Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc"

Transkript

1 Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Č.j.: KUOK 8454/2017 SpZn: V Olomouci dne 23. ledna 2017 Vyřizuje: Ing. František Krpec tel.: fax: f.krpec@kr-olomoucky.cz OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ SPRÁVNÍHO ŘÍZENÍ A ŽÁDOST O VYDÁNÍ STANOVISKA Krajský úřad Olomouckého kraje, Odbor dopravy a silničního hospodářství (dále jen Krajský úřad), který podle ustanovení 40 odst. 3 písm. d) zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích (dále jen zákon o pozemních komunikacích) je příslušným silničním správním úřadem ve věcech silnic I. třídy na území Olomouckého kraje s výjimkou věcí, ve kterých rozhoduje Ministerstvo dopravy, obdržel dne žádost společnosti KARETA s.r.o., IČ: , se sídlem Krnovská 1877/51, Bruntál, zastoupené společností NVB LINE s.r.o., IČ: , se sídlem Cukrovar 716, Kvasice, o povolení úplné uzavírky silnice I/44 v km staničení 36,889-44,859 (úsek Kouty nad Desnou (1800 m za koncem obce) - Červenohorské sedlo (hranice okresů Šumperk a Jeseník)) v termínu od do Důvodem úplné uzavírky silnice je dokončení realizace stavby Silnice I/44 Červenohorské sedlo jih - stavební úpravy silnice I/44. Uvedeným dnem, kdy žádost došla Krajskému úřadu, bylo, v souladu s 44 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb., správního řádu (dále jen správní řád), zahájeno správní řízení, o čemž Vás, podle ustanovení 47 odst. 1 správního řádu, vyrozumíváme. Objízdná trasa po dobu úplné uzavírky silnice I/44 je stejná jako objízdná trasa po dobu uzavírky silnice I/44 v km staničení 36,889-44,859, která se uskutečnila v letech 2014, 2015 a 2016, a to takto: - směr Šumperk Jeseník (pro vozidla výšky do 3,9 m) ze Šumperka přes Bratrušov, Kopřivnou, Hanušovice, Jindřichov, Brannou, Ostružnou, Ramzovou a Lipovou-lázně do Jeseníku po silnicích II/446 (Šumperk - Hanušovice), II/369 (Hanušovice - Lipová-lázně) a I/60 (Lipoválázně - Jeseník) - směr Jeseník - Šumperk, včetně směru Jeseník - Velké Losiny (pro vozidla výšky do 3,9 m) z Jeseníku přes Lipovou-lázně, Ramzovou, Ostružnou a Brannou do Jindřichova po silnicích I/60 (Jeseník - Lipová Lázně) a II/369 (Lipová-lázně - Jindřichov)

2 trasa do Šumperka bude z Jindřichova vedena přes obce Hanušovice, Kopřivná a Bratrušov po silnicích II/369 (Jindřichov - Hanušovice) a II/446 (Hanušovice - Šumperk) trasa do Velkých Losin bude z Jindřichova vedena přes obce Pusté Žibřidovice a Žárová po silnici III/3697 (Jindřichov - Velké Losiny) - směr Jeseník - Šumperk a Šumperk - Jeseník (pro vozidla výšky nad 3,9 m) z Jeseníku do Bělé pod Pradědem po silnici I/44. Z Bělé pod Pradědem přes obce Vidly, Vrbno pod Pradědem, Karlovice, Široká Niva, Nové Heřminovy, Oborná, Bruntál, Malá Štáhle, Rýmařov, Stará Ves, Sobotín, Petrov nad Desnou do Rapotína po silnicích II/450 (Bělá pod Pradědem - Vidly), II/451 (Vidly - Vrbno pod Pradědem - Nové Heřminovy), I/45 (Nové Heřminovy - Bruntál) a I/11 (Bruntál - Rapotín). Z Rapotína po silnici I/44 do Šumperku. objížďka pro směr Šumperk - Jeseník bude vedena po stejné trase. Podle 24 odst. 2 zákona o pozemních komunikacích příslušný silniční správní úřad žádost projedná a) s vlastníkem pozemní komunikace, která má být uzavřena, a s vlastníkem pozemní komunikace, po níž má být vedena b) s obcí, na jejímž zastavěném území má být povolena uzavírka nebo nařízena c) s provozovatelem dráhy, jde-li o pozemní komunikaci, na níž je umístěna dráha, d) s Policií České republiky, má-li objízdná trasa vést po silnici, místní komunikaci nebo veřejně přístupné účelové komunikaci. Z výše uvedeného důvodu žádáme: - Ředitelství silnic a dálnic ČR, Správu Olomouc, která zastupuje vlastníka pozemní komunikace, která má být uzavřena, a pozemních komunikací, po nichž má být vedena - Ředitelství silnic a dálnic ČR, Správu Ostrava, která zastupuje vlastníka pozemních komunikací, po nichž má být vedena - Správu silnic Olomouckého kraje, příspěvkovou organizaci, která zastupuje vlastníka pozemních komunikací, po nichž má být vedena - Správu silnic Moravskoslezského kraje, příspěvkovou organizaci, která zastupuje vlastníka pozemních komunikací, po nichž má být vedena - město Šumperk, které je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - obec Bratrušov, která je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - obec Kopřivná, která je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - město Hanušovice, které je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena

3 - obec Jindřichov, která je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - obec Branná, která je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - obec Ostružná, která je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - obec Lipová Lázně, která je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - město Jeseník, které je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - obec Velké Losiny, která je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - obec Bělá pod Pradědem, která je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - město Vrbno pod Pradědem, které je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - obec Karlovice, která je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - obec Široká Niva, která je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - obec Nové Heřminovy, která je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - obec Oborná, která je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - město Bruntál, které je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - obec Malá Štáhle, která je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - město Rýmařov, které je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - obec Stará Ves, která je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - obec Sobotín, která je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - obec Petrov nad Desnou, která je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - obec Rapotín, která je obcí, na jejímž zastavěném území má být nařízena - Správu železniční dopravní cesty, s. o., Oblastní ředitelství Olomouc, které je provozovatelem dráhy umístěné na objízdné trase, - Správu železniční dopravní cesty, s. o., Oblastní ředitelství Ostrava, které je provozovatelem dráhy umístěné na objízdné trase,

4 - Svazek obcí údolí Desné, které je provozovatelem dráhy umístěné na objízdné trase, - Policii České republiky, Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje, územní odbor Šumperk, dopravní inspektorát, - Policii České republiky, Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje, územní odbor Jeseník, dopravní inspektorát, - Policii České republiky, Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje, územní odbor Bruntál, dopravní inspektorát, o stanovisko k projednávané úplné uzavírce silnice I/44 a objížďce, a to ve lhůtě nejpozději do 15 dnů ode dne doručení této písemnosti. V souladu s ustanovením 36 odst. 1 správního řádu jsou účastníci oprávněni navrhovat důkazy a činit jiné návrhy po celou dobu řízení až do doby vydání rozhodnutí; správní orgán může usnesením prohlásit, dokdy mohou účastníci činit své návrhy. Podle 36 odst. 2 správního řádu mají účastníci právo vyjádřit v řízení své stanovisko, a pokud o to požádají, poskytne jim správní orgán informace o řízení, nestanoví-li zákon jinak. Podle 36 odst. 3 správního řádu musí být účastníkům řízení před vydáním rozhodnutí ve věci dána možnost vyjádřit se k podkladům rozhodnutí; to se netýká žadatele, pokud se jeho žádosti v plném rozsahu vyhovuje, a účastníka, který se práva vyjádřit se k podkladům rozhodnutí vzdal Z výše uvedených důvodů žádáme účastníky řízení, pokud nebudou požadovat vyjádřit se k podkladům rozhodnutí před jeho vydáním ( 36 odst. 3 správního řádu), aby tuto skutečnost uvedli ve svém stanovisku. USNESENÍ Krajský úřad, podle 39 odst. 1 správního řádu určuje, že účastníci řízení ve věci povolení úplné uzavírky silnice I/44 v km staničení 36,889-44,859 v termínu , se mohou k projednávané uzavírce a objížďce vyjádřit, a to ve lhůtě nejpozději do 15 dnů ode dne doručení této písemnosti. O d ů v o d n ě n í Krajský úřad obdržel dne žádost společnosti KARETA s.r.o., IČ: , se sídlem Krnovská 1877/51, Bruntál, zastoupené společností NVB LINE s.r.o., IČ: , se sídlem Cukrovar 716, Kvasice, o povolení úplné uzavírky silnice I/44 v km staničení 36,889-44,859 (úsek Kouty nad Desnou (1800 m za koncem obce) - Červenohorské sedlo (hranice okresů Šumperk a Jeseník)) v termínu Důvodem úplné uzavírky silnice je dokončení realizace stavby Silnice I/44 Červenohorské sedlo jih - stavební úpravy silnice I/44. Účastníci řízení byli požádání o stanovisko k projednávané uzavírce silnice I/44 a objížďce. K vydání stanoviska se jim usnesením stanovila lhůta 15 dnů ode dne doručení příslušné písemnosti.

5 P o u č e n í o o d v o l á n í Proti tomuto usnesení se lze podle 76 odst. 5 Správního řádu odvolat do 15 dnů ode dne jeho doručení k Ministerstvu dopravy a to podáním učiněným u Krajského úřadu. Podle 76 odst. 5 Správního řádu odvolání nemá odkladný účinek. Příloha: situace - objízdné trasy situace uzavřeného úseku přechodná úprava provozu Mgr. František Pěruška zástupce vedoucího odboru Obdrží (účastníci řízení): 1. Ředitelství silnic a dálnic ČR, Správa Olomouc, Wolkerova 24a, Olomouc 2. Ředitelství silnic a dálnic ČR, Správa Ostrava, Mojmírovců 5, Ostrava 3. Správa silnic Olomouckého kraje, příspěvková organizace, Lipenská 120, Olomouc 4. Správa silnic Moravskoslezského kraje, příspěvková organizace, Úprkova 795/1, Ostrava 5. Město Šumperk nám. Míru 1, Šumperk 1 6. Obec Bratrušov, Bratrušov 176, Šumperk 7. Obec Kopřivná, Kopřivná 115, Hanušovice 8. Město Hanušovice, Hlavní 92, Hanušovice 9. Obec Jindřichov, Jindřichov 78, Jindřichov 10. Obec Branná, Branná 23, Branná 11. Obec Ostružná, Ostružná 135, Branná 12. Obec Lipová Lázně, Lipová Lázně 396, Lipová Lázně 13. Město Jeseník, Masarykovo nám. 167/1, Jeseník 14. Obec Velké Losiny, Rudé armády 321, Velké Losiny 15. Obec Bělá pod Pradědem, Domašov 381, Bělá pod Pradědem 16. Město Vrbno pod Pradědem, Nádražní 389, Vrbno pod Pradědem 17. Obec Karlovice, Karlovice 138, Karlovice 18. Obec Široká Niva, Široká Niva 79, Bruntál Obec Nové Heřminovy, Nové Heřminovy 122, Bruntál Obec Oborná, Oborná 80, Bruntál Město Bruntál, Nádražní 994/20, Bruntál Obec Malá Štáhle, Malá Štáhle 26, Rýmařov 23. Město Rýmařov, nám. Míru 1, Rýmařov 24. Obec Stará Ves, Dlouhá 287/32, Rýmařov 25. Obec Sobotín, Sobotín 89, Sobotín 26. Obec Petrov nad Desnou, Petrov nad Desnou 156, Petrov nad Desnou 27. Obec Rapotín, Družstevní 125, Rapotín

6 28. Správa železniční dopravní cesty, s.o., Oblastní ředitelství Olomouc, Nerudova Olomouc 29. Správa železniční dopravní cesty, s.o., Oblastní ředitelství Ostrava, Muglinovská 1038/5, Ostrava 30. Svazek obcí údolí Desné, Družstevní 125, Rapotín Dále obdrží: 31. Policie České republiky, Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje, územní odbor Šumperk, dopravní inspektorát, Havlíčkova 8, Šumperk 32. Policie České republiky, Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje, územní odbor Jeseník, dopravní inspektorát, ul. Moravská 780/4, Jeseník 33. Policie České republiky, Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje, územní odbor Bruntál, dopravní inspektorát, Partyzánská 7, Bruntál Na vědomí: 34. Obec Loučná nad Desnou, Loučná nad Desnou č.p. 57, Loučná nad Desnou 35. Krajský úřad Olomouckého kraje, Odbor dopravy a silničního hospodářství, oddělení veřejné dopravy, Jeremenkova 40a, Olomouc 36. Krajský úřad Moravskoslezského kraje, Odbor dopravy, 28. října 117, Ostrava 37. Městský úřad Šumperk, Odbor dopravy, nám. Míru 1, Šumperk 38. Městský úřad Jeseník, Odbor dopravy a silničního hospodářství, K. Čapka 10/1147, Jeseník 39. Městský úřad Bruntál, Odbor životního prostředí, silničního hospodářství a zemědělství, Nádražní 994/20, Bruntál 40. Městský úřad Rýmařov, Odbor dopravy a silničního hospodářství, náměstí Míru 230/1, Rýmařov 41. Policie České republiky, Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje, odbor služby dopravní policie, tř. Kosmonautů 189/10, Olomouc 42. Policie České republiky, Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje, odbor služby dopravní policie, 30. dubna 24, Ostrava 43. spis

ROZHODNUTÍ. Vyřizuje: Ing. František Krpec tel.: fax:

ROZHODNUTÍ. Vyřizuje: Ing. František Krpec tel.: fax: Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č. j.: KUOK 41869/2017 SpZn: KÚOK/27617/2017/ODSH-SH/7013 V Olomouci dne 28. dubna 2017 Vyřizuje:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX018UGEG* Čj: MSK 113232/2013 Sp. zn.: DSH/27111/2013/Sur 280.8 S5 Vyřizuje: Ing. Oldřich Surý

Více

Městský úřad Uničov Masarykovo náměstí 1, Uničov Tel: ,

Městský úřad Uničov Masarykovo náměstí 1, Uničov Tel: , Městský úřad Uničov Masarykovo náměstí 1, 783 91 Uničov Tel: 585 088 111, e-mail: mu@unicov.cz odbor dopravy a silničního hospodářství Č.j.: MUUV 5756 /2016 SpZn. DOP 111/2016 JKr Organizování sportovní

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX019PSCQ* Čj: MSK 137621/2013 Sp. zn.: DSH/32313/2013/Sur 280.8 S5 Vyřizuje: Ing. Oldřich Surý

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 38239/2018 V Jeseníku dne 4. dubna 2018 Sp.Zn: KÚOK/27011/2018/ODSH-SH/7745 Vyřizuje: Ing.

Více

Městský úřad Veselí nad Moravou odbor Stavební úřad

Městský úřad Veselí nad Moravou odbor Stavební úřad Městský úřad Veselí nad Moravou odbor Stavební úřad tř. Masarykova 119, pracoviště tř. Masarykova 119, PSČ 698 01 Spis.značka: S-MVNM/23305/2019 SÚ Č.j.: MVNM/26334/2019 JID: MVNMX00ABYSK Vyřizuje: Ing.

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 32716/2010 SpZn.: KÚOK/31032/2010/ODSH-SH/7013 V Olomouci dne 1. dubna 2010 ROZHODNUTÍ

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01A6KLF* Čj: MSK 157474/2013 Sp. zn.: DSH/35786/2013/Sur 280.8 S5 Vyřizuje: Ing. Oldřich Surý

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 47074/2017 V Olomouci dne 12. 5. 2017 Sp.Zn: KÚOK/45096/2017/ODSH-SH/7808 Vyřizuje: Ing.

Více

1ST STAGE / / START 13:30 JESENÍK RÝMAŘOV / 134 KM

1ST STAGE / / START 13:30 JESENÍK RÝMAŘOV / 134 KM 1ST STAGE / 3. 6. 2016 / START 13:30 JESENÍK RÝMAŘOV / 134 KM 1st stage / 3. 6. 2016 / start 13:30 JESENÍK RÝMAŘOV / 134 KM Distance Itinerary To finish Time A Time B Relative A Relative B (km) (km) A

Více

MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY

MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY NÁM. T.G.MASARYKA 130/14, 796 01 PROSTĚJOV tel: +420 582 329 111 (ústředna) fax: +420 582 342 338 www. prostejov.eu S00AX0222RR3 *S00AX0222RR3* 41.280.8 S5 Počet

Více

MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY. R o z h o d n u t í

MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY. R o z h o d n u t í Stránka 1 z 10 PVMU 110362/2018 41 MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY NÁM. T.G.MASARYKA 130/14, 796 01 PROSTĚJOV tel: +420 582 329 111 (ústředna) fax: +420 582 342 338 www. prostejov.eu S00AX02DVRU0

Více

Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, Znojmo

Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, Znojmo Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, 669 02 Znojmo Oprávněná úřední osoba: Ing. Eva Zavadilová Znojmo 5. května 2016 Tel.: 515 216 438 Fax: 515 216 441 E-mail: Eva.Zavadilova@muznojmo.cz

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX019AAG3* Čj: MSK 102402/2013 Sp. zn.: DSH/24136/2013/Sur 280.8 S5 Vyřizuje: Ing. Oldřich Surý

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 86864/2017 V Olomouci dne 30. 8. 2017 Sp.Zn: KÚOK/85531/2017/ODSH-SH/7808 Vyřizuje: Ing.

Více

Rozhodnutí. p o v o l u j e. právnické osobě: COLAS CZ, a.s. IČ: sídlo: Praha 9, Ke Klíčovu 9, PSČ

Rozhodnutí. p o v o l u j e. právnické osobě: COLAS CZ, a.s. IČ: sídlo: Praha 9, Ke Klíčovu 9, PSČ KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor dopravy a silničního hospodářství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Rozhodnutí Účastníci řízení: COLAS CZ, a.s., IČ: 261 77 005, Praha 9, Ke Klíčovu 9, PSČ 190

Více

Jesenik_Rymarov. Slavnostní start Jeseník, st. Priessnitzova 13:30 13:30:00 13:30:00 13:30:00 13:30:00 railway crossing

Jesenik_Rymarov. Slavnostní start Jeseník, st. Priessnitzova 13:30 13:30:00 13:30:00 13:30:00 13:30:00 railway crossing Časový plán etapy: Jesenik_Rymarov 1. Etapa Jeseník Rýmařov, 3.6.2016 čas startu etapy slavnostní start 13:30 ostrý start hh:mm 13:40 průměrné rychlosti (km/h) a 42,00 b 38,00 poznámka místo kilometr kilometr

Více

MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY

MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY NÁM. T.G.MASARYKA 130/14, 796 01 PROSTĚJOV tel: +420 582 329 111 (ústředna) fax: +420 582 342 338 www. prostejov.eu S00AX022PRGB *S00AX022PRGB* 41.280.8 S5 Počet

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: V Jeseníku dne 23. červenec 2018 Sp.Zn: KÚOK/53441/2018/ODSH-SH/7745 Vyřizuje: Ing. Václav Urban

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: V Olomouci dne 20. 3. 2019 Sp.Zn: KÚOK/26896/2019/ODSH-SH/7808 Vyřizuje: Ing. Kristýna Edlová

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 70312/2017 V Olomouci dne 13. 7. 2017 Sp.Zn: KÚOK/69196/2017/ODSH-SH/7808 Vyřizuje: Ing.

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Č. j.: SpZn.: Počet listů: 4 Počet příloh: 5 Počet listů/svazků příloh: 58 Vyřizuje: Mgr. František Pěruška Telefon: 585 508 309 Datová

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Sp.Zn.: KÚOK/30913/2016/ODSH-SH/490 Oprávněná úřední osoba k vyřízení: Jitka Macháčková tel.: 585

Více

O z n á m e n í. zahájení správního řízení o žádosti a seznámení s podklady pro rozhodnutí

O z n á m e n í. zahájení správního řízení o žádosti a seznámení s podklady pro rozhodnutí MĚSTSKÝ ÚŘAD RÝMAŘOV Odbor dopravy a silničního hospodářství náměstí Míru 1/230, 79501 Rýmařov *MURYX00LGUYB* M U R Y X 0 0 L G U Y B Váš dopis zn. Spisová značka DASH 229/2013 BUC / 3 Č.J. MURY 8698/2013

Více

Městský úřad Náměšť nad Oslavou Odbor dopravy a silničního hospodářství Masarykovo náměstí 104, Náměšť nad Oslavou

Městský úřad Náměšť nad Oslavou Odbor dopravy a silničního hospodářství Masarykovo náměstí 104, Náměšť nad Oslavou Městský úřad Náměšť nad Oslavou Odbor dopravy a silničního hospodářství Masarykovo náměstí 104, 675 71 Náměšť nad Oslavou Číslo jednací: MNnO 2226/18/Dop/Vob Spisová značka: S - MNnO 690/18/Dop/Vob Vyřizuje:

Více

Č.j.: OSČ/SH MI-22458/ tel/fax: , V Ivančicích Vyřizuje: Bc. Pavel Kavalec, DiS. dne

Č.j.: OSČ/SH MI-22458/ tel/fax: , V Ivančicích Vyřizuje: Bc. Pavel Kavalec, DiS.   dne M Ě S T S K Ý Ú Ř A D I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice Odbor správních činností silniční hospodářství Pracoviště P. Bezruče 4, 664 91 Ivančice Č.j.: OSČ/SH MI-22458/2018-3 tel/fax:

Více

R O Z H O D N U T Í. Krajská správa a údržba silnic Vysočiny, příspěvková organizace

R O Z H O D N U T Í. Krajská správa a údržba silnic Vysočiny, příspěvková organizace Váš dopis zn.: Ze dne: 04.06.2019 Naše č.j.: OD/700/19/LK Krajská správa a údržba silnic Vysočiny Vyřizuje: Ing. Koubek příspěvková organizace Tel.: 566 688 301 IČ: 000 90 450 E-mail: lubos.koubek@zdarns.cz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD JESENÍK Odbor dopravy a silničního hospoda rství

MĚSTSKÝ ÚŘAD JESENÍK Odbor dopravy a silničního hospoda rství MĚSTSKÝ ÚŘAD JESENÍK Odbor dopravy a silničního hospoda rství Č.j.: MJ/36135/2019 Sp.zn: MJ/31005/2019/06/ODSH/TOM Vyrizuje/telefon: Toman/584 498 402 V Jeseníku dne 15.7.2019 Správa silnic Olomouckého

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 98134/2016 V Jeseníku dne 6. října 2016 SpZn: KÚOK/95129/2016/ODSH-SH/7745 Vyřizuje: Ing.

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 9834/2016 V Jeseníku dne 27. ledna 2016 Sp.Zn: KÚOK/106551/2015/ODSH-SH/7745 Vyřizuje:

Více

opatření obecné povahy

opatření obecné povahy Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Sp.Zn.: KÚOK/110705/2016/ODSH-SH/490 Č.j.: KUOK 4146/2017 Oprávněná úřední osoba k vyřízení: Jitka

Více

Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, Znojmo

Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, Znojmo Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, 669 02 Znojmo Oprávněná úřední osoba: Ing. Eva Zavadilová Znojmo 3. července 2014 Tel.: 515 216 438 Fax: 515 216 441 E-mail: Eva.Zavadilova@muznojmo.cz

Více

Městský úřad Veselí nad Moravou odbor Stavební úřad

Městský úřad Veselí nad Moravou odbor Stavební úřad Městský úřad Veselí nad Moravou odbor Stavební úřad tř. Masarykova 119, pracoviště tř. Masarykova 119, PSČ 698 01 Spis.značka: S-MVNM/25366/2018 SÚ Č.j.: MVNM/27177/2018 JID: MVNMX008VBML Vyřizuje: Ing.

Více

Rozhodnutí. právnické osobě: SWIETELSKY stavební s.r.o. IČ: sídlo: České Budějovice, České Budějovice 3, Pražská tř. 495/58, PSČ

Rozhodnutí. právnické osobě: SWIETELSKY stavební s.r.o. IČ: sídlo: České Budějovice, České Budějovice 3, Pražská tř. 495/58, PSČ KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor dopravy a silničního hospodářství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Rozhodnutí Účastníci řízení: SWIETELSKY stavební s.r.o., IČ: 480 35 599, České Budějovice,

Více

OZNÁMENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU opatření obecné povahy stanovení přechodné úpravy provozu

OZNÁMENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU opatření obecné povahy stanovení přechodné úpravy provozu KRAJSKÝ ÚŘAD OLOMOUCKÉHO KRAJE Odbor dopravy a silničního hospodářství Oddělení silničního hospodářství Jeremenkova 40a 779 11 Olomouc tel.: +420 585 508 307 fax: +420 585 508 336 e-mail: j.machackova@kr-olomoucky.cz

Více

Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, Znojmo

Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, Znojmo Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, 669 02 Znojmo Oprávněná úřední osoba: Ing. Eva Zavadilová Znojmo 26. října 2015 Tel.: 515 216 438 Fax: 515 216 441 E-mail: Eva.Zavadilova@muznojmo.cz

Více

MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY. R o z h o d n u t í

MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY. R o z h o d n u t í Stránka 1 z 5 PVMU 143255/2016 41 MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY NÁM. T.G.MASARYKA 130/14, 796 01 PROSTĚJOV tel: +420 582 329 111 (ústředna) fax: +420 582 342 338 www. Prostejov.eu S00AX0236RZ2

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č. j.: KUOK 85032/2018 SpZn.: KÚOK/57050/2018/ODSH-SH/7013 Počet listů: 6 Počet příloh: 0 Počet listů/svazků

Více

Rozhodnutí (prodloužení termínu uzavírky)

Rozhodnutí (prodloužení termínu uzavírky) M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K O N I C E odbor dopravy Masarykovo nám. 27, 798 52 Konice Pracoviště Masarykovo nám. 28, 798 52 Konice Č.j.: KON 9852/2015 Vyřizuje: Ing. Roman Bečvář Konice Sp.zn.: DOP 129/2015

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ

MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Odbor stavebního úřadu a životního prostředí odloučené pracoviště: Protzkarova 33 Váš dopis zn.: Ze dne: Naše č. j.: MUUH-SŽP/71544/2016/ZaplD

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KRALOVICE Markova 2, Kralovice PSČ

MĚSTSKÝ ÚŘAD KRALOVICE Markova 2, Kralovice PSČ MĚSTSKÝ ÚŘAD KRALOVICE Markova 2, Kralovice PSČ 331 41 ODBOR DOPRAVY pracoviště Manětínská 493, Kralovice PSČ 331 41 OD/ 17571 /16 Cer OD/ 2842 /2016 Ing. ČERNO Jaroslav 373 300 210 cerno.jaroslav@kralovice.cz

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA STANOVENÍ PŘECHODNÉ ÚPRAVY PROVOZU

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA STANOVENÍ PŘECHODNÉ ÚPRAVY PROVOZU 6 KRAJSKÝ ÚŘAD OLOMOUCKÉHO KRAJE Odbor dopravy a silničního hospodářství Oddělení silničního hospodářství Jeremenkova 40a 779 11 Olomouc tel.: +420 585 508 591 fax: +420 585 508 336 e-mail: k.cerna @kr-olomoucky.cz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KRALOVICE Markova 2, Kralovice PSČ

MĚSTSKÝ ÚŘAD KRALOVICE Markova 2, Kralovice PSČ MĚSTSKÝ ÚŘAD KRALOVICE Markova 2, Kralovice PSČ 331 41 ODBOR DOPRAVY pracoviště Manětínská 493, Kralovice PSČ 331 41 OD/ 20886 /16 Cer OD/ 3259 /2016 Ing. ČERNO Jaroslav 373 300 210 cerno.jaroslav@kralovice.cz

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: V Olomouci dne 13. 9. 2019 Sp.Zn: KÚOK/95440/2019/ODSH-SH/7808 Vyřizuje: Ing. Kristýna Edlová

Více

Městský úřad Prachatice

Městský úřad Prachatice Městský úřad Prachatice Velké náměstí 3, 383 01 Prachatice Odbor komunálních služeb a dopravy, oddělení silničního hospodářství Č.j.: MUPt/24535/2018/02/KSD/Ryb Vyřizuje: Bohumír Rychtář Telefon: +420

Více

*KUMSX01OWM2O* Rozhodnutí. KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy 28. října 117, Ostrava. rozhodl

*KUMSX01OWM2O* Rozhodnutí. KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy 28. října 117, Ostrava. rozhodl KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01OWM2O* Čj: MSK 120153/2016 Sp. zn.: DSH/26650/2016/Sur 280.8 S5 Vyřizuje: Ing. Oldřich Surý Odbor: Odbor dopravy Telefon:

Více

datum oprávněná úřední osoba číslo jednací spisová značka 28. srpen 2015 Ing. Pavel Hamal KUZL 50893/2015 KUSP 50893/2015 DOPHa R O Z H O D N U T Í

datum oprávněná úřední osoba číslo jednací spisová značka 28. srpen 2015 Ing. Pavel Hamal KUZL 50893/2015 KUSP 50893/2015 DOPHa R O Z H O D N U T Í Odbor dopravy a silničního hospodářství oddělení silničního hospodářství Obdrží: dle rozdělovníku datum oprávněná úřední osoba číslo jednací spisová značka 28. srpen 2015 Ing. Pavel Hamal KUZL 50893/2015

Více

OZNÁMENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU opatření obecné povahy stanovení přechodné úpravy provozu

OZNÁMENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU opatření obecné povahy stanovení přechodné úpravy provozu KRAJSKÝ ÚŘAD OLOMOUCKÉHO KRAJE Odbor dopravy a silničního hospodářství Oddělení silničního hospodářství Jeremenkova 40a 779 11 Olomouc tel.: +420 585 508 307 fax: +420 585 508 336 e-mail: j.machackova@kr-olomoucky.cz

Více

I. úplnou uzavírku silnice II/433 v obci Mořice

I. úplnou uzavírku silnice II/433 v obci Mořice Stránka 1 z 6 PVMU 154046/2017 41 MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY NÁM. T.G.MASARYKA 130/14, 796 01 PROSTĚJOV tel: +420 582 329 111 (ústředna) fax: +420 582 342 338 www. prostejov.eu S00AX029DMSN

Více

Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, Znojmo

Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, Znojmo Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, 669 02 Znojmo Oprávněná úřední osoba: Ing. Eva Zavadilová Znojmo 5. března 2012 Tel.: 515 216 438 Fax: 515 216 441 E-mail: Eva.Zavadilova@arm.muznojmo.cz

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 59243/2018 V Jeseníku dne 29. května 2018 Sp.Zn: KÚOK/27011/2018/ODSH-SH/7745 Vyřizuje:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č.j.: JMK 92509/2018 Sp.zn.: S-JMK 89930/2018 OD Brno 25.06.2018 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského kraje,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č. j.: JMK 65080/2017 Sp. zn.: S - JMK 64078/2017/OD/Re Brno 17.05.2017 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: V Olomouci dne 15. 10. 2018 Sp.Zn: KÚOK/100950/2018/ODSH-SH/7808 Vyřizuje: Ing. Kristýna Edlová

Více

OZNÁMENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU opatření obecné povahy stanovení přechodné úpravy provozu

OZNÁMENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU opatření obecné povahy stanovení přechodné úpravy provozu KRAJSKÝ ÚŘAD OLOMOUCKÉHO KRAJE Odbor dopravy a silničního hospodářství Oddělení silničního hospodářství Jeremenkova 40a 779 11 Olomouc tel.: +420 585 508 307 fax: +420 585 508 336 e-mail: j.machackova@kr-olomoucky.cz

Více

ROZHODNUTÍ. p o v o l u j e. termín od 7:00 hod. dne 8.9.2015 do 20:00 hod. dne 10.9.2015

ROZHODNUTÍ. p o v o l u j e. termín od 7:00 hod. dne 8.9.2015 do 20:00 hod. dne 10.9.2015 MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBÍČ Odbor dopravy a komunálních služeb Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč Č. j.: ODKS 53744/15 - SPIS 10576/2015/PJ

Více

MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY. R o z h o d n u t í

MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY. R o z h o d n u t í Stránka 1 z 11 PVMU 99001/2018 41 MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY NÁM. T.G.MASARYKA 130/14, 796 01 PROSTĚJOV tel: +420 582 329 111 (ústředna) fax: +420 582 342 338 www. prostejov.eu S00AX02DHDFV

Více

Rozhodnutí. p o v o l u j e. právnické osobě: M SILNICE a.s. IČ: sídlo: Husova 1697, Pardubice 00

Rozhodnutí. p o v o l u j e. právnické osobě: M SILNICE a.s. IČ: sídlo: Husova 1697, Pardubice 00 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor dopravy a silničního hospodářství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Rozhodnutí Účastníci řízení: M SILNICE a.s., IČ: 421 96 868, Husova 1697, Pardubice v zastoupení

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MOHELNICE Odbor stavebního úřadu

MĚSTSKÝ ÚŘAD MOHELNICE Odbor stavebního úřadu MĚSTSKÝ ÚŘAD MOHELNICE Odbor stavebního úřadu oddělení stavebního úřadu úsek silniční hospodářství a speciální stavební úřad U Brány 916/2, 789 85 Mohelnice www.mohelnice.cz, tel.: 583 452 111, ID DS:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, Žamberk

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, Žamberk MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk Čj.: MUZBK-17582/2016/SPDO-3 Spisová značka: MUZBK-17582/2016/SPDO Spis. skart. znak, lhůta: 280.8 S5 Počet listů/příloh/listů

Více

OZNÁMENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU. tohoto opatření obecné povahy : stanovení přechodné úpravy provozu

OZNÁMENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU. tohoto opatření obecné povahy : stanovení přechodné úpravy provozu KRAJSKÝ ÚŘAD OLOMOUCKÉHO KRAJE Odbor dopravy a silničního hospodářství Oddělení silničního hospodářství Jeremenkova 40a 779 11 Olomouc tel.: +420 585 508 307 fax: +420 585 508 336 e-mail: j.machackova@kr-olomoucky.cz

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 26660/2018 V Jeseníku dne 26. února 2018 Sp.Zn: KÚOK/19569/2018/ODSH-SH/7745 Vyřizuje:

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 65020/2016 V Jeseníku dne 22. června 2016 Sp.Zn: KÚOK/64972/2016/ODSH-SH/7745 Vyřizuje:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD HODONÍN

MĚSTSKÝ ÚŘAD HODONÍN MĚSTSKÝ ÚŘAD HODONÍN odbor investic a údržby pracoviště: Národní třída 25, 695 35 Hodonín Sp.zn.: MUHO 7112/2019 OIaU Datum: 2019-01-31 Č.j.: MUHOCJ 8390/2019 R O Z H O D N U T Í Městský úřad Hodonín,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX00ZEKVV* Čj: MSK 196268/2011 280.8 S5 Vyřizuje: Ing. Oldřich Surý Odbor: Odbor dopravy a silničního

Více

M ě s t s k ý ú ř a d J i č í n

M ě s t s k ý ú ř a d J i č í n M ě s t s k ý ú ř a d J i č í n Odbor dopravy - oddělení silničního hospodářství 17. listopadu 16, 506 01 Jičín e-mail: doprava@mujicin.cz fax.: 493 545 285 Č.j.: MuJc/2016/18355/DOP/MoE V Jičíně dne:

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: V Jeseníku dne 29. srpna 2018 Sp.Zn: KÚOK/81217/2018/ODSH-SH/7745 Vyřizuje: Ing. Václav Urban

Více

Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, Znojmo

Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, Znojmo Městský úřad Znojmo odbor dopravy nám. Armády 1213/8, P.O. BOX 36, 669 02 Znojmo Oprávněná úřední osoba: Ing. Eva Zavadilová Znojmo 7. prosince 2016 Tel.: 515 216 438 Fax: 515 216 441 E-mail: Eva.Zavadilova@muznojmo.cz

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 73249/2015 V Jeseníku dne 7. srpna 2015 SpZn: KÚOK/68831/2015/ODSH-SH/7745 Vyřizuje: Ing.

Více

Č.j.: OSČ/SH MI-19800/ tel/fax: , V Ivančicích Vyřizuje: Ing. Helena Vitovská dne 21.9.

Č.j.: OSČ/SH MI-19800/ tel/fax: , V Ivančicích Vyřizuje: Ing. Helena Vitovská   dne 21.9. M Ě S T S K Ý Ú Ř A D I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice Odbor správních činností silniční hospodářství Pracoviště P. Bezruče 4, 664 91 Ivančice Č.j.: OSČ/SH MI-19800/2017-5 tel/fax:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLAVKOV U BRNA Odbor dopravy a silničního hospodářství Palackého náměstí 65, Slavkov u Brna

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLAVKOV U BRNA Odbor dopravy a silničního hospodářství Palackého náměstí 65, Slavkov u Brna MĚSTSKÝ ÚŘAD SLAVKOV U BRNA Odbor dopravy a silničního hospodářství Palackého náměstí 65, 684 01 Slavkov u Brna VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 01.07.2014 ČJ.: DSH/16851-14/ 3180-2014/JNB Společnost přátel Svatováclavského

Více

ROZHODNUTÍ. odbor dopravně-správní oddělení silničního hospodářství. p o v o l u j e

ROZHODNUTÍ. odbor dopravně-správní oddělení silničního hospodářství. p o v o l u j e odbor dopravně-správní oddělení silničního hospodářství VAŠE ZNAČKA: - Dle rozdělovníku - ČÍSLO JEDNACÍ: DOP/26755/2016/BER SPISOVÁ ZNAČKA: DOP/4602/2016/BER/4 OPRÁVNÉNÁ Bc. Miroslava Menšíková Berková

Více

Č.j.: OSČ/SH MI2143/ tel/fax: , V Ivančicích Vyřizuje: Ing. Michaela Sochorová dne 10.2.

Č.j.: OSČ/SH MI2143/ tel/fax: , V Ivančicích Vyřizuje: Ing. Michaela Sochorová   dne 10.2. M Ě S T S K Ý Ú Ř A D I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice Odbor správních činností silniční hospodářství Pracoviště P. Bezruče 4, 664 91 Ivančice Č.j.: OSČ/SH MI2143/2015-3 tel/fax:

Více

MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY

MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY NÁM. T.G.MASARYKA 130/14, 796 01 PROSTĚJOV tel: +420 582 329 111 (ústředna) fax: +420 582 342 338 www. prostejov.eu S00AX02DOQR5 *S00AX02DOQR5* 280.6 S5 Počet listů:

Více

podle 24 odst. 2 zákona o pozemních komunikacích, 39 odst. 5 vyhlášky povoluje

podle 24 odst. 2 zákona o pozemních komunikacích, 39 odst. 5 vyhlášky povoluje MAGISTRÁT MĚSTA KARVINÉ Odbor rozvoje Silniční správní úřad VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČÍSLO JEDNACÍ: SPISOVÁ ZNAČKA: MMK/193017/2016 MMK/187356/2016 VYŘIZUJE: Bc. Martina Šandriková, DiS. TELEFON: 596 387

Více

R O Z H O D N U T Í. povolení uzavírky silnice a nařízení objížďky

R O Z H O D N U T Í. povolení uzavírky silnice a nařízení objížďky Váš dopis zn.: Ze dne: 01.08.2018 Naše č.j.: OD/1020/18/LK SK AXIOM OrBiTt Žďár nad Sázavou Vyřizuje: Ing. Koubek IČ: 70881197 Tel.: 566 688 301 Strojírenská 341/16 E-mail: lubos.koubek@zdarns.cz 591 01

Více

R O Z H O D N U T Í. povolení uzavírky silnice a nařízení objížďky

R O Z H O D N U T Í. povolení uzavírky silnice a nařízení objížďky Váš dopis zn.: Ze dne: 03.07.2017 Naše č.j.: OD/1113/17/LK SK AXIOM OrBiTt Žďár nad Sázavou Vyřizuje: Ing. Koubek IČ: 70881197 Tel.: 566 688 301 Strojírenská 341/16 E-mail: lubos.koubek@zdarns.cz 591 01

Více

*KUMSX01JVIV5* Rozhodnutí. KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy 28. října 117, 702 18 Ostrava

*KUMSX01JVIV5* Rozhodnutí. KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy 28. října 117, 702 18 Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01JVIV5* Čj: MSK 120166/2015 Sp. zn.: DSH/25371/2015/Sur 280.8 S5 Vyřizuje: Ing. Oldřich Surý Odbor: Odbor dopravy Telefon:

Více

Městský úřad Náměšť nad Oslavou Odbor dopravy a silničního hospodářství Masarykovo náměstí 104, Náměšť nad Oslavou

Městský úřad Náměšť nad Oslavou Odbor dopravy a silničního hospodářství Masarykovo náměstí 104, Náměšť nad Oslavou Městský úřad Náměšť nad Oslavou Odbor dopravy a silničního hospodářství Masarykovo náměstí 104, 675 71 Náměšť nad Oslavou Číslo jednací: MNnO 1447/17/Dop/Kob Spisová značka: MNnO 470/17/Dop/Kob Vyřizuje:

Více

DRÁŽNÍ ÚŘAD, NERUDOVA 1, OLOMOUC Sekce stavební, územní odbor Olomouc

DRÁŽNÍ ÚŘAD, NERUDOVA 1, OLOMOUC Sekce stavební, územní odbor Olomouc *crdux009cnri* CRDUX009CNRI DRÁŽNÍ ÚŘAD, NERUDOVA 1, 779 00 OLOMOUC Sekce stavební, územní odbor Olomouc Sp. Zn.: MO-SDO0638/15-8/Sj V Olomouci dne 1. prosince 2015 Č. j.: DUCR-71642/15/Sj Telefon: +420

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 88872/2017 V Jeseníku dne 5. září 2017 Sp.Zn: KÚOK/84437/2017/ODSH-SH/7745 Vyřizuje: Ing.

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD BÍLOVEC Odbor dopravy a silničního hospodářství 17. listopadu č. 411, Bílovec

MĚSTSKÝ ÚŘAD BÍLOVEC Odbor dopravy a silničního hospodářství 17. listopadu č. 411, Bílovec VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE : 15.8.2016 NAŠE ZN.: MBC/22196/16/DSH/Bia 552/2016/99 VYŘIZUJE: Radoslav Bialík TEL.: 556 312 172 FAX.: 556 312 178 E-MAIL: radoslav.bialik@bilovec.cz DATUM: 22.8.2016 MĚSTSKÝ ÚŘAD

Více

Č.j.: OSČ/SH MI17753/2014-3 tel/fax: 546419537, 546451516 V Ivančicích Vyřizuje: Ing. Michaela Sochorová e-mail: sochorova@muiv.cz dne 9.10.

Č.j.: OSČ/SH MI17753/2014-3 tel/fax: 546419537, 546451516 V Ivančicích Vyřizuje: Ing. Michaela Sochorová e-mail: sochorova@muiv.cz dne 9.10. M Ě S T S K Ý Ú Ř A D I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice Odbor správních činností silniční hospodářství Pracoviště P. Bezruče 4, 664 91 Ivančice Č.j.: OSČ/SH MI17753/2014-3 tel/fax:

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Sp.Zn.: KÚOK/106943/2012/ODSH-SH/490 Č.j.: KUOK 32669/2013 Vyřizuje: Jitka Macháčková tel.: 585 508

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD HODONÍN

MĚSTSKÝ ÚŘAD HODONÍN MĚSTSKÝ ÚŘAD HODONÍN odbor investic a údržby pracoviště: Národní třída 25, 695 35 Hodonín Sp.zn.: MUHO 4528/2019 OIaU Č.j.: MUHOCJ 27250/2019 Datum:2019-04-15 R O Z H O D N U T Í Městský úřad Hodonín,

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MOHELNICE Odbor stavebního úřadu, rozvoje a investic

MĚSTSKÝ ÚŘAD MOHELNICE Odbor stavebního úřadu, rozvoje a investic MĚSTSKÝ ÚŘAD MOHELNICE Odbor stavebního úřadu, rozvoje a investic oddělení stavebního úřadu úsek silniční hospodářství a speciální stavební úřad U Brány 2, 789 85 Mohelnice www.mohelnice.cz, tel.: 583

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: V Olomouci dne 14. 3. 2019 Sp.Zn: KÚOK/30177/2019/ODSH-SH/7808 Vyřizuje: Ing. Kristýna Edlová

Více

Městský úřad Veselí nad Moravou odbor Stavební úřad

Městský úřad Veselí nad Moravou odbor Stavební úřad Městský úřad Veselí nad Moravou odbor Stavební úřad tř. Masarykova 119, pracoviště tř. Masarykova 119, PSČ 698 01 Spis.značka: S-MVNM/4509/2018 SÚ Č.j.: MVNM/7168/2018 JID: MVNMX00838N5 Vyřizuje: Ing.

Více

OZNÁMENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU opatření obecné povahy stanovení přechodné úpravy provozu

OZNÁMENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU opatření obecné povahy stanovení přechodné úpravy provozu KRAJSKÝ ÚŘAD OLOMOUCKÉHO KRAJE Odbor dopravy a silničního hospodářství Oddělení silničního hospodářství Jeremenkova 40a 779 11 Olomouc tel.: +420 585 508 307 fax: +420 585 508 336 e-mail: j.machackova@kr-olomoucky.cz

Více

VÁŠ DOPIS ZN./ZE DNE Č. J., SPISOVÁ ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA ŽĎÁR NAD SÁZAVOU OD/1058/16/LK Ing. Koubek / R O Z H O D N U T Í

VÁŠ DOPIS ZN./ZE DNE Č. J., SPISOVÁ ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA ŽĎÁR NAD SÁZAVOU OD/1058/16/LK Ing. Koubek / R O Z H O D N U T Í Vypraveno dne: VÁŠ DOPIS ZN./ZE DNE Č. J., SPISOVÁ ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA ŽĎÁR NAD SÁZAVOU 22.06.2016 OD/1058/16/LK Ing. Koubek / 301 14.07.2016 R O Z H O D N U T Í povolení uzavírky silnice a nařízení

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č. j.: Sp. zn.: S - JMK 59089/2019 OD Brno 06.05.2019 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského kraje, odbor dopravy,

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MOHELNICE Odbor stavebního úřadu, rozvoje a investic

MĚSTSKÝ ÚŘAD MOHELNICE Odbor stavebního úřadu, rozvoje a investic MĚSTSKÝ ÚŘAD MOHELNICE Odbor stavebního úřadu, rozvoje a investic oddělení stavebního úřadu úsek silniční hospodářství a speciální stavební úřad U Brány 916/2, 789 85 Mohelnice www.mohelnice.cz, tel.:

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 88902/2018 V Jeseníku dne 16. srpna 2018 Sp.Zn: KÚOK/84117/2018/ODSH-SH/7745 Vyřizuje:

Více

Městský úřad Humpolec

Městský úřad Humpolec Městský úřad Humpolec Odbor dopravy a silničního hospodářství Horní náměstí 300, 396 22 Humpolec č.j. MUHU/8583/2018/Jt s.z. ODSH/1121/2018 V Humpolci 21.3.2018 úředně oprávněná osoba: Ing. Tomáš Janák

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 151/2017 V Jeseníku dne 2. ledna 2017 Sp.Zn: KÚOK/121083/2016/ODSH-SH/7745 Vyřizuje: Ing.

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MOHELNICE Odbor stavebního úřadu, rozvoje a investic

MĚSTSKÝ ÚŘAD MOHELNICE Odbor stavebního úřadu, rozvoje a investic MĚSTSKÝ ÚŘAD MOHELNICE Odbor stavebního úřadu, rozvoje a investic oddělení stavebního úřadu úsek silniční hospodářství a speciální stavební úřad U Brány 2, 789 85 Mohelnice www.mohelnice.cz, tel.: 583

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, MLADÁ VOŽICE ROZHODNUTÍ POVOLENÍ UZAVÍRKY

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, MLADÁ VOŽICE ROZHODNUTÍ POVOLENÍ UZAVÍRKY MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: SMUMV1716/2019/výst/Ru Č.j.: MUMV1938/2019/výst/Ru HES STAVEBNÍ

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č. j.: JMK 126176/2013 Sp. zn.: S - JMK 126176/2013/OD/To Brno 12.11.2013 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského

Více

MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY. R o z h o d n u t í

MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY. R o z h o d n u t í Stránka 1 z 6 PVMU 58227/2017 41 MAGISTRÁT MĚSTA PROSTĚJOVA ODBOR DOPRAVY NÁM. T.G.MASARYKA 130/14, 796 01 PROSTĚJOV tel: +420 582 329 111 (ústředna) fax: +420 582 342 338 www. prostejov.eu S00AX025UV1E

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Sp.Zn.: KÚOK/41732/2013/ODSH-SH/490 Č.j.: KUOK 2093/2014 Vyřizuje: Jitka Macháčková tel.: 585 508

Více