beauty wellness manicure pedicure hair Vážení profesionální uživatelé, jsme potěšeni, že vám můžeme představit novou brožuru Bentlon.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "beauty wellness manicure pedicure hair Vážení profesionální uživatelé, jsme potěšeni, že vám můžeme představit novou brožuru Bentlon."

Transkript

1 beauty wellness manicure pedicure hair Vážení profesionální uživatelé, jsme potěšeni, že vám můžeme představit novou brožuru Bentlon. Bentlon se vyvíjí a vyrábí v naší vlastní holandské firmě Dancohr Corporation BV. V každém produktu Bentlon najdete více než 30 let zkušeností. Vyvážíme do 56 zemí světa a v nejbližší době to bude 75 zemí. Všechny výrobky, které naleznete v katalogu Bentlon, můžete objednat prostřednictvím našeho zástupce ve vaší zemi, v tomto případě je to firma : ELIS INT, spol. s r.o. Proruby Hořičky

2 beauty

3 beauty wellness manicure pedicure hair BENTLON - špičková kvalita díky zkušenostem Úkolem všech, kteří se podíleli na vývoji vybavení kosmetických salonů a přístrojů, bylo vytvořit výrobky nejen dokonalé na pohled, ale zároveň maximálně funkční a příjemné při užívání. Vysoká kvalita výrobků je zaručena počítači řízeným výrobním procesem při nasazení robotů a neustálými kvalitativními kontrolami. Každý výrobek projde mininálně 2 kontrolami během výrobního procesu a každému detailu je věnována pozornost. Dancohr Corporation BV je držitelem dvou ISO certifikátů, a to ISO a

4 Pro specialisty na krásu, od specialistů na krásu beauty Zaměřeno na praxi Vývoji ošetřovacích lehátek nejnovější generace byla věnována velká pozornost. Podíleli se na něm nejen designeři, kteří zodpovídali za dokonalý vzhled, ale v neposlední řadě také specialisté jako např. ergonomové a fyzioterapeuti. Design První, co vás napadne, když vidíte lehátko Bentlon, je design. Naši designeři měli za úkol vytvořit lehátko, které by bylo funkční, s kulatými tvary a siluetou kopírující kontury těla. Naprosto ojedinělé jsou rozměry lehátka a jeho proporce. Vnější rozměry jsou nezměněné, sedací plocha je však o 9 cm širší. Komfort Bentlon si zakládá na komfortu svých výrobků. Nejdůležitější jsou proporce mezi partiemi zad, sezení a nohou a výsuvnou podpěrou nohou. Lehátko je pohodlné jak pro vysoké postavy, tak pro malé. Klient zároveň cítí, jak se povrch lehátka přizpůsobí jeho tělu.

5 Komfort obsluhy pro Vás Když chcete dostat lehátko do ležící pozice nebo nechat klienta z lehátka vystoupit, není nutné obsluhovat všechny tři motory. Klient zaujem svoji pozici a vy tlačíte na jeden vypínač elektrického nožního pedálu. Všechny motory se zapnou a lehátko se dostane do ležící polohy. Z této základní polohy dostanete lehátko do každé požadované pozice. Tento druh ovládání je naprosto ojedinělý. Když ošetření ukončíte, stačí opět jedno zatlačení na vypínač, všechny motory se dají do práce a lehátko se dostane do polohy, při které klient pohodlně opustí lehátko. Můžete si zvolit obsluhu plynovým pedálem a jedním, dvěma nebo třemi elektromotory. 3-rozměrná nastavitelná podpěra hlavy Jde o vývojovou novinku, kterou lze nastavit také dozadu a dopředu. To umožní naprosto dokonalou pozici klienta např. při masáži krku nebo při depilaci obličeje apod.

6 beauty Zvláštní příslušenství Lehátka Bentlon mohou být vybavena relaxačními vibracemi a vyhříváním. Vyhřívání není mimořádně příjemné jen pro zákazníky, ale také šetří energii, protože teplota v salonu může být o několik stupňů nižší, což může být příjemné právě pro kosmetičku. Svoje lehátko můžete vybavit také dalšími doplňky jako jsou držák papírových rolí, kolečka, pracovní miska pro manikúru nebo Lower Arm Support. Lower Arm Support Lower Arm Support byl ve světě velice oceněn jako specielní doplněk při pedikúře, protože podloží lokty při ošetření, takže se sníží zatížení ramen a zad a zajistí se příjemná poloha těla při práci. Lowe Arm Support (podpora loktů) je patentována.

7 Pohodlné sezení Židličky jsou k dodání v různých variantách a zaručují zdravé držení těla při práci kosmetičky. Jistě najdete v naší nabídce tu pravou právě pro Vás. Všechny židle jsou vybaveny stabilní nohou s kolečky, jsou výškově nastavitelné a většina má výškově nastavitelnou opěrku zad, což zajistí osobní komfort při sezení.

8 beauty Napařovače Výběr napařovače závisí na tom, pro jaký účel jej potřebujete, zda pouze pro napařování nebo budete pracovat s bylinami, budete mít zájem o nastavení tlaku páry, budete chtít používat ozon apod. Bentlon nabízí napařovače s různými funkcemi, všechny mají kvalitní nádrž na vodu, pojistku proti vypaření, zabudovaný plnící trychtýř, kvalitní trubici a tlakový vývod s filcovými kroužky pro použití aromat. Používat můžete vodu z vodovodu. Napařovák Platinum je zabudován v podstgavci, na který může být upevněna lampa s lupou a postaven přístroj Bentlon. Tak vznikne multifunkční jednotka, která zabere obzvlášť málo místa.

9 Stolky na instrumenty Stolek na instrumenty nesmí v kosmetickém salonu chybět. Bentlon stolky jsou k dodání ve dvou modelech se dvěma nebo třemi policemi. Je možné pod každou polici připevnit zásuvku k odložení drobných nástrojů a materiálů. Všechny stolky jsou vybaveny kolečky. Na stolky je možno upevnit lampu. Novinkou je kompaktní zařízení Asistent, na který lze položit přístroj a upevnit lampu a napařovač.

10 beauty Pracovní lampy Jsou k dodání v mnoha provedeních. Lampa s lupou s čočkou s 3 dioptriemi a osvětlením je používána v kosmetickém salonu nejčastěji. Lampy se liší v provedení pérového systému, velikosti čočky, designu a možnosti nasazení doplňkové čočky se 7 dioptriemi. Wave II Plus může být vybavena lampou s černým světlem pro analýzu pleti. Když nepotřebujete čočku, můžete volit make-up lampu s denním světlem, která kromě zářivky nabízí také denní světlo, což je předností při nanášení make-upu. Lampa na pedikúru a manikúru má lampu halogenovou. Infračervená lampa vyzařuje příjemné teplo, které se vstřebává hluboko do pokožky. Doporučuje se jako zdroj tepla při masce nebo zábalu, ale také ke snížení svalových bolestí nebo bolestí kloubů.

11 Přístroj s kartáčky Ošeření tímto přístrojem Bentlon je díky sensorovým tlačítkům obzvlášť příjemné na obsluhu. Pohyb kartáčků je regulovatelný, držák pistole je velmi pohodlný. Přístroj je vybaven jednou pemzou 4,5 cm a třemi různými kartáčky, a to jedním měkkým na obličej (2 cm), jedním měkkým na obličej a tělo (4,5 cm) a jedním na tělo (4,5 cm). Na přání může být dovybaven čistící houbičkou (4 cm)a a obzvlášť velkým kartáčkem na tělo (6 cm).

12 beauty Vakuový a sprejový přístroj s kartáčky Tento kombinovaný přístroj Bentlon má kromě funkcí s kartáčky dodatečně ještě další využití. Díky vakuu ošetříte efektivně vrásky, sací masáží odstraníte z pleti komedony a další nečistoty. Funkce spreje je ekvivalent k studené páře - každé ošetření zakončete ultrajemnou párou s lotion a tím pleť Vašeho klienta příjemně osvěžíte.

13 Ionizátor Ionizací dostanete účinné látky (ampule, aromata apod.) hluboko do pokožky pomocí slabého galvanického proudu. Když přepnete na dekrustaci, zjemní přístroj zaschlý maz v ucpaných pórech. To umožní výborně vyčistit pleť. Ionizátor je vybaven elektrodou a pinzetovou elektrodou a má digitální ukazatel, který zřetelně ukazuje intenzitu síly ionizace. MULTISTATION Je již podle názvu multifunkčním přístrojem, který nabízí množství možností. Multistation nabízí kompletní program, který může být použit naprosto při každém ošetření. Plnohodnotný přístroj s kartáčky je stupňovitě nastavitelný a vybaven dvěma měkkými kartáčky, jedním tvrdým a pemzou. Vakuová funkce s dodanou skleněnou violou slouží k odstranění nečistot z pleti, k sací masáži a ošetření vrásek. Namísto studené páry použijte sprejovou funkci Multistation - do obou dodaných lahviček dejte osvěžující lotion a osvěžte pleť po ošetření. Ionizační sekce tohoto přístroje je použitelná na dva způsoby - ionizací zapravíte účinné látky hluboko do pokožky a zjemníte zaschlý maz v pórech a následně jej jednoduše odstraníte. Bentlon Multistation má 4 funkce v jednom přístroji a zabere obzvlášť málo místa.

14 beauty Vysokofrekvenční přístroj Bentlon vysokofrekvenční přístroj pokožku dezinfikuje a prokrví. Je vhodný obzvlášť pro mastnější pleť s ucpanými póry a akné. Různé skleněné elektrody slouží k ošetření obličeje i těla. Přístroj je vybaven digitálním ukazatelem.

15 NOVINKA DermaShaper Bentlon představuje naprosto nový DermaShaper,multifunkční, mikroprocesorový přístroj pro ošetření obličeje. Nový Derma- Shaper nabízí tři možnosti ošetření pro různá použití, a to ultrazvuk, elektroterapii a ionizaci. Nejdůležitější předností přístroje je to, že se tato ošetření dají kombinovat a tím vzniká bezpočet variant ošetření. ULTRAZVUK Ultrazvukem vznikají vysokofrekvenční vlny, které leží pod hranicí lidského sluchu. Tyto vlny produkují oscilace, které jsou optimální pro použití při ošetření obličeje. DermaShaper nabízí možnost pracovat s kontinuálními nebo pulzujícími ultrazvukovými vlnami. Ultrazvuk působí na na pleť mnoha způsoby. Díky energii ultrazvukových vln a tvorbě tepla dojde k nastartování metabolismu buněk, k tvorbě buněk nových a tím k obnově poškozených tkání. Metabolismus buněk je reaktivován stimulací fibroplastů, výrazně se zlepší schopnost pleti absorbovat výživné látky. Díky oscilacím způsobeným ultrazvukovými vlnami dochází ke tření molekul v pokožce, které odbourá ztvrdlé nebo slepené struktury vláken. Kontinuální nebo pulzující vlny přispívají také k odbourání svalového napětí a bolestivosti a stejně tak k prokrvení pleti, což výrazně přispěje k regeneraci pokožky. Ultrazvukové vlny mají mimořádný drenážní efekt. ELEKTROTERAPIE Při elektroterapii způsobují elektrické impulsy svalové kontrakce. Každá kontrakce znamená zvýšení přívodu krve do pokožky. Elektroterapií lze prokrvit pokožku několikanásobně intenzivněji než klasickou masáží. Ošetření elektroterapií tak posílí svalová vlákna a odbourá tuky v tkáních. IONIZACE Při ionizaci je používán stejnosměrný proud. Ošetření stejnosměrným proudem se postará o to, že účinné látky proniknou velmi hluboko do tkání, čemuž se často říká také zaplavení. Účinné látky jsou pokožkou přijímány výrazně efektivněji a lépe, takže jejich účinky jsou znatelně zvýšeny. BENTLON DERMASHAPER spojuje všechny tyto možnosti v jednom jediném přístroji a tím nabízí bezpočet možností ke kombinování. Tento přístroj může být nasazen naprosto vždy. 10 nejvíce používaných nastavení můžete uložit v paměti DermaShaperu a vyvolat jediným stisknutím knoflíku. Tak máte okamžitě k dispozici ošetření, které právě chcete provádět. DermaShaper je vybaven baterií, takže jej lze využít i bez přívodu elektrického proudu.

16 beauty Micrabrader Bentlon Micrabrader je vysoce účinný mikrodermabrazivní přístroj s dosud nevídanými výsledky. Pomocí mikrokrystalů se odstraní svrchní vrstva pokožky a na jejím místě se objeví nové mladé buňky, pleť je hladká, mladší. Micrabraderem ošetříte také akné, vrásky, jizvy, pigmentové skvrny, strie, velké póry atd. Patentovaný transparentní aplikátor nabízí průhled na ošetřované místo. Bentlon Care Specielní produkty Bentlon na ošetření Bentlon Care je série produktů, které se používají po ošetření přístroji Bentlon, např. mikrodermabrazi, byly vyvinuty specielně pro tyto účely. Po mikrodermabrazi musí pleť volně dýchat, v žádném případě na ni nesmí být naneseny produkty, které obsahují minerální oleje. Tyto oleje jsou používány velice často ve standardních kosmetických přípravcích a proto nejsou vhodné pro použití po mikrodermabrazi. Bentlon Care pleť intenzivně vyživí a umožní novým buňkám dostat se na povrch pleti. Tím se urychlý regenerace pleti. Bentlon Care zahrnuje následující produkty: přípravný peeling čistící mléko zklidňující lotion Skin Rebuilding Serum - obnovovací sérum Skin Rebuilding Creme - obnovovací krém Skin Balancing Serum - balanční sérum Skin Balancing Creme - balanční krém maska po ošetření Balíček Bentlon Care se dodává s Micrabraderem.

17 beauty Hot cabinet Hot Cabinet zahřívá kompresní ručníky během několika minut díky páře v několika poličkách. Dobu zahřátí lze nastavit. Je možno použít i pro dezinfekci instrumentů. UVC-Sterilizátor Specielní UVC-lampa zabíjí baktérie. Přední panel z modrého plastu chrání před UVC zářením a když přístroj otevřete, lampa ihned zhasne. Tento přístroj se hodí tam, kde potřebujete udržet nástroje ve sterilním stavu. Horkovzdušný sterilizátor Když jste měli instrumenty ponořené do 80%ního alkoholu, jsou sice dezinfikovány, ale ne sterilizovány. V tomto horkovzdušném sterilizátoru jsou přístroje sterilizovány při teplotě stupňů Celsia. Přístroj pracuje se suchým vzduchem a může být použit pro instrumenty z kovu, skla, porcelánu apod. Autoklav Autokláv se používá všude v medicíně. V krátké době se díky vysoké teplotě a tlaku zničí všechny bakterie, viry apod. Autokláv pracuje automaticky, vypne se po 15 minutách.

18 hair Pojem WELLNESS se před lety plně vžil v kosmetické branži. Tělové zábaly a tělová ošetření byla dříve poskytována výhradně v exkluzivních lázeňských domech. Dnes však taková ošetření nabízejí kosmetické salony, sauny a wellness centra a jsou přístupné každému klientovi. Bentlon nabízí odpovídající sortiment přístrojů wellness, které mohou být uplatněny při mnoha příležitostech.

19 wellness

20 Wellness lehátko Bentlon Wellness lehátko PLATINUM je masážní lavicí, která je nejen ozdobou každého wellness centra nebo sauny, ale také nabízí více než běžná masážní lavice. Mimo otvoru pro nos je lehátko vybaveno podpěrou hlavy, která umožní klientovi dobře dýchat a dá se nastavit dle potřeby tak, že klient má dostatek místa, leží pohodlně a lépe se dají masírovat krční svaly. Tato podpěrka hlavy je patentována. Lehátko je dále vybaveno elektrickým výškovým nastavením a stojí na kolečkách. Toto lehátko je k dostání také bez podpěrky a v provedení Silber jako masážní lehátko. Heatwave - infračervená lampa Infračervené paprsky lampy Heatwave vstoupí hluboko do pokožky. Regulují prokrvení a zintenzivní příjem ošetřujících látek. Heatwave působí také proto velmi příjemně a odbourává stres. Infračervené světlo se však může uplatnit také v širším měřítku - při zmírnění bolestí při zápalech, poškozeních pokožky, bolestech svalů a celulitidě. Stativ Heatwave je konstruován tak, že se dá zasunout buď pod ošetřovací lehátko nebo pod masážní lavici. Lampa je výškově nastavitelná a dá se naklápět.

21 wellness

22 Zahřívací deky Plně v trendu vývoje wellness branže nabízí Bentlon zahřívací deky pro tělové zábaly. Při zábalech musí být tělo zabaleno cca 20 min podle typu zábalu. Během působení účinných látek by mělo být tělo v teple. Přikrývky v tomto případě nejsou dostatečné. Bentlon zahřívací deky jsou k dostání ve třech provedeních - Bentlon spodní deka, Bentlon vrchní deka a Bentlon deka za zabalení. Spodní zahřívací deka je deka, na které klient leží. Spodní deka se může upevnit na lehátko a je vybavena komfortním polštářkem. Spodní deka je rozdělena do 3 částí, ve kterých se dá nastavit rozdílná teplota a jsou vybaveny digitálním časovačem, který na konec ošetření upozorní akustickým signálem. Spodní deka může být využita také ideálně při ošetřeních, při kterých zákazník sedí, jako komfortní vyhřívání lehátka. Vrchní deka Je zahřívací deka, která se položí přes klienta. Má stejnou regulaci tepla a vypínač jako předchozí deka. Vrchní deka je ideální náhradou za přikrývku. Klient leží pohodlně v teple a vy můžete omezit teplotu ve vašem salonu, takže budete moci pracovat při příjemné pracovní teplotě. Zabalovací deka Tato deka je velmi rozměrná přikrývka, na které klient leží a ve které může být celý zabalen. Přikrývka má tři separátně nastavitelné zahřívací zóny, a sice horní část těla, střední část a spodní část těla. Všechny tři zóny podle druhu ošetření nastavíte na různé teploty. Všechny deky mají náš patentovaný pojistný systém a pracují s napětím 24V.

23 wellness ShapeMaster Shapemaster je nejmladším vývojovým stupněm v oblasti vakuových masáží, který působí na podkožní tuková vlákna. Obzvlášť efektivní při ošetřeních celulitidy a ošetřeních působících na ztrátu váhy. Při těchto ošetřeních se využívá umělohmotných nástavců, které lehce jezdí po těle a po obličeji. Přístroj se obsluhuje prostřednictvím barevné obrazovky, na které se zobrazují jednotlivé kroky ošetřovacích postupů a nastavené hodnoty sání. Přístroj má naprogramovaných 62 postupů a dalších 25 postupů je k dispozici. Máte možnost vybrat si mezi kosmetickými ošetřeními, wellness ošetřeními, sportovními a terapeutickými ošetřeními.

24 Impulsar Impulsar od Bentlonu pracuje s ultrazvukovými vlnami, které rozpohybují tukové molekuly v tukových buňkách. Roztříští tak vazby mezi molekulami a drenáží se z těla odstraní tuk. Eventuelní účinné látky, které chceme dostat hluboko do pokožky, naneseme a díky Impulsaru se zapraví do hlubokých vrstev pokožky. Ultrazvukové vlny Impulsaru jsou neslyšitelné. Přístroj vydává pouze pískavý tón. Obsluha je zajištěna přes sensorová tlačítka, nastavení jsou k dispozici na digitálním ukazateli. Impulsar může být použit samostatně a nebo se může díky svému tvaru integrovat do Shapemasteru a vznikne tak skvělá kombinace ošetření.

25 wellness Bodyshaper Zhubnout bez potu nebo diety. Bodyshaper nabízí možnost cíleně trénovat jednotlivé části těla s minimálním tělesným pohybem. Trénink po dobu 10 minut na pohyblivé desce Bodyshaperu odpovídá 1 hodině fitnesového tréninku ve sportovním studiu. Přístroj je sestrojen především k účinnému odbourání tuku, pro odstranění celulitidy, korektury postavy a k uvolnění těla. Každý, kdo chce ztratit na váze a nechce docházet mezi fanatické silové sportovce do sportovních center, může tak činit nyní v intimní příjemné atmosféře kosmetického salonu. Obslužný sloup Bodyshaperu je vybaven jednoduchými tlačítky, na displeji jsou nastavena cvičení. Jednoduše pochopitelná zobrazení vysvětlují zákazníkovi jednotlivá cvičení. Obslužný sloup není v kontaktu s pohyblivou deskou, takže nedochází k nežádoucím vibracím, které by mohly poškodit elektroniku přístroje. S Bodyshaperem získáte ve vašem kosmetickém salonu další přístroj, který vám zvýší obrat, aniž byste se na něm musela podílet.

26 Stolek na manikúru Luxusní stolek na manikúru nebo nehtový design je vyroben z efektivní trvanlivé MDF desky se vzorem imitace přírodního dřeva. Velké a výkonné odsávání je vybaveno předfiltrem a filtrem z aktivního uhlí, které zachytí prach a odpad z nehtů. Odsávání je precizně nastaveno tak, že ruce nejsou při ošetření ochlazovány. Na zabudovanou zásuvku může být napojeno až 5 přístrojů. Je k dodání buď s kontejnerem se zásuvkami nebo bez nich. Na stůl je možno postavit stojan ve stejném provedení, na který je možno umístit laky na nehty či reklamní materiály.

27 manicure Manistyle Specielně pro manikúru a nehtový design vyvinul Bentlon kompletní frézku na manikúru. Fréza je nastavitelná v 9 stupních a dosáhne až 30 tis otáček, může se používat jako pravotočivá i levotočivá. Obslužné pole je ploché, takže nemá kde ulpívat prach a je obsluhováno senzorovými tlačítky. Nastavené hodnoty se ukazují na LED ukazateli.

28 pedicure

29 Podochair Bronze - křeslo BRONZE Září v salonu už pro svůj skvělý vzhled, má formovaný sedák, který se dá vysunout dozadu, což umožňuje naprosto komfortní sezení. PLATINUM křeslo PLATINUM Je luxusním křeslem a má formované, ergonomické sezení i formované podnožky, zdobí jej efektivní štepování. Je plně elektricky ovladatelné a má dvě programovatelné polohy sezení. Podnožky nepřekáží při nasednutí, jsou výklopné a další předností je velmi variabilní výšková nastavitelnost, což je velmi pohodlné pro obsluhu (možné i ošetření vestoje). Křeslu nechybí ani plochá podnož, prach a nečistoty lze velmi dobře odstranit Podnožky jsou též formované a nastavitelné výškově, do délky a výklopné do stran, nepřekáží A výškově nastavitelné pomocí nožní pumpy 55 cm až 72 cm

30 pedicure LOWER ARM SUPPORT - patentované řešení Bentlonu - ergonomicky řešení pro pedikérské ošetření - práce pedikéra je velmi namáhavá a zátěžová LOWER ARM SUPPORT zcela změní postavení rukou a zad a celé polohy těla pracovníka, což vede k nebývale pohodlné pozici při práci!! - součástí je jednoduše snímatelný zásobník odpadního materiálu - čistění je velmi jednoduché a pohodlné díky trychtýřové formě - podpěrné rameno a odpadní zásobník jsou konstruovány tak, aby kolem bylo spousta místa pro práci LOWER ARM SUPPORT je vhodný pro leváky i praváky - hodí se pro všechna pedikérská křesla s dělenou podnožkou

31 ČISTÍCÍ SYSTÉM v BENTLON pedikérských přístrojích Výkon přístroje závisí vždy na jeho motoru. Problémem spousty frézkových motorů je to, že se do vedení dostanou nečistoty a mikroorganismy. Cleanhead-System od NSK tyto potíže nemá. Jde o jemný lamelový ventilační systém, který se uzavře, jakmile je motor vypnut. Tento patentovaný systém najdete ve všech aplikátorech, které zde nabízíme, které mají stříkací funkci, tzn.ve kterých je zabudován přívod vody, tj. PODODENT 1, PO- DODENT 2 A 2L. APLIKÁTORY PODODENT Pododent 1 je obzvlášť lehký aplikátor se zabudovanou stříkací funkcí, patří k nejvýkonnějším aplikátorům, pracuje naprosto bez chvění. Dosáhne 40 tis otáček/min. a je vybaven čistícím systémem AHA. Pododent 2 a 2L aplikátory pracují také s 40 tis otáčkami/min a produkují ultrajemnou mlhu. Pododent 2 nemá svítidlo, Pododent 2L má zabudovaný zdroj osvětlení. Frézovací hlava Pododent 2 a 2L může být jednoduše vysunout a doplnit dodatečnými díly, jako je např. frézovací hlava s 200 tis otáčkami/min nebo OMNICUTem (bruska na ztvrdlou kůži). PODO BRONZE - kompaktní fréza bez stříkací funkce - fréza je devítistupňová, max. 30 tis ot./min, použitelná zleva i zprava - plochý přístroj bez možnosti usazování se nečistot - senzorová tlačítka - LED ukazatel

32 pedicure PODO S SILVER - nový přístroj pro náročné zákazníky - praktický a velmi příjemný při práci - moderní a velmi kompaktní pro profesionály - nejvyšší nároky na hygienu ploché obslužné pole přístroje, senzorová tlačítka - Pododent 1 aplikátor s AHA čistícím systémem - snímatelný a lehce čistitelný zásobník vody - kompaktní aplikátor PODODENT 1 vytváří jemnou mlhu, je kompaktní, výkon 40 tis ot/min, 6 stupňů - možno dodat nožní pedál

33 CHIROPODY SILVER - ploché obslužné pole se senzorovými tlačítky a LED ukazatelem - velmi hygienický přístroj - patentovaný aplikátor s AHA čistícím systémem váží díky mikromotoru jen 115 g, dosahuje 40 tis ot/min při 67dB PODO S SILVER 2 - profesionalita, funkčnost a skvělý design - mimořádně ploché obslužné pole, senzorová tlačítka, LED ukazatel - regulovatelný vstřikovací mechanismus - snímatelný zásobník - motor typ Pododent 1

34 pedicure PODO S GOLD - nejnovější přístroj s netušenými možnostmi - špičkový design - ploché obslužné voděodolné pole se senzorovými tlačítky - osvětlený display, velmi dobře čitelný - osvětlený zásobník, velký, odnímatelný k čištění - 3 nastavení výkonu motoru a vstřikovací funkce lze uložit do paměti a stisknutím tlačítka ihned vyvolat - možná bezdrátová obsluha se 4 nejdůležitějšími funkcemi a taška přes rameno - je k dodání se 3 různými motory dle přání PODO S1 GOLD Se známým aplikátorem Pododent 1. PODO S2 GOLD S aplikátorem Pododent 2. Přední díl je oddělitelný pro dezinfekci v autoklávu. Můžete použít vodovodní vodu a tím ušetříte. PODO S2L GOLD S aplikátorem Pododent 2L. Má všechny vlastnosti Pododent 2 a má jednu extra výhodu zabudované osvětelní, které vám svítí na ošetřované místo. Pro oba aplikátory Pododent je k dostání zaúhlený frézovací nástavec se zabudovaným světlem, tento nástavec může dosáhnout výkonu až 200 tis otáček/min. Na oba Pododent 2 aplikároy může být také připevněn Omnicut na ztvrdlou kůži. Ušetříte tak spoustu času, v průměru 15 min na zákazníka, s odstraňováním zrohovatělé kůže.

35 PODO S PLATINUM - jedinečný přístroj pro větší salony s netušeným množstvím možností - nejde o sériový přístroj, lze jej upravit dle vašich přání - možno vybavit Pododent 1, Pododent 2 nebo 2L, Omnicut, frézou s 430 tis ot apod., k dodání s pojízdnou trolejí nebo s ramenem k upevnění na pedik. křeslo KOMPRESORY Pro Podo S Platinum potřebujete kompresor pro stříkací funkci aplikátoru a tlakový vzduch. Nabízí se kompresor externí nebo zabudovaný.

36 pedicure PODO S PLATINUM CABINET - 2 zásuvky a jednu se zabudovaným UVC osvětlením, které udržuje sterilní nástroje - Případný externí kompresor může být ukryt právě zde - Patří ke špičkovým profesionálním přístrojům v profes.pedik.praxi PODO S PLATINUM CABINET MALÝ Pro menší prostor v salonu

37 Pedikúra příslušenství 1. Cabinet small Malý Cabinet je velmi stabilní pojízdná skříňka se spoustou místa jak uvnitř, tak na povrchu. Dodává se s přídavnou deskou na přístroj nebo bez ní. 2. Podopouch Taška v jedno designu je vyvinuta specielně pro přístroje na pedikúru. Je nejen hezká, ale i praktická. 3. Nožní pedál s kabelem Ve všech přístrojích Bentlon pro pedikúru kromě série Gold je zabudována zásuvka na nožní pedál s funkcemi start a stop. 4. Nožní pedál Gold Pro tři přístroje Bentlon Podo S Gold můžete obdržet bezdrátový nožní ovladač k zapínání přístroje, motoru a sprchové funkce a slouží i k změně počtu otáček motoru. 5. Omnicut na ostranění tvrdé kůže Tento nástavec je vhodný pro Pododent 2 a 2L. Oproti ručnímu odstraňování ztvrdlé kůže uspoříte velké množství času, cca 15 min na jednoho zákazníka. 6. Úhlová frézka Tento nástavec se zabudovaným světlem je určen také pro Pododent 2 a 2L. Dosahuje až 200 tis otáček/min. 7. Pana Spray Motory na pedikúru s odnímatelným předním dílem musí být po ošetřeních doplněny olejem. PanaSpray je světově známý přípravek ideální právě pro tyto účely. 8. Polštářek pod nohy Měkký polštářek pro podložení nohou.

38 pedicure 9. Hliníkový tác Pro instrumenty. Sedí na horní stranu přístroje Bentlon Podo S Platinum. 10. Hliníkový nástavec na instrumenty Nástavec na stůl. 11. Jednorázový plastový tác na instrumenty Potahy Potahy na židle z froté pro modely Bentlon Silver a Platinum. Souprava ochranných potahů Pro podpěrku hlavy, područky a podpěry nohou pro modely Bentlon Silver a Platinum. Barevná vzorkovnice potahů.00 bílá.01 černá.02 pistácie světlá.03 pistácie střední.04 teplá šedá světlá.05 teplá šedá střední.06 ledově modrá.07 nebesky modrá.08 světlá terakota.09 střední terakota.10 oranžová.50 vanilková

39 hair

40 LAVADJUST Tato mycí stanice odpovídá nejnovějším požadavkům pro kadeřnickou praxi. Na jejím vývoji se podíleli výzkumníci v oblasti ergonomie Ergocare, která patří k fakultě pohybových věd Univerzity v Amsterodamu. Specialitou této patentované mycí stanice je, že židle, na které sedí klient, je výškově nastavitelná. To má mnohé výhody vzdálenost mezi sedákem a podpěrou krku zajistí dobrý komfort klienta, protože se dá precizně nastavit podle jeho tělesných proporcí. Důležitá je také výška mycí nádoby, aby kadeřník měl možnost držet tělo ve vzpřímené poloze a ulehčit tak svým zádům. Celá stanice je výškově nastavitelná, přičemž odstup mezi mycí nádobou a židlí zůstává nezměněný. Obsluha je velmi jednoduchá, nastavení probíhá elektricky stisknutím tlačítka. Přívod el.proudu je možný kabelem přes přípojku nebo je možno stanici vybavit akumul.baterií. Také na patentované mycí nádobě se podíleli vědci tloušťka okraje je větší než bývá zvykem a klienti ji považují vesměs za komfortní. Na zadní straně je nádoba kratší o 10 cm než většina obvyklých nádob. Díky tomu stojí kadeřník výrazně blíže klientovi a může zaujmout příjemnější pracovní pozici, nemusí se nad klienta nahýbat. Směšovací kohout a sprška jsou umístěny po stranách, střed nádoby je prázdný. Područky židle mají jednoduché linie a barvu třešňového dřeva. Židle je k dostání také v trendy looku s područkami z chromu.

41 hair.00 bílá.01 černá.02 pistácie světlá.03 pistácie střední.04 teplá šedá světlá.05 teplá šedá střední.06 ledově modrá.07 nebesky modrá.08 světlá terakota.09 střední terakota.10 oranžová.50 vanilková

42 Bentlon kadeřnická židle Kadeřnická židle má jednoduché, nadčasové tvary. Pečlivě vybrané, velmi kvalitní materiály garantují dlouhou bezproblémovou životnost. Výška sedáku se dá pomocí nožní pumpy nastavit od velmi nízké - 43 cm - po velmi vysokou - 60 cm - a splňuje tak nejnovější kritéria ochrany zdraví. Plochá podlahová deska stojí pevně na zemi a nedostanou se pod ni žádné nečistoty ani vlasy. Područky v barvě třešňového dřeva mají přirozený teplý vzhled. Tato židle může být dodána také v trendy looku s chromovými područkami.

43 hair Bentlon kadeřnické stolky Trendy a jednoduchý tvar Bentlon Hair najdete také u kadeřnického stolku, který je k dostání ve dvou provedeních. Provedení BRONZE - jeho zrcadlová forma má tvar trojúhelníku, dřevěná odkládací plocha je ve stejné barvě jako područky kadeřnické židle. Stolek je vybaven podpěrkou pro nohdy klienta. Provedení SILVER je doporučováno k židlím s chromovými područkami. Oba stolky se dodávají BEZ ZRCADEL. Bentlon kadeřnická židlička Židlička je dodávána v oblíbeném sedlovém provedení, které nabízí velký komfort, a může být využita k práci vsedě i vestoje. Také u této židle bylo výchozím stanoviskem zdravé držení těla. Tvar sedla brání únavě nohou při delším sezení. Výškově je nastavitelná pomocí plynového pera. Sedák se dá nahýbat pomocí páky na spodní straně sedáku.

Wellness lehátko. Heatwave - infračervená lampa

Wellness lehátko. Heatwave - infračervená lampa hair Pojem WELLNESS se před lety plně vžil v kosmetické branži. Tělové zábaly a tělová ošetření byla dříve poskytována výhradně v exkluzivních lázeňských domech. Dnes však taková ošetření nabízejí kosmetické

Více

beauty wellness manicure pedicure hair Vážení profesionální uživatelé, jsme potěšeni, že vám můžeme představit novou brožuru Bentlon.

beauty wellness manicure pedicure hair Vážení profesionální uživatelé, jsme potěšeni, že vám můžeme představit novou brožuru Bentlon. wellness manicure pedicure hair Vážení profesionální uživatelé, jsme potěšeni, že vám můžeme představit novou brožuru Bentlon. Bentlon se vyvíjí a vyrábí v naší vlastní holandské firmě Dancohr Corporation

Více

Podochair Bronze - křeslo BRONZE. PLATINUM křeslo PLATINUM

Podochair Bronze - křeslo BRONZE. PLATINUM křeslo PLATINUM Stolek na manikúru Luxusní stolek na manikúru nebo nehtový design je vyroben z efektivní trvanlivé MDF desky se vzorem imitace přírodního dřeva. Velké a výkonné odsávání je vybaveno předfiltrem a filtrem

Více

beauty wellness manicure pedicure hair Technické parametry

beauty wellness manicure pedicure hair Technické parametry beauty wellness manicure pedicure hair Technické parametry Ošetřovací lehátka s vyhříváním V s vyhříváním a vibracemi V Délka Šířka Šířka sedáku Výška Nejvyšší zatížení Potah Umělá kůže Umělá kůže Umělá

Více

Bentlon Extend System

Bentlon Extend System Bentlon Extend System BENTLON EXTEND SYSTÉM Bentlon vyvinul kompletně nový systém v oblasti kosmetických přístrojů, nazvaný Bentlon Extend Systém. Tento systém má významné místo mezi přístroji na profesionální

Více

Belleza Salone www.bellezasalone.cz

Belleza Salone www.bellezasalone.cz Belleza Salone www.bellezasalone.cz PŘÍSTROJOVÁ OŠETŘENÍ Veškeré ceny jsou uvedeny s DPH a určeny dle spotřeby materiálu a náročnosti provedení. Cenu Vám rádi spočítáme na přání ještě před provedením úkonu.

Více

přírozené barvy jasné světlo stylový design Profesionální lampy pro manikůru & kosmetiku

přírozené barvy jasné světlo stylový design Profesionální lampy pro manikůru & kosmetiku přírozené barvy jasné světlo stylový design Profesionální lampy Profesionální lampy přírozené barvy jasné světlo stylový design Jste profesionálem a proto musíte dbát také na to, jak vaše pracoviště vypadá;

Více

K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e

K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e D A R S O N V A L G A L V A N B R U S H E R V A C U U M - S P R A Y S P O T C L E A N E R U L T R A S O N I C U L T R A S O U N D C A R O O N Y X M A X X P E E L I

Více

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. EXTRAKTORY EXTRAKTORY TW 300 S TW 300 Car Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí

Více

!!!!!!!!!! NOVINKA!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!! NOVINKA!!!!!!!!!! BYAS SENSATION Natural Face Contouring Discover a new you Dnešní moderní technologie umožňují pro omlazení pleti dosáhnutí optimálního výsledku jemným a šetrným způsobem k pokožce a tkáním. Na vrcholu

Více

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více

ALISSA BEAUTÉ INSTITUT

ALISSA BEAUTÉ INSTITUT ALISSA BEAUTÉ INSTITUT Kosmetický salon na míru DEJTE NÁM DŮVĚRU A MY VÁM VYTVOŘÍME SALON KRÁSY VAŠICH SNŮ. Profesionální tým BEAUTY SERVIS GROUP vám poskytne kompletní servis při realizaci či úpravě vašeho

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack "Efektivní při nasazení - jednoduchý při použití" Komfortní a mimořádně kompaktní zametací stroj s místem pro řidiče ve verzi na bateriový pohon

Více

SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: "Vybavení domova se zvláštním režimem"

SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: Vybavení domova se zvláštním režimem SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: "Vybavení domova se zvláštním režimem" č. NÁZEV POPIS CENA KS CELKOVÁ CENA ILUSTRAČNÍ FOTOGRAFIE 1. Ošetřovatelská vana sedací Sedací vana s

Více

Ceník služeb De La Beauté

Ceník služeb De La Beauté Kosmetické balíčky Ceník služeb De La Beauté Kosmetické ošetření mladé pleti 15+ : povrchové čištění a tonizace pleti aplikace masky se změkčujícím účinkem hluboké čištění pleti ultrazvukovou špachtlí

Více

S T U D I O V É V Y B A V E N Í V J E D N O T N É M D E S I G N U V Y T V O Ř T E P Ř Í J E M N O U A T M O S F É R U

S T U D I O V É V Y B A V E N Í V J E D N O T N É M D E S I G N U V Y T V O Ř T E P Ř Í J E M N O U A T M O S F É R U S T U D I O V É V J E D N O T N É M D E S I G N U V Y T V O Ř T E P Ř Í J E M N O U A T M O S F É R U E L E G A N C E F U N K Č N O S T & P E R F E K T N Í K O M B I N A C E calvados/titan alabastr/wenge

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

ULTRAZVUKOVÁ NEINVAZIVNÍ LIPOSUKCE NOVÉ SPOJENÍ TECHNOLOGIÍ

ULTRAZVUKOVÁ NEINVAZIVNÍ LIPOSUKCE NOVÉ SPOJENÍ TECHNOLOGIÍ ULTRAZVUKOVÁ NEINVAZIVNÍ LIPOSUKCE NOVÉ SPOJENÍ TECHNOLOGIÍ Protože víme, jak důležité je dosáhnout optimálních tělesných tvarů a vyvarovat se kloubních a kardiovaskulárních potíží způsobených obezitou,

Více

K A T A L O G N Á B Y T K U

K A T A L O G N Á B Y T K U K A T A L O G N Á B Y T K U 2010/2011 masiv lamino RELAXAČNÍ MASÁŽNÍ KŘESLO VČETNĚ PODNOŽKY - broušená kůže - imitace - el. ovládání, 8 režimů - lze zapnout automatické přepínání po 1 minutě - 5 stupňů

Více

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM EDITION 400 21541 21551 21542 21552 NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM 21543 21553 21541 / 21542 / 21543 pro zabudování do zdi, postupně nastavitelná barva světla od 2700 kelvinů (teplá bílá)

Více

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly Robustní mechanika se zvýšenou nosností a odolností, jednoduché a zároveň komplexní ovládání, prvotřídní síťovina a v neposlední řadě originální futuristický design. Židle Sirius Q4

Více

a znovuobjevte správné drženi těla při sezeni

a znovuobjevte správné drženi těla při sezeni Rovnovážné sezení - aktivní sezení a držení těla Způsob sezení, na který jsme si zvykli, nás nutí sedět staticky a pasivně. Krk, záda a krční páteř tímto způsobem velmi trpí. a znovuobjevte správné drženi

Více

Platnost od 1. 4. 2015 CALYPSO CALYPSO GRAND KATALOG ŽIDLÍ CALYPSO XL CALYPSO. 120 kg +3 CALYPSO MEETING

Platnost od 1. 4. 2015 CALYPSO CALYPSO GRAND KATALOG ŽIDLÍ CALYPSO XL CALYPSO. 120 kg +3 CALYPSO MEETING Platnost od 1. 4. 2015 CALYPSO KATALOG ŽIDLÍ CALYPSO CALYPSO GRAND CALYPSO XL 120 kg +3 nosnost 120 kg CALYPSO MEETING 3 roky záruka certifikace EU Díky široké modelové nabídce s možností kombinace hlavových

Více

Tato kolekce je navíc vhodně doplněná jednacími, konferenčními modely! Vyberte si jedno z křesel série TECHNO XL! Zaručujeme Vám, že budete spokojeni.

Tato kolekce je navíc vhodně doplněná jednacími, konferenčními modely! Vyberte si jedno z křesel série TECHNO XL! Zaručujeme Vám, že budete spokojeni. TECHNO I series TECHNO XL Série židlí TECHNO XL, která vyniká vysokou, štíhlou linií, ale subtilním designem při nejvyšší možné kvalitě, je navržena tak, aby splnila všechny požadavky náročného uživatele,

Více

ZVLHČOVÁNÍ KOMFORTNÍ ZVLHČOVAČ A ČISTIČ VZDUCHU PRACUJÍCÍ NA PRINCIPU OD- PARU VODY. EKONOMICKÝ. ROBUSTNÍ. VELMI SNADNÁ OBSLUHA.

ZVLHČOVÁNÍ KOMFORTNÍ ZVLHČOVAČ A ČISTIČ VZDUCHU PRACUJÍCÍ NA PRINCIPU OD- PARU VODY. EKONOMICKÝ. ROBUSTNÍ. VELMI SNADNÁ OBSLUHA. Defensor PH15/PH28 ZVLHČOVÁNÍ KOMFORTNÍ ZVLHČOVAČ A ČISTIČ VZDUCHU PRACUJÍCÍ NA PRINCIPU OD- PARU VODY. EKONOMICKÝ. ROBUSTNÍ. VELMI SNADNÁ OBSLUHA. Defensor PH15/PH28 Proč Defensor PH15 a Defensor PH28?

Více

Třídílné elektrické lehátko s podhlavníkem. Nastavení výšky pomocí motorku a sklápění 2 modulů. Maximálně se přizpůsobí tělu zákazníka.

Třídílné elektrické lehátko s podhlavníkem. Nastavení výšky pomocí motorku a sklápění 2 modulů. Maximálně se přizpůsobí tělu zákazníka. N Á B Y T E K K A T A L O G 2 0 1 0 Lehátko Comfort PREMIUM (NOVINKA) V y h ř í v a n é e l e k t r i c k é l e h á t k o s a u t o m a t i c k o u r e g u l a c í v ý š k y Maximální komfort Lehátko Comfort

Více

Ceník služeb De La Beauté

Ceník služeb De La Beauté Kosmetické balíčky Ceník služeb De La Beauté Kosmetické ošetření mladé pleti 15+ povrchové čištění a tonizace pleti aplikace masky se změkčujícím účinkem hluboké čištění pleti ultrazvukovou špachtlí aplikace

Více

Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00

Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00 Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00 P leťová kosmetika pro ženu, která chce jen to nejlepší a ví, jak cenná je její krása. Holandská

Více

Mistrovské dílo funkčnosti a designu

Mistrovské dílo funkčnosti a designu Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu V prodeji od září 2015 Nové Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu. Kompletní zařízení Geberit AquaClean Mera povyšuje komfort

Více

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK Zvyšte co nejvíce účinky Vašich produktů péče o pleť MULTIFUNKČNÍ KOSMETICKÉ PŘÍSTROJE ULTRAZVUKOVÁ TERAPIE vhodná pro všechny druhy pleti. Péče vede k regeneraci buněk a lymfatické

Více

Vibrační masážní matrace JETT-66F - Návod k použití

Vibrační masážní matrace JETT-66F - Návod k použití Vibrační masážní matrace JETT-66F - Návod k použití Úvod Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu. Před jeho prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Zvýšenou

Více

Představte si blahodárnou koupel v objetí přírody. Že je to jen sen? Koupel s vůní dřeva se Vám stane každodenní skutečností. Obklopeny dřevem, vodou

Představte si blahodárnou koupel v objetí přírody. Že je to jen sen? Koupel s vůní dřeva se Vám stane každodenní skutečností. Obklopeny dřevem, vodou KOUPACÍ VANY z masivního dřeva Představte si blahodárnou koupel v objetí přírody. Že je to jen sen? Koupel s vůní dřeva se Vám stane každodenní skutečností. Obklopeny dřevem, vodou a vzduchem zažívají

Více

V586. Připraveni na změnu? Nejspolehlivější řešení

V586. Připraveni na změnu? Nejspolehlivější řešení Připraveni na změnu? Nejspolehlivější řešení PÉČE O HYGIENU MASIVNÍ PROVEDENÍ VYNIKAJÍCÍ ERGONOMICKÉ ŘEŠENÍ POKROČILÝ INTEGROVANÝ SYSTÉM PLNĚ OVLADATELNÁ JEDNOTKA MASIVNÍ PROVEDENÍ Stabilita Souprava je

Více

Systém pro tělové opalování AIR TANNER BNC016258. Návod k použití. Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití.

Systém pro tělové opalování AIR TANNER BNC016258. Návod k použití. Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Systém pro tělové opalování AIR TANNER BNC016258 Návod k použití Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Obsah Úvod... 2 Základní informace o produktu... 2 Obsah balení...

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 GÖWEIL / G2020 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K. Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy. S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu

I N F O R M A C E P R O T I S K. Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy. S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu Výrobky s výrazným designem od firmy KEUCO vytvářejí v koupelně jedinečné prostředí. Kolekce

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 G2020 GÖWEIL / G2020 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com Během dvou

Více

Comfort System Plus. 45 nebo 49 cm.

Comfort System Plus. 45 nebo 49 cm. Comfort System Plus multifunkční program s vlastnostmi, které podporují Vaše zdraví 2 výšky sedu: 45 nebo 49cm (výška celé sestavy je přizpůsobena výšce sedu: 93 nebo 97cm) 2 výšky soupravy: 93 nebo 97cm

Více

50litrů UZAVŘENÝ SYSTÉM PARNÍ LÁZEŇ

50litrů UZAVŘENÝ SYSTÉM PARNÍ LÁZEŇ UZAVŘENÝ SYSTÉM 50litrů Jen tak málo vody stačí na dokonalou relaxaci! Boxy CARIBIC využívají výhody uzavřeného okruhu vody. Spotřeba vody se nezvyšuje a teplota nesnižuje; Váš relaxační pobyt v boxu může

Více

FACIAL CARE L79300 (LA13

FACIAL CARE L79300 (LA13 INHALÁTORY FACIAL CARE L79300 (LA13 1203) příjemná obličejová parní sauna hydratuje pokožku součástí balení je inhalační maska součástí balení je i sauna maska nalévací odměrka čistí make-up, čistí póry

Více

Infračervený zářič. BTL-18 Infralampa

Infračervený zářič. BTL-18 Infralampa tepelná terapie Infračervený zářič BTL-18 Infralampa Infralampa BTL-18 je vybavena šesti lampami typu INFRA RUBIN 150 W, které je možné zapínat jednotlivě a výkon žárovek lze plynule regulovat. Tím je

Více

gynekologické vyšetřovací křeslo

gynekologické vyšetřovací křeslo gynekologické vyšetřovací křeslo Komplexnost Dynamika Design Nabízíme vždy něco navíc Komplexnost KOMPLEXNOST Díky své komplexnosti křeslo ve všech ohledech splňuje zásadní požadavky lékaře na ergonomii

Více

EXILIS. Dejte svým křivkám tvar

EXILIS. Dejte svým křivkám tvar EXILIS Dejte svým křivkám tvar www.btl.cz sojka@btl.cz janata@btl.cz Všechna práva vyhrazena. Ačkoli bylo vyvinuto veškeré úsilí aby informace zde uvedené byly aktuální, nepřebíráme zodpovědnost za jakékoli

Více

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL Vrcholem série 4 je přístroj Sonopuls 492, jenž nabízí aplikaci ultrazvuku, elektroterapie a kombinované terapie za pomoci multifrekvenčních ultrazvukových hlavic o frekvenci 1 a 3 MHz a kompletní nabídky

Více

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl.

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl. BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 6, 62 00 Praha 6 tel: +420 270 002 4 +420 235 363 606 fax: +420 235 36 392 obchod@btl.cz www.btl.cz BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 00 0 Žilina tel: +42

Více

ŽEHLICÍ TECHNIKA NOVA-S-PLUS. Žehlící stůl s přisáváním/nafukováním

ŽEHLICÍ TECHNIKA NOVA-S-PLUS. Žehlící stůl s přisáváním/nafukováním ŽEHLICÍ TECHNIKA ŽEHLICÍ TECHNIKA 1 NOVA-S-PLUS Žehlící stůl s přisáváním/nafukováním TECHNICKÉ ÚDAJE NOVA-S-Plus Příkon motoru přisávání 0,60 kw Příkon mot. nafukování 0,60 kw Příkon ohřevu žehlící desky

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

HAWAII HYDRO PLUS TOP

HAWAII HYDRO PLUS TOP HAWAII PLUS TOP HAWAII PLUS TOP je špičkou výrobkové řady. Nabízí nejvíce funkcí, výkon a pohodlí. Přichází s digitálním ovládáním pro hydromasáž a parní masáž. Pro zvýšení komfortu je do boxu instalován

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

Integrovaný centrální vysavač

Integrovaný centrální vysavač Integrovaný centrální vysavač Vysavač pro byty a apartmány INVISIVAC = revoluční nové řešení centrálního vysavače pro byty a apartmány. Vysavače INVISIVAC se montuji pod nebo do skříňky kuchyňské linky.

Více

CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ - TĚLO

CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ - TĚLO CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ - TĚLO Vážené klientky, klienti, v ceníku najdete ceny za 1 ošetření. Ohledně balíčkových cen se prosím informujte při osobní konzultaci, při níž Vám bude navržen ošetřovací

Více

GYNEKOLOGICKÁ KŘESLA A LEHÁTKA JORDAN

GYNEKOLOGICKÁ KŘESLA A LEHÁTKA JORDAN GYNEKOLOGICKÁ KŘESLA A LEHÁTKA JORDAN Gynekologická křesla a lehátka Jordan Představujeme Vám inovovanou řadu JORDAN gynekologických křesel firmy RESI Třeboň spol. s r.o., které jsou určeny pro ambulantní

Více

OPTIMUS. Optimalizujte si Vaši ordinaci

OPTIMUS. Optimalizujte si Vaši ordinaci ORL vyšetřovací jednotka OPTIMUS Optimalizujte si Vaši ordinaci Plně autonomní a mobilní jednotka Integrovaná endoskopická věž a mikroskop (volitelně) Prostorné pracovní plochy i zásuvky Plné vybavení

Více

SATAminijet 4400 B. Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství. Pro precizní práci

SATAminijet 4400 B. Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství. Pro precizní práci SATAminijet 4400 B Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství Pro precizní práci SATAminijet 4400 B dokonalost v malém SATAminijet 4400 je přesně

Více

Image 3. exkluzivní design s řešením pro každého

Image 3. exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 Standard Image 3 Washable Image 3 XXL Přínosy Image 3 extra nízká poloha 28 cm 4 LINET Image 3 Extra

Více

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy Optimální vestavná hloubka Díky vestavné hloubce jen 40 cm lze košové systémy BLANCO SELECT použít téměř pro každou dřezovou skříňku. Flexibilní

Více

5 Xact 295/295P 590 360 440 390 540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360 440 510 660 295 US 590 360 440 400 550 - 295 HFR US 590 360 440 520 670

5 Xact 295/295P 590 360 440 390 540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360 440 510 660 295 US 590 360 440 400 550 - 295 HFR US 590 360 440 520 670 Xact 2 Xact Xact ŽIDLE PRO CELOU ŠKOLU Multifunkční a ergonomická školní židle Xact je nyní k dispozici ve dvou velikostech Xact a Xact Start. To znamená, že ji lze využít v celé škole, od předškolních

Více

KŘESLO PRO JEDNODENNÍ CHIRURGII PURA

KŘESLO PRO JEDNODENNÍ CHIRURGII PURA KŘESLO PRO JEDNODENNÍ CHIRURGII PURA KAŽDÉ NOVÉ VĚCI PŘEDCHÁZÍ MYŠLENKA Autorem designu je akademický sochař Jiří Španihel FILOZOFIE PRODUKTU Křeslo PURA je vhodné pro provádění moderních miniinvazivních

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace Tato příloha zadávací dokumentace stanoví minimální technické, materiálové a funkční požadavky na předmět plnění veřejné zakázky pod označením Dodávka zdravotnických potřeb a nábytku.

Více

NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI

NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI Pomáhají klientům zlepšit motorické i kognitivní funkce, navozují rozvoj smyslů ale i relaxaci. AROMADIFUZÉR A AROMA LAMPY Aromadifuzér nepracuje na základě

Více

Kuchyňské stroje Varná zařízení Vakuové baličky Horkovzdušné pece STOLNÍ ZAŘÍZENÍ

Kuchyňské stroje Varná zařízení Vakuové baličky Horkovzdušné pece STOLNÍ ZAŘÍZENÍ Kuchyňské stroje Varná zařízení Vakuové baličky Horkovzdušné pece STOLNÍ ZAŘÍZENÍ 6 STOLNÍ ZAŘÍZENÍ NEW NOVINKA ELOX ochrana proti korozi MS 250 NÁŘEZOVÝ STROJ Nářezový stroj je vyroben z vysoce kvalitního

Více

Dometic HB 2500. Uživatelský manuál, návod k použití

Dometic HB 2500. Uživatelský manuál, návod k použití Klimatizační jednotka Dometic HB 2500 Uživatelský manuál, návod k použití Výrobek splňuje zákonné záruční podmínky a prováděcí směrnice podle 1999/44/CE Záruka zaniká v případě poškození vnějšími vlivy,

Více

Nový Mobilní Air System: Kompletní zařízení na výrobu stlačeného vzduchu a pojízdný kompresor v jednom.

Nový Mobilní Air System: Kompletní zařízení na výrobu stlačeného vzduchu a pojízdný kompresor v jednom. Nový Mobilní Air System: Kompletní zařízení na výrobu stlačeného vzduchu a pojízdný kompresor v jednom. První mobilní kompletní zařízení na výrobu stlačeného vzduchu přináší pohyb do každodenní práce v

Více

[ Nová generace. technologie krása profesionalita P E R M A N E N T N Í M A K E - U P

[ Nová generace. technologie krása profesionalita P E R M A N E N T N Í M A K E - U P Nová generace technologie krása profesionalita Nová generace technologie krása profesionalita Permanentní make-up je jedním z nejrychleji se rozvíjejících oblastí kosmetického průmyslu. Technika permanentního

Více

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BD 50/60 C Ep Classic. Vybavení: Diskové kartáče Systém dvou nádrží Síťový provoz.

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BD 50/60 C Ep Classic. Vybavení: Diskové kartáče Systém dvou nádrží Síťový provoz. Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BD 50/60 C Ep Classic Ideální základní model: ručně vedený, síťový podlahový mycí stroj s odsáváním BD 50/60 C Ep Classic s kotoučovou technikou a 60 l nádrží

Více

VYROSTLI JSME S VÁMI

VYROSTLI JSME S VÁMI VYROSTLI JSME S VÁMI Sedací souprava ve tvaru U látka černá / tmavě šedá, 193-363-223 90-104 102 cm lůžko 120 280 cm, komfortní sezení až pro 9 lidí, úložný prostor, potažení zad, polohování opěrek hlavy,

Více

SATAminijet 4400 B. Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství. Pro precizní práci

SATAminijet 4400 B. Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství. Pro precizní práci SATAminijet 4400 B Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství Pro precizní práci SATAminijet 4400 B Brilantnost v malém SATAminijet 4400 je přesně

Více

Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a

Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a příčně prořezaná tak, aby byla co nejvzdušnější. Vysoký

Více

KaVo PHYSIO 5007. Židle pro zubní praxi. Posezení pro všechny.

KaVo PHYSIO 5007. Židle pro zubní praxi. Posezení pro všechny. KaVo PHYSIO 5007. Židle pro zubní praxi Posezení pro všechny. Kolik židlí potřebuje zubní lékař? Konečně ta pravá pro moji postavu! Život člověka je se židlí úzce spjat. Sezení prostě patří k životu. Kolik

Více

Obsah prezentace. Fylozofie obezity a celulitidy Principy práce Cryo Maxu Ošetření

Obsah prezentace. Fylozofie obezity a celulitidy Principy práce Cryo Maxu Ošetření Cryo Max Obsah prezentace Fylozofie obezity a celulitidy Principy práce Cryo Maxu Ošetření Tuková vrstva v podkoží Tuková vrstva Tukové buňky se ukládají v různých částech těla pod kůží Přibližně od 14

Více

Suchý a mokrý vysavač

Suchý a mokrý vysavač Suchý a mokrý vysavač REMS Pull L / M NOVINKA for Professionals K profesionálnímu vysávání prachu, nečistot a tekutin. Patentované, automatické čištění filtru. Konstantně vysoký sací výkon. Zapínací-/vypínací

Více

- typ Combi (se šlehací metlou) Ruční ponorný mixér Robot Coupe Mini MP typ Combi (se šlehací metlou)

- typ Combi (se šlehací metlou) Ruční ponorný mixér Robot Coupe Mini MP typ Combi (se šlehací metlou) - typ Combi (se šlehací metlou) Ruční ponorný mixér Robot Coupe Mini MP 240 - typ Combi (se šlehací metlou) Naše cena bez DPH : 14.480 Kč Naše cena s DPH : 17.521 Kč Dostupnost: 2-3 dny Katalogové číslo:

Více

HIFU (Zaostřený ultrazvuk o vysoké intenzitě) Neinvazivní systém pro vytažení kůže a tvarování kontur

HIFU (Zaostřený ultrazvuk o vysoké intenzitě) Neinvazivní systém pro vytažení kůže a tvarování kontur HIFU (Zaostřený ultrazvuk o vysoké intenzitě) Neinvazivní systém pro vytažení kůže a tvarování kontur Problém 4 činitele způsobující ochabování kůže a tvorbu vrásek Degenerace kolagenu a elastických vláken

Více

Naklápěcí a polohovací stůl pro nástrojařské a leštící práce TYP LSC 025 Leštící stroj PCA01

Naklápěcí a polohovací stůl pro nástrojařské a leštící práce TYP LSC 025 Leštící stroj PCA01 Naklápěcí a polohovací stůl pro nástrojařské a leštící práce TYP LSC 025 Leštící stroj PCA01 Na trhu není dostatek naklápěcích a polohovacích stolů, které by bylo možné použít pro ergonomické opracování

Více

Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100

Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100 Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100 Tepovač k hygienickému základnímu čištění kobercových a tvrdých podlahových krytin. Použitelný i jako mokro/suchý vysavač. Vybavení: Nástřiková/sací hadice s

Více

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345 Vážení obchodní přátelé, chceme vám stručně představit naše NOVINKY 2013, které jsme pro vás připravili. Všechny novinky jsou tentokrát z naší továrny ve Znojmě. Rozšiřujeme především nabídku českých vodovodních

Více

1. Slavnostní zahájení kombinované maturitní zkoušky. 30 minut

1. Slavnostní zahájení kombinované maturitní zkoušky. 30 minut KRITÉRIA MATURITNÍ ZKOUŠKY školní rok 2017/2018 Obor vzdělání: 69-41-L/01 Kosmetické služby Zkouška: Kombinovaná zkouška z odborného výcviku Kombinovaná zkouška z odborného výcviku se koná formou praktické

Více

CENÍK KOSMETICKÉHO OŠETŘENÍ. Kosmetické ošetření. (povrchové čištění, soft peeling, úprava obočí, depilace v obličeji, hloubkové čištění ultrazvukem,

CENÍK KOSMETICKÉHO OŠETŘENÍ. Kosmetické ošetření. (povrchové čištění, soft peeling, úprava obočí, depilace v obličeji, hloubkové čištění ultrazvukem, CENÍK KOSMETICKÉHO OŠETŘENÍ Kosmetické ošetření 530, Kč (povrchové čištění, soft peeling, úprava obočí, depilace v obličeji, hloubkové čištění ultrzvukem, sérum, masáž obličeje a krku, maska, maska na

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

VELKOOBCHODNÍ CENÍK E-shop Studia Vladan

VELKOOBCHODNÍ CENÍK E-shop Studia Vladan VELKOOBCHODNÍ CENÍK E-shop Studia Vladan Platnost ceníku od 01.07.2010 Vybavení pro maséry a relaxační centra Masážní lehátka Lávové kameny Ohřívače lávových kamenů HERBAL COMPRESS BALLS (Bylinné masážní

Více

Společnost Madisson s.r.o. nabízí kompletní sortiment lehátek a stolů pro široké použití ve zdravotnictví a wellness.

Společnost Madisson s.r.o. nabízí kompletní sortiment lehátek a stolů pro široké použití ve zdravotnictví a wellness. Společnost Madisson s.r.o. nabízí kompletní sortiment lehátek a stolů pro široké použití ve zdravotnictví a wellness. Naše lehátka jsou ideální pro rehabilitaci, ortopedii, odborné ambulance, masážní a

Více

CENÍK 2OO3. Platný od 1. 11. 2OO2 LEHÁTKA, STOLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ

CENÍK 2OO3. Platný od 1. 11. 2OO2 LEHÁTKA, STOLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK 2OO3 Platný od 1. 11. 2OO2 LEHÁTKA, STOLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ MODELY LEHÁTEK A STOLŮ PRO FYZIKÁLNÍ MEDICÍNU SYSTÉM ZNAČENÍ MODELŮ obchodní název typ lehátka výškově nastavitelné elektromotorem JORDAN

Více

Ceník a typový plán ARKADIA

Ceník a typový plán ARKADIA Ceník a typový plán ARKADIA Popis modelu: Rám: Sedák: Výška sedáku: Opěrák: Područky: Nožičky: nosné části z bukového dřeva vysokoelastická pěna, vinutá pružina, čalounické rouno možnost výběru: standardní

Více

CAROLINA BUK masiv. buk 10 buk 81 buk 82 buk 33 buk 91 buk 96. Carolina 2 BUK - masiv, odstín č.81. Ložnice Carolina 1 BUK - masiv, odstín č.

CAROLINA BUK masiv. buk 10 buk 81 buk 82 buk 33 buk 91 buk 96. Carolina 2 BUK - masiv, odstín č.81. Ložnice Carolina 1 BUK - masiv, odstín č. Ložnice Vašich snů 2013 Carolina 2 BUK - masiv, odstín č.81 Ložnice Carolina 1 BUK - masiv, odstín č.10 buk 10 buk 81 buk 82 buk 33 buk 91 buk 96 Ložnici Carolina vyrábíme v celomasivním provedení v dřevinách

Více

JOY - hydromasážní systém

JOY - hydromasážní systém svět v českých koupelnách NÁVOD K OBSLUZE JOY - hydromasážní systém www.roltechnik.cz POPIS Hydromasážní systémy s dotykovým ovládáním integrovaným do akrylátové vany. Jemnost a zbrusu novou kvalitu řízení

Více

Vše o speciálních strojích

Vše o speciálních strojích Vše o speciálních strojích 124 Oblasti Pro podlaháře MAFELL nabízí pro parketáře a podlaháře sadu kvalitních strojů a nástrojů pro vše, co se týká podlahy. V oblasti pružné podlahy lze použít drážkovací

Více

Sterilizace KATALOG. www.hospimed.cz

Sterilizace KATALOG. www.hospimed.cz Sterilizace KATALOG PRODUKTŮ KVALITY ZNAČKY www.hospimed.cz EUROKLAV + TŘÍDA S Maximální flexibilita Pro spokojenost zákazníků je tento přístroj konstruován s ohledem na maximální funkčnost a flexibilitu.

Více

Podlahové mycí stroje s odsáváním a posedem B 90 R Classic Bp Pack

Podlahové mycí stroje s odsáváním a posedem B 90 R Classic Bp Pack Podlahové mycí stroje s odsáváním a posedem B 90 R Classic Bp Pack Podlahový mycí stroj s odsáváním a místem pro řidiče B 90 R Classic Bp Pack na bateriový provoz přesvědčí kompaktní konstrukcí, vysokou

Více

Evoluce v osvětlení. Natural Evolution of Light

Evoluce v osvětlení. Natural Evolution of Light Evoluce v osvětlení 2013 Natural Evolution of Light Zářivější budoucnost Menší spotřeba elektrické energie a větší pohodlí: nová generace Panasonic LED žárovek změní váš pohled na domov a sníží vaše náklady.

Více

DERMO V4. Nejlepší vakuový přístroj na trhu Francouzská technologie Suchá masáž Rotující kuličky

DERMO V4. Nejlepší vakuový přístroj na trhu Francouzská technologie Suchá masáž Rotující kuličky DERMO V4 Nejlepší vakuový přístroj na trhu Francouzská technologie Suchá masáž Rotující kuličky SPOLEČNOST SKINEXIANS Společnost Skinexians je specialista na trhu mezi vakuovými masážními technologiemi

Více

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč Nechte se u nás hýčkat... Stačí si vybrat a zarezervovat termín na recepci hotelu, tel. číslo 555, rezervace je doporučená den dopředu nebo minimálně dvě hodiny předem Masáže Druh masáže Délka procedury

Více

CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ

CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ platnost od 1. 9. 2015 1. HLOUBKOVÉ ČIŠTĚNÍ PLETI (90 min.)... 450,- Odlíčení pleti, tonizace, úprava obočí, změkčení pleti napařovacím přístrojem s ozónem, mechanické čištění

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K ilook_move značky KEUCO: Perfektní pomůcka při kosmetické péči Kosmetické zrcátko s osvětlením se vyznačuje pohodlnou montáží a obsluhou Kosmetické zrcátko je na stupnici oblíbenosti každodenních pomůcek

Více

Nejžádanější fotodepilace

Nejžádanější fotodepilace Nejžádanější fotodepilace NORA: Popis NORA je díky nové technologii Plug & Pulse, nejinovativnější přístroj pulsního světla na trhu, který vám umožní vyměnit lampy pomocí jediného kliknutí, bez potřeby

Více

- typ Combi (se šlehací metlou) Ruční ponorný mixér Robot Coupe Mini MP typ Combi (se šlehací metlou)

- typ Combi (se šlehací metlou) Ruční ponorný mixér Robot Coupe Mini MP typ Combi (se šlehací metlou) - typ Combi (se šlehací metlou) Ruční ponorný mixér Robot Coupe Mini MP 240 - typ Combi (se šlehací metlou) Naše cena bez DPH : 14.060 Kč Naše cena s DPH : 17.013 Kč Dostupnost: Do týdne Katalogové číslo:

Více

Premium SX-serie (nástěnné klimatizační jednotky)

Premium SX-serie (nástěnné klimatizační jednotky) Premium SX-serie (nástěnné klimatizační jednotky) V průběhu roku 2009 HITACHI uvede na trh nástěnné klimatizační jednotky PREMIUM SX-serie. Tyto jednotky jsou zaměřené na čistotu vzduchu procházejícího

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 120/150 R P

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 120/150 R P Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 120/150 R P KM 120/150 R P je kompaktní, moderní a funkční zametací stroj s odsáváním pro profesionální používání na středně velkých až velkých plochách pro vnitřní

Více

5. PERMANENTNÍ MAKE-UP / MIKROPIGMENTACE 10

5. PERMANENTNÍ MAKE-UP / MIKROPIGMENTACE 10 Obsah 1. KOSMETIKA 3 1.1 Základní kosmetické programy 3 1.2 Kosmetické programy dle ročních období 3 1.3 Ošetření pleti s akné 4 1.4 Chemický peeling 4 1.5 Galvanická žehlička 4 1.6 Ultrazvuková špachtle

Více