Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc."

Transkript

1 ÚVODNÍ SLOVO Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

2 ALZHEIMER HOME PYŠELY Po Velikonočních svátcích otevřeme náš nový domov v Pyšelích, viz malá ukázka. Moc se těšíme až přivítáme prvního obyvatele našeho krásného zařízení. Co říkáte na společenskou místnost? Doufáme, že se u nás budou všichni cítit s láskou jako doma! AKTIVIZACE V AHZ Již nám začalo příznivější počasí, proto budeme trávit, co nejvíce času na čerstvém vzduchu. Terasa na 1. oddělení je již připravena na naše aktivity. Protahovat svá těla budeme nejen společným, individuálním cvičením, ale i procházkami do parku a lesa. V pondělí vyrazíme na náš první piknik do Kunratického lesa. V měsíci dubnu je Mezinárodní den tance, tak ani my nezůstaneme pozadu a zatancujeme si.

3 Ve čtenářském klubu se zaměříme na tématiku Velikonoc - tradice, historie, velikonoční symboly. Přečteme si oblíbené pranostiky na měsíc duben, připomeneme si Mezinárodní den památek a historických sídel - přečteme si zajímavosti o hradu Karlštejn, o Pražském hradu, pověsti z Prahy, poslechneme si "mluvené slovo" Vladimíra Menšíka. V rámci reminiscence si vzpomeneme, jaké má kdo návyky slavit tyto svátky, jaké tradice byly v určitých krajích a zavzpomínáme na české památky. Nezapomeneme ani na pálení čarodějnic. Trénink kognitivních funkcí bude zaměřený na zdravý životní styl, jelikož se koná Mezinárodní den zdraví.

4 I v kreativním tvoření se promítne tématika jara a především Velikonoc. Nabarvíme si vajíčka a budeme pokračovat ve výzdobě oken, chodeb a našich terapeutických místností. Čeká nás opět účast na trhu na Staroměstském náměstí.

5 V klubu anglického jazyka jsme si tentokát zvolili téma The Family. Přišla za námi obyvatelka Zátiší, která část svého života prožila v Americe a mluvila s námi anglicky o své rodině. Koncem měsíce se budeme věnovat i aromaterapiím spojenou s masáží šíje či rukou vonnými olejíčky. To je jedna z nejlepších relaxací!

6 VELIKONOČNÍ TRHY NA STAROMĚSTSKÉM NÁMĚSTÍ Od soboty do neděle se s námi opět můžete potkávat na Staroměstském náměstí u příležitosti Velikonočních trhů. Opět ve spojení s paní Lucií Bílou budeme vybírat na naše bezbariérové vozidlo formou charitativního prodeje. Nejen vlastnoručně vyrobené andílky naší zlaté slavice, ale i naše výrobky, budeme prodávat každý den od 10:00 do 22:00. My jsme tentokrát vyrobily závěsné věnečky s tématikou Velikonoc a barvili tašky přes šablony technikou "tupování houbičkou". Zastavte se u našeho stánku. Budeme se těšit. KÁVOVÉ DÝCHÁNKY V ATRIU Každý pátek se stal již tradicí k tomu, abychom vyrazili do restaurace / do atria Areálu Zátiší na kafíčko a nějaký dobrý zákusek. Při posledním posezení nás poctil návštěvou i pan prof. Ing. Erich Václav Dr.Sc., který nám ukázal své knihy a dal klientům zapeklitou hádanku, kdo je na jedné fotografii v knize, kterou napsal - Čarovný svět 5 kontinentů. Ten kdo hádanku uhodl, dostal knihu i s jeho věnováním. Obdarovaným se stala paní Chladová a paní Cmerová. Zároveň jsme s panem profesorem zorganizovali přednášku na téma Cesta kolem světa za 46 hodin, kdy nám vyprávěl o cestách po světě, o tom, jak se dá přeletět

7 svět za 46 hodin a jeho zážitky z cest. Dále jsme zabrouzdali do tématu o stromech v subtropickém a tropickém pásmu, o vysazování stromů. S panem profesorem jsme naplánovali další přednášku o jeho jubilejní 30. knize "Dřevo voní..". Musíme se pochlubit, že pan profesor píše nyní knihu o našem zařízení, která by měla spatřit světlo světa v červnu. Jejíchž autogramiáda proběhne samozřejmě v Zátiší.

8 DÁMSKÝ / PÁNSKÝ DEN Pánský den proběhl klasicky u dobrého točeného pivíčka v místní hospůdce. Tentokrát zasedneme nad pánskou tématikou ve středu v Restaurantu Café Zátiší. Dámský den jsme oslavily přímo na MDŽ. Všechny dámy byly obdarovány květinou, odpoledne jsme si udělaly krásné odpoledne se sklenkou šampaňského, zpíváním písní na přání a vzpomínáním, jak se slavilo MDŽ v minulosti. Dámy posedí u kávy a dobrého moučníku ve čtvrtek od 14:15 v terapeutické místnosti na 1. oddělení, v případě hezkého počasí na terase.

9 SVĚTOVÝ DEN VODY V březnu se konal Světový den vody. Ergoterapeutky nakoupily různé druhy minerálních vod - Magnesia, Býlinská Kyselka, Vincentka, Poděbradka aj. a připravily si povídání o každém lázeňském městě, odkud minerální vody pocházejí. Povídali jsme si, jaké lázně máme v ČR, které jsme navštívili a kam bychom se rádi podívali. V naší ochutnávce zvítězila minerálka Poděbradka. NÁVŠTĚVA HARMONIKÁŘE A OSLAVA NAROZENIN Ve čtvrtek jsme společně, opět pod taktovkou skvělého harmonikáře, oslavili narozeniny našich klientů. A musíme říci, že březen byl nejspíš nejplodnějším měsícem, protože oslavenců bylo nespočet :) Na oslavu jsme dopoledne připravili pomazánkový raut, tudíž akce byla plná jednohubek - krabí, česneková, šunková či tuňáková pomazánka. Společná oslava narozenin klientů, kteří se narodili v měsíci dubnu, proběhne ve čtvrtek od 14:15 na terapeutické místnosti na 1. oddělení.

10 Mezi oslavence patří: paní Nevěřilová, paní Prokopová, pan Straka, paní Domorázková, paní Kindová, pan Freyer, pan Pospíšil a pan Welsby. Přijďte s námi oslavit významná jubilea. MALÝ VÝLET DO KUNRATIC V pondělí jsme vyrazili městskou hromadnou dopravou do centra Kunratic. Tento malý výlet máme rádi, je to skvělé odreagování. Opět budeme využívat pěkné počasí k našim vyjížďkám MHD do této městské části, kde se projdeme k zámku a navštívíme naší oblíbenou kavárnu Charmé, kde na náš vždy čeká výborná káva, dortík nebo chlebíček. VELKÝ VÝLET DO ZOO S příchodem krásného jara jsme se rozhodli, že uspořádáme výlet do Zoologické zahrady v Praze. Toto místo je snad to nejkrásnější a my se tam všichni cítíme moc pěkně. Minulý rok jsme si společně dokázali projít velkou část ZOO, kdy jsme si vytipovali oblíbená zvířata. Jsme zvědaví, jaké zvíře nás uchvátí letos nejvíce. Tento výlet proběhne ve středu od 09:00 a bude spojený s obědem v tamní restauraci. Už se nemůžeme dočkat!

11 VELIKONOČNÍ NADÍLKA Svátky Velikonoční začneme slavit již od čtvrtka , kdy se postaráme o nadílku pro každého z nás. Doufáme, že chlapi nezapomněli, jak si nadílku vysloužit, a že ty naše dámy nenechají uschnout. Těšíme se na barvení vajec, mazance z Restaurantu Café Zátiší a celkově na dny klidu a pohody.

12 MŠE SVATÁ Srdečně Vás zveme na pravidelnou mši svatou v podání pátera Vojtěcha Smolky z Kunratického kostela. Pravidelná mše svatá probíhá vždy první čtvrtek v měsíci za podpory farnosti sv. Jakuba Staršího. Kdy? ve čtvrtek od 15:00 Kde? ALZHEIMER HOME ZÁTIŠÍ, společenská místnost na 1. NP Facebook Webové stránky

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ÚVODNÍ SLOVO Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. VYPRODANÁ O2 ARÉNA V neděli 8. 1. zlatá slavice,

Více

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ÚVODNÍ SLOVO Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. CHARITATIVNÍ PRODEJ Během prosince jste nás mohli

Více

I v novém roce se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

I v novém roce se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ÚVODNÍ SLOVO I v novém roce se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ 2 Viděli jste

Více

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ÚVODNÍ SLOVO Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. OTEVÍRÁME NOVÉ ZAŘÍZENÍ Na konci března 2017 otevřeme

Více

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ÚVODNÍ SLOVO Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ČERVENCOVÉ TVOŘENÍ Na začátku měsíce jsme se věnovali

Více

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ÚVODNÍ SLOVO Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ČERVNOVÉ TVOŘENÍ Na začátku měsíce jsme se věnovali

Více

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ÚVODNÍ SLOVO Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. VÁNOČNÍ TRHY NA STAROMĚSTSKÉM NÁMĚSTÍ V rámci kreativního

Více

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ÚVODNÍ SLOVO Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. VZÁCNÁ NÁVŠTĚVA Ve středu 17. 8. ALZHEIMER HOME

Více

Trutnodráček březen 2015

Trutnodráček březen 2015 Trutnodráček březen 2015 MÍŠA OSLAVIL JEDENÁCTÉ NAROZENINY Jedenácté narozeniny jsme oslavili dortem, písničkou a milými dárečky. Přejeme Míšovi vše nejlepší do života, především pak stálou vnitřní radost.

Více

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ÚVODNÍ SLOVO Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ALZHEIMER HOME ZÁTIŠÍ SLAVÍ ROČNÍ VÝROČÍ Ve středu

Více

Program na leden 2014

Program na leden 2014 Program na leden 2014 Čt 2.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 16.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 30.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Pá 17.1. Pedikúra ( od 13.00 hod.) Čt 23.1. Kadeřnice ( od 10.00 hod.) Program

Více

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc.

Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ÚVODNÍ SLOVO Opět se můžete těšit z pravidelného měsíčníku S láskou jako doma. Newsletter přináší dění ze života ALZHEIMER HOME Zátiší za uplynulý měsíc. ZÁSADNÍ ZMĚNA V ALZHEIMER HOME ZÁTIŠÍ Od 1. 10.

Více

Rozpis denních aktivit

Rozpis denních aktivit Pondělí Rozpis denních aktivit s věcmi, s obrázky), 9.45 10.30 hod. Dílna (kreslení, lepení, koláž, modelování. ) nezlob se..), 13.00 13.45 hod. Povídání s klienty (fotografie, vyprávění, předčítání),

Více

LÉTO INFORMAČNÍ LETÁK. LETNÍ VYDÁNÍ r. 2017

LÉTO INFORMAČNÍ LETÁK. LETNÍ VYDÁNÍ r. 2017 INFORMAČNÍ LETÁK LETNÍ VYDÁNÍ r. 2017 LÉTO Cupy - hupy, pravda je to, po jaru, že máme léto. Slunko hřeje, slunko pálí, ani chvilku nezahálí, všude smíchu je a ruchu - léto přišlo! Hejsa! Chuchu! Ohlédnutí

Více

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A 9.5.2016 v pondělí ráno jsme se sešli spolu s našimi učitelkami R. Svobodovou a J. Hanzlíkovou ve vestibulu Hlavního nádraží města Brna. Až jsme se všichni sešli, přesunuli

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

Dobrý den! V dnešních novinkách z bistra Denní Menu Koníček bychom Vás rádi seznámili s historií i současností Velikonoc.

Dobrý den! V dnešních novinkách z bistra Denní Menu Koníček bychom Vás rádi seznámili s historií i současností Velikonoc. DMK Novinky Dobrý den! V dnešních novinkách z bistra Denní Menu Koníček bychom Vás rádi seznámili s historií i současností Velikonoc. Velikonoce jsou v současnosti nejvýznamnějším křesťanským svátkem,

Více

Infolisty. Centrum pro osoby se zdravotním postižením Písečná a. Jesle Písečná

Infolisty. Centrum pro osoby se zdravotním postižením Písečná a. Jesle Písečná Infolisty Centrum pro osoby se zdravotním postižením Písečná a Jesle Písečná ÚNOR 2018 1 Klienti DSOZP Písečná opět navštívili tělocvičnu, kde si vyzkoušeli svoji soutěživost a zdatnost. Pod vánočním stromečkem

Více

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 Proč právě u nás a s námi? Naše rodinná společnost vždy kladla a klade velký důraz na spokojenost našich zákazníků. Díky tomu jsme byli schopni vytvořit

Více

3. číslo Zpravodaj Březen Domov. Srdce v dlaních

3. číslo Zpravodaj Březen Domov. Srdce v dlaních 3. číslo Zpravodaj Březen 2018 Domov Srdce v dlaních V měsíci dubnu narozeniny slaví: 7. dubna Dagmar Hofrichterová 9. dubna Rudolf Světlík 10. dubna Marie Pospíšilová 14. dubna Václav Slánský 15. dubna

Více

ÚNOR. Z pohádky do pohádky - popis pohádkových postav. Literární. Estetická Pč Vv Hv

ÚNOR. Z pohádky do pohádky - popis pohádkových postav. Literární. Estetická Pč Vv Hv 1. ročník a. - Skládání z papíru Vlaštovky a origami - Výroba masek na Masopust b. - Souměrná kresba - Otisk c. - Tradiční lidové písně 2. - Četba na pokračování 3. - Opičí dráha v tělocvičně - Školka

Více

V Ř E S K O V Á K květen 2009

V Ř E S K O V Á K květen 2009 V Ř E S K O V Á K květen 2009 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, v úvodním slovu vás chci pochválit za dovoz dřevního odpadu ke spálení. Tentokrát se tam nacházel skutečně jen spalitelný odpad. Věřím, že

Více

Alzheimercentrum Průhonice o.p.s. Na Michovkách I 707, 252 43 Průhonice

Alzheimercentrum Průhonice o.p.s. Na Michovkách I 707, 252 43 Průhonice Výroční zpráva 2012 Alzheimercentrum Průhonice o.p.s. Na Michovkách I 707, 252 43 Průhonice ALZHEIMERCENTRUM PRŮHONICE O. P. S. POBYTOVÉ ZAŘÍZENÍ Motto: Důležité je, abychom čas, který na péči máme, využili

Více

15.6. jsme byli na výletě. Celý nám propršel, ale stejně to bylo fajn. Hrad Pernštejn náš útok vydržel.

15.6. jsme byli na výletě. Celý nám propršel, ale stejně to bylo fajn. Hrad Pernštejn náš útok vydržel. 15.6. jsme byli na výletě. Celý nám propršel, ale stejně to bylo fajn. Hrad Pernštejn náš útok vydržel. 3.6. Vyhráli jsme :-)) Jako odměnu jsme dostali nanukové dorty :-))) 1.červen Dnešek byl dnem, kdy

Více

Kolotoč únorových akcí Zhlédli jsme výstavu Ivy Hüttnerové na kláštereckém zámku...

Kolotoč únorových akcí Zhlédli jsme výstavu Ivy Hüttnerové na kláštereckém zámku... Kolotoč únorových akcí Zhlédli jsme výstavu Ivy Hüttnerové na kláštereckém zámku... Domov pro seniory Kadaň... společně oslavili svátek lásky, Den svatého Valentýna... Je mnoho možností, jak být prospěšný,

Více

JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. PROGRAM PROBÍHÁ NA ZÁKLADĚ

JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. PROGRAM PROBÍHÁ NA ZÁKLADĚ DOBRÝ DEN! Tento program na ZÁŘÍ byl sestaven na základě individuálních plánů a současných možností centra. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. PROGRAM PROBÍHÁ NA

Více

Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl

Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl PECKA Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl Květen 2018, ročník 9, číslo 3 Na tvorbě časopisu se podíleli: žáci II. stupně a jejich učitelé. Redakčně upravil Pavel P. 1 Líbil se mi Karlův most.

Více

Z kulturních a společenských akcí na Vrablovci

Z kulturních a společenských akcí na Vrablovci Z kulturních a společenských akcí na Vrablovci Příloha č. 3 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2009 Vítání jara na Vrablovci Bylo to v pátek 24. dubna 2009 v sále místní hospody, pořádal Klub důchodců Vrablovec.

Více

Měsíčník MŠ Albrechtická, Praha Kbely

Měsíčník MŠ Albrechtická, Praha Kbely Albrechtícek Měsíčník MŠ Albrechtická, Praha Kbely Jako každý rok, i letos byl květen měsícem výletů a akcí. Každá třída si svoje celodenní výlety plánuje sama, jedna akce však byla pro všechny děti společná,

Více

18. října 15. podzimní zavírání Hamzova parku a arboreta

18. října 15. podzimní zavírání Hamzova parku a arboreta prof. Dr. František Hamza, 150 let od narození - výstava o životě a díle prof. Dr. Hamzy Foyer pavilónů FAB - otevřeno denně od 8.00 do 17.00 hodin vyhlašujeme doplňovací slosovatelnou soutěž. Slosovatelné

Více

V Ř E S K O V Á K prosinec 2013

V Ř E S K O V Á K prosinec 2013 V Ř E S K O V Á K prosinec 2013 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, nastal čas se ohlédnout a zhodnotit rok 2013. Myslím, že se nám podařilo splnit úkol, kterým byla největší investiční akce v historii obce.

Více

7.12. 2015 - pondělí Zdravotní cvičení pro seniory 7:45 8:45 Počítačové kurzy 9:00 12:00 Kondiční cvičení ženy 9:00 10:00

7.12. 2015 - pondělí Zdravotní cvičení pro seniory 7:45 8:45 Počítačové kurzy 9:00 12:00 Kondiční cvičení ženy 9:00 10:00 SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724-905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

PROSINEC KULTURNÍ AKCE

PROSINEC KULTURNÍ AKCE PROSINEC prof. Dr. František Hamza, 150 let od narození - výstava o životě a díle prof. Dr. Hamzy Foyer pavilónů FAB - otevřeno denně od 8.00 do 17.00 hodin vyhlašujeme doplňovací slosovatelnou soutěž.

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724-905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá

Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá Prosinec - měsíc, kdy se děti asi nejvíce těší na Ježíška, přinesl do naší mateřské školy nejen povídání o předvánočních a vánočních zvycích, poslouchání a zpívání

Více

V dubnu naši školu navštívil pan MgA. Jan Hrubec s krásným loutkovým představením Rozum a štěstí.

V dubnu naši školu navštívil pan MgA. Jan Hrubec s krásným loutkovým představením Rozum a štěstí. KRONIKA DUBEN 2016 APRÍLOVÁ ŠKOLA Navštívíme dneska spolu/ aprílovou školu,/ kde žáci s poškoláky v čele/ zkoušejí pana učitele S dětmi jsme v rámci hudební výchovy zhudebnili básničku Aprílová škola od

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA ROUSÍNOV Květen červen 2008 Pravidelné schůzky se konají na adrese: Skálova 35 (nad Salonem Kleopatra) v tyto dny: Pondělí: 15:30 17:30 herna od května pouze za nepříznivého

Více

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele LUXOR PODĚBRADY poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY Informace pro zájemce a žadatele Domov pro seniory Luxor Poděbrady Poskytuje sociální služby seniorům, kteří potřebují pomoc nebo celodenní

Více

Mezinárodní den seniorů: Dárek k svátku rozezpíval celý Domov

Mezinárodní den seniorů: Dárek k svátku rozezpíval celý Domov Mezinárodní den seniorů: Dárek k svátku rozezpíval celý Domov Začátek října patří dříve narozeným. Ti v neděli, 1. 10., oslavili svůj společný svátek, Mezinárodní den seniorů. A co by to bylo za oslavu

Více

OD DO JE CDS MOTÝL UZAVŘENO. OTEVŘENO BUDE JIŽ

OD DO JE CDS MOTÝL UZAVŘENO. OTEVŘENO BUDE JIŽ DOBRÝ DEN! Tento program na PROSINEC byl sestaven na základě individuálních plánů a současných možností centra. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. Jinak PROGRAM

Více

V úterý OTEVŘENO DO 13,00 HOD. ŠKOLENÍ PRVNÍ POMOCI

V úterý OTEVŘENO DO 13,00 HOD. ŠKOLENÍ PRVNÍ POMOCI DOBRÝ DEN! Tento program na duben byl sestaven na základě individuálních plánů, současných možností centra a nadcházejících Velikonočních svátků. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ

Více

Pomozte nám testovat Digitálního průvodce arboretem Hamzovy léčebny

Pomozte nám testovat Digitálního průvodce arboretem Hamzovy léčebny ČERVENEC 2019 Procházejte, poznávejte, hledejte Slosovací soutěž Karta č 5. Kvetoucí opozdilci Hrací karta je k dispozici na jednotlivých odděleních nebo ve foyer FAB, kde se také vyplněná odevzdává. KONCERTY

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK LISTOPAD 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Tajemný Tolštejn Foto Marian Maštrla RÁDI VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU

Více

LÉTO 2018 ZPRAVODAJ. Návštěva jehňátka z farmy ze Zaječova

LÉTO 2018 ZPRAVODAJ. Návštěva jehňátka z farmy ze Zaječova LÉTO 2018 ZPRAVODAJ Návštěva jehňátka z farmy ze Zaječova Pomalu nám vše rozkvetlo a vzduch je provoněný jarem. Nezbývá než se těšit na teplé sluneční paprsky, které nám dodají spoustu energie a dobré

Více

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Každý týden pravidelně probíhá: -PO-PÁ - každé ráno od 8 hod rozcvička, po rozcvičce zpěv na oddělení -PO-ČT - pracovnice soc. péče - práce s

Více

PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE

PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE 1. Rehabilitační cvičení parkinsoniků Tělocvična Každý čtvrtek 15.30-16.30 hod. (v termínech 15.1.-11.6. 2015 a 24.9.-10.12.2015) Tělocvična Sokolu

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM DUBEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM DUBEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM DUBEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH Pondělí 2.4.2018 Státní svátek 15:00 17:00 *VYRÁBÍME Z FIMO HMOTY LÁZEŇSKÁ DÍLNIČKA SLEZSKÝ

Více

OTEVŘENÁ ŠKOLA. Plán práce školy

OTEVŘENÁ ŠKOLA. Plán práce školy Základní škola a Mateřská škola Poličná 276, příspěvková organizace OTEVŘENÁ ŠKOLA Otevřená škola - jazyky - počítače - ekologie Motto: Svět je otevřená kniha pro toho, kdo v ní umí číst. Plán práce školy

Více

ZPRAVODAJ CHRÁNĚNÉHO BYDLENÍ

ZPRAVODAJ CHRÁNĚNÉHO BYDLENÍ ZPRAVODAJ CHRÁNĚNÉHO BYDLENÍ Kaple sv. Prokopa, Klokočka ČÍSLO ZDARMA Klokočská stezka Na poslední chvíli jsme změnili plán našeho tradičního sobotního výletu a vypravili jsme se pěšky, společně i s pejskem,

Více

PARKINSON KLUB BRNO. PLÁN ČINNOSTI pololetí PRAVIDELNÉ AKCE

PARKINSON KLUB BRNO. PLÁN ČINNOSTI pololetí PRAVIDELNÉ AKCE PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2016-1. pololetí PRAVIDELNÉ AKCE 1. Rehabilitační cvičení parkinsoniků Tělocvična Každý čtvrtek 15.30-16.30 hod. (v termínech 14. 1. - 16. 6. 2016) Tělocvična Sokolu Brno

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Datum a čas Popis akce Pořadatel Místo konání 20.1.2018 ve 20.00 Sportovní bál, hraje Orchidea TJ Svatobor Hrádek 25.1.2018 v 16:30 Kadeřnické odpoledne

Více

Archiv novinek WWW stránek za školní rok 2008-2009

Archiv novinek WWW stránek za školní rok 2008-2009 Archiv novinek WWW stránek za školní rok 2008-2009 SŠP a VOŠ, s. r. o. pracoviště Kroměříž 03.07.09 - Krásné prázdniny! Přejeme všem krásné prázdniny! Úřední hodiny v době prázdnin: - v pracovní dny 8.00

Více

OBECNÍHO ÚŘADU V JAKARTOVICÍCH

OBECNÍHO ÚŘADU V JAKARTOVICÍCH OBECNÍ ZPRAVODAJ 2/2016 XXIII. ročník/ neprodejné MĚSÍČNÍK OBECNÍHO ÚŘADU V JAKARTOVICÍCH USNESENÍ Č. 20 ze zasedání Rady obce Jakartovice, konaného dne 3.2.2016 Rada obce schvaluje: 1. Uzavření Dodatku

Více

40 dní duchovní šance pro každého z nás Popeleční středou jsme vykročili do postní doby 40 dnů, které nás mají připravit na prožívání zmrtvýchvstání

40 dní duchovní šance pro každého z nás Popeleční středou jsme vykročili do postní doby 40 dnů, které nás mají připravit na prožívání zmrtvýchvstání 40 dní duchovní šance pro každého z nás Popeleční středou jsme vykročili do postní doby 40 dnů, které nás mají připravit na prožívání zmrtvýchvstání Krista. Současná doba přináší nová ohrožení, ale také

Více

Informace pro rodiče

Informace pro rodiče Informace pro rodiče časopis MŠ Brouček duben 2018 Naše velikonoční výzdoba. Vydává: Mateřská škola Brouček Prackovice nad Labem Tel: 416 539 112 e-mail: msbroucek@seznam.cz Platby v MŠ Informace o platbě

Více

V pátek prezentace Cds Motýl a DS Drachtinka na Krajském úřadě Pardubice

V pátek prezentace Cds Motýl a DS Drachtinka na Krajském úřadě Pardubice DOBRÝ DEN! Tento program na červen byl sestaven na základě individuálních plánů a současných možností centra. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. Jinak PROGRAM PROBÍHÁ

Více

Časopis MŠ. Květen 2015

Časopis MŠ. Květen 2015 Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, Jitřní 277, příspěvková organizace Časopis MŠ Květen 2015 Vydává: Mateřská škola Ústí nad Labem Brná Sebuzínská 42 Tel: 475 541 175 Mobil: 720 619 239 http://www.zsamsbrna.cz/

Více

váš informační měsíčník na měsíc

váš informační měsíčník na měsíc váš informační měsíčník na měsíc Březen 2007 4. ročník, č. 3 pro potřeby klientů Domova důchodců Pyšely, Náměstí 1, 251 67 Pyšely n e p r o d e j n é o prvním jarním měsíci Březnu Milí přátelé, nedávno

Více

DOMOV SENIORŮ Rybniční 1282, Strakonice

DOMOV SENIORŮ Rybniční 1282, Strakonice DOMOV SENIORŮ Rybniční 1282, Strakonice Leden 2010 ŽIVOT U NÁS Vážení obyvatelé, právě se Vám dostává do ruky výtisk nultého vydání zpravodaje Život u nás Mé přání je, aby tento zpravodaj vycházel pravidelně

Více

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Připravované akce ROK 2014 Prosinec 2014 Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Mikulášská zastavení a dobrá hudba navíc Perníčkové odpoledne na Vážce Dámský klub - rumové

Více

Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!!

Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!! Milí rodiče, Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!! Během prvního týdne se děti především navzájem seznamovaly s novými kamarády.

Více

školní časopis žáků a učitelů ZŠ sv.voršily v Praze číslo 58 březen

školní časopis žáků a učitelů ZŠ sv.voršily v Praze číslo 58 březen školní časopis žáků a učitelů ZŠ sv.voršily v Praze číslo 58 březen 2018 www.zssv.cz Výstava fotografií V pasáži Lucerna je malá výstavní plocha, na které bývají vystaveny práce s aktuálními tématy. Protože

Více

pro potřeby klientů Domova pro seniory Pyšely

pro potřeby klientů Domova pro seniory Pyšely Květen 2016 13. ročník, č. 5 pro potřeby klientů Domova pro seniory Pyšely Obsah květnového čísla: Měsíc květen..........strana 1 Společenská rubrika.......strana 2 Kulturní a společenské akce......strana

Více

jilřímskokatolická farnost Jílové u Prahy Jílové u Prahy, Dolní Jirčany, Pyšely, Libeř, Kamenný Přívoz Liturgický kalendář BŘEZEN 2019

jilřímskokatolická farnost Jílové u Prahy Jílové u Prahy, Dolní Jirčany, Pyšely, Libeř, Kamenný Přívoz Liturgický kalendář BŘEZEN 2019 jilřímskokatolická farnost Jílové u Prahy Jílové u Prahy, Dolní Jirčany, Pyšely, Libeř, Kamenný Přívoz Liturgický kalendář BŘEZEN 209 Pátek Setkání děti 5:30, Čtyřkoly Mše sv. 7:00, Pyšely 2 Sobota V první

Více

Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016

Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016 Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016 Domov pro seniory Barvířská 495 5. 1. Kvizové dopoledne, 9:30 hodin, malý sál

Více

ŘEMESLA VELIKONOČNÍ TRADICE A ZVYKY

ŘEMESLA VELIKONOČNÍ TRADICE A ZVYKY Střední škola, základní škola a mateřská škola pro sluchově postižené Olomouc Školní projekt ŘEMESLA VELIKONOČNÍ TRADICE A ZVYKY 2. projektový den 8. 4. 2019 1 Vedoucí projektu: Mgr. Kamila Bártková, Mgr.

Více

KUL TURNI KRONIKA. Centra sociálních služeb Kojetín * * * * * * * * * *

KUL TURNI KRONIKA. Centra sociálních služeb Kojetín * * * * * * * * * * KUL TURNI, KRONIKA Centra sociálních služeb Kojetín * * * * * * * * * * * * 2008 Centrum sociálních služeb Kojetín organizuje pro své obyvatele na domech s pecovatelskou službou a návštevníky Klubu duchodcu

Více

Domov Pod Lipami Smečno. Zámecké listy

Domov Pod Lipami Smečno. Zámecké listy Domov Pod Lipami Smečno poskytovatel sociálních služeb Číslo 10. únor 2011 Zámecké listy Smečenské církevní památky Renesanční kostel Nejsvětější Trojice spolu s farou a smečenským zámkem tvoří velmi působivé

Více

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání.

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. {jathumbnail off} Začneme první adventní nedělí od 10 hodin trhem na polickém

Více

Březen 2013. Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek. ZŠ Jarní prázdniny DR PLAVÁNÍ NEJOBLÍBENĚJŠÍ KNIHA. DRÁČCI Výlet Anežský klášter 8:00

Březen 2013. Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek. ZŠ Jarní prázdniny DR PLAVÁNÍ NEJOBLÍBENĚJŠÍ KNIHA. DRÁČCI Výlet Anežský klášter 8:00 Březen 2013 1 ZŠ Jarní 4 5 6 7 8 Téma: MOJE NEJOBLÍBENĚJŠÍ KNIHA 11 Téma: Z POHÁDKY DO POHÁDKY 12 13 14 15 DRÁČCI Výlet Anežský klášter 8:00 18 19 20 21 22 Téma: CESTUJEME ZA ZVÍŘÁTKY Z CELÉHO SVĚTA Dráčci

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2017

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2017 KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI Středa 1.3.2017 16:30 17:30 * POSILOVACÍ JÓGA - MALÁ TĚLOCVIČNA Čtvrtek 2.3.2017 15:30

Více

Písnička Naděje je, kterou jsme nazpívali společně s kapelou Pekař, má již neuvěřitelných. přehrání!

Písnička Naděje je, kterou jsme nazpívali společně s kapelou Pekař, má již neuvěřitelných. přehrání! NADĚJE JE Písnička Naděje je, kterou jsme nazpívali společně s kapelou Pekař, má již neuvěřitelných přehrání! Každým přehráním a sledováním našeho kanálu, díky partnerskému programu YOUTUBE, přispějete

Více

Sluníčkové zprávičky DUBEN KVĚTEN Topení Moreny OSLAVENCI. Velikonoce ve stacionáři. 2.vydání. Loučení s paní Zimou.

Sluníčkové zprávičky DUBEN KVĚTEN Topení Moreny OSLAVENCI. Velikonoce ve stacionáři. 2.vydání. Loučení s paní Zimou. Sluníčkové zprávičky DUBEN KVĚTEN 2016 2.vydání Topení Moreny Loučení s paní Zimou Tak zima nám snad definitivně skončila a my jsme se s ní s dětmi důstojně rozloučili. Děti vyrobily krásné minizimičky

Více

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016 PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016 ÚNOR 2016 11.02.2016 - MASOPUST Dne 11.2.2016 v KD Muglinově byla pro seniory z domů s pečovatelskou službou a klubů důchodců připravena akce pod názvem Masopust. Akci zahájil

Více

JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ.

JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. DOBRÝ DEN! Tento program na ŘÍJEN byl sestaven na základě individuálních plánů a současných možností centra. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. Jinak PROGRAM PROBÍHÁ

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724/905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

Těšíme se na Vás 1. září!

Těšíme se na Vás 1. září! DS Milí příznivci Labyrinthu, děkujeme za zájem o projekt Open School Space a laboratorní školu Labyrinth. Vašeho zájmu si velmi ceníme, a proto Vás prostřednictvím newsletteru pravidelně informujeme o

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 1. ročník

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 1. ročník Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 1. ročník září říjen a. Pč - Skládačky z papíru pejsek, kočička (příloha 1 a 2) b. Vv - Zážitky a dojmy z prázdnin c. Hv - Poslech písní 3. Tělovýchovná - Seznamovací

Více

Kurz španělštiny ve Valencii.

Kurz španělštiny ve Valencii. Kurz španělštiny ve Valencii. Valencie Valencie se nachází na středomořském pobřeží Španělska, je to moderní město plné historie i kultury. Výborné klima, písčité pláže, i, navíc, obrovské množství kulturních

Více

Plán školní rok

Plán školní rok Plán školní rok 2016 2017 ZÁŘÍ (Podzim) cesta za kamarády 1. 9. Čtvrtek Zahájení školního roku, 27.9. Úterý Plyšáčkův den jednu plyšovou hračku 29. 9. Čtvrtek Maňáskové divadlo Šternberk - 45,--Kč, 8:45

Více

SRPEN KULTURNÍ AKCE. Městské památkové zóny Pardubického kraje výstavy v Centru historie - dle otevírací doby Centra historie od do 16.

SRPEN KULTURNÍ AKCE. Městské památkové zóny Pardubického kraje výstavy v Centru historie - dle otevírací doby Centra historie od do 16. SRPEN prof. Dr. František Hamza, 150 let od narození - výstava o životě a díle prof. Dr. Hamzy Foyer pavilónů FAB - otevřeno denně od 8.00 do 17.00 hodin Městské památkové zóny Pardubického kraje výstavy

Více

ZÁŘÍ KULTURNÍ AKCE. 4. září Navštivte mini muzeum HL Centrum historie HL, hodin (zadní vchod od Konferenčního sálu HL

ZÁŘÍ KULTURNÍ AKCE. 4. září Navštivte mini muzeum HL Centrum historie HL, hodin (zadní vchod od Konferenčního sálu HL prof. Dr. František Hamza, 150 let od narození - výstava o životě a díle prof. Dr. Hamzy Foyer pavilónů FAB - otevřeno denně od 8.00 do 17.00 hodin Spolu se Spolkem přátel Hamzova parku a arboreta a s

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724/905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

KRONIKA KVĚTEN, ČERVEN 2019 NÁVŠTĚVA ZÁCHRANNÉ STANICE ZVÍŘAT

KRONIKA KVĚTEN, ČERVEN 2019 NÁVŠTĚVA ZÁCHRANNÉ STANICE ZVÍŘAT KRONIKA KVĚTEN, ČERVEN 2019 NÁVŠTĚVA ZÁCHRANNÉ STANICE ZVÍŘAT Na začátku května nás navštívili chovatelé se svými svěřenci ze záchranné stanice. Děti si mohly prohlédnout mnoho zachráněných zvířat. Některá

Více

Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ.

Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ. Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ www.dvur-hoffmeister.cz ZA PRACÍ I ZÁBAVOU K NÁM... do klidu venkova, kousek za Prahu, 8 km od Letiště Václava Havla, kde pro Vás na klíč zrealizujeme:

Více

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Každé pondělí až čtvrtek je otevřen klub v DPS Dlouhá 636, Krupka vždy od 13,00 do 17,00 hodin. Možnost využití dvou počítačů včetně připojení na internet,

Více

Newsletter Základní školy německo-českého porozumění

Newsletter Základní školy německo-českého porozumění Newsletter Základní školy německo-českého porozumění 10/2015 Vážení rodiče, ve zkratce posíláme informace o akcích, které na naší škole proběhly během září, a plán práce na říjen 2015. Zažít město jinak

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT. Velikonoční kvíz ověřuje znalosti z prezentace o Velikonocích.

III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT. Velikonoční kvíz ověřuje znalosti z prezentace o Velikonocích. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0514 Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblast České svátky, vy_32_inovace_ma_36_19 Autor Mgr. Kateřina

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Program na leden 2016 Těchobuz

Program na leden 2016 Těchobuz Program na leden 2016 Těchobuz St 20. 1. Turnaj ve společenských hrách - od 9.00 hod. na jídelně v I. patře a na pokojích Pá 22. 1. Finále turnaje ve společenských hrách - od 9.00 hod. Novoroční aktivity

Více

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 2. ročník

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 2. ročník Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 2. ročník září říjen a. Pč - Skládání z papíru b. Vv - Zážitky a dojmy z prázdnin c. Hv - Písničky z prázdnin 2. Literární - Moje oblíbená kniha 3. Tělovýchovná

Více

INFORMÁTOR SRPEN 2019

INFORMÁTOR SRPEN 2019 INFORMÁTOR SRPEN 2019 Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých České republiky, zapsaný spolek Oblastní odbočka OPAVA Časopis vychází pro vnitřní potřebu členů SONS ČR, z. s. Oblastní odbočky OPAVA

Více

Křesťané v ČR budou slavit Velikonoce

Křesťané v ČR budou slavit Velikonoce Křesťané v ČR budou slavit Velikonoce Tisková zpráva, 10. dubna 2017 V tomto týdnu budeme prožívat Velikonoce, největší svátky křesťanů v ČR. Během Zeleného čtvrtka, Velkého pátku, Bílé soboty a neděle

Více

třídní učitelky Mgr. Alice Pincová a Mgr. Pavlína Nepožitková ze ZŠ 28. října 1 Příbram VII

třídní učitelky Mgr. Alice Pincová a Mgr. Pavlína Nepožitková ze ZŠ 28. října 1 Příbram VII Poznáváme své děti V červnu 2014 jsme získaly finanční prostředky z dotace v oblasti výchovy a vzdělávání Městského úřadu v Příbrami na projekt s názvem Poznáváme své děti. V rámci této dotace na naší

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko Adventní trh v broumovském klášteře, Galavečer boxu, koncert skupiny Lucie revival, přednáška, charitativní běh, taneční programy, prohlídky kláštera, turnaj v šipkách a v mariáši. To jsou tipy na některé

Více

BŘEZEN / DUBEN Vydává: Obecní úřad Václavov u Bruntálu Horní Václavov Václavov u Bruntálu

BŘEZEN / DUBEN Vydává: Obecní úřad Václavov u Bruntálu Horní Václavov Václavov u Bruntálu BŘEZEN / DUBEN 2018 Vydává: Obecní úřad Václavov u Bruntálu Horní Václavov 69 793 41 Václavov u Bruntálu tel.: 554 742 024, 554 742 021 www.vaclavovubruntalu.cz e-mail: ou.vaclavov@cbox.cz ou.vaclavov@tiscali.cz

Více

ČERVEN KULTURNÍ AKCE. 5. června Objevte krásu Afriky MVDr. Přemysl Rabas, ředitel Safariparku Dvůr Králové nad Labem Konferenční sál HL od 16.

ČERVEN KULTURNÍ AKCE. 5. června Objevte krásu Afriky MVDr. Přemysl Rabas, ředitel Safariparku Dvůr Králové nad Labem Konferenční sál HL od 16. ČERVEN prof. Dr. František Hamza, 150 let od narození - výstava o životě a díle prof. Dr. Hamzy - Foyer pavilónů FAB - otevřeno denně od 8.00 do 17.00 hodin Spolu se Spolkem přátel Hamzova parku a arboreta

Více

UPOZORNĚNÍ! středa pouze MUDr. Kudrnová od 7 do 9 hod. a pouze pro akutní pacienty

UPOZORNĚNÍ! středa pouze MUDr. Kudrnová od 7 do 9 hod. a pouze pro akutní pacienty Obecní vysílání 3C UPOZORNĚNÍ! MUDr. Šultes a MUDr. Kudrnová oznamují, že z důvodu vypnutí elektřiny budou ordinovat takto: čtvrtek 24. 3. ordinuje pouze MUDr. Šultes od 7 do 9 hod. a pouze pro akutní

Více