SLEVA 10% KUCHYNĚ, KTERÉ ŠÉFUJETE VY. PENÍZE ZPĚT. Kupte si spotřebič AEG a získejte slevu 10 % a k vybraným výrobkům pak ještě

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SLEVA 10% KUCHYNĚ, KTERÉ ŠÉFUJETE VY. PENÍZE ZPĚT. Kupte si spotřebič AEG a získejte slevu 10 % a k vybraným výrobkům pak ještě"

Transkript

1 KUCHYNĚ, KTERÉ ŠÉFUJETE VY. Kupte si spotřebič AEG a získejte slevu 10 % a k vybraným výrobkům pak ještě PENÍZE ZPĚT SLEVA 10% Objevte prvotřídní kuchyňské a domácí spotřebiče AEG. Přijďte si pro ty velké se slevou 10 %. Při nákupu sušičky nebo výhodného setu navíc získejte zpět až Kč. Více na www.

2 Nejprodávanější značka velkých domácích spotřebičů v Evropě Získejte slevu 10 % na velké domácí spotřebiče Bosch výrobky stvořené pro život. Přinesou do vaší kuchyně i prádelny kvalitu, spolehlivost a preciznost. * Kategorie velké domácí spotřebiče. Zdroj: Euromonitor, objemy prodeje, 2017 Emanuele Ridi DOPORUČUJE ITALSKÉ SPOTŘEBIČE SLEVA 15 % Objevte domácí spotřebiče Candy, které byly vyvinuty, aby splnily každý váš požadavek a pomohly vám v chodu domácnosti a získejte na ně slevu 15 %.

3 Exkluzivní sleva 10 % na veškeré Electrolux spotřebiče. Electrolux je světová špička v oblasti velkých domácích spotřebičů. Pozdvihněte svá očekávání v kuchyni i v prádelně a získejte slevu 10 %. Technicky dokonalé, designově navržené a energeticky účinné. To jsou velké domácí spotřebiče značky Gorenje. Nyní se slevou 10 %. Technicky dokonalé, designově navržené a energeticky účinné. To jsou velké domácí spotřebiče značky Indesit. Nyní se slevou 10 %. SLEVA 20 % Vyžijte jedinečnou slevu 20 % na velké domácí spotřebiče značky LG.

4 Vybavte svou domácnost novými spotřebiči. Nenechte si utéct slevu 10 % na spolehlivé velké domácí spotřebiče tradiční značky MORA. CASHBACK Kč Pusťte se bez obav do přípravy oblíbeného Jídla. Při nákupu nového sporáku Amica SHM 576TAA X, SPFS 28TLDZP, SPFS 28TLDZP X nebo SSFS 28TD X vám vrátíme Kč za váš nákup. Více na Vyžijte jedinečnou slevu 10 % na velké domácí spotřebiče značky Samsung. Hledáte moderní a úsporné velké domácí spotřebiče, jako pračky, chladničky, sporáky a další? Jsou tu pro vás ty od Whirlpool se slevou 10 %.

5 SLEVA 20 % Mějte ty nejlepší pomocníky na dosah ruky. Pořiďte si malé domácí spotřebiče značek Bosch a Siemens se slevou 20 %. SLEVA 20 % Udržujte svou domácnost ve skvělé kondici, díky vysavačům a malým domácím spotřebičům Electrolux. Nyní se slevou 20 %. SLEVA 20% Objevte sortiment kuchyňských spotřebičů TEFAL a mějte radost z vaření na celý život. Získejte malé domácí spotřebiče se slevou.

6 SLEVA 20% Udělejte si radost a pořiďte si pomocníky od české značky ETA. Využijte nabídky se slevou 20 % na produkty značky ETA, vhodné pro úklid, vaření i péči o tělo. *Akce platí mimo kuchyňské roboty ETA Gratus.

7 Domácí spotřebiče Sleva 20 % na produkty Philips. There s always a way to make life better. SLEVA 20% Objevte široký výběr výrobků pro svoji domácnost, kuchyni i pro osobní péči. Sleva 20 % platí na malé domácí spotřebiče značek Philips a Sonicare.

8 SLEVA 20 % na vysače a čističky vzduchu Rowenta SLEVA 20% Nová norma ve vnímání čistoty. Vyzkoušejte výkonné vysavače a čističky vzduchu Rowenta, vyžeňte bacily z domu a nebojte se zhluboka se nadechnout. Nyní se slevou 20 %.

9 SLEVA 30% na espresso Magnifica S ECAM W SLEVA 25% na vybraná espressa Nespresso SLEVA 20% na další vybraná espressa Vychutnejte si každý doušek dokonalých kávových a mléčných nápojů. Vybavte svou kuchyni zárukou kvality - kávovarem DeLonghi, který vám nápoj připraví stiske jednoho tlačítka. Připravte si espresso jako z restaurace v pohodlí domova. Nyní s exkluzivní slevou až 30 %. Platí

10 SLEVA 30% na vybrané ponorné a smoothie mixéry SLEVA 30% na robot KENWOOD KCC9060S SLEVA 25% na robot KENWOOD KVL8400S Kenwood je přední výrobce nepostradatelných spotřebičů, které z vás udělají kuchařského mistra. Vneste do vaření novou energii a pořiďte si robot Kenwood Chef nebo vybrané mixéry se slevou. Platí

11 SLEVA 30 % Kupte si plně automatický kávovar Krups EA a poznejte zážitek z perfektně připravené kávy. Elegantní vzhled broušené oceli navíc dodá každé kuchyni moderní vzhled Kč Dokonalý požitek z kávy. To je espresso Krups Nespresso U XN2501 určené exkluzivně pro kapsle Nespresso. Výkonný kávovar se navíc krásně přizpůsobí vašemu interiéru. SLEVA 30 % Hledáte experta na úklid domácnosti? Vsaďte na čističe a vysavače Bissell. Na vybrané produkty teď navíc sleva 30 %.

12 SLEVA 30% SLEVA 25% na žehlicí systém Braun CareStyle 7 IS7144BK na žehličku Braun TS505 Jak dosáhnout snadným žehlením perfektních výsledků? Ušetřete si čas i práci! S novou spolehlivou žehličkou Braun. Nebo sáhněte rovnou po nejlehčím žehlicím systému s patentovanou 3D žehlicí plochou BackGlide. S výjimečnou slevou. Platí

13 SLEVA 20 % Hledáte skvělé pomocníky do vaší domácnosti? Vsaďte na vysavače a prostředky pro úklid značek Dirt Devil a VAX. Nyní se slevou 20 % na vybrané kusy. SLEVA 30 % Využijte akční nabídku se slevou 30 % na výkonné vysavače Hoover a parní čističe značky Hoover a dotáhněte úklid vaší domácnosti k dokonalosti. Čistá okna bez námahy? Žádné kapky na parapetu? Vyleštěte je snadno a rychle díky vysavači na okna Leifheit

14 SLEVA 30 % Vybírejte vysoce výkonné výrobky pro péči o tělo, zuby i vlasy. Vybírejte výrobky značek Braun a Oral-B a získejte jedinečnou slevu 30 %. SLEVA 25 % SLEVA 25 % Užívejte si technologie s inovativními řešeními pro péči o vaši krásu. Rowenta nabízí produkty pro úpravu vlasů, bezpolestnou epilaci i zastřihovače pro dokonale upravený vzhled. Se slevou 25 %. na produkty osobní péče Rowenta

15 Získejte slevu 10 % na mobilní telefony a tablety značky Alcatel. Mobily nejen pro seniory. Využijte slevu 10 % na telefony, které vynikají kvalitním provedením. Nakupte nový notebook, který uspokojí všechny vaše potřeby. Nakupte notebook od TOP výrobce ASUS a získejte slevu 10 %. Tiskněte, skenujte, kopírujte i faxujte. To vše z pohodlí domova díky tiskárnám Canon, které nyní můžete získat o 10 % levněji.

16 Telefony pro seniory, odolné telefony ale i moderní telefony pro mladé. Vybírejte z nabídky mobilních telefonů CPA se slevou 10 %. Odbornost, rychlost a vysoká kvalita. S tiskárnami Epson dosáhnete skvělých výsledků. Nyní se slevou 10 %. Vyberte si z široké nabídky notebooků Dell, ať už pro práci či pro zábavu. Vyberte si ten pravý pro vás a získejte slevu 10 %. Mějte své denní aktivity pod kontrolou s fitness náramkem Fitbit. Získejte jej nyní se slevou 10 %.

17 Kvalitní smartphone, luxusní design, skvělé parametry a příznivá cena? Vsaďte na luxusní chytré mobilní telefony značky Honor se slevou 10 %. Pokud hledáte kvalitní vybavení vaší kanceláře, vsaďte na ověřenou kvalitu a vybírejte z široké nabídky notebooků, monitorů a tiskáren HP se slevou 10 %. Mobilní telefony, tablety a nositelná elektronika značky iget se slevou 10 %. Propracovaný design notebooků pro náročné od značky MSI se slevou 10 %.

18 SLEVA 10% Vyberte si z široké škály chytrých mobilních telefonů značky Huawei a pořiďte si tak stylového parťáka se slevou 10 %.

19 Značka Nokia je zárukou kvalitních mobilních telefonů, ze kterých si vybere opravdu každý. Navíc aktuálně se slevou 10 %. Základní, pracovní, herní i profesionální. U nějvětšího výrobce notebooků si vybere opravdu každý.

20 SLEVA 10% Seznamte se se špičkovými mobilními telefony, tablety a nositelnou elektronikou, které jsou výkonné i stylové. Nakupte se slevou 10 %

21 Objevte oceňované mobilní telefony značky Sony nabité zábavou až po okraj se slevou 10 %. Získejte slevu 10 % na mobilní telefony, tablety a nositelnou elektroniku značky UMAX. Našlapané mobilní telefony a fitness náramky od Xiaomi vás doslova dostanou svou výbavou a slevou 10 %.

22 SLEVA 20 % Využijte jedinečnou nabídku a zachyťte kouzlo okamžiku s fotoaparáty Canon. Ať už jste začínající fotograf nebo profesionál, určitě si vyberete ten svůj. Získejte slevu 20 % na vybrané produkty. Zachyťte jedinečné momenty na instax fotografii, kterou budete hned po vyfocení držet v ruce. Získejte slevu 10 % na fotoaparáty instax. SLEVA 20 % Ať jde o velký den nebo všední situace, užívejte si radosti ze skutečné fotografie. Fotoaparát D3500 kompaktních rozměrů nabízí špičkovou kvalitu, výjimečný výkon. Ovládání bez jakékoli námahy znamená úžasně snadné fotografování a sdílení památných okamžiků. Vybírejte fotoaparáty se slevou 20%

23 SLEVA 20 % Zachyťte a sdílejte jedinečné okamžiky vašeho života v profesionální kvalitě pomocí elegantních, ultra kompaktních a lehkých fotoaparátů Olympus řady PEN a OM-D. Získejte slevu 20 % na vybrané produkty. SLEVA 15 % Vychutnejte si ten zážitek, kdy s produkty americké značky Bose zjistíte, jak skvěle může vaše oblíbená hudba znít. Získejte slevu 15 % na vybrané produkty. 699 Kč akční cena Hledáte bezdrátový reproduktor, který vydrží v každém počasí? Využijte akční cenu 699,- a pořiďte si kompaktní voděodolný reproduktor JBL GO2, který si s sebou můžete vzít kamkoli. SLEVA 15 % Produkty společnosti Hisense přinášejí styl a kvalitu do Vašeho obývacího pokuje či kuchyně. Využijte slevu 15 % na vybrané televize.

24 SLEVA 20% Využijte jedinečnou příležitost a získejte veletržní slevu 20 % na nákup vybraných modelů televizorů JVC (42L, 52L, 63L, 83L a 93L), se kterými si mimo špičkového obrazu můžete užít i Vánoce s HBO a Lepší TV.

25 SLEVA 20% SLEVA 10% na vybrané soundbary na vybrané TV Exkluzivní nabídka na vybrané prémiové televize LG: pořiďte si třeba revoluční LG OLED TV označované odborníky jako nejlepší televize všech dob nebo LG SUPER UHD s technologií Nano Cell která vás ohromí sytými, pestrými barvami z jakéhokoli místa bez zkreslení. Jedině LG přináší nejširší nabídku televizních technologií: FullHD TV, UHD TV, SuperUHD TV a OLED TV. Budoucnost TV jsou LG TV.

26 SLEVA 15% Nejlepší technologie na trhu, za tu nejlepší cenu na trhu. Využijte 15% slevu a dejte sbohem vypáleným pixelům, díky technologii QLED od značky SAMSUNG. Využijte slevu 15 % na všechny televize QLED, nebo slevu 15 % na všechny televize s úhlopříčkou od 65. Slevy není možné sčítat.

27 KOLÁŽ 113x77 mm 1+1 TELEVIZE Vytvořte si neopakovatelnou atmosféru při sledování oblíbených filmů s novou Philips televizí s technologií Ambilight a získejte NAVÍC 24" televizi ZDARMA! Zároveň s touto 55" televizí vyřešíte problémy s DVB-T2 a získáte nyní prodlouženou záruku o další 3 roky v hodnotě až Kč! KOLÁŽ 113x77 mm SLEVA 20 % Využijte jedinečnou slevu 20 % na vybrané produkty Sony v kategoriích TV, Foto, Audio a Video.

28 3 690 Kč Jednou provždy změní to, jak používáte sluchátka. Apple AirPods za akční cenu pouze tento víkend. 999 Kč Nechcete se při poslechu hudby omezovat? Užijte si legendární zvuk JBL a zbavte se kabelů s bezdrátovými sluchátky JBL T450BT s technologií Bluetooth, nyní za akční cenu. SLEVA NA PŘENOSNÉ & PARTY REPRODUKTORY SLEVA 20 % Užívejte si hudbu naplno s přenosnými a Party reproduktory značky GoGEN. Díky mnoha jedinečným funkcím pomohou vytvořit skvělou atmosféru u vás doma nebo kdekoliv jinde Kč Legendární sluchátka v inovativním bezdrátovém provedení Koss PORTA PRO Wireless vás ohromí 12 hodinovou výdrží, kvalitním zvukem a akční cenou Kč Pokud patříte mezi hudební fajnšmekry, pak vám nesmí chybět prestižní sluchátka Marshall Major II.

29 899 Kč Poslouchejte hudbu klidně celý den, bezdrátově se sluchátky Sony WH-CH500 za akční cenu. 699 Kč Ještě lepší herní zážitky s gamepadem C-Tech Themis pro PS Kč Hledáte sluchátka pro herní fajnšmekry? Vsaďte na kvalitní headset HyperX Cloud se špičkovým zvukem. 999 Kč Od profesionálů pro všechny náruživé hráče myš HyperX Pulsefire FPS Kč Bleskurychlá, přesná a vítězná myš Logitech Gaming G502 Proteus Spectrum Kč 4x rychlejší než běžná klávesnice, to je klávesnice Logitech Gaming G213 Prodigy.

30 2 499 Kč akční cena Volant Thrustmaster T80 Ferrari 488 GTB Edition pro PS4 a PC replika skutečnéh Ferrari pro ten nejživější zážitek. 459 Kč Headset Trust GXT Gaming 310 za akční cenu. na držáky a stativy značky Joby na všechny brašny a pouzdra značky Lowepro 799 Kč Paměťová karta Kingston Canvas Select MicroSDXC 128 GB. 499 Kč Paměťová karta Kingston Canvas Select MicroSDXC 64 GB.

31 299 Kč USB Flash Sandisk Ultra Fit 32 GB 499 Kč USB Flash Sandisk Ultra Fit 64 GB 899 Kč USB Flash Sandisk Ultra Fit 128 GB 299 Kč Powerbank Verbatim mah 499 Kč Powerbank Verbatim mah 399 Kč akční cena Univerzální napájecí zdroj pro všechna zařízení! Powerbank Verbatim mah je vhodná na cesty pro širokou řadu zařízení.

Úplná pravidla akce DATART EXPO SLEVY AŽ 30 %

Úplná pravidla akce DATART EXPO SLEVY AŽ 30 % Úplná pravidla akce DATART EXPO SLEVY AŽ 30 % I. Úvodní ustanovení 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané DATART EXPO SLEVY AŽ 30 % (dále jen Akce ). Organizátorem Akce je

Více

PENÍZE NEPOTŘEBUJETE! SLEVY. www.euronics.cz U NÁS HOTOVOST * Platnost letáku 21. 1. 3. 2. 2015 nebo do vyprodání zásob.

PENÍZE NEPOTŘEBUJETE! SLEVY. www.euronics.cz U NÁS HOTOVOST * Platnost letáku 21. 1. 3. 2. 2015 nebo do vyprodání zásob. www.euronics.cz www.euronics.cz 49 Y K T Á L P S NA, 0 A Z Platnost letáku 21. 1. 3. 2. 2015 do vyprodání zásob. 52 38 * PENÍZE NEPOTŘEBUJETE! U NÁS HOTOVOST * * Příklad splácení: cena zboží 10 000 Kč

Více

KAMERA ROLLEI ACTIONCAM 420 KAMERA, OUTDOOR, 4K, FULL HD 1080/60 FPS, 170, 40M PZD., WI-FI, DÁL.OVL, CZ MENU, MODRÁ

KAMERA ROLLEI ACTIONCAM 420 KAMERA, OUTDOOR, 4K, FULL HD 1080/60 FPS, 170, 40M PZD., WI-FI, DÁL.OVL, CZ MENU, MODRÁ 16.02.17 16:56:46 KAMERA ROLLEI ACTIONCAM 420 KAMERA, OUTDOOR, 4K, FULL HD 1080/60 FPS, 170, 40M PZD., WI-FI, DÁL.OVL, CZ MENU, MODRÁ Cena celkem: 3 989 Kč (bez DPH: 3 297 Kč) Běžná cena: 4 388 Kč Ušetříte:

Více

Využijte své technologie naplno díky příslušenství Dell

Využijte své technologie naplno díky příslušenství Dell Využijte své technologie naplno díky příslušenství Dell V kanceláři, doma i na cestách vám společnost Dell přináší kompletní nabídku příslušenství: Pohodlná dostupnost z jednoho zdroje Vynikající servis

Více

ŠEKOVÁ KNÍŽKA. UŠETŘETE AŽ 30 000 Kč

ŠEKOVÁ KNÍŽKA. UŠETŘETE AŽ 30 000 Kč ŠEKOVÁ KNÍŽKA UŠETŘETE AŽ 30 000 Kč Pravidla využití slevy: 1. slevy lze uplatnit při nákupu přes webové stránky www.kasa.cz (pro uplatnění slevy zadejte v 1. kroku objednávky do kolonky kód dárkového

Více

SLEVY ELEKTRA % PLATNOST LETÁKU MEIZU M6T TES-LAMPS. nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. 40 W, 60 W, 75 W, 100 W

SLEVY ELEKTRA % PLATNOST LETÁKU MEIZU M6T TES-LAMPS. nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. 40 W, 60 W, 75 W, 100 W % PLTNOST LETÁKU 14. 18. 11. 2018 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. SLEVY ELEKTR % 2 990 MEIZU M6T 11 890 5 990 899 199 11 TES-LMPS 40 W, 60 W, 75 W, 100 W 69 10x, 10x 399 39 Nejlepší televize

Více

exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 1

exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 1 exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 1 exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 2 exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 3 Svobodně rozhodovat o svém životě

Více

MOBILNÍ TELEFON HUAWEI P9 LITE DUALSIM MOBILNÍ TELEFON, DOTYKOVÝ, 5,2" DISPLEJ, 16 GB, 2 GB RAM, ANDROID 6, ZLATÝ

MOBILNÍ TELEFON HUAWEI P9 LITE DUALSIM MOBILNÍ TELEFON, DOTYKOVÝ, 5,2" DISPLEJ, 16 GB, 2 GB RAM, ANDROID 6, ZLATÝ 04.03.17 14:25:00 MOBILNÍ TELEFON HUAWEI P9 LITE DUALSIM MOBILNÍ TELEFON, DOTYKOVÝ, 5,2" DISPLEJ, 16 GB, 2 GB RAM, ANDROID 6, ZLATÝ Cena celkem: 6 990 Kč (bez DPH: 5 777 Kč) Běžná cena: 7 689 Kč Ušetříte:

Více

A PRVNÍ DÁREK MÁTE. Kupte si Samsung Galaxy S7 nebo S7 edge a dostanete od nás sedmipalcový tablet Galaxy Tab A jako dárek.

A PRVNÍ DÁREK MÁTE. Kupte si Samsung Galaxy S7 nebo S7 edge a dostanete od nás sedmipalcový tablet Galaxy Tab A jako dárek. M 14 MOBILNÍ TELEFONY oficiální CZ distribuce A PRVNÍ MÁTE + Kupte si Samsung Galaxy S7 nebo S7 edge a dostanete od nás sedmipalcový tablet Galaxy Tab A jako dárek. Akce platí od 1. 11. do 30. 11. 2016

Více

SAMSUNG E1170. Stránka 1 z 6

SAMSUNG E1170. Stránka 1 z 6 Stránka 1 z 6 SAMSUNG E1170 Cena : 416,- Kč bez DPH 499,- Kč s DPH Jednoduchý mobilní telefon vhodný pro nenáročné uživatele, seniory apod. Nabízí všechny základní funkce mobilní komunikace, imituje elegantní

Více

UŽIVATELSKÁ PREZENTACE inels. www.elkoep.cz

UŽIVATELSKÁ PREZENTACE inels. www.elkoep.cz UŽIVATELSKÁ PREZENTACE inels www.elkoep.cz Chytrý dům s jeden DŮM jeden SYSTÉM jeden OVLADAČ na VŠE Technologie v domě si rozumí Technologie pracují za Vás Přináší maximální užitek Časové a finanční úspory

Více

PROCESOR. 5 Mpx FOTOAPARÁT DUAL 5,- 149,- 149,- 159,- 199,- 59,-

PROCESOR. 5 Mpx FOTOAPARÁT DUAL 5,- 149,- 149,- 159,- 199,- 59,- Platnost letáku 7. 12. 4. 2016 nebo do vyprodání zásob. Odběr zboží je možný v obvyklém množství (1 ks na osobu). NOVĚ OTEVÍRÁME Rosice Palackého nám. 30 7. 4. v 8:00 hod. 5" 5 Mpx DUAL SIM Mobilní telefon

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA -20% SLEVA. Kód: PCHS21501

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA -20% SLEVA.  Kód: PCHS21501 01 2018 HRAJ JAKO VÍTĚZ! GAMING TECHNOLOGIE Procesor: Intel Core i5 3,2GHz Operační paměť: 8GB DDR4 2133Mhz Pevný disk: SSD120GB +WD 1TB Operační systém: Windows 10 Home 24 990 Kč -20% SLEVA 3 ROKY ZÁRUKA

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Vyzvedni si svou výhru každý los vyhrává

Úplná pravidla spotřebitelské akce Vyzvedni si svou výhru každý los vyhrává Úplná pravidla spotřebitelské akce Vyzvedni si svou výhru každý los vyhrává I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Vyzvedni si

Více

Sestava HAL3000 Prodigy profesionální digitální zábava až ve 4K

Sestava HAL3000 Prodigy profesionální digitální zábava až ve 4K HAL3000 Prodigy W10 HAL3000 Prodigy; HAL3000 Prodigy vám přise skvělé multimediální zážitky a zklame vás v žádném ohledu. Díky pečlivě vybraným kompontám si užijete opravdu vyladěný výkon při hraní her,

Více

Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě. Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA EA890110

Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě. Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA EA890110 Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA890110 EA890110 Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě Automatický kávovar na espresso Krups Evidence je navržený

Více

StoreMore Vysokokapacitní úložiště

StoreMore Vysokokapacitní úložiště StoreMore Vysokokapacitní úložiště Zjistěte, jakým způsobem můžete dosáhnout větší produktivity a zábavy na cestách. Co je technologie StoreMore? Technologie StoreMore společnosti Toshiba je vysokokapacitní

Více

MOBILNÍ TELEFON SAMSUNG GALAXY S8+ (G955) ŠEDÝ MOBILNÍ TELEFON, OCTA CORE 2,3GHZ, 4GB RAM, 64GB, LTE, 6,2", IP68, ANDROID 7.

MOBILNÍ TELEFON SAMSUNG GALAXY S8+ (G955) ŠEDÝ MOBILNÍ TELEFON, OCTA CORE 2,3GHZ, 4GB RAM, 64GB, LTE, 6,2", IP68, ANDROID 7. 19.12.17 5:19:38 MOBILNÍ TELEFON SAMSUNG GALAXY S8+ (G955) ŠEDÝ MOBILNÍ TELEFON, OCTA CORE 2,3GHZ, 4GB RAM, 64GB, LTE, 6,2", IP68, ANDROID 7.0, ŠEDÝ Cena celkem: 24 490 Kč (bez DPH: 20 240 Kč) Běžná

Více

Akce SanDisk platná od 13.2.2013 do 27.2.2013 Popis akční cena stará cena

Akce SanDisk platná od 13.2.2013 do 27.2.2013 Popis akční cena stará cena Akce SanDisk platná od 13.2.2013 do 27.2.2013 Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Extreme SDHC 30MB/s, class 10 Získejte dokonalé vyvážení rychlosti a spolehlivosti díky SanDisk Extreme HD Video SDHC

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Alfa Gamer. Kód: PCHS Win 10 64bit 1 TB DISK. Core i3 DDR3

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Alfa Gamer.  Kód: PCHS Win 10 64bit 1 TB DISK. Core i3 DDR3 01 2017 / 02 2017 NEOHROŽENĚ VSTŘÍC VŠEM HERNÍM VÝZVÁM + Herní klávesnice Genius ZDARMA 16 990,včetně DPH Intel 8 GB Core i3 DDR3 3 1 TB DISK Win 10 64bit ROKY ZÁRUKA + BEZSTAROSTNÝ SERVIS HAL3000 Alfa

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Enterprice 1215. www.enter-price.cz. Kód: PCHS2081. Win 10 64bit 1 TB DISK. Core i3 DDR3

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Enterprice 1215. www.enter-price.cz. Kód: PCHS2081. Win 10 64bit 1 TB DISK. Core i3 DDR3 12 2015 / 01 2016 NAJÍT HO POD STROMEČKEM JE SPLNĚNÝ SEN 10 590,včetně DPH Intel 4 GB Core i3 DDR3 1 TB DISK Win 10 64bit 3 ROKY ZÁRUKA + BEZSTAROSTNÝ SERVIS HAL3000 Enterprice 1215 Kód: PCHS2081 procesor

Více

Akce SanDisk platná od do Popis akční cena stará cena

Akce SanDisk platná od do Popis akční cena stará cena Akce SanDisk platná od 5.8.2013 do 28.8.2013 Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Extreme SDHC 30MB/s, class 10 Získejte dokonalé vyvážení rychlosti a spolehlivosti díky SanDisk Extreme HD Video SDHC

Více

5% SLEVA 4K ULTRA HD. PLATNOST LETÁKU nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. TES-LAMPS VARTA LONGLIFE POWER EMOS P4601

5% SLEVA 4K ULTRA HD. PLATNOST LETÁKU nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. TES-LAMPS VARTA LONGLIFE POWER EMOS P4601 5% SLEV PLTNOST LETÁKU 31. 10. 6. 11. 2018 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. 4K ULTR HD 11 990 10 999 13 999 12 990 1 799 11 TES-LMPS 40 W, 60 W, 75 W, 100 W 99 VRT LONGLIFE POWER 59 39 EMOS

Více

Akce SanDisk platná od 10.9.2013 do 3.10.2013 Popis akční cena stará cena

Akce SanDisk platná od 10.9.2013 do 3.10.2013 Popis akční cena stará cena Akce SanDisk platná od 10.9.2013 do 3.10.2013 Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Extreme SDHC 30MB/s, class 10 Získejte dokonalé vyvážení rychlosti a spolehlivosti díky SanDisk Extreme HD Video SDHC

Více

Hardware Osobní počítač a jeho periferie. Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3.

Hardware Osobní počítač a jeho periferie. Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3. Hardware Osobní počítač a jeho periferie Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3.2_INOVACE_1LP_10 Osobní počítač nebo někdy také PC je tvořeno čtyřmi částmi:

Více

Značkové počítače Barbone. Lis na tyčinky Tescoma Della Casa. Lze použít i v troubě 399,- Recepty v balení. Bluetooth reproduktor Sencor SSS 81

Značkové počítače Barbone. Lis na tyčinky Tescoma Della Casa. Lze použít i v troubě 399,- Recepty v balení. Bluetooth reproduktor Sencor SSS 81 y, tablety, a mobily Televize, elektronika Bílá technika, domácí spotřebiče Značkové počítače Barbone Foto, video, audio technika Jízdní kola, hračky, hobby Xiaomi Mi 3 4GB/128GB Obj. kód: 8993346, 8993347,

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Enterprice Gamer. Kód: PCHS2194

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Enterprice Gamer.  Kód: PCHS2194 10 2017 POČÍTAČ PRO KAŽDODENNÍ PRÁCI GAMING TECHNOLOGIE Procesor: Intel Pentium 3,3GHz Operační paměť: 4GB DDR4 2133Mhz Pevný disk: Seagate Barracuda 1TB Operační systém: Windows 10 Home 9 990 Kč 3 ROKY

Více

Minix NEO Z64 Windows 8.1

Minix NEO Z64 Windows 8.1 Minix NEO Z64 Windows 8.1 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO Z64 s OS Windows 8.1 Minix NEO Z64 je revoluční kompaktní Mini PC s čtyřjádrovým procesorem Intel Atom. NEO Z64 nově

Více

Akce SanDisk platná od do Popis akční cena stará cena

Akce SanDisk platná od do Popis akční cena stará cena Akce SanDisk platná od 21.1.2013 do 30.1.2013 Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Extreme SDHC 30MB/s, class 10 Získejte dokonalé vyvážení rychlosti a spolehlivosti díky SanDisk Extreme HD Video SDHC

Více

Podrobnosti o produktu Dell XPS M1530. 1) Přehled

Podrobnosti o produktu Dell XPS M1530. 1) Přehled Podrobnosti o produktu Dell XPS M1530 1) Přehled ádherná rovnováha Získejte to nejlepší na světě: výkon, elegantní design a bohatou sadu funkcí to vše v notebooku perfektní velikosti, tj. s uhlopříčkou

Více

Multiroom hifi systém

Multiroom hifi systém Multiroom hifi systém PLAY LINK LENCO Bezdrátový multiroom hifi systém, který je možno postupně rozšiřovat o další zóny. Pohodlné ovládání pomocí chytrého telefonu, nebo tabletu s Android či ios operačním

Více

2.790, 1.804, 1.542, 1.099, Štíhlý design. Super cena. Jednoduché ovládání. Rodinný telefon. Nikon Coolpix S3100. Garmin nüvi 40 ČR Lifetime

2.790, 1.804, 1.542, 1.099, Štíhlý design. Super cena. Jednoduché ovládání. Rodinný telefon. Nikon Coolpix S3100. Garmin nüvi 40 ČR Lifetime Vánoční inspirace Hledáte inspiraci na vánoční dárky? Nevíte jaký vánoční dárek vybrat pro své blízké? Nechte se inspirovat vánoční nabídkou, kterou jsme pro vás ušili přímo na míru. V katalogu Vánoční

Více

Nové Blu-ray systémy přinesou v roce 2011 více zábavy na internetu a ve formátu 3D

Nové Blu-ray systémy přinesou v roce 2011 více zábavy na internetu a ve formátu 3D CES, Las Vegas 6. ledna 2011 Nové Blu-ray systémy přinesou v roce 2011 více zábavy na internetu a ve formátu 3D Dopřejte si nové možnosti práce i internetem a více online obsahu, ohromující zvuk i obraz

Více

Vstup: 5V/1000 mah (max.) Vhodné pro: iphone, Smart Phone, mobily, MP3/MP4,

Vstup: 5V/1000 mah (max.) Vhodné pro: iphone, Smart Phone, mobily, MP3/MP4, USBpromo.cz POWER BANKY A SOLÁRNÍ NABÍJEČKY Ceny k 15.10.2014 KÓD bez DPH při 100 ks OBRÁZEK POPIS, SPECIFIKACE, POČET NABITÍ SPECIFIKACE KAPACITA (v mah) BALENÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ TERMÍN DODÁNÍ POTISK STANDARDNÍ

Více

1 790,- Kingston 120GB SSDNow V300 SATA 3, 2.5", 7mm

1 790,- Kingston 120GB SSDNow V300 SATA 3, 2.5, 7mm 120GB 442682 1 790,- Kingston 120GB SSDNow V300 SATA 3, 2.5", 7mm SSD disk 2.5", SATA III, TRIM, MLC, SandForce, čtení až 450MB/s, zápis až 450MB/s Kingston Micro SecureDigital (SDHC) Card, Class 10 Paměťová

Více

Prodej nalezených věcí

Prodej nalezených věcí Prodej nalezených věcí Město Břeclav nabízí k odprodeji níže uvedené nalezené věci. Zájemci o koupi se mohou dostavit od 15.04.2019 do 25.04.2019, a to vždy od pondělí do čtvrtka od 8:00 do 12:00 hod.

Více

Huawei Ideos X5 smartphone s operačním systémem Anroid a s ideálním poměrem ceny a výkonu, s dobrým čtypalcovým displejem a rychlými reakcemi

Huawei Ideos X5 smartphone s operačním systémem Anroid a s ideálním poměrem ceny a výkonu, s dobrým čtypalcovým displejem a rychlými reakcemi Vodafone v srpnu uvádí nejširší portfolio smartphonů na trhu Praha 1. srpna 2011 Devět chytrých telefonů a jeden tablet. To je bezkonkurenčně rozšířená nabídka chytrých telefonů v portfoliu Vodafone, která

Více

Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností.

Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností. Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde siemens-home.cz Siemens. Seznamte se s budoucností. Překoná vaše očekávání Siemens avantgarde: Nová řada spotřebičů, která se perfektně hodí k

Více

Produktový katalog Xiaomi ČERVEN 2017

Produktový katalog Xiaomi ČERVEN 2017 Produktový katalog Xiaomi ČERVEN 2017 Představení telefonů Xiaomi O značce Xiaomi je čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Xiaomi zažívá v posledních

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Enterprice Kód: PCHS2199

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Enterprice Kód: PCHS2199 11-12 2017 POČÍTAČ PRO KAŽDODENNÍ PRÁCI GAMING TECHNOLOGIE Procesor: Intel Pentium 3,3GHz Operační paměť: 4GB DDR4 2133Mhz Pevný disk: Seagate Barracuda 1TB Operační systém: Windows 10 Home 9 590 Kč 3

Více

OBSAH. 02 Proč zvolit dokovací řešení Lenovo. 04 Přehled dokovacích stanic. 06 Mechanické dokovací stanice ThinkPad (2018)

OBSAH. 02 Proč zvolit dokovací řešení Lenovo. 04 Přehled dokovacích stanic. 06 Mechanické dokovací stanice ThinkPad (2018) DOKOVACÍ ŘEŠENÍ Zvyšte svou produktivitu díky dokovacím řešením ThinkPad. Spolehlivě se připojte k počítači pomocí jediného bodu připojení, čímž eliminujete všechny potíže. OBSAH 02 Proč zvolit dokovací

Více

799,- Obj. kód: Obj. kód:

799,- Obj. kód: Obj. kód: y, tablety, a mobily Televize, elektronika Bílá technika, domácí spotřebiče Značkové počítače Barbone Foto, video, audio technika Jízdní kola, hračky, hobby Oblíbené akce jsou zpět! Vybavte se do školy

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Enterprice 1015. www.enter-price.cz. Kód: PCHS2069. Win 10 64bit 1 TB DISK. Pentium DDR3

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Enterprice 1015. www.enter-price.cz. Kód: PCHS2069. Win 10 64bit 1 TB DISK. Pentium DDR3 10 2015 ZPÁTKY NA UNIVERZITU S WINDOWS 10 9 990,včetně DPH + SLUCHÁTKA ZDARMA Intel 4 GB Pentium DDR3 1 TB DISK Win 10 64bit 3 ROKY ZÁRUKA + BEZSTAROSTNÝ SERVIS HAL3000 Enterprice 1015 Kód: PCHS2069 procesor

Více

Dokonce i skvělá varná deska může být ještě lepší.

Dokonce i skvělá varná deska může být ještě lepší. Dokonce i skvělá varná deska může být ještě lepší. Objevte nový rozměr vaření: Siemens inductionair spojuje nejvyšší standardy varné desky s revolučním integrovaným odsavačem par. siemens-home.bsh-group.com/cz

Více

Akce SanDisk platná od 2.6. do 3.7.2014 Popis akční cena stará cena

Akce SanDisk platná od 2.6. do 3.7.2014 Popis akční cena stará cena Akce SanDisk platná od 2.6. do 3.7.2014 Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Extreme SDHC 30MB/s, class 10 Získejte dokonalé vyvážení rychlosti a spolehlivosti díky SanDisk Extreme HD Video SDHC kartě.

Více

Produktový katalog Xiaomi SRPEN 2017

Produktový katalog Xiaomi SRPEN 2017 Produktový katalog Xiaomi SRPEN 2017 Představení telefonů Xiaomi O značce Xiaomi je čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Xiaomi zažívá v posledních

Více

Kompaktní design - s technologií Quattro Force

Kompaktní design - s technologií Quattro Force Arabica EA8178 display černý se stříbrnými prvky Plně automatický kávovar Krups Arabica EA817810 EA817810 Kompaktní design - s technologií Quattro Force Dopřejte si to pravé espresso připravené snadno

Více

nejšťavnatější informační technologie

nejšťavnatější informační technologie nejšťavnatější informační technologie malá ochutnávka čerstvých technologií co mají šťávu informační technologie komplexní služby grafika a tisk internet web vychutnejte si to, co máte opravdu rádi www.gitech.cz

Více

Produktový katalog Xiaomi. Říjen 2017

Produktový katalog Xiaomi. Říjen 2017 Produktový katalog Xiaomi Říjen 2017 Představení telefonů Xiaomi O značce Xiaomi je čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Xiaomi zažívá v posledních

Více

Kategorie_řád_2 Kategorie_řád_3 Kategorie_řád_4 Atributy_podkategorie. Herní konzole. Gamepady. Joysticky. Ostatní. Poškozené.

Kategorie_řád_2 Kategorie_řád_3 Kategorie_řád_4 Atributy_podkategorie. Herní konzole. Gamepady. Joysticky. Ostatní. Poškozené. Kategorie_řád_2 Kategorie_řád_3 Kategorie_řád_4 Atributy_podkategorie Herní konzole Herní zařízení Historické počítače Herní konzole Gamepady Joysticky Taneční podložky Volanty Amiga Atari Commodore Československé

Více

Kompletní řešení pro Bluetooth hands-free a satelitní navigace.

Kompletní řešení pro Bluetooth hands-free a satelitní navigace. The full range Kompletní řešení pro hands-free a satelitní navigace. A corporation of Funkwerk AG EGO od Funkwerku. Posouvá hands-free systémy na novou úroveň. EGO. Telefonujte s volnýma rukama a cestujte

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Online Gamer by MSI. Kód: PCHS GB DDR3. Win 10 Home 1 TB DISK

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Online Gamer by MSI.  Kód: PCHS GB DDR3. Win 10 Home 1 TB DISK 03 2017 ZA MÁLO PENĚZ HODNĚ ZÁBAVY! 15 990,včetně DPH 3 Intel Pentium 8 GB DDR3 1 TB DISK Win 10 Home ROKY ZÁRUKA + BEZSTAROSTNÝ SERVIS HAL3000 Online Gamer by MSI Kód: PCHS21691 Intel Pentium G4560 Kaby

Více

SpaceMouse Enterprise URČENÝ PRO VRCHOLNÉ KONSTRUKTÉRSKÉ VÝKONY

SpaceMouse Enterprise URČENÝ PRO VRCHOLNÉ KONSTRUKTÉRSKÉ VÝKONY Řada produktů SLADĚNÁ KOMBINACE ELEGANTNÍHO, ERGONOMICKÉHO HARDWARU A VÝKONNÉHO, SNADNO POUŽITELNÉHO SOFTWARU, KTERÁ UMOŽŇUJE RYCHLOU, POHODLNOU A ZÁBAVNOU PRÁCI V PROSTŘEDÍ CAD Řada produktů SpaceMouse

Více

Značkové počítače Barbone. Aku příklepový šroubovák Makita HP457DWE. Akumulátor 18 V / 1,3 Ah. 2x AKU + kufr v balení. Pojištění

Značkové počítače Barbone. Aku příklepový šroubovák Makita HP457DWE. Akumulátor 18 V / 1,3 Ah. 2x AKU + kufr v balení. Pojištění y, tablety, a mobily Televize, elektronika Bílá technika, domácí spotřebiče Značkové počítače Barbone Foto, video, audio technika Jízdní kola, hračky, hobby Samsung Galaxy S10e NOVINK Bezdrátová sluchátka

Více

Vítejte. Servisní linka

Vítejte. Servisní linka Autorizované servisní středisko Candy-Hoover: BMK Servis. Servis společnosti Candy-Hoover nabízí: profesionální přístup vyškolených techniků, nejmodernější vybavení, elektronické opravní listy, originální

Více

Handsfree příslušenství pro multimediální zařízení

Handsfree příslušenství pro multimediální zařízení Handsfree příslušenství pro multimediální zařízení je vždy s vámi, můžete jít a užívat si života s volnýma rukama. 2 3 SOLEMATE Dokonalý přenosný reproduktor NOVÝ HUDBA Budete mít volné ruce, když používáte

Více

Výrobní číslo Dodavatel Středisko Dislokace Umístění Účetní. Daňov M HDM Teploměr

Výrobní číslo Dodavatel Středisko Dislokace Umístění Účetní. Daňov M HDM Teploměr číslo majetku majetku Název pořízení pořízení zařazení návrhu CZ-CPA M000117 01 HDM Teploměr 30.09.1998 52 30.09.1998 28.01.2019 zůst.cena 1 449,00 á 1 449,00 M000236 05 HDM Skr.kart.kov.4 zas.s pris 14.04.1992

Více

Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2. Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1. Řada tiskáren EcoTank

Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2. Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1. Řada tiskáren EcoTank Řada tiskáren EcoTank Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2 www.epson.cz/ecotank Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1 Proč zvolit tiskárnu EcoTank? Součástí balení

Více

1. místo studenti. WD Blue SSD disk 250GB

1. místo studenti. WD Blue SSD disk 250GB 1. místo studenti WD Blue SSD disk 250GB Pro špičkové výpočetní aplikace, jako jsou hry, přehrávání HD médií nebo kreativní software mají SSD disky WD Blue rychlost, kterou potřebujete pro požadovaný výkon.

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika Správa Krkonošského národního parku IČO: 00088455 Sídlo/místo podnikání:

Více

Výrazné slevy s našimi kupóny

Výrazné slevy s našimi kupóny y, tablety, a mobily Televize, elektronika Bílá technika, domácí spotřebiče Značkové počítače Barbone Foto, video, audio technika Jízdní kola, hračky, hobby Výrazné slevy s našimi kupóny Kompletní seznam

Více

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE 13.02.17 7:05:40 NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE Cena celkem: 19 239 Kč (bez DPH: 15 900 Kč) Běžná cena: 21 162

Více

DOPORUČENÝCH TISKÁREN

DOPORUČENÝCH TISKÁREN KATALOG DOPORUČENÝCH TISKÁREN Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu leden 2017 Nové tiskárny HP s moderním designem a úsporným tiskem v obchodech ActivePrint Využijte služby ActivePrint! DOVOZ ZDARMA

Více

Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a

Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a netbooků. Chytré telefony, nazývané také Smartphony, poskytují

Více

APM Automotive s.r.o., tel.: 379 302 922, info@apm.cz, www.apm.cz

APM Automotive s.r.o., tel.: 379 302 922, info@apm.cz, www.apm.cz 15,6 48 APM Automotive s.r.o., tel.: 379 302 922, info@apm.cz, www.apm.cz jarní AKCE plná odměn 1.3. - 31.5.2014 TNT20 získejte skvělé odměny ZDARMA! ZÁKLADNÍ PODMÍNKY A PRAVIDLA AKCE TNT20: 1. Akce TNT20

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Enterprice Kód: PCHS2199

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Enterprice Kód: PCHS2199 08-09 2017 POČÍTAČ PRO KAŽDODENNÍ PRÁCI GAMING TECHNOLOGIE Procesor: Intel Pentium 3,3GHz Operační paměť: 4GB DDR4 2133Mhz Pevný disk: Seagate Barracuda 1TB Operační systém: Windows 10 Home 9 990 Kč 3

Více

Akce SanDisk platná od do Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Ultra CF 50MB/s

Akce SanDisk platná od do Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Ultra CF 50MB/s Akce SanDisk platná od 6.10. do 30.10. Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Ultra CF 50MB/s K výborné fotografii je zapotřebí víc, než jen výborný fotoaparát, posuňte se tak dál s paměťovou kartou SanDisk

Více

ELEKTROWIN a.s. Zapojení sdružení a občanů do zpětného odběru elektrospotřebičů

ELEKTROWIN a.s. Zapojení sdružení a občanů do zpětného odběru elektrospotřebičů Zapojení sdružení a občanů do zpětného odběru elektrospotřebičů Konference - příklady dobré praxe Kraj Vysočina 10. 4. 2018 Tereza Ulverová ELEKTROWIN a.s. KOLEKTIVNÍ SYSTÉM PRO ZPĚTNÝ ODBĚR ELEKTROZAŘÍZENÍ

Více

Speciální akční nabídky

Speciální akční nabídky Speciální akční nabídky Digitální fotorámeček AGFA ZDARMA k Epson EH-DM2 Hodinky Seiko ZDARMA k Epson EB-W6 Navigace Navigon 1200 ZDARMA k Epson EB-X6 Promo balení foto papírů ZDARMA k Epson Stylus Photo

Více

Jak vybrat domácí kávovar

Jak vybrat domácí kávovar Jak vybrat domácí kávovar Uvažujete o koupi kávovaru na přípravu espresa a nevíte, jaký si vybrat? V obchodech se setkáte s řadou kávovarů různých typů a funkcí. Podívejte se, jak některé z nich uspěly

Více

Akce SanDisk platná od do Popis akční cena stará cena

Akce SanDisk platná od do Popis akční cena stará cena Akce SanDisk platná od 6.12.2013 do 9.1.2013 Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Extreme SDHC 30MB/s, class 10 Získejte dokonalé vyvážení rychlosti a spolehlivosti díky SanDisk Extreme HD Video SDHC

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Alfa Gamer. Kód: PCHS Core i3 DDR4 1 TB DISK. Win 10 64bit

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Alfa Gamer.  Kód: PCHS Core i3 DDR4 1 TB DISK. Win 10 64bit 10 2016 HERNÍ SESTAVA PRO HRANÍ BEZ OMEZENÍ 16 990,včetně DPH Intel 8 GB Core i3 DDR4 3 1 TB DISK Win 10 64bit ROKY ZÁRUKA + BEZSTAROSTNÝ SERVIS HAL3000 Alfa Gamer Kód: PCHS21481 procesor Intel Core i3-6098p

Více

Každá mateřská, základní nebo speciální škola se automaticky stává členem klubu již při prvním nákupu! Nakoupili jste u nás v loňském roce

Každá mateřská, základní nebo speciální škola se automaticky stává členem klubu již při prvním nákupu! Nakoupili jste u nás v loňském roce Klub Nomiland Nakoupili jste u nás v loňském roce a nezkontrolovali jste si počet získaných? za množství produktů z našeho katalogu vyberte si z více než 7500 produktů Každá mateřská, základní nebo speciální

Více

THINKPAD DOKOVACÍ STANICE

THINKPAD DOKOVACÍ STANICE THINKPAD DOKOVACÍ STANICE Zvyšte vaši produktivitu s dokovacími stanicemi ThinkPad. Bezpečně je připojte k vašemu počítači s jediným bodem a usnadněte si tak práci. OBSAH Myslete ve velkém 01 Obchodní

Více

Dražba movitých věcí , Mgr. Marcel Kubis, Exekutorský úřad Šumperk Číslo Popis Odhad Vyvolávací cena

Dražba movitých věcí , Mgr. Marcel Kubis, Exekutorský úřad Šumperk Číslo Popis Odhad Vyvolávací cena Dražba movitých věcí 2.9.2019, Mgr. Marcel Kubis, Exekutorský úřad Šumperk Číslo Popis Odhad Vyvolávací cena 1 LCD televize LG 3 000,00 Kč 1 000,00 Kč 2 LCD TV Changhong 1 200,00 Kč 400,00 Kč 3 LCD TV

Více

Výrobní číslo Dodavatel Středisko Dislokace Umístění minimální Daňová kupní cena zůst.cena ,- 0, , ,- 0,00

Výrobní číslo Dodavatel Středisko Dislokace Umístění minimální Daňová kupní cena zůst.cena ,- 0, , ,- 0,00 M000117 01 HDM Teploměr 30.09.1998 NÁKUP 30.09.1998 28.01.2019 1 449,00 M000236 05 HDM Skr.kart.kov.4 zas.s pris 14.04.1992 NÁKUP 14.04.1992 M000624 05 HDM Zidle calounena 01.07.1985 NÁKUP 01.07.1985 M000625

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA HAL3000 GEJMR. www.enter-price.cz. Kód: PCHS2111 1 TB DISK. Core i3 DDR4

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA HAL3000 GEJMR. www.enter-price.cz. Kód: PCHS2111 1 TB DISK. Core i3 DDR4 06 2016 HAL3000 GEJMR JEDNIČKÁŘE ZABAVÍ, HORŠÍ STUDENTY NAUČÍ 13 990,včetně DPH + OFICIÁLNÍ SET KOLEKCE GEJMR ZDARMA Intel 4 GB Core i3 DDR4 1 TB DISK 3 ROKY ZÁRUKA + BEZSTAROSTNÝ SERVIS HAL3000 GEJMR

Více

Příloha č. 2 kupní smlouvy

Příloha č. 2 kupní smlouvy Příloha č. 2 kupní smlouvy Technická konfigurace z nabídky dodavatele (nabídnuté HW řešení) PC1 - Standardní počítač 30 ks Značka a model Označení nabízeného zařízení HP EliteDesk 800 G3 Desktop Mini PC

Více

AIRTAME vytvořila inovativní, bezdrátové řešení pro připojení k displejům. To spojuje jednoduchost a nízké náklady pro zákazníky s funkcemi drahých

AIRTAME vytvořila inovativní, bezdrátové řešení pro připojení k displejům. To spojuje jednoduchost a nízké náklady pro zákazníky s funkcemi drahých AIRTAME vytvořila inovativní, bezdrátové řešení pro připojení k displejům. To spojuje jednoduchost a nízké náklady pro zákazníky s funkcemi drahých profesionálních řešení." Co je AIRTAME? AIRTAME je bezdrátové

Více

Vyhrazené střední tlačítko myši Pokročilý laserový senzor s rozlišením 8200 DPI Klávesy QuickZoom2 Funkční tlačítko

Vyhrazené střední tlačítko myši Pokročilý laserový senzor s rozlišením 8200 DPI Klávesy QuickZoom2 Funkční tlačítko Produktová řada DOKONALÁ KOMBINACE VÝKONNÉHO, ERGONOMICKÉHO HARDWARU A CHYTRÉHO, SNADNO POUŽITELNÉHO SOFTWARU PRO RYCHLOU, POHODLNOU A ÚŽASNOU PRÁCI V CAD. Produktová řada SpaceMouse Profesionální řada

Více

Bankovní spojení: KB Česká Třebová, č.ú /0100, IČO: Výukový materiál

Bankovní spojení: KB Česká Třebová, č.ú /0100, IČO: Výukový materiál Základní škola Česká Třebová, Habrmanova ulice Habrmanova 1500, Česká Třebová, 560 02, tel.: 465534626, fax: 465 534 632, mail : slavik@zs-habrmanova.cz Bankovní spojení: KB Česká Třebová, č.ú. 42129-611/0100,

Více

Uživatelská příručka CZ

Uživatelská příručka CZ Minix NEO U9-H Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO U9-H Minix NEO U9-H je výkonné multimediální centrum na bázi Android 6.0 Marshmallow s osmijádrovým procesorem a grafikou Mali

Více

Skutečně dokonalá káva. HALLO. HALLO.

Skutečně dokonalá káva. HALLO. HALLO. Skutečně dokonalá káva. S láskou pro kávu. Pravidlo první: Děláme kávu pro ambiciózní zákazníky. Nechte se ovládnout dokonalou harmonií výrazného aroma a lahodné chuti a poznejte tradici kávy Naber, kterou

Více

Notebook Studio XPS 13

Notebook Studio XPS 13 Notebook Studio XPS 13 Nadčasová krása NOVÝ elegantní a štíhlý notebook Studio XPS 13 je koncipován tak, aby poskytoval optimální multimediální funkce, jež můžete využít na jakémkoliv místě a pohotově.

Více

Každá mateřská, základní nebo speciální škola se automaticky stává členem klubu již při prvním nákupu! za TESCO poukázky

Každá mateřská, základní nebo speciální škola se automaticky stává členem klubu již při prvním nákupu! za TESCO poukázky Klub Nomiland Každá mateřská, základní nebo speciální škola se automaticky stává členem klubu již při prvním nákupu! 1. nasbírané body za: za množství produktů z našeho katalogu 2. za TESCO Nakoupili jste

Více

etailer Kit TAB 2 A8-50 Tablet

etailer Kit TAB 2 A8-50 Tablet etailer Kit TAB 2 A8-50 Tablet Ondřej Bradáč (obradacczsm@lenovo.com) Materiál přiložený v etailer Kitu pro tablet TAB 2 A8-50 PPT Doporučený text (souhrn, přehled, klíčové vlastnosti) Doporučené použití

Více

Mobilní telefony a datová zařízení

Mobilní telefony a datová zařízení Mobilní telefony a datová zařízení Vodafone Power to you Mobilní telefon měsíce Samsung GALAXY S6 Edge+ 64 GB Samsung GALAXY S6 Edge+ 64 GB Unikátní zakřivený displej 5,7" 8-jádrový procesor s taktem 2,1

Více

Značkové počítače Barbone. 8-jádrový procesor 5,8" HD+ Ventilátorový sloup CONCEPT VS rychlosti proudění vzduchu.

Značkové počítače Barbone. 8-jádrový procesor 5,8 HD+ Ventilátorový sloup CONCEPT VS rychlosti proudění vzduchu. y, tablety, a mobily Televize, elektronika Bílá technika, domácí spotřebiče Značkové počítače Barbone Foto, video, audio technika Jízdní kola, hračky, hobby Samsung Galaxy A20e NOVINKA Zrcadlovka CANON

Více

Produktový katalog Xiaomi ČERVENEC 2017

Produktový katalog Xiaomi ČERVENEC 2017 Produktový katalog Xiaomi ČERVENEC 2017 Představení telefonů Xiaomi O značce Xiaomi je čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Xiaomi zažívá v

Více

Akční kamera DFS-DSP507 Návod

Akční kamera DFS-DSP507 Návod Akční kamera DFS-DSP507 Návod Specifikace Objektiv: širokoúhlý Voděodolnost: 1m Hlouka ostrosti: 12cm nekonečno Displej: 2 LCD Maximální rozlišení fotografie: 1280 x 960px Maximální rozlišení videa: 640

Více

Tiskárna HP Sprocket 200

Tiskárna HP Sprocket 200 Datový list Tiskárna HP Sprocket 00 Tiskněte ze smartphonu fotky ve formátu 5 x 7,6 cm ( x 3") bez čekání. Každá párty bude věčná. Sdílejte přítomné okamžiky díky fotkám ve formátu 5 x 7,6 cm ( x 3") ze

Více

Ztráty a nálezy. Mobilní telefon COOLPAD. Jízdní kolo. Svazek klíčů. Evidenční číslo: PU 2017/ Evidenční číslo: PU 2017/10624

Ztráty a nálezy. Mobilní telefon COOLPAD. Jízdní kolo. Svazek klíčů. Evidenční číslo: PU 2017/ Evidenční číslo: PU 2017/10624 Ztráty a nálezy Čtvrtek, 08 Červen 2017 Mobilní telefon COOLPAD PU 2017/19555 Neděle, 30 Duben 2017 PU 2017/10624 Středa, 26 Duben 2017 PU 2017/10322 Sobota, 22 Duben 2017 Taška cestovní PU 2017/14114

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Enterprice Kód: PCHS Win 10 64bit 1 TB DISK. Core i3 DDR3

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Enterprice Kód: PCHS Win 10 64bit 1 TB DISK. Core i3 DDR3 08-09 2016 PRÁCE I ZÁBAVA VE VLASTNÍ SÍTI + WiFi Router Netis ZDARMA 10 990,včetně DPH Intel 4 GB Core i3 DDR3 3 1 TB DISK Win 10 64bit ROKY ZÁRUKA + BEZSTAROSTNÝ SERVIS HAL3000 Enterprice 0816 Kód: PCHS21301

Více

TEST ZÁKLADY IT, HARDWARE SOFTWARE

TEST ZÁKLADY IT, HARDWARE SOFTWARE TEST ZÁKLADY IT, HARDWARE SOFTWARE 5. třídy, verze 12/2018 1. Kdy se objevily první počítače? a) 20. století b) 18. století c) 17. století 2. Co znamená zkratka PC? a) Print Calculator (kalkulačka s tiskovým

Více

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Střechy od společnosti Ruukki odpovídají finské kvalitě. Bez ohledu na to, zda se rozhodnete postavit nový dům nebo renovovat starý, naše široká nabídka

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

Power banky. záložní zdroj energie

Power banky. záložní zdroj energie Power banky záložní zdroj energie O co se jedná? Používáte telefon či tablet? Co Vám poskytují? Je to komunikace se světem, získávání informací na internetu, poslouchání hudby či pro pořizování Vašich

Více