Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder."

Transkript

1 Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder.

2

3 Arocs Loader a Arocs Grounder. Pro zvláště vysokou užitečnou hmotnost a pro extrémní zatížení. S vozidly Arocs Loader a Arocs Grounder od nás získáváte stavební experty, kteří překročí své vlastní meze tam, kde na tom záleží: na stavbě a v účtárně. Oborově specifické produktové skupiny. S novým Arocsem bude stavební doprava efektivnější než kdy jindy. Abychom tomuto požadavku vyhověli i v takových případech, kdy je kladen důraz na užitečné zatížení, jako například u tahačů se sklápěcím návěsem a domíchávačů betonu, příp. v náročných podmínkách, vyvinuli jsme Arocs Loader 1) a Arocs Grounder 1). Všechny možnosti, jak ušetřit vlastní hmotnost, byly u vozidla Arocs Loader ověřeny a bylo-li to z technického hlediska účelné důsledně realizovány. Výsledek: tahače návěsů 4 x 2 optimalizované z hlediska užitečného zatížení, které nyní náleží k nejlehčím v oblasti stavební dopravy. Domíchávače betonu 8 x 4/4 s celkovou přípustnou hmotností 32 t, s nimiž můžete díky obzvláště nízké vlastní hmotnosti dosahující maximálně 9250 kg přivézt při každé jízdě 8 m 3 hotového betonu. To se vyplatí. Od prvního dne. Arocs Grounder je konstruován pro extrémní využití v náročných podmínkách. Jinými slovy díky řadě technických opatření je ještě robustnější, obzvláště stabilní a schopný maximálního zatížení. Pro více informací a Vaši osobní konfiguraci vozidla kontaktujte svého prodejce Mercedes-Benz. 1) Některé modely budou předběžně k dispozici teprve od 7/2013. Pro dopravu citlivou na užitečné zatížení Arocs Loader Tahače návěsů a domíchávače betonu optimalizované pro příslušnou hmotnost pro větší užitečné zatížení, k přepravě až 8 m 3 hotového betonu, nabídka motorů a variant kabin dle daného použití Oborově specifické koncepce vozidel Nejlepší možná specializace Pro vyšší maximální zatížení Arocs Grounder Pro využití v extrémních podmínkách, zesílené součásti podvozku a odpružení a zesílený rám Větší účinnost, vyšší ziskovost S Arocsem Loader a Arocsem Grounder Vám jsou k dispozici vozidla, která mohou efektivitu ve stavební dopravě ještě zvýšit.

4

5 Lehká váha pro těžké úkoly. Arocs Loader. Vyšší užitečná hmotnost, vyšší účinnost. Domíchávače betonu Arocs Loader 8 x 4/4, s nimiž můžete přepravit 8 m 3 betonu, za to ručí. Arocs Loader 1). Ocel a nápady pro větší užitečnou hmotnost. S Arocsem Loader se na stavbu dostanou tahače návěsů 4 x 2 a domíchávače betonu 8 x 4/4, které nepřesvědčí jen svou robustností, nýbrž také nízkou spotřebou a obzvláště vysokou užitečnou hmotností. V případě domíchávačů betonu to znamená: I přes větší hmotnost technologie Euro VI je Arocs Loader tak lehký, že s kombinací podvozku 8 x 4/4 a bubnu o objemu 9 m 3 pohodlně přepravíte 8 m 3 hotového betonu. A to se vyplatí s každou jízdou víc. Vysokou užitečnou hmotnost tahačů návěsů a domíchávačů betonu Arocs Loader zajišťuje řada technických opatření například odlehčené čelní okno a rozšířená zadní náprava s jednoduchou montáží. Abychom Vám umožnili co největší flexibilitu při konfiguraci vozidla, lze některá opatření také nezvolit. Standardně je na stavbu dodáván například Arocs Loader domíchávač betonu 8 x 4/4 s kabinou S ClassicSpace s motorovým tunelem vysokým 170 mm, zdvihovým objemem 7,7 l a výkonem 235 kw (320 k). Pro co nejlepší užitečnou hmotnost je kromě jiného vybaven dvěma speciálně vyvinutými, rozšířený hypoidními zadními nápravami pro jednoduchou montáž pneumatik a široké pneumatiky 385/65 R22,5. Za příplatek může být domíchávač betonu Arocs Loader vybaven kabinou M. Pro tahače návěsů Arocs Loader jsou navíc k dispozici také kabiny L, široké 2300 mm. Navíc můžete mít motory Euro VI se zdvihovým objemem 10,7 l, dostupné ve čtyřech výkonových stupních. To, že tahače návěsů a domíchávače betonu Arocs Loader patří k nejlehčím ve stavební dopravě, ovšem neznamená, že byste se museli vzdát typické robustnosti. Jen ten, kdo přiveze spolehlivě do cíle více užitečné hmotnosti, přinese na stavbu také více efektivity. Stejně jako Arocs Loader. Koncepce pneumatik optimalizovaná podle užitečné hmotnosti. Pro přepravu 8 m 3 hotového betonu je domíchávač betonu Arocs 8 x 4/4 vybaven dvěma rozšířenými hypoidními zadními nápravami pro jednoduchou montáž pneumatik a široké pneumatiky se zvláštní nosností 385/65 R22,5. Kromě vyšší užitečné hmotnosti přispívá k účinnosti také nižší spotřeba.

6 Hypoidní zadní náprava 10 t pro opatření jednotlivých kol širokými pneumatikami 385/65 R22,5 (pouze domíchávač betonu) Nezrušitelná výbava Zrušitelná výbava Bez střešního poklopu/ větrací klapky Na přání odstranění krytek matic na nábojích kol Odlehčené čelní okno Hliníkové kabely akumulátorů Odstranění sedadla spolujezdce Optimalizované zavěšení motoru Odlehčená podlahová krytina Boční stěna kabiny vpravo uzavřená ve spojení se sníženým spodním lůžkem (tahač návěsů) Za příplatek zadní náprava se superširokými pneumatikami 495/45 R22,5 s hliníkovými ráfky (tahač návěsů) Odstranění stabilizátoru na přední nápravě (tahač návěsů) Nádrž na stlačený vzduch z hliníku Akumulátory 140 Ah se sníženou údržbou Kombinovaná nádrž (300 l nafty a 25 l AdBlue ) 2) Odlehčené sady pneumatik Přehled výhod Maximální užitečná hmotnost díky prakticky zaměřeným konfiguracím vozidla a opatření pro snížení hmotnosti pro domíchávače betonu 8 x 4/4 a tahače návěsů 4 x 2 3 Přeprava až 8 m hotového betonu na jednu jízdu Rozšířené zadní nápravy s jednoduchou montáží pneumatik 385/65 R22,5 pro maximální užitečnou hmotnost a nízkou spotřebu Částečně zrušitelné prvky výbavy pro snížení hmotnosti Šest variant kabin s šířkou 2300 mm, volitelných v závislosti na variantě motoru Volitelné hmotnostní úspory. Ať už jako domíchávač betonu, nebo tahač návěsů každý Arocs Loader přesvědčí vynikající užitečnou hmotností mnoho konstrukčních součástí a prvků výbavy totiž bylo důsledně dimenzováno na velmi nízkou vlastní hmotnost. Protože je nám ale jasné, že užitečná hmotnost není všechno, můžete určité standardně uplatňované optimalizace užitečné hmotnosti, jako např. sedadlo spolujezdce nebo střešní poklop, na přání také zrušit. 1) Některé modely budou předběžně k dispozici teprve od 7/ ) Výhledově k dispozici od 7/2013.

7 Stvořen pro extrémní nasazení. Arocs Grounder. Arocs Grounder je doma všude tam, kde je nutná obzvláště vysoká stabilita a maximální zatížení. Má zesílený rám, zesílené odpružení a silnější sebevědomí. Arocs Grounder 1). Extrémní úkoly vyžadují extrémní řešení. Arocs Grounder. S těmito tahači návěsů, valníky, domíchávači betonu a sklápěči, které jsou již z výroby konstruovány pro obzvláště náročné využití, budete mít i s ohledem na stabilitu a maximální zátěž velký náskok. Základem tu je extrémně stabilní rám z vysoce pevné jemnozrnné oceli tvářené za studena, s tloušťkou podélných nosníků 9 mm. Pro zvláště vysokou stabilitu a dobrý jízdní komfort i v extrémním terénu jsou vozidla Arocs Grounder na přední a zadní nápravě vybavena robustními vícelistými parabolickými pružinami 2) s tvrdou charakteristikou. U zadních náprav jsou navíc použity speciální nárazníky a stabilizátory pro ještě větší maximální zatížení a stabilnější způsob jízdy i při jednostranném zatížení. Vysoké maximální zatížení a robustnost charakterizují také nápravy. Vpředu se standardně uplatňuje osvědčená náprava se zatížením 7,5 t a vysokou světlou výškou. Pro náročné využití jsou volitelně k dispozici přední nápravy se zatížením na nápravu dosahujícím až 9 t. Vzadu jsou k dispozici nápravy s planetovými koly se zatížením nápravy až 16 t, které se kromě své robustní konstrukce s dlouhou životností vyznačují také vysokou světlou výškou. Pro extrémní nasazení jsou konstruovány také ráfky a pneumatiky. V závislosti na modelu vozidla a plánovaném využití je vozidlo Arocs vybaveno robustními ráfky se šikmou dosedací plochou a zvláště dlouhou životností nebo volitelně dostupnými ráfky se širokým uložením 2) a pro tato využití nezbytnými, robustními ráfky se zvláště vysokou nosností. Abyste se drželi v pruhu i tam, kde zatím žádný není. Arocs Grounder. Zesílené stabilizátory zadních náprav. Pro extrémní zatížení mohou být vozidla Arocs Grounder, jako například sklápěč s pohonem všech kol 8 x 8/4, za příplatek vybavena zesílenými stabilizátory na 2. zadní nápravě.

8 Rám s možností extrémního zatížení a zkroucení, s tloušťkou 9 mm Ráfky se šikmou dosedací plochou, volitelně obzvláště robustní ráfky se širokým uložením 2) Stabilizátory pro 1. a 2. zadní nápravu Přehled výhod Pneumatiky se zvláště vysokou nosností Odpružení přední a zadní nápravy vícelistými parabolickými pružinami pro extrémní zatížení 2) Nápravy s planetovými koly do nosnosti 16 t Zvláště robustní vozidla pro extrémní zatížení i v náročném terénu Vyšší maximální zatížení díky zesíleným součástem Vysoce stabilní rám schopný extrémního zkroucení s tloušťkou podélných nosníků dosahující 9 mm Odpružení zadní nápravy: vícelisté parabolické pružiny s tvrdou charakteristikou, za příplatek do nosnosti 18 t 2) U vozidel s pohonem všech kol volitelně stabilizátory na 1. a 2. nápravě pro vyšší maximální zatížení a stabilní způsob jízdy Osvědčené robustní nápravy s planetovými koly s vysokou světlou výškou a nosností 13 t, za příplatek 16 t Robustní ráfky se šikmou dosedací plochou, za příplatek ráfky se širokým uložením 2) Pneumatiky se zvláštně vysokou nostností Vysoké maximální zatížení. Arocs Grounder pro extrémní využití. Ať už se jedná o valník, sklápěč, domíchávač betonu nebo tahač návěsů ten, kdo se rozhodne pro Arocs Grounder, bude nejlépe vybaven pro zvláště náročné úkoly. Na stavbě a všude tam, kde těžká práce vyžaduje úplné nasazení vozidla. 1) Některé modely budou předběžně k dodání teprve od 7/ ) Výhledově k dodání od 11/2013.

9 K údajům v tomto prospektu: Po redakční uzávěrce této publikace dne mohlo dojít u produktu ke změnám. Tvarové a konstrukční změny, odchylky barevného provedení a změny rozsahu dodávky ze strany výrobce jsou po dobu dodávek vyhrazeny, pokud jsou změny a odchylky s ohledem na zájmy prodejce pro zákazníky přijatelné. Pokud prodejce nebo výrobce používá k popisu objednávky či objednaného předmětu prodeje značky nebo číselné údaje, nevyplývají z nich samotných žádná práva. Na vyobrazeních mohou být uvedeny také příplatkové výbavy a příslušenství, které nejsou součástí standardní dodávky. Barevné odchylky jsou podmíněny technikou tisku. V publikaci mohou být uvedeny typy vozidel a služby, které nejsou v jednotlivých zemích nabízeny. Tento text je používaný mezinárodně. Informace o legislativních, právních a daňových předpisech a jejich důsledcích jsou však platné pouze pro Spolkovou republiku Německo, a to v okamžiku redakční uzávěrky. Ohledně předpisů platných v ostatních zemích a jejich důsledcích, jakož i o závazném aktuálním stavu se proto informujte u svého prodejce Mercedes-Benz. Daimler AG, Stuttgart TE/SM /0912 Printed in Germany

Mercedes-Benz - Sprinter 211 CDI / KAWA / S FWD WORKER 4x2

Mercedes-Benz - Sprinter 211 CDI / KAWA / S FWD WORKER 4x2 Mercedes-Benz - Sprinter 211 CDI / KAWA / S FWD WORKER 4x2 Tento obrázek se může lišit od vozidla v nabídce a je nezávazný. Změny vyhrazeny. Výrobní vzor: 91062313 Pohon: 4x2 Celk. hmotnost: 3000 kg Model:

Více

Mercedes-Benz - Vito 110 CDI / KAWA / K FWD WORKER 4x2

Mercedes-Benz - Vito 110 CDI / KAWA / K FWD WORKER 4x2 Mercedes-Benz - Vito 110 CDI / KAWA / K FWD WORKER 4x2 Tento obrázek se může lišit od vozidla v nabídce a je nezávazný. Změny vyhrazeny. Výrobní vzor: 44760113 Pohon: 4x2 Celk. hmotnost: 2800 kg Model:

Více

TATRA TAKES YOU FARTHER TATRA PHOENIX _ ZÁKLADNÍ DATA

TATRA TAKES YOU FARTHER TATRA PHOENIX _ ZÁKLADNÍ DATA TATRA TAKES YOU FARTHER TATRA PHOENIX _ ZÁKLADNÍ DATA PRODUKTIVITA S nákladními vozidly TATRA budete produktivnější! Díky unikátnímu konstrukčnímu řešení bez žebřinového rámu mezi podvozkem a nástavbou

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter Technická data Platná pro modelový rok 3 Užitkové vozy Transporter Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ.

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Průlom do další dimenze. Nová řada C komunálních kloubových nosičů nářadí Holder vyniká vysokým výkonem a kompaktní konstrukcí.

Více

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30 Technická specifikace pro část I. - Malé užitkové (pickup) typ N1 (1ks) Specifikace podvozku 1 Automobil kategorie N1 plnící požadavky zákona 56/2001 sb. 2 Motor zážehový, min. 1190 cm 3 a s minimálním

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Spotřeba paliva, emise CO 2 skříňový vůz/skříňový vůz BlueMotion novaný provoz (l/100 km) novaný provoz (g/ km) 1,2 l TSI BMT 5stupňová manuální 62 (84)

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

Power für Profis! Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... Číslo 1. www.fliegl.com

Power für Profis! Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... Číslo 1. www.fliegl.com Power für Profis! Největší výrobce zemědělských přívěsů v Evropě Číslo 1 Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... www.fliegl.com CZ Agrartechnik Korbový sklápěč robusní, víceúčelový pro bezpečnou

Více

Ceník Mercedes-Benz Sprinter KAWA NOVÝ SPRINTER EURO 5/6 - skříňová dodávka (3 místa k sezení) Platné od 1.7.2015

Ceník Mercedes-Benz Sprinter KAWA NOVÝ SPRINTER EURO 5/6 - skříňová dodávka (3 místa k sezení) Platné od 1.7.2015 Celková 2800 kg 3000 kg 4600 kg Objem nákl. prostoru (m3) * 3250 3250 7,5 (8,5) 9 (10,5) 3250 7,5 (8,5) 14 (15,5) 9 (10,5 / 11,5) 3265x1780x1650 (1940 / 2140) 15,5 (17) 4300x1780x1940 (2140) 9 (10,5 /

Více

Technické podmínky VZ: Nákladní vozidla do 3,5 t pro SÚSPK (2016) 2. vyhlášení

Technické podmínky VZ: Nákladní vozidla do 3,5 t pro SÚSPK (2016) 2. vyhlášení Příloha č. 1 Smlouvy S1570/16 Technické podmínky VZ: Nákladní vozidla do 3,5 t pro SÚSPK (2016) 2. vyhlášení 5 ks nákladních automobilů s nástavbami Vozidlo číslo Podvozek Nástavba Místo dodání 1 NA N1

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok Technická data Platná pro modelový rok 2013 Užitkové vozy Amarok Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

Návěs s výtlačným čelem

Návěs s výtlačným čelem 1 Návěs s výtlačným čelem POWER-PUSH Enormní ložný objem při zachování krátké konstrukce umožňující vynikající jízdní obratnost. Budete ho milovat! Návěs s výtlačným čelem Na základě 75 let zkušeností

Více

Hákové nosiče kontejnerů

Hákové nosiče kontejnerů Hákové nosiče kontejnerů 2 Všestranný a flexibilní agroliner Návěs s hákovým nosičem Zjistili jsem, že všestrannost hákového nosiče můžeme také uplatnit v zemědělství, proto jsme vytvořily tento návěs,

Více

Mercedes-Benz - Vito 110 CDI / KAWA / K FWD WORKER+ 4x2

Mercedes-Benz - Vito 110 CDI / KAWA / K FWD WORKER+ 4x2 Mercedes-Benz - Vito 110 CDI / KAWA / K FWD WORKER+ 4x2 Tento obrázek se může lišit od vozidla v nabídce a je nezávazný. Změny vyhrazeny. Výrobní vzor: 44760113 Pohon: 4x2 Celk. hmotnost: 2800 kg Model:

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Multivan Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Transporter Motory splňující emisní normu Euro 5 plus Motor 2,0 l TDI 62 kw (84 k) Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) Motor / Počet ventilů na válec 4válcový

Více

Technická data Platná pro modelový rok Nový Caddy

Technická data Platná pro modelový rok Nový Caddy Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Caddy Spotřeba paliva, emise CO 2 Caddy Caddy Trendline/Trendline BlueMotion, Caddy Comfortline, Caddy Highline 1), (l/100 km) 1,2 l TSI BMT 5stupňová manuální

Více

Ceník Mercedes-Benz Sprinter KAWA NOVÝ SPRINTER EURO 5/6 - skříňová dodávka (3 místa k sezení) Platné od výrobního měsíce Září 2014

Ceník Mercedes-Benz Sprinter KAWA NOVÝ SPRINTER EURO 5/6 - skříňová dodávka (3 místa k sezení) Platné od výrobního měsíce Září 2014 Celková 2800 kg 3000 kg 4600 kg Objem nákl. prostoru (m3) * 3250 14 (15,5) Rozměry nákladového prostoru DxŠxV (mm) * 7,5 (8,5) 9 (10,5) 3265x1780x1650 (1940) 3265x1780x1650 (1940) 3250 7,5 (8,5) 15,5 (17)

Více

Ceník Mercedes-Benz Sprinter KAWA NOVÝ SPRINTER EURO 5/6 - skříňová dodávka (3 místa k sezení) Platné od 1. června 2013

Ceník Mercedes-Benz Sprinter KAWA NOVÝ SPRINTER EURO 5/6 - skříňová dodávka (3 místa k sezení) Platné od 1. června 2013 Celková 2800 kg 3000 kg 4600 kg Objem nákl. prostoru (m3) * 3250 3250 7,5 (8,5) 3250 7,5 (8,5) 3665 4325 14 (15,5) Rozměry nákladového prostoru DxŠxV (mm) * 7,5 (8,5) 3665 9 (10,5) 3265x1780x1650 (1940)

Více

NABÍDKA ZÁKAZNÍKOVI TATRA PHOENIX

NABÍDKA ZÁKAZNÍKOVI TATRA PHOENIX NABÍDKA ZÁKAZNÍKOVI TATRA PHOENIX Vážený pane, děkujeme za Váš zájem o nové vozidlo TATRA PHOENIX. Na základě naší konzultace ze dne 7. 7. 2015 jsme Vám připravili nabídku, která reflektuje Vaše požadavky.

Více

Nové Atego. Stavební doprava. 7,5 16 tun.

Nové Atego. Stavební doprava. 7,5 16 tun. Nové Atego. Stavební doprava. 7,5 16 tun. Nové Atego. Pravý profesionál na stavbě. Obsah Hodnota 6 7 Použití 8 15 Kabina, výbavy 10 11 Motory, převodovka 12 13 Jízdní komfort, možnosti nástaveb 14 15

Více

Mercedes-Benz - Vito 111 CDI / KAWA / L EXPRES 4x2

Mercedes-Benz - Vito 111 CDI / KAWA / L EXPRES 4x2 Mercedes-Benz - Vito 111 CDI / KAWA / L EXPRES 4x2 Tento obrázek se může lišit od vozidla v nabídce a je nezávazný. Změny vyhrazeny. Výrobní vzor: 44760313 Pohon: 4x2 Celk. hmotnost: 2800 kg Model: Mercedes-Benz

Více

Výzva k podání nabídky 1. Veřejná zakázka

Výzva k podání nabídky 1. Veřejná zakázka Výzva k podání nabídky 1. Veřejná zakázka Veřejná zakázka na dodávky zadaná mimo režim zákona o veřejných zakázkách Název: Doplnění separace a svozu bioodpadů ve městě Ždírec nad Doubravou ve vztahu k

Více

LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D

LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D Probírky ještě efektivněji - s harvestorem John Deere 770D Technické parametry a pracovní charakteristiky harvestoru John Deere 770D předurčují jeho nasazení zejména

Více

Mercedes-Benz - X 220 d / WORKER / 4MATIC 4x4

Mercedes-Benz - X 220 d / WORKER / 4MATIC 4x4 Mercedes-Benz - X 220 d / WORKER / 4MATIC 4x4 Tento obrázek se může lišit od vozidla v nabídce a je nezávazný. Změny vyhrazeny. Výrobní vzor: 47021113 Pohon: 4x4 Celk. hmotnost: 3250 kg Model: Mercedes-Benz

Více

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou HOLDER ŘADY C. SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace nosičů nářadí s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder

Více

Nové Atego. Nový Axor.

Nové Atego. Nový Axor. Nové Atego. Nový Axor. Atraktivnější, pohodlnější a stejně spolehlivé a úsporné jako vždy těšte se na nové Atego a nový Axor. Na jejich nový, výrazný vzhled. A na řadu doplňkových výbav, které ještě zvyšují

Více

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru 1 Nabídka modelů Farmall U Pro pro rok 2013 Tier 4a made in Aust r ia Model Motor jmenovitý výkon při 2300 min -1 (k) max. výkon při 1900 min -1 (k) Převodovka Hydraulika Max. zdvihací síla Hmotnost Min.

Více

Jeřáby. Obecné informace o jeřábech

Jeřáby. Obecné informace o jeřábech Obecné informace o jeřábech Umístění jeřábu má velký vliv na provedení upevnění. Zde naleznete několik doporučení pro umístění za kabinou, umístění vzadu montovaných jeřábů a uprostřed montovaných jeřábů.

Více

VÁŠEŇ PRO TRAILERY. Program užitkových vozidel.

VÁŠEŇ PRO TRAILERY. Program užitkových vozidel. VÁŠEŇ PRO TRAILERY Program užitkových vozidel www.fliegl.com CZ Plachtové a valníkové návěsy Výkonné. Úsporné. S dlouhou životností. Standartní plachtové návěsy Plachtové návěsy Mega Plachtové návěsy Jumbo

Více

Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann.

Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann. Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann. NOVÁ DIMENZE VÝKONU. V tomto materiálu jsou zčásti vyobrazeny také prvky výbavy, které nejsou součástí sériového vybavení. 2. Fahrerhaus Fahrerhaus.

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

Nový Mercedes-AMG GT.

Nový Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T Nový Mercedes-AMG GT. VYSNĚNO ZÁVODNÍKY. S Aby Vás nadchl. Novinka z Affalterbachu: dlouhá kapota motoru, kokpit protažený hluboko do široké a mohutné zádi. To jsou proporce sportovního

Více

Atego. Arocs. Stavební doprava. 7,5 až 41 tun. Těžká nákladní doprava. Do 250 tun.

Atego. Arocs. Stavební doprava. 7,5 až 41 tun. Těžká nákladní doprava. Do 250 tun. Atego. Arocs. Stavební doprava. 7,5 až 41 tun. Těžká nákladní doprava. Do 250 tun. Obsah. Mercedes-Benz ve stavební dopravě 3 4 Atego 7,5 16 tun 5 12 Kabina řidiče, výbavy 7 8 Motory, převodovky, řazení

Více

Pers/Press/ Presse /Prensa/Stampa

Pers/Press/ Presse /Prensa/Stampa Pers/Press/ Presse /Prensa/Stampa Hugo van der Goeslaan 1 Postbus 90065 5600 PT Eindhoven Tel : +31 (0)40 214 21 04 Fax: +31 (0)40 214 43 17 Internet: www.daf.com Robustní, výkonná, hospodárná a vyvinutá

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014 TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER Duben 2014 PŘEHLED MOTORŮ CITROËN JUMPER Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel ZÁKLADNÍ přímé přímé přímé přímé TECHNICKÉ vysokotlaké vysokotlaké vysokotlaké

Více

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný dvěma turbodmychadly, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm mm] 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky

Více

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Zemědělské návěsy Annaburger řady HTS Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Vysoce výkonné a univerzální ideální dopravní prostředek!... když nároky stoupají Návěsy firmy Annaburger Zemědělská

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Shuttle Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Rychlá a hospodárná sklizeň vysoce kvalitního krmiva Optimální tok materiálu bez zúžení od sběrače s válcovým přidržovačem řádku přes rotor až do ložného

Více

Blatníky. Obecné informace o blatnících a zástěrkách. Zařízení potlačení rozstřiku

Blatníky. Obecné informace o blatnících a zástěrkách. Zařízení potlačení rozstřiku Obecné informace o blatnících a zástěrkách Obecné informace o blatnících a zástěrkách V několika zemích platí právní požadavky, které regulují použití blatníků a zástěrek, například se jedná o evropské

Více

Nový Arocs. Stavební doprava. 18 41 tun.

Nový Arocs. Stavební doprava. 18 41 tun. Nový Arocs. Stavební doprava. 18 41 tun. Obsah Síla 5 12 Motory 7 8 Převodovka, řazení 9 10 Přenos síly 11 12 Robustnost 13 30 Nosnost rámu, odpružení 15 16 Maximální zatížení hnacího ústrojí 17 18 Světlá

Více

Nabídka. Sprinter CDI KA/L 4X , Trapo Price, , M.P. Výrobní vzor: Typ vozidla: 316 CDI KA/L

Nabídka. Sprinter CDI KA/L 4X , Trapo Price, , M.P. Výrobní vzor: Typ vozidla: 316 CDI KA/L Nabídka Sprinter - 316 CDI KA/L 4X2 Výrobní vzor: 90663513 Typ vozidla: 316 CDI KA/L Pohon: 4X2 Celk. hmotnost: 3500 kg Model: Mercedes-Benz Sprinter Druh vozidla: Výkon motoru: Rozvor: skříňová dodávka

Více

Naše definice výkonu 8080 CX120

Naše definice výkonu 8080 CX120 Naše definice výkonu 8080 CX120 Síla a přesnost v dokonalé kombinaci Naše definice výkonu Nakladačem 8080 CX s řízením všech kol rozšiřuje firma Weidemann paletu svých výrobků o přírůstek ve třídě osmitunových

Více

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA Č.1 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU NOSIČ VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB Technické údaje: Vozidlo s nesenými nástavbami musí být v souladu se zákonem

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

Styl, exkluzivita a velkorysost v interiéru nového GLE kupé používáme ty nejluxusnější materiály. Vysoká poloha sedadla přináší jedinečný pocit z

Styl, exkluzivita a velkorysost v interiéru nového GLE kupé používáme ty nejluxusnější materiály. Vysoká poloha sedadla přináší jedinečný pocit z GLE. Kupé. Dynamika. Kultivovaný sportovní vůz ve velkém stylu. Poznejte to nejlepší ze světa automobilů v nové fascinující formě: moderní luxus vozidla Mercedes-Benz. Nové GLE kupé. Vytěží to nejlepší

Více

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441.

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441. Diesel OPEL Combo Combo (N1) L1H1 L2H1 Motor Převodovka 1.4 70kW (95k) 5-st. manuální 33 405.350 350.000 423.500 1.3 CDTI 66kW (90k) 5-st. manuální 36 441.650 380.000 459.800 1.6 CDTI 66kW (90k) 5-st.

Více

1770 CX Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně CX 1770 CX kabina

1770 CX Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně CX 1770 CX kabina 1770 CX Hoftrac Technická data 1770 CX 1770 CX kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404 D-22 404 D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 35,7 (49*) 35,7 (49*) Při (max.) ot./min. 2.600

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caddy Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Caddy Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caravelle

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caravelle Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Caravelle Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon (kw) při otáčkách

Více

Vznětové motory. 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 79,5 80,5 88/ / Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ]

Vznětové motory. 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 79,5 80,5 88/ / Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ] Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/88 kw 1,6 TDI/88 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) 2,0 TDI/140 kw 2,0 TDI/140 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

Jednoosé, tandemové a dvouosé sklopné vozy

Jednoosé, tandemové a dvouosé sklopné vozy Jednoosé, tandemové a dvouosé sklopné vozy Vysoká zatížitelnost stroje spolu s jeho dlouhou dobou životnosti jsou jedny z hlavních důvodů, které musí vykazovat velice dobrý sklopný vůz. Díky více než desetiletým

Více

Mercedes-Benz - Vito 110 CDI / Tourer PRO / K FWD START 4x2

Mercedes-Benz - Vito 110 CDI / Tourer PRO / K FWD START 4x2 Mercedes-Benz - Vito 110 CDI / Tourer PRO / K FWD START 4x2 Tento obrázek se může lišit od vozidla v nabídce a je nezávazný. Změny vyhrazeny. Výrobní vzor: 44770113 Pohon: 4x2 Celk. hmotnost: 3100 kg Model:

Více

CENÍK CHLADÍCÍCH JEDNOTEK CARRIER 2014 Platný od 2.1.2014

CENÍK CHLADÍCÍCH JEDNOTEK CARRIER 2014 Platný od 2.1.2014 CENÍK CHLADÍCÍCH JEDNOTEK CARRIER 2014 Platný od 2.1.2014 OBCHODNÍ ZASTOUPENÍ - prodej POHONY E-DRIVE POHON OD 12V ALTERNÁTORU VOZIDLA Elektropohon Ovlád. z Mikroproce topení Váha -20 C 0 C +6 C +8 C Cena

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Dodávka kontejnerového nákladního automobilu vč. příslušenství pro zadavatele FERRY - cargo s.r.o. (ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona

Více

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více

Mercedes-Benz - Sprinter 314 CDI / KAWA / S FWD EXPRESS 4x2

Mercedes-Benz - Sprinter 314 CDI / KAWA / S FWD EXPRESS 4x2 Mercedes-Benz - Sprinter 314 CDI / KAWA / S FWD EXPRESS 4x2 Tento obrázek se může lišit od vozidla v nabídce a je nezávazný. Změny vyhrazeny. Výrobní vzor: 91063313 Pohon: 4x2 Celk. hmotnost: 3500 kg Model:

Více

MODELY 2011 / 2012 T@B

MODELY 2011 / 2012 T@B MODELY 20 / 202 T@B www.novekaravany.cz Provozovna Řepice 64 3860 Strakonice I (pod autosalónem VW) tel. 383 323 955 e-mail: prokaravan@prokaravan.cz ÚŽASNÝ MOMENT PRO VAŠE ROZHODNUTÍ! ceny platné od 23..

Více

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor Technické údaje Motor Motor 1,2 TSI/63 kw* zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1197 999 1395 1798 Vrtání

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

Ceník Mercedes-Benz Vito KAWA skříňová dodávka (2 místa k sezení) Platné od výrobního měsíce Září 2014

Ceník Mercedes-Benz Vito KAWA skříňová dodávka (2 místa k sezení) Platné od výrobního měsíce Září 2014 2800 kg 3430 4,65 5,19 (6,49) 5,68 2257(2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Vito KAWA skříňová dodávka (2 místa k sezení) Platné od výrobního měsíce Září 2014 109 CDI / K KAWA* 611 050,- 111 CDI /

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2018 Crafter Nový Motory Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) s SCR/AdBlue 1) Motor 2,0 l TDI 90 kw (122 k) s SCR/AdBlue 1) Typ motoru/počet ventilů na válec 4válcový naftový

Více

KÓDY MOTORU - VERZE KAROSÉRIE

KÓDY MOTORU - VERZE KAROSÉRIE F I A T D U C A T O 2. 0 M u l t i j e t 2 E u r o 6 KÓDY MOTORU - VERZE KAROSÉRIE Verze Kód motoru 2.0 Multijet Euro 6 250A2000 Uvádíme jako příklad význam kódu verze karosérie s příslušným popisem, který

Více

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon WL44 Kloubové kolové nakladače Všeuměl pro každodenní maximální výkon Kloubový kolový nakladač WL44 vám nabízí výkon, obratnost a účinnost v jediném stroji. Náležitě se stará o pracovní činnost a při každém

Více

AKČNÍ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M. Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M.

AKČNÍ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M. Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M. AKČNÍ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M. JOHN DEERE 6115M Základní technické ukazatele traktoru Veličina Jednotka

Více

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina Technická data 1880 FSD 1880 kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404D-22 404D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 36,3 (50*) 36,3 (50*) Při (max.) ot./min. 2.800 2.800 Objem válců

Více

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL 35 45 55 OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL NOVÝ DESIGN VYTVOŘENÝ PRO SKUTEČNOU PRÁCI Vývoj traktorů Solaris pokročil a výsledkem je nová řada, která je ještě všestrannější a výkonnější. Skvělý výsledek

Více

Hoftrac. - nepostradatelné stroje i pro budoucí generace. 1130 CX 1140 CX 1160 CC

Hoftrac. - nepostradatelné stroje i pro budoucí generace. 1130 CX 1140 CX 1160 CC CX CX CC Za svůj trvalý úkol považujeme splnění daných parametrů týkajících se výrobků a služeb: spolehlivost, důvěryhodnost, kvalita, rychlá reakce, flexibilita a inovace. Kompaktní stroje značky Weidemann

Více

4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem

4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem 4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru 854E-E34TAWF Počet válců 4 Výkon (max.) / volitelně 75/86 (102/117) kw (PS) Při (max.) 2,5 ot./min.

Více

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti lesních ploch je téměř vyrovnaný podíl jízdních a přibližovacích cest. Zřízení a celoroční údržba lesních cest sjížděných nákladními vozidly jsou nákladné. Současně představují

Více

Ceník Mercedes-Benz Vito KAWA skříňová dodávka (2 místa k sezení) Platné od

Ceník Mercedes-Benz Vito KAWA skříňová dodávka (2 místa k sezení) Platné od Celková 2800 kg 3430 * 4,65 5,19 5,68 2257(2624) x 1650 x 1353 (*) Vnitřní rozměry nákladového prostoru. Délka v závorce je měřena s využitím místa pod sedadly řidiče a spolujezdce. Ceník Mercedes-Benz

Více

VITO 110CDI/K EXPRES. 2257 x 1650 x 1353 890

VITO 110CDI/K EXPRES. 2257 x 1650 x 1353 890 VITO 110CDI EXPRES Cena základního modelu VITO 110CDI/K EXPRES Cena s DPH (Kč) 478 800,- Cena bez DPH (Kč) 399 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 110CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

EZ 80. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ 80. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ 80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Nová forma. Klidná a uvolněná jízda, jakou jste v této podobě dosud nezažili. Nové GLS. Třída S mezi SUV.

Nová forma. Klidná a uvolněná jízda, jakou jste v této podobě dosud nezažili. Nové GLS. Třída S mezi SUV. GLS SUV Nová forma. Klidná a uvolněná jízda, jakou jste v této podobě dosud nezažili. Nové GLS. Třída S mezi SUV. Vždy tam, kde je potřeba. To zvládá jedině GLS. Nová příď s masivním powerdomem vyzařuje

Více

Velkorysá a jedinečná.

Velkorysá a jedinečná. Třída V. Velkorysá a jedinečná. Mohutná příď a nevšední tvary. Nová třída V, vyvinuta s mimořádnou péčí pro výzvy nevšedních i všedních dnů, nabízí variabilní koncepci interiéru a zároveň přináší neobyčejný

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

4080 Kolový nakladač. Technická data. Údaje motoru. Počet válců Strana: 1 / 9

4080 Kolový nakladač. Technická data. Údaje motoru. Počet válců Strana: 1 / 9 4080 Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru 854E-E34TAWF Počet válců 4 Výkon (max.) / volitelně 75/86 (102/117) kw (PS) Při (max.) 2,5 ot./min. Objem válců 3,4 cm³ Kühlmitteltyp voda /

Více

ŠKODA FABIA Zážehové motory

ŠKODA FABIA Zážehové motory ŠKODA FABIA Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem,

Více

Ceník platný od 1. července 2015

Ceník platný od 1. července 2015 Ceník platný od 1. července 2015 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) V 200d K 1 070 245,- V 220d K

Více

Zadní sklápěč MEILLER

Zadní sklápěč MEILLER Zadní sklápěč MEILLER www.meiller.com MEILLER - úspěch a kultura podnikání s tradicí Závod Karlsruhe Mnichovský rodinný podnik F. X. MEILLER GmbH & Co. se těší mimořádně dobré pověsti už více než 160 let.

Více

TATRA ARMAX. Obchodní řada ARMAX je určena pro provoz v těžkých terénních a klimatických podmínkách, pro plnění a podporu mírových misí.

TATRA ARMAX. Obchodní řada ARMAX je určena pro provoz v těžkých terénních a klimatických podmínkách, pro plnění a podporu mírových misí. TATRA ARMAX Obchodní řada ARMAX je určena pro provoz v těžkých terénních a klimatických podmínkách, pro plnění a podporu mírových misí. Koncepčně vycházejí vozidla této řady z úspěšných civilních terénních

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Komponenty pro hydraulickou výbavu. Všeobecně. Činnosti před spuštěním nového hydraulického systému

Komponenty pro hydraulickou výbavu. Všeobecně. Činnosti před spuštěním nového hydraulického systému Všeobecně Všeobecně Pro provoz hydraulické výbavy je možno objednat komponenty z výrobního závodu. K dispozici jsou následující komponenty: Ovládání Nádrž hydraulického oleje s tlakově omezovacím ventilem

Více

QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech!

QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech! QUADRO4 JÍZDA NA MOTORCE S ŘIDIČÁKEM NA AUTO! QUADRO 350S QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech! SVĚTOVÁ NOVINKA NA 4 KOLECH! VÍCE TRAKCE - VÍCE ZÁBAVY - VÍCE BEZPEČNOSTI! Více stability, více bezpečnosti,

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 2,0 TSI/140 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

Atego. Arocs. Stavební doprava. 7,5 41 tun. Těžká nákladní doprava. Do 250 tun.

Atego. Arocs. Stavební doprava. 7,5 41 tun. Těžká nákladní doprava. Do 250 tun. Atego. Arocs. Stavební doprava. 7,5 41 tun. Těžká nákladní doprava. Do 250 tun. Obsah. Mercedes-Benz ve stavební dopravě 4 5 Atego 7,5 16 tun 6 13 Kabina řidiče, výbava 8 9 Motory, převodovka, řazení 10

Více

Spalovací vozíky NISSAN. Typ DX-15

Spalovací vozíky NISSAN. Typ DX-15 Spalovací vozíky NISSAN DX-15 Nové vysoce moderní vysokozdvižné vozíky NISSAN řady DX patří v současné době k technické špičce ve své kategorii. Robustní konstrukce a dlouhá životnost je předurčuje pro

Více

JOHN DEERE 6115M AKČNÍ CENOVÁ NABÍDKA TRAKTORU. Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M.

JOHN DEERE 6115M AKČNÍ CENOVÁ NABÍDKA TRAKTORU. Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M. AKČNÍ CENOVÁ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M. Výše vyobrazené fotografie jsou pouze ilustrační JOHN DEERE

Více