Primare BD32 MKII. Podrobnosti Autor: Daniel Březina Kategorie: Přehrávače 6. září Kč Přehrávače Tip redakce Primare

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Primare BD32 MKII. Podrobnosti Autor: Daniel Březina Kategorie: Přehrávače 6. září Kč Přehrávače Tip redakce Primare"

Transkript

1 Primare BD32 MKII Podrobnosti Autor: Daniel Březina Kategorie: Přehrávače 6. září Kč Přehrávače Tip redakce Primare Blu-ray přehrávačů nejvyšší kategorie je jako šafránu - hlavním důvodem je to, že skvělý obraz z tohoto formátu dostanete povětšinou už u velmi dostupných modelů doslova za pár tisíc a konzumentů, kteří by si chtěli připlatit za špičkový zvuk je u univerzálních přehrávačů poměrně málo, neb většina se spokojí se špičkovým CD přehrávačem, streamerem či podobnými zařízeními

2 často právě v kombinaci s levným Blu-ray přehrávačem. Pokud už někdo pak chce přístroj skutečně talentovaný v přehrávání audio i video obsahu, často sáhne třeba po modelech OPPO či univerzálních přehrávačích Marantz. A někteří vyvolení pak třeba po lahůdkách typu Goldmund. V kategorii "někde mezi" je pak dosti prázdno a jedním z minima existujících modelů tu je BD32 druhé generace od severských Primare. Jak je u Primare dobrým zvykem, i BD32 MKII se ukrývá za tlustým čelním hliníkovým panelem v šasi minimalisticky a čistě načrtnutém přesně podle nejlepších skandinávských zvyků. Symetricky působící přední strana zjemňuje přísné křivky zaoblenými rohy, ať už u dvířek lehce excentricky uložené mechaniky, u černé "zastřešující" plochy s tlačítky a jednoduchým displejem, nebo koneckonců i u čelního panelu jako takového. Z tlačítek jsou tu jen ta nejnutnější pro sepnutí a udávání základních pokynů, dvouřádkový displej se dobře čte, ale omezuje se také jen na ty nejnezbytnější informace. Celý přehrávač pak stojí na trojici skutečně hodně robustních a vysokých nožek, které jsou při pohledu zepředu také jednou z dominant. Vzadu je pak požehnaná konektivita, bez větších problémů pokrývající potřeby i náročnějšího milovníka domácího kina. Napájecí zásuvka je vybavená kolébkovým vypínačem, je tu množství průduchů odvádějících teplo z vnitřku přístroje, hlavní je ale všestranné portfolio konektorů. Výstupní signál můžete posílat na dvojici HDMI konektorů standardu 1.4a (takže není problém zapojit k televizi i projektor), jeden HDMI konektor slouží i pro vstup, to pokud byste chtěli obraz z jiného zdroje "prohnat" zpracovatelským ustrojím BD32 MKII.

3 Zaměření firmy na kvalitní zvuk dokresluje dvoukanálový audio výstup v podobě XLR i RCA konektorů, vedle nich ale najdete plnohodnotné 7.1 analogové výstupy v podobě cinchů. Pokud chcete, lze audio signál vyvést také digitálně přes optický i koaxiální konektor, bohužel tu ale není žádný vstup, takže BD32 MKII neposlouží jako převodník. Sadu konektorů doplňuje LAN port a dvojice USB konektorů - ty jsou určeny k připojení Wi-Fi modulu nebo datových pamětí. Integraci do chytrých řídících systémů zajišťuje rozhraní RS232. Vnitřnosti Primare BD32 MKII zajišťují v prvé řadě podporu rozlišení 4K včetně upscalingu pro starší obsah. Obvodové řešení pro zpracování zvuku je dle slov výrobce plně symetrické. Ve dvoukanálovém režimu používá čip Crystal DSD CS4398, na který navazuje výstupní část s operačními zesilovači OPA2134, polypropylenovými kondenzátory a odpory MELF. Nesymetrický výstup využívá jediného MOSFET tranzistoru. Obvody pro zpracování SACD / DSD signálu pak mají vlastní soustavu filtrů řízených relátky. V multikanálovém režimu je použit převodník na bázi vícekanálového Crystal DSD CS4382A, jinak je složení součástek identické s dvoukanálovou sekcí. Krom klasických PCM a DSD signálů je zabudovaná podpora "kino" kodeků DTS Master Audio, Dolby True HD a všech starších verzí.

4 V obrazové části vládne procesor Marvell Qdeo Kyoto G2 s podporou upscalingu na 4K a s mnoha možnostmi úpravy zpracovávaného materiálu. Samozřejmostí je možnost konverze poměru stran, podpora 3D a mnoho dalšího. Samotná tabulka podporovaných audio formátů (z USB pamětí i po síti) dosahuje solidní délky dvou listů A4, sahá ale od MP3 po FLAC, ALAC a WAV (až ) spolu s DSD64 soubory. Mechanika pak spolkne CD, SACD, DVD, Blu-ray a tedy vlastně vše, co se dá do šuplíku vložit a roztočit.

5 10 kg vážící přístroj zabere dost prostoru - 43 cm na šířku, 37,5 cm do hloubky a 10,6 cm na výšku. Fantastický je pak šum položený na úrovni -138 dbv (resp dbv u DSD) a celkové harmonické zkreslení na hranici 0,0015% pro PCM a 0,0055% pro DSD. Primare BD32 MKII jsme poslouchali zejména v kombinaci s Naim Nait XS + Naim FlatCap XS, ale také s Cambridge CXA80 nebo Quad Artera Play / Artera Stereo či Marantz PM-14S1 Special Edition. Porovnávalo se s OPPO BDP-105D, Cambridge CXC, Marantz SA-14S1 Special Edition nebo Pioneer BDP-LX71 a ASUS Xonar Essence One MUSES MKII. Poslouchalo se přes Harbeth Monitor 30, Xavian Perla a Cabasse Murano. Propojeno bylo kabely ZenSati Authentica, TelluriumQ Silver a Black nebo KrautWire Lifetime sérií, ale krátce i průřezem katalogem kabelů Ansuz.

6 Nejprve snad pár slov o obrazových kvalitách přehrávače - vlastně jim není co vytknout. Obraz je ostrý, nekřiklavě a přirozeně barevný a má víc než dostatečnou dynamiku, abyste si naplno užili i opravdu špičkové zprodukované blu-ray disky. Navíc máte možnost toho spoustu nastavit, takže obrazu vlastně není co vytýkat. Co je ale zajímavé, to jsou kvality analogového zvukového výstupu, které - můžeme-li přeskočit překvapení - řadí BD32 na roveň už skutečně špičkovým čistě zvukovým přehrávačům. Doslova nás nadchl hlavně bas, což je mim jiné i důležitá vlastnost pro reprodukci filmů - ale i z audiofilského pohledu Primare umí basy skvostně. V Hadenově "Spiritual" ("Beyond the Missouri Sky" 1997 Verve ) byla linka kontrabasu prostě skvostná, pevná, kulatá, měla působivou, ale nepřehnanou váhu a byla krásně pružná, pulsující a skvěle, skvěle konturovaná. Cítili jsme i vibrace mohutného korpusu nástroje, kterak pronikají ve své dřevěné vřelosti do reprodukovaného zvuku. Objem basů byl realistický, nechybějící, ale ani nesnažící se o efektní přebytek. Tóny byly od sebe zřetelně odlišené, stejně jako bylo snadné poznat jednotlivé polohy; v basech prostě BD32 umí.

7 Trochu seversky strožejší a na čistotu sázející pak bylo střední pásmo v Jonesově "This is the woman" ("Moving through taboos" 2003 Universal VJ 356N). Líbila se nám čistota, přirozenost a transparentnost, byť bylo podání lehoulince neosobní, nedávající vám zapomenout, že přes všechnu preciznost a věrnost je to pořád reprodukce. Pro milovníky organizovanosti a detailnosti to ale budou pravé hody - hlas se vinul skladbou s lehkostí, s nádherným rozlišením a vynikající kontrolou, bylo slyšet jeden každý nádech a nuance práce s vokálem, přitom všem však hlas nepůsobí nějak na efekt vypíchnutý, naopak je naprosto přirozenou součástí celku. Opět čisté a věcné, byť zároveň velice znělé byly výšky - činely v "Like Minds" Garyho Burtona ("Like Minds" 2003 Concord SACD ) vystoupily poměrně dost kupředu, ač se většinou schovávají trochu vzadu, jejich kresba byla vynikající a i když snad mohly mít trochu zemitější, hutnější a méně éterické podání, bylo možné slyšet už vynikající, dlouhý a neochvějně řízený dozvuk, který se neztrácel ani mezi výrazně hlasitějšími tóny a byl velmi plynulý. Naopak často velmi důrazný vibrafon tu měl spíše adekvátní prostor, jeho až nacinkaná znělost byla trochu zkrocená, takže nepůsobil tak dominantně, což ale ve finále lépe sedělo k celkově klidnému, byť jasnému projevu.

8 Primare BD32 má rozhodně nadprůměrné dynamické schopnosti - smyčce v "La Stravaganza Concerto op. 4 no. 3" od Vivaldiho ("Crystal Cable Arabesque" 2009 Crystal Cable CC200901) byly už úžasně živé, bohaté a měly zátah už od nejnižších frekvencí. Přehrávač vás už zavede i do hájemství mikrodynamiky a přesvědčivě drží kontrolu jak tam, tak na makrodynamické úrovni. Reprodukce probíhá energicky, zvuk umí šťouchnout a být důrazný, přestože je patrný také celkový nadhled - je to prostě už dospělý, samozřejmý zvuk. To platí i pro rozlišení, kdy ve "What a wonderful world" Katie Melua a Evy Cassidy ("Collection" 2008 Dramatico DRAMCD0040) cítíte velmi solidní práci přístroje s nuancemi, cítíte spoustu vzduchu a nádherně plastické podání vokálů i nástrojů. Dokonce vnímáte i jemné odrazy v pozadí, všechna ta jemná vrznutí a lehoučké nádechy či dokonce tu a tam zašustění papíru tam jsou a dotváří autenticitu reprodukce. Přehrávač už také výtečně separuje jednotlivé hudební linky a prezentuje informace nepodlézavě, uvolněně a přesto skvostně přehledně.

9 Na to jen logicky navazuje i dobré podání prostoru, třeba orchestr České filharmonie v Mahlerově "6. symfonii" (2006 Octavia Records OVCL-00259) byl výtečně přehledný nejen v pravolevém směru, ale také už se objevil pocit rozestavení hráčů v předozadním směru, stejně jako celá scéna se svým vzduchem se zdála zasahovat i před, za, nad, pod a po stranách orchestru a bylo to celé příjemně uvolněné, prostě už v úrovni, kdy je to nenáročné poslouchat i udržet si přehled o dění. Zejména díky pevnému basu působila reprodukce "Africa" od Toto ("Blu-spec CD - Feel the difference" 2009 SONY Music Japan SICP ) výborně rytmickým dojmem, šlapala a byla nabitá energií, ani na vteřinku nepůsobila nudně. Je pravda, že trochu strohý, čistý a severský přednes není vysloveně muzikální, ale přesto se do poslechu nemusíte nutit. Dá vám také pocítit, že výšky zrovna na téhle nahrávce nejsou nic moc, že mají tendenci hrát trochu ostře a být trochu moc dominantní - zároveň je ale přehrávač dostatečně tolerantní, aby tento charakter nezdůraznil a neotrávil vás tak během deseti vteřin. Primare BD32 je vynikající univerzální přehrávač. Má skvělou stavbu, solidní výbavu a nebýt občas trochu laxnějších reakcí, byl by bez poskvrnky i z hlediska uživatelského komfortu. Obrazu vlastně nic vytknout nejde, byť nevyniká třeba nad OPPO BDP-105D a jiné, víceméně polovinu stojící přehrávače. Zvuk je pak ale excelentní a výtečný a skvělý, jedno jak to chcete pojmenovat. Je takový seversky spořádaný, čistý, jistý, organizovaný a maličko věcný, ale zejména basová složka je příkladná, pevná, pružná a úderná jako rána dobře naolejovanou gumou od praku. Celý zvuk je nevtíravý, ale zároveň komplexní a dost dospělý na to, abyste s klidným svědomím mohli BD32 mít i jako hlavní přehrávač pro již dosti kritický a soustředěný poslech bez pocitu rozčarování. Otázkou ale zůstává cena, která je přeci jenom o dost vyšší, než u podobně laděných přístrojů a i když BD32 asi skutečně je nejlepším univerzálem, který jsme měli možnost slyšet, ten obří rozdíl několika desítek tisíc oproti konkurentům je možná až příliš sebevědomě velký... Kč ,-

10 View the embedded image gallery online at: KLADY + solidní výbava + super obraz + muzikální, pevný a bohatý přednes + dynamika a důraz + konkrétnost a kontrola basu ZÁPORY - cena už je oproti konkurentům dost vysoká - místy nereaguje tak svižně jako třeba OPPO PRODÁVÁ: Voice

autor: Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 23.04.2016

autor: Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 23.04.2016 autor: Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 23.04.2016 O dánských Gato Audio už byla na webu Hi-Fi Voice několikerá zmínka, naposledy o designovém integrovaném zesilovači AMP-150, který však není jen vizuálním

Více

Sony Hi-Res audio. AVITSmart elektronika pro náročné

Sony Hi-Res audio. AVITSmart elektronika pro náročné Pokročilé zpracování a precizní provedení umožňují špičkový poslech hudby. Užijte si díky zvuku s vysokým rozlišením ty nejjemnější zvukové nuance zvukové kvality. Vášeň pro hudbu prostupuje všemi prvky

Více

Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 19 December 2015

Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 19 December 2015 Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 19 December 2015 Firma Gato Audio není na trhu úplně dlouho, ale za těch pár let své existence se tito Dánové z Kodaně stihli etablovat jako výrobci velmi designově orientovaných

Více

ŘADA DELTA. AV předzesilovač - procesor CLASSÉ SSP-800

ŘADA DELTA. AV předzesilovač - procesor CLASSÉ SSP-800 Firmu Classé založil na počátku osmdesátých let minulého století Mike Viglas. V podstatě jej k tomu vedla nespokojenost s kvalitou přístrojů které byly tehdy na trhu nabízeny. Proto nabídl těm kdo mají

Více

Audiovector SR-3 Signature

Audiovector SR-3 Signature Audiovector SR-3 Signature Podrobnosti Autor: Daniel Březina Kategorie: Reprosoustavy podlahové 21. červenec 2016 100-200 000 Kč Reprosoustavy podlahové Audiovector Dánský Audiovector možná není tak nápadnou

Více

DNP-F109 (10 490 Kč ) Síťový přehrávač s Ethernetovým a WiFi připojením

DNP-F109 (10 490 Kč ) Síťový přehrávač s Ethernetovým a WiFi připojením DENON F-109 Úspěšný minisystém F-107 složený ze samostatných komponentů má nyní svého nástupce řadu F-109. Novinkou je využití takzvaného plně digitálního konceptu, kdy jsou D/A převodníky umístěny v receiveru.

Více

AV Receiver RX-V kanálový AV receiver kompatibilní s funkcí Bluetooth, s plně diskrétní konfigurací a s převodníky DAC vysoké kvality.

AV Receiver RX-V kanálový AV receiver kompatibilní s funkcí Bluetooth, s plně diskrétní konfigurací a s převodníky DAC vysoké kvality. 5.1kanálový AV receiver kompatibilní s funkcí Bluetooth, s plně diskrétní konfigurací a s převodníky DAC vysoké kvality. Prostorový zvuk jako v kině. Zažívejte kouzlo filmů v kině s realistickým prostorovým

Více

Obsah. 1. Popis produktu. 2. Nejdůležitější vlastnosti produktu a obsah balení Nejdůležitější vlastnosti produktu Specifikace Obsah balení

Obsah. 1. Popis produktu. 2. Nejdůležitější vlastnosti produktu a obsah balení Nejdůležitější vlastnosti produktu Specifikace Obsah balení Obsah 1. Popis produktu 2. Nejdůležitější vlastnosti produktu a obsah balení Nejdůležitější vlastnosti produktu Specifikace Obsah balení 3. Popis jednotlivých součástí Popis předního panelu Popis zadního

Více

Blu-ray a síťový audiofilský přehrávač OPPO BDP-105EU

Blu-ray a síťový audiofilský přehrávač OPPO BDP-105EU Blu-ray a síťový audiofilský přehrávač OPPO BDP-105EU Popis OPPO BDP-105EU je navržen tak, aby uspokojil ty nejnáročnější požadavky na kvalitu analogových audio výstupů. BDP-105EU obsahuje zcela nové audio

Více

Výkonný prostorový zvuk z kompaktních reproduktorů

Výkonný prostorový zvuk z kompaktních reproduktorů Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Philips Domácí kino 5.1 s přehráváním DVD DVD HTD3510/12 Výkonný prostorový zvuk z kompaktních reproduktorů Zvuk domácího kina Systém domácího kina Philips

Více

DENON 100leté výročí Letos v říjnu je tomu již 100 let od doby, kdy se začala psát historie firmy stojící za značkou DENON. Americký obchodník pan Frederick Whitney Horn tehdy v Japonské Jokohamě založil

Více

Harman Kardon BDT 30

Harman Kardon BDT 30 16.10.2013 Harman Kardon BDT 30 Blu ray. Aktuálně nejlepší a nejslibnější nosič obrazových dat na trhu, který jako jeden z mála má rozumný výhled setrvat na něm ještě v horizontu roků bez výraznějších

Více

ADL Stratos. Podrobnosti Autor: Daniel Březina 7. únor 2017

ADL Stratos. Podrobnosti Autor: Daniel Březina 7. únor 2017 ADL Stratos Podrobnosti Autor: Daniel Březina 7. únor 2017 Japonskou značku ADL patrně mnoho čtenářů znát nebude. Jde o zkratku Alpha Design Labs, což je značka, kterou před časem spustil jako jakousi

Více

Moderní multimediální elektronika (U3V)

Moderní multimediální elektronika (U3V) Moderní multimediální elektronika (U3V) Prezentace č. 11 Domácí kino a moderní zobrazovací jednotky Ing. Tomáš Kratochvíl, Ph.D. Ústav radioelektroniky, FEKT VUT v Brně Program prezentace Zobrazovací jednotky

Více

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 NA2750 Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 Dotykový displej 6,8 USB konektor Vstup pro SD kartu Vstup pro externí zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Ukázka základního ovládání Demo...

Více

Stereofonní integrované zesilovače. Síťový audio přehrávač. SACD přehrávače. Gramofon. 2 v 1 integrovaný zesilovač s DSD převodníkem.

Stereofonní integrované zesilovače. Síťový audio přehrávač. SACD přehrávače. Gramofon. 2 v 1 integrovaný zesilovač s DSD převodníkem. Maloobchodní ceník Marantz - červen 2016 Stereofonní integrované zesilovače PM 11S3 B 4951035049136 G 4951035049129 Stereofonní integrovaný zesilovač, 2 x 100W/8Ω RMS,Vstupy: 1x RCA Phono MM/MC, 1x XLR,

Více

Epson pro domácí kino. Epson pro domácí kino. Projektory. Revoluce ve velkých promítacích plochách

Epson pro domácí kino. Epson pro domácí kino. Projektory. Revoluce ve velkých promítacích plochách Projektory Epson pro domácí kino Projektory Epson pro domácí kino Revoluce ve velkých promítacích plochách Záruka kvality Užijte si bezprostřední audiovizuální zábavu s velmi snadno ovladatelnými projektory

Více

Inspiron Pohledy. Technické údaje

Inspiron Pohledy. Technické údaje Inspiron 3650 Copyright 2015 Dell Inc. Všechna práva vyhrazena. Tento produkt je chráněn americkými a mezinárodními autorskými právy a dalšími zákony o duševním vlastnictví. Dell a logo Dell jsou ochranné

Více

už může posluchač sledovat i průběh tónu, jeho nepatrná chvění i utichání, rozlišení je opravdu velmi slušné.

už může posluchač sledovat i průběh tónu, jeho nepatrná chvění i utichání, rozlišení je opravdu velmi slušné. Xavian Stella Latinské slovo "stella" znamená hvězda. V katalogu tradičního českého výrobce reprosoustav Xavian pak je za hvězdu momentálně nejvyšší model série Natura, sloupek pojmenovaný právě Stella.

Více

Full High-Definition Projektor pro domácí kino PT-AE3000

Full High-Definition Projektor pro domácí kino PT-AE3000 Full High-Definition Projektor pro domácí kino Parametry Označení Zobrazovač 0.74" LCD panely (D7) (formát 16:9) Rozlišení 1920 x 1080 (nativní) Světelný výkon 1.600 ANSI lumen (High Power mode) Kontrast

Více

Notebook Qosmio: Uslyšíte rozdíl

Notebook Qosmio: Uslyšíte rozdíl Notebook Qosmio: Uslyšíte rozdíl PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TM TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio dokonalý zvukový RECORDER zážitek VIRTUAL SURROUND Společnost Toshiba uvedla na trh notebook Qosmio, mobilní

Více

AV RECEIVER YAMAHA RX-A1050

AV RECEIVER YAMAHA RX-A1050 AV RECEIVER YAMAHA RX-A1050 Kód: Výrobce: Záruční doba: P02043 YAMAHA 24 měsíců 7.2, 7x165W/kanál, Bi-amping, HDMI (8x vstup, 2x výstup) HDCP 2.2, Zone B, 4K 50/60p upscaling, Dolby Atmos, DTS:X, DAC převodník

Více

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4 Návod k použití 10006320 Vážený zákazníku, v první řadě Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození,

Více

BEZDRÁTOVÝ MODULÁRNÍ AUDIO VIDEO SYSTÉM

BEZDRÁTOVÝ MODULÁRNÍ AUDIO VIDEO SYSTÉM BEZDRÁTOVÝ MODULÁRNÍ AUDIO VIDEO SYSTÉM MODULARITA Jednoduchý způsob, jak přinést hudební a filmovou produkci, v HiFi kvalitě, do celé domácnosti. Kombinací různých komponentů, můžete vytvořit vše, od

Více

autor: Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 07.03.2016

autor: Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 07.03.2016 autor: Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 07.03.2016 Firma Gato Audio z dánského městečka Herlev, ležícího pár kilometrů západně od Kodaně, staví na tradici jednoduchého, funkčního severského designu, který

Více

Autorádia s CD/MP3. CDXGT240.EUR 2075 2490 4905524604498 cenově dostupný model s MP3, SSIR-EXA ABC tuner, 30

Autorádia s CD/MP3. CDXGT240.EUR 2075 2490 4905524604498 cenově dostupný model s MP3, SSIR-EXA ABC tuner, 30 Autorádia s CD/MP3 CDXGT240.EUR 2075 2490 4905524604498 cenově dostupný model s MP3, SSIR-EXA ABC tuner, 30 předvoleb, BTM, RDS.EON, výkon 4 x 45 W, S-MOSFET výstupní stupeň, 24 bit převodník, CD-R/RW

Více

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 139 cm.

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 139 cm. 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Úhlopříčka obrazovky (metrická)

Více

Harmonické zkreslení. Signál/Šum. Separace kanálů. Dynamický rozsah Výstupy. Vyvážení kanálů. Výstupní impedance. Zdroj napájení

Harmonické zkreslení. Signál/Šum. Separace kanálů. Dynamický rozsah Výstupy. Vyvážení kanálů. Výstupní impedance. Zdroj napájení Ceník září 2018 Reference Série ReD Reference MKIII cd Transport cena 620 000 Kč Harmonické zkreslení Signál/Šum Dynamický rozsah Výstupy Vyvážení kanálů Maximální výstupní napětí Zdroj napájení < 107dB

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

Harman Kardon AVR 161

Harman Kardon AVR 161 10.2.2014 Harman Kardon AVR 161 Audiovizuální receivery v druhé dekádě jedenadvacátého století nabízí úchvatné možnosti reprodukce videa i zvuku nikdy nebylo snazší a finančně dostupnější přenést filmový

Více

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3&QUOT; FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3&QUOT; FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE 13.02.17 7:05:40 NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3&QUOT; FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE Cena celkem: 19 239 Kč (bez DPH: 15 900 Kč) Běžná cena: 21 162

Více

{youtube}szwrkpnbe4k{/youtube} Kč 5 700,- --- --- --- --- --- KLADY. + dynamika projevu. + pevný, monitorově kompaktní zvuk

{youtube}szwrkpnbe4k{/youtube} Kč 5 700,- --- --- --- --- --- KLADY. + dynamika projevu. + pevný, monitorově kompaktní zvuk Koss PRO4AAAT Požádáte-li běžného českého smrtelníka o jmenování neznámějšího výrobce sluchátek, velmi pravděpodobně bude nejčastěji padajícím názvem právě americký Koss. Snad je to díky více než padesátileté

Více

Maloobchodní ceník. VOICE Spółka z o.o. ul. Mostowa 4, Cieszyn

Maloobchodní ceník. VOICE Spółka z o.o. ul. Mostowa 4, Cieszyn ul. Mostowa 4, 43-400 Cieszyn www.voice-audio.cz Maloobchodní ceník 07.2018 ŘADA K3 Barevné provedení Anthracite Charcoal Opium K3 INTEGROVANÝ ZESILOVAČ 43 790 Kč Díky elegantnímu designu a přítomnosti

Více

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 123 cm.

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 123 cm. 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Úhlopříčka obrazovky (metrická)

Více

Funkce Smart TV. Zpracování. Zvuk. Možnosti připojení. Google Play Music* Vyhledávání Google YouTube. Kapacita paměti. MultiRoom Client a Server

Funkce Smart TV. Zpracování. Zvuk. Možnosti připojení. Google Play Music* Vyhledávání Google YouTube. Kapacita paměti. MultiRoom Client a Server 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

Vícekanálový AV receiver. Začínáme Vítá vás Průvodce rychlým nastavením.

Vícekanálový AV receiver. Začínáme Vítá vás Průvodce rychlým nastavením. Vícekanálový AV receiver STR-DN1030 Začínáme Vítá vás Průvodce rychlým nastavením. 1 Instalace reproduktorů 2 Připojení TV a dalších zařízení 3 Další zapojení 4 Výběr reproduktorů a optimalizace zvuku

Více

Maloobchodní ceník Luxman

Maloobchodní ceník Luxman Maloobchodní ceník Luxman Červen 2015 INTEGROVANÉ ZESILOVAČE L-590AX 215 870 Kč Trvalý výstupní výkon čistá třída A: Více než 30 W + 30 W (8 Ω), více než 60 W + 60 W (4 Ω) L-507uX 165 500 Kč Trvalý výstupní

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 2 strany Displej LED Full HD Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

Stakohome Network s.r.o., tel.: +420 226 517 522, +420 776 780 373, stakohome@stakohome.cz www.inteligentni-byt.cz, www.stakohome.

Stakohome Network s.r.o., tel.: +420 226 517 522, +420 776 780 373, stakohome@stakohome.cz www.inteligentni-byt.cz, www.stakohome. LR4G 6 PRVKŮ SYSTÉM 2 PANELŮ LR3G TŘÍPASMOVÝ PANEL LR8G DVOUPÁSMOVÝ PANEL Jako vlajková loď řady reproduktorů Stealth Acoustics je LR4g prvním neviditelným reproduktorem, který se začleňuje do designu

Více

Ceník platný od STRANA 8 STRANA 2

Ceník platný od STRANA 8 STRANA 2 NORMA audio elektronika www.normaudio.com Ceník platný od 5.1.2016 STRANA 8 XAVIAN ELECTRONICS s.r.o., Za Mlýnem 114, 253 01 Hostivice Praha západ PŘEDZESILOVAČE REVO SC SERIES REVO SC-2 LN referenční

Více

Čelní jednotka USB 1-wire s přehrávačem disků CD kompatibilním s formáty mp3/wma/aac

Čelní jednotka USB 1-wire s přehrávačem disků CD kompatibilním s formáty mp3/wma/aac Čelní jednotka USB 1-wire s přehrávačem disků CD kompatibilním s formáty mp3/wma/aac Charakteristika Zadní převodník USB 1-wire pro připojení k přehrávači WALKMAN, zařízení ipod, iphone a jiným kompatibilním

Více

SAMSUNG E1170. Stránka 1 z 6

SAMSUNG E1170. Stránka 1 z 6 Stránka 1 z 6 SAMSUNG E1170 Cena : 416,- Kč bez DPH 499,- Kč s DPH Jednoduchý mobilní telefon vhodný pro nenáročné uživatele, seniory apod. Nabízí všechny základní funkce mobilní komunikace, imituje elegantní

Více

DacMagic... první dostupná možnost, jak digitální hudbě vdechnout život.

DacMagic... první dostupná možnost, jak digitální hudbě vdechnout život. DacMagic... první dostupná možnost, jak digitální hudbě vdechnout život. Your music + our passion Vychutnejte si digitální hudbu jako dosud ještě nikdy Díky různým jednoduchým způsobům připojení, jako

Více

Architektura počítačů. Zvukové karty

Architektura počítačů. Zvukové karty Architektura počítačů Zvukové karty Zvuková karta Zařízení které slouží k počítačovému zpracování zvuku. Vstupy a výstupy zvukové karty: Analogový výstup pro stereo signál (sluchátka, přední reproduktory)

Více

DAC. DVD Přehrávač. Avarice - 2 - S/PDIF in. S/PDIF out

DAC. DVD Přehrávač. Avarice - 2 - S/PDIF in. S/PDIF out AVARICE Uživatelská příručka Úvod Avarice je zařízení určeno primárně pro majitele DA převodníků, digitálních zesilovačů, digitálních výhybek a dalších přístrojů, ve kterých dochází k digitálně analogové

Více

Vícekanálový AV receiver. Začínáme Ahoj, toto je váš Průvodce rychlým nastavením

Vícekanálový AV receiver. Začínáme Ahoj, toto je váš Průvodce rychlým nastavením Vícekanálový AV receiver STR-DN1020 Začínáme Ahoj, toto je váš Průvodce rychlým nastavením 1 Nastavení reproduktorů 2 Připojení TV a dalších zařízení 3 Další zapojení 4 Výběr reproduktorů a optimalizace

Více

Blu-ray a síťový přehrávač OPPO BDP-103D-EU

Blu-ray a síťový přehrávač OPPO BDP-103D-EU Blu-ray a síťový přehrávač OPPO BDP-103D-EU Popis Darbee edice. Univerzální 3D Blu-ray přehrávač DVD multiregion, verze pro Evropu, upscaling do 4K, převod z 2D do 3D Jaký je rozdíl mezi přehrávači BDP-103EU

Více

YAMAHA R-N602. Copyright Hotline:

YAMAHA R-N602. Copyright   Hotline: YAMAHA R-N602 Kód: Výrobce: Záruční doba: P02066 YAMAHA 24 měsíců Užijte si stereoposlech z jakéhokoli digitálního nebo analogového zdroje audiosignálu. Tento nový stereofonní přijímač je vybavený LAN

Více

Dell Inspiron 580: Kompletní technické údaje

Dell Inspiron 580: Kompletní technické údaje Dell Inspiron 580: Kompletní technické údaje Tento dokument obsahuje informace, které můžete potřebovat při instalaci a nastavení, aktualizaci ovladačů a upgradu počítače. POZNÁMKA: Nabízené možnosti se

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

VINCENT - HIGH END KOMPONENTY

VINCENT - HIGH END KOMPONENTY TUNERY STU 1 Hybridní tuner, 30 předvoleb, AM,FM, RDS, Kovové Dálkové ovládání 17 990 Kč STU 2 Hybridní tuner, 30 předvoleb, AM,FM, RDS, Kovové Dálkové ovládání 19 990 Kč STU 3 Tranzistorový tuner, 30

Více

Obchodní ceník ČERVEN 2015

Obchodní ceník ČERVEN 2015 ČERVEN 2015 Obchodní ceník ČERVEN 2015 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10 Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz Michal Tůma, tel: 724 368 355 ADDON Active

Více

Nová éra a ještě vyšší kvalita

Nová éra a ještě vyšší kvalita Kvalita JVC Multimediální systémy Nová éra a ještě vyšší kvalita Vstupte do zcela nové dimenze domácí zábavy. Co je Sophisti? Sophisti je jméno pro do detailu vypracovaný multimediální systém společnosti

Více

Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018

Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018 Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018 01 Notebook: Procesor: Intel Core i3-6006u (3M Cache, 2.0 GHz) Paměť: 4GB DDR4 Operační systém: Předinstalovaný operační systém Win 10 Pro (64bit

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm. Úhlopříčka obrazovky (palce)

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm. Úhlopříčka obrazovky (palce) 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Smart TV Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm Interakce s uživatelem Interaktivní televize Program

Více

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky Funkce: Čte a přehrává soubory ve formátu MP3/WMA z karty SD/MMC a USB flash disku LCD displej zobrazuje informace o audio souboru a frekvenci Funkce LINE-IN (Linkový vstup) umožňuje poslech hudby z externího

Více

Technické údaje. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Interakce s uživatelem. MultiRoom Client

Technické údaje. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Interakce s uživatelem. MultiRoom Client 1 Televize Technické údaje Obraz/displej Funkce Smart TV Displej Úhlopříčka obrazovky (metrická) 4K Ultra HD LED 139 cm Interakce s uživatelem MultiRoom Client SimplyShare CertiỼ kace Wi-Fi Miracast CertiỼ

Více

Elektrostatická sluchátka. Ceník Změna cen vyhrazena

Elektrostatická sluchátka. Ceník Změna cen vyhrazena Elektrostatická sluchátka Ceník 3-2019 Změna cen vyhrazena ALTEI spol. s r.o., U háje 29, 147 00 Praha 4, Česká republika Tel.: (+420) 222 721 501; (+420) 222 728 335; e-mail: info@altei.cz IČO 25637274,

Více

pažích. Tu a tam nedokonale vyzpívaná sykavka ale není ničím zatajená ani zahlazená, tyto Xaviany si servítky neberou.

pažích. Tu a tam nedokonale vyzpívaná sykavka ale není ničím zatajená ani zahlazená, tyto Xaviany si servítky neberou. Xavian Virtuosa Jak začít popisovat něco nečekaného a výjimečného? Jak přetavit emoce a dojmy do přesně těch správných slov? V případě těchto reprosoustav to patrně nejde jinak než odkazem na jejich název,

Více

Testujeme notebook pro opravdové hráče: Toshiba X200

Testujeme notebook pro opravdové hráče: Toshiba X200 Stránka č. 1 z 5 Testujeme notebook pro opravdové hráče: Toshiba X200 26.9.2007 - Procesor Intel Core 2 Duo 2,4 GHz a nekompromisní výkon grafické karty NVidia 8700M GT jsou hlavními zbraněmi nové řady

Více

Ceník platný: od 1. 10. 2014

Ceník platný: od 1. 10. 2014 řada : FMJ FMJ CD17 Ceník platný: od 1. 10. 2014 CD přehrávač s 24 Bit DAC převodníkem Wolfson 8741. 2x RCA výstup, 1x optický výstup, 1x coax výstup. Velikost : 430mm (17 ") široký, 290 mm (11,4") hluboký,

Více

Obchodní ceník ZÁŘÍ 2015. Září 2015. Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10

Obchodní ceník ZÁŘÍ 2015. Září 2015. Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10 Září 2015 Obchodní ceník ZÁŘÍ 2015 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 raha 10 Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz Michal Tůma, tel: 724 368 355 HIFI-GUIDE s.r.o.,

Více

Sony rozšiřuje řadu ES o nové receivery a měnič na 400 Blu-ray disků

Sony rozšiřuje řadu ES o nové receivery a měnič na 400 Blu-ray disků Tisková zpráva Berlín, IFA, 2. září 2009 Sony rozšiřuje řadu ES o nové receivery a měnič na 400 Blu-ray disků STR-DA5500ES Nové receivery přinášejí nejnovější technologie Sony pro domácí kino, zatímco

Více

Práce s obrazovým materiálem CENTRUM MEDIÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ. Akreditované středisko dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků

Práce s obrazovým materiálem CENTRUM MEDIÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ. Akreditované středisko dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků Práce s obrazovým materiálem CENTRUM MEDIÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Akreditované středisko dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků Obrazový materiál příjemná součást prezentace lépe zapamatovatelný často nahrazení

Více

Podrobnosti o produktu Dell XPS M1530. 1) Přehled

Podrobnosti o produktu Dell XPS M1530. 1) Přehled Podrobnosti o produktu Dell XPS M1530 1) Přehled ádherná rovnováha Získejte to nejlepší na světě: výkon, elegantní design a bohatou sadu funkcí to vše v notebooku perfektní velikosti, tj. s uhlopříčkou

Více

Hardware. Příklad převodu čísla: =1*32+0*16+0*8+1*4+0*2+1*1= Převod z dvojkové na desítkovou Sčítání ve dvojkové soustavě

Hardware. Příklad převodu čísla: =1*32+0*16+0*8+1*4+0*2+1*1= Převod z dvojkové na desítkovou Sčítání ve dvojkové soustavě 1 Hardware Dvojková soustava Pro zápis čísel v počítači se používá dvojková soustava, kdy se jakékoliv číslo zapisuje jen pomocí nul (0 Voltů) a jedniček (5V). Např.: 9 10 =1001 2 nebo 75 10 =1001011 2

Více

TEST: Yamaha A-S 2100

TEST: Yamaha A-S 2100 TEST: Yamaha A-S 2100 Autor: Daniel Březina, Hi-Fi Voice 9 / 2014 Japonská korporace Yamaha, to je skutečný gigant s obrovským záběrem. U základů tohoto jména ale stály v roce 1887 jazýčkové varhany a

Více

Reproduktorová lišta. Průvodce spuštěním HT-CT770

Reproduktorová lišta. Průvodce spuštěním HT-CT770 Reproduktorová lišta Průvodce spuštěním HT-CT770 Obsah Nastavení 1 Co je součástí dodávky 4 2 Instalace 5 3 Připojení 6 4 Zapnutí systému 8 5 Poslech zvuku 9 Základní operace Používání zvukových efektů

Více

Elektrostatická sluchátka. Ceník Změna cen vyhrazena

Elektrostatická sluchátka. Ceník Změna cen vyhrazena Elektrostatická sluchátka Ceník 10-2018 Změna cen vyhrazena ALTEI spol. s r.o., U háje 29, 147 00 Praha 4, Česká republika Tel.: (+420) 222 721 501; (+420) 222 728 335; e-mail: info@altei.cz IČO 25637274,

Více

resident dj 4-kanálový mixážní pult

resident dj 4-kanálový mixážní pult resident dj 4-kanálový mixážní pult 10028788 10028789 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

Design, rozměry a materiály. Designér: Frankenpohl Poulheim. Materiály: dřevo, hliník, sklo a plast

Design, rozměry a materiály. Designér: Frankenpohl Poulheim. Materiály: dřevo, hliník, sklo a plast 1/5 BeoSound Moment - technické údaje BeoSound Moment je inteligentní bezdrátový hudební systém, který propojí vaši hudební sbírku a internetové služby. Nabízí nový formát skládající se z centrální jednotky

Více

Tyros4: Základní body

Tyros4: Základní body Tyros3 vs Tyros4 Kompletně přepracovaný vokální harmonizér - VH2. Tyros3 měl vokální harmonizér,tyros4 má však nový a mnohem lepší systém vokální ho harmonizéru se syntetickým vokodérem. Tyros4 také nabízí

Více

+ výborný obraz a na danou cenovou kategorii velmi slušný zvuk, použitelný i pro CD

+ výborný obraz a na danou cenovou kategorii velmi slušný zvuk, použitelný i pro CD Denon BDP-1610 Blu-ray je budoucnost. Dost možná je to i budoucnost, která nás hned tak neopustí. Naprosto určitě už je to však formát, který si zaslouží být reprodukován na dostatečně kvalitním řetězci

Více

Dell OptiPlex XE. O výstrahách. Informace o instalaci a funkcích. VÝSTRAHA: VÝSTRAHA upozorňuje na možné. Stolní počítač pohled zepředu a zezadu

Dell OptiPlex XE. O výstrahách. Informace o instalaci a funkcích. VÝSTRAHA: VÝSTRAHA upozorňuje na možné. Stolní počítač pohled zepředu a zezadu Dell OptiPlex XE Informace o instalaci a funkcích O výstrahách VÝSTRAHA: VÝSTRAHA upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Stolní počítač pohled zepředu a zezadu 1 2 3 4 5 1 kontrolka

Více

INTEGROVANÉ ZESILOVAČE

INTEGROVANÉ ZESILOVAČE CENÍK PRODUKTŮ 2018 INTEGROVANÉ ZESILOVAČE Cena vč. DPH (Kč) X-i50 BT ks 10.790,- Integrovaný stereo zesilovač 2 x 50 W/8, integrovaný Bluetooth modul, X-i75 ks 15.930,- Integrovaný stereo zesilovač 2

Více

ČEŠKY. Uživatelská příručka pro sluchátka HS-04U

ČEŠKY. Uživatelská příručka pro sluchátka HS-04U Uživatelská příručka pro sluchátka HS-04U 1 Obsah 1 Popis sluchátek HS-04U..3 2 Popis zvukové technologie Xear 3D... 4 3 Struktura a přehled funkcí......5 4 Požadavky na systém a instalace... 6 5 Uživatelské

Více

Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty

Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty Zapojení AV techniky v Aule UP má dvě centra kde je dislokovaná AV technika. Je to technika ve skříni vedle vedle podia a dále AV Rack v režii auly.

Více

Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000

Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000 BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU NEW W PR PRODUCT P ODUCT BULLETIN Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000 Umístěte systém pod váš televizor a vychutnejte

Více

Informatika pro 8. ročník. Hardware

Informatika pro 8. ročník. Hardware Informatika pro 8. ročník Hardware 3 druhy počítačů Vstupní a výstupní zařízení Další vstupní a výstupní zařízení Nezapomeňte Máme tři druhy počítačů: stolní notebook all-in-one Zařízení, která odesílají

Více

labrador line labrador 21 labrador 29

labrador line labrador 21 labrador 29 Řada Labrador je připravena pro velmi náročného posluchače a je konstruována tak, aby vyhověla i nejpřísnějším požadavkům. Samozřejmostí je sandwichová konstrukce ozvučnice, ta u nové řady Labrador používá

Více

Červenec Obchodní ceník ČERVENEC /6

Červenec Obchodní ceník ČERVENEC /6 Červenec 2016 Obchodní ceník ČERVENEC 2016 1/6 SERIE 503 REFERENCE SPECIFIKACE, BARVA MOC UD-503 černá, stříbrná 27 990 KS Teac UD-503 je USB-DA převodník s 11,2MHz DSD a 384kHz/32 Bit PCM integrovaným

Více

INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE

INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, 360 09 Karlovy Vary Autor: Ing. Hana Šmídová Název materiálu: VY_32_INOVACE_12_HARDWARE_S1 Číslo projektu: CZ 1.07/1.5.00/34.1077

Více

Obchodní ceník. Srpen 2018

Obchodní ceník. Srpen 2018 Srpen 2018 Obchodní ceník Srpen 2018 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz Vedená u Městského soudu v Praze, složka C 219286, zapsaná 9. prosince 2013 1/5 VINTAGE

Více

Ceník ifi Audio. Model Popis Cena Kč Cena EUR

Ceník ifi Audio. Model Popis Cena Kč Cena EUR Ultra čisté napájení pro USB audio převodník, eliminuje rušivé vlivy při přehrávání audia z Micro iusb3.0 počítače pomocí USB výstupu koriguje vyvážení signálu, řeší impedanční nepřizpůsobení, eliminuje

Více

Mobilní ozvučovací sestava s výkonem W UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o.

Mobilní ozvučovací sestava s výkonem W UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o. Mobilní ozvučovací sestava s výkonem 2 100 W UŽIVATELSKÝ MANUÁL 1 2014 AUDIO PARTNER s.r.o. Drahý zákazníku, nejprve nám dovolte vám poděkovat za to, že jste zakoupili výrobek společnosti Soundsation.

Více

OSNOVA. 1. Definice zvuku a popis jeho šíření. 2. Rozdělení zvukových záznamů (komprese) 3. Vlastnosti jednotlivých formátů

OSNOVA. 1. Definice zvuku a popis jeho šíření. 2. Rozdělení zvukových záznamů (komprese) 3. Vlastnosti jednotlivých formátů 1 OSNOVA 1. Definice zvuku a popis jeho šíření 2. Rozdělení zvukových záznamů (komprese) 3. Vlastnosti jednotlivých formátů 4. Výhody, nevýhody a použití (streaming apod.) 2 DEFINICE ZVUKU Zvuk mechanické

Více

YAS-105 Přední systém prostorového zvuku BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU

YAS-105 Přední systém prostorového zvuku BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU Nové možnosti Díky svým materiálům, které byly zvoleny s ohledem na bezkonkurenční kvalitu zvuku, a jednoduché konstrukci nabízející výbornou funkcionalitu dodá tento soundbar stylový nádech do každého

Více

4K Android Smart TV Box S Fly Mouse

4K Android Smart TV Box S Fly Mouse Obecné informace Připojte tento 4K streamovací box se systémem Android ke svému televizoru a streamujte filmy, aktualizujte svůj Facebook, prohlížejte si fotografie nebo naplánujte herní večer s přáteli

Více

WA 520RC KATALOGOVÝ LIST VÝROBKU. Diskuzní systém

WA 520RC KATALOGOVÝ LIST VÝROBKU. Diskuzní systém Diskuzní systém Tento diskusní systém se skládá z konferenčních pultíků, ty existují ve variantě pro běžného člena - delegáta () nebo ve variantě pro předsedu diskuse (WA 520RB), který má prioritní pravomoci

Více

Zvukové rozhraní. Základní pojmy

Zvukové rozhraní. Základní pojmy Zvukové rozhraní Zvukové rozhraní (zvukový adaptér) je rozšiřující rozhraní počítače, které slouží k počítačovému zpracování zvuku (vstup, výstup). Pro vstup zvuku do počítače je potřeba jeho konverze

Více

R series The Last Edition HiFi komponenty MOC Limitovaná poslední kolekce 30 setů legerdární R série

R series The Last Edition HiFi komponenty MOC Limitovaná poslední kolekce 30 setů legerdární R série HV series PA 3000 HV MP 3000 HV High End komponenty integrovaný zesilovač plně symetrické konstrukce, unikátní konstrukce s trvalým výkonem 300Wx2/8Ω nebo 500Wx2/4Ω; volitelný procesor kalibrace místnosti

Více

Vstupní citlivost: 0,75 V RMS / 47 k Ω při 30 W

Vstupní citlivost: 0,75 V RMS / 47 k Ω při 30 W MODEL TECHNICKÉ SPECIFIKACE OCENĚNÍ MOC KČ Integrované zesilovače Integrovaný zesilovač s výkonem 2 x 50 W osazený elektronkami KR KT88. Osvědčená konstrukce hybridního zesilovače, kdy předzesilovač je

Více

Seznamte se s Emotivou

Seznamte se s Emotivou Seznamte se s Emotivou Vše začalo jednoduchou otázkou: Proč nemůžeme mít úžasný zvuk a video za ceny, které neohrožují splácení naší hypotéky? A tato otázka se později ukázala jako klíčová. Špičkový zvuk

Více

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Wonder Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Wonder Xtreamer Wonder je zcela nový media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali

Více

ZÁKLADNÍ DESKA ASUS PRIME X370-PRO ZÁKLADNÍ DESKA, AMD X370, AM4, 4X DIMM DDR4, 1X M.2, ATX

ZÁKLADNÍ DESKA ASUS PRIME X370-PRO ZÁKLADNÍ DESKA, AMD X370, AM4, 4X DIMM DDR4, 1X M.2, ATX 27.11.17 0:22:06 ZÁKLADNÍ DESKA ASUS PRIME X370-PRO ZÁKLADNÍ DESKA, AMD X370, AM4, 4X DIMM DDR4, 1X M.2, ATX Cena celkem: 3 999 Kč (bez DPH: 3 305 Kč) Běžná cena: 4 399 Kč Ušetříte: 400 Kč Kód zboží: MBAS7759

Více

Harman Kardon BDS 880

Harman Kardon BDS 880 13.1.2014 Harman Kardon BDS 880 Domácí kino od Harman Kardon, to má svůj zvuk. Alespoň o tom svědčí celosvětová popularita této značky a právě segmentu přístrojů pro vícekanálovou reprodukci. Vlajkovou

Více

4K UHD Blu-Ray přehrávač Panasonic DP-UB420EGK

4K UHD Blu-Ray přehrávač Panasonic DP-UB420EGK 4K UHD Blu-Ray přehrávač Panasonic DP-UB420EGK BD-ROM Ultra HD Blu-ray/ FULL HD 3D/ BD-Video BD-RE/ BD-RE DL (Ver.3) BDAV/ AVCHD/ AVCHD 3D/ JPEG/ MPO BD-R (ver.1.3) / BD-R DL (ver.2) BDAV/ AVCHD/ AVCHD

Více

4K DVB-T2 / DVB-S2 Android Smart TV Box S Fly Mouse

4K DVB-T2 / DVB-S2 Android Smart TV Box S Fly Mouse Obecné informace Připojte tento smart TV box DVB-T2/S2 4K se systémem Android ke svému televizoru a streamujte filmy, aktualizujte svůj Facebook, prohlížejte si fotografie nebo naplánujte herní večer s

Více

Toshiba a Intel: vzrušující personalizovaná digitální zábava na cestách

Toshiba a Intel: vzrušující personalizovaná digitální zábava na cestách Technické informace Toshiba a Intel Toshiba a Intel: vzrušující personalizovaná digitální zábava na cestách S využitím mobilní technologie Intel Centrino Duo vyvinula společnost Toshiba nové notebooky,

Více

Hardware Skladba počítače. Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3.2_INOVACE_1LP_35

Hardware Skladba počítače. Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3.2_INOVACE_1LP_35 Hardware Skladba počítače Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3.2_INOVACE_1LP_35 Počítač Zařízení pro zpracováni dat (v souborech text, hudba, video) Počítačová

Více