Ještě nikdy nebylo možné zažít fascinaci motoristického sportu v běžném životě tak bezprostředně. Nový Mercedes-AMG GT R. Vysněný závodníky.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ještě nikdy nebylo možné zažít fascinaci motoristického sportu v běžném životě tak bezprostředně. Nový Mercedes-AMG GT R. Vysněný závodníky."

Transkript

1 Mercedes-AMG GT R

2 2 Tento vůz věnujeme nejtvrdšímu a nejnáročnějšímu závodnímu okruhu na světě. Opravdovému zelenému peklu. Nemilosrdné idyle. Trase, která má co nabídnout. Ale ještě více toho požaduje od nás: naše řidičské umění. Všechnu naši sílu. Naši koncentraci Hodně bere, ale hodně nám i dává: upozorňuje nás na chyby. Ukazuje nám naše hranice. Pouhý kilometr na této trase je jako deset kilometrů na jiné. Milujeme tuto výzvu. Zdokonalujeme se. Každá zatáčka, každé stoupání, každá rovina nás povzbuzuje. Neustálým prověřováním na závodním okruhu Nürburgring dokážeme testovat naše silniční vozidla za extrémních podmínek a optimalizovat jejich jízdní dynamiku až na hranice možností. Ještě nikdy nebylo možné zažít fascinaci motoristického sportu v běžném životě tak bezprostředně. Nový Mercedes-AMG GT R. Vysněný závodníky.

3

4 4

5 5 Zrozen z motoristického sportu. Hans Werner Aufrecht a Erhard Melcher byli přesvědčeni o tom, že mohou zvítězit, čímž položili v roce 1967 základní kámen pro AMG. A již v roce 1971 zvítězili v legendárním 24hodinovém závodě ve Spa s vozem AMG 300 SEL 6.8. Jejich odhodlání a náklonnost k motoristickému sportu dodnes ovlivňují značku AMG. O tom svědčí trojnásobný triumf vozu Mercedes-AMG GT3 při 24hodinovém závodě na okruhu Nürburgring v roce S modelem Mercedes-AMG GT R jsme stvořili vůz, který v sobě nese geny a technologii modelu Mercedes-AMG GT3, tedy motoristického sportu. Technologie a inženýrské know-how přímo ze závodního okruhu.

6 6 Bestie ze zeleného pekla. Vyvinutý v duchu filozofie Vysněný závodníky. Testován a stvořen v zeleném pekle závodního okruhu Nürburgring až na hranice možností. Jeho exteriér: agresivní. Jeho výkon: nezkrotný. Díky síle 4litrového motoru V8 se dvěma turbodmychadly s výkonem 430 kw (585 k) a točivým momentem 700 Nm zrychlí z 0 na 100 km/h za 3,6 sekundy a prohání se zatáčkami severní smyčky. Jeho jméno: Bestie ze zeleného pekla.

7 7

8 8 Nejhlasitější bestie v nejhlubším zeleném pekle. K bestii nepatří pouze široká ramena díky široce postaveným blatníkům, ale také impozantní řev. Ten zaručuje výfukový systém AMG Performance, který obsahuje kryt koncovky výfuku s tlumičem hluku umístěným uprostřed a koncovku výfuku z titanu integrovanou do výrazného difuzoru. Další dvě koncovky se nachází vlevo a vpravo v difuzoru. Jejich kryty jsou stejně jako v motoristickém sportu potažené karbonem. Dvě plynule nastavitelné výfukové klapky přímo ovlivňují zvuk. Otevírají se a zavírají podle zvoleného jízdního programu AMG DYNAMIC SELECT nebo pomocí samostatného tlačítka.

9 9

10 10

11 11 Smysluplné využití nespoutané síly. Náš cíl: poznat mistrovskou technologii motoristického sportu v každé jízdní situaci. Dopředný tah zaručuje nízko uložený motor AMG V8 se dvěma turbodmychadly s vysokým výkonem. O perfektní převod se jako ideální partner stará 7stupňová sportovní převodovka AMG SPEEDSHIFT DCT. Sportovní podvozek AMG RIDE CONTROL se systémem adaptivního tlumení je možné konfigurovat individuálně pro jakoukoliv trasu a jakýkoliv styl jízdy prostřednictvím volby jízdního programu AMG DYNAMIC SELECT. Tuhost dynamického uložení motoru a převodovky se individuálně přizpůsobí příslušné jízdní situaci. Měkké uložení zlepšuje pohodlí. Tvrdé uložení optimalizuje přesnost řízení. Elektronický samosvorný diferenciál zadní nápravy AMG podporuje především při dynamické jízdě zatáčkami. V neposlední řadě zaručuje řízení zadní nápravy pocit pohodlné jízdy a jízdní stability i v mezních oblastech, zatímco široké sportovní pneumatiky přináší požadovanou trakci. Jste připraveni na jízdu zatáčkami?

12 12 Vybaven skutečnými přístroji pro pravé závodníky.

13 Ke zkrocení bestie je nutná náležitá výbava. Součástí této výbavy je volant AMG Performance čalouněný mikrovláknem DINAMICA, sportovní skořepinová sedadla AMG nebo specifický sdružený přístroj se žlutými kontrastními prvky. Pomocí 9stupňového otočného regulátoru řídíte kontrolu trakce, což je technologie převzatá přímo z modelu Mercedes-AMG GT3. Sami se tak staráte o nejlepší trakci při zrychlení v zatáčkách a výkon v ideálních dávkách při jízdě. Pro jízdu na závodním okruhu budete navíc optimálně vybaveni se sadou AMG Track obsahující systém ochranných oblouků, čtyřbodové bezpečnostní pásy a hasicí přístroj s dvojitou dávkou hasicího prostředku. Aplikace AMG Track Pace App přemění Váš smartphone na osobního závodního inžený ra. Můžete tak analyzovat časy jednotlivých kol i videozáznamy a sdílet je přes sociální sítě. 13

14 14 Zrozen z motoristického sportu.

15 Na silnicích se cítí jako doma. 15 Kdo v motoristickém sportu soupeří mezi těmi nejlepšími, může své znalosti uplatnit také u silničních vozidel. Neboť v této oblasti je důležitý nejen výkon, ale také zde vyhrává ten, který nabízí nejlepší celkovou koncepci, dokonalou rovnováhu mezi aerodynamikou, motorem a koncepcí pohonu. A přesně to jsme dokázali u nového modelu Mercedes-AMG GT R. U našeho závodního vozu pro silnici.

16 16

17 Design. Přímo z pekla. 17 Některá vozidla skončí kvůli svému designu v pekle. U modelu Mercedes-AMG GT R je to opačně. Kromě mohutného těla karoserie přitahuje pozornost nová maska chladiče Mercedes-AMG Panamericana s vertikálními lamelami v lesklém chromu. Její základní tvar vychází ze závodního vozu Mercedes-Benz 300 SL, který v roce 1952 vyhrál legendární závody Panamericana v Mexiku. Zcela nový je přední nárazník v designu křídla tryskového letadla s velkými otvory pro přívod vzduchu a předním splitterem v lesklé černé barvě. Společně s dynamicky tvarovanými bočními prahovými nástavci s ozdobnými prvky v lesklé černé barvě zdůrazňuje šířku vozu a udržuje vozidlo pevně na silnici.

18

19 19 Rovně za nosem. Nový, plochý přední nárazník a dopředu nakloněná maska chladiče vozu Mercedes-AMG GT R vytvářejí nápadný vzhled žraločího nosu a opticky tlačí vůz blíže k vozovce. Současně tento tvar snižuje bod aerodynamického tlaku vozidla, což zlepšuje proudění chladicího vzduchu a aerodynamiku. Díky světlometům LED High-Performance, exkluzivním 5dvoupaprskovým kovaným kolům AMG Performance a vysoce výkonné keramické kompozitní brzdové soustavě AMG 1 zažijete výkon hodný závodního okruhu i na silnici. 1 K dispozici za příplatek.

20 20 Tvary a výkon. U vozu Mercedes-AMG GT R plní každý designový prvek konkrétní technickou funkci. Širší blatníky vpředu a vzadu umožňují širší rozchod kol a širší pneumatiky, čímž zaručují větší trakci a vyšší rychlost v zatáčkách. Velké zadní křídlo s nastavitelnou částí a nový zadní spoiler s dvojitým difuzorem umožňují ještě lepší aerodynamiku. Nejen na závodním okruhu.

21 21

22 22 Všudypřítomná aerodynamika. Model Mercedes-AMG GT R vyniká svou aktivní aerodynamikou. Super lehká karbonová součást ve spodku vozidla se od rychlosti 80 km/h v režimu RACE automaticky spustí cca o 40 milimetrů dolů a změní proudění vzduchu. Vytvoří se takzvaný Venturiho efekt, který vozidlo přisaje k vozovce a zlepší tak projíždění zatáčkami a jízdní stabilitu při vysokých rychlostech. U systému AIRPANEL se jedná o 14 svislých lamel pod maskou chladiče. Otevírají se a zavírají sekundovou rychlostí. Pokud jsou zavřené, snižují odpor vzduchu pro dosažení vysoké rychlosti a také vyšší stability na zadní nápravě. Pokud jsou otevřené, probíhá účinné chlazení motoru. Kromě toho zvýšenou potřebu chlazení pohonné jednotky vozu Mercedes-AMG GT R zajišťují maska chladiče AMG Panamericana a velké vnější přívody vzduchu v předním nárazníku. Zvenčí usměrňují proud vzduchu přídavné vzduchové clony. A nakonec přispívají k výrazně lepší aerodynamice také manuálně nastavitelné zadní křídlo a dvojitý difuzor.

23 23

24 24 Nižší hmotnost. Vyšší výkon. Podstatným faktorem pro výkon je u sportovního vozu hmotnost. Proto Mercedes-AMG GT R sází na inteligentní mix materiálů. Základem je prostorový rám z hliníku kombinovaný s předním modulem (frontend) z magnesia. Karbon jako obzvláště lehký a pevný materiál, známý zejména z motoristického sportu, je použitý například u předního blatníku nebo tune lového kříže strukturovaného prvku v podlaze. U trubky hnacího hřídele z karbonu bylo dosaženo snížení hmotnosti o 40 procent na rozdíl od modelu Mercedes-AMG GT a vytvořeno extrémně tuhé propojení mezi motorem a převodovkou. Sportovní skořepinová sedadla AMG, kovaná kola AMG Performance nebo vysoce výkonná keramická kompozitní brzdová soustava AMG podporují opatření pro dosažení lehké konstrukce. S poměrem hmotnosti a výkonu 2,66 kg/k podle normy DIN se Mercedes-AMG GT R dostává na špičku svého segmentu.

25 25

26 26 Nízké těžiště. Vysoká rychlost v zatáčkách. Koncepce Transaxle s motorem umístěným vpředu uprostřed a převodovkou na zadní nápravě, která se osvědčila u modelů Mercedes-AMG GT a GT S, umožňuje optimální rozložení hmotnosti 47,3 : 52,7 procenta mezi přední a zadní nápravu. Toto rozložení vede v kombinaci s nízkým těžištěm vozidla k velmi agilnímu ovládání vozu, což umožňuje vysoké rychlosti v zatáčkách. Nové řízení zadní nápravy u Mercedes-AMG GT R zlepšuje a spojuje bezpečnost při jízdě s komfortem, agilitou a výkonem. Jak je to možné? Zadní kola se při vyšších rychlostech natáčí stejným směrem jako přední kola a starají se tak o vyšší jízdní stabilitu. Při rychlostech do 100 km/h se zadní kola natáčí do opačného směru než přední kola. Vůz je proto agilnější při změně směru jízdy.

27 27

28 28 Bestií i pod kapotou. 4litrový motor AMG V8 se dvěma turbodmychadly je vyráběn ručně v Affalterbachu v duchu filozofie One Man One Engine. V modelu Mercedes-AMG GT R přináší výkon 430 kw (585 k), což je o 55 kw (75 k) více než v modelu Mercedes-AMG GT S. Maximální točivý moment 700 Nm je k dispozici v rozmezí 1900 až 5500 ot./min. Použito je osvědčené přeplňování dvěma turbodmychadly, během kterého nejsou turbodmychadla uspořádána zvenčí v řadě válců, nýbrž v prostoru mezi válci odborníci hovoří o žhavém vnitřním V. Tento princip nové řady motoru AMG V8 byl u modelu Mercedes-AMG GT R ještě vylepšen a umožňuje kompaktní konstrukci motoru a spontánní odezvu turbodmychadel. Suchá skříň s výkonným olejovým čerpadlem zajišťuje mazání motoru i při vysokém příčném přetížení a zároveň snižuje těžiště vozu.

29 29

30 30 RXB RXC RXA Kola a brzdy.

31 31 Pro Mercedes-AMG GT R jsou k dispozici 10paprsková kovaná kola AMG Performance o velikosti 48,3 cm (19 palců)/50,8 cm (20 palců) lakovaná v barvě šedá titanium, leštěná (RXA) nebo lakovaná v barvě matná černá, s leštěným límcem ráfku (RXB). Pro model Mercedes-AMG GT R jsou navíc exkluzivně dostupná 5dvoupaprsková kovaná kola AMG Performance, lakovaná v barvě matná černá, s leštěným límcem ráfku (RXC). Z výroby je Mercedes-AMG GT R dodáván se špičkovým perforovaným kompozitním brzdovým systémem s kompletním vnitřním větráním. Brzdové třmeny jsou volitelně k dispozici v barvě červená nebo žlutá s černým nápisem AMG. Nekompromisní brzdný výkon jako v motoristickém sportu poskytuje vysoce výkonná keramická kompozitní brzdová soustava AMG v příplatkové výbavě: nabízí nejkratší brzdné dráhy, precizní dávkování a maximální odolnost i při extrémních podmínkách použití. Výhodou je přibližně o 40 % nižší hmotnost ve srovnání s běžnými kompozitními brzdovými kotouči.

32 Kůže nappa/dinamica černá s šedým kontrastním prošitím 621 Kůže nappa Exclusive/DINAMICA černá s šedým kontrastním prošitím 651 Kůže nappa Exclusive/DINAMICA černá se žlutým kontrastním prošitím H21 Ozdobné výplně interiéru černý klavírový lak H77 Ozdobné výplně interiéru AMG carbon, matné

33 Čalounění, ozdobné prvky a sedadla Také interiér byl silně inspirován motoristickým sportem. Ve standardní výbavě jsou k dispozici velmi lehká, mechanicky nastavitelná sportovní skořepinová sedadla AMG (244). I při extrémních jízdních manévrech poskytují dostatečnou boční oporu. Alternativně je dostupné také sedadlo AMG Performance (555) osvědčené v modelu Mercedes-AMG GT.

34 183 černá magnetite 775 stříbrná iridium 896 modrá brilliant 992 šedá selenite 040 černá 589 červená Jupiter 799 designo bílá metalíza diamond bright 982 designo magno stříbrná iridium

35 996 designo červená metalíza hyacinth 278 oranžová AMG solarbeam 35 Barevné odstíny laků. Bestie ze zeleného pekla: to je hlavní barva programu. Pro model Mercedes-AMG GT R prezentujeme exkluzivně barevný odstín AMG green hell magno. A ještě dalších 11 barevných odstínů. 297 designo magno šedá selenite 376 zelená AMG green hell magno

36 36 Technické údaje Uspořádání/počet válců V Zdvihový objem motoru (cm 3 ) 3982 Jmenovitý výkon 1 (kw (k) při ot./min) (585)/6250 Jmenovitý točivý moment 1 (Nm při ot./min) 700/ Zrychlení z 0 na 100 km/h (s) 3,6 Maximální rychlost (km/h) 318 Rozměr pneumatik přední náprava, zadní náprava 275/35 R 19, 325/30 R 20 Palivo Super Plus 98 Spotřeba paliva 2 (l/100 km) ve městě/mimo město/kombinovaná 15,1/9,0/11, Emise CO 22 (g/km), kombinovaný provoz 259 Emisní norma 3 /emisní třída 4 Euro 6/G Objem nádrže (l)/z toho rezerva cca (l) 65/10,0 Objem zavazadlového prostoru (l) Průměr otáčení (m) 11, Pohotovostní hmotnost (kg) Údaje o jmenovitém výkonu a jmenovitém točivém momentu podle nařízení (ES) č. 595/2009 v aktuálním platném znění. 2 Uvedené hodnoty ke spotřebě paliva a emisím CO 2 byly zjištěny na základě předepsaného postupu měření ( 2 č. 5, 6, 6a výnosu o osobních vozidlech (označení spotřeby energie) v aktuálním platném znění). Údaje se nevztahují na jedno konkrétní vozidlo a nejsou součástí nabídky, nýbrž slouží pouze účelům srovnání jednotlivých typů vozidel. 3 Údaj je platný pouze v rámci Evropské unie. 4 Zjištěno na základě naměřených emisí CO 2 se zohledněním hmotnosti vozidla. 5 Údaje podle směrnice 2007/46/ES v aktuálním platném znění. 6 Údaje k pohotovostní hmotnosti podle směrnice 92/21/ES v aktuálním platném znění (hmotnost ve stavu připravenosti k jízdě, palivová nádrž naplněna z 90 %, včetně řidiče, 68 kg, a zavazadla, 7 kg) pro vozidla se standardní výbavou. Příplatkové výbavy a příslušenství tuto hodnotu zpravidla zvyšují, čímž se odpovídajícím způsobem snižuje užitečné zatížení.

37 Všechny údaje jsou uvedeny v milimetrech. Zobrazené míry jsou uváděny jako střední hodnoty. Platí pro nezatížená vozidla ve standardní výbavě.

38 38

39 39 Vysněný závodníky. Od modelu Mercedes-AMG GT3 po Mercedes-AMG GT Roadster. Všechny modely spojuje propojení s motoristickým sportem, jejich zvuk a nezaměnitelný design. Segment vozů Mercedes-AMG GT tvoří vrchol našeho portfolia. Technologie a inženýrské know-how takřka přímo ze závodního okruhu. Vysněný závodníky. Zažijte fascinaci AMG na stránkách mercedes-amg.com

40 Mercedes-Benz je jedním ze zakládajících partnerů nadace Laureus Sport for Good Foundation. Od založení nadace roku 2000 podporuje Mercedes-Benz cíle a hodnoty tohoto celosvětově všeobecně prospěšného programu: pomocí sociálních sportovních projektů zlepšovat život znevýhodněným nebo nemocným dětem a mladistvým. Laureus se stal jednou ze základních součástí společenské odpovědnosti Mercedes-Benz. Každý nový Mercedes je proto vyslancem těchto hodnot. Koupí vozu Mercedes podporujete nadaci Laureus Sport for Good Foundation. K údajům v tomto katalogu: Po redakční uzávěrce tohoto katalogu dne mohlo dojít ke změnám produktu. Výrobce si po dobu trvání dodávek vyhrazuje právo na konstrukční nebo tvarové změny, odchylky barevnosti a změny obsahu dodávek, pokud budou tyto změny či odchylky s ohledem na zájmy prodejce únosné pro zákazníka. Pokud výrobce, příp. prodejce používá k označení objednávky nebo k popisu nabízeného výrobku značky nebo číselné údaje, nevyplývají z nich samotných žádná práva. Na vyobrazeních mohou být uvedeny také příplatkové výbavy a příslušenství, které nejsou součástí standardní dodávky. Barevné odchylky jsou podmíněny technikou tisku. Tento text je publikován mezinárodně. Informace o legislativních, právních a daňových předpisech a jejich důsledcích jsou však platné pouze pro Spolkovou republiku Německo, a to v okamžiku redakční uzávěrky tohoto katalogu. Ohledně předpisů platných v ostatních zemích a jejich důsledcích a také o závazném aktuálním stavu se proto prosím informujte u svého prodejce Mercedes-Benz. Převzetí vozidla s ukončenou životností. Rádi převezmeme Váš Mercedes-AMG GT R zpět k ekologické likvidaci v souladu se směrnicí Evropské unie (EU) o vozidlech s ukončenou životností ale do té doby je ještě hodně daleko. Abychom Vám vrácení vozu co nejvíce usnadnili, je Vám k dispozici síť sběrných míst a demontážních středisek. V jednom z těchto zařízení můžete své vozidlo bezplatně odevzdat. Významně tak přispíváte k uzavření koloběhu recyklace a k ochraně přírodních zdrojů. Další informace o recyklaci vozidel s ukončenou životností, zhodnocení a podmínkách zpětného převzetí získáte na domovské stránce společnosti Mercedes-Benz pro Vaši zemi. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart MS/MAC /0317

Mercedes-AMG GT Roadster

Mercedes-AMG GT Roadster Mercedes-AMG GT Roadster Jsme ještě dost draví? Jsme ještě dost svobodní? Jsme ještě dost silní? Vzpomeňme si, jaký je to pocit. Stoprocentní dravost. Vítr si pohrává s vlasy, ale Mercedes-AMG GT C

Více

Nový Mercedes-AMG GT.

Nový Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T Nový Mercedes-AMG GT. VYSNĚNO ZÁVODNÍKY. S Aby Vás nadchl. Novinka z Affalterbachu: dlouhá kapota motoru, kokpit protažený hluboko do široké a mohutné zádi. To jsou proporce sportovního

Více

Styl, exkluzivita a velkorysost v interiéru nového GLE kupé používáme ty nejluxusnější materiály. Vysoká poloha sedadla přináší jedinečný pocit z

Styl, exkluzivita a velkorysost v interiéru nového GLE kupé používáme ty nejluxusnější materiály. Vysoká poloha sedadla přináší jedinečný pocit z GLE. Kupé. Dynamika. Kultivovaný sportovní vůz ve velkém stylu. Poznejte to nejlepší ze světa automobilů v nové fascinující formě: moderní luxus vozidla Mercedes-Benz. Nové GLE kupé. Vytěží to nejlepší

Více

Nová forma. Klidná a uvolněná jízda, jakou jste v této podobě dosud nezažili. Nové GLS. Třída S mezi SUV.

Nová forma. Klidná a uvolněná jízda, jakou jste v této podobě dosud nezažili. Nové GLS. Třída S mezi SUV. GLS SUV Nová forma. Klidná a uvolněná jízda, jakou jste v této podobě dosud nezažili. Nové GLS. Třída S mezi SUV. Vždy tam, kde je potřeba. To zvládá jedině GLS. Nová příď s masivním powerdomem vyzařuje

Více

Okolí se stává kulisou. Nové kupé třídy C si podmaní všechny Vaše smysly. Systém DYNAMIC SELECT dostupný za příplatek je připraven plnit všechny Vaše

Okolí se stává kulisou. Nové kupé třídy C si podmaní všechny Vaše smysly. Systém DYNAMIC SELECT dostupný za příplatek je připraven plnit všechny Vaše Třída C Kupé Svůdné. Okolí se stává kulisou. Nové kupé třídy C si podmaní všechny Vaše smysly. Systém DYNAMIC SELECT dostupný za příplatek je připraven plnit všechny Vaše požadavky. Zvolte si své preferované

Více

Driving Performance. Mercedes-AMG.

Driving Performance. Mercedes-AMG. Driving Performance. Mercedes-AMG. Driving Performance. Mercedes-AMG. 2 Obsah Obsah 3 Každé AMG má výkon v krvi. Obsah. Jsou rychlá jako blesk, mají skvělé jízdní vlastnosti a nenapodobitelný zvuk. Přesto

Více

Vychutnejte si opravdový luxus naší doby.

Vychutnejte si opravdový luxus naší doby. Třída S Kabriolet Kabriolet třídy S. Vychutnejte si opravdový luxus naší doby. Vyhraďte si dostatek času, zapomeňte na vše ostatní a dopřejte si radost z jízdy v novém kabrioletu třídy S. Hlavním designovým

Více

Třída CLA. Shooting Brake.

Třída CLA. Shooting Brake. Třída CLA. Shooting Brake. Velkoměstu na stopě. Nové CLA Shooting Brake. Život ve velkoměstě je dobrodružstvím. Nové čtvrtě vznikají takřka přes noc a čekají na své dobyvatele. Nové CLA Shooting Brake

Více

Nový model GLA. Svoboda je nakažlivá.

Nový model GLA. Svoboda je nakažlivá. Třída GLA. Nový model GLA. Svoboda je nakažlivá. Nový model GLA na první pohled odkrývá nekonečně mnoho možností. Čím začít? Nejlépe propracovaným a zároveň aerodynamickým designem s touhou drát se kupředu.

Více

Mercedes-AMG GT. Ceník, platnost od 30. ledna 2017

Mercedes-AMG GT. Ceník, platnost od 30. ledna 2017 Ceník, platnost od 30. ledna 2017 1 Obsah Ceník základních modelů 3 Příplatkové výbavy Barvy 4 Čalounění a dekory 5 Sady 11 Příplatkové výbavy 13 Telematika 8 Disky kol a pneumatiky 9 2 Po vydání tohoto

Více

SL je přehlídkou vybraného vkusu. Vybírejte z mnoha luxusních materiálů, barev a exkluzivního programu de signo, od elegantní kůže nappa Exclusive až

SL je přehlídkou vybraného vkusu. Vybírejte z mnoha luxusních materiálů, barev a exkluzivního programu de signo, od elegantní kůže nappa Exclusive až SL Roadster Opět vyvolává úžas. SL stěží naleznete iniciály, které vyvolávají větší euforii. Nechte se nakazit ikonickým designem, který je oslavou moderního luxusu a sportovního ducha pod širým nebem

Více

Mercedes-AMG GT. Ceník, platnost od 14. května 2018

Mercedes-AMG GT. Ceník, platnost od 14. května 2018 Ceník, platnost od 14. května 2018 1 Obsah Ceník základních modelů 3 Příplatkové výbavy Barvy 4 Čalounění a dekory 5 Sady 12 Příplatkové výbavy 14 Telematika 9 Disky kol a pneumatiky 10 2 Po vydání tohoto

Více

Mercedes-AMG GT. Ceník, platnost od 6. března 2017

Mercedes-AMG GT. Ceník, platnost od 6. března 2017 Ceník, platnost od 6. března 2017 1 Obsah Ceník základních modelů 3 Příplatkové výbavy Barvy 4 Čalounění a dekory 5 Sady 12 Příplatkové výbavy 14 Telematika 9 Disky kol a pneumatiky 10 2 Po vydání tohoto

Více

Mercedes-AMG GT. Ceník, platnost od 9. října 2017

Mercedes-AMG GT. Ceník, platnost od 9. října 2017 Ceník, platnost od 9. října 2017 1 Obsah Ceník základních modelů 3 Příplatkové výbavy Barvy 4 Čalounění a dekory 5 Sady 12 Příplatkové výbavy 14 Telematika 9 Disky kol a pneumatiky 10 2 Po vydání tohoto

Více

Třída GT. Ceník, platnost od 1. února 2016

Třída GT. Ceník, platnost od 1. února 2016 Třída GT Ceník, platnost od 1. února 2016 1 Obsah Ceník základních modelů 3 Standardní výbava 4 Příplatkové výbavy Barvy 8 Čalounění a výplně 9 Telematika 11 Druhy ráfků a pneu 12 Příplatkové sady 13 Příplatkové

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Komfortní. Bezpečné. Prožijte každou jízdu na zcela nové úrovni. Nové GLC. Progresivnější a atletičtější než kdy dřív, zároveň velmi tiché a účinné to vše je

Více

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný dvěma turbodmychadly, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm mm] 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky

Více

Třída C Kabriolet Nekonečná fascinace. Linie podtrhující dynamický vzhled a atleticky tvarované boky nového kabrioletu třídy C jsou projevem jedinečného stylu a vzbuzují silné emoce. Ještě intenzivnější

Více

Nebudete chtít odtrhnout oči.

Nebudete chtít odtrhnout oči. Třída E Kupé Další ikona. Vysoce kvalitní diamantová maska chladiče a příplatkové světlomety MULTIBEAM LED jsou předzvěstí moderních technologií: v žádném jiném kupé nebude jízda tak dynamická, komfortní

Více

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

CLA Kupé a Shooting Brake

CLA Kupé a Shooting Brake CLA Kupé a Shooting Brake Zářící hvězdy. Na scénu přichází CLA Shooting Brake a CLA kupé. Budí nadšení zdokonaleným sportovním designem, rozšířenými možnostmi připojení k síti a kultivovaným jízdním chováním

Více

Dynamika. Síla prosadit se. Relaxace.

Dynamika. Síla prosadit se. Relaxace. GLE. Dynamika. Síla prosadit se. Relaxace. Kdo v sobě tyto schopnosti spojuje, umí ocenit dosažené cíle a intenzivně prožít každý okamžik. Poznejte nové prémiové SUV od Mercedes-Benz. Nové GLE. Vytěží

Více

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter Technická data Platná pro modelový rok 3 Užitkové vozy Transporter Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

Nová třída C o poznání výš.

Nová třída C o poznání výš. Třída C. Nová třída C o poznání výš. Suverénní lehkost je synonymem pro její nový vzhled. S aerodynamikou, která si hravě poradí i s odporem vzduchu. Za příplatek s plně automatickým vzduchovým odpružením,

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA FABIA Zážehové motory

ŠKODA FABIA Zážehové motory ŠKODA FABIA Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem,

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok Technická data Platná pro modelový rok 2013 Užitkové vozy Amarok Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

Vozidlo pro všechny příležitosti.

Vozidlo pro všechny příležitosti. GLC Kupé Vozidlo pro všechny příležitosti. Dynamické jako kupé, silné jako SUV. Jedinečná kombinace, jedinečná jízda. Poznejte moderní luxus ve zcela nové podobě: nové GLC kupé spojuje jízdní dynamiku

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Multivan Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 2,0 TSI/140 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Transporter Motory splňující emisní normu Euro 5 plus Motor 2,0 l TDI 62 kw (84 k) Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) Motor / Počet ventilů na válec 4válcový

Více

Vzhůru za dobrodružstvím jménem GLA.

Vzhůru za dobrodružstvím jménem GLA. GLA SUV Vzhůru za dobrodružstvím jménem GLA. Současnost se točí kolem toho, jak dnes cestujeme, jak komunikujeme, jak bezpečně a svobodně se cítíme. Města jsou čím dál tím více vzrušující a krajiny krásnější

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/96 kw G-TEC (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

Velkorysá a jedinečná.

Velkorysá a jedinečná. Třída V. Velkorysá a jedinečná. Mohutná příď a nevšední tvary. Nová třída V, vyvinuta s mimořádnou péčí pro výzvy nevšedních i všedních dnů, nabízí variabilní koncepci interiéru a zároveň přináší neobyčejný

Více

Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>>

Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>> 2 Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>> Začněte myslet jinak. Objevte náš nový přírůstek do rodiny Kia cee d. Novinka pro_cee d GT má podobné geny jako pro_cee d, má však sportovního ducha.

Více

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor Technické údaje Motor Motor 1,2 TSI/63 kw* zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1197 999 1395 1798 Vrtání

Více

Nová generace třídy B.

Nová generace třídy B. Třída B. Nová generace třídy B. Daleké cesty, rodinný výlet nebo jízda pro radost v nové generaci třídy B najde vše to správné místo. Inspirujte se inovativními technologiemi. Nechte se unést možnostmi

Více

allroad quattro Audi Náskok díky technice

allroad quattro Audi Náskok díky technice A4 allroad quattro Audi Náskok díky technice Audi A4 allroad quattro Pocit se stává skutečností. Strhující technika. Design, který nastavuje měřítka. Mimořádný vůz Audi A4 allroad quattro vypadá skvěle

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Spotřeba paliva, emise CO 2 skříňový vůz/skříňový vůz BlueMotion novaný provoz (l/100 km) novaný provoz (g/ km) 1,2 l TSI BMT 5stupňová manuální 62 (84)

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/70 kw (A) 1,0 TSI/81 kw 1,4 TSI/92 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Masterpiece of Intelligence.

Masterpiece of Intelligence. Třída E Kombi Masterpiece of Intelligence. Nové kombi třídy E je tu. Se systémy Mercedes-Benz Intelligent Drive (příplatková výbava), jako je asistent pro jízdu po dálnici DRIVE PILOT, světlomety MULTIBEAM

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC,

Více

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI CR DPF/77 kw 1,6 TDI CR DPF/77 kw (A) 2,0 TDI CR DPF/110 kw 2,0 TDI CR DPF/110 kw (A) vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

ŠKODA FABIA Vznětové motory

ŠKODA FABIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw*** 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,

Více

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

Vznětové motory. 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 79,5 80,5 88/ / Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ]

Vznětové motory. 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 79,5 80,5 88/ / Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ] Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/88 kw 1,6 TDI/88 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) 2,0 TDI/140 kw 2,0 TDI/140 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

ŠKODA Octavia Combi RS

ŠKODA Octavia Combi RS zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon Zážehové motory Technické údaje 1,0 MPI/44 kw 1,0 MPI/55 kw 1,2 TSI/66 kw 1,2 TSI/81 kw 1,2 TSI/81 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový,

Více

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] ŠKODA Octavia RS 230 Zážehové motory Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Rozšiřuje obzor i zorničky pozorovatelů.

Rozšiřuje obzor i zorničky pozorovatelů. SL Roadster Jedinečný vzhled. Vzpřímená maska chladiče je elegantní připomínkou legendární tradice vozu SL. Záď s difuzorem a oba powerdomy na kapotě motoru prozrazují sílu, která se pod nimi skrývá. Své

Více

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)*

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)* ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59 kw 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 MPI/ kw Flex Fuel 1,6 MPI/ kw LPG zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový,

Více

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor ŠKODA OCTAVIA 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Zrozen na závodní trati.

Zrozen na závodní trati. i30 2 Zrozen na závodní trati. Model i30 N zahajuje novou éru. První vysokovýkonný model Hyundai poskytne každému maximální potěšení z jízdy. Hyundai i30 N je mimořádný sportovní vůz, který byl zrozen

Více

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395 Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/92 kw 1,4 TSI/110 kw ACT 1,4 TSI/110 kw ACT (A) 1,8 TSI/132 kw 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TSI/162 kw (A) Počet válců zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caddy Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Caddy Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,2 OHC,

Více

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor ŠKODA SUPERB 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ /

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ / Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Scout Připravena na každou cestu odolná ŠKODA Octavia Scout. Vnější zrcátka s automatickým sklápěním se po přidržení tlačítka uzamčení na dálkovém ovládání samočinně sklopí.

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory ŠKODA KODIAQ Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 1,4 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/132 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2018 Crafter Nový Motory Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) s SCR/AdBlue 1) Motor 2,0 l TDI 90 kw (122 k) s SCR/AdBlue 1) Typ motoru/počet ventilů na válec 4válcový naftový

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW X www.bmw.sk Radosť z jazdy VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW radu. BMW radu. BMW radu.

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 FSI/85 kw 1,6 FSI/85 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2x OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový,

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ 300 000 Kč 63 977 bez DPH www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/340/ Cena Ceníková cena bez DPH 75 386 Ceníková cena s DPH 91 217 Akční cena bez DPH 63 977

Více

Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder.

Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder. Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder. Arocs Loader a Arocs Grounder. Pro zvláště vysokou užitečnou hmotnost a pro extrémní zatížení. S vozidly Arocs Loader a Arocs Grounder od nás získáváte stavební

Více

Třída CLS. Shooting Brake.

Třída CLS. Shooting Brake. Třída CLS. Shooting Brake. Nová generace CLS. Existují osobnosti, které inspirují celou generaci. Protože dělají věci jinak. Protože vybočují z řady. Tak jako CLS Shooting Brake. Nikdy to nebylo kombi.

Více

Cesta je cíl: Ukázat styl, dokázat um, rozeznat mimořádnost: Ve třídě CL se spojuje jasný design, nefalšovaná ruční práce a nejnovější technologie v

Cesta je cíl: Ukázat styl, dokázat um, rozeznat mimořádnost: Ve třídě CL se spojuje jasný design, nefalšovaná ruční práce a nejnovější technologie v Třída CL. Cesta je cíl: Ukázat styl, dokázat um, rozeznat mimořádnost: Ve třídě CL se spojuje jasný design, nefalšovaná ruční práce a nejnovější technologie v nezapomenutelný celek. Seznamte se s automobilem,

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

*A budete se divit, jaká je!

*A budete se divit, jaká je! Třída A. 1 pohled * *A budete se divit, jaká je! Buď pro, nebo proti, nenechá Vás chladnými. Nekonvenční zvenku, uvnitř stylová ikona. Z ulic vyžene nudu. A Vy se přitom budete cítit velmi komfortně. High-tech:

Více

Třída C kupé. Ceník, platnost od 1. února 2016

Třída C kupé. Ceník, platnost od 1. února 2016 Třída C kupé Ceník, platnost od 1. února 2016 Obsah Ceník základních modelů 3 Barvy karoserie 4 Čalounění a dekory interiéru 5 Druhy ráfků a pneumatik 9 Telematika 12 Příplatkové sady 14 Příplatkové výbavy

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 1.4 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 279 900 Kč 286 900 Kč \ Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Zapalovač a popelník

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/309/ Cena Ceníková cena bez DPH 88 486 Ceníková cena s DPH 107 068 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Rosso seats,

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru 1 Nabídka modelů Farmall U Pro pro rok 2013 Tier 4a made in Aust r ia Model Motor jmenovitý výkon při 2300 min -1 (k) max. výkon při 1900 min -1 (k) Převodovka Hydraulika Max. zdvihací síla Hmotnost Min.

Více