Infozpravodaj. Slezské Pavlovice NOVINKY Z NAŠÍ OBCE. č. II./04-06/2018. Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E 22256

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Infozpravodaj. Slezské Pavlovice NOVINKY Z NAŠÍ OBCE. č. II./04-06/2018. Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E 22256"

Transkript

1 Z I Infozpravodaj Slezské Pavlovice č. II./04-06/2018 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E Vážení spoluobčané, Po delší době jsme opět zde s novým číslem Infozpravodaje. Od počátku roku se v naší malé obci událo mnoho kulturních a společenských akcí, navštívili nás významní činitelé naší republiky a pracovalo se na zvelebování naší obce. Dovolte mi, abych Vám prostřednictvím našeho zpravodaje všechny tyto události shrnula a nastínila Vám, co nás ještě v blízké budoucnosti čeká. NOVINKY Z NAŠÍ OBCE Ráda bych hned v úvodu zmínila dva úspěšné počiny, které se nám podařily. Prvním úspěchem je schválená dotace na realizaci Územního plánu obce ve výši ,- Kč, kterou nám poskytlo Ministerstvo pro místní rozvoj. A druhým úspěchem je schválená dotace na projekt Odpočinkový a relaxační park, který byl podpořen Moravskoslezským krajem ve výši ,-Kč. V rámci tohoto projektu vznikne v areálu kulturního domu a cykloklubu prostor pro další herní prvky pro děti - kolotoč, dvě houpačky na pružině, houpačka hnízdo, workoutová posilovací sestava pro starší děti a mládež a nebudou chybět ani dva posilovací stroje pro dospělé. Součástí projektu je také nová výsadba zeleně a lavičky k odpočinku.

2 UDÁLOSTI Z NAŠÍ OBCE NÁVŠTĚVA PREZIDENTA ČR A HEJTMANA MSK Dne 17. května 2018 zavítal do Slezských Pavlovic prezident ČR, pan Miloš Zeman v doprovodu s hejtmanem MSK, panem Ivo Vondrákem. Pro naši obec to byla událost nejen prestižní, ale také jsme měli možnost s prezidentem a hejtmanem MSK diskutovat o různých tématech, například o nezaměstnanosti na Osoblažsku, pracovních příležitostech v rámci sociálních podniků, infrastruktuře, cestovním ruchu, či o projektech které v rámci naši malé obce realizujeme. Při této příležitosti se sešli nejen zástupci obce, ale také zástupci místních neziskových organizací, starostové okolních obcí, místní podnikatelé a především občané, kteří se měli možnost zúčastnit veřejné debaty s panem prezidentem. A zde malá fotoreportáž z návštěvy prezidenta. Více fotografií je zveřejněno na facebooku obce Slezské Pavlovice. Na OÚ nám také přišlo oficiální poděkování z prezidentské kanceláře ve znění:... dovolte, abych Vám a Vašim kolegům srdečně poděkoval za mimořádnou ochotu a vstřícnost, se kterou jsme se setkal v obci Slezské Pavlovice při přípravě návštěvy pana prezidenta v MSK ve dnech května 2018.

3 UDÁLOSTI Z NAŠÍ OBCE VEŘEJNÁ SCHŮZE ZASTUPITELSTVA OBCE Zveme Vás na veřejné zasedání zastupitelstva obce Slezské Pavlovice, které se uskuteční v úterý od hodin v kulturním domě. Na programu veřejné schůze bude závěrený účet obce Slezských Pavlovic, závěrečný účet mikroregionu Osoblažska, schválení dodatku ke smlouvě o územním plánování, či schválení smlouvy o poskytnuté dotaci z MSK. Nebudou chybět také další organizační záležitosti obce a diskuze s občany. Proto neváhejte a přijďte se dozvědět více. PROMĚNY NAŠÍ OBCE Opět krátkou fotoreportáží Vám přiblížíme, co se od nového roku do dnešního dne událo a jak se naše obec postupně proměňuje. V lednu jsme začali s úpravou interiéru obecního úřadu. Rekonstrukce byla v této první etapě zaměřena na chodbu OÚ, kuchyň, toaletu a schody. Oprava OÚ stála celkem ,- Kč. V proměnách dále pokračujeme a za Chodba OÚ - před zmínku stojí také chodníky před bytovým domem, které byly zdárně dokončeny. Nyní se připravuje oprava zídky a schodů. Ráda bych zde krátce zmínila také důvod pokácení stromu před bytovým domem, neboť se obcí šířily různé dohady a negativní reakce na jeho pokácení. Strom byl krásně vzrostlý a je nám líto, avšak musel ustoupil nové zídce, která se bude Chodba OÚ - po stavět a která opět zvelebí naši obec. Nevěště však hlavu, místo nezůstane prázdné. Plánujeme výsadbu okrasných keříků a květin. Kuchyň OÚ - před Kuchyň OÚ - po

4 PROMĚNY NAŠÍ OBCE Koupelna OÚ - před Koupelna OÚ - po Toaleta OÚ - před Chodníky před BD - před Chodníky před BD - po Toaleta OÚ - po PROMĚNY NAŠÍ OBCE - KABINY TJ SLEZSKÉ PAVLOVICE Další proměnou jsou kabiny TJ Slezské Pavlovice. Úpravy byly započaty 7. května 2018 a k dnešnímu dni již zbývají poslední nedodělky a dokončovací práce. Ty však již dokončí jiná firma, neboť původní realizátor je v současné době dlouhodobě nemocný. V rámci oprav kabin probíhala rekonstrukce nové střechy, včetně zateplení střechy a podhledů z palubek, došlo ke kompletní rekonstrukci sprch, toalet a chodby. Luxfery ve sprchách a na chodbě byly nahrazeny novými okny pro lepší větrání. Oprava kabin byla částečně financována z dotace z MSK a částečně z rozpočtu obce. Celková a finální cena za opravu kabin činí ,- Kč. Doufejme, že se Vám všem a především našemu fotbalovému týmu nové zázemí kabin bude líbit.

5 PROMĚNY NAŠÍ OBCE Kabiny střecha - před Kabiny, chodba - před Kabiny, koupelna - před Kabiny střecha - po Kabiny, chodba - v průběhu Kabiny, chodba - po Kabiny, koupelna - v průběhu

6 PROMĚNY NAŠÍ OBCE Kabiny, koupelna - po Kabiny, WC - před Kabiny, WC - po KRÁTKÉ ZPRÁVY Začali jsme rekonstrukci bytu v bytovém domě č. 95 / byt č. 4. Oprava byla zahájena a bude přibližně dokončena Dbejte prosím zvýšené pozornosti v okolí stavby, respektive pod okny bytu č. 4, kde je umístěná vlečka na sutinu a odpad. Čela studánky byly zpevněny kamenem, průsak je však nutno řešit novým zabetonováním. Musíme ze studánky vyčerpat vodu a nově vybetonovat skruž rychleschnoucím betonem. O problému víme a budeme řešit. Součástí stavby nové zídky a schodů bude také stavba nájezdu vedle obchodu paní Konvičkové. Firma také dodělá slíbené žlaby u domu paní Mecové. Plánujeme postavit nový dřevěný přístřešek na popelnice za bytovým domem. Nový herní prvek v areálu kulturního domu je postaven a je k dispozici dětem každý den od 8.00 do hodin. Žádáme tímto všechny děti a především jejich rodiče, aby své děti poučili o udržování pořádku na hřišti a o slušném zacházení s herním prvkem! Od května naše obec zaměstnala celkem 5 (+ 1 stávající) veřejně prospěšných pracovníků a 2 pracovníky na společensky prospěšná místa. Obec tedy zaměsnává celkem 8 osob, kteří se starají o veřejnou zeleň, úklid a údržbu obce a také pečují o naše seniory. Veřejně prospěšná místa jsou v letošním roce pouze na 0,5 roku, tedy do konce října 2018 z důvodu omezení financí z EU na podporu VPP. V příštím týdnu bude probíhat oprava místního rozhlasu, proto bude ten den v doprovodu hudby :-) V pátek od 8.00 hod. bude v obci probíhat čištění kanalizace firmou KVaK.

7 KLUB DŽUNGLE Nízkoprahové centrum pro děti a mládež společnosti Althaia, o.p.s. PROGRAM KLUBU - ČERVENEC Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pondělí Úterý hra Čísla na louce hra Twister hra Krvavý dědek výlet na rozhlednu ve Městě Albrechticích návštěva farmy p. Václavíkové v Osoblaze badminton sportovní odpoledne turnaj s klubem Džungle, akce klubu Hlinka vědomostní soutěže hra Molekuly míčové hry PROGRAM KLUBU - SRPEN Středa návštěva kozí farmy v Arnultovicích (exkurze) Čtvrtek míčové hry Pondělí hra Bingo Úterý tvoření stromů z džungle Středa čtvrtek camping pobyt se Slezskými Pavlovicemi 12+, diskotéka, karaoke, akce klubu Hlinka Pondělí pantomima Úterý hra Möllky Středa čtvrtek camping pobyt ve Slezských Pavlovicích společná akce s klubem Hlinka, pohádková trasa s pokladem, akce klubu Džungle Pondělí návštěva psího útulku ve Slezských Pavlovicích Úterý míčové hry Středa živé Člověče, nezlob se Čtvrtek výlet do Města Albrechtic cukrárna, zmrzlina, možná i golfové hřiště s klubem Džungle, akce klubu Hlinka Pondělí skládání puzzle Úterý pexeso, AZ kvíz

8 KAM ZA ZÁBAVOU KNIHOVNA OTEVŘENA VŽDY V PÁTEK! Knihovna je k dispozici na obecním úřadě pravidelně každý pátek od do hodin. Registrační poplatek pro děti činí 10,- Kč a pro dospělé 20,-Kč. Neváhejte a zaregistrujte se! PIVNÍ SLAVNOSTI Obec Dívčí Hrad pořádá vzpomínkovou procházkuze Životic na Sádek, kde proběhne setkání u památníku na Sádku a poté u památníku v Dívčím Hradě. Od 13 hodin pak začínají pivní slavnosti, v rámci kterých bude vypraven ve spolupráci s obcí Slezské Pavlovice, Hlinka a Osoblaha speciální autobus, který Vás doveze na slavnosti tam i zpět. Vstup volný! Odjezdy autobusů: 1. autobus: odjezd Osoblaha hod. směrem Slezské Pavlovice, Hlinka a Dívčí Hrad. Dívčí Hrad odjezd hod. směrem Hlinka, Slezské Pavlovice a Osoblaha. 2. autobus: odjezd Osoblaha hod. směrem Slezské Pavlovice, Hlinka a Dívčí Hrad. Dívčí Hrad odjezd hod. směrem Hlinka, Slezské Pavlovice a Osoblaha. RETRO VELKÝ PAVLOVICKÝ DEN Český svaz žen a obec Slezské Pavlovice již tradičně pořádají oblíbený Velký Pavlovický Den! Tentokráte v duchu RETRO LET! VPD se uskuteční do 13.hod. Vstupné 40,-Kč. Vystoupí kapela Salto-Rock, taneční skupina Westaybaby a možná příjde i kouzelník Michal Lanza. Nebude chybět tradiční tombola a střelnice. Občerstvení zajištěno, domácí zákusky, prodejní stánky s jídlem i hračkami! Retro oblečení vítáno! NA CO SE MŮŽETE O PRÁZDNINÁCH TĚŠIT? ČSŽ si pro Vás v červenci připravuje také tradiční badmintonový turnaj. Konkrétní datum a čas se připravuje, budete však včas informování. Za obec připravujeme LETNÍ VESNICKOU TANCOVAČKU, která se bude konat v areálu kulturního domu 3.srpna K tanci i poslechu zahraje kapela LÁSKA BAND, kterou již dobře znáte z loňského roku, kde zahrála na výročí obce. Fotbalový klub TJ Slezské Pavlovice a obec Slezské Pavlovice připravuje také setkání na fotbalovém hřišti při příležitosti kolaudace nově zrekonstruovaných kabin. Termín bude včas upřesněn. Nebudou chybět také kytarové večery v cykloklubu.

ZI Infozpravodaj KOMUNÁLNÍ VOLBY. Slezské Pavlovice č. III./07-09/2018 JAK SPRÁVNĚ VOLIT, OZNAČOVAT KANDIDÁTNÍ STRANY!

ZI Infozpravodaj KOMUNÁLNÍ VOLBY. Slezské Pavlovice č. III./07-09/2018 JAK SPRÁVNĚ VOLIT, OZNAČOVAT KANDIDÁTNÍ STRANY! ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice č. III./07-09/2018 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 MK ČR E 22256 KOMUNÁLNÍ VOLBY Vážení spoluobčané, již tento týden nás čekají komunální

Více

ZI Infozpravodaj ASISTENT PREVENCE KRIMINALITY - APK. Slezské Pavlovice. č. V./05/2016

ZI Infozpravodaj ASISTENT PREVENCE KRIMINALITY - APK. Slezské Pavlovice. č. V./05/2016 ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice ASISTENT PREVENCE KRIMINALITY - APK č. V./05/2016 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 MK ČR E 22256 ASISTENT PREVENCE KRIMINALITY - APK Vážení

Více

ZI Infozpravodaj. Slezské Pavlovice č. I./01/2018. Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E 22256

ZI Infozpravodaj. Slezské Pavlovice č. I./01/2018. Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E 22256 ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice č. I./01/2018 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 MK ČR E 22256 Vážení spoluobčané, dovolte mi, abych Vám v úvodu nového Infozpravodaje popřála

Více

Infozpravodaj ZÍSKALI JSME DOTACI NA MÍSTNÍ KOMUNIKACI. Slezské Pavlovice

Infozpravodaj ZÍSKALI JSME DOTACI NA MÍSTNÍ KOMUNIKACI. Slezské Pavlovice Z I Infozpravodaj Slezské Pavlovice Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 č. VI./04/2016 MK ČR E 22256 ZÍSKALI JSME DOTACI NA MÍSTNÍ KOMUNIKACI OČEKÁVANÁ OPRAVA CENTRÁLNÍ CESTY V

Více

Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ičo: 00576093 MK ČR E 22256

Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ičo: 00576093 MK ČR E 22256 ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice č. I./09/2015 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ičo: 00576093 MK ČR E 22256 VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ!!! Vážení spoluobčané, příští týden ve čtvrtek 1.10.2015 od

Více

Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ičo: 00576093 MK ČR E 22256

Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ičo: 00576093 MK ČR E 22256 ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice č. II./02/2016 USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ičo: 00576093 MK ČR E 22256 SHRNUTÍ MIMOŘÁDNÝCH KOMUNÁLNÍCH VOLEB V

Více

Mikroregion Sdružení obcí Osoblažska Na Náměstí 106, 793 99 Osoblaha, IČ 751 37 925, +420 554 646 200 www.mikroregion-osoblazsko.

Mikroregion Sdružení obcí Osoblažska Na Náměstí 106, 793 99 Osoblaha, IČ 751 37 925, +420 554 646 200 www.mikroregion-osoblazsko. Zpráva o činnosti dobrovolného svazku obcí Mikroregion Sdružení obcí Osoblažska za rok 2012 V roce 2012 se členská základna mikroregionu neměnila, členy svazku je 14 obcí, jejichž zástupce se sešli na

Více

Z Á P I S ZE 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE

Z Á P I S ZE 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE Slezské Pavlovice 16, 793 99 Osoblaha, IČ: 00576093 www.slezskepavlovice.cz, email: obec@slezskepavlovice.cz, tel. 554625670 Z Á P I S ZE 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ

Více

Z Á P I S Z 1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE. 5. Přijetí Obce Slezské Pavlovice do společnosti Osoblažské odpady, s.r.o.

Z Á P I S Z 1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE. 5. Přijetí Obce Slezské Pavlovice do společnosti Osoblažské odpady, s.r.o. OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE Slezské Pavlovice 16, 793 99 Osoblaha, IČ: 00576093 www.slezskepavlovice.cz, email: obec@slezskepavlovice.cz, tel. 554625670 Termín konání: Místo konání: Z Á P I S Z 1. ZASEDÁNÍ

Více

Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E 22256

Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E 22256 ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice NOVÝ ROZHLAS VE SL. PAVLOVICÍCH č. VI./06/2016 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 MK ČR E 22256 VYSÍLÁ MÍSTNÍ ROZHLAS Vážení spoluobčané, určitě

Více

Slezské Pavlovice. Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič:

Slezské Pavlovice. Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: Z I Infozpravodaj Slezské Pavlovice č. IX.-X. /10/2017 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 MK ČR E 22256 Vážení spoluobčané, je tady říjen a začínající podzimní sychravé počasí.

Více

V Ř E S K O V Á K leden 2015

V Ř E S K O V Á K leden 2015 V Ř E S K O V Á K leden 2015 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, tak jsme vstoupili do dalšího roku, ve kterém si připomeneme 25.výročí samostatné obce Vřeskovice. Myslím, že není pochyb o tom, že tento krok

Více

V Ř E S K O V Á K březen 2010

V Ř E S K O V Á K březen 2010 V Ř E S K O V Á K březen 2010 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, tak jako každý rok vám připomínám s blížícím se jarem pálení dřevního odpadu ze zahrad. Prosím,abyste opět nepálili ořezané větve ze stromů

Více

Červen 2014 Vydává obecní úřad v Bítově www.obecbitov.cz Bítovjak

Červen 2014 Vydává obecní úřad v Bítově www.obecbitov.cz Bítovjak Červen 2014 Vydává obecní úřad v Bítově www.obecbitov.cz Bítovjak Budoucí zásahová jednotka. 1 Slovo starosty obce Vážení občané, těmito několika řádky Vám chci sdělit, co se podstatného událo v naší obci

Více

PRÁZDNINOVÝ INFOZRAVODAJ

PRÁZDNINOVÝ INFOZRAVODAJ Z I Infozpravodaj Slezské Pavlovice č. VII.-VIII./08/2016 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 MK ČR E 22256 PRÁZDNINOVÝ INFOZRAVODAJ Vážení spoluobčané, tentokrát jsme si pro Vás

Více

Osoblažský cech, o.p.s.

Osoblažský cech, o.p.s. Výroční zpráva 2014 Osoblažský cech, o.p.s. Obecně prospěšná společnost Osoblažský cech, o.p.s. byla založena v polovině roku 2013. Činnost společnosti Osoblažský cech, o.p.s. spočívá ve vykonávání obecně

Více

Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE 12.3.

Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE 12.3. ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice č. III./03/2016 DÁMSKÁ JÍZDA ANEB SPORTEM KU ZDRAVÍ Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 MK ČR E 22256 DÁMSKÁ JÍZDA aneb SPORTEM KU ZDRAVÍ Vážení

Více

V Ř E S K O V Á K květen 2009

V Ř E S K O V Á K květen 2009 V Ř E S K O V Á K květen 2009 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, v úvodním slovu vás chci pochválit za dovoz dřevního odpadu ke spálení. Tentokrát se tam nacházel skutečně jen spalitelný odpad. Věřím, že

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Červenec prázdninový provoz

Červenec prázdninový provoz Červenec prázdninový provoz Začínají týdny zaslouženého odpočinku dovolená. Sluníčko vysílá hřejivé paprsky na všechny strany. Počasí vskutku odpovídá letnímu času. V SPR se vyhodnocují pololetní výsledky,

Více

V Ř E S K O V Á K únor 2007

V Ř E S K O V Á K únor 2007 V Ř E S K O V Á K únor 2007 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, s blížícím se jarem vás opět vyzývám, abyste nepálili odpad na svých zahradách. Co se týká dřevního odpadu z prořezání stromů, opět nabízíme

Více

Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ičo: 00576093 MK ČR E 22256 SOCIÁLNÍ BYTY ZKOLAUDOVÁNY

Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ičo: 00576093 MK ČR E 22256 SOCIÁLNÍ BYTY ZKOLAUDOVÁNY ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice SOCIÁLNÍ BYTY ZKOLAUDOVÁNY č. III./11/2015 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ičo: 00576093 MK ČR E 22256 Dům, který jsme pojmenovali podle sochy Sv. Jana

Více

Program obnovy venkova obec Březnice

Program obnovy venkova obec Březnice Program obnovy venkova obec Březnice 2015 2020 Program 1 Rozvoj osvěty kultury, výchovy a společenského života Trvalá podpora činnosti místních spolků, zájmových kroužků a sdružení (TJ Sokol, SK Březnice,

Více

Slezské Pavlovice č. IV./04/2017. Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E 22256

Slezské Pavlovice č. IV./04/2017. Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E 22256 ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice č. IV./04/2017 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 MK ČR E 22256 POZVÁNÍ NA SPOLEČNÉ SETKÁNÍ OBČANŮ! Přijďte se dozvědět více informací ohledně

Více

Blzecký občasník 06 / 2015

Blzecký občasník 06 / 2015 Blzecký občasník 06 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA V pátek 22.5.2015 na svém zasedání zastupitelstvo obce, schválilo uzavření smlouvy o poskytnutí úvěru 4 miliony Kč s Českou spořitelnou, úvěr budeme

Více

Ž E N K L A V S K É INFORMACE PRO OBČANY

Ž E N K L A V S K É INFORMACE PRO OBČANY OBECNÍ ÚŘAD ŽENKLAVA VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K É INFORMACE PRO OBČANY srpen září 2016 INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU 1. Oznamujeme občanům, že od 1. 9. 2016 bude opět otevřena obecní restaurace u KD s otevírací

Více

Z Á P I S Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE USTANOVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ

Z Á P I S Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE USTANOVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE Slezské Pavlovice 16, 793 99 Osoblaha, IČ: 00576093 www.slezskepavlovice.cz, email: obec@slezskepavlovice.cz, tel. 554625670 Z Á P I S Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ

Více

V Ř E S K O V Á K leden 2010

V Ř E S K O V Á K leden 2010 V Ř E S K O V Á K leden 2010 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, dočkali jsme se přívalu sněhu a tak okusili zase po dlouhé době pravou zimu. Největší radost mají samozřejmě děti, ale dospělým sníh přidělává

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 15.února 2017 usnesením

Více

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK ZÁŘÍ 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE, Martin Louka: Létající babí léto TAKÉ PO PRÁZDNINÁCH VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU

Více

LÉTO INFORMAČNÍ LETÁK. LETNÍ VYDÁNÍ r. 2017

LÉTO INFORMAČNÍ LETÁK. LETNÍ VYDÁNÍ r. 2017 INFORMAČNÍ LETÁK LETNÍ VYDÁNÍ r. 2017 LÉTO Cupy - hupy, pravda je to, po jaru, že máme léto. Slunko hřeje, slunko pálí, ani chvilku nezahálí, všude smíchu je a ruchu - léto přišlo! Hejsa! Chuchu! Ohlédnutí

Více

ZI Infozpravodaj JAKÝ BYL ROK 2016 V NAŠÍ OBCI? Slezské Pavlovice č. XII./12/2016

ZI Infozpravodaj JAKÝ BYL ROK 2016 V NAŠÍ OBCI? Slezské Pavlovice č. XII./12/2016 ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice č. XII./12/2016 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 MK ČR E 22256 JAKÝ BYL ROK 2016 V NAŠÍ OBCI? Vážení spoluobčané, je zde poslední číslo Infozpravodaje

Více

Program akcí na rok 2015

Program akcí na rok 2015 Líšný Program akcí na rok 2015 2015 www.lisny.cz Milí a vážení obyvatelé a příznivci Líšného, s roční přestávkou zapříčiněnou nedostatkem fotografií opět líšenští organizátoři předkládají pestrou nabídku

Více

U nás v Grygově. Grygovské noviny. Červen 2012. Strana 2. Grygov je díky nově vysazeným stromům zelenější

U nás v Grygově. Grygovské noviny. Červen 2012. Strana 2. Grygov je díky nově vysazeným stromům zelenější Červen 2012 Strana 2 U nás v Grygově Grygov je díky nově vysazeným stromům zelenější Hasiči, sokolové a pracovníci obce pracují na altánu v sokolské zahradě Budova šaten na sportovním areálu dostala nový

Více

12. Zpráva o průběhu investičních akcí města Lázně Bělohrad ucelený sumář roku 2016

12. Zpráva o průběhu investičních akcí města Lázně Bělohrad ucelený sumář roku 2016 V Lázních Bělohradě dne 6.1.2017 12. Zpráva o průběhu investičních akcí města Lázně Bělohrad ucelený sumář roku 2016 Vážení zastupitelé a spoluobčané, dovolte mi, abych Vás informoval o investičních akcích,

Více

Vítejte na veřejné schůzi s vedením města Bílovce 28. února 2018

Vítejte na veřejné schůzi s vedením města Bílovce 28. února 2018 OHRADA Vítejte na veřejné schůzi s vedením města Bílovce 28. února 2018 Veřejná schůze s občany Ohrady Program: středa 28. února 2018 Statistika Osadní výbor Ohrada Společenské a kulturní vyžití Investice

Více

ZŠ a MŠ Ostrov u Macochy 2016/ vydání

ZŠ a MŠ Ostrov u Macochy 2016/ vydání ZŠ a MŠ Ostrov u Macochy 2016/2017 1. vydání Prázdniny končí, děti jančí. Stejně jako každý rok prázdniny končí a škola začíná. A jako každým rokem žáci 8. ročníku pro vás připravují školní časopis. Budeme

Více

Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ičo: 00576093 MK ČR E 22256

Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ičo: 00576093 MK ČR E 22256 ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice DIAMANTOVÁ SVATBA V PAVLOVICÍCH č. VI./12/2015 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ičo: 00576093 MK ČR E 22256 Už 60 let spolu pan a paní Chalupovi sdílejí

Více

PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2015

PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2015 PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2015 LEDEN Novoroční výšlap chata Anna rozhledna Čtvrtek 1. ledna 2015 Pátek 9. ledna 2015, Indoor golf GCMA Zimní turnaj v patování 1.kolo Sobota

Více

Infozpravodaj. Slezské Pavlovice. č. V.-VI. /05-06/2017. Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E 22256

Infozpravodaj. Slezské Pavlovice. č. V.-VI. /05-06/2017. Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, , ič: MK ČR E 22256 Z I Infozpravodaj Slezské Pavlovice č. V.-VI. /05-06/2017 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 MK ČR E 22256 Vážení spoluobčané, čas letí a od posledního vydání Infozpravodaje uplynuly

Více

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele LUXOR PODĚBRADY poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY Informace pro zájemce a žadatele Domov pro seniory Luxor Poděbrady Poskytuje sociální služby seniorům, kteří potřebují pomoc nebo celodenní

Více

Z Á P I S Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE USTANOVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ

Z Á P I S Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ PAVLOVICE USTANOVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE Slezské Pavlovice 16, 793 99 Osoblaha, IČ: 00576093 www.slezskepavlovice.cz, email: obec@slezskepavlovice.cz, tel. 554625670 Z Á P I S Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE SLEZSKÉ

Více

Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J

Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J ŠKOLSKÁ KULTURNÍ KOMISE VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J ČERVEN - SRPEN 2013 Sportovní den Rozloučení s předškoláky INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU 1. ZO Ženklava oznamuje, že 16. zasedání zastupitelstva

Více

Obec Žermanice, Obecní úřad č. 48, 739 37 ŽERMANICKÝ ZPRAVODAJ. Číslo vydání: 4 www.obeczermanice.cz 21. září 2012

Obec Žermanice, Obecní úřad č. 48, 739 37 ŽERMANICKÝ ZPRAVODAJ. Číslo vydání: 4 www.obeczermanice.cz 21. září 2012 Obec Žermanice, Obecní úřad č. 48, 739 37 ŽERMANICKÝ ZPRAVODAJ Číslo vydání: 4 www.obeczermanice.cz 21. září 2012 KRÁTKÉ OHLÉDNUTÍ Memoriál Otakara Korbáše V sobotu 4. 8. 2012 proběhl tradiční fotbalový

Více

V Ř E S K O V Á K duben 2004

V Ř E S K O V Á K duben 2004 V Ř E S K O V Á K duben 2004 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, v minulém čísle Vřeskováka byl vložen anketní lístek se žádostí o vaši pomoc při stanovení priorit v rozvoji obce. Rovněž jsme vás žádali o

Více

InfoTip ICM Jilemnice

InfoTip ICM Jilemnice InfoTip ICM Jilemnice V ICM Jilemnice k prodeji: Jilemnické omalovánky jsou zaměřeny na typické objekty a tradice ve městě. Upoutají krásnými ilustracemi a doprovodným textem, který je psaný českým a anglickým

Více

rodáků a přátel obce Střížov. ve dnech 28.a 29. srpna 2010.

rodáků a přátel obce Střížov. ve dnech 28.a 29. srpna 2010. Zastupitelstvo obce a občané Střížova Pozvánka na 3.setkání rodáků a přátel obce Střížov. ve dnech 28.a 29. srpna 2010. Vás zvou na třetí setkání rodáků a přátel obce Budeme se těšit na Vaši účast spolu

Více

Kurzy češtiny pro cizince. Otevřené kurzy bez registrace, přijďte rovnou na lekci! Typ kurzu Termín Den Čas Místo Cena

Kurzy češtiny pro cizince. Otevřené kurzy bez registrace, přijďte rovnou na lekci! Typ kurzu Termín Den Čas Místo Cena Milí příznivci CIC, zde jsou novinky z Centra pro integraci cizinců, o.p.s., zaměřené na prázdninový režim. Kurzy češtiny pro cizince Kurzy češtiny budou probíhat i v létě ještě než si přečtete jejich

Více

Výroční zpráva Osoblažský cech, z.ú.

Výroční zpráva Osoblažský cech, z.ú. Výroční zpráva 2016 Osoblažský cech, z.ú. Obecně prospěšná společnost Osoblažský cech, o.p.s. byla založena v polovině roku 2013. Činnost společnosti Osoblažský cech, o.p.s. spočívá ve vykonávání obecně

Více

Vážení a milí spoluobčané,

Vážení a milí spoluobčané, Vážení a milí spoluobčané, právě se vám dostává do rukou další číslo našeho občasníku, ve kterém bychom vás chtěli seznámit s přípravou projektových prací na stavbu Revitalizace sídliště Lučina v Chodové

Více

Obecní úřad Dolany srdečně zve občany na veřejné zasedání zastupitelstva obce, které se bude konat 16. září 2010 od 20,00 v KD ve Svrčovci.

Obecní úřad Dolany srdečně zve občany na veřejné zasedání zastupitelstva obce, které se bude konat 16. září 2010 od 20,00 v KD ve Svrčovci. Obecní úřad Dolany u Klatov tel. 376 313 620, fax 376 323 620, e-mail obec.dolany@worldonline.cz, www.obec-dolany.cz úřední dny: PO, St 7.30 17.00 hodin, Čt 7.30 15.00 hodin Obecní zpravodaj č. 2/2010

Více

Z pravodaj. č. 5/ 2009 R A D Ě T I C E K V Ě T E N. Volby do Evropského parlamentu

Z pravodaj. č. 5/ 2009 R A D Ě T I C E K V Ě T E N. Volby do Evropského parlamentu Z pravodaj č. 5/ 2009 R A D Ě T I C E K V Ě T E N I n f o r m a č n í o b č a s n í k O b e c n í h o ú ř a d u R a d ě t i c e Volby do Evropského parlamentu Ve dnech 5.až 7. června se v zemích Evropské

Více

V Ř E S K O V Á K květen 2003

V Ř E S K O V Á K květen 2003 V Ř E S K O V Á K květen 2003 Úvodní slovo Vážení spoluobčané,začínáte číst již páté číslo našeho Vřeskováka. Když říkám našeho mám na mysli to, že spousta vás vítá vydávání tohoto listu ( záporné odezvy

Více

Slovo starosty. Číslo 2, červen 2012 OBSAH. Němčičské čtení. Číslo 2, červen 201 2. Milí spoluobčané!

Slovo starosty. Číslo 2, červen 2012 OBSAH. Němčičské čtení. Číslo 2, červen 201 2. Milí spoluobčané! Číslo 2, červen 2012 OBSAH Slovo starosty Milí spoluobčané! Jako již tradičně vás vítám na stránkách našeho zpravodaje, druhého letošního Němčičského čtení. Úvodem mi dovolte poděkovat členům místního

Více

ÚNOR. Z pohádky do pohádky - popis pohádkových postav. Literární. Estetická Pč Vv Hv

ÚNOR. Z pohádky do pohádky - popis pohádkových postav. Literární. Estetická Pč Vv Hv 1. ročník a. - Skládání z papíru Vlaštovky a origami - Výroba masek na Masopust b. - Souměrná kresba - Otisk c. - Tradiční lidové písně 2. - Četba na pokračování 3. - Opičí dráha v tělocvičně - Školka

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 7-2008 z 7. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 19.6. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

Výroční zpráva o činnosti svazku obcí Mikroregionu Krnovsko za rok 2004

Výroční zpráva o činnosti svazku obcí Mikroregionu Krnovsko za rok 2004 Výroční zpráva o činnosti svazku obcí Mikroregionu sko za rok 2004 V roce 2004 se uskutečnilo celkem 6 zasedání valné hromady a 6 zasedání správní rady Mikroregionu sko. Řádný chod Mikroregionu sko a činnost

Více

1-zcela spokojen 2-spokojen 3-spíše spokojen 4-nespokojen 5-nemohu posoudit

1-zcela spokojen 2-spokojen 3-spíše spokojen 4-nespokojen 5-nemohu posoudit 1-zcela spokojen 2-spokojen 3-spíše spokojen 4-nespokojen -nemohu posoudit 1. Jaký je Váš názor na čistotu a celkový vzhled obce? 4 3 2 1 2. Jste spokojen s komunikací Obecního úřadu s občany? 3 3 2 2

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI Úterý 1.8.2017 14:00 18:00 *VYJÍŽĎKA NA KONÍCH - FARMA KARLOVICE SRAZ NA RECEPCI 19:00

Více

P O Z V Á N K A 2/2018

P O Z V Á N K A 2/2018 . 2/2018 P O Z V Á N K A Na veřejné zasedání zastupitelstva obce Morašice, které se uskuteční dne 22.června 2018 v hospodě VE DVOŘE od 18.00 hod. s následujícím programem: 1. Účetní závěrka obce za rok

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

P l á n i n v e s t i c n a r. 2008

P l á n i n v e s t i c n a r. 2008 P l á n i n v e s t i c n a r. 2008 1. úvod Plán investic na r. 2008 vychází z následujících limitujících faktorů: - ze schváleného Plánu obnovy obce Vranovice - ze skutečné připravenosti investice ( projektová

Více

Město Jindřichův Hradec

Město Jindřichův Hradec Město Jindřichův Hradec V Jindřichově Hradci dne 31. 5. 2019 Schválené rozpočtové opatření města Jindřichův Hradec Důvod zveřejnění: 16 odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

V Ř E S K O V Á K prosinec 2013

V Ř E S K O V Á K prosinec 2013 V Ř E S K O V Á K prosinec 2013 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, nastal čas se ohlédnout a zhodnotit rok 2013. Myslím, že se nám podařilo splnit úkol, kterým byla největší investiční akce v historii obce.

Více

Plánování rozvoje sociálních služeb metodou komunitního plánování na Osoblažsku příklad dobré praxe. O soblaha, Dívčí Hrad, Hlinka, Slezské Pavlovice

Plánování rozvoje sociálních služeb metodou komunitního plánování na Osoblažsku příklad dobré praxe. O soblaha, Dívčí Hrad, Hlinka, Slezské Pavlovice Plánování rozvoje sociálních služeb metodou komunitního plánování na Osoblažsku příklad dobré praxe O soblaha, Dívčí Hrad, Hlinka, Slezské Pavlovice Obsah prezentace 1. Osoblažsko poloha, základní údaje,

Více

Členský informační pololetník

Členský informační pololetník Přejeme všem členům šťastný nový rok!!! Hodně štěstí, zdraví a úspěchů ve všech oblastech života. Nezapomeňte,že jsme stále s Vámi a pro Vás po celý rok. Váš tým spolupracovníků České unie neslyšících

Více

číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma

číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma Zpravodaj obce Zahnašovice číslo 2 duben 2015 www.zahnasovice.cz zdarma Krásné ȷarní dny Co nového se plánuȷe v letošním roce v obc? V těchto dnech obec obdržela vyjádření Povodí Moravy k manipulačnímu

Více

Zpravodaj. * Zastupitelé byli opět seznámeni s obsahem jednacího řádu podle kterého se řídí jednání zastupitelstva obce.

Zpravodaj. * Zastupitelé byli opět seznámeni s obsahem jednacího řádu podle kterého se řídí jednání zastupitelstva obce. Zpravodaj č. 11/ 2010 R A D Ě T I C E LISTOPAD I n f o r m a č n í o b č a s n í k O b e c n í h o ú ř a d u R a d ě t i c e Z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce 9. listopadu se konalo ustavující

Více

Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice

Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice Strategický plán rozvoje je jedním ze základních dokumentů územního celku obce Strážkovice, vyjadřující předpokládaný vývoj

Více

Celoroční plán družinové práce pro školní rok 2011/2012. Plán činnosti ve školní družině 1. 2. a 4. ročník

Celoroční plán družinové práce pro školní rok 2011/2012. Plán činnosti ve školní družině 1. 2. a 4. ročník Celoroční plán družinové práce pro školní rok 2011/2012 Plán činnosti ve školní družině 1. 2. a 4. ročník Září Obec v níž žijeme,jak žijeme Odpočinková činnost-stolní hry,hry s hračkami,poslech písniček,povídání

Více

HLAVNÍ INVESTICE A OPRAVY REALIZOVANÉ V OBDOBÍ

HLAVNÍ INVESTICE A OPRAVY REALIZOVANÉ V OBDOBÍ OBEC DĚTMAROVICE HLAVNÍ INVESTICE A OPRAVY REALIZOVANÉ V OBDOBÍ 2015 2018-1 - OBEC DĚTMAROVICE SE RYCHLE MĚNÍ Vážení spoluobčané, dovolujeme si Vám předestřít hrubý výčet investic a oprav na majetku obce

Více

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 4. ročník

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 4. ročník Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 4. ročník září říjen a. Pč - Výzdoba ŠD podzimní zdobení družiny b. Vv - Zážitky a dojmy z prázdnin, malba c. Hv - Písně od táborového ohně 2. Literární - Četba

Více

Strategický rozvojový dokument Obec Strahovice. Aktualizace

Strategický rozvojový dokument Obec Strahovice. Aktualizace Strategický rozvojový dokument Obec Strahovice Aktualizace 2018 2023 Strategický rozvojový dokument je jedním ze základních dokumentů územního celku obce Strahovice, vyjadřující předpokládaný vývoj daného

Více

PLÁNOVANÉ AKTIVITY KVĚTEN 2014. nám. Přerovského povstání 1 750 02 Přerov

PLÁNOVANÉ AKTIVITY KVĚTEN 2014. nám. Přerovského povstání 1 750 02 Přerov PLÁNOVANÉ AKTIVITY KVĚTEN 2014 nám. Přerovského povstání 1 750 02 Přerov tel. 581 204 437, mob. 777 929 215 e-mail: info.dusevnizdravi@gmail.com web: www.dusevnizdravi.com Ředitelka organizace: Bc. Kateřina

Více

Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce. Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj

Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce. Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj Page 1 of 8 Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj 1.Maletínský zpravodaj-leden 2006 vytvořeno: 7.2.2006 změněno:

Více

MÍSTNÍ KOMUNIKACE OPRAVENY

MÍSTNÍ KOMUNIKACE OPRAVENY Z I Infozpravodaj Slezské Pavlovice č. IX./09/2016 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 MK ČR E 22256 MÍSTNÍ KOMUNIKACE OPRAVENY Místní komunikace, centrální a východní, byly úspěšně

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 2. 7. 2018 úterý 3. 7. 2018 15:30 17:00 ZDOBENÍ KVĚTINÁČŮ UBROUSKOVOU TECHNIKOU * / lázeňská dílnička Slezský dům (vstup 50 Kč) středa 4. 7. 2018 15:00 17:00 PROCHÁZKA: MODRÝ LÁZEŇSKÝ OKRUH ROLANDŮV

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2017

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2017 KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI Středa 1.3.2017 16:30 17:30 * POSILOVACÍ JÓGA - MALÁ TĚLOCVIČNA Čtvrtek 2.3.2017 15:30

Více

Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013

Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013 Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013 Vážení spoluobčané, zdravím Vás v krásných letních dnech a přináším informace o aktuálním

Více

VÝDAJE rok 2013. Chodníky 311000,00 vyhrnování chodníků - PHM 5 000,00 fréza-údržba 10 000,00 oprava chodníků 10 000,00 chodník v Rohozné 286 000,00

VÝDAJE rok 2013. Chodníky 311000,00 vyhrnování chodníků - PHM 5 000,00 fréza-údržba 10 000,00 oprava chodníků 10 000,00 chodník v Rohozné 286 000,00 ROZPOČET NA ROK 2013 VÝDAJE rok 2013 Rozhledna 75600,00 nájem 12 000,00 mzdy 30 000,00 elektrická energie 3 600,00 opravy 5 000,00 turistické známky, štítky, odznaky 25 000,00 Doprava - místní komunikace

Více

Setkání starosty Ing. Stanislava Blahy s občany Vések a s místní komisí. Vésky Město Uherské Hradiště

Setkání starosty Ing. Stanislava Blahy s občany Vések a s místní komisí. Vésky Město Uherské Hradiště Setkání starosty Ing. Stanislava Blahy s občany Vések a s místní komisí Vésky 26. 9. 2017 Město Uherské Hradiště Co jsme v poslední době zrealizovali Investice Rekonstrukce komunikace a oprava kanalizace

Více

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 Na začátku školního roku při nástupu do školní družiny dostane každý žák pro rodiče: 1.,, Vnitřní řád školní družiny (příloha) 2. Zápisní lístek 3. Pokyny pro zájemce ŠD 4.

Více

ZI Infozpravodaj POVINNÁ REVIZE KOTLE NA PEVNÁ PALIVA! Slezské Pavlovice č. XI./11/2016

ZI Infozpravodaj POVINNÁ REVIZE KOTLE NA PEVNÁ PALIVA! Slezské Pavlovice č. XI./11/2016 ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice č. XI./11/2016 POVINNÁ REVIZE KOTLE NA PEVNÁ PALIVA! Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 MK ČR E 22256 Vyhněte se pokutám a nechte si udělat

Více

CHOPOS. Zhodnocení roku 2008

CHOPOS. Zhodnocení roku 2008 CHOPOS Zhodnocení roku 2008 Průřez kulturněsportovním děním na území svazku obcí CHOPOS Účast obcí v soutěži Vesnice roku 2008 Ostředek Struhařov Teplýšovice Vranov Volejbalový turnaj v Načeradci Náročné

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

Z pravodaj. * ZO schválilo dohodu o vzájemné spolupráci při zabezpečování. * ZO schválilo licenční smlouvy na rok 2009 s OSA (Ochranný svaz

Z pravodaj. * ZO schválilo dohodu o vzájemné spolupráci při zabezpečování. * ZO schválilo licenční smlouvy na rok 2009 s OSA (Ochranný svaz Z pravodaj č. 3/ 2009 R A D Ě T I C E B Ř E Z E N I n f o r m a č n í o b č a s n í k O b e c n í h o ú ř a d u R a d ě t i c e Z jednání zastupitelstva obce ze dne 17. 3. 2009 Na jednání zastupitelstva

Více

za rok 2014 Schválený Rozpočtová

za rok 2014 Schválený Rozpočtová Č.j. OÚ-949/2015-Kp ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE DVORCE za rok 2014 podle ustanovení 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů 1. Plnění rozpočtu příjmů

Více

AHOJ TANEČNÍCI, VEDOUCÍ KLUBŮ A CHOREOGRAFOVÉ

AHOJ TANEČNÍCI, VEDOUCÍ KLUBŮ A CHOREOGRAFOVÉ AHOJ TANEČNÍCI, VEDOUCÍ KLUBŮ A CHOREOGRAFOVÉ Ahoj tanečníci, vedoucí klubů a choreografové... Už za chvíli se uvidíme v Bohumíně na MČR ART. Po úspěšné ligové soutěži v lednu je tady soutěž v královských

Více

Obecně závazná vyhláška

Obecně závazná vyhláška STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Obecně závazná vyhláška č. 8/2016 o stanovení závazných podmínek pro pořádání, průběh a ukončení veřejnosti přístupných sportovních a kulturních podniků, včetně tanečních zábav

Více

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země Zpravodaj obce Jiříkovice 2/2013 JARO JE TADY! Milí spoluobčané, jaro už je v plném proudu. Proto mi dovolte pozvat vás na 3. jarní úklid obce a další akce s tím související. A zároveň vás také zvu na

Více

progres OBECNÍ ÚŘAD A SOKOLOVNA NOVÉ CENTRUM OBCE BŘEZOVÁ - OLEŠKO

progres OBECNÍ ÚŘAD A SOKOLOVNA NOVÉ CENTRUM OBCE BŘEZOVÁ - OLEŠKO OBECNÍ ÚŘAD A SOKOLOVNA NOVÉ CENTRUM 03 OBECNÍ ÚŘAD jednopodlažní objekt s bezbariérovým přístupem obsahující 2 kanceláře, zasedací místnost, archiv a zázemí OBČANSKÁ VYBAVENOST variabilní pronajimatelná

Více

Z á p i s. z veřejného zastupitelstva obce konaného dne na Obecním úřadě ve Strenicích.

Z á p i s. z veřejného zastupitelstva obce konaného dne na Obecním úřadě ve Strenicích. Z á p i s z veřejného zastupitelstva obce konaného dne 30.1. 2012 na Obecním úřadě ve Strenicích. Místo: Obecní úřad Strenice začátek 18.00 hodin Přítomno: 5 členů OZ Omluven: 0 Občanů: 8 /viz prezenční

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 20. zasedání dne 1. července 2015

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 20. zasedání dne 1. července 2015 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 20. zasedání dne 1. července 2015 Usnesení RM 1/20/15: s chvaluje 1. program zasedání Rady města Chropyně č. 20, 2. přeložení projednání materiálu tisk č. 0206-15RM

Více

Akční plán rozvoje obce Pístina. na období

Akční plán rozvoje obce Pístina. na období Akční plán rozvoje obce Pístina na období 2015-2020 Schváleno Zastupitelstvem obce Pístina dne 23.07.2015 1 Obsah: Úvod... str. 3 Základní údaje....str. 4 Doplňující údaje.....str.4 Rozvoj obce 2011-2015......str.

Více

AKTUÁLNÍ INFORMACE: Poplatky v roce 2017 Výše poplatku Splatnost Místní poplatek za odpady 430 Kč/ osoba/rok

AKTUÁLNÍ INFORMACE: Poplatky v roce 2017 Výše poplatku Splatnost Místní poplatek za odpady 430 Kč/ osoba/rok AKTUÁLNÍ INFORMACE: 1. MÍSTNÍ POPLATEK ZA OPADY V ROCE 2017 Poplatky v roce 2017 Výše poplatku Splatnost Místní poplatek za odpady 430 Kč/ osoba/rok 31.6.2017 Občané mohou poplatek zaplatit osobně na obecním

Více

HOSPODAŘENÍ MĚSTA ŠTĚTÍ K 30. 10. 2011 - VÝDAJE (v tis. Kč)

HOSPODAŘENÍ MĚSTA ŠTĚTÍ K 30. 10. 2011 - VÝDAJE (v tis. Kč) provoz opravy investice CELKEM provoz opravy investice CELKEM ZÁKLADNÍ PROVOZ MĚSTA 55 352 7 403 3 070 65 825 40 589 5 220 833 46 642 70,86 Místní správa - chod úřadu 32 115 135 200 32 450 22 888 129 46

Více

Vážení občané předkládáme vám Podomáček, zpravodaj, který vás bude informovat o dění v obci a práci obecního

Vážení občané předkládáme vám Podomáček, zpravodaj, který vás bude informovat o dění v obci a práci obecního Vážení občané předkládáme vám Podomáček, zpravodaj, který vás bude informovat o dění v obci a práci obecního úřadu. Najdete v něm také zajímavosti z historie obce a okolí. Dočtete se o práci společenských

Více

150 let Turnovsko kralupské dráhy 5. a 6. září 2015

150 let Turnovsko kralupské dráhy 5. a 6. září 2015 150 let Turnovsko kralupské dráhy 5. a 6. září 2015 Průvodce oslavami V letošním roce uplyne již 150 let od zahájení provozu na významné železniční spojnici Turnova a Kralupy nad Vltavou, turnovsko kralupské

Více

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 3. ročník

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 3. ročník Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 3. ročník září říjen a. Pč - Práce s papírem a drobným materiálem b. Vv - Zážitky a dojmy z prázdnin c. Hv - Poslech písniček hádání názvu 2. Literární - Četba oblíbené

Více

Místní akční skupiny Rozvoj Krnovska o.p.s. Ovocnářský kurz Město Albrechtice II 26.3.2011 ZDARMA!!

Místní akční skupiny Rozvoj Krnovska o.p.s. Ovocnářský kurz Město Albrechtice II 26.3.2011 ZDARMA!! Jaro 2011 Číslo 3 Místní akční skupiny Rozvoj Krnovska o.p.s. Vážení čtenáři, pravidelně v každém ročním období, vydáváme zpravodaj MAS Rozvoj Krnovska. Nyní se jedná o jarní vydání tohoto zpravodaje,

Více