Nabídka řešení náhrady STA pro

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nabídka řešení náhrady STA pro"

Transkript

1 Nabídka řešení náhrady STA pro

2 Název společnosti: Sídlo společnosti: Datum vzniku: IČ: DIČ: Spisová značka: Statutární orgán: Planet A, a.s. U Hellady 697/4, Praha 4 - Michle, CZ Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddíle B, vložka č. 118 Martin Havrda, MSBA - předseda představenstva Ing. Hynek Mlynářík - místopředseda představenstva Ing. Lukáš Rameš - člen představenstva

3 Úvodní slovo Jsme česká rodinná firma bez zázemí nadnárodních korporací. Vztah se zákazníky v kombinaci s technologickými inovacemi služeb je pro nás základním stavebním kamenem našeho podnikání. Vztah mezi našimi službami a zákazníky, kteří je využívají, prošel v uplynulých letech zásadními změnami. Stále větší počet zákazníků očekává od svého poskytovatele více než jen základní poskytování internetových a televizních služeb. Důvodem je, že využívání internetu v současné době stále dramaticky roste a stává se součástí života téměř každého z nás. Pevné i mobilní internetové připojení je každodenní potřebou jak v pracovním, tak v osobním životě. Stejně tak se mění pohled našich klientů na televizní služby, kdy je stále důležitější dát našim zákazníkům pouze to, co opravdu využívají, a v době, která jim nejvíce vyhovuje. Z tohoto důvodu jsme se také zaměřili na inovaci našich tarifů a snažíme se vždy jako první v České republice pravidelně představovat nové uživatelské a technologické funkcionality našim rezidenčním zákazníkům i velkoobchodním partnerům. Věříme, že posouváme hranice, a snažíme se proto vylepšovat a zjednodušovat naše služby tak, aby bylo jejich využívání pro naše zákazníky a partnery co nejjednodušší. Netvrdíme, že děláme všechno nejlépe, ale z vlastních chyb se umíme poučit. Martin Havrda, MSBA předseda představenstva Planet A, a.s.

4 Představení společnosti Jsme česká společnost, které záleží na tom, co si o nás zákazníci myslí, a jak jsou spokojeni se službami, které jim dodáváme. Obchodní značka AIM společnosti Planet A, a.s. působí na telekomunikačním trhu od roku Jedná se o rodinnou firmu, jejíž zakladatelé mají dlouholeté zkušenosti s podnikáním v České republice. V současné době jsou služby AIM dostupné ve více než domácnostech v Praze, Mělníku a Neratovicích, a v dalších městech České republiky pak prostřednictvím partnerských sítí. Společnost Planet A, a.s. je naprosto nezávislá z pohledu technologií, vývoje služeb či Historie Převzetí 100 % akcií a uzavření strategických partnerství V roce 2007 došlo k přejmenování společnosti a k vytvoření obchodní značky AIM Networks za účelem budování optických sítí a poskytování telekomunikačních služeb. V roce 2008 jsme uzavřeli strategické partnerství s SBD Praha a DMS a zahájili jsme první etapu výstavby optické sítě v lokalitě Černý Most Zasíťování prvních bytů a akvizice společnosti Kasten Net V roce 2010 jsme zasíťovali prvních bytů v Praze a své portfolio služeb jsme rozšířili o velkoobchodní dodávku IPTV do partnerských sítí po celé ČR. Díky akvizici společnosti Kasten Net s.r.o. v roce 2011 jsme rozšířili své služby také do Neratovic a Mělníku a dosáhli jsme tak zasíťovaných bytů Získání zákazníků a stěhování do nových kanceláří V roce 2012 jsme dosáhli zákazníků, kteří odebírají naše služby, a přestěhovali jsme se do nových kanceláří na Praze 4. Zároveň jsme zahájili výstavbu v Krči, Libuši a na Jižní Městě. V roce 2014 bylo zasíťováno již bytů a výstavba dále pokračovala v lokalitách Prosek a Vysočany Narodila se Kuki a stále rosteme V roce 2015 se zrodila nová televizní platforma Kuki. Na naší síti je okolo aktivních uživatelů a výstavba sítí roste dál. V roce 2016 došlo k akvizici společnosti Pescom Net s.r.o. a počet zákazníků se tak ještě zvýšil.

5 Nabízené služby - internet Internetové tarify na OPTICKÉ SÍTI Díky vybrané technologii optických sítí můžeme našim zákazníkům nabídnout internetové služby bez omezení rychlosti uploadu či downloadu. Optika a aktivní prvky Cisco a HP nám dávají prakticky neomezené možnosti pro navyšování kapacity sítě, a to bez nutnosti výměny kabeláže. Nabízíme chytré internetové tarify, které umožňují zákazníkovi individuální nastavení rychlosti přesně podle jeho potřeb. Zároveň je u těchto internetových tarifů možné na jednu přípojku připojit i více počítačů. Žádný z tarifů totiž nemá omezení přenesených dat (FUP). Naše nabídka tarifů na optické síti obsahuje pět internetových tarifů AIM FIBERNET STAČÍ 100, AIM FIBERNET LETÍ DVOUSTOVKA, AIM FIBERNET DVOUSTOVKA, AIM FIBERNET TŘÍSTOVKA a AIM FIBERNET ČTYŘSTOVKA. U těchto tarifů je možné si nastavit rychlost stahování a odesílání dat v rámci zakoupeného pásma. Internetové tarify AIM FIBERNET DVOUSTOVKA, TŘÍSTOVKA a ČTYŘSTOVKA jsou dostupné pouze ve vybraných lokalitách. Internetové tarify XDSL Internetové připojení DSL využívá rozvodů pevné linky a je vhodné pro každou domácnost i kancelář. Lze k němu bezdrátově připojit veškerá domácí zařízení, a to bez omezení množství stažených dat. K základním výhodám DSL tarifů patří zejména to, že jsou vedeny po kabelu, tudíž nedochází k výpadkům internetu. Pomocí DSL připojení můžete sledovat videa, kvalitně poslouchat či hrát online hry bez jakéhokoliv omezení. Aktuálně nabízíme čtyři tarify s využitím této technologie, a to Dvacítku s rychlostí připojení 20/2 Mbps, Padesátku o rychlosti 50/5 Mbps, Stovku s rychlostí 100/10 Mbps a Dvoustovku s rychlostí 200 Mbps. Ke správnému fungování těchto tarifů je zapotřebí modem.

6 Nabízené služby - televize Televize Kuki Kuki je moderní televizní platforma, která umožňuje výběr a změnu televizních stanic podle přání zákazníka. Umožnění individuálního nastavení reflektuje přání našich zákazníků sledovat to, co chtějí, a kdy chtějí. Kuki nabízí dva televizní tarify, u kterých si polovinu programové skladby vybírá zákazník sám. Pokud ho přestane některá TV stanice bavit, může ji sám vyměnit za jinou. Odpadá tak neustálé přepínání mezi kanály, které ho nezajímají. Kuki menší Kuki menší si vyberou všichni, kteří na telku tolik nekoukají, ale stejně si chtějí vybírat. Od Kuki zákazníci dostanou 15 TV stanic již vybraných a 15 si vybírají sami. Vybírat mohou z nabídky obsahující více než 35 TV stanic. Kuki na zkoušku Na 6 televizních kanálech si zákazník může vyzkoušet, co všechno Kuki umí. Stačí si ji stáhnout do chytrého zařízení a získat tak měsíc na vyzkoušení. Kuki větší S tarifem Kuki Větší získá zákazník 60 TV stanic. Tento tarif je tak ideální variantou pro toho, kdo má rád to nejlepší. Třicet TV stanic Kuki vybere zákazníkovi sama, ale dalších třicet si zákazník volí sám, a to z nabídky více než 100 TV stanic. Doplňkové služby ke službě Kuki Kuki kino S Kuki kino zažije zákazník tu nejlepší filmovou zábavu přímo u sebe doma. Kuki mu nabídne filmy ve vysokém rozlišení s českým i originálním dabingem a českými titulky. A vše samozřejmě s podporou domácího kina tak, aby si užil ten nejlepší filmový zážitek z prostředí domova. Všechny filmy jsou v HD kvalitě. Timeshift a videorekordér Kuki cestuje v čase a pamatuje si vše za posledních 48 hodin. Zastaví se nebo přehraje pořad od začátku. Stačí si vybrat čas, kam se chce zákazník vrátit, a Kuki už to zařídí. Navíc umí nahrát více než 100 hodin pořadů a uložit je na 3 měsíce. Zákazník tak o nic nepřijde a může se na svůj oblíbený pořad podívat až bude chtít. Navíc seriály S touto službou zákazník nepřijde o žádný seriál. Kuki seriály sama nahrává a řadí je podle epizod, takže není nutné cokoliv složitě vyhledávat. Kuki nahrává více než stovku nejoblíbenějších seriálů, a to až půl roku po jejich odvysílání. Všechny je přehledně setřídí a zobrazí je jako v domácí knihovně. Telka do kapsy Kuki vždycky všude poznáte. Na všech zařízení totiž vypadá stejně. Ať už ji zákazník sleduje na televizi, mobilu, tabletu či notebooku, Kuki je stále stejná. Vždycky se přizpůsobí a automaticky synchronizuje. Stačí si stáhnout Kuki aplikaci do svého zařízení a začít se koukat. Aplikace je dostupná pro Windows, ios, Linux i pro Android.

7 Nabídka řešení - varianta č. 1 Společnost Planet A, a.s. na vlastní náklady zajistí náhradu společné televizní antény v bytové domě. Konkrétně přivede datové připojení do každé bytové jednotky. Smluvní vztah bude zajištěn mezi společností Planet A, a.s. a bytovým domem. ROZSAH SLUŽBY KUKI STA Televizní tarif KUKI STA obsahuje 28 televizních kanálů a nabízí chytré funkce běžné pro internetové televize v tomto rozsahu: Možnost zpětného přehrávání až o 24 hodin (Timeshift) Možnost pozastavení vysílaného pořadu (Pauza TV) Možnost spuštění vysílaného pořadu od začátku (StartOver) Televizní kanály ve Full HD kvalitě Programová nabídka: ČT 1 HD, ČT 2 HD, ČT Sport HD, ČT 24 HD, ČT:D/Art HD, Nova HD, Nova Cinema HD, Nova 2 HD, Nova Action HD, Nova Gold HD, Prima HD, Prima Cool HD, Prima ZOOM HD, Prima Love HD, Prima MAX HD, Prima Comedy Central, Barrandov HD, Kino Barrandov HD, Barrandov Plus HD, Barrandov Family HD, Óčko, TV Noe, Mňam TV, Praha TV, TUTY, Retro Music, Šlágr TV, Seznam.cz TV Výhody služby: Nejsou nutné velké zásahy do objektu s ohledem na již existující síť v domě. Obyvatelé domu mají možnost si doobjednat další služby AIM za zvýhodněnou cenu. Pro obyvatele domu se nic nemění, hradí stejnou částku za využití infrastruktury AIM. Nedochází ke zdvojování nákladů, kdy obyvatelé musejí platit částku do fondu oprav a zároveň poskytovateli telekomunikačních služeb. Nevznikají další náklady pro objektu ani obyvatele domu spojené s pořízením nového zařízení. CELKOVÁ KALKULACE Součástí této kalkulace je bezplatná instalace v rámci bytové jednotky vč. zapojení jednoho koncového zařízení.

8 Naši zákazníci Jako ryze česká rodinná firma si uvědomujeme, že naši zákazníci nejsou pouze mnoho jmen na papíře, ale pod každým z nich se skrývá člověk s odlišnými potřebami. Máme proto moderní klientské centrum, kde Vás rádi uvítáme a budeme se Vám plně věnovat. Firemní zákazníci Na naší optické síti nebo v její blízkosti nabízíme rovněž datové a telefonní služby firemním zákazníkům s vysokou garancí dostupnosti služeb a v kombinaci s řadou doplňkových služeb, které jsou individualizovány podle potřeb zákazníka. Rezidenční zákazníci Nabízíme kompletní řešení telekomunikačních služeb domácnostem prostřednictvím jediného datového spoje a koncových zařízení. Naše řešení IPTV je jedinečné svou technologickou vyspělostí a dlouhou životností. Technologické řešení zajišťuje plně digitální vysílání a širokou nabídku doplňkových služeb. Kvalitní set-top boxy jsou plně kompatibilní se všemi moderními formáty MPEG2, MPEG4 a jsou připraveny i na vysílání ve formátu High Definition. Na přání zákazníka realizuje společnost Planet A, a.s. také individuální návrhy

9 Naši partneři BD TRIDOMUS I když si většinu činností zajišťujeme sami, bez spolehlivých partnerů bychom nemohli vybudovat kvalitní telekomunikační infrastrukturu a poskytovat služby v tak širokém rozsahu. Budování telekomunikační infrastruktury a následné poskytování služeb obnáší celou řadu procesů, které je nutné řešit ve spolupráci s našimi partnery. Naše společnost klade velký důraz na dlouhodobé vztahy s majiteli objektů, kde staví sítě, s dodavateli páteřních tras a výrobci aktivních technologií. Klíčová je rovněž spolupráce se stavebními firmami, které v bytových objektech a na přilehlých pozemcích realizují výstavbu našich sítí. Součástí poskytování kvalitních služeb je také spolupráce s dodavateli televizního obsahu, kteří významně ovlivňují konečnou podobu našich televizních služeb. V neposlední řadě si vážíme našeho partnerství s brněnskou společností Smart Comp, a.s., se kterou dlouhodobě pracujeme v oblasti vývoje služeb, projekce datové infrastruktury a v oblasti akvizic. Společně také vyvíjíme televizní platformu Kuki. Partneři Reference Služby AIM baví mě i mé tři pubertální děti. Když se vrátím pozdě z práce, pustím si svůj oblíbený detektivní seriál v klidu během večerní siesty. Děti si pouští hudební kanály, hrají na počítači nebo sdílejí své postřehy na sociální síti se svými kamarády. Takže si svůj relax užíváme všichni a jsme maximálně spokojeni. Zuzana Karásková, Praha 4 Mám ráda seriály a moc se mi tak líbí služba Navíc seriály, se kterou nepropásnu žádný díl oblíbeného seriálu. Ocením to zejména v létě, kdy trávím většinu času u vody nebo na chalupě. Mariana Štampachová, Neratovice

10 Kontaktní informace

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB společnosti SIMELON, s.r.o. platný od 1. 7. 2015 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 DIGITÁLNÍ TELEVIZE STR. 3-4 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VOIP STR. 5 CENÍK ZAŘÍZENÍ & OSTATNÍ / KONTAKTY STR.

Více

Představení projektu moderní optické sítě

Představení projektu moderní optické sítě Představení projektu moderní optické sítě Vážení zastupitelé obce, rádi bychom vám představili projekt na vybudování optické sítě ve vaši obci. Věříme, že uvedená moderní technologie bude zajímavá pro

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB společnosti, s.r.o. platný od 1. 7. 2017 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 DIGITÁLNÍ TELEVIZE STR. 3 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VOIP STR. 4 CENÍK ZAŘÍZENÍ & OSTATNÍ / KONTAKTY STR. 5 Všechny

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB STARNET, s.r.o. platný od 11. 12. 2017 PŘIPOJENÍ K INTERNETU ZÁKLADNÍ TARIFY A NÁKLADY NA INSTALACI STR. 2 PŘIPOJENÍ K INTERNETU DOMÁCÍ BEZDRÁTOVÁ SÍŤ STR. 3 PŘIPOJENÍ K INTERNETU

Více

OBSAH. Úvod Slovo předsedy představenstva. Výstavba sítí Úvodní slovo místopředsedy představenstva Proces výstavby Schémata sítí

OBSAH. Úvod Slovo předsedy představenstva. Výstavba sítí Úvodní slovo místopředsedy představenstva Proces výstavby Schémata sítí 2 \ / 3 OBSAH 06 34 Úvod Slovo předsedy představenstva 09 41 Společnost Kdo jsme a co děláme Naši zákazníci Historie Management 17 45 Služby Televize Internet Balíčky Telefon Výstavba sítí Úvodní slovo

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB STARNET, s.r.o. platný od 1. 10. 2018 PŘIPOJENÍ K INTERNETU ZÁKLADNÍ TARIFY A NÁKLADY NA INSTALACI STR. 2 PŘIPOJENÍ K INTERNETU DOMÁCÍ BEZDRÁTOVÁ SÍŤ STR. 3 PŘIPOJENÍ K INTERNETU

Více

Manuál k zákaznické zóně

Manuál k zákaznické zóně Manuál k zákaznické zóně OBSAH VÍTEJTE V ZÁKAZNICKÉ ZÓNĚ KUKI 04 Obecné informace 05 Základní sekce zákaznické zóny 06 Co lze koupit nebo měnit 10 Přehled zakoupených služeb 14 Nastav si kanál 18 Navíc

Více

Nabídka na zasíťování bytového domu a nabídka internetových a hlasových služeb

Nabídka na zasíťování bytového domu a nabídka internetových a hlasových služeb 1Projekt na poskytování internetových, multimediálních a hlasových služeb Nabídka na zasíťování bytového domu a nabídka internetových a hlasových služeb VYBUDOVÁNÍ INTERNETOVÝCH ROZVODŮ NA NÁKLADY SPOLEČNOSTI

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB S4NET s.r.o. platný od 8. 10. 2018 PŘIPOJENÍ K INTERNETU ZÁKLADNÍ TARIFY A NÁKLADY NA INSTALACI STR. 2 DOMÁCÍ BEZDRÁTOVÁ SÍŤ STR. 3 PŘIPOJENÍ K INTERNETU SPECIÁLNÍ TARIFY STR. 3

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB S4NET s. r. o.

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB S4NET s. r. o. KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB S4NET s. r. o. platný od 4. 2. 2019 PŘIPOJENÍ K INTERNETU ZÁKLADNÍ TARIFY A NÁKLADY NA INSTALACI STR. 2 DOMÁCÍ BEZDRÁTOVÁ SÍŤ STR. 3 PŘIPOJENÍ K INTERNETU SPECIÁLNÍ TARIFY STR. 3

Více

Družstvo Nájemníků Nad Krocinkou 847 19000 Praha 9 CENOVÁ NABÍDKA PŘIPOJENÍ DOMU DO INTERNETU OD KOMUNIKAČNÍ SÍTĚ S.R.O.

Družstvo Nájemníků Nad Krocinkou 847 19000 Praha 9 CENOVÁ NABÍDKA PŘIPOJENÍ DOMU DO INTERNETU OD KOMUNIKAČNÍ SÍTĚ S.R.O. Družstvo Nájemníků Nad Krocinkou 847 19000 Praha 9 CENOVÁ NABÍDKA PŘIPOJENÍ DOMU DO INTERNETU OD KOMUNIKAČNÍ SÍTĚ S.R.O. V Praze dne 9.12. 2014 CÍL PROJEKTU Vážení, nabízíme Vám připojení Vašeho domu do

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB _ KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB společnosti inet4 s.r.o. platný od 1. 7. 2015 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 TELEVIZE inet4.tv STR. 3 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VOIP STR. 4 CENÍK & OSTATNÍ ZAŘÍZENÍ STR. 5 AKCE / KONTAKT

Více

Televize pod palcem. Sledujte co chcete, kdy chcete a kde chcete.

Televize pod palcem. Sledujte co chcete, kdy chcete a kde chcete. Televize pod palcem Sledujte co chcete, kdy chcete a kde chcete. Vyzkoušejte naše služby ZDARMA na Služba SledovaniTV Vám díky vychytaným funkcím umožní oprostit se od televizního tady a teď. S naší službou

Více

VŠUDE DOBŘE, S UPC NEJLÉPE

VŠUDE DOBŘE, S UPC NEJLÉPE VŠUDE DOBŘE, S UPC NEJLÉPE Internetové připojení, interaktivní televize nebo výhodné volání? V tom je UPC jako doma. INTERNET / TELEVIZE / TELEFON Naším posláním je přinášet zákazníkům možnost připojení

Více

Ceník služeb InteraktivníTV

Ceník služeb InteraktivníTV Ceník služeb InteraktivníTV platný od 1. 7. 2017 IČ: 05111137 DIČ: CZ05111137 info@365internet.cz infolinka: 910 104 365 strana 1 1. Provozovatel a poskytovatel Provozovatelem služby InteraktivníTV je

Více

CENÍK SLUŽEB. společnosti inet4 s.r.o. platný od PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2. TELEVIZE inet4.tv STR. 3. PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VoIP STR.

CENÍK SLUŽEB. společnosti inet4 s.r.o. platný od PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2. TELEVIZE inet4.tv STR. 3. PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VoIP STR. CENÍK SLUŽEB společnosti platný od 1. 7. 2017 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 TELEVIZE inet4.tv STR. 3 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VoIP STR. 4 OSTATNÍ CENY & KONTAKTY STR. 5 Všechny ceny jsou vždy uváděny včetně

Více

Doplňkové služby PRODEJ PRONÁJEM/MĚSÍC. Zřízení a provoz veřejné IP adresy IPv4 N/A 100 Kč

Doplňkové služby PRODEJ PRONÁJEM/MĚSÍC. Zřízení a provoz veřejné IP adresy IPv4 N/A 100 Kč Ceník AIM XDSL pro domácnosti platný od 1. 12. 2018 Název internetového tarifu Rychlost připojení 1 Cena za měsíc 2 AIM XDSL DESÍTKA až 10/1 Mbps 400 Kč AIM XDSL DVACÍTKA až 20/2 Mbps 4 AIM XDSL PADESÁTKA

Více

Ceník služeb TV2GO. platný od Ceník služeb TV2GO

Ceník služeb TV2GO. platný od Ceník služeb TV2GO Ceník služeb TV2GO platný od 1. 2. 2017 IČ: 05111137 DIČ: CZ05111137 info@365internet.cz infolinka: 910 104 365 strana 1 1. Podmínky zřízení Služba TV2GO je poskytována prostřednictvím set-top-boxu komunikujícího

Více

Základní programová skladba NET TV Základ

Základní programová skladba NET TV Základ platné od 1.10. 2016 Základní programová skladba NET TV Základ ARD HD GER HD PRIMA HD CZ HD ARTE HD GER HD PRIMA COMEDY CENTRAL CZ SD BARRANDOV HD CZ HD PRIMA COOL HD CZ HD BARRANDOV PLUS HD CZ HD PRIMA

Více

Ceník služeb AIM. (pouze pro fyzické osoby, tedy nepodnikatele = domácnosti) Proč mohou být služby AIM tak výhodné?

Ceník služeb AIM. (pouze pro fyzické osoby, tedy nepodnikatele = domácnosti) Proč mohou být služby AIM tak výhodné? Ceník služeb AIM (pouze pro fyzické osoby, tedy nepodnikatele = domácnosti) Rodina tarifů AIM pro domácnosti se skládá z tarifů: poskytovaných bezdrátovými (WiFi) technologiemi (AIM W2.0 ; AIM W1.0 ) poskytovaných

Více

Televize pod palcem. Sledujte co chcete, kdy chcete a kde chcete.

Televize pod palcem. Sledujte co chcete, kdy chcete a kde chcete. Televize pod palcem Sledujte co chcete, kdy chcete a kde chcete. Vyzkoušejte naše služby ZDARMA na 14 DNÍ Služba SledovaniTV Vám díky vychytaným funkcím umožní oprostit se od televizního tady a teď. S

Více

Připojení k internetu pro domácnosti

Připojení k internetu pro domácnosti Připojení k internetu pro domácnosti V současné době poskytujeme naše služby na 19-ti místech po celé Praze a okolí. Do budoucna je v plánu rozšíření pokrytí internetovým připojením na další území Prahy

Více

NABÍDKA PRO OPTIKA PŘEDBOJ

NABÍDKA PRO OPTIKA PŘEDBOJ NABÍDKA PRO OPTIKA PŘEDBOJ Cíl projektu Vážení, nabízíme Vám připojení Vašeho domu do optické sítě FORTENET, tedy do rychlého a kvalitního Internetu, IP televize & telefonní sítě bez paušálních měsíčních

Více

Základní programová skladba NET TV Základ

Základní programová skladba NET TV Základ Základní programová skladba NET TV Základ ARD HD GER HD PRIMA HD CZ HD ARTE HD GER HD PRIMA COMEDY CENTRAL CZ SD BARRANDOV HD CZ HD PRIMA COOL HD CZ HD BARRANDOV PLUS HD CZ HD PRIMA LOVE HD CZ HD BBC WORLD

Více

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03 jak mě používat OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. 6 10 22 Bav se se mnou První pomoc 02/03 Děkuji ti, že ses rozhodl pro naši společnou cestu. Od teď ti budu dělat jen radost. Přečti si o mně vše důležité, ať víš,

Více

UPC Internet a televize nově i v Radotíně

UPC Internet a televize nově i v Radotíně UPC Internet a televize nově i v Radotíně Internet až 200 Mb/s Televize 140 programů Představení služeb společnosti UPC Internetové připojení, interaktivní televize nebo výhodné volání? V tom je UPC jako

Více

Měsíční zpráva o sledovanosti Listopad 2018 TEST. Zdroj: ATO - Nielsen Admosphere

Měsíční zpráva o sledovanosti Listopad 2018 TEST. Zdroj: ATO - Nielsen Admosphere Měsíční zpráva o sledovanosti Listopad 2018 TEST Zdroj: ATO - Nielsen Admosphere Obsah 1. Vývoj ATS 2. Share 3. Hlavní stanice a skupiny 4. TOP 50 nejsledovanějších titulů 5. Odložené sledování a sledovanost

Více

Popis a ceník Služby EriTV - Pohoda (ceník platný od )

Popis a ceník Služby EriTV - Pohoda (ceník platný od ) Popis a ceník Služby EriTV - Pohoda (ceník platný od 1.2.2018) 1. Cena zřízení Služby EriTV Pohoda činí dle volby Uživatele v objednávce 0 Kč (jednorázová sleva 2.274 Kč) nebo 999 Kč (jednorázová sleva

Více

Obsah. Moje menu 4. Ovladač 6. Ovládání sledovaného pořadu 8. Zpětné zhlédnutí 10. Nahrávání 12. Můj seznam kanálů 13.

Obsah. Moje menu 4. Ovladač 6. Ovládání sledovaného pořadu 8. Zpětné zhlédnutí 10. Nahrávání 12. Můj seznam kanálů 13. Obsah Moje menu 4 Ovladač 6 Ovládání sledovaného pořadu 8 Zpětné zhlédnutí 10 Nahrávání 12 Můj seznam kanálů 13 Multidimenze 14 Výběr ze zápasů 15 O 2 Videotéka 16 Aplikace 17 4 zařízení 18 MOJE MENU Ovládání

Více

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od )

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od ) CENÍK SLUŽBY (platný od 1. 9. 2017) 1. CENA SLUŽBY Cena služby se skládá z následujících součástí: Instalace služby Služba 1.1 1.1.1 Objekty s hromadnou přípojkou FTTB (panelové a bytové domy) Při uzavření

Více

jediná televize s multidimenzí Ovládání a funkce

jediná televize s multidimenzí Ovládání a funkce jediná televize s multidimenzí Ovládání a funkce Obsah Ovládání Ovladač 4 Hlavní nabídka 6 Ovládání sledovaného pořadu 8 Nastavení O 2 TV 10 Info o sledovaném pořadu 11 Přehled televizních kanálů 12 Přehled

Více

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od )

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od ) CENÍK SLUŽBY (platný od 1. 12. 2017) 1. CENA SLUŽBY Cena služby se skládá z následujících součástí: Instalace služby Služba 1.1 1.1.1 Objekty s hromadnou přípojkou FTTB (panelové a bytové domy) Při uzavření

Více

Ceník služeb Interaktivní TV

Ceník služeb Interaktivní TV Ceník služeb Interaktivní TV platný od 1. 9. 2018 IČ: 05111137 DIČ: CZ05111137 info@365internet.cz infolinka: 910 104 365 strana 1 1. Provozovatel a poskytovatel Provozovatelem služby Interaktivní TV je

Více

OBSAH. Bav se se mnou První pomoc 02/03

OBSAH. Bav se se mnou První pomoc 02/03 jak mě používat AHOJ, JSEM KUKI. OBSAH 6 10 22 Bav se se mnou První pomoc 02/03 A BUDU TĚ BAVIT. Děkuji ti, že ses rozhodl pro naši společnou cestu. Od teď ti budu dělat jen radost. Přečti si o mně vše

Více

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od )

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od ) CENÍK SLUŽBY (platný od 1. 12. 2016) 1. CENA SLUŽBY Cena služby se skládá z následujících součástí: Instalace služby Služba 1.1 1.1.1 Objekty s hromadnou přípojkou FTTB (panelové a bytové domy) Při uzavření

Více

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od )

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od ) CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od 20. 8. 2018) 1. CENA SLUŽBY Cena služby TV ONE se skládá z následujících součástí: Instalace služby TV ONE. Služba TV ONE. 1.1 Jednorázové poplatky 1.1.1 Objekty s hromadnou

Více

Užijte si televizi Horizon od UPC

Užijte si televizi Horizon od UPC Užijte si televizi Horizon od UPC Uživatelský manuál HD Mediaboxu Hlavní nabídka Informace Do hlavní nabídky vstoupíte stisknutím tlačítka MENU na dálkovém ovladači. V hlavní nabídce a jednotlivých nabídkách

Více

Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena 1

Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena 1 Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena 1 Vážená paní, vážený pane, představujeme Vám unikátní projekt CenTrio s revoluční novinkou pro maximální pohodlí zákazníka s propojením vysokorychlostního Internetu,

Více

Ceník služeb InteraktivníTV

Ceník služeb InteraktivníTV Ceník služeb InteraktivníTV platný od 1. 1. 2018 IČ: 05111137 DIČ: CZ05111137 info@365internet.cz infolinka: 910 104 365 strana 1 1. Provozovatel a poskytovatel Provozovatelem služby InteraktivníTV je

Více

T-MOBILE a Televize. Televizní služby v portfoliu mobilního operátora

T-MOBILE a Televize. Televizní služby v portfoliu mobilního operátora T-MOBILE a Televize Televizní služby v portfoliu mobilního operátora Televize v portfoliu T-Mobile Satelitní televize v portfoliu operátora od roku 2010 nabídka klasických TV programů a služeb nabídka

Více

ID Uživatele SA / SV Datum narození / IČO DIČ / Telefon / mobil

ID Uživatele SA / SV Datum narození / IČO DIČ  / Telefon / mobil ID Uživatele: @@16 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VEŘEJNĚ DOSTUPNÝCH SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ uzavřená podle zákona č. 127/2005 Sb. o elektronických komunikacích, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

PRESS KIT. LAN servis s.r.o.

PRESS KIT. LAN servis s.r.o. PRESS KIT LAN servis s.r.o. 1 O společnosti LAN servis s.r.o. Společnost LAN servis s.r.o. vstoupila na trh před více jak 20 lety a stala se tak jedním z nejdéle působících telekomunikačních operátorů

Více

Televize pod palcem. Sledujte co chcete, kdy chcete a kde chcete.

Televize pod palcem. Sledujte co chcete, kdy chcete a kde chcete. Televize pod palcem Sledujte co chcete, kdy chcete a kde chcete. Vyzkoušejte naše služby ZDARMA na 14 DNÍ Služba SledovaniTV Vám díky vychytaným funkcím umožní oprostit se od televizního tady a teď. S

Více

NÁVOD PRO IPTV PORTÁL (STB Motorola 19xx)

NÁVOD PRO IPTV PORTÁL (STB Motorola 19xx) NÁVOD PRO IPTV PORTÁL (STB Motorola 19xx) OBSAH: 1. Úvod 2. Set Top Box (STB) 3. MENU IPTV portálu 3.1. Hlavní nabídka 3.2. Přepínání TV kanálů 4. Samoobsluha 5. Videopůjčovna 6. Zabezpečení 7. Doplňkové

Více

Televize. Uživatelská příručka

Televize. Uživatelská příručka Televize Uživatelská příručka IPTV - TELEVIZE IPTV je digitální televize, která je vždy o krok napřed. Tato televize Vám přináší nadstandardní funkce a ten největší komfort při sledování Vašich oblíbených

Více

Ceník služeb deltanet

Ceník služeb deltanet Ceník služeb deltanet (pouze pro fyzické osoby, tedy nepodnikatele = domácnosti) Rodina tarifů deltanet pro domácnosti se skládá z tarifů: poskytovaných bezdrátovými (WiFi) technologiemi (deltanet W2.0

Více

Ceník služby ONE Duo TV Strana 2 (celkem 5) Instalace Služby - Koncové zařízení první Set-top box Instalace Služby koncové zařízení první Set-top box*

Ceník služby ONE Duo TV Strana 2 (celkem 5) Instalace Služby - Koncové zařízení první Set-top box Instalace Služby koncové zařízení první Set-top box* CENÍK SLUŽBY ONE Duo TV (platný od 1. 11. 2014) 1. CENA SLUŽBY Cena služby ONE Duo TV se skládá z následujících součástí: Instalace služby ONE Duo TV Služba ONE Duo TV 1.1 1.1.1 Objekty s hromadnou přípojkou

Více

LEVNĚJŠÍ INTERNET ZRYCHLILI A ZLEVNILI JSME VYSOKORYCHLOSTNÍ INTERNET A DIGITÁLNÍ HD TELEVIZI.

LEVNĚJŠÍ INTERNET ZRYCHLILI A ZLEVNILI JSME VYSOKORYCHLOSTNÍ INTERNET A DIGITÁLNÍ HD TELEVIZI. LEVNĚJŠÍ INTERNET ZRYCHLILI A ZLEVNILI JSME VYSOKORYCHLOSTNÍ INTERNET A DIGITÁLNÍ HD TELEVIZI. PŘEHLED TARIFŮ 15 net 15 mb/s net 60 mb/s net 240 mb/s net+tv start net+tv standard+ net+tv smart naše tarify

Více

UŽIJTE SI TELEVIZI. Uživatelský manuál HD Mediaboxu

UŽIJTE SI TELEVIZI. Uživatelský manuál HD Mediaboxu UŽIJTE SI TELEVIZI od UPC Uživatelský manuál HD Mediaboxu HLAVNÍ NABÍDKA INFORMACE Do hlavní nabídky vstoupíte stisknutím tlačítka MENU na dálkovém ovladači. V hlavní nabídce a jednotlivých nabídkách se

Více

OBSAH. 6 Zapoj a zapni mě 10 Bav se se mnou 22 První pomoc AHOJ, JSEM KUKI 02/03

OBSAH. 6 Zapoj a zapni mě 10 Bav se se mnou 22 První pomoc AHOJ, JSEM KUKI 02/03 jak mě používat OBSAH AHOJ, JSEM KUKI 6 Zapoj a zapni mě 10 Bav se se mnou 22 První pomoc 02/03 Děkuji ti, že ses rozhodl pro naši společnou cestu. Od teď ti budu dělat jen radost. Přečti si o mně vše

Více

350.000 domácností. 6. kv tna 2009 Hotel Majestic Plaza. Petr Opletal ceo@riomedia.cz

350.000 domácností. 6. kv tna 2009 Hotel Majestic Plaza. Petr Opletal ceo@riomedia.cz Slu by RIO Media v dosahu 350.000 domácností 6. kv tna 2009 Hotel Majestic Plaza Petr Opletal ceo@riomedia.cz Agenda -Představení skupiny - Značka, vize -Společnosti ve skupin základní údaje - Akvizice

Více

Návod ke službě IPTV HD internet.tv

Návod ke službě IPTV HD internet.tv +420 499 949 494, 777 719 280 (8:00-20:00) info@hdinternet.cz / www.hdinternet.cz Návod ke službě IPTV HD internet.tv 1 Obsah tohoto dokumentu: 1. Úvod... 3 2. Pojmy... 3 3. Popis funkcí Set-Top boxu...

Více

itself s.r.o. Pálavské náměstí 4343/ Brno Židenice

itself s.r.o. Pálavské náměstí 4343/ Brno Židenice www.itself.cz itself s.r.o. Pálavské náměstí 4343/11 628 00 Brno Židenice O SPOLEČNOSTI ITSELF s.r.o. česká rodinná firma s ryze českým kapitálem založena v roce 1991, na trhu působíme více než 25 let

Více

CENÍK SLUŽBY ONE Duo TV (platný od 1. 4. 2015)

CENÍK SLUŽBY ONE Duo TV (platný od 1. 4. 2015) CENÍK SLUŽBY ONE Duo TV (platný od 1. 4. 2015) 1. CENA SLUŽBY Cena služby ONE Duo TV se skládá z následujících součástí: Instalace služby ONE Duo TV Služba ONE Duo TV 1.1 1.1.1 Objekty s hromadnou přípojkou

Více

Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a

Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a netbooků. Chytré telefony, nazývané také Smartphony, poskytují

Více

Ceník služeb 365tv. platný od Ceník služeb 365tv

Ceník služeb 365tv. platný od Ceník služeb 365tv platný od 1. 7. 2019 IČ: 05111137 DIČ: CZ05111137 info@365internet.cz infolinka: 910 104 365 strana 1 1. Provozovatel a poskytovatel Provozovatelem služby 365tv je Telly CE s. r. o. se sídlem Příkop 843/4,

Více

Televize. Uživatelská příručka

Televize. Uživatelská příručka Televize Uživatelská příručka METRONET TELEVIZE METRONET Televize je digitální televize, která je vždy o krok napřed. Tato televize Vám přináší nadstandartní funkce a ten největší komfort při sledování

Více

Ceník služeb společnosti RIO Media a.s.

Ceník služeb společnosti RIO Media a.s. platný od 1. 03. 2015. Ceny jsou uvedeny s příslušnou sazbou DPH. Ceník služeb společnosti Ceník je platný pro nové zákazníky. Programové nabídky a rychlost Internetu se na jednotlivých technologiích liší.

Více

Zaměstnanecký program O2 Family

Zaměstnanecký program O2 Family Zaměstnanecký program O2 Family O2 Family, s.r.o. Specialista na trhu zaměstnaneckých a komunitních programů mobilního volání, internetu a poskytování zákaznického servisu Benefit pro zaměstnance firem

Více

Výpis. Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 118

Výpis. Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 118 Výpis z obchodního rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 118 Datum zápisu: 29. června 1990 Spisová značka: B 118 vedená u Městského soudu v Praze Obchodní firma: Planet A, a.s. Sídlo:

Více

OBSAH. Rozvaha Výkaz zisků a ztráty Příloha k účetní závěrce. Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2013 2

OBSAH. Rozvaha Výkaz zisků a ztráty Příloha k účetní závěrce. Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2013 2 Výroční zpráva 2013 OBSAH 1. Úvodní slovo ředitele 3 2. Základní údaje společnosti 4 3. Představení společnosti 5 4. Služby společnosti 6 5. Významní partneři 7 6. Vybrané ekonomické ukazatele 8 7. Ostatní

Více

Interaktivní funkce Selfnet TV

Interaktivní funkce Selfnet TV Interaktivní funkce Selfnet TV Uživatelská příručka Vážení zákazníci, těší nás, že jste se rozhodli využívat výhody interaktivní televize Selfnet TV. Svoji Selfnet TV budete ovládat přes velmi jednoduchou

Více

CENÍK SLUŽEB BACKER COMPUTER s.r.o.

CENÍK SLUŽEB BACKER COMPUTER s.r.o. CHYTRYINTERNET.CZ CENÍK SLUŽEB BACKER COMPUTER s.r.o. Platný od 1.12.2014 1. Připojení k Internetu 2. VoIP telefonie 3. WEB TV 4. Ceník a ostatní zařízení 5. Kontakt 1 1. PŘIPOJENÍ K INTERNETU Připojení

Více

Návod k využívání interaktivních funkcí

Návod k využívání interaktivních funkcí Návod k využívání interaktivních funkcí Vážení zákazníci, těší nás, že jste se rozhodli využívat výhody Interaktivní TV. Svoji Interaktivní TV budete ovládat přes velmi jednoduchou a intuitivní aplikaci.

Více

Metropolitní síť Humpolec spol. s r.o., Na Závodí 1668, 396 01 Humpolec

Metropolitní síť Humpolec spol. s r.o., Na Závodí 1668, 396 01 Humpolec Užijte si dlouhé zimní večery s balíčkem FILM.. Začněte sledovat digitální IP televizi s metropolitní optickou sítí na Vašem počítači, notebooku, tabletu, chytrém telefonu, televizi AKCE PLATÍ DO 31.12.2015

Více

Ceník služeb společnosti RIO Media a.s.

Ceník služeb společnosti RIO Media a.s. platný od 01. 05. 2016. Ceny jsou uvedeny s příslušnou sazbou DPH. Programové nabídky a rychlost Internetu se na jednotlivých technologiích liší. Aktuální přehled rychlostí Internetového, programové nabídky

Více

CENÍK SLUŽBY ONE Trio (platný od )

CENÍK SLUŽBY ONE Trio (platný od ) CENÍK SLUŽBY ONE Trio (platný od 1. 1. 2016) 1. CENA SLUŽBY Cena služby ONE Trio se skládá z následujících součástí: Instalace služby ONE Trio Služba ONE Trio 1.1 1.1.1 Objekty s hromadnou přípojkou FTTB

Více

N e j č a s t ě j š í d o t a z y k e k u k i t V

N e j č a s t ě j š í d o t a z y k e k u k i t V Nejčastější dotazy ke Kuki TV Nejčastější otázky a odpovědi ke Kuki TV Tvoje otázka? 1. Jak dlouho trvá vyexpedování STB Kuki? Set-top boxy ke službě Kuki expedujeme zpravidla do 3 (pracovních) dnů od

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VEŘEJNĚ DOSTUPNÝCH SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VEŘEJNĚ DOSTUPNÝCH SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VEŘEJNĚ DOSTUPNÝCH SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ uzavřená podle zákona č. 127/2005 Sb. o elektronických komunikacích, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Smlouva ) SMLUVNÍMI

Více

Kompletní virtualizované IPTV řešení

Kompletní virtualizované IPTV řešení Kompletní virtualizované IPTV řešení CENOVÁ NABÍDKA Karlovo nám.559/28 120 00 Praha 2 tel. 222 745 410 ladislav.ruzicka@ispalliance.cz www.ispalliance.cz Obsah 1. VIRTUALIZOVANÉ IPTV ŘEŠENÍ 1.1. HLAVNÍ

Více

Aplikace GoGEN Smart Center

Aplikace GoGEN Smart Center Aplikace GoGEN Smart Center Návod na použití aplikace Úvod Aplikace GoGEN Smart Center pro maximální využití Smart TV GoGEN, spojuje vyspělou technologii a zábavu v pohodlí domova. SMART ovládání ovládání

Více

Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena

Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena Vážená paní, vážený pane, společnost Centronet Vám představuje projekt Centrio, přinášející, díky propojení vysokorychlostního internetu, digitální televize a

Více

Česká telekomunikační infrastruktura a.s. CETIN - nabídka pro ISPs

Česká telekomunikační infrastruktura a.s. CETIN - nabídka pro ISPs Česká telekomunikační infrastruktura a.s. CETIN - nabídka pro ISPs Michal Frankl 21. dubna 2016 Obchodní model Operátoři (FO, MNO) Mobilní hlas Mobilní data Fix voice 99,6% pokrytí populace 98,2% pokrytí

Více

Internet Protokol TV televizní vysílání distribuované prostřednictvím protokolu TCP/IP

Internet Protokol TV televizní vysílání distribuované prostřednictvím protokolu TCP/IP Návod k obsluze IPTV Úvod Služba 4network.tv vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve Vaší domácnosti. Díky připojení k internetu můžete využívat

Více

Kouzelný. domov. Obsah :

Kouzelný. domov. Obsah : Kouzelný domov Obsah : 1) Titulní stránka 2) O nás 3) Obsah 4-7) Kouzelný internet 8-13) Kabelová 14-17) Kouzelná 18) Kouzelné komplety 19) Televize ZAK 20-21) Kouzelná domácnost 22) Síťové úložiště 23)

Více

SVJ Pod Labuťkou 190 00 Praha 9 CENOVÁ NABÍDKA PŘIPOJENÍ DOMU DO INTERNETU OD KOMUNIKAČNÍ SÍTĚ S.R.O.

SVJ Pod Labuťkou 190 00 Praha 9 CENOVÁ NABÍDKA PŘIPOJENÍ DOMU DO INTERNETU OD KOMUNIKAČNÍ SÍTĚ S.R.O. SVJ Pod Labuťkou 190 00 Praha 9 CENOVÁ NABÍDKA PŘIPOJENÍ DOMU DO INTERNETU OD KOMUNIKAČNÍ SÍTĚ S.R.O. V Praze dne 10. 2. 2015 CÍL PROJEKTU Vážení, nabízíme Vám připojení Vašeho domu do sítě firmy Komunikační

Více

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03 jak mě používat OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. 6 10 22 Bav se se mnou První pomoc 02/03 Děkuji ti, že ses rozhodl pro naši společnou cestu. Od teď ti budu dělat jen radost. Přečti si o mně vše důležité, ať víš,

Více

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí O 2 TV jediná televize, která se vám přizpůsobí Vítejte ve světě O 2 TV Vítejte ve světě zábavy a odpočinku! Ve světě, kde se nemusíte nikomu a ničemu přizpůsobovat. Díky svým unikátním funkcím je O 2

Více

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03 jak mě používat OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. 6 10 22 Bav se se mnou První pomoc 02/03 Děkuji ti, že ses rozhodl pro naši společnou cestu. Od teď ti budu dělat jen radost. Přečti si o mně vše důležité, ať víš,

Více

Popis a ceník Služby EriTV - Pohoda (ceník platný od )

Popis a ceník Služby EriTV - Pohoda (ceník platný od ) Popis a ceník Služby EriTV - Pohoda (ceník platný od 3.10.2018) 1. Cena zřízení Služby EriTV Pohoda činí dle volby Uživatele v objednávce (jednorázová sleva 2.274 Kč) nebo 999 Kč (jednorázová sleva 1.275

Více

Cenová nabídka. Platná od února 2019

Cenová nabídka. Platná od února 2019 Cenová nabídka Platná od února 2019 Nabídka balíčků cena s DPH za měsíc Nabídka služeb cena s DPH za měsíc START BASIC 99 Kč 359 Kč Timeshift + nahrávky až 7 dní zpětně a nahrávky 50 hod.nova a Prima 7

Více

Data v pohybu. Cloud hosting od Master Internet jsme zvolili též kvůli nadstandardnímu přístupu a rychlosti při řešení našich požadavků.

Data v pohybu. Cloud hosting od Master Internet jsme zvolili též kvůli nadstandardnímu přístupu a rychlosti při řešení našich požadavků. Cloud hosting od Master Internet jsme zvolili též kvůli nadstandardnímu přístupu a rychlosti při řešení našich požadavků. Eduard Hlava, Neternity.cz, projekt Nová zelená úsporám Data v pohybu Data a informace

Více

Portofolio televizních kanálů

Portofolio televizních kanálů Portofolio televizních kanálů SAT Plus, s.r.o. upc express Společnost SAT Plus, s.r.o. se od svého založení věnuje projektům nízkonákladových televizních stanic a je majitelem licencí tří televizních kanálů,

Více

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ PRO VAŠI FIRMU VOLBA / NEZÁVISLOST / ŠIRŠÍ MOŽNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Jsme distributor s přidanou hodnotou působící v oboru informačních a komunikačních

Více

SKYLINK LIVE TV VAŠE TELEVIZE PŘES INTERNET

SKYLINK LIVE TV VAŠE TELEVIZE PŘES INTERNET SKYLINK LIVE TV VAŠE TELEVIZE PŘES INTERNET Skylink Live TV vám přináší svobodu a volnost při sledování televize. Nejen na velké televizní obrazovce, ale i na vašem chytrém telefonu, tabletu nebo PC. Kdykoli

Více

VÝHODY INTERAKTIVNÍ TELEVIZE SLEDOVANITV

VÝHODY INTERAKTIVNÍ TELEVIZE SLEDOVANITV VÝHODY INTERAKTIVNÍ TELEVIZE SLEDOVANITV - Ze všech interaktivních televizí nejširší podpora chytrých televizí (SmartTV) a ostatních zařízení. Funguje i bez set-top boxu na chytrých SmartTV Samsung od

Více

TelCom consulting s.r.o., 39444 Želiv 223

TelCom consulting s.r.o., 39444 Želiv 223 TelCom consulting s.r.o., 39444 Želiv 223 IČO: 28116313 e-mail: info@profiuspora.cz telefon: 724000006 724000008 Nabídka Poradenství a servis v Telekomunikacích 1 TelCom consulting s.r.o., 39444 Želiv

Více

Telka Kuki uživatelská příručka

Telka Kuki uživatelská příručka Telka Kuki uživatelská příručka Vítej na planetě Kuki! Milý člověče, od dnešního dne jsi součástí našeho rozsáhlého vesmíru telky Kuki. Vítej na palubě. Kuki ti umožní poznávat nekonečné světy televizní

Více

Metropolitní síť Humpolec spol. s r.o., Na Závodí 1668, 396 01 Humpolec

Metropolitní síť Humpolec spol. s r.o., Na Závodí 1668, 396 01 Humpolec Pořiďte si IP televizi v Metropolitní síti Humpolec Začněte sledovat digitální IP televizi s metropolitní optickou sítí na Vašem počítači, notebooku, tabletu, chytrém telefonu, televizi V čem je naše digitální

Více

Společenství Mariana 1727. Zadávací dokumentace

Společenství Mariana 1727. Zadávací dokumentace Společenství Mariana 1727 Zadávací dokumentace Projekt rekonstrukce STA panelového domu Brandýs nad Labem, Chobotská 1727 Zadavatel: Společenství Mariana 1727, Se sídlem: Chobotská 1727, 250 01 Brandýs

Více

Ceník Digitální televize O2TV

Ceník Digitální televize O2TV Ceník Digitální televize O2TV Tento ceník je nedílnou součástí Všeobecných podmínek (VP) Platnost od 1. 1. 2016 A. kombinace služeb Internetové připojení a Digitální televize O2TV 1. y v režimu speciální

Více

Návod ke službě IPTV

Návod ke službě IPTV Návod ke službě IPTV Služba 4NET.TV vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve vaší domácnosti. Díky připojení k internetu můžete využívat služby

Více

Frekvenční plán Televize

Frekvenční plán Televize Frekvenční plán Televize Přehled analogových televizních stanic Název stanice Frekvence [Mhz] Kanál Nabídka Lokální infokanál 133,25 S5 TV Barrandov 140,25 S6 Šlágr TV 147,25 S7 Selfnet 154,25 S8 ČT sport

Více

Z montáže anténní techniky nabízíme :

Z montáže anténní techniky nabízíme : Máte problémy s příjmem digitálního pozemního vysílání, nebo dokonce ještě máte analogový příjem? Zabýváme se instalací a zapojením set-top-boxů a antén pro DVB-T. Vše Vám zaměříme na nejsilnejší signál

Více

Ceník připojení k internetu v síti TKR KABEL servis Praha, spol. s r.o.

Ceník připojení k internetu v síti TKR KABEL servis Praha, spol. s r.o. Ceník k internetu v síti TKR KABEL servis Praha, spol. s r.o. instalace od 1.7.2018 Mb/s* Kabel 256 Zdarma* - 0,256 / 0,256 Kabel 512 Zdarma* - 0,512 / 0,512 Kabel 1M Zdarma* - 1 / 1 Kabel 180M Kabel 360M

Více

SKYLINK LIVE TV VAŠE TELEVIZE PŘES INTERNET

SKYLINK LIVE TV VAŠE TELEVIZE PŘES INTERNET SKYLINK LIVE TV VAŠE TELEVIZE PŘES INTERNET Skylink Live TV vám přináší svobodu a volnost při sledování televize. Nejen na velké televizní obrazovce, ale i na vašem chytrém telefonu, tabletu nebo PC. Kdykoli

Více

CENOVÁ NABÍDKA. INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ 5-80Ghz PE3NY NET s.r.o.

CENOVÁ NABÍDKA. INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ 5-80Ghz PE3NY NET s.r.o. CENOVÁ NABÍDKA INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ 5-80Ghz PE3NY NET s.r.o. SPOLEČNOST VEDENÁ U MĚSTSKÉHO SOUDU PRAHA POD SP. ZN. C. 107768. (1/5) BUSSINES DATA Služba Internet Bussines data představuje pevný přístup

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV M.NET TV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV M.NET TV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV M.NET TV Obsah: 1. Úvod... 3 2. Pojmy... 3 3. Registrace zařízení... 4 3.1. Autorizace webového prohlížeče... 4 3.2. Instalace a autorizace mobilní aplikace...5 4. Popis funkcí Set-Top

Více

CENOVÁ NABÍDKA. INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ NA OPTICKÉ SÍTI PE3NY NET s.r.o.

CENOVÁ NABÍDKA. INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ NA OPTICKÉ SÍTI PE3NY NET s.r.o. CENOVÁ NABÍDKA INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ NA OPTICKÉ SÍTI PE3NY NET s.r.o. SPOLEČNOST VEDENÁ U MĚSTSKÉHO SOUDU PRAHA POD SP. ZN. C. 107768. (1/5) PE3NY NET S.R.O Jsme lokální dodavatel profesionálních datových

Více

Ceník služeb společnosti RIO Media a.s.

Ceník služeb společnosti RIO Media a.s. platný od 20. 02. 2017. Ceny jsou uvedeny s příslušnou sazbou DPH. Programové nabídky a rychlost Internetu se na jednotlivých technologiích liší. Aktuální přehled rychlostí Internetového připojení, programové

Více