CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME"

Transkript

1 ZPRAVODAJ CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME Milí přátelé, duben až červen byly velice nabité měsíce, a proto se vám ozýváme teprve nyní, zato s též velice nabitým zpravodajem. Pokud jsme se spolu na některé z akcí setkali, neváhejte a napište nám třeba na Facebook, budeme moc rádi za vaši interakci. ČERVEN 2018 DEN RODINY WOMEN FOR WOMEN CO NÁS ČEKÁ Den rodiny Letos již potřetí proběhl Den rodiny. V sobotu 19. května v Havlíčkových sadech jsme pro vás připravili bohatý program plný her a zábavy a k tomu také spousty dobrého občerstvení. Vstup na atrakce i na celou akci byl tradičně zdarma, to aby si krásný den mohly užít všechny rodiny. Dnem provázeli Václav Upír Krejčí a Josef Vágner, zpívalo se a tančilo, kouzlilo a cvičilo, předávaly se výhry a všechny ztracené děti se předaly zpět svým rodičům :-). Po jídle ze stánků se jen zaprášilo (a zavonělo) a my věříme, že všech 8000 návštěvníků už nyní zná projekt Obědy pro děti, na jehož propagaci byl letošní Den rodiny orientován. Rodinný pobyt V půlce srpna se chystáme naše maminky s dětmi vyvézt do krásné krkonošské přírody. Čeká na nás 7 akčních dní pod heslem Jumanji. Zde se prokazuje statečnost našich klientek a jejich ratolestí, jelikož kdo jste viděl tento takřka hororový příběh, víte, že Jumanji je hra pouze pro ty, kteří se nebojí čelit velkým výzvám a nebezpečím. A neměl by ji začínat hrát nikdo, kdo ji nemá v plánu dohrát, což je v našem případě 29 maminek a 53 dětí. Tak nám držte palce, protože následky této hry zmizí, teprve pokud dosáhneme Jumanji a podaří se nám zvolat toto jméno.

2 OBĚDY PRO DĚTI S projektem Obědy pro děti obědvalo ke konci školního roku, tj. k , 6912 dětí z 876 základních škol a školních jídelen z celé České republiky. DĚKUJEME ZA VAŠI PODPORU! Počet ZŠ/ŠJ Počet dětí Live Nation Czech Republic, s. r. o. / Metallica dubna, v rámci svého evropského turné 2. WorldWired tour, americká skupina Metallica nejen naplnila k prasknutí O2 Arénu, ale zároveň svým neuvěřitelně štědrým darem naplní dětských bříšek. Na transparentní účet dorazilo Kč. Darujme.cz Nově je možnost přispět na Obědy pro děti také přes: Darujme.cz je řešení a platforma pro online dárcovství v České republice. Stojí za ním jedna z velkých českých soukromých nadací Nadace Via a vzniklo v roce 2010 v rámci programu Rok Jinak Nadace Vodafone Česká republika. Prostřednictvím dárcovské výzvy jsme obdrželi na Obědy pro děti krásnou částku 587 eur. Děkujeme všem podporovatelům této výzvy a dárcům spolu s organizátory! Pan Riccardo z LaCollezione a pan Albert z GoFit.io, který za Obědy běžel Prague Marathon dne 6. 5.!

3 OBĚDY PRO DĚTI Divadlo Gong Kristýna Pavlatová z divadla Gong přišla s úžasným nápadem, jak podpořit a propojit náš projekt a jejich divadlo tento nápad má název Šátek s příběhem. Tato charitativní akce byla zahájena v březnu 2017 a od té doby návštěvníci přinášejí své odložené šátky či šály, jejichž příběhy pošlou dál tak, že je věnují Obecnímu domu ve Vysočanech na dobročinné účely. Chcete udělat totéž? Šátky můžete přinášet kdykoli během roku, aby byly vystaveny na prodej v kanceláři kurzů, Jandova 4, Praha 9. Tam také můžete u kávy sdělit příběh, který se k vašemu šátku váže, tento příběh bude zaznamenán a poslán s šátkem dál. Šátky jsou prodávány za 30 či 50 Kč. Žádosti pro školní rok 2018/19 Proběhly pečlivé přípravy pro zahájení nového školního roku 2018/19 a přijímání e-žádostí je v plném proudu. V online aplikaci Obědy pro děti přijímáme od do žádosti na celý školní rok 2018/19. Poté budeme přijímat žádosti na období kalendářního roku 2019 školní rok 2018/19. GDPR Od 25. května platí i pro nás tato nová legislativa EU a my se jí samozřejmě řídíme, abychom chránili osobní data našich malých i velkých klientů. Více naleznete zde: Podle nové legislativy jsme připravili pár novinek v postupu vyplnění e-žádostí: Poděkování Zjedné středočeské ZŠ nám přišel krásný , rádi bychom se o pár řádků z něj s vámi podělili. Moc bych Vám a Vaší organizaci chtěla vyjádřit díky. Asi úplně za to, že vůbec existuje taková organizace, za to, že umožňujete novým školám zapojení do projektu jednoduše a rychle, za to, že jste byly (všechny, s kterými jsem mluvila) ochotné a nápomocné při každém kroku. Neutěšené rodinné zázemí má na děti dopad větší, než by mnozí tušili, a to hlavně (když opominu lajdáckou přípravu do školy) z hlediska tvoření sociálních vazeb. To, že budou moci jít se spolužáky na oběd a věřte mi, že tyto děti budou mít tento oběd jako jediné denní teplé jídlo bude pro ně velice důležité z hlediska zapojení se do kolektivu, který jim v mnoha případech není nakloněn.

4 AKTIVITY VZDĚLÁVÁME SE Mezioborové setkání možnosti a limity naší práce dubna jsme byly pozvané, naší spolupracující organizací Acorus, která se zaměřuje na práci 5. s osobami ohroženými domácím násilím, na interdisciplinární setkání nad velice zajímavým tématem. Kam ještě naše podpora může dosáhnut a kde už naše možnosti končí a proč? Jaké a čí jsou limity? Co ve vašem povolání limituje vás? Nebo vás ve vás? Nedělní setkání dubna jsme pro maminky a jejich děti z Programu 29. podporovaného bydlení a psychosociální pomoci připravili výtvarné odpoledne. Pod vedením jedné z maminek jsme se naučili techniku DECOUPAGE, jíž jsme si vytvořili nádherné krabičky na poklady a zútulnění domovů. června jsme měli další nedělní setkání. Tentokrát jsme se 24. vydali objevovat záhady Čimického a Ďáblického háje. 1. záhada jak jsme se uprostřed Prahy objevili v lese? Rozhodli jsme se, že dětem pomůžeme rozlousknout tyto záhady pomocí stopovačky neboli šipkované. Opět se přípravy ujala jedna z našich šikovných maminek a nedělní odpoledne plné zábavy, spolupráce, úkolů, honu za poznáním a odměn mohlo začít. Závěrečné překvapení si děti našly u plácku s ohništěm, kde jsme si společně všichni opekli buřtový poklad. Semináře finanční gramotnosti května jsme ve spolupráci s naším finančním poradcem Ing. Martinem Kušmirkem 24. MBA zahájili soubor seminářů FINANČNÍ GRAMOTNOSTI. Naše klientky mají možnost jednou měsíčně načerpat velice důležité informace o tom, jak vést rodinné finance tak, aby se již nadobro vyvarovaly chyb, které je stály i několik let strádání. Kurz asertivity jako efektivního způsobu komunikace v sociálních službách Nejen naše klientky se vzdělávají, ale i my myslíme na zlepšování našich služeb prostřednictvím čerpání moudrostí od moudrých, abychom je mohly zase šířit dále a být stále lepšími ve svém oboru. Tentokrát jsme se spolu s lektorkou vzdělávací agentury Seduca zaměřily na téma asertivní komunikace. Toto téma je ošemetné v tom, že mnohdy máme pocit, že jej přece známe, ale když přijde na věc a je potřeba vyřešit nepříjemnou situaci, asertivita jako by zrovna odletěla na dovolenou.

5 INOVUJEME Nový koncept vzdělávacích programů Sjarem přišla nová míza i do vzdělávacích programů. Nyní můžete vstoupit do každého z našich tří programů nezávisle na sobě a projít si je v libovolném pořadí. Ačkoli se zvedly ceny za účast, v porovnání s tržní cenou jakéhokoli podobného nedotovaného programu jsou stále velice příznivé. Podzimní běh začínáme první týden v říjnu a moc rády vás u nás uvítáme! Další bližší informace naleznete na našem webu: ROZŠIŘUJEME SE Školkohraní Hipodrom Most května se na mosteckém koňském závodišti konala akce, kde měly možnost ukázat děti 24. ze všech mateřských škol v Mostě, jaké nadání se v nich skrývá a jak šikovné mají paní učitelky. Nemohly jsme chybět, abychom je podpořily a zároveň představily své služby, které nyní nabízíme již i v severních Čechách v pobočce, kterou jsme otevřely pár dní po této akci. Nová pobočka Most června byla v severočeském Mostě slavnostně otevřena 1. naše pobočka. Bude zde poskytován náš Program podporovaného bydlení a psychosociální pomoci a vzdělávací program Vědomé rodičovství. Do konce roku 2018 bude k dispozici pro naše potencionální klientky 5 bytů. KULTURA PKO a Pavel Šporcl s Vojtěchem Spurným června nás Pražský komorní orchestr pozval na svůj 26. závěrečný koncert sezony 2017/2018. Jako hosty uvítal houslistu Pavla Šporcla a dirigenta Vojtěcha Spurného. Dvořákovu síň Rudolfina rozezněly nádherné tóny Schuberta a Brucha. A co my víme, třeba to mohly být právě ty první tóny, které přivedou některé z našich dětí v sále k hudebnímu vzdělání.

6 DALŠÍ UDÁLOSTI Finále České Miss června jsme v Ostravě držely palce finalistkám České MISS, neboť stále pokraču- 2. jeme ve společném partnerství krásy a pomoci. Lea Šteflíčková a její kolegyně s námi jedou i letos na letní rodinný pobyt. Helpfair Veletrh sociálních služeb hl. m. Prahy června jsme se, s ostatními sociálními službami z celé ČR, setkaly a propagovaly své 7. programy na pražském Střeleckém ostrově. Bylo krásně a návštěvníci i kolegové z oboru byli velice milí. Pokud jsme se zde nesetkali letos, určitě přijďte příští rok, nejen že se dozvíte něco užitečného, ale občerstvení zde prodávali za ¼ běžné ceny :-). Slavnostní graduace června zakončily naše účastnice úspěšně 19. po třech měsících vzdělávací kurz The Bridge. Ještě jednou gratulujeme, všechny krásně rozkvetly! Je k nevíře, jak nabytá sebedůvěra vynese vnitřní krásu navenek přijďte se přesvědčit i vy! Přeji vám krásné a pohodové letní dny. Za WOMEN FOR WOMEN, o. p. s. Ivana Tykač, ředitelka

CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME

CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME ZPRAVODAJ CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME Milí příznivci WOMEN FOR WOMEN, LEDEN ÚNOR 2017 rádi bychom Vás informovali o tom, co k nám do organizace přinesl nový rok 2017. Zatím jsou to samé dobré zprávy.

Více

CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME

CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME ZPRAVODAJ CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME Milí příznivci WOMEN FOR WOMEN, DUBEN 2017 rádi bychom se s vámi podělili o dubnové aktuality. V první řadě bychom chtěli představit nové logo WOMEN FOR WOMEN,

Více

Zpravodaj. Naši milí přátelé, 2. narozeniny 2,2 mil. Kč. Zastoupení dětí, které byly zapojeny do projektu OPD. září

Zpravodaj. Naši milí přátelé, 2. narozeniny 2,2 mil. Kč. Zastoupení dětí, které byly zapojeny do projektu OPD. září Zpravodaj Co je u nás nového a co chystáme Naši milí přátelé, první měsíc školního roku 2015/2016 máme za sebou a doufáme, že se všem dětem vydařil. září 2015 2. narozeniny 2,2 mil. Kč Projekt Obědy pro

Více

Co je u nás nového a co chystáme

Co je u nás nového a co chystáme Zpravodaj Co je u nás nového a co chystáme Drazí přátelé, první měsíc nového roku máme za sebou a doufám, že jste jej prožili v klidu a dodrželi všechna svá předsevzetí. dyž mluvíme o lednu, věděli jste,

Více

Co je u nás nového a co chystáme

Co je u nás nového a co chystáme Zpravodaj Milí přátelé, Co je u nás nového a co chystáme čas velmi rychle plyne a další rok je za námi. Konec roku je vždy časem bilancování, nových předsevzetí a naděje, že nás a naše blízké nečeká nic

Více

Co je u nás nového a co chystáme

Co je u nás nového a co chystáme Zpravodaj Co je u nás nového a co chystáme duben Naši milí přátelé, určitě znáte rčení Březen za kamna vlezem, duben ještě tam budem. A jak to tak poslední dny v dubnu vypadalo, nejspíš tam zůstaneme i

Více

CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME

CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME ZPRAVODAJ CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME Milí příznivci WOMEN FOR WOMEN, ČERVEN 2017 rádi bychom se s vámi podělili o červnové aktuality z naší organizace. Předprázdninový měsíc patřil především slavnostní

Více

Co je u nás nového a co chystáme

Co je u nás nového a co chystáme Zpravodaj Co je u nás nového a co chystáme Naši milí přátelé, leden 2015 vítáme vás v novém roce a doufáme, že jste první měsíc prožili v poklidu a ve zdraví. My jsme po Novém roce navázali na naši práci

Více

Co je u nás nového a co chystáme

Co je u nás nového a co chystáme Zpravodaj Co je u nás nového a co chystáme Naši drazí přátelé, prázdniny jsou tu a léto začalo! My vždy jenom valíme oči, že už je další měsíc, a tak nějak se snažíme dát dohromady, co vše jsme za těch

Více

Co je u nás nového a co chystáme

Co je u nás nového a co chystáme Zpravodaj Co je u nás nového a co chystáme Drazí přátelé, děkujeme všem, kteří v projektu Obědy pro děti pomáhají s námi, neboť potřebných dětí je v naší republice opravdu mnoho. říjen 2015 1000 1500 Za

Více

Co je u nás nového a co chystáme

Co je u nás nového a co chystáme Zpravodaj Co je u nás nového a co chystáme Naši milí přátelé, ČERVEN doufám, že jste tento měsíc prožili příjemně. Prázdniny jsou za dveřmi a všichni jsme již v očekávání, jaké vysvědčení nám naše dítka

Více

CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME

CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME ZPRAVODAJ CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME Milí příznivci WOMEN FOR WOMEN, BŘEZEN 2017 rádi bychom vás informovali o čerstvých událostech u nás v organizaci. Měsíc březen se nesl ve znamení konferencí

Více

Nejdříve krátké ohlédnutí za akcemi z konce kalendářního roku.

Nejdříve krátké ohlédnutí za akcemi z konce kalendářního roku. Základní škola Ořech a její KFOŠ Nejdříve krátké ohlédnutí za akcemi z konce kalendářního roku. V pondělí 17. prosince to ráno s naším vánočním výletem do Prahy nevypadalo moc dobře. Pršelo. Vyjeli jsme

Více

CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME

CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME ZPRAVODAJ Milí přátelé, CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME ŘÍJEN 2018 říjen nám připomněl, jak krásné byly letní dny, ale také nám již donesl pravé podzimní sychravo. To však nic nemění na naší náladě. A

Více

CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME

CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME ZPRAVODAJ CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME Milí přátelé, prázdniny odtančily baletním krokem do babího léta a přidusal nám nový školní rok. A jak jsme si ve WOMEN FOR WOMEN užily druhý prázdninový měsíc?

Více

Co je u nás nového a co chystáme

Co je u nás nového a co chystáme Zpravodaj Milí přátelé, Co je u nás nového a co chystáme máme za sebou další měsíc roku 2016. Věděli jste, že letos je přestupný rok a únor má tím pádem o jeden den navíc? Jak jste využili těchto 24 hodin?

Více

Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá

Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá Prosinec - měsíc, kdy se děti asi nejvíce těší na Ježíška, přinesl do naší mateřské školy nejen povídání o předvánočních a vánočních zvycích, poslouchání a zpívání

Více

MISS ACADEMIA ČR 2008. Vážení přátelé,

MISS ACADEMIA ČR 2008. Vážení přátelé, MISS ACADEMIA ČR 2008 Vážení přátelé, studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pořádají další ročník soutěže MISS ACADEMIA ČR, ve kterém bude zvolena v pořadí už dvanáctá

Více

Menu pro firmy. Jak finančně podpořit Vážný zájem

Menu pro firmy. Jak finančně podpořit Vážný zájem Menu pro firmy Děkujeme, že uvažujete o podpoře Vážného zájmu. Šíříme vážnou hudbu, budujeme kulturní podhoubí, podporujeme sousedské vztahy, pomáháme studentům hudby, hrajeme pro seniory i ty nejmenší.

Více

Nadcházející události

Nadcházející události Červenec - Srpen 2016 Školní zpravodaj Úvodní slovo Vážení rodiče, učitelé a přátele Waldorfu, poslední víkend před zahájením školního roku se konal adaptační pobyt rodin budoucích prvňáčků. Jeho vyvrcholením

Více

Projekt Poradna Cesta těhotenstvím

Projekt Poradna Cesta těhotenstvím ZPRÁVA O ČINNOSTI Za období červenec září 2015 Milí přátelé, příznivci a dárci, do podzimních dnů bychom Vám chtěli nabídnout několik letních ohlédnutí za životem v našich projektech. Tyto projekty nabízí

Více

Závěrečná zpráva o realizaci projektu DobroDuch aneb Dobrovolníci v Domově důchodců Humpolec

Závěrečná zpráva o realizaci projektu DobroDuch aneb Dobrovolníci v Domově důchodců Humpolec Závěrečná zpráva o realizaci projektu DobroDuch aneb Dobrovolníci v Domově důchodců Humpolec Grantový program: Pro klienty, zaměření: Pro klienty Příjemce grantu a realizátor projektu: FOKUS Vysočina I.

Více

Aktuality z Centra Černý Most 09/10

Aktuality z Centra Černý Most 09/10 Aktuality z Centra Černý Most 09/10 Informace o stavbě nového CČM V další fázi příprav zcela nového Centra Černý Most se hlavní stavba rozšíří na podstatnou část stávajících parkovacích ploch (parkoviště

Více

Zpravodaj. Ovšem podzimní depresi podléhat jistě nebudeme a budeme. Paní Saša nám tento měsíc po finanční gramotnosti řekla:

Zpravodaj. Ovšem podzimní depresi podléhat jistě nebudeme a budeme. Paní Saša nám tento měsíc po finanční gramotnosti řekla: Zpravodaj Co je u nás nového a co chystáme Naši milí přátelé, říjen 2014 je čas, abychom se všichni začali připravovat na konec tohoto roku, neboť ten je pro všechny vždy dost náročný. Vždyť to známe.

Více

CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME

CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME ZPRAVODAJ CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME Milí přátelé, nový rok nám s sebou přinesl i nové kolegy, nové nápady a novou energii do žil. Šťastná jízda číslo 7 pro WOMEN FOR WOMEN právě začíná! LEDEN Číslování

Více

Co je u nás nového a co chystáme KVĚTEN

Co je u nás nového a co chystáme KVĚTEN Zpravodaj Milí přátelé, Co je u nás nového a co chystáme KVĚTEN jaro končí a léto máme přede dveřmi. Předzvěstí léta jsou i slohové práce a výtvory dětí, které dostáváme, buď jako poděkování od dětí, či

Více

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016 PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016 ÚNOR 2016 11.02.2016 - MASOPUST Dne 11.2.2016 v KD Muglinově byla pro seniory z domů s pečovatelskou službou a klubů důchodců připravena akce pod názvem Masopust. Akci zahájil

Více

STAŇTE SE HRDÝM PARTNEREM

STAŇTE SE HRDÝM PARTNEREM STAŇTE SE HRDÝM PARTNEREM Krásný den, rádi bychom Vás oslovili s nabídkou stát se hrdým partnerem 8. ročníku CELOREPUBLIKOVÝCH ZÁVODŮ KOČÁRKŮ ve sportovní chůzi, který se uskuteční v neděli 14. 4. 2019

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Butterfly-Aid za rok 2014. Motto: Naděje má křídla. Obecně prospěšné společnosti

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Butterfly-Aid za rok 2014. Motto: Naděje má křídla. Obecně prospěšné společnosti VÝROČNÍ ZPRÁVA Obecně prospěšné společnosti Butterfly-Aid za rok 2014 Motto: Naděje má křídla Obsah 1. Úvod - slovo ředitelky... 1 2. Struktura organizace... 1 3. Poslání... 2 4. Historie společnosti...

Více

Zpravodaj 1/2011. BULHARSKO Lozenec. BULHARSKO Carevo. Merlin, s all inclusive. Hermes, s all inclusive VELIKONOČNÍ NABÍDKA PRO ČLENY ABK:

Zpravodaj 1/2011. BULHARSKO Lozenec. BULHARSKO Carevo. Merlin, s all inclusive. Hermes, s all inclusive VELIKONOČNÍ NABÍDKA PRO ČLENY ABK: Vážení členové Alexandria bonus klubu, vítejte na stránkách jarního Zpravodaje ABK. Úvodem dovolte, abychom Vám popřáli krásné Velikonoce a příjemné prožití celého jara. Slunce již hřeje a tak je nejvyšší

Více

1. veletrh hraček na Vysočině 26. a 27. listopadu 2016 I DKO Jihlava

1. veletrh hraček na Vysočině 26. a 27. listopadu 2016 I DKO Jihlava 1. veletrh hraček na Vysočině 26. a 27. listopadu 2016 I DKO Jihlava Sleva 10% pro držitele VSTUPENKY v prodeji na webu www.vanocedetem.cz Dovolte nám, abychom se Vám představili. Jsme průvodci 1. veletrhu

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017 Občanské sdružení pro přátele, rodiče a děti s poruchou autistického spektra, Plzeň, Plzeňský kraj www.autismusprocit.cz NÁŠ TÝM! Irena Vítovcová Mgr. Alena Siváková Barbora

Více

INTERNETOVÝ HUDEBNĚMLÁDEŽNÍ OBČASNÍK ČÍSLO 2/2010

INTERNETOVÝ HUDEBNĚMLÁDEŽNÍ OBČASNÍK ČÍSLO 2/2010 INTERNETOVÝ HUDEBNĚMLÁDEŽNÍ OBČASNÍK ČÍSLO 2/2010 Přátelé a kamarádi! Druhé číslo hudebně-mládežních novin je tu! Dočtete se, jak proběhl náš hlavní festival Mladá Smetanova Litomyšl a co vás čeká na podzimním

Více

Co je u nás nového a co chystáme

Co je u nás nového a co chystáme Zpravodaj KVĚTEN 2014 Co je u nás nového a co chystáme Milé dámy a pánové, přejeme všem krásnou druhou polovinu jara a spoustu úžasných plánů na blížící se prázdniny. Děti ve škole finišují a prázdnin

Více

O Běhu pro život Charitativní projekt Běh pro život každoročně pořádá Nadační fond Tesco.

O Běhu pro život Charitativní projekt Běh pro život každoročně pořádá Nadační fond Tesco. Monitoring z akcí 2012 O Běhu pro život Charitativní projekt Běh pro život každoročně pořádá Nadační fond Tesco. Letošní, již pátý ročník, si dal za úkol pomoci dětem bez rodiny. V současnosti žije v České

Více

7.-8. číslo Zpravodaj Červenec-Srpen Domov. Srdce v dlaních

7.-8. číslo Zpravodaj Červenec-Srpen Domov. Srdce v dlaních 7.-8. číslo Zpravodaj Červenec-Srpen 2019 Domov Srdce v dlaních V měsíci září narozeniny slaví: 2. září Tomašová Jana 13. září Špidlenová Jadwiga 15. září Soukupová Ludmila 16. září Polidová Alena 19.

Více

CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME

CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME ZPRAVODAJ CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME Drazí čtenáři WOMEN FOR WOMEN, KVĚTEN 2017 rádi bychom se s vámi podělili o květnové aktuality z naší organizace. Májovým vrcholem pro nás byl DEN RODINY, který

Více

ÚNOR To to letí, začalo nám už 2. pololetí! A s ním již 3. projektový a oborový den, další ze zajímavých matematických workshopů, recitační soutěž a mnoho dalšího! MASOPUST V 1.A Ani v posledním zimním

Více

SOKOLSKÉ HRY BEZ HRANIC podtitul: ANI FOTBAL NÁM NENÍ CIZÍ INFORMACE / PROGRAM

SOKOLSKÉ HRY BEZ HRANIC podtitul: ANI FOTBAL NÁM NENÍ CIZÍ INFORMACE / PROGRAM INFORMACE / PROGRAM Termín konání: 14. 7. 16. 7. 2017 Místo: fotbalové hřiště Červené Janovice Cíl akce: - sportovní setkání družstev z obcí regionu a tělocvičných jednot Župy Tyršovy - oslavy 50 let fotbalového

Více

Obsah. 1. Úvodní slovo 2. Fair life o.s.

Obsah. 1. Úvodní slovo 2. Fair life o.s. Obsah 1. Úvodní slovo 2. Fair life o.s. 3. Cíle 4. Naše projekty 5. Biodožínky 6. Údaje o hospodaření v roce 2009 7. Plány na rok 2010 8. Poděkování partnerům 9. Slovo závěrem 10. Kontakt - 1 - 1. Úvodní

Více

A co se v listopadu událo?

A co se v listopadu událo? Zpravodaj Co je u nás nového a co chystáme Naši milí přátelé, rok 2015 se pomalu blíží ke svému konci. Doufáme, že pro Vás byl rokem příjemným a úspěšným. To, co se děje kolem nás, ovšem tak pozitivní

Více

KRÁSNÉ VÁNOCE. stories. prosinec. stories. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects

KRÁSNÉ VÁNOCE. stories. prosinec. stories. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects KRÁSNÉ VÁNOCE 16 prosinec 2015 architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects 1 PŘEHLED 4 EDITORIAL: KRÁSNÉ VÁNOCE 2015. ODPOJTE SE 5 TÉMA: ROK 2015 V NAŠEM ATELIÉRU 15 BYDLENÍ PODLE AKA 21

Více

Zápis z modulu 6 2. část v Chanovicích dne od hodin

Zápis z modulu 6 2. část v Chanovicích dne od hodin Projekt č. CZ.1.04/3.4.04/54.00223 Vytvoření sítě venkovských komunitních škol v Pošumaví místních partnerství zaměřených na prosazování rovných příležitostí žen a mužů Přítomni: viz prezenční listina

Více

Zpráva z pracovní cesty

Zpráva z pracovní cesty Zpráva z pracovní cesty Projekt: Erasmus +, 2015-1-CZ01-KA219-013831_1 Datum: 6. 2. 10. 2. 2017 Místo: Obchodní akademie, SOŠ a JŠ Hradec Králové Název akce: mezinárodní vzdělávací aktivita v Česku V týdnu

Více

Čtvrtletník naší dílny

Čtvrtletník naší dílny Významné události ze života naší dílny Realizujeme dva projekty z grantu na podporu realizace jednotlivých návrhových opatření 4. Komunitního plánu sociálních služeb města Litoměřice 2014 2017. Naše klientka

Více

IV.CELOSTÁTNÍ CHARITNÍ KONFERENCE

IV.CELOSTÁTNÍ CHARITNÍ KONFERENCE IV.CELOSTÁTNÍ CHARITNÍ KONFERENCE PLZEŇ 10. 11.11.2011 DLOUHODOBÁ PÉČE V POJETÍ CHARITY ANEB PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE FARNÍ CHARITA -20 LET NAŠÍ ORGANIZACE VE ZDRAVOTNÍ A SOCIÁLNÍCH SLUŢBÁCH Ředitelka Miloslava

Více

3. ročník veletrhu všeho pro děti 24. listopadu 2018 I DKO Jihlava stánků. návštěvníků. hodin hraní.

3. ročník veletrhu všeho pro děti 24. listopadu 2018 I DKO Jihlava stánků. návštěvníků. hodin hraní. 3. ročník veletrhu všeho pro děti 24. listopadu 2018 I DKO Jihlava www.vanocedetem.cz 40 5 000 9 100+ stánků návštěvníků hodin hraní soutěží Poslání projektu Vánoce Dětem Originalita Právě v dnešní době

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

NEWSLETTER - ÚNOR 2014

NEWSLETTER - ÚNOR 2014 NEWSLETTER - ÚNOR 2014 Drazí přátelé, jak už jistě víte, v Latinském kulturním centru se děje mnoho zajímavých akcí, rozhodli jsme se tedy vytvořit pro Vás tento informační newsletter, kde můžete najít

Více

ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014

ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014 ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014 V letošním školním roce se naše ZŠW Pardubice s podporou Magistrátu města Pardubic stala organizátorem tradičních olympijských her pro žáky pátých

Více

Úvodní slovo. Klub PMD, občanské sdružení Výroční zpráva 2009

Úvodní slovo. Klub PMD, občanské sdružení Výroční zpráva 2009 Výroční zpráva za rok 2009 Úvodní slovo... 1 Základní informace o sdružení... 2 Historie sdružení... 3 Poslání a cíle sdružení... 3 Akce v průběhu roku 2009 (počet akcí, dětí)... 4 Propagace sdružení...

Více

Tiskové zprávy a fotodokumentace k projektu CZ /0.0/0.0/16_009/ Odhalte naše tajemství / Odkryj nasze tajemnice

Tiskové zprávy a fotodokumentace k projektu CZ /0.0/0.0/16_009/ Odhalte naše tajemství / Odkryj nasze tajemnice Tiskové zprávy a fotodokumentace k projektu CZ.11.2.45/0.0/0.0/16_009/0000518 Odhalte naše tajemství / Odkryj nasze tajemnice Veletrh - Chorzow Dne 2. 6. 2018 se zástupci z místní akční skupiny RÝMAŘOVSKO,

Více

Menu pro mecenáše. Jak lze finančně podpořit Vážný zájem:

Menu pro mecenáše. Jak lze finančně podpořit Vážný zájem: Menu pro mecenáše Děkujeme, že máte Vážný zájem! Šíříme vážnou hudbu, budujeme kulturní podhoubí, podporujeme sousedské vztahy, pomáháme studentům hudby, hrajeme pro seniory i ty nejmenší. To vše je možné

Více

Trutnodráček březen 2015

Trutnodráček březen 2015 Trutnodráček březen 2015 MÍŠA OSLAVIL JEDENÁCTÉ NAROZENINY Jedenácté narozeniny jsme oslavili dortem, písničkou a milými dárečky. Přejeme Míšovi vše nejlepší do života, především pak stálou vnitřní radost.

Více

NYNÍ I VE STŘEDOČESKÉM KRAJI!

NYNÍ I VE STŘEDOČESKÉM KRAJI! NYNÍ I VE STŘEDOČESKÉM KRAJI! projekt Burza filantropie cesta k propojení veřejného, soukromého a neziskového sektoru Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. www.fondnno.cz

Více

V ROCE 2018 SE NÁM PODAŘILO

V ROCE 2018 SE NÁM PODAŘILO VÝROČNÍ ZPRÁVA 2018 Náš spolek vznikl spojením 4 maminek, kterým apolinářští neonatologové zachránili děti. Naši kluci Přéma (420g), Maty (730g), Tobík (800g) a Šíma (960g) by tu bez jejich báječné péče

Více

Sdružení VIA. Výroční zpráva 2005

Sdružení VIA. Výroční zpráva 2005 Sdružení VIA Výroční zpráva 2005 Úvodní slovo Milí přátelé, rádi bychom Vám na následujících stránkách představili Sdružení VIA neziskovou organizaci, která vznikla v listopadu 2005. Sdružení VIA bylo

Více

ŘEŠENÍ OTÁZEK SLADĚNÍ PRÁCE A RODINY A FLEXIBILNÍCH FOREM PRÁCE NA KOMUNÁLNÍ ÚROVNI Ing. Roman Celý DiS., 18.06.2015

ŘEŠENÍ OTÁZEK SLADĚNÍ PRÁCE A RODINY A FLEXIBILNÍCH FOREM PRÁCE NA KOMUNÁLNÍ ÚROVNI Ing. Roman Celý DiS., 18.06.2015 ŘEŠENÍ OTÁZEK SLADĚNÍ PRÁCE A RODINY A FLEXIBILNÍCH FOREM PRÁCE NA KOMUNÁLNÍ ÚROVNI Ing. Roman Celý DiS., 18.06.2015 Koncepce rodinné politiky Projekt Rozvoj regionální rodinné politiky Jihomoravského

Více

Naše vize. Naše poslání

Naše vize. Naše poslání Na základě žádosti o finanční podporu z OP LZZ získalo město Třebíč dotaci na projekt s názvem Vybudování koordinačního centra práce na dálku v Třebíči. Svoji činnost zahájilo Koordinační centrum 1. srpna

Více

XI. turnaj zdravotníků v malé kopané Sobota, 10. září 2005

XI. turnaj zdravotníků v malé kopané Sobota, 10. září 2005 XI. turnaj zdravotníků v malé kopané Sobota, 10. září 2005 Memoriál Jaroslava Valenty a Tomáše Poláčka Místo konání: SK Dynamo ZČE Plzeň Pořádají: Společnosti skupiny B. Braun Ú V O D N Í S L O V O Vážení

Více

PROJEKT UMÍM ŽÍT pro děti z dětského domova Senožaty

PROJEKT UMÍM ŽÍT pro děti z dětského domova Senožaty PROJEKT UMÍM ŽÍT pro děti z dětského domova Senožaty Projekt "UMÍM ŽÍT Kdo se účastnil: Štěpánka, Luboš, Martin, Tadeáš, Petruška, Maruška, Štěpánka Kde probíhal: na usedlosti Gerstein, Zálesí, Horní Krupá

Více

Česká společnost uživatelů otevřených systémů EurOpen.CZ Seminář EurOpen.CZ pro malé i velké

Česká společnost uživatelů otevřených systémů EurOpen.CZ Seminář EurOpen.CZ pro malé i velké Česká společnost uživatelů otevřených systémů EurOpen.CZ Seminář EurOpen.CZ pro malé i velké 8.září 9. září 2018 zámek Nečtiny Milé kolegyně, milí kolegové, milé děti, EurOpen se stará nejen o vzdělávání

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Cíle sdružení

VÝROČNÍ ZPRÁVA Cíle sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 Obsah : 1. Cíle sdružení 2. Zpráva o činnosti 3. Finanční zpráva 4. Koncepce sdružení a jeho cíle na rok 2011 5. Poděkování 6. Sídlo a kontakty Cíle sdružení Od 27.4.2009 jsme občanské

Více

Ročník: 2003 Číslo: 17. Občasník obce Jakubov u Moravských Budějovic

Ročník: 2003 Číslo: 17. Občasník obce Jakubov u Moravských Budějovic Ročník: 2003 Číslo: 17 Občasník obce Jakubov u Moravských Budějovic 1 Prázdninový pozdrav Není ani jediný kdo by neznal prázdniny, Němci, Maďaři, Slováci a Češi, každý z nás se na ně těší Letní slunce,

Více

CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME

CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME ZPRAVODAJ CO JE U NÁS NOVÉHO A CO CHYSTÁME Milí přátelé, rok 2016 utekl jako voda. Když jsme se teď ke konci roku probírali všemi aktivitami, akcemi a soutěžemi, které nám připomíná spousta fotek a videí,

Více

Domov Žlutý Petrklíč, z.s.

Domov Žlutý Petrklíč, z.s. Domov Žlutý Petrklíč, z.s. Výroční zpráva 2016 Kontaktní a identifikační údaje Název organizace: Domov Žlutý Petrklíč, z.s. Právní forma: zapsaný spolek Spolek Domov Žlutý Petrklíč je veden v spolkovém

Více

Zpráva o činnosti spolku

Zpráva o činnosti spolku Zpráva o činnosti spolku 2015/2016 Rada rodičů a přátel umění při Základní umělecké škole Viléma Petrželky, z.s. Edisonova 90 70030 Ostrava http://www.zusvpetrzelky.cz/rada-rodicu rada.zusvp@seznam.cz

Více

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili.

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili. Čas běží jako voda a vy držíte v ruce další dvojčíslo našich Kostkovaných novin! Listopad a prosinec patří tradičně mezi nejhezčí měsíce nejen ve školce :o) Hned první listopadový den nás čekala oslava,

Více

PARTNER DĚKUJEME VŠEM ZA PODPORU! ADVENT PLNÝ KŘÍDLENÍ 2017

PARTNER DĚKUJEME VŠEM ZA PODPORU! ADVENT PLNÝ KŘÍDLENÍ 2017 www.adventplnykridleni.cz facebook / křídlení nadační fond FOTOKNIHA 2017 Projekt má silný emoční náboj, je v něm uloženo mnoho dobrého. Sjednocuje zvláštně lidi, vytváří síť dobrovolníků a propojuje subjekty

Více

Hummer Camp 2011. II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora. Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20

Hummer Camp 2011. II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora. Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20 Hummer Camp 2011 II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20 O Tvrzi Tvrz HUMMER je stálý přírodní zábavní park ve středověkém stylu pro celou

Více

připojí s nabídkou programů, jak elektronicky, tak i do Zpravodaje Konice,

připojí s nabídkou programů, jak elektronicky, tak i do Zpravodaje Konice, červen 2017 DEN KONICKÉHO MUZEA SE SKVĚLE VYDAŘIL Chci poděkovat návštěvníkům za finanční příspěvky a všem ochotným spolupracovníkům včetně pohostinských podniků za jejich pracovní nedělní odpoledne. Velký

Více

BULLETIN. 174. Žofínské fórum. Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR

BULLETIN. 174. Žofínské fórum. Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR BULLETIN 174. Žofínské fórum Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR 16. prosince 2014 174. Žofínské fórum Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR 16. prosince 2014 Obsah: - Přednášející v hlavní

Více

Příští jede za: Závěrečná zpráva. Veletrh kariérních příležitostí pro náročné

Příští jede za: Závěrečná zpráva. Veletrh kariérních příležitostí pro náročné Příští jede za: rok Závěrečná zpráva c 2015 Veletrh kariérních příležitostí pro náročné Vážení účastníci, partneři a přátelé Career Days, jsem moc rád, že držíte v rukou tuto závěrečnou zprávu. Znamená

Více

Život města Vysoké Mýto Úterý, 17 Leden :30

Život města Vysoké Mýto Úterý, 17 Leden :30 Očekávání vánočních svátků jsme otevřeli povídáním o přípravě na radostné události a přemýšlením o tom, jak se máme dobře a v jak pěkné zemi žijeme. Rozhodli jsme se pro první dobrý skutek a navštívili

Více

PRO TEBE. mladé plody rostou na starých stromech. Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče.

PRO TEBE. mladé plody rostou na starých stromech. Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče. mladé plody rostou na starých stromech Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče. Ale kdo tvoří budoucnost těch osamělých, které rodiče nemají? Nebo těch, které rodiče opustili, ať z vlastní vůle

Více

V říjnu se zároveň můžete těšit na Soft skills Marathon 2 zaměřený na prezentační dovednosti!

V říjnu se zároveň můžete těšit na Soft skills Marathon 2 zaměřený na prezentační dovednosti! ÚVOD Vážení, jsme rádi, že jste se zúčastnili Soft Skills Marathonu, který se uskutečnil v sobotu 25. dubna 2015 v prostorách UNIFERu v Brně. Cílem této jednodenní akce bylo vštípit co největší množství

Více

- občanské sdružení pro pomoc náhradním rodinám se sídlem v Olomouci ZPRAVODAJ č. 16 (květen 2012)

- občanské sdružení pro pomoc náhradním rodinám se sídlem v Olomouci ZPRAVODAJ č. 16 (květen 2012) - občanské sdružení pro pomoc náhradním rodinám se sídlem v Olomouci ZPRAVODAJ č. 16 (květen 2012) Vážení členové občanského sdružení ISIS, vážení přátelé! Přinášíme Vám informace důležité pro řádný chod

Více

V pondělí 3. října 2016 Karel IV. očima dětí Výherci v kategorii jednotlivců jsou: Výherci v kategorii kolektivů jsou:

V pondělí 3. října 2016 Karel IV. očima dětí Výherci v kategorii jednotlivců jsou: Výherci v kategorii kolektivů jsou: V pondělí 3. října 2016 v 11 hodin proběhlo v Galerii výtvarného umění v Havlíčkově Brodě slavnostní vyhlášení výherců výtvarné soutěže Karel IV. očima dětí. A zároveň byla tak zahájena výstava k této

Více

Co je u nás nového a co chystáme

Co je u nás nového a co chystáme Zpravodaj Co je u nás nového a co chystáme Milí čtenáři, než jste se stihli všichni rozkoukat, je tady začátek září. Tedy prázdniny jsou již za námi, a pro ty školou povinné a pro vás začíná menší shon,

Více

5. března se uskutečnil Den v pyžamu. Tradice těchto bláznivých dnů byla obnovena po několika letech. Akci velmi pečlivě připravili zástupci školního

5. března se uskutečnil Den v pyžamu. Tradice těchto bláznivých dnů byla obnovena po několika letech. Akci velmi pečlivě připravili zástupci školního 5. března se uskutečnil Den v pyžamu. Tradice těchto bláznivých dnů byla obnovena po několika letech. Akci velmi pečlivě připravili zástupci školního parlamentu. Zodpovědně se na ni chystali také žáci

Více

Základní škola německo-českého porozumění a Gymnázium Thomase Manna, o.p.s. Prima Maturanti 2026

Základní škola německo-českého porozumění a Gymnázium Thomase Manna, o.p.s. Prima Maturanti 2026 Základní škola německo-českého porozumění a Gymnázium Thomase Manna, o.p.s. Prima 2017-2018 Maturanti 2026 1 Průběh dnešního setkání Představení Složka + papírování Informace: Stmelovací pobyt Harmonogram

Více

Zpravodaj. Zde se maminky dozvěděly informace o diagnostice problémů, Recepty měly velký úspěch a všichni si následně pochutnali.

Zpravodaj. Zde se maminky dozvěděly informace o diagnostice problémů, Recepty měly velký úspěch a všichni si následně pochutnali. Zpravodaj Milí přátelé, Co je u nás nového a co chystáme děti se tento měsíc naučily při hraní písničku s pohybem, která zní: Listopad, listopad, lísteček mi na dlaň spad. Zlatý lístek z javora, zima už

Více

Janáčkovo trio 2009. Jiří Pospíchal housle Marek Novák violoncello Markéta Janáčková klavír. www.janacektrio.cz

Janáčkovo trio 2009. Jiří Pospíchal housle Marek Novák violoncello Markéta Janáčková klavír. www.janacektrio.cz Janáčkovo trio 2009 Jiří Pospíchal housle Marek Novák violoncello Markéta Janáčková klavír www.janacektrio.cz Děkujeme Allianz pojišťovně, a.s., že nás v roce 2009 opět podpořila LEDEN - ÚNOR Na začátku

Více

obce Krajková Zpravodaj listopad - prosinec 2015 Advent v Krajkové

obce Krajková Zpravodaj listopad - prosinec 2015 Advent v Krajkové Zpravodaj listopad - prosinec 2015 obce Krajková Advent v Krajkové Období před Štědrým dnem je v naší obci tradičně doprovázeno akcemi pořádanými kulturní komisí. Zdobení perníčků perníčkování proběhlo

Více

1. Vznik a první krůčky OZP Akademie z.ú.

1. Vznik a první krůčky OZP Akademie z.ú. 1. Vznik a první krůčky OZP Akademie z.ú. Prioritou OZP Akademie z.ú. je porozumění specifickým potřebám hendikepovaných studentů. Z vlastních zkušeností, které jsme získali dlouhodobou prací s lidmi se

Více

Narozeniny v měsíci říjnu slaví: Pazourková Jana Sobínová Ludmila Havlík Milan Jelínková Vítězslava Böhmová Anna Hassmannová Jitka

Narozeniny v měsíci říjnu slaví: Pazourková Jana Sobínová Ludmila Havlík Milan Jelínková Vítězslava Böhmová Anna Hassmannová Jitka 22.číslo Zpravodaj Září 2015 Narozeniny v měsíci říjnu slaví: Pazourková Jana Sobínová Ludmila Havlík Milan Jelínková Vítězslava Böhmová Anna Hassmannová Jitka Kulturní program na měsíc říjen: 1.10.2015

Více

Nabídka k účasti na. 5. ročníku největší nezávislé tradingové akce. ve střední Evropě HLAVNÍ PARTNERSTVÍ. www.money-expo.cz

Nabídka k účasti na. 5. ročníku největší nezávislé tradingové akce. ve střední Evropě HLAVNÍ PARTNERSTVÍ. www.money-expo.cz Nabídka k účasti na 5. ročníku největší nezávislé tradingové akce ve střední Evropě HLAVNÍ PARTNERSTVÍ Plánovaný rozsah: 2 dny Termín: 17. - 18. duben 2015 Místo konání: Konferenční centrum City, Praha

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: bod programu: 10. 6. 2015 věc: Městská akce Malý Hamburk dopad na rozpočet: Bez dopadu zpracoval: Bc. Klára Bayerová, referentka OŠKSS předkládá: PhDr. Jana Műllerová,

Více

Domov Žlutý Petrklíč, z.s.

Domov Žlutý Petrklíč, z.s. Domov Žlutý Petrklíč, z.s. Výroční zpráva 2015 Kontaktní a identifikační údaje Název organizace: Domov Žlutý Petrklíč, z.s. Právní forma: zapsaný spolek Spolek Domov Žlutý Petrklíč je veden v spolkovém

Více

Podporujeme pečující rodiče a profesionály. Cílem je samostatnější dítě s handicapem a psychicky stabilní rodič/dospělý.

Podporujeme pečující rodiče a profesionály. Cílem je samostatnější dítě s handicapem a psychicky stabilní rodič/dospělý. Podporujeme pečující rodiče a profesionály. Cílem je samostatnější dítě s handicapem a psychicky stabilní rodič/dospělý. Alfa Human Service už od roku 2000 poskytuje podporu a vzdělávání: pečujícím rodičům

Více

Výroční zpráva 2010. Ekocentrum Podhoubí, o.s.

Výroční zpráva 2010. Ekocentrum Podhoubí, o.s. Výroční zpráva 2010 Ekocentrum Podhoubí, o.s. Poslání čím jsme užiteční? Poskytujeme školám nové, moderní, netradiční vzdělávání k odpovědnému chování člověka k životnímu prostředí. Jaké služby u nás školy

Více

Výroční zpráva

Výroční zpráva Výroční zpráva 2015 1 Statek, z. s. Spolek Statek, z. s., vznikl 4. 2. 2008. Sídlí v Podještědí, v obci Lesnovek, asi 30 km od Liberce. Aktivity však pořádá po celé republice. Hlavními předměty činnosti

Více

UČÍME O UPRCHLÍCÍCH 6 9 LET NÁVODY K ČINNOSTEM. Další materiály naleznete na unhcr.org/teaching-about-refugees 2017 UNHCR

UČÍME O UPRCHLÍCÍCH 6 9 LET NÁVODY K ČINNOSTEM. Další materiály naleznete na unhcr.org/teaching-about-refugees 2017 UNHCR UČÍME O UPRCHLÍCÍCH 6 9 LET NÁVODY K ČINNOSTEM Další materiály naleznete na unhcr.org/teaching-about-refugees 2017 UNHCR NEŽ ZAČNETE NEŽ ZAČNETE Poznámka o zapojení uprchlíků, žadatelů o azyl a migrantů

Více

Zápis ze společného jednání pracovních skupin

Zápis ze společného jednání pracovních skupin Zápis ze společného jednání pracovních skupin Datum konání: 9. 11. 2016 Místo konání: ÚMČ Praha 10, 1. patro, Zasedací sál Přítomni: viz příloha Za MČ Praha 10 přítomni: Mgr. Ondřej Počarovský, radní pro

Více

Archiv novinek WWW stránek za školní rok 2008-2009

Archiv novinek WWW stránek za školní rok 2008-2009 Archiv novinek WWW stránek za školní rok 2008-2009 SŠP a VOŠ, s. r. o. pracoviště Kroměříž 03.07.09 - Krásné prázdniny! Přejeme všem krásné prázdniny! Úřední hodiny v době prázdnin: - v pracovní dny 8.00

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Statek, o. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA Statek, o. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Statek, o. s. Hlavice - Lesnovek 1 463 48 Všelibice www.statek.org Email: Statek@Statek.org IČ: 22685227 Číslo účtu: 670100-2205634508/6210 Registrace MVČR, pod j. č. VS/1-1/70 310/08-R

Více

Newsletter Základní školy německo-českého porozumění

Newsletter Základní školy německo-českého porozumění Newsletter Základní školy německo-českého porozumění 9/2016 Vážení rodiče, v dnešním newsletteru najdete fotky z červnového divadelního představení v Paláci Hybernia Oma, Opa erzählt mal!, důležité termíny

Více

Výroční zpráva za školní rok 2010/2011. Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21

Výroční zpráva za školní rok 2010/2011. Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21 Výroční zpráva za školní rok 2010/2011 Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21 Část I. Základní charakteristika mateřské školy a/ Název školy: ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21, MŠ Mlýnská

Více

MAMUTÍ DVOJBOJ WORK IT OUT!

MAMUTÍ DVOJBOJ WORK IT OUT! MAMUTÍ DVOJBOJ WORK IT OUT! WWW.BRNOCONENI.CZ BRNO CO NENÍ JE TADY. UŽ ZASE! Právě držíte v ruce herní brožuru k třetímu kolu hry která je. Vážení občané rádi bychom vám prezentovali strategické projekty

Více