Produkty a služby O2. Určeno k samostudiu pro nové zaměstnance O2 Czech Republic a.s. Elektronická interaktivní kniha (e-book)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Produkty a služby O2. Určeno k samostudiu pro nové zaměstnance O2 Czech Republic a.s. Elektronická interaktivní kniha (e-book)"

Transkript

1 Produkty a služby O2 Určeno k samostudiu pro nové zaměstnance O2 Czech Republic a.s. Elektronická interaktivní kniha (e-book) Dokument je určen pouze pro interní použití a je určen výhradně pro zaměstnance společnosti O2 Czech Republic a.s.

2 Před vstupem do samostudia Než se pustíte do samotného samostudia, podívejte se, prosím, na následující úkoly. 1: Do svého mobilního telefonu si stáhněte jakoukoli čtečku QR kódů, v průběhu tréninku ji budete určitě potřebovat. 2: A abyste si novou čtečku hned vyzkoušeli, v samostudiu máte připravené QR kódy, které vás odkážou na náš web pro další informace k tématu. Průvodce samostudiem Znalost produktů a služeb O2 považujeme za zcela zásadní. V tomto materiálu se dozvíte o výhodách služeb O2, jejich podmínkách a cenách. Co je vaším úkolem? Pečlivě si nastudujte produkty O2, k orientaci v materiálu vám pomohou vpravo zobrazené prvky. Časová náročnost: 180 minut Proklik na podrobnosti tématu Načtěte QR kód a zobrazte si informace z webu. Kliknutí na tento symbol Vás vrátí zpátky na obsah Úkoly ke splnění Podpora při samostudiu Během samostudia se můžete obracet na trenéry formou u: iveta.denkova@o2.cz miloslav.tlapa@o2.cz

3 Vstup do samostudia Dostáváte od nás do rukou první školící materiál k nastartování kariéry v naší společnosti. Abyste byli úspěšní, je zapotřebí si ještě před nástupem nastudovat základní informace, se kterými budete následně pracovat každý den. Proto věnujte domácí přípravě dostatek času a energie a v každé části si vyzkoušejte, zda dokážete odpovědět na všechny otázky. Vzdělávání v O2 se řídí jasnými pravidly a hraje významnou roli ve vašem rozvoji. Znalosti, vědomosti a dovednosti vám budou předávány různými způsoby, nejen trenérem na učebně. Proto je důležitý i váš přístup, samostatnost a chuť se vzdělávat. Vaše znalosti budou prověřeny v úvodních dnech tréninku.

4 OBSAH - ROZCESTNÍK Závěr

5 Internet na doma Náš internet je nejdostupnější a nejrozšířenější v Česku. Používá ho více než 800 tisíc domácností. Neustále zlepšujeme a zrychlujeme naši síť v brzké budoucnosti chystáme spuštění VDSL3 technologie. Nová řada HD tarifů zákazníkům přináší ještě větší pohodlí při využívání O2 Internetu na doma. Díky HD tarifům zákazníci získají: Stabilní a rychlý internet bez limitu pro objem přenesených dat. Garanci optimálního nastavení a fungování díky službě O2 Virtuální technik. 1: Jak se nazývá tarif internetu, který nabízíme zákazníkům za cenu 549,- Kč? 2: Co je to Virtuální technik? 3: Jakou výhodu mají zákazníci, kteří již u O2 mají mobilní tarif, při pořízení pevného internetu?

6 O2 Smart Box O 2 Smart Box je nejvýkonnější modem pro zákazníky se službou O2 Internet na doma, s jednoduchým ovládáním skrze mobilní telefon, vhodný pro každou domácnost. Elegantní design s přehledným LCD displejem, který ukazuje aktuální čas, venkovní teplotu a technické údaje. Součástí balení je i senzor na dveře a okna zdarma. Má silný signál všemi směry a zároveň podporuje nejmodernější Wi-Fi standardy. Samozřejmostí je dvoupásmová Wi-Fi 2,4 GHz a 5 GHz. Umožňuje připojovat desítky zařízení. 1: Kolik zákazník ušetří za čidlo na dveře koupí Smart Boxu? 2: Kolik stojí O2 Smart Box? 3: Pomocí čeho může zákazník ovládat chytrou zásuvku?

7 O2 TV O2 TV je jedinečná internetová televize, díky které se zákazníci sami rozhodnou, kdy a na co se budou dívat. Součástí služby O2 TV je možnost automaticky sledovat obsah až na dalších čtyřech zařízeních (mobily, tablety, PC) prostřednictvím aplikace O2 TV. Jedinečná O2 TV pro každého běží na jakémkoli internetu od libovolného poskytovatele Funkce multidimenze pouze v O2 TV, navíc od je i nové menu, které ještě lépe provádí zákazníky nabídkou. Pořady pro každého dokumenty, dětské pořady, filmy i seriály atd. 1: Kolik stojí O2 TV L bez internetu od O2? 2: Co je to funkce multidimenze? 3: Jak dlouhé je nově zpětné přehrávání?

8 Volání z domova Pevná linka je ideální pro dlouhé hovory v Česku i do zahraničí z pohodlí domova. Měsíční cena je pevně daná - nehrozí překvapení na faktuře Pro podnikatele je vynikajícím signálem pro obchodní partnery: Jsme zavedená solidní firma, která má své pevné sídlo. Na pevnou linku je možné se vždy spolehnout. Nehrozí výpadky signálu, vybité baterie a v určitých případech funguje i při výpadku elektrické energie. Pevná linka je vždy připravena. Je jedno, zda zákazníci volají na mobil nebo na pevnou, nemusí řešit, zda volají do O2 nebo na čísla jiných poskytovatelů, žádné účtování ve špičce a mimo špičku. 1: Kolik stojí tarif Volání ČR? 2: Je možné využít minuty z Volání ČR Plus na volání do Albánie?

9 Internet na doma i na chatu Abychom zákazníkům dokázali internet zřídit i v místech, kde není možné kabelové připojení, vyvinuli jsme tzv. Internet AIR. Pokrytí internetu závisí na mobilním signálu. Díky aktivaci AIR internetu zákazník získá slevu na mobilní tarif. Každý měsíc má zákazník k dispozici 30 GB dat. Po vyčerpání tohoto objemu může zákazník surfovat i nadále, bez dalších příplatků, ovšem s rychlostí 64 kbit/s. V případě potřeby je možné si datový objem za poplatek obnovit. Je vhodný pro připojení doma i na chatě. 1: Kolik máme tarifů internetu AIR a kolik stojí? 2: Na jak dlouho se zřizuje závazek? 3: Čím je výhodný prémiový modem, nabízený k Internetu AIR?

10 Internet do notebooku a tabletu S datovým tarifem může zákazník surfovat v síti LTE rychlostí až 185 Mb/s. Díky tomu si užije bleskové načítání stránek, plynulé přehrávání videí ve vysokém rozlišení nebo svižné stahování velkých aplikací. Rychlá odezva při načítání stránek, streamování videa a stahování multimediálních souborů. Máme zákazníky nejlépe hodnocenou mobilní síť v České republice. U datových tarifů poskytujeme tzv. záruku spokojenosti. Ta zákazníkovi umožňuje vrátit modem a zrušit službu do 14 dnů od zřízení bez udání důvodu. A to ať zákazník zřizoval službu kdekoli. 1: Kolik zákazníka stojí tarif O2 Data 5+5 GB, a lze k němu využít HW Bonus? 2: Kolik stojí tarif O2 Data 10 GB, a lze k němu využít HW Bonus?

11 O2 FREE tarify U našich tarifů při volání v síti mají zákazníci možnost volat až na 7 mil. čísel (O2, pevné linky, Bleskmobil a O2 Family). Nabízíme možnost slevy při současně aktivním O2 Internetu. Zákazníci si v průběhu závazku mohou tarif měnit podle potřeby. Vždy tedy mohou mít nastaveno přesně to, co potřebují. Pro zákazníky O2 máme připravenou řadu užitečných mobilních aplikací, díky nimž mohou kdekoliv číst elektronické knížky, poslouchat hudbu, čerpat slevy u partnerů atd. Díky evropské regulaci roamingu mohou zákazníci s neomezenými tarify volat a datovat v Evropské Unii za stejných podmínek jako v České republice. 1: Který tarif je označován jako nejvýhodnější? 2: Co obsahuje tarif FREE 1,5 GB a kolik stojí? 3: Budou se zákazníkovi s tarifem FREE 20 GB uplatňovat volné minuty i na volání do Řecka?

12 Tarify pro mladé Zákazníkům do 26 let nabízíme speciální tarifní řadu [:kůl:]. Ta je sestavena přesně podle jejich potřeb. Tarify obsahují volné jednotky na volání do všech sítí, neomezené SMS do O2 a především data. Nabízíme možnost slevy při zřízení O2 Internetu. Data jsou to nejdůležitější, co mladí lidé chtějí. Proto nabízíme unikátní program, který jim umožňuje přidat si data navíc k jejich tarifům. Máme zákazníky nejlépe hodnocenou mobilní síť v České republice. 1: Který tarif pro mladé nabízíme za 399,-? 2: Který tarif je možné zařadit do balíčku O2 Spolu a kolik stojí?

13 O2 Spolu Pro naše zákazníky přicházíme s jedinečnou nabídkou balíčku služeb pro rodinu a malé podnikatele. Za pouhých 1999 Kč od nás zákazník teď získá buď, neomezené volání a SMS, 9GB internetu a O2TV M, nebo neomezené volání a SMS, 6 GB internetu, O2 TV M a Internet Optimal HD. Díky evropské regulaci roamingu mohou zákazníci O2 Spolu volat a datovat v Evropské Unii za stejných podmínek jako v České republice. Do nabídky O2 Spolu jsou zahrnutá minimálně 2 a maximálně 4 telefonní čísla. Díky tomu dokážeme vyhovět větším i menším rodinám. 1: Kolik stojí tarif O2 Spolu 1,5 GB? 2: Na jak dlouho je závazek u balíčku O2 Spolu? 3: Jaký je rozdíl, mezi O2 Spolu pro dva a pro tři?

14 Závěr samostudia A jste na konci samostudia. Čeká na vás už jen poslední úkol. 1: Vezměte si k ruce opět mobilní telefon a stáhněte si do něj aplikaci Sli.do. V tréninku na učebně se vám bude také určitě hodit. 2: A když už jste si Sli.do stáhli, otevřete si tam rovnou otázku #J279 a odpovězte na ni. 3: Zkontrolujte si své osobní y, kde byste již měli mít přístupy do PC. Určitě je nemažte, budete je potřebovat již 1. den. #J279

15 Určeno jen pro interní účely. Tento materiál nesmí být distribuován mimo O2 Czech Republic a.s. Obsahově a graficky zpracovala: Iveta Denková Zdroj fotografií: Datum poslední revize:

Produkty a služby O2. Určeno k samostudiu pro nové zaměstnance O2 Czech Republic a.s. Elektronická interaktivní kniha (e-book)

Produkty a služby O2. Určeno k samostudiu pro nové zaměstnance O2 Czech Republic a.s. Elektronická interaktivní kniha (e-book) Produkty a služby O2 Určeno k samostudiu pro nové zaměstnance O2 Czech Republic a.s. Elektronická interaktivní kniha (e-book) Dokument je určen pouze pro interní použití a je určen výhradně pro zaměstnance

Více

Tarifní řada FREE a [:kůl:]

Tarifní řada FREE a [:kůl:] Pre-work Tarifní řada FREE a [:kůl:] Určeno k samostudiu pro nové zaměstnance call center O2 Czech Republic a.s. Elektronická interaktivní kniha (e-book) Dokument je určen pouze pro interní použití a je

Více

Zaměstnanecký program O2 Family

Zaměstnanecký program O2 Family Zaměstnanecký program O2 Family O2 Family, s.r.o. Specialista na trhu zaměstnaneckých a komunitních programů mobilního volání, internetu a poskytování zákaznického servisu Benefit pro zaměstnance firem

Více

UPC Internet a televize nově i v Radotíně

UPC Internet a televize nově i v Radotíně UPC Internet a televize nově i v Radotíně Internet až 200 Mb/s Televize 140 programů Představení služeb společnosti UPC Internetové připojení, interaktivní televize nebo výhodné volání? V tom je UPC jako

Více

VŠUDE DOBŘE, S UPC NEJLÉPE

VŠUDE DOBŘE, S UPC NEJLÉPE VŠUDE DOBŘE, S UPC NEJLÉPE Internetové připojení, interaktivní televize nebo výhodné volání? V tom je UPC jako doma. INTERNET / TELEVIZE / TELEFON Naším posláním je přinášet zákazníkům možnost připojení

Více

Připojení k internetu pro domácnosti

Připojení k internetu pro domácnosti Připojení k internetu pro domácnosti V současné době poskytujeme naše služby na 19-ti místech po celé Praze a okolí. Do budoucna je v plánu rozšíření pokrytí internetovým připojením na další území Prahy

Více

ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 ROAMING...

ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 ROAMING... ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 ROAMING... 5 DATOVÉ BALÍČKY V ROAMINGU... 5 TARIFIKACE ROAMING... 5

Více

ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 2 INTERNET V MOBILU V ČR... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)...

ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 2 INTERNET V MOBILU V ČR... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 2 INTERNET V MOBILU V ČR... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA...

Více

Ceník služeb Šlágr Mobil platný od

Ceník služeb Šlágr Mobil platný od Ceník služeb Šlágr Mobil platný od 1. 5. 2016 CENY TARIFŮ... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 2 INTERNET V MOBILU V ČR... 2 SPECIÁLNÍ ŠLÁGR SLUŽBY... 3 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 3 ROAMING... 4 TARIFIKACE ROAMING...

Více

Digitální televize nejvyšší kvality s unikátními TV funkcemi společně s nejrychlejším internetem na optické síti Měsíční paušál

Digitální televize nejvyšší kvality s unikátními TV funkcemi společně s nejrychlejším internetem na optické síti Měsíční paušál Balíčky Internet + TV Balíček služeb na optické síti Digitální televize nejvyšší kvality s unikátními TV funkcemi společně s nejrychlejším internetem na optické síti Internet 50 + FiberTV Start Internet

Více

Vodafone Zaměstnanecký program. MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ a zřizované organizace Ing. Veronika Doubková

Vodafone Zaměstnanecký program. MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ a zřizované organizace Ing. Veronika Doubková Vodafone Zaměstnanecký program MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ a zřizované organizace Ing. Veronika Doubková Základní pravidla Vodafone Zaměstnanecký program je určen pro každého zaměstnance, bez nutnosti vlastnit

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB společnosti SIMELON, s.r.o. platný od 1. 7. 2015 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 DIGITÁLNÍ TELEVIZE STR. 3-4 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VOIP STR. 5 CENÍK ZAŘÍZENÍ & OSTATNÍ / KONTAKTY STR.

Více

Ceník platný od Všechny ceny uvedeny s DPH. Ceník. platný od TERMS a.s.

Ceník platný od Všechny ceny uvedeny s DPH. Ceník. platný od TERMS a.s. Ceník platný od 1.4.2015 Obsah: Aktuálně nabízené tarify Volání Roamingové služby Data Další poplatky Služby nabízené do 3.11.2013 Služby nabízené do 31.5.2014 Služby nabízené do 30.11.2014 Služby nabízené

Více

Ceník platný od Všechny ceny uvedeny s DPH. Ceník. platný od TERMS a.s.

Ceník platný od Všechny ceny uvedeny s DPH. Ceník. platný od TERMS a.s. Ceník platný od 1.12.2014 Obsah: Aktuálně nabízené tarify Volání Roamingové služby Data Další poplatky Služby nabízené do 3.11.2013 Služby nabízené do 31.5.2014 Služby nabízené do 30.11.2014 Ceník platný

Více

Ceník platný od 1.6.2013

Ceník platný od 1.6.2013 Ceník platný od 1.6.2013 Obsah: Aktuálně nabízené tarify Roamingové služby Další poplatky TARIF START 100 200 Měsíční paušál 0 Kč * 100 Kč 200 Kč SIM karta (jednorázový poplatek za SIM) 100 Kč 100 Kč 100

Více

Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH (21 %) GoMobil s.r.o. Provozovna: IGY Centrum České Budějovice Sídlo: Planá 67, Planá, IČ:

Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH (21 %) GoMobil s.r.o. Provozovna: IGY Centrum České Budějovice Sídlo: Planá 67, Planá, IČ: Služby v ČR... 3 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 3 DOKUPY DAT... 3 RYCHLOST PŘIPOJENÍ V ZÁVISLOSTI NA DANÉ TECHNOLOGII... 3 FAKTORY OVLIVŇUJÍCÍ RYCHLOST PŘIPOJENÍ... 4 DOPAD PARAMETRŮ KVALITY NA MOŽNOST VYUŽÍVÁNÍ

Více

Ceník platný od

Ceník platný od Ceník platný od 1.8.2013 Obsah: Aktuálně nabízené tarify Roamingové služby Další poplatky TARIF START 100 200 Měsíční paušál 0 Kč * 100 Kč 200 Kč SIM karta (jednorázový poplatek za SIM) 100 Kč 100 Kč 100

Více

Ceník pro Firemní zákazníky

Ceník pro Firemní zákazníky Ceník pro Firemní zákazníky platný od 15.1.2014 Obsah: Aktuálně nabízené tarify Roamingové služby Další poplatky TARIF Měsíční paušál SIM karta (jednorázový poplatek za SIM) Nové telefonní číslo Přenos

Více

Ceník platný od 15.2.2014.. Všechny ceny uvedeny včetně DPH. Ceník. GoMobil. platný od 15.2.2014. PC servis KB s.r.o. http://gomobil.pckb.

Ceník platný od 15.2.2014.. Všechny ceny uvedeny včetně DPH. Ceník. GoMobil. platný od 15.2.2014. PC servis KB s.r.o. http://gomobil.pckb. Ceník GoMobil platný od 15.2.2014 TARIF Měsíční paušál SIM karta (jednorázový poplatek za SIM) Nové telefonní číslo Přenos telefonního čísla (jednorázový poplatek) Závazek Účtování VOLÁNÍ Balíček 20 volných

Více

Abeceda volání po internetu. Jak telefonovat zdarma nebo za málo s O 2 Internet ADSL 8 Mb/s či 16 Mb/s

Abeceda volání po internetu. Jak telefonovat zdarma nebo za málo s O 2 Internet ADSL 8 Mb/s či 16 Mb/s Abeceda volání po internetu Jak telefonovat zdarma nebo za málo s O 2 Internet ADSL 8 Mb/s či 16 Mb/s Abeceda volání po internetu Jak telefonovat zdarma nebo za málo s O 2 Internet ADSL 8 Mb/s či 16 Mb/s

Více

Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena

Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena Vážená paní, vážený pane, společnost Centronet Vám představuje projekt Centrio, přinášející, díky propojení vysokorychlostního internetu, digitální televize a

Více

Představení projektu moderní optické sítě

Představení projektu moderní optické sítě Představení projektu moderní optické sítě Vážení zastupitelé obce, rádi bychom vám představili projekt na vybudování optické sítě ve vaši obci. Věříme, že uvedená moderní technologie bude zajímavá pro

Více

MĚSTO ČESKÁ TŘEBOVÁ Staré náměstí 78, Česká Třebová, IČ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO UCHAZEČE O VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY

MĚSTO ČESKÁ TŘEBOVÁ Staré náměstí 78, Česká Třebová, IČ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO UCHAZEČE O VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO UCHAZEČE O VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY název Smlouva o službách elektronických komunikací a o prodeji elektronických komunikačních zařízení a jejich příslušenství Únor

Více

Ceník služeb Relax Mobil platný od

Ceník služeb Relax Mobil platný od Ceník služeb Relax Mobil platný od 1. 3. 2017 TARIFY... 2 VYCHYTÁVKY K TARIFŮM... 2 VOLÁNÍ, SMS A MMS - ZÁKLADNÍ CENY... 2 VOLÁNÍ A SMS S VYCHYTÁVKOU SUPER VOLÁNÍ / SUPER SOSÁNÍ... 2 INTERNET V MOBILU...

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB _ KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB společnosti inet4 s.r.o. platný od 1. 7. 2015 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 TELEVIZE inet4.tv STR. 3 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VOIP STR. 4 CENÍK & OSTATNÍ ZAŘÍZENÍ STR. 5 AKCE / KONTAKT

Více

Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena 1

Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena 1 Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena 1 Vážená paní, vážený pane, představujeme Vám unikátní projekt CenTrio s revoluční novinkou pro maximální pohodlí zákazníka s propojením vysokorychlostního Internetu,

Více

KONZUM, obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí

KONZUM, obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí ZAME program pro společnost KONZUM, obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí Zaměstnanecký program pro společnost KONZUM, obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí Připravený ve spolupráci s největším operátorem

Více

Ceník Služeb platný od 15. 3. 2015, Všechny cenu jsou uvedeny s DPH

Ceník Služeb platný od 15. 3. 2015, Všechny cenu jsou uvedeny s DPH Ceník Služeb platný od 15. 3. 2015, Všechny cenu jsou uvedeny s DPH Základní platby SIM Karta (jednorázový poplatek za SIM) Nové telefonní číslo Přenos telefonní čísla (jednorázový poplatek) zdarma zdarma

Více

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 2 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 2 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 2 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 Roamingové

Více

Ceník je platný od 1. 8. 2015. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník. www.ktcz.eu info@ktcz.eu

Ceník je platný od 1. 8. 2015. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník. www.ktcz.eu info@ktcz.eu Ceník Obsah: A. Obecná část B. Základní tarify a) Volání b) Internet C. Zvýhodněné tarify pro zákazníky KT CZ s.r.o. a) Kombinované balíčky b) Tarify TOP c) Tarify NEOMEZENÉ D. Doplňkové tarify E. Ostatní

Více

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 2 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 2 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 2 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 Roamingové

Více

Ceník platný od 4.11.2013.. Všechny ceny uvedeny včetně DPH. Ceník. GoMobil. platný od 4.11.2013. PC servis KB s.r.o. http://gomobil.pckb.

Ceník platný od 4.11.2013.. Všechny ceny uvedeny včetně DPH. Ceník. GoMobil. platný od 4.11.2013. PC servis KB s.r.o. http://gomobil.pckb. Ceník GoMobil platný od 4.11.2013 Měsíční paušál Nové telefonní číslo Přenos telefonního čísla (jednorázový poplatek) Závazek Účtování VOLÁNÍ Balíček 20 volných minut Balíček 50 volných minut Balíček 100

Více

Platný od 16. 01. 2015. Stránka 1 z 6. Ceník služeb ADAGIO mobile

Platný od 16. 01. 2015. Stránka 1 z 6. Ceník služeb ADAGIO mobile Platný od 16. 01. 2015 Stránka 1 z 6 Obsah ceníku Nejdůležitější ceny volání... 3 Roaming EU... 3 Speciální balíčky... 3 Přehled cen SMS a MMS v ČR... 4 Roaming... 4 Datové balíčky v ČR... 4 Datové balíčky

Více

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB...

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 Roamingové služby... 5 EU a

Více

Ceník služeb pro domácnosti Praha, Brno, Ostrava

Ceník služeb pro domácnosti Praha, Brno, Ostrava Ceník služeb pro domácnosti Praha, Brno, Ostrava Ceník je platný od 22.1.2019 Internet Připojení k internetu Praha, Brno, Ostrava Služba Maximální rychlost připojení k internetu (v Mbps) net.tv ( Mobil

Více

NEUSTÁLE V KONTAKTU S VAŠÍM DOMOVEM

NEUSTÁLE V KONTAKTU S VAŠÍM DOMOVEM NEUSTÁLE V KONTAKTU S VAŠÍM DOMOVEM DÁVÁME ZAŘÍZENÍM ŽIVOT CO JSOU PŘIPOJENÁ ZAŘÍZENÍ? JEDNOTLIVÁ ZAŘÍZENÍ Eliot Electricity Internet of Things (IoT) Termín «Připojené zařízení» nebo Internet věcí (IoT)

Více

Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 3. 2013

Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 3. 2013 Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 3. 2013 Obsah Aktuálně nabízené tarify pro nefiremní zákazníky, zvýhodnění a balíčky Aktuálně nabízené tarify pro firemní zákazníky,

Více

Ceník je platný od 4. 9. 2013. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník. www.ktcz.eu info@ktcz.eu

Ceník je platný od 4. 9. 2013. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník. www.ktcz.eu info@ktcz.eu Ceník Obsah: A. Obecná část B. Základní tarify a) Volání b) Internet C. Doplňkové tarify D. Kombinované balíčky E. Ostatní služby F. Doplňkové služby G. Poplatky A. Obecná část Ceník je spolu s dalšími

Více

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od )

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od ) CENÍK SLUŽBY (platný od 1. 12. 2017) 1. CENA SLUŽBY Cena služby se skládá z následujících součástí: Instalace služby Služba 1.1 1.1.1 Objekty s hromadnou přípojkou FTTB (panelové a bytové domy) Při uzavření

Více

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od )

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od ) CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od 20. 8. 2018) 1. CENA SLUŽBY Cena služby TV ONE se skládá z následujících součástí: Instalace služby TV ONE. Služba TV ONE. 1.1 Jednorázové poplatky 1.1.1 Objekty s hromadnou

Více

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od )

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od ) CENÍK SLUŽBY (platný od 1. 9. 2017) 1. CENA SLUŽBY Cena služby se skládá z následujících součástí: Instalace služby Služba 1.1 1.1.1 Objekty s hromadnou přípojkou FTTB (panelové a bytové domy) Při uzavření

Více

Lenovo IdeaPad S10-3 návod pro připojení k internetu s Twist Internet Lite

Lenovo IdeaPad S10-3 návod pro připojení k internetu s Twist Internet Lite Lenovo IdeaPad S10-3 návod pro připojení k internetu s Twist Internet Lite Lenovo IdeaPad S10-3 1/8 Než začneme: Vybalte SIM kartu z balení a vložte ji do jakéhokoli mobilního telefonu. V telefonu vypněte

Více

Platný od 16.01. 2015. Stránka 1 z 6. Ceník služeb ADAGIO mobile

Platný od 16.01. 2015. Stránka 1 z 6. Ceník služeb ADAGIO mobile Platný od 16.01. 2015 Stránka 1 z 6 Obsah ceníku Nejdůležitější ceny volání... 3 Roaming EU... 3 Balíčky Všechny balíčky jsou účtovány v cenách za měsíc.... 3 Speciální balíčky... 3 Přehled cen SMS a MMS

Více

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY...

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 4 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ

Více

Ceník služeb Šlágr Mobil platný od

Ceník služeb Šlágr Mobil platný od Ceník služeb Šlágr Mobil platný od 15. 5. 2019 CENY TARIFŮ PoLožky Šlágr Volání Šlágr Super volání Šlágr Stříbrné volání Šlágr Zlaté volání Cena tarifu (měsíčně) 25 Kč 195 Kč 255 Kč 625 Kč VOLÁNÍ V ČR

Více

Příloha č. 1 Technická specifikace služeb

Příloha č. 1 Technická specifikace služeb Příloha č. 1 Technická specifikace služeb Název veřejné zakázky: Poskytování služeb elektronických komunikací pro Královéhradecký kraj a jím zřizované příspěvkové organizace a založené obchodní společnosti

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB společnosti, s.r.o. platný od 1. 7. 2017 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 DIGITÁLNÍ TELEVIZE STR. 3 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VOIP STR. 4 CENÍK ZAŘÍZENÍ & OSTATNÍ / KONTAKTY STR. 5 Všechny

Více

Vodafone Zaměstnanecký program. Základní organizace OS KOVO ArcelorMittal Česká republika / Milan Čmuchař

Vodafone Zaměstnanecký program. Základní organizace OS KOVO ArcelorMittal Česká republika / Milan Čmuchař Vodafone Zaměstnanecký program Základní organizace OS KOVO ArcelorMittal Česká republika 01.02.2018 / Milan Čmuchař Základní pravidla Vodafone Zaměstnanecký program je určen pro každého zaměstnance, bez

Více

Aplikace GoGEN Smart Center

Aplikace GoGEN Smart Center Aplikace GoGEN Smart Center Návod na použití aplikace Úvod Aplikace GoGEN Smart Center pro maximální využití Smart TV GoGEN, spojuje vyspělou technologii a zábavu v pohodlí domova. SMART ovládání ovládání

Více

Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a

Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a netbooků. Chytré telefony, nazývané také Smartphony, poskytují

Více

NÁVOD PRO IPTV PORTÁL (STB Motorola 19xx)

NÁVOD PRO IPTV PORTÁL (STB Motorola 19xx) NÁVOD PRO IPTV PORTÁL (STB Motorola 19xx) OBSAH: 1. Úvod 2. Set Top Box (STB) 3. MENU IPTV portálu 3.1. Hlavní nabídka 3.2. Přepínání TV kanálů 4. Samoobsluha 5. Videopůjčovna 6. Zabezpečení 7. Doplňkové

Více

Produkty a služby. na 4 zařízení. k internetu od O 2 od 151 Kč měsíčně

Produkty a služby. na 4 zařízení. k internetu od O 2 od 151 Kč měsíčně k od O 2 od 151 Kč Produkty a služby na 4 zařízení Paušální y do mobilu 4 Předplacená O 2 karta 6 Mobilní internet 8 Internet na doma 10 Volání z domova 12 Digitální televize O 2 TV 14 Internetová samoobsluha

Více

Ceník platný od 15. 03. 2015. Všechny ceny jsou uvedeny s DPH. Kompletní ceník. Ceník. platný od 15. 03. 2015.

Ceník platný od 15. 03. 2015. Všechny ceny jsou uvedeny s DPH. Kompletní ceník. Ceník. platný od 15. 03. 2015. Ceník platný od 15. 03. 2015. 1 Obsah Obsah... 2 Tarify 1... 3 Tarify 2... 4 Služby v ČR... 5 Volání v tarifu Nula 1... 5 SMS v tarifu Nula 1... 5 Volání v tarifu Nula 2... 6 SMS v tarifu Nula 2... 6 Volání

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB Optické vlákno Připojení k Internetu OPTI-START OPTI-IDEAL OPTI-PROFI OPTI-PROFI+ OPTI-ULTRA 10/10 Mbps 50/50 Mbps 100/100 Mbps 300/300 Mbps 1000/1000 Mbps 200 Kč 390 Kč 490 Kč 690 Kč 790 Kč Agregace je

Více

SKYLINK LIVE TV VAŠE TELEVIZE PŘES INTERNET

SKYLINK LIVE TV VAŠE TELEVIZE PŘES INTERNET SKYLINK LIVE TV VAŠE TELEVIZE PŘES INTERNET Skylink Live TV vám přináší svobodu a volnost při sledování televize. Nejen na velké televizní obrazovce, ale i na vašem chytrém telefonu, tabletu nebo PC. Kdykoli

Více

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 4 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 4 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 4 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 5 Roamingové

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB Optické vlákno Připojení k Internetu OPTI-START OPTI-IDEAL OPTI-PROFI OPTI-PROFI+ OPTI-ULTRA Agregace je 1:2. WiFi 10/10 Mbps 50/50 Mbps 100/100 Mbps 300/300 Mbps 1000/1000 Mbps 200 Kč 390 Kč 490 Kč 690

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB S4NET s. r. o.

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB S4NET s. r. o. KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB S4NET s. r. o. platný od 4. 2. 2019 PŘIPOJENÍ K INTERNETU ZÁKLADNÍ TARIFY A NÁKLADY NA INSTALACI STR. 2 DOMÁCÍ BEZDRÁTOVÁ SÍŤ STR. 3 PŘIPOJENÍ K INTERNETU SPECIÁLNÍ TARIFY STR. 3

Více

Ceník připojení k internetu v síti TKR KABEL servis Praha, spol. s r.o.

Ceník připojení k internetu v síti TKR KABEL servis Praha, spol. s r.o. Ceník k internetu v síti TKR KABEL servis Praha, spol. s r.o. instalace od 1.7.2018 Mb/s* Kabel 256 Zdarma* - 0,256 / 0,256 Kabel 512 Zdarma* - 0,512 / 0,512 Kabel 1M Zdarma* - 1 / 1 Kabel 180M Kabel 360M

Více

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od )

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od ) CENÍK SLUŽBY (platný od 1. 12. 2016) 1. CENA SLUŽBY Cena služby se skládá z následujících součástí: Instalace služby Služba 1.1 1.1.1 Objekty s hromadnou přípojkou FTTB (panelové a bytové domy) Při uzavření

Více

V tomto zařízení jsou implementovány veškeré komponenty pro firemní komunikaci včetně kompletních hlasových a mnoha dalších uživatelských služeb.

V tomto zařízení jsou implementovány veškeré komponenty pro firemní komunikaci včetně kompletních hlasových a mnoha dalších uživatelských služeb. FRITZ!Box Fon Wlan 7390 je multimediální digitální gateway navržena coby kompletní telekomunikační řešení pro menší společnosti, domácí kanceláře, nebo moderní domácnosti. V tomto zařízení jsou implementovány

Více

Ceník služeb Šlágr Mobil

Ceník služeb Šlágr Mobil Ceník služeb Šlágr Mobil platný od 1. 6. 2017 CENY TARIFŮ...2 VOLÁNÍ...2 SMS, MMS...2 INTERNET V MOBILU V ČR...3 SPECIÁLNÍ ŠLÁGR SLUŽBY V ČESKÉ SÍTI ŠLÁGR MOBIL...3 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA...4 ROAMING

Více

Příloha č. 1 Technické podmínky

Příloha č. 1 Technické podmínky Příloha č. 1 Technické podmínky Účelem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o poskytování mobilních hlasových a datových služeb mezi zadavatelem a jedním dodavatelem na dobu určitou 48 měsíců s možností

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB STARNET, s.r.o. platný od 11. 12. 2017 PŘIPOJENÍ K INTERNETU ZÁKLADNÍ TARIFY A NÁKLADY NA INSTALACI STR. 2 PŘIPOJENÍ K INTERNETU DOMÁCÍ BEZDRÁTOVÁ SÍŤ STR. 3 PŘIPOJENÍ K INTERNETU

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB STARNET, s.r.o. platný od 1. 10. 2018 PŘIPOJENÍ K INTERNETU ZÁKLADNÍ TARIFY A NÁKLADY NA INSTALACI STR. 2 PŘIPOJENÍ K INTERNETU DOMÁCÍ BEZDRÁTOVÁ SÍŤ STR. 3 PŘIPOJENÍ K INTERNETU

Více

ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 ROAMING...

ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 ROAMING... ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 ROAMING... 4 DATOVÉ BALÍČKY V ROAMINGU... 5 TARIFIKACE ROAMING... 5

Více

Ceník. AQUA mobil. Závěrka 285/6 169 00 Praha 6 Zapsaná v OR vedeném MS v Praze, oddíl B, vložka 5631 IČO: 49447360, DIČ CZ49447360 1.12.

Ceník. AQUA mobil. Závěrka 285/6 169 00 Praha 6 Zapsaná v OR vedeném MS v Praze, oddíl B, vložka 5631 IČO: 49447360, DIČ CZ49447360 1.12. Závěrka 285/6 169 00 Praha 6 Zapsaná v OR vedeném MS v Praze, oddíl B, vložka 5631 IČO: 49447360, DIČ CZ49447360 1.12.2013 Ceník AQUA mobil Ceník platný od 1.12.2013. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH

Více

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 4 DATOVÉ TARIFY...

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 4 DATOVÉ TARIFY... Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 4 DATOVÉ TARIFY... 4 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ

Více

377 Kč. 377 Kč. 277 Kč. 377 Kč. Vodafone Smart 4 mini. Vodafone Smart 4. Sony Xperia E1. Nokia Lumia 530. + 100 Kč x 12 měsíců. + 100 Kč x 18 měsíců

377 Kč. 377 Kč. 277 Kč. 377 Kč. Vodafone Smart 4 mini. Vodafone Smart 4. Sony Xperia E1. Nokia Lumia 530. + 100 Kč x 12 měsíců. + 100 Kč x 18 měsíců Vodafone Smart 4 mini Vodafone Smart 4 Android 4 " ano/ano až 4 GB/512 MB 3 Mpix Android 4,5 " ano/ano až 4 GB/512 MB 5 Mpix 3 + 100 Kč x 12 měsíců 3 + 100 Kč x 18 měsíců 1 5 2 1 Nokia Lumia 530 Sony Xperia

Více

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 4 DATOVÉ TARIFY...

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 4 DATOVÉ TARIFY... Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 4 DATOVÉ TARIFY... 4 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ

Více

Mezinárodní služby... 9 ZÁKLADNÍ CENY Prémiové a jiné služby PRÉMIOVÉ SMS A DMS PŘÍSTUPOVÉ SMS VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA...

Mezinárodní služby... 9 ZÁKLADNÍ CENY Prémiové a jiné služby PRÉMIOVÉ SMS A DMS PŘÍSTUPOVÉ SMS VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... Služby v ČR... 3 Základní tarify NA MÍRU, NA DATOVÁNÍ, NA POHODU a RODINA... 3 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 3 BALÍČKY VOLÁNÍ... 4 BALÍČKY SMS... 4 DATOVÉ BALÍČKY... 5 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 5 TECHNICKÉ PARAMETRY

Více

CENÍK SLUŽEB BACKER COMPUTER s.r.o.

CENÍK SLUŽEB BACKER COMPUTER s.r.o. CHYTRYINTERNET.CZ CENÍK SLUŽEB BACKER COMPUTER s.r.o. Platný od 1.12.2014 1. Připojení k Internetu 2. VoIP telefonie 3. WEB TV 4. Ceník a ostatní zařízení 5. Kontakt 1 1. PŘIPOJENÍ K INTERNETU Připojení

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV Obsah: 1. Úvod... 3 2. Pojmy... 3 3. Registrace zařízení... 4 3.1. Generování párovacího kódu pro Set-Top box... 4 3.2. Autorizace webového prohlížeče... 6 3.3. Instalace a autorizace

Více

CENÍK SLUŽEB. společnosti inet4 s.r.o. platný od PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2. TELEVIZE inet4.tv STR. 3. PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VoIP STR.

CENÍK SLUŽEB. společnosti inet4 s.r.o. platný od PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2. TELEVIZE inet4.tv STR. 3. PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VoIP STR. CENÍK SLUŽEB společnosti platný od 1. 7. 2017 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 TELEVIZE inet4.tv STR. 3 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VoIP STR. 4 OSTATNÍ CENY & KONTAKTY STR. 5 Všechny ceny jsou vždy uváděny včetně

Více

jediná televize, s multidimenzí Zapojení set-top-boxu

jediná televize, s multidimenzí Zapojení set-top-boxu jediná televize, s multidimenzí Zapojení set-top-boxu KROK 1 Připojení vaší TV SCART kabel HDMI kabel Pokud máte televizi s HDMI výstupem, připojíte ji k set-top boxu pomocí HDMI kabelu (kabel č. 1), který

Více

Ceník O2 Internetové připojení

Ceník O2 Internetové připojení Ceník základní a volitelné služby Platnost od 1.1.2016 O2 Czech Republic a.s. *2 Tarif A. O 2 INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ Tarify služby s DPH Měsíční paušál bez DPH Internet Aktiv Plus PROfi *2 799,00 660,33

Více

Služby v ČR... 2 ZÁKLADNÍ CENY... 2 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 2 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 2 Roamingové služby... 3 EU a EEA...

Služby v ČR... 2 ZÁKLADNÍ CENY... 2 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 2 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 2 Roamingové služby... 3 EU a EEA... Služby v ČR... 2 ZÁKLADNÍ CENY... 2 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 2 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 2 Roamingové služby... 3 EU a EEA... 3 MIMO EU a EEA (ZÓNA 2 A 3)... 4 TARIFIKACE ROAMING... 4

Více

Počet volných minut do ostatních sítí v ČR. Počet volných minut v síti Plus4U. +4U Bone** NE NE NE 0 0 Kč. +4U Raw NE NE NE 0 44 Kč

Počet volných minut do ostatních sítí v ČR. Počet volných minut v síti Plus4U. +4U Bone** NE NE NE 0 0 Kč. +4U Raw NE NE NE 0 44 Kč Ceník Všechny uvedené ceny jsou s DPH. Tento ceník je platný od 1. ledna 2018. Ceník platný do 31. prosince 2017 naleznete zde. Tarify volání tarifu není účtována poměrně Tarif Volání v síti zdarma* SMS

Více

Kompletní ceník služeb pro domácnosti. Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.

Kompletní ceník služeb pro domácnosti. Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH. Kompletní ceník služeb pro domácnosti Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH. Ceník je platný od 12.7.2017 PŘIPOJENÍ K INTERNETU BRNO, OSTRAVA, PRAHA Rychlost připojení net.tv (zdarma) Mobil (zdarma)

Více

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody Chytrý termostat Vlastnosti, funkce, výhody siemens.com/buildingtechnologies Chytrý termostat Siemens Termostat, který je jiný. Vyroben pro profesionální trh, pomáhá vytvářet perfektní místa. Co odlišuje

Více

Přehled tarifů a služeb (Ceník) Platný od 10. června 2016

Přehled tarifů a služeb (Ceník) Platný od 10. června 2016 Užitečné pojmy Částka k čerpání Hlasová schránka Loga, melodie a java Maximální délka hovoru Měsíční paušál Minimální měsíční plnění Poměrné účtování Program služeb (Tarif) Převod částky k čerpání Převod

Více

Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 1. 2013 (21% DPH)

Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 1. 2013 (21% DPH) Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 1. 2013 (21% DPH) Obsah Aktuálně nabízené tarify pro nefiremní zákazníky, zvýhodnění a balíčky Aktuálně nabízené tarify pro firemní

Více

Ceník služeb Relax Mobil

Ceník služeb Relax Mobil Ceník služeb Relax Mobil platný od 1. 12. 2017 TARIFY...2 VYCHYTÁVKY K TARIFŮM...2 VOLÁNÍ, SMS A MMS - ZÁKLADNÍ CENY...2 VOLÁNÍ A SMS S VYCHYTÁVKOU SUPER VOLÁNÍ / SUPER SOSÁNÍ...2 INTERNET V MOBILU...3

Více

Kompletní ceník služeb pro domácnosti. Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.

Kompletní ceník služeb pro domácnosti. Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH. Kompletní ceník služeb pro domácnosti Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH. Rychlost připojení PŘIPOJENÍ K INTERNETU BRNO, OSTRAVA, PRAHA net.tv (zdarma) net.tv (kanály) Mobil (zdarma) Aktivační poplatek

Více

Ceník Služby O2 Duo Mobil

Ceník Služby O2 Duo Mobil Ceník Služby O2 Duo Mobil Ceny jsou uvedeny v Kč platný od 15. 10. 2007 Obsah: 1. Popis Služby...2 2. Cena za Službu...2 3. Doplňkové služby a jejich ceny...4 4. Poznámky - Podmínky pro uplatnění cen...4

Více

Návod k využívání interaktivních funkcí

Návod k využívání interaktivních funkcí Návod k využívání interaktivních funkcí Vážení zákazníci, těší nás, že jste se rozhodli využívat výhody Interaktivní TV. Svoji Interaktivní TV budete ovládat přes velmi jednoduchou a intuitivní aplikaci.

Více

Ceník je platný od 1. 7. 2014. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník VYPEČENÁ SIM. www.ktmobil.cz www.vypecenasim.cz info@ktmobil.

Ceník je platný od 1. 7. 2014. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník VYPEČENÁ SIM. www.ktmobil.cz www.vypecenasim.cz info@ktmobil. Ceník VYPEČENÁ SIM Obsah: A. Obecná část B. Základní tarify C. Doplňkové tarify D. Ostatní služby E. Doplňkové služby F. Poplatky A. Obecná část Ceník je spolu s dalšími dokumenty, které tvoří Všeobecné

Více

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV. RETE tv

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV. RETE tv Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV RETE tv Obsah: 1. Úvod... 2 2. Pojmy... 2 3. Registrace zařízení... 3 3.1. Generování párovacího kódu pro Set-Top box... 3 3.2. Autorizace webového prohlížeče...

Více

itself s.r.o. Pálavské náměstí 4343/ Brno Židenice

itself s.r.o. Pálavské náměstí 4343/ Brno Židenice www.itself.cz itself s.r.o. Pálavské náměstí 4343/11 628 00 Brno Židenice O SPOLEČNOSTI ITSELF s.r.o. česká rodinná firma s ryze českým kapitálem založena v roce 1991, na trhu působíme více než 25 let

Více

Služby v ČR... 2 ZÁKLADNÍ CENY... 2 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 2 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 2 Roamingové služby... 3 EU a EEA...

Služby v ČR... 2 ZÁKLADNÍ CENY... 2 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 2 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 2 Roamingové služby... 3 EU a EEA... Služby v ČR... 2 ZÁKLADNÍ CENY... 2 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 2 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 2 Roamingové služby... 3 EU a EEA... 3 MIMO EU a EEA (ZÓNA 2 A 3)... 4 TARIFIKACE ROAMING... 4

Více

Návod ke službě IPTV

Návod ke službě IPTV Návod ke službě IPTV Služba 4NET.TV vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve vaší domácnosti. Díky připojení k internetu můžete využívat služby

Více

Ceník základních služeb

Ceník základních služeb Ceník základních služeb O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní internetové připojení Paušální tarify Platnost od 15. 10. 2015 O2 Czech Republic a.s. Ceník základních služeb O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní

Více

Ceník základních služeb

Ceník základních služeb Ceník základních služeb O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní internetové připojení Paušální tarify Platnost od 1. 10. 2015 O2 Czech Republic a.s. Ceník základních služeb O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní

Více

Návod ke službě IPTV

Návod ke službě IPTV Návod ke službě IPTV Služba Dragon TV vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve vaší domácnosti. Díky připojení k internetu můžete využívat

Více

Příloha č. 1 Zadávací podmínky podrobná specifikace

Příloha č. 1 Zadávací podmínky podrobná specifikace Příloha č. 1 Zadávací podmínky podrobná specifikace 1. Vymezení plnění veřejné zakázky, technické podmínky Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování základních a volitelných telekomunikačních služeb

Více

Ceník základních služeb

Ceník základních služeb Ceník základních služeb O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní internetové připojení Paušální tarify Platnost od 15. 9. 2015 O2 Czech Republic a.s. Ceník základních služeb O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní

Více

Příloha Ceníku pro firemní zákazníky - O2 Mobilní hlasová služba a O2 Mobilní internetové připojení - určená pro BA zákazníky.

Příloha Ceníku pro firemní zákazníky - O2 Mobilní hlasová služba a O2 Mobilní internetové připojení - určená pro BA zákazníky. Příloha Ceníku pro firemní zákazníky - Mobilní hlasová služba a Mobilní internetové připojení - určená pro BA zákazníky. Platnost od Hlavní pojmy BA zákazník - BA zákazníkem se rozumí Firemní zákazník,

Více

Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 5. 2012

Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 5. 2012 Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 5. 2012 Obsah Aktuálně nabízené tarify pro nefiremní zákazníky, zvýhodnění a balíčky Aktuálně nabízené tarify pro firemní zákazníky,

Více

Nastavení telefonu CAT B35

Nastavení telefonu CAT B35 Nastavení telefonu CAT B35 Telefon CAT B35, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba nastavení

Více

Obchodní podmínky služby O 2 Team Combi

Obchodní podmínky služby O 2 Team Combi Obchodní podmínky služby O 2 Team Combi 1. Definice pojmů VPN (Virtual Private Network) Virtuální síť zákazníka, tvořená virtuálním propojením pevných i mobilních stanic zákazníka. O 2 Team Combi (fixní

Více