Nabíjecí zdroj Nokia DT-600. Vydání 1.2



Podobné dokumenty
Zálo¾ní zdroj Nokia DC-11/ DC-11K /2

Upínací pøípravek pro dr¾áky telefonu Nokia Easy Mount HH-20 a CR-122

Uživatelská příručka Přenosný bezdrátový reproduktor MD-12

!!! Audio CLASS 1 LASER PRODUCT % $! 3 # 4 HOLD OFF 5 PLAY 2; 6 VOL. Portable CD Player. Èesky RYCHL PØEHLED

Uživatelská příručka Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10)

Uživatelská příručka Nokia 225 Dual SIM

Uživatelská příručka Nokia 208

Digital surround sound receiver FR965 FR975

SLR Digitální fotoaparát

Návod k pou ití Jednotlivé prvky pøístroje Zprovoznìní

POKYNY PRO MONTÁ A ÚDR BU ELEKTROMECHANICKÉ POHONY

CZ NÁVOD K OBSLUZE. Verze 11/08. Lineární síťový zdroj PS-1302D. Stanovené použití

LSP-40L. Dfiíve neï zaãnete pouïívat tento telefonní pfiístroj, prostudujte si prosím peãlivû tuto pfiíruãku. P ÍRUâKA PRO UÎIVATELE

Digitální automatický m i krevního tlaku Model M10-IT Návod k obsluze

Marine program. Návod k obsluze a servisní knížka

UNIVERZÁLNÍ BLUETOOTH KLÁVESNICE

hp photosmart 140 series referenční p íručka

Přenosný zdroj energie M3 - návod k použití

Uživatelská příručka Upute za uporabu Használati utasítás Podręcznik użytkownika Manual de utilizare Priročnik za uporabo Kullanım Kılavuzu.

Nokia N97 mini - Uživatelská p íručka vydání

LIFEPAK CR Plus DEFIBRILÁTOR LIFEPAK EXPRESS DEFIBRILÁTOR NÁVOD K OBSLUZE

hp photosmart 7900 series referenční p íručka

Model č. KX-TPA50 B61. Děkujeme Vám, že jste si zakoupili výrobek značky Panasonic.

Záznamník naměřených hodnot teploty EBI 310. Obj. č.: Obsah Strana

CL 7100 Bezdrátová sluchátka

SL-1200MK2 SL-1210MK2

NÁVOD K POU ITÍ PLATEBNÍHO TERMINÁLU OMERO HS / OMERO X / OMERO GSM verze ÈIP 5.00

Vymazání pamìti Alarm RS RS PODRUŽNÉ LINKY SLAVE

Dürr Dental VistaCam CL.iX

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Avair MIST

Transkript:

Nabíjecí zdroj Nokia DT-600 6 1 2 2 5 4 3 7 Vydání 1.2

8 9 10 11

2010 Nokia. V¹echna práva vyhrazena. Úvod Nabíjecí zdroj Nokia DT-600 slou¾í k souèasnému nabíjení baterií a¾ pìti kompatibilních zaøízení. Zdroj DT-600 má tøi pevné nabíjecí kabely, které lze ulo¾it pod kryt: dva kabely s 2mm nabíjecím konektorem Nokia a jeden kabel s konektorem microusb. Kromì toho má zaøízení dva standardní konektory USB pro dodané nabíjecí kabely USB. Se zdrojem DT-600 pou¾ívejte pouze dodané kabely. Nepou¾ívejte s ním ¾ádné jiné kabely. Pøed pou¾itím zdroje DT-600 se peèlivì seznamte s touto u¾ivatelskou pøíruèkou. Pøeètìte si také Nokia, Nokia Connecting People a logo Nokia Original Accessories (originální pøíslu¹enství Nokia) jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky spoleènosti Nokia Corporation. u¾ivatelskou pøíruèku k pøístrojùm, které zdrojem DT-600 napájíte. Tento výrobek mù¾e obsahovat malé èásti. Uchovávejte je mimo dosah malých dìtí. Varování: Hliníkový rámeèek a konektory tohoto pøístroje mohou obsahovat malé mno¾ství niklu. U osob citlivých na nikl se mohou po del¹ím kontaktu rámeèku a konektorù s kù¾í objevit pøíznaky alergické reakce.

Zaèínáme Zdroj DT-600 obsahuje tyto souèásti (jsou vyobrazeny na titulní stránce): vypínaè (1), 2mm nabíjecí konektory (2), nabíjecí konektory USB (3), kontrolka (4), napájecí konektor (5) a nabíjecí konektor microusb (6). Vyberte kabel vhodný pro vá¹ pøístroj Chcete-li k pevnému nabíjecímu kabelu pøipojit kompatibilní pøístroj Nokia, zvednìte nad konektory USB kryt zdroje (7) a vyveïte po¾adované kabely otvory v rozích krytu (8). Chcete-li pou¾ít dodaný nabíjecí kabel USB, vyberte správný kabel pro vá¹ pøístroj. Podrobnosti najdete v u¾ivatelské pøíruèce k pøístroji. Nabíjení baterie pøístroje Zdroj DT-600 mù¾ete pou¾ívat pro nabíjení baterií v pìti pøístrojích souèasnì. Pøipojte kabel k libovolnému konektoru USB (9). Chcete-li pevné kabely ulo¾it, otevøete kryt a vlo¾te kabely do pøíslu¹ných otvorù (10). Chcete-li ulo¾it nabíjecí kabely USB pøipojené k pøístroji DT-600, vyveïte kabely otvorem v rohu krytu a polo¾te je na kryt. Konektor microusb a konektory USB nabízejí nabíjení elektrickým proudem a¾ 1200 ma. Zkontrolujte, zda

pøístroje pøipojované ke konektorùm tento nabíjecí proud podporují. Podrobnosti najdete v u¾ivatelské pøíruèce k pøístroji. 1. Pøipojte napájecí kabel ke zdroji DT-600 (11) a poté do elektrické zásuvky. 2. K nabíjecím kabelùm zdroje DT-600 pøipojte kompatibilní pøístroje. Péèe o pøístroj S pøístrojem a pøíslu¹enstvím zacházejte opatrnì. Následující doporuèení vám pomohou ochránit va¹e nároky ze záruky. Uchovávejte pøístroj v suchu. Srá¾ky, vlhkost a v¹echny typy kapalin mohou obsahovat minerály, které zpùsobují korozi elektronických obvodù. Pokud je pøístroj namoèen, nechejte ho zcela vyschnout. 3. Chcete-li zaøízení DT-600 zapnout, stisknìte vypínaè. Rozsvítí se modrý indikátor. 4. Ovìøte úroveò nabití na pøipojeném pøístroji. 5. Po úplném nabití baterie odpojte nabíjený pøístroj od nabíjecího kabelu. 6. Kdy¾ zdroj DT-600 nepou¾íváte, vypnìte ho stisknutím vypínaèe. Nepou¾ívejte ani neponechávejte pøístroj v pra¹ném a zneèi¹tìném prostøedí. Mohlo by dojít k po¹kození jeho pohyblivých souèástí a elektronických souèástek. Neponechávejte pøístroj ve vysokých teplotách. Vysoké teploty zkracují ¾ivotnost pøístroje a deformují èi taví plasty.

Neponechávejte pøístroj v chladu. Pøi zahøívání pøístroje na provozní teplotu se uvnitø srá¾í vlhkost, která mù¾e po¹kodit elektronické obvody. Nepokou¹ejte se pøístroj otevøít jinak, ne¾ je uvedeno v této u¾ivatelské pøíruèce. Nedovolte, aby pøístroj upadl nebo byl vystaven silným otøesùm, netøeste pøístrojem. Ne¹etrné zacházení mù¾e po¹kodit vnitøní elektronické obvody a mechaniku. Pro èi¹tìní povrchu pøístroje pou¾ívejte pouze mìkký, èistý, suchý hadøík. Pøístroj nepøebarvujte. Barva mù¾e zalepit pohyblivé souèásti pøístroje a zabránit správné funkci. Recyklace Pou¾itá elektronická zaøízení, baterie a balicí materiály v¾dy vracejte na sbìrné místo, které je k tomu urèeno. Tím pomáháte bránit nekontrolovanému ukládání odpadu a podporujete opakované vyu¾ívání surovinových zdrojù. Informace o ochranì ¾ivotního prostøedí v souvislosti s výrobky a o recyklování výrobkù Nokia najdete na adrese www.nokia.com/werecycle nebo pøi prohlí¾ení z mobilního pøístroje na adrese www.nokia.mobi/werecycle. Symbol pøe¹krtnutého kontejneru na výrobku, baterii, v doprovodné dokumentaci nebo na obalu vám má pøipomínat, ¾e v¹echny elektrické a elektronické výrobky, baterie a akumulátory musí být po ukonèení své ¾ivotnosti ulo¾eny do oddìleného sbìru. Tento po¾adavek se týká Evropské unie. Neodhazujte tyto výrobky do netøídìného komunálního odpadu. Dal¹í informace o ochranì ¾ivotního prostøedí v souvislosti s výrobkem najdete na adrese www.nokia.com/ecodeclaration.