2013

Z Á P I S. z 39. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. března 2013 1 Z Á P I S z 39. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. března 2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 35. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. prosince 2012

Z Á P I S. z 35. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. prosince 2012 1 Z Á P I S z 35. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. prosince 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

U S N E S E N Í. ze 48. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne

U S N E S E N Í. ze 48. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 1 U S N E S E N Í ze 48. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 18.01.2010 Zastupitelstvo obce I. provedlo kontrolu usnesení 46. a 47. zasedání ZO II. schvaluje následující program jednání: 1. Kontrola

Více

Přehled přijatých usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června Usnesení č. 490/1627

Přehled přijatých usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června Usnesení č. 490/1627 Přehled přijatých usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června 2016. Usnesení č. 490/1627 ZO schvaluje program jednání ZO ze dne 13. června 2016. K usnesení 486/1626 ZO schvaluje

Více

Z Á P I S. z 15. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. září 2011

Z Á P I S. z 15. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. září 2011 1 Z Á P I S z 15. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. září 2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 25. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.5.2012

Z Á P I S. z 25. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.5.2012 1 Z Á P I S z 25. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.5.2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk, Ing.

Více

Z Á P I S. z 29. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. srpna 2012

Z Á P I S. z 29. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. srpna 2012 1 Z Á P I S z 29. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. srpna 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. ze 43 zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. července 2013

Z Á P I S. ze 43 zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. července 2013 1 Z Á P I S ze 43 zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. července 2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. ze 44. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12.8.2013

Z Á P I S. ze 44. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12.8.2013 1 Z Á P I S ze 44. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12.8.2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 52. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. ledna 2014

Z Á P I S. z 52. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. ledna 2014 1 Z Á P I S z 52. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. ledna 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Z á p i s ze 8. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 20.4.2015

Z á p i s ze 8. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 20.4.2015 Z á p i s ze 8. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 20.4.2015 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš, Libor

Více

Přehled usnesení 56. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2018

Přehled usnesení 56. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2018 Přehled usnesení 56. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2018 Usnesení č. 966/1856 ZO schvaluje zapisovatelku, ověřovatele zápisu a program jednání ZO ze dne 12. března 2018. O

Více

Z Á P I S. z 11. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června 2011

Z Á P I S. z 11. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června 2011 1 Z Á P I S z 11. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června 2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Přehled přijatých usnesení z 25. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. dubna 2016

Přehled přijatých usnesení z 25. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. dubna 2016 Přehled přijatých usnesení z 25. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. dubna 2016 K usnesení č. 434/1624- ZO schvaluje výsledky výběrového řízení, dále ukládá místostarostovi obce R. Urbišovi

Více

Z Á P I S. z 55. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. března 2014

Z Á P I S. z 55. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. března 2014 1 Z Á P I S z 55. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. března 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. listopadu 2014

Z Á P I S. z 2. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. listopadu 2014 Z Á P I S z 2. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. listopadu 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš,

Více

Přehled přijatých usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne

Přehled přijatých usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne Přehled přijatých usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.3.2016 Usnesení č. 415/1624 ZO schvaluje program 24. zasedání ZO, konaného dne 14. března 2016. K usnesení č. 392/1623

Více

Z á p i s. z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. února 2015

Z á p i s. z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. února 2015 Z á p i s z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. února 2015 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš, Libor

Více

Z Á P I S. z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012

Z Á P I S. z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012 1 Z Á P I S z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Přehled usnesení z 53. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 14. prosince 2017

Přehled usnesení z 53. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 14. prosince 2017 Přehled usnesení z 53. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 14. prosince 2017 Usnesení č. 914/1753 ZO bere na vědomí rozhodnutí Krajského úřadu Moravskoslezského kraje v Ostravě, Odboru životního

Více

Z Á P I S. ze 49. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. listopadu 2013

Z Á P I S. ze 49. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. listopadu 2013 1 Z Á P I S ze 49. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. listopadu 2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk

Více

Z á p i s. z 5. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. ledna 2015

Z á p i s. z 5. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. ledna 2015 Z á p i s z 5. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. ledna 2015 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš, Libor

Více

Z Á P I S z 22. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2012

Z Á P I S z 22. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2012 Z Á P I S z 22. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Přehled usnesení z 59. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne

Přehled usnesení z 59. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne Přehled usnesení z 59. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 14.5.2018 K usnesení č. 985/1856 ZO ukládá starostce obce navrhnout paní Miladě Kamara výměnu části pozemku parcelní číslo 267/1 v k. ú.

Více

Z Á P I S. z 50. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.12.2013

Z Á P I S. z 50. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.12.2013 1 Z Á P I S z 50. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.12.2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Z á p i s. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014

Z á p i s. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014 Z á p i s z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš,

Více

Z Á P I S. ze 17. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14. listopadu 2011

Z Á P I S. ze 17. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14. listopadu 2011 1 Z Á P I S ze 17. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14. listopadu 2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop

Více

Přehled přijatých usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 19.10.2015

Přehled přijatých usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 19.10.2015 Přehled přijatých usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 19.10.2015 Usnesení č. 288/1516 ZO schvaluje program jednání ZO ze dne 19. října 2015. K usnesení č. 240/1512 ZO schvaluje Dodatek

Více

Z Á P I S. z 64. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. září 2014

Z Á P I S. z 64. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. září 2014 1 Z Á P I S z 64. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. září 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Zápis a usnesení 42. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 18.8.2014 v 16 30 hod.

Zápis a usnesení 42. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 18.8.2014 v 16 30 hod. Zápis a usnesení 42. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 18.8.2014 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Miroslav Nogol, Jan Ondraczka, Petr Riedel, Jindřich Mackowski, Tomáš Kubala, Petra

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne 24. 1. 2019 Přítomni: Ing. Václav Hamouz, Ilja Hašek, Zdeňka Šenkiová, Antonín Novotný, Ing. Vladimír Svítek, Ing. Jan Rohla, Ing. Jana Hadačová,

Více

Z Á P I S. z 46. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. září 2013

Z Á P I S. z 46. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. září 2013 1 Z Á P I S z 46. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. září 2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Přehled přijatých usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 25. března 2019

Přehled přijatých usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 25. března 2019 Přehled přijatých usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 25. března 2019 Usnesení č. 116/1907 ZO schvaluje zapisovatelku, ověřovatele zápisu a program jednání Zastupitelstva obce

Více

Určení zapisovatele : Jana Krotilová. Jednání řídil : Petr Halada

Určení zapisovatele : Jana Krotilová. Jednání řídil : Petr Halada Zápis z 9. jednání Zastupitelstva obce Kamýk nad Vltavou konaného dne 25. dubna 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kamýku nad Vltavou od 18,00 hodin. Přítomni: pp. Petr Halada, Svatava Lajbnerová,

Více

Z Á P I S. z 56. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14. dubna 2014

Z Á P I S. z 56. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14. dubna 2014 1 Z Á P I S z 56. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14. dubna 2014 Zasedání zahájil a řídil místostarosta obce pan Zbyněk Prokop. Zasedání byli přítomni: Zbyněk Prokop, Ing. Libor Macháček,

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Aleš Buček, Martina

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Z Á P I S. z 63. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. srpna 2014

Z Á P I S. z 63. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. srpna 2014 1 Z Á P I S z 63. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. srpna 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání bylo zahájeno v 17.00 hodin v zasedací místnosti

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2011, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 8 členů omluveno: 1 člen

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Z Á P I S. z 59. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. června 2014

Z Á P I S. z 59. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. června 2014 1 Z Á P I S z 59. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. června 2014 Zasedání zahájil a řídil místostarosta obce pan Zbyněk Prokop. Zasedání byli přítomni: Zbyněk Prokop, Ing. Libor Macháček,

Více

obec Olbramice 5. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne

obec Olbramice 5. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne obec Olbramice 5. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 5. 8. 2019 Ověřovatelé: p. Jindřich Solovský, pí. Pavlína Dobrá Zapisovatel: pí. Dagmar Křupková Přítomni: doc. RNDr. Robert Prucek,

Více

Přehled přijatých usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Staříč konaného dne 15. července 2019

Přehled přijatých usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Staříč konaného dne 15. července 2019 Přehled přijatých usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Staříč konaného dne 15. července 2019 K usnesení č. 121/1907 rekuperace stavby č.p. 332, stojící na pozemku parc. č. 767/1, k.ú. Staříč, ve

Více

Ing. Milan Hruban Josef Kalaš

Ing. Milan Hruban Josef Kalaš Zápis č 12-2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 7 12 2011 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr Martina Vedralová Ing Pavel Churáček Zdeňka

Více

4/03/2015- ZO U. Příloha k usnesení. z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu

4/03/2015- ZO U. Příloha k usnesení. z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu 4/03/2015- ZO U Příloha k usnesení z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomní : dle prezenční listiny Vypracování usnesení : JUDr. Milan

Více

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od 18:00 hodin v místní knihovně.

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od 18:00 hodin v místní knihovně. Obecní úřad Těchlovice Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2 412 558 925 fax: 412 558 925 e-mail: ou.techlovice@volny.cz Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od

Více

obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva

obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva Zapisovatel: Dagmar Křupková Přítomni: Vítězslav Bednář Ing. Iva Vostrejţová

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Usnesení z 4. schůze zastupitelstva obce Lichnov konané dne 28. března 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního domu v Lichnově čp.

Usnesení z 4. schůze zastupitelstva obce Lichnov konané dne 28. března 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního domu v Lichnově čp. Usnesení z 4. schůze zastupitelstva obce Lichnov konané dne 28. března 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního domu v Lichnově čp. 348 Zastupitelstvo obce: 4/1 schvaluje program 4. schůze zastupitelstva

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 7.3.2011 od 18 hod. v zasedací místnosti OÚ 9. Přítomni : Vítězslav

Více

ZÁPIS. z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 15.2.2010 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OU.

ZÁPIS. z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 15.2.2010 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OU. ZÁPIS z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 15.2.2010 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OU. Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Vyhláška o ceně odpadů 4. Žádost

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1.2.2018 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

5 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

5 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 5 / 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 8. 10. 2015 Zapsal : Josef Klíma 8. 10. 2015 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 8. 10. 2015

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

OBEC VELENICE. ZÁPIS č. 5/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 14. července 2016

OBEC VELENICE. ZÁPIS č. 5/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 14. července 2016 ZÁPIS č. 5/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 14. července 2016 Zasedání zastupitelstva se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu od 18:00 hod., ukončeno bylo v 18.32

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 01/2014 dne 29. ledna 2014 od 18 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Vysokov

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 01/2014 dne 29. ledna 2014 od 18 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Vysokov Obec Vysokov ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 01/2014 dne 29. ledna 2014 od 18 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Vysokov Přítomni: R. Fiedlerová, Z. Hovorková, H. Černá, P.Čejchan, J. Hrnčíř,

Více

Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 8/9/2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 8/9/2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 8/9/2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Arafa, Štecher, Dušek, Niedermertl, Šebela,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 19.10.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 21. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.11.2011 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni : Vítězslav

Více

1. Zahájení zasedání zastupitelstva

1. Zahájení zasedání zastupitelstva OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice ouzernoseky@iol.cz Zápis č. 19/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 12.září 2013 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké

Více

Z Á P I S. z 53. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 10. února 2014

Z Á P I S. z 53. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 10. února 2014 1 Z Á P I S z 53. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 10. února 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č. 19/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13. 12. 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Bc. Ivana Pospíšilová Jaroslav

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 11-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 07. 11. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Obec Bačkov. Program jednání : 1. Zahájení. 2. Rozpočtové provizorium na rok Plán Inventur Zřízení Inventární komise

Obec Bačkov. Program jednání : 1. Zahájení. 2. Rozpočtové provizorium na rok Plán Inventur Zřízení Inventární komise Obec Bačkov Bačkov 38, 582 91 Světlá nad Sázavou IČO: 00579777 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bačkov Přítomní zastupitelé: Bárta František, Dočkalová Libuše, Karel Josef, Chlád Miroslav Omluven:

Více

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 19:07 hod. do 21:00 hod. Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 12. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust (odchod 20:20), Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Jiří

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Zápis č. 9 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 13. 4. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 9 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 13. 4. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 9 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 13. 4. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne

ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne 4. 4. 2016 Přítomni: J. Černý, M. David, V. Hamouz, A. Kratochvíl, M. Kratochvíl, A. Novotný, J. Švec, M. Velc Omluven:

Více

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:00 František Bouček, Jitka

Více

Z á p i s ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.3.2015

Z á p i s ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.3.2015 Z á p i s ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.3.2015 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš, Libor

Více

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.7. 2016 od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová (od 19:35 hod), Kateřina

Více

22/03/2012- RO-U Příloha k usnesení z 22. zasedání rady obce konané dne 12. 3. 2012 v 16. hodin v kanceláři starosty obce

22/03/2012- RO-U Příloha k usnesení z 22. zasedání rady obce konané dne 12. 3. 2012 v 16. hodin v kanceláři starosty obce 22/03/2012- RO-U Příloha k usnesení z 22. zasedání rady obce konané dne 12. 3. 2012 v 16. hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: pan Pavel Mana, Ing. Martin Solanský, pan Petr Vojkůvka, Ing. Pavla Novosadová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 20. 3. 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.03

Více

Zápis a usnesení 35. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod.

Zápis a usnesení 35. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod. Zápis a usnesení 35. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 22. 5. 2017 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Miroslav Nogol, Michaela Zuczková, Roman Pientok, Jan Ondraczka, Petr Riedel, Jindřich Mackowski,

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 2-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 12. 02. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Nová Ves, okr. Liberec konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Nová Ves, okr. Liberec konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Nová Ves, okr. Liberec konaného dne 23. 5. 2016 Přítomni: Omluveni: Zapisovatel: pí. Hajnová, p. Portele, p. Kobliha, p. Pokorný, Mgr. Baran, Bc. Lövl, p. Uzel p.

Více

Omluveni: ing. Kausová I. Neomluveni:

Omluveni: ing. Kausová I. Neomluveni: Zápis č. 1/2012 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne 3.1.2012 od 19.00 hod. Přítomni: dle presenční listiny, která je nedílnou součástí přílohou tohoto zápisu Omluveni: ing. Kausová I. Neomluveni:

Více

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.07.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více