Exkluzivita. studioline. Seznamte se s budoucností. studioline: více výbavy, více služeb, větší zážitek.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Exkluzivita. studioline. Seznamte se s budoucností. studioline: více výbavy, více služeb, větší zážitek. www.siemens-home.com/cz"

Transkript

1 Výše příspěvku na likvidaci historických elektrozařízení (s platností od ) druh elektrozařízení výše příspěvku výše příspěvku bez DPH vč. DPH pračky 54,62 Kč 66,00 Kč sušičky 54,62 Kč 66,00 Kč myčky 54,62 Kč 66,00 Kč sporáky, trouby 54,62 Kč 66,00 Kč chladicí a mrazicí přístroje 180,67 Kč 217,00 Kč vysavače 10,08 Kč 12,00 Kč mikrovlnné trouby 10,08 Kč 12,00 Kč sklokeramické desky 10,08 Kč 12,00 Kč odsavače par 10,08 Kč 12,00 Kč malé spotřebiče* 2,52 Kč 3,00 Kč celoplynové sporáky 0,00 Kč 0,00 Kč plynové desky 0,00 Kč 0,00 Kč Exkluzivita zaručena studioline: více výbavy, více služeb, větší zážitek * varné konvice, kuchyňské roboty, žehličky, vysoušeče vlasů, kráječe, mixéry, espressa, kávovary, nahřívací dečky, kulmy, osobní váhy, fritézy, toastery, vejcovary, odšťavňovače, masomlýnky, kávomlýnky Váš odborný prodejce, který vám nejen spolehlivě poradí při výběru, ale i po nákupu je vám kdykoli k dispozici: Image obrázky nemusejí vždy odpovídat sortimentu pro ČR. Myslete, prosím, na několikanásobné použití tohoto prospektu a předejte ho dalším zájemcům. Technické změny a změny ve vybavení vyhrazeny. Uvedené ceny jsou pouze informativní. Zákaznická linka: siemens.studioline@bshg.com 2010 BSH domácí spotřebiče s.r.o. Printed in Czech Republic 09/10 studioline Seznamte se s budoucností.

2 / 3 / Exkluzivita zaručena Nová řada vestavných spotřebičů se vyznačuje množstvím speciálních prvků ve výbavě, se kterými se setkáte pouze u studioline. NEJvYtŘÍBENĚJŠÍ DESiGN studioline design je moderní a nadčasový s nezaměnitelnou charakteristikou všech vestavných spotřebičů studioline: krásně tvarované studioline držadlo z masivní ušlechtilé oceli elegantní studioline logo na přístrojích podtrhuje kvalitu chromované prvky zušlechťují vnitřní chladicí prostor spotřebičů coolconcept design emotionlight nastaví skvělý výkon vaší myčky nádobí do správného světla NEJMODERNĚJŠÍ technika Inovativní technika oslní jedinečnými výkony a maximálním komfortem obsluhy: trojnásobný teleskopický plně výsuvný systém poskytuje ještě větší přehled a stabilitu při pečení ve velkoobjemových troubách teplotní sonda kontroluje teplotu pečení světová novinka disccontrol v jedinečném designu z ušlechtilé oceli představuje zcela nový druh ovládání varné desky systém metalslider zajišťuje mimořádně komfortní ovládání varných zón doplňkový dividerbox vnese ještě více pořádku a flexibility ve vnitřní části chladniček stropní ventilátor dává ještě větší volnost při projektování kuchyňského prostoru MaDE in GERMaNY Nejmodernější technologie s nejlepšími materiály a nejlepším zpracováním studioline se vyznačuje vysokou kvalitou a trvalou hodnotou. Domácí spotřebiče Siemens stejně jako většinu studioline přístrojů vyrábí zhruba vysoce kvalifikovaných zaměstnanců v sedmi závodech v Německu. výrazný DESiGN, PŮSOBivÝ SERviS studioline od Siemens je novou neporovnatelnou řadou vestavných spotřebičů pro všechny, kteří dávají důraz na větší exkluzivitu designu, techniku a vybavení svých domácích spotřebičů. a kteří navíc očekávají lepší kvalitu, poradenství a servis. atributy, které vám nabídne pouze specializovaný obchod s kuchyňskými spotřebiči. S řadou studioline od Siemens vám nabízíme Exkluzivitu inklusive. vybraní StuDiOliNE PaRtNEŘi Nová řada studioline od Siemens se zaměřuje na nejvyšší kvalitu designu a technické výbavy. Z toho důvodu můžete získat tuto hodnotnou řadu vestavných spotřebičů výhradně ve vybraných specializovaných obchodech: u našich studioline partnerů. ExCElENtNÍ StuDiOliNE PORaDENStvÍ Exkluzívní zákaznický poradenský servis je u studioline samozřejmě inklusive. Tak se můžete spolehnout na závaznou kvalitu servisu vašeho specializovaného prodejce stejně jako na profesionální a individuální poradenství. ExkluzivNÍ ROzŠÍŘENÁ záruka studioline podmaní svou trvalou hodnotou a dlouhou životností. Při zakoupení některého ze spotřebičů studioline získáte automaticky zákonnou záruku a navíc možnost uzavření pojištění dalších rizik. individuální StuDiOliNE SERviS Naše studioline infolinka je vám k dispozici každý všední den od 9:00 do 17:00 hod. Informace ohledně výrobků, jejich používání a obsluhy můžete získat také elektronicky na: studio.line@bshg.com

3 / 5 / JEDINÉ CO VÁM BUDE CHYBĚT, BUDOU SLOVA Pro všechny, kteří hledají něco neobyčejného: u vestavných spotřebičů studioline najdete veškeré možnosti jak pro stylové, tak i individuální a kvalitní kuchyňské vybavení. Inovativní technika s množstvím jedinečných výkonových parametrů a nezaměnitelný design spotřebičů v kombinaci s prvotřídní kvalitou materiálu a jejího zpracování tuto exkluzivitu podtrhují. Těšte se na technické vychytávky, jako jsou parní trouba a funkce powerindukce, světová novinka disccontrol a kombinovaná funkce vitafresh a nofrost ve třídě energetické účinnosti A++. Objevte přednosti mimořádné výbavy: teplotní sonda a trojnásobný teleskopický plně výsuvný systém sériově dodávaný do každé pečicí trouby studioline. Užijte si stylový design elegantních madel studioline, světelné řešení intuitivního ovládání lightcontrol nebo světelný design emotionlight v myčkách nádobí speedmatic. A vychutnejte si svůj nový, svobodný prostor pro to, abyste mohli vše sestavit podle svých individuálních požadavků. NEJVYTŘÍBENĚJŠÍ DESIGN studioline design je moderní a nadčasový a je součástí všech spotřebičů. Charakteristickými znaky jsou inovativní modře podsvícené ovládání lightcontrol, elegantní rovné madlo z masivní ušlechtilé oceli a logo studioline na spotřebičích. V NEJKRÁSNĚJŠÍ HARMONII Spotřebiče compact45, jako např. parní trouba a mikrovlnná kompaktní pečicí trouba, je možno skvěle sjednotit s ohřevnou zásuvkou a velkoobjemovou pečicí troubou do jedné elegantní jednotky, která se díky kontinuálnímu designu a jednotnému ovládacímu panelu perfektně opticky začlení do jednoho celku. TEPLOTA PEČENÍ POD KONTROLOU Chcete mít maso propečené spíše mírně, středně nebo hodně? Jednoduše použijte speciální teplotní sondu. Právě to vám pomůže upravit pečené maso tak, jak ho máte nejraději. Tato teplotní sonda je součástí exkluzivní výbavy pečicích trub studioline. EXKLUZIVNÍ VÝBAVA Trojnásobný teleskopický plně výsuvný systém pro větší přehled a stabilitu při pečení a teplotní sonda pro větší komfort při měření teploty všechny pečicí trouby studioline od Siemens tyto speciální detaily výbavy mají.

4 / 7 / JEDNO PŘÁNÍ. MNOHO ŘEŠENÍ Nová řada studioline okouzlí svým fascinujícím designem. Vyvážené, harmonické a jasné linie nadchnou stylovou elegancí. Kvalitní materiály jsou skvěle zpracované. Ušlechtilá ocel svědčí o klasické modernosti. To vše můžete vidět, cítit a především libovolně kombinovat. Neboť každý spotřebič studioline se vyznačuje stejnými exkluzivními designovými prvky. A tím vám poskytuje veškeré možnosti pro exkluzivní sladění vaší kuchyně s vašimi požadavky, potřebami a vaším stylem. Takto myje inovativní, modulární speedmatic myčka tam, kde je to pro vás nejpříhodnější. Nechá se například optimálně začlenit i do kuchyňských linek bez soklů. A to je pouze jedna z mnoha individuálních možností vestavby. MADE IN GERMANY Nejmodernější technologie s nejlepšími materiály a nejlepším zpracováním studioline se vyznačuje vysokou kvalitou a trvalou hodnotou. Domácí spotřebiče Siemens stejně jako většinu studioline přístrojů vyrábí zhruba vysoce kvalifikovaných zaměstnanců v sedmi výrobních závodech v Německu. INOVACE A MAXIMÁLNÍ VÝBAVA Více vnitřního prostoru, více výbavy: pečicí trouby studioline s inovativním ovládáním lightcontrol s modrým podsvícením, elektronickým systémem pečení cookcontrol s až 68 automatickými programy, automatickou samočisticí funkcí activeclean, trojnásobným teleskopickým plně výsuvným systémem a teplotní sondou. VELKOLEPÉ VE DVOU VELIKOSTECH Modulární myčky nádobí myjí tam, kde vám to nejvíc vyhovuje a je možno je optimálně začlenit i do kuchyňských linek, bez soklů. Ostatně existují ve dvou velikostech výška 45 cm a 60 cm. Tím se ještě flexibilněji přizpůsobí vašim požadavkům. DVAKRÁT TAK RYCHLÉ MYTÍ A SUŠENÍ Díky funkci variospeed se nyní i v nové modulární myčce zkrátí doba mytí až o 50 %*. Zvolte program, pak stiskněte tlačítko variospeed a již vás očekává optimální výsledek: zářivě čisté a současně suché nádobí. *Neplatí pro program rychlý 45 C a předmytí.

5 / 9 / TO NEJLEPŠÍ PRO ZELENINU. A PEČENI... A RYBU Exkluzivní kvalita spotřebičů řady studioline se projevuje nejen v designu, zpracování a technice, ale i v chuti. Jedním z mimořádně přesvědčivých příkladů je vestavná parní trouba. Díky jejím rozmanitým možnostem pro pečení můžete plně rozvinout svoji kreativitu a kuchařské umění. Je jedno, zda půjde o parní troubu, klasické pečení a horkovzdušné smažení nebo vše dohromady svým multifunkčním, profesionálním prostředím nabízí tato parní trouba pro každé jídlo a pro každou potravinu optimální způsob úpravy. Potraviny si tak uchovají vše, co je na nich důležité a cenné: chuť, aroma, vitamíny a živiny. To je to nejlepší, co se zelenině může přihodit. A pečeni. A rybě. A samozřejmě i vaší kuchyni. VÝBORNÁ CHUŤ Vaření v páře je jednou z nejstarších, nejzdravějších a nejchutnějších metod přípravy zeleniny, ryb a masa. S parní troubou studioline si vychutnáte parní pečení v jeho nejmodernější podobě a technice. SKVĚLÝ VÝSLEDEK Parní trouba studioline je díky svému multifunkčnímu a profesionálnímu prostředí skutečným všeumělcem. Sedmdesát automatických programů se systémem cookcontrol zaručí, že se všechna jídla skvěle podaří. A díky paměťové funkci si můžete uložit svých šest oblíbených nastavení. HODNĚ FUNKCÍ, MÁLO OVLADAČŮ Stlačením hlavního ovládacího knoflíku na panelu lightcontrol máte všechny funkce okamžitě k dispozici. Elegantní, modře podsvícená tlačítka a černobílý displej vám ukážou, které funkce jsou právě aktivní. DOKONALOST À LA STUDIOLINE Na čtyřech zásuvných úrovních parní trouby je možno současně připravovat různé pokrmy bez přenosu pachu a chuti. A standardní vybavení normovanými gastronádobami a 2dílnou sadou na pečení z odolné ušlechtilé oceli zajistí optimální přípravu pokrmů při minimálním znečištění.

6 / 11 / VÍCE INDIVIDUALITY DÍKY VĚTŠÍ FLEXIBILITĚ Styl je inspirace. Styl je individualita. A styl je schopnost vytvořit z mnoha jednotlivých prvků harmonický celek. Jak jsou funkce jednotlivých studioline spotřebičů různé, tak je jejich design jednotný. Společný koncept ovládání lightcontrol se postará o zážitek z vaření beze změny navyklých postupů. A řada vestavných spotřebičů coolconcept nabízí nejen vhodný úložný prostor pro každý druh potravin, ale i vhodný chladicí spotřebič. Na výběr máte chladničku se čtyřhvězdičkovou mrazicí přihrádkou nebo kombinovanou chladničku/mrazničku s vitafresh zónou a systémem nofrost ve třídě energetické účinnosti A++, výšku 1,77, nebo 1,40 m prémiový coolconcept je svými hodnotnými variantami výbavy, modelů a výškového provedení stejně rozmanitý jako vaše nároky. Ať se rozhodnete pro kterýkoli model, výbava je vždy exkluzivně studioline: chromované prvky vnitřního prostoru a druhý dividerbox, který je možno uložit na jakékoli úrovni vnitřního prostoru. CRÈME DE LA CREMA Svět kávy zná mnoho druhů a ještě více různých kávových specialit. Plně automatické espresso rozmazlí milovníka kávy malými uměleckými díly hustou, jemnou, krémovou konzistencí v barvě lískových oříšků a jedinečnou krémovou pěnou. SKUTEČNÝ VŠEUMĚL Šetrné vaření v páře, klasické vaření a pečení s horkým vzduchem nebo vše dohromady svým multifunkčním, profesionálním prostředím nabízí parní trouba studioline pro každé jídlo a pro každou potravinu optimální způsob úpravy. UŠLECHTILÝ, VKUSNÝ A ELEGANTNÍ Exkluzivita, kam se člověk podívá. O kvalitě madla studioline a zápustných otočných voličů se člověk může přesvědčit na první pohled a každým dotykem. Modré podsvícení ovládacího panelu a analogových hodin tuto exkluzivitu podtrhuje. EXTRALUXUS PŘI CHLAZENÍ vitafresh zachová potraviny až třikrát déle čerstvé a má mnoho předností: nová LED světla zajišťují přehled v prohloubeném vitafresh prostoru, potraviny zůstávají díky zvlněným dnům zásobníků křupavé a airfresh filtr neutralizuje pachy po celou dobu životnosti chladničky.

7 / 13 / DESIGN JE OJEDINĚLE KRÁSNÝ. ÚČINNOST KRÁSNĚ OJEDINĚLÁ Řada studioline nastavuje nová měřítka. Pro lidi s mimořádnými nároky. Tak patří vestavné myčky nádobí Siemens k nejrychlejším a nejúspornějším na světě při skvělém výsledku mytí. A inovativní myčky nádobí speedmatic dosahují díky novému hydraulickému systému nejen zcela nové hodnoty co do rychlosti a důkladnosti, ale s vestavnými modely o šířce 60 cm nabízí o dalších 10 % nižších hodnot, než předepisuje třída energetické účinnosti A. Kromě toho přesvědčí svojí jedinečnou technickou výbavou, jako jsou intenzivní zóna, vario zásuvka a dávkovací asistent pro rovnoměrné rozptýlení tablet. To vše dohromady představuje působivou inovaci pro působivě skvělé výsledky mytí, které jsou nastaveny do správného světla díky konceptu osvětlení emotionlight. PŘÍBOROVÁ ZÁSUVKA VARIO FLEXIBILNĚJŠÍ DÍKY TŘETÍ ÚROVNI zásuvka Vario poskytuje prostor nejen pro klasické příbory, ale i pro naběračky, salátové příbory a dokonce malé nádobí jako např. espresso šálky. A vzhledem k tomu, že ve spodním koši již není nutná přihrádka na příbory, je do myčky nyní možno uložit celkem až 14 standardních sad nádobí. EXKLUZIVNÍ SVĚTELNÝ DESIGN Skvostný výkon myček nádobí speedmatic je nastaven do správného světla: díky emotionlight, konceptu osvětlení od Siemens. Dvě LED osvětlení umístěná nahoře na rámu dveří osvětlují vnitřek myčky a nádobí působivou modrou barvou. TICHÝ SKVOSTNÝ VÝKON Myčky nádobí studioline nedělají kolem svého skvostného výsledku mnoho povyku. Neboť díky speciální akustické izolaci jsou při mytí mimořádně tiché. Tak pracují ty nejtišší spotřebiče od Siemens při 44 db to znamená ještě tišeji než počítač. NAHOŘE ŠETRNĚ, DOLE POD TLAKEM Připojení intenzivní zóny zajistí ve všech programech zvýšení tlaku postřiku a teploty ve spodním koši ideální pro silně znečištěné hrnce a pánve. V horním koši naproti tomu zůstane zvolený program nedotčený perfektní pro citlivé nádobí, jako jsou např. skleničky.

8 / 15 / HAUTE COUTURE PRO VAŠI HAUTE CUISINE V exkluzivní kuchyňské lince vytváří design rámec, který okamžitě nasměruje pohled na to nejdůležitější na funkčnost. Dle této zásady jsme vyvinuli všechny spotřebiče studioline. Ve všech spotřebičích této exkluzivní řady Siemens se skrývá inovativní technika, která při vaření, chlazení, ventilaci a mytí nadchne maximálním výkonem a skvělou kombinovatelností. Tak se například za elegantními liniemi ovládacího panelu metalslider a jeho ušlechtilým kovovým povrchem skrývá inovativní řešení obsluhy, které pouhým dotykem prstu přesně řídí všechny indukční varné zóny. MADE IN GERMANY Nejmodernější technologie s nejlepšími materiály a nejlepším zpracováním studioline se vyznačuje vysokou kvalitou a trvalou hodnotou. Domácí spotřebiče Siemens stejně jako většinu studioline přístrojů vyrábí zhruba vysoce kvalifikovaných zaměstnanců v sedmi výrobních závodech v Německu. PERFEKTNÍ KOMFORT OBSLUHY Díky systému rackmatic s plným výsuvem můžete v myčkách nádobí studioline nastavit výšku horního koše ve třech stupních. A to zcela pohodlně, i když je koš plný. Tak mají místo v obou koších kromě nádobí, příborů a skleniček i velké hrnce a talíře. JEDINEČNÝ DESIGN A TECHNIKA Tuto kombinaci touchslider funkce s ušlechtilým kovovým povrchem a funkce powerindukce naleznete pouze u varných desek studioline. Díky kontrastu ušlechtilých materiálů a extradlouhému panelu touchslider je ovládání varných zón mimořádně komfortní, přehledné a přesné. KVALITNÍ KUCHYŇSKÁ LINKA Jejich výkon přitahuje všechny pohledy, jejich moderní technika všechny pachy. Jedná se o stropní ventilátory, nástěnné nebo ostrůvkové odsavače par přístroje studioline s dokonalými tvary a z kvalitní ušlechtilé oceli zajistí, že všechny nepříjemné kuchyňské pachy zmizí stejně rychle jako nehlučně.

9 / 17 / DOKONALÁ HARMONIE. NEZÁLEŽÍ NA TOM, ZDA VEDLE SEBE NEBO NAD SEBOU Vzájemná harmonie jednotlivých chodů hraje u každého menu velkou roli. V uspořádání vaší kuchyně tomu není jinak. A studioline od Siemens vás exkluzivně vybízí k tomu, abyste si svoji kuchyni sestavili zcela podle svého vkusu. Nezáleží na tom, zda půjde o parní troubu, plně automatické espresso nebo modulární myčku nádobí speedmatic nebo o mikrovlnnou kompaktní troubu či ohřevnou zásuvku vašim náročným požadavkům nejsou kladeny žádné meze. Zcela jedinečným designovým prvkem je světová novinka disccontrol. Tato jedinečná inovace obsluhy vám umožní tak snadno jako nikdy předtím kontrolovat všechny varné zóny pouhým otáčením magnetických disků jedním prstem. A pouze u řady studioline se tyto disky svým výjimečným vzhledem i barevným odstínem decentně začlení do ovládacího panelu. PERFEKTNÍ KOMBINACE Okamžitě horké, okamžitě studené: vaření se systémem powerindukce je rychlé, bezpečné a čisté. A se světovou novinkou, ovládáním disccontrol, je varnou desku s powerindukcí zcela snadné nastavovat pouhým otáčením jedním prstem. Zábava při vaření na nejmodernějším stupni techniky a designu. EXKLUZIVNÍ VÝBAVA Trojnásobný teleskopický plně výsuvný systém pro větší přehled a stabilitu při pečení a teplotní sonda pro větší komfort při měření teploty všechny pečicí trouby řady studioline od Siemens jsou těmito speciálními prvky vybavené. ESPRESSO JE POŽITEK Plně automatický espresso přístroj připravuje kávu díky nejmodernější senzorové technice vždy přesně s tou správnou teplotou. Výsledkem je takřka malé umělecké dílo v oblasti požitku z kávy. A s funkcí one touch je příprava espressa, kávy s mlékem nebo latte macchiata snadná jako nikdy předtím. INTEGROVATELNÁ DLE VAŠICH PŘEDSTAV Modulární myčky nádobí myjí tam, kde se vám to nejvíce hodí, je možné je instalovat i nahoru. Díky inteligentní technologii dokáže myčka nádobí o výšce 60 cm umýt v jednom cyklu až 8 standardních sad nádobí, u modelu o výšce 45 cm až 6 standardních sad nádobí.

10 / 19 / PRO KAŽDOU POTRAVINU EXKLUZIVNĚ VHODNÉ ULOŽENÍ Kvalitními chladničkami coolconcept přetváří Siemens nejvyšší nároky na standardní jsou výkonnější a energeticky úspornější díky inovativní technice chlazení s funkcí vitafresh, nofrost a A++, přehlednější a individuálnější díky inteligentnímu uspořádání vnitřního prostoru se speciálními zónami čerstvého chlazení flexibilnější díky plynule výškově nastavitelným dveřním přihrádkám easylift a pohodlně výškově nastavitelným skleněným odkládacím plochám easylift, stylovější a modernější díky ušlechtilému provedení vnitřního prostoru s chromovými prvky a skleněnými odkládacími plochami. A díky spotřebičům řady coolconcept s jejich různorodými variantami výbavy, modelů a výškového provedení se potřebujete rozhodnout pouze už jen o konkrétním modelu studioline, který se do vaší kuchyně hodí nejlépe a který nejvíce vyhovuje vašim požadavkům. CHLADNĚ, CHLADNĚJI, NEJCHLADNĚJI Řada spotřebičů coolconcept nabízí ojedinělé množství možností pro uspořádání vnitřního prostoru. K tomu tři různé úložné zóny pro uchovávání vašich potravin v chladu: klasická zóna chlazení, obě vitafresh zóny s teplotami blízko 0 C a zóna mražení s funkcí nofrost. STEJNĚ EFEKTIVNÍ JAKO INOVATIVNÍ Veškerá nová kompresorová technologie a ventilace nejsou u spotřebičů collconcept zabudovány na zadní straně přístroje, ale přímo do podstavce. Díky tomu je výrazně větší objem spodní zásuvky. KRÁSNĚ OSVĚTLENÉ Všechny spotřebiče coolconcept jsou uvnitř dokonale přehledné díky LED-osvětlení. Navíc jsou LED-osvětlení s dlouhou životností umístěna tak, aby světlo směřovalo šikmo na zadní stěnu. Tak nemůže být zdroj světla zacloněn ani zablokován. OPTIMÁLNÍ ERGONOMIE Díky výsuvným systémům můžete všechny zásuvky na zeleninu a vita- Fresh přihrádky snadno vytáhnout. Tak získáte lepší přehled o veškerých uskladněných potravinách a můžete je snadněji vyndavat. Je to ideální právě při plné náplni, neboť nic nemůže vypadnout.

11 / 21 / EXKLUZIVNÍ DESIGN, EXCELENTNÍ ÚČINNOST Filozofie studioline je zcela prostá ode všeho pouze to nejlepší. Design je stejnou měrou vytříbený jako působivý. Technologie se vyznačuje inovativní intenzitou výkonu. To, že je výroba v Německu, garantuje použití kvalitních a odolných materiálů a kvalitu jejich zpracování. A rovněž v oblasti efektivního využívání zdrojů jsme tuto náročnou úroveň důsledně realizovali. Koneckonců, ochrana životního prostředí je u Siemens téma s nejvyšší prioritou, které podporujeme vývojem přístrojů respektujících zásadu efektivního využívání zdrojů. Proto se vestavné spotřebiče studioline vyznačují nízkými hodnotami spotřeby. V energetických klasifikacích EU zaujímají přední místa a předepsaných hodnot dokonce s rezervou ani nedosahují: jako např. vestavné myčky nádobí o šířce 60 cm, které překonávají limitní hodnoty třídy energetické účinnosti A o 10 %. Objevte nyní se studioline rozmanité možnosti pro to, abyste s ochranou životního prostředí začali již doma, aniž byste museli dělat kompromisy ohledně designu, komfortu a výkonu. PRŮMĚRNÁ SPOTŘEBA ELEKTRICKÉ ENERGIE V NĚMECKÝCH DOMÁCNOSTECH (V %) 1 CENY ELEKTRICKÉHO PROUDU A PLYNU V SOUKROMÝCH DOMÁCNOSTECH V NĚMECKU 2 Změny v porovnání s rokem 2000 v % 10 % drobné domácí spotřebiče ostatní spotřebiče 14 % 21 % chlazení a mražení 80 % +76 % cena plynu televize, HiFi systémy 7 % 9 % vaření a pečení 60 % teplá voda koupelna 10 % teplá voda kuchyně 3 % společná spotřeba 6 % 8 % osvětlení 2 % elektrické vytápění 4 % praní 3 % sušení 3 % mytí nádobí 40 % 20 % 0% % cena elektrického proudu vč. daní a poplatků 1 Zdroj: VDeW, Deutsche Haushalte (německé domácnosti) 2 Zdroj: Der Spiegel, Energie Informationsdienst (energetický informační servis). ÚSPORA ENERGIE ZAČÍNÁ V DOMÁCNOSTI Celých 50 % soukromé spotřeby elektrického proudu jde na konto klasických velkých spotřebičů na chlazení, mražení, mytí a praní. To představuje zátěž nejen pro životní prostředí, ale vlivem neustále rostoucích nákladů na energii i pro rozpočet domácnosti. Rozhodnutím pro nové, energeticky účinné domácí spotřebiče budete moci cíleně a trvale snížit spotřebu elektrického proudu, a tak již z domova přispět účinně k ochraně životního prostředí. VYŠŠÍ VÝKON, NIŽŠÍ SPOTŘEBA Technické inovace umožňují značce Siemens dosáhnout u domácích spotřebičů lepší účinnosti, maximálního výkonu a komfortu při obsluze. Tak jsme za posledních 15 let dokázali ve všech kategoriích přístrojů výrazně snížit hodnoty spotřeby. Důkazem této mimořádně nízké náročnosti na zdroje energie je značka eco PLUS. Více o tématu účinného využití zdrojů u Siemens se dozvíte na

12 / 23 / PEČICÍ TROUBY S EXKLUZIVNÍ NADSTANDARDNÍ VÝBAVOU TEPLOTA PEČENĚ POD KONTROLOU Chcete mít maso propečené spíše mírně, středně nebo hodně? Jednoduše použijte speciální teplotní sondu. Právě to vám pomůže upravit pečené maso tak, jak ho máte nejraději. Tato teplotní sonda je součástí exkluzivní výbavy pečicích trub studioline. VĚTŠÍ PŘEHLED A STABILITA PŘI PEČENÍ S trojnásobným teleskopickým plně výsuvným systémem můžete vytáhnout plechy, rošty nebo univerzální pánev na třech úrovních kompletně až před troubu. A sice až o 17 cm dále než to umožňují klasické teleskopické výsuvné systémy. Bez rizika překlopení, neboť tento systém je stejnou měrou stabilní a lehký. HB 33 A 4580 pečicí trouba HB 73 A 4580 pečicí trouba HB 36 A 4580 Pečicí trouba HB 38 A 4580 Pečicí trouba trojnásobný teleskopický plně výsuvný systém teplotní sonda trojnásobný teleskopický plně výsuvný systém teplotní sonda trojnásobný teleskopický plně výsuvný systém teplotní sonda trojnásobný teleskopický plně výsuvný systém teplotní sonda pečicí trouba Universal PLUS s 8 druhy ohřevu velkoobjemová pečicí trouba elektronické hodiny digitální displej přesná regulace teploty C zápustné otočné voliče activeclean automatické pyrolytické samočištění pečicí trouba Universal PLUS s 8 druhy ohřevu velkoobjemová pečicí trouba elektronické hodiny digitální displej přesná regulace teploty C zápustné otočné voliče ovládání lightcontrol pečicí trouba Universal PLUS s 10 druhy ohřevu velkoobjemová pečicí trouba elektronické hodiny cookcontrol se 40 programy digitální displej přesná regulace teploty C otočné voliče z ušlechtilé oceli, osvětlené a zápustné ovládání lightcontrol pečicí trouba Universal PLUS s 13 druhy ohřevu velkoobjemová pečicí trouba elektronické hodiny cookcontrol s 68 programy digitální textový displej přesná regulace teploty C otočné voliče z ušlechtilé oceli, osvětlené a zápustné 1 smaltovaný pečicí plech, 1 kombinovaný rošt, 1 univerzální pánev 1 smaltovaný pečicí plech pro activeclean, 1 kombinovaný rošt, 1 univerzální pánev pro activeclean 1 smaltovaný pečicí plech, 1 kombinovaný rošt, 1 univerzální pánev, šanon Tipy a recepty 1 smaltovaný pečicí plech, 1 kombinovaný rošt, 1 univerzální pánev, šanon Tipy a recepty

13 / 25 / PEČICÍ TROUBY S EXKLUZIVNÍ NADSTANDARDNÍ VÝBAVOU UŠLECHTILÁ OCEL VŠUDE, KAM SE ČLOVĚK PODÍVÁ. Rovněž materiál pečicí trouby studioline a jeho zpracování zvou k tomu, aby si člověk vše vychutnal: neboť z kvalitní ušlechtilé oceli jsou provedeny nejen plochy viditelné na první pohled. Hodnotný materiál je vyveden až do vnitřních bočních hran. Tak se navíc podařil i plynulý přechod mezi ovládacím panelem a hranami dvířek KOMPAKTNÍ PŘÍSTROJE PRO KOMBINOVÁNÍ DESIGN Z NEJVYTŘÍBENĚJŠÍCH Design studioline je moderní a nadčasový a nezaměnitelně charakterizuje všechny spotřebiče. To dokládá kromě jiného i stylové elegantní madlo z masivní kvalitní ušlechtilé oceli. Přední strana tohoto madla je rovná a označená exkluzivním logem studioline. Zadní strana je ergonomicky zaoblená tak, aby se madlo nechalo příjemně uchopit. HB 78 A 4580 pečicí trouba HB 78 A 4581 pečicí trouba HB 84 K 582 MIKROWELLE PLUS HB 86 P 582 MIKROWELLE PLUS s textovým displejem trojnásobný teleskopický plně výsuvný systém teplotní sonda 96mm vysoký panel pro skvělou kombinaci se spotřebiči řady compact45 trojnásobný teleskopický plně výsuvný systém teplotní sonda 900 W s 5 výkonovými stupni skleněná pánev ovládání lightcontrol activeclean automatické pyrolytické samočištění pečicí trouba Universal PLUS s 13 druhy ohřevu velkoobjemová pečicí trouba elektronické hodiny cookcontrol s 68 programy digitální textový displej přesná regulace teploty C otočné voliče z ušlechtilé oceli, osvětlené a zápustné ovládání lightcontrol activeclean automatické pyrolytické samočištění pečicí trouba Universal PLUS s 13 druhy ohřevu velkoobjemová pečicí trouba elektronické hodiny cookcontrol s 68 programy digitální textový displej přesná regulace teploty C otočné voliče z ušlechtilé oceli, osvětlené a zápustné kompaktní pečicí trouba s integrovanými mikrovlnami pečicí trouba Universal se 4 druhy ohřevu 900 W s 5 výkonovými stupni velkoobjemová kompaktní pečicí trouba 42 l provoz microkombi elektronické hodiny ukazatel denní doby cookcontrol s 20 programy digitální displej přesná regulace teploty C zápustné otočné voliče ovládání lightcontrol activeclean automatické pyrolytické samočištění pečicí trouba Universal PLUS se 7 druhy ohřevu velkoobjemová kompaktní pečicí trouba 42 l microkombi (jemně a intenzívně) elektronické hodiny cookcontrol se 70 programy digitální textový displej přesná regulace teploty C otočné voliče z ušlechtilé oceli, osvětlené a zápustné 1 smaltovaný pečicí plech pro activeclean, 1 kombinovaný rošt, 1 univerzální pánev pro activeclean, šanon Tipy a recepty 1 smaltovaný pečicí plech pro activeclean, 1 kombinovaný rošt, 1 univerzální pánev pro activeclean, šanon Tipy a recepty 1 univerzální pánev, 1 kombinovaný rošt 1 univerzální pánev, 1 kombinovaný rošt, 1 skleněná pánev

14 / 27 / KOMPAKTNÍ SPOTŘEBIČE PRO KOMBINOVÁNÍ SKUTEČNÝ VŠEUMĚL Šetrné vaření v páře, klasické vaření a pečení s horkým vzduchem nebo vše dohromady svým multifunkčním profesionálním prostředím nabízí tato parní trouba pro každé jídlo a pro každou potravinu optimální způsob úpravy. Ty si pak uchovají všechno, co je na potravinách cenné: chuť, aroma, vitamíny a živiny. Navíc se systém cookcontrol postará pomocí svých 70 automatických pragramů o to, že se všechny pokrmy skvěle podaří. JEDNOTNÝ VZHLED KUCHYNĚ KRÁSNÉ SPOJENÍ studioline Vám nabízí spoustu možností ke kombinování. Neboť počínaje tímto okamžikem je možno všechny kompaktní spotřebiče o výšce 45 cm kombinovat s pečicí troubou o výšce 60 cm. Díky stejné výšce ovládacího panelu tvoří skvěle opticky vypadající jednotku. RYCHLEJŠÍ NEŽ ITALSKÝ BARISTA Plně automatické espresso od Siemens vám poskytne zdaleka nejrychlejší první šálek čerstvého espressa a navíc ještě mimořádně energeticky úsporně. Výsledek: takřka umělecké dílo v oblasti požitku z kávy a vždy absolutně perfektní s hustým, jemným krémem v barvě lískových oříšků. HB 24 D 582 parní trouba 1 gastro-nádoba děrovaná (1/3) HB 36 D 582 kombinovaná parní trouba 2dílná sada pro pečení TK 76 K 572* plně automatický espresso přístroj nerez nejrychlejší první šálek! JAKÁKOLI SPECIALITA JEDNÍM TLAČÍTKEM Díky one touch funkci espresso automatu je příprava snadná jako nikdy předtím. Je lhostejné, zda se jedná o espresso, kávu s lékem nebo cappuccino: budete potřebovat jenom jeden prst a jeden šálek. nerezový pečicí prostor 35 l se závěsným roštem a 4 výškami zasunutí plechů rozmrazování elektronické hodiny cookcontrol s 20 programy digitální displej otočné voliče, zápustné ovládání lightcontrol nerezový pečicí prostor 32 l klima senzor tukový filtr vaření v páře od 35 C do 100 C horký vzduch od 30 C do 230 C kombinace parního a horkovzdušného ohřevu od 120 C do 230 C regenerace, vaření, rozmrazování, mírné vaření, předehřívání, udržování teploty elektronické hodiny cookcontrol se 70 programy digitální textový displej automatické vyrovnávání bodu varu dle nadmořské výšky otočné voliče z ušlechtilé oceli, osvětlené a zápustné ovládání lightcontrol inovativní topný systém senso flow system inovativní technologie louhování se systémem aroma pressure system kvalitní keramický mlýnek silent cream drive kvalitní tryska na mléko s integrovanou funkcí sání cream center funkce one touch pro: latte macchiato, cappuccino, kávu s mlékem, individuální míchaný mléčný nápoj funkce individualizace pro přípravu míchaných mléčných nápojů oddělené vedení mléka a vody v trysce program pro automatické čištění a odvápnění (alternativně sdružená funkce calc n clean ) kvalitní grafický textový LCD displej s volně programovatelným jazykem otočné voliče z ušlechtilé oceli, osvětlené a zápustné ČIŠTĚNÍ STISKNUTÍM TLAČÍTKA Již žádný ucpaný nebo znečištěný systém vedení mléka a to zcela bez práce. Díky funkci cream center cleaner postačí jedno jediné stisknutí tlačítka a celý systém je propláchnutý. Pro další čištění je rovněž možno mléčnou trysku vyjmout a ručně nebo v myčce ji vyčistit. 1 gastro-nádoba děrovaná (2/3), 40 mm hluboká, 1 gastro-nádoba neděrovaná (2/3), 40 mm hluboká 1 rošt, 1 gastro-nádoba děrovaná (1/3), 40 mm hluboká 1 gastro-nádoba neděrovaná (1/3), 40 mm hluboká 1 gastro-nádoba děrovaná (2/3), 40 mm hluboká 1 gastro-nádoba neděrovaná (2/3), 40 mm hluboká izolovaná nádoba na mléko, vodní filtr BRITA, silikonová propojovací hadice, montážní šrouby, tablety na čištění a odstranění vodního kamene, testovací proužky pro stanovení stupně tvrdosti vody *doplňkový přístroj ze standardního sortimentu značky Siemens

15 / 29 / OHŘEVNÁ ZÁSUVKA VŽDY TEPLÉ NÁDOBÍ A HORKÁ JÍDLA Vy jste přesní, vaše jídlo je přesné a vaši hosté na sebe nechávají ještě čekat. A tady je dobré, když člověk může využít ohřevné zásuvky od Siemens. Při teplotě v rozsahu 40 C až 80 C zůstane jídlo rovnoměrně ohřáté. Kromě toho se ohřevná zásuvka hodí samozřejmě i pro profesionální předehřívání nádobí. Ohřevná zásuvka je u Siemens k dispozici ve výškách 29 cm pro kombinaci s pečicí troubou a 14 cm pro kombinaci s kompaktní pečicí troubou. INDUKČNÍ VARNÉ DESKY SE SYSTÉMEM DISCCONTROL SVĚTOVÁ NOVINKA: DISCCONTROL Vaří, peče, napařuje, dusí se světovou novinkou disccontrol je snadné mít vše pod kontrolou jako nikdy předtím. Ovládání varné zóny funguje zcela snadno pootočením magnetických disků disccontrol pouze jedním prstem. Po dosažení dalšího stupně výkonu obdržíte hmatové potvrzení. Tak sjednocuje toto inovativní ovládání výhody klasických otočných knoflíků s výhodami moderní senzorické obsluhy. HW ohřevná zásuvka, výška 29 cm HW 1405 P 2* ohřevná zásuvka výška 14,1 cm EH 685 D B 12 E varná deska, šířka 60 cm EH 885 D B 12 E varná deska, šířka 80 cm ovládání disccontrol s exkluzivními disky s povrchem z ušlechtilé oceli ovládání disccontrol s exkluzivními disky s povrchem z ušlechtilé oceli teleskopický plně výsuvný systém oblasti použití: kynutí těsta rozmrazování pokrmů udržování teploty pokrmů předehřívání nádobí mírné pečení (např. roastbeef) ohřev pomocí desky z tvrzeného skla nerezový vnitřní prostor max. náplň: 120 šálků na espresso nebo 40 talířů (Ø 26 cm) 4stupňová regulace teploty v rozmezí C (povrchová teplota desky z tvrzeného skla) teleskopický plně výsuvný systém oblasti použití: kynutí těsta rozmrazování pokrmů udržování teploty pokrmů předehřívání nádobí mírné pečení (např. roastbeef) ohřev pomocí desky z tvrzeného skla nerezový vnitřní prostor max. náplň: 80 šálků na espresso nebo 12 talířů (Ø 26 cm) 4stupňová regulace teploty v rozmezí C (povrchová teplota desky z tvrzeného skla) ovládání disccontrol (multi) 4 indukční varné zóny, z toho 1 s automaticky připojitelnou pečicí zónou sklokeramika bez dekoru 17 výkonových stupňů timer funkce zablokování ovládání desky (při čištění) rozpoznání velikosti hrnce dětská pojistka bezpečnostní vypínání ukazatel zbytkového tepla pro každou varnou zónu funkce powerboost možná pro všechny indukční varné zóny ovládání disccontrol (multi) 4 indukční varné zóny, z toho 1 s automaticky připojitelnou pečicí zónou sklokeramika bez dekoru 17 výkonových stupňů timer funkce zablokování ovládání desky (při čištění) zóna pro udržování teploty rozpoznání velikosti hrnce dětská pojistka bezpečnostní vypínání ukazatel zbytkového tepla pro každou varnou zónu funkce powerboost možná pro všechny indukční varné zóny *doplňkový přístroj ze standardního sortimentu značky Siemens

16 / 31 / INDUKČNÍ VARNÉ DESKY S OVLÁDACÍM PANELEM METALSLIDER POWERINDUKCE OD SIEMENS Přesvědčte se o přednostech powerindukce od Siemens. Neboť teplo je přiváděno přes indukční cívku přímo do hrnce a na potraviny v něm bez ohřátí varné desky. Energie je předávána přímo a sklokeramická plocha se ohřívá pouze vlivem tepla ze dna hrnce. A co vám to celkově přinese: krátkou dobu uvedení do varu, úsporu energie při vaření, výrazně nižší náročnost na čištění. Rychle, bezpečně, čistě a úsporně přesvědčte se sami. SKLOKERAMICKÉ VARNÉ DESKY S OVLÁDACÍM PANELEM METALSLIDER CHLADNÝ KOV, HORKÉ VÝSLEDKY Ovládací panel metalslider je jedinečný. Tuto kombinaci funkce touch- Slider a ušlechtilého kovového povrchu naleznete pouze u Siemens. A jak jste u Siemens zvyklí, za tímto elegantním designem se skrývá inovativní technika. Zřetelné oddělení varné zóny od ostatních kontrolních prvků a extradlouhý touchslider panel činí ovládání varných zón mimořádně komfortním, přehledným a přesným. EH 685 MB 21 E varná deska, šířka 60 cm EH 885 MB 21 E varná deska, šířka 80 cm ET 685 MN 21 E varná deska, šířka 60 cm ET 885 MC 21 D varná deska, šířka 80 cm ovládání metalslider pečicí senzor Plus ovládání metalslider pečicí senzor Plus ovládání metalslider pečicí senzor Plus ovládání metalslider pečicí senzor Plus ovládání metalslider (mono) pečicí senzor Plus pro přední pravou a levou varnou zónu sklokeramika bez dekoru 4 indukční varné zóny, z toho 1 s automaticky připojitelnou pečicí zónou 17 výkonových stupňů timer digitální funkční displej funkce zablokování ovládání desky (při čištění) rozpoznání velikosti hrnce dětská pojistka bezpečnostní vypínání hlavní vypínač 2stupňový ukazatel zbytkového tepla pro každou varnou zónu funkce powerboost možná pro všechny indukční varné zóny ovládání metalslider (mono) pečicí senzor Plus pro přední pravou a levou varnou zónu sklokeramika bez dekoru 4 indukční varné zóny, z toho 1 s automaticky připojitelnou pečicí zónou 17 výkonových stupňů timer digitální funkční displej funkce zablokování ovládání desky (při čištění) zóna pro udržování teploty rozpoznání velikosti hrnce dětská pojistka bezpečnostní vypínání hlavní vypínač 2stupňový ukazatel zbytkového tepla pro každou varnou zónu funkce powerboost možná pro všechny indukční varné zóny ovládání metalslider (mono) pečicí senzor Plus pravou přední varnou zónu sklokeramika bez dekoru 4 varné zóny highspeed, z toho 1 s připojitelnou pečicí zónou 1 dvouokruhová zóna 17 výkonových stupňů timer digitální funkční displej funkce zablokování ovládání desky (při čištění) dětská pojistka bezpečnostní vypínání 2stupňový ukazatel zbytkového tepla pro každou varnou zónu ovládání metalslider (mono) pečicí senzor Plus pro přední levou varnou zónu sklokeramika bez dekoru 4 varné zóny highspeed, z toho 1 s připojitelnou pečicí zónou 3 dvouokruhové zóny 17 výkonových stupňů timer digitální funkční displej funkce zablokování ovládání desky (při čištění) dětská pojistka bezpečnostní vypínání 2stupňový ukazatel zbytkového tepla pro každou varnou zónu

17 / 33 / ODSAVAČE PAR VÍCE VÝKONU, MÉNĚ VÝPARŮ Jejich výkon přitahuje všechny pohledy, jejich moderní technika všechny pachy. Nezáleží na tom, zda jde o stropní ventilátory, nástěnné nebo ostrůvkové odsavače par přístroje studioline s dokonalými tvary a z kvalitní ušlechtilé oceli zajistí, že všechny nepříjemné kuchyňské pachy zmizí stejně rychle jako nehlučně. PRO KAŽDÝ POŽADAVEK, PRO KAŽDOU POTŘEBU Stropní a nástěnné odsavače par s čelním panelem o výšce pouze 45 mm je možno používat alternativně s odvětráním ven nebo s cirkulací vzduchu. Stropní odsavač par nabízí zcela nové možnosti plánování prostorového řešení. Kromě toho mají všechny odsavače par studioline extrémně tichý provoz. A halogenová světla navíc optimálně osvětlují pracovní prostor. SPECIÁLNÍ : LC 958 BB 60 LZ56100, montážní sada cleanair LZ56200, aktivní uhlíkový filtr pro cleanair (náhradní) LZ12360, prodloužení komínu 1500 mm LZ52451, aktivní uhlíkový filtr (náhradní) LZ12260, prodloužení komínu 1000 mm LZ52450, montážní sada pro provoz s cirkulací vzduchu LF 958 BB 60 LZ51250, montážní sada pro provoz s cirkulací vzduchu LF 959 RA 50 stropní odsavač par, 90 cm provoz s odvětráním obvodové odsávání pro stropní montáž nad kuchyňským ostrůvkem LF 958 BB 60 ostrůvkový odsavač par, 90 cm provoz s odvětráním nebo s cirkulací vzduchu výška čelního panelu pouze 45 mm 2zónový design (nerez/černý) nerezový kryt filtru LC 958 BB 60 nástěnný odsavač par, 90 cm provoz s odvětráním nebo s cirkulací vzduchu výška čelního panelu pouze 45 mm 2zónový design (nerez/černý) nerezový kryt filtru výkon odvětrání: max. normální provoz 525 m 3 /h, intenzivní stupeň 900 m 3 /h výkon odvětrání dle DIN/EN 61591: max. normální provoz 510 m 3 /h, intenzivní stupeň 850 m 3 /h provoz s odvětráním kovový tukový filtr vhodný pro mytí v myčce nádobí elektronické dálkové ovládání intervalové spínání intenzivní stupeň s automatickým zpětným nastavením indikátor nasycení kovového tukového filtru doběh ventilátoru10 minut osvětlení pracovního místa halogenovými žárovkami 3 20 W hlučnost při max. normálním provozu 510 m 3 /h: 43 db (A), odpovídá 58 db (A) re1pw dle DIN/EN výkon odvětrání: max. normální provoz 550 m 3 /h, intenzivní stupeň 935 m 3 /h výkon odvětrání dle DIN/EN 61591: max. normální provoz 515 m 3 /h, intenzivní stupeň 850 m 3 /h kovový tukový filtr vhodný pro mytí v myčce nádobí 3 výkonové stupně a 1 intenzivní stupeň vysoce výkonný ventilátor dvousměrným sáním elektronické ovládání prostřednictvím tlačítek s krátkým zdvihem, se 7segmentovým ukazatelem intenzivní stupeň s automatickým zpětným nastavením indikátor nasycení kovového tukového filtru a aktivního uhlíkového filtru doběh ventilátoru10 minut osvětlení pracovního místa halogenovými žárovkami 4 20 W hlučnost při max. normálním provozu 560 m 3 /h: 48 db (A), odpovídá 63 db (A) re1pw dle DIN/EN extrémně tichý provoz díky speciální hlukové izolaci výkon odvětrání: max. normální provoz 640 m 3 /h, intenzivní stupeň 860 m 3 /h výkon odvětrání dle DIN/EN 61591: max. normální provoz 620 m 3 /h, intenzivní stupeň 820 m 3 /h kovový tukový filtr vhodný pro mytí v myčce nádobí 3 výkonové stupně a 1 intenzivní stupeň vysoce výkonný ventilátor s dvousměrným sáním elektronické ovládání prostřednictvím tlačítek s krátkým zdvihem, se 7segmentovým ukazatelem intenzivní stupeň s automatickým zpětným nastavením indikátor nasycení kovového tukového filtru a aktivního uhlíkového filtru doběh ventilátoru10 minut světelný koncept: bílý softlight funkce postupného zhasínání osvětlení pracovního místa halogenovými žárovkami 3 20 W hlučnost při max. normálním provozu 620 m 3 /h: 45 db (A), odpovídá 59 db (A) re1pw dle DIN/EN extrémně tichý provoz díky speciální hlukové izolaci

18 / 35 / INTEGROVATELNÉ MYČKY NÁDOBÍ PLNĚ INTEGROVATELNÉ MYČKY ZNAČKA KVALITY Myčky nádobí studioline se vyznačují nejmodernější technikou a nejvyšší efektivitou výkonu. Svoji unikátní kvalitu dávají najevo již na první pohled zvnějšku jsou zřetelně poznat podle exkluzivního loga studioline umístěného na přední straně spotřebičů. EXKLUZIVNÍ SVĚTELNÝ DESIGN Mimořádný výkon moderních myček nádobí studioline je nyní postaven do toho pravého světla: díky funkci emotionlight. Dvě LED světla umístěná nahoře na rámu dveří ponořují vnitřek myčky a nádobí do působivé modré barvy. Osvětlení se zapne automaticky při otevření myčky a při jejím zavření opět zhasne. A navíc tato světla osvětlují myčku po celou dobu její životnosti. SX 58 T 590 EU SN 58 T 590 EU Exkluzivita zaručena: emotionlight extrémně tichý provoz ovládání metaltouch myčka nádobí, 86,5 cm (obr.) myčka nádobí 81,5 cm SX 58 T 550 EU myčka nádobí 86,5 cm (obr.) SN 58 T 550 EU myčka nádobí 81,5 cm Exkluzivita zaručena: emotionlight extrémně tichý provoz ovládání metaltouch SX 68 T 090 EU myčka nádobí 86,5 cm (obr.) SN 68 T 090 EU myčka nádobí 81,5 cm Exkluzivita zaručena: emotionlight extrémně tichý provoz ovládání metaltouch SX 68 T 050 EU myčka nádobí 86,5 cm (obr.) SN 68 T 050 EU myčka nádobí 81,5 cm Exkluzivita zaručena: emotionlight extrémně tichý provoz ovládání metaltouch příborová zásuvka vario 6 programů: auto C, auto C, auto C, Eco 50 C, rychlý 45 C, předmytí 3 speciální funkce: 1/2 náplň, variospeed, intenzivní zóna spotřeba elektrického proudu v programu ECO 50 C: 10 l vody / 0,97 kwh doba trvání programu: 140 minut kapacita: 14 standardních sad nádobí hlučnost: 44 db (re1pw) aquastop s doživotní zárukou dvířka se servo zámkem aquasensor / senzor naplnění funkční displej s textovým displejem koše varioflexplus horní koš rackmatic s možností nastavení výšky (ve 3 stupních) 6 programů: auto C, auto C, auto C, ECO 50 C, rychlý 45 C, předmytí 3 speciální funkce: 1/2 náplň, variospeed, intenzivní zóna spotřeba elektrického proudu v programu ECO 50 C: 10 l vody / 0,96 kwh doba trvání programu: 140 minut kapacita: 13 standardních sad nádobí hlučnost: 44 db (re1pw) aquastop s doživotní zárukou dvířka se servo zámkem aquasensor / senzor naplnění funkční displej s textovým displejem koše varioflexplus horní koš rackmatic s možností nastavení výšky (ve 3 stupních) příborová zásuvka vario 6 programů: auto C, auto C, auto C, ECO 50 C, rychlý 45 C, předmytí 3 speciální funkce: 1/2 náplň, variospeed, intenzivní zóna spotřeba elektrického proudu v programu ECO 50 C: 10 l vody / 0,97 kwh doba trvání programu: 140 minut kapacita: 14 standardních sad nádobí hlučnost: 44 db (re1pw) aquastop s doživotní zárukou dvířka se servo zámkem aquasensor / senzor naplnění infolight koše varioflexplus horní koš rackmatic s možností nastavení výšky (ve 3 stupních) 6 programů: auto C, auto C, auto C, ECO 50 C, rychlý 45 C, předmytí 3 speciální funkce: 1/2 náplň, variospeed, intenzivní zóna spotřeba elektrického proudu v programu ECO 50 C: 10 l vody / 0,96 kwh doba trvání programu: 140 minut kapacita: 13 standardních sad nádobí hlučnost: 44 db (re1pw) aquastop s doživotní zárukou dvířka se servo zámkem aquasensor / senzor naplnění infolight koše varioflexplus horní koš rackmatic s možností nastavení výšky (ve 3 stupních) plech na ochranu před parami plech na ochranu před parami plech na ochranu před parami plech na ochranu před parami Speciální příslušenství SZ 73015, nerezová krycí lišta na těsnění (SX) SZ 73005, nerezová krycí lišta na těsnění (SN) Speciální příslušenství SZ 73015, nerezová krycí lišta na těsnění (SX) SZ 73005, nerezová krycí lišta na těsnění (SN) Speciální příslušenství SZ 73015, nerezová krycí lišta na těsnění (SX) SZ 73005, nerezová krycí lišta na těsnění (SN) Speciální příslušenství SZ 73015, nerezová krycí lišta na těsnění (SX) SZ 73005, nerezová krycí lišta na těsnění (SN) Pozn.: výše uvedený sortiment myček nádobí je platný do

19 / 37 / PLNĚ INTEGROVATELNÁ 45CM MYČKA MODULÁRNÍ MYČKY MYJE TAM, KDE SE VÁM TO NEJLÉPE HODÍ Nová modulární myčka nádobí speedmatic šetří na prostoru, nikoli však na výkonu. S koši vario vytváří optimální využití prostoru pro vaše nádobí. A díky promyšlené technologii je její mycí výkon tak velký, že 60cm myčka umyje v jednom cyklu až 8 standardních sad nádobí celkem 88 kusů nádobí a příborů. Myčka o velikosti 45 cm to dotáhla až na 6 standardních sad nádobí. A s hydraulickým systémem speedmatic samozřejmě v rekordním čase. INTENZIVNÍ ZÓNA Nahoře šetrně, dole pod tlakem: připojení intenzivní zóny zajistí ve všech programech o 20 % vyšší tlak postřiku a lehce zvýšenou teplotu ve spodním koši tím se bez problémů uvolní i ty nejodolnější nečistoty. V horním koši naproti tomu zůstane zvolený program nedotčený a citlivé nádobí je i nadále šetrně omýváno. SF 68 T 350 EU myčka nádobí, 45 cm Exkluzivita zaručena: SC 78 M 530 EU modulární myčka nádobí, 60 cm Exkluzivita zaručena: SK 78 M 530 EU modulární myčka nádobí, 45 cm Exkluzivita zaručena: extrémně tichý provoz studioline držadlo extrémně tichý provoz studioline držadlo extrémně tichý provoz VÍCE VOLNÉHO PROSTORU K ULOŽENÍ Koše varioplus poskytují zcela nový komfort ukládání v horním a spodním koši. Pro to nejlepší uložení je možno přední řady hřebenových držáků zcela jednoduše a variabilně sklopit. Tím je možno do horního koše umístit dokonce i malé hrnce nebo talíře. A jak v horním, tak i spodním koši se vpředu nacházejí dvě držadla, která usnadňují jejich vytažení. 5 programů: intenzivní 70 C, auto C, Eco 50 C, rychlý 45 C, předmytí 2 speciální funkce: variospeed, intenzivní zóna spotřeba elektrického proudu v programu ECO 50 C: 11 l vody / 0,80 kwh doba trvání programu: 140 minut kapacita: 9 standardních sad nádobí hlučnost: 44 db (re1pw) aquastop s doživotní zárukou dvířka se servo zámkem aquasensor infolight akustický signál na konci programu časová předvolba: 1 19 hodin koše varioplus horní koš rackmatic s možností nastavení výšky 6 programů: intenzivní 70 C, auto C, Eco 50 C, jemný 40 C, rychlý 45 C, předmytí 4 speciální funkce: intenzivní zóna, variospeed, extra sušení, hygiena spotřeba elektrického proudu v programu ECO 50 C: 8,5 l vody / 0,74 kwh doba trvání programu: 170 minut kapacita: 8 standardních sad nádobí hlučnost: 45 db (re1pw) aquastop s doživotní zárukou dvířka se servo zámkem aquasensor / senzor naplnění časová předvolba: 1 24 hodin flexibilní systém košů 5 programů: intenzivní 70 C, auto C, ECO 50 C, jemný 40 C, rychlý 45 C 2 speciální funkce: variospeed, hygiena spotřeba elektrického proudu v programu ECO 50 C: 7 l vody / 0,63 kwh doba trvání programu: 160 minut kapacita: 6 standardních sad nádobí hlučnost: 45 db (re1pw) aquastop s doživotní zárukou dvířka se servo zámkem aquasensor / senzor naplnění časová předvolba: 1 24 hodin flexibilní systém košů plech na ochranu před parami prodloužení aquastop prodloužení aquastop Speciální příslušenství SZ 72005, nerezová krycí lišta na těsnění Speciální příslušenství SZ 75560, nerezová krycí lišta na těsnění Speciální příslušenství SZ 75540, nerezová krycí lišta na těsnění Pozn.: výše uvedený sortiment myček nádobí je platný do

20 / 39 / CHLADNIČKY COOLCONCEPT S NEJLEPŠÍ VÝBAVOU Řada kvalitních vestavných spotřebičů coolconcept je unikátním řešením Premium třídy a stejně unikátní je studioline výbava. Vnitřní prostor má díky ušlechtilým chromovaným prvkům moderní optický design. 80 mm vysoký dividerbox vám poskytuje větší flexibilitu pro optimální pořádek uvnitř ledničky. I když: pouze u studioline patří druhý dividerbox ke standardní výbavě. KI 25 FP 70 chladicí automat vitafresh, 1400 mm Exkluzivita zaručena: chromované prvky 2x dividerbox vitafresh třída spotřeby energie: A++ ploché panty závěs dveří vpravo, volitelný odvětrání v soklu spotřeba elektrické energie: 193 kwh/rok elektronická regulace teploty LED osvětlení po obou stranách objem celkem: 186 l 2 přihrádky na teleskopickém výsuvu vitafresh zóna s teplotou blízkou 0 C: celkem 57 l, na teleskopickém výsuvu **** mrazicí prostor: objem 28 l mrazicí výkon: 2 kg za 24 h KI 28 FP 70 chladicí automat vitafresh, 1580 mm Exkluzivita zaručena: chromované prvky 2x dividerbox vitafresh třída spotřeby energie: A++ ploché panty závěs dveří vpravo, volitelný odvětrání v soklu spotřeba elektrické energie: 206 kwh/rok elektronická regulace teploty LED osvětlení po obou stranách objem celkem: 220 l 2 přihrádky na teleskopickém výsuvu vitafresh zóna s teplotou blízkou 0 C: celkem 78 l, na teleskopickém výsuvu **** mrazicí prostor: objem 28 l mrazicí výkon: 2 kg za 24 h KI 39 FP 70 kombinovaná chladnička/mraznička vitafresh, Exkluzivita zaručena: chromované prvky 2x dividerbox vitafresh nofrost třída spotřeby energie: A++ ploché panty závěs dveří vpravo, volitelný odvětrání v soklu spotřeba elektrické energie: 227 kwh/rok oddělená, elektronická regulace teploty dynamické chlazení pomocí vnitřního ventilátoru LED osvětlení po obou stranách objem celkem: 189 l 2 přihrádky na teleskopickém výsuvu **** mrazicí prostor: objem 62 l 2 mrazicí boxy, z toho 1 bigbox vitafresh zóna s teplotou blízkou 0 C: celkem 57 l, na teleskopickém výsuvu mrazicí výkon: 12 kg za 24 h 1775 mm VITAFRESH UCHOVÁVÁ POTRAVINY AŽ 3X DÉLE ČERSTVÉ Kvalitní lednička rozlišuje. Neboť při teplotách kolem nuly zůstávají čerstvé potraviny po výrazně delší dobu čerstvé. Třikrát déle, abychom byli přesní. Nejen teplota, ale i vlhkost vzduchu však tu hraje svou roli. Tak jsou například ryby a maso optimálně uskladněné při nižší vlhkosti vzduchu. Ovoce, salát a zelenina naopak potřebují vysokou vlhkost vzduchu. Tak zůstanou zachovány živiny a vitamíny. Moderní chladničky coolconcept jsou proto vybavené dvěma rozdílnými vitafresh zónami s teplotami blízkými nule. 1 přihrádka na vejce, 1 přihrádka na láhve, 1 zásobník na ledové kostky 1 přihrádka na vejce, 1 přihrádka na láhve, 1 zásobník na ledové kostky 1 přihrádka na vejce, 1 přihrádka na láhve, 1 zásobník na ledové kostky, 2 akumulátory chlazení

Exkluzivita zaručena

Exkluzivita zaručena Exkluzivita zaručena studioline: více výbavy, více služeb, větší zážitek. siemens-home.com/cz studioline 2013 Siemens. Seznamte se s budoucností. Nové výsledky. Pro neobyčejné požadavky. studioline od

Více

Exkluzivita zaručena

Exkluzivita zaručena Exkluzivita zaručena studioline: více výbavy, více služeb, větší zážitek siemens-home.com/cz 2012 Siemens. Seznamte se s budoucností. Výjimečná exkluzivita Kvalitní vestavné spotřebiče řady studioline

Více

Exkluzivita zaručena studioline: více výbavy, více služeb, větší zážitek

Exkluzivita zaručena studioline: více výbavy, více služeb, větší zážitek Výjimečná exkluzivita Kvalitní vestavné spotřebiče řady studioline od značky Siemens mají jedno společné: exkluzivitu, kam až člověk dohlédne. Přesvědčí Vás nejen svou výjimečnou inovativní technikou uvnitř,

Více

Exkluzivita zaručena

Exkluzivita zaručena Exkluzivita zaručena studioline: více výbavy, více služeb, větší zážitek siemens-home.cz studioline 2014 Siemens. Seznamte se s budoucností. Nové výsledky. Pro neobyčejné požadavky studioline od Siemens

Více

Nabídka horkého léta. Nabídka platí od 13. 6. 2011 do 13. 8. 2011.* 125 let - bude zitra:)

Nabídka horkého léta. Nabídka platí od 13. 6. 2011 do 13. 8. 2011.* 125 let - bude zitra:) Nabídka horkého léta Nabídka platí od 13. 6. 2011 do 13. 8. 2011.* 125 let - bude zitra:) ComfortLine Automatická pračka Avantixx 7 VarioPerfect Automatická pračka Avantixx 7 VarioPerfect Automatická pračka

Více

Speciální nabídka pro kuchyňská studia. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností. jaro léto 2014

Speciální nabídka pro kuchyňská studia. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností. jaro léto 2014 Speciální nabídka pro kuchyňská studia siemens-home.cz jaro léto 2014 Siemens. Seznamte se s budoucností. Vestavné trouby Elektronické hodiny s programováním Elektronické hodiny s programováním Elektronické

Více

Nabídka horkého léta Nabídka platí od 13. 6. 2011 do 13. 8. 2011.*

Nabídka horkého léta Nabídka platí od 13. 6. 2011 do 13. 8. 2011.* Nabídka horkého léta Nabídka platí od 13. 6. 2011 do 13. 8. 2011.* ComfortLine Automatická pračka Avantixx 7 VarioPerfect Automatická pračka Avantixx 7 VarioPerfect WAQ 28490 WAQ 24340 Odstředění Odstředění

Více

vestavné spotřebiče 2015 Platnost od 15. dubna 2015 do vyprodání zásob.

vestavné spotřebiče 2015 Platnost od 15. dubna 2015 do vyprodání zásob. Akční sety vestavné spotřebiče 2015 I Platnost od 15. dubna 2015 do vyprodání zásob. SET1 SET2 SET3 HE 615 Kód: 41516710 horkovzdušná trouba 5 pečících funkcí objem 56 l mechanický časovač s funkcí START/STOP

Více

5 let. www.mora.cz SERVIS RADOST DOMOVA INDUKCE. Technická dokonalost, kvalitní zpracování. Úsporné spotřebiče energetické třídy A

5 let. www.mora.cz SERVIS RADOST DOMOVA INDUKCE. Technická dokonalost, kvalitní zpracování. Úsporné spotřebiče energetické třídy A www.mora.cz RADOST DOMOVA VT 559 MX VT 538 MX Akční MOC 12 990 Kč Touch Control dotekové ovládání ukazatel teploty v troubě dvojité osvětlení trouby výsuvné teleskopické rošty (3 úrovně) 1x pečící plech,

Více

Akční nabídka spotřebičů 2013/2

Akční nabídka spotřebičů 2013/2 Akční nabídka spotřebičů 2013/2 VESTAVNÉ TROUBY 12 990,- Kč FEX 9752 XN5 FEX 97S52 XS4 šířka (cm) 8 počet funkcí 8 58 objem (l) 58 ano kruhové topné těleso (TRUE FAN) ano ano ventilátor ano ano ventilátor

Více

Platnost nabídky do 31. 12. 2015

Platnost nabídky do 31. 12. 2015 Platnost nabídky do 31. 12. 2015 Kombinovaná trouba s mikrovlnami a funkcí přidané páry HN678G4S1 pečicí trouba s mikrovlnami s 15-ti druhy ohřevu regenerace (ohřívání), kynutí elektronická regulace teploty

Více

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost?

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? P R É M I O V Á K V A L I TA ČESKÁ ZNAČKA www.mora.cz Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? Akční nabídka PREMIUM SORTIMENTU Ta nejlepší volba do domácnosti. Velký výběr sortimentu, čisté

Více

» vestavné elektrické trouby

» vestavné elektrické trouby » vestavné elektrické trouby Tekavestavné spotřebiče Energetická třída Rozmrazování Protiotisková úprava nerezových ploch horní a spodní Program Pizza Rychloohřev Gril Gril a spodní Gril a spodní Gril

Více

TOP nabídka Amica 1/2017

TOP nabídka Amica 1/2017 TOP nabídka Amica 1/2017 OWC IN 900 BI Ostrůvkový odsavač par 90 cm / černá OKC 951 S Odsavač par komínový 90 cm / černá IN 900 BSC Odsavač par komínový 90 cm / černá En. třída: B 439 m 3 /h 62 db(a) Senzorové

Více

Compact. Cena : 88990 Kč. Cena : 32990 Kč. Cena : 29990 Kč 11

Compact. Cena : 88990 Kč. Cena : 32990 Kč. Cena : 29990 Kč 11 EKDG 6900.0 E vestavná kombinovaná horkovzdušná a parní trouba funkce: vaření v páře, horký vzduch, regenerace jídel, profesionální pečení, horký vzduch + dodatečný regulovaný přívod páry, vlhký horký

Více

Akční sety. Platnost od 1. května 2014 do vyprodání zásob. 2014/1

Akční sety. Platnost od 1. května 2014 do vyprodání zásob. 2014/1 I Akční sety Platnost od 1. května 214 do vyprodání zásob. 214/1 SET1 SET2 SET3 HS 715 Kód: 415954 HS 715 Kód: 415954 HS 715 Kód: 415954 MOC 21 97,- 14 99 Kč MOC 21 97,- 15 99 Kč MOC 27 97,- 19 99 Kč TL1

Více

PŘEHLED VÝROBKŮ VELKOOBCHOD VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2009

PŘEHLED VÝROBKŮ VELKOOBCHOD VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2009 PŘEHLED VÝROBKŮ VELKOOBCHOD VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2009 Multifunkční vestavné trouby ZYB593XQ nerez ZOB562XL nerez ZOB492X nerez boční otevírání dvířek zaměnitelné grafický LCD displej ovládání tlačítky pyrolytické

Více

t Zjednodušme si to 7 37 47 5

t Zjednodušme si to 7 37 47 5 VESTAVNÉ 1 ROSTNÝ 3 4 Zjednodušme si to 7 37 47 5 Sledujte náš #EasyTeam zanussi.co.uk/easyteam 6 S LOGEM LAYAR 7 VŠE NA 8 A LEHCE 9 PYRO Space Druh trouby: multifunkční trouba Multiplus s kruhovým topným

Více

Prodlužte si svoji budoucnost. Platnost 13. 6. 13. 8. 2011*

Prodlužte si svoji budoucnost. Platnost 13. 6. 13. 8. 2011* Prodlužte si svoji budoucnost Platnost 13. 6. 13. 8. 2011* The Seznamte future se moving s budoucností. in. coolefficiency kombinace KG 39EAL40, inoxlook spotřeba energie za rok: 157 užitný objem celkem:

Více

Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností.

Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností. Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde siemens-home.cz Siemens. Seznamte se s budoucností. Překoná vaše očekávání Siemens avantgarde: Nová řada spotřebičů, která se perfektně hodí k

Více

Vestavné spotřebiče. Speciální nabídka pro kuchyňská studia jaro léto 2014. www.bosch-home.com/cz

Vestavné spotřebiče. Speciální nabídka pro kuchyňská studia jaro léto 2014. www.bosch-home.com/cz Vestavné spotřebiče Speciální nabídka pro kuchyňská studia jaro léto 2014 www.bosch-home.com/cz 2 Vestavné trouby Vestavné trouby HBA 23B223E bílá HBG 23B450E nerez HBA 23S150R nerez Multifunkce Multifunkce

Více

Sklady Dušek - Zvýhodněné ceny od Června 2012

Sklady Dušek - Zvýhodněné ceny od Června 2012 Původní cena 7490Kč / Akční cena 5990Kč Původní cena 8490Kč / Akční cena 6690Kč Vestavná trouba Electrolux EOB53003X / EOB53004X Vnitřní objem (l): 60, Elektronické funkce: akustický signál trvání minutka

Více

Vestavné spotřebiče. Ručíme za spolehlivost. Platnost nabídky od

Vestavné spotřebiče. Ručíme za spolehlivost. Platnost nabídky od Vestavné spotřebiče Platnost nabídky od 1. 8. 2017 Ručíme za spolehlivost Zaregistrujte svůj nákup spotřebičů Philco na www.philco.cz/registrace a získejte k zákonné záruce dalších 36 měsíců pozáručního

Více

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost?

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? P R É M I O V Á K V A L I TA ČESKÁ ZNAČKA www.mora.cz Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? Akční nabídka PREMIUM SORTIMENTU 2017/2018 Ta nejlepší volba do domácnosti. Velký výběr sortimentu,

Více

Jedna plus jedna se rovná jeden unikát.

Jedna plus jedna se rovná jeden unikát. Jedna plus jedna se rovná jeden unikát. Nová řada kombinovatelných chladniček a mrazniček Siemens modularfit. siemens-home.bsh-group.com/cz Siemens. Seznamte se s budoucností. 122 cm Vyobrazená kombinace:

Více

INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ. Více na www.amica-spotrebice.cz

INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ. Více na www.amica-spotrebice.cz INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ Více na www.amica-spotrebice.cz 43 ŘADA INTEGRA HVĚZDNÁ ALEJ INTUITIVNÍ OBSLUHA Trouby řady Integra jsou vybaveny technologicky vyspělým, inovativním a moderním

Více

spotřebiče s technologií 6. smysl

spotřebiče s technologií 6. smysl Ves tavné spotřebiče s technologií 6. smysl inteligence, kterou máte na konečcích svých prstů mytí nádobí MIKROVLNNÉ TROUBY trouby odsavače par chlazení inteligentní spotřebiče, které do vašich domovů

Více

CATALOGO GENERALE LUGLIO 2013. Katalog spotřebičů v moderním provedení 2014/1

CATALOGO GENERALE LUGLIO 2013. Katalog spotřebičů v moderním provedení 2014/1 CATALOGO GENERALE LUGLIO 2013 Katalog spotřebičů v moderním provedení 2014/1 TROUBY FSX 97C52 XN4 FEX 47D54 N4 šířka (cm) 8 počet funkcí 10 58 objem (l) 58 ano kruhové topné těleso (TRUE FAN) ano ano ventilátor

Více

Akční nabídka spotřebičů 2013/1

Akční nabídka spotřebičů 2013/1 Akční nabídka spotřebičů 2013/1 VESTAVNÉ TROUBY 1 FEX 9752 XN5 FEX 97S52 XS4 šířka (cm) 8 počet funkcí 8 58 objem (l) 58 ano kruhové topné těleso (TRUE FAN) ano ano ventilátor ano ano ventilátor ochlazování

Více

ŠIKOVNÉ ZABUDOVATELNÉ SPOTŘEBIČE? SAMOZŘEJMĚ. Nové nápadité funkce

ŠIKOVNÉ ZABUDOVATELNÉ SPOTŘEBIČE? SAMOZŘEJMĚ. Nové nápadité funkce 2014 ŠIKOVNÉ ZABUDOVATELNÉ SPOTŘEBIČE? SAMOZŘEJMĚ Nové nápadité funkce ZOP37902XK ZOA35752XD ZOB35752XD Vestavná trouba Vestavná trouba Vestavná trouba elektronické funkce: bezpečnostní ukazuje běžící

Více

Dokonce i skvělá varná deska může být ještě lepší.

Dokonce i skvělá varná deska může být ještě lepší. Dokonce i skvělá varná deska může být ještě lepší. Objevte nový rozměr vaření: Siemens inductionair spojuje nejvyšší standardy varné desky s revolučním integrovaným odsavačem par. siemens-home.bsh-group.com/cz

Více

Čistá práce po tři generace ÚSPORNÉ CHLADNIČKY ZA VYNIKAJÍCÍ CENY!

Čistá práce po tři generace ÚSPORNÉ CHLADNIČKY ZA VYNIKAJÍCÍ CENY! Čistá práce po tři generace ÚSPORNÉ CHLADNIČKY ZA VYNIKAJÍCÍ CENY! Kombinovaná chladnička CR340A en. třída A celkový hrubý objem 319 l hlučnost jen 40 db čistý obj. chladničky 214 l, mrazáku 88 l (****)

Více

Model MOC Dušek MOC Vestavné samostatné trouby

Model MOC Dušek MOC Vestavné samostatné trouby Ceník platný od 1.10.2014 Model MOC Dušek MOC Vestavné samostatné trouby POB 62 Vestavná kombinovaná parní trouba, objem 73 litrů, 3x parní ohřev, 16 programů, elektronické ovládání Touch control, pára

Více

Letní žhavá nabídka. platná od 13. 6. 2011 do 13. 8. 2011*

Letní žhavá nabídka. platná od 13. 6. 2011 do 13. 8. 2011* Letní žhavá nabídka platná od 13. 6. do 13. 8. * The Seznamte future se moving s budoucností. in. 1 8 1 8 1 7 1 5,5 5,5 kg iqdrive iqdrive Automatická pračka, 60 cm WM 14S795ME Automatická pračka,60 cm

Více

FEX 47C52 N5. Multifunkční horkovzdušná trouba. s kruhovým topným tělesem. 8 funkcí

FEX 47C52 N5. Multifunkční horkovzdušná trouba. s kruhovým topným tělesem. 8 funkcí 1 VESTAVNÉ TROUBY FEX 47D50 N5 FEX 47D54 N4 FEX 47C52 N5 FEX 47C52 N4 FEX 471 N4 11 funkcí FULL 10 funkcí FULL Black Magic provedení: černé sklo funkcí funkcí funkcí výbava: SVK, 1P, 1R 11 10 1 1 FEX 47D50

Více

Vynikající nápady pro čisté nádobí.

Vynikající nápady pro čisté nádobí. Vynikající nápady pro čisté nádobí. Brilantní vyhlídky pro vaše nádobí: mytí a sušení na nejvyšší úrovni v myčkách Siemens. siemens-home.bsh-group.com/cz Seznamte se s budoucností. Siemens domácí spotřebiče

Více

Platnost nabídky do odvolání. Vestavná multifunkční trouba

Platnost nabídky do odvolání. Vestavná multifunkční trouba SČÍTEJTE SLEVY s výhodnými sety Philco Trouba a varná deska POB 15 X 9 programů Mechanické Teleskop. výsuv Mělký plech Hluboký plech Pečicí rošt Nerezové provedení Odolné litinové mřížky Automatické zapalování

Více

Ceník vestavných spotřebičů č.3/2009 pro kuchyňské specialisty

Ceník vestavných spotřebičů č.3/2009 pro kuchyňské specialisty 4.5. Ceník vestavných spotřebičů č.3/ pro kuchyňské specialisty VESTAVNÉ TROUBY 949 712 860 ZCB990XQ multifunkční vestavná parní trouba LCD displej 1 variabilní teleskopický výsuv úprava proti otiskům

Více

Uvedením této barevné řady jsme chtěli zamíchat trhem s tradiční bílou barvou či nerezovou ocelí na kuchyňských spotřebičích.

Uvedením této barevné řady jsme chtěli zamíchat trhem s tradiční bílou barvou či nerezovou ocelí na kuchyňských spotřebičích. Uvedením této barevné řady jsme chtěli zamíchat trhem s tradiční bílou barvou či nerezovou ocelí na kuchyňských spotřebičích. Výrazné barvy povzbuzují naši představivost a zároveň vyvolávají i vášeň. A

Více

Vestavné spotřebiče 2015 novinky

Vestavné spotřebiče 2015 novinky Vestavné spotřebiče 2015 novinky siemens-home.cz podzim 2015 Siemens. Seznamte se s budoucností. Varné desky Více flexibility při vaření Přizpůsobí se vašim potřebám Ovládejte desku intuitivně: dual lightslider

Více

jaro akční sety Sada nerezového nádobí Fagor PALMA

jaro akční sety Sada nerezového nádobí Fagor PALMA 2009 jaro akční sety Dárek zdarma 1. 4. - 30. 6. 2009 Sada nerezového nádobí Fagor PALMA Pečicí trouby Varné desky 6H-760 X 6H-196 N/B Multifunkční pečicí trouba černé sklo/bílé sklo IF-4 X/S Indukční

Více

SF4920MCP. Funkce. Victoria. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME. EAN13: cm redukovaná výška

SF4920MCP. Funkce. Victoria. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME. EAN13: cm redukovaná výška KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME EAN13: 8017709204884 45 cm redukovaná výška Elektronický Timer LED Display 2 knoflíky FUNKCE/ VOLBY/ TEPLOTA 13 funkcí vaření (4 mikrovlnné funkce)

Více

Vestavná trouba Bosch: vaše speciální ingredience pro dokonalý pokrm. Vestavné pečicí trouby Bosch

Vestavná trouba Bosch: vaše speciální ingredience pro dokonalý pokrm. Vestavné pečicí trouby Bosch Vestavná trouba Bosch: vaše speciální ingredience pro dokonalý pokrm Vestavné pečicí trouby Bosch 2 Vestavné spotřebiče Vestavné Řady spotřebiče spotřebičů 3 Vypadá skvěle sama o sobě. A v kombinaci s

Více

SF6922PPZ Novinka. Victoria. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A. LCD display Rotační knoflíky

SF6922PPZ Novinka. Victoria. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A. LCD display Rotační knoflíky SF6922PPZ Novinka HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A LCD display Rotační knoflíky VLASTNOSTI/ VOLBY/ TEPLOTA 9 funkcí vaření "Pizza" funkce Čistící funkce: Vapor clean Další

Více

Patříme k sobě! Objevte nový svět chutí

Patříme k sobě! Objevte nový svět chutí Patříme k sobě! Objevte nový svět chutí Při zakoupení vybrané kombinace produktů získejte některý z exkluzivních dárků. Více informací naleznete uvnitř letáku. Platnost akční nabídky je od 8. 4. do 30.

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY

VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY 1-29 7 Ještě chytřejší vaření Víme přesně, jak si vybíráte ideální sporák pro svou kuchyni. Kvalitní, krásný, chytrý a úsporný. právě taková je mica - již léta oceňovaná ve střední

Více

spotřebiče s technologií 6. smysl

spotřebiče s technologií 6. smysl Volně s to jící spotřebiče s technologií 6. smysl inteligence, kterou máte na konečcích svých prstů mytí nádobí MIKROVLNNÉ TROUBY FREE STANDING - OVENS sušení chlazení praní zmrazování inteligentní spotřebiče,

Více

Vestavné sety pro kuchyňská studia. Podzim zima 2010. Seznamte se se s s budoucností.

Vestavné sety pro kuchyňská studia. Podzim zima 2010. Seznamte se se s s budoucností. Vestavné sety pro kuchyňská studia Podzim zima 2010 Seznamte se se s s budoucností. ZÁKLADNÍ SETY: VESTAVNÉ TROUBY + PLYN. / EL. SKLOKERAMICKÉ DESKY HB 532E1T, barva: nerez třída : : A 20 %* pečicí trouba

Více

Model MOC MOC DUŠEK Vestavné samostatné trouby

Model MOC MOC DUŠEK Vestavné samostatné trouby Model MOC MOC DUŠEK Vestavné samostatné trouby POB 68 objem 74 litrů, katalytické čištění, 12 programů, nízkoteplotní pečení, elektronické ovládání Touch control, Soft closing, trojité prosklení dveří,

Více

Myčky Brandt 2007. Myčky 2007. Výkonnost. Úspora času. Uživatelský komfort. Bezpečnost -Větší zabezpečení s - Tichý chod 45-47 db

Myčky Brandt 2007. Myčky 2007. Výkonnost. Úspora času. Uživatelský komfort. Bezpečnost -Větší zabezpečení s - Tichý chod 45-47 db Myčky Brandt 2007 Výkonnost Myčky Brandt 2007 - Dostupná ve 100% řady - 100% elektronická řada - 100% účinný program pro pánve : Úspora času - Kratší cyklus mytí - Čištění bez námahy Myčky 2007 Uživatelský

Více

by Teka PLATNOST OD 1. SRPNA 2012 DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB

by Teka PLATNOST OD 1. SRPNA 2012 DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB by Teka PLATNOST OD 1. SRPNA 2012 DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB COMBO HX 4515 41595000 TROUBY HX 790 HPX 750 41588710 41594110 2 25 990 Kč Multifunkční trouba, digitální ovládací panel 7 programů pro přípravu pokrmů,

Více

Myčky nádobí. Výjimečné inovace pro výjimečný lesk. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností.

Myčky nádobí. Výjimečné inovace pro výjimečný lesk. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností. Skupina BSH je držitelem licence k ochranné známce Siemens AG. Myčky nádobí Výjimečné inovace pro výjimečný lesk siemens-home.cz Siemens. Seznamte se s budoucností. Síla inteligentně propojených senzorů

Více

W H I R L P O O L M Y T Í

W H I R L P O O L M Y T Í W H I R L P O O L M Y T Í AquaSteam V myčce AquaSteam 6. smysl spolupracují moderní senzory a inteligentní programy s cílem dosáhnout dokonalého umytí a věnovat tak vašemu nádobí nejvyšší možnou péči.

Více

na www.philco.cz/ registrace

na www.philco.cz/ registrace Ceník platný od 13.4.2015 pro Dušek kuchyně + 5 let garance na www.philco.cz/ registrace Model DMOC Dušek Vestavné samostatné trouby Specielní cena Dušek s časovým omezením POB 77 Vestavná kombinovaná

Více

MYČKY NÁDOBÍ. AquaSteam. Design Carisma. Myčky Whirlpool stále vítězí v evropských nezávislých testech, 33x byly NEJLEPŠÍ.* Myčky Green Generation

MYČKY NÁDOBÍ. AquaSteam. Design Carisma. Myčky Whirlpool stále vítězí v evropských nezávislých testech, 33x byly NEJLEPŠÍ.* Myčky Green Generation W H I R L P O O L M Y T Í AquaSteam V myčce AquaSteam 6. smysl spolupracují moderní senzory a inteligentní programy s cílem dosáhnout dokonalého umytí a věnovat tak vašemu nádobí nejvyšší možnou péči.

Více

Dvě v jednom. Jedna na všechno. Nová vestavná parní trouba s mikrovlnou: jeden přístroj pro nespočet chuťových variací.

Dvě v jednom. Jedna na všechno. Nová vestavná parní trouba s mikrovlnou: jeden přístroj pro nespočet chuťových variací. Dvě v jednom. Jedna na všechno. Nová vestavná parní trouba s mikrovlnou: jeden přístroj pro nespočet chuťových variací. 2 Světová novinka u Miele: Vestavná parní trouba s mikrovlnou. 3 100% Parní trouba

Více

TR4110IBL. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A

TR4110IBL. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A TR4110IBL Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A Plná šířka grilu 2,70 kw, zásuvka s chromovými úchyty, Ever-Clean smaltování, halogenová osvětlení(40 W), celoskleněné interiérové dveře

Více

bulthaup rohan bulthaup RohanPrague - partner Naconi bonusy pro klienty showroom bulthaup RohanPrague

bulthaup rohan bulthaup RohanPrague - partner Naconi bonusy pro klienty showroom bulthaup RohanPrague RohanPrague - partner Naconi Kuchyňské a interiérové studio nabízí pro klienty projektu Marina Island zvýhodněné dodací podmínky na veškerý interiérový i exteriérový nábytek renomovaných světových výrobců.

Více

Švýcarská kvalita. Swiss Quality

Švýcarská kvalita. Swiss Quality Švýcarská kvalita Swiss Quality LEPŠÍ CHUŤ, SILNĚJŠÍ AROMA SYSTÉM NIVONA AROMATICA AROMA Z KAŽDÉHO ZRNKA Naplnění: Kónický mlýnek z tvrzené oceli instalovaný ve všech našich mode - lech CafeRomatica umele

Více

Velký větší MasterCool Jedinečnost a dokonalost materiálů

Velký větší MasterCool Jedinečnost a dokonalost materiálů www.miele.cz gigantické rozměry excelentní design jedinečný komfort fascinující inovace fantastická mnohotvárnost Velký větší MasterCool Jedinečnost a dokonalost materiálů 4 Chladicí přístroje pro nejnáročnější

Více

Vestavná trouba cookcontrol 40 Vestavná trouba cookcontrol 40 Vestavná trouba cookcontrol 40

Vestavná trouba cookcontrol 40 Vestavná trouba cookcontrol 40 Vestavná trouba cookcontrol 40 Vestavná trouba cookcontrol 40 Vestavná trouba cookcontrol 40 Vestavná trouba cookcontrol 40 Vestavné trouby HB 36AB650J černá 00 000 Kč HB 36AB650J černá 00 000 Kč HB 36AB650J černá 00 000 Kč Rozměry

Více

AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015

AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015 Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015 Swiss Quality CafeRomatica 855 VÍTĚZ TESTU Celostříbrný Vyhřívaná odkládací plocha pro šálky Mimořádně tichý kónický mlýnek z kalené oceli Mléčná pěna stisknutím

Více

Speciální nabídka pro kuchyňská studia

Speciální nabídka pro kuchyňská studia Rozměrové výkresy Myčka nádobí speedmatic Myčka nádobí speedmatic SN 5... SN 6... Dodatečné informace pro vestavbu standardních myček Výška spotřebiče bez soklu 655 750 mm Výška spotřebiče bez soklu 705

Více

KUCHYŇSKÁ LINKA 1. Nízkonákladové bydlení sociální bydlení Nebory č.p. 360

KUCHYŇSKÁ LINKA 1. Nízkonákladové bydlení sociální bydlení Nebory č.p. 360 KUCHYŇSKÁ LINKA 1 Číslo položky Název položky počet ks 1. spodní široká skříňka pod dřez 80 x 45 x 85 cm 10 2. spodní skříňka se šuplíky 40 x 45 x 85 cm 10 3. spodní široká skříňka 80 x 45 x 85 cm 10 4.

Více

OBSAH 100% POZICE ZNAČKY MORA NA TRHU V ČESKÉ REPUBLICE 1. SPORÁKY 1. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 1. ODSAVAČE

OBSAH 100% POZICE ZNAČKY MORA NA TRHU V ČESKÉ REPUBLICE 1. SPORÁKY 1. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 1. ODSAVAČE KTLOG VÝROBKŮ PODZIM 2008 OBSH 10 VŘIDLOVÁ DESK SKLOKERMICKÉ DESKY 5 LET 5 let záruka na plynové, kombinované a elektrické sporáky MOR šíře 50 cm, sporáky MOR 2651, 3651 šíře 60cm a elektrické zásobníkové

Více

Chladící a mrazící přístroje od Liebherra najdete všude tam, kde je kladen velký důraz na servis a poradenství. V odborném obchodě!

Chladící a mrazící přístroje od Liebherra najdete všude tam, kde je kladen velký důraz na servis a poradenství. V odborném obchodě! Chladící a mrazící přístroje od Liebherra najdete všude tam, kde je kladen velký důraz na servis a poradenství. V odborném obchodě! Chladničky a mrazničky 006 007 Chladící technika pro komerční účely Váš

Více

Myčky. Máme tu nejlepší myčku. Šetříme s ní, není slyšet a navíc šetří i životní prostředí

Myčky. Máme tu nejlepší myčku. Šetříme s ní, není slyšet a navíc šetří i životní prostředí Myčky Máme tu nejlepší myčku. Šetříme s ní, není slyšet a navíc šetří i životní prostředí MYČKY Nejúspornější a nejtišší na trhu S hlučností 42 dba ji při chodu sotva uslyšíte 42 dba HLUČNOST 130 dba ~

Více

Vestavné spotřebiče. Program pro kuchyňská studia a specializované obchody s nábytkem. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností.

Vestavné spotřebiče. Program pro kuchyňská studia a specializované obchody s nábytkem. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností. Vestavné spotřebiče Program pro kuchyňská studia a specializované obchody s nábytkem siemens-home.cz 2015 Siemens. Seznamte se s budoucností. Objevte svět nově. Objevte domácí spotřebiče Siemens Každý

Více

Franke odsavače par. Tichý. 3 stupně výkonu

Franke odsavače par. Tichý. 3 stupně výkonu 119 Tichý Tyto odsavače par Franke pracují díky kvalitním motorům a dobré izolaci mimořádně tiše. Některé odsavače Franke jsou vybavené tlumicími panely, které ještě více snižují hluk za provozu. 3 stupně

Více

'!2E20AD-hhcied! 1/5. iq700, Indukční varná deska s odsáváním, 80 cm EX807LX33E. Vyrobeno BSH v licenci k ochranné známce Siemens AG.

'!2E20AD-hhcied! 1/5. iq700, Indukční varná deska s odsáváním, 80 cm EX807LX33E. Vyrobeno BSH v licenci k ochranné známce Siemens AG. 1/5 Indukční varná deska s integrovanou ventilací: dokonalá souhra varné desky a odsavače par. flexinduction: indukční deska s varnými zónami flexinduction pozná, jak velká je nádoba ve které vaříte, a

Více

Nečekané možnosti. Bez čekání. Nová řada pečicích trub iq500 a iq300 s inovativními funkcemi pro ještě větší požitek z vaření.

Nečekané možnosti. Bez čekání. Nová řada pečicích trub iq500 a iq300 s inovativními funkcemi pro ještě větší požitek z vaření. Nečekané možnosti. Bez čekání. Nová řada pečicích trub iq500 a iq300 s inovativními funkcemi pro ještě větší požitek z vaření. Seznamte se s budoucností. Domácí spotřebiče Siemens Využívejte čas na maximum.

Více

WHIRLPOOL VESTaVNÉ MIkROVLNNÉ TROuby

WHIRLPOOL VESTaVNÉ MIkROVLNNÉ TROuby WHIRLPOOL VESTAVNÉ mikrovlnné trouby Vařte jako šéfkuchař, díky technologii 6. smysl Díky multifunkčním troubám Whirlpool s technologií 6. smysl a funkcemi Crisp nebo vaření v páře oslníte každého gurmána.

Více

Chlazení SORTIMENT 2014. Čistá práce po tři generace

Chlazení SORTIMENT 2014. Čistá práce po tři generace Chlazení SORTIMENT 214 Čistá práce po tři generace Technologie ROMO A++ (Úsporné a kvalitní) Spotřeba energie je u chladniček nejdůležitějším parametrem. Chladnička spotřebovává nejvíce elektřiny v domácnosti,

Více

Amica poskytuje na výrobky v této kategorii záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz. Integra programátor - Td

Amica poskytuje na výrobky v této kategorii záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz. Integra programátor - Td Vestavné trouby Amica poskytuje na výrobky v této kategorii záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz. Integra programátor - Tf - I-Cook timer Integra programátor - Td 50

Více

S845MCPO9. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika. EAN13: cm redukovaná výška

S845MCPO9. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika. EAN13: cm redukovaná výška S845MCPO9 KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika EAN13: 8017709158644 45 cm redukovaná výška Elektronický Timer 2 LED Display 2 knoflíky FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10

Více

SFP805PO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A

SFP805PO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A PYROLYTICKÁ TROUBA CREME/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709184285 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 8 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA Čisticí funkce: Pyrolýza Elektronický programátor:

Více

26 025,- 15 694,- 16 521,-

26 025,- 15 694,- 16 521,- BP5013001M Multifunkční vestavná trouba BP5013001M Multifunkční vestavná trouba AEG BS9314401M Multifunkční trouba s parními funkcemi 29 744,- trouba MaxiKlasse se zvláště velkým vnitřním prostorem a pečicí

Více

JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34

JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34 JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34 Vaření. Kvůli němu máme kuchyni. Vaření jistě patří mezi nejzábavnější činnosti v našem životě. Ať se peče koláč, smaží cibule nebo připravuje hostina o čtyřech chodech. Kuchařské

Více

Platnost od 3.4. 2009 posl.aktualizace 31.3.2009 Ceník vestavných spotřebičů č.2/2009 pro kuchyňské specialisty

Platnost od 3.4. 2009 posl.aktualizace 31.3.2009 Ceník vestavných spotřebičů č.2/2009 pro kuchyňské specialisty VESTAVNÉ TROUBY TOUCH-CONTROL (BACKTRONIC top) Multifunkční parní trouba ISOFRONT top 14 způsobů ohřevu Automatické programy spečicí sondou Automatické programy s uvedením hmotnosti Mezinárodní recepty

Více

VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE TO SPRÁVNÉ KOŘENÍ PRO VAŠI KUCHYŇ.

VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE TO SPRÁVNÉ KOŘENÍ PRO VAŠI KUCHYŇ. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE TO SPRÁVNÉ KOŘENÍ PRO VAŠI KUCHYŇ www.guzzanti.cz VESTAVNÉ TROUBY 4 MIKROVLNNÉ TROUBY 9 VARNÉ DESKY 10 ODSAVAČE PAR 18 VINOTÉKY 30 MYČKY NÁDOBÍ 34 GUZZANTI SLAVÍ PATNÁCT LET... Firma

Více

SKVĚLÉ DÁRKY AKČNÍ NABÍDKA 2018/2. Platí do nebo do vyprodání.

SKVĚLÉ DÁRKY AKČNÍ NABÍDKA 2018/2. Platí do nebo do vyprodání. AKČNÍ NABÍDKA 2018/2 Platí do 31. 12. 2018 nebo do vyprodání. Katalog dárků k nahlédnutí u prodejce www.whirlpool.cz W11 OM1 4MS2 H W11I ME150 - barevný dotykový displej - trojité sklo dvířek, teleskopické

Více

Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě. Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA EA890110

Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě. Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA EA890110 Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA890110 EA890110 Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě Automatický kávovar na espresso Krups Evidence je navržený

Více

SFP6925BPZ. Victoria. PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ. Energetická třída A. EAN13: Velký LCD displej

SFP6925BPZ. Victoria. PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ. Energetická třída A. EAN13: Velký LCD displej PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ Energetická třída A EAN13: 8017709204327 Velký LCD displej Příslušenství - efekt nerezové oceli Rotační spínače FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí Pizza funkce Čisticí funkce:

Více

Mc TREE a. s. Mc TREE SR, a. s. Oficiální zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku

Mc TREE a. s. Mc TREE SR, a. s. Oficiální zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku k a t a l o g 2 0 1 6 / 2 0 1 7 Oficiální zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku Mc TREE a. s. Hlavní 238, 250 89 Lázně Toušeň Tel.: +420 286 854 368 70 Fax: +420 286 850 101 info@mctree.cz www.lord.eu

Více

KOLEKCE GORENJE ORA-ÏTO - NOVÁ KLASIKA PRO KUCHYŇ ZÍTŘKA Gorenje, jeden z nejvýznamnějších evropských výrobců domácích spotřebičů, kombinuje

KOLEKCE GORENJE ORA-ÏTO - NOVÁ KLASIKA PRO KUCHYŇ ZÍTŘKA Gorenje, jeden z nejvýznamnějších evropských výrobců domácích spotřebičů, kombinuje KOLEKCE GORENJE ORA-ÏTO - NOVÁ KLASIKA PRO KUCHYŇ ZÍTŘKA Gorenje, jeden z nejvýznamnějších evropských výrobců domácích spotřebičů, kombinuje pokročilou technologii s exkluzivním, zřetelně odlišným designem

Více

Přehled vestavných spotřebičů. Vestavné trouby. jaro léto 2011. Seznamte se s budoucností.

Přehled vestavných spotřebičů. Vestavné trouby. jaro léto 2011. Seznamte se s budoucností. Vestavné trouby Vestavná trouba cookcontrol 40 Vestavná trouba cookcontrol 40 Vestavná trouba cookcontrol 40 HB 36AB650J černá 00 000 Kč HB 36AB650J černá 00 000 Kč HB 36AB650J černá 00 000 Kč Rozměry

Více

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy Optimální vestavná hloubka Díky vestavné hloubce jen 40 cm lze košové systémy BLANCO SELECT použít téměř pro každou dřezovou skříňku. Flexibilní

Více

Vestavné spotřebiče 2016/2017. Katalog pro elektrospecialisty

Vestavné spotřebiče 2016/2017. Katalog pro elektrospecialisty Vestavné spotřebiče 2016/2017 Katalog pro elektrospecialisty Pro vaši inspiraci O modelové řadě Kuchyně Vaření Trouby... 12 Varné desky...42 Odsavače par...80 Mikrovlnné trouby... 91 Kompaktní výrobky...95

Více

Řada Effisilent (60cm) Myčky

Řada Effisilent (60cm) Myčky MYČKY NÁDOBÍ Řada Effisilent (60cm) Myčky Elektronika myček Effisilent Myčky Maxi displej 9programůmytí Odloženéspuštěníaž 24 hodina ukazatel zbývajícího času Intuitivní ovládání Touch control Digitální

Více

Vestavné spotřebiče Objevte fascinující svět domácích spotřebičů Siemens. Siemens. Seznamte se s budoucností. Siemens domácí spotřebiče

Vestavné spotřebiče Objevte fascinující svět domácích spotřebičů Siemens. Siemens. Seznamte se s budoucností. Siemens domácí spotřebiče Vestavné spotřebiče 2018 Objevte fascinující svět domácích spotřebičů Siemens. Siemens. Seznamte se s budoucností. Siemens domácí spotřebiče Obsah Trouby Kávovary Ohřevné zásuvky Vestavné trouby vybavení

Více

Katalog volně stojících spotřebičů Electrolux 2015/2016. Volně stojící spotřebiče 2015/2016

Katalog volně stojících spotřebičů Electrolux 2015/2016. Volně stojící spotřebiče 2015/2016 Katalog volně stojících spotřebičů Electrolux 2015/2016 Volně stojící spotřebiče 2015/2016 Prodloužená záruka Vydrží déle, než čekáte 10let Neuvěřitelných 10 let záruky Pro účinné a prakticky neslyšné

Více

Specifikace předmětu poptávkového řízení

Specifikace předmětu poptávkového řízení Příloha č. 3 /nedílná součást Zadávací dokumentace Vybavení školní jídelny a ostatní spotřebiče pro SOŠ a SOU Zařízení Počet kusů konvektomat Elektrický dvouplášťový kotel s duplikátorem Servírovací stolek

Více

Vestavné spotřebiče 2015 novinky

Vestavné spotřebiče 2015 novinky Vestavné spotřebiče 2015 novinky siemens-home.cz podzim 2015 Siemens. Seznamte se s budoucností. Varné desky Více flexibility při vaření Přizpůsobí se vašim potřebám Ovládejte desku intuitivně: dual lightslider

Více

Vestavná trouba Bosch: vaše speciální ingredience pro dokonalý pokrm. Vestavné pečicí trouby Bosch

Vestavná trouba Bosch: vaše speciální ingredience pro dokonalý pokrm. Vestavné pečicí trouby Bosch Vestavná trouba Bosch: vaše speciální ingredience pro dokonalý pokrm Vestavné pečicí trouby Bosch 2 Vestavné spotřebiče Vestavné Řady spotřebiče spotřebičů 3 Vypadá skvěle sama o sobě. A v kombinaci s

Více

Objevte svět inspirace

Objevte svět inspirace Objevte svět inspirace Při zakoupení kombinace jakékoliv trouby, myčky a indukční varné desky Electrolux získejte jako bonus Gril Plancha Infinite. Platnost akční nabídky je od 9. 6. 2014 do 30. 9. 2014

Více

Lahodné espreso přímo do vašeho šálku. ESSENTIAL EA810 Plně automatický kávovar Krups Essential řady EA810B EA810B70

Lahodné espreso přímo do vašeho šálku. ESSENTIAL EA810 Plně automatický kávovar Krups Essential řady EA810B EA810B70 ESSENTIAL EA810 Plně automatický kávovar Krups Essential řady EA810B EA810B70 Lahodné espreso přímo do vašeho šálku Kávovar KRUPS Essential vám umožní vychutnat si tu pravou podstatu espresa. S tímto plně

Více

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110 Velká síla na nejmenším prostoru Optimální mycí výsledky STR 110 vysoký výkon a flexibilita Winterhalter specialista na inovativní řešení mytí +

Více

DÁREK V HODNOTĚ až 13 990 Kč AKČNÍ SORTIMENT

DÁREK V HODNOTĚ až 13 990 Kč AKČNÍ SORTIMENT DÁREK V HODNOTĚ až 13 990 Kč AKČNÍ SORTIMENT 2010 Kup si TEKA SET ZA ZAKOUPENÍ ZÁKLADNÍHO SETU 3 SPOTŘEBIČŮ ZÍSKÁTE ZA KAŽDÝ DALŠÍ ZAKOUPENÝ SPOTŘEBIČ ZÍSKÁTE 1x ZA NASBÍRANÉ SRDÍČKA SI VYBER DÁREK (VIZ.

Více

Indesit ceník vestavných spotřebičů

Indesit ceník vestavných spotřebičů 2012 Platný od 1. 7. 2012 Obsah Multifunkční trouby 2 Indukční varné desky 3 Elektrické sklokeramické varné desky 4 Elektrické varné desky 4 Plynové varné desky 5 Kryty na plynové varné desky 6 Odsavače

Více

DESIGNOVÁ KUCHYNĚ BEZ DESIGNOVÝCH CEN...

DESIGNOVÁ KUCHYNĚ BEZ DESIGNOVÝCH CEN... DESIGNOVÁ KUCHYNĚ BEZ DESIGNOVÝCH CEN... kitchens made in germany PŘIJĎTE SE PODÍVAT SAMI COLOUR-CONCEPT Vám nabízí 27 fascinujících barev satinovaného laku ke zcela individuálnímu uspořádání vaší kuchyně.fascinující

Více