Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Alfa taxi 8. května 522/5 Olomouc , % na jízdné (sazba č.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Alfa taxi 8. května 522/5 Olomouc , % na jízdné (sazba č."

Transkript

1 Cestování Alfa taxi 8. května 522/ , % na jízdné (sazba č. 3) , Apartmány Pekin Palackého 905 Litovel % na ubytování 15.00% na ubytování nad 5 nocí Atlant - taxi Kosmonautů , % na jízdné - celoročně Autocamp Šterberk Dolní Žleb 26 Šternberk % na ubytování na 3 a více nocí BAVI - cestovní kancelář Litovel Nám. Přemysla Otakara 754/12 Litovel , , % na vlastní produkty CK BAVI (poznávací a turistické zájezdy, relaxační víkendy, wellness zájezdy, adventní zájezdy a zájezdy na kulturní akce). BAVI - cestovní kancelář Cestovní kancelář Bohemian fantasy spol. s.r.o. Čedok a.s. Čedok a.s. Pekařská , Tř. Kosmonautů 1288/1 Polská 1201/1, OC Šantovka nám. Národních hrdinů 622/ % na vlastní produkty CK BAVI (poznávací a turistické zájezdy, relaxační víkendy, wellness zájezdy, adventní zájezdy a zájezdy na kulturní akce) % na zájezdy v katalogu , % v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro držitele SP - lze kumulovat, kombinovat s jinými slevami. Neplatí pro pevné dětské ceny a fakultativní služby. 0.00% na nabídku zájezdů v poslední minutě s dodatkovou slevou ve výši 150,- Kč/osobu k autobusovým a 300,- Kč/osobu k leteckým zájezdům. Neplatí pro pevné dětské ceny a fakultativní služby % v období skončení předprodejů ze základní ceny leteckých zájezdů pro držitele SP. Tato sleva nelze kumulovat s jinými slevami. Neplatí pro pevné dětské ceny a fakultativní služby % v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro držitele SP - lze kumulovat, kombinovat s jinými slevami. Neplatí pro pevné dětské ceny a fakultativní služby. 0.00% na nabídku zájezdů v poslední minutě s dodatkovou slevou ve výši 150,- Kč/osobu k autobusovým a 300,- Kč/osobu k leteckým zájezdům. Neplatí pro pevné dětské ceny a fakultativní služby % v období skončení předprodejů ze základní ceny leteckých zájezdů pro držitele SP. Tato sleva nelze kumulovat s jinými slevami. Neplatí pro pevné dětské ceny a fakultativní služby. Strana 1 z 17 Aktualizováno dne:

2 Cestování Hotel Akademie Hrubá Voda Hrubá Voda 59 Hlubočky % na ubytování na 5. noc z Hotel Arigone Univerzitní % na ubytování pondělí - čtvrtek 25.00% na ubytování čtvrtek - neděle Hotel Hluboký Dvůr - Resort Hrubá Voda 21 Hlubočky % na senior wellness pobyty Hrubá Voda Hotel Lafayette Alšova % na ubytování pondělí - čtvrtek 20.00% na ubytování pátek - sobota Hotel Milotel Hamerská % na ubytování pondělí - čtvrtek 20.00% na ubytování pátek - neděle Hotel Senimo Pasteurova 905/ % na ubytování Chata Pod Věží - ubytování Na Pevnůstce % ubytování v hlavní budově 184/32 KOVOTOUR PLUS s.r.o. Horní náměstí , % 1 000,- Kč/smlouva o zájezdu/šlágr dovolená letecky nebo autokarem Lovecká chata Horka nad Vodní 6 Horka nad % na ubytování Moravou Moravou NEJ taxi NON-STOP omouci % na sazbu ze základního jízdného (sazba č. 2 tj. jen 18,- Kč/km) na kole s průvodcem Tř. Svobody , % na produkty CK Peřej Tours PAPRSEK - spolek pro využití volného času, z.s. Foerstrova 1040/ , , % na akce jmenovitě určené v nabídce organizace "pro seniory" nebo "i pro seniory". Vztahuje se na zveřejněnou cenu mimo fakultativních položek (vstupenky, volitelné zájezdy na pobytech, další volitelné služby). Po osobním předložení SP při kalkulaci ceny. Penzion Angelus Wurmova , % na ubytování z Penzion U Veterána Slatinice Slatinice 2 Slatinice % sleva z ceny ubytování z PENZION U ZLATÉHO Dolní Žleb 941/35 Šternberk , % na ubytování na minimálně 2 noci MUFLONA , Ubytovna - Centrum zdraví Bohuňovice 6. května 616 Bohuňovice % na ubytování - minimálně 2 osoby na 2 noci % na vstup (při pobytu na min. 3 noci) do Aquaparku Vyhlídkové plavby historickou í Tř. Svobody , % na produkty CK Peřej Tours Strana 2 z 17 Aktualizováno dne:

3 Cestování Výletní plavby s CK Peřej Tř. Svobody , % na produkty CK Peřej Tours Tours Strana 3 z 17 Aktualizováno dne:

4 Gastronomie Chata Pod Věží - restaurace Na Pevnůstce 184/ % na nabídku restaurace mimo poledního menu a cigaret (jídelní a nápojový lístek) Moravská restaurace Horní náměstí , % na nabídku restaurace mimo poledního menu a cigaret ace. Restaurace - Hotel Hluboký Hrubá Voda 21 Hlubočky % na nabídku restaurace při útratě vyšší než 200,- Kč Dvůr - Resort Hrubá Voda Restaurace Arigone Univerzitní % na nabídku restaurace, mimo poledního menu a cigaret Restaurace Colchi Střelice 37 Uničov % na jídlo mimo menu a alkoholu Restaurace Flora Krapkova 439/ , % na dezert dle nabídky (tříchodového menu) Restaurace Lafayette Alšova % na nabídku restaurace Restaurace Milotel Hamerská % na nabídku restaurace, mimo cigaret Restaurace Pod Svahem - Hrubá Voda 21 Hlubočky % na nabídku restaurace při útratě vyšší než 200,- Kč Resort Hrubá Voda Restaurace Podkova Koželužská , % na nabídku restaurace va.eu RESTAURACE U ZLATÉHO MUFLONA Dolní Žleb 941/35 Šternberk , , , % na nabídku restaurace mimo poledního menu a tabákových výrobků Strana 4 z 17 Aktualizováno dne:

5 Hobby Kaprodrom Klub - Rybník Novosady Za ul. Andělskou % celoročně na celodenní permanentku Kreativní kurzy - ateliér Lenka Purkyňova % na kreativní kurzy Papírnictví a výtvarné potřeby OPTYS - Ostružnická 360/ % na veškeré zboží Strana 5 z 17 Aktualizováno dne:

6 Hudba ARKS Plus s.r.o. Dolní Hejčínská % na všechny kulturní akce pořádané agenturou ARKS Plus s.r.o. Strana 6 z 17 Aktualizováno dne:

7 Literatura Vědecká knihovna v i Bezručova 659/ , % na registraci ve VKOL seniorům let Strana 7 z 17 Aktualizováno dne:

8 Móda Obuv Katka Palackého 891 Litovel % na nabídku prodejny při min. útratě 500,- Kč 10.00% na nabídku prodejny při min. útratě 1000,- Kč 15.00% na nabídku prodejny při min. útratě 1500,- Kč Javořičská 680/ % na nabídku e-shopu - do komentáře k objednávce uveďte text: SENIOR PAS Strana 8 z 17 Aktualizováno dne:

9 Motorismus Autoškola Koreny Hanáckého pluku , % na výcvik (nadzemní garáže) eu Autoškola Koreny Šternberk Kollárova 16 Šternberk , % na výcvik eu Motokáry Hanáckého pluku % na jízdné - zapůjčení motokáry po - čt od hod. (nadzemní garáže) c. Pneu Plus Pavelkova , % Jako dárek 3 litry kapaliny do ostřikovačů za 1 Kč 20.00% na pneumatiky BARUM a MATADOR (ostatní značky na dotaz) 50.00% z platného ceníku tj. 583 Kč, vč. DPH za kompletní přezutí. V období duben a od do slevy neplatí. Premio pneuservis - Vladimír Kočí Divišova 163/ , mio % na náhradní díly a pneumatiky 20.00% v období jaro, podzim a zima na pneumatiky a servis Strana 9 z 17 Aktualizováno dne:

10 Muzea, galerie, památky Arboretum Bílá Lhota Bílá Lhota , % na základní vstupné , a. Arcidiecézní muzeum Václavské nám % na vstupné Expozice času Šternberk ČSA 19 Šternberk % na vstupné pro držitele senior pasu Hanácké muzeum Cholina 52 Cholina , , % na vstupné (z 50,- Kč za 30,- Kč) Muzeum Litovel Smyčkova 795 Litovel % pro držitele SP na vstupné Muzeum moderního umění Denisova % na vstupné Muzeum veteránů Slatinice Slatinice 2 Slatinice % celoročně na vstupné do muzea z TIC - Radniční věž s Nám. Přemysla Litovel , % na vstupné vyhlídkou Litovel Otakara Vlastivědné muzeum v i Náměstí republiky % na základní vstupné Strana 10 z 17 Aktualizováno dne:

11 Ostatní Fotoateliér Šternberk Nádražní 5 Šternberk % na nabídku Jezdecká stáj Radíkov - Na Pevnůstce % na nabízené služby Chata Pod Věží 184/32 Koupaliště Poděbrady - půjčovna lodek + parkoviště Koupaliště Poděbrady Horka nad Moravou % na zapůjčení loďky 20.00% na parkovné KRAKEN S Uničov Mohelnická 1378 Uničov , % na servis a montáže HF sad 10.00% na veškerá příslušenství k mob. telefonům Městský klub Litovel Nám. Přemysla Otakara 753/11 Minigolf a vyjížďky na koních - Lovecká chata Horka nad Moravou Vodní 6 Litovel , , , Horka nad Moravou 20.00% ze vstupného na divadelní představení pořádané Městským klubem 50.00% ze vstupného na koncerty Kruhu přátel hudby % na vyjížďky na koních a minigolf OFICINA RIN TIN TIN Jaselská % na nabízené služby Poradenství v ochraně zahradních a polních plodin Vilémov 7 Cholina , % na poradenství - osobní schůzka % na poradenství po telefonu Prodejna SIGMAshop. Lutín Jana Sigmunda 79 Lutín % na čerpadla SIGMA NAUTILA a vodárny SIGMA DARLING KONTA. Slevy nelze kombinovat. Na ostatní zboží individuálně na dotaz % na dopravu při nákupu nad 500,- Kč RC KŘELOVSKÝ KAŠTÁNEK Lipové nám. 17/4 Křelov-Břuc hotín k % na akce pro seniory pořádané RC Křelovský kaštánek RC PROVÁZEK Střední Novosadská % na akce RC Provázek a pravidelné programy v herně 48 Rodinné centrum Heřmánek Náves Svobody % na permanentku na 10 vstupů Sáčky do vysavačů, Svěráková s.r.o. Kafkova 1223/ % na všechny produkty v našich podnikových prodejnách v ČR a v e-shopu ( hod) % na čerpadla SIGMA NAUTILA a vodárny SIGMA DARLING KONTA. Slevy nelze kombinovat. Na ostatní zboží individuálně na dotaz % na dopravu při nákupu nad 500,- Kč Strana 11 z 17 Aktualizováno dne:

12 Péče o tělo a wellness Heyrovského /37 e. Fotoateliér Proměn Ing. Jana Berková Fyzioterapeutka Milena Kořínková - Magic Therapy 10.00% na proměnu vizáže - za služby vizážistky a fotografky Jany Berkové 35.00% na fotomake-up před atelierovým fotografováním v termínu červenec-srpen Lužice 25 Šternberk % na všechny 60-ti minutové terapie( pokud nejsou uvedeny ve speciálních technikách ) 35.00% v určitý měsíc speciální sleva na jednu konkrétní terapii, uvedenou v ceníku. Slevy se nesčítají a nelze je čerpat na permanentku. Změna nabídky terapií vyhrazena. Legionářská % na kurzy a semináře 1299/19, SC Omega gy. Horní nám % na kosmetické služby nad 300,- Kč uc.com 15.00% na kosmetickou masáž - samostatně % na nabízené služby % na poskytované služby a nákup zboží Masarykova třída % na solární kosmetiku Aloha 100 ml - 1 ks Hormonální jogová terapie pro ženy Kosmetika Dagmar, Studio "R" Lázně Kalokagathia U Reálky , Relaxační centrum SUNJET Javořičská 680/ , Solární studio Naomi - Solární studio Naomi - Lafayettova 41/ , Svatováclavské pivní lázně Mariánská vovar. Wellness studio Suneto 1. máje , , , % na solární kosmetiku Aloha 100 ml - 1 ks 10.00% na nabízené služby 5.00% na orientální depilaci cukrovou pastou 10.00% na ošetření galvanickou žehličkou a nabízené služby pedikúry a masáží 20.00% na protivráskové ošetření pleti přírodním kolagenem a permanentní prodlužování řas 50.00% na parafinový zábal na ruce ke kosmetickému ošetření nebo pedikúře % na nabídku e-shopu - do poznámek k objednávce napište SENIOR PASY % na poštovné při objednávce nad 5 000,- Kč Javořičská 680/ , % na nabídku e-shopu - do komentáře k objednávce uveďte text: SENIOR PAS Strana 12 z 17 Aktualizováno dne:

13 Potraviny Rýmařovská pekárna - Šternberk Uničovská 237 Šternberk na % na nákup rohlíků Strana 13 z 17 Aktualizováno dne:

14 Sport 4 sedačková lanovka - Park Hrubá Voda Hlubočky % na celodenní jízdné sportu Hrubá Voda Bobová dráha - Park sportu Hrubá Voda Hlubočky % k zakoupeným 5 jízdenkách 2 zdarma (5 + 2) Hrubá Voda Bobová dráha - Resort Hrubá Hrubá Voda 21 Hlubočky % k zakoupeným 5 jízdám 2 zdarma Voda Centrum pohybu Sokolská , % na aktivity probíhající v Centru pohybu Expreska - Stupkova % na týdenní cvičení Fitnes Centrum Lafayettova % na nákup členství Fitnes Centrum Pasteurova % na nákup členství Fitness - Centrum Zahradní 23 Šternberk % na jednorázový vstup a permanentky Fitness centrum Contours Pasteurova % na nákup členství % na týdenní cvičení Fitness centrum Contours Lafayettova % na nákup členství % na týdenní cvičení Pilates Kalokagathia U Reálky , % na cvičení Restaurace Best Dolní Hejčínská , m % na pronájem kulečníkového stolu 20.00% celoročně na nabídku restaurace mimo alkoholu Ski Areál - Resort Hrubá Voda Hrubá Voda 21 Hlubočky % na celodenní jízdné Sportcentrum Best Dolní Hejčínská 1049/ m % na pronájem bowlingové dráhy a squashového kurtu od 9-18 hod. Vital Life Centrum zdraví Purkyňova % na veškeré nabízené služby Strana 14 z 17 Aktualizováno dne:

15 Vzdělávání Lingua centrum - jazyková škola U Stadionu , % na jazykové kurzy pro veřejnost STANDARD a SPECIAL, mimo intenzivní kurzy Orange Academy s.r.o. - Učebna U Stadionu z 5.00% na veškeré kurzy Strana 15 z 17 Aktualizováno dne:

16 Zdraví AGE Centrum Na Šibeníku 914/ % na doplňky značky GUNA určené pro ošetření při bolesti zad a kloubů 10.00% na suchou medicinální pedikúru pro diabetiky, osoby s neuropatií, lupénkou, onemocněním žil či tepen dolních končetin 50.00% na každou desátou medicinální pedikúru 50.00% pro uživatele zdravotních služeb AGE Centra (pacienty) 1x za n1/2 roku na medicinální pedikúru Aquapark Centrum zdraví Bohuňovice 6. května 616 Bohuňovice % na vstupné na 90 minut/120 minut za cenu slevněného vstupného Avenier, a.s. - Poliklinika Třída Svobody 32 bezplatná linka BERYL - Oční optika Ostružnická , BERYL - Oční optika Na Šibeniku 1 (oční ambulance TOP OKO) Bohemie ká domácí péče s.r.o. Eurooptik, s.r.o. - Oční optika - - Nová ulice Eurooptik, s.r.o. - Oční optika - - Panská c c. 5.00% na veškerý sortiment očkovacích vakcín. Nevztahuje se na aplikaci očkovací látky, akční nebo zlevněné zboží a doplňkové služby % na optické zboží (dioptrické, sluneční) 50.00% na vstupní vyšetření při aplikaci kontaktních čoček 10.00% na optické zboží (dioptrické, sluneční) 50.00% na vstupní vyšetření při aplikaci kontaktních čoček Třída Míru 182/ , % na zpáteční cestu při využití naší převozové služby % při využití služeb pečovatelské péče Dobnerova 718/ % na brýlové obruby, slevy se nesčítají Panská 174/2, vchod z Dolního náměstí % na brýlové obruby, slevy se nesčítají Bezručova 1168/10 Šternberk % na brýlové obruby, slevy se nesčítají Eurooptik, s.r.o. - Oční optika - Šternberk Eurooptik, s.r.o.- Oční optika - 1. máje 786/3 Litovel % na brýlové obruby, slevy se nesčítají Litovel Fremlova Apotheca 1. máje 788 Litovel ra./fremlovaapotheca Herlango, s.r.o. Opletalova % na kontaktní čočky 10.00% na vše kromě kontaktních čoček Lázně Krapkova % na vstup do bazénu Lázně Slatinice Slatinice 29 Slatinice , % na veškerý sortiment lékárny, netýká se léků hrazených ze zdravotního pojištění % na procedury, na procedury je nutné objednat se nejpozději 3 dny předem. Dlouhodobá sleva a bonusová sleva se nesčítají. Strana 16 z 17 Aktualizováno dne:

17 Zdraví Lékárna Na zdraví Masarykovo nám. Uničov , 5.00% na volný prodej Lékárna Na zdraví - Výdejna Troubelice 385 Troubelice % na volný prodej léčiv Lékárna Nová Komenského Litovel % na volný prodej 688/15 Lékárna Salus Partyzánská 120/3 Šternberk % na sortiment lékárny. Další aktuální akce naleznete na Lékárna U Alberta Vítězná 107 Litovel % na volný prodej Lékárna U Polikliniky Masarykova 765/10 Litovel , % na volný prodej Lékárna U Sv. Václava Družební 2B % na nákup volně prodejného sortimentu lékárny, jiné slevy a akce lékárny nelze kombinovat Oční optika Bc. Tomáš Melzer Ztracená % na brýlové obruby - slevy se nesčítají 30.00% na sluneční brýle - slevy se nesčítají ( ) Oční optika Eyes Optik, s.r.o. Riegrova % 20.00% na sluneční brýle leden - březen Optika Jarka Korcinová Tř. Svobody 32, 58/ % na brýlové obruby poliklinika Optika Jarka Korcinová Radniční 2 Šternberk % na brýlové obruby Šternberk Optika Tomík 8. května 504/ % na veškeré zboží Optika Ullmann Vítězná 165/8a Litovel % na brýlové obruby OPTIKA VIZUS Masarykovo nám. Uničov , 10.00% na nabídku optiky OPTIKA VIZUS Jeremenkova , 10.00% na nabídku optiky 1056/ OPTIKA VIZUS Staškova 235 Uničov , 10.00% na nabídku optiky SENIOR-HELP OLOMOUC Pasteurova 8a c % na instalaci zařízení a poskytování služby Tísňové péče Senior-Help Solná jeskyně Solana 8.května 519/ , % na jednorázový vstup a permanentky Studio alternativní medicíny Genessis Vítězná 104 Litovel % na veškeré služby Strana 17 z 17 Aktualizováno dne:

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Cestování Soukenné náměstí Liberec 485 105 215 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a 669/2a, OC Forum zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,-

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. nám. Přemysla Otakara II. 39 http://www.cedok.cz Exim Tours a.s. - NC Géčko Vrbné 2360 Penzion Minor*** Školní 8 387 202 859, 387 202 858, 387 202 860 0.00% na nabídku zájezdů v poslední

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Balkan Bus - Hellas Tour Netušilova 1623/1 Prostějov 608 829 222 http://www.balkanbus.cz 10.00% na všechny zájezdy. Nárok na slevu je potřeba nahlásit při objednávání Hotel Tennis Club Za Kosteleckou

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Alfa taxi 8. května 522/5 Olomouc , % na jízdné (sazba č.

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Alfa taxi 8. května 522/5 Olomouc , % na jízdné (sazba č. Alfa taxi 8. května 522/5 Olomouc 800 150 505, http://www.alfa-taxi.c 33.00% na jídné (saba č. 3) 585 524 359, 608 150 505 Apartmán DaHepo - Kouty nad Desnou Loučná nad 605 232 184 http://www.apartman-dahepo

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Activity Park Všemina Všemina 300 Všemina 577 116 611 http://www.vsemina.cz 0.00% sleva pro držitele SP - speciální balíčky - viz text Exim Tours a.s. - Zlín OC Čepkov Tyršovo nábř. 5496 Zlín

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Ostrava 595 782 648, http://www.cedok.cz 595 782 642 Čedok a.s. Rudná 3114/114, OC Avion Ostrava Čedok a.s. 30. dubna 2b Ostrava 596 121 384, 596 111 142 Exim Tours a.s. - Avion Shopping Park

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Hotel Atom Velkomeziříčská 640/45 Třebíč 561 200 123, 739 348 914 http://www.hotelatom.cz 10.00% na ubytování 35.00% ba víkendové pobyty pá-ne na 2 noci Hotel Zámek Valeč Valeč 1 Valeč 724 400

Více

% na ubytování na 5. noc u

% na ubytování na 5. noc u Cestování Hotel Akademie Velké Bílovice Zahradní 1295 Velké Bílovice 519 364 111 http://www.hotelakademie.cz 100.00% na ubytování na 5. noc Penzion Citadela Višňová 173 Horní Věstonice 777 331 666 http://www.penzion-palava.e

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov , 10.

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov ,   10. Cestování DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov 777 007 743, http://www.dj-penzion.cz 10.00% na ubytování 518 628 565 Hotel Panon Koupelní 4 Hodonín 518 341 243 http://www.hotelpanon.cz 15.00% na pultové ceny

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Dům U ospalého heligónu Horní Lipová 127 Lipová-lázně 608 961 866 http://www.korcian.cz 5.00% na ubytování se snídaní v Domě U ospalého heligónu Farma Zlaté Hory Hlucholazské Zlaté Hory 731 523

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec Králové ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec Králové , Cestování Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec 495 534 620, 495 534 621 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč

Více

Cestování. Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov % na ubytování září-červen Jezdecká a vozatajská stáj JUKO Rouské

Cestování. Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov % na ubytování září-červen Jezdecká a vozatajská stáj JUKO Rouské Cestování Hotel FIT*** Dvořákova 21 b Přerov 583 842 416, http://www.hotelfit.c 15.00% na ubytování včetně snídaně 724 559 790 Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov 581 204 466 http://www.hotel-jana.c 10.00%

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování ARNICA Lipnice nad Lipnice nad Lipnice nad 603 330 588, http://www.ubytovanilipnice.c 10.00% na ubtování na min. 2 noci 193 608 830 588 z FOREST Lipnice nad Lipnice nad Lipnice nad 603 330 588,

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Masarykovo náměstí 21/11 Karviná 596 311 010, 596 311 009 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,-

Více

Cestování. Hotel Prom Pietteho nám. 27 Svoboda nad Úpou , % na ubytování

Cestování. Hotel Prom Pietteho nám. 27 Svoboda nad Úpou , % na ubytování Cestování Grand Luxury Hotel Krakonošovo nám. Trutnov 499 941 072, http://www.glhotel.cz 10.00% na ubytování v útulném pokoji typu standard a luxury 120 733 206 868 Hotel Prom Pietteho nám. 27 Svoboda

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Palackého 1947 Pardubice 466 513 240 http://www.cedok.cz 0.00% na nabídku zájezdů v poslední minutě s dodatkovou slevou ve výši 150,- Kč/osobu k autobusovým a 300,- Kč/osobu k leteckým

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. nám. Přemysla Otakara II. 39 České http://www.cedok.cz 387 202 859, 387 202 858, 387 202 860 Čedok a.s. Velké náměstí 1 Písek 3823 213 096, 382 213 001 http://www.cedok.cz 0.00% na

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

Smetanovo nám. 26 Litomyšl % na vyhlídkové lety

Smetanovo nám. 26 Litomyšl % na vyhlídkové lety Cestování Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl 724 313 719, 602 331 119 http://www.agropension.cz 10.00% na ubytování mimo hlavní prázdniny, rezervace nutná telefonicky nebo online na www.agropension.cz

Více

Cestování. Apartmány Staré Město Lesní 2224 Staré Město , % na ubytování

Cestování. Apartmány Staré Město Lesní 2224 Staré Město , % na ubytování Cestování Apartmán DaHepo - Kouty nad Desnou Loučná nad 605 232 184 http://www.apartman-dahepo 10.00% na ubytování Červenohorské sedlo 77 Desnou.cz Apartmány Nové Domky Nové Domky 220 Šumperk 583 213 967,

Více

CK Kudrna Žitná 1 Praha % zájezdy CK Kudrna 12.00% kulturní akce pořádané poskytovatelem

CK Kudrna Žitná 1 Praha % zájezdy CK Kudrna 12.00% kulturní akce pořádané poskytovatelem Cestování BASTIEN STUDIO Sazovická 488/8 Praha 777 786 600 http://www.richieapartmentsp 10.00% na ubytovací služby rague.eu CK Kudrna Žitná 1 Praha 777 583 762 http://www.kudrna.cz 5.00% zájezdy CK Kudrna

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Alfa taxi 8. května 522/5 Olomouc , % na jízdné (sazba č.

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Alfa taxi 8. května 522/5 Olomouc , % na jízdné (sazba č. Cestování Alfa taxi 8. května 522/5 Olomouc 800 150 505, http://www.alfa-taxi.c 33.00% na jídné (saba č. 3) 585 524 359, 608 150 505 Apartmán DaHepo - Kouty nad Desnou Loučná nad 605 232 184 http://www.apartman-dahepo

Více

cz

cz Alfa Oční optika Jánská 11 Brno 542 231 168, 10.00% na brýlové obruby 731 463 473 Andělský dotek - masáže, Čtvrtě 5 Brno 734 338 955 http://www.andelskydotek. 20.00% celoročně na veškeré masáže Jitka Kuglerová

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Náměstí Republiky 292/32 Žďár nad 566 623 648 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Agrocentrum Ohrada Vísky Vísky 100 Vísky 605 298 420 http://www.ohrada.cz 10.00% na ubytování na 3 a více nocí Apartmens Sedlák Horní Palava 21 Blansko 602 569 600 http://www.sedlak.info 10.00%

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Balíčky, programy a ubytování - hotelů Grand, Anna Marie a Janeček

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Balíčky, programy a ubytování - hotelů Grand, Anna Marie a Janeček Cestování Balíčky, programy a ubytování - hotelů Grand, Anna Marie a Janeček Lázeňská 165 Bělohrad 493 767 800 http://www.belohrad.cz 5.00% na programy a balíčky ze stálé nabídky hotelu na www.belohrad.cz

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Apartmány Batelov Třešťská 55 Batelov % na týdenní pobyt

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Apartmány Batelov Třešťská 55 Batelov % na týdenní pobyt Cestování Apartmány Batelov Třešťská 55 Batelov 777 869 757 http://www.apartmany-batelo 25.00% na týdenní pobyt v.cz Čedok a.s. Masarykovo nám. 26/644 Jihlava 567 310 064, 567 310 789 http://www.cedok.cz

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Kavárna Lanna Jiráskovo nábřeží 45e České 737 967 000 http://www.kavarna-lanna.cz 10.00% na půjčovné (pronájem), kteréhokoliv kola v rámci půjčovny kol Bicykl Lanna zřizované Kavárnou Lanna.

Více

Přehled nových poskytovatelů Olomouckého kraje ve slevové síti Rodinných pasů - srpen a září 2009

Přehled nových poskytovatelů Olomouckého kraje ve slevové síti Rodinných pasů - srpen a září 2009 Přehled nových poskytovatelů Olomouckého kraje ve slevové síti Rodinných pasů - srpen a září 2009 Více o těchto i dalších poskytovatelích na http://www.rodinnepasy.cz/cs/poskytovatele-slev.php. Název Ulice

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Revír a kemp Brodský (Broďák) , Červený Kostelec Červený Kostelec

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Revír a kemp Brodský (Broďák) , Červený Kostelec Červený Kostelec Cestování Revír a kemp Brodský (Broďák) Červený Kostelec Červený Kostelec 777 633 193, 739 445 762 http://www.campbrodsky.c 10.00% na ubytování v kempu Strana 1 9 Aktualiováno dne: 06.06.2019 Gastronomie

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu.

Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu. Vybraní partneři: Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu. Mnoho výhodných nákupů Vám přeje Váš Team X Energie Partneři

Více

http://www.penzioncosmos.e u

http://www.penzioncosmos.e u Cestování Exprescar Kladno 28. října 1327 Kladno 777 600 345 http://www.exprescarkladno. 5.00% na zájezdovou dopravu Hotel U Hradu Staroměstské nám. 108 Mladá 326 721 049 http://www.uhradu. 10.00% na ubytování

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

CK Kudrna Žitná 1 Praha % zájezdy CK Kudrna 12.00% kulturní akce pořádané poskytovatelem

CK Kudrna Žitná 1 Praha % zájezdy CK Kudrna 12.00% kulturní akce pořádané poskytovatelem BASTIEN STUDIO Sazovická 488/8 Praha 777 786 600 http://www.richieapartmentsp 10.00% na ubytovací služby CK Kudrna Žitná 1 Praha 777 583 762 http://www.kudrna.cz 5.00% zájezdy CK Kudrna 12.00% kulturní

Více

CENÍK SLUŽEB SZM PŘÍBRAM

CENÍK SLUŽEB SZM PŘÍBRAM Sportovní zařízení města Příbram příspěvková organizace Legionářů 378, 261 01 Příbram VII IČO: 71217975, DIČ: CZ71217975 Tel.: 318 626 649, fax: 318 623 815, e-mail: szm@pb.cz CENÍK SLUŽEB SZM PŘÍBRAM

Více

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou POSLEDNÍ 2 VOLNÁ MÍSTA!!! (ČR08)

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou POSLEDNÍ 2 VOLNÁ MÍSTA!!! (ČR08) JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou POSLEDNÍ 2 VOLNÁ MÍSTA!!! (ČR08) cena 5.190 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 2 noci polopenze jóga program neomezené fitness a venkovní

Více

Cestování % na kuželky. Penzion muzeum Lesná Lesná 13 Lesná ,

Cestování % na kuželky. Penzion muzeum Lesná Lesná 13 Lesná , Cestování Hotel Happy Star s.r.o. Hnanice 111 Znojmo 515 210 300 http://www.hotelhappystar.cz 25.00% celoročně, kromě TOP-termínů Hotel Kárník Železářská 25 Znojmo 515 226 826 http://www.hotelkarnik.cz

Více

MAĎARSKO hotel RÉPCE GOLD polopenze

MAĎARSKO hotel RÉPCE GOLD polopenze AUTOBUSEM hotel RÉPCE GOLD polopenze osoba/pobyt 21.3. 27.3. 28.3. 3.4. 8.5. 14.5. 13.10. 19.10. 3.11. 9.11. 6 nocí 1/2 SWC 9 990 dítě 6-12 let 5 990 dospělá osoba 8 490 Cena zahrnuje: dopravu autobusem,

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Apartmány Pekin Palackého 905 Litovel cz

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Apartmány Pekin Palackého 905 Litovel cz Cestování Apartmány Pekin Palackého 905 Litovel 606 215 991 http://www.apartmany-pekin. c 10.00% na ubytování 15.00% na ubytování nad 5 nocí Apartmány Pod Zálesím Rejhotice 169 Loučná nad 773 160 042 http://www.ubytovanivkoutec

Více

Manuál pro uživatele akce Harrachov za polovinu HappyWeekend

Manuál pro uživatele akce Harrachov za polovinu HappyWeekend Manuál pro uživatele akce za polovinu HappyWeekend Zakoupení návštěvnického poukazu na akci za polovinu HappyWeekend opravňuje uživatele využít vyznačené služby se slevami. Platí přitom: 1) Návštěvnický

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

III. KONFERENCE SESTRA V PRAXI

III. KONFERENCE SESTRA V PRAXI POŘADATELÉ II. interní klinika FN Olomouc Klinika anesteziologie, resuscitace a intenzivní péče VFN a 1. LF UK Praha Česká společnost pro léčbu rány III. KONFERENCE SESTRA V PRAXI 16. dubna 2010, Olomouc

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou cena 5.190 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 2 noci polopenze jóga program neomezené fitness a venkovní bazén 1 hod wellness pronájem

Více

50% sleva na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. 25% 15% sleva. 20% sleva. 20% sleva. 1+1 zdarma. 30% sleva.

50% sleva na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. 25% 15% sleva. 20% sleva. 20% sleva. 1+1 zdarma. 30% sleva. 50% na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. Sleva se nevztahuje na další akce a nelze ji kombinovat s jinými mi. B S BEAUTY SALON 25% na všechny služby. na čištění oděvů kromě

Více

5. PERMANENTNÍ MAKE-UP / MIKROPIGMENTACE 10

5. PERMANENTNÍ MAKE-UP / MIKROPIGMENTACE 10 Obsah 1. KOSMETIKA 3 1.1 Základní kosmetické programy 3 1.2 Kosmetické programy dle ročních období 3 1.3 Ošetření pleti s akné 4 1.4 Chemický peeling 4 1.5 Galvanická žehlička 4 1.6 Ultrazvuková špachtle

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 ČTYŘDENNÍ REHABILITAČNÍ POBYT

Více

Zajímavosti v našem okolí

Zajímavosti v našem okolí Zajímavosti v našem okolí Přepadávací vodní nádrž Dlouhé stráně - exkurzi nutno dopředu objednat na těchto tel. číslech: 602 322 244, 585 283 282 - exkurze probíhají denně od 8-15 hodin (včetně víkendů

Více

CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K Ceny jsou uvedeny včetně DPH. CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K 1. 8. 2019 Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Denní sazba se uplatní dle délky trvání Nabídky, kterou Uživatel zvolil, v okamžiku jejího vystavení Kategorie

Více

PŘEDPLATNÉ PLATBA SMS REGULOVANÉ PARKOVÁNÍ V CENTRU UH. HRADIŠTĚ I. II. III. HRANICE I. PARKOVACÍ ZÓNY HRANICE II. PARKOVACÍ ZÓNY

PŘEDPLATNÉ PLATBA SMS REGULOVANÉ PARKOVÁNÍ V CENTRU UH. HRADIŠTĚ I. II. III. HRANICE I. PARKOVACÍ ZÓNY HRANICE II. PARKOVACÍ ZÓNY REGULOVANÉ PARKOVÁNÍ V CENTRU UH. HRADIŠTĚ I. II. III. PARKOVÁNÍ ZA POPLATEK DLE ZÓNY ZÁCHYTNÉ PARKOVIŠTĚ HRANICE I. PARKOVACÍ ZÓNY HRANICE II. PARKOVACÍ ZÓNY SOUKROMÉ PLACENÉ PARKOVIŠTĚ PŘEDPLATNÉ AUTOBUSOVÉ

Více

PRODANÉ NEMOVITÉ VĚCI V OBDOBÍ 2006 2014 BUDOVY, BYTOVÉ A NEBYTOVÉ JEDNOTKY S KUPNÍ CENOU OD 1.000.000,- Kč BUDOVY

PRODANÉ NEMOVITÉ VĚCI V OBDOBÍ 2006 2014 BUDOVY, BYTOVÉ A NEBYTOVÉ JEDNOTKY S KUPNÍ CENOU OD 1.000.000,- Kč BUDOVY PRODANÉ NEMOVITÉ VĚCI V OBDOBÍ 2006 2014 BUDOVY, BYTOVÉ A NEBYTOVÉ JEDNOTKY S KUPNÍ CENOU OD 1.000.000,- Kč BUDOVY ADRESA TYP NEMOVITOSTI MÍSTNÍ NÁZEV KUPNÍ CENA ROK 2006 Kateřinská 10 historický objekt

Více

Tento dárkový poukaz do Šiklova mlýna obdrželi návštěvníci např. od svého zaměstnavatele.

Tento dárkový poukaz do Šiklova mlýna obdrželi návštěvníci např. od svého zaměstnavatele. PRAVIDLA PRO DRŽITELE DÁRKOVÝCH POUKAZŮ Dárkový poukaz 2 000 Kč Tento dárkový poukaz do Šiklova mlýna obdrželi návštěvníci např. od svého zaměstnavatele. Vstupenka ZDARMA Platí jako volná vstupenka pro

Více

Benefitní program ČMKOS. Odbory Plus

Benefitní program ČMKOS. Odbory Plus Benefitní program ČMKOS Odbory Plus Odbory Plus? Co to je? Kdo za tím stojí? Kdy? - Benefitní program s cílem pomoci členům odborů, nabídnout jim zboží a služby běžné spotřeby za výhodnějších podmínek,

Více

mil. Kč pro OLOMOUCKÝ KRAJ

mil. Kč pro OLOMOUCKÝ KRAJ 513 689 698 mil. Kč pro OLOMOUCKÝ KRAJ z ROP Střední Morava Silnice II. a III. třídy (v Kč) Most ev.č. 433-007 za obcí Němčice nad Hanou Správa silnic Olomouckého kraje, příspěvková organizace 17 151 706

Více

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017 Hotel Mesit pultové ceny 2017 Ubytování Wellness balíčky Služby CENÍK UBYTOVÁNÍ ZIMA 2017 HOTEL MESIT *** OD 1.1. DO 26.3.2017 CHECK - IN: od 14:00 CHECK - OUT: do 11:00 Ubytování v klasických pokojích

Více

JÓGA VÍKEND V HOTELU K-TRIUMF ÚNOR s Ivou Ceradskou (ČR010)

JÓGA VÍKEND V HOTELU K-TRIUMF ÚNOR s Ivou Ceradskou (ČR010) JÓGA VÍKEND V HOTELU K-TRIUMF ÚNOR s Ivou Ceradskou (ČR010) cena 4.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 2 noci polopenze jóga program neomezené fitness 1 hod wellness pronájem sálu na jógu pojištění

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality Le t n í Ak č n í Ce n y Je d n o r á z o v ý c h Vs t u p ů vstup do Relaxačního a Regeneračního Centra zahrnuje neomezené využití bazénu, vířivky, solné jeskyně, klimatizovaného fitness a saunového

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality Fitness Sobota 18. 5. 2013 aneb NEJEN TĚLO DO PLAVEK Kdy: v s o b o t u 18. 5. 2013 Kde: RRC Hluboká nad Vltavou Od: 9:00 hodin Co a s kým: 2 h o d i n o v ý SPINNING MARATON, aneb jedeme na

Více

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE 1. Nabídka konferenčních a gastro prostor Pro potřeby Vašich školení Vám nabízíme využití všech typů salonků

Více

Vepřové speciality. Cena od 2.610,- Kč. Termíny a ceny. osoba / pobyt. 4 dny / 2 noci. V ceně:

Vepřové speciality. Cena od 2.610,- Kč. Termíny a ceny. osoba / pobyt. 4 dny / 2 noci. V ceně: od 2.610,- Kč Vepřové speciality 4 dny / 2 noci 3 x ubytování 3 x snídaně formou švédských stolů 1 x večeře formou bufetu 1 x večerní bufet obohacen o zabíjačkové speciality taneční večer s konzumací -

Více

Hřejivé tóny klidu. Bylinné wellness poklady. Cena od 3 290,- Kč/osoba/2 noci. Cena od 3 790,- Kč/osoba/2 noci. Balíček zahrnuje:

Hřejivé tóny klidu. Bylinné wellness poklady. Cena od 3 290,- Kč/osoba/2 noci. Cena od 3 790,- Kč/osoba/2 noci. Balíček zahrnuje: Hřejivé tóny klidu Kolštejn*** Superior - 2x polopenze (tříchodová večeře v hotelové restauraci a bohatá bufetová snídaně v hotelové snídárně) - 25 minutový parafinový zábal - 25 minutová klasická masáž

Více

Velké náměstí 115 Kroměříž % na vybrané zboží

Velké náměstí 115 Kroměříž % na vybrané zboží Cestování CA ZÁJEZD Šlapanice 777 197 768 http://www.ca-zajezd.cz 10.00% na akce pořádané CA Zájezd. Sleva se počítá ze základních cen. Nelze sčítat s jinými slevami. Prima zájezd Bořivojova 53 Praha 222

Více

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz WELLNESS & RELAX v Mariánských Lázních marienbad.danubiushotels.cz CÍSAŘSKÉ DNY 3 noci v hotelu Nové Lázně ***** Cena od 9 270 Kč dárek na pokoji 1x minerální koupel v historické Císařské nebo Královské

Více

LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013

LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013 Základní vstupenky LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013 Dospělí Studenti (6-18) VSTUPENKY Děti (3-6) Rodinná (2 + 2 studenti) 3 hodinová 01.01.-03-27. 1650.- 1150.- 500.- 4800.- 1250.- 03.28.-04-30., 09.30.-

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality V listopadu a prosinci Rozdáváme Dárky abychom Vám zpříjemnili nakupování vánočních překvapení pro Vaše blízké Vybírat můžete ze 3 variant: 100 Ne j r y c h l e j š í c h kteří jednorázově nakoupí

Více

PROVOZNÍ DOBA ZIMNÍ PROVOZ platí od 1.9.do PROVOZNÍ DOBA LETNÍ PROVOZ platí od 1.7. do 31.8.

PROVOZNÍ DOBA ZIMNÍ PROVOZ platí od 1.9.do PROVOZNÍ DOBA LETNÍ PROVOZ platí od 1.7. do 31.8. HALA PROVOZNÍ DOBA ZIMNÍ PROVOZ platí od 1.9.do 30.6. VENKOVNÍ AREÁL pouze 25m bazén WELLNESS CENTRUM solárium, sauna, Relax klub, fitness, masáže ROZPIS SAUNY PONDĚLÍ 13:00-21:00 10:00-20:00 13:00-21:00

Více

L U Ž E B S Z M P Ř Í B R A M

L U Ž E B S Z M P Ř Í B R A M Sportovní zařízení města Příbram příspěvková organizace Legionářů 378, 261 01 Příbram VII IČO: 71217975, DIČ: CZ71217975 Tel.: 318 626 649, fax: 318 623 815, e-mail: szm@pb.cz C E N Í K S L U Ž E B S Z

Více

Město Název organizace Adresa Telefon Web

Město Název organizace Adresa Telefon Web Základní školy v okrese Informační centrum pro mládež Strana 1 7.10.2014 Město Název organizace Adresa Telefon Web Babice Bělkovice - Lašťany Bílá Lhota Blatec Hlubočky Hlubočky - Mariánské Údolí Základní

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2015 LÁZEŇSKÉ

Více

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 7 - denní zájezd Bungalovy v areálu Energy I. Jen pár kroků od krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I. - volný vstup

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Apartmán Klínovec 365 Loučná pod Klínovcem 112. Loučná pod Klínovcem

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Apartmán Klínovec 365 Loučná pod Klínovcem 112. Loučná pod Klínovcem Cestování Apartmán Klínovec 365 Loučná pod Klínovcem 112 Loučná pod Klínovcem 606 649 333 http://www.klinovec365.cz 5.00% na celkovou cenu ubytování 20.00% na celkovou cenu ubytování v období jaro 1. 4.

Více

Rehabilitační pobyty v r. 2012

Rehabilitační pobyty v r. 2012 Všem základním organizacím ČMOSA Vážení přátelé, Rehabilitační pobyty v r. 2012 253001/13 Zabilanská/222713722 8.11.2011 vzhledem k velmi kladným ohlasům na rehabilitační pobyty našich členů v letošním

Více

Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2.

Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2. Masáže HARMONIE Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2. patro) tel.: 724 521 865 e-mail: masaze-harmonie@seznam.cz

Více

Karta Hochkönig Card

Karta Hochkönig Card Karta Hochkönig Card S kartou "Hochkönig Card" můžete zdarma navštívit různé přírodní a kulturní zajímavosti, lanovky, koupaliště atd. v regionu Hochkönig s městečky Maria Alm, Dienten a Mühlbach. Kartu

Více

1. VLASTNÍ NEMOVITOSTI: Budova č.p. 6, Latrán na pozemku st. 739/1 v obci a k.ú. Český Krumlov

1. VLASTNÍ NEMOVITOSTI: Budova č.p. 6, Latrán na pozemku st. 739/1 v obci a k.ú. Český Krumlov Přehled objektů a jejich využití objekt č.p.. VLASTNÍ NEMOVITOSTI: Budova č.p., Latrán na pozemku st. 9/ poř.č. nebytových a bytových prostor Budova č.p., Latrán, na pozemku st. budova č.p., Latrán, na

Více

MORAVSKE TOPLICE - BUNGALOVY BUNGALOVY PREKMURSKA VAS ***

MORAVSKE TOPLICE - BUNGALOVY BUNGALOVY PREKMURSKA VAS *** MORAVSKE TOPLICE - BUNGALOVY BUNGALOVY PREKMURSKA VAS *** 5,8 - denní zájezd Poloha: Bungalovy se nachází v lázeňské oblasti Moravske Toplice a od termálních lázní Terme 3000 jsou vzdáleny cca 150 m. Svým

Více

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2016 WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYT PRO SENIORY 55 + POHÁDKOVÁ DOVOLENÁ Hotel STUDÁNKA **** Letovisko

Více

HARRACHOV TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ

HARRACHOV TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ HARRACHOV ZAJÍMAVÁ MÍSTA V HARRACHOVĚ INTERESSANTE MÖGLICHKEITEN IN HARRACHOV HARRACHOV INTERESTING PLACES CIEKAWE MIEJSCA W HARRACHOVIE INTERESSANTE PLAATSEN IN HARRACHOV TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN

Více

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ BŘEZEN 2016 1. 31. 3. VÝSTAVA SVĚT KULATÝCH POHLEDNIC Kulaté pohlednice z ČR a SR ze soukromé sbírky pana P. Lindušky. Turistické

Více

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ]

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ] Ubytování Hotely Hotel Gurmán 10 kompletně vybavených pokojů, nejnáročnějším zákazníkům můžeme nabídnout zámecké či královské apartmá s výhledem na zámek a vybavením pro prožití těch nejkrásnějších chvil.

Více

PROJEKTY STAVEB A INTERIÉRŮ

PROJEKTY STAVEB A INTERIÉRŮ PROJEKTY STAVEB A INTERIÉRŮ 1 Dům služeb a společenské centrum Prostějov Studie 1985, Ing.arch. M.Konvička 2 Rekonstrukce statku Gabrielov, Čechy pod Kosířem, Studie 1987, Ing.arch.J.Škopán 3 Školící a

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře ošetřovatelská

Více

JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06)

JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06) JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06) cena 4.690 Kč / osoba Cena zahrnuje: 2x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji snídaně formou bufetu volný vstup do wellness

Více

4.1. 11.3. 1.12. 23.12. 1 790,- 2 690,- 1 350,- 990,- ZDARMA 1 990,- 290,- - -

4.1. 11.3. 1.12. 23.12. 1 790,- 2 690,- 1 350,- 990,- ZDARMA 1 990,- 290,- - - 2 0 1 6 S Á R V Á R hotel PARK INN 4* Hotel je propojen s termálními lázněmi krytou chodbou. Hotel nabízí pokoje Standard s možností 1 přistýlky, rodinné pokoje * = 2 pokoje Standard propojené dveřmi nebo

Více

Dny Marianne v PALLADIU ( ) Přehled slev a speciálních nabídek SLEVA / SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Dny Marianne v PALLADIU ( ) Přehled slev a speciálních nabídek SLEVA / SPECIÁLNÍ NABÍDKA Dny Marianne v PALLADIU (15. 17. 9. 2017) Přehled slev a speciálních nabídek PRODEJNA A3 SPORT ALPINE PRO ARMANI JEANS ADIDAS ALBI BAŤA CCC C&A CALVIN KLEIN CALZEDONIA CLINIQUE DERMACOL DM DROGERIE MARKT

Více

TAPOLCA, PELION H123-6 DENNÍ SPECIÁL AKCE 5 ZA 4

TAPOLCA, PELION H123-6 DENNÍ SPECIÁL AKCE 5 ZA 4 TAPOLCA, PELION H123-6 DENNÍ SPECIÁL AKCE 5 ZA 4 6 - denní zájezd Hotel nabízí hostům především neomezený vstup do termálních bazénů, zážitkových bazénů včetně plaveckého jakož i do celého Wellness. Samozřejmostí

Více

Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2.

Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2. Masáže HARMONIE Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2. patro) tel.: 724 521 865 e-mail: masaze-harmonie@seznam.cz

Více

20% 50% Akce 30% 200Kč 10% SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA. Sleva 200 Kč při nákupu nad 1000 Kč. na nezlevněné zboží.

20% 50% Akce 30% 200Kč 10% SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA. Sleva 200 Kč při nákupu nad 1000 Kč. na nezlevněné zboží. 50% 20% na druhý levnější kus. na nezlevněné zboží. Nelze kombinovat s jinými akcemi. Platnost 13. 11. 2014. 20% Akce při nákupu nad 10 000 Kč. 10 % na vše. Nakupte za minimálně 600 Kč a obdržíte poukaz

Více

Benefitní program ČMKOS. Odbory Plus

Benefitní program ČMKOS. Odbory Plus Benefitní program ČMKOS Odbory Plus Odbory Plus? Co to je? Kdo za tím stojí? Kdy? - Benefitní program s cílem pomoci členům odborů, nabídnout jim zboží a služby běžné spotřeby za výhodnějších podmínek,

Více

PROVOZNÍ DOBA platí od 1.9. do 30.6.

PROVOZNÍ DOBA platí od 1.9. do 30.6. HALA VENKOVNÍ AREÁL PROVOZNÍ DOBA platí od 1.9. do 30.6. WELLNESS CENTRUM solárium, sauna R Club, fitness, masáže Pondělí 13:00 21:00 10:00 20:00 13:00 21:00 ROZPIS SAUNY SPOLEČNÁ Úterý 10:00 21:00 10:00

Více

VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE

VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE Kde nás najdete BOSKOVICKO a MORAVSKÝ KRAS Boskovice leží na střední Moravě asi 40 km severně od Brna na hranici mezi Boskovickou brázdou a Drahanskou vrchovinou

Více

ic@jesenicko.eu www.jesenik.org ATIC Lázeňské informační centrum - Prieesnitzovy léčebné lázně

ic@jesenicko.eu www.jesenik.org ATIC Lázeňské informační centrum - Prieesnitzovy léčebné lázně Město ATIC Název Adresa PSČ Telefon E-mail, www Bělá pod Pradědem Obecní knihovna a Informační centrumdomašov 4 790 85 584 452 834 mic@bela.cz www.bela.cz Bludov MIS - Kulturní dům Bludov Tř. A. Kašpara

Více

MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech

MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech 1. den odjezd z nástupních míst v ranních hodinách, přejezd přes Slovensko do Maďarska, dopoledne příjezd do Budapešti. Prohlídka starého Budína Matyášův

Více