Z Á P I S Z 42. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S Z 42. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 10. 2004"

Transkript

1 Z Á P I S Z 42. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Místo konání: Čas konání: Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček, p. Karel Ležák, Ing. Petr Kolačkovský, MUDr. Bohumil Vašek, p. Vojtěch Kočka, Ing. Miroslav Hampl JUDr. Tomáš Richter (dostavil se později) PROGRAM je přílohou tohoto zápisu Pan starosta, přivítal přítomné členy a sdělil, že dnešní program jednání rady města byl doplněn o tyto podkladové materiály: č. 15 Návrh na poskytnutí odměn za splnění mimořádných pracovních úkolů, č. 16 Návrh na poskytnutí nefinanční podpory pro občanské sdružení RSC Čechie Slaný, č. 17Návrh rozpočtového opatření č. 25/2004, č. 18 Návrh na bezúplatný převod nemovitostí ve smyslu 5 zákona č. 95/1999 Sb. v platném znění,č. 19 Návrh na udělení výjimky formy prodeje domu čp se stavební parcelou č. k o výměře 238 m2 zastavěná plocha v k. ú. Slaný, č. 20 Návrh na udělení výjimky formy prodeje domu čp. 815 se stavební parcelou č. k. 980 o výměře 531 M2 zastavěná plocha v k. ú. Slaný, Návrh na rozpočtové opatření č. 26/2004 Rada města zahájila jednání a schválila upravený program. ad 1 NÁVRH PLÁNU OPRAV A MODERNIZACÍ DOMOVNÍHO A BYTOVÉHO FONDU NA ROK 2005 A DALŠÍ OBDOBÍ Rada města odložila předložený plán oprav a modernizací domovního a bytového fondu ve vlastnictví města Slaného na rok 2005, s tím, že bude opětovně předložen na jednání rady až po schválení rozpočtu města na rok (8 pro)

2 ad 2 NÁVRH PLÁNU OPRAV, REKONSTRUKCÍ A MODERNIZACÍ TEPELNÝCH ZAŘÍZENÍ V MAJETKU MĚSTA SLANÉHO A PROVOZOVANÝCH FIRMOU RDK SERVIS SLANÝ PRO ROK 2005 A INFORMACE O PLÁNU REVIZÍ, OPRAV, ÚDRŽBY A MODERNIZACÍ PRO ROK 2005 HRAZENÝCH NA NÁKLADY PROVOZOVOTELE TEPELNÝCH ZAŘÍZENÍ Rada města odložila předložený plánu oprav, rekonstrukcí a modernizací tepelných zařízení v majetku města Slaného pro rok 2005 s tím, že bude opětovně předložen na jednání rady až po schválení rozpočtu města na rok (8 pro) Rada města odložila projednávání informaci o plánu revizí, údržby, oprav a modernizací tepelných zařízení pro rok 2005 a informaci o předběžném plánu oprav pro roky 2006 a 2007, tento podkladový materiál bude opětovně předložen. (8 pro) ad 3 NÁVRH NA ZADÁNÍ POBÍDKY NA DODÁVKU AKCE: STAVEBNÍ OPRAVA DOMU ČP. 560, WILSONOVA UL. VE SLANÉM Rada města schválila jako nejvhodnější nabídku na dodávku akce Stavební oprava domu čp. 560 Wilsonova ul. ve Slaném nabídku firmy Stavitelství s. r. o., L. Zápotockého 3094, Kladno, za cenu ,- Kč včetně DPH. (8 pro) ad 4 NÁVRH NA ZADÁNÍ POBÍDKY NA DODÁVKU AKCE:OPRAVA STŘECHY NA OBJEKTU ČP , SMETÁČKOVA UL. VE SLANÉM Rada města schválila jako nejvhodnější nabídku na dodávku akce: Oprava střechy na objektu čp , Smetáčkova ul. ve Slaném nabídku firmy Zdeněk Martinovský, Třebichovice 75, pošta Libušín, za cenu ,- Kč včetně DPH. (8 pro) ad 5 NÁVRH - ILONA MARUŠÁKOVÁ ŽIŽKOVA 1533, SLANÝ ŽÁDOST O PŘERUŠENÍ SPLÁTEK Rada města neschválila přerušení splátkového kalendáře. (7 pro, 1 zdrž.) úkol č. 451 P. Jiřímu Sejkorovi, ved.odb. správy majetku - T: Informovat žadatele o rozhodnutí rady města. ad 6 NÁVRH SPLÁTKOVÝCH KALENDÁŘŮ NA ÚHRADU POHLEDÁVEK, VZNIKAJÍCÍCH Z TITULU NEUHRAZENÝCH PLATEB, SPOJENÝCH S UŽÍVÁNÍM BYTU Rada města po projednání schválila uzavření splátkových kalendářů k pohledávkám, vzniklým z titulu neuhrazených plateb, spojených s užíváním bytů v majetku města dle přiloženého seznamu p. č. 10. (8 pro) Rada města revokovala svoje rozhodnutí z a schválila uzavření splátkového kalendáře s pí Jitkou Průchovou na dvanáct rovnoměrných měsíčních splátek. ( 7 pro, 1 zdrž.) úkol č Ing. Josefu Rabasovi, řediteli RDK servis s. r. o. - T: O rozhodnutí rady města informovat uživatele bytů. ad 7 NÁVRH NA JMENOVÁNÍ ČLENŮ KONKURZNÍ KOMISE PRO KONKURZNÍ ŘÍZENÍ NA OBSAZENÍ FUNKCE ŘEDITELE ZÁKLADNÍ ŠKOLY SLANÝ, RABASOVA 821, OKRES KLADNO Rada města vzala na vědomí odstoupení Mgr. Zdeňka Vostrého z funkce ředitele ZŠ Slaný, Rabasova 821, okres Kladno ke dni 1. července (8 pro) Rada města schválila upravený návrh konkurzní komisi na obsazení funkce ředitele Základní školy Slaný, Rabasova 821, okres Kladno. (8 pro)

3 ad 8 NÁVRH NA UZAVŘENÍ SMLOUVY O VÝPŮJČCE NA LCD PROJEKTOR PRO POTŘEBY MĚSTSKÝCH KULTURNÍCH ZAŘÍZENÍ SLANÝ Rada města po projednání schválila uzavření Smlouvy o výpůjčce LCD projektoru dle předloženého návrhu. (8 pro) úkol č. 453 P. Jiřímu Sejkorovi,ved. odb. správy majetku T: Zajistit uzavření Smlouvy o výpůjčce LCD projektoru dle rozhodnutí rady města. ad 9 NÁVRH NA PRONÁJEM NEBYTOVÝCH PROSTOR V ČP. 528 V ULICI DR. E. BENEŠE VE SLANÉM Rada města prozatím odložila návrh na pronájem nebytových prostor ve třetím patře čp. 528 v ulici Dr. E. Beneše ve Slaném o celkové výměře 33 m2 s tím, že po projednání možností zřídit ve Slaném pobočku Okresní správy sociálního zabezpečení, bude opětovně předložen na nejbližším jednání rady. (8 pro) ad 10 NÁVRH NA UZAVŘENÍ NOVÉ SMLOUVY O NÁJMU SLUŽEBNÍHO BYTU O VELIKOSTI 1+1/I. KATEGORIE V ČP V NOSAČICKÉ UL. VE SLANÉM Rada města schválila uzavření nové Smlouvy o nájmu služebního bytu v čp v Nosačické ulici ve Slaném dle předloženého návrhu. (8 pro) úkol č. 454 P. Jiřímu Sejkorovi,ved. odb. správy majetku T: Zajistit uzavření nové Smlouvy o nájmu služebního bytu dle rozhodnutí rady města. ad 11 NÁVRH NA UZAVŘENÍ NOVÉ SMLOUVY O NÁJMU SLUŽEBNÍHO BYTU O VELIKOSTI 2+1/I. KATEGORIE V ČP V LACINOVĚ UL. VE SLANÉM Rada města schválila uzavření nové Smlouvy o nájmu služebního bytu v čp v Lacinově ulici ve Slaném dle předloženého návrhu. (8 pro) úkol č. 455 P. Jiřímu Sejkorovi,ved. odb. správy majetku T: Zajistit uzavření nové Smlouvy o nájmu služebního bytu dle rozhodnutí rady města. ad 12 NÁVRH NA ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ Č. 23/2004 Rada města doporučila ke schválení v zastupitelstvu města návrh rozpočtového opatření zapojení mimořádných příjmů ve výši Kč a posílení výdajů na vydání Slánské radnice v té samé výši. (8 pro) úkol č. 456 Ing. Vlad. Dosoudilovi, ved. finančního odboru T: Předložit návrh rozpočtového opatření ke schválení v zastupitelstvu města. ad 13 NÁVRH NA ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ Č. 24/2004 Rada města doporučila zastupitelstvu města ke schválení návrh rozpočtového opatření zapojení mimořádných příjmů ve výši Kč a posílení výdajů na propagaci města v té samé výši. (8 pro) úkol č. 457 Ing. Vlad. Dosoudilovi, ved. finančního odboru T: Předložit návrh rozpočtového opatření ke schválení v zastupitelstvu města. ad 15 NÁVRH NA POSKYTNUTÍ ODMĚN ZA SPLNĚNÍ MIMOŘÁDNÝCH PRACOVNÍCH ÚKOLŮ Rada města schválila vyplacení mimořádných odměn dle upraveného návrhu. (8 pro) úkol č. 458 Ing. Petru Kolačkovskému, tajemníkovi T: Zajistit vyplacení odměn ve schválené výši.

4 ad 16 NÁVRH NA POSKYTNUTÍ NEFINANČNÍ PODPORY PRO OBČANSKÉ SDRUŽENÍ RSC ČECHIE SLANÝ Rada města schválila o. s. RSC Čechie Slaný nefinanční dotaci v podobě poskytnutí 1,5 hodiny týdně zdarma ve sportovní hale BIOS ve Slaném, počínaje listopadem tohoto roku, po dobu účasti A týmu v 1. lize ČR ve futsalu. (8 pro) úkol č. 458 Pí Dagmar Karfíkové, ved.odb. škol. a tělových. T: O rozhodnutí rady informovat vedoucího haly BIOS a předsedu o. s. RSC Čechie Slaný. ad 17 NÁVRH ROZPOČTOVÉHO OPATŘENÍ Č. 25/2004 Rada města doporučila zastupitelstvu města ke schválení zvýšení dotace VSH s. r. o. Slaný pro rok 2004 o Kč na úkor zvýšení rozpočtového deficitu. (8 pro) (dostavil se JUDr. Richter hod) úkol č. 459 Ing. Vlad. Dosoudilovi, ved. finančního odboru T: Předložit návrh rozpočtového opatření č. 25/2004 ke schválení v zastupitelstvu města. ad 18 NÁVRH NA BEZÚPLATNÝ PŘEVOD NEMOVITOSTÍ VE SMYSLU 5 ZÁKONA Č. 95/1999 SB. V PLATNÉM ZNĚNÍ Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit bezúplatný převod nemovitostí do majetku města. (9 pro) úkol č Jiřímu Sejkorovi, ved. odboru správy majetku T: Zajistit vypracování důvodové zprávy pro zastupitelstvo města dle předloženého návrhu. ad 19 NÁVRH NA UDĚLENÍ VÝJIMKY FORMY PRODEJE DOMU ČP SE STAVEBNÍ PARCELOU Č. K O VÝMĚŘE 238 M 2 ZASTAVĚNÁ PLOCHA V K. Ú. SLANÝ Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit odprodej domu čp se stavební parcelou č. k o výměře 238 m2 zastavěná plocha v k. ú. Slaný v Navrátilově ulici ve Slaném nájemníkům z tohoto domu jako celek za cenu Kč. (9 pro) úkol č Jiřímu Sejkorovi, ved. odboru správy majetku T: Zajistit vypracování důvodové z právy pro zasedání zastupitelstva města dle rozhodnutí rady města. ad 20 NÁVRH NA UDĚLENÍ VÝJIMKY FORMY PRODEJE DOMU ČP. 815 SE STAVEBNÍ PARCELOU Č. K. 980 O VÝMĚŘE 531 M2 ZASTAVĚNÁ PLOCHA V K. Ú. SLANÝ Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit odprodej domu čp. 815 se stavební parcelou č. k. 980 o výměře 531 m2 zastavěná plocha v k. ú. Slaný v Kreibichově ulici ve Slaném nájemníkům z tohoto domu jako celek za cenu Kč. (7 pro, 1 zdrž., 1 nepřít. ) úkol č Jiřímu Sejkorovi, ved. odboru správy majetku T: Zajistit vypracování důvodové zprávy pro zasedání zastupitelstva města dle rozhodnutí rady města. ad 21 NÁVRH NA ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ Č. 26/2004 Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit návrh rozpočtového opatření č. 26/2004 navýšení výdajů kap. ŽP o Kč. Navýšení výdajů provést na úkor výdajové restrikce 6 (pro, 1 proti, 1 zdrž., 1 nepřít.) úkol č.463 Ing. Vl. Dosoudilovi, ved. finančního odboru T: Zajistit vypracování důvodové zprávy pro zasedání zastupitelstva města dle rozhodnutí rady města.

5 ad 14 SDĚLENÍ A PŘIPOMÍNKY pan starosta přednesl několik informací: informoval o havarijním stavu oken na Gymnáziu Slaný a přidělení dotace ve výši 8 mil. Kč (zateplení a výměna oken) informoval o výběrovém řízení na odprodej objektu B v bývalých Kyjevských kasárnách informoval o akci v Karmelitánském klášteře ve Slaném t. r. Slánské rozhovory Čechy a Španělsko poděkoval všem, kteří se zasloužili o zdařilý průběh oslav v předvečer státního svátku t. r. informoval o probíhajících jednáních v rámci bytové výstavby a Dolíkách informoval o probíhajících jednáních v rámci prodeje lokality v bývalých kasárnách firmě LINET (projekt) upozornil na slavnostní otevření Domova důchodců t. r. od hod. upozornil na dokončení stavby kapličky v Blahoticích upozornil na úpravu sloupu na IV. hřbitově (Mariánský sloup) Rada města sestavila komisi pro výběr jednatele VSH Slaný s. r. o. (RNDr. Ivo Rubík, RSDr. Jana Klasová, Ing. Pavel Bartoníček, Ing. Miroslav Hampl, p. Vojtěch Kočka, p. Karel Ležák, p. Josef Ferenčík) Ing. Bartoníček vznesl připomínku k problematice DPH, zda by se se město mělo či nemělo do systému DPH přihlásit. P. Čapek vznesl dotaz na propuštění pracovníka MěÚ p. Hampla (odbor správa majetku) Jednání městské rady bylo ukončeno v hod. Zapsali a zpracovali: Jaroslava Prošková, Ing. Petr Kolačkovský Ověřil: Vojtěch KOČKA... RNDr. Ivo Rubík starosta královského města Slaného

6

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 16. března 2005 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek (dostavil se 16.40), Ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z 46. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 22. 12. 2004

Z Á P I S Z 46. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 22. 12. 2004 Z Á P I S Z 46. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 22. 12. 2004 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 22. prosince 2004 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček, p. Karel

Více

Z Á P I S Z 35. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 35. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 35. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 6. 2004 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 16. června 2004 Přítomni: Přizváni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z 63. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 63. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 63. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 23.10.2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 23. října 2013 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek,

Více

Z Á P I S Z 37. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 37. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 37. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. 7. 2004 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 28. července 2004 Přítomni: Přizváni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. února 2007

Z Á P I S Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. února 2007 Z Á P I S Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. února 2007 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 28. února 2007 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, p.vojtěch

Více

Z Á P I S ZE 7. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 2. 3. 2011

Z Á P I S ZE 7. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 2. 3. 2011 Z Á P I S ZE 7. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 2. 3. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 2. března 2011 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 10. října 2007

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 10. října 2007 Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 10. října Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 10. října Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z 44. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 44. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 44. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 24. 11. 2004 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 24. listopadu 2004 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček, p. Karel

Více

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 26. 10. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 26. října 2011 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner, Mgr. Martin Hrabánek,

Více

Z Á P I S Z 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 3. 5. 2006 Místo konání: Čas konání: 3. května 2006 Přítomni: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Karel Ležák Ing. Petr Kolačkovský,

Více

Z Á P I S Z MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 7. 2005

Z Á P I S Z MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 7. 2005 Z Á P I S Z MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 7. 2005 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 27. července 2005 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, Ing.

Více

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 3. 3. 2010 Místo konání: Čas konání: 3. března 2010 MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Přítomni: Omluven: Přizváni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav

Více

Z Á P I S Z 67. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 67. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 67. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 18.12.2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 18. 12. 2013 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z 71. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 71. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 71. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 15. 2. 2006 Místo konání: Čas konání: 15. února 2006 Přítomni: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Karel Ležák, p. Petr Čapek, Ing.

Více

Z Á P I S Z 53. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 30. 3. 2005

Z Á P I S Z 53. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 30. 3. 2005 Z Á P I S Z 53. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 30. 3. 2005 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 30. března 2005 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek Ing. Pavel Bartoníček, JUDr. Tomáš

Více

Z Á P I S Z 73. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 14. 4. 2010

Z Á P I S Z 73. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 14. 4. 2010 Z Á P I S Z 73. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 14. 4. 2010 Místo konání: Čas konání: 14. dubna 2010 MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, ing.

Více

Z Á P I S Z 57. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 57. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 57. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 26. 06. 2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 26. června 2013 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Miroslava Kaisrlíková, p. Ladislav Schneider,

Více

Z Á P I S Z 20. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 20. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 20. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 09. 11. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 9. listopadu 2011 Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner, Mgr.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 13/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 11. 3. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 22/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 29. 4. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří

Více

Z Á P I S Z 3. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. prosince 2006

Z Á P I S Z 3. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. prosince 2006 Z Á P I S Z 3. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. prosince 2006 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 20. prosince 2006 Přítomni: Omluveni: RNDr. Ivo Rubík, Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek,

Více

Z Á P I S ZE 78. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S ZE 78. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S ZE 78. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 23. 6. 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 23. června 2010 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, p.libor

Více

Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 15.01.2014 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 15.01.2014 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner, p.

Více

Z Á P I S Z 64. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 64. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 64. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 9. 12. 2009 Místo konání: Čas konání: 9. prosince 2009 MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Přítomni: RNDr. Ivo Rubík Ing. Petr Kolačkovský, MUDr. Renata (dostavila se později)

Více

Z Á P I S Z 65. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 65. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 65. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. 11. 2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 20. listopadu 2013 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, MUDr. Bohumil Vašek, p.

Více

Z Á P I S Z 27. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 22. 02. 2012

Z Á P I S Z 27. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 22. 02. 2012 Z Á P I S Z 27. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 22. 02. 2012 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 22. února 2012 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Libor Dobner

Více

Z Á P I S Z 32. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 32. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 32. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 09. 05. 2012 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 9. května 2012 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S. 2 (RNDr. Peška, ing. Šmehlík) Pracovníci MěÚ: 11 Občané, hosté 2 Celkový počet: 34

Z Á P I S. 2 (RNDr. Peška, ing. Šmehlík) Pracovníci MěÚ: 11 Občané, hosté 2 Celkový počet: 34 Z Á P I S Z 17. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ MĚSTSKÉHO ZASTUPITELSTVA KONANÉHO DNE 22. 6. 2005 RNDr. Ivo Rubík, starosta města zahájil a řídil 17. řádné zasedání zastupitelstva města svolané v termínu 22. června 2005.

Více

Z Á P I S ZE 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S ZE 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S ZE 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 26. 5. 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 26. května 2010 Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek,

Více

Z Á P I S Z 59. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. 08. 2013

Z Á P I S Z 59. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. 08. 2013 Z Á P I S Z 59. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. 08. 2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 28. srpna 2013 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Ladislav Schneider, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 7 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 74/2016/RM Místo konání: Den konání: 15. 09. 2016 Městský úřad Slaný, kancelář starosty Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 12.02.2014

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 12.02.2014 Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 12.02.2014 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 12. 02. 2014 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner, p. Ladislav Schneider,

Více

Z Á P I S Z 9. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 14. března 2007

Z Á P I S Z 9. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 14. března 2007 Z Á P I S Z 9. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 14. března 2007 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 14. března 2007 Přítomni: Přizván: RNDr. Ivo Rubík, Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek,

Více

Z Á P I S Z 10. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 10. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 10. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 13. 04. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 13. dubna 2011 Přítomni: Ing. Pavel Bartoníček p. Jaroslav Hložek, p. Libor Dobner, MUDr. Bohumil

Více

Z Á P I S. 24 (později se dostavili p. Kočka, p. Ležák, RNDr. Peška,pí Šebestová)

Z Á P I S. 24 (později se dostavili p. Kočka, p. Ležák, RNDr. Peška,pí Šebestová) Z Á P I S Z 8. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ MĚSTSKÉHO ZASTUPITELSTVA KONANÉHO DNE 10. 3. 2004 RNDr. Ivo Rubík, starosta města zahájil a řídil 8. řádné zasedání zastupitelstva města svolané v termínu 10. března 2004.

Více

PROGRAM. je přílohou zápisu

PROGRAM. je přílohou zápisu Z 82. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 19. ČERVNA 2002 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 19. června 2002 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Karel Ležák p. Vojtěch Kočka, MUDr. Bohumil Vašek Ing. Petr

Více

Z Á P I S ZE 77. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S ZE 77. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S ZE 77. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 9. 6. 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 9. června 2010 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, p.libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z 37. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 37. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 37. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 3. 9. 2008 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 3. září 2008 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, ing. Petr Kolačkovský, MUDr. Bohumil Vašek, JUDr.

Více

Z Á P I S Z 34. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 34. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 34. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 18.6.2008 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 18. června 2008 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Vojtěch Kočka, p. Libor

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný číslo jednání: 28/2015/RM Den konání: 03. 6. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jiří Zíma, Mgr. Pavel Rubík, Mgr. Stanislav Berkovec

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jiří Zíma, Mgr. Pavel Rubík, Mgr. Stanislav Berkovec Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 105/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 08112017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 91/2017/RM Místo konání: Den konání: 26. 4. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z 22.ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 22.ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 22.ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 5. 12. 2007 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 5. prosince 2007 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, JUDr.

Více

Z Á P I S ZE 40. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 15. 10. 2008

Z Á P I S ZE 40. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 15. 10. 2008 Z Á P I S ZE 40. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 15. 10. 2008 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 15. října 2008 Přítomni: Hložek, Omluveni: Ing. Pavel Bartoníček, ing. Petr Kolačkovský,

Více

Z Á P I S Z 66. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 66. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 66. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 7. 12. 2005 Místo konání: Čas konání: 7. prosince 2005 Přítomni: Omluveni: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 84 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 8. 10. 2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Martin Hrabánek, p. Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, p. Ladislav Schneider,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 80 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 06. 08. 2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Martin Hrabánek, Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, MUDr. Bohumil Vašek,

Více

Z Á P I S Z 33. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 4. 6. 2008

Z Á P I S Z 33. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 4. 6. 2008 Z Á P I S Z 33. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 4. 6. 2008 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 4. června 2008 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Vojtěch Kočka, p. Libor

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 6 Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný Den konání: 29. 7. 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 36/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. číslo jednání: 102/2017/RM

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. číslo jednání: 102/2017/RM Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 102/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 26. 09. 2017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z 80. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 8. 9. 2010

Z Á P I S Z 80. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 8. 9. 2010 Z Á P I S Z 80. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 8. 9. 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 8. září 2010 Přítomni: Omluveni: Přizváni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek,

Více

Z Á P I S. z 6. řádného zasedání městského zastupitelstva konaného dne

Z Á P I S. z 6. řádného zasedání městského zastupitelstva konaného dne Z Á P I S z 6. řádného zasedání městského zastupitelstva konaného dne 24. 9. 2003 RNDr. Ivo Rubík, starosta města zahájil a řídil 6. řádné zasedání zastupitelstva města svolané v termínu 24. září 2003.

Více

Z Á P I S Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 24. listopadu 2010

Z Á P I S Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 24. listopadu 2010 Z Á P I S Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 24. listopadu 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 24. listopadu 2010 Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 6 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 07. 12. 2016 číslo jednání: 82/2016/RM Přítomní radní: Jiří Víšek, Martin Matoušek,

Více

Z Á P I S Z 18. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 18. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 18. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 12. 10. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 12. října 2011 Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner, Mgr.

Více

Z Á P I S. 5 (Ing. Horáček, Ing. Frolík, pí Šebestová, MUDr. Ranková, Mgr. Judlová

Z Á P I S. 5 (Ing. Horáček, Ing. Frolík, pí Šebestová, MUDr. Ranková, Mgr. Judlová Z Á P I S Z 12. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ MĚSTSKÉHO ZASTUPITELSTVA KONANÉHO DNE 10. 11. 2004 RNDr. Ivo Rubík, starosta města zahájil a řídil 12. řádné zasedání zastupitelstva města svolané v termínu 10. listopadu

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 16/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 25. 3. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 07/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 21. 1. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z 14. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 08. 06. 2011

Z Á P I S Z 14. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 08. 06. 2011 Z Á P I S Z 14. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 08. 06. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 8. června 2011 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Libor Dobner, p. Svatopluk Šváb,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 9 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 21 10 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 46/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z 24. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 24. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 24. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE 13. 9. 2006 RNDr. Ivo Rubík, starosta města zahájil a řídil řádné zasedání zastupitelstva města svolané v termínu 13. září 2006. Přivítal

Více

Z Á P I S ZE 74. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 9.04.2014

Z Á P I S ZE 74. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 9.04.2014 Z Á P I S ZE 74. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 9.04.2014 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 9.04.2014 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner, p.

Více

Z Á P I S Z 23. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 23. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 23. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE 23. 6. 2010 RNDr. Ivo Rubík, starosta města zahájil a řídil 23. zasedání zastupitelstva města svolané v řádném termínu 23. června 2010. Přivítal

Více

Zápis. z 11. schůze Rady města Český Brod konané dne 10.4.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 11. schůze Rady města Český Brod konané dne 10.4.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 11. schůze Rady města Český Brod konané dne 10.4.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, p. Jeník, MUDr. Blažek, Bc. Nekolný p. Brom - tajemník MěÚ Hosté: JUDr. Marková, Omluveni:

Více

Z Á P I S. 22 (později se dostavili Mgr. Judlová a pí Šebestová)

Z Á P I S. 22 (později se dostavili Mgr. Judlová a pí Šebestová) Z Á P I S Z 11. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ MĚSTSKÉHO ZASTUPITELSTVA KONANÉHO DNE 29. 9. 2004 RNDr. Ivo Rubík, starosta města zahájil a řídil 11. řádné zasedání zastupitelstva města svolané v termínu 29. září 2004.

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 35. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 14. září 2004 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 01/2014/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 26. 11. 2014 Přítomni: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 7 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 103/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 11. 10. 2017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

ze 17. schůze Rady města Nový Bydžov konané dne od hodin v kanceláři starosty Městského úřadu Nový Bydžov

ze 17. schůze Rady města Nový Bydžov konané dne od hodin v kanceláři starosty Městského úřadu Nový Bydžov ze 17. schůze Rady města Nový Bydžov konané dne 10.9.2001 od 15.30 hodin v kanceláři starosty Městského úřadu Nový Bydžov Přítomni: ing. Louda, Žibrún, Hruška, Mgr. Orel, Šprinc, PaedDr. Štoček, Výprachtický

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 10 05 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 92/2017/RM Mgr. Martin

Více

U s n e s e n í č. 172/R14/ /R14/2019 z 14. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin

U s n e s e n í č. 172/R14/ /R14/2019 z 14. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin U s n e s e n í č. 172/R14/2019-183/R14/2019 z 14. schůze rady města konané dne 24.06.2019 v budově MěÚ Meziboří od 14.00 hodin U s n e s e n í č. 172/R14/2019 zprávu o bezpečnostní situaci ve městě za

Více

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776)

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776) U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. září 2013, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem prodej

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 12 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 101/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 14. 9. 2017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 83 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 24. 09. 2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Martin Hrabánek, p. Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, p. Ladislav Schneider,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný; kancelář starosty Den konání: 10 02 2016 Přítomní radní: Omluveni: Přítomni: číslo jednání: 59/2016/RM Ing. Pavel

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 05. 08. 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 37/2015/RM Ing. Pavel Zálom, RNDr. Ladislav

Více

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 54. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 3. prosince 2001 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín. 2. Kontrola plnění

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 76/2016/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 12. 10. 2016 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 9 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 75/2016/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 29. 09. 2016 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 6 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 18 11 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 50/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 47 rady města konané 14.11.2016 Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad Mgr. Miroslav

Více

Usnesení a výsledky projednání Rady města Moravský Beroun č. 55 ze dne

Usnesení a výsledky projednání Rady města Moravský Beroun č. 55 ze dne Usnesení a výsledky projednání Rady města Moravský Beroun č. 55 ze dne 28.11.2016 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodu přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle

Více

Usnesení z jednání Rady města Neratovice č. 8 konané dne 4. května 2011

Usnesení z jednání Rady města Neratovice č. 8 konané dne 4. května 2011 Usnesení z jednání Rady města Neratovice č. 8 konané dne 4. května 2011 Program: 1. Zahájení, schválení programu 2. Kontrola usnesení, úkolů 3. RM/8/01/11 - Zápis z jednání komise prevence kriminality

Více

snesení z 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. 4. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání:

snesení z 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. 4. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: snesení z 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. 4. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Dodatek č.2 ke smlouvě o poskytnutí úvěru 2. Vyrozumění ve věci

Více

9 členů (dle přiložené prezenční listiny) 4 hosté (dle přiložené prezenční listiny) Program:

9 členů (dle přiložené prezenční listiny) 4 hosté (dle přiložené prezenční listiny) Program: Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rokytnice, konaného dne 21.listopadu 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Rokytnici se zahájením v 17.00 hodin Přítomno: 9 členů (dle přiložené prezenční

Více

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 11 / 2 0 1 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1.11. 2017 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 1 Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 17. 6. 2019 Výběrové řízení na podnájem nebytového prostoru velká výkladní skříň č. 1, čp. 663 (mat. č. 205/2019) Usnesení č. 208/2019 vyhlášení

Více

Z Á P I S ZE 79. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S ZE 79. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S ZE 79. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 4. 8. 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 4. srpna 2010 Přítomni: Omluveni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, p.

Více

Zápis z 12. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne

Zápis z 12. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne Zápis z 12. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne 26.10.2011 Místo konání: zasedací místnost MěÚ Kryry Termín konání: 26.10.2011 Přítomni: Přítomno: p. Brda Miroslav, p. Michálek Vojtěch, p.

Více

U S N E S E N Í. 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013 (tisk R/635)

U S N E S E N Í. 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013 (tisk R/635) U S N E S E N Í z 59. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 27. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013

Více

Rada města Přibyslav. Zápis z 18. schůze Rady města Přibyslav, konané dne v 16:00 hodin v zasedacím sále Lesního družstva obcí

Rada města Přibyslav. Zápis z 18. schůze Rady města Přibyslav, konané dne v 16:00 hodin v zasedacím sále Lesního družstva obcí Zápis z 18. schůze Rady města Přibyslav, konané dne 1. 7. 2015 v 16:00 hodin v zasedacím sále Lesního družstva obcí Přítomni: Martin Kamarád, starosta Michael Omes, místostarosta Václav Henzl, radní Ing.

Více

Z Á P I S o průběhu 18. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 4. 2008 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 18. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 4. 2008 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 18. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 4. 2008 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 18. zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 9 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 108/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 06122017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný číslo jednání: 38/2015/RM Den konání: 19. 08. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří

Více

U s n e s e n í. z 25. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného dne 28.06.2010 od 15,00 hodin v budově čp. 105, Příbram I

U s n e s e n í. z 25. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného dne 28.06.2010 od 15,00 hodin v budově čp. 105, Příbram I Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Úplný originál dokumentu

Více

Z Á P I S č. 7. Návrh programu:

Z Á P I S č. 7. Návrh programu: Z Á P I S č. 7 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 19. září 2007 od 18,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Ing. Diart, p. Stejskal,

Více

Přítomni: Ing. Louda, Mgr. Orel, Ing. Kubánek, MUDr. Kulich, Bc. Omastová, Mgr. Rosůlek, PaedDr. Štoček

Přítomni: Ing. Louda, Mgr. Orel, Ing. Kubánek, MUDr. Kulich, Bc. Omastová, Mgr. Rosůlek, PaedDr. Štoček ze 78. zasedání Rady města Nový Bydžov konaného dne 25. května 2009 od 15:30 hodin v malé zasedací místnosti Městského úřadu Nový Bydžov ----------- Přítomni: Ing. Louda, Mgr. Orel, Ing. Kubánek, MUDr.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jana Mašková Cathnerová - kancelář starosty referent společné státní a veřejné správy

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jana Mašková Cathnerová - kancelář starosty referent společné státní a veřejné správy Stránka 1 z 6 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 104/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 25. 10. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 78/2016/RM Místo konání: Den konání: 26. 10. 2016 Přítomní radní: Omluven: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin Hrabánek,

Více