ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Vyhraj Ferrari zážitek (dále jen Pravidla )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Vyhraj Ferrari zážitek (dále jen Pravidla )"

Transkript

1 ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Vyhraj Ferrari zážitek (dále jen Pravidla ) Účelem tohoto dokumentu je úplná úprava pravidel soutěže Vyhraj Ferrari zážitek (dále jen Soutěž ). Jakékoliv zkrácené znění Pravidel na propagačních materiálech v elektronické či jiné podobě určených spotřebitelům je třeba vykládat v souladu s tímto úplným zněním Pravidel. Cílem Soutěže je najít uživatele aplikace Shell, který se v aplikaci Shell v sekci Shell Drive Výzvy zapojí do výzvy Vyhraj Ferrari zážitek a který dosáhne nejvyššího skóre celkové efektivity jízdy tak, jak je stanoveno níže v Pravidlech. Organizátorem Soutěže je: Shell Czech Republic a.s. se sídlem Antala Staška 2027/77, Krč, Praha 4 IČO: zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem, oddíl B, vložka 690 (dále jen Organizátor či Organizátor soutěže ) I. Doba konání Soutěže 1. Soutěž bude probíhat v termínu od do včetně (dále jen Doba konání soutěže ). II. Účastníci Soutěže 1. Účastníkem soutěže se může stát každá fyzická osoba starší 18 let, která je držitelem řidičského oprávnění pro příslušnou skupinu motorových vozidel, která je uživatelem aplikace Shell, která v Době konání soutěže zaregistruje sebe a svoje motorové vozidlo do Soutěže (není-li již registrováno) v aplikaci Shell v sekci Shel Drive Výzvy a která souhlasí s těmito Pravidly (dále také Účastník", Účastník soutěže nebo Soutěžící"). Shora uvedená registrace do Soutěže se uskuteční tak, že zájemce o účast v Soutěži vysloví souhlas s účastí a těmito Pravidly zakliknutím políčka Vyhraj Ferrari zážitek v aplikaci Shell v sekci Shell Drive - Výzvy. 2. Ze Soutěže jsou vyloučeny všechny osoby v zaměstnaneckém nebo obdobném poměru k Organizátorovi, jakož i osoby těmto osobám blízké. 3. Osoby nesplňující podmínky účasti v Soutěži nebo jednající v rozporu s Pravidly nebudou do Soutěže zařazeny anebo budou ze Soutěže vyřazeny. Pokud taková osoba splní některé podmínky pro získání Ceny, např. v důsledku nepravdivých informací, které poskytla, nemá nárok na Cenu. Cenu je v takovém případě Organizátor soutěže oprávněn udělit dalšímu Soutěžícímu v pořadí, popř. ji užít k jiným marketingovým účelům. Účastník soutěže bude také vyloučen v případě, že Organizátor zjistí nebo bude mít oprávněné podezření na spáchání podvodného nebo nekalého jednání ze strany některého z Účastníků či jiné osoby, která dopomohla danému Účastníkovi k získání Ceny. Za nekalé jednání je považován i neoprávněný zásah do technického zabezpečení serveru/webových stránek, na kterém Soutěž probíhá. Účastník nesmí jakýmkoli způsobem zasahovat do technického zabezpečení serveru, na kterém Soutěž probíhá či narušovat nebo ohrožovat provoz tohoto serveru.

2 III. Cena v Soutěži a její předání 1. Vítěz Soutěže získá níže uvedenou ceny (dále jen Cena ) Víkend na Velké ceně Itálie F1 v Monze 2017 se společností Shell Czech Republic a. s. pro 2 osoby od v termínu od 1.9. do v celkové hodnotě Kč. Cena zahrnuje: 2x víkendový vstup na shora uvedený závod, 2x zpáteční letenku a 1x dvoulůžkový pokoj Občerstvení při uvítání Prezentace partnerství Shell a Scuderia Ferrari Interaktivní zážitky Shell Motorsport - demo nástroje, virtuální realitu, Ferrari 360 zkušenosti, aplikace Fuel Blend Exkluzivní dárek značky Shell, včetně sluchátek pro rádio a možnost získání podepsaného zboží značky Scuderia Ferrari Asistenci člena týmu Shell Motorsport Events v místě konání Třídenní pobyt v luxusním hotelu, který se nachází v příjemné lokalitě V sobotu večeři v prémiové restauraci Transfery (transfer v Itálii z letiště a zpět na letiště, transfer po okruhu a sobotní transfer na večeři) Cena nezahrnuje: transfer na letiště při odletu do Itálie, stravu (kromě shora uvedené), parkovné na letišti, cestovní pojištění a další jakékoliv shora výslovně neuvedené služby. 2. Cenu nelze směnit za hotovost nebo požadovat vydání jiné ceny. Organizátor tímto není vůči Účastníkům soutěže nijak zavázán a ti nemají právo na jakékoliv jiné plnění ze strany Organizátora, než je Cena pro jednoho z nich (vítěze Soutěže). Cenu nelze vymáhat soudní cestou a není na ni právní nárok. 3. Vítěz Soutěže bude v případě získání Ceny kontaktován em nebo na telefonní číslo, které Soutěžící uvedl v Shell aplikaci, a to do 14 dnů ode dne skončení Doby konání soutěže. Vítěz Soutěže je povinen poskytovat součinnost nezbytnou pro předání a převzetí Ceny. Jméno a příjmení vítěze bude uveřejněno v Shell aplikaci. 4. Na způsobu předání Ceny se Organizátor s vítězem Soutěže dohodne. Organizátor učiní 5 pokusů o kontaktování vítěze Soutěže, přičemž pokud se nepodaří vítěze Soutěže kontaktovat nebo s ním dohodnout způsob předání Ceny, nárok vítěze Soutěže na získání Ceny zaniká. Organizátor soutěže je oprávněn v takovém případě Cenu udělit dalšímu Soutěžícímu, který se umístil v Soutěži na druhém místě, popř. ji užít k jiným marketingovým účelům. IV. Podmínky Soutěže 1. Soutěžící se účastní Soutěže v aplikaci Shell v sekci Shell Drive Výzvy tím, že se zaregistruje do tam uvedené výzvy Vyhraj Ferrari zážitek a splní požadovaná kritéria:

3 - v Době konání soutěže uskuteční minimálně 3 samostatné jízdy zaznamenané v aplikaci Shell v sekci Shell Drive Výzvy, - v Době konání soutěže ujede minimálně 200 km a tyto ujeté kilometry budou současně zaznamenány v aplikaci Shell v sekci Shell Drive -Výzvy a - při každé ze shora uvedených jizd dosáhne Soutěžící efektivity jízdy zaznamenané v aplikaci Shell v sekci Shell Drive-Výzvy v rozsahu minimálně 70 %. 2. Vítězem Soutěže se stane ten Soutěžící, který dosáhne v Době konání soutěže nejvyššího celkového skóre efektivity jízdy ze všech Soutěžících. 3. Soutěžící bude v Době konání soutěže zaznamenávat počet uskutečněných jízd, ujetou vzdálenost a další údaje nezbytné pro vyhodnocení efektivity jízdy uvedené níže v odst. 4 tak, že jejich zaznamenávání povolí v aplikace Shell v sekci Shell Drive Výzvy. 4. Efektivita každé jízdy zaznamenané v sekci Shell Drive- Výzvy aplikace Shell je určená jako vážený průměr (v procentech) hodnot brzdění, zrychlení (akcelerace) a plynulosti jízdy zaznamenaných v sekci Shell Drive- Výzvy aplikace Shell a je vypočtena podle tohoto vzorce: EEEE = (WWWW * AAAA) + (WWWW * BBBB) + (WWWW * SSSS) WWWW + WWWW + WWWW = 100% kde: EEEE = skóre efektivity jízdy AAAA = skóre zrychlení (akcelerace) BBBB = skóre brzdění SSSS = skóre plynulosti jízdy WWWW = Váha pro skóre zrychlení (akcelerace) WWWW = Váha pro skóre brzdění WWWW = Váha pro skóre plynulosti 5. Pro určení vítěze Soutěže je rozhodná celková efektivita jízdy. Vítězem Soutěže se stane ten, kdo získá nejvyšší hodnotu celkové efektivity jízdy (v procentech). Celková efektivita jízdy se určí z maximálně 6 posledních uskutečněných jízd, přičemž rozhodných bude posledních 100 najetých km. a vypočte se podle tohoto vzorce: kde:

4 EEEE = Nové celkové skóre efektivity EEEE = skóre efektivity jízdy DDDD = vzdálenost jízdy EEEE = Staré celkové skóre efektivity DDDD = omezená stará celková vzdálenost (vliv vzdálenosti), přičemž DDDD je hodnota mezi 0km a 100km a pokud DDDD překročí 100 km, pak DDDD = V případě, že více Soutěžících dosáhne shodného výsledku celkového skóre efektivity, o výherci Soutěže rozhodne Organizátor losováním. V. Zpracování osobních údajů Účastí v Soutěži souhlasí Účastník s tím, že jím poskytnuté osobní údaje (jméno a příjmení, přihlašovací jméno, datum narození, ová adresa, telefonní číslo, pokud bylo poskytnuto, IP adresa, údaje o vozidle, údaje o poloze získané přes aplikace Shell a údaje o jízdách zaznamenaných v aplikaci Shell) bude Organizátor jakožto správce zpracovávat v souladu se Zásadami ochrany soukromí platnými pro aplikaci Shell, jejichž aktuální znění je umístěno v aplikaci Shell. Tyto osobní údaje budou Organizátorem zpracovávány pro účely účasti v Soutěži, jejího vyhodnocení a kontaktování vítěze Soutěže, a to po dobu nezbytnou pro naplnění účelu této Soutěže. Účastník bere na vědomí, že má práva dle 11 a 21 zák. č. 101/2000 Sb., tj. zejména že poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, že svůj souhlas může bezplatně kdykoliv na adrese Organizátora odvolat, že má právo přístupu k osobním údajům a právo na opravu těchto osobních údajů, blokování nesprávných osobních údajů, jejich likvidaci, atd. Odvolání souhlasu s poskytnutím a zpracováním osobních údajů před ukončením Doby konání soutěže, má však za následek vyřazení Účastníka ze Soutěže. V případě pochybností o dodržování povinností Organizátorem se může obrátit na Organizátora. Dozorovým orgánem je Úřad pro ochranu osobních údajů se sídlem Pplk. Sochora 27, Praha 7, VI. Závěrečná ustanovení 1. Organizátor si vyhrazuje právo s konečnou platností rozhodnout o všech záležitostech týkajících se Soutěže. Organizátor je zároveň oprávněn Soutěž kdykoli z vážných důvodů zrušit či změnit její Pravidla. V případě, že dojde ke změnám Pravidel, je taková změna účinná od okamžiku zveřejnění změněné verze Pravidel v aplikaci Shell a na 2. Výsledky Soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání. Organizátor si vyhrazuje právo nahradit Cenu cenou obdobného typu a odpovídající hodnoty a měnit podmínky předávání Cen v případě, že mu Cena nebude poskytnuta tak, aby mohla být vítězi Soutěže předána v souladu s Pravidly. 3. Výměna Ceny či vyplacení peněžitého plnění výměnou za Cenu, jakož i vymáhání účasti v Soutěži či Ceny právní cestou, není možná.

5 Organizátor soutěže není odpovědný za jakoukoli škodu, kterou Účastník případně utrpí svou účastí v Soutěži nebo prostřednictvím získané Ceny. 4. Organizátor si vyhrazuje právo rozhodnout všechny otázky týkající se této Soutěže podle vlastního uvážení a bez sdělení důvodů. Organizátor tímto nepřebírá vůči Účastníkům soutěže žádné jiné závazky a tito nemají nárok na jakákoliv jiná plnění ze strany Organizátora než uvedená v těchto pravidlech. 5. Organizátor soutěže není odpovědný za technické problémy při přenosu dat elektronickými prostředky. Organizátor nenese odpovědnost za případné problémy s funkčností aplikace Shell a internetových stránek kde budou informace o Soutěži uveřejněny. 6. Účastí v Soutěži projevuje každý Soutěžící svůj souhlas s Pravidly a zavazuje se tato Pravidla bezvýhradně dodržovat. 7. Originál úplných Pravidel bude po Dobu konání soutěže uložen v sídle Organizátora, v aplikaci Shell a na internetových stránkách vztahy vzniklé z této Soutěže ve vztahu k Účastníkům se řídím právním řádem České republiky. 8. Věcně příslušným subjektem mimosoudního řešení spotřebitelských sporů souvisejících se Soutěží je Česká obchodní inspekce, Štěpánská 567/15, Praha 2, internetové stránky: V Praze dne

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla )

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Orbitomat (dále jen soutěž ) na území České republiky a Slovenské republiky. Zkrácené

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: MASPEX Czech s.r.o., Sokolovská 100/94, Praha 8 Karlín, 186 00, IČ 25716379, zapsaný v

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Vyhrajte na víkend jeden z 39 vozů Ford

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Vyhrajte na víkend jeden z 39 vozů Ford ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Vyhrajte na víkend jeden z 39 vozů Ford Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte na víkend jeden z 39 vozů Ford (dále jen soutěž ). Zkrácené znění

Více

Úplná pravidla marketingové soutěže. Topte levně, bavte se chytře!

Úplná pravidla marketingové soutěže. Topte levně, bavte se chytře! Úplná pravidla marketingové soutěže Topte levně, bavte se chytře! Účelem tohoto dokumentu je stanovit úplná a jasná pravidla soutěže (dále jen pravidla ) Topte levně, bavte se chytře (dále jen soutěž ).

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: Marionnaud Parfumeries DIVA CENTER

Více

Úplná pravidla soutěže Kvíz o jablkách

Úplná pravidla soutěže Kvíz o jablkách Úplná pravidla soutěže Kvíz o jablkách Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Kvíz o jablkách (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

Sdílej zážitky a jezdi s Elanem

Sdílej zážitky a jezdi s Elanem Sdílej zážitky a jezdi s Elanem Všeobecné podmínky akce 1 Vymezení pojmů 1.1 Pořadatel, Organizátor Pořadatelem a organizátorem akce je INA SPORT spol. s r. o., se sídlem Dusíkova 3/794, 638 00 Brno, Czech

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline!

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline! Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline! Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte s Philips Coreline (dále jen soutěž ). Tato pravidla mohou být pozměněna pouze

Více

Smyslem tohoto statutu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže "Zahradní

Smyslem tohoto statutu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Zahradní Smyslem tohoto statutu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže "Zahradní soutěž" aplikace pro Facebook" (dále jen"soutěž"). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu 1. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou úpravu pravidel soutěže FIAT Získejte tankovací kartu (dále jako soutěž ). Tato pravidla

Více

Úplná pravidla propagační akce s názvem Novou chuť si zamilujete, nebo Vám vrátíme peníze

Úplná pravidla propagační akce s názvem Novou chuť si zamilujete, nebo Vám vrátíme peníze Úplná pravidla propagační akce s názvem Novou chuť si zamilujete, nebo Vám vrátíme peníze Účelem tohoto dokumentu je úplné a jasné vymezení pravidel propagační akce s názvem Novou chuť si zamilujete, nebo

Více

Pravidla marketingové soutěže k 20. narozeninám NC Borská pole

Pravidla marketingové soutěže k 20. narozeninám NC Borská pole Pravidla marketingové soutěže k 20. narozeninám NC Borská pole 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem marketingové soutěže je společnost Societé Tchéque de Centres Commerciaux, s.r.o., IČO: 256 36 821, se sídlem

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE RELAX BOJOVKA O DVĚ MÍSTA NA GEEKCAMPU (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE RELAX BOJOVKA O DVĚ MÍSTA NA GEEKCAMPU (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE RELAX BOJOVKA O DVĚ MÍSTA NA GEEKCAMPU (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: MASPEX Czech s.r.o., Sokolovská 100/94, Praha 8 Karlín, 186 00, IČ 25716379,

Více

Pravidla soutěže "Galerie zbloudilých vánočních dárků" (dále jen "Pravidla")

Pravidla soutěže Galerie zbloudilých vánočních dárků (dále jen Pravidla) Pravidla soutěže "Galerie zbloudilých vánočních dárků" (dále jen "Pravidla") Tato pravidla upravují podmínky spotřebitelské Soutěže "Galerie zbloudilých vánočních dárků" (dále jen "Soutěž"), která probíhá

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE KUP PRODUKTY JACOBS A VYHRAJ! 28. 5. - 1. 7. 2018 1) POŘADATEL: Společnost Jacobs Douwe Egberts CZ s.r.o., se sídlem Praha 5 - Smíchov, Moulíkova 3286/1b, PSČ 150

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE

Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE Úplná pravidla spotřebitelské akce EURONICS NADĚLUJE I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané EURONICS NADĚLUJE (dále jen Akce

Více

Úplná pravidla Eko- třída

Úplná pravidla Eko- třída Úplná pravidla Eko- třída Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Eko- třída (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené

Více

Soutěže se mohou zúčastnit všechny fyzické osoby starší 15 let (dále také účastník nebo soutěžící ), které splní dále uvedené podmínky.

Soutěže se mohou zúčastnit všechny fyzické osoby starší 15 let (dále také účastník nebo soutěžící ), které splní dále uvedené podmínky. ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž s Dinovkami Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže nazvané Fotosoutěž s Dinovkami (dále jen Soutěž"). 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem Soutěže je

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma

Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma Úplná pravidla spotřebitelské akce Dáváme vám 2x víc. Každý den nákup zdarma I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Dáváme vám

Více

výherce, jejichž fotografie byla vyhodnocena jako nejlepší.

výherce, jejichž fotografie byla vyhodnocena jako nejlepší. ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Velká soutěž s Malým princem Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže nazvané Velká soutěž s Malým princem (dále jen Soutěž"). 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem

Více

Úplná pravidla Soutěže "Jízdenky kartou"

Úplná pravidla Soutěže Jízdenky kartou Úplná pravidla Soutěže "Jízdenky kartou" 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže je Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a.s., IČ: 47311975, Mrštíkova 3, 461 71, Liberec III (dále jen "DPMLJ").

Více

Tento statut může být pozměněn formou písemného dodatku k tomuto statutu.

Tento statut může být pozměněn formou písemného dodatku k tomuto statutu. Statut soutěže Nakup a vyhraj peníze zpět! Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel soutěže nazvané Nakup a vyhraj peníze zpět! pro Českou republiku /dále jen soutěž /. Tento statut je jediným dokumentem,

Více

Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika

Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen

Více

Pravidla soutěže společnosti Shell Czech Republic a.s. O NEJHEZČÍ OBRÁZEK ČERPACÍ STANICE BUDOUCNOSTI ANEB JAK BUDE VYPADAT ČERPACÍ STANICE ZA 25 LET

Pravidla soutěže společnosti Shell Czech Republic a.s. O NEJHEZČÍ OBRÁZEK ČERPACÍ STANICE BUDOUCNOSTI ANEB JAK BUDE VYPADAT ČERPACÍ STANICE ZA 25 LET Pravidla soutěže společnosti Shell Czech Republic a.s. O NEJHEZČÍ OBRÁZEK ČERPACÍ STANICE BUDOUCNOSTI ANEB JAK BUDE VYPADAT ČERPACÍ STANICE ZA 25 LET ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR A POŘADATEL SOUTĚŽE

Více

Úplná pravidla FRÍÍ BARUM CZECH RALLY ZLÍN

Úplná pravidla FRÍÍ BARUM CZECH RALLY ZLÍN Úplná pravidla FRÍÍ BARUM CZECH RALLY ZLÍN ČESKÁ REPUBLIKA Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže FRÍÍ BARUM CZECH RALLY ZLÍN (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem,

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE. Jedeme dál

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE. Jedeme dál ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Jedeme dál Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Jedeme dál (dále jen soutěž ). Zkrácené znění pravidel na propagačních materiálech určených spotřebitelům

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Nakupte QLED televizi Samsung a získejte Xbox jako dárek

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Nakupte QLED televizi Samsung a získejte Xbox jako dárek ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Nakupte QLED televizi Samsung a získejte Xbox jako dárek I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio

Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio Úplná pravidla spotřebitelské akce Soutěž s Oral-B o skútry Piaggio I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Soutěž s Oral-B o

Více

Reklamní akce Vzorky zdarma 2017 Česká republika

Reklamní akce Vzorky zdarma 2017 Česká republika Reklamní akce Vzorky zdarma 2017 Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Vzorky zdarma 2017 (dále jen soutěž ).

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA

Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Každý den nákup ZDARMA (dále

Více

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2017

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2017 PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2017 společnosti 2017 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

1. Soutěžním kolem je soutěžní den, v jehož průběhu má každý účastník soutěže možnost získat výhru.

1. Soutěžním kolem je soutěžní den, v jehož průběhu má každý účastník soutěže možnost získat výhru. Pravidla soutěže Kdopak to mluví? I. Obecná ustanovení II. 1. Soutěž Kdopak to mluví? (dále jen soutěž ) probíhá v rozhlasovém vysílání radia City 93,7 FM v termínu od 09. 10. 2015 do 31. 12. 2015 nebo

Více

Pořadatelem soutěže je společnost Avon Cosmetics, spol. s r.o., IČO: 00571989, se sídlem Na Maninách 7, 170 00 Praha 7 (dále jen Pořadatel ).

Pořadatelem soutěže je společnost Avon Cosmetics, spol. s r.o., IČO: 00571989, se sídlem Na Maninách 7, 170 00 Praha 7 (dále jen Pořadatel ). Pravidla soutěže Soutěž AVON pochod 2013 Smyslem tohoto dokumentu je úprava pravidel znalostně-tipovací marketingové soutěže s názvem Soutěž AVON pochod 2013 (dále jen soutěž"). Tato úplná pravidla závazně

Více

Reklamní akce Soutěž L ORÉAL Paris Casting Créme Gloss Česká republika

Reklamní akce Soutěž L ORÉAL Paris Casting Créme Gloss Česká republika Reklamní akce Soutěž L ORÉAL Paris Casting Créme Gloss Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Soutěž L ORÉAL

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj stylový dětský pokojíček!

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj stylový dětský pokojíček! ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj stylový dětský pokojíček! Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Vyhraj stylový dětský pokojíček! (dále jen soutěž

Více

HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY!

HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY! HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY! Kupte si v období 1.6 31.7. 2015 libovolný výrobek z produktové řady LEGO CITY v prodejnách TESCO a vyhrajte stavebnici LEGO City Hlubinná ponorka. Vyhrává každý 10. účastník

Více

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523 Pravidla soutěže společnosti REDUCCIA s.r.o. Vyhlašovatel soutěže Vyhlašovatelem soutěže je REDUCCIA s.r.o., (dále jen "vyhlašovatel"). Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním

Více

Soutěž probíhá od 9:00h 2. května do 21:00h 25. května 2014 na území České republiky (dále jen doba konání soutěže ).

Soutěž probíhá od 9:00h 2. května do 21:00h 25. května 2014 na území České republiky (dále jen doba konání soutěže ). PRAVIDLA SOUTĚŽE O STAVEBNICE MERKUR a POŘ Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost RTC Production s.r.o. se sídlem: Plzeňská 1270/97, 150 00, Praha 5, IČ: 24187682, DIČ CZ 24187682, Zapsaná v

Více

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY společnosti 2015 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který zcela, jasně a závazně upravuje pravidla soutěže s názvem "Nejkrásnější realizace roku 2013". Pravidla soutěže

Více

Úplná pravidla soutěže Soutěž s Klasáčkem

Úplná pravidla soutěže Soutěž s Klasáčkem Úplná pravidla soutěže Soutěž s Klasáčkem Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Soutěž s Klasáčkem (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2015

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2015 PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2015 společnosti 2015 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou odměnadním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

Soutěž Ježíšek v Haniel soutěž o 3 dárkové poukazy na služby salonu Haniel s platností do

Soutěž Ježíšek v Haniel soutěž o 3 dárkové poukazy na služby salonu Haniel s platností do Soutěž Ježíšek v Haniel soutěž o 3 dárkové poukazy na služby salonu Haniel s platností do 31.12. 2017. Soutěže Ježíšek v Haniel se může zúčastnit každý jednotlivec splňující podmínky uvedené v jejích pravidlech,

Více

Soutěž probíhá od 9:00h 4. dubna do 21:00h 13. dubna 2014 na území České republiky (dále jen doba konání soutěže ).

Soutěž probíhá od 9:00h 4. dubna do 21:00h 13. dubna 2014 na území České republiky (dále jen doba konání soutěže ). PRAVIDLA SOUTĚŽE O SKÚTR EGO S OC ŠESTKA ZÁTOR a POŘ Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost RTC Production s.r.o. se sídlem: Plzeňská 1270/97, 150 00, Praha 5, IČ: 24187682, DIČ CZ 24187682,

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup Úplná pravidla spotřebitelské akce 1000 Kč na další nákup I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Akce 1000 Kč na další nákup

Více

Pravidla soutěže Air France

Pravidla soutěže Air France Pravidla soutěže Air France I. Obecná ustanovení 1. Soutěž Air France (dále jen soutěž ) probíhá na profilu Hitrádia City 93,7 FM na sociální síti Facebook v období od 11.12.2018 do 20.12.2018. 2. Organizátorem

Více

Testovací týden s novou Toyotou Auris!

Testovací týden s novou Toyotou Auris! Testovací týden s novou Toyotou Auris! Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Testovací týden s novou Toyotou Auris!. Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutěž o vůz ŠKODA OCTAVIA RS 4X4 na 1 rok

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutěž o vůz ŠKODA OCTAVIA RS 4X4 na 1 rok ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutěž o vůz ŠKODA OCTAVIA RS 4X4 na 1 rok Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Soutěž o vůz ŠKODA OCTAVIA RS 4X4 na 1 rok (dále jen soutěž ). Tato pravidla

Více

PODMÍNKY PROPAGAČNÍ NABÍDKY KADJAR - PREMIERE EDITION

PODMÍNKY PROPAGAČNÍ NABÍDKY KADJAR - PREMIERE EDITION PODMÍNKY PROPAGAČNÍ NABÍDKY KADJAR - PREMIERE EDITION 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1. Propagační nabídku "KADJAR PREMIERE EDITION" (dále jen "Kampaň") poskytuje společnost Renault Česká republika, a. s., se sídlem

Více

Reklamní akce Vichy věrnostní program 2016 Česká republika

Reklamní akce Vichy věrnostní program 2016 Česká republika Reklamní akce Vichy věrnostní program 2016 Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Vichy věrnostní program 2016

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce K VELKÝM KUCHYŇSKÝM SPOTŘEBIČŮM AŽ Kč NA DALŠÍ NÁKUP

Úplná pravidla spotřebitelské akce K VELKÝM KUCHYŇSKÝM SPOTŘEBIČŮM AŽ Kč NA DALŠÍ NÁKUP Úplná pravidla spotřebitelské akce K VELKÝM KUCHYŇSKÝM SPOTŘEBIČŮM AŽ 6 000 Kč NA DALŠÍ NÁKUP I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE s názvem Akce tablet k 4K Ultra HD televizi I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Akce tablet

Více

(dále jen Internetové stránky soutěže ).

(dále jen Internetové stránky soutěže ). Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s OMV palivo na rok zdarma Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte s OMV palivo na rok zdarma (dále jen soutěže ). Tato pravidla jsou jediným

Více

Úplná pravidla tipovací soutěže: ZA VAŠE NÁKUPY PRO VÁS MÁME KORUN

Úplná pravidla tipovací soutěže: ZA VAŠE NÁKUPY PRO VÁS MÁME KORUN Úplná pravidla tipovací soutěže: ZA VAŠE NÁKUPY PRO VÁS MÁME 100 000 KORUN Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené soutěže na komunikačních materiálech určených spotřebitelům.

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého

Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého Úplná pravidla spotřebitelské akce Euronics vám dává víc každý den jeden iphone a 2000 Kč pro každého I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové

Více

Úplná pravidla soutěže Tipni si a vyhraj 3 min. nákup

Úplná pravidla soutěže Tipni si a vyhraj 3 min. nákup Úplná pravidla soutěže Tipni si a vyhraj 3 min. nákup Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Tipni si a vyhraj 3 min. nákup. (dále jen soutěž ). Tato pravidla mohou být pozměněna

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET PENNY NÁKUP (dále jen jako soutěž )

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET PENNY NÁKUP (dále jen jako soutěž ) PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET PENNY NÁKUP (dále jen jako soutěž ) 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE 1. Organizátorem soutěže je společnost Penny Market s.r.o., se sídlem Radonice, Počernická 257, PSČ 250

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. O powerbank GP. 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost:

PRAVIDLA SOUTĚŽE. O powerbank GP. 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost: PRAVIDLA SOUTĚŽE O powerbank GP 1. Pořadatel soutěže 1.1. Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost: EMOS spol. s r.o. se sídlem Přerov, Přerov I - Město, Šířava

Více

Úplná pravidla akce DÁREK K LG OLED TV Soundbar

Úplná pravidla akce DÁREK K LG OLED TV Soundbar Úplná pravidla akce DÁREK K LG OLED TV Soundbar I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané DÁREK K LG OLED TV Soundbar (dále jen

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP CHLAZENÍ ETA A ZÍSKEJ JAKO DÁREK POUKAZ NA STOLNÍ MIXÉR ETA ACTIVMIX I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové

Více

PRAVIDLA AKCE VOLEJTE S PILSNER URQUELL

PRAVIDLA AKCE VOLEJTE S PILSNER URQUELL PRAVIDLA AKCE VOLEJTE S PILSNER URQUELL společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná

Více

Reklamní akce BB Cream Česká republika

Reklamní akce BB Cream Česká republika Reklamní akce BB Cream Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce BB Cream (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE. Prožijte grandiózní podzim a soutěžte o 1000 cen

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE. Prožijte grandiózní podzim a soutěžte o 1000 cen ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE. Prožijte grandiózní podzim a soutěžte o 1000 cen Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Prožijte grandiózní podzim a soutěžte o 1000 cen

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE. S kartou Mastercard to vyhrajete

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE. S kartou Mastercard to vyhrajete PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE S kartou Mastercard to vyhrajete I. Základní informace 1. Tento dokument (dále také jako Pravidla ) představuje úplnou úpravu pravidel marketingové soutěže s názvem S kartou

Více

Statut a pravidla soutěže Získejte ZDARMA kompletní systém pro vytápění a větrání!

Statut a pravidla soutěže Získejte ZDARMA kompletní systém pro vytápění a větrání! Statut a pravidla soutěže Získejte ZDARMA kompletní systém pro vytápění a větrání! Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Získejte ZDARMA kompletní systém pro vytápění

Více

Toyota Yaris Red&Black Testovací víkend!

Toyota Yaris Red&Black Testovací víkend! Toyota Yaris Red&Black Testovací víkend! Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Toyota Yaris Red&Black Testovací víkend!. Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways. (dále jen pravidla )

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways. (dále jen pravidla ) PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways (dále jen pravidla ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem reklamní soutěže Soutěž s British Airways. (dále jen soutěž ) je společnost Travel

Více

Reklamní akce Týdenní péče od značky MIXA Hyalurogel: 7 vzorečků krému Hyalurogel Česká republika

Reklamní akce Týdenní péče od značky MIXA Hyalurogel: 7 vzorečků krému Hyalurogel Česká republika Reklamní akce Týdenní péče od značky MIXA Hyalurogel: 7 vzorečků krému Hyalurogel Česká republika 1. Pravidla soutěže 1.1 Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE TASSIMO BONUS

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE TASSIMO BONUS ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE TASSIMO BONUS Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže TASSIMO BONUS (dále jen soutěž ) na území České republiky. Zkrácené znění pravidel na propagačních

Více

Pravidla letní soutěže UŽIJTE SI LÉTO S HAMÁNKEM

Pravidla letní soutěže UŽIJTE SI LÉTO S HAMÁNKEM Pravidla letní soutěže UŽIJTE SI LÉTO S HAMÁNKEM Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který zcela, jasně a závazně upravuje pravidla soutěže s názvem Užijte si léto s Hamánkem. Pravidla soutěže jsou

Více

Úplná pravidla promo akce Dny testovacích jízd ŠKODA Objednatel a pořadatel promo akce: 2. Termín a místo konání promo akce: 3.

Úplná pravidla promo akce Dny testovacích jízd ŠKODA Objednatel a pořadatel promo akce: 2. Termín a místo konání promo akce: 3. Úplná pravidla promo akce Dny testovacích jízd ŠKODA 2017 Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel promo akce Dny testovacích jízd ŠKODA 2017 (dále jen promo akce ), konané v rámci soutěže

Více

Pravidla soutěže Vyhraj s Korunní

Pravidla soutěže Vyhraj s Korunní Pravidla soutěže Vyhraj s Korunní Smyslem tohoto dokumentu je úprava pravidel soutěže s názvem Vyhraj s Korunní (dále jen Soutěž"). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla

Více

Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard

Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel marketingové soutěže nazvané Vyhraj TIGER snowboard (dále jen soutěž). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně

Více

Pravidla k soutěži VELKÁ LETNÍ VÝZVA

Pravidla k soutěži VELKÁ LETNÍ VÝZVA Pravidla k soutěži VELKÁ LETNÍ VÝZVA Cílem pravidel je upravit podmínky reklamní spotřebitelské soutěže nazvané " VELKÁ LETNÍ VÝZVA (dále jen "soutěž"). Pravidla závazně upravují podmínky internetové soutěže,

Více

Statut a pravidla soutěže

Statut a pravidla soutěže Statut a pravidla soutěže Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže (dále jen soutěž ). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené soutěže ve vztahu

Více

(dále jen organizátor či organizátor soutěže )

(dále jen organizátor či organizátor soutěže ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Kolik chutí, tolik Gervais soutěž o 4 retro skútry Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Kolik chutí, tolik Gervais soutěž

Více

Úplná pravidla Soutěže Be active s Isofruit! V Brně dne

Úplná pravidla Soutěže Be active s Isofruit! V Brně dne Úplná pravidla Soutěže Be active s Isofruit! V Brně dne 2. 7. 2018 Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel Soutěže Be active s Isofruit!. Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce

Úplná pravidla spotřebitelské akce Úplná pravidla spotřebitelské akce K chlazení ETA DÁREK SET LED ŽÁROVEK v hodnotě až 1000 Kč I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané

Více

Statut a pravidla soutěže Získejte ZDARMA kompletní systém pro vytápění a větrání!

Statut a pravidla soutěže Získejte ZDARMA kompletní systém pro vytápění a větrání! Statut a pravidla soutěže Získejte ZDARMA kompletní systém pro vytápění a větrání! Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Získejte ZDARMA kompletní systém pro vytápění

Více

Tento materiál je jediným dokumentem, který závazně, úplně a jasně upravuje pravidla a podmínky spotřebitelské soutěže společnosti Templářské sklepy Čejkovice, vinařské družstvo s názvem Templářský poklad

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ROZTANČI TO SE SÝR A KŘUP! PRO ČESKOU REPUBLIKU

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ROZTANČI TO SE SÝR A KŘUP! PRO ČESKOU REPUBLIKU ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ROZTANČI TO SE SÝR A KŘUP! PRO ČESKOU REPUBLIKU 1. POŘADATEL SOUTĚŽE BEL Sýry Česko a.s., IČ 60714603, se sídlem Pražská 218, 675 26 Želetava, společnost zapsaná v

Více

Tento dokument obsahuje úplná a závazná pravidla soutěže Nákupy s apkou (dále jen Pravidla ).

Tento dokument obsahuje úplná a závazná pravidla soutěže Nákupy s apkou (dále jen Pravidla ). Soutěž NÁKUPY S APKOU (dále jen Soutěž ) PRAVIDLA SOUTĚŽE I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Pořadatelem soutěže je společnost Tesco Stores ČR a.s., se sídlem Praha 10, Vršovická 1527/68b, PSČ 100 00, IČ: 453 08 314,

Více

I. Pořadatel. II. Průběh a umístění soutěže

I. Pořadatel. II. Průběh a umístění soutěže Pravidla soutěže Účelem tohoto dokumentu je úprava pravidel soutěže Vánoční soutěž Bosch. Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené soutěže. Tato pravidla mohou být

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže v České republice SBÍREJTE VÍČKA A VYHRÁVEJTE MEDVĚDY!

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže v České republice SBÍREJTE VÍČKA A VYHRÁVEJTE MEDVĚDY! Úplná pravidla spotřebitelské soutěže v České republice SBÍREJTE VÍČKA A VYHRÁVEJTE MEDVĚDY! Soutěž s výrobky Müller Riso v období od 12. 10. 2015 do 11. 12. 2015 1. Objednatel a organizátor soutěže 1.1.

Více

Pravidla soutěže o VOUCHER NA LETENKY DO ATHÉN A ZPĚT. (dále jen Pravidla )

Pravidla soutěže o VOUCHER NA LETENKY DO ATHÉN A ZPĚT. (dále jen Pravidla ) Pravidla soutěže o VOUCHER NA LETENKY DO ATHÉN A ZPĚT (dále jen Pravidla ) 1. Pořadatel a organizátor soutěže 1.1. Pořadatelem a organizátorem soutěže je společnost STUDENT AGENCY TRAVEL k.s., se sídlem

Více

Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7

Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7 Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7 I. Pořadatel a organizátor soutěže Soutěž Soutěž vyhraj iphone 7 (dále jen soutěž ) bude probíhat na stránkách:

Více

Reklamní akce Vyhrajte MIXA Extreme Nutrition nebo Extreme Nutrition týdenní péči: 7 vzorečků Česká republika

Reklamní akce Vyhrajte MIXA Extreme Nutrition nebo Extreme Nutrition týdenní péči: 7 vzorečků Česká republika Reklamní akce Vyhrajte MIXA Extreme Nutrition nebo Extreme Nutrition týdenní péči: 7 vzorečků Česká republika 1. Pravidla soutěže 1.1.Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen

Více

1. Pořadatel a organizátor soutěže. 2. Termín a místo trvání soutěže. 3. Účastníci soutěže

1. Pořadatel a organizátor soutěže. 2. Termín a místo trvání soutěže. 3. Účastníci soutěže Úplná pravidla a podmínky spotřebitelské soutěže Soutěž o týdenní allinclusive zájezd do Thajska pro 2 osoby platná pro území České republiky a Slovenska. Tento dokument je jediným závazným dokumentem

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS JAKOUKOLIV UHD TV A ZÍSKEJ AŽ 2000 KČ ZPĚT

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS JAKOUKOLIV UHD TV A ZÍSKEJ AŽ 2000 KČ ZPĚT Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS JAKOUKOLIV UHD TV A ZÍSKEJ AŽ 2000 KČ ZPĚT I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce

Více

Soutěž Nakup 2x Lipton a hraj o zájezd na Srí Lanku. Úplná pravidla

Soutěž Nakup 2x Lipton a hraj o zájezd na Srí Lanku. Úplná pravidla Soutěž Nakup 2x Lipton a hraj o zájezd na Srí Lanku Úplná pravidla Pořadatel: PepsiCo ČR, spol. s r.o., se sídlem Kolbenova 510/50, Praha 9, 190 00, Praha 9, IČO: 485 87 354, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE FÍHA-DÝHA POŘ

PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE FÍHA-DÝHA POŘ PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE FÍHA-DÝHA POŘ Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost Jan Ficek Dřevovýroba s.r.o se sídlem Koželužská 86, Chrudim II., 537 01, zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského

Více

Pravidla soutěže: Velká party, velká soutěž (dále jen soutěž )

Pravidla soutěže: Velká party, velká soutěž (dále jen soutěž ) Pravidla soutěže: Velká party, velká soutěž (dále jen soutěž ) Článek I. Pořadatel a organizátor Pořadatelem a organizátorem soutěže je společnost CPI Jihlava Shopping, a.s., IČ: 24832201, se sídlem Vladislavova

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce. NAKUP V EURONICS PRAČKU NEBO SUŠIČKU OD 7000 Kč A ZÍSKEJ RUČNÍ NAPAŘOVAČ OBLEČENÍ V HODNOTĚ 2000 Kč JAKO DÁREK

Úplná pravidla spotřebitelské akce. NAKUP V EURONICS PRAČKU NEBO SUŠIČKU OD 7000 Kč A ZÍSKEJ RUČNÍ NAPAŘOVAČ OBLEČENÍ V HODNOTĚ 2000 Kč JAKO DÁREK Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS PRAČKU NEBO SUŠIČKU OD 7000 Kč A ZÍSKEJ RUČNÍ NAPAŘOVAČ OBLEČENÍ V HODNOTĚ 2000 Kč JAKO DÁREK I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento

Více

Pravidla soutěže Vyhrajte denně s Garnier prémiovou kartu pro Českou republiku.

Pravidla soutěže Vyhrajte denně s Garnier prémiovou kartu pro Českou republiku. SOUTĚŽ GARNIER Pravidla soutěže Vyhrajte denně s Garnier prémiovou kartu pro Českou republiku. 1. Organizátor a pořadatel Organizátorem soutěže je společnost Lion Communications s.r.o., se sídlem Praha

Více

Pravidla soutěže Vyhraj snowboard nebo lyže TIGER

Pravidla soutěže Vyhraj snowboard nebo lyže TIGER Pravidla soutěže Vyhraj snowboard nebo lyže TIGER Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel marketingové soutěže nazvané Vyhraj snowboard nebo lyže TIGER (dále jen Soutěž ). Tento statut je jediným dokumentem,

Více

Úplná pravidla soutěže Fotbalová jízda

Úplná pravidla soutěže Fotbalová jízda Úplná pravidla soutěže Fotbalová jízda (dále jen soutěž) 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE Organizátorem soutěže je společnost Concept One, a.s., se sídlem Praha 1, U Bulhara 3, PSČ 110 00, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽĚ O NEJKRÁSNĚJŠÍ SVATEBNÍ FOTKU NA ZÁMKU SVIJANY

PRAVIDLA SOUTĚŽĚ O NEJKRÁSNĚJŠÍ SVATEBNÍ FOTKU NA ZÁMKU SVIJANY PRAVIDLA SOUTĚŽĚ O NEJKRÁSNĚJŠÍ SVATEBNÍ FOTKU NA ZÁMKU SVIJANY Pravidla soutěže o nejkrásnější svatební fotku pořádané na facebookové a webové stránce Zámku Svijany a souhlas se zpracováním osobních údajů.

Více

Pravidla soutěže KNORR SNACK POT. Česká republika

Pravidla soutěže KNORR SNACK POT. Česká republika Pravidla soutěže KNORR SNACK POT Česká republika Smyslem tohoto dokumentu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané "KNORR SNACK POT pro Českou republiku (dále jen "soutěž"). Tato pravidla jsou

Více

2. Termín konání akce a výrobky zapojené do akce

2. Termín konání akce a výrobky zapojené do akce 1. Pořadatel a administrátor Oficiální pravidla propagační akce pro spotřebitele První opravdový holicí strojek Pořadatelem propagační akce pro spotřebitele První opravdový holicí strojek (dále jen akce

Více

Pravidla soutěže Vyhraj 5 párů bot. I. Název soutěže Vyhraj 5 párů bot (dále jen Soutěž )

Pravidla soutěže Vyhraj 5 párů bot. I. Název soutěže Vyhraj 5 párů bot (dále jen Soutěž ) Pravidla soutěže Vyhraj 5 párů bot I. Název soutěže Vyhraj 5 párů bot (dále jen Soutěž ) II. Organizátor soutěže Organizátorem a současně vyhlašovatelem soutěže je společnost BAŤA, akciová společnost,

Více