Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Alfa taxi 8. května 522/5 Olomouc , % na jízdné (sazba č.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Alfa taxi 8. května 522/5 Olomouc , % na jízdné (sazba č."

Transkript

1 Cestování Alfa taxi 8. května 522/5 Olomouc , % na jídné (saba č. 3) , Apartmán DaHepo - Kouty nad Desnou Loučná nad % na ubytování Červenohorské sedlo 77 Desnou.c Apartmány Nové Domky Nové Domky 220 Šumperk , % na ubytování pro min. 2 osoby , Apartmány Pekin Palackého 905 Litovel c 10.00% na ubytování 15.00% na ubytování nad 5 nocí Apartmány Staré Město Lesní 2224 Staré Město , % na ubytování , Atlant - taxi Kosmonautů 8 Olomouc , % na jídné - celoročně Autocamp Šterberk Dolní Žleb 26 Šternberk % na ubytování na 3 a více nocí Balkan Bus - Hellas Tour Netušilova 1623/1 Prostějov % na všechny ájedy. Nárok na slevu je potřeba nahlásit při objednávání BAVI - cestovní kancelář Litovel Nám. Přemysla Otakara 754/12 Litovel , , % na vlastní produkty CK BAVI (ponávací a turistické ájedy, relaxační víkendy, wellness ájedy, adventní ájedy a ájedy na kulturní akce). BAVI - cestovní kancelář Olomouc Cestovní agentura Apollo Cestovní kancelář Bohemian fantasy spol. s.r.o. CK Maják TOP s.r.o. Pekařská 1 Olomouc , Nám. Tyrše a Fügnera 2 Tř. Kosmonautů 1288/1 Kratochvílova 135/ % na vlastní produkty CK BAVI (ponávací a turistické ájedy, relaxační víkendy, wellness ájedy, adventní ájedy a ájedy na kulturní akce). Mohelnice % na nabídku cestovní agentury Olomouc , c 10.00% na ájedy v katalogu Přerov % na ubytování + dopravu autobusem ve vybraných termínech dle domluvy s CK Maják pro daný rok Strana 1 28 Aktualiováno dne:

2 Cestování Čedok a.s. Polská 1201/1, OC Šantovka Olomouc % v období předprodejů na letecké pobytové ájedy pro letní a imní seónu = sleva a včasný nákup+500,- Kč pro držitele SP - le kumulovat, kombinovat s jinými slevami. Neplatí pro pevné dětské ceny a fakultativní služby. 0.00% na nabídku ájedů v poslední minutě s dodatkovou slevou ve výši 150,- Kč/osobu k autobusovým a 300,- Kč/osobu k leteckým ájedům. Neplatí pro pevné dětské ceny a fakultativní služby % v období skončení předprodejů e ákladní ceny leteckých ájedů pro držitele SP. Tato sleva nele kumulovat s jinými slevami. Neplatí pro pevné dětské ceny a fakultativní služby. Čedok a.s. nám. Národních hrdinů 622/4 Olomouc % v období předprodejů na letecké pobytové ájedy pro letní a imní seónu = sleva a včasný nákup+500,- Kč pro držitele SP - le kumulovat, kombinovat s jinými slevami. Neplatí pro pevné dětské ceny a fakultativní služby. 0.00% na nabídku ájedů v poslední minutě s dodatkovou slevou ve výši 150,- Kč/osobu k autobusovým a 300,- Kč/osobu k leteckým ájedům. Neplatí pro pevné dětské ceny a fakultativní služby % v období skončení předprodejů e ákladní ceny leteckých ájedů pro držitele SP. Tato sleva nele kumulovat s jinými slevami. Neplatí pro pevné dětské ceny a fakultativní služby. Dům U ospalého heligónu Horní Lipová 127 Lipová-láně % na ubytování se snídaní v Domě U ospalého heligónu Farma Zlaté Hory Hlucholaské Zlaté Hory % na vyjížďky na koni nábřeží Hotel Akademie Hrubá Voda Hrubá Voda 59 Hlubočky % na ubytování na 5. noc Hotel AMCO Masarykovo nám. 43/3 Zábřeh % při ubytování na 2 noci 15.00% při ubytování na 3 noci a více Hotel Arigone Univeritní 20 Olomouc % na ubytování pondělí - čtvrtek 25.00% na ubytování čtvrtek - neděle Hotel DOLTE Sobotín 27 Sobotín , % celoročně na ubytování Hotel Elegance Husitská 2 Šumperk % na ubytování, víkend (pátek-neděle), mimo výhodněné balíčky 15.00% na ubytování na min. 3 noci Hotel FIT*** Dvořákova 21 b Přerov , % na ubytování včetně snídaně Strana 2 28 Aktualiováno dne:

3 Cestování Hotel Hluboký Dvůr - Resort Hrubá Voda 21 Hlubočky % na senior wellness pobyty Hrubá Voda Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov % na ubytování áří-červen Hotel Lafayette Alšova 8 Olomouc % na ubytování pondělí - čtvrtek 20.00% na ubytování pátek - sobota Hotel Milotel Hamerská 46 Olomouc % na ubytování pondělí - čtvrtek 20.00% na ubytování pátek - neděle Hotel Na Trojce Pusté Žibřidovice 3 Jindřichov % na ubytování 40.00% na ubytování (uvedená sleva platí při pobytu pro min. 8 osob) ( ) Hotel Praděd Thamm*** Krnovská 197 Zlaté Hory , % na ubytování , Hotel Rejví Rejví 29 Zlaté Hory , % na ubytování 50.00% celoročně na apůjčení kol Hotel Relax Centrum Kolštejn Branná 60 Branná , % ceny ubytování nebo Senior balíčku (3 nebo 5 dní), mimo víkendů a svátků 20.00% ceny ubytování na min.3 noci (netýká se balíčků), mimo víkendy a svátky ( ) Hotel Senimo Pasteurova 905/10 Olomouc % na ubytování Hotel Tennis Club Za Kosteleckou ul. 49 Prostějov % na ubytování pultových cen Hotel Zlatý Chlum Janského 7 Česká Ves , c 20.00% na ubytování Hotýlek U Pekina Dolní Údolí 44 Zlaté Hory , % na pobyt od 4 nocí Chata Kaštan - ubytování Hynčice pod Staré Město % na apůjčení povlečení a ručníků při týdenním pobytu Jeseníky Sušinou 83.c Chata Pod Tetřeví horou Stříbrnice 39 Staré Město % 1 000,- Kč ceny a celou chatu při týdenním ubytování, neplatí na last minute Chata Pod Věží - ubytování Na Pevnůstce Olomouc % ubytování v hlavní budově 184/32 Jedecká a voatajská stáj JUKO Rouské Rouské Všechovice % na vyjížďky na koních (sleva se poskytuje pro min. 2 osoby) 10.00% na projížďku kočárem KOVOTOUR PLUS s.r.o. Horní náměstí 25 Olomouc , % 1 000,- Kč/smlouva o ájedu/šlágr dovolená letecky nebo autokarem Strana 3 28 Aktualiováno dne:

4 Cestování Lovecká chata Horka nad Vodní 6 Horka nad % na ubytování Moravou Moravou Motorest Vápenka Černotín 159 Hranice , % na ubytování c NEJ taxi Olomouc Olomouc NON-STOP omouci.c 10.00% na sabu e ákladního jídného (saba č. 2 tj. jen 18,- Kč/km) Olomouc na kole s průvodcem Tř. Svobody 39 Olomouc , % na produkty CK Peřej Tours c PAPRSEK - spolek pro využití volného času,.s. Foerstrova 1040/35 Olomouc , , % na akce jmenovitě určené v nabídce organiace "pro seniory" nebo "i pro seniory". Vtahuje se na veřejněnou cenu mimo fakultativních položek (vstupenky, volitelné ájedy na pobytech, další volitelné služby). Po osobním předložení SP při kalkulaci ceny. Pension Residence Smetanova 7 Mohelnice % na ubytování pá-ne e.c Penion - Pivovarské mueum Pivovarská 265 Hanušovice , % na ubytování Hanušovice m.c Penion Angelus Wurmova 1 Olomouc , % na ubytování Penion Fantasy Loučská 227 Lipník nad Bečvou % celoročně na ubytování + pro ubytované vstup na minigolf darma Penion Charlie Třebovská 27 Mohelnice , % na ubytování PO-ČT 20.00% na ubytování PÁ-NE Penion Kolštejn Branná 56 Branná , % ceny ubytování, mimo leden - břeen Penion Nové Domky Nové Domky 220 Šumperk , , % na ubytování pro min. 2 osoby Penion Pavel Lipová - Láně 19 Lipová-láně % na týdenní pobyt - ima 20.00% na týdenní pobyt - léto Penion Růžek Radniční 33 Hranice % na ubytování při pobytu minimálně 2 osob (sleva je poskytnuta při platbě v hotovosti) Penion U Antoníčka Nám. Svatopluka Prostějov % na ubytování Čecha 3 on.com Penion U Veterána Slatinice Slatinice 2 Slatinice % sleva ceny ubytování Strana 4 28 Aktualiováno dne:

5 Cestování Penion U Zámecké ahrady Bratrská 586 Lipník nad , % na ubytování Bečvou eahrady.c PENZION U ZLATÉHO Dolní Žleb 941/35 Šternberk , % na ubytování na minimálně 2 noci MUFLONA , Penion V Gruntě Dolní Údolí 43 Zlaté Hory , % na ubytování na minimálně 4 noci Penion Witch Laebnická 3 Mohelnice % na ubytování PO-ČT 20.00% na ubytování PÁ-NE Turistická ubytovna Kladky Kladky 92 Kladky % na ubytování Ubytovna - Centrum draví Bohuňovice 6. května 616 Bohuňovice % na ubytování - minimálně 2 osoby na 2 noci % na vstup (při pobytu na min. 3 noci) do Aquaparku Vyhlídkové plavby historickou Olomoucí Tř. Svobody 39 Olomouc , % na produkty CK Peřej Tours Výletní plavby s CK Peřej Tours Tř. Svobody 39 Olomouc , % na produkty CK Peřej Tours Strana 5 28 Aktualiováno dne:

6 Gastronomie Bowling Centrum - Pieria Jeseník Sadová 881 Jeseník % na nabídku Café - Bar - Restaurant Božolé Laebnická 5 Mohelnice , % na denní jídelní lístek 10.00% na stálý jídelní lístek Café Fantasia Plumlovská 42 Prostějov % na veškerý nákup Cukrárna Café Hanák Laebnická 7 Mohelnice , % na nabídku cukrárny při minimální útratě 250,- Kč Harmonie - restaurace hotelu FIT*** Dvořákova 21 b Přerov , % na nabídku restaurace mimo denního menu a tabákových výrobků Chata Pod Věží - restaurace Na Pevnůstce 184/32 Olomouc % na nabídku restaurace mimo poledního menu a cigaret (jídelní a nápojový lístek) Moravská restaurace Horní náměstí 23 Olomouc , % na nabídku restaurace mimo poledního menu a cigaret ace.c Restaurace - Hotel Hluboký Hrubá Voda 21 Hlubočky % na nabídku restaurace při útratě vyšší než 200,- Kč Dvůr - Resort Hrubá Voda Restaurace - Hotel Praděd Thamm*** Krnovská 197 Zlaté Hory , % na kávu a deert k polévce a hlavnímu jídlu, netýká se poledního menu Restaurace - Hotýlek U Pekina Dolní Údolí 44 Zlaté Hory , % na nabídku restaurace při min. útratě 200,- Kč Restaurace a pierie U Bratrská 586 Lipník nad % na stálé menu Zámecké ahrady Bečvou eahrady.c Restaurace Apollo Nám. Tyrše a Mohelnice % na nabídku restaurace, mimo tabákových výrobků Fügnera 3 Restaurace Arigone Univeritní 20 Olomouc % na nabídku restaurace, mimo poledního menu a cigaret Restaurace Colchi Střelice 37 Uničov % na jídlo mimo menu a alkoholu Restaurace DOLTE Sobotín 27 Sobotín , % na nabídku restaurace, mimo poledního menu Restaurace Flora Krapkova 439/34 Olomouc , % na deert dle nabídky (tříchodového menu) Restaurace Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov % na nabídku restaurace Restaurace hotelu Na Trojce Pusté Žibirdovice 3 Jindřichov % na nabídku restaurace, mimo tabákových výrobků Restaurace Hotelu Tennis Club Za Kosteleckou ul. 49 Prostějov % na nabídku restaurace Restaurace Kolštejn Branná 56 Branná % na konumaci nabídky v jídelním lístku při min. útratě 200,- Kč na osobu % na moučník ke kávě Strana 6 28 Aktualiováno dne:

7 Gastronomie Restaurace Lafayette Alšova 8 Olomouc % na nabídku restaurace Restaurace Milotel Hamerská 46 Olomouc % na nabídku restaurace, mimo cigaret Restaurace Motorestu Vápenka Černotín 159 Hranice , c 10.00% na nabídku restaurace Restaurace Na Domkách Nové Domky 220 Šumperk , , % na nabídku restaurace při min. útratě 500,- Kč (netýká se oslav, svateb, firemních večírků) Restaurace Penionu Růžek Radniční 33 Hranice % na nabídku restaurace, mimo alkoholu a cigaret (sleva je poskytnuta při platbě v hotovosti) Restaurace Pod Svahem - Hrubá Voda 21 Hlubočky % na nabídku restaurace při útratě vyšší než 200,- Kč Resort Hrubá Voda Restaurace Podkova Koželužská 31 Olomouc , % na nabídku restaurace va.eu Restaurace Sports Kotelna Struhlovsko 542 Hranice % při akoupení 2 ks piy v minimálním součtu 250,- Kč + 1 ks darma v max. hodnotě 130,- Kč (mimo akční nabídku) RESTAURACE U ZLATÉHO MUFLONA Dolní Žleb 941/35 Šternberk , , , % na nabídku restaurace mimo poledního menu a tabákových výrobků Restaurace V Gruntě Dolní Údolí 43 Zlaté Hory , % na nabídku restaurace mimo alkoholu Strana 7 28 Aktualiováno dne:

8 Hobby Kaprodrom Klub - Rybník Novosady Za ul. Andělskou Olomouc % celoročně na celodenní permanentku Kreativní kury - ateliér Lenka Purkyňova 21 Olomouc % na kreativní kury Papírnictví a výtvarné potřeby OPTYS - Olomouc Ostružnická 360/9 Olomouc % na veškeré boží Strana 8 28 Aktualiováno dne:

9 Hudba ARKS Plus s.r.o. Dolní Hejčínská 31 Olomouc % na všechny kulturní akce pořádané agenturou ARKS Plus s.r.o. Hudební nástroje Apollo Nám. Tyrše a Fügnera 2 Mohelnice % na nabídku hudebnin, mimo akční boží Strana 9 28 Aktualiováno dne:

10 Literatura Vědecká knihovna v Olomouci Beručova 659/2 Olomouc , % na registraci ve VKOL seniorům let Strana Aktualiováno dne:

11 Móda FASHION FOR HELP Hranice Třída 1. máje 1907 Hranice % na vše, mimo již levněné boží FASHION FOR HELP Prostějov Prostějov % na vše, mimo již levněné boží Kadeřnictví Apollo Nám. Tyrše a Mohelnice % na služby kadeřnictví Fügnera 2 Obuv Katka Palackého 891 Litovel % na nabídku prodejny při min. útratě 500,- Kč 10.00% na nabídku prodejny při min. útratě 1000,- Kč 15.00% na nabídku prodejny při min. útratě 1500,- Kč SMARTKIDS - dětské oděvy Gen. Svobody 1a Šumperk % na veškerý nákup smartkids.c Gen. Svobody 1a Šumperk % na veškerý nákup Javořičská 680/8 Olomouc c 10.00% na nabídku e-shopu - do komentáře k objednávce uveďte text: SENIOR PAS Strana Aktualiováno dne:

12 Motorismus Autoškola Koreny Olomouc Hanáckého pluku Olomouc , % na výcvik (nademní garáže) eu Autoškola Koreny Šternberk Kollárova 16 Šternberk , % na výcvik eu Motokáry Olomouc Hanáckého pluku Olomouc % na jídné - apůjčení motokáry po - čt od hod. (nademní garáže) c.c Pneu Plus Olomouc Pavelkova 2 Olomouc , % Jako dárek 3 litry kapaliny do ostřikovačů a 1 Kč 20.00% na pneumatiky BARUM a MATADOR (ostatní načky na dota) 50.00% platného ceníku tj. 583 Kč, vč. DPH a kompletní přeutí. V období duben a od do slevy neplatí. Premio pneuservis - Vladimír Kočí Divišova 163/18 Olomouc , mio.c 15.00% na náhradní díly a pneumatiky 20.00% v období jaro, podim a ima na pneumatiky a servis Strana Aktualiováno dne:

13 Muea, galerie, památky Arboretum Bílá Lhota Bílá Lhota Olomouc , % na ákladní vstupné , a.c Arcidiecéní mueum Václavské nám. 3 Olomouc % na vstupné Olomouc Astronomické oddělení - Kolářovy sady 3348 Prostějov % na ákladní vstupné Hvědárna Expoice času Šternberk ČSA 19 Šternberk % na vstupné pro držitele senior pasu Farní mueum Zábřeh Farmí 10 Zábřeh % na vstupné Galerie Špalíček Úprkova 18 Prostějov % na ákladní vstupné Hanácké mueum Cholina 52 Cholina , , Lovecko-lesnické mueum v Zámecká 1 Úsov , Úsově Mueum a galerie Nám. T. G. Masaryka 7/2 Mueum Johanna Schrotha IC Lipová-Láně c 40.00% na vstupné ( 50,- Kč a 30,- Kč) % na ákladní vstupné - celoročně k.c Prostějov % na ákladní vstupné Lipová-láně % na vstupném Mueum Litovel Smyčkova 795 Litovel % pro držitele SP na vstupné Mueum moderního umění Denisova 47 Olomouc % na vstupné Olomouc Mueum Mohelnice Kostelní náměstí 3 Mohelnice , % na ákladní vstupné - celoročně k.c Mueum silnic ve Vikýřovicích Hraběšická 203 Vikýřovice % na ákladní vstupné u Šumperka Mueum v Šumperku Hlavní třída 22 Bratrušov % na ákladní vstupné - celoročně k.c Mueum veteránů Slatinice Slatinice 2 Slatinice % celoročně na vstupné do muea Mueum Zábřeh Žižkova 1 Zábřeh , k.c 20.00% na ákladní vstupné - celoročně Památník Adolfa Kašpara v Lošticích Palackého ulice 343 Loštice , k.c 20.00% na ákladní vstupné - celoročně Strana Aktualiováno dne:

14 Muea, galerie, památky Pivovarské mueum Pivovarská 265 Hanušovice , % na vstupné Hanušovice RNDr. Jarmila Olbartová m.c Pradědovo dětské mueum Tř. Adolfa Kašpara Bludov % na vstup 37 m.c TIC - Radniční věž s vyhlídkou Litovel Nám. Přemysla Otakara 762 Litovel , % na vstupné Vlastivědné mueum Jesenicka - Rodný dům V. Priessnete Vlastivědné mueum Jesenicka - Vodní tvr Vlastivědné mueum v Olomouci Jesení-Láně 175 Jeseník c 50.00% na ákladní vstupné Zámecké nám. 1 Jeseník , % na ákladní vstupné c Náměstí republiky 5 Olomouc % na ákladní vstupné Strana Aktualiováno dne:

15 Ostatní ABIVIA s.r.o. - specialista na oddlužení Jiří Ševčík Husova 2 Přerov % ceny služeb "Servis případu v oddlužení" (ahrnuje přidělení osobního specialisty klientského centra, přednostní pracování, on-line informace o průběhu říení, prioritní řešení případných komplikací, garance správnosti postupu) ABIVIA s.r.o. - specialista na oddlužení Pavel Kovařík Husova 2 Přerov % ceny služeb "Servis případu v oddlužení" (ahrnuje přidělení osobního specialisty klientského centra, přednostní pracování, on-line informace o průběhu říení, prioritní řešení případných komplikací, garance správnosti postupu) Zborov 2 Prostějov % + ákladní sleva DaHepo Euro - výroba a prodej oken a dveří Divadlo Petra Beruče 28. října 880/16 Jeseník % 15,- Kč e vstupenky na vybrané pořady a akce, které určí MKZ Jeseník (v programu na konkrétní měsíc) Dřevostavby - denny Dolní Studénky 232 Dolní % na služby spojené s výrobou a montáží dřevěných staveb Studénky y.webnode.c Elektro Mohelnice Nám. Tyrše a Mohelnice % na nabídku prodejny, mimo akčního boží Fügnera 2 ENTES CONSULTING s.r.o. Žerotínova 845/8 Šumperk % na návrh vytápění Exkure v Pivovaru Holba Pivovarská 265 Hanušovice , % na vstupné m.c RNDr. Jarmila Olbartová Filemon&Baucis - potřeby pro Nám. T. G. Prostějov , % na nabídku prodejny seniory Masaryka Fotoateliér Šternberk Nádražní 5 Šternberk % na nabídku Grafický design a realiace - Zborov 2 Prostějov % na nabíené služby Hana Kluchová Hanák - stínící technika, Laebnická 7 Mohelnice , % na montážní práce nábytek, interiéry Hroch Company s.r.o. - komplexní úklid Třebovská 27 Mohelnice net 5.00% na úklid domácností 10.00% na apůjčení čistících strojů Jedecká stáj Radíkov - Na Pevnůstce Olomouc % na nabíené služby Chata Pod Věží 184/32 Jedecké a výukové kury - Radkova Lhota Radkova Lhota 3 Dřevohostic e , , % na výukové kury Strana Aktualiováno dne:

16 Ostatní Kaple Jeseník Průchodní ulice Jeseník % 15,- Kč e vstupenky na vybrané pořady a akce, které určí MKZ (v programu na konkrétní měsíc) Kino Pohoda Jeseník Dittersdorfova 299/2 Jeseník % 15,- Kč e vstupenky na vybrané pořady a akce, které určí MKZ (v programu na konkrétní měsíc) Knihkupectví Iva Přikrylová Plumlovská 4126, Prostějov , % na kompletní nabídku Knihkupectví Iva Přikrylová Pasáž Hloučela Koupaliště Poděbrady - půjčovna lodek + parkoviště Koupaliště Poděbrady Horka nad Moravou % na apůjčení loďky 20.00% na parkovné KRAKEN S Jeseník Lipovská 1 Jeseník % na veškerá příslušenství k mob. telefonům 10.00% na servis a montáže HF sad KRAKEN S Šumperk Slovanská 20 Šumperk % na veškerá příslušenství k mob. telefonům 10.00% na servis a montáže HF sad KRAKEN S Šumperk Starobranská 4 Šumperk % na veškerá příslušenství k mob. telefonům 10.00% na servis a montáže HF sad KRAKEN S Uničov Mohelnická 1378 Uničov , % na servis a montáže HF sad 10.00% na veškerá příslušenství k mob. telefonům Městský klub Litovel Nám. Přemysla Otakara 753/11 Litovel , , , Lipník nad Bečvou % e vstupného na divadelní představení pořádané Městským klubem 50.00% e vstupného na koncerty Kruhu přátel hudby MIKO Cycles Lipník nad Bečvou Havlíčkova % při nákupu nad 1000,- Kč 8.00% při nákupu nad 2000,- Kč MIKO Cycles Přerov Kratochvílova 14 - Přerov % při nákupu nad 1000,- Kč pasáž 8.00% při nákupu nad 2000,- Kč Minigolf a vyjížďky na koních - Vodní 6 Horka nad % na vyjížďky na koních a minigolf Lovecká chata Horka nad Moravou Moravou Minigolf Fantasy Loučská 227 Lipník nad % na vstup pro děti a dospělé Bečvou.c MK Bike Sport Přerov Kolovská 156 Přerov , % při nákupu nad 1000,- Kč % při nákupu nad 2000,- Kč OFICINA RIN TIN TIN Jaselská 20 Olomouc % na nabíené služby Poradenství v ochraně Šumperská 200 Vikýřovice , 30.00% na poradenství - osobní schůka ahradních a polních plodin % na poradenství po telefonu Poradenství v ochraně Vilémov 7 Cholina , 30.00% na poradenství - osobní schůka ahradních a polních plodin % na poradenství po telefonu Strana Aktualiováno dne:

17 Ostatní Poradenství v ochraně ahradních a polních plodin Česká 142 Staré Město , % na poradenství - osobní schůka % na poradenství po telefonu Poradenství v ochraně ahradních a polních plodin Šišma 87 Šišma , % na poradenství - osobní schůka % na poradenství po telefonu Prodejna SIGMAshop.c Hranice Tovární 605 Hranice % na čerpadla SIGMA NAUTILA a vodárny SIGMA DARLING KONTA. Slevy nele kombinovat. Na ostatní boží individuálně na dota % na dopravu při nákupu nad 500,- Kč Prodejna SIGMAshop.c Lutín Jana Sigmunda 79 Lutín % na čerpadla SIGMA NAUTILA a vodárny SIGMA DARLING KONTA. Slevy nele kombinovat. Na ostatní boží individuálně na dota % na dopravu při nákupu nad 500,- Kč Projížďky na koních a tůry v sedle Radkova Lhota 3 Dřevohostic e , , % celoročně na projížďky a tůry RC DUHA KLUB RODINKA Želatovská 12 Přerov , % na akce Rodinky RC KŘELOVSKÝ KAŠTÁNEK Lipové nám. 17/4 Křelov-Břuc hotín k.c 10.00% na akce pro seniory pořádané RC Křelovský kaštánek RC PROVÁZEK Střední Novosadská Olomouc % na akce RC Prováek a pravidelné programy v herně 48 Rodinné centrum Heřmánek Náves Svobody 41 Olomouc % na permanentku na 10 vstupů Sáčky do vysavačů, Svěráková s.r.o. Kafkova 1223/8 Olomouc % na všechny produkty v našich podnikových prodejnách v ČR a v e-shopu Sáčky do vysavačů, Svěráková s.r.o. Tovární 3248 Přerov % na všechny produkty v našich podnikových prodejnách v ČR a v e-shopu Prostějov % na nabídku e-shopu Olomouc ( hod) % na čerpadla SIGMA NAUTILA a vodárny SIGMA DARLING KONTA. Slevy nele kombinovat. Na ostatní boží individuálně na dota % na dopravu při nákupu nad 500,- Kč Strana Aktualiováno dne:

18 Péče o tělo a wellness Antonín Plšek - Rekondiční a Fialova 416/3 Šumperk % na nabíené služby sportovní masáže nin-plsek Fotoateliér Proměn Ing. Jana Berková Heyrovského 422/37 Olomouc e.c 10.00% na proměnu viáže - a služby viážistky a fotografky Jany Berkové 35.00% na fotomake-up před atelierovým fotografováním v termínu červenec-srpen Fyioterapeutka Milena Kořínková - Magic Therapy Hormonální jogová terapie pro ženy Kosmetika Apollo Lužice 25 Šternberk % na všechny 60-ti minutové terapie( pokud nejsou uvedeny ve speciálních technikách ) 35.00% v určitý měsíc speciální sleva na jednu konkrétní terapii, uvedenou v ceníku. Slevy se nesčítají a nele je čerpat na permanentku. Změna nabídky terapií vyhraena. Legionářská Olomouc % na kury a semináře 1299/19, SC Omega gy.c Nám. Tyrše a Mohelnice % na služby kosmetiky Fügnera 2 Horní nám. 19 Olomouc % na kosmetické služby nad 300,- Kč uc.com 15.00% na kosmetickou masáž - samostatně % na nabíené služby Nám. Tyrše a Mohelnice , % na nabídku masáží Fügnera Kosmetika Dagmar, Studio "R" Láně Kalokagathia U Reálky 4 Olomouc , Masáže Apollo Masáže Jeseník Revoluční 141/2 Jeseník % při akoupení 3 masáží Vlasta Jančaříková Masáže REMI SPORT Českobratrská 13 Prostějov % na celkovou klasickou masáž a masáž lávovými kameny Masérské služby Žeranovská 34 Prostějov , % na provedení jednoráových klasických masáží dílčích, celého těla a též jednoráových ručních lymfodrenáží nohou dle platného ceníku Nehtové studio Apollo Nám. Tyrše a Mohelnice % na služby nehtového studia Fügnera 2 Relax - Hotel Zlatý Chlum Janského 7 Česká Ves , % na služby c Relax hotelu Na Trojce Pusté Žibřidovice 3 Jindřichov % na saunu a masáže Relax V Gruntě Dolní Údolí 43 Zlaté Hory , % na nabíené služby Strana Aktualiováno dne:

19 Péče o tělo a wellness Relaxační centrum SUNJET Javořičská 680/8 Olomouc , % na poskytované služby a nákup boží Salón Švubová Nádražní 35 Mohelnice % na kadeřnictví a kosmetiku Solárium Apollo Nám. Tyrše a Mohelnice % na služby solária Fügnera 2 Solárium REMI SPORT Českobratrská 13 Prostějov % na permanentku Solární studio Naomi - Olomouc Masarykova třída 26 Olomouc % na solární kosmetiku Aloha 100 ml - 1 ks Solární studio Naomi - Lafayettova 41/12 Olomouc , % na solární kosmetiku Aloha 100 ml - 1 ks Olomouc Solární studio Naomi - Újed 1501/8A Prostějov % na solární kosmetiku Aloha 100 ml - 1 ks Prostějov Solární studio Naomi - Přerov Kolovská 192/6 Přerov % na solární kosmetiku Aloha 100 ml - 1 ks Sudmania - realaxace při koupání v sudu Dolní Studénky 232 Dolní Studénky % na sudy 15.00% na nabídku, mimo sudů Svatováclavské pivní láně Mariánská 3 Olomouc % na nabíené služby vovar.c Visage - kosmetické studio Nám. Osvoboení 2 Zábřeh % na nabíené služby Wellnes - Hotýlek U Pekina Dolní Údolí 44 Zlaté Hory , % na vstupné do wellness Wellnes centrum Kolštejn Branná 60 Branná , % na vstup do wellness Wellness - Hotel Praděd Krnovská 197 Zlaté Hory , % na wellness Thamm*** Wellness centrum Hotelu Koliby 2824/2 Přerov % a aplacenou jednu hodinu neomeený pobyt Jana Wellness studio Suneto 1. máje 12 Olomouc , , , c 5.00% na orientální depilaci cukrovou pastou 10.00% na ošetření galvanickou žehličkou a nabíené služby pedikúry a masáží 20.00% na protivráskové ošetření pleti přírodním kolagenem a permanentní prodlužování řas 50.00% na parafinový ábal na ruce ke kosmetickému ošetření nebo pedikúře Welly Sport Relax Husitská 2 Šumperk % na vstup do solné jeskyně pro min. 2 osoby 10.00% na všechny služby Welly sport relax při min. útratě 1000,- Kč Strana Aktualiováno dne:

20 Péče o tělo a wellness Olomouc % na nabídku e-shopu - do ponámek k objednávce napište SENIOR PASY % na poštovné při objednávce nad 5 000,- Kč Javořičská 680/8 Olomouc , % na nabídku e-shopu - do komentáře k objednávce uveďte text: SENIOR PAS Strana Aktualiováno dne:

21 Potraviny Rýmařovská pekárna - Bludov Adolfa Kašpara 914 Bludov na.c 30.00% na nákup rohlíků Rýmařovská pekárna - Uničovská 237 Šternberk % na nákup rohlíků Šternberk na.c Rýmařovská pekárna - Slovanská 2 Šumperk % na nákup rohlíků Šumperk na.c Rýmařovská pekárna - Hlavní tř. 19 Šumperk % na nákup rohlíků Šumperk na.c Rýmařovská pekárna - Nerudova 41 Šumperk % na nákup rohlíků Šumperk na.c Rýmařovská pekárna - Šumperk Šumavská 21 Šumperk na.c 30.00% na nákup rohlíků Strana Aktualiováno dne:

22 Sport 4 sedačková lanovka - Park Hrubá Voda Hlubočky % na celodenní jídné sportu Hrubá Voda Bobová dráha - Park sportu Hrubá Voda Hlubočky % k akoupeným 5 jídenkách 2 darma (5 + 2) Hrubá Voda Bobová dráha - Resort Hrubá Hrubá Voda 21 Hlubočky % k akoupeným 5 jídám 2 darma Voda Bowling a Music bar Factory Na Zelince 1149 Lipník nad Bečvou % na hru bowlingu Bowling Centrum Jeseník Sadová 881 Jeseník % na bowling Bowling, sport - Hotýlek U Pekina Dolní Údolí 44 Zlaté Hory , % na pronájem bowlingové dráhy v čase hod. Centrum pohybu Olomouc Sokolská 7 Olomouc , % na aktivity probíhající v Centru pohybu c Denali sport ČSA 9 Zábřeh % na celý sortiment boží při platbě v hotovosti. Nevtahuje se na levněné boží a boží v akci. Expreska - Olomouc Stupkova 12 Olomouc % na týdenní cvičení Fitnes Centrum Olomouc Lafayettova 12 Olomouc % na nákup členství Fitnes Centrum Olomouc Pasteurova 63 Olomouc % na nákup členství Fitnes Centrum Přerov Velká Dlážka 6 Přerov % na nákup členství Fitness - Centrum Zahradní 23 Šternberk % na jednoráový vstup a permanentky c Fitness centrum Contours Přerov Velká Dlážka 6 Přerov % na nákup členství % na týdenní cvičení Fitness centrum Contours Olomouc Pasteurova 63 Olomouc % na nákup členství % na týdenní cvičení Fitness centrum Contours Olomouc Lafayettova 12 Olomouc % na nákup členství % na týdenní cvičení K SPORT SKI SERVIS Zborov 2 Prostějov % na boží 20.00% na služby Léto na Láeňském vrchu Lipová - láně Lipová-láně % na tréninkové golfové hole 20.00% na půjčovné koloběžky Lyžařský areál Kladky Kladky 42 Kladky , , % na lyžování po-pá, mimo večerní lyžování Pilates Olomouc Kalokagathia U Reálky 4 Olomouc , % na cvičení Strana Aktualiováno dne:

23 Sport Posilovna REMI SPORT Českobratrská 13 Prostějov % na 40-ti vstupovou permanentku Restaurace Best Dolní Hejčínská 36 Olomouc , m.c 10.00% na pronájem kulečníkového stolu 20.00% celoročně na nabídku restaurace mimo alkoholu Ski Areál - Resort Hrubá Voda Hrubá Voda 21 Hlubočky % na celodenní jídné SKI areál Láeňský vrch Lipová - láně Lipová-láně % na vybrané skipasy Skiareál U Pekina - Jeseníky Dolní Údolí 44 Zlaté Hory , % na celodenní jídné Sport Centrum Kubus Plumlovská 18, OD Univers) Prostějov us.c 5.00% na permanentky - spinning, aerobik, kardio óny 20.00% na jednoráový vstup Sportcentrum Hotelu Tennis Club Za Kosteleckou ul. 49 Prostějov % na sportovní aktivity Sportcentrum Best Dolní Hejčínská 1049/36 Olomouc m.c 20.00% na pronájem bowlingové dráhy a squashového kurtu od 9-18 hod. Sportovní centrum Mlýn Za Mlýnem 602/2 Přerov , % na jednoráový vstup na skupinová cvičení eu Sportovní centrum Oplympia U Brány 8 Mohelnice , % na permanentky - všechny druhy Mohelnice e.c Sports Kotelna Struhlovsko 542 Hranice % na bowling, squash, saunu a fitcentrum SUN SKI & BOARD SCHOOL Přemyslov Skiareál Přemyslov Loučná nad Desnou , % na lyžařskou a snowboardovou školu 10.00% na půjčovnu Vital Life Centrum draví Olomouc Purkyňova 21 Olomouc c 20.00% na veškeré nabíené služby Strana Aktualiováno dne:

24 Vdělávání Lingua centrum - jayková škola Olomouc U Stadionu 1205 Olomouc , % na jaykové kury pro veřejnost STANDARD a SPECIAL, mimo intenivní kury Lingua centrum - jayková škola Prostějov Rejskova 19 Prostějov , % na jaykové kury pro veřejnost STANDARD a SPECIAL, mimo intenivní kury Lingua centrum - jayková škola Přerov Kosmákova 17 Přerov , % na jaykové kury pro veřejnost STANDARD a SPECIAL, mimo intenivní kury Orange Academy s.r.o. - U Stadionu 8 Olomouc % na veškeré kury Učebna Olomouc Orange Academy s.r.o. - Rejskova 19 Prostějov % na veškeré kury Učebna Prostějov Orange Academy s.r.o. - Kosmákova 17 Přerov % na veškeré kury Učebna Přerov Orange Academy s.r.o. - Fialova 3 Šumperk % na veškeré kury Učebna Šumperk SeniorTrade s.r.o. gen. Štefánika 8 Přerov % na vdělávací akce (kury, semináře) Strana Aktualiováno dne:

25 Zdraví AGE Centrum Na Šibeníku 914/1 Olomouc % na doplňky načky GUNA určené pro ošetření při bolesti ad a kloubů 10.00% na suchou medicinální pedikúru pro diabetiky, osoby s neuropatií, lupénkou, onemocněním žil či tepen dolních končetin 50.00% na každou desátou medicinální pedikúru 50.00% pro uživatele dravotních služeb AGE Centra (pacienty) 1x a n1/2 roku na medicinální pedikúru Aquapark Centrum draví Bohuňovice 6. května 616 Bohuňovice % na vstupné na 90 minut/120 minut a cenu slevněného vstupného Avenier, a.s. - Poliklinika Olomouc Třída Svobody 32 Olomouc beplatná linka BERYL - Oční optika Olomouc Ostružnická 4 Olomouc , BERYL - Oční optika Olomouc Na Šibeniku 1 (oční ambulance TOP OKO) c c.c Olomouc c.c 5.00% na veškerý sortiment očkovacích vakcín. Nevtahuje se na aplikaci očkovací látky, akční nebo levněné boží a doplňkové služby % na optické boží (dioptrické, sluneční) 50.00% na vstupní vyšetření při aplikaci kontaktních čoček 10.00% na optické boží (dioptrické, sluneční) 50.00% na vstupní vyšetření při aplikaci kontaktních čoček Bohemie Olomoucká domácí péče s.r.o. Třída Míru 182/65 Olomouc , % na páteční cestu při využití naší převoové služby 10.00% při využití služeb pečovatelské péče Čínská medicína, diagnostika a psychoterapie Bratrská 586 Bohuslávky eahrady.c 20.00% na čínskou medicínu 30.00% na psychoterapii 50.00% na diagnostiku eshoplekarna.c Temenická 2786/99 Šumperk , % na nabídku e-shopu Eurooptik, s.r.o. - Oční optika Dobnerova 718/26 Olomouc % na brýlové obruby, slevy se nesčítají - Olomouc - Nová ulice Eurooptik, s.r.o. - Oční optika Panská 174/2, Olomouc % na brýlové obruby, slevy se nesčítají - Olomouc - Panská vchod Dolního náměstí Eurooptik, s.r.o. - Oční optika Vodní 4545/25 Prostějov % na brýlové obruby, slevy se nesčítají - Prostějov - Vodní Eurooptik, s.r.o. - Oční optika Žižkovo nám. 120/2, Prostějov % na brýlové obruby, slevy se nesčítají - Prostějov - Žižkovo nám. naproti ASA Eurooptik, s.r.o. - Oční optika - Šternberk Beručova 1168/10 Šternberk % na brýlové obruby, slevy se nesčítají Strana Aktualiováno dne:

26 Zdraví Eurooptik, s.r.o. Oční optika - Prostějov - Sídl. Svobody sídl. Svobody 22/77 Prostějov % na brýlové obruby, slevy se nesčítají Eurooptik, s.r.o.- Oční optika - 1. máje 786/3 Litovel % na brýlové obruby, slevy se nesčítají Litovel Fremlova Apotheca 1. máje 788 Litovel ra.c/fremlovaapotheca 5.00% na veškerý sortiment lékárny, netýká se léků hraených e dravotního pojištění Herlango, s.r.o. Opletalova 8 Olomouc % na kontaktní čočky 10.00% na vše kromě kontaktních čoček Láně Olomouc Krapkova 34 Olomouc % na vstup do baénu Láně Slatinice Slatinice 29 Slatinice , % na procedury, na procedury je nutné objednat se nejpoději 3 dny předem. Dlouhodobá sleva a bonusová sleva se nesčítají. LÁZNĚ TEPLICE NAD BEČVOU Teplice nad Bečvou 63 Teplice nad Bečvou % na léčebně-relaxační pobyty nabídky LTnB. Sleva se nevtahuje na akční pobyty a na last minute. Slevu nele sčítat s jinými slevami % na léčebně-relaxační pobyty nabídky LTnB. Sleva se nevtahuje na akční pobyty a na last minute. Slevu nele sčítat s jínými slevami. Tato sleva platí v období ima. Lékárna LEMAK Zábřeh Školská 15 Zábřeh % na volně prodejné léčivé přípravky, potravinové doplňky a dravotní obuv při nákupu vyšším než 300 Kč Lékárna MAMED Prostějov Kravařova 191/2 Prostějov % na volný prodej Lékárna Na draví Masarykovo nám. Uničov , 5.00% na volný prodej Lékárna Na draví - Výdejna Troubelice 385 Troubelice % na volný prodej léčiv Lékárna Nová Komenského Litovel % na volný prodej 688/15 Lékárna Palác Schönberg Langrova 3181/23 Šumperk % na veškerý volně prodejny sortiment, včetně poplatků a léky (slevy se nesčítají) LÉKÁRNA SABARIA U Nemocnice 592 Libina , % na rovo léků a kompenačních pomůcek , Lékárna Salus Partyánská 120/3 Šternberk % na sortiment lékárny. Další aktuální akce nalenete na Lékárna Salve Mohelnice Nádražní 762/24 Mohelnice % na vitamínové přípravky Lékárna U Alberta Vítěná 107 Litovel % na volný prodej Strana Aktualiováno dne:

27 Zdraví Lékárna U Kostela Kratochvílova 13 Přerov % na nabídku Lékárna U Pivovaru Komenského 42 Přerov , % na doplatky na léky, volně prodejná léčiva a doplňky a dravotnický materiál % na rovo léků a dravotnických pomůcek Lékárna U Polikliniky Masarykova 765/10 Litovel , % na volný prodej Lékárna U Praděda Láeňská 394 Velké Losiny % na veškerý volně prodejný sortiment lékárny Lékárna U Sv. Václava Olomouc Družební 2B Olomouc % na nákup volně prodejného sortimentu lékárny, jiné slevy a akce lékárny nele kombinovat Lékárna U Zlatého orla s.r.o. Nám. Svobody Mohelnice % na volně prodejné přípravky kloubní výživy 1022/2 Lékárna Zdraví Mohelnice Okružní 10 Mohelnice % na vitaminové přípravky Lékárna Zdraví Zábřeh Beručova 2144 Zábřeh % na vitamínové přípravky Oční optika Bc. Tomáš Meler Ztracená 10 Olomouc % na brýlové obruby - slevy se nesčítají 30.00% na sluneční brýle - slevy se nesčítají ( ) Oční optika Eyes Optik, s.r.o. Riegrova 18 Olomouc % 20.00% na sluneční brýle leden - břeen Oční optika Eyes Optik, s.r.o. Sokolská 522, poliklinika Němčice Němčice nad Hanou % 20.00% na sluneční brýle leden - břeen Oční optika Mitáš Trávník 322/29, Centrum Trumf Přerov , % na celou akáku Oční Optika Zdeněk Novotný Okružní 188/7 (naproti dravotnímu středisku) Optik Janoušek Milan Optik - ul. 6. Května 1373, Optometrista Poliklinika Optika Jarka Korcinová Tř. Svobody 32, Olomouc poliklinika Optika Jarka Korcinová Šternberk Mohelnice c 10.00% na veškerý sortiment pro držitele senior pasu Kojetín % Zdarma druhé brýle multifokální ke akoupeným brýlím u nás. Olomouc 58/ c 10.00% na brýlové obruby Radniční 2 Šternberk % na brýlové obruby c Optika Tomík 8. května 504/25 Olomouc % na veškeré boží Optika Ullmann Vítěná 165/8a Litovel % na brýlové obruby OPTIKA VIZUS Masarykovo nám. Uničov , 10.00% na nabídku optiky Strana Aktualiováno dne:

28 Zdraví OPTIKA VIZUS Jeremenkova Olomouc , 10.00% na nabídku optiky 1056/ OPTIKA VIZUS Staškova 235 Uničov , 10.00% na nabídku optiky Pilulka Lékárna - č. stř. 22 Slovanská 281/22 Šumperk % na volně prodejné boží, nevtahuje se na léky na předpis SENIOR-HELP OLOMOUC Pasteurova 8a Olomouc c.c 15.00% na instalaci aříení a poskytování služby Tísňové péče Senior-Help Olomouc Solná jeskyně Saltika Teplice Láeňský dům Teplice nad , % na jednoráový vstup a permanentky nad Bečvou Praha Bečvou Solná jeskyně Solana 8.května 519/11 Olomouc , % na jednoráový vstup a permanentky Olomouc Solná jeskyně Solvita Jeseník Priessnitova Jeseník , % na jednoráový vstup a permanentky PLL 511/35, Láeňský dům Douche Státní léčebné láně Bludov, s.p. Láeňská 572 Bludov % na láeňské procedury (nele kombinovat s jinými slevami či slevovými balíčky) Studio alternativní medicíny Vítěná 104 Litovel % na veškeré služby Genessis Studio alternativní medicíny Ludmírov 56 Hvod % na veškeré služby Genessis Temenická lékárna Temenická 2786/99 Šumperk % na veškerý volně prodejný sortiment lékárny Vaše optika Zborovská 1245 Hranice % na načkové brýlové obruby Vaše optika Galašova 175 Hranice % na načkové brýlové obruby Vaše optika Hlaváčkovo nám. Prostějov % na načkové brýlové obruby 4177/2A Výdejna Postřelmov Tovární 501 Postřelmov % na vitaminové přípravky Zdravotnické potřeby U Kostela Kratochvílova 13 Přerov % na nabídku Strana Aktualiováno dne:

Cestování. Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov % na ubytování září-červen Jezdecká a vozatajská stáj JUKO Rouské

Cestování. Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov % na ubytování září-červen Jezdecká a vozatajská stáj JUKO Rouské Cestování Hotel FIT*** Dvořákova 21 b Přerov 583 842 416, http://www.hotelfit.c 15.00% na ubytování včetně snídaně 724 559 790 Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov 581 204 466 http://www.hotel-jana.c 10.00%

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Alfa taxi 8. května 522/5 Olomouc , % na jízdné (sazba č.

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Alfa taxi 8. května 522/5 Olomouc , % na jízdné (sazba č. Alfa taxi 8. května 522/5 Olomouc 800 150 505, http://www.alfa-taxi.c 33.00% na jídné (saba č. 3) 585 524 359, 608 150 505 Apartmán DaHepo - Kouty nad Desnou Loučná nad 605 232 184 http://www.apartman-dahepo

Více

Cestování. Apartmány Staré Město Lesní 2224 Staré Město , % na ubytování

Cestování. Apartmány Staré Město Lesní 2224 Staré Město , % na ubytování Cestování Apartmán DaHepo - Kouty nad Desnou Loučná nad 605 232 184 http://www.apartman-dahepo 10.00% na ubytování Červenohorské sedlo 77 Desnou.cz Apartmány Nové Domky Nové Domky 220 Šumperk 583 213 967,

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Alfa taxi 8. května 522/5 Olomouc , % na jízdné (sazba č.

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Alfa taxi 8. května 522/5 Olomouc , % na jízdné (sazba č. Cestování Alfa taxi 8. května 522/5 800 150 505, http://www.alfa-taxi. 33.00% na jízdné (sazba č. 3) 585 524 359, 608 150 505 Apartmány Pekin Palackého 905 Litovel 606 215 991 http://www.apartmany-pekin.

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Balkan Bus - Hellas Tour Netušilova 1623/1 Prostějov 608 829 222 http://www.balkanbus.cz 10.00% na všechny zájezdy. Nárok na slevu je potřeba nahlásit při objednávání Hotel Tennis Club Za Kosteleckou

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Dům U ospalého heligónu Horní Lipová 127 Lipová-lázně 608 961 866 http://www.korcian.cz 5.00% na ubytování se snídaní v Domě U ospalého heligónu Farma Zlaté Hory Hlucholazské Zlaté Hory 731 523

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Apartmány Pekin Palackého 905 Litovel cz

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Apartmány Pekin Palackého 905 Litovel cz Cestování Apartmány Pekin Palackého 905 Litovel 606 215 991 http://www.apartmany-pekin. c 10.00% na ubytování 15.00% na ubytování nad 5 nocí Apartmány Pod Zálesím Rejhotice 169 Loučná nad 773 160 042 http://www.ubytovanivkoutec

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Cestování Soukenné náměstí Liberec 485 105 215 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a 669/2a, OC Forum zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,-

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. nám. Přemysla Otakara II. 39 http://www.cedok.cz Exim Tours a.s. - NC Géčko Vrbné 2360 Penzion Minor*** Školní 8 387 202 859, 387 202 858, 387 202 860 0.00% na nabídku zájezdů v poslední

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Hotel Atom Velkomeziříčská 640/45 Třebíč 561 200 123, 739 348 914 http://www.hotelatom.cz 10.00% na ubytování 35.00% ba víkendové pobyty pá-ne na 2 noci Hotel Zámek Valeč Valeč 1 Valeč 724 400

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování ARNICA Lipnice nad Lipnice nad Lipnice nad 603 330 588, http://www.ubytovanilipnice.c 10.00% na ubtování na min. 2 noci 193 608 830 588 z FOREST Lipnice nad Lipnice nad Lipnice nad 603 330 588,

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Activity Park Všemina Všemina 300 Všemina 577 116 611 http://www.vsemina.cz 0.00% sleva pro držitele SP - speciální balíčky - viz text Exim Tours a.s. - Zlín OC Čepkov Tyršovo nábř. 5496 Zlín

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Revír a kemp Brodský (Broďák) , Červený Kostelec Červený Kostelec

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Revír a kemp Brodský (Broďák) , Červený Kostelec Červený Kostelec Cestování Revír a kemp Brodský (Broďák) Červený Kostelec Červený Kostelec 777 633 193, 739 445 762 http://www.campbrodsky.c 10.00% na ubytování v kempu Strana 1 9 Aktualiováno dne: 06.06.2019 Gastronomie

Více

Přehled nových poskytovatelů Olomouckého kraje ve slevové síti Rodinných pasů - srpen a září 2009

Přehled nových poskytovatelů Olomouckého kraje ve slevové síti Rodinných pasů - srpen a září 2009 Přehled nových poskytovatelů Olomouckého kraje ve slevové síti Rodinných pasů - srpen a září 2009 Více o těchto i dalších poskytovatelích na http://www.rodinnepasy.cz/cs/poskytovatele-slev.php. Název Ulice

Více

% na ubytování na 5. noc u

% na ubytování na 5. noc u Cestování Hotel Akademie Velké Bílovice Zahradní 1295 Velké Bílovice 519 364 111 http://www.hotelakademie.cz 100.00% na ubytování na 5. noc Penzion Citadela Višňová 173 Horní Věstonice 777 331 666 http://www.penzion-palava.e

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov , 10.

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov ,   10. Cestování DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov 777 007 743, http://www.dj-penzion.cz 10.00% na ubytování 518 628 565 Hotel Panon Koupelní 4 Hodonín 518 341 243 http://www.hotelpanon.cz 15.00% na pultové ceny

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Masarykovo náměstí 21/11 Karviná 596 311 010, 596 311 009 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,-

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Ostrava 595 782 648, http://www.cedok.cz 595 782 642 Čedok a.s. Rudná 3114/114, OC Avion Ostrava Čedok a.s. 30. dubna 2b Ostrava 596 121 384, 596 111 142 Exim Tours a.s. - Avion Shopping Park

Více

ic@jesenicko.eu www.jesenik.org ATIC Lázeňské informační centrum - Prieesnitzovy léčebné lázně

ic@jesenicko.eu www.jesenik.org ATIC Lázeňské informační centrum - Prieesnitzovy léčebné lázně Město ATIC Název Adresa PSČ Telefon E-mail, www Bělá pod Pradědem Obecní knihovna a Informační centrumdomašov 4 790 85 584 452 834 mic@bela.cz www.bela.cz Bludov MIS - Kulturní dům Bludov Tř. A. Kašpara

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Balíčky, programy a ubytování - hotelů Grand, Anna Marie a Janeček

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Balíčky, programy a ubytování - hotelů Grand, Anna Marie a Janeček Cestování Balíčky, programy a ubytování - hotelů Grand, Anna Marie a Janeček Lázeňská 165 Bělohrad 493 767 800 http://www.belohrad.cz 5.00% na programy a balíčky ze stálé nabídky hotelu na www.belohrad.cz

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec Králové ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec Králové , Cestování Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec 495 534 620, 495 534 621 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. nám. Přemysla Otakara II. 39 České http://www.cedok.cz 387 202 859, 387 202 858, 387 202 860 Čedok a.s. Velké náměstí 1 Písek 3823 213 096, 382 213 001 http://www.cedok.cz 0.00% na

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

Zajímavosti v našem okolí

Zajímavosti v našem okolí Zajímavosti v našem okolí Přepadávací vodní nádrž Dlouhé stráně - exkurzi nutno dopředu objednat na těchto tel. číslech: 602 322 244, 585 283 282 - exkurze probíhají denně od 8-15 hodin (včetně víkendů

Více

mil. Kč pro OLOMOUCKÝ KRAJ

mil. Kč pro OLOMOUCKÝ KRAJ 513 689 698 mil. Kč pro OLOMOUCKÝ KRAJ z ROP Střední Morava Silnice II. a III. třídy (v Kč) Most ev.č. 433-007 za obcí Němčice nad Hanou Správa silnic Olomouckého kraje, příspěvková organizace 17 151 706

Více

Cestování. Hotel Prom Pietteho nám. 27 Svoboda nad Úpou , % na ubytování

Cestování. Hotel Prom Pietteho nám. 27 Svoboda nad Úpou , % na ubytování Cestování Grand Luxury Hotel Krakonošovo nám. Trutnov 499 941 072, http://www.glhotel.cz 10.00% na ubytování v útulném pokoji typu standard a luxury 120 733 206 868 Hotel Prom Pietteho nám. 27 Svoboda

Více

BEZBARIÉROVOST KRAJSKÝCH ŠKOL Z HLEDISKA POHYBU

BEZBARIÉROVOST KRAJSKÝCH ŠKOL Z HLEDISKA POHYBU BEZBARIÉROVOST KRAJSKÝCH ŠKOL Z HLEDISKA POHYBU Vysvětlivky: odpověď ANO: odpověď NE: Název školy Adresa Telefon Bezbariérový vstup - bez schodů, příp. rampa, výtah, šířka vstupních dveří Přístupné šatny

Více

http://www.penzioncosmos.e u

http://www.penzioncosmos.e u Cestování Exprescar Kladno 28. října 1327 Kladno 777 600 345 http://www.exprescarkladno. 5.00% na zájezdovou dopravu Hotel U Hradu Staroměstské nám. 108 Mladá 326 721 049 http://www.uhradu. 10.00% na ubytování

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Kavárna Lanna Jiráskovo nábřeží 45e České 737 967 000 http://www.kavarna-lanna.cz 10.00% na půjčovné (pronájem), kteréhokoliv kola v rámci půjčovny kol Bicykl Lanna zřizované Kavárnou Lanna.

Více

Smetanovo nám. 26 Litomyšl % na vyhlídkové lety

Smetanovo nám. 26 Litomyšl % na vyhlídkové lety Cestování Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl 724 313 719, 602 331 119 http://www.agropension.cz 10.00% na ubytování mimo hlavní prázdniny, rezervace nutná telefonicky nebo online na www.agropension.cz

Více

Dodávky kancelářského papíru pro Olomoucký kraj a jeho příspěvkové organizace. část 1 : Bez požadavku na poskytování náhradního plnění

Dodávky kancelářského papíru pro Olomoucký kraj a jeho příspěvkové organizace. část 1 : Bez požadavku na poskytování náhradního plnění Dodávky kancelářského papíru pro Olomoucký kraj a jeho příspěvkové organizace část 1 : Bez požadavku na poskytování náhradního plnění Ceny ACTIVA spol. s.r.o.: NÁZEV Xerografický papír A5 80g, bílá / Xerografický

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Palackého 1947 Pardubice 466 513 240 http://www.cedok.cz 0.00% na nabídku zájezdů v poslední minutě s dodatkovou slevou ve výši 150,- Kč/osobu k autobusovým a 300,- Kč/osobu k leteckým

Více

Střední školy Olomouckého kraje 2014/15

Střední školy Olomouckého kraje 2014/15 Střední školy Olomouckého kraje 2014/15 Název školy Adresa Telefon e-mail web Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3 Gymnázium Jakuba Škody, Přerov, Komenského 29 Gymnázium,

Více

v.cz

v.cz Cestování Active wellness hotel U Zlaté Tučapy 102 Tučapy 739 610 847 http://www.ulaterybky.c 10.00% na ubytování a wellness mimo akční nabídku rybky Agrocentrum Ohrada Vísky Vísky 100 Vísky 605 298 420

Více

MORAVSKÁ TŘEBOVÁ / TEAM TIME TRIAL / 21,7 KM

MORAVSKÁ TŘEBOVÁ / TEAM TIME TRIAL / 21,7 KM 1ST STAGE / 17. 7. 2014 / START FROM 17:00 MORAVSKÁ TŘEBOVÁ / TEAM TIME TRIAL / 21,7 KM (km) (km) A = 50 km/h B = 48 km/h A = 50 km/h B = 48 km/h START 0,0 Moravská Třebová, Nám. T. G. Masaryka 21,7 17:00

Více

Cestování. Hotel Baťov, společenský dům, s.r.o. Zlín ,

Cestování. Hotel Baťov, společenský dům, s.r.o. Zlín , Cestování Frčíme s.r.o. - cestovní 1. máje 281 Kroměříž 776 372 463, http://www.frcime.c 100.00% na komplexní pojištění na cesty k akoupenému ájedu kancelář 573 331 473 Hotel Baťov, společenský dům, s.r.o.

Více

10. a) Závazné ukazatele příspěvkových organizací v oblasti školství

10. a) Závazné ukazatele příspěvkových organizací v oblasti školství 10. a) příspěvkových organizací v oblasti školství v tis. Kč SOŠ a SOU strojírenské a stavební, Jeseník, Dukelská 1240 Odborné učiliště a Praktická škola, Lipová - lázně 458 SŠ gastronomie a farmářství,

Více

z

z 1.České centrum pro pedagogickou kineiologii Václavská 6 Brno 774 999 268 http://www.edu-k.7x.c 5.00% na každé další seení 10.00% na první seení 10.00% na "Cyklus 10-ti seení" A SCHOOL s.r.o. Obilní trh

Více

ODS není lhostejná k vážné situaci ve zdravotnictví! Nebuďte lhostejní ani Vy! Jde o každého z nás!

ODS není lhostejná k vážné situaci ve zdravotnictví! Nebuďte lhostejní ani Vy! Jde o každého z nás! přehled oblastí, kde bude kvůli ČSSD a KSČM poskytování zdravotní péče vážně ohroženo Šumperk Jeseník ODS není lhostejná k vážné situaci ve zdravotnictví Nebuďte lhostejní ani Vy Jde o každého z nás Šternberk

Více

Cestování. Brno ,

Cestování. Brno , Active wellness hotel U Zlaté Tučapy 102 Tučapy 739 610 847 http://www.ulaterybky. a wellness mimo akční nabídku rybky Agrocentrum Ohrada Vísky Vísky 100 Vísky 605 298 420 http://www.ohrada. na 3 a více

Více

Otázky z dotazníkového šetření za účelem zjištění stavu, využitelnosti a rozvoje sportovišt ve v městech Olomouckého kraje

Otázky z dotazníkového šetření za účelem zjištění stavu, využitelnosti a rozvoje sportovišt ve v městech Olomouckého kraje Otázky z dotazníkového šetření za účelem zjištění stavu, využitelnosti a rozvoje sportovišt ve v městech Olomouckého kraje 1. Má Vaše škola vlastní sportovní zařízení? 2. Velikost v m2 3. Jaká je vytíženost

Více

cz

cz Alfa Oční optika Jánská 11 Brno 542 231 168, 10.00% na brýlové obruby 731 463 473 Andělský dotek - masáže, Čtvrtě 5 Brno 734 338 955 http://www.andelskydotek. 20.00% celoročně na veškeré masáže Jitka Kuglerová

Více

7. Závazné ukazatele příspěvkových organizací

7. Závazné ukazatele příspěvkových organizací a) v oblasti školství ORJ - 19 v tis. Kč SOŠ a SOU strojírenské a stavební, Jeseník, Dukelská 1240 Odborné učiliště a Praktická škola, Lipová - lázně 458 SŠ gastronomie a farmářství, Jeseník, U Jatek 8

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Náměstí Republiky 292/32 Žďár nad 566 623 648 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

z

z 1.České centrum pro pedagogickou kineiologii Václavská 6 Brno 774 999 268 http://www.edu-k.7x.c 5.00% na každé další seení 10.00% na první seení 10.00% na "Cyklus 10-ti seení" A SCHOOL s.r.o. Obilní trh

Více

v.cz

v.cz Active wellness hotel U Zlaté Tučapy 102 Tučapy 739 610 847 http://www.ulaterybky.c 10.00% na ubytování a wellness mimo akční nabídku rybky Agrocentrum Ohrada Vísky Vísky 100 Vísky 605 298 420 http://www.ohrada.c

Více

Fotbal. Lední hokej. Lední hokej. Házená. Házená. Basketbal. Volejbal. Volejbal

Fotbal. Lední hokej. Lední hokej. Házená. Házená. Basketbal. Volejbal. Volejbal 5. Přímá podpora z rozpočtu Olomouckého kraje a) Přímá podpora vrcholových sportovních oddílů Poř. číslo 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Příjemce SK Olomouc Sigma MŽ Legionářská 1165/12, 771 00, Olomouc Nová Ulice

Více

CK Kudrna Žitná 1 Praha % zájezdy CK Kudrna 12.00% kulturní akce pořádané poskytovatelem

CK Kudrna Žitná 1 Praha % zájezdy CK Kudrna 12.00% kulturní akce pořádané poskytovatelem Cestování BASTIEN STUDIO Sazovická 488/8 Praha 777 786 600 http://www.richieapartmentsp 10.00% na ubytovací služby rague.eu CK Kudrna Žitná 1 Praha 777 583 762 http://www.kudrna.cz 5.00% zájezdy CK Kudrna

Více

SMĚRNICE Olomouckého kraje PRAVIDLA HODNOCENÍ ŘEDITELŮ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ZŘIZOVANÝCH OLOMOUCKÝM KRAJEM

SMĚRNICE Olomouckého kraje PRAVIDLA HODNOCENÍ ŘEDITELŮ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ZŘIZOVANÝCH OLOMOUCKÝM KRAJEM SMĚRNICE Olomouckého kraje č. 6/2015 ze dne 2. 4. 2015, kterou se mění směrnice č. 6/2014 schválená Radou Olomouckého kraje pod č. UR/49/29/2014 ze dne 29. 9. 2014 PRAVIDLA HODNOCENÍ ŘEDITELŮ PŘÍSPĚVKOVÝCH

Více

v.cz

v.cz Active wellness hotel U Zlaté Tučapy 102 Tučapy 739 610 847 http://www.ulaterybky.c 10.00% na ubytování a wellness mimo akční nabídku rybky Agrocentrum Ohrada Vísky Vísky 100 Vísky 605 298 420 http://www.ohrada.c

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Agrocentrum Ohrada Vísky Vísky 100 Vísky 605 298 420 http://www.ohrada.cz 10.00% na ubytování na 3 a více nocí Apartmens Sedlák Horní Palava 21 Blansko 602 569 600 http://www.sedlak.info 10.00%

Více

Fotbal. Házená. Házená. Basketbal. Volejbal. Volejbal

Fotbal. Házená. Házená. Basketbal. Volejbal. Volejbal 5. Přímá podpora z rozpočtu Olomouckého kraje a) Přímá podpora vrcholových sportovních oddílů Poř. číslo Příjemce Sport 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. SK Olomouc Sigma MŽ Legionářská 1165/12, 771 00, Olomouc Nová

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Apartmány Batelov Třešťská 55 Batelov % na týdenní pobyt

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Apartmány Batelov Třešťská 55 Batelov % na týdenní pobyt Cestování Apartmány Batelov Třešťská 55 Batelov 777 869 757 http://www.apartmany-batelo 25.00% na týdenní pobyt v.cz Čedok a.s. Masarykovo nám. 26/644 Jihlava 567 310 064, 567 310 789 http://www.cedok.cz

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy AKompas Štefániková 51 (vchod z ulice. Brno ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy AKompas Štefániková 51 (vchod z ulice. Brno , AKompas Štefániková 51 (vchod ulice Brno 541 236 975, 732 744 679 http://www.akompas.c 5.00% meinárodní autobusové jídenky (mimo SR), na poplatky a převod peně Western Union Šumavská 2, Brno) Allvet -

Více

6. Závazné ukazatele příspěvkových organizací

6. Závazné ukazatele příspěvkových organizací a) v oblasti školství ORJ - 19 SOŠ a SOU strojírenské a stavební, Jeseník, Dukelská 1240 Odborné učiliště a Praktická škola, Lipová - lázně 458 SŠ gastronomie a farmářství, Jeseník, U Jatek 8 50,00 1 300,00

Více

7. Závazné ukazatele příspěvkových organizací

7. Závazné ukazatele příspěvkových organizací a) v oblasti školství ORJ - 19 - průměrný SOŠ a SOU strojírenské a stavební, Jeseník, Dukelská 1240 Odborné učiliště a Praktická škola, Lipová - lázně 458 50,00 SŠ gastronomie a farmářství, Jeseník, U

Více

Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu.

Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu. Vybraní partneři: Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu. Mnoho výhodných nákupů Vám přeje Váš Team X Energie Partneři

Více

Gastronomie. AVATÁR vegetariánská restaurace. Mendlovo nám. 10 Brno vatarbrno

Gastronomie. AVATÁR vegetariánská restaurace. Mendlovo nám. 10 Brno vatarbrno Allvet - restaurace Drnovice 115 Drnovice 517 330 553, http://www.hotelallvet. 10.00% na stálý jídelní lístek mimo akční nabídky 724 334 902 AVATÁR vegetariánská restaurace Mendlovo nám. 10 Brno 728 657

Více

v.cz

v.cz Activity Park Všemina Všemina 300 Všemina 577 116 611 http://www.vsemina.c 0.00% sleva pro držitele SP - speciální balíčky - vi text Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl 724 313 719, 602 331 119 http://www.agropension.c

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Activity Park Všemina Všemina 300 Všemina 577 116 611 http://www.vsemina.c 0.00% sleva pro držitele SP - speciální balíčky - vi text Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl 724 313 719, 602 331

Více

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem 3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem 2017 2018 Srovnání (nárůst ) Organizace UZ návrůst/snížení v Kč nárůst/snížení v % sl.2 sl.3 sl.4=sl.3-sl.2

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

Sadová 881 Jeseník % na nabídku

Sadová 881 Jeseník % na nabídku Allvet - restaurace Drnovice 115 Drnovice 517 330 553, http://www.hotelallvet 10.00% na stálý jídelní lístek mimo akční nabídky 724 334 902 AVATÁR vegetariánská restaurace Mendlovo nám. 10 Brno 728 657

Více

m

m Cestování Apartmán Baník Bublava 556 Kraslice 736 533 684 http://www.krista.c 5.00% na ubytování 10.00% na ubytování (01.03.2019-31.05.2019) Apartmán Krista Bublava 589 Kraslice 736 533 684 http://www.krista.c

Více

LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013

LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013 Základní vstupenky LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013 Dospělí Studenti (6-18) VSTUPENKY Děti (3-6) Rodinná (2 + 2 studenti) 3 hodinová 01.01.-03-27. 1650.- 1150.- 500.- 4800.- 1250.- 03.28.-04-30., 09.30.-

Více

Změny v regionální železniční dopravě v Olomouckém kraji od 14. 12. 2014

Změny v regionální železniční dopravě v Olomouckém kraji od 14. 12. 2014 Změny v regionální železniční dopravě v Olomouckém kraji od 14. 12. 2014 Trať 017 Česká Třebová Dzbel - nová objednávka vlaků Dzbel Moravská Třebová v rozsahu 4 páry denně v pracovní dny a 2 páry denně

Více

m

m Cestování Apartmán Baník Bublava 556 Kraslice 736 533 684 http://www.krista.c 5.00% na ubytování Apartmán Krista Bublava 589 Kraslice 736 533 684 http://www.krista.c 5.00% na ubytování Apartmán Kristina

Více

v.cz

v.cz Active wellness hotel U Zlaté Tučapy 102 Tučapy 739 610 847 http://www.ulaterybky.c 10.00% na ubytování a wellness mimo akční nabídku rybky Agrocentrum Ohrada Vísky Vísky 100 Vísky 605 298 420 http://www.ohrada.c

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Péče o tělo a wellness

Péče o tělo a wellness Péče o tělo a wellness Abbia clinic Dvořákova 13 Brno 737 906 501 http://www.poradenstvibacho 10.00% vaterapie.c Alena Živná - přírodní produkty Aloe Vera K Sídlišti 12 Brno 774 108 649, 723 824 144, 515

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 ČTYŘDENNÍ REHABILITAČNÍ POBYT

Více

Vymezení volebních okrsků města Šumperka a umístění volebních místností pro volby do Evropského parlamentu konané ve dnech 23. a

Vymezení volebních okrsků města Šumperka a umístění volebních místností pro volby do Evropského parlamentu konané ve dnech 23. a Vymezení volebních okrsků města Šumperka a umístění volebních místností pro volby do Evropského parlamentu konané ve dnech 23. a 24. 5. 2014 1. Městský dům dětí a mládeţe Šumperk, nám. Míru 20 nám. Míru,

Více

Lázeňská péče s dialýzou

Lázeňská péče s dialýzou Lázeňská péče s dialýzou Přijeďte si odpočinout do překrásného prostředí Termálních lázní Velké Losiny a Dialýza Šumperk se postará o odborné zajištění Vaší dialyzační léčby. TErmálNí lázně Velké losiny

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 8454/2017 SpZn: V Olomouci dne 23. ledna 2017 Vyřizuje: Ing. František Krpec tel.: 585

Více

PRODANÉ NEMOVITÉ VĚCI V OBDOBÍ 2006 2014 BUDOVY, BYTOVÉ A NEBYTOVÉ JEDNOTKY S KUPNÍ CENOU OD 1.000.000,- Kč BUDOVY

PRODANÉ NEMOVITÉ VĚCI V OBDOBÍ 2006 2014 BUDOVY, BYTOVÉ A NEBYTOVÉ JEDNOTKY S KUPNÍ CENOU OD 1.000.000,- Kč BUDOVY PRODANÉ NEMOVITÉ VĚCI V OBDOBÍ 2006 2014 BUDOVY, BYTOVÉ A NEBYTOVÉ JEDNOTKY S KUPNÍ CENOU OD 1.000.000,- Kč BUDOVY ADRESA TYP NEMOVITOSTI MÍSTNÍ NÁZEV KUPNÍ CENA ROK 2006 Kateřinská 10 historický objekt

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Activity Park Všemina Všemina 300 Všemina 577 116 611 http://www.vsemina. 0.00% sleva pro držitele SP - speciální balíčky - vi text Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl 724 313 719, 602 331

Více

PROVOZNÍ DOBA platí od 1.9. do 30.6.

PROVOZNÍ DOBA platí od 1.9. do 30.6. HALA VENKOVNÍ AREÁL PROVOZNÍ DOBA platí od 1.9. do 30.6. WELLNESS CENTRUM solárium, sauna R Club, fitness, masáže Pondělí 13:00 21:00 10:00 20:00 13:00 21:00 ROZPIS SAUNY SPOLEČNÁ Úterý 10:00 21:00 10:00

Více

PROJEKTY STAVEB A INTERIÉRŮ

PROJEKTY STAVEB A INTERIÉRŮ PROJEKTY STAVEB A INTERIÉRŮ 1 Dům služeb a společenské centrum Prostějov Studie 1985, Ing.arch. M.Konvička 2 Rekonstrukce statku Gabrielov, Čechy pod Kosířem, Studie 1987, Ing.arch.J.Škopán 3 Školící a

Více

TRASA Č. 1 MULTIKÁRA

TRASA Č. 1 MULTIKÁRA TRASA Č. 1 MULTIKÁRA Velká Dlážka po obou stranách Velká Dlážka prostranství u ZŠ Kopaniny Kopaniny ZŠ Bajákova 18 MŠ Za Mlýnem nábř. Rudolfa Lukaštíka Brabansko (kolem sokolovny) most Míru oboustranně

Více

TRASA Č. 1 MULTIKÁRA

TRASA Č. 1 MULTIKÁRA TRASA Č. 1 MULTIKÁRA Velká Dlážka po obou stranách Velká Dlážka prostranství u ZŠ Kopaniny Kopaniny ZŠ Bajákova 18 MŠ Za Mlýnem nábř. Rudolfa Lukaštíka Brabansko (kolem sokolovny) most Míru oboustranně

Více

v.cz

v.cz Active wellness hotel U Zlaté Tučapy 102 Tučapy 739 610 847 http://www.ulaterybky.c 10.00% na ubytování a wellness mimo akční nabídku rybky Agrocentrum Ohrada Vísky Vísky 100 Vísky 605 298 420 http://www.ohrada.c

Více

Cestování % na kuželky. Penzion muzeum Lesná Lesná 13 Lesná ,

Cestování % na kuželky. Penzion muzeum Lesná Lesná 13 Lesná , Cestování Hotel Happy Star s.r.o. Hnanice 111 Znojmo 515 210 300 http://www.hotelhappystar.cz 25.00% celoročně, kromě TOP-termínů Hotel Kárník Železářská 25 Znojmo 515 226 826 http://www.hotelkarnik.cz

Více

Zimní stadion Ostrov

Zimní stadion Ostrov Zimní stadion Ostrov Tréninkové pobyty a soustředění v Ostrově Vážení manažeři sportovních klubů, sportovci a obchodní přátelé, Rádi bychom Vám představili možnosti Zimního stadionu v Ostrově u Karlových

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák*** Železná Ruda - Špičák Lokalita OREA Wellness Hotel Horizont *** a OREA Hotel Špičák *** se nacházejí na jižním svahu

Více

Centralizace ekonomických a výkonových dat návrh účtového rozvrhu na rok 2015

Centralizace ekonomických a výkonových dat návrh účtového rozvrhu na rok 2015 Centralizace ekonomických a výkonových dat návrh účtového rozvrhu na rok 2015 Program: 1.Přivítání a informace ředitele KÚOK 2.Představení členů pracovní skupiny 3.Informace o činnosti pracovní skupiny

Více

a) Organizace v oblasti školství Správce: vedoucí odboru (sekretariátu) Mgr. Miroslav Gajdůšek

a) Organizace v oblasti školství Správce: vedoucí odboru (sekretariátu) Mgr. Miroslav Gajdůšek a) Organizace v oblasti školství Správce: vedoucí odboru (sekretariátu) Mgr. Miroslav Gajdůšek Rekapitulace hospodaření /hospodářský výsledek/ - okres Olomouc ORG Název školy Adresa Náklady Výnosy Daň

Více

Město Uherské Hradiště přehled přidělených ulic Legenda značek St Smrtka František

Město Uherské Hradiště přehled přidělených ulic Legenda značek St Smrtka František poř. název ulice katastrální území pracovník 1 1. máje Mařatice Bu 2 28. října Bu 3 28. října Sady Do 4 Bedřicha Buchlovana Mařatice Do 5 Boženy Němcové Do 6 Derflanská Mařatice Do 7 Dlouhá St 8 Dolní

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2017 31. 12. 2017) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na týden (7 nocí) dle předpisu lékaře výstupní lékařská

Více

5.Finanční hospodaření příspěvkových organizací Olomouckého kraje - přecházející k

5.Finanční hospodaření příspěvkových organizací Olomouckého kraje - přecházející k 5.Finanční hospodaření příspěvkových organizací Olomouckého kraje - přecházející k 1.1.2003 a) Organizace v oblasti sociálních služeb b) Organizace v oblasti kultury c) Organizace v oblasti zdravotnictví

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

HARRACHOV TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ

HARRACHOV TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ HARRACHOV ZAJÍMAVÁ MÍSTA V HARRACHOVĚ INTERESSANTE MÖGLICHKEITEN IN HARRACHOV HARRACHOV INTERESTING PLACES CIEKAWE MIEJSCA W HARRACHOVIE INTERESSANTE PLAATSEN IN HARRACHOV TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN

Více

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE 1. Nabídka konferenčních a gastro prostor Pro potřeby Vašich školení Vám nabízíme využití všech typů salonků

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality Le t n í Ak č n í Ce n y Je d n o r á z o v ý c h Vs t u p ů vstup do Relaxačního a Regeneračního Centra zahrnuje neomezené využití bazénu, vířivky, solné jeskyně, klimatizovaného fitness a saunového

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2018 31. 12. 2018) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na 7 nocí dle předpisu lékaře (na 6 nocí 20 procedur)

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více