Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne"

Transkript

1 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová, pan Luboš Hruška, pan Ing. Pavel Matouš, pan Milan Malý, pan Ing. Tomáš Hejda, paní Ing. Lea Tichá, paní Ing. Iveta Schacherlová Omluven: pan Ing. Miloslav Mrkvička Zasedání zastupitelstva obce Srubec (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostkou obce Srubec paní Lenkou Malou. Paní starostka konstatovala, že jednání bylo podle jednacího řádu včas a řádně svoláno a vyhlášeno, je přítomno 8 členů zastupitelstva a zastupitelstvo je usnášeníschopné. Zapisovatelkou je Jana Šerá. Jednání povede Ing. Matouš a přednese usnesení tohoto zasedání. Ověřovateli zápisu jsou pan Malý a pan Hruška. Zápis z minulého jednání byl schválen a ověřen, je uložen na Obecním úřadě a je možno do něj nahlédnout i při dnešním jednání. Zápis byl zveřejněn od do na úřední desce obecního úřadu i na internetových stránkách obce. Bod č. 1 Schválení programu Program doplněn viz body tučně: 1. Zahájení, schválení programu 2. Kontrola usnesení z min. zasedání 3. Rozbor hospodaření 1-5/2018, Rozpočtové opatření č. 5/2018 Vypořádání hospodářského výsledku 2017 Obce Srubec Vypořádání hospodářského výsledku 2017 MŠ Srubec Schválení účetní závěrky za rok 2017 Obce Srubec Schválení účetní závěrky za rok 2017 MŠ Srubec Schválení závěrečného účtu za rok 2017 Obce Srubec 4. Rozhodnutí o vydání změny č. 1 ÚP Srubce 5. Schválení názvů nových ulic, Směrnice, Počet zastupitelů na další volební období, výsledky uskutečněné kontroly Ministerstva vnitra a předložená opatření k nápravě kontrolou zjištěných nedostatků, volba členů KV a FV 6. Smlouvy veřejnoprávní, darovací, věcné břemeno, ostatní smlouvy 7. Stavby v obci - ZŠ Srubec a další 8. Žádosti, připomínky a dotazy občanů 9. Usnesení Program byl schválen.

2 2 Bod č. 2 Kontrola usnesení z min. zasedání Předseda KV pan Milan Malý přečetl zprávu kontrolního výboru. Př.č. 1 Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu kontrolního výboru ze zasedání dne Bod č. 3 Rozbor hospodaření 1-5/2018, Rozpočtové opatření č. 5/2018 Vypořádání hospodářského výsledku 2017 Obce Srubec Vypořádání hospodářského výsledku 2017 MŠ Srubec Schválení účetní závěrky za rok 2017 Obce Srubec Schválení účetní závěrky za rok 2017 MŠ Srubec Schválení závěrečného účtu za rok 2017 Obce Srubec I. Rozbor hospodaření 1 5/2018 Ing. Schacherlová seznámila přítomné s rozborem hospodaření. Zůstatek finančních prostředků činí Kč. Pan Matouš st. Kolik nás dosud stála základní škola? p. Schacherlová 4,5 mil. Kč Návrh usnesení č. 314/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s rozborem hospodaření za období 1-5/2018. Příloha č. 2 Usnesení č. 314/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s rozborem hospodaření za období 1-5/2018. II.

3 3 Rozpočtové opatření č. 5/2018 Ing. Schacherlová seznámila přítomné s rozpočtovým opatřením č. 5/2018. Př. č. 3 Zastupitelstvo obce bere na vědomí rozpočtová opatření č. 5/2018. III. Vypořádání hospodářského výsledku 2017 Obce Srubec Ing. Schacherlová seznámila přítomné s rozvahou, ze které vyplývá i závěrečný účet a hospodářský výsledek obce Srubec. Návrh usnesení č. 315/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s vypořádáním hospodářského výsledku zisku obce Srubec za rok 2017 ve výši ,77 Kč ve prospěch účtu č Výsledek hospodaření předchozích účetních období, který vykazuje zůstatek ,28 Kč. Usnesení č. 315/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s vypořádáním hospodářského výsledku zisku obce Srubec za rok 2017 ve výši ,77 Kč ve prospěch účtu č Výsledek hospodaření předchozích účetních období, který vykazuje zůstatek ,28 Kč. IV. Vypořádání hospodářského výsledku 2017 MŠ Srubec Ing. Schacherlová seznámila přítomné s majetkem MŠ Srubec, výkazem zisků a ztrát. Návrh usnesení č. 316/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s vypořádáním hospodářského výsledku ztráty MŠ Srubec, příspěvkové organizace obce Srubec, za rok 2017 ve výši ,72 Kč na vrub účtu č Rezervní fond, tvořený ze zlepšeného výsledku hospodaření, který vykazuje zůstatek ,09 Kč a slouží jako rezerva pro krytí budoucích ztrát. Usnesení č. 316/2018:

4 4 Zastupitelstvo obce souhlasí s vypořádáním hospodářského výsledku ztráty MŠ Srubec, příspěvkové organizace obce Srubec, za rok 2017 ve výši ,72 Kč na vrub účtu č Rezervní fond, tvořený ze zlepšeného výsledku hospodaření, který vykazuje zůstatek ,09 Kč a slouží jako rezerva pro krytí budoucích ztrát. V. Schválení účetní závěrky za rok 2017 Obce Srubec Návrh usnesení č. 317/2018: Zastupitelstvo obce Srubec schvaluje počtem 8 hlasů účetní závěrku obce Srubec za rok 2017 v plném rozsahu bez připomínek, neboť zjistilo, že schvalovaná účetní závěrka poskytuje v rozsahu skutečností posuzovaných podle zákona věrný a poctivý obraz předmětu účetnictví a finanční situace účetní jednotky. Příloha č. 4 Usnesení č. 317/2018: Zastupitelstvo obce Srubec schvaluje počtem 8 hlasů účetní závěrku obce Srubec za rok 2017 v plném rozsahu bez připomínek, neboť zjistilo, že schvalovaná účetní závěrka poskytuje v rozsahu skutečností posuzovaných podle zákona věrný a poctivý obraz předmětu účetnictví a finanční situace účetní jednotky. VI. Schválení účetní závěrky za rok 2017 MŠ Srubec Návrh usnesení č. 318/2018: Zastupitelstvo obce Srubec schvaluje počtem 8 hlasů účetní závěrku Mateřské školy Srubec za rok 2017 v plném rozsahu bez připomínek, neboť zjistilo, že schvalovaná účetní závěrka poskytuje v rozsahu skutečností posuzovaných podle zákona věrný a poctivý obraz předmětu účetnictví a finanční situace účetní jednotky. Příloha č. 5

5 5 Usnesení č. 318/2018: Zastupitelstvo obce Srubec schvaluje počtem 8 hlasů účetní závěrku Mateřské školy Srubec za rok 2017 v plném rozsahu bez připomínek, neboť zjistilo, že schvalovaná účetní závěrka poskytuje v rozsahu skutečností posuzovaných podle zákona věrný a poctivý obraz předmětu účetnictví a finanční situace účetní jednotky. VII. Schválení závěrečného účtu za rok 2017 Obce Srubec Ing. Schacherlová seznámila přítomné, že závěrečný účet obsahuje podrobné položky toků peněz. Uvedla největší položky. Počáteční stav účtu činil k Kč, konečný stav k činil Kč. Kontrola z Krajského úřadu konstatovala, že je vše v pořádku. Návrh usnesení č. 319/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s předloženým závěrečným účtem obce za rok 2017 s výhradou, bere na vědomí Zprávu o výsledku přezkoumání hospodaření obce Srubec za rok 2017 a přijímá opatření k nápravě chyb a nedostatků v ní uvedených. Zpráva o nápravě chyb a nedostatků bude zaslána Krajskému úřadu Jihočeského kraje do Příloha č. 6 Usnesení č. 319/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s předloženým závěrečným účtem obce za rok 2017 s výhradou, bere na vědomí Zprávu o výsledku přezkoumání hospodaření obce Srubec za rok 2017 a přijímá opatření k nápravě chyb a nedostatků v ní uvedených. Zpráva o nápravě chyb a nedostatků bude zaslána Krajskému úřadu Jihočeského kraje do Bod č. 4 Rozhodnutí o vydání změny č. 1 ÚP Srubce Paní starostka předala slovo panu Ing. Šímovi a Ing. Košanovi, kteří pořizovali a tvořili změnu č. 1 ÚP Srubec. p. Šíma Veřejné projednání ke změně č. 1 ÚP Srubce již proběhlo, připomínky byly podány. Nyní může mít zastupitelstvo ještě dotazy ke schvalované změně.

6 6 p. Matouš st. Dotaz k lokalitě BC.9, kdo žádal o vypuštění hřiště z této lokality? Přehlasováváte územní rozhodnutí a stavební povolení magistrátu. p. Hruška Postavilo se ZTV, kde byly určeny plochy pro zeleň, ZTV se postavilo a zeleň neexistuje. p. Šíma Pokud je vydáno územní rozhodnutí a stavební povolení nemůže ho přebít územní plán a je platné. V této lokalitě byla plocha určena jako bydlení a zeleň. Změna respektuje původní ÚP. p. Matouš st. V ulici Slunečná je hranice BC posunuta za zahrady. p. Šíma V územním plánu respektujeme skutečný stav, připomínky dávejte na Stavební úřad, který vydal stavební povolení. p. Šesták - Za spolek místo k životu předal písemné stanovisko (je přílohou č. 7 tohoto zápisu), které následně přečetl. p. Šíma Nositelem záměru obchvatu není obec ale Jč. Kraj a ten vymezuje daleko širší koridor pro obchvat. Obec na to musí dle stavebního zákona adekvátně reagovat. S ohledem na obyvatele obce byl koridor v ÚP zúžen na potřebné minimum. Pokud by obec na toto nereagovala, pro rozhodování by byl platný koridor ze zásad územního rozvoje kraje (ZUR), tedy daleko širší. Pokud se záměrem nesouhlasíte, měli byste se zaměřit na krajský úřad. Obec pouze dle zákona ZUR respektuje. p. Šesták Soudní spory jsem nemyslel vůči obci, ale vůči kraji. To nic nemění na z povinnosti obce vyjadřovat se k připomínkám občanů. Se změnou trasy dolní části obchvatu nesouhlasíme. Znehodnotí se tím objekty. p. Šíma Toto je věc, která se bude řešit až v další fázi realizace obchvatu. p. Bernat Mám dotaz ke změně E3, zda byla dle E.ON zamalována v třímetrové šíři. Ing. Šíma - Ne, E.ON nemá k tomuto podrobnou dokumentaci, ještě neví, jak se bude vedení řešit. Koridor vedení je to ponechán v původní šíři. E.ON jiné podklady neposkytl. p. Matouš st. ptám se, jestli páni architekti považují průběh této změny za šťastný. Bylo odpovídáno nepravdivě, nebyly zveřejněny všechny dokumenty, je to i nezákonné, zápis z veřejného projednání nebyl zveřejněn. Myslíte si, že je to nenapadnutelné. Ing. Šíma - Způsob projednání byl v souladu se stavebním zákonem a správním řádem. To co jste na něm předložil, není relevantní. Nový ÚP na webu obce uvidíte, až bude v platnosti. Ing. Košan Z projednání se nepořizuje zápis, ale záznam, který bude přílohou ÚP. p. Malá Změna ÚP byla vyvolána potřebou uvést ho do souladu se ZUR, týká se pouze trasy horní části obchvatu. Návrh usnesení č. 320/2018: Zastupitelstvo obce Srubec:

7 7 1.) k o n s t a t u j e, že návrh změny č. 1 územního plánu Srubec je v souladu s Politikou územního rozvoje ČR ve znění 1. aktualizace, se Zásadami územního rozvoje Jihočeského kraje v platném znění a se stanoviskem Krajského úřadu Jihočeského kraje, odboru regionálního rozvoje, územního plánování a stavebního řádu ze dne a není v rozporu se stanovisky dotčených orgánů 2.) s o u h l a s í podle 172 odst. 5 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů, s rozhodnutím o námitkách uplatněných při veřejném projednání návrhu změny č. 1 územního plánu Srubec tak, jak je uvedeno v kapitole č. 15. části odůvodnění. s vypořádáním připomínek uplatněných v rámci projednání návrhu změny č. 1 územního plánu Srubec tak, jak je uvedeno v kapitole č. 16. části odůvodnění. 3.) v y d á v á změnu č. 1 územního plánu Srubec formou opatření obecné povahy 4.) u k l á d á Obecnímu úřadu Srubec, prostřednictvím oprávněné osoby, zajistit potřebné úkony podle 55 odst. 5, 162 a 165 stavebního zákona Výsledek hlasování: Pro - 5 Proti 1: p. Hruška Zdržel se 2: p. Matouš, p. Hejda Usnesení č. 320/2018: Zastupitelstvo obce Srubec: 1) k o n s t a t u j e, že návrh změny č. 1 územního plánu Srubec je v souladu s Politikou územního rozvoje ČR ve znění 1. aktualizace, se Zásadami územního rozvoje Jihočeského kraje v platném znění a se stanoviskem Krajského úřadu Jihočeského kraje, odboru regionálního rozvoje, územního plánování a stavebního řádu ze dne a není v rozporu se stanovisky dotčených orgánů 2) s o u h l a s í podle 172 odst. 5 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů, s rozhodnutím o námitkách uplatněných při veřejném projednání návrhu změny č. 1 územního plánu Srubec tak, jak je uvedeno v kapitole č. 15. části odůvodnění. s vypořádáním připomínek uplatněných v rámci projednání návrhu změny č. 1 územního plánu Srubec tak, jak je uvedeno v kapitole č. 16. části odůvodnění. 3) v y d á v á změnu č. 1 územního plánu Srubec formou opatření obecné povahy 4) u k l á d á Obecnímu úřadu Srubec, prostřednictvím oprávněné osoby, zajistit potřebné úkony podle 55 odst. 5, 162 a 165 stavebního zákona

8 8 Bod č. 5 Schválení názvů nových ulic, Směrnice, Počet zastupitelů na další volební období I. Nové ulice na Štětkách k bytovým domům firmy Stavoslav budou prodloužením ulic stávajících Vrbová a Lipová. Návrh usnesení č. 321/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje názvy ulic Vrbová a Lipová v ZTV Pod lesem. Př. č. 8 Usnesení č. 321/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje názvy ulic Vrbová a Lipová v ZTV Pod lesem. II. Směrnice pro nakládání s osobními údaji je platná i pro členy zastupitelstva. Musí zachovávat mlčenlivost o osobních údajích, se kterými se v rámci své funkce setkají. Návrh usnesení č. 322/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Směrnici pro nakládání s osobními údaji. Př. č. 9 Usnesení č. 322/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Směrnici pro nakládání s osobními údaji. Počet zastupitelů na další volební období zůstává v počtu devět. III.

9 9 Návrh usnesení č. 323/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje devítičlenné zastupitelstvo na další volební období. Usnesení č. 323/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje devítičlenné zastupitelstvo na další volební období. Seznámení s výsledky uskutečněné kontroly z Ministerstva vnitra dne Kontrolou bylo zjištěno: IV. Byly dodrženy zákonné postupy ve věci konání zasedání zastupitelstva: schází se min. 1x za 3 měsíce, zasedání se koná v obvodu obce, zastupitelstvo bylo vždy usnášeníschopné, pozvánky na zasedání byly vyvěšeny řádně v termínu a předepsaným způsobem a označeny datem vyvěšení a sejmutí, zasedání byla veřejná (prezenční listina), ze zasedání byl pořízen řádný zápis se všemi zákonnými náležitými počet členů ZO, průběh hlasování, přijatá usnesení, podpisy starostky a ověřovatelů, zápisy jsou dostupné k nahlédnutí na OÚ. Za vedení dokumentace k zasedání zastupitelstva jsme dostali pochvalu, je vedena nadstandardně přehledně vč. příloh k zápisu. Záměry obce jsou bezvadné, mají všechny náležitosti a byly řádně vyvěšeny. Všechny úkony nakládání s obecním majetkem byly řádně schváleny ZO, usnesení obsahovala podstatné náležitosti a smlouvy byly opatřeny patřičnou doložkou číslo usnesení a datum schválení ZO. Jednací řád ZO byl řádně schválen. Žádosti občanů byly vyřízeny řádně a v termínu. Obecně závazné vyhlášky byly řádně schváleny ZO a vyvěšeny na úřední desku, opatřeny pořadovým číslem a zaevidovány. Závěrečný účet obce a zpráva o výsledcích hospodaření byly řádně projednány ZO Úřední deska je vedena řádně, dokumenty jsou zveřejněny zároveň i na elektronické úřední desce Žádosti o informace dle zákona 106/1999 Sb. jsou vyřízeny řádně v termínu a poskytnuté informace jsou zveřejněny. Výroční zprávy k Žádostem o informace dle zákona 106/1999 Sb. jsou zveřejněny. Upozornění na pochybení: 1) ZO přijalo záporné usnesení, když kladné usnesení nebylo přijato. Pokud nadpoloviční většina hlasuje proti, neznamená to, že usnesení zní Zastupitelstvo NESOUHLASÍ, ale správně toto usnesení NEBYLO PŘIJATO a číslo usnesení se použije na následující přijaté usnesení. 2) Zápis musí být do 10 dnů podepsán starostkou obce. Zápisy byly podepsány v termínu, pouze Zápis ze byl podepsán o den později.

10 10 3) ZO schválilo počet členů KV a FV a zvolilo jejich předsedy. Členové výborů nebyli zastupitelstvem zvoleni, pouze je ZO vzalo na vědomí. Proto musí ZO dodatečně členy výborů schválit viz následující usnesení. 4) V evidenci vyhlášek je potřeba uvádět nejen datum účinnosti, ale i datum platnosti vyhlášky NÁPRAVA: informace byly doplněny. 5) OZV z byla zaslána MV , což není neprodleně po vyvěšení na úřední desku. 6) U oznámení o výši úhrady informací dle zákona 106/1999 Sb. ze dne chybělo poučení. 7) V rubrice Povinně zveřejňované informace byla shledána tato pochybení: Seznam hlavních dokumentů odkazuje na dokumenty, které byly nebo jsou zveřejněny na úřední desce. V této rubrice má být ovšem uveden seznam dokumentů vydaných ZO, jako je např. územní plán, nařízení obce, rozpočet apod. NÁPRAVA: informace byly doplněny. Opravné prostředky uvedeny pouze obecné informace - NÁPRAVA: informace byly doplněny. Právní předpisy uvedeny již neplatné předpisy - NÁPRAVA: informace byly aktualizovány. Vydané právní předpisy jsou zde pouze platné vyhlášky, ale musí být zveřejněny i ty neplatné - NÁPRAVA: informace byly doplněny. Nejsou vyplněné rubriky usnesení nadřízených orgánů o výši úhrad, vzory licenčních smluv, výhradní licence - NÁPRAVA: informace byly doplněny. Zjištěné nedostatky byly odstraněny dle doporučení možného řešení MV. Zastupitelstvo obce bere na vědomí výsledky uskutečněné kontroly Ministerstva vnitra a předložená opatření k nápravě kontrolou zjištěných nedostatků. Příloha č. 9 V. Kontrolou MV bylo zjištěno, že nejsou řádně zvoleni členové KV a FV. Jsou zvoleni pouze předsedové výborů. Návrh usnesení č. 324/2018: 1. Zastupitelstvo obce schvaluje Ing. Pavla Matouše a Ing. Stanislava Bartha členy kontrolního výboru.

11 11 Výsledek hlasování: Pro 7 Proti 0 Zdržel se - 1: p. Matouš Usnesení č. 324/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Ing. Pavla Matouše a Ing. Stanislava Bartha členy kontrolního výboru. Návrh usnesení č. 325/2018: 2. Zastupitelstvo obce schvaluje Ing. Ivetu Schacherlovou a Ing. Vlastimila Petrů členy finančního výboru. Usnesení č. 325/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Ing. Ivetu Schacherlovou a Ing. Vlastimila Petrů členy finančního výboru. Bod č. 6 Smlouvy I. Veřejnoprávní smlouva na finanční dotaci z rozpočtu obce pro TJ Slavoj Srubec ve výši Kč na spoluúčast dotace z Jihočeského kraje na opravu oplocení hrací plochy hřiště. Dotace z kraje činí Kč. Návrh usnesení č. 326/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Veřejnoprávní smlouvu č. 12 na finanční dotaci z rozpočtu obce pro TJ Slavoj Srubec ve výši Kč na spoluúčast dotace z Jihočeského kraje na opravu oplocení hrací plochy hřiště a pověřuje starostku k podpisu smlouvy. Př. č. 10 Usnesení č. 326/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Veřejnoprávní smlouvu č. 12 na finanční dotaci z rozpočtu obce pro TJ Slavoj Srubec ve výši Kč na spoluúčast dotace z Jihočeského kraje na opravu oplocení hrací plochy hřiště a pověřuje starostku k podpisu smlouvy.

12 12 II. Smlouva o smlouvě budoucí darovací s p. Hájkem na převzetí nově budovaného prodloužení kanalizace v ul. Na Švajce. Návrh usnesení č. 327/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu o smlouvě budoucí darovací s p. Mgr. Jaromírem Hájkem na převzetí nově budovaného prodloužení kanalizace v ul. Na Švajce a pověřuje starostku k podpisu smlouvy. Př. č. 11 Usnesení č. 327/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu o smlouvě budoucí darovací s p. Mgr. Jaromírem Hájkem na převzetí nově budovaného prodloužení kanalizace v ul. Na Švajce a pověřuje starostku k podpisu smlouvy. III. Katastr nem. vrátil zpět smlouvu o věcném břemeni na vodovod a kanalizaci v ZTV Moučková, jelikož měla nedostatky. Právnička z firmy ČEVAK smlouvu přepracovala, nedostatky odstranila a musí se schválit tato nová smlouva. Návrh usnesení č. 328/2018: Zastupitelstvo obce ruší usnesení č. 302/2018 z a schvaluje nové znění Darovací smlouvy a smlouvy o zřízení služebnosti na vodovod a kanalizaci v pozemcích parc. č. 242/1, 844/54, 844/49 v k.ú. Srubec pro ZTV Na Švajce a pověřuje starostku k podpisu smlouvy. Př. č. 12 Usnesení č. 328/2018: Zastupitelstvo obce ruší usnesení č. 302/2018 z a schvaluje nové znění Darovací smlouvy a smlouvy o zřízení služebnosti na vodovod a kanalizaci v pozemcích parc. č. 242/1, 844/54, 844/49 v k.ú. Srubec pro ZTV Na Švajce a pověřuje starostku k podpisu smlouvy.

13 13 IV. Kupní smlouva s EA Group s.r.o. na pozemek parc. č. 523/11 v k.ú. Srubec za cenu Kč. Jde o pozemek pod komunikací Hodějovická, který nebyl vykoupen v roce Jde o narovnání vztahů. Návrh usnesení č. 329/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Kupní smlouva s EA Group s.r.o. na pozemek parc. č. 523/11 v k.ú. Srubec za cenu Kč a pověřuje starostku k podpisu smlouvy. Př. č. 13 Usnesení č. 329/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Kupní smlouva s EA Group s.r.o. na pozemek parc. č. 523/11 v k.ú. Srubec za cenu Kč a pověřuje starostku k podpisu smlouvy. V. Smlouva o smlouvě budoucí na zřízení věcného břemene na kabelové vedení NN v pozemku parc. č. 841/1 v k.ú. Srubec pro firmu E.ON. Návrh usnesení č. 330/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu o smlouvě budoucí na zřízení věcného břemene na kabelové vedení NN pro firmu E.ON Distribuce a.s. v pozemku parc. č. 841/1 v k.ú. Srubec za cenu Kč a pověřuje starostku k podpisu smlouvy. Př. č. 14 Usnesení č. 330/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu o smlouvě budoucí na zřízení věcného břemene na kabelové vedení NN pro firmu E.ON Distribuce a.s. v pozemku parc. č. 841/1 v k.ú. Srubec za cenu Kč a pověřuje starostku k podpisu smlouvy. VII.

14 14 Smlouvy na projekt, podklady pro žádost a vypracování žádosti o dotaci na odbahnění rybníka na návsi. Paní starostka uvedla, že minule se nepodařilo dotaci získat. Oslovili jsme jinou firmu, která projekt i žádost zadministrovala vč. podkladů a zažádá o dotaci na Ministerstvu zemědělství. Návrh usnesení č. 331/2018: 1. Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu na zajištění vypracování projektové dokumentace na odbahnění rybníka na návsi firmou Mgr. Dan Hansel za cenu Kč bez DPH. Př. č. 15 Usnesení č. 331/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu na zajištění vypracování projektové dokumentace na odbahnění rybníka na návsi firmou Mgr. Dan Hansel za cenu Kč bez DPH. Návrh usnesení č. 332/2018: 2. Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu na zajištění inženýrské činnosti na odbahnění rybníka na návsi firmou Mgr. Dan Hansel za cenu bez DPH. Př. č. 16 Usnesení č. 332/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu na zajištění inženýrské činnosti na odbahnění rybníka na návsi firmou Mgr. Dan Hansel za cenu bez DPH. Návrh usnesení č. 333/2018: 3. Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu na vypracování a podání žádosti o dotaci na odbahnění rybníka na návsi firmou Mgr. Dan Hansel za cenu Kč bez DPH. Př. č. 17

15 15 Usnesení č. 333/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu na vypracování a podání žádosti o dotaci na odbahnění rybníka na návsi firmou Mgr. Dan Hansel za cenu Kč bez DPH. VIII. Odstoupení od Příkazní smlouvy č. 1/2018 s firmou Flexum Trade a.s. na získání dotace na 2. etapu výstavby ZŠ Srubec. Dotaci na I. Etapu jsme nemohly využít, dotaci na II. etapu jsme nedostali. Proto je smlouva již bezpředmětná. Návrh usnesení č. 334/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje odstoupení od Příkazní smlouvy č. 1/2018 s firmou Flexum Trade a.s. Př. č. 18 Usnesení č. 334/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje odstoupení od Příkazní smlouvy č. 1/2018 s firmou Flexum Trade a.s. Bod č. 7 Stavby v obci - ZŠ Srubec a další I. 1) Paní starostka uvedla, že ZŠ Srubec je pro obec ten nejpalčivější problém. Nastínila problémy s umístěním prvňáčků do škol, se kterými se potýká obec již několik let. Proto ZO hledá řešení. V lokalitě Za Humny vzniká nové ZTV. Obec zde má pozemek, který bude zainvestován a určen k zástavbě. Mohla by zde být postavena dočasná kontejnerová škola, která by po výstavbě ZŠ ve Slunečné ulici mohla sloužit jako MŠ. ZO chce pověřit starostku k jednání o odkoupení ještě jednoho sousedního pozemku od firmy THB Invest. Pan Kurýl Nechápu, proč se nepostaví z kontejnerů škola ve Slunečné. Nikde není zajištěno, že pak budete mít peníze na školu z prefabrikátů. Je smutné, že jste dali 2 mil na něco, co nebylo jisté. Chcete stavět kontejnery i zděnou školu, to jsou peníze navíc. Proč trváte na té škole za 200 mil.? Proč neudělat plnohodnotnou školu na Škardě z kontejnerů.

16 16 p. starostka Měli jsme studii kontejnerové školy, která stála 50 mil Kč a zděná stála 48 mil. Kč. Kontejnerová měla malou tělocvičnu a z důvodu absence kulturního zařízení byla vybrána zděná škola s velkou tělocvičnou. p. Kurýl O kontejnerech se uvažovalo už i při rozšiřování MŠ v Horní ul. p. Malý Rozdíl v ceně byl v té době nepatrný, ale výhoda tělocvičny zvítězila. p. Týmal Šlo by tu školu stavět na etapy? p. starostka To bude předmětem jednoho z následujících usnesení. Návrh usnesení č. 335/2018: Zastupitelstvo obce pověřuje starostku k jednání o odkoupení pozemku od THB INVEST a.s. v navrženém ZTV Za Humny. Usnesení č. 335/2018: Zastupitelstvo obce pověřuje starostku k jednání o odkoupení pozemku od THB INVEST a.s. v navrženém ZTV Za Humny. 2) Paní starostka seznámila přítomné s kontejnerovými školami, které jsou postaveny v jiných obcích. Návrh usnesení č. 336/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s vyhlášením výběrového řízení na vypracování projektu kontejnerové ZŠ Srubec. Výsledek hlasování: Pro 5 Proti 0 Zdržel se 3: p. Hruška, p. Schacherlová, p. Rossmannová Usnesení č. 336/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s vyhlášením výběrového řízení na vypracování projektu kontejnerové ZŠ Srubec. 3) MMR dává dotaci 90 % do výše max. 99 mil Kč na rozšíření kapacit ZŠ. Projekt školy bude upraven, aby stavba nebyla tak drahá a rozdělí stavbu na 2 etapy.

17 17 Kuklová Proč jste tam kreslili balkony, když je to z bezpečnostního hlediska nesmysl? p. Tichá Měli jste přijít před rokem a vyjádřit se k projektu. p. Kuklová Jsme tu všichni dospělí, máme zkušenosti. p. Hruška Paní Tichá, vy děláte všechno proto, aby sem lidé nechodili. p. Kuklová Místo balkonu jsme mohli mít asfalt (v Polní ul.). p. Malý Balkon měl zřejmě stínit okna. p. Kurýl Proč neoslovíte p. Kozákovou, která je zástupkyní v ZŠ DV. Má zkušenosti, řekla by vám, co škola potřebuje. p. Malá Byl jste v zastupitelstvu, proč jste tu nic pro to neudělali? p. Kurýl Nechali jsme spravit a vybagrovat rybník u Naděje, bylo to myšleno jako koupaliště, nyní tam prodávají povolenky k rybolovu myslivci. Udělala se studie ZŠ, přistavěla se MŠ, udělal se strategický plán. Tak málo se toho neudělalo a to byl rozpočet obce mnohem menší než nyní. p. Tichá Na ZŠ v ul. Slunečná je již stavební povolení. Pokud nebude změna ÚP platná, nemůžeme stavět kontejnerovou ZŠ Za Humny. Proto je původní záměr dosažitelnější. Návrh usnesení č. 337/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s rozdělením a úpravou projektové dokumentace stavby ZŠ Srubec v ulici Slunečná na dvě etapy. Výsledek hlasování: Pro 8 Proti 0 Zdržel se Usnesení č. 337/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s rozdělením a úpravou projektové dokumentace stavby ZŠ Srubec v ulici Slunečná na dvě etapy. 4) Výběrové řízení z března 2018 na stavbu ZŠ bylo z důvodu nedostatku finančních prostředků zrušeno. Zastupitelstvo bere na vědomí, že výběrové řízení na zhotovitele stavby ZŠ Srubec bylo zrušeno. II.

18 18 Paní starostka uvedla, že na rekonstrukci Polní ul. byl vypracován projekt s rozpočtem 6 mil. Kč. Zvažuje proto pro částečnou opravu Polní ulice. Na soukromém pozemku je ovšem vybudována odlehčovací komora kanalizace, ke které jezdí každý týden nákladní auto ČEVAK. Přesunutí komory stojí statisíce a musí na to být stavební povolení. p. J. Leština - Pokud se udělá jen oprava silnice, už se ta komora nepřesune. Je tam 25 let. Nyní je v prostředku mé parcely. Komora se dá přendat do silnice. p. Matouš ml. Rekonstrukce stojí 7 mil, to je pro obec neúnosné. p. Malá Nemůžeme přendat jen komoru. Musíme udělat celou rekonstrukci za 7 mil. p. Matouš Co udělat jen komoru a opravit povrch ulice? p. Malá Je na to stavební povolení na celý projekt. Jinak nebude možné komoru zkolaudovat. p. Kysela Zahájíte stavbu, uděláte komoru a pak se celá stavby nedodělá. p. Malá Aby to nebylo jako s Dobrovodskou ul. p. Kysela Je to chyba ZO, že ustoupili úředníkovi, panu Talafousovi, který nemá žádnou pravomoc. p. Hejda Součástí rekonstrukce je kompletní výstavba nové silnice. Ne jen oprava. p. Kysela Pak musíte udělat celou stavbu. p. Malá Můžeme udělat dole jen zámkovou dlažbu. p. Bernat Je k tomu v návaznosti několik metrů roury. Potřebuji vědět, kde nakonec toto bude, kam si mohu dát plot. p. Schacherlová Pokud bude vyhlášena dotace, bude stavba realizována. p. Bernat Musíme vědět, jaká varianta se bude dělat. p. Kulka Pokud nechcete překládat vodovod, udělejte stavební povolení jen na přeložení odlehčovací komory. p. Leština Jde zažádat o stavební povolení na komoru? p. Kuklová Navštěvujeme často paní starostku a přislíbila nám, že se oprava bude realizovat. p. Hruška O té odlehčovací komoře jsme se dozvěděli až dnes před zasedáním. p. Matouš Můžeme se domluvit na společném jednání na místě a domluvíme se. Paní starostka s vámi domluví termín na odpolední hodiny a zajistí účast stavebního technika a zástupce ČEVAK.

19 19 p. Hruška Pokud tam každý týden jezdí ČEVAK a rozjezdí komunikaci, není to také dobře. ZO upustilo od hlasování o opravě ul. Polní. III. Odbahnění sedimentační nádrže rybníka Naděje firmou REKKA za Kč bez DPH. Sediment bude uložen do odkaliště. p. Tichá Nemají občané někoho, kdo by to udělala laciněji? Když se dělal projekt rybníka Naděje, byli jsme několikrát za architektkou a upozornili ji, že sedimentační nádrž bude stále plná a nebylo člověka, který by stavbě sedimentační nádrže zabránil. p. Kurýl - Byla to p. Ing Máchová, autorizovaný inženýr. Nádrž je zde 8 let a bude se bagrovat podruhé, což není tak často. Návrh usnesení č. 338/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s vystavením objednávky na odstranění sedimentu ze sedimentační nádrže rybníka Naděje firmou REKKA za Kč bez DPH. Příloha č. 19 Usnesení č. 338/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s vystavením objednávky na odstranění sedimentu ze sedimentační nádrže rybníka Naděje firmou REKKA za Kč bez DPH. IV. Česká pošta vznesla dotaz, zda má obec zájem o zřízení Pošty partner? Obec poskytne prostory (platí veškeré provozní náklady), pošta poskytne vybavení a zaměstnance. Návrh usnesení č. 339/2018: Zastupitelstvo obce má zájem o zřízení Pošty partner v obci Srubec a pověřuje starostku k jednání s Českou poštou s.p.

20 20 Usnesení č. 339/2018: Zastupitelstvo obce má zájem o zřízení Pošty partner v obci Srubec a pověřuje starostku k jednání s Českou poštou s.p. Bod č. 8 Žádosti, připomínky a dotazy občanů p. Kysela Paní starostka uváděla, kolik míst bylo v ČB volných při zápisu prvňáčků. Na webu města jsou jiné informace. Míst bylo v ČB dostatek. p. Chaluperová Místa v ČB jsou, ale ne v okolí Srubce. p. Kysela Když bude realizovat kontejnerovou školu v Horní ul., bude mít stejné parametry jako MŠ? p. Malá Měla jsem tu projektanty, řešili jsme rozdíly mezi MŠ a ZŠ. Řekla jsem, aby vybudovali školu tak, aby šla předělat na MŠ. p. Kysela Ptám se, jestli máte toto podchycené. Další dotaz zda obec plánuje investici do rybníka na Štětkách natřít zábradlí a požerák a vytrhat plevel. Děkuji za zabetonování bezpečnostního přelivu, ale jde o opravu, která se musí každoročně opakovat, není udělána kvalitně. Je potřeba také dosypat hráz kamenem. p. Matouš Část oprav by mohla udělat obecní četa. Podíváme se na to. p. Malá Stálo to tolik a budeme každý rok do rybníka investovat? p. Kysela 8 let se na rybník nesáhlo. p. Tichá Rybník byl dělán podle projektu a hráz je udělaná špatně. Hráz se hned opravovala na reklamaci. p. Kysela Obec za opravu rybníka zaplatila 30 tis. Kč a zbytek šlo z dotace. Retenční dešťová zdrž je postavena také podle projektu. p. Krédlová Budete vypravovat autobus do Ledenic? p. Malá Ano, zařídíme dopravu dětí. p. Matouš Je potřeba oslovit rodiče, kdo má o dopravu zájem. p. Chaluperová Řešíte situaci ve školce. Byla tu druhá inspekce. Mám pochyby, že opatření z prosince se neplní. Neproběhla červnová schůzka s rodiči. p. Matouš Kontaktujte ředitelku MŠ. p. Chaluperová Obec kontroluje činnost ředitelky. p. Schacherlová Teď jsme to od vás zjistili, zjistíme podrobnosti. Nemáme informace o tom, že došlo ve školce k pochybení.

21 21 p. Malá Byla vám nabídnuta náhradní školka, ve které mohly děti počkat, když nejdou na plavání. p. Chaluperová Závěr inspekce byl jiný. Měla proběhnout v této věci v červnu schůzka s rodiči. p. Šesták Na jednom z minulých zasedání jsem řekl, že ve strategickém plánu výstavba školy není. Paní starostka řekla, že lžu, že to tam je. Já nelžu. Strategický plán by se měl každé dva roky doplňovat dle potřeb. Jelikož jste mne veřejně napadla, že lžu a chci veřejnou omluvu. p. Malá Omlouvám se, že jsem řekla, že lžete, ale nemáte pravdu. V mé verzi strategického plánu škola zapsána je. p. Šesták Přijdu se na něj podívat. Navrhuji, aby se i tak aktualizoval. p. Schacherlová Strategický plán není od toho, aby se každý rok měnil. Jsou v něm nastaveny priority a těmi se ZO řídí. Bod. č. 9 Usnesení Usnesení č. 314/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s rozborem hospodaření za období 1-5/2018. Usnesení č. 315/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s vypořádáním hospodářského výsledku zisku obce Srubec za rok 2017 ve výši ,77 Kč ve prospěch účtu č Výsledek hospodaření předchozích účetních období, který vykazuje zůstatek ,28 Kč. Usnesení č. 316/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s vypořádáním hospodářského výsledku ztráty MŠ Srubec, příspěvkové organizace obce Srubec, za rok 2017 ve výši ,72 Kč na vrub účtu č Rezervní fond, tvořený ze zlepšeného výsledku hospodaření, který vykazuje zůstatek ,09 Kč a slouží jako rezerva pro krytí budoucích ztrát. Usnesení č. 317/2018: Zastupitelstvo obce Srubec schvaluje počtem 8 hlasů účetní závěrku obce Srubec za rok 2017 v plném rozsahu bez připomínek, neboť zjistilo, že schvalovaná účetní závěrka poskytuje v rozsahu skutečností posuzovaných podle zákona věrný a poctivý obraz předmětu účetnictví a finanční situace účetní jednotky. Usnesení č. 318/2018: Zastupitelstvo obce Srubec schvaluje počtem 8 hlasů účetní závěrku Mateřské školy Srubec za rok 2017 v plném rozsahu bez připomínek, neboť zjistilo, že schvalovaná účetní závěrka poskytuje v rozsahu skutečností posuzovaných podle zákona věrný a poctivý obraz předmětu účetnictví a finanční situace účetní jednotky.

22 22 Usnesení č. 319/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s předloženým závěrečným účtem obce za rok 2017 s výhradou, bere na vědomí Zprávu o výsledku přezkoumání hospodaření obce Srubec za rok 2017 a přijímá opatření k nápravě chyb a nedostatků v ní uvedených. Zpráva o nápravě chyb a nedostatků bude zaslána Krajskému úřadu Jihočeského kraje do Usnesení č. 320/2018: Zastupitelstvo obce Srubec: 1) k o n s t a t u j e, že návrh změny č. 1 územního plánu Srubec je v souladu s Politikou územního rozvoje ČR ve znění 1. aktualizace, se Zásadami územního rozvoje Jihočeského kraje v platném znění a se stanoviskem Krajského úřadu Jihočeského kraje, odboru regionálního rozvoje, územního plánování a stavebního řádu ze dne a není v rozporu se stanovisky dotčených orgánů 2) s o u h l a s í podle 172 odst. 5 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů, s rozhodnutím o námitkách uplatněných při veřejném projednání návrhu změny č. 1 územního plánu Srubec tak, jak je uvedeno v kapitole č. 15. části odůvodnění. s vypořádáním připomínek uplatněných v rámci projednání návrhu změny č. 1 územního plánu Srubec tak, jak je uvedeno v kapitole č. 16. části odůvodnění. 3) v y d á v á změnu č. 1 územního plánu Srubec formou opatření obecné povahy 4) u k l á d á Obecnímu úřadu Srubec, prostřednictvím oprávněné osoby, zajistit potřebné úkony podle 55 odst. 5, 162 a 165 stavebního zákona Usnesení č. 321/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje názvy ulic Vrbová a Lipová v ZTV Pod lesem. Usnesení č. 322/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Směrnici pro nakládání s osobními údaji. Usnesení č. 323/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje devítičlenné zastupitelstvo na další volební období. Usnesení č. 324/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Ing. Pavla Matouše a Ing. Stanislava Bartha členy kontrolního výboru. Usnesení č. 325/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Ing. Ivetu Schacherlovou a Ing. Vlastimila Petrů členy finančního výboru. Usnesení č. 326/2018:

23 23 Zastupitelstvo obce schvaluje Veřejnoprávní smlouvu č. 12 na finanční dotaci z rozpočtu obce pro TJ Slavoj Srubec ve výši Kč na spoluúčast dotace z Jihočeského kraje na opravu oplocení hrací plochy hřiště a pověřuje starostku k podpisu smlouvy. Usnesení č. 327/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu o smlouvě budoucí darovací s p. Mgr. Jaromírem Hájkem na převzetí nově budovaného prodloužení kanalizace v ul. Na Švajce a pověřuje starostku k podpisu smlouvy. Usnesení č. 328/2018: Zastupitelstvo obce ruší usnesení č. 302/2018 z a schvaluje nové znění Darovací smlouvy a smlouvy o zřízení služebnosti na vodovod a kanalizaci v pozemcích parc. č. 242/1, 844/54, 844/49 v k.ú. Srubec pro ZTV Na Švajce a pověřuje starostku k podpisu smlouvy. Usnesení č. 329/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Kupní smlouva s EA Group s.r.o. na pozemek parc. č. 523/11 v k.ú. Srubec za cenu Kč a pověřuje starostku k podpisu smlouvy. Usnesení č. 330/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu o smlouvě budoucí na zřízení věcného břemene na kabelové vedení NN pro firmu E.ON Distribuce a.s. v pozemku parc. č. 841/1 v k.ú. Srubec za cenu Kč a pověřuje starostku k podpisu smlouvy. Usnesení č. 331/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu na zajištění vypracování projektové dokumentace na odbahnění rybníka na návsi firmou Mgr. Dan Hansel za cenu Kč bez DPH. Usnesení č. 332/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu na zajištění inženýrské činnosti na odbahnění rybníka na návsi firmou Mgr. Dan Hansel za cenu bez DPH. Usnesení č. 333/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu na vypracování a podání žádosti o dotaci na odbahnění rybníka na návsi firmou Mgr. Dan Hansel za cenu Kč bez DPH. Usnesení č. 334/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje odstoupení od Příkazní smlouvy č. 1/2018 s firmou Flexum Trade a.s. Usnesení č. 335/2018: Zastupitelstvo obce pověřuje starostku k jednání o odkoupení pozemku od THB INVEST a.s. v navrženém ZTV Za Humny. Usnesení č. 336/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s vyhlášením výběrového řízení na vypracování projektu kontejnerové ZŠ Srubec.

24 24 Usnesení č. 337/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s rozdělením a úpravou projektové dokumentace stavby ZŠ Srubec v ulici Slunečná na dvě etapy. Usnesení č. 338/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s vystavením objednávky na odstranění sedimentu ze sedimentační nádrže rybníka Naděje firmou REKKA za Kč bez DPH. Usnesení č. 339/2018: Zastupitelstvo obce má zájem o zřízení Pošty partner v obci Srubec a pověřuje starostku k jednání s Českou poštou s.p. Závěr: 22:13 hod. Zapisovatelka: paní Jana Šerá.dne Ověřovatelé: pan Luboš Hruška.... dne pan Milan Malý... dne Starostka: paní Lenka Malá..dne Vyvěšen: Sejmut: Zveřejněno též na úřední desce umožňující dálkový přístup.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 20. 6. 2017 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová, Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 10. 11. 2015 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 6. 3. 2018 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, Ing. Iveta Schacherlová, paní

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 10. 5. 2016 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová, Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 12. 1. 2016 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová, Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 9. 5. 2017 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová, Ing.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Srubec konaného. dne v 19,00 hodin

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Srubec konaného. dne v 19,00 hodin Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Srubec konaného dne 14. 6. 2012 v 19,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Srubec (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 19,00 hod.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 23. 8. 2018 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová, pan

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne v hod.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne v hod. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 17.7.2014 v 19.00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Srubec (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 19,00 hod.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 28. 6. 2016 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová, Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 7. 12. 2017 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, Ing. Iveta Schacherlová, paní

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5.10.2015, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Dušan Vaněček, Miloslav

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 25. 9. 2018 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová, pan

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 8. 12. 2015 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová, Ing.

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 3/2014, které se konalo 26.6.2013 od 18.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 3/2014, které se konalo 26.6.2013 od 18.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 3/2014, které se konalo 26.6.2013 od 18.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Přítomni: Daniel Mikušík, Jaroslav Houba, Josef Jedlička, Miroslav Čonka,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5. 3. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:15 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 28. 01. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:30 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Dušan Vaněček, Martin Hruška, David Trumpich, Jiří Hejna

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 6. 5. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Jana Starostová DiS, Dušan Vaněček, Martin Hruška, Mgr.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 28.6.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: T. Zahálka,

Více

Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Doubravčice dne od hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Doubravčice dne od hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Doubravčice dne 21. 6. 2016 od 18.00 hod. Přítomní: Jaroslav Prkno, Miroslav Hájek, Mgr. Kristýna Žákovcová, Martin Hladík, František, Mgr. Petra Kněžourová Nepřítomní:

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 22. 8. 2017 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, Ing. Iveta Schacherlová, Ing.

Více

- hlasování: pro 6, proti 0, zdrželo 0

- hlasování: pro 6, proti 0, zdrželo 0 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 28.5.2019 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 30.1.2017 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

12) Směna pozemků Jeřábek. - Hrob bezúplatný převod

12) Směna pozemků Jeřábek. - Hrob bezúplatný převod Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 27.4.2017, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 2. 7. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:08 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Mgr. Luboš Rambousek, Jaromír Štěpán, Mgr. Zuzana Sovová, Ing. Zdeněk Fišer, Jaroslava Kubová, Marie Šestáková

Mgr. Luboš Rambousek, Jaromír Štěpán, Mgr. Zuzana Sovová, Ing. Zdeněk Fišer, Jaroslava Kubová, Marie Šestáková Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 19.5.2016 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 6. 9. 2016 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová, Ing.

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve 20.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: Omluven: 13 členů zastupitelstva ředitelka PO Základní škola a Mateřská

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/2018 22. 5. 2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V03/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 22. 5. 2018 a

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 11.6.2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová, Radim

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 23. 1. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 Přítomni: Martin Roman, Jaromír Honsa, ing. Martin Kubíček, Ladislava Šonková, Karel Tomandl, ing. Pavla Zahrádková, Jiří Hruška

Více

Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 3/2018 ze dne

Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 3/2018 ze dne OBEC JENČICE Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 3/2018 ze dne 26.6.2018 Zasedání se konalo na sále KD v Jenčicích od 17.00 hod. Přítomno: 5 členů ZO - Josef Jalovecký, Věra Machálková, Hana Háková, Mgr.

Více

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 3.6.2015 v zasedací místnosti OÚ (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: , Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bukovany ze dne 30.3.2015 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, které se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu, Bukovany č.p. 57,

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 28. 4. 2017 v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

Zápis č. 5-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 30.6.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 5-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 30.6.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 5-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 30.6.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Dubská Ivana Mádlíková Helena, Ing.

Více

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 5.11. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil

Více

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Nelahozeves, které se konalo dne v zasedací místnosti, Zagarolská 313, Nelahozeves

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Nelahozeves, které se konalo dne v zasedací místnosti, Zagarolská 313, Nelahozeves Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Nelahozeves, které se konalo dne 27. 6. 2016 v zasedací místnosti, Zagarolská 313, Nelahozeves Zahájeno: 18:00 Ukončeno: 18:30 Zapsala: Štěpánka Rubešová Zápis

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 16. 12. 2014 v 17.00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února 2016 Místo konání: Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2016 Místo konání: Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 6/2016 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 8. 6. 2016, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer

Více

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Z Á P I S č. 2/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne 21. 4. 2016 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Přítomno: 6 členů zastupitelstva obce Rpety dle prezenční listiny

Více

Z á p i s z 18. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 4. března 2014

Z á p i s z 18. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 4. března 2014 Z á p i s z 18. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 4. března 2014 Jednání zastupitelstva obce zahájil a řídil starosta. V úvodu uvedl, že jednání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ * * *

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ * * * Obec Hořátev Zastupitelstvo obce Hořátev Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 8.12.2015 od 18.00 na OÚ Přítomni: dle prezenční listiny: Poupa, Kristl, Mutl, Rajdl, Dědek, Rýdlová,

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/2018 24.4.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V02/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 24.4.2018 a informace

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 23. 1. 2018 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, Ing. Iveta Schacherlová, paní

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/2017 13. 6. 2017 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V03/2017. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 13. 6. 2017 a

Více

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě.

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 11. 4. 2017 od 19.30 hodin v kulturním domě. Program: 1. Zpráva starosty 2. Schválení účetní závěrky obce za rok 2016 3. Schválení

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 31.5.2019 v Kulturním domě ve Střílkách Veřejné zasedání zahájil v 18,00 hodin starosta obce Viktor Ganjuškin, přivítal přítomné

Více

Obec Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Františka Kolbová a Miroslav Janeček.

Obec Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Františka Kolbová a Miroslav Janeček. Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s ze 18. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 26. června 2017 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: M. Bendeková,, M. Janeček, F.

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 12.12.2014 od 19:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 12.12.2014 od 19:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 12.12.2014 od 19:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni: Ladislav Tylš, Milena Skalická, Markéta Poláčková, Ondřej

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 2-2019-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 13. 3. 2019 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 7.9.2017 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis č. 2/2019 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 18 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 2/2019 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 18 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 2/2019 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 31.5.2019, od 18 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 31. 5. 2016, od 19 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně svoláno

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí:

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Miřejovice konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Miřejovice konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Miřejovice konaného dne 30. 6. 2016, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Miřejovice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 14. 4. 2015 od 19:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan)

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan) OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 3 /2016 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného v pondělí dne 6.6.2016, sokolovna Borová, č.p.90 Zahájeno v 19:05 hodin, ukončeno v 20:35 hod. Jednání vedla starostka obce

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6.

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. 2019 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net Tel: 573 393 041 IČ: 00287288, ČS Holešov, účet č.: 1483102339/0800 obec@jankovice.net Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis ze 41. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis ze 41. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis ze 41. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 28. 2. 2018 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, E. Křivancová, I. Machovcová,

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 9. dubna 2014 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 9. dubna 2014 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 9. dubna 2014 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka,p.Halák.,p. Svoboda

Více

Zápis č. 2/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis č. 2/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zápis č. 2/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo a schválení zapisovatele a ověřovatelů

Více

Zápis č. 1/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. března 2017 od 17:30 hodin v kanceláři OF

Zápis č. 1/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. března 2017 od 17:30 hodin v kanceláři OF Zápis č. 1/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. března 2017 od 17:30 hodin v kanceláři OF Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova :

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Srubec konaného. dne 16. 8. 2012 v 19,00 hodin

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Srubec konaného. dne 16. 8. 2012 v 19,00 hodin Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Srubec konaného dne 16. 8. 2012 v 19,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Srubec (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 19,00 hod.

Více