Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne"

Transkript

1 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová, pan Luboš Hruška, pan Ing. Pavel Matouš, pan Milan Malý, paní Ing. Lea Tichá, paní Ing. Iveta Schacherlová Omluven: pan Ing. Miloslav Mrkvička, pan Ing. Tomáš Hejda Zasedání zastupitelstva obce Srubec (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostkou obce Srubec paní Lenkou Malou. Paní starostka konstatovala, že jednání bylo podle jednacího řádu včas a řádně svoláno a vyhlášeno, je přítomno 7 členů zastupitelstva a zastupitelstvo je usnášeníschopné. Zapisovatelkou je Jana Šerá. Jednání povede Ing. Matouš a přednese usnesení tohoto zasedání. Ověřovateli zápisu jsou paní Rossmannová a paní Ing. Tichá. Zápis z minulého jednání byl schválen a ověřen, je uložen na Obecním úřadě a je možno do něj nahlédnout i při dnešním jednání. Zápis byl zveřejněn od 4.7. do na úřední desce obecního úřadu i na internetových stránkách obce. Bod č. 1 Schválení programu Program: 1. Zahájení, schválení programu 2. Kontrola usnesení z min. zasedání 3. Rozbor hospodaření 1. 7./2018, Rozpočtové opatření č. 6 a 7/ Stavby v obci - ZŠ Srubec, odlehčovací komora kanalizace 5. Žádosti, připomínky a dotazy občanů 6. Usnesení Výsledek hlasování: Pro 7 Proti 0 Zdržel se 0 Program byl přijat. Bod č. 2 Kontrola usnesení z min. zasedání Předseda KV pan Milan Malý přečetl zprávu kontrolního výboru. Př.č. 1

2 2 Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu kontrolního výboru ze zasedání dne Bod č. 3 Rozbor hospodaření 1. 7./2018, Rozpočtové opatření č. 6 a 7/2018 I. Rozbor hospodaření 1. 7./2018 Ing. Schacherlová seznámila přítomné s rozborem hospodaření. Nikdo možnosti nevyužil. Návrh usnesení č. 340/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s rozborem hospodaření za období 1. 7./2018. Příloha č. 2 Výsledek hlasování: Pro 7 Proti 0 Zdržel se 0 Usnesení č. 340/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s rozborem hospodaření za období 1. 7./2018. II. Rozpočtové opatření č. 6 a 7/2018 Ing. Schacherlová seznámila přítomné s rozpočtovým opatřením č. 6 a 7/2018. Př. č. 3 Zastupitelstvo obce bere na vědomí rozpočtová opatření č. 6 a 7/2018. Bod č. 4 Stavby v obci - ZŠ Srubec, odlehčovací komora kanalizace I.

3 3 Paní starostka uvedla, že obec bude žádat opět o dotaci z MŠMT ve výši 30 mil. Kč na stavbu školy. Prioritou zastupitelstva je postavit školu. Díky neúměrné ceně stavby se to dosud nepodařilo. Navrženy jsou dvě varianty: kontejnerová škola v novém ZTV za školkou, nebo bude postavena pouze část ZŠ ve Slunečné. p. Hruška jde o stejnou dotaci jako minule. Při první dotaci jsme platili zprostředkovateli 6 % z výše dotace, i když se nekonala. Paní Vaclíková, která vyřizuje dotaci nyní, za to nic nechce, jak je to možné? p. starostka Za podání dotace chce paní Vaclíková 10 tis. Kč. p. Matouš Pokud dotaci získáme, sepíše se smlouva, kde bude uvedena nějaká procentuální část. p. Řehoř J. Zaplatilo se Kč za něco, co nevyšlo? Za vyřízení dotace? p. Matouš Ano, zprostředkovatel dotaci získal, ale obec ji nemohla čerpat. Jemu se platilo za získání dotace, to udělal. p. starostka Na základě výsledků výběrového řízení se obec rozhodla nestavět a dotaci nečerpat. p. Řehoř J. Proč se obec pouštěla do dotace za 1,8 mil. Kč, když rozpočet akce byl 120 mil? p. Matouš Rozpočet akce se navýšil v průběhu vyřizování dotace z 80 mil Kč na 120 mil. Osmdesát mil. bychom pokryli. p. starostka pohovořila o dotačních titulech a podmínkách získání dotace a o situaci související s nárůstem dětí ve Srubci. p. Řehoř J. Která škola se bude stavět? Zděná i kontejnerová? p. starostka Která vyjde. Kontejnerová ZŠ má rozpočet mil. Kč a zděná 1. část 65 mil. Kč. p. Řehoř J. Teď jste rozdělili školu, vyjmuli tělocvičnu, a máte rozpočet stavby 65 mil. Kč, a když ji vysoutěžíte za 100 mil Kč, budete stavět? p. Řehoř P. Opět přijdete o peníze zaplacené zprostředkovateli za získání dotace. p. Malý Nyní je tabulkový rozpočet podle současných cen, které byly vysoutěžené v prvním VŘ. p. Řehoř J. Nebude tělocvična ani kuchyň, má smysl toto stavět? Stavěl bych buď komplet, nebo to odložím, až budu mít víc peněz. Takto se stavba prodraží. p. Matějka na to nebude nikdy, ceny jdou nahoru a bude se platit za nové projekty atd.

4 4 p. starostka Obec si může půjčit max. 60 % rozpočtu za 4 roky. My si můžeme půjčit asi 16 mil. Kč. Druhou etapu školy můžeme stavět z dotací EU na rozšiřování kapacit. p. Řehoř Je jistota, že pokud nebude toto zázemí, že to půjde zkolaudovat? p. Malý Ano, bude tam výdejna. p. Štěpánek Kolik procent byla provize za získání první dotace? p. Rossmannová Domnívám se, že 6 % p. Štěpánek Všichni, kdo stavěli, si nejdříve opatřili peníze. Když je to nereálné, nemohu stavět. Nemáte garanci, že se škola z této dotace postaví. 1,8 mil. za získání první dotace je fuč a nyní také peníze nemáte, ale opět jdete stavět. Až přijde na obálky, bude situace zase stejná. Pan Řehoř má pravdu, pokud na to nemáte, nemůžete stavět. p. Tichá Zase z vás vypadávají bláboly, které nemáte podložené. Přijďte sem poslouchat maminky, že nemají kam dávat děti do školy. Pokud někam přijdu bez připravené dokumentace, nemohu o nic žádat. Musíme dodržovat postup. Pokud je priorita mít školu, musím udělat vše pro to, abych to splnila. V tomto státě se změní vláda nebo zákon či podmínky dotací a začínáte znovu. Peníze musíme získat legální cestou. Neberete zřetel na nic, co se v obci udělalo. p. Štěpánek To co vy říkáte, jsem tu slyšel několikrát. Jděte se podívat do ČB, jak vypadají školy dnes. p. Kuklová Dotace má být podána do 1. září a vy nevíte, kolik bude chtít paní za vyřízení dotace? p. Schacherlová Schválíme podání žádosti, detaily s paní Vaclíkovou dojednáme. Pokud bude cena za zprostředkování nereálná, žádost nepodáme. p. starostka Pane Štěpánku, jak byste si chtěl dát 100 mil. Kč na hromadu? p. Štěpánku Jak staví ostatní? p. starostka Z dotací. Žádná obec nemá peníze na realizaci staveb, proto udělá projekt a zažádá o dotaci. p. Tichá Za 3 roky jsme toho udělali dost. Pokud jsme chtěli mít na účtu 100 mil, mělo začít šetřit zastupitelstvo už před 10 lety, když schválilo takovou masivní výstavbu. p. Schacherlová Stavba ZŠ je pro nás prioritou, ne všechny cesty jsou správné, pokud tu bude jiné zastupitelstvo, které bude mít jiné priority, může se vydat jinou cestou. p. Matouš Podařilo se ušetřit z rozpočtu obce hezkou částku peněz. p. starostka Získali jsme nyní např. dotace na polopodzemní kontejnery a sběrný dvůr, o další dotace je zažádáno, snažíme se obci ušetřit prostředky.

5 5 Návrh usnesení č. 341/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje podání žádosti o dotaci MŠMT na investiční akci Novostavba MŠ a ZŠ Srubec z programu a závazkem spolufinancování investiční akce v minimální 30 % výši povinné spoluúčasti z celkových způsobilých výdajů investiční akce. Výsledek hlasování: Pro 6 Proti 0 Zdržel se 1 - Hruška Usnesení č. 341/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje podání žádosti o dotaci MŠMT na investiční akci Novostavba MŠ a ZŠ Srubec z programu a závazkem spolufinancování investiční akce v minimální 30 % výši povinné spoluúčasti z celkových způsobilých výdajů investiční akce. II. Odlehčovací komora kanalizace cena dle rozpočtu činí Kč. V rozpočtu je např. nerezový žlab. p. Kukla Proč je v rozpočtu za 300 tis. nerezová trubka? p. starostka Vím, že je rozpočet nesmyslný. Obec bohužel nemůže stavět jako soukromá osoba, která si najme soukromníky a něco si udělá svépomocí. Musíte mít firmu. Kuklovi Když to bude podle projektu, nemůže být s kolaudací problém. p. Řehoř Proč to nenecháte vysoutěžit firmy a uvidíte, jaká bude cena? p. starostka - P. Leština souhlasí s tím, že nádrž zůstane v jeho pozemku, jelikož by byl jeho pozemek i po odstranění 2,5 m široké komory zatížen 800 cm širokou rourou. I tak na pozemku zůstane dost místa na stavbu RD. Dle ČEVAKu je stávající komora v pořádku a není nutné, aby při čištění vjížděli na jeho pozemek. Proto jsme se domluvili a komoru přesouvat nebudeme. p. Matějková Teď je tedy v plánu udělat silnici bez přendání komory? p. starostka Ano. p. Řehoř Tento postup je dle mého správný. Prioritou je, aby byla cesta funkční a opravená. p. Schacherlová Až budeme hlasovat o opravě, chci mít následně od všech majitelů souhlas s opravou v tomto rozsahu a podpis, že nepožadují rekonstrukci dle projektu. Obyvatelé Polní ul. S tím problém nemáme. My jsme přesunutí vodovodu ani komory nikdy nepožadovali.

6 6 Návrh usnesení č. 342/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje přesunutí odlehčovací komory z pozemku parc. č. 808/9 pana Jiřího Leštiny na pozemek obce parc. č. 641/4 v k.ú. Srubec. Výsledek hlasování: Pro 0 Proti 7 Zdržel se 0 Usnesení nebylo přijato: Oprava Polní ul. III. Rozpoutala se diskuse o předchozích jednáních a argumentech za poslední roky k opravě Polní ul. p. Šerá Usnesení by mělo být konkrétnější, uvádět buď max. cenu, nebo rozsah opravy, aby mohl stavební technik podle toho udělat VŘ. p. Matouš Ať firmy navrhnou rozsah a cenu. Zadávací dokumentaci jim musí dodat pan Hlaváček. p. Hruška V jaké rozsahu bude oprava, aby nebyla silnice za chvíli rozježděná? Proč tu není pan Hlaváček, aby nám podal informace? p. Schacherlová Proč jste si ho nevyžádal dřív? Za celé tři roky? p. starostka Když řeknete, aby tu stavební technik byl, bude tu. Nechala jsem si udělat rozpočet opravy. Měli jsme dělat VŘ, pan Leština chtěl přesunout komoru, proto se VŘ odložilo. p. Kukla Rozsah opravy by měl být dle vozidel, která tam jezdí popeláři, ČEVAK atd., aby nebyla silnice za půl roku rozježděná. p. Řehoř Do VŘ jde zadat povrch, který by unesl například do 50 tater denně. A firma to podle toho nacení. Návrh usnesení č. 342/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje zadání výběrového řízení na opravu povrchu Polní ulice. Výsledek hlasování: Pro 6 Proti 0 Zdržel se 1 - Tichá Usnesení č. 342/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje zadání výběrového řízení na opravu povrchu Polní ulice.

7 7 Bod č. 5 Žádosti, připomínky a dotazy občanů Odkoupení pozemku parc. č. 590/6 o výměře 348m² paní Adély Kyselové do majetku obce. I. Paní starostka uvedla, že když firma EICB pana Kysely stavěla ZTV na Štětkách, musela postavit i přečerpávací stanici kanalizace. Firma předala přečerpávací stanice obci, ale bez pozemku ve kterém leží. Pozemek je nyní paní Kyselové, která nyní chce od obce, aby si pozemek odkoupila za Kč. Odpověď od obce požaduje do 21 dnů, jinak obci naúčtuje nájemné i zpětně a předloží nájemní smlouvu. Paní Kyselová ovšem obci pozemek do roku 2018 pronajala za 1 Kč ročně. Ke lhůtě pro odpověď, která je uvedena v dopise, je potřeba říci, že zastupitelstvo obce má na rozhodnutí 90 dnů, ale i přesto tento bod zařadilo na dnešní zasedání. Nikdo možnosti nevyužil. Návrh usnesení č. 343/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje odkoupení pozemku od paní Adély Kyselové parc. č. 590/6 o výměře 348m² za cenu znaleckého posudku do majetku obce a pověřuje starostku k vypracování a podpisu smlouvy. Výsledek hlasování: Pro 6 Proti 0 Zdržel se 1 - Matouš Usnesení č. 343/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje odkoupení pozemku od paní Adély Kyselové parc. č. 590/6 o výměře 348 m² za cenu znaleckého posudku do majetku obce a pověřuje starostku k vypracování a podpisu smlouvy. II. Firma EA Group s.r.o. požaduje odkoupení pozemku parc. č. 512/156 o výměře 1819 m², kde je umístěna retenční dešťová zdrž, do majetku obce. Paní starostka uvedla, že se o tomto návrhu radila s několika právníky. Opět došlo k pochybení obce, která převzala retenční dešťovou zdrž, aby se o ní starala, ale nedostala pozemek pod ní. Ve smlouvách s firmou EICB je ovšem uvedeno, že zdrž obci nebyla předána, jelikož neleží na pozemku par. č. 512/39 uvedeném ve smlouvě. Zdrž leží na pozemku p. č. 512/156. Pan Kysela chce za pozemek pod zdrží 520 Kč/m² tj. celkem Kč.

8 8 Nikdo možnosti nevyužil. Návrh usnesení č. 344/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s odkoupením pozemku parc. č. 512/156 o výměře 1819 m², kde je umístěna retenční dešťová zdrž, od EA Group s.r.o. Výsledek hlasování: Pro 0 Proti 7 Zdržel se 0 Usnesení nebylo přijato. Dotazy p. Řehoř Kam bude vedena kanalizace v ul. K Pomníku? p. starostka Majitelé pozemků jednají s obcí D. Voda na napojení do její kanalizace. Bez kanalizace nemohou stavět. p. Řehoř Cesta je rozbitá, obec by jim měla dát časový horizont, do kdy kanalizaci udělat pro případ, že by obec chtěla silnici opravit. p. starostka Bez kanalizace nedostanou stavební povolení. S ohledem na stavbu obchvatu není oprava ulice v plánu. p. Rossmannová Kraj by chtěl stavbu obchvatu realizovat v letech současně se stavbou dálnice. Chci ještě uvést na pravou míru smlouvu na získání dotace z MŠMT ve smlouvě bylo 6 %, ale zaplatilo se jen 5 %. Jedno procento nebylo vyplaceno. Bod. č. 6 Usnesení Usnesení č. 340/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s rozborem hospodaření za období 1. 7./2018. Usnesení č. 341/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje podání žádosti o dotaci MŠMT na investiční akci Novostavba MŠ a ZŠ Srubec z programu a závazkem spolufinancování investiční akce v minimální výši povinné spoluúčasti z celkových způsobilých výdajů investiční akce.

9 9 Usnesení č. 342/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje zadání výběrového řízení na opravu povrchu Polní ulice. Usnesení č. 343/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje odkoupení pozemku paní Adély Kyselové parc. č. 590/6 o výměře 348 m² za cenu znaleckého posudku do majetku obce a pověřuje starostku k vypracování a podpisu smlouvy. Závěr: 20:58 hod. Zapisovatelka: paní Jana Šerá.dne Ověřovatelé: paní Martina Rossmannová.... dne Paní Ing. Lea Tichá... dne Starostka: paní Lenka Malá..dne Vyvěšen: Sejmut: Zveřejněno též na úřední desce umožňující dálkový přístup.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 20. 6. 2017 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová, Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 10. 11. 2015 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 6. 3. 2018 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, Ing. Iveta Schacherlová, paní

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 7. 12. 2017 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, Ing. Iveta Schacherlová, paní

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 12. 1. 2016 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová, Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 22. 8. 2017 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, Ing. Iveta Schacherlová, Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 25. 9. 2018 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová, pan

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 10. 5. 2016 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová, Ing.

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Srubec konaného. dne 16. 8. 2012 v 19,00 hodin

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Srubec konaného. dne 16. 8. 2012 v 19,00 hodin Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Srubec konaného dne 16. 8. 2012 v 19,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Srubec (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 19,00 hod.

Více

23. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 8.12.2013. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

23. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 8.12.2013. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 23. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 8.12.2013. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav Omluveni: Renata Festová, Jan Hojda, Novák

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 8. 12. 2015 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová, Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne v hod.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne v hod. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 17.7.2014 v 19.00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Srubec (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 19,00 hod.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 23. 1. 2018 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, Ing. Iveta Schacherlová, paní

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 9. 5. 2017 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová, Ing.

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Srubec konaného. dne v 19,00 hodin

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Srubec konaného. dne v 19,00 hodin Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Srubec konaného dne 14. 6. 2012 v 19,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Srubec (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 19,00 hod.

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 28. 01. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:30 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Dušan Vaněček, Martin Hruška, David Trumpich, Jiří Hejna

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne , od 18:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne , od 18:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 17. 12. 2014, od 18:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.7. 2016 od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová (od 19:35 hod), Kateřina

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Zápis z 13 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 19,00 hodin

Zápis z 13 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 19,00 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z 13 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 15. 2. 2017 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Zahájeno: 18.15 hod. Ukončeno: 19.50 hod. Přítomni: Omluveni: P. Nevídal, V. Černý, Ing. F. Homola, K. Baka, Z.

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

5. Schválení záměru podání žádosti o dotaci ze Státního fondu životního prostředí na II.etapu revitalizace zeleně

5. Schválení záměru podání žádosti o dotaci ze Státního fondu životního prostředí na II.etapu revitalizace zeleně Z Á P I S z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 2.5.2013 od 19.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové ZO: Jiří Štěpánek, Marek Veselý,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 28. 6. 2018 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová, pan

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 2. 7. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:08 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne 16. 12. 2015 Místo a datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 16. 12. 2015 v 19:30 hodin Přítomni:

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 6. 9. 2016 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová, Ing.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 21.12.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu.

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu. Zápis č.17/2010-2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2010-2014, konaného dne 30.1. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera,

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 25. května 2016 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 25. května 2016 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 25. května 2016 od 17.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis č. 9/2017 z řádného zasedání zastupitelstva obce Únětice v zasedací místnosti obecního úřadu, dne v hod.

Zápis č. 9/2017 z řádného zasedání zastupitelstva obce Únětice v zasedací místnosti obecního úřadu, dne v hod. Zápis č. 9/2017 z řádného zasedání zastupitelstva obce Únětice v zasedací místnosti obecního úřadu, dne 6.11.2017 v 19.00 hod. Přítomni: Jan Liška, Martina Ludvíková, Vladimír Vytiska, Tomáš Kočiš, Michal

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Vilémov.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Vilémov. OBEC VILÉMOV Vilémov 7 783 23 Vilémov Zasedání zastupitelstva č.19/2014-2018 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne 29.12.2016, od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Vilémov.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 12.12.2014 od 19:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 12.12.2014 od 19:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 12.12.2014 od 19:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni: Ladislav Tylš, Milena Skalická, Markéta Poláčková, Ondřej

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis a přijatá usnesení z 7. veřejného zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis a přijatá usnesení z 7. veřejného zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis a přijatá usnesení z 7. veřejného zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne 11.8.2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: Zapisovatelka: Předkladatel návrhů usnesení : Ověřovatelé zápisu

Více

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 15. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Obec Hospříz * * * * * *

Obec Hospříz * * * * * * Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/607/2018 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 21.09.2018 Z á p i s z 27. zasedání

Více

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v 17.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Návrhová

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 28. 6. 2016 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová, Ing.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přívětice čp. 76

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přívětice čp. 76 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 5. 10. 20155 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přívětice čp. 76 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Zápis a Usnesení z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Úherce ze dne

Zápis a Usnesení z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Úherce ze dne Zápis a Usnesení z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Úherce ze dne 31.10.2018 termín: místo: přítomni: 31.10.2018 v 17.00 hodin Obecní úřad Úherce dle prezenční listiny Program ustavujícího zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin.

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin. http://crux.gc-system.cz/obecpostrizin.cz/obec- 183/OBEC POSTŘIŽÍN Se sídlem Obecní úřad Pražská 42 250 70 Postřižín : 315 782 960 e-mail: info@obecpostrizin.cz www.obecpostrizin.cz DS č. 4rfajux Přítomni:

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 25.2.2015 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H.

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H. Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 14.3.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.30 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži

Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži datum konání: 9. 9. 2011 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.00 hod. přítomno: 7 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 30.1.2017 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 10.10. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 6 členů omluveno: 3 členi

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 16. 09. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Sekyra Přítomni: Antošovský Vítězslav (dostavil se v 18:40) Glocová

Více

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 16. 2. 2017, od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 16. 2. 2017 Čas jednání: zahájení: v

Více

Z á p i s č. 12/2010

Z á p i s č. 12/2010 Strana č. 1/6 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 12/2010 ze zasedání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 22. 12. 2010 v 18.30 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva:

Více

Z Á P I S z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Bečice

Z Á P I S z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Bečice Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenost rozsahu zveřejněných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v plném znění. Z Á P I S z ustavujícího

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Čj. 567 /2017 Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne 16. 11. 2017 od 18.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Vlastimil Jureček, Mgr. Michaela

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

ZÁ P I S č. 6/2016. ze 6. zasedání zastupitelstva obce Kozlov, konaného dne od 19:30 hod. v Kozlově

ZÁ P I S č. 6/2016. ze 6. zasedání zastupitelstva obce Kozlov, konaného dne od 19:30 hod. v Kozlově ZÁ P I S č. 6/2016 ze 6. zasedání zastupitelstva obce Kozlov, konaného dne 19. 09. 2016 od 19:30 hod. v Kozlově Zasedání zastupitelstva obce zahájil starosta Josef Borovský. Z celkového počtu 6 zvolených

Více

v 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

v 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Z á p i s 22. zasedání Zastupitelstva obce Hoštice-Heroltice konaného dne 9.9. 2014 v 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Předsedající starostka obce p. Naděžda Suchomelová zahájila 22. zasedání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/2018 24.4.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V02/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 24.4.2018 a informace

Více

26 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ)

26 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) Zápis č. 26 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 13. 4. 2017 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:00 hodin

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 14. 01. 2013 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis z 41. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 41. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 41. veřejného jednání ZO Ostrá dne 20.6. 2018 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. J. Čenský, Bc. Viktor Vokál, K. Čápová, Miroslav Crha Omluveni: Jan Pudil Hosté:

Více

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml.

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml. OBEC LKÁŇ Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva Obce Lkáň č. j. 10 /2016, které se konalo dne 17. 12. 2016 od 17,00 hod. v budově Obecního úřadu. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 9/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 19. 8. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce:

Více

Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 28. 3. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 28. 2. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 12. 10. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Jan Hojda, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5. 3. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:15 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy ZÁPIS 222018 z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne 26. 9. 2018 v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy Přítomni: Ludvík Drobný, Milena Hebnarová, Jaroslava Hebnarová,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5.10.2015, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Dušan Vaněček, Miloslav

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 25. 10. 2016 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová,

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne 24. 2. 2016 Přítomní: R. Kocián, R. Zahradník, Z. Pecháček, V. Mertová, T. Salvet, J. Kománek, K. Ondrašík, R. Turek Omluveni: P. Baron Zasedání

Více

Zápis č. 13 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin

Zápis č. 13 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin Zápis č. 13 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne 3. 12. 2015 od 18,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Chleby bylo zahájeno v 18,00 hodin starostkou Ing. Lucií Šafránkovou (dále jako předsedající).

Více

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 7.5. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova Materiál číslo: 11 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 30.01.2019 Předkládá Ing. Čermáková Libuše - předsedkyně výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu s ohledem na ochranu

Více