Čtvrtek 12. ledna 2017 ROBERT ZAUER PORTRÉTY A RODINNÉ FOTOGRAFIE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Čtvrtek 12. ledna 2017 ROBERT ZAUER PORTRÉTY A RODINNÉ FOTOGRAFIE"

Transkript

1 LEDEN 2017 VÝSTAVNÍ SÍŇ U KOSTELA BÍLINA Čtvrtek 1. prosince ledna 2017 GRAFICKOU CESTOU Prodejní výstava studentů U3V při UJEP v Ústí nad Labem. Výstava bude doplněna dětskými pracemi na téma: Andělé. Nebudou chybět ozdobené vánoční stromky bílinských dětí z Mš a Zš výstava potrvá do Otevírací doba: čt ne 13,00 17,00 hodin Vstupné: dospělí 20,-Kč, děti, studenti, senioři 10,-Kč, skupiny 100,-Kč (10 osob) Čtvrtek 12. ledna 2017 ROBERT ZAUER PORTRÉTY A RODINNÉ FOTOGRAFIE Výstava fotografií Roberta Zauera. Vernisáž středa 11.ledna od hodin. Otevírací doba: čt ne 13,00 17,00 hodin Vstupné: dospělí 20,-Kč, děti, studenti, senioři 10,-Kč, skupiny 100,-Kč (10 osob) KULTURNÍ DŮM FONTÁNA BÍLINA Pátek 13. ledna / hodin 23. REPREZENTAČNÍ PLES MĚSTA BÍLINY Zahájení vystoupení dětí DDM Bílina, host večera zpěvačka HANA ZAGOROVÁ, celým večerem hraje kapela BIG BAND BONIT Teplice. Vstupné: 220,-Kč MĚSTSKÉ DIVADLO BÍLINA Čtvrtek 19. ledna / hodin NOVOROČNÍ KONCERT FIVE BRASS Žesťové kvinteto Five Brass vzniklo v roce 2014 z potřeby členů Severočeské Filharmonie Teplice zúročit své schopnosti v komorním souboru. Jednotliví členové jsou vedoucí nástrojových skupin tohoto orchestru a kromě orchestrální praxe mají i praxi pedagogickou. Vyučují na základních uměleckých školách a Konzervatoři Teplice. Jsou absolventy konzervatoří Teplice a Brno a vysokých hudebních škol. Hudebníci mají i bohaté zkušenosti se sólovým vystupováním. Z mnoha koncertních vystoupení je třeba vyzdvihnout spolupráce na komorním cyklu SČF Teplice a účast na festivalech v Úštěku a varhanním festivalu v Litoměřicích. Five Brass je složeno ze dvou trumpet, lesního rohu, pozounu a tuby. Obsazení: Karel Vencour a Karel Kála trumpety, Pavel Staněk lesní roh Michal Černý pozoun; Milan Podolský tuba Vstupné: 100,-Kč, sleva na senior pas 50,-Kč Na tento koncert lze uplatnit slevu na senior pas vydaný Informačním centrem Bílina.

2 Neděle 22. ledna / hodin JAGA BABA A TŘI LOUPEŽNÍCI Po úspěšném uvedení hrané pohádky Krysáci uvádíme veselou pohádku pro děti a rodiče z pražského divadla D5. Vstupné: 50,-Kč, děti do 3 let vstup zdarma Úterý 24. ledna / hodin OTYLKA autor: Jaromír Břehový režie: Pavel Trávníček Původní česká komedie Jaromíra Břehového, která nás zavede do luxusního sanatoria, ve kterém má bohatá panička OTÝLIE zhubnout. Není ovšem zadarmo, pobyt jí věnoval k narozeninám její choť. Otylka ovšem netuší, že to je nejen dárek, ale i past. Zatímco ona izolovaná hubne což se jí nedaří, její exotický manžel k nim domů přivádí její kamarádku. Podplacený personál sanatoria pak dostává pro Otylčinu kůru nové zadání: NEZHUBNOUT, NAOPAK PŘIBRAT a držet ji tam co nejdéle.moc peněz je obrovská a téměř se to podaří. Otylka však je nejen tlustá, ale i chytrá. Vše prokoukne. Je to hra nejen o chytré ženě, která se nedá, ale i nesmírné moci peněz. Hrají:Pavel Trávníček, Kateřina Kornová, Petr Jablonský, Hana Sršňová, V. Upír Křejčí,Pavel Skřípal, Monika Fialková, Hana Tunová Vstupné: přízemí 280,-Kč, balkon 260,-Kč Na toto představení lze uplatnit slevu na SP přízemí 140,-Kč, SP balkon 130,-Kč DIGITÁLNÍ KINO BÍLINA TEL (budova Městského divadla v Bílině, Žižkovo náměstí) Pátek 6. ledna / hodin VELKÁ ČÍNSKÁ ZEĎ - 2D USA / Čína / Fantasy / Mysteriozní / České titulky /. Legendární režisér Zhang Yimou (Klan létajících dýk, Nikdo nesmí chybět) přichází s velkolepým filmem Velká čínská zeď, kde jedním z hlavních hrdinů je právě tato neuvěřitelná stavba, která dodnes nebyla překonána. A v dalších rolích pak uvidíte takové hvězdy jako je Matt Damon nebo Willem Dafoe. Hrají: Matt Damon, Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe Vstupné: 120,-Kč / 124 minut / zvuk DD 5.1 / P-15 let/ Videoukázka:

3 Pátek 6. ledna / hodin MANŽEL NA HODINU 2D ČR/ Komedie / České znění /. Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé drobnosti" Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem Hodinový manžel". Hrají: Bolek Polívka, David Novotný, David Matásek, Lukáš Latinák. Vstupné: 110,-Kč / 98 minut / zvuk DD 5.1 / MP / Videoukázka: Sobota 7. ledna / hodin ASSASSIN S CREED 2D USA / Akční / Dobrodružný / České titulky / Osud ti koluje v žilách Usvědčený vrah Callum Lynch (Michael Fassbender) je nedobrovolně vysvobozen z cely smrti jen proto, aby se stal součástí staletého boje mezi asasíny, templáři a španělskými inkvizitory. Jeho novým vězením se stává tajné zařízení Abstergo vybavené revoluční technologií Animus, která odhaluje v lidské DNA genetické vzpomínky a tím umožňuje vrátit se a prožít vzpomínky předků, které byly dosud ztracené v minulosti. Hrají: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson Vstupné: 120,-Kč / 115 minut / zvuk DD 5.1 / P- 12 let / Videoukázka: Sobota 7. ledna / hodin ROGUE ONE: STAR WARS STORY 3D USA / Sci-fi / Akční / Dobrodružný / Fantasy / Český dabing /. Rogue One: Star Wars Story je první z nové série samostatných filmů Lucasfilmu. Vypráví příběh skupiny netradičních hrdinů, kteří se dají dohromady, aby splnili odvážný a zdánlivě nemožný úkol: Ukrást plány Hvězdy smrti. Hrají: Felicity Jones, Diego Luna, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Donnie Yen.. Vstupné: 140,-Kč / 120 minut / zvuk DD 5.1 / MP / Videoukázka:

4 Neděle 8. ledna / hodin OZZY 2D Ozzy je přátelský bígl, který žije idylickým životem v rodině Martinsových. Jeho páníčci se ale musí za prací přesunout do Japonska. Má to jeden háček: pes s nimi nesmí. Martinsovi se tak rozhodnou, že Ozzyho dají do luxusního psího hotelu zvaného Modrá zátoka. Po odjezdu rodiny však Ozzy zjistí, že tohle perfektní místo je jen zástěrkou jeho majitele. Právě ten vozí psy do skutečné Modré zátoky, což je psí vězení, které i psi řídí. Ozzy se rozhodne naplánovat útěk a ve štychu nenechá ani své nové psí přátele Chestera, Fronkyho a Doca. Z vězení se musí utéct nenápadně, ale hlavně rychle a chlupatě! Film bude uveden v českém znění. Vstupné: 110,-Kč / 91 minut / zvuk DD 5.1 / MP / Videoukázka: Pátek 13. ledna / hodin PASAŽÉŘI 3D USA / Sci-fi / Dobrodružný /. České titulky / Při rutinní vesmírné cestě k novému domovu jsou dva hibernovaní pasažéři kosmické lodi následkem poruchy probuzeni o 90 let dříve, než bylo plánováno. Zatímco se Jim (Chris Pratt) a Aurora (Jennifer Lawrence) smiřují se skutečností, že budou nuceni prožít zbytek života na palubě luxusní lodi, zjišťují, že mezi nimi vzniká cosi více než přátelství...až do okamžiku, kdy odhalí, že se celá loď ocitá v obrovském nebezpečí. Jim a Aurora jsou teď těmi jedinými, kdo může zachránit životy 5000 spících pasažérů. Hrají: Chris Pratt, Jennifer Lawrence, Michael Sheen, Laurence Fishburne Vstupné: 130,-Kč / 112 minut/ zvuk DD 5.1 / P-12 let / Videoukázka: Pátek 13. ledna / hodin VŠECHNO NEBO NIC - 2D ČR / Komedie /. České znění / Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké... Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali. Hrají:Táňa Pauhofová, Klára Issová, Michał Żebrowski, Paweł Deląg, Ondřej Sokol

5 Vstupné: 120,-Kč / 107 minut / zvuk DD 5.1 / P-12 let / Videoukázka: Pátek 13. ledna / hodin V PASTI 2D USA / Horor / České titulky / Dětská psycholožka Mary Portman (Naomi Watts) přišla při tragické automobilové nehodě o manžela. Její syn Stephen sice nehodu přežil, ale zůstal ve vegetativním stavu upoutaný na lůžko. Pro Mary se život změnil v nepřetržitou péči o paralyzované dítě. V jejím velkém domě uprostřed lesů v ní narůstá pocit samoty a izolace. Vše změní příchod nového pacienta. Malý chlapec Tom se po smrti matky uzavřel do sebe. Mary se rozhodne vzít Toma v rámci léčby k sobě domů. Uprostřed zuřící sněhové bouře však hoch z domu zmizí. Šance, že přežil venku mrazivou noc, je nulová. Mary si je přesto jistá, že poté Toma ve svém domě několikrát zahlédla. Z místností se ozývají zvláštní zvuky, v domě se začínají dít děsivé věci Hrají: Naomi Watts, Charlie Heaton, Jacob Tremblay, Oliver Platt Vstupné: 110,-Kč / 91 minut / zvuk DD 5.1 / P-15 let / Videoukázka: Sobota 14. ledna / hodin PROČ PRÁVĚ ON? 2D USA / Komedie / České titulky / Přehnaně ochranářský, ale milující otec Ned (Bryan Cranston) a jeho rodina jedou o prázdninách navštívit svou dceru do Stanfordu. Ve Stanfordu se však Ned setká se svou největší noční můrou. S přítelem své dcery Lairdem (James Franco). Laird je miliardář s velice podivnými způsoby. Když Ned zjistí, že se Laird chystá požádat jeho dceru o ruku, vypukne boj. Hrají: James Franco, Bryan Cranston, Zoey Deutch, Megan Mullally Vstupné: 120,-Kč / 97 minut / zvuk DD 5.1 / P-12 let / Videoukázka: Sobota 14. leden / hodin ASSASSIN S CREED 2D USA / Akční / Dobrodružný / České titulky / Osud ti koluje v žilách Usvědčený vrah Callum Lynch (Michael Fassbender) je nedobrovolně vysvobozen z cely smrti jen proto, aby se stal součástí staletého boje mezi asasíny, templáři a španělskými inkvizitory. Jeho novým vězením se stává tajné zařízení Abstergo vybavené revoluční technologií Animus, která odhaluje v lidské DNA genetické vzpomínky a tím umožňuje vrátit se a prožít vzpomínky předků, které byly dosud ztracené v minulosti.

6 Hrají: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson Vstupné: 120,-Kč / 115 minut / zvuk DD 5.1 / P- 12 let / Videoukázka: Neděle 15. ledna / hodin ANDĚL PÁNĚ 2 2D ČR / Pohádka / Rodinný / České znění /. Anděl Petronel stále pracuje u Nebeské brány, ale je přesvědčen, že by si zasloužil lepší službu. Jeho věčný pokušitel, čert Uriáš, začne Petronela ponoukat. Stačí utrhnout jablíčko ze stromu Poznání a bude vědět to, co ví jen Bůh! A cesta k zaslouženému uznání bude volná. Hádka Petronela s Uriášem o jablko Poznání ale skončí neslavně. V potyčce se vzácné ovoce skutálí až na Zemi. Anděl - popleta a jeho kamarád čert-pokušitel musí šupem na svět jablko Poznání najít a přinést zpátky. V předvečer svátku svatého Mikuláše se zamotají do podivuhodného reje. Setkávají se s malou Anežkou a její krásnou maminkou Magdalenou, partou nepoctivých koledníků, vydřiduchem Košťálem i sympatickým Párkařem. Než se jim podaří jablko najít a vrátit tam, kam patří, bude třeba zažít velké dobrodružství a projít několika nebezpečnými situacemi. A po řadě lidských i božských" zkoušek, naši hrdinové nakonec zjistí, že cesta k poznání vede především přes sebe sama, přes objevení síly přátelství, lásky a schopnosti odpuštění. Hrají: Ivan Trojan, Jiří Dvořák, Vica Kerekes, Jiří Bartoška, Bolek Polívka Vstupné: 100,-Kč / 90 minut / zvuk DD 5.1 / MP / Videoukázka: Pátek 20. ledna / hodin MANŽEL NA HODINU 2D ČR/ Komedie / České znění /. Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé drobnosti" Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem Hodinový manžel". Hrají: Bolek Polívka, David Novotný, David Matásek, Lukáš Latinák. Vstupné: 110,-Kč / 98 minut / zvuk DD 5.1 / MP / Videoukázka:

7 Pátek 20. ledna / hodin ROZPOLCENÝ 2D USA / Horor / České titulky / Co může způsobit mnohočetná porucha osobnosti? Například to, že máte v hlavě poněkud plno. Kevin (James McAvoy) v sobě skrývá 23 různých osobností, které postupně odhaluje jeho psychiatrička. Ale někde v hlavě se asi skrývá ještě někdo další někdo, kdo má souvislost s únosem tří dívek. Film Rozpolcený režíroval M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený), který k filmu napsal i scénář. Hrají: James McAvoy, Haley Lu Richardson, Kim Director, Anya Taylor-Joy Vstupné: 120,-Kč / 116 minut / zvuk DD 5.1 / P-15 let/ Videoukázka: Sobota 21. ledna / hodin DIVOKÝ VLNY 2 2D USA/ Animovaný / Rodinný / Český dabing / Surfaři ve fraku jsou zpět! Tučňáci už zase staví na hlavu zavedené pořádky, věnují se surfování na prkně a tráví čas na pláži. Možná ne úplně všichni, ale zcela jistě mladý tučňák Cody, který se ve filmu Divoké vlny stal překvapivým šampionem v surfování a teď se vrací v nové animované komedii Divoké vlny 2. A zase ve velkém stylu na prkně. Film bude uveden v českém znění. Vstupné: 110,-Kč / 85 minut / zvuk DD 5.1 / MP / Videoukázka: Sobota 21. ledna / hodin VŠECHNO NEBO NIC - 2D ČR / Komedie /. České znění / Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké... Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali. Hrají:Táňa Pauhofová, Klára Issová, Michał Żebrowski, Paweł Deląg, Ondřej Sokol Vstupné: 120,-Kč / 107 minut / zvuk DD 5.1 / P-12 let / Videoukázka:

8 Sobota 21. ledna / hodin XXX NÁVRAT XANDERA CAGE 2D USA / Akční / Thriller / České titulky / Xander Cage (Vin Diesel) nebyl takový hlupák, aby se na Bora Bora nechal zabít, jak nám jeden agent v NOVÉ DIMENZI tvrdil, naopak byl dostatečně chytrý na to, aby držel hubu a jednoduše Gibbonsovi (Samuel L. Jackson) zmizel. Cage se bohužel začal znovu věnovat kaskadérským kouskům a jedna z těch blbostí ho opět dostane do Gibbonsova hledáčku. Tomu štěstí přeje, protože ze světa zrovna zmizelo několik nukleárních hlavic (bylo by velice nešťastné, kdyby se objevily v zaparkovaném autě před Bílým domem) a Xander je, zdá se, jediný, kdo může zjistit, kde teď ty atomovky jsou. Náš starý dobrý XXX totiž, až na pár drobností, vypadá přesně jako chlápek, co má vazbu na Rusy, kteří jsou za zmizení bomb zodpovědní. Pouští se tedy znovu do akce a tak jako minule se bude střílet a taky vybuchovat. Hrají: Vin Diesel, Samuel L. Jackson, Deepika Padukone, Tony Jaa Vstupné: 120,-Kč / 115 minut / zvuk DD 5.1 / P-15 let / Videoukázka: Pátek 27. ledna / hodin SPOJENCI 2D USA / Drama / Romantický / Thriller / České titulky / V roce 1942 pracuje Max Vatan (Brad Pitt) jako spojenecký špión. Jeho nový úkol ho přivede do Casablanky. Zde předstírá, že je manželem Marianne Beausejour (Marion Cotillard), odbojářky, která pracuje v německých budovách a je pro Maxe cenným zdrojem informací. Během nebezpečné hry s falešnými identitami se do sebe zamilují a rozhodnou se, že začnou nový život v Anglii, nyní již jako rodiče společného potomka. Jenže tento sen o novém životě musí Max opustit, když se o Marianne dozví, že je dvojitá agentka a dostane za úkol ji zabít. Hrají: Brad Pitt, Marion Cotillard, Jared Harris, Lizzy Caplan, Matthew Goode Vstupné: 120,-Kč / 125 minut / zvuk DD 5.1 / P-12 let / Videoukázka: Pátek 27. ledna / hodin MILUJI TĚ MODŘE -2D ČR / Komedie / České znění / Sympatický malíř a kunsthistorik, doktor David Bárta, se blíží Kristovým létům. Jeho život by už měl mít ustálenou" podobu a pevné obrysy. Opak je pravdou. Právě teď prožívá Bárta docela smolné období. Dostane výpověď z Národní galerie, žije stále pod jednou střechou s matkou, posedlou jógou, nemá žádnou přítelkyni a nedaří se mu ani skvělý výtvarný projekt, který realizuje se svým bonvivánským otcem. A najednou je tu zlom! Ve výloze luxusního pražského klenotnictví objeví Bárta dívku Terezu, krásnou aranžérku - tajemnou, cudnou i vášnivou, prostě nevyzpytatelnou. Přitahuje ho nebývalou silou a jeho staromládenecký život je naráz vzhůru nohama. Tereza je dívka jeho snů ale je tu ještě ten" třetí přítel Terezy, artista Igor, rapl a žárlivec, který nedokáže pochopit, že lásku si nelze udržet ostřím nože. Vztah Terezy a Igora pomalu končí, i když se to neobejde bez bouřlivých a citově vypjatých

9 scén. Na Davidovi je, zda dokáže ustát všechny karamboly rozchodu Terezy s Igorem a zda si dokáže získat Terezinu přízeň... Není to lehké, protože Tereza jednoho dne záhadně zmizí. Hrají: Taťjana Medvecká, Václav Jílek, Vladimír Kratina, Marek Vašut Vstupné: 120,-Kč / 98 minut / zvuk DD 5.1 / MP / Videoukázka: Sobota 28. ledna / hodin VŠECHNO NEBO NIC - 2D ČR / Komedie /. České znění / Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké... Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali. Hrají:Táňa Pauhofová, Klára Issová, Michał Żebrowski, Paweł Deląg, Ondřej Sokol Vstupné: 120,-Kč / 107 minut / zvuk DD 5.1 / P-12 let / Videoukázka: Sobota 28. ledna / hodin RESIDENT EVIL: POSLEDNÍ KAPITOLA 2D USA/ Akční / Sci-fi / Thriller / Horor / České titulky / Film přímo navazuje na události snímku Resident Evil: Odveta. Alice (Milla Jovovich) jako jediná přežije klíčový střet s nemrtvými, který měl rozhodnout o osudu lidstva. Nyní se Alice musí vrátit tam, kde celá katastrofa začala - do podzemního komplexu Hive v Raccoon City, kde společnost Umbrella Corporation hromadí své síly a chystá finální útok proti posledním hrstkám lidí, kterým se apokalypsu dosud podařilo přežít. Hrají: Milla Jovovich, Shawn Roberts, Ali Larter, Wentworth Miller Vstupné: 120,-Kč / 112 minut / zvuk DD 5.1 / P-15 let/ Videoukázka: Neděle 29. ledna / hodin ZPÍVEJ 2D USA / Animovaný /Rodinný / Český dabing / Celý svět je doslova poblázněný pěveckými soutěžemi, proto se nikdo nemůže divit, že tento současný fenomén pohltil i zvířecí říši. Každý tvoreček, a je jedno, jestli se jedná o myš, nebo

10 o slona, by se chtěl stát vítězem výběrové soutěže. A není to jen kvůli výhře dolarů. Tento veselý animovaný příběh ze života zástupců rozsáhlé živočišné říše přinášejí tvůrci Já padouch. Film bude uveden v českém znění. Vstupné: dospělí 120,-Kč / děti 100,-Kč / 98 minut / zvuk DD 5.1 / MP / Videoukázka: ZMĚNA PROGRAMU VYHRAZENA!! KULTURNÍ CENTRUM BÍLINA PŘIPRAVUJEME NA ÚNOR 2017 KULTURNÍ DŮM FONTÁNA BÍLINA Neděle 12. února / hodin DĚTSKÝ KARNEVAL s divadlem ANDROMEDA Praha Vstupné: 50,-Kč MĚSTSKÉ DIVADLO BÍLINA Úterý 7. února / 8.30 a hodin AŤ ŽIJÍ STRAŠIDLA Oblíbený muzikál bude uveden jako školní představení pro děti. Vstupné: 50,-Kč Čtvrtek 9. února / 8.30 hodin 20. ROČNÍK RECITAČNÍ SOUTĚŽE BOŘEŇSKÁ ČARODĚJNICE Recitační soutěž pro MŠ, ZŠ, ZUŠ, ZPŠ, SŠ z Bíliny a okolí, pouze pro přihlášené děti. Čtvrtek 16. února / hodin LHÁŘI Agentura Familie Autor: N. Anthony Agentura Familie, kterou znáte pod názvem Jana Šulcová představuje, se rozhodla nastudovat druhou hru. Po úspěšné komedii Velký holky nepláčou, která uzavře druhou sezónu jubilejní 60 reprízou, se rozhodla zpracovat pro změnu anglickou komedii Lháři autora Neilsna Anthonyho. Černý situační anglický humor a skvěle napsaný text jsou hlavními taháky nového projektu. Britská komedie o citlivých policistech, které dělí od vytoužených vánočních svátků jen poslední, ale velmi choulostivý úkol. Pod tíhou vánoční atmosféry se však snaží o lidský přístup, který jejich autoritu strážců zákona dočista zesměšní a znemožní. Hrají:Václav Kopta, Roman Štabrňák, Jana Šulcová, Marcel Vašinka, Vendulka Křížová, Anna Kulovaná a Rozálie Víznerová. Vstupné: přízemí 320,-Kč, balkon 300,-Kč Na toto představení lze uplatnit slevu na SP přízemí 160,-Kč, SP balkon 150,-Kč

KINO PROSINEC I AM BOLT 2D :00 - velký sál Kulturního centra

KINO PROSINEC I AM BOLT 2D :00 - velký sál Kulturního centra KINO PROSINEC I AM BOLT 2D 1. 12. 2016 19:00 - velký sál Kulturního centra Usain Bolt, nejrychlejší muž na planetě a jedna z největších hvězd současnosti. Jamajský blesk definoval atletiku, jeho aura však

Více

ASSASSIN S CREED (Velká Británie / Francie / Hong Kong / USA) 3D

ASSASSIN S CREED (Velká Británie / Francie / Hong Kong / USA) 3D KINO LEDEN ASSASSIN S CREED (Velká Británie / Francie / Hong Kong / USA) 3D 2. 1. 2017 19:00 - velký sál Kulturního centra Usvědčený vrah Callum Lynch (Michael Fassbender) je nedobrovolně vysvobozen z

Více

KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017

KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017 KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017 3.6. sobota Životopisné česko-slovenské historické drama 113 MASARYK Dramatický příběh, věnovaný osudům velvyslance a pozdějšího minist 16.30 hod. J.Masaryka.Extravagantní

Více

Kino Květen Teplice - program leden

Kino Květen Teplice - program leden Kino Květen Teplice - program leden 01.01. Pohádky pro Emu Romantický / Komedie Česko/2016 Kino Květen Teplice / od: 15:30 Petr Miller pracuje již řadu let pro imigrační úřad v Londýně. Zaběhaný rytmus

Více

PARTNEŘI KINA RETRO: REZERVOVANÉ VSTUPENKY NUTNO ZAKOUPIT NEJPOZDĚJI 24 HODINY PŘED ZAČÁTKEM PŘEDSTAVENÍ. neděle DĚTEM

PARTNEŘI KINA RETRO: REZERVOVANÉ VSTUPENKY NUTNO ZAKOUPIT NEJPOZDĚJI 24 HODINY PŘED ZAČÁTKEM PŘEDSTAVENÍ. neděle DĚTEM DOLBY DIGITAL 7.1, 789 01 Zábřeh, Farní 14, www.kinoretro.cz PRODEJ VSTUPENEK: Foyer kina Retro - půl hodiny před začátkem každého představení, Infocentrum Zábřeh (8.00-17.00), ČSA 1, tel: 583 416 408,

Více

17:30 Biásek Anděl Páně 2 Pohádka / Komedie / Rodinný

17:30 Biásek Anděl Páně 2 Pohádka / Komedie / Rodinný den čas titul vstupné popis 1.12.2016 1.12.2016 2.12.2016 2.12.2016 2.12.2016 3.12.2016 3.12.2016 3.12.2016 4.12.2016 4.12.2016 5.12.2016 20:00 Bezva ženská na krku Komedie Česko, 2016, 97 min Táborský,

Více

KINO ÚNOR LA LA LAND (USA) 2D

KINO ÚNOR LA LA LAND (USA) 2D KINO ÚNOR LA LA LAND (USA) 2D 1. 2. 2017 19:00 - velký sál Kulturního centra Moderní pojetí klasického hollywoodského milostného románu umocněné skvělými písničkami doprovázenými velkolepými tanečními

Více

ROGUE ONE: STAR WARS STORY

ROGUE ONE: STAR WARS STORY KINO CRYSTAL DCI-3D Boženy Němcové 2942, 470 01 Česká Lípa, informace na tel.: 487524840, 603788898 Pokladna kina otevřena denně min. 1 hod. před začátkem představení, tel.: 487524840 e-mail:info@kinocrystal.cz

Více

Kráska a zvíře 3D. Nechte zpívat Mišíka. Ozzy. Kráska a zvíře KINO: 7. dubna 2017 v 17:00 a 19: března 2017 v 16: března 2017 v 18:00

Kráska a zvíře 3D. Nechte zpívat Mišíka. Ozzy. Kráska a zvíře KINO: 7. dubna 2017 v 17:00 a 19: března 2017 v 16: března 2017 v 18:00 Strunkovice nad Blanicí Ozzy 7. dubna 2017 v 17:00 a 19:00 KINO: Španělsko, Alberto Rodriguez, animovaný film, 91 min., český dabing70,- Kč Ozzy je přátelský bígl, který žije idylickým životem v rodině

Více

Leden 2017 program kina Svět Hodonín

Leden 2017 program kina Svět Hodonín Leden 2017 program kina Svět Hodonín 1. neděle v 15.00 POJAR DĚTEM ČR 2016 70min. Pásmo animovaných filmů Břetislava Pojara, na nichž se podílel v posledních letech svého života. Režie: Břetislav Pojar,

Více

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti. PROGRAM PRO DĚTI ČTVRTEK, 3. května Divadlo J. K. Tyla 9:00 10:00 Animo TV Oblíbené večerníčky 1 (české znění) Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

Více

PROGRAM KINA NOVA JANUÁR 2017

PROGRAM KINA NOVA JANUÁR 2017 PROGRAM KINA NOVA JANUÁR 2017 www.kinonova.sered.sk ASSASSIN'S CREED / Assassin's Creed / 3.1.2017 utorok 19:30 2D Adaptácie slávnej hernej série prichádza, boj medzi assassinmi a templármi môže začať.

Více

KINO NÁRODKA HASTRMAN. Kdy: :30

KINO NÁRODKA HASTRMAN. Kdy: :30 KINO NÁRODKA HASTRMAN Kdy: 29.5.2018 19:30 Cena: 110,- Film ČR *** Romantický, thriller *** 100 min *** Přístupný od 12 let *** 2D *** České znění Romantický a zároveň ironický příběh hastrmana alias barona

Více

KAM ADELE V NAPAJEDLÍCH KINO/ Trubadúr 01/ 2017 ZA KULTUROU /LIVE AT THE ROYAL ALBERT HALL/ ROYAL OPERA HOUSE přímý přenos

KAM ADELE V NAPAJEDLÍCH KINO/ Trubadúr 01/ 2017 ZA KULTUROU /LIVE AT THE ROYAL ALBERT HALL/ ROYAL OPERA HOUSE přímý přenos KINO/22. 1. ADELE /LIVE AT THE ROYAL ALBERT HALL/ Giuseppe Verdi /31. 1. Trubadúr ROYAL OPERA HOUSE přímý přenos KAM 01/ 2017 ZA KULTUROU V NAPAJEDLÍCH KAM ZA KULTUROU LEDEN 1. 12. 8. 1. / Reklama a děti

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. TITUS, W.A. Mozart opera Kino Květen Teplice / od: 18:45 03.12. Sedm psychopatů Komedie / Krimi USA / Velká Británie/2012/109min Scenárista Marty (Colin Farrell)

Více

den čas titul vstupné popis úterý 1.12.2015

den čas titul vstupné popis úterý 1.12.2015 den čas titul vstupné popis 1.12.2015 17:30 Fakjů pane učiteli 2 (Fack ju Göhte 2) Komedie Německo, 2D/ČD 2015, Režie: Bora Dagtekin, Hrají: Elyas M'Barek, Karoline Herfurth, Jana Pallaske 1.12.2015 2.12.2015

Více

ÚTERÝ 1. ledna. STŘEDA 2. ledna

ÚTERÝ 1. ledna. STŘEDA 2. ledna ÚTERÝ 1. ledna Sněhová královna: V zemi zrcadel Rusko, animovaný, 80 min, dabing. Vstupné: 130/110 Kč Vánoce a spol. Francie, komedie/pohádka, 99 min, dabing. Vstupné: 120 Kč 3D Fantastická zvířata: Grindelwaldovy

Více

Kino Květen Teplice - program listopad

Kino Květen Teplice - program listopad Kino Květen Teplice - program listopad 08.11. Přežít svůj život /teorie a praxe/ 20:00 09.11. Mamas a Papas drama Česko/2010/90min Kino Květen Teplice / od: 15:00 Příběh filmu tvoří mozaika osudů několika

Více

SOBOTA 1. prosince. NEDĚLE 2. prosince

SOBOTA 1. prosince. NEDĚLE 2. prosince SOBOTA 1. prosince Když draka bolí hlava ČR, pohádka, česky. Vstupné: 120 Kč Pat a Mat: Zimní radovánky ČR, pohádka, česky. Vstupné: 120 Kč 17:00 Mladí zabijáci USA, akční, 108 min, titulky. Přístupný

Více

NEDĚLE 1. září. PONDĚLÍ 2. září

NEDĚLE 1. září. PONDĚLÍ 2. září NEDĚLE 1. září Toy Story 4: Příběh hraček USA, 99 min, animovaný, dabing. Vstupné: 130/110 Kč Angry Birds ve filmu 2 USA, 90 min, animovaný, dabing. Vstupné: 130/110 Kč Fabrika Rusko/Francie, thriller,

Více

NEDĚLE 1. července. 15:00 Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva EMA Německo, rodinný/dobrodružný, 110 min, dabing. Vstupné: 120 Kč 17:30

NEDĚLE 1. července. 15:00 Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva EMA Německo, rodinný/dobrodružný, 110 min, dabing. Vstupné: 120 Kč 17:30 NEDĚLE 1. července 15:00 Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva EMA Německo, rodinný/dobrodružný, 110 min, dabing. Vstupné: 120 Kč Láska bez bariér Francie, komedie, 107 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné:

Více

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Sobota 1.11., 17.00 Intimity ČR 2014, 104min., česky, od 12 let Komedie / romantický / 2D / 110,-Kč Sedm příběhů o lásce a intimitě, které se navzájem prolínají.

Více

PÁTEK 1. června. SOBOTA 2. června. 15:00 Hledá se princezna Ukrajina, animovaný, 85 min, dabing. Vstupné: 100 Kč 17:00

PÁTEK 1. června. SOBOTA 2. června. 15:00 Hledá se princezna Ukrajina, animovaný, 85 min, dabing. Vstupné: 100 Kč 17:00 PÁTEK 1. června PREMIÉRA Neuvěřitelný příběh O obrovské hrušce Dánsko, animovaný, 78 min, dabing. Vstupné: 90 Kč Dámský klub USA, komedie, 103 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 110 Kč Teambuilding

Více

PROGRAM KINA CENTRUM ÚNOR 2017

PROGRAM KINA CENTRUM ÚNOR 2017 PROGRAM KINA CENTRUM ÚNOR 2017 1. 2. 17:00 VS 120 Kč (dětský 110 Kč) FANTASTICKÁ ZVÍŘATA A KDE JE NAJÍT Rodinný, fantasy, USA, 133, dabing, 12+, repríza Newt Scamander přichází do New Yorku se svým záhadným

Více

ČTVRTEK 1. srpna 20:00. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw USA, akční, 136 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč. PÁTEK 2.

ČTVRTEK 1. srpna 20:00. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw USA, akční, 136 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč. PÁTEK 2. ČTVRTEK 1. srpna PREMIÉRA PÁTEK 2. srpna Willy a kouzelná planeta Francie, 90 min, animovaný, dabing. Vstupné: 100 Kč PREMIÉRA Je mi fajn s.r.o. Francie, komedie, 103 min, titulky. Přístupný od 12 let.

Více

ČTVRTEK 1. listopadu. PÁTEK 2. listopadu

ČTVRTEK 1. listopadu. PÁTEK 2. listopadu ČTVRTEK 1. listopadu PREMIÉRA THE PERFECT KISS USA, komedie, 83 min, dabing. Vstupné: 110 Kč PREMIÉRA BOHEMIAN RHAPSODY USA/VB, životopisný, 134 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč PÁTEK

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

PÁTEK 1. února. SOBOTA 2. února

PÁTEK 1. února. SOBOTA 2. února PÁTEK 1. února Psí domov USA, dobrodružný/rodinný, 92 min, dabing. Vstupné: 130/110 Kč PREMIÉRA Ticho před bouří USA, thriller, 109 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč Úniková hra USA, thriller,

Více

být a se v na ten že s on z který mít do o k

být a se v na ten že s on z který mít do o k být a se 1. 2. 3. v na ten 4. 5. 6. že s on 7. 8. 9. z který mít 10. 11. 12. do o k 13. 14. 15. ale i já 16. 17. 18. moci svůj jako 19. 20. 21. za pro tak 22. 23. 24. co po rok 25. 26. 27. oni tento když

Více

Kalendář akcí. Kožené svítání. Výstava prací žáků ZŠ Oslavická. Předvánoční prodejní výstava. Den otevřených dveří na Světlé

Kalendář akcí. Kožené svítání. Výstava prací žáků ZŠ Oslavická. Předvánoční prodejní výstava. Den otevřených dveří na Světlé Kalendář akcí Měsíc: prosinec 2016 Kožené svítání 3. listopadu 2016 09:00 16. prosince 2016 16:00 Výstava kožených plastik a olejomaleb vysočinské výtvarnice Blanky Mudrové ve výstavní síni muzea. Vernisáž

Více

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Z Á Ř Í 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

Začátky představení od cca 21 hodin. informace na 728262342.

Začátky představení od cca 21 hodin. informace na 728262342. Zde Vám přinášíme program letního kina ve Vrchotových Janovicích, které se nachází cca 20 Km od Vysokého Chlumce. Tak neváhejte a zpříjemněte si prázdninové dny pěkným filmem. Pá 29. 6. Začátky představení

Více

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání.

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. {jathumbnail off} Začneme první adventní nedělí od 10 hodin trhem na polickém

Více

PONDĚLÍ 1. července. ÚTERÝ 2. července

PONDĚLÍ 1. července. ÚTERÝ 2. července PONDĚLÍ 1. července Slunce je také hvězda USA, romantický, 94 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 120 Kč John Wick 3 USA, akční/thriller, 131 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč

Více

PROGRAM KINA CENTRUM LEDEN 2017

PROGRAM KINA CENTRUM LEDEN 2017 PROGRAM KINA CENTRUM LEDEN 2017 1. 1. KINO NEHRAJE 2. 4. 1. 17:30 VS 130 Kč ASSASSIN S CREED 2D Akční, dobrodružný, USA, 115, titulky, 12+, premiéra Film Assassin's Creed vznikl na základě stejnojmenné

Více

PONDĚLÍ 1. října. ÚTERÝ 2. října

PONDĚLÍ 1. října. ÚTERÝ 2. října PONDĚLÍ 1. října FILMOVÝ KLUB King Skate Česko, dokument, 80 min, česky. Vstupné: 70 (pro členy FK) /120 Kč Beze stop USA, drama, 119 min, titulky. Vstupné: 70 (pro členy FK) /120 Kč ÚTERÝ 2. října Ten

Více

Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu

Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu Svitavy, 28. listopadu 2018 Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu Blíží se konec roku a s ním vánoční období, během kterého trávíme čas s rodinou a užíváme si pohodové atmosféry. Jsme rádi, že naše

Více

P R O S I N E C 2016

P R O S I N E C 2016 P R O S I N E C 2016 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Kalendář akcí. Tříkrálová sbírka Pavel Remar a Kateřina Žáková. Japonsko. Veřejné bruslení. La La Land. Měsíc: leden 2017

Kalendář akcí. Tříkrálová sbírka Pavel Remar a Kateřina Žáková. Japonsko. Veřejné bruslení. La La Land. Měsíc: leden 2017 Kalendář akcí Měsíc: leden 2017 Tříkrálová sbírka 2017 1. ledna 2017 01:00 15. ledna 2017 23:00 Pomáhejte s námi... Diecézní charita Brno, Oblastní charita ŽĎár nad Sázavou a Dobrovolnické centrum Kambala

Více

SOBOTA 1. září. NEDĚLE 2. září

SOBOTA 1. září. NEDĚLE 2. září SOBOTA 1. září Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená USA, animovaný, 97 min, dabing. Vstupné: 110 Kč Upgrade USA, scifi/thriller, 100 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč Alfa USA, drama/akční/dobrodružný,

Více

st 31 17:00 Ženy v běhu 2D komedie Cinemart Martin Horský ČR CZ

st 31 17:00 Ženy v běhu 2D komedie Cinemart Martin Horský ČR CZ Program kina Světozor Masarykovo náměstí 1 Červenec po 1 17:00 Teroristka 2D komedie Cinemart Radek Bajgar ČR CZ 95 12 100/60 20:00 Muži v černém 2D akční Falcon F. Gary Gray USA D 115 12 140 út 2 17:00

Více

KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016

KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016 KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016 KINO 1. neděle 17.00 Kniha džunglí 3D Dobrodružný film USA, P 3. úterý 19.00 Spotlight Životopisný film USA s čes. titulky, 12-N 4. středa 19.00 Jak se zbavit nevěsty ČR komedie,

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

Každé úterý a čtvrtek ve 20:00

Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Nejsledovanější seriál současnosti! Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Co nás čeká? Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj o pacienta i své vlastní štěstí.

Více

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz pondělí 1. 9. 15.00 17.00 taneční sál NÁBOR DO TANEČNÍ SKUPINY EFK pondělí 1. 9. 18.45

Více

Kalendář akcí. Kožené svítání. Výstava prací žáků ZŠ Oslavická. Předvánoční prodejní výstava. Strom splněných přání. Den otevřených dveří na Světlé

Kalendář akcí. Kožené svítání. Výstava prací žáků ZŠ Oslavická. Předvánoční prodejní výstava. Strom splněných přání. Den otevřených dveří na Světlé Kalendář akcí Měsíc: prosinec 2016 Kožené svítání 3. listopadu 2016 09:00 16. prosince 2016 16:00 Výstava kožených plastik a olejomaleb vysočinské výtvarnice Blanky Mudrové ve výstavní síni muzea. Vernisáž

Více

Ř Í J E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Ř Í J E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Ř Í J E N 2008 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Insidious 3: Počátek Horor /97min Novou kapitolu děsivé hororové série napsal a režíroval její spolutvůrce Leigh Whannell. Tento mrazivý prequel, situovaný

Více

Plán kulturních akcí v Heřmanově Městci 2017:

Plán kulturních akcí v Heřmanově Městci 2017: Plán kulturních akcí v Heřmanově Městci 2017: Datum a čas: Místo konání: Název akce: Pořadatel/organizátor: 11.1.2017 12.1.2017 14.1.2017 v 19:30 18.1.2017 21.1.2017 22.1.2017 25.1.2017 2.2.2017 3.2.2017

Více

školní časopis žáků a učitelů ZŠ sv. Voršily v Praze číslo 56 leden

školní časopis žáků a učitelů ZŠ sv. Voršily v Praze číslo 56 leden školní časopis žáků a učitelů ZŠ sv. Voršily v Praze číslo 56 leden 2018 www.zssv.cz 2 3 4 NĚDĚLNÍ VÝLET V letošním školním roce již potřetí děti využily možnosti prožít nedělní odpoledne s kamarády, Otcem

Více

leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY

leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY PREMIÉROVÉ SERIÁLY 2 SkANdÁL 2. SÉRIE dva díly se vysílají ve čtvrtek 29. ledna ve Seriál Skandál se vrací! druhá řada slibuje další a mnohem temnější tajemství. Olivia a její

Více

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU PrOGrAMOvÉ TIPY červenec 2014 01 DObrá MAnželkA 5. SÉrIe Každou neděli ve 21.00. Závěrečný díl je na programu 13. července. Závěr série představuje pro právničku Aliciu Florrickovou (Julianna Marguliesová)

Více

L I S T O P A D 2010

L I S T O P A D 2010 L I S T O P A D 2010 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý

Více

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník.

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník. PROGRAM MEKUC KVĚTEN 2015 Pondělí 4. května v 17.00 MKD KVĚTEN 1945 NA MĚLNÍKU Přednáška vojenského historika pplk. PhDr. Eduarda Stehlíka doplněná výstavou dobových fotografií a plakátů ze Státního archivu

Více

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka K U L T U R N Í C E N T R U M Česká Třebová N a b í d k a p o ř a d ů ŘÍJEN 2015 XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka Sobota 3.

Více

Korpus fikčních narativů

Korpus fikčních narativů 1 Korpus fikčních narativů prózy z 20. let Dvojí domov (1926) Vigilie (1928) Zeměžluč oddíl (1931) Letnice (1932) prózy z 30. let Děravý plášť (1934) Hranice stínu (1935) Modrá a zlatá (1938) Tvář pod

Více

P R O S I N E C 2007

P R O S I N E C 2007 P R O S I N E C 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá

Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá Předvánoční čas v Mateřské škole Ostrá Prosinec - měsíc, kdy se děti asi nejvíce těší na Ježíška, přinesl do naší mateřské školy nejen povídání o předvánočních a vánočních zvycích, poslouchání a zpívání

Více

Mateřský klub Chotěboř. Beseda: Karel Havlíček Borovský. Taneční pro manželské a přátelské páry - začátečníci. Odpolední pohádkové čtení

Mateřský klub Chotěboř. Beseda: Karel Havlíček Borovský. Taneční pro manželské a přátelské páry - začátečníci. Odpolední pohádkové čtení Mateřský klub Chotěboř datum začátku akce: 01.11.2011 datum ukončení akce: 30.11.2011 Mateřský klub v učebně č. 4 ve druhém patře. Informace o cenách na jednotlivé kroužky na tel. č. 569 626 638, možnost

Více

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem CELEBRITY s.r.o., komedie v lehkém francouzském stylu, svým námětem vychází z úspěšné divadelní hry Antonína Procházky (zvaného český Moliére), která byla prověřená stovkami repríz na divadelních scénách

Více

SOBOTA 1. června. NEDĚLE 2. června 11:00

SOBOTA 1. června. NEDĚLE 2. června 11:00 SOBOTA 1. června 11:00 Jak vycvičit draka 3 USA, animovaný, 104 min, dabing. Vstupné: 120/100 Kč V oblacích Německo, animovaný, 88 min, dabing. Vstupné: 120 Kč 3D Aladin USA, animovaný, 120 min, dabing.

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK LEDEN 2019 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Na cesty tím novým rokem vykročme si svěžím krokem! (Lázeňská kolonáda,

Více

ZPRAVODAJ Č. 11/2014. Vážení přátelé slánského muzea,

ZPRAVODAJ Č. 11/2014. Vážení přátelé slánského muzea, ZPRAVODAJ Č. 11/2014 Vážení přátelé slánského muzea, letní radovánky jsou již dávno minulostí, podzim nastoupil v plné síle. To je ideální čas zavítat do muzea! V měsíci listopadu je pro Vás připraven

Více

Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! Bolívie a Peru - pouští a pralesem 130 let Městského muzeu v Chotěboři a výstava fotografií AFUK

Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! Bolívie a Peru - pouští a pralesem 130 let Městského muzeu v Chotěboři a výstava fotografií AFUK Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! datum začátku akce: 31.07.2015 datum ukončení akce: 18.09.2015 čas začátku akce: 19.00 místo konání : Knihovna Ignáta Herrmanna - podkroví stručný popis akce:

Více

VYŠEHRANÍ 2015...aneb jak to zní po přízni - PROGRAMOVÁ NABÍDKA *změna programu vyhrazena

VYŠEHRANÍ 2015...aneb jak to zní po přízni - PROGRAMOVÁ NABÍDKA *změna programu vyhrazena VYŠEHRANÍ 2015...aneb jak to zní po přízni - PROGRAMOVÁ NABÍDKA *změna programu vyhrazena Čtvrtek - 30.4. od 17:00 PRO DĚTI "Čarodějný karneval" moderuje Johanka Hubičková ( kostýmy, masky, tanec! ) program

Více

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 LÍDA BAAROVÁ (ČR) 2D 1.3.2016 19:00 hod, velký sál Kulturního centra Česká herečka Lída Baarová je v roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, považovaných

Více

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 Neděle 2. října v 10.00 19.00 MKD, města DEN ARCHITEKTURY MĚLNÍK 10.00 12.00 tvůrčí program pro děti 13.30 procházka po městě s městským architektem (sraz u věže chrámu sv. Petra

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2013 DÍLNA INSPIRACE

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Bling Ring: Jako VIPky Krimi / Drama /90min Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca,

Více

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROSINEC 2012 v 10 hodin MIKULÁŠSKÝ BĚH Běžecké sdružení Liga 2000 v Kamenici nad Lipou Vás zve na tradiční běh, který bude zahájen před sportovní

Více

KINO ŠUMAVA LISTOPAD

KINO ŠUMAVA LISTOPAD KINO ŠUMAVA LISTOPAD 1.11./pátek/ 20.00 COLETTE ČR, od 12 let, 126 minut, 100,- Kč. Válečné milostné drama s Jiřím Mádlem v hlavní roli. Opakování. 2.11./sobota/ 17.00 ŠMOULOVÉ 2 USA, přístupno, dabing,

Více

STŘEDA 1. srpna. ČTVRTEK 2. srpna. 17:00 3D PREMIÉRA Úžasňákovi 2 USA, animovaný, 125 min, dabing. Vstupné: 150/130 Kč 19:30 PREMIÉRA. PÁTEK 3.

STŘEDA 1. srpna. ČTVRTEK 2. srpna. 17:00 3D PREMIÉRA Úžasňákovi 2 USA, animovaný, 125 min, dabing. Vstupné: 150/130 Kč 19:30 PREMIÉRA. PÁTEK 3. STŘEDA 1. srpna Chata na prodej ČR, komedie/drama, 77 min, česky. Vstupné: 120 Kč Mamma Mia! Here We Go Again USA, muzikál, 114 min, titulky. Vstupné: 130 Kč ČTVRTEK 2. srpna 3D PREMIÉRA Úžasňákovi 2 USA,

Více

LEDEN 2017 UNDERWORLD:KRVAVÉ VÁLKY, 3D

LEDEN 2017 UNDERWORLD:KRVAVÉ VÁLKY, 3D LEDEN 2017 UNDERWORLD:KRVAVÉ VÁLKY, 3D Středa 4. 1. 19:00 hod. USA, horor, 92 min., vstupné 130 Kč, do 15 let nevhodný, s titulky Další pokračování úspěšné filmové série Underworld, tentokrát s podtitulem

Více

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče 3. 5. až 8. 5. 2011, Třeboň ÚTERÝ 3. 5. 9:00 Česká televize uvádí: Dějiny udatného českého národa

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Č E R V E N E C 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Kam v Tišnově. Datum Akce Místo Čas Organizuje. Muzeum města Tišnova, Jungmannova 80, Tišnov Muzeum města Tišnova, Jungmannova 80, Tišnov

Kam v Tišnově. Datum Akce Místo Čas Organizuje. Muzeum města Tišnova, Jungmannova 80, Tišnov Muzeum města Tišnova, Jungmannova 80, Tišnov ročník XXVI. LEDEN 2017 příloha ských novin číslo 1 vyšlo 21. 12. 2016 www.tisnov.cz, www.tisnovskenoviny.cz Kam v ě 1/2017 Přehled kulturních akcí v ě Datum Akce Místo Čas Organizuje 1. 1. Novoroční ohňostroj

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Terapie láskou Komedie / Drama / Romantický USA/2012/122min Pat Solitano (Bradley Cooper) je učitel dějepisu, který se po osmiměsíčním pobytu v psychiatrické

Více

HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013

HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013 HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013 PÁLENÍ ČARODĚJNIC 30.4. 2013 úterý Sokolský vrch 17:00 22:00 Skákací hrad pro děti (vstupné zdarma) 17:00 Soutěže pro děti 17:30 Divadelní představení pro děti

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín Vás

Více

Zpravodaj města Cvikova červenec - srpen 2019 ODBOR KULTURY FILMOVÉ LÉTO - LETNÍ KINO CVIKOV PO ČEM MUZI TOUŽÍ - sobota 13. července v 21:15 O tom, jestli to mají v životě snazší muži nebo ženy, je tato

Více

Č E R V E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Č E R V E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Č E R V E N 2008 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Copyright 2010 MADE IN CZ production www.madeincz-production.cz

Copyright 2010 MADE IN CZ production www.madeincz-production.cz PRESS PACK uvádí Česká republika 2010 Žánr Délka Druh Zvuk Jazyk Scénář a Režie Asistentni režie Kamera Hudba Zvuk Výkonný producent PR manager Hrají Radka Honza Jarda Vendy Mira Petr Pavlína hudební 103

Více

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011 ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011 Co se událo minulý týden? AICM ČR na veletrhu Vzdělání a řemeslo v Českých Budějovicích! Od středy 23. do pátku 25. listopadu 2011 byl v Českých Budějovicích zahájen již

Více

18/2/ minifestival. multimediální. scénické. tvorby kino muzeum kaple 02/ 2017 KAM ZA KULTUROU V NAPAJEDLÍCH

18/2/ minifestival. multimediální. scénické. tvorby kino muzeum kaple 02/ 2017 KAM ZA KULTUROU V NAPAJEDLÍCH KAM 18/2/ minifestival multimediální scénické tvorby / 18.00 kino 19.00 muzeum 21.00 kaple 02/ 2017 ZA KULTUROU V NAPAJEDLÍCH KAM ZA KULTUROU ÚNOR 12. 1. 12. 2. / Krajina starých sídel Výstavní sál muzea

Více

Den Zlínského kraje od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a výtvarný obor dílny za 21. Budovou.

Den Zlínského kraje od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a výtvarný obor dílny za 21. Budovou. Akce - školní rok 2015/2016 Září Výstava absolventů výtvarného oboru - vestibul VO ZUŠ Říjen Den Zlínského kraje 3.10.2015 od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a

Více

Informační centrum pro mládež Šumperk

Informační centrum pro mládež Šumperk Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená Kino Oko Šumperk, Masarykovo nám. 3, Šumperk, 787 01, 28. 8. 2018 od 15:35 hodin Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

Více

ÚTERÝ 1. května STÁTNÍ SVÁTEK

ÚTERÝ 1. května STÁTNÍ SVÁTEK ÚTERÝ 1. května STÁTNÍ SVÁTEK Králíček Petr USA, animovaný, 89 min, dabing. Vstupné: 60 Kč Včelka Mája 2 Německo, animovaný, 85 min, dabing. Vstupné: 110 Kč Dvě nevěsty a jedna svatba ČR, komedie, 89 min,

Více

NABÍDKA ŠKOLNÍCH PŘEDSTAVENÍ - říjen 2012 - leden 2013

NABÍDKA ŠKOLNÍCH PŘEDSTAVENÍ - říjen 2012 - leden 2013 NABÍDKA ŠKOLNÍCH PŘEDSTAVENÍ - říjen 2012 - leden 2013 mateřské školy základní školy střední školy Vážené paní učitelky, vážení páni učitelé, do rukou se Vám dostává nabídka dopoledních a zájezdových představení

Více

Zámecké saxofonové kvarteto / kostel sv. Anny (Anenské náměstí) jablonecké kostely otevřeny doprovodný program VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ

Zámecké saxofonové kvarteto / kostel sv. Anny (Anenské náměstí) jablonecké kostely otevřeny doprovodný program VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ Zámecké saxofonové kvarteto 3. 7. 2012 / 17.00 kostel sv. Anny (Anenské náměstí) Zámecké saxofonové kvarteto vzniklo spojením zkušených hudebníků pohybujících se již mnoho let po známých českých orchestrech.

Více

VEČERNÍ PRODEJ. Hračkárna HRAČIČKA Husovo náměstí 17 (u kostela) V prosinci otevřeno v sobotu i v neděli.

VEČERNÍ PRODEJ. Hračkárna HRAČIČKA Husovo náměstí 17 (u kostela) V prosinci otevřeno v sobotu i v neděli. 25 26 27 Hračkárna HRAČIČKA Husovo náměstí 17 (u kostela) V prosinci otevřeno v sobotu i v neděli. VEČERNÍ PRODEJ čtvrtek 15. 12. a úterý 20. 12. od 19:00 do 22:00 hodin UZAVŘETE SI DO KONCE ROKU STAVEBNÍ

Více

Program kina Svět ČERVEN

Program kina Svět ČERVEN Program kina Svět ČERVEN 1. sobota, 2. neděle v 17.30 hodin KRÁLOVSTVÍ LESNÍCH STRÁŽCŮ USA 2013 / mluveno česky /102 minuty / 3D Animovaná komedie. Příběh věčného boje dobra, které chrání přírodu, a silami

Více

Nechť hry započnou. www.hunger-games.cz

Nechť hry započnou. www.hunger-games.cz Nejdrsnější reality show světa také v ČR Nechť hry započnou Každý rok 24 hráčů Vždy jen 1 vítěz, jehož výhrou je vlastní život Je čas změnit pravidla? Vítězství znamená slávu a bohatství! Prohra znamená

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 8:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@milevskem.cz

DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 8:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@milevskem.cz Stránka 1 DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 8:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@milevskem.cz úterý 3. 11. 18.00 loutkový sál KČT PORTUGALSKO Turistická beseda. Vypráví

Více

PROGRAM 3D KINA ALFA SOKOLOV - ZÁŘÍ 2016

PROGRAM 3D KINA ALFA SOKOLOV - ZÁŘÍ 2016 3D KINO ALFA Telefonní číslo pokladny kina Alfa: 359 808 702 On-line rezervace www.vstupenky.mdksokolov.cz Pokladna kina je otevřena vždy 1 hodinu před začátkem prvního představení. Průkazky do filmového

Více

Organizační zabezpečení školního roku 2014/2015

Organizační zabezpečení školního roku 2014/2015 BONI PUERI základní umělecká škola, Hradec Králové Českosloveské armády 332/39, 500 03 Hradec Králové tel.: +420 608 200 472 e-mail: bonipueri@bonipueri.cz Organizační zabezpečení školního roku 2014/2015

Více

PROGRAM BŘEZEN 2010 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU

PROGRAM BŘEZEN 2010 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU PROGRAM BŘEZEN 2010 Úterý 2. března ve 13 hodin...kaple SOUTĚŽ V KOMORNÍ HŘE SMYČCOVÝCH NÁSTROJŮ Okresní kolo soutěže MŠMT ČR. Pátek 5. března v 17 hodin...kaple

Více

Informační centrum pro mládež Šumperk

Informační centrum pro mládež Šumperk Pension pro svobodné pány 21. 5. 2018 od 19 hodin, Kulturní dům Rapotín Divadelní aktovka Seana O Caseyho Bedtime Story ve slavné úpravě Jiřího Krejčíka pod názvem Pension pro svobodné pány, která byla

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz DÍLNA INSPIRACE

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Ghost Rider 2 3D Akční / Fantasy / Thriller USA / Spojené arabské emiráty/2011/95min V pokračování světově úspěšného hitu Ghost Rider z roku 2007 se Johnny,

Více