beauty wellness manicure pedicure hair Vážení profesionální uživatelé, jsme potěšeni, že vám můžeme představit novou brožuru Bentlon.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "beauty wellness manicure pedicure hair Vážení profesionální uživatelé, jsme potěšeni, že vám můžeme představit novou brožuru Bentlon."

Transkript

1 wellness manicure pedicure hair Vážení profesionální uživatelé, jsme potěšeni, že vám můžeme představit novou brožuru Bentlon. Bentlon se vyvíjí a vyrábí v naší vlastní holandské firmě Dancohr Corporation BV. V každém produktu Bentlon najdete více než 30 let zkušeností. Vyvážíme do 56 zemí světa a v nejbližší době to bude 75 zemí. Všechny výrobky, které naleznete v katalogu Bentlon, můžete objednat prostřednictvím našeho zástupce ve vaší zemi, v tomto případě je to firma : ELIS INT, spol. s r.o. Proruby Hořičky

2

3 wellness manicure pedicure hair BENTLON - špičková kvalita díky zkušenostem Úkolem všech, kteří se podíleli na vývoji vybavení kosmetických salonů a přístrojů, bylo vytvořit výrobky nejen dokonalé na pohled, ale zároveň maximálně funkční a příjemné při užívání. Vysoká kvalita výrobků je zaručena počítači řízeným výrobním procesem při nasazení robotů a neustálými kvalitativními kontrolami. Každý výrobek projde mininálně 2 kontrolami během výrobního procesu a každému detailu je věnována pozornost. Dancohr Corporation BV je držitelem dvou ISO certifikátů, a to ISO a

4 Pro specialisty na krásu, od specialistů na krásu beauty Zaměřeno na praxi Vývoji ošetřovacích lehátek nejnovější generace byla věnována velká pozornost. Podíleli se na něm nejen designeři, kteří zodpovídali za dokonalý vzhled, ale v neposlední řadě také specialisté jako např. ergonomové a fyzioterapeuti. Design První, co vás napadne, když vidíte lehátko Bentlon, je design. Naši designeři měli za úkol vytvořit lehátko, které by bylo funkční, s kulatými tvary a siluetou kopírující kontury těla. Naprosto ojedinělé jsou rozměry lehátka a jeho proporce. Vnější rozměry jsou nezměněné, sedací plocha je však o 9 cm širší. Komfort Bentlon si zakládá na komfortu svých výrobků. Nejdůležitější jsou proporce mezi partiemi zad, sezení a nohou a výsuvnou podpěrou nohou. Lehátko je pohodlné jak pro vysoké postavy, tak pro malé. Klient zároveň cítí, jak se povrch lehátka přizpůsobí jeho tělu.

5 Komfort obsluhy pro Vás Když chcete dostat lehátko do ležící pozice nebo nechat klienta z lehátka vystoupit, není nutné obsluhovat všechny tři motory. Klient zaujem svoji pozici a vy tlačíte na jeden vypínač elektrického nožního pedálu. Všechny motory se zapnou a lehátko se dostane do ležící polohy. Z této základní polohy dostanete lehátko do každé požadované pozice. Tento druh ovládání je naprosto ojedinělý. Když ošetření ukončíte, stačí opět jedno zatlačení na vypínač, všechny motory se dají do práce a lehátko se dostane do polohy, při které klient pohodlně opustí lehátko. Můžete si zvolit obsluhu plynovým pedálem a jedním, dvěma nebo třemi elektromotory. 3-rozměrná nastavitelná podpěra hlavy Jde o vývojovou novinku, kterou lze nastavit také dozadu a dopředu. To umožní naprosto dokonalou pozici klienta např. při masáži krku nebo při depilaci obličeje apod.

6 Zvláštní příslušenství Lehátka Bentlon mohou být vybavena relaxačními vibracemi a vyhříváním. Vyhřívání není mimořádně příjemné jen pro zákazníky, ale také šetří energii, protože teplota v salonu může být o několik stupňů nižší, což může být příjemné právě pro kosmetičku. Svoje lehátko můžete vybavit také dalšími doplňky jako jsou držák papírových rolí, kolečka, pracovní miska pro manikúru nebo Lower Arm Support. Lower Arm Support Lower Arm Support byl ve světě velice oceněn jako specielní doplněk při pedikúře, protože podloží lokty při ošetření, takže se sníží zatížení ramen a zad a zajistí se příjemná poloha těla při práci. Lowe Arm Support (podpora loktů) je patentována.

7 Pohodlné sezení Židličky jsou k dodání v různých variantách a zaručují zdravé držení těla při práci kosmetičky. Jistě najdete v naší nabídce tu pravou právě pro Vás. Všechny židle jsou vybaveny stabilní nohou s kolečky, jsou výškově nastavitelné a většina má výškově nastavitelnou opěrku zad, což zajistí osobní komfort při sezení.

8 Napařovače Výběr napařovače závisí na tom, pro jaký účel jej potřebujete, zda pouze pro napařování nebo budete pracovat s bylinami, budete mít zájem o nastavení tlaku páry, budete chtít používat ozon apod. Bentlon nabízí napařovače s různými funkcemi, všechny mají kvalitní nádrž na vodu, pojistku proti vypaření, zabudovaný plnící trychtýř, kvalitní trubici a tlakový vývod s filcovými kroužky pro použití aromat. Používat můžete vodu z vodovodu. Napařovák Platinum je zabudován v podstgavci, na který může být upevněna lampa s lupou a postaven přístroj Bentlon. Tak vznikne multifunkční jednotka, která zabere obzvlášť málo místa.

9 Stolky na instrumenty Stolek na instrumenty nesmí v kosmetickém salonu chybět. Bentlon stolky jsou k dodání ve dvou modelech se dvěma nebo třemi policemi. Je možné pod každou polici připevnit zásuvku k odložení drobných nástrojů a materiálů. Všechny stolky jsou vybaveny kolečky. Na stolky je možno upevnit lampu. Novinkou je kompaktní zařízení Asistent, na který lze položit přístroj a upevnit lampu a napařovač.

10 Pracovní lampy Jsou k dodání v mnoha provedeních. Lampa s lupou s čočkou s 3 dioptriemi a osvětlením je používána v kosmetickém salonu nejčastěji. Lampy se liší v provedení pérového systému, velikosti čočky, designu a možnosti nasazení doplňkové čočky se 7 dioptriemi. Wave II Plus může být vybavena lampou s černým světlem pro analýzu pleti. Když nepotřebujete čočku, můžete volit make-up lampu s denním světlem, která kromě zářivky nabízí také denní světlo, což je předností při nanášení make-upu. Lampa na pedikúru a manikúru má lampu halogenovou. Infračervená lampa vyzařuje příjemné teplo, které se vstřebává hluboko do pokožky. Doporučuje se jako zdroj tepla při masce nebo zábalu, ale také ke snížení svalových bolestí nebo bolestí kloubů.

11 Přístroj s kartáčky Ošeření tímto přístrojem Bentlon je díky sensorovým tlačítkům obzvlášť příjemné na obsluhu. Pohyb kartáčků je regulovatelný, držák pistole je velmi pohodlný. Přístroj je vybaven jednou pemzou 4,5 cm a třemi různými kartáčky, a to jedním měkkým na obličej (2 cm), jedním měkkým na obličej a tělo (4,5 cm) a jedním na tělo (4,5 cm). Na přání může být dovybaven čistící houbičkou (4 cm)a a obzvlášť velkým kartáčkem na tělo (6 cm).

12 Vakuový a sprejový přístroj s kartáčky Tento kombinovaný přístroj Bentlon má kromě funkcí s kartáčky dodatečně ještě další využití. Díky vakuu ošetříte efektivně vrásky, sací masáží odstraníte z pleti komedony a další nečistoty. Funkce spreje je ekvivalent k studené páře - každé ošetření zakončete ultrajemnou párou s lotion a tím pleť Vašeho klienta příjemně osvěžíte.

13 Ionizátor Ionizací dostanete účinné látky (ampule, aromata apod.) hluboko do pokožky pomocí slabého galvanického proudu. Když přepnete na dekrustaci, zjemní přístroj zaschlý maz v ucpaných pórech. To umožní výborně vyčistit pleť. Ionizátor je vybaven elektrodou a pinzetovou elektrodou a má digitální ukazatel, který zřetelně ukazuje intenzitu síly ionizace. MULTISTATION Je již podle názvu multifunkčním přístrojem, který nabízí množství možností. Multistation nabízí kompletní program, který může být použit naprosto při každém ošetření. Plnohodnotný přístroj s kartáčky je stupňovitě nastavitelný a vybaven dvěma měkkými kartáčky, jedním tvrdým a pemzou. Vakuová funkce s dodanou skleněnou violou slouží k odstranění nečistot z pleti, k sací masáži a ošetření vrásek. Namísto studené páry použijte sprejovou funkci Multistation - do obou dodaných lahviček dejte osvěžující lotion a osvěžte pleť po ošetření. Ionizační sekce tohoto přístroje je použitelná na dva způsoby - ionizací zapravíte účinné látky hluboko do pokožky a zjemníte zaschlý maz v pórech a následně jej jednoduše odstraníte. Bentlon Multistation má 4 funkce v jednom přístroji a zabere obzvlášť málo místa.

14 Vysokofrekvenční přístroj Bentlon vysokofrekvenční přístroj pokožku dezinfikuje a prokrví. Je vhodný obzvlášť pro mastnější pleť s ucpanými póry a akné. Různé skleněné elektrody slouží k ošetření obličeje i těla. Přístroj je vybaven digitálním ukazatelem.

15 NOVINKA DermaShaper Bentlon představuje naprosto nový DermaShaper,multifunkční, mikroprocesorový přístroj pro ošetření obličeje. Nový Derma- Shaper nabízí tři možnosti ošetření pro různá použití, a to ultrazvuk, elektroterapii a ionizaci. Nejdůležitější předností přístroje je to, že se tato ošetření dají kombinovat a tím vzniká bezpočet variant ošetření. ULTRAZVUK Ultrazvukem vznikají vysokofrekvenční vlny, které leží pod hranicí lidského sluchu. Tyto vlny produkují oscilace, které jsou optimální pro použití při ošetření obličeje. DermaShaper nabízí možnost pracovat s kontinuálními nebo pulzujícími ultrazvukovými vlnami. Ultrazvuk působí na na pleť mnoha způsoby. Díky energii ultrazvukových vln a tvorbě tepla dojde k nastartování metabolismu buněk, k tvorbě buněk nových a tím k obnově poškozených tkání. Metabolismus buněk je reaktivován stimulací fibroplastů, výrazně se zlepší schopnost pleti absorbovat výživné látky. Díky oscilacím způsobeným ultrazvukovými vlnami dochází ke tření molekul v pokožce, které odbourá ztvrdlé nebo slepené struktury vláken. Kontinuální nebo pulzující vlny přispívají také k odbourání svalového napětí a bolestivosti a stejně tak k prokrvení pleti, což výrazně přispěje k regeneraci pokožky. Ultrazvukové vlny mají mimořádný drenážní efekt. ELEKTROTERAPIE Při elektroterapii způsobují elektrické impulsy svalové kontrakce. Každá kontrakce znamená zvýšení přívodu krve do pokožky. Elektroterapií lze prokrvit pokožku několikanásobně intenzivněji než klasickou masáží. Ošetření elektroterapií tak posílí svalová vlákna a odbourá tuky v tkáních. IONIZACE Při ionizaci je používán stejnosměrný proud. Ošetření stejnosměrným proudem se postará o to, že účinné látky proniknou velmi hluboko do tkání, čemuž se často říká také zaplavení. Účinné látky jsou pokožkou přijímány výrazně efektivněji a lépe, takže jejich účinky jsou znatelně zvýšeny. BENTLON DERMASHAPER spojuje všechny tyto možnosti v jednom jediném přístroji a tím nabízí bezpočet možností ke kombinování. Tento přístroj může být nasazen naprosto vždy. 10 nejvíce používaných nastavení můžete uložit v paměti DermaShaperu a vyvolat jediným stisknutím knoflíku. Tak máte okamžitě k dispozici ošetření, které právě chcete provádět. DermaShaper je vybaven baterií, takže jej lze využít i bez přívodu elektrického proudu.

16 Micrabrader Bentlon Micrabrader je vysoce účinný mikrodermabrazivní přístroj s dosud nevídanými výsledky. Pomocí mikrokrystalů se odstraní svrchní vrstva pokožky a na jejím místě se objeví nové mladé buňky, pleť je hladká, mladší. Micrabraderem ošetříte také akné, vrásky, jizvy, pigmentové skvrny, strie, velké póry atd. Patentovaný transparentní aplikátor nabízí průhled na ošetřované místo. Bentlon Care Specielní produkty Bentlon na ošetření Bentlon Care je série produktů, které se používají po ošetření přístroji Bentlon, např. mikrodermabrazi, byly vyvinuty specielně pro tyto účely. Po mikrodermabrazi musí pleť volně dýchat, v žádném případě na ni nesmí být naneseny produkty, které obsahují minerální oleje. Tyto oleje jsou používány velice často ve standardních kosmetických přípravcích a proto nejsou vhodné pro použití po mikrodermabrazi. Bentlon Care pleť intenzivně vyživí a umožní novým buňkám dostat se na povrch pleti. Tím se urychlý regenerace pleti. Bentlon Care zahrnuje následující produkty: přípravný peeling čistící mléko zklidňující lotion Skin Rebuilding Serum - obnovovací sérum Skin Rebuilding Creme - obnovovací krém Skin Balancing Serum - balanční sérum Skin Balancing Creme - balanční krém maska po ošetření Balíček Bentlon Care se dodává s Micrabraderem.

17 Hot cabinet Hot Cabinet zahřívá kompresní ručníky během několika minut díky páře v několika poličkách. Dobu zahřátí lze nastavit. Je možno použít i pro dezinfekci instrumentů. UVC-Sterilizátor Specielní UVC-lampa zabíjí baktérie. Přední panel z modrého plastu chrání před UVC zářením a když přístroj otevřete, lampa ihned zhasne. Tento přístroj se hodí tam, kde potřebujete udržet nástroje ve sterilním stavu. Horkovzdušný sterilizátor Když jste měli instrumenty ponořené do 80%ního alkoholu, jsou sice dezinfikovány, ale ne sterilizovány. V tomto horkovzdušném sterilizátoru jsou přístroje sterilizovány při teplotě stupňů Celsia. Přístroj pracuje se suchým vzduchem a může být použit pro instrumenty z kovu, skla, porcelánu apod. Autoklav Autokláv se používá všude v medicíně. V krátké době se díky vysoké teplotě a tlaku zničí všechny bakterie, viry apod. Autokláv pracuje automaticky, vypne se po 15 minutách.

Bentlon Extend System

Bentlon Extend System Bentlon Extend System BENTLON EXTEND SYSTÉM Bentlon vyvinul kompletně nový systém v oblasti kosmetických přístrojů, nazvaný Bentlon Extend Systém. Tento systém má významné místo mezi přístroji na profesionální

Více

beauty wellness manicure pedicure hair Vážení profesionální uživatelé, jsme potěšeni, že vám můžeme představit novou brožuru Bentlon.

beauty wellness manicure pedicure hair Vážení profesionální uživatelé, jsme potěšeni, že vám můžeme představit novou brožuru Bentlon. beauty wellness manicure pedicure hair Vážení profesionální uživatelé, jsme potěšeni, že vám můžeme představit novou brožuru Bentlon. Bentlon se vyvíjí a vyrábí v naší vlastní holandské firmě Dancohr Corporation

Více

beauty wellness manicure pedicure hair Technické parametry

beauty wellness manicure pedicure hair Technické parametry beauty wellness manicure pedicure hair Technické parametry Ošetřovací lehátka s vyhříváním V s vyhříváním a vibracemi V Délka Šířka Šířka sedáku Výška Nejvyšší zatížení Potah Umělá kůže Umělá kůže Umělá

Více

ALISSA BEAUTÉ INSTITUT

ALISSA BEAUTÉ INSTITUT ALISSA BEAUTÉ INSTITUT Kosmetický salon na míru DEJTE NÁM DŮVĚRU A MY VÁM VYTVOŘÍME SALON KRÁSY VAŠICH SNŮ. Profesionální tým BEAUTY SERVIS GROUP vám poskytne kompletní servis při realizaci či úpravě vašeho

Více

CLEANSING čištění a peeling pokožky

CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky DOKONALE ODSTRANÍ VEŠKERÉ NEČISTOTY A ZAJISTÍ PLETI SPRÁVNOU OBNOVU Důkladné, každodenní čištění a správně zvolené čistící produkty

Více

Ceny v EUR jsou pouze orientační

Ceny v EUR jsou pouze orientační W E L L N E S S - B I O D R O G A Anticelulitidní program z mořských řas Pro zpevnění kontur těla a mírné projevy celulitidy Peeling, kosmetická masáž, zábal s mořskou řasou, thermo folie, zpevňující gel

Více

PRODUKTY FIRMY LAVYLITES

PRODUKTY FIRMY LAVYLITES PRODUKTY FIRMY LAVYLITES - jsou to 100% přírodní produkty, které v sobě obsahují účinné látky shromážděné z několika tisíců léčivých bylin - blahodárný efekt je posílen nanotechnologickým zpracováním,

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Wellness lehátko. Heatwave - infračervená lampa

Wellness lehátko. Heatwave - infračervená lampa hair Pojem WELLNESS se před lety plně vžil v kosmetické branži. Tělové zábaly a tělová ošetření byla dříve poskytována výhradně v exkluzivních lázeňských domech. Dnes však taková ošetření nabízejí kosmetické

Více

CENÍK PRACÍ A SLUŽEB - KOSMETIKA RYOR ÚKON

CENÍK PRACÍ A SLUŽEB - KOSMETIKA RYOR ÚKON Střední škola obchodu, služeb a podnikání a Vyšší odborná škola, Kněžskodvorská 33/ A 370 04 České Budějovice Odloučené pracoviště pro odborný výcvik, Průběžná 4, 370 04 České Budějovice CENÍK PRACÍ A

Více

Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022

Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022 Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022 Velice Vám děkujeme, že jste si pořídili náš výrobek. Produkt, který jste zakoupili, byl přísně testován v souladu s technickými standardy. Bez obav využívejte

Více

Návod k použití Iontový nástroj krásy

Návod k použití Iontový nástroj krásy Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022 (ULTRABEAUTY) Velice Vám děkujeme, že jste si pořídili náš výrobek. Produkt, který jste zakoupili, byl přísně testován v souladu s technickými standardy. Bez

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ

CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ CENÍK KOSMETICKÝCH OŠETŘENÍ platnost od 1. 9. 2015 1. HLOUBKOVÉ ČIŠTĚNÍ PLETI (90 min.)... 450,- Odlíčení pleti, tonizace, úprava obočí, změkčení pleti napařovacím přístrojem s ozónem, mechanické čištění

Více

CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ - TĚLO NEINVAZIVNÍ DERMO-ESTETICKÁ OŠETŘENÍ HLOUBKOVÉ ULTRAZVUKOVÉ ČIŠTĚNÍ KŮŽE(ERACLES, SKINCARE)

CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ - TĚLO NEINVAZIVNÍ DERMO-ESTETICKÁ OŠETŘENÍ HLOUBKOVÉ ULTRAZVUKOVÉ ČIŠTĚNÍ KŮŽE(ERACLES, SKINCARE) CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ - TĚLO NEINVAZIVNÍ DERMO-ESTETICKÁ OŠETŘENÍ HLOUBKOVÉ ULTRAZVUKOVÉ ČIŠTĚNÍ KŮŽE(ERACLES, SKINCARE) K JINÉMU OŠETŘENÍ 10 MIN. Popis: Hloubkové čistění kůže pro důsledné vyčištění

Více

Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00

Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00 Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00 P leťová kosmetika pro ženu, která chce jen to nejlepší a ví, jak cenná je její krása. Holandská

Více

katalog služeb Vaše krása v našich rukou dermic fotobělení zubů neinvazivní mezoterapie Radiofrekvence - obličejová Radiofrekvence - tělová

katalog služeb Vaše krása v našich rukou dermic fotobělení zubů neinvazivní mezoterapie Radiofrekvence - obličejová Radiofrekvence - tělová Vaše krása v našich rukou dermic 2010 katalog služeb fotodepilace fotoomlazení fotoomlazení Expres kavitace fotobělení zubů neinvazivní mezoterapie Radiofrekvence - obličejová Radiofrekvence - tělová novinka

Více

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz

Více

oxyceutical oxyceutical

oxyceutical oxyceutical urban oxy system oxyceutical je výsledkem vědeckých studií, které umožnily vnést poznatky vědy a výsledky přísných testů do revolučního a účinného kosmetického ošetření. 1 Proč se oxyceutical tak liší

Více

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE Již přes 10 let vědci WellU provádějí výzkum v oblasti získávání aktivních látek z vybraných druhů sladkovodních ryb. Zpočátku se soustředili na biologicky aktivní

Více

Podochair Bronze - křeslo BRONZE. PLATINUM křeslo PLATINUM

Podochair Bronze - křeslo BRONZE. PLATINUM křeslo PLATINUM Stolek na manikúru Luxusní stolek na manikúru nebo nehtový design je vyroben z efektivní trvanlivé MDF desky se vzorem imitace přírodního dřeva. Velké a výkonné odsávání je vybaveno předfiltrem a filtrem

Více

TIME PROTECTOR CLASSIC

TIME PROTECTOR CLASSIC Vážené dámy, vážení pánové, v březnovém newsletteru se zaměříme na jeden z nejdůležitějších úkonů péče o pleť ČIŠTĚNÍ. Znáte správný postup, jak pleť opravdu důkladně vyčistit? Jen pro pořádek, pojďme

Více

Návod k obsluze: Quadro / Cara / Libertad

Návod k obsluze: Quadro / Cara / Libertad Návod k obsluze Návod k obsluze: Quadro / Cara / Libertad Vážení zákazníci, děkujeme, že jste si vybrali odsavač par GUTMANN. Váš nový odsavač par odpovídá nejvyšším požadavkům a jeho ovládání je velmi

Více

Pečovatel o pleť s funkcí EMS ES 350. Návod k obsluze

Pečovatel o pleť s funkcí EMS ES 350. Návod k obsluze Pečovatel o pleť s funkcí EMS ES 350 Návod k obsluze Vaše tajemství mladistvého vzhledu Uživatelsky příjemný design = snadná cesta k tomu, vypadat krásně Vlastnosti přístroje Využívání pozitivních a negativních

Více

Ceník ošetření obličeje akustickou rázovou vlnou. Druh ošetření Jednotlivé ošetření

Ceník ošetření obličeje akustickou rázovou vlnou. Druh ošetření Jednotlivé ošetření Druh ošetření Jednotlivé ošetření Ceník ošetření obličeje akustickou rázovou vlnou Akce! Zvýhodněné předplatné 7x ošetření cena 3.500,- Kč (jedno ošetření á 500,- Kč) Ošetření je vhodné kombinovat s radiofrekvencí

Více

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Aneb naučíme vás, jak léčit celé tělo při běžné péči o obličej Kosmetika řady Tibetan Herbs je úspěšně používána všemi věkovými skupinami Základ unikátních přípravků

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

014/15 2 A K LI B U EP R Á SK ČE WELLNESS

014/15 2 A K LI B U EP R Á SK ČE WELLNESS WELLNESS Wellness Vany, sprchové vaničky, whirlsystémy 272 Vany a sprchové vaničky LUFEN byly vyvinuty pro maximální relaxaci a regeneraci v koupelně. Jejich kvalita a zpracování jsou prvotřídní počínaje

Více

CENÍK KOSMETICKÉHO OŠETŘENÍ. Kosmetické ošetření. (povrchové čištění, soft peeling, úprava obočí, depilace v obličeji, hloubkové čištění ultrazvukem,

CENÍK KOSMETICKÉHO OŠETŘENÍ. Kosmetické ošetření. (povrchové čištění, soft peeling, úprava obočí, depilace v obličeji, hloubkové čištění ultrazvukem, CENÍK KOSMETICKÉHO OŠETŘENÍ Kosmetické ošetření 530, Kč (povrchové čištění, soft peeling, úprava obočí, depilace v obličeji, hloubkové čištění ultrzvukem, sérum, masáž obličeje a krku, maska, maska na

Více

SOIN PEELING RESURFAÇANT INTENZIVNÍ PEELING PRO OKAMŽITOU OBNOVU PLETI

SOIN PEELING RESURFAÇANT INTENZIVNÍ PEELING PRO OKAMŽITOU OBNOVU PLETI Inspirace odbornými dermatologickými postupy a estetickými expertizami pro celkovou obnovu pleti. 20% ČISTÁ KYSELINA GLYKOLOVÁ + MIKROKRYSTALKY KORUNDU SOIN PEELING RESURFAÇANT INTENZIVNÍ PEELING PRO OKAMŽITOU

Více

TRIPLE A. Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči!

TRIPLE A. Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči! TRIPLE A Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči! Kompletní proti vrásková péče s inovativním Trio retinolem Jedinecná inspirace. PHYRIS je pro každého, kdo

Více

AHA peeling GlycoHYAL možnosti spolupráce lékař - kosmetička. Cetrum estetické dermatologie Syncare, ambulance@syncare.cz

AHA peeling GlycoHYAL možnosti spolupráce lékař - kosmetička. Cetrum estetické dermatologie Syncare, ambulance@syncare.cz Cetrum estetické dermatologie Syncare, ambulance@syncare.cz Chemický peeling AHA kyselinami představuje hraniční ošetření kůže na pomezí Kosmetického a lékařského zákroku. Zákon 356/2000 Sb. O ochraně

Více

TIENS Multifunkční přístroj na masáž hlavy

TIENS Multifunkční přístroj na masáž hlavy TIENS Multifunkční přístroj na masáž hlavy Používejte každý den! Kdykoli! Kdekoli! Často kladené otázky 1. Co přesně je TIENS Multifunkční přístroj na masáž hlavy? TIENS Multifunkční přístroj na masáž

Více

CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ TĚLO

CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ TĚLO CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ TĚLO HLOUBKOVÉ ULTRAZVUKOVÉ ČIŠTĚNÍ KŮŽE (ERACLES, SKINCARE) K JINÉMU OŠETŘENÍ 10 MIN. Popis: Hloubkové čistění kůže pro důsledné vyčištění kůže včetně hlubokých pórů, ideální

Více

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně)

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) KOSMETICKÁ OŠETŘENÍ JEDNOTLIVÉ ÚKONY barvení řas úprava obočí úprava a barvení obočí trvalá na řasy THUYA depilace horního rtu voskem jemné čištění obličeje

Více

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně)

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) KOSMETICKÁ OŠETŘENÍ JEDNOTLIVÉ ÚKONY barvení řas úprava obočí úprava a barvení obočí čištění e a dekoltu Cleanser masáž e základní peeling Natinuel maska

Více

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz Pro brilantní vzhled Vaše hvězda bude stále zářit Třpytivé barvy, zářící kola, rafinovaný interiér s originální autokosmetikou Mercedes-Benz dostanete

Více

Vyplnění nasolabiálních vrásek Vyplnění nasolabiálních vrásek Vyplnění vrásek na čele Zvětšení rtů Vyplnění marionetních vrásek JE APLIKACE BOLESTIVÁ? Pokud jste citliví na bolest a obvzláště pak na ošetření

Více

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz CENÍK Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA www.infinit-maximus.cz INFINIT_KARTA.indd 1 21.1.2014 17:51:32 INFINIT MAXIMUS VSTUP DO WELLNESS vstup zahrnuje vyhřívané vnitřní a venkovní bazény & saunový svět

Více

Návod k použití Pečovatel o pleť NY-E037

Návod k použití Pečovatel o pleť NY-E037 Návod k použití Pečovatel o pleť NY-E037 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili náš produkt. Produkt, který jste si zakoupili, byl přísně testován, aby byl plně ve shodě s technickými standardy. Poté co si

Více

Návod k použití Masážní hřeben NY-E039

Návod k použití Masážní hřeben NY-E039 Návod k použití Masážní hřeben NY-E039 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili náš produkt. Produkt, který jste si zakoupili, byl přísně testován, aby byl plně ve shodě s technickými standardy. Poté co si pozorně

Více

Remodelace těla s efektem TriActif prováděná samostatně bez nutnosti obsluhy přístroje v průběhu ošetření

Remodelace těla s efektem TriActif prováděná samostatně bez nutnosti obsluhy přístroje v průběhu ošetření Remodelace těla s efektem TriActif prováděná samostatně bez nutnosti obsluhy přístroje v průběhu ošetření BODYTER Premium Objevte efekt TriActif pro remodelaci těla BODYTER Premium značky SORISA přináší

Více

KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ PRO ŽENY

KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ PRO ŽENY KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ PRO ŽENY 1 ošetření Ošetření " student" 480,00 Základní ošetření dle typu pleti - bez masáže 620,00 SPECIFICKÁ OŠETŘENÍ dle ošetření využíváme OXY DERMA -přístrojového prokysličování

Více

Ceník služeb De La Beauté

Ceník služeb De La Beauté Kosmetické balíčky Ceník služeb De La Beauté Kosmetické ošetření mladé pleti 15+ : povrchové čištění a tonizace pleti aplikace masky se změkčujícím účinkem hluboké čištění pleti ultrazvukovou špachtlí

Více

STOMATOLOGICKÁ SOUPRAVA RIGEL TECHNICKÝ MANUÁL

STOMATOLOGICKÁ SOUPRAVA RIGEL TECHNICKÝ MANUÁL STOMATOLOGICKÁ SOUPRAVA RIGEL TECHNICKÝ MANUÁL Thessaloniky, 16.11. 1992 STOMATOLOGICKÝ STOLEK RIGEL 1. Technický popis (obr. 1) Na stomatologickém stolku se nachází všechny důležité nástroje, které používá

Více

Anti-aging technologie na nejvyšší vědecké úrovni.

Anti-aging technologie na nejvyšší vědecké úrovni. Nová, klinicky testovaná speciální metoda omezující projevy stárnutí působí do hloubky pokožky a rychle a významně vyhlazuje vrásky - bez injekcí, pouhým stisknutím tlačítka. Návod k obsluze OOM_bedien_LH_end.indd

Více

Belleza Salone www.bellezasalone.cz

Belleza Salone www.bellezasalone.cz Belleza Salone www.bellezasalone.cz PŘÍSTROJOVÁ OŠETŘENÍ Veškeré ceny jsou uvedeny s DPH a určeny dle spotřeby materiálu a náročnosti provedení. Cenu Vám rádi spočítáme na přání ještě před provedením úkonu.

Více

www.idealstandard.com Playa Vyjádřete svoji osobnost

www.idealstandard.com Playa Vyjádřete svoji osobnost www.idealstandard.com Playa Vyjádřete svoji osobnost 00 00 dokonalé bydlení Ve společnosti Ideal Standard jsme přesvědčeni, že kreativita je hnací silou nepřetržitého vývoje ve vaší koupelně. Cílem Ideal

Více

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně)

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) KOSMETICKÁ OŠETŘENÍ JEDNOTLIVÉ ÚKONY barvení řas úprava obočí úprava a barvení obočí depilace horního rtu voskem čištění e a dekoltu Cleanser masáž e

Více

ceník kosmetických služeb kosmetický salon Lotyšská 10 Praha 6 Dejvice

ceník kosmetických služeb kosmetický salon Lotyšská 10 Praha 6 Dejvice ceník kosmetických služeb kosmetický salon Lotyšská 10 Praha 6 Dejvice KOSMETICKÉ SALONY PRAHA Ve dvou kosmetických salonech RYOR nabízíme široké spektrum ošetření pokožky těla i obličeje. Ke každému klientovi

Více

SEE CHANGE - Modrá evoluce

SEE CHANGE - Modrá evoluce SEE CHANGE - Modrá evoluce See Change Udelej zmenu - uvidíš zmenu Oceán je neuvěřitelný zdroj krásy. V kosmetice jsme vždy obdivovali schopnost planktonu a mořských řas a jejich blahodárné účinky na pokožku

Více

Ceník služeb De La Beauté

Ceník služeb De La Beauté Kosmetické balíčky Ceník služeb De La Beauté Kosmetické ošetření mladé pleti 15+ povrchové čištění a tonizace pleti aplikace masky se změkčujícím účinkem hluboké čištění pleti ultrazvukovou špachtlí aplikace

Více

Porsche Classic. Zajímavé produkty 2/2015

Porsche Classic. Zajímavé produkty 2/2015 Porsche Classic Zajímavé produkty 2/2015 Je dobré vědět, že i pro unikát existují originální náhradní díly. Nová souprava pro péči od Porsche Classic Pojistný plech řídicí páky Hřídel páky PCG90101040

Více

MEDICOM CLINIC - Novinky, trendy a zajímavosti z oblasti estetické dermatologie Úterý, 24 Únor 2015 14:28 - Aktualizováno Sobota, 28 Únor 2015 20:43

MEDICOM CLINIC - Novinky, trendy a zajímavosti z oblasti estetické dermatologie Úterý, 24 Únor 2015 14:28 - Aktualizováno Sobota, 28 Únor 2015 20:43 Estetická korektivní dermatologie umožňuje dnes vyřešit řadu nedokonalostí pleti i pokožky celého těla. Cílem každého ošetření uskutečněném na klinici plastické chirurgie, laserová dermatologie a estetické

Více

Profesionální radiofrekvenční přístroj RF JETT 2

Profesionální radiofrekvenční přístroj RF JETT 2 Profesionální radiofrekvenční přístroj RF JETT 2 Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu. Prosím, přečtěte si tuto příručku, abyste se ujistili, že přístroj budete používat správně, a

Více

CENÍK KOSMETICKÝCH SLUŽEB

CENÍK KOSMETICKÝCH SLUŽEB CENÍK KOSMETICKÝCH SLUŽEB KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ PHYRIS Kosmetická péče PHYRIS to je Váš unikátní rituál krásy a oáza klidu. Najděte si chvilku Vašeho času a přijďte si ke mně odpočinout od všech starostí.

Více

K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e

K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e D A R S O N V A L G A L V A N B R U S H E R V A C U U M - S P R A Y S P O T C L E A N E R U L T R A S O N I C U L T R A S O U N D C A R O O N Y X M A X X P E E L I

Více

Přirozené zahuštění a prodloužení vlastních řas metodou lepení "řasa na řasu" (v ceně kartáček na pročesávání řas, instrukce)

Přirozené zahuštění a prodloužení vlastních řas metodou lepení řasa na řasu (v ceně kartáček na pročesávání řas, instrukce) Prodlužování řas Přirozené zahuštění a prodloužení vlastních řas metodou lepení "řasa na řasu" Aplikace řas (v ceně kartáček na pročesávání řas, instrukce) Odstranění řas (dle náročnosti práce) 1 900,-Kč

Více

Ekolux 8000 S E R V I S

Ekolux 8000 S E R V I S Ekolux 8000 S E R V I S LUX (CZ), s.r.o. Brunclíkova 17, 162 00 Praha 6-Petřiny telefon: 220 190 880, fax: 220 190 881 bezplatná infolinka: 800-10 30 40 e-mail: servis@lux-com.cz www.lux-com.cz Návod k

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz www.sothysmakeup.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu

Více

Čistič K7 Compact Car

Čistič K7 Compact Car Sezónní nabídka dílenského vybavení VYBAVENÍ SERVISŮ ČERVENEC SRPEN 2015 Čistič K7 Compact Car Novinka Vysokotlaký čistič K7 Compact Car K7 Compact Car má vodou chlazený motor a je vhodný pro časté použití

Více

Vany. Sprchové vaničky. Moments. Vany / Sprchové vaničky. na straně 210. na straně 214

Vany. Sprchové vaničky. Moments. Vany / Sprchové vaničky. na straně 210. na straně 214 / Moments Design Artefakt Industriekultur na straně 210 na straně 214 Neobyčejným highlight designem kolekce Moments se vyznačuje vana: přesvědčí vás o tom neobvyklý úložný prostor, který vznikne při použití

Více

Zásady společnosti Medik8: nový a originální výzkum. vědecké a ověřené poznatky. bio kosmetika/ ekologické balení.

Zásady společnosti Medik8: nový a originální výzkum. vědecké a ověřené poznatky. bio kosmetika/ ekologické balení. Peelingy Společnost Medik8 je oceňovaná, mezinárodní značka přípravků péče o pokožku. Přípravky společnosti Medik8 navrhuje, vyvíjí a formuluje tým biochemiků a farmakologů ve výzkumném biotechnologickém

Více

Aquabration BYI-H003

Aquabration BYI-H003 Aquabration BYI-H003 Přístroj provádějící Hydra Peel Dermabrasi Návod na použití Vážený zákazníku, Děkujeme, že jste si vybrali právě náš produkt! Abyste zajistili co nejvyšší účinnost přístroje a bezpečnost

Více

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky.

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 205 Kč Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 185 Kč Dítě do 6 let 80 Kč Dítě do 15 let 100 Kč Wellness

Více

IN TACT. v každém věku

IN TACT. v každém věku IN TACT Pure Skinčistá a hebká pleť v každém věku OBSAH Strana INTACT 1. Obsah 2 2. Princip přípravků INTACT Pure Skin 3 3. Přípravky INTACT Pure Skin 3.1. INTACT Pure Skin Cream Fluid (krémový fluid)

Více

Uvidíš. Pocítíš. Zažiješ.

Uvidíš. Pocítíš. Zažiješ. Uvidíš. Pocítíš. Zažiješ. Laurent Cristanel BeautyLine Obsah Zažiješ. Pocítíš. 2 3 Uvidíš. Ob sah Laurent Cristanel BeautyLine Nová dimenze péče o pleť 4/5 Pro každý typ pleti a všechna očekávání Anti-Aging

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

Nové komerční aplikace

Nové komerční aplikace 115.42 nm 57.71 nm 0 nm 2000 nm 2000 nm 1000 nm Nové komerční aplikace 1000 nm 0 nm 0 nm nanomateriálů - zlato a stříbro Co jsou to nanotechnologie Richard Feynman There is plenty room at the bottom (Tam

Více

Masážní přístroj pro uvolnění svalstva kolem očí isee371

Masážní přístroj pro uvolnění svalstva kolem očí isee371 Masážní přístroj pro uvolnění svalstva kolem očí isee371 Poslední revize: 4.3.2013 Uživatelská příručka Upozornění: Před použitím, si prosím, pečlivě prostudujte tuto příručku a uschovejte ji pro budoucí

Více

!!!!!!!!!! NOVINKA!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!! NOVINKA!!!!!!!!!! BYAS SENSATION Natural Face Contouring Discover a new you Dnešní moderní technologie umožňují pro omlazení pleti dosáhnutí optimálního výsledku jemným a šetrným způsobem k pokožce a tkáním. Na vrcholu

Více

VÝŽIVA PRO ZDRAVÝ VZHLED VLASŮ, POKOŽKY A NEHTŮ

VÝŽIVA PRO ZDRAVÝ VZHLED VLASŮ, POKOŽKY A NEHTŮ VÝŽIVA PRO ZDRAVÝ VZHLED VLASŮ, POKOŽKY A NEHTŮ Kvalita vlasů, pleti a nehtů, je dána z velké části geneticky. Dlouhodobé nedostatky potřebných živin či špatná životospráva mohou mít negativní vliv na

Více

02 URBAN 03 NATURAL 04 SOFT DESIGN 05 New Classic 06 SQUARE METROPOLITNÍ INTERIÉR S CHARAKTEREM KADEŘNICKÝ NÁBYTEK AKČNÍ NABÍDKA MODERNÍ STYL

02 URBAN 03 NATURAL 04 SOFT DESIGN 05 New Classic 06 SQUARE METROPOLITNÍ INTERIÉR S CHARAKTEREM KADEŘNICKÝ NÁBYTEK AKČNÍ NABÍDKA MODERNÍ STYL KADEŘNICKÝ NÁBYTEK AKČNÍ NABÍDKA PŘÍCHUŤ MINULOSTI 02 URBAN 03 NATURAL 04 SOFT DESIGN 05 New Classic 06 SQUARE METROPOLITNÍ INTERIÉR S CHARAKTEREM PŘÍRODNÍ LINIE I TEXTURY MODERNÍ STYL NADČASOVÁ KLASIKA

Více

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ?

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? Trávník pro radost Pomoc při výběru sekačky na trávu KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? 1. JAK VELKÝ TRÁVNÍK CHCETE SEKAT? Na obrázku napravo zjistíte, která sekačka nejlépe odpovídá velikosti vašeho

Více

WOW efekt. Okamžitý efekt v malé kouzelné ampulce: Revoluce v oblasti péče o pleť!

WOW efekt. Okamžitý efekt v malé kouzelné ampulce: Revoluce v oblasti péče o pleť! WOW efekt Okamžitý efekt v malé kouzelné ampulce: Revoluce v oblasti péče o pleť! A mpule jsou nejrychlejším a nejefektivnějším přípravkem v oblasti kosmetiky. Jsou totiž přímo nadopovány vybranými aktivními

Více

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně)

CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) CENÍK OŠETŘENÍ JOVENA (neuvedené ceny individuálně) KOSMETICKÁ OŠETŘENÍ JEDNOTLIVÉ ÚKONY barvení řas úprava obočí úprava a barvení obočí depilace horního rtu voskem klasické číštění pleti s napářkou jemné

Více

Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu

Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu THAJSKÉ MASÁŽE Tradiční thajská masáž Temple Classic 30 min 490 Kč 60 min 950 Kč 90 min 1 290 Kč 120 min 1 690 Kč Tradiční thajská chrámová masáž

Více

Naše kolekce. 41 Zebra Ziggy. 48 Humphrey žlutá. 52 Joupy limetková 57 Pompon tyrkysová. 46 Girl růžová. 71 Humphrey krémová

Naše kolekce. 41 Zebra Ziggy. 48 Humphrey žlutá. 52 Joupy limetková 57 Pompon tyrkysová. 46 Girl růžová. 71 Humphrey krémová Péče o dítě Péče o dítě Péče o dítě Péče o dítě Péče o dítě Péče o dítě Péče o dítě Péče o dítě Péče o dítě Péče o o dítě Péče o dítě Péče o dítě Péče o Naše kolekce Novinky v nabídce Hygiena Hygiena Hygiena

Více

zádové opěrky SIMPLY EFFECTIVE SEATING Můžete se o nás opřít!

zádové opěrky SIMPLY EFFECTIVE SEATING Můžete se o nás opřít! zádové opěrky 2009 Můžete se o nás opřít! 2 Výhody pevných zádových opěrek 3 Velikosti, konturování & tvary 4 Systém dorovnávání 6 Montážní prvky JAY 8 Uchycení J3 10 Doplňky a příslušenství 12 Typy zádových

Více

Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje.

Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu VAROVÁNÍ...2 BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ...3 NEPŘÍZNIVÉ ÚČINKY...3 DŮLEŽITÉ INSTRUKCE...3 OVLÁDÁNÍ...4 Vložení baterií...5

Více

Předpokládaná doba ošetření. 60-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 70-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 990 Kč. 60-90 min.

Předpokládaná doba ošetření. 60-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 70-90 min. 60-90 min. 60-90 min. 990 Kč. 60-90 min. Kosmetické pleti (uvedená cena vč. ceny za kosmetické úkony a kosmetickou masáž) Základní * Komplexní * DIBI BASE PERFECTION (pleť normální a smíšená) DIBI PURE PERFECTION (pleť normální, smíšená a mastná)

Více

VÄLKOMMEN! STŘEDOVÝ DISPLEJ VOZIDLA MOBILNÍ APLIKACE STRÁNKA PODPORY VOLVO TIŠTĚNÉ INFORMACE

VÄLKOMMEN! STŘEDOVÝ DISPLEJ VOZIDLA MOBILNÍ APLIKACE STRÁNKA PODPORY VOLVO TIŠTĚNÉ INFORMACE VÄLKOMMEN! Zde se dozvíte o fungování zadních sedadel ve svém voze Volvo XC90 Excellence. Podrobnější informace pro uživatele najdete ve vozidle, v aplikaci a na webu. STŘEDOVÝ DISPLEJ VOZIDLA Uživatelská

Více

OPEL Zafira. Uživatelská pøíruèka

OPEL Zafira. Uživatelská pøíruèka OPEL Zafira Uživatelská pøíruèka Údaje o Vašem vozidle Zapište si zde prosím údaje o Vašem vozidle, abyste je mìli snadno dostupné. Tyto informace naleznete v èásti Technické údaje nebo na identifikaèním

Více

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub.

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub. vánoční KATALOG MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády Klub www.promenaklub.cz Klub Proměna 2015, změny vyhrazeny. Na všechny služby

Více

vnímejte světlo a teplo domova

vnímejte světlo a teplo domova vnímejte světlo a teplo domova FOTO: AGC FLAT GLASS EUROPE hliník dřevo plast Návod k obsluze a údrïbû Obsluha oken Vážený zákazníku, děkujeme Vám, že jste se rozhodl pro nová okna a dveře od společnosti

Více

SLUMBERLAND... spát zdravě, spát sladce.

SLUMBERLAND... spát zdravě, spát sladce. SLUMBERLAND... spát zdravě, spát sladce. Abychom se ráno cítili odpočatí, čilí a svěží je spánek velmi důležitou součástí našeho života. Jak kvalitní bude odpočinek můžeme sami ovlivnit. Kvalita spánku

Více

Mikrodermabraze. Jedná se o zákrok, během nějž se pomocí abrazivních diamantových koncovek a sací síly olupují svrchní vrstvy pokožky.

Mikrodermabraze. Jedná se o zákrok, během nějž se pomocí abrazivních diamantových koncovek a sací síly olupují svrchní vrstvy pokožky. Mikrodermabraze Jedná se o zákrok, během nějž se pomocí abrazivních diamantových koncovek a sací síly olupují svrchní vrstvy pokožky. Mikrodermabraze je účinný zákrok v oblasti zmírnění drobných vrásek,

Více

ONYX Deskset HD Uživatelská příručka. Freedom Scientific, Inc. GALOP, s.r.o.

ONYX Deskset HD Uživatelská příručka. Freedom Scientific, Inc. GALOP, s.r.o. ONYX Deskset HD Uživatelská příručka Freedom Scientific, Inc. GALOP, s.r.o. Anglický originál vydala společnost Freedom Scientific 11800 31 st Court North St. Petersburg, Florida 33716-1805 USA www.freedomscientific.com

Více

WELLNESS MASÁŽE MANALI. Rozsah masáže: (hlava, šíje, ramena, paže, prsty, dlaně) částečná. Doba aplikace: 50 min.

WELLNESS MASÁŽE MANALI. Rozsah masáže: (hlava, šíje, ramena, paže, prsty, dlaně) částečná. Doba aplikace: 50 min. MANALI INDICKÁ ANTISTRESOVÁ MASÁŽ HLAVY A ŠÍJE, MASÁŽ OBLIČEJE, MASÁŽ RUKOU V dnešní době, kdy žijeme ve velkém napětí a stresu, který je původcem mnoha potíží, nám na pomoc přichází tato báječná masáž.

Více

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 224,79 21 272,00

MASÁŽNÍ OLEJOVÉ GELY. KAKAO 250 g 224,79 21 272,00 HŘEJIVÝ 250 g 224,79 272,00 éterické oleje rozmarýnový, eukalyptový, kafrový a 500 g 401,65 486,00 borovicový Uvolnění ztuhlého svalstva a kloubů po námaze. KAKAO 250 g 224,79 272,00 Vyživuje pokožku,

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č: 82 66 21 (model 2 l) Obj. č: 81 33 85 (model 3 l) Obj. č: 82 47 24 (model 4 l)

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č: 82 66 21 (model 2 l) Obj. č: 81 33 85 (model 3 l) Obj. č: 82 47 24 (model 4 l) NÁVOD K OBSLUZE Obj. č: 82 66 21 (model 2 l) Obj. č: 81 33 85 (model 3 l) Obj. č: 82 47 24 (model 4 l) EN ISO 9001:2000 Snadná obsluha pomocí dvou otočných regulátorů Nastavitelná teplota čistící lázně

Více

C201 Kompaktní zametač

C201 Kompaktní zametač Malý, elegantní a domyšlený C201 Kompaktní zametač Malé kompaktní zametací zařízení C201 je nejnovějším zametacím zařízením z rodiny JOHNSTON. Byl konstruován s ohledem na tři klíčové požadavky zákazníků

Více

5.6.16.4. Kovoobráběcí stroje

5.6.16.4. Kovoobráběcí stroje 5.6.16.4. Kovoobráběcí stroje http://www.guard7.cz/lexikon/lexikon-bozp/stroje-technicka-zarizenipristroje-a-naradi/kovoobrabeci-stroje Bezpečnostní pravidla pro obsluhu kovoobráběcích strojů soustruhy,

Více

PASSION GOLD COLOR, WEISS

PASSION GOLD COLOR, WEISS MAIT 500ml, 5L, volně do vlastních nádob Velmi silný univerzální čistič /koncentrát/ MAIT se používá na mytí, čištění a odmaštění: Kachliček, dlaždic, keramických a PVC podlah, teras, skleněných povrchů,

Více

Doplněk Parametry Plus pro Altus Vario

Doplněk Parametry Plus pro Altus Vario a) Funkcionalita doplňku Doplněk Parametry Plus pro Altus Vario Doplněk Parametry Plus slouží k rozšíření základních parametrů produktů, které obsahuje IS Vario. Hlavní zaměření doplňku je kompletní možnost

Více

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb.

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. Vyšetření lékařem Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. (ceník doplatku u zdravotně - kosmetických výkonů, které nejsou spojeny s léčebně

Více

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné.

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory v akci Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory všeobecně NANO CORRECTOR je mnohonásobně účinnější než konvenční

Více

Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2.

Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2. Masáže HARMONIE Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2. patro) tel.: 724 521 865 e-mail: masaze-harmonie@seznam.cz

Více

Eleganza 3. Lůžko pro akutní péči PROGRAM PRO ZDRAVOTNICTVÍ

Eleganza 3. Lůžko pro akutní péči PROGRAM PRO ZDRAVOTNICTVÍ Eleganza 3 Lůžko pro akutní péči PROGRAM PRO ZDRAVOTNICTVÍ Lůžko Eleganza 3 pozitivně ovlivňuje léčbu a rekonvalescenci pacientů a zároveň zefektivňuje a usnadňuje práci personálu v akutní péči pomocí

Více