DEMOLICE ZDIVA DĚLENÍ PŘI RECYKLACI BETONOVÉ KONSTRUKCE BOURÁNÍ POD VODOU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DEMOLICE ZDIVA DĚLENÍ PŘI RECYKLACI BETONOVÉ KONSTRUKCE BOURÁNÍ POD VODOU"

Transkript

1 Hydraulická kladiva

2 ARMOVANÉ BETONY BOURÁNÍ POD VODOU ASFALT A DLAŽBA BETONOVÉ KONSTRUKCE SEKUNDÁRNÍ BOURÁNÍ DĚLENÍ PŘI RECYKLACI DEMOLICE BUDOV DEMOLICE ZDIVA

3 Dehaco kladiva IBEX Bourání horniny, hloubení, bourání betonových konstrukcí a budov, bourání asfaltových ploch a dlažby, odstranění strusky z vysokých pecí a pánví, sekundární bourání lomového kamene... řízená síla hydraulických bouracích kladiv Ibex od Dehaco je Vám k dispozici. Nabízíme vynikající kvalitu, velmi univerzální použití, sílný výkon a trvanlivost. Dehaco své zkušenosti z výroby kladiv využilo k vývoji nové modelové řady hydraulických kladiv IBEX. Ta jsou mimořádně spolehlivá a snadno se udržují. Holandská vysoká kvalita - holandský design - zaručuje vynikající výsledky. Všechny modely jsou chráněny speciálně navrženým obalem, což umožňuje využití pro co nejširší paletu aplikací. Při vývoji byly vytvořeny kontrolní body v pouzdru, což umožňuje pravidelné vizuální kontroly průchozích šroubů. Pouzdro vydrží ty nejnáročnější podmínky a má moderní vzhled. Volitelný automatický systém mazání umožňuje jednodušší provoz kladiva. V kombinaci se speciální sadou pro práci pod vodou lze pracovat s kladivem i pod vodou. IBEX GS-série (Gas Silenced - Plynové Tlumení) IBEX GS-série se skládá z 14 modelů kladiv, všechny jsou vybaveny akumulátorem dusíku a jsou vhodné pro stroje od 0,8 do 55 tun. Větší modely GS-série ( ) jsou vybaveny akumulátory k vytvoření dodatečné nárazová energie. Akumulátor také snižuje špičky tlaku od hydraulického okruhu, což snižuje zpětný ráz do ramene bagru a chrání také kladivo. IBEX HS-série (Hydraulic Silenced - Hydraulické Tlumení) Řada IBEX HS se skládá ze 4 modelů, tyto zcela hydraulické bourací kladiva jsou vybaveny PAA systémem (Výkonný tlumící akumulátor) a OTC-systém (Control Oil Traffic). Tyto speciálně konstruované technologie zajistí kontinuální a stabilní průtok oleje a provozní tlak, k vytvoření optimální nárazové energie. Oba systémy působí jako hydraulický tlumič nárazů, kdy konstantní nárázová energie dále snižuje jakýkoliv zpětný ráz k nosiči. Všechny HS-modely jsou vybaveny standardně ABF-technologií. Jedná se o automatický řídící systém, který se automaticky aktivuje, pokud jsou během provozu zjištěny údery nástroje "naprázdno". Tím se zabrání obrovskému množství energie působit na životně důležité komponenty, zvyšuje se životnost a snižuje opotřebení kladiva. Delší intervaly údržby charakterizují tato kladiva jako mimořádně spolehlivá. POWERED BY

4 Funkce 70GS - 900GS Automatický mazací systém OTC-System Řídící systém dodávání oleje PCV-System Řídící a kontrolní systém tlaku oleje 3 DSS-System 2 rychlostní systém zdvihu nástroje 6 Připojení vzduchu pro práci pod vodou Zajišťovací čep nástroje 4 Váhové kategorie IBEX 900GS IBEX 600GS IBEX 400GS IBEX 320GS IBEX 200GS IBEX 170GS IBEX 130GS IBEX 70GS (tun)

5 1 2 3 OTC-System Řídící systém dodávání oleje OTC-System reguluje průtok oleje, zajišťuje, aby byl olej směrován v požadovaném směru v rámci hydraulického okruhu kladiva. Zajišťuje extrémně stabilní činnost kladiva. PCV-System Řídící a kontrolní systém tlaku oleje PCV-System upravuje maximální provozní tlak z hydraulického okruhu stroje. K zajištění optimální účinnosti by měl být ventil nastavován pouze servisem Dehaco. (od IBEX 900GS) DSS-System 2 rychlostní systém zdvihu nástroje Rychlost úderu nástroje lze nastavit funkcí DSS-System. Strojník má možnost nastavení dlouhé nebo krátké frekvence zdvihu nástroje. (od IBEX 900GS) 6 Připojení vzduchu pro práci pod vodou Od modelu 170GS obsahují kladiva GS-série připojení umožňující práci kladiva pod vodní hladinou. Při provozu pod vodou je nanejvýš důležité, aby bylo použito zařízení, které bude dodávat požadované množství tlakového vzduchu. Při práci pod vodou doporučujeme použití IBOX- Alarmsystem (od IBEX 170GS) IBOX Alarmsystem IBOX Alarmsystem je vhodný pro všechny IBEX kladiva, které lze provozovat pod vodou. Pokud je k dispozici přívod vzduchu nebo dostatečně výkonný kompresor, jednotka je zapojena na přívod vzduchu do kladiva. Strojník přijímá vizuální a zvukové varování v kabině. Tím lze zabránit poškození kladiva vlivem nefunkčního přívodu vzduchu do kladiva. 4 Zajišťovací čep nástroje Menší modely IBEX jsou vybaveny jedním pojistným kolíkem. Od IBEX 600GS jsou všechny kladiva vybaveny duálními zajišťovacími čepy. Dualní zajišťovací čepy zaručují optimální navádění nástroje a zajišťují rovnoměrné opotřebení nástroje a pouzder nástroje. Duální čepy nástroje jsou zajištěny ve své poloze pomocí robustní krycí desky. 5 Automatický mazací systém V kombinaci s automatickým mazacím systémem není třeba provádět manuální mazání. Kladivo automaticky dostává optimální mazání. (Volitelně od IBEX 320GS)

6 Hydraulická kladiva GS-série 70GS - 900GS IBEX 70GS IBEX 130GS IBEX 170GS Technická specifikace Vybavení Hmotnost bagru (1) t 0,8-1, ,5-3 Provozní hmotnost (2) kg Standardní hmotnost (3) kg Průměr nástroje mm 38 44,5 53 Průtok oleje l/min Pracovní tlak oleje bar Frekvence úderů BPM Max. hydraulický výkon kw Akumulátor DSS-System OTC-System ABF-Technology PCV-System DPB-System Připojení vzduchu pro práci pod vodou - - Automatický mazací systém Objednací číslo (1) Váhy pouze pro standardní nosiče. Všechny případné odchylky musí být před instalací dohodnuty a povoleny ze strany Dehaco a / nebo výrobce nosiče. (2) Hmotnost kladiva včetně nástroje, standardní adaptační desky a sady hadic. (3) Hmotnost kladiiva včetně nástroje a ploché horní desky bez uchycení.

7 IBEX 200GS IBEX 320GS IBEX 400GS IBEX 600GS IBEX 900GS 2-4 3, , , Standard Volitelně - Není v nabídce

8 Funkce 1200GS GS 9 Připojení vzduchu pro práci pod vodou OTC-System Řídící systém dodávání oleje DSS-System 2 rychlostní systém zdvihu nástroje PCV-System Řídící a kontrolní systém tlaku oleje ABF-Technology Systém ochrany proti chodu naprázdno Automatická mazací stanice Akumulátor 6 4 DPB-System Protiotěrová ochrana obalu kladiva Duální čepy zajištění nástroje Váhové kategorie IBEX 4000GS IBEX 3200GS IBEX 2800GS IBEX 2202GS IBEX 1800GS IBEX 1200GS (tun)

9 1 OTC-System Řídící systém dodávání oleje OTC-System reguluje průtok oleje, zajišťuje, aby byl olej směrován v požadovaném směru v rámci hydraulického okruhu kladiva. Zajišťuje extrémně stabilní činnost kladiva. 6 Duální zajišťovací čepy Duální zajišťovací čepy zaručují optimální navádění nástroje a zajišťuje rovnoměrné opotřebení nástrojů a pouzder nástroje. Zajišťovací kolíky jsou fixovány ve své poloze pomocí robustní krycí desky. 2 PCV-System Řídící a kontrolní systém tlaku oleje PCV-System upravuje maximální provozní tlak z hydraulického okruhu stroje. K zajištění optimální účinnosti by měl být ventil nastavován pouze servisem Dehaco. (od IBEX 900GS) DSS-System 2 rychlostní systém zdvihu nástroje Rychlost úderu nástroje lze nastavit funkcí DSS- System. Strojník má možnost nastavení dlouhé nebo krátké frekvence zdvihu nástroje. (od IBEX 900GS) DPB-System Protiotěrová ochrana obalu kladiva Všechny modely od 1200GS jsou vybaveny DPB- System. Při extrémních aplikacích DPB-Systém chrání obal kladiva. Tyto "bloky" jsou vyrobeny z prémiové, oděruvzdorné oceli Hardox. ABF-Technology Systém ochrany proti chodu naprázdno ABF-technologie je automatický řídící systém, který se spouští, pokud jsou během provozu zjištěny údery nástroje naprázdno. Tím se zabrání enormnímu množství úderové energie působit na životně důležité komponenty. Systém tak zvyšuje životnost a snižuje opotřebení kladiva. Zpětný ráz působící na nosič se tím také značně sníží. (Model 1800GS a 2202GS) 9 Akumulátor Akumulátor pomáhá elimonovat špičky tlaku v hydraulickém okruhu, což snižuje zpětný ráz do ramene bagru a chrání kladivo. Automatický mazací systém V kombinaci s automatickým mazacím systémem není třeba provádět manuální mazání. Kladivo automaticky dostává optimální mazání. (Volitelně) Připojení vzduchu pro práci pod vodou Od modelu 170GS obsahují kladiva GS-série připojení umožňující práci kladiva pod vodní hladinou. Při provozu pod vodou je nanejvýš důležité, aby bylo použito zařízení, které bude dodávat požadované množství tlakového vzduchu. Při práci pod vodou doporučujeme použití IBOX- Alarmsystem (od IBEX 170GS) IBOX Alarmsystem IBOX Alarmsystem je vhodný pro všechny IBEX kladiva, které lze provozovat pod vodou. Pokud je k dispozici přívod vzduchu nebo dostatečně výkonný kompresor, jednotka je zapojena na přívod vzduchu do kladiva. Strojník přijímá vizuální a zvukové varování v kabině. Tím lze zabránit poškození kladiva vlivem nefunkčního přívodu vzduchu do kladiva.

10 Hydraulická kladiva GS-série 1200GS GS IBEX 1200GS IBEX 1800GS IBEX 2202GS Technická specifikace Vybavení Hmotnost bagru (1) t Provozní hmotnost (2) kg Standardní hmotnost (3) kg Průměr nástroje mm Průtok oleje l/min Pracovní tlak oleje bar Frekvence úderů BPM Max. hydraulický výkon kw Akumulátor DSS-System OTC-System ABF-Technology - PCV-System DPB-System Připojení vzduchi pro práci pod vodou Automatická mazací stanice Objednací číslo (1) Váhy pro standardní nosiče. Všechny případné odchylky musí být před instalací dohodnuty a povoleny ze strany Dehaco a / nebo výrobce nosiče. (2) Hmotnost kladiva včetně nástroje, standardní adaptační desky a sady hadic. (3) Hmotnost kladiiva včetně nástroje a ploché horní desky bez uchycení.

11 IBEX 2800GS IBEX 3200GS IBEX 4000GS Standard Volitelně - Není v nabídce

12 Funkce 3000HS HS OFC-System Systém kontroly, regulace průtoku oleje 2 OTC-System Řídící systém dodávání oleje PAA-System Akumulátor a systém absorbce výkonu Připojení vzduchu pro práci pod vodou Automatická mazací stanice PCV-System Tlakový ventilový řídící systém Patentovaný tvar pracovního válce 6 9 ABF-Technology Systém ochrany proti chodu naprázdno 8 Symetricky otočné odpružené tělo kladiva Duální zajišťovací čepy nástroje Protiprachové těsnění DPB-System Protiotěrová ochrana obalu kladiva Váhové kategorie Vyměnitelné pouzdro nástroje IBEX 7500HS IBEX 5500HS IBEX 4000HS IBEX 3000HS (tun)

13 1 OTC-System Řídící systém dodávání oleje OTC-System reguluje průtok oleje, zajišťuje, aby byl olej směrován v požadovaném směru v rámci hydraulického okruhu kladiva. Zajišťuje extrémně stabilní činnost kladiva. 7 Duální zajišťovací čepy Duální zajišťovací čepy zaručují optimální navádění nástroje a zajišťuje rovnoměrné opotřebení nástrojů a pouzder nástroje. Zajišťovací kolíky jsou fixovány ve své poloze pomocí robustní krycí desky OFC-System Systém kontroly a regulace průtoku oleje OFC-System zabraňuje průtoku oleje v nesprávném směru a chrání kladivo před špičkami a kolísáním průtoku oleje. Z tohoto důvodu je pravděpodobnost přetížení v hydraulickém okruhu snížena na minimum. PCV-System Řídící a kontrolní systém tlaku oleje PCV-System upravuje maximální provozní tlak z hydraulického okruhu stroje. K zajištění optimální účinnosti by měl být ventil nastavován pouze servisem Dehaco. PAA-System Akumulátor a systém absorbce výkonu Tento speciálně navržený akumulátor zajišťuje maximální energii nárazu. Slouží také ke snížení špiček tlaku v hydraulickém obvodu od bagru. DPB-System Protiotěrová ochrana obalu kladiva Všechny modely IBEX řady HS jsou vybaveny DPB- System. Při extrémních aplikacích DPB-Systém chrání obal kladiva. Tyto "bloky" jsou vyrobeny z prémiové, oděruvzdorné oceli Hardox. ABF-Technolgy Systém ochrany proti chodu naprázdno ABF-technologie je automatický řídící systém, který se spouští, pokud jsou během provozu zjištěny údery nástroje naprázdno. Tím se zabrání enormnímu množství úderové energie působit na životně důležité komponenty. Systém tak zvyšuje životnost a snižuje opotřebení kladiva. Zpětný ráz působící na nosič se tím také značně sníží Symetricky otočné odpružené tělo kladiva Konstrukce těla kladiva umožnuje jeho otočení o 180 v plášti kladiva. Zušlechtěné kovové tělo zvyšuje celkovou odolnost a výdrž kladiva. Patentovaný tvar pracovního válce Tento speciálně navržený válec je ve spodní části čtvercový a v horní části je válcový. Zajišťuje tak stabilitu sestavy. Konstrukční provedení snižuje možnost zbytečného poškození životně důležitých komponentů. Vyměnitelné pouzdro nástroje Pouzdro nástroje kladiv HS-série může být jednoduše vyměňeno bez nutnosti složité demontáže celého kladiva. Automatický mazací systém Po instalaci automatického mazacího systému již není třeba manuální mazání kladiva. Kladivo automaticky obdrží optimální mazání. (Volitelně) Připojení vzduchu pro práci pod vodou Všechny kladiva HS série jsou vybaveny připojením umožňujícím práci kladiva pod vodní hladinou. Při provozu pod vodou je nanejvýš důležité, aby bylo použito zařízení, které bude dodávat požadované množství tlakového vzduchu. Při práci pod vodou doporučujeme použití IBOX- Alarmsystem Protiprachové těsnění Pokud je kladivo používáno v důlním průmyslu doporučujeme použití chrániče prachu. Tato volba se skládá z protiprachového těsnění v pouzdru s vyměnitelnou vnitřní objímkou. Chránič proti prachu chrání komponenty před prachem a nečistotami, je tím zvýšena životnost kladiva. (Volitelně)

14 Hydraulická kladiva HS-série 3000HS HS IBEX 3000HS IBEX 4000HS IBEX 5500HS Technická specifikace Vybavení Hmotnost bagru (1) t Provozní hmotnost (2) kg Standardní hmotnost (3) kg Průměr nástroje mm Průtok oleje l/min Pracovní tlak oleje bar Frekvence úderů BPM Max. hydraulický výkon kw PAA-System OFC-System OTC-System ABF-Technology PCV-System DPB-System Připojení vzduchu pro práci pod vodou Přídavné protiprachové těsnění Automatická mazací stanice Objednací číslo (1) Váhy pro standardní nosiče. Všechny případné odchylky musí být před instalací dohodnuty a povoleny ze strany Dehaco a / nebo výrobce nosiče. (2) Hmotnost kladiva včetně nástroje, standardní adaptační desky a sady hadic. (3) Hmotnost kladiiva včetně nástroje a ploché horní desky bez uchycení.

15 IBOX Alarmsystem IBOX Alarmsystem je vhodný pro všechny IBEX kladiva, které lze provozovat pod vodou. Pokud je k dispozici přívod vzduchu nebo dostatečně výkonný kompresor, jednotka je zapojena na přívod vzduchu do kladiva. Strojník přijímá vizuální a zvukové varování v kabině. Tím lze zabránit poškození kladiva vlivem nefunkčního přívodu vzduchu do kladiva. IBEX 7500HS Standardně Volitelně - Není v nabídce

16 Pracovní nástroje Špice pyramidální Dláto široké Špice kónická Dláto na asfalt Dláto Tupý nástroj Model Typ Průměr Šířka Celková délka Objednací číslo IBEX 70GS Špice pyramidální Špice kónická Dláto Dláto široké Dláto na asfalt Tupý nástroj IBEX 130GS Špice pyramidální 44, Špice kónická 44, Dláto 44, Dláto široké 44, Dláto na asfalt 44, Tupý nástroj 44, IBEX 170GS Špice pyramidální Špice kónická Dláto Dláto široké Dláto na asfalt Tupý nástroj IBEX 200GS Špice pyramidální 59, Špice kónická 59, Dláto 59, Dláto široké 59, Dláto na asfalt 59, Tupý nástroj 59, IBEX 320GS Špice pyramidální Špice kónická Dláto Dláto široké Dláto na asfalt Tupý nástroj

17 Model Typ Průměr Šířka Celková délka Objednací číslo IBEX 400GS Špice pyramidální 74, Špice kónická 74, Dláto 74, Dláto široké 74, Dláto na asfalt 74, Tupý nástroj 74, IBEX 600GS Špice pyramidální Špice kónická Dláto Dláto široké Dláto na asfalt Tupý nástroj IBEX 900GS Špice pyramidální Špice kónická Dláto Dláto široké Dláto na asfalt Tupý nástroj IBEX 1200GS Špice pyramidální Špice kónická Dláto Tupý nástroj IBEX 1800GS Špice pyramidální Špice kónická Dláto Tupý nástroj IBEX 2202GS Špice pyramidální Špice kónická Dláto Tupý nástroj IBEX 2800GS Špice pyramidální Špice kónická Dláto Tupý nástroj IBEX 3200GS Špice pyramidální Špice kónická Dláto Tupý nástroj IBEX 4000GS Špice pyramidální Špice kónická Dláto Tupý nástroj

18 Pracovní nástroje Model Type Průměr Šířka Celková délka Objednací číslo IBEX 3000HS Špice pyramidální Špice kónická Dláto Tupý nástroj IBEX 4000HS Špice pyramidální Špice kónická Dláto Tupý nástroj IBEX 5500HS Špice pyramidální Špice kónická Dláto Tupý nástroj IBEX 7500HS Špice pyramidální Špice kónická Dláto Tupý nástroj

19 Automatická mazací stanice Funkce Model Typ Objednací číslo IBEX 320GS IBEX C9 automatická mazací stanice včetně instalace IBEX 400GS IBEX C9 automatická mazací stanice včetně instalace IBEX 600GS IBEX C9 automatická mazací stanice včetně instalace IBEX 900GS IBEX C9 automatická mazací stanice včetně instalace IBEX C9 automatická mazací stanice vhodná pro kladiva IBEX 320GS IBEX 900GS Kompaktní Pracuje na základě vibrací kladiva Výstup je nastavitelný IBEX 1200GS IBEX EVO2 automatická mazací stanice včetně instalace IBEX 1800GS IBEX EVO2 automatická mazací stanice včetně instalace IBEX 2202GS IBEX EVO2 automatická mazací stanice včetně instalace IBEX 2800GS IBEX EVO2 automatická mazací stanice včetně instalace IBEX EVO2 automatická mazací stanice vhodná pro kladiva IBEX 1200GS IBEX 4000GS Konstantní mazání Výstup je nastavitelný IBEX 3200GS IBEX EVO2 automatická mazací stanice včetně instalace IBEX 4000GS IBEX EVO2 automatická mazací stanice včetně instalace Model Typ Objednací číslo IBEX 3000HS IBEX HPH2 automatická mazací stanice včetně instalace IBEX 4000HS IBEX HPH2 automatická mazací stanice včetně instalace IBEX HPH2 automatická mazací stanice vhodná pro kladiva IBEX 3000HS IBEX 7500HS Pulszní mazání Výstup je nastavitelný IBEX 5500HS IBEX HPH2 automatická mazací stanice včetně instalace IBEX 7500HS IBEX HPH2 automatická mazací stanice včetně instalace Model Typ Objednací číslo IBEX tuková náplň - kartuše 400g pro automatickou mazací stanici IBOX-Alarmsystem Typ Objednací číslo IBOX-Alarmsystem pro kladivo - napájení 12/24V

20 Dehaco výběr z nabídky Hydraulické příslušenství pro bagry Vodní protiprachová děla Bezpečnostní produkty - řešení azbestových zátěží Více informací Vám poskytne Váš dealer : Copyright 2016, Dehaco B.V. Dehaco si vyhrazuje vyvíjet a měnit výrobky bez dalšího upozornění. Tiskové chyby vyhrazeny. Barevné provedení výrobků se může nepatrně odlišovat od vyobrazení v této brožuře. Dehaco B.V. Kruisbaak AJ Lisserbroek (NL) T +31 (0) info@dehaco.nl

Hydraulická kladiva www.dehaco.nl www.dehaco.cz

Hydraulická kladiva www.dehaco.nl www.dehaco.cz Hydraulická kladiva www.dehaco.nl www.dehaco.cz 2 Hydraulic breakershydraulic breakers Hydraulische AbbruchhämmerHydraulisch Abbruchhämmer DEHACO dodavatel zařízení pro demolice DEHACO bylo založeno v

Více

Hydraulické drapáky

Hydraulické drapáky Hydraulické drapáky www.dehaco.nl www.dehaco.cz Hydraulické drapáky DEHACO nabízí širokou škálu pracovních nástrojů pro demolice a recyklace Naše demoliční a třídící drapáky, drapáky na dřevo, nakládací

Více

PRODUKTY HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST.

PRODUKTY HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST. HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG PRODUKTY 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST. Naše kompletní řada kladiv nabízí vysokou kvalitu a špičkové produkty, které jsou spolehlivé, odolné a zkonstruované pro optimální

Více

Hydraulická kladiva. HB14 - HB70 Pro nosiče t

Hydraulická kladiva. HB14 - HB70 Pro nosiče t Hydraulická kladiva HB14 - HB70 Pro nosiče 11-100 t 1 Prolomené hranice Pro rozpojení jakéhokoliv materiálu, hydraulická kladiva Volvo poskytují konstantní výkon, trvanlivost a sílu. Nastavte své hydraulické

Více

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... technika v pohybu! Hydraulický řídící blok MCV se vyznačuje především centrální distribucí oleje, ale také kompaktním a modulárním stavebnicovým systémem. MCV blok lze rozšířit

Více

Atlas Copco Plán péče o stroje

Atlas Copco Plán péče o stroje Atlas Copco Plán péče o stroje Hydraulická závěsná kladiva MB700 HB2200 HB5800 MB1000 HB2500 HB7000 MB1200 HB3000 MB1500 HB3600 MB1700 HB4200 1 Popis hlavních částí stroje Základová deska Tlumící díl,

Více

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE MSM 30-75 kw Olejem mazané šroubové kompresory Kompresory z řady MSM s příkony od 30 do 75 kw se vyznačují zejména vysokým výkonem a malou zastavěnou plochou. Uživatelské benefity Vysoký objemový průtok

Více

ŠPIČKOVÝ VÝKON HYDRAULICKÁ KLADIVA MODELOVÁ ŘADA TXH

ŠPIČKOVÝ VÝKON HYDRAULICKÁ KLADIVA MODELOVÁ ŘADA TXH ŠPIČKOVÝ VÝKON HYDRAULICKÁ KLADIVA MODELOVÁ ŘADA TXH HYDRAULICKÁ KLADIVA MODELOVÁ ŘADA TXH BODOVĚ PŘESNÁ Solidní přesný lamač Zlepšete svoji produktivitu s vysoce výkonnými hydraulickými kladivy Terex,

Více

H High-Precision K Know How S Service

H High-Precision K Know How S Service H High-Precision K Know How S Service Výrobní program HKS HYDROMOTORY s kyvným pohybem Přehled produktů DA-H 250 000 Nm Hnací hřídel Montáž přes přírubu M-DA-H 4 800 Nm Hnací příruba na čele Uchycení na

Více

Vodní děla 400 V napájení

Vodní děla 400 V napájení Vodní děla 400 V napájení Vodní protiprachová děla Dehaco TERA Prevence emisí prachu během demolice, rekonstrukce a při provozu recyklačních strojů a zařízení se stává samozřejmostí a nesmírně důležitým

Více

Stahováky pneumatik nákladních automobilů

Stahováky pneumatik nákladních automobilů Stahováky pneumatik nákladních automobilů Pro kola nákladních automobilů s ráfky vyrobenými z oceli a slitiny lehkých kovů Kompaktní velikost stahováku pneumatik jej činí vhodným pro pojízdné servisní

Více

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon WL44 Kloubové kolové nakladače Všeuměl pro každodenní maximální výkon Kloubový kolový nakladač WL44 vám nabízí výkon, obratnost a účinnost v jediném stroji. Náležitě se stará o pracovní činnost a při každém

Více

Hydraulické válce V350CBR. Kompaktní hydraulické válce s průchozí oboustranou pístnicí 350 bar V350CBR

Hydraulické válce V350CBR. Kompaktní hydraulické válce s průchozí oboustranou pístnicí 350 bar V350CBR Hydraulické válce Kompaktní hydraulické válce s průchozí oboustranou pístnicí 350 bar V350CBR V350CBR V350CBRcat.CZ01-2007 Kompaktní hydraulické válce s průc 1 Příslušenství: Uzaviratelný zpětný ventil

Více

FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou

FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou Tento válcový zametač je určen pro zimní i letní údržbu vozovek, místních komunikací, chodníků a pěších zón. Vzhledem k odlišnostem technologie

Více

www.ivarcs.cz TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: KOTLOVÝ MODUL BEZ ROZDĚLOVAČE nesměšovaný 2) Typ: PAW.HEAT BLOC D31 3) Charakteristika použití:

www.ivarcs.cz TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: KOTLOVÝ MODUL BEZ ROZDĚLOVAČE nesměšovaný 2) Typ: PAW.HEAT BLOC D31 3) Charakteristika použití: 1) Výrobek: KOTLOVÝ MODUL BEZ ROZDĚLOVAČE nesměšovaný 2) Typ: PAW.HEAT BLOC D31 3) Charakteristika použití: Současné moderní topné systémy vyžadují odpovídající technické, spolehlivé, funkční, ale i estetické

Více

JÁDROVÉ VRTÁNÍ DO POTRUBÍ PD500

JÁDROVÉ VRTÁNÍ DO POTRUBÍ PD500 Výhradní zastoupení v ČR: www.norwit.cz JÁDROVÉ VRTÁNÍ DO POTRUBÍ PD500 VRTÁNÍ DO POTRUBÍ PD500 Vrtací stojan pro vrtání do betonových trubek Toto zařízení je určeno k upnutí vrtacího stojanu pomocí několika

Více

Nástavná hydraulická fréza. Sortiment výrobků

Nástavná hydraulická fréza. Sortiment výrobků Nástavná hydraulická fréza Sortiment výrobků Nástavná hydraulická fréza Terex Osvědčené při té nejtvrdší denní práci Když denně prorážíte nejtvrdší horninu a beton. A nejste k zastavení ani pod vodou.

Více

Série PRO LINE. Pístové kompresory

Série PRO LINE. Pístové kompresory Série PRO LINE Pístové kompresory 2 Bezolejové kompresory s přímým pohonem Řada O20P Vysoce výkonné bezolejové pístové kompresory Bezpečnost žádný únik oleje Komfort pryžová rukojeť pro pohodlnější manipulaci

Více

Střední třída IVR 40/30 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální.

Střední třída IVR 40/30 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální. Střední třída IVR 40/30 Pf Průmyslový vysavač Kärcher IVR 40/30 Pf: s vysoce kvalitním kompresorem bočního kanálu a kapesním filtrem. Ideální pro dlouhé pracovní cykly a jemné prachy v oblasti výroby a

Více

Šroubové kompresory. www.inaircom.cz. Duben 2014 Aktualizované vydání srpen 2014. Ideální stroje pro trvalý provoz. Spolehliví pomocníci.

Šroubové kompresory. www.inaircom.cz. Duben 2014 Aktualizované vydání srpen 2014. Ideální stroje pro trvalý provoz. Spolehliví pomocníci. Šroubové kompresory Ideální stroje pro trvalý provoz Spolehliví pomocníci. Výkonné šroubové kompresory s velmi tichým provozem, elektronickým řízením, kontrolou bezpečného chodu, snadnou údržbou díky dobře

Více

Stabilizátory (pérování)

Stabilizátory (pérování) Stabilizátory (pérování) Funkce: Omezují naklánění vozidla při jízdě zatáčkou nebo při najetí na překážku. Princip: Propojují obě kola téže nápravy. Při souměrném propružení obou kol vyřazeny z funkce,

Více

Hydraulické válce. Kompaktní hydraulické válce 450 bar V450CBX V450CBX

Hydraulické válce. Kompaktní hydraulické válce 450 bar V450CBX V450CBX Hydraulické válce V450CBX V450CBX V450CBXcat.CZ01-2007 Kompaktní hydraul 1 2 3 Uzaviratelný zpětný ventil ke zvýšení účinnosti válce (viz katalog příslušenství). Jednosměrný regulátor průtoku k regulaci

Více

KÓD TYP SPECIFIKACE IVARMTGDS05 3/4" M x 1" F IVAR.MTGDS15 3/4" M x 1" F propoj. 230 mm

KÓD TYP SPECIFIKACE IVARMTGDS05 3/4 M x 1 F IVAR.MTGDS15 3/4 M x 1 F propoj. 230 mm 1) Výrobek: KIT BEZPEČNOSTNÍ SKUPINY K ZÁSOBNÍKŮM TV 2) Typ: IVAR.MTGDS05 IVAR.MTGDS15 IVAR.MTGDS05 IVAR.MTGDS15 3) Charakteristika použití: Nový integrovaný systém IVAR.MTGDS spojuje bezpečnostní funkce

Více

Air-Master- roubové kompresory. Stavební fiada B1. 3 15 kw

Air-Master- roubové kompresory. Stavební fiada B1. 3 15 kw Air-Master- roubové kompresory Stavební fiada B1 3 15 kw listopad 2002 Stavební fiada B Šroubové kompresory Air-Master jsou v programu firmy Schneider Bohemia určeny pro trvalý provoz. Tradiční stavební

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ SPOLEHLIVÁ Kompresory MSL Řada kompresorů MSL kombinuje jednoduchost a cenovou výhodnost pístových kompresorů

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ CHYTRÉ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ Nižší náklady na údržbu a prodloužené servisní intervaly Velice jednoduchá konstrukce

Více

VRTÁKY

VRTÁKY 27 1 2 3 4 5 6 7 VRTÁKY 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 28 vrtáky Vrtáky do betonu a kamene od Hitachi jsou vyráběny v nejmodernější a velmi dobře vybavené továrně v Německu.

Více

ET145 od Wacker Neuson přináší enormní nárůst výkonu, aniž by překážela velikost rýpadla. Nabízí optimální poměr výkonu, pohyblivosti a stability.

ET145 od Wacker Neuson přináší enormní nárůst výkonu, aniž by překážela velikost rýpadla. Nabízí optimální poměr výkonu, pohyblivosti a stability. ET145 Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem ET145 - šampión kompaktní třídy. ET145 od Wacker Neuson přináší enormní nárůst výkonu, aniž by překážela velikost rýpadla. Nabízí optimální poměr výkonu,

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

Kácecí hlavice pro traktory a zemědělské jeřáby

Kácecí hlavice pro traktory a zemědělské jeřáby Kácecí hlavice pro traktory a zemědělské jeřáby Ovládání bez elektřiny Vynikající nakládací vlastnosti Rychlé řezání gilotinou, Ø 24 cm Snadná instalace, žádná přídavná hydraulika Vhodná pro Těžbu energetického

Více

ALDA Opava Těšínská 75, 746 01 Opava. Motorová rozbrušovací pila HUSQVARNA

ALDA Opava Těšínská 75, 746 01 Opava. Motorová rozbrušovací pila HUSQVARNA Motorová rozbrušovací pila HUSQVARNA Model: K 1260 Akční cena! Více informací na naší prodejně. Technické parametry zdvihový objem válce 118,8 cm³ výstupní výkon 5,8 kw motor dvoutaktní motor, chlazený

Více

WL54. Přesvědčí na každém staveništi

WL54. Přesvědčí na každém staveništi WL54 Kloubové kolové nakladače Přesvědčí na každém staveništi Výkonný kolový nakladač WL54 přesvědčí ekonomickou účinností a výkonem na staveništi. Reaguje rychle, v krátkém čase a se špičkovým výkonem.

Více

300.9D. Hydraulické minirýpadlo

300.9D. Hydraulické minirýpadlo 300.9D Hydraulické minirýpadlo Motor Celkový výkon (ISO 14396) 13,7 kw 18 hp Čistý výkon 9,6 kw 13 hp Hmotnost Provozní hmotnost bez bezpečnostního rámu 935 kg Provozní hmotnost s bezpečnostním rámem 985

Více

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU Nová generace polonesených pluhů pro orbu on-land i orbu v brázdě. K dispozici ve verzích se

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory Řada Airstar Jednostupňové kompresory AIRSTAR 321/50 AIRSTAR 323/50 AIRSTAR 401/50 AIRSTAR 403/50 AIRSTAR 503/50 AIRSTAR 503/100 Řada Airprofi Jednostupňové kompresory AIRPROFI 401/50 AIRPROFI 403/50 AIRPROFI

Více

WL 70 Kloubové kolové nakladače. Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70

WL 70 Kloubové kolové nakladače. Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70 WL 70 Kloubové kolové nakladače Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70 Díky nejnovější motorové technologii, splňující nejnovější emisní normy, je motor nakladače WL 70 nejen mimořádně účinný, ale také výkonný.

Více

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK Ing.Zdeněk Štuksa Konstrukce a výroba jednoúčelových strojů a automatizační techniky www.ingsuksa.cz Průmyslové pístové kompresory RL RH RK SPOLEHLIVÁECHNOLOGIE RL RH RK Kompresor přímo spojený s motorem

Více

T5522 Teleskopický nakladač

T5522 Teleskopický nakladač T5522 Teleskopický nakladač Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru (volitelně) 404D-22 (404F-22T) Počet válců 4 Výkon (max.) /volitelně 36,3 / 44,7 ( 49 / 61 ) kw (PS) Při (max.) 2,8 ot./min.

Více

MSM 5,5-15 kw. Olejem mazané šroubové kompresory s klínovými řemeny SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

MSM 5,5-15 kw. Olejem mazané šroubové kompresory s klínovými řemeny SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Olejem mazané šroubové kompresory s klínovými řemeny Uživatelské benefity Kompletní řešení - velmi kompaktní design vše v jednom samostatně stojící verze zabírá plochu méně než jeden metr čtvereční k dispozici

Více

VM/146000, VM/ LINTRA PLUS

VM/146000, VM/ LINTRA PLUS VM/46000, VM/4600 LINTR PLUS Bezpístnicové válce odolné vůči korozi Dvojčinné, magnetický a nemagnetický píst - Ø 0 až 80 mm Nové odlehčené provedení výlisku s univerzálními montážními drážkami Osvědčený

Více

Otočné nosiče vidlic Otoče s rotací o 360 Otoče s rotací o 360 pro slévárny Otoče Otoče

Otočné nosiče vidlic Otoče s rotací o 360 Otoče s rotací o 360 pro slévárny Otoče Otoče Otoče s rotací o 360 y RC...-1 Otoče s rotací o 360 pro slévárny y RC-F...-2 Otoče Technické informace...-3 Otoče Příslušenství a volitelná výbava...-4 Otoče s rotací o 360 y RC Otoč o 360 s nosnou deskou

Více

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE RL - RH - RK Kompresor přímo spojený s motorem řešení pro průmysl Vyzkoušená technologie, solidní konstrukce RL-RH-RK jsou kompresory přímo

Více

Krátké diskové brány Rubin 12

Krátké diskové brány Rubin 12 Krátké diskové brány Rubin 12 1 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Plně hydraulický průmyslový zametací stroj na plyn se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení: Ruční

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

KÓD TYP SPECIFIKACE PAW.HEAT BLOC V23 1" x 1" x 1"

KÓD TYP SPECIFIKACE PAW.HEAT BLOC V23 1 x 1 x 1 1) Výrobek: HORIZONTÁLNÍ DISTRIBUČNÍ ROZDĚLOVAČ - pro kotlové moduly DN 25 2) Typ: PAW.HEAT BLOC V23 3) Charakteristika použití: Současné moderní tepelné soustavy vyžadují odpovídající technické, spolehlivé,

Více

Smykem řízené nakladače S450TX / S725TX / S800TX. Transtechnik CS, spol. s.r.o. Průběžná 80b Praha 10 - Strašnice IČ: DIČ:CZ

Smykem řízené nakladače S450TX / S725TX / S800TX. Transtechnik CS, spol. s.r.o. Průběžná 80b Praha 10 - Strašnice IČ: DIČ:CZ Smykem řízené nakladače S450TX / S725TX / S800TX Transtechnik CS, spol. s.r.o. Průběžná 80b 100 00 Praha 10 - Strašnice IČ:45275718 DIČ:CZ45275718 Tel.: +420 274 812 280 Fax: +420 274 814 287 www.transtechnik.cz

Více

SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200

SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200 SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200 VÝKON MOTORU PROVOZNÍ HMOTNOST PROVOZNÍ NOSNOST (50% KLOPNÉHO MOMENTU ZATÍŽENÍ) L213 L215 L218 L220 L223 L225 L230 46 HP 52 HP 60 HP 60 HP 74 HP 82 HP

Více

Velká plocha síta, kompaktní velikost třídiče

Velká plocha síta, kompaktní velikost třídiče Velká plocha síta, kompaktní velikost třídiče Přesné tříděni Jednoduchý přístup pro servis a údržbu Síto 5 000 x 1 500 mm, největší mezi kompakty Dostupná verze s elektrickým pohonem Úspora PHM díky hydraulice

Více

Pneumatická pistole 1/2" 1492 Nm. Profigaraz. Návod k obsluze. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel.

Pneumatická pistole 1/2 1492 Nm. Profigaraz. Návod k obsluze. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. Pneumatická pistole 1/2" 1492 Nm Návod k obsluze Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. 1. Bezpečnostní pokyny Upozornění! Zajistěte, aby se při používání tohoto zařízení

Více

Prvotřídní vlastnosti. Snadné použití jednoduchá údržba RANGER

Prvotřídní vlastnosti. Snadné použití jednoduchá údržba RANGER Prvotřídní vlastnosti Snadné použití jednoduchá údržba RANGER RANGER 2500 Nádrž: Rám: Membránové čerpadlo: Řídící jednotka: 2500 l, vyvinuta pro optimální stabilitu a nižší rezidua. Vysoká průjezdní světlost.

Více

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: HYDRAULICKÝ ODDĚLOVAČ TLAKU - pro horizontální distribuční rozdělovač 2) Typ: IVAR.550 A

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: HYDRAULICKÝ ODDĚLOVAČ TLAKU - pro horizontální distribuční rozdělovač 2) Typ: IVAR.550 A 1) Výrobek: HYDRAULICKÝ ODDĚLOVAČ TLAKU - pro horizontální distribuční rozdělovač 2) Typ: IVAR.550 A 3) Charakteristika použití: Současné moderní otopné systémy vyžadují odpovídající technické, spolehlivé,

Více

4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem

4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem 4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru 854E-E34TAWF Počet válců 4 Výkon (max.) / volitelně 75/86 (102/117) kw (PS) Při (max.) 2,5 ot./min.

Více

TB1140 IIIB, série 2 TB1140 IIIB D NOVÝ VŠEUMĚL OD TAKEUCHI

TB1140 IIIB, série 2 TB1140 IIIB D NOVÝ VŠEUMĚL OD TAKEUCHI TB114 IIIB, série 2 TB114 IIIB D 11.215 NOVÝ VŠEUMĚL OD TAKEUCHI Robustní otočný kozlík se speciálně ochráněnými hadicemi i hydraulickým posuvem. Pohodlný sevisní přístup k agregátům. Vysoká světlá výška,

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

FHM-Cx Směšovací uzly pro podlahové vytápění

FHM-Cx Směšovací uzly pro podlahové vytápění FHM-Cx Směšovací uzly pro podlahové vytápění Použití Přímočinný proporcionální regulátor se používá k regulaci přívodní teploty. Regulátor zajišťuje, že požadovaná přívodní teplota média pro systém podlahového

Více

WL52. Klasika na staveništi: WL 52

WL52. Klasika na staveništi: WL 52 WL52 Kloubové kolové nakladače Klasika na staveništi: WL 52 Kolový nakladač WL52 nesmí chybět na žádné stavbě. Kromě výkonné hydrauliky také nabízí joystick se snadným ovládáním, se kterým může řidič pracovat

Více

GRANI ROC MODEL: MEM 2000

GRANI ROC MODEL: MEM 2000 V Hradci Králové dne: GRANI ROC AUTOMATICKÁ MOBILNÍ JEDNOLANOVÁ PILA NA DĚLENÍ BLOKŮ MODEL: MEM 2000 MEM-2000 lanová pila je určena k zarovnávání bloků a řezání desek. Mobilní proto, že umožňuje řezat

Více

JÁDROVÉ VRTÁNÍ DO POTRUBÍ PD500

JÁDROVÉ VRTÁNÍ DO POTRUBÍ PD500 Výhradní zastoupení v ČR: www.norwit.cz JÁDROVÉ VRTÁNÍ DO POTRUBÍ PD500 VRTÁNÍ DO POTRUBÍ PD500 Vrtací stojan pro vrtání do betonových trubek Toto zařízení je určeno k upnutí vrtacího stojanu pomocí několika

Více

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: HYDRAULICKÝ VYROVNÁVAČ TLAKU 2) Typ: IVAR.550 A 3) Charakteristika použití: 1/8

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: HYDRAULICKÝ VYROVNÁVAČ TLAKU 2) Typ: IVAR.550 A 3) Charakteristika použití: 1/8 1) Výrobek: HYDRAULICKÝ VYROVNÁVAČ TLAKU 2) Typ: IVAR.550 A 3) Charakteristika použití: Současné moderní topné systémy vyžadují odpovídající technické, spolehlivé, funkční, ale i estetické řešení přípravy

Více

4080 Kolový nakladač. Technická data. Údaje motoru. Počet válců Strana: 1 / 9

4080 Kolový nakladač. Technická data. Údaje motoru. Počet válců Strana: 1 / 9 4080 Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru 854E-E34TAWF Počet válců 4 Výkon (max.) / volitelně 75/86 (102/117) kw (PS) Při (max.) 2,5 ot./min. Objem válců 3,4 cm³ Kühlmitteltyp voda /

Více

Řetězy pro stroje na pásovém podvozku

Řetězy pro stroje na pásovém podvozku Řetězy pro stroje na pásovém podvozku Řetězy v rozsahu rozteče článků od 90 mm do 350 mm, pro veškeré stroje pro zemní práce, těžbu i zemědělské a speciální stroje. Široký výběr nemazných řetězů, utěsněných,

Více

Pneumaticko-hydraulická nožní čerpadla

Pneumaticko-hydraulická nožní čerpadla Pneumaticko-hydraulická nožní čerpadla Na.obrázku:.XA 11G Pro produktivitu a ergonomii Volitelný manometr Integrovaný.manometr. ukazující.přesné.momentální. hodnoty.v.barech,.psi.. a.mpa. 4/3 regulační

Více

DPU 90 Reverzní vibrační desky. DPU90: Vysoká frekvence pro písčitou půdu

DPU 90 Reverzní vibrační desky. DPU90: Vysoká frekvence pro písčitou půdu DPU 90 Reverzní vibrační desky DPU90: Vysoká frekvence pro písčitou půdu Vibrační deska DPU90 je specialistou na hutnění písčité zeminy. Základní deska je stabilní, lehká a má velmi dobrou rychlost posunu.

Více

Třífázové stejnosměrné odporové svařovací lisy 100 KVA typ 6101 6103

Třífázové stejnosměrné odporové svařovací lisy 100 KVA typ 6101 6103 Třífázové stejnosměrné odporové svařovací lisy 100 KVA typ 101 103 Třífázové stejnosměrné odporové svařovací lisy 100 KVA Odporové stejnosměrné svařovací lisy Tecna řady 1xx jsou především vhodné pro použití

Více

TB230 D TB230

TB230 D TB230 TB23 D 1.215 TB23 Nosnost (jednotky kg) Rozměry (jednotky mm) Dozadu Do strany 433 421 451 451 465 452 457 444 676 676 71 691 697 687 1.246 1.246 1.32 1.286 1.215 1.215-326 316 36 349 352 341 344 333 559

Více

Elektronicky-hydraulické zařízení k zabudování do vysokozdvižných vozíků

Elektronicky-hydraulické zařízení k zabudování do vysokozdvižných vozíků Elektronicky-hydraulické zařízení k zabudování do vysokozdvižných vozíků Typ: KPZ 39-* Elektronicky-hydraulický princip Transportovat a vážit při jednom pracovním chodu 02.10.2012 11:35 1 Elektronicky-hydraulické

Více

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory Maxer Master PRO Master Classic Kultivátory Kverneland Maxer ten nejvýkonnější Kultivátory Kverneland Maxer jsou konstruovány pro velké výkony v těžkých půdních podmínkách a pro přípravu půdy s velkým

Více

KÓD TYP SPECIFIKACE IVAR.C 521 3/4" M; Kv 2,6

KÓD TYP SPECIFIKACE IVAR.C 521 3/4 M; Kv 2,6 1) Výrobek: TERMOSTATICKÝ SMĚŠOVACÍ VENTIL PRO TV 2) Typ: IVAR.C 521 3) Charakteristika použití: Termostatický směšovací ventil teplé vody (TV) udržuje konstantní teplotu výstupní teplé vody v případě

Více

Hydraulické kladivo HH20 HH 15 HH23 HH25

Hydraulické kladivo HH20 HH 15 HH23 HH25 Hydraulické kladivo HH20 HH 15 HH23 HH25 Od výrobního čís. 6356 Revidováno červen 2009 Před uvedením do provozu Děkujeme, že jste zvolili kladivo HYCON. Aby Vaše nové kladivo běželo bez problémů, je důležité,

Více

Výroba stlačeného vzduchu Kompresory

Výroba stlačeného vzduchu Kompresory 1 Výroba stlačeného vzduchu Kompresory 13 Naše kompresory nová klasifikace! Kompresory pro univerzální použití. Modely se základním vybavením Naše kompresory vhodné pro menší řemeslnou dílnu nebo pro provozy,

Více

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání lanem Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání diamantovým lanem je nejjednodušší a nejúčinnější způsob práce s velkými betonovými konstrukcemi, například

Více

Obsah. Legenda. Ruční pásové pily: Gravitační pásové pily: Poloautomatické pásové pily: Automatické pásové pily:

Obsah. Legenda. Ruční pásové pily: Gravitační pásové pily: Poloautomatické pásové pily: Automatické pásové pily: PÁSOVÉ PILY NA KOV Obsah Ruční pásové pily: Ruční pásové pily jsou vhodné do menších dílen nebo na stavbu. Jejich výhodou je nízká hmotnost a tím vysoká mobilita. Rameno pily je ovládáno manuálně nebo

Více

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: KOTLOVÝ MODUL HEAT BLOC K33-3cestný směšovací ventil 2) Typ: PAW.K33-DN20

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: KOTLOVÝ MODUL HEAT BLOC K33-3cestný směšovací ventil 2) Typ: PAW.K33-DN20 1) Výrobek: KOTLOVÝ MODUL HEAT BLOC K33-3cestný směšovací ventil 2) Typ: PAW.K33-DN20 3) Charakteristika použití: Současné moderní tepelné soustavy vyžadují odpovídající technické, spolehlivé, funkční,

Více

Speciální ventily AND ventily konstrukční řady AND8

Speciální ventily AND ventily konstrukční řady AND8 Speciální ventily! Logické komponenty AND/OR! Časovač! / cestný závitový ventil! / cestný závitový ventil! Miniaturní regulační tlakový ventil! Přetlakový ventil 7 Speciální ventily AND ventily konstrukční

Více

STUDENOVODNÍ. profesionální vysokotlaké stroje

STUDENOVODNÍ. profesionální vysokotlaké stroje STUDENOVODNÍ profesionální vysokotlaké stroje 1 XT Domů nebo do firmy! 1 XT Základní vysokotlaký stroj pro občasné použití Kompaktní design Čerpadlo se třemi písty Automatický Start/Stop Nastavitelná rukojeť

Více

4080LPT Kolový nakladač s teleskopickým ramenem

4080LPT Kolový nakladač s teleskopickým ramenem 4080LPT Kolový nakladač s teleskopickým ramenem Technická data Údaje motoru Výrobce Deutz Typ motoru TCD 2,9 L4 Počet válců 4 Výkon (max.) 55,4 (75*) kw (PS) Při (max.) 2,3 ot./min. Objem válců 2,9 cm³

Více

NÁVOD K POUŽITÍ 1) Výrobek: TLAKOVÝ REDUKČNÍ VENTIL - SE ŠROUBENÍM A MANOMETREM 2) Typ: IVAR ) Instalace: 4) Funkční popis: 1/5

NÁVOD K POUŽITÍ 1) Výrobek: TLAKOVÝ REDUKČNÍ VENTIL - SE ŠROUBENÍM A MANOMETREM 2) Typ: IVAR ) Instalace: 4) Funkční popis: 1/5 1) Výrobek: TLAKOVÝ REDUKČNÍ VENTIL - SE ŠROUBENÍM A MANOMETREM 2) Typ: IVAR.5350 3) Instalace: Instalaci a uvedení do provozu, stejně jako připojení elektrických komponentů, musí provádět výhradně osoba

Více

Rotační šroubové kompresory. MSM MINI 2,2-3 - 4-5,5 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Rotační šroubové kompresory. MSM MINI 2,2-3 - 4-5,5 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory MSM MINI 2,2-3 - 4-5,5 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Přehled kompresorů MSM Mini MSM Mini 2,2-3 - 4-5,5 kw Řešení pro všechny potřeby zákazníků Samostatné kompresory Určené zejména

Více

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: HYDRAULICKÝ ODDĚLOVAČ 2) Typ: IVAR.548 Z 3) Charakteristika použití: 1/6

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: HYDRAULICKÝ ODDĚLOVAČ 2) Typ: IVAR.548 Z 3) Charakteristika použití: 1/6 1) Výrobek: HYDRAULICKÝ ODDĚLOVAČ 2) Typ: IVAR.548 Z 3) Charakteristika použití: Současné moderní topné systémy vyžadují odpovídající technické, spolehlivé, funkční, ale i estetické řešení přípravy otopné

Více

Kov. Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA. Kombinujte a využívejte našich výhod

Kov. Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA. Kombinujte a využívejte našich výhod Kov Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA Kombinujte a využívejte našich výhod FEIN Select + vám nabízí možnost kombinace jednoho nebo několika strojů s akumulátory

Více

15R-8 PC15R-8 PC15R-8. SAE J1349 11,4 kw 15,3 HP. PROVOZNÍ HMOTNOST Od 1 575 kg do 1 775 kg

15R-8 PC15R-8 PC15R-8. SAE J1349 11,4 kw 15,3 HP. PROVOZNÍ HMOTNOST Od 1 575 kg do 1 775 kg PC 15R-8 PC15R-8 PC15R-8 MINIRÝPADLO VÝKON SAE J1349 11,4 kw 15,3 HP PROVOZNÍ HMOTNOST Od 1 575 kg do 1 775 kg TECHNOLOGIE TVARU Výsledek technologie a zkušeností firmy Komatsu, minirýpadlo PC15R-8 reaguje

Více

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru PÍSTOVÉ KOMPRESORY Objem od 150 4.470 l/min Pístové do 400 baru 6... bezolejové / mazné - jako agregát... 239 309 279 469 609 559 759 859 Mazné Agregát Max. koncový tlak Sací výkon Dopravní Výkon motoru

Více

P EHLED PNEUMATICK CH PRVKÒ

P EHLED PNEUMATICK CH PRVKÒ KOMPLEXNÍ E ENÍ PRO HYDRAULIKU PNEUMATIKU A MAZÁNÍ P EHLED PNEUMATICK CH PRVKÒ PNEUMATIKA NOVINKY Pneumatické válce řady P1D dle norem ISO/VDMA Průměry pístu: 32-125 mm dle norem ISO a VDMA Tlak max. 10

Více

Směšovací uzly FHM-Cx pro podlahové vytápění

Směšovací uzly FHM-Cx pro podlahové vytápění Datový list Použití Obr. 1: Směšovací uzel FHM-C5 (oběhové čerpadlo UPS) Obr. 2: Směšovací uzel FHM-C6 (oběhové čerpadlo UPS) Obr. 3: Směšovací uzel FHM-C7 (oběhové čerpadlo Alpha2) Obr. 4: Směšovací uzel

Více

DPU6555 Reverzní vibrační desky. Neporazitelná na jakémkoliv podkladu

DPU6555 Reverzní vibrační desky. Neporazitelná na jakémkoliv podkladu DPU6555 Reverzní vibrační desky Neporazitelná na jakémkoliv podkladu Díky své enormní hutnicí síle ve spojení s rychlým posuvem vpřed a vzad DPU 6555 nabízí mimořádně vysokou produktivitu. Je to univerzální

Více

Elektronicky-hydraulické zařízení k zabudování do vysokozdvižných vozíků

Elektronicky-hydraulické zařízení k zabudování do vysokozdvižných vozíků Elektronicky-hydraulické zařízení k zabudování do vysokozdvižných vozíků Typ: KPZ 39-21 Elektronicky-hydraulický princip Transportovat a vážit při jednom pracovním chodu 1 Elektronicky-hydraulické zařízení

Více

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 1 3 350 375 400 450 500 550 MOTOR Typ QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 15L QSX 15L QSX 15L Výkon 350 k (201 kw) 375 k (280 kw) 400 k (298 kw) 450 k (336 kw) 500

Více

KÓD TYP OBĚHOVÉ ČERPADLO PE IVAR.MUL-C 10 E Qmax 3,3 m³/h; Hmax 6,0 m

KÓD TYP OBĚHOVÉ ČERPADLO PE IVAR.MUL-C 10 E Qmax 3,3 m³/h; Hmax 6,0 m 1) Výrobek: KOTLOVÝ MODUL MULTIMIX-C - nesměšovaný 2) Typ: IVAR.MUL-C 10 E 3) Charakteristika použití: Současné moderní tepelné soustavy vyžadují odpovídající technické, spolehlivé, funkční, ale i estetické

Více

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: KOTLOVÝ MODUL HEAT BLOC K32-3cestný směšovací ventil 2) Typ: PAW.K32-DN20 3) Charakteristika použití:

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: KOTLOVÝ MODUL HEAT BLOC K32-3cestný směšovací ventil 2) Typ: PAW.K32-DN20 3) Charakteristika použití: 1) Výrobek: KOTLOVÝ MODUL HEAT BLOC K32-3cestný směšovací ventil 2) Typ: PAW.K32-DN20 3) Charakteristika použití: Současné moderní tepelné soustavy vyžadují odpovídající technické, spolehlivé, funkční,

Více

KÓD TYP SPECIFIKACE IVAR.C 520 1/2" F; Kv 1, IVAR.C 520 3/4" F; Kv 1, IVAR.C 520 1" F; Kv 2,75

KÓD TYP SPECIFIKACE IVAR.C 520 1/2 F; Kv 1, IVAR.C 520 3/4 F; Kv 1, IVAR.C 520 1 F; Kv 2,75 1) Výrobek: TERMOSTATICKÝ SMĚŠOVACÍ VENTIL PRO TV 2) Typ: IVAR.C 520 3) Charakteristika použití: Termostatický směšovací ventil teplé vody (TV) udržuje konstantní teplotu výstupní teplé vody v případě

Více

Vermeer S S S CTX TX TX TX

Vermeer S S S CTX TX TX TX Smykové nakladače Vermeer S S S CTX 450 725 800 100 TX TX TX S 450 TX Kompaktní a praktický Ve skutečnosti kompaktní velikost Vermeer S450TX dává tomuto stroji velikou výhodu. Ať už se jedná o komerční

Více

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: KOTLOVÝ MODUL HEAT BLOC K31 přímý/nesměšovaný 2) Typ: PAW.K31-DN40 3) Charakteristika použití:

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: KOTLOVÝ MODUL HEAT BLOC K31 přímý/nesměšovaný 2) Typ: PAW.K31-DN40 3) Charakteristika použití: 1) Výrobek: KOTLOVÝ MODUL HEAT BLOC K31 přímý/nesměšovaný 2) Typ: PAW.K31-DN40 3) Charakteristika použití: Současné moderní tepelné soustavy vyžadují odpovídající technické, spolehlivé, funkční, ale i

Více

Krátké montážní časy. Třínosníkový kypřič Trio - pro mělké zpracování strniště a hluboké základní zkypření.

Krátké montážní časy. Třínosníkový kypřič Trio - pro mělké zpracování strniště a hluboké základní zkypření. Trio Třínosníkový kypřič Trio - pro mělké zpracování strniště a hluboké základní zkypření. Špice s dvoudílnou radličkou Krátké montážní časy Všechny komponenty radliček jsou zajištěny šroubem. Ten zaručuje

Více

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina Technická data 1880 FSD 1880 kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404D-22 404D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 36,3 (50*) 36,3 (50*) Při (max.) ot./min. 2.800 2.800 Objem válců

Více

EZ 80. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ 80. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ 80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více

Návod k instalaci a údržbě

Návod k instalaci a údržbě Návod k instalaci a údržbě Návod k instalaci a obsluze VPA 450/300 Obecně Ohřívače vody VPA jsou speciálně vyvinuty pro kombinaci s tepelnými čerpadly. Tyto ohřívače lze také použít v kombinaci s jinými

Více

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: KOTLOVÝ MODUL HEAT BLOC K31 - nesměšovaný 2) Typ: PAW.K31-DN25 3) Charakteristika použití:

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: KOTLOVÝ MODUL HEAT BLOC K31 - nesměšovaný 2) Typ: PAW.K31-DN25 3) Charakteristika použití: 1) Výrobek: KOTLOVÝ MODUL HEAT BLOC K31 - nesměšovaný 2) Typ: PAW.K31-DN25 3) Charakteristika použití: Současné moderní tepelné soustavy vyžadují odpovídající technické, spolehlivé, funkční, ale i estetické

Více

ET18. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem. Změna vašeho pracovního prostředí

ET18. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem. Změna vašeho pracovního prostředí ET18 Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem Změna vašeho pracovního prostředí Wacker Neuson svou novou generací modelů ve třídě 1,7 až 2,4 tuny stanovuje nové normy pro kompaktní rýpadla. Zachovány

Více