CR series. Výkonné spolupracující roboty pro širokou škálu aplikací THE FACTORY AUTOMATION COMPANY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CR series. Výkonné spolupracující roboty pro širokou škálu aplikací THE FACTORY AUTOMATION COMPANY"

Transkript

1 THE FACTORY AUTOMATION COMPANY CR series Výkonné spolupracující roboty pro širokou škálu aplikací Bezpečná a všestranná spolupráce robotů s lidmi pro větší efektivitu

2 Pojďme pracovat společně! Řada kolaborativních robotů FANUC CR je bezpečnostně certifikovaná a má užitečné zatížením až 35 kg, což umožňuje spolupráci ruku v ruce robotů s lidmi pro přidání hodnoty ve Vašich procesech. Nejste si jisti, jestli je spolupracující robot správnou volbou pro Vás? Následující informace Vám mohou pomoci: Chcete maximalizovat produktivitu? Pokud mají Vaše procesy tendenci být opakované a nezahrnují další úkoly s přidanou lidskou hodnotou, pak jejich automatizace pomocí standardních průmyslových robotů často poskytuje nejlepší řešení. Toto nazýváme automatizací. Chcete snížit prostoje související s bezpečností? Pokud Vaše procesy vyžadují, aby lidé vstupovali do pracovního prostoru robota, aniž by museli zastavit výrobu, pak mohou být standardní roboty vybaveny inteligentními bezpečnostními prvky, jako je Dual Check Safety (DCS), které udržují lidi v bezpečí a eliminují potřebu bezpečnostních plotů. Toto nazýváme součinnost. Chcete kombinovat sílu robota s lidskými schopnostmi? Chcete-li spojit sílu, přesnost a opakovatelnost robota s lidským know-how a lidskou zručností, pak jsou spolupracují roboty tou nejlepší volbou - tím, že mohou lidé a roboty spolupracovat ruku v ruce, je možné přidat Vašim procesům skutečnou hodnotu. Navíc spolupracující roboty, kteří provádějí všechny těžké manipulace až do 35 kg, udržují své lidské kolegy v bezpečí před námahou a opakovanými zraněními. Toto nazýváme spoluprácí.

3 CR-35iA je nejsilnější spolupracující robot na trhu. Nejsilnější řada kolaborativních robotů na trhu: zdviháme až 35 kg Díky užitečnému zatížení 4 kg, 7 kg a 35 kg a bezkonkurenčnímu dosahu je řada CR ideální pro manipulační procesy, které vystavují lidské pracovníky riziku opakovaného namáhání a dalších pracovních úrazů. Má také výhody z hlediska kvality a opakovatelnosti, neboť kontroluje sílu mnohem přesněji než lidští operátoři.

4 Nepotřebujeme bezpečnostní oplocení Roboty řady FANUC CR mohou pracovat vedle sebe s lidmi nebo s nimi spolupracovat bez nutnosti použití externích bezpečnostních zařízení. ZABUDOVANÉ BEZPEČNOSTNÍ PRVKY PRO VŠESTRANOU OCHRANU Řada CR je vybavena ochranou proti kolizi (collision stop protection). Pro maximální spolehlivost využívá osvědčenou technologii senzorů. Všechny roboty mají funkci, která je po zastavení umožňuje snadno a rychle spouštět. Kromě zastavení při kontaktu (Contact stop) je řada CR dodávána s dalšími ochranými prvky jako jsou Odtlačení (Push back) a ochranou proti sevření (Anti-trap). Aby se zabránilo riziku přichycení, je větší model CR-35iA zabalen do pasivního měkkého krytu. CONTACT STOP Řada CR lehce zastaví po kolizi s pevným předmětem nebo osobou a stáhne se. Bezpečnostní systém zajišťuje, že robot zastaví maximálně při síle 150N. Tento limit síly lze v případě potřeby snížit. PASIVNÍ MĚKKÝ KRYT Největší model CR-35iA je opatřen měkkým krytem, který eliminuje špičky a ostré hrany. Kryt rovněž snižuje kontaktní tlak a v případě nárazu poskytuje tlumení. FUNKCE BEZPEČNÉHO ZASTAVENÍ Roboty řady CR splňují ISO a ISO Cat. 3 Pld. Všechny modely CR, dokonce i výkonné CR-35iA, mohou také dosáhnout ISO / TS Pro další zvýšení produktivity je možné namontovat další bezpečnostní zařízení od jiných výrobců. PUSH BACK FUNCTION ANTI-TRAP PROTECTION DUAL CHECK SAFETY (DCS) Operátoři mohou jednoduše tlačit zpět dvě hlavní osy robota, aby se osvobodili, pokud by robot představoval riziko. U robotů, které nedokáží vytvořit mezery menší než 120 mm pro ramena a 5 mm pro prsty, je ochrana proti sevření podle ISO DCS je bezpečnostní systém, který monitoruje polohu a rychlost. Jedná se o osvědčenou technologii používanou na mnoha standardních robotech FANUC. U sérii CR lze k DCS připojit bezpečnostní zařízení třetích stran, aby byla zajištěna dodatečná úroveň bezpečnosti a zvýšená produktivita.

5 Můžeme rozpoznat objekty V závislosti na tom, co chcete dělat, může být řada CR vybavena FANUC 3D Area Sensorem, Force sensorem nebo FANUC Vision Sensorem. Díky rozsáhlým možnostem umožňuje 3D Area Sensor robotovi vybírat náhodně distribuované součásti z nádoby. Senzor síly detekuje sílu a točivý moment aplikovaný na koncový efektor a umožňuje robotovi provádět například společné montážní, fitingové a vážicí operace. Pomocí snímače Vision je řada CR schopna lokalizovat obrobky, číst čárové kódy a třídit podle barev.

6 Jsme připraveni pomoci Řada CR byla navržena tak, aby Vám nabídla spoustu nových možností spolupráce v průmyslových odvětvích od automobilového průmyslu, přes balení, distribuci, kovoobrábění, elektrotechnický a chemický průmysl a samozřejmě lze jmenovat řadu dalších odvětví. Pro flexibilnější uspořádání mohou být roboty CR-4iA, CR-7iA a CR-7iA /L namontovány vzhůru nohama, na stěnu nebo mohou být upevněny na mobilní platformě. OBRÁBĚNÍ A MONTÁŽ V AUTOMOBILOVÉM PRŮMYSLU Aby se zabránilo riziku zranění při opakovaném namáhání u pracovníků montážní linky, umožňuje řada CR zvedání a umísťování těžkých komponent na obráběcí a montážní linky. Opakovatelnost nabízená pro tyto procesy spolupracájícími roboty také zlepšuje kvalitu a snižuje časy cyklu. OBSLUHA STROJE A KONTROLA DÍLŮ Řada CR je ideální pro aplikace, které často vyžadují přítomnost obsluhy. Tím, že roboty odstraní potřebu další pracovní stanice, mohou také provádět kontrolu kvality jako součást procesu manipulace. SBÍRÁNÍ, BALENÍ A PALETIZOVÁNÍ Při balení a na paletizačních linkách může být řada CR použita k provádění nudných, opakujících se, špinavých a nebezpečných manipulačních úkolů, čímž umožní uvolnění zaměstnanců k provádění složitějších a diverzifikovanějších pracovních úkolů vyžadujících lidské dovednosti. DÁVKOVÁNÍ Řada CR může bezpečně pracovat vedle lidí v celé řadě průmyslových odvětví bez ohledu na to zda je zde využita k aplikaci těsnících materiálů, lepidel, barev nebo jiných tekutin.

7 CR-35iA je snadno ovladatelný FANUC Hand Guidance PRO JEDNODUCHÉ PROGRAMOVÁNÍ A MANIPULACI FANUC Hand Guidance Vám umožňuje naučit Vašeho spolupracujícího robota trajektorii tím, že ho provedete cestami a / nebo ho použijete k ručnímu zvedání těžkých předmětů. To je možné pomocí tlačítka nouzového zastavení a třípolohového vypínače, který splňuje ISO a ISO / TS Výuka s funkcí FANUC Hand Guidance roboty se snadno učí vedením cestami a body eliminuje potřebu pendantu pro výuku pozic méně času na školení a menší náklady Manipulace s funkcí FANUC Hand Guidance robot může být použit jako silné rameno pro individuální manipulační operace veďte robotické rameno spolu s nástrojem ručně do správného místa zvedejte a manipulujte obrobek s funkcí ručního vedení těžte z lidské flexibility tím, že umožníte ruční ovládání aplikace umísťujte díly s minimálním úsilím

8 Používáme osvědčenou technologii FANUC A známé rozhraní ŘADA CR FUNGUJE JAKO JAKÝKOLIV JINÝ FANUC ROBOT, PROTOŽE UVNITŘ JE STEJNÁ JAKO JAKÝKOLIV JINÝ FANUC ROBOT. Vaše výhody: založeno na ověřené technologie LR Mate a M-20 dobrá opakovatelnost a prověřená spolehlivost FANUC používá standardní FANUC rozhraní pro snadné učení, programování a nastavení není nutná žádná rozsáhlá rekvalifikace simulační software ROBOGUIDE úplná dostupnost náhradních dílů globální služby servisu a podpory přizpůsobitelné, včetně velkého počtu opcí

9 Technické údaje řady CR Specifikace CR-4iA CR-7iA CR-7iA/L CR-35iA Pracovní rozsah CR-4iA Pracovní rozsah CR-7iA Typ: kloubový Řízené osy Max. nosnost zápěstí [kg] Dosah [mm] Opakovatelnost [mm] * 1) ±0.013 ±0.018 ±0.018 ±0.04 Hmotnost [kg] * 2) Instalace: podlaha na strop na stěnu * 3) - - Rozsah pohybu Rozsah pohybu J1 [ ] Rozsah pohybu J2 [ ] Rozsah pohybu J3 [ ] Rozsah pohybu zápěstí v ose J4 [ ] Rozsah pohybu zápěstí v ose J5 [ ] Rozsah pohybu zápěstí v ose J6 [ ] Max. rychlost [mm / s] * 4) 500 / 1000 *5) 500 / 1000 *5) 500 / 1000 *5) 250 / 750 *5) Přípustný moment zatížení na zápěstí Osa J4 [Nm] Osa J5 [Nm] Osa J6 [Nm] Pracovní rozsah CR-7iA/L Pracovní rozsah CR-35iA Přípustná setrvačnost na zápěstí +185 Osa J4 [kgm2] Osa J5 [kgm2] Osa J6 [kgm2] R 1813 Instalační prostředí Hladina akustického hluku [db] < Okolní provozní teplota [ C] Ochrana Tělo standard / volitelně IP67 IP67 IP67 IP54 Zápěsti a rameno J3 standard / volitelně IP67 IP67 IP67 IP67 Standard *1) ISO 9283 *2) bez kontroleru *3) V případě instalace na stěnu bude provozní prostor omezen podle užitečného zatížení. *4) V případě pohybu na krátké vzdálenosti nemusí rychlost dosáhnout maximální hodnoty. *5) pokud je oblast monitorována bezpečnostním čidlem (umístěným samostatně)

10 Klíčové výhody na první pohled: Využijte co nejlépe omezeného prostoru Řada CR pracuje na malé pracovní obálce a nevyžaduje periferní zařízení, jako jsou ploty, což umožňuje bezpečný pohyb operátorům okolo Zlepšete ergonomii pracovního prostoru Řada CR snižuje potřebu neustálého ohýbání pracovníků nebo jejich setrvávání v nepohodlných pozicích Zabraňte zranění Řada CR odstraňuje potřebu, aby lidé manipulovali s nebezpečnými díly a látkami nebo zvedali předměty s hmotností do 35 kg Poskytněte flexibilitu malým zakázkám Řada CR provádí opakované úkoly a umožňuje lidským operátorům soustředit se na kvalifikované úkoly Efektivní FANUC servis po celém světě Jsme všude, kde nás potřebujete. Rozsáhlá síť FANUC poskytuje prodej, podporu a služby zákazníkům po celém světě. Takto si můžete být jisti, že vždy budete mít místní kontakt, který mluví Vaším jazykem. 05 Kontrola kvality Řada CR pomáhá obsluze provádět kontroly bezpečně bez nutnosti zpomalení nebo zastavení výroby Spolupracující roboty jsou budoucnost. Proč si s námi o nich teď nepromluvit? 99.7% Opraveno při prvním zásahu! Efektivní dlouhodobá produktivita: Služby FANUC údržby Pro minimalizaci dopadu na produkci a získání co nejvíce z Vašeho stroje, nabízíme servisní služby uzpůsobené ke snížení TCO zařízení. Bez ohledu na Váš produkční scénář, FANUC řešení udržuje Vaše zařízení v chodu prostřednictvím postupů preventivní, prediktivní a reaktivní údržby, které maximalizují dobu chodu a udržují prostoje na minimum. Efektivní školení: FANUC Akademie FANUC Akademie nabízí vše, co potřebujete ke zvýšení kvalifikace Vašich týmů a ke zvýšení produktivity - od úvodních programů pro začátečníky až po kurzy přizpůsobené potřebám odborných uživatelů a specifickým aplikacím. Rychlé a efektivní učení, školení na místě nebo křížový strojní výcvik tvoří rozsáhlou nabídku vzdělávání. 24/7 Podpora Efektivní zásobování: Celoživotní dostupnost OEM náhradních dílů Po dobu, po kterou je Váš stroj v provozu, Vám poskytneme originální náhradní díly - minimálně po dobu 25 let. S více než 20 sklady náhradních dílů po celé Evropě, specializovanými servisními inženýry a přímým online přístupem do FANUC e-shopu,vás neutále držíme v chodu bez ohledu na to co se stane.

11 VYROBENO PRO ZEFEKTIVNĚNÍ: 5 SKUPIN PRODUKTŮ - JEDNA SPOLEČNÁ SERVO A ŘÍDÍCÍ PLATFORMA FA CNC řídící systémy, Servo motory a Lasery ROBOTY Průmyslové roboty, Příslušenství a Software ROBOCUT CNC řízené elektroerozivní drátové řezačky ROBODRILL Kompaktní CNC obráběcí centra ROBOSHOT Elektronické CNC vstřikovací stroje Vyhrazujeme si právo na technické změny bez předchozího upozornění. Všechna práva vyhrazena FANUC Europe Corporation MBR CZ - 09/2017

THE FACTORY AUTOMATION COMPANY. Retrofit. Dejte svému stroji další život

THE FACTORY AUTOMATION COMPANY. Retrofit. Dejte svému stroji další život THE FACTORY AUTOMATION COMPANY Retrofit Dejte svému stroji další život Hlavní přínosy CNC retrofitu Retrofit se systémem FANUC: Ať nahrazujete starý systém FANUC nebo jakýkoliv jiný, ušetříte kapitálové

Více

Strojové vidění Pokročilé vybírání sypaných dílů a obecná manipulace s materiálem. 3D Area Sensor

Strojové vidění Pokročilé vybírání sypaných dílů a obecná manipulace s materiálem. 3D Area Sensor Strojové vidění Pokročilé vybírání sypaných dílů a obecná manipulace s materiálem 3D Area Sensor Produktivní automatizovaná manipulace pro větší efektivitu a flexibilitu Roboty vybavené FANUC 3D Area Senzorem

Více

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector.

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. LEHKÉ A JEDNODUCHÉ Je vašim cílem udržení stálé teploty na dlouhé vzdálenosti s maximálním užitečným zatížením a minimálním prostojem? Jednotka Vector 1350 v sobě

Více

FAST picker TP80. Čtyřosý průmyslový robot picker

FAST picker TP80. Čtyřosý průmyslový robot picker Čtyřosý průmyslový robot picker Jedinečná řada čtyřosých a šestiosých robotů pro všechny aplikace Kdykoliv potřebují výrobní podniky ve své výrobě navýšit rychlost, opakovatelnost a spolehlivost, představují

Více

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST GF Machining Solutions Mikron MILL P 800 U ST Mikron MILL P 800 U ST Soustružení. Hrubování. Dokončování. Jediná upínací operace. Mikron MILL P 800 U ST pro simultánní soustružení je nové řešení, založené

Více

IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu strojů

IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu strojů Per Loewgren, globální manažer pro výrobky pro oblast středně velkých robotů, obloukové svařování, řezání a nepřetržité laserové svařování IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

Technologie, která vás nadchne: Drátové řezačky BA Série

Technologie, která vás nadchne: Drátové řezačky BA Série Technologie, která vás nadchne: Drátové řezačky BA Série 2402 215 305 2037 Jednoduché ovládání Snadná údržba Nízké provozní náklady 64-BIT-CNC řízení 3D grafické funkce Optimalizační nástroje Kompaktní

Více

Pocházíme z velice speciálního místa

Pocházíme z velice speciálního místa Kdo je FANUC? Pocházíme z velice speciálního místa Měsíční výrobní kapacita 355,000 jednotek 10 laboratoří a 1 R&D oddělení pro produktovou skupinu 1 R&D inženýr na každé 2 zaměstnance V TOP 15 firem

Více

Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky

Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky Řešení vylepšení přizpůsobené řadě chladicích jednotek Trane RTAD Trane RTAC Provozní výhody Zisky díky energetické účinnosti

Více

ŠIKMÉ ZDVIHACÍ PLOŠINY

ŠIKMÉ ZDVIHACÍ PLOŠINY ŠIKMÉ ZDVIHACÍ PLOŠINY Technická Specifikace SUPRA LINEA - pro rovné schodiště Supra Lineu lze nepochybně považovat za vrchol našich rozsáhlých zkušeností o oblasti šikmých zdvihacích plošinách. Zaoblené

Více

FACTORY AUTOMATION NUMERICAL CONTROL

FACTORY AUTOMATION NUMERICAL CONTROL FACTORY AUTOMATION NUMERICAL CONTROL 1972 Uvedení prvního počítačového numerického řídicího systému (CNC) a prvního obráběcího centra Robodrill v Japonsku 1956 Vývoj prvního numerického řízení (NC) v japonském

Více

PRŮMYSLOVÁ AUTOMATIZACE REGULOVANÉ POHONY ROBOTICKÁ PRACOVIŠTĚ KAMEROVÉ SYSTÉMY OBCHOD

PRŮMYSLOVÁ AUTOMATIZACE REGULOVANÉ POHONY ROBOTICKÁ PRACOVIŠTĚ KAMEROVÉ SYSTÉMY OBCHOD PRŮMYSLOVÁ AUTOMATIZACE REGULOVANÉ POHONY ROBOTICKÁ PRACOVIŠTĚ KAMEROVÉ SYSTÉMY OBCHOD ӏ Svařování ӏ Manipulace ӏ Broušení, frézování, řezání ӏ Lepení ӏ Robotické buňky ӏ Jednotlivá pracoviště ӏ Robotické

Více

Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice

Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice Řada C Vysoce výkonné řešení pro kontrolní vážení Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Vaše podnikání

Více

VYUŽITÍ SNÍMACÍCH SYSTÉMU V PRŮMYSLOVÉ AUTOMATIZACI SVOČ FST 2019

VYUŽITÍ SNÍMACÍCH SYSTÉMU V PRŮMYSLOVÉ AUTOMATIZACI SVOČ FST 2019 VYUŽITÍ SNÍMACÍCH SYSTÉMU V PRŮMYSLOVÉ AUTOMATIZACI SVOČ FST 2019 Bc. Michael Froněk Západočeská univerzita v Plzni Univerzitní 8, 306 14 Plzeň Česká republika ABSTRAKT Práce se zabývá řešením problému

Více

Prodej strojů Výhodné ceny Záruční a pozáruční servis Technická podpora Financování

Prodej strojů Výhodné ceny Záruční a pozáruční servis Technická podpora Financování Prodej strojů z dovozu realizuje společnost, která má zkušenosti se zahraničním obchodem v Číně a na Taiwanu již od r. 2008. Na základě poptávek zákazníků byl postupně zahájen i dovoz obráběcích strojů.

Více

TNL-130AL. CNC soustruh

TNL-130AL. CNC soustruh TNL 130AL CNC soustruh Typ Max. oběžný průměr nad ložem Max. oběžný průměr nad suportem Max. průměr obrábění TNL-130AL Ø 620 mm Ø 410 mm Ø 410 mm - Tuhá litinové lože vyrobené z jednoho kusu se sklonem

Více

M3A ROB: 7. Konstrukce robotů

M3A ROB: 7. Konstrukce robotů ABB Robotika, září 2016 IRB 1200 Doplněk učebních materiálů SŠSE Brno Trnkova 113 M3A ROB: 7. Konstrukce robotů Ing. Vladimír Vyhňák 2. září 2016 Slide 1 IRB 1200 Program Klíčový přínos Přehled a vize

Více

HALTER LoadAssistant

HALTER LoadAssistant CZ HALTER LoadAssistant Zvyšte svoje zisky se správnou automatizací CNC strojů! Halter LoadAssistant je jednoduchý, plně vybavený, připraven pro vaše okamžité nasazení a může být připojen Se správnou automatizací

Více

Výrobní řada. Robotics Man and Machine

Výrobní řada. Robotics Man and Machine Výrobní řada Robotics Man and Machine Průmyslová odvětví a aplikace Elektronika Fotovoltaika Čisté prostředí Polovodiče Medicína Farmacie Strojní průmysl Potravinářství Plastikařina Automotive Montáž Manipulace

Více

Školící program - Roboty

Školící program - Roboty FANUC Czech, s.r.o. Školící program - Roboty O Společnosti Fanuc Czech, s.r.o. Společnost FANUC byla založena v roce 1956 v Japonsku a dnes je vedoucím globálním výrobcem prostředků pro automatizaci výroby,

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

Inovativní optické závory

Inovativní optické závory Průmysl je odvětvím, kde se střetávají lidé s otázkou ekologie, technologie, vědy a ekonomické účinnosti to vše vyžaduje holistické myšlení a jednání! To, co děláme, slouží k ochraně lidí před stroji a

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

THE FACTORY AUTOMATION COMPANY. Roboty. Přehled produktů

THE FACTORY AUTOMATION COMPANY. Roboty. Přehled produktů THE FACTORY AUTOMATION COMPANY Roboty Přehled produktů OD NEJMENŠÍCH PO NEJSILNĚJŠÍ SR M-1 M-2 M-3 LR Mate M-430 M-10 M-20 M-710 CR P-250 R-1000 R-2000 M-410 M-900 M-2000 100% FANUC FANUC nabízí nejširší

Více

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

HS 22 CNC soustruh. Typ HS - 22 HS - 22M Max. oběžný průměr. Ø 200 mm (s robotickou rukou Ø 100 mm) 200 mm ( s robotem 60 mm) Max.

HS 22 CNC soustruh. Typ HS - 22 HS - 22M Max. oběžný průměr. Ø 200 mm (s robotickou rukou Ø 100 mm) 200 mm ( s robotem 60 mm) Max. HS 22 CNC soustruh - Kompaktní technologie, která radikálně zvyšuje produktivitu a snižuje náklady - Výměna obrobku robotickým zakladačem netrvá více jak 4,8 sec - Modulární systém pro různorodé obroky

Více

TNL-160AL. CNC soustruh

TNL-160AL. CNC soustruh TNL 160AL CNC soustruh Typ Max. oběžný průměr nad ložem Max. oběžný průměr nad suportem Max. průměr obrábění TNL-160AL Ø 620 mm Ø 410 mm Ø530 mm - Tuhá litinové lože vyrobené z jednoho kusu se sklonem

Více

To je ] Trénink při skutečné práci. Concept MILL 450. CNC výcvik s průmyslovým výkonem

To je ] Trénink při skutečné práci. Concept MILL 450. CNC výcvik s průmyslovým výkonem [ To je ] E[M]CONOMy: Trénink při skutečné práci. Concept MILL 450 CNC výcvik s průmyslovým výkonem Concept MILL 450 Zažijte bezkonkurenční obrábění. Concept Mill 450 je kompletní průmyslový stroj pro

Více

SafeMove2 Přehled produktu

SafeMove2 Přehled produktu ABB Robotics Product Management, květen 2016 SafeMove2 Přehled produktu Snímek 1 Základy Roboty se pohybují rychle a pro lidi představují potenciální riziko Bezpečnostní bariéry (ploty, klece, světelné

Více

Českomoravská elektrotechnická asociace, MSV 2015, 15.9.2015

Českomoravská elektrotechnická asociace, MSV 2015, 15.9.2015 Českomoravská elektrotechnická asociace, MSV 2015, 15.9.2015 KUKA Roboter GmbH Strana 2 KUKA a Industry 4.0 KUKA je 1898 1956 Společnost KUKA byla založena v Augsburgu jako výrobce acetylénových lamp.

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE. NC nebo konvenční horizontální soustruh série HL s délkou až 12000 mm, točným průměrem nad ložem až 3500 mm.

ZÁKLADNÍ INFORMACE. NC nebo konvenční horizontální soustruh série HL s délkou až 12000 mm, točným průměrem nad ložem až 3500 mm. TDZ Turn TDZ TURN S.R.O. HLC SERIE ZÁKLADNÍ INFORMACE Společnost TDZ Turn s.r.o. patří mezi přední dodavatele nových CNC vertikálních soustruhů v České a Slovenské republice, ale také v dalších evropských

Více

THE FACTORY AUTOMATION COMPANY. Roboty. Přehled produktů

THE FACTORY AUTOMATION COMPANY. Roboty. Přehled produktů THE FACTORY AUTOMATION COMPANY Roboty Přehled produktů OD NEJMENŠÍCH PO NEJSILNĚJŠÍ SR M-1 M-2 M-3 LR Mate M-10 M-20 M-710 CR P-40 R-1000 R-2000 M-410 M-900 M-2000 100% FANUC FANUC nabízí nejširší sortiment

Více

TA-25 CNC soustruh. Typ TA 25 (B) TA 25M (MB) Max. oběžný průměr nad suportem. Max. průměr obrábění Ø 450 mm Ø 380 mm Max, délka obrábění

TA-25 CNC soustruh. Typ TA 25 (B) TA 25M (MB) Max. oběžný průměr nad suportem. Max. průměr obrábění Ø 450 mm Ø 380 mm Max, délka obrábění TA-25 CNC soustruh - Tuhé litinové lože vyrobené z jednoho kusu se sklonem 60 - Masivní kluzné vodící plochy předurčují stroj pro silové a přesné obrábění - Lze rozšířit o C osu a poháněné nástroje - Typ

Více

Vláknový laser UBRA LX

Vláknový laser UBRA LX Vláknový laser UBRA LX Vláknový laser UBRA LX Vláknový laser UBRA představuje vysokorychlostní 2D laserový systém pro efektivní dělení materiálu spojené s vysokou účinností, dynamikou, spolehlivostí a

Více

TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum

TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro silovější obrábění - Rychlá výměna nástroje 2,8 sec, s řezu do řezu 4 sec - Ergonomický design a komfortní obsluha - Dostupné v provedení

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám.

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. STOW MOBILE Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. MOBILNÍ PALETOVÉ REGÁLY Stow Mobile je vysokokapacitní skladovací systém navržený tak, že paletové regálové systémy jsou

Více

TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů - Rychlá výměna nástroje 0,8 sec, s řezu do řezu 2 sec - Ergonomický design a komfortní

Více

BySprint. efficiency in. laser cutting. Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů

BySprint. efficiency in. laser cutting. Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů efficiency in laser cutting BySprint Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů 2 BySprint soustředěný a ekonomický BySprint je optimální zařízení pro uživatele, kteří

Více

TB-25Y CNC soustružnické centrum

TB-25Y CNC soustružnické centrum TB-25Y CNC soustružnické centrum - Ekonomicky výhodné řešení v multifunkčním obrábění - Konstrukce s 90 ložem umožňuje dosahovat vyšší přesnosti v ose Y než u jiných strojů - C a Y osa, poháněné nástroje

Více

ByVention. milestone in. laser cutting. Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů

ByVention. milestone in. laser cutting. Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů milestone in laser cutting ByVention Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů ByVention nejvyšší efektivita a vše, co k tomu patří Neobyčejný systém pro řezání laserem ByVention zaručuje

Více

Innovation Centre. NICe. nikken-world.com

Innovation Centre. NICe. nikken-world.com Innovation Centre e u r o p e NICe nikken-world.com NIKKEN Filozofie Každodenního Výzkumu Společnost NIKKEN se zavázala posunovat hranice moderní výroby a věří, že se to odráží v naší nabídce nejlepší

Více

Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů

Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů Systém know-how od firmy Bosch Moderní vysokotlaké dieselové vstřikovací systémy daly v posledních několika letech

Více

Myslete na ochranu svého lisu

Myslete na ochranu svého lisu Myslete na ochranu svého lisu Jihlavská 26 59101 Žďár nad Sázavou tel.: +420 566 620 721-4 fax: +420 566 620 725 GSM: +420 605 299 919 e-mail: office@troma-mach.cz web: Bezpečnost především Prot.act Bezpečnostní

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

Machines. HELLER Obráběcí centra. Měřítko pro obrábění v 5 -ti osách. Nová řada F.

Machines. HELLER Obráběcí centra. Měřítko pro obrábění v 5 -ti osách. Nová řada F. Machines HELLER Obráběcí centra Měřítko pro obrábění v 5 -ti osách. Nová řada F. V krátkosti FT 2000/4000 Dvě velikosti strojů s různými pracovními prostory: FT 2000 (630/630/830) a FT 4000(800/800/1000)

Více

Dodávka CNC frézky s vysokofrekvenčním vřetenem pro projekt CENTEM

Dodávka CNC frézky s vysokofrekvenčním vřetenem pro projekt CENTEM Název veřejné zakázky: Dodávka CNC frézky s vysokofrekvenčním vřetenem pro projekt CENTEM Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c)zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Tepelná čerpadla p p 61AF

Tepelná čerpadla p p 61AF Heating Tepelná čerpadla p p 61AF Vzduch A r wat - voda r VYSOKOTEPLOTNÍ VYTÁPĚNÍ Technologie a udržitelnost OD ROKU 1902 Důvěryhodná značka Když Willis Carrier vynalezl v roce 1902 první systém pro klimatizaci

Více

TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů - Rychlá výměna nástroje 3 sec, s řezu do řezu 4,7 sec - Ergonomický design a komfortní

Více

Systémy pro automatizaci garážových vrat a vjezdových bran. Pohon křídlové brány

Systémy pro automatizaci garážových vrat a vjezdových bran. Pohon křídlové brány Systémy pro automatizaci garážových vrat a vjezdových bran Pohon křídlové brány Důležité informace (přečtěte si před instalací pohonů) Všeobecné bezpečnostní pokyny 1. POZOR! Důkladně si přečtěte tyto

Více

HCP 20 - specifikace

HCP 20 - specifikace Vlastnosti a výhody: Mobilní laserový a gravírovací systém pro gravírování i velkých forem Nahrazuje i hloubení a mikrofrézování Nový způsob uchycení laserové hlavy Nově motorické pojezdy X,Y,Z Dálkové

Více

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace TNÍ MĚŘENÍ PROUDĚNÍ VZDUCHU PRO BÁŇSKÉM PRŮMYSLU Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

Jednoduchý frekvenční měnič ABB ACS55-0,18 až 2,2 kw

Jednoduchý frekvenční měnič ABB ACS55-0,18 až 2,2 kw Jednoduchý frekvenční měnič BB CS55-0,18 až 2,2 k Technický katalog OBCHONÍ PROFIL PRŮMYSL PROUKTY PLIKCE EXPERTIZY PRTNEŘI SERVIS Jednoduchý frekvenční měnič BB Co je jednoduchý frekvenční měnič BB? Jednoduché

Více

E[M]CONOMy. znamená: Nejenom výcvik, skutečná akce! CONCEPT MILL 250. CNC výcvik s průmyslovým výkonem

E[M]CONOMy. znamená: Nejenom výcvik, skutečná akce! CONCEPT MILL 250. CNC výcvik s průmyslovým výkonem [ E[M]CONOMy ] znamená: Nejenom výcvik, skutečná akce! CONCEPT MILL 250 CNC výcvik s průmyslovým výkonem Concept MILL 250 To je výcvik na maximální úrovni, s hlavním pohonem o výkonu 7kW, zásobníkem nástrojů

Více

PIONEER Kvalitní a cenově dostupný souřadnicový měřící stroj

PIONEER Kvalitní a cenově dostupný souřadnicový měřící stroj PIONEER Kvalitní a cenově dostupný souřadnicový měřící stroj Coordinate Measuring Machines www.sheffieldmeasurement.com PIONEER... PIONEER je ideální volbou pro zákazníky, kteří kupují jejich první souřadnicový

Více

VTC-40. Japonská stolová vertikální frézovací, vrtací a závitovací centra s kuželem vel. 40 OBRÁBĚCÍ STROJE

VTC-40. Japonská stolová vertikální frézovací, vrtací a závitovací centra s kuželem vel. 40 OBRÁBĚCÍ STROJE OBRÁBĚCÍ STROJE Japonská stolová vertikální frézovací, vrtací a závitovací centra s kuželem vel. 40 VTC-40 VTC-40a VTC-40b Rychloposuvy 48 m.min -1 Výměna nástroje 1,2 s Synchronizované závitování při

Více

ELVAC a.s. ELVAC SOLUTIONS Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ

ELVAC a.s. ELVAC SOLUTIONS Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS ELVAC a.s. Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ STROJNÍ INŽENÝRING ŘEŠENÍ, PRODUKTY A SLUŽBY ROBOTIKA Poskytujeme inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti jednoúčelových

Více

THE FACTORY AUTOMATION COMPANY. Roboty. Přehled produktů

THE FACTORY AUTOMATION COMPANY. Roboty. Přehled produktů THE FACTORY AUTOMATION COMPANY Roboty Přehled produktů OD NEJMENŠÍCH PO NEJSILNĚJŠÍ M-1 M-2 M-3 LR Mate M-430 M-10 M-20 M-710 CR-35 P-250 R-1000 R-2000 M-410 M-900 M-2000 100% FANUC FANUC nabízí nejširší

Více

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou vzdálenou kontrolu

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI CZ

PROFIL SPOLEČNOSTI CZ CZ PROFIL SPOLEČNOSTI ZAJIŠTĚNÍ VAŠÍ VÝROBNÍ KAPACITY Pokud dnes někdo chce hospodárně a spolehlivě vyrábět kabelovou konfekci, může to provést pouze pomocí moderní strojní technologie. Thonauer nabízí

Více

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI Přehled produktových řad OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru Výhody A DENÍ V DRÁZE V PLNÉM SPEKTRU B C D Přesná detekce v rozsahu mikrometrů E F OL1 je díky svému 10 mm širokému světelnému pásu s

Více

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 Naše široká nabídka řezaček spár zahrnuje výkonné pily na podlahy, příjezdové

Více

SICK AG WHITEPAPER BEZPEČNÁ ROBOTIKA BEZPEČNOST VE SPOLUPRACUJÍCÍCH ROBOTICKÝCH SYSTÉMECH

SICK AG WHITEPAPER BEZPEČNÁ ROBOTIKA BEZPEČNOST VE SPOLUPRACUJÍCÍCH ROBOTICKÝCH SYSTÉMECH SICK AG WHITEPAPER BEZPEČNÁ ROBOTIKA BEZPEČNOST VE SPOLUPRACUJÍCÍCH ROBOTICKÝCH SYSTÉMECH 2018-06 AUTOŘI Fanny Platbrood Product Manager Industrial Safety, Marketing & Sales u společnosti SICK AG ve Waldkirchu

Více

customer first našich 5 příslibů pro servis! Špičková kvalita za férové ceny. Slibujeme! repase nižší náklady na servis nejlepší ceny náhradních dílů

customer first našich 5 příslibů pro servis! Špičková kvalita za férové ceny. Slibujeme! repase nižší náklady na servis nejlepší ceny náhradních dílů dmg mori lifecycle services customer first našich 5 příslibů pro servis! 1 2 3 4 5 nejlepší ceny náhradních dílů nejlepší ceny servisu vřeten nižší náklady na servis náš ochranný štít pro vaši produktivitu

Více

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq INTELIGENTNÍ OCHRANA PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU safetyiq: VYŠŠÍ

Více

RED LINE KOMPLETNÍ STROJE PRO ŘEZÁNÍ VYSOKOTLAKÝM VODNÍM PAPRSKEM

RED LINE KOMPLETNÍ STROJE PRO ŘEZÁNÍ VYSOKOTLAKÝM VODNÍM PAPRSKEM KOMPLETNÍ STROJE PRO ŘEZÁNÍ VYSOKOTLAKÝM VODNÍM PAPRSKEM CNC stoly Red Line jsou špičková řada, která umožňuje nejširší možnou konfiguraci splňující potřeby zákazníků a zároveň nabízí možnost veškerých

Více

ZÁVĚSNÁ RAMENA A POJEZDY

ZÁVĚSNÁ RAMENA A POJEZDY ZÁVĚSNÁ RAMENA A POJEZDY Závěsná ramena SICOARMS jsou ideálním řešením pro zajištění snadné a rychlé dostupnosti všech typů pracovního nářadí používané v každém moderním výrobním podniku. Ramena SICOARMS

Více

VC-608/ VC-610/711 CNC vertikální obráběcí centrum

VC-608/ VC-610/711 CNC vertikální obráběcí centrum VC-608/ VC-610/711 CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro přesné obrábění forem a náročných kontur - Vysokorychlostní obrábění 12.000 20.000 ot/min - Ergonomický design a komfortní obsluha - Systém

Více

AUTOMATICKÝ TRANSPORTNÍ SYSTÉM LEO. Radim Špidlen, Martin Hynčica

AUTOMATICKÝ TRANSPORTNÍ SYSTÉM LEO. Radim Špidlen, Martin Hynčica AUTOMATICKÝ TRANSPORTNÍ SYSTÉM LEO Radim Špidlen, Martin Hynčica AUTOMATIZACE AUTOMATIZOVANÁ PŘEPRAVA DŮVODY PRO IMPLEMENTACI VÝHODY Z NASAZENÍ ZVÝŠENÍ EFEKTIVITY STÁVAJÍCÍCH PROCESŮ V LOGISTICE REDUKCE

Více

PRODUKTY HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST.

PRODUKTY HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST. HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG PRODUKTY 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST. Naše kompletní řada kladiv nabízí vysokou kvalitu a špičkové produkty, které jsou spolehlivé, odolné a zkonstruované pro optimální

Více

Inteligentní správa senzorů pro pivovarnické procesy

Inteligentní správa senzorů pro pivovarnické procesy Inteligentní správa senzorů pro pivovarnické procesy Inteligentní správa senzorů Inteligentní správa senzorů, nebo jednoduše ISM (Intelligent Sensor Management), je digitální technologie pro přímé procesněanalytické

Více

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11 SCK Vzduchové kompresory SCK 3-40 & Allegro 8-11 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

Hiab 211W Nosnost 21 tm

Hiab 211W Nosnost 21 tm Hiab 211W Nosnost 21 tm Informační brožura o výrobku Další usnadnění recyklace Rychlý a kompaktní Hiab XS 211W HiPro je 21tm jeřáb optimalizovaný pro lehké aplikace při recyklaci materiálů a dokonalá

Více

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE MSM 30-75 kw Olejem mazané šroubové kompresory Kompresory z řady MSM s příkony od 30 do 75 kw se vyznačují zejména vysokým výkonem a malou zastavěnou plochou. Uživatelské benefity Vysoký objemový průtok

Více

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách.

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách. ALLIGATOR sens.it Programovatelný senzor tlaku v pneumatikách. Evropská komise se rozhodla zavést monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS), ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu, stejně jako ke snížení

Více

On-line datový list. DWS Pallet SYSTÉMY TRACK AND TRACE

On-line datový list. DWS Pallet SYSTÉMY TRACK AND TRACE On-line datový list A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti MTBF Výluky Schopnost kalibrace Aplikace Mechanika/elektrika Rozměry, systém (d š v) Rozměry, systém (d š v)

Více

Aplikace. zákaznická řešení TOX PRESSOTECHNIK. TOX -Clinching Spojování. Montáž. Zalisování. Nýtování. Děrování. Značení. Upínání. Lisování.

Aplikace. zákaznická řešení TOX PRESSOTECHNIK. TOX -Clinching Spojování. Montáž. Zalisování. Nýtování. Děrování. Značení. Upínání. Lisování. Aplikace TOX -Clinching Spojování Montáž Zalisování TOX PRESSOTECHNIK zákaznická řešení Nýtování Děrování Značení Upínání Lisování Ohýbání TOX -Systémová řešení Modulární pohony TOX -Powerpackage energeticky

Více

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first.

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first. ENGEL e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu be the first. Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou

Více

On-line datový list VISIC100SF TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY

On-line datový list VISIC100SF TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY On-line datový list VISIC100SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. VISIC100SF Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily 2 Bystar L velký, přesný a autonomní Vzhledem k velikosti pracovní oblasti překračují univerzálně

Více

On-line datový list. Combiprobe CP100 SYSTÉMY CEMS

On-line datový list. Combiprobe CP100 SYSTÉMY CEMS On-line datový list Combiprobe CP100 B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Combiprobe CP100 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané

Více

Plně integrovaný plug & play vizuální systém 2D, 2½D a 3D

Plně integrovaný plug & play vizuální systém 2D, 2½D a 3D THE FACTORY AUTOMATION COMPANY irvision Plně integrovaný plug & play vizuální systém 2D, 2½D a 3D Efektivní nástroj pro vyšší produktivitu WWW.FANUC.CZ Inteligentní automatizace 100% FANUC Multirobotické

Více

Jednoduše bezpečný. Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET

Jednoduše bezpečný. Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET Jednoduše bezpečný Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET Bezpečnostní zámek CET CET kombinuje princip mechanického zamykání s elektronicky kódovaným aktuátorem. Všestranný Zámky CET se používají pro

Více

RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost

RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost MODULÁRNÍ SYSTÉM BEZPEČNOST PROCESU SILNY VYKON VYSOKÁ ŽIVOTNOST HOSPODÁRNOST Vysoce výkonné pily, které se přizpůsobí budoucnosti. Vysoká životnost

Více

Technická specifikace. PRAECISA série PS Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E.

Technická specifikace. PRAECISA série PS Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E. Technická specifikace PRAECISA série PS Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E. Vlastnosti a charakteristika ohraňovacích lisů série PS Ohraňovací lisy G.A.D.E. PRAECISA série PS Ohraňovací lisy PRAECISA

Více

On-line datový list. DWS Pallet SYSTÉMY TRACK AND TRACE

On-line datový list. DWS Pallet SYSTÉMY TRACK AND TRACE On-line datový list DWS Pallet A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti MTBF Výluky Schopnost kalibrace Aplikace Výkon Rychlost osy měření Maximální velikost objektu Minimální

Více

TMV 720A. CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 720A. CNC vertikální obráběcí centrum TMV-720 A CNC vertikální obráběcí centrum Typ Pracovní stůl (D x Š) TMV 720A 800 x 480 mm - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů Rychlá výměna nástroje 3 sec, s řezu do řezu 4

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Sonetto Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Dědictví značky ALUP Název firmy založené v roce 1923 v německém Köngenu byl odvozen od produktů pro automobilový průmysl, které byly vyráběny v malé mechanické

Více

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci efficiency in laser cutting BySpeed Pro Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci 2 BySpeed Pro dynamické, efektivní, nepostradatelné BySpeed Pro je dynamický úsporný balíček pro maximální

Více

Spolehlivost a efektivita bez kompromisů

Spolehlivost a efektivita bez kompromisů 01 CZ Spolehlivost a efektivita bez kompromisů Rotační šroubové kompresory Prémiová konstrukce kompresoru L02 - L05 Stanice AIRSTATION řady L Vysoká spolehlivost nízké servisní náklady Řada L od společnosti

Více

On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 PLYNOMĚR

On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 PLYNOMĚR On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC30 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

ZÁKLADY ROBOTIKY Zajímavosti z průmyslové robotiky Příklady návrhu robotické buňky

ZÁKLADY ROBOTIKY Zajímavosti z průmyslové robotiky Příklady návrhu robotické buňky ZÁKLADY ROBOTIKY Zajímavosti z průmyslové iky Příklady návrhu ické buňky Ing. Josef Černohorský, Ph.D. TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií Tento materiál

Více

ARC Mate 100iB. Základní popis. Options. Vlastnosti. Výhody

ARC Mate 100iB. Základní popis. Options. Vlastnosti. Výhody ARC Mate 100iB Základní popis ARC Mate 100iB je šestiosový, modulárně konstruovaný robot, poháněný elektrickými servopohony. Je navržen pro přesné a velmi rychlé aplikace svařování a řezání. Díky své jednoduché

Více

Učení při výrobě. Concept turn 450. CNC výcvik s průmyslovým výkonem

Učení při výrobě. Concept turn 450. CNC výcvik s průmyslovým výkonem [ To je ] E[M]CONOMy: Učení při výrobě. Concept turn 450 CNC výcvik s průmyslovým výkonem Concept TURN 450 Nový rozměr CNC výcviku vhodný pro průmyslové účely. Stroj je vybaven osou C, poháněnými nástroji

Více

Rámcová nabídka. Robotické pracoviště pro prototypové řezání 2D a 3D plechů. OBSAH Nabídky. Technické řešení... 2

Rámcová nabídka. Robotické pracoviště pro prototypové řezání 2D a 3D plechů. OBSAH Nabídky. Technické řešení... 2 Rámcová nabídka Robotické pracoviště pro prototypové řezání 2D a 3D plechů Číslo nabídky: Zákazník: Kontaktní údaje: Dodavatel: NAV0019/2016 LASCAM Systems, s.r.o. OBSAH Nabídky Technické řešení... 2 Popis

Více

Školou k jednoduchosti

Školou k jednoduchosti Školení Lenze Školou k jednoduchosti Je to tak jednoduché. 1 Rozvíjet nápady Chcete postavit nejlepší stroj a máte již první nápady? Potom je s námi zachyťte na papír: od malých inovačních kroků až ke

Více