R O Z H O D N U T Í. integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "R O Z H O D N U T Í. integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci"

Transkript

1 Krajský úřad Libereckého kraje ODBOR ROZVOJE VENKOVA, ZEMĚDĚLSTVÍ A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Adresa: U Jezu 642/2a, Liberec 2 Web: zivotniprostredi.kraj-lbc.cz Č. j.: KULK 47734/2006 Spis č.: ORVZŽP 227/2006 Vyřizuje: Ing. Miroslav Kašák Telefon: v Liberci Adresátům dle rozdělovníku R O Z H O D N U T Í Krajského úřadu Libereckého kraje, odboru rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí, o žádosti o vydání integrovaného povolení podle 13 zákona č. 76/2002 Sb., o integrované prevenci a omezování znečištění, o integrovaném registru znečišťování a o změně některých zákonů ve znění pozdějších změn a doplňků (dále jen zákon o integrované prevenci). Krajský úřad Libereckého kraje, odbor rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí (dále jen krajský úřad), jako věcně a místně příslušný správní úřad podle 29 odst. 1 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů, a podle 33 písm. a) zákona o integrované prevenci, po provedení správního řízení podle zákona č. 500/2004 Sb., o správním řízení (správní řád), ve znění pozdějších předpisů, vydává provozovateli zařízení: integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci společnost VĚMA Štěpánovice, a.s. se sídlem: Štěpánovice č.p. 38, Rovensko pod Troskami, PSČ s přiděleným IČ: k provozu zařízení: výkrm jatečních prasat v počtu větším než ks (dále jen zařízení ). Účastníci řízení dle 7 zákona o integrované prevenci ve smyslu 27 správního řádu: VĚMA Štěpánovice, a.s. Liberecký kraj Město Rovensko pod Troskami Umístění zařízení Kraj: Liberecký kraj Obec: Rovensko pod Troskami: (ZÚJ): k. ú.: Štěpánovice u Rovenska pod Troskami st. 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, Parcelní čísla: 161,173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 189, 190, 191, 192, 193, 194, pp. 485/8, 485/15 Telefon: (+420) Fax: (+420)

2 Popis zařízení a s ním přímo spojených činností Název zařízení: Farma intenzivního chovu jatečních prasat Kategorie zařízení: 6.6.b Zařízení intenzivního chovu prasat mající prostor pro více než kusů prasat na porážku (nad 30 kg) a) Popis zařízení a s ním přímo spojených činností Provozovna se 12 montovanými halami bezstelivového výkrmu prasat. Haly jsou s roštovými podlahami a se sběrnými a svodnými kanály na kejdu. Projektovaná kapacita ustájení míst. 11 hal pro výkrm prasat ve váhové kategorii kg. b) Popis technické a technologické jednotky neuvedené v příloze č. 1 k zákonu o integrované prevenci: Předvýkrm prasat do váhy 30 kg 1 hala, kapacita ks Správní budova se sociálním zařízením a kotelnou na tuhá paliva Čerpací stanice pohonných hmot Náhradní zdroj elektrické energie Mobilní teplovzdušné agregáty Kafilerní box Požární nádrž Trafostanice s rozvodnou Garáže, sklady a dílny c) Popis přímo spojených činností: Technologie krmení fázová výživa suchého adlibitního krmení ze samokrmítek ve dvou halách. Mokré krmení (3 x denně) se syrovátkou je řízené počítačovou jednotkou v sedmi halách. Krmení dávkovači s ručním zapínáním (4 x denně) ve dvou halách. Ověřená enzymatická látka omezující emise amoniaku, metanu a pachových látek není součástí krmiv. Technologie napájení napájení z kolíkových a miskových napáječek. Technologie ventilace podtlaková. Nasávání čerstvého vzduchu ve všech halách provedeno přes boční nasávací otvory. Pět hal je řízeno teplotními čidly, šest hal je řízeno počítačovou jednotkou, znečištěný vzduch v každé hale odsává 6 ks stropních ventilátorů MULTIFAN (výkon m 3 /h). U části hal je instalován okenní systém. Provoz je jištěn instalovaným náhradním zdrojem elektrické energie. Technologie vytápění v halách se netopí, pouze před naskladněním prasat z předvýkrmu se prostory temperují pomocí přímotopných teplovzdušných agregátů. Technologie osvitu haly jsou osvětleny zářivkami, výbojkami a z části okny. Vyskladnění prasat prasata z výkrmu jsou připravena k převozu při dosažení porážkové hmotnosti 110 kg. Před vyskladněním se provádí kontrola zdravotního stavu prasat pracovníkem veterinární služby. Prasata se nakládají do dopravních prostředků přes vyskladňovací rampy. Telefon: (+420) Fax: (+420)

3 Odkliz kejdy kejda propadá přes částečně roštovou podlahu kotců (částečně plastovou nebo litinovou) do podroštových prostor stájí s hradítkovým systémem. Skladování kejdy kejda je skladována v pěti betonových zemních jímkách a čtyřech ocelových nadzemních věžích. Kontrolní systém případného úniku kejdy je nainstalován u zemních i nadzemních skladů. Celá produkce kejdy je předávána smluvnímu odběrateli. Separace kejdy v zařízení je instalovaný separátor. Není využíván kvůli vysoké energetické náročnosti a nevyužívání fugátu pro závlahy. Mytí, dezinfekce, dezinsekce, deratizace po vyskladnění prasat se provádí omytí stájových prostor tlakovou vodou a pak je prostor haly dezinfikován i s veškerým vnitřním zařízením. V případě nutnosti se provádí postřiky proti lezoucímu hmyzu osazení nástrah proti hlodavcům. Naskladnění prasat selata se po dosažení hmotnosti cca 30 kg, naskladňuji pomocí dopravních prostředků přes naskladňovací rampy, z vlastní předvýkrmové haly nebo nákupem z jiných chovných zařízení Odkliz kadaverů uhynulá zvířata se dopravují do kafilerního boxu. Odvoz zajišťuje smluvní asanační služba. Monitoring vstupů a výstupů veškeré vstupy (krmiva, voda, prasata, DDD prostředky, veterinární přípravky, elektrická energie, koks, dřevo, nafta) i výstupy (prasata, kejda, emise, kadavery, odpadní vody, odpady) jsou zaznamenávány v provozní evidenci. Telefon: (+420) Fax: (+420)

4 Krajský úřad provozovateli zařízení společnosti VĚMA Štěpánovice, a.s.,se sídlem: Štěpánovice 38, Rovensko pod Troskami, PSČ , s přiděleným IČ: (dále jen provozovatel ) 4) Emisní limity 1.1 Ovzduší stanovuje závazné podmínky provozu podle 13 odst. 3 písm. d), odst. 4 a 6, 14 zákona o integrované prevenci: Provozovatel musí dodržovat emisní limit 50 mg.m -3 (při hmotnostním toku 500 g.h -1 ) amoniaku z výkrmu prasat a skladování kejdy Pokud nebude plněn schválený plán zavedení zásad správné zemědělské praxe, pak musí provozovatel prostřednictvím osoby, která je držitelem platné autorizace, zajistit 1x za kalendářní rok ověření emisí amoniaku z výkrmu prasat a skladování kejdy výpočtem nebo měřením Provozovatel musí dodržovat emisní limit pachových látek z výkrmu prasat a skladování kejdy podle zákona o ochraně ovzduší a navazujících právních předpisů Pokud nebude plněn schválený plán zavedení zásad správné zemědělské praxe, pak musí provozovatel prostřednictvím osoby, která je držitelem platné autorizace změřit emise pachových látek z výkrmu prasat a skladování Provozovatel musí dodržovat emisní limit 150 mg.m -3 (při hmotnostním toku větším než 3 kg.h -1 ) těkavých organických látek u čerpací stanice PHM Provozovatel musí ověřovat emise těkavých organických látek u čerpací stanice nafty měřením prostřednictvím osoby, která je držitelem platné autorizace Provozovatel musí zajistit prostřednictvím oprávněné osoby měření účinnosti spalování, měření množství vypouštěných látek a kontrolu stavu spalinových cest u malých zdrojů znečišťování ovzduší postupem podle přílohy č. 7 nařízení vlády č. 352/2002 Sb. Kontrola spalinových cest vytápěcích jednotek se bude provádět pouze v období jejich používání Provozovatel musí zavést snižující technologii krmení s ověřenou enzymatickou látkou pro zvláště velký zdroj znečišťování ovzduší, která sníží emise amoniaku o 40 % a také emise metanu a pachových látek, v souladu s přílohou č. 2 nařízení vlády č. 353/2002 Sb. Termín: do Provozovatel musí zavést snižující technologii pro sklady kejdy s pokrytím povrchu kejdy olejem pro zvláště velký zdroj znečišťování ovzduší, která sníží emise amoniaku o 40 % a také emise metanu a pachových látek, v souladu s přílohou č. 2 Nařízení vlády č.353/2002 Sb. Termín: do Krajský úřad schvaluje Plán zavedení zásad správné zemědělské praxe pro zvláště velký zdroj znečišťování ovzduší technologie velkovýkrmu prasat. Krajský úřad vydává povolení k umístění, ke stavbě a k provozu středního zdroje znečišťování ovzduší čerpací stanice na motorovou naftu v areálu zařízení. Telefon: (+420) Fax: (+420)

5 1.2 Voda Krajský úřad schvaluje dokument Havarijní plán pro případ úniku závadných látek vodám, vypracovaný provozovatelem, jako vlastní normu pro konání k ochraně povrchových nebo podzemních vod při zacházení se závadnými látkami ve větším rozsahu nebo s látkami se zvýšeným nebezpečím pro povrchové nebo podzemní vody Provozovatel je povinen vyvážet odpadní splaškovou vodu na ČOV na základě platné smlouvy tak, aby nedocházelo k přepadu ze septiku do vsakovacího trativodu. 1.3 Hluk, vibrace a neionizující záření a) Hluk Závazné podmínky nejsou navrženy Provozovatel je povinen plnit nejvyšší přípustnou ekvivalentní hladinu akustického tlaku A ve venkovním prostoru pro denní dobu LAeq,T = 50 db a LAeq,T = 40 db v noci. b) Vibrace Zdroje vibrací nejsou identifikovány. Závazné podmínky nejsou navrženy. c) Neionizující záření Zdroje neionizujícího záření nejsou identifikovány. Závazné podmínky nejsou navrženy. 5) Opatření k vyloučení rizik možného znečišťování životního prostředí a ohrožování zdraví člověka pocházejících ze zařízení po ukončení jeho činnosti 2.1 V případě ukončení provozu zařízení, provozovatel 6 měsíců před plánovaným ukončením vypracuje a předloží krajskému úřadu (ke schválení) projekt k ukončení provozu zařízení. 2.2 Při odstraňování technologie pro krmení, napájení a ventilace z hal musí předně odstranit zbytky exkrementů a celý objekt dezinfikovat. Odpady shromáždit a předat oprávněné osobě. Nespotřebované provozní hmoty a pomocné chemické látky řízeně spotřebovat nebo předat k využití, případně k odstranění. Telefon: (+420) Fax: (+420)

6 6) Podmínky k zajištění ochrany zdraví člověka a životního prostředí při nakládání s odpady Krajský úřad uděluje provozovateli souhlas k nakládání s nebezpečnými odpady uvedenými v tabulce č. 1. Tabulka č. 1 Seznam nebezpečných odpadů Katalogové Druh Odpad číslo odpadu odpadu Kaly ze dna nádrží na ropné látky N Nechlorované hydraulické minerální oleje N Nechlorované minerální motorové, převodové a mazací oleje N Jiná rozpouštědla a směsi rozpouštědel N Obaly obsahující zbytky nebezpečných látek nebo obaly těmito látkami znečištěné N Absorpční činidla, filtrační materiály (včetně olejových filtrů jinak blíže neurčených), čistící tkaniny a ochranné oděvy N znečištěné nebezpečnými látkami Olejové filtry N Olověné akumulátory N Odpady, na jejichž sběr a odstraňování jsou kladeny zvláštní požadavky s ohledem na prevenci infekce N Chemikálie sestávající z nebezpečných látek nebo tyto látky obsahující N Zářivky a jiný odpad obsahující rtuť N Vyřazené elektrické a elektronické zařízení obsahující nebezpečné látky neuvedené pod čísly a N 3.1 Provozovatel může odpady předávat pouze oprávněným osobám majícím souhlas krajského úřadu k provozování zařízení k nakládání s odpady. 3.2 Kejdu prasat má provozovatel evidovat jako statkové hnojivo a nakládat s ní v souladu se zákonem č. 156/1998 Sb., o hnojivech, pomocných půdních látkách, pomocných rostlinných přípravcích a substrátech a o agrochemickém zkoušení zemědělských půd, ve znění pozdějších změn a doplnění. 3.3 Při nakládání s vedlejšími živočišnými produkty postupovat podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1774/2002, v platném znění. 3.4 Plastové obaly a odpady ze znečištěných obalů pod skupinou odpadů kat. č v souladu se zákonem třídit a předávat oprávněné osobě, přednostně k dalšímu materiálovému využití. 3.5 Pokud vzniknou při provozu zařízení další nebezpečné odpady neuvedené v tabulce č.1, bude tato skutečnost oznámena krajskému úřadu do tří pracovních dnů od vzniku odpadu. Pokud krajský úřad vyhodnotí, že nedošlo k významné změně technologických postupů vedoucí ke změně integrovaného povolení, pak se vztahuje integrované povolení také na nakládání s tímto nebezpečným odpadem, a to za dodržení podmínek uvedených v integrovaném povolení a Telefon: (+420) Fax: (+420)

7 v příslušných ustanoveních zákona o odpadech a jeho prováděcích předpisech. V opačném případě bude provozovatel vyzván k podání žádosti o změnu integrovaného povolení. 7) Podmínky zajišťující ochranu zdraví člověka, zvířat a ochranu životního prostředí 4.1 V případě skladování žíravých látek vybavit sklad DDD prostředků záchytnou vanou. 4.2 Nahradit dezinfekční prostředky na bázi chloru ekologicky šetrnými dezinfekčními prostředky bez snížení účinku. 8) Podmínky pro hospodárné využívání surovin a energie Nestanovují se. 9) Opatření pro předcházení haváriím a omezování jejich případných následků 6.1 U jímek a nádrží na skladování kejdy musí provozovatel před uvedením do provozu a dále jedenkrát za 5 let u zemních jímek a jedenkrát za 10 let u nadzemních nádrží provádět zkoušky vodotěsnosti, podle 6 odst. c) vyhlášky č. 191/2002 Sb., a ČSN o technických požadavcích na stavby pro zemědělství. 6.2 Provozovatel musí provádět zkoušky těsnosti septiku na odpadní splaškové vody 1 x za 5 let v souladu se zákonem č. 254/2001 Sb., o vodách a o změně některých zákonů v platném znění a ČSN Provozovatel musí vést evidenci vizuálních kontrol skladů kejdy a septiku na odpadní splaškové vody prováděných nejméně 1 x za 6 měsíců v souladu s 39 odst. 4 písm. c) zákona č. 254/2001 Sb., v platném znění. 6.4 Bude vést záznamy o prováděných opatřeních se závadnými látkami a záznamy uchovávat po dobu 5 let. 6.5 Provozovatel bude zajišťovat odborné vzdělávání pracovníků obsluhujících zařízení provozu. 10) Opatření pro provoz v situacích odlišných od podmínek běžného provozu Integrovaným povolením se pro provoz v situacích odlišných běžným provozním podmínkám nestanovují žádné podmínky a pokyny. 11) Způsob monitorování emisí a přenosů 8.1 Při dodržování zásad správné zemědělské praxe se monitoring látek v emisích provede pouze výpočtem podle platných emisních faktorů. V případě nedodržení zásad správné zemědělské praxe provozovatel musí zajistit 1x ročně měření emisí amoniaku a pachových látek. 8.2 Provozovatel musí 1 x za pět let provádět měření těkavých organických látek středního zdroje znečišťování ovzduší čerpací stanice motorové nafty. 8.3 Malé zdroje znečišťování ovzduší musí být kontrolovány podle přílohy č. 7 k nařízení vlády č. 352/2002 Sb. 12) Opatření k minimalizaci dálkového přemisťování znečištění či znečištění překračujícího hranice států Telefon: (+420) Fax: (+420)

8 Zařízení není zdrojem dálkového přenosu znečištění. 13) Postup vyhodnocování plnění podmínek integrovaného povolení 10.1 Provozovatel zařízení je povinen podle příslušných právních předpisů vést evidenci údajů o plnění závazných podmínek provozu a předložit roční zprávu z monitoringu Krajskému úřadu Libereckého kraje k 15. dubnu běžného roku Provozovatel je povinen vést průběžnou evidenci o odpadech a způsobech nakládání s nimi Provozovatel je povinen zasílat každoročně do 15. února následujícího roku pravdivé a úplné hlášení o druzích, množství odpadů a způsobech nakládání s nimi a o původcích odpadů obecnímu úřadu obce s rozšířenou působností příslušnému podle místa provozovny, 10.4 Provozovatel je povinen ohlásit Krajskému úřadu Libereckého kraje, odboru RVZŽP plánovanou změnu zařízení, 10.5 Provozovatel musí plnit podmínky vyplývající z nařízení vlády č. 368/2003 Sb., o IRZ a dodržovat vyhlášku č. 572/2004 Sb., kterou se stanoví forma a způsob vedení evidence podkladů nezbytných pro ohlašování do IRZ. 14) Další podmínky ochrany zdraví člověka a životního prostředí s ohledem na místní podmínky životního prostředí a technickou charakteristiku zařízení Nejsou stanoveny. 15) Souhrnné podmínky provozu Další závazné podmínky nejsou stanoveny. Pokud není uvedeno jinak, pak všechny výše uvedené podmínky jsou platné od data nabytí právní moci integrovaného povolení. Krajský úřad v souladu s 44 odst. 2 zákona o integrované prevenci ruší a nahrazuje pravomocná rozhodnutí, stanoviska, vyjádření a souhlasy: Souhlas s Plánem zavedení zásad správné zemědělské praxe pro zvláště velký zdroj znečišťování ovzduší podle 5 odst. 8, 9 a 10 zákona o ochraně ovzduší č. 86/2002 Sb., vydaný Krajským úřadem Libereckého kraje dne pod č.j. KULK/9953/2004. Souhlas k nakládání s nebezpečnými odpady z činnosti původce odpadů podle 16 odst. 3 zákona o odpadech č. 185/2001 Sb., vydaný Městským úřadem Turnov dne pod č.j. OŽP/4176/248/03. Povinnosti vyplývající z ustanovení zvláštních právních předpisů a správních aktů, které toto integrované povolení nezahrnuje, zůstávají v souladu s 46 odst.3 zákona o integrované prevenci integrovaným povolením nedotčeny. Pokud není uvedeno jinak, pak všechny výše uvedené podmínky jsou platné od data nabytí právní moci tohoto integrovaného povolení. Telefon: (+420) Fax: (+420)

9 Odůvodnění: Krajský úřad obdržel dne žádost o vydání integrovaného povolení podle 3 a 4 zákona o integrované prevenci od provozovatele zařízení společnosti VĚMA Štěpánovice, a.s., se sídlem Štěpánovice 38, Rovensko pod Troskami, PSČ , s přiděleným IČ , k provozu zařízení intenzivního velkochovu jatečních prasat své farmy ve Štěpánovicích. Tímto dnem bylo zahájeno správní řízení o vydání integrovaného povolení v souladu s 44 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb., o správním řízení, ve znění pozdějších předpisů, a v souladu s ustanoveními zákona o integrované prevenci. Krajský úřad posoudil obsah žádosti z hlediska její úplnosti dle 4 zákona 76/2002 Sb., a shledal žádost jako kompletní. Dne byla žádost o vydání integrovaného povolení zaslána zákonem vyjmenovaným účastníkům řízení, příslušným správním úřadům a odborně způsobilé osobě. Současně proběhlo zveřejnění stručného shrnutí údajů této žádosti na portálu veřejné správy a po dobu 30 dnů na úředních deskách města Rovenska pod Troskami a krajského úřadu. K žádosti o vydání integrovaného povolení byla zaslána vyjádření Krajské hygienické stanice, ČIŽP OI Liberec, Městského úřadu Turnov a Odboru rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí krajského úřadu. Uvedená vyjádření byla zasílána odborně způsobilé osobě k vypracování návrhu vyjádření k žádosti. Krajský úřad obdržel vyjádření odborně způsobilé osoby agentury Cenia dne Vyjádření bylo pak zveřejněno na dobu 30 dnů na úřední desce krajského úřadu a portálu veřejné správy. Dne bylo v souladu s 12 zákona o integrované prevenci nařízeno ústní jednání o žádosti o vydání integrovaného povolení, které proběhlo dne Při ústním jednání byly jeho účastníky projednány všechny agenturou navrhované podmínky integrovaného povolení i vlastní návrhy účastníků. Podrobněji jsou výsledky tohoto ústního jednání specifikovány v protokolu z ústního jednání ze dne 15. června Krajský úřad povolil v plném znění Plán zásad zemědělské praxe a odňal časové omezení svého původního rozhodnutí. Za plnění tohoto plánu se považuje funkčnost všech opatření v průběhu i po termínech jednotlivých opatření na zlepšení provozu zařízení. Vypořádání s připomínkami. Městský úřadu Turnov, odboru životního prostředí, bez připomínek Krajská hygienická stanice Libereckého kraje bez připomínek Krajský úřad Libereckého kraje, odboru rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí kap. 10, str. 30 a k příloze č. 12 upozorňujeme, že některé společnosti, kterým jsou dle textu předávány odpady produkované žadatelem (např. firmy D.D.L. Servis, Slavkovské krmné směsi a.s., ZEA Sedmihorky, Elektrodružstvo v.d. Turnov, s.r.o.) nejsou dle evidence krajského úřadu osobou oprávněnou k převzetí odpadu, původce musí vždy před předáním odpadů ověřit, že partnerská firma je k tomu oprávněna, tj. má souhlas příslušného krajského úřadu k provozování zařízení k nakládání s odpady (nikoliv tedy jen souhlas k nakládání s nebezpečnými odpady, jak je doloženo např. u firmy MINOREC, k.s., v příloze č. 12 k žádosti), v příloze č. 12 je doložen i např. již neplatné souhlasy Okresního úřadu v Semilech k nakládání s nebezpečnými odpady (pro firmy ZEA Sedmihorky, s.r.o., D.D.L. Servis, s.r.o. a Technické služby Turnov s.r.o.) ani tyto souhlasy neopravňují uvedené firmy k převzetí odpadů od původce), vznikající kejda nemá být od r vůbec vedena v evidenci odpadů (je hnojivem), upozorňujeme rovněž, že firma INGEOTRADE a.s. zanikla fúzí se společností Marius Pedersen, a.s. v říjnu Zapracováno v kapitole 3, podmínky č. 3.1 a 3.2. Telefon: (+420) Fax: (+420)

10 2. kap , str. 33 v tabulce popis třídění je uvedeno, že odpady se třídí za účelem jejich dalšího využití, avšak na str. 30 se uvádí, že plastové obaly (k.č ) jsou předávány do spalovny TERMIZO a.s., zde se sice odpady energeticky využívají, ale uvedené zařízení je schopno spalovat směsný komunální odpad, plastové obaly lze využívat materiálově. Zapracováno v podmínce č kap , str. 33 vzhledem k tomu, že produkovaná prasečí kejda není odpadem, nejedná se od r o využívání odpadu. Zapracováno v podmínce č Na str. 5 tab. 3.1 se uvádí, že bylo vydáno stavební povolení na septik, na str. 6 je uvedeno, že toto povolení nabylo právní moci Kolaudační rozhodnutí nabylo právní moci Na str. 23 tab je uvedeno, že odpadní vody ze sociálního zařízení jsou svedeny do SM-5 a dále z přepadu vsakovány do trativodu. V příloze č. 22 je však založen doklad o vyvážení odpadních vod z jímky na vyvážení. Upozorňujeme na skutečnost, že vsakování do podzemních vod nebude od vůbec možné a je nutné dořešit odkanalizování v souladu se zákonem o vodách. Ani za současného stavu věci nelze souhlasit s vydáním povolení na zasakování odpadních vod čištěných pouze na septiku. Zapracováno v kapitole 1.2, podmínkou č Telefon: (+420) Fax: (+420)

11 Krajský úřad při posuzování žádosti o vydání integrovaného povolení vycházel z údajů obsažených v žádosti, vyjádření obdržených k žádosti a z ústního jednání s cílem zajistit vysokou úroveň ochrany životního prostředí na základě nejlepších dostupných technik v souladu s příslušnými ustanoveními zákona o integrované prevenci. Krajský úřad na základě informací z předložených podkladů a provedeného řízení shledal, že záměr provozovatele uvedený v jeho žádosti splňuje požadavky zákona o integrované prevenci i zvláštních právních předpisů vztahující se k provozované činnosti, a že, pro technické možnosti provozovatele, rovněž navržené závazné podmínky tohoto povolení jsou splnitelné. Na základě výše uvedených skutečností krajský úřad rozhodl tak, jak je uvedeno ve výroku tohoto rozhodnutí. Poučení o odvolání: Proti tomuto rozhodnutí může účastník řízení podat podle ustanovení 83 odst. 1 správního řádu odvolání, ve kterém uvede, v jakém rozsahu se rozhodnutí napadá a v čem je spatřován rozpor s právními předpisy nebo nesprávnost rozhodnutí nebo řízení, jež mu předcházelo, ve lhůtě 15 dnů ode dne oznámení rozhodnutí k Ministerstvu životního prostředí, podáním učiněným u Krajského úřadu Libereckého kraje. Odvolání se podává v počtu pěti kusů stejnopisů. Nepodá-li účastník potřebný počet stejnopisů, vyhotoví je na jeho náklady Krajský úřad Libereckého kraje, odbor rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí. Odvolání proti odůvodnění je nepřípustné. Podané odvolání má v souladu s ustanovením 85 odst. 1 správního řádu odkladný účinek. Ing. Jaroslava Janečková vedoucí odboru rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí v.z. RNDr. Jitka Šádková Rozdělovník Dotčené správní úřady: Město Turnov, odbor ZŽP ČIŽP, oblastní inspektorát Liberec Krajská hygienická stanice Libereckého kraje, ÚP Liberec Odborně způsobilá osoba: CENIA Na vědomí: MŽP Liberec, OVSS V. MŽP Praha, odd. EIA a IPPC Telefon: (+420) Fax: (+420)

i n t e g r o v a n é p o v o l e n í

i n t e g r o v a n é p o v o l e n í Adresátům dle rozdělovníku v Liberci 29.1.2008 Spis č.: ORVZŽP 2952/2008 Č. j.: KULK 70068/2007 Vyřizuje: Ing. Miroslav Kašák Telefon: 485 226 499 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor

Více

amoniak Při hmotnostním toku emisí zneč. látky vyšším než 500 g/h nesmí být překročena úhrnná hmotnostní koncentrace 50 mg/m 3 v odpadním plynu

amoniak Při hmotnostním toku emisí zneč. látky vyšším než 500 g/h nesmí být překročena úhrnná hmotnostní koncentrace 50 mg/m 3 v odpadním plynu 1. Emisní limity Ovzduší Velký zdroj znečišťování ovzduší Tabulka č.1 Emisní zdroj Znečišťující látka Emisní limit Četnost měření Zařízení chovu prasat amoniak Při hmotnostním toku emisí zneč. látky vyšším

Více

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 200320/2006 ze dne 8.6.2007 (nabytí právní moci dne 29.6.2007)

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 200320/2006 ze dne 8.6.2007 (nabytí právní moci dne 29.6.2007) V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

LUKROM, plus s.r.o. Výkrm prasat Lesní Dvůr Integrované povolení čj. MSK 15731/2015 ze dne

LUKROM, plus s.r.o. Výkrm prasat Lesní Dvůr Integrované povolení čj. MSK 15731/2015 ze dne V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci Adresátům dle rozdělovníku Č. j.: KULK 46581/2007 Spis zn.: ORVZŽP 175/2007 Vyřizuje: Ing. Miroslav Kašák Telefon: 485 226 499 v Liberci 15. října 2007 R O Z H O D N U T Í Krajského úřadu Libereckého kraje,

Více

SCHROM FARMS spol. s r.o. Odchov masných slepic Melč Integrované povolení čj. MSK 88977/2007 ze dne 15.11.2007

SCHROM FARMS spol. s r.o. Odchov masných slepic Melč Integrované povolení čj. MSK 88977/2007 ze dne 15.11.2007 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

SCHROM FARMS spol. s.r.o. Farma Bílov Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

SCHROM FARMS spol. s.r.o. Farma Bílov Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn SCHROM FARMS spol. s.r.o. Farma Bílov V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní

Více

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci Adresátům dle rozdělovníku Č. j.: KULK 38581/2006 Spis č.: KULK 10726/2005 Vyřizuje: Ing. Miroslav Kašák Telefon: 485 226 499 v Liberci 9.6.2006 R O Z H O D N U T Í Krajského úřadu Libereckého kraje, odboru

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení Krajský úřad Libereckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Adresátům dle rozdělovníku Liberec 21. 4. 2009 Č. j.: KULK 23709/2009 Sp. Zn.: OŽPZ 206/2009 Vyřizuje: Ing. Pavlína Švecová Tel.:

Více

R O Z H O D N U T Í. se ve výroku mění tak, že po změně zní :

R O Z H O D N U T Í. se ve výroku mění tak, že po změně zní : Liberec 4.dubna 2008 Č. j.: KULK/14919/2008 Sp.Zn.: ORVZŽP/89/2008 Vyřizuje: Kateřina Ťoková Tel.: 485 226 385 Adresátům dle rozdělovníku R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor rozvoje

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik GLYCONA s.r.o. tř. T. Bati 1635 areál Toma a.s., budova č. 39 765 82 OTROKOVICE datum oprávněná úřední osoba číslo jednací

Více

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 103649/2007 ze dne 30.10.2007, (nabytí právní moci dne 16.11.2007):

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 103649/2007 ze dne 30.10.2007, (nabytí právní moci dne 16.11.2007): V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R O Z H O D N U T Í o změně č. 3 integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í o změně č. 3 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/9462/14 Spis. zn.: ZN/1960/ŽP/14 Počet listů: 7 Počet příloh: 0 Počet listů příloh: 0 Vyřizuje: Ing. Ivana

Více

Vyjádření. k aplikaci BAT Agro MONET, a.s.

Vyjádření. k aplikaci BAT Agro MONET, a.s. Vyjádření k aplikaci BAT Agro MONET, a.s. V Praze, 10.5.2007 Zadavatel: Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno IČ: 70 88 83 37 Kontakt: posta@kr-jihomoravsky.cz,

Více

JATKA KURKA s.r.o. Jatka Otice Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

JATKA KURKA s.r.o. Jatka Otice Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Rozmnožovací chov drůbeže v Miloticích nad Opavou. Integrované povolení čj. ŽPZ/2959/03/Kl ze dne 1.9. 2003

Rozmnožovací chov drůbeže v Miloticích nad Opavou. Integrované povolení čj. ŽPZ/2959/03/Kl ze dne 1.9. 2003 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

1. Ochrana ovzduší a emisní limity

1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1. podmínka : dodržet navržené emisní limity Tabulka 1 - Emisní zdroje a termíny dosažení závazného emisního limitu Emisní zdroj Kotelna K 001 - kotel č. K 011, K 012

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele Obchodní firma nebo název/ Titul,

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik INTEGRA, a.s. Zemědělská č.p. 53 664 63 ŽABČICE datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 7. září 2010 Ing. et Ing. Ondřej

Více

Rozhodnutí. 3. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení. právnické osobě: ADW AGRO, a.s.

Rozhodnutí. 3. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení. právnické osobě: ADW AGRO, a.s. Číslo jednací: KUJI 52479/2010 Spisová zn.: OZP 585/2010 Dob/17 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Rozhodnutí

Více

MAVET a.s. Chov a výkrm prasat provoz Březová Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne

MAVET a.s. Chov a výkrm prasat provoz Březová Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/768/16 Spis. zn.: ZN/2585/ŽP/15 Počet listů: 3 Počet příloh: 2 Počet listů příloh: 34 Vyřizuje: Ing. Ivana

Více

B. Výroková část II. Závazné podmínky provozu, písmeno A. Ochrana ovzduší, bod 1.2: s e m ě n í t a k t o:

B. Výroková část II. Závazné podmínky provozu, písmeno A. Ochrana ovzduší, bod 1.2: s e m ě n í t a k t o: B. Výroková část II. Závazné podmínky provozu, písmeno A. Ochrana ovzduší, bod 1.2: s e m ě n í t a k t o: 1.1 Integrovaným povolením se vydává v souladu s ustanovením 11 odst. 2 písm. d) zákona č. 201/2012

Více

CBS-Czech Breeding Services s.r.o. Středisko chovu prasat Kujavy Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

CBS-Czech Breeding Services s.r.o. Středisko chovu prasat Kujavy Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci Krajský úřad Libereckého kraje Odbor rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí Adresátům dle rozdělovníku Č. j.: KULK 46581/2007 Spis zn.: ORVZŽP 175/2007 Vyřizuje: Ing. Miroslav Kašák Telefon:

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

Rozhodnutí. 10. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně zařízení

Rozhodnutí. 10. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně zařízení KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště Seifertova 24, Jihlava Spisová zn.: OZPZ 2561/2017 Dob Rozhodnutí Krajský úřad

Více

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/434/16 Spis. zn.: ZN/2561/ŽP/15 Počet listů: 4 Počet příloh: 2 Počet listů příloh: 84 Vyřizuje: Ing. Ivana

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2013 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

Zemědělský podnik, a.s. Město Albrechtice ZP Město Albrechtice, středisko drůbeže Integrované povolení čj. MSK 125948/2006 ze dne 11.4.

Zemědělský podnik, a.s. Město Albrechtice ZP Město Albrechtice, středisko drůbeže Integrované povolení čj. MSK 125948/2006 ze dne 11.4. V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik ENERGOINVESTMENT s.r.o. Hotel-lázně Kostelec 493 763 14 ZLÍN 12 IDS: va5vv2h datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 9.

Více

Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení

Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení V Praze dne: 30.10.2009 Číslo jednací: 137937/2009/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_137937/2009/KUSK/5 Vyřizuje: Bc. Eva Hrabovská l. 929 Dle rozdělovníku Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení Krajský

Více

R O Z H O D N U T Í autoremedura

R O Z H O D N U T Í autoremedura Liberec 2.května 2007 Č. j.: KULK/26517/2007 Sp.Zn.: KULK/10605/2005 Vyřizuje: Ťoková Kateřina Tel.: 485 226 385 Adresátům dle rozdělovníku R O Z H O D N U T Í autoremedura Krajský úřad Libereckého kraje,

Více

Zemědělské obchodní družstvo Slezská Hořina Brumovice Vypěňování PUR bloků Integrované povolení čj. MSK /2008 ze dne 26.5.

Zemědělské obchodní družstvo Slezská Hořina Brumovice Vypěňování PUR bloků Integrované povolení čj. MSK /2008 ze dne 26.5. V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Best, spol. s r.o. BEST spol. s r.o. Odchov drůbeže Kravaře Integrované povolení čj. MSK 97143/2015 ze dne 31.8.2015

Best, spol. s r.o. BEST spol. s r.o. Odchov drůbeže Kravaře Integrované povolení čj. MSK 97143/2015 ze dne 31.8.2015 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno R O Z H O D N U T Í

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Č.j. SpZn. Vyřizuje/ linka Brno dne: JMK 60504/2010 S JMK 60504/2010 OŽP/Ns Nosilová Mariana/2678

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

S-MHMP-159837/2008/OOP-VIII-59/R-7/Zul Mgr. Zuláková 236 004 384 R O Z H O D N U T Í

S-MHMP-159837/2008/OOP-VIII-59/R-7/Zul Mgr. Zuláková 236 004 384 R O Z H O D N U T Í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-159837/2008/OOP-VIII-59/R-7/Zul Mgr. Zuláková 236 004 384 Praha 17.03.2008 R

Více

SZn: S-MHMP /2008/OOP-VIII-289/R-44/Ryb Praha Vyřizuje: Ing. Rybánska Telefon: R o z h o d n u t í

SZn: S-MHMP /2008/OOP-VIII-289/R-44/Ryb Praha Vyřizuje: Ing. Rybánska Telefon: R o z h o d n u t í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn: S-MHMP-342591/2008/OOP-VIII-289/R-44/Ryb Praha 22.10.2008 Vyřizuje: Ing. Rybánska Telefon: 236 004 386

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení. ve znění změn integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení. ve znění změn integrovaného povolení Adresátům dle rozdělovníku Liberec 29. listopadu 2010 Č. j.: KULK 79358/2010 Sp. Zn.: OŽPZ 1088/2010 Vyřizuje: Ing. Pavlína Švecová Tel.: 485 226 385 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje,

Více

Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í

Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í Praha: 22.6.2017 Číslo jednací: 063728/2017/KUSK OŽP/Hr Spisová značka: SZ_063728/2017/KUSK/5 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Hromadová l. 443 dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

ROZHODNUTÍ. rozhodnutí

ROZHODNUTÍ. rozhodnutí Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik ZPS SLÉVÁRNA, a.s. Třída 3. května 1172 763 02 Zlín, Malenovice datum oprávněná úřední osoba číslo jednací spisová značka 14.

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele Obchodní firma nebo název/ Titul,

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2016 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

R O Z H O D N U T Í. podle 13 odst. 3 zákona. Se sídlem: Ralsko Boreček čp. 30, pošta Mimoň, PSČ 471 24 S přiděleným IČ: 40 23 02 95

R O Z H O D N U T Í. podle 13 odst. 3 zákona. Se sídlem: Ralsko Boreček čp. 30, pošta Mimoň, PSČ 471 24 S přiděleným IČ: 40 23 02 95 Adresátům dle rozdělovníku Liberec 9. února 2007 Sp. Zn. ORVZŽP/1160/2006 Č. j. KULK/79093/2006 Vyřizuje: Ing. Petr Beneš Tel.: 485 226 389 R O Z H O D U T Í Krajského úřadu Libereckého kraje, odboru rozvoje

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo název/

Více

A. Výroková část integrovaného povolení ve znění pozdějších změn se mění a doplňuje takto:

A. Výroková část integrovaného povolení ve znění pozdějších změn se mění a doplňuje takto: V Praze dne: 23.12.2013 Číslo jednací: 158129/2013/KUSK OŽP/Dvk Spisová značka: SZ_158129/2013/KUSK/6 Vyřizuje: Ing. Klára Dvořáková, l. 655 Značka: OŽP/Dvk Rozhodnutí Dle rozdělovníku Krajský úřad Středočeského

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

změna č. čj. ze dne nabytí právní moci Integrované povolení zrušeno ke dni 1. 5. 2015

změna č. čj. ze dne nabytí právní moci Integrované povolení zrušeno ke dni 1. 5. 2015 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

S-MHMP /2010/OOP-VIII-239/R-27/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í

S-MHMP /2010/OOP-VIII-239/R-27/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-449547/2010/OOP-VIII-239/R-27/Hor Ing. Horvathová 236 004 216 Praha 16.06.2010

Více

Rozhodnutí. vydává 3. změnu integrovaného povolení

Rozhodnutí. vydává 3. změnu integrovaného povolení V Praze dne: 12. 3. 2015 Číslo jednací: 128211/2014/KUSK OŢP/Dvo, Spisová značka: SZ_ 128211/2014/KUSK/8 Oprávněná úřední osoba: Ing. Lenka Dvořáková dle rozdělovníku Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského

Více

Statek Prostějov s.r.o. tel.: Určická 1749/94 ROZHODNUTÍ

Statek Prostějov s.r.o. tel.: Určická 1749/94   ROZHODNUTÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc V Olomouci dne 26. 8. 2016 SpZn.: KÚOK/73403/2016/OŽPZ/7265 Vyřizuje: Mgr. Vojtěch Cvek Statek Prostějov

Více

R o z h o d n u t í. vydává

R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 2.12.2009 Číslo jednací: 081570/2009/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_081570/2009/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: Bc. Eva Hrabovská dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

AFEED, a.s. Montovaná výrobna krmných směsí Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

AFEED, a.s. Montovaná výrobna krmných směsí Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 Vysvětlivky Rok uvést

Více

Rozhodnutí. 8. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně zařízení

Rozhodnutí. 8. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně zařízení KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště Seifertova 24, Jihlava Číslo jednací: KUJI 51119/2014 Spisová zn.: OZP 1287/2014

Více

Rozhodnutí. 7. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně zařízení

Rozhodnutí. 7. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně zařízení KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště Seifertova 24, Jihlava Spisová zn.: OZP 54/2014 Dob Rozhodnutí Krajský úřad Kraje

Více

Integrované povolení čj. MSK 201233/2006 ze dne 3.7.2007, ve znění pozdějších změn

Integrované povolení čj. MSK 201233/2006 ze dne 3.7.2007, ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01LLTQD* Čj: MSK 15698/2016 Sp. zn.: ŽPZ/4068/2015/Ště 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Mgr. Jana Štěpánková

Více

Ochrana životního prostředí před škodlivými vlivy pocházejícími ze zvířat a ochrana zvířat před škodlivými vlivy zevního prostředí.

Ochrana životního prostředí před škodlivými vlivy pocházejícími ze zvířat a ochrana zvířat před škodlivými vlivy zevního prostředí. Ústav územního rozvoje, Jakubské nám. 3, 658 34 Brno Tel.: +420542423111, www.uur.cz, e-mail: sekretariat@uur.cz LIMITY VYUŽITÍ ÚZEMÍ Dostupnost: http://www.uur.cz/default.asp?id=2591 1.3.102 VETERINÁRNÍ

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

28.3.2011 4.3.2015. Právnické osobě SITA CZ a.s. se sídlem Španělská 10/1073, 120 00 Praha 2, Vinohrady, IČ 25638955, se vydává integrované povolení

28.3.2011 4.3.2015. Právnické osobě SITA CZ a.s. se sídlem Španělská 10/1073, 120 00 Praha 2, Vinohrady, IČ 25638955, se vydává integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

S-MHMP /2009/OOP-VIII-408/R-49/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í

S-MHMP /2009/OOP-VIII-408/R-49/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-560769/2009/OOP-VIII-408/R-49/Hor Ing. Horvathová 236 004 216 Praha 23.12.2009

Více

ŠKODA AUTO a.s. Seznam kontrolních otázek pro udělení Ekologického osvědčení obchodním a servisním partnerům Škoda

ŠKODA AUTO a.s. Seznam kontrolních otázek pro udělení Ekologického osvědčení obchodním a servisním partnerům Škoda ŠKODA AUTO a.s. Seznam kontrolních otázek pro udělení Ekologického osvědčení obchodním a servisním partnerům Škoda Obecné požadavky Pořadí Hodnotící kritéria Požadavky Body 1. Pracovník OŽP stanovená

Více

KOMTERM Morava, s.r.o. Energetika Kopřivnice Integrované povolení čj. MSK 24911/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn

KOMTERM Morava, s.r.o. Energetika Kopřivnice Integrované povolení čj. MSK 24911/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. ktuální

Více

S-MHMP /2010/OOP-VIII-153/R-16/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í

S-MHMP /2010/OOP-VIII-153/R-16/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-267583/2010/OOP-VIII-153/R-16/Hor Ing. Horvathová 236 004 216 Praha 21.04.2010

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Farma Hlubočec s.r.o. Farma Hlubočec Integrované povolení čj. MSK 125648/2007 ze dne 21.11.2007

Farma Hlubočec s.r.o. Farma Hlubočec Integrované povolení čj. MSK 125648/2007 ze dne 21.11.2007 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Rozhodnutí. vydává. A. Výroková část integrovaného povolení v platném znění se mění a doplňuje takto:

Rozhodnutí. vydává. A. Výroková část integrovaného povolení v platném znění se mění a doplňuje takto: V Praze dne: 25. 2. 2016 Číslo jednací: 016522/2016/KUSK OŽP/Čpl Spisová značka: SZ_016522/2016/KUSK/10 Oprávněná úřední osoba: RNDr. Petr Čepela Dle rozdělovníku Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského

Více

I - Rozhodnutí. vydává 4. změnu integrovaného povolení. společnosti:

I - Rozhodnutí. vydává 4. změnu integrovaného povolení. společnosti: KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště Seifertova 24, Jihlava Číslo jednací: KUJI 91697/2011 I - Rozhodnutí Krajský úřad Kraje Vysočina

Více

integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci.

integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci. V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

PLÁN ZAVEDENÍ ZÁSAD SPRÁVNÉ ZEMĚDĚLSKÉ PRAXE U ZDROJE ZNEČIŠŤOVÁNÍ OVZDUŠÍ

PLÁN ZAVEDENÍ ZÁSAD SPRÁVNÉ ZEMĚDĚLSKÉ PRAXE U ZDROJE ZNEČIŠŤOVÁNÍ OVZDUŠÍ PLÁN ZAVEDENÍ ZÁSAD SPRÁVNÉ ZEMĚDĚLSKÉ PRAXE U ZDROJE ZNEČIŠŤOVÁNÍ OVZDUŠÍ Provozovatel LIPRA PORK, a.s. IČ 463 56 118 Sídlo Zařízení Adresa Zpracovatel Štěpánovice 38, Rovensko pod Troskami, PSČ 512 63

Více

Vyjádření. k žádosti o vydání integrovaného povolení INTEGRA, a.s.

Vyjádření. k žádosti o vydání integrovaného povolení INTEGRA, a.s. Vyjádření k žádosti o vydání integrovaného povolení INTEGRA, a.s. V Praze, 21. 5. 2007 Zadavatel: Krajský úřad Zlínského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství tř. Tomáše Bati 21, 761 90 Zlín IČ:

Více

MAVET a.s. Chov a výkrm prasat provoz Služovice Integrované povolení čj. MSK 120042/2006 ze dne 1.8.2006

MAVET a.s. Chov a výkrm prasat provoz Služovice Integrované povolení čj. MSK 120042/2006 ze dne 1.8.2006 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ArcelorMittal Ostrava a.s. Teplárna Integrované povolení čj. MSK 83215/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

ArcelorMittal Ostrava a.s. Teplárna Integrované povolení čj. MSK 83215/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2017/KUSK OŽP/Pav Spisová značka: SZ_102761/2017/KUSK/6 Oprávněná úřední osoba:

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2017/KUSK OŽP/Pav Spisová značka: SZ_102761/2017/KUSK/6 Oprávněná úřední osoba: V Praze dne: 2.10.2017 Číslo jednací: 102761/2017/KUSK OŽP/Pav Spisová značka: SZ_102761/2017/KUSK/6 Oprávněná úřední osoba: Ing. Jana Pavelková, l.782 dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad

Více

R o z h o d n u t í. vydává

R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 30. 8. 2011 Číslo jednací: 114186/2011/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_114186/2011/KUSK/14 Oprávněná úřední osoba: Bc. Eva Hrabovská dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Rok 2013 ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Č.j.: ŽP/7004/13 V Plzni dne 8. 7. 2013 Vyřizuje: Ing. Vojtajová R o z h o d n u t í o změně č. 3 integrovaného povolení

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Praha: 09.05.2013 Číslo jednací: Spis. značka: 052301/2013/KUSK SZ_052301/2013/KUSK Vyřizuje: Bc. Hana Křížová / linka 510 Značka: OŽP/HK ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

Beskyd Agro a.s. Palkovice Středisko chovu prasat Kunčičky Integrované povolení čj. MSK 66503/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

Beskyd Agro a.s. Palkovice Středisko chovu prasat Kunčičky Integrované povolení čj. MSK 66503/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZEMPRO Opava, a.s. Středisko chovu nosnic Opava - Kateřinky Integrované povolení čj. 15378/2007 ze dne 10.7.2007

ZEMPRO Opava, a.s. Středisko chovu nosnic Opava - Kateřinky Integrované povolení čj. 15378/2007 ze dne 10.7.2007 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: PK-ŽP/6819/18 Spis. zn.: ZN/1019/ŽP/18 Počet listů: 3 Počet příloh: 0 Počet listů příloh: 0 Vyřizuje: Ing.

Více

ROZHODNUTÍ. rozhodnutí

ROZHODNUTÍ. rozhodnutí Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik datum 7. února 2013 oprávněná úřední osoba Ing. et Ing. Ondřej Skoba ČEPRAMO, s.r.o. Na Petynce 716/48 169 00 PRAHA 6 IDS:

Více

Rozhodnutí. vydává. (dále jen integrované povolení ve znění pozdějších změn) podle 19a odst. 1 zákona o integrované prevenci

Rozhodnutí. vydává. (dále jen integrované povolení ve znění pozdějších změn) podle 19a odst. 1 zákona o integrované prevenci V Praze dne: 17.7.2012 Číslo jednací: 91531/2012/KUSK OŽP/Ho Spisová značka: SZ_91531/2012/KUSK/6 Oprávněná Dle rozdělovníku úřední osoba: Ing. Hana Hoffmanová l. 653 Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň č.j.: ŽP/1454/14 V Plzni dne 14. 2. 2014 Vyřizuje: Ing. Vojtajová R o z h o d n u t í o změně č. 5 integrovaného povolení

Více

R o z h o d n u t í. (dále integrované povolení ve znění pozdějších změn) podle 13 odst. 1 zákona o integrované prevenci

R o z h o d n u t í. (dále integrované povolení ve znění pozdějších změn) podle 13 odst. 1 zákona o integrované prevenci V Praze dne: 3. 3. 2015 Číslo jednací: 159052/2014/KUSK OŽP/Fok Spisová značka: SZ_159052/2014/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: Ing. Kateřina Foudová l. 586 ČESKÁ RAFINÉRSKÁ, a.s. Záluží 2 436 01 Litvínov

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení. č.j.: KULK/2714/2003 ze dne 11. května 2004

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení. č.j.: KULK/2714/2003 ze dne 11. května 2004 Adresátům dle rozdělovníku Liberec 8. srpna 2011 Sp. Zn. OŽPZ 203/2010 Č. j. KULK 29223/2011 Vyřizuje: Ing. Petr Čech Tel.: 485 226 391 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor životního

Více

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci Krajský úřad Libereckého kraje Odbor rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí Adresátům dle rozdělovníku Č. j.: KULK 52822/2007 Spis zn.: ORVZŽP 824/2007 Vyřizuje: Ing. Miroslav Kašák Telefon:

Více

VEPASPOL Olomouc, a. s. Paseka č.p. 270, PSČ 783 97 IČ: 47672846

VEPASPOL Olomouc, a. s. Paseka č.p. 270, PSČ 783 97 IČ: 47672846 VEPASPOL Olomouc, a. s. Paseka č.p. 270, PSČ 783 97 IČ: 47672846 okres Olomouc Olomoucký kraj Česká republika NABÍDKA NA PRODEJ Hospodářství Velký Týnec, Bystřická č.p. 415, PSČ 783 72 Hospodářství je

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik INTEGRA, a.s. Zemědělská č.p. 53 664 63 Žabčice datum 10. července 2007 oprávněná úřední osoba Ing. Karel Březina Ing. Jan

Více

změna č. č.j. ze dne nabytí právní moci 1. MSK 31256/2015 25.6.2015 2.7.2015

změna č. č.j. ze dne nabytí právní moci 1. MSK 31256/2015 25.6.2015 2.7.2015 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Vyjádření. k žádosti o vydání integrovaného povolení BROLA, spol. s r.o.

Vyjádření. k žádosti o vydání integrovaného povolení BROLA, spol. s r.o. Vyjádření k žádosti o vydání integrovaného povolení BROLA, spol. s r.o. V Praze, 5. 4. 2007 Zadavatel: Krajský úřad Zlínského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Tř. Tomáše Bati 21, 761 90 Zlín

Více