102. JEŽÍŠI, DÁVNO UŽ TO VÍM (hudba: AC Bratislava; text: Karel Sedláček) C # mi. 101. VÍM, ŽE TI NA MNĚ ZÁLEŽÍ (hudba a text: Markéta Plchová)



Podobné dokumenty
102. JEŽÍŠI, DÁVNO UŽ TO VÍM (hudba: AC Bratislava; text: Karel Sedláček) C # mi VÍM, ŽE TI NA MNĚ ZÁLEŽÍ (hudba a text: Markéta Plchová)

102. JEŽÍŠI, DÁVNO UŽ TO VÍM (hudba: AC Bratislava; text: Karel Sedláček) C # mi VÍM, ŽE TI NA MNĚ ZÁLEŽÍ (hudba a text: Markéta Plchová)

ŽALM 23,4A JAN ASSZONYI. SCB BRNO - KOUNICOVA Jan Asszonyi 2015_ Ž23 - Rokle stínu smrti.docx

BLázny pro tebe. Zpěvník

1. NEDĚLE PO SV. TROJICI

Podpořte vydání knihy Básní a Energetických obrázků Duchovní léčitelky. S fotografiemi

Na úvod pár slov, jak je úžasná tato kniha. Co nám dává? Dává nám poznat obraz, jaký je Bůh, jaké je jeho srdce.

Jindřiška Šindlerová Projdi se mnou

ADORACE MARIA, MATKA BOŽÍHO MILOSRDENSTVÍ

Bodláky ve vlasech. Emi Ami D

25. prosince: Slavnost Naroz. Páně - v noci B

NEŠPORY SVATÉ RODINY ÚVODNÍ VERŠ. Kněz: Lid: Slyš. Sláva Otci i Synu, * jako byla na počátku i nyní i vždycky, * a na věky.


2. Čisté víno (Sem tam)

LITANIE JEŽÍŠ LIDSTVU 1

Bůh povznese Josefaotroka


UČEDNÍK JEŽÍŠOVY LÁSKY

2. neděle v mezidobí. Cyklus C Jan 2,1-12

Zpravodaj pražské farní obce starokatolické církve. 3. ročník / 4. číslo. Kristus svou smrtí smrt zrušil. Beránek obětovaný žije na věky.

Fotografie Jiřího Ortena: originály archiválií jsou uložené v Památníku národního písemnictví literární archiv.

Byla to láska. Kytička milostné poezie. Obsah: Když jsem byla hodně malá. Pomalu vrůstám do tebe. Kdybych to dovedl. Byla to láska.

Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ

noční motýl prosím tě otevři

TEXTY VOJTĚCH MALACH 2003

MODLITBY MODLITBOVÝ BOJ MODLITBOVÁ KAMPAÒ

Legenda o třech stromech

Křížová cesta A co já?

Slavnost Ježíše Krista Krále. Cyklus B Mt 25,31-46

3. Kousky veršů (Poupata)

Křestní obřady křest jednoho dítěte mimo mši

Novéna před biřmováním

Ale jak to, že nás má tolik stát život s Pánem který dává spasení zdarma, který za nás - jak víme - cele zaplatil svým životem?

neděle adventní

102. JEŽÍŠI, DÁVNO UŽ TO VÍM (hudba: AC Bratislava; text: Karel Sedláček) C # mi VÍM, ŽE TI NA MNĚ ZÁLEŽÍ (hudba a text: Markéta Plchová)

AŽ.. JOSEF BERAN FOTO ALEŠ NOVÁK

SPIRITIZMUS A BIBLE. Strašnice 24. dubna 2013

Nejlépe živá, je také možné pustit písničku z archivu Proglasu.

Píseň: 176 Někdo mě vede za ruku

Čekám svůj den. 1. Pěší pták (M. David / P. Vrba) 2. Můžeš lhát ( P. Krejča / P. Vrba) 3. Můra (P. Janda / P. Vrba)

Texty chval: Cesta života Český Krumlov (texty, které se shodují s texty CŽ ČB, najdete v předchozím zpěvníku).

Každá mince má však i druhou stranu. A zde jde o to, že současná kultura je doslova přesycena až brutálním představováním lidské smrti a umírání.

Následující pořad svatby původně pochází od Evangelické lutherské církve v Americe (Evangelical Lutheran Church in America, ELCA).

Zpravodaj pražské farní obce starokatolické církve

Získat Krista 1. Jediná touha hraběte Zinzendorfa

Bible pro děti. představuje. První Velikonoce

MŮJ STRACH. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza

Můj strach. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje.

Prosím Dovol mi dotknout se myšlenkou Tvého ticha, vnořit se do barev Tvých a tóny prstů s Tebou tvořit duhové mosty ( )

HLAVNÍ ZADÁNÍ DUCHA SVATÉHO

Adventní zpěvy a vánoční koledy

Bible pro děti představuje. Nebe, Boží nádherný domov

Rozprava v Řádu Lyricus

Kristův kříž: Křesťanova hlavní věc!

Bílý. kámen. 1. Bílý kámen (P. Lochman, J. rejent / V. Kočandrle, I. Bartošová) 2. Lípo stoletá (V. kočandrla / V. Kočandrle)

ŽIVOTNÍ CYKLUS ÚSPĚCHU. Praha, 22. dubna 2010

Neděle Přistupujme tedy s důvěrou k trůnu milosti. Žd 4,16

Studna tří bratří: Ježíš Kristus včera i dnes je tentýž, i na věky Ježíš Kristus včera...

04/2014. Slovo víry. A toť jest to slovo víry, kteréž kážeme. Římanům 10:8

TEXTY VOJTĚCH MALACH 2010

neděle 20. (7.) září 2015

NOCTURNO Do hlubin. Za okny měsíc neúspěšně trhá z očí noci třešně ne, nejsou to třešně, jsou to slzy a v nich se choulíme v jantaru zmrzlí

Spasení z milosti a služba z lásky, část 1. strana 1

1. Ujištění o spasení

Kázání, Levice, Milost Vám a pokoj od Boha Otce i Pána Ježíše Krista. Amen.

30. neděle v mezidobí. Cyklus B Mk 10,46-52

Já nikdy nečet snáře a to zde není božská komedie Jen čti, co Jeho Slovo říká Tam u Něj se vskutku žije U Něj v nebi není lháře a nenajdeš podvodníka

Kněz se usměje a objímá brigádníka kolem ramen. Pojedete domů už na Velikonoce. Sám vás tam zavezu a předám rodině. K těm šatům přidáme ještě dárky

BLÁZEN kapo 2. intro: G G maj C G am G D. G 1. V listí a sám G maj nad hlavou mám. hvězdy a plno dětských snů G mraky dál jdou.

Potom jsem uviděl anděla sestupujícího z nebe, který měl v ruce klíč od propasti a veliký řetěz.

jednou to skončí V polárních pustinách slunce nejde spát jako já u nohou tvých jestli tě mám rád


Lotr šibeničník budižkničema. Postava otroka v římské komedii

Rodina v Bibli I. Téma Rodina v Bibli

Fantastický Svět Pana Kaňky

SOUTĚŽNÍ ARCH 2. KOLA SOUTĚŽE STEZKA PÍSMÁKŮ 2011 Kategorie M = mladší od 10 do 12 let včetně, počet v týmu jsou 2 až 4 soutěžící

29. neděle v mezidobí. Cyklus B Mk 10,35-40

Hudební číslo 25, TY JSI TA NEJKRÁSNĚJŠÍ BLONDÝNKA, CO ZNÁM. Smím vám, pane magiku, ukázat sbírku svých motýlů?

NOVÉNA K BOŽÍMU MILOSRDENSTVÍ

Heiden: Obsidian. Heiden: Obsidian. Nostalgia echo Katarze Trojice Na pohřbu Thujon Post lux tenebras Monomania Pohřben před sto lety.

Lidové misie s Matkou Ustavičné Pomoci

10. neděle v mezidobí. Cyklus B Mk 3,20-35

Nad evangeliem podle Matouše

Přirovnání. Autor: Mgr. Vladimíra Barboříková. Datum (období) tvorby: Ročník: šestý a sedmý

MODLITBA DVOU SRDCÍ LÁSKY


OSTRUŽINY. Žebříček TOP 10 básní z PSANCI.cz SRPEN 2009

S e t k á n í š e s t é B o u ř e

Tak mě tady máš. Znáš všechna ta místa Na mapách, kde chtěli jsme jít Co teď jsou úplně čistá jak První sníh a poslední smích

CB Kladno 4. dubna 2011 strana 1

Nebe, Boží nádherný domov

Hlavní celebrant s rozpjatýma rukama říká:


Sedmikráska. (orig. je v Gdur)

VÁNOČNÍ HRA PRO 13 PŘEDŠKOLÁČKŮ NEBO MLADŠÍCH ŠKOLÁČKŮ AUTOR: MGR. DANIELA ZDISLAVA KLIMEŠOVÁ, FARÁŘKA CĆSH

Křížová cesta (z dědictví po P. Žemličkovi)

Deník duchovních cvičení

OD 1. SRPNA 2012 DO 31. SRPNA 2012 KNIHA PRAVDY VELKÉ VAROVÁNÍ

Pořad ekumenické bohoslužby s připomínkou křtu A. Vysvětlení

OSTRUŽINY. Žebříček TOP 10 básní z PSANCI.cz DUBEN 2009

Transkript:

101. VÍM, Ž TI N MNĚ ZÁLŽÍ (hudba a text: Markéta Plchová) mi Vím, že Ti záleží na srdci mém, nejsem Ti lhostejný/á. V čase těžkých chvil, ve dnech bouřlivých, Ty dál nade mnou bdíš. mi Ruku mi podáváš, když nemám sil běžet dál. Jsi světlem nohám mým, kamkoliv kráčím, Ty sám cestu znáš. Jsem šťastný/á že Tě znám, a o Tvé lásce vím, mi vždyť zemřel jsi i kvůli mně, abych mohl/a žít. Snil jsi o mně sen, když jsi tvořil srdce mé, mi já s vděčností Tě chválím, za všechny skutky Tvé. hválím jméno Tvé... mi; ; ; ; 2x 102. JŽÍŠI, ÁVNO UŽ TO VÍM (hudba: Bratislava; text: Karel Sedláček) # mi Ježíši, dávno už to vím, že jsi věrný Pán, # mi že na kříži jsi všechno dal až tak jsi o mě stál. # mi Jen kvůli Tobě jsem a smysl žití poznat smím # mi tak o Tobě dnes zpívat chci, ať celý svět to ví, /is že Tvoje láska mě našla, Tvoje spása mě zdvihla # mi Tvoje milost se mě dotkla, nový život mám, a Tvoje dobrota mě drží, /is Tvoje věrnost se mě nevzdá, # mi Tvoje naděje mě vede, jsi můj věrný Pán. Kvůli Tobě jsem, (kvůli Tobě jsem), /is kvůli Tobě smím, (žít teď smím), kvůli Tobě mám, (smysl žití mám), kvůli Tobě vím, (vím co vím).

103. TY JSI TN NJLPŠÍ PÁN (hudba a text: Markéta Plchová) Naplnil jsi život můj chválou, celé moje srdce jí přetéká # mi Slovy jen těžko vyjádřím, F # mi co všechno Ty pro mě znamenáš. Radostí rozjasňuješ moji tvář, pokaždé, když poznávat Tě smím. Od hříchu jsi mě očistil, jen v Tobě, v Tobě jsem svobodný. Toužím teď pozdvihnout svůj hlas a z celé síly Tě chválit, # mi Nikdo není jako Ty, Ježíši, jsi náš Pán. Ty jsi ten nejlepší Pán, # mi miluješ mě láskou nekonečnou. Ty jsi ten nejlepší Pán, # mi cestou vedeš mě, nenecháš mě padnout. Ty jsi ten nejlepší Pán, # mi moje duše po Tobě touží, # mi prosím přijď a dotýkej se nás.

104. JMÉNO TVÉ J NÁRNÉ (hudba: M. Krédl text: M.Krédl+K.Sedláček) mi Srdce mé po Tvé milosti touží Stvořené k uctívání. mi uše má je vděčná, že Tě zná, Přetéká radostí., Jméno Tvé je nádherné, Ježíši. mi Z našich úst teď chvála ti zní. mi Sláva Tvá zaslíbená přichází, uchem svým nás naplníš mi Zapal církev svou ať světlem zazáří,, Oheň v srdcích zahoří 105. VOLÁM SVTÝ (hudba: hris Tomlin text: K.Sedláček) B # m Život svůj teď pokládám B k nohám tvým, Ježíši B # m Milost a lásku, nalézám B u nohou Tvých, Ježíši (,B) # m B Volám, Svatý, svatý, svatý (,B) # m B Volám, Svatý, svatý, svatý (,B) # m B Volám, Svatý, svatý, svatý je náš Pán mi Jméno tvé, je nádherné mi Jméno tvé, je nekonečné

106. LÁ ZM (hudba: Parachute Band/text: K. Sedláček) Předehra:,mi7,,,mi,,F Svatý, do síní Tvých chci teď vstoupit, mi Nebe a zem stvořil s sám, mi Před Tvůj trůn vcházím v této chvíli. Sláva, jen Tobě náleží sláva, mi Jsi věčný Vítěz a Pán, mi F Tvé jméno celý svět vzývá. mi 7 mi Fma 7 elá zem vyznává, že Tvá láska zůstává 2 Fma 7 Písní novou Tě uctívá. mi 7 elý kraj hlas pozvedá, mi Fma 7 K němu svůj přidám i já, 2 F Písní novou, Pane vyznávám 7 (mi 7 ( ) ) vzývám jméno Tvé. 107. ZPÍVÁM O LÁS TVÉ (elirious?) F#mi Přes hory, přes moře a dál, řeka Tvé lásky proudí k nám a já své srdce otvírám, ať mě vysvobodí můj Pán Tak šťastný/á, že jsem v pravdě Tvé, ruce své denně pozvedám, na věky zpívat budu dál o lásce Tvé. F#mi Zpívám o lásce Tvé Ježíši Zpívám o lásce Tvé Ježíši /: 2x F#mi ítím touhu tančit, zní to bláznivě, já vím. F#mi ž Ježíš světu zazáří, samou radostí se lidé roztančí.

108. JN TOBĚ (hudba: hris Tomlin text: Z+K.Sedláčkovi) F # mi Přede mnou je kříž, a za mnou svět, Neobrátím se už nikdy zpět to celé je jen o Tobě. F # mi Zatřes Nebesy, roztrhni oblohu, ť každý z lidí ví - je to tu o Bohu, to celé je jen o Tobě. Jen Tobě, a ne nám patří sláva, Jen Tobě, a ne nám patří sláva, Jen Tobě, a ne nám patří sláva, F # mi Jen Tobě, a ne nám. Pramen ze srdcí, Tobě chvála zní, Na tváři je Ten, kdo rozumí, to celé je jen o Tobě. Sešli oheň svůj, na oltář obětí, Plamen našich chval ať světem proletí to celé je jen o Tobě. Zem se chvěje, hory křičí Jen pro Tebe, Slunce září, moře hučí Jen pro Tebe, F # mi Vesmír celý se točí a zpívá Jen pro Tebe, F # mi Tvoje děti křičí, křičí jen pro Tebe.

109. TY JSM (hudba a text: Perla Kováčová) Tady jsem, Pane můj, zachránil jsi mě, duši mou opatruj, já chci žít pro Tebe. estou svou vedeš mě, chráníš kroky mé, já Tě chválím, Ježíši, Ty věrný zůstaneš. RF: mi Já tě chválím, chválím, jméno své's mi dal, mi Já tě chválím, chválím, jsi mocný Bůh a Král, mi Já tě chválím, chválím, z celé síly své, mi Já tě chválím, chválím, Ty věrný zůstaneš. 110. SVOJÍ SLÁVOU NPLNÍŠ LOU ZM (hudba a text: Markéta Plchová) Svojí slávou naplníš celou zem, Jako vodou plníš moře, Králi. elá země před Tebou poklekne, Každý z lidí Tě pozná, Ježíši. 7 Ó pane přijď, svojí slávou naplň nás, 7 Ó pane přijď, prosím, přijď. F My chceme vidět naší zemi změněnou, F Skrze vzácnou krev Tvou za nás z lásky vylitou, F Tvoje království jak na naší zem přichází, Jak Ty vládneš sám.

111. PŘIÁZÍ KRÁL (hudba a text: Martin Kvapil) mi 2 Vyvýšený, v slávě oděný, mi 7 přicházíš mezi nás. mi 2 mi 7 Majestátný, víc než kdo jiný, jsi náš Král. add 9 sus sus K Tobě přicházím můj Králi. add 9 sus sus Před Tebou poklekám jsi svatý. add 9 sus sus Ty jsi Pánem mým vládni. add 9 Sebe nabízím. (, mi, 2, mi 7 ) le Beránek, Beránek Boží, který snímá hřích světa. Z jeho trůnu voda živá vyvěrá, život nám dává. 112. NVĚKY NVŽY (hudba a text: SŽ BRNO) RF: Navěky a navždy budu chválit Fismi7 Tebe Ježíši můj Spasiteli navěky a navždy Fismi7 budu uctívat Tvoje jméno Fismi7 Před milostí Tvou jsem na kolenou všechna slova jsou jen prázdnou ozvěnou Fismi7 já vím kde jsem byl já vím kde jsem teď klečím na kolenou před milostí Tvou klečím na kolenou před milostí Tvou

113. Ť VŮNĚ VL (obnovená verze) (hudba a text: Kateřina Kutheilová, Ketka Plchová) ť vůně chval se line před Tvůj trůn, chválou a uctíváním ať naše ústa zní. F # mi # mi Ty jsi náš Pán, jenom Tobě chválu vzdáme, F # mi # mi Králi náš, jen Tebe uctíváme, F # mi # mi Za vše, co s nám dal náš dík (F # mi) jen Tobě náleží. Každý den chceme Tebe chválit, ruce své vztáhnout k Tobě, Králi. F # mi # mi () Veliký a Všemohoucí Pane náš. Milostí k Tobě smíme přijít, srdce svá před Tebou vylít, slyšíš nás a láskou se nás dotýkáš. 114. TYS PŘIŠL ( @ srpen 2010 hudba: Z.Luxová text: Z.Luxová+Z.Sedláčková) mi Tys přišel sem na tuhle zem, svou lásku dokázat Tys přišel sem, nám lidem, němá srdce oživit. Tys přišel sem na tuhle zem, svůj život za nás dát Tys přišel sem na tuhle zem, svou krví nás vykoupit. mi alelujá á á alelujá á á mi Ty jsi ta cesta a pravda jediná v Tobě je život a kdo chce, ten ho přijímá S tebou, Ježíši, všechno nové začíná když je mi bídně, paže tvá mě objímá. alelujá á á alelujá á á Jen tobě, Ježíši, patří můj věčný dík (Ježíši patří můj dík) dík za můj život, tak draze jsi nás vykoupil. (Za život můj dík) Za svět teď prosím, ať jasně uvidí (Prosím ať uvidí) záchranu v krvi, oběť v níž jsi nás zastoupil. (Zachránils nás halelujá) alelujá á á alelujá á á

115. Toužím Tě chválit ( leden 2011 hudba a text: Markéta Plchová) Ze Tvé velké lásky život věčný jsi nám získal, 7 otroctví jsi zrušil, teď volný smím být. arovals nám život, svobodu jsi vydobyl nám, 7 teď patřím jen Tobě, Ty jsi můj pán. Ref: 7 7 Toužím Tě chválit celým srdcem svým, 7 7 tebe chci chválit, za vše cos učinil, 7 7 toužím Tě chválit, Tys mé srdce získal, 7 já pro Tebe chci dýchat každý den. S každým novým ránem, chci chválit Tvoje svaté jméno, s radostí Ti sloužit, Ty jsi dobrý Pán. Podle Tvého slova, chci řídit všechny svoje kroky, tam, kam mě posíláš, tam já chci jít. 116. Jak vzduch...(breathe) (hudba: Marie Barnett text: Oáza, K+Z Sedláčkovi) Jak vzduch co dýchat smím, jak vzduch co dýchat smím, mi Tvá blízkost svatá, mi se mnou zůstává áváš mi denní chléb, dáváš mi denní chléb, mi Tvé slovo vzácné, mi ke mně promlouvá. Ref.: mi mi já, po Tobě toužím. mi mi já, bez Tebe bloudím.

117. osana (hudba: Brooke Fraser text: el. Síkorová a ti Tesárková) Předehra: #m F#m bm #m Vidím Krále slávy přicházet v oblacích F#m bm (I. #m / konec ) chvěje se celá zem #m Vidím milost a lásku, která smývá náš hřích F#m děti tvé zpívají Mému srdci uzdravení #m neviditelné očím otevřít #m ukaž mi jak milovat mám láskou tvou Po čem toužíš, ať já toužím vše čím jsem, ať jsem pro tvé království do věčnosti přijít smím z bran pozemských. bm #m osana osana #m ( #m) osana v nebesích zní. Pokolení vstává, svých míst se ujímá S důvěrou oběť dát. Probuzení se blíží hledáme vůli tvou v modlitbách na kolenou

118. aleluja (hudba a text:treti den) Předehra:, 2x Oděný v slávě a kráse, Vítěz a Zachránce můj, aleluja V očích máš oheň a vášeň s Tebou jsem šťastný, že jsem, aleluja /# aleluja, aleluja, aleluja /2x S úžasem k tobě teď kráčím milostí září Ti tvář, aleluja V obětí Tvém (já) se ztrácím svobodu žít tady mám, aleluja mi Právo máš jen Ty sám vládnout nade vším mi zabitý, vzkříšený, Vítěz udatný 119. TY JSM (Sanctify) (hudba: elirious, čes. text: Karel Sedláček) Předehra, 7, B, mi,, F (2x) mi F Tady jsem, na stejném místě zas skláním před tebou tvář mi F Zvedám hlas, vyslyš teď prosbu mou Zachraň mě, buď se mnou. mi mi F Stále tu čekám, stále chci tvou odpověď 7 B o nabízíš, to já chci mít mi F Přijď ke mě, zachraň mě, naplň mě láskou svou 7 B o ty chceš mít, já nabízím mi F Přijď ke mě, zachraň mě, naplň mě láskou svou. Posvěcuj, tam kde jsi toužím být tvé srdce ve svém mít Prorokuj, do čtyřech světa stran a vdechni život nám Stále tu čekám, stále chci tvou odpověď