VÁŠEŇ PRO CHYTRÉ BARVY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÁŠEŇ PRO CHYTRÉ BARVY"

Transkript

1 Interiérové barvy

2 VÁŠEŇ PRO CHYTRÉ BARVY je název skupiny výrobků určených k ochraně a dekoraci vnitřních povrchů stěn, fasád a betonových povrchů. Když se rozhodujeme pro obnovování, ochranu a dekoraci vnitřních povrchů stěn a stropů, setkáváme se na trhu se širokou nabídkou výrobků. Každý výrobek je však vhodný pouze za určitých okolností a odpovídá pouze určitým požadovaným dekorativním účelům. Při volbě vnitřní barvy na stěny musíme pro dlouhodobější ochranu vzít v úvahu několik činitelů: druh a kvalita podkladu, zatíženost povrchů stěn, zvláště podmínky v prostoru (vlhkost, potraviny ) a v neposlední řadě také estetický vzhled, který si přejeme malováním dosáhnout. V paletě vnitřních barev na stěny můžete vždy najít barvu, která uspokojí vaše požadavky a přání. EVROPSKÁ SKUPINA PRO VÝROBU BAREV Historie Skupiny Helios sahá až do roku 1924, a dnes se řadí mezi deset nejúspěšnějších společností vyrábějících nátěry na evropském trhu. Se 14 výrobními závody, m² výrobní plochy a zastoupením v 30 zemích, zásobuje Skupina Helios přes zákazníků ve více než 60 státech světa. NEUSTÁLÝ VÝVOJ Výzkum a vývoj ve Skupině Helios je velmi intenzivní a probíhá v jednom z nejmodernějších zařízení pro výzkum a vývoj na světě. Laboratoře jsou plně vybavené pokročilými technologiemi a experti si pravidelně předávají know-how na nejvyšší úrovni. Chápeme důležitost inovací ve všech oblastech naší práce a neustále podporujeme výzkum, vzdělávání a odborné znalosti, abychom vytvořili inovativní pracovní prostředí, kde se rodí chytré barvy Helios. RESPEKTUJEME ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Skupina striktně dodržuje evropskou i celosvětovou legislativu, přičemž vyžaduje zavedení čistších a ekologicky přívětivých technologií. Během vyvíjení nových pokročilých produktů Skupina dodržuje principy udržitelného vývoje, jako je minimalizace spotřeby energií a dopadu na životní prostředí. Barvy jsou tím, co vytváří pocit pohody, každý den nám dělají radost a z holých stěn vykouzlí domov. Chcete vyjádřit své pocity a projevit kreativitu? Tou nejlepší odpovědí jsou interiérové barvy, které jsou díky svému snadnému nanášení vhodné i pro méně zkušené uživatele. Méně zatěžované povrchy, jako jsou stěny v ložnici a stropy, můžete natřít snadno sami.

3 Classic Plus Vhodný pro častou renovaci interiéru Nová receptura Pro: používá se na všechny typy minerálních omítek, vláknocementových desek, betonu, sádrokartonových ploch, tapet ze skleněných vláken, papírových reliéfových tapet a starých nátěrů. Snadno se používá Vysoký stupeň paropropustnosti Odolný na suché čištění Extra matný Tónování v několika tisících pastelových odstínech HGMIX Vhodná i na sanační omítky Vydatnost: 1 l vystačí na 5 6 m² plochy při dvou vrstvách nátěru Ředění: vodou do 15 % Balení: 2 l / 5 l / 10 l / 15 l / 40 kg Barevné odstíny: bílý Tónování: pigmentovými pastami vhodnými pro nátěry na vodní bázi do 3 % a disperzními nátěry vhodnými pro tónování; HGMIX: několik tisíc pastelových odstínů.

4 Extra Mimořádně kryvá, matný vzhled Povrchy stěn na chodbách, schodištích, v obývacích pokojích jsou obvykle více vystaveny mechanickým zatížením (drhnutí, škrábání, otisky prstů ) a přilnavosti prachu a ostatních nečistot. Proto doporučujeme ochranu nátěry lépe odolávajícími takovýmto zatížením. Tím se vyhneme příliš častému obnovování nátěrů a následným výdajům. Z palety nátěrů vyhovují těmto požadavkům PREMIUM, LATEX mat a LATEX polomat, které lze čistit vodou a jemnými čisticími prostředky do domácnosti. Současně je přilnavost nečistot na povrchy chráněné těmito nátěry nižší. Umožňují nám také libovolný výběr barevných odstínů, které je možné v tónovacím systému HGMIX volit u každého výrobku z několika tisíc odstínů. Krásný hladký barevný nátěrový film Odolná vůči mokrému otěru Snadno se nanáší Vysoce paropropustná Šetrná ke zdraví a k životnímu prostředí Pro: natírání všech druhů minerálních omítek, vláknito-cementových desek, betonu, sádrokartonových desek, tapet ze skelných vláken, papírových reliéfních tapet a starých nátěrů. Vydatnost: 1 l vystačí na 8 10 m² v jedné vrstvě nátěru Ředění: vodou % Balení: 2 l / 5 l / 10 l / 15 l (B1) Barevné bílý, HGMIX odstíny: Tónování: pigmentovými pastami vhodnými pro barvy na bázi vody, do 3 % a disperzními barvami vhodnými k tónování.

5 PREMIUM LATEX MAT Vysoce odolná vůči čistícím prostředkům Vysoce kvalitní barva na silně zatížené povrchy a dekoraci vnitřních stěn Vysoká omyvatelnost dle EN třída 2 Vysoká omyvatelnost dle EN třída 1 2 Vysoká kryvost Snadné čištění Velmi nízký obsah organických těkavých látek Odolnost proti chemikáliím Paropropustná Zdravotně a ekologicky nezávadná Několik tisíc odstínů míchacího systému HGMIX Pro: natírání všech druhů minerálních omítek, vláknito-cementových desek, betonu, sádrokartonových desek, tapet ze skelných vláken, papírových reliéfních tapet a starých nátěrů. Vydatnost: 1 l vystačí na m² v jedné vrstvě nátěru Ředění: vodou 5 10 % Balení: bílý: 15 l HGMIX: 2 l / 5 l / 10 l / 15 l Barevné odstíny: bílý, HGMIX Tónování: pigmentovými pastami vhodnými pro vodou ředitelné barvy, do 3 % a disperzními barvami, které jsou vhodné k tónování. Pro: k natírání všech druhů minerálních omítek, vláknito-cementových desek, betonu, sádrokartonových desek, tapet ze skelných vláken, reliéfních tapet ze papíru a starých nátěrů v předsíních, na chodbách, v aulách, schodištích (školek, škol, nemocnic) a v jiných namáhaných prostorách. Vydatnost: 1 l vystačí na m² v jedné vrstvě nátěru Ředění: vodou do 5 % Balení: 1 l / 2 l / 5 l / 10 l / 15 l Barevné odstíny: bílý, HGMIX

6 V případě tónování pomocí tónovacích pigmentových koncentrátů nebo tónovacími barvami je velmi těžké opakovaně trefit stejný odstín barvy, proto vám doporučujeme, abyste si při prvním tónování připravili dostatek barvy pro celý povrch, který máte v plánu natírat. Abyste zabránili vysychání válce s barvou a vyhnuli se namočení do barvy před nanesením dalšího nátěru, zabalte válec do kuchyňského celofánu. Po dokončení malování by mělo být malířské nářadí okamžitě vyčištěné nebo minimálně namočené do vody tak, aby barva na válci nezaschla. Malířské barvy je nutné před použitím naředit vodou podle návodu výrobce a poté její důkladně promíchat. Pokud barvu naředíte příliš, zhorší se její kryvost. LATEX POLOMAT Vysoce kvalitní nátěr na silně zatížené povrchy v nemocnicích a veřejných institucích Doba zasychání závisí na teplotě a vlhkosti prostředí. Při nižších teplotách nebo výrazné vlhkosti se doba zasychání podstatně prodlouží. Povrchy obzvláště vystavené nečistotám a zatížením chráníme nátěry s lepším stupněm otěru. Před použitím čisticího prostředku k čištění povrchů stěn doporučujeme prověřit na skryté části stěny odolnost nátěru proti zvolenému čisticímu prostředku. Dodatečné ochrany tmavých odstínů lze dosáhnout lakem DOMFLOK, který se nanáší v jedné vrstvě. Kombinace laku DOMFLOK a produktu LATEX mat umožňuje aplikaci různých dekoračních technik. Nářadí po použití ihned opláchneme nebo alespoň namočíme do vody, aby zbytky barvy nezaschly. Moudré rady Vysoká omyvatelnost dle EN třída 1 2 Snadné čištění Odolnost vůči dezinfekčním prostředkům Pro: Vysoce kvalitní disperzní nátěr vhodný na silně zatížené povrchy stěn ve veřejných či obytných místnostech. Doporučuje se k použití ve zdravotnických zařízeních a u zatíženějších povrchů (schodiště, školy, mateřské školy), kde se čištění stěn provádí častěji. Vydatnost: 1 l vystačí na m² v jedné vrstvě nátěru Ředění: vodou do 10 % Balení: 2 l / 5 l / 10 l Barevné odstíny: bílý, HGMIX (báze 1) Příprava podkladu V případě, že byl povrch dříve už několikrát natřen nebo ho bylo nutné sanovat, je zapotřebí ho natřít akrylátovou impregnací (neporézní povrchy hloubkovou impregnací), čímž podklad dobře zpevníme (vylepšíme přilnavost dalších vrstev nátěru) a obnovíme jeho absorpční schopnosti. Nerovnosti na stěnách vyrovnáme pomocí vnitřního tmelu ve dvou vrstvách, které pečlivě zbrousíme. Zbroušený povrch otřeme nebo ometeme, abychom odstranili prach. Následuje nanášení vybraného vnitřního malířského nátěru. Vnitřní malířské nátěry jsou suché a připravené na nanesení další vrstvy již po 4 6 hodinách.

7 Již připravená vyrovnávací hmota pro použití v interiéru Již připravená vyrovnávací hmota pro použití v interiéru Vhodná pro ruční a strojní aplikaci Vhodná pro ruční nanášení Snadná úprava a broušení Zpevní podklad Vysoká paropropustnost Vysoká paropropustnost Pro: na vyhlazování a vyrovnání jak vnitřních povrchů stěn a stropů, jako jsou minerální omítky, beton, sádrokartonové desky, tak na vyrovnání povrchů vnitřních stěn natřených disperzními barvami; vřele doporučujeme i před nánosem dekorativních nátěrů ( DOMFLOK) a vysoce omyvatelných disperzních barev ( LATEX polomat). Vydatnost: ve dvou vrstvách 1,5 2 kg/m² Ředění: vodou podle potřeby Balení: 3,5 kg / 8 kg / 25 kg Barevné odstíny: bílý Pro: k vyhlazení a vyrovnávání jak vnitřních povrchů stěn a stropů, jako jsou minerální omítky, beton, sádrokartonové desky, tak k vyrovnávání disperzními barvami natřených vnitřních povrchů stěn. Vydatnost: ve dvou vrstvách 1,5 2 kg/m² Ředění: připraveno k okamžitému použití Balení: 25 kg Barevné odstíny: bílý Nerovnosti na stěnách vyrovnáme pomocí vnitřního tmelu ve dvou vrstvách, které pečlivě zbrousíme. Zbroušený povrch otřeme nebo ometeme, abychom odstranili prach. Následuje nanášení vybraného vnitřního malířského nátěru. Vnitřní malířské nátěry jsou suché a připravené na nanesení další vrstvy již po 4 6 hodinách.

8 Nátěrový systém Popis Impregnace Vyhlazování Vrchní nátěr Popis Impregnace Vyhlazování Vrchní nátěr úsporný systém v ysoká míra propustnosti pro vodní páru snadno se nanáší pastelové barevné odstíny - HGMIX impregnace akrylátová konečné broušení Classic Plus v ysoká míra kryvosti propustnost pro vodní páru omyvatelný v souladu s normou EN třída 2 několik tisíc odstínů - HGMIX impregnace akrylátová konečné broušení PREMIUM nebo nebo broušení mezi jednotlivými vrstvami a na konci v ysoká míra kryvosti snadno se nanáší omyvatelný v souladu s normou EN třída 3 několik tisíc odstínů - HGMIX impregnace akrylátová konečné broušení nebo broušení mezi jednotlivými vrstvami a na konci broušení mezi jednotlivými vrstvami a na konci 1 Extra pro namáhané stěny snadné čištění vodou a neabrazivními čisticími prostředky - omyvatelný v souladu s normou EN třída 1 2 snadno se nanáší několik tisíc odstínů - HGMIX impregnace akrylátová konečné broušení nebo broušení mezi jednotlivými vrstvami a na konci LATEX mat/polomat

9 CZ 2018 Helios TBLUS d.o.o. Količevo 65, 1230 Domžale, Slovenija T E deco.coatings@helios.si Člen Evropské Helios Group skupiny.

VÁŠEŇ PRO CHYTRÉ BARVY

VÁŠEŇ PRO CHYTRÉ BARVY Nátěry dřeva VÁŠEŇ PRO CHYTRÉ BARVY impregnace Ochrana před zamodráním dřeva, plísní, dřevokaznými houbami a hmyzem Dobrá penetrace Snadné nanášení EVROPSKÁ SKUPINA PRO VÝROBU BAREV Historie Skupiny Helios

Více

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,-

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- LÉTOBARVY 7/19 HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- TÓNOVANÁ DISPERZNÍ OTĚRUVZDORNÁ BARVA doporučujeme pro obývací a komerční prostory, dětské pokoje, jídelny, chodby, kanceláře, prodejní prostory.

Více

NÁTĚRY NA OCHRANU FASÁDNÍCH POVRCHŮ

NÁTĚRY NA OCHRANU FASÁDNÍCH POVRCHŮ NÁTĚRY NA OCHRANU FASÁDNÍCH POVRCHŮ Kdyby tak stěny mohly mluvit! Na tisíce stěn a tisíce odstínu... Vyberte svůj příbeh! 1 O stupeň lepší! 2 3 BARVY NA OCHRANU FASÁDNÍCH POVRCHŮ 4 5 BRAVO FAS fasádní

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. malířský válec na velké plochy,

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. Obj. č. 84421810 malířský válec

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. struktura plyše, vysoká životnost

Více

DEKORATIVNÍ TECHNIKY S VÝROBKY HELIOS.

DEKORATIVNÍ TECHNIKY S VÝROBKY HELIOS. DEKORATIVNÍ TECHNIKY S VÝROBKY HELIOS. Barvy sortimentu dekorativních nátěrů jsou vysoce kvalitní výrobky, které uspokojí potřeby nejnáročnějších zákazníků. Kromě dekorativního využití jsou také vysoce

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. Obj. č. 84421810 malířský válec

Více

HAMMERITE KOMAPRIM 3v1 BÁZE 0,75 litru od 335,-

HAMMERITE KOMAPRIM 3v1 BÁZE 0,75 litru od 335,- LÉTOBARVY 8/19 HAMMERITE KOMAPRIM 3v1 BÁZE 0,75 litru od 335,- Základní a vrchní antikorozní email na kov, elegantní polomatný vzhled, rychlé zasychání, kombinovaný antikorozní účinek, jednoduchá aplikace

Více

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,-

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- BARVY PODZIMU HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- TÓNOVANÁ DISPERZNÍ OTĚRUVZDORNÁ BARVA Doporučujeme pro obývací a komerční prostory, dětské pokoje, jídelny, chodby, kanceláře, prodejní prostory.

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Ing. Zdeněk Kratochvíl vedoucí OTS HET spol. s r.o. David Fučík produktový manažer Spojené kartáčovny a.s. Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor,

Více

NÁTĚRY PRO OCHRANU STĚN V INTERIÉRECH

NÁTĚRY PRO OCHRANU STĚN V INTERIÉRECH NÁTĚRY PRO OCHRANU STĚN V INTERIÉRECH 1 O stupeň lepší! 2 3 NÁTĚRY PRO OCHRANU STĚN V INTERIÉRECH Odstíny vybíráte Vy. Kvalitu a trvanlivost zajišťujeme my! 4 5 BRAVO barva na vnitřní stěny Bravo je disperzní

Více

Systém povrchové úpravy stěn, který efektivně nahradí keramické obklady

Systém povrchové úpravy stěn, který efektivně nahradí keramické obklady Systém povrchové úpravy stěn, který efektivně nahradí keramické obklady Kde všude můžeme systém Decor použít? Decor je dekorativní vodotěsný systém na ochranu povrchů vystavených vlhkosti a vodě, který

Více

Technický list StoLook Piccolo

Technický list StoLook Piccolo Charakteristika Funkce Vzhled Oblast použití Technická data Výrobková skupina odolávající poškrábání a nárazům bez rozpouštědel a odolávající dezinfekčním prostředkům světlostálá snadno čistitelná mechanicky

Více

MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo!

MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo! MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo! Obsah: Floor Expert EP Kombinace designu a funkčnosti Designové nátěry Floor Expert splňují vysoké nároky na vizuální kvalitu a

Více

MURIMAL 200 Matová akrylová barva

MURIMAL 200 Matová akrylová barva Popis Matová vodou ředitelná barva se zvýšenou vydatností, jedná se o barvu s vysokou kryvostí. Barva Murimal 200 je nepostradatelná při malování větších ploch, z praktických i ekonomických důvodů, neboť

Více

Malířské techniky. Tipy na úpravy stěn se sádrovými omítkami

Malířské techniky. Tipy na úpravy stěn se sádrovými omítkami Malířské techniky Tipy na úpravy stěn se sádrovými omítkami Tenkovrstvé sádrové omítky a stěrky Tenkovrstvé sádrové omítky a stěrky jsou ideálním materiálem nejen pro finální přípravu a vyrovnání povrchů

Více

FAST SIL + Tenkovrstvá silikonová omítka POUŽITÍ: FAST SIL + VLASTNOSTI: TECHNICKÝ LIST

FAST SIL + Tenkovrstvá silikonová omítka POUŽITÍ: FAST SIL + VLASTNOSTI: TECHNICKÝ LIST FAST SIL + POUŽITÍ: je vysoce kvalitní silikonová omítka určená pro ruční zhotovení tenkovrstvých šlechtěných omítek pro vnitřní i vnější použití. Může být použita na každém minerálním podkladu, který

Více

TECHNICKÝ LIST SUPRALUX FRONTAL

TECHNICKÝ LIST SUPRALUX FRONTAL Fasádní barva Vysoká krycí schopnost Ředitelná vodou Mat INFORMACE O PRODUKTU Použití Supralux Frontal je akrylátová, fasádní barva, určená pro dekorativní malby cementových, vápenocementových a betonových

Více

sortiment nátěrových hmot a stavební chemie www.het.cz

sortiment nátěrových hmot a stavební chemie www.het.cz Výrobní y program sortiment nátěrových hmot a stavební chemie interiérové barvy latexové barvy fasádní barvy tenkovrstvé omítkoviny zateplovací systémy penetrace a prostředky pro úpravu povrchu vodou ředitelné

Více

JUPOL CLASSIC. malířská barva. TECHNICKÝ LIST cze MALÍŘSKÉ BARVY. 1. Popis, použití. 2. Balení, barevné odstíny. 3.

JUPOL CLASSIC. malířská barva. TECHNICKÝ LIST cze MALÍŘSKÉ BARVY. 1. Popis, použití. 2. Balení, barevné odstíny. 3. TECHNICKÝ LIST 03.01.01-cze MALÍŘSKÉ BARVY JUPOL CLASSIC malířská barva 1. Popis, použití JUPOL CLASSIC je vnitřní malířská barva, vyrobená na základě vodní disperze polymerních pojiv. Je určena k dekorativní

Více

DTM NOVÁ TECHNOLOGIE. antikorozní základní i vrchní barva DIRECT TO METAL. 11 m 2 /kg

DTM NOVÁ TECHNOLOGIE. antikorozní základní i vrchní barva DIRECT TO METAL. 11 m 2 /kg NOVÁ TECHNOLOGIE DTM DIRECT TO METAL antikorozní základní i vrchní barva 11 m 2 /kg Jednosložková antikorozní akrylátová matná barva Na všechny druhy kovů, plechů, dřevo, beton a další povrchy bez použití

Více

Silikátové vnitřní barvy

Silikátové vnitřní barvy KEIM systém Silikátové vnitřní barvy KEIM systém je řada vysoce krycích minerálních silikátových vnitřních barev. Tvoří příjemnou matovou povrchovou úpravu s odstíny od bílé a jemné pastelové barvy až

Více

Technický list 266. Sensocryl ELF

Technický list 266. Sensocryl ELF nízkoemisní prémiový vrchní nátěr na stěny, neobsahující rozpouštědla a změkčovadla, ředitelný vodou, odolnost proti otěru za mokra třídy 1, vnitřní Vlastnosti Nízkoemisní čistá akrylátová vrchní barva

Více

Flügger Facade impredur. Facade Universal

Flügger Facade impredur. Facade Universal Fasády 41 Facade program Facade program na ošetření fasád zahrnuje všechny typy fasádních nátěrů. Společným znakem všech typů je, že ponechávají zeď dýchat a pokud jsou naneseny správně, chrání fasádu

Více

Jak stěny podporují mé zdraví?

Jak stěny podporují mé zdraví? Baumit Klima omítky Jak stěny podporují mé zdraví? Regulují vlhkost v interiéru Bez alergenů a škodlivých látek Chrání před vznikem plísní Váš domov. Vaše stěny. Vaše zdraví. Řešení Baumit Klima systému

Více

SILIKÁTOVÉ FASÁDNÍ BARVY

SILIKÁTOVÉ FASÁDNÍ BARVY JUBOSIL FX silikátová fasádní barva mikroarmovaná silikátová fasádní barva JUBOSIL ANTIK silikátová lazurovací barva Popis a oblast použití Silikátové barvy jsou kvůli specifickému způsobu chemické vazby

Více

LEPICÍ A STĚRKOVÉ HMOTY

LEPICÍ A STĚRKOVÉ HMOTY PENETRACE Prince Color Multigrund PGM - Základní penetrační nátěr na stěny, stropy a podlahy. Pod nátěry, omítka, obklady a samonivelační hmoty. Vodou ředitelný, pro vnitřní i vnější použití, používá se

Více

NÍZKÁ EMISE LÁTEK DO PROSTORU, OVĚŘENÝ NÍZKÝ OBSAH ŠKODLIVÝCH LÁTEK

NÍZKÁ EMISE LÁTEK DO PROSTORU, OVĚŘENÝ NÍZKÝ OBSAH ŠKODLIVÝCH LÁTEK TECHNICKÝ LIST 03.01.06-cze MALÍŘSKÉ BARVY JUPOL GOLD vysoce kvalitní malířská barva 1. Popis, použití JUPOL GOLD je k životnímu prostředí šetrná, vnitřní malířská barva s vysokou krycí schopností, vyrobená

Více

Fasády. vyhotovil: Břetislav Bardonek

Fasády. vyhotovil: Břetislav Bardonek Fasády vyhotovil: Břetislav Bardonek Co je fasáda Fasáda neboli průčelí je vnější stěna stavby, její konečná úprava. Bývá prolomena okny a vchody a členěna různými architektonickými prvky, například V

Více

TECHNICKÝ LIST SUPRALUX FRONTAL

TECHNICKÝ LIST SUPRALUX FRONTAL Vysoká krycí schopnost Ředitelná vodou Mat INFORMACE O PRODUKTU Použití Supralux Frontal je exteriérová, akrylátová, emulzní barva, určená pro dekorativní malby cementových, vápenocementových a betonových

Více

Rychletuhnoucí opravný beton s vysokou brzkou pevností Třída R4

Rychletuhnoucí opravný beton s vysokou brzkou pevností Třída R4 Popis obsahuje směs modifikovaného portlandského cementu a vápenokamenného plniva s přídavkem akrylátového polymeru. Jde o kvalitní, vysoce účinnou opravnou maltu, která vykazuje výborné fyzikální vlastnosti,

Více

Výrobní program let. ve světě barev. No. 1 v Německu

Výrobní program let. ve světě barev. No. 1 v Německu Výrobní program 100 + let ve světě barev No. 1 v Německu 100 + let ve světě barev Interiérové a fasádní barvy Alpina Forte Vysoce jakostní interiérová disperzní barva výtečná krycí schopnost při jedné

Více

TECHNICKÝ LIST DULUX EASY CARE

TECHNICKÝ LIST DULUX EASY CARE Aktivně odpuzuje vodu a nečistoty Extrémně omyvatelný 10x odolnější proti otěru Matný povrch INFORMACE O PRODUKTU Dulux EasyCare je první interiérová barva s revolučními hydrofobními vlastnostmi. Díky

Více

TECHNICKÝ LIST. Datum vydání: Revize: Název výrobku: ThermoPRIM COLOR

TECHNICKÝ LIST. Datum vydání: Revize: Název výrobku: ThermoPRIM COLOR Popis produktu: Složení: ThermoPRIM COLOR je vysoce kvalitní silikátová nátěrová barva pro vnější i vnitřní využití. Jde o barvu s vysokou kryvostí a odolností proti vodě, a to i slané, povětrnostním podmínkám,

Více

Poslední aktualizace: ŚNIEŻKA SATÉNOVÁ BARVA PRO INTÉRIERY ŚNIEŻKA SATÉNOVÁ. Barva pro interiér

Poslední aktualizace: ŚNIEŻKA SATÉNOVÁ BARVA PRO INTÉRIERY ŚNIEŻKA SATÉNOVÁ. Barva pro interiér Poslední aktualizace: 13-01-2015 ŚNIEŻKA SATÉNOVÁ BARVA PRO INTÉRIERY ŚNIEŻKA SATÉNOVÁ Barva pro interiér - s 5 krát vyšší odolností vůči drhnutí za mokra os jiných latexová barev, odolná vůči mytí PN-C

Více

prostor pro nápad ŬĂƚĂůŽŐ ǀljƌŽďŬƽ

prostor pro nápad ŬĂƚĂůŽŐ ǀljƌŽďŬƽ prostor pro nápad Naši lidé, tvo í prostor pro vaše nápady Obsah INTERIÉROVÉ NÁTĚRY Standard Bonus Plus Plus Plus Polar Inspiro Inspiro Fortissimo Fortissimo Fortissimo Fotissimo Clean Mykostop Izoprim

Více

VÍC NEŽ BARVY SORTIMENT NÁTĚROVÝCH HMOT A STAVEBNÍ CHEMIE.

VÍC NEŽ BARVY SORTIMENT NÁTĚROVÝCH HMOT A STAVEBNÍ CHEMIE. VÍC NEŽ BARVY Výrobní y program SORTIMENT NÁTĚROVÝCH HMOT A STAVEBNÍ CHEMIE interiérové barvy latexové barvy fasádní barvy tenkovrstvé omítkoviny zateplovací systémy penetrace a prostředky pro úpravu povrchu

Více

TECHNICKÝ LIST DULUX KITCHEN & BATHROOM SATÉN / MAT

TECHNICKÝ LIST DULUX KITCHEN & BATHROOM SATÉN / MAT Dokonalá kryvost Vysoká omyvatelnost a odolnost vůči otěru Vydatnost až 14 m 2 /litr TECHNICKÝ LIST INFORMACE O PRODUKTU Použití Vlastnosti nátěrového filmu Dulux Kitchen & Bathroom je akrylátová emulzní

Více

BAUMIT FASÁDNÍ OMÍTKY, BARVY A TMELY

BAUMIT FASÁDNÍ OMÍTKY, BARVY A TMELY OMÍTKY NANOPOR OMÍTKY Pastovitá tenkovrstvá omítka škrábané struktury pro exteriér i intriér. Minerální, vysoce paropropustná, zvláště odolná vůči znečištění. K 1,5 škrábaná struktura 1,5 mm 2,5 kg 30

Více

Technický list StoAqua Cristallack PU Satinmatt

Technický list StoAqua Cristallack PU Satinmatt Vodou ředitelný, nelepivý transparentní, uzavírací lak na všechny dřevěné prvky, hedvábně matný Charakteristika Použití interiér jako vysoce odolný ochranný nátěr na neupravené nebo lazurované dřevěné

Více

VÍC NEŽ BARVY SORTIMENT NÁTĚROVÝCH HMOT A STAVEBNÍ CHEMIE.

VÍC NEŽ BARVY SORTIMENT NÁTĚROVÝCH HMOT A STAVEBNÍ CHEMIE. VÍC NEŽ BARVY Výrobní y program SORTIMENT NÁTĚROVÝCH HMOT A STAVEBNÍ CHEMIE interiérové barvy latexové barvy fasádní barvy tenkovrstvé omítkoviny zateplovací systémy penetrace a prostředky pro úpravu povrchu

Více

RASANTE 1100 RASANTE 1200

RASANTE 1100 RASANTE 1200 KATALOG VÝROBKŮ STĚRKY 13 RASANTE 1100 Vápenocementová jemná dokončovací stěrka pro občanské stavby. Práškový produkt dostupný v bílé a světle šedé barvě, ideální jako jemná malta k dokončování nových

Více

SILIKONOVÉ SILIKONOVÁ ŘADA

SILIKONOVÉ SILIKONOVÁ ŘADA - SILIKONOVÁ ŘADA BARVY A OMÍTKY NA BÁZI SILOXANOVÝCH PRYSKYŘIC PŘEDSTAVUJÍ NEJLEPŠÍ ŘEŠENÍ PRO OCHRANU VAŠEHO DOMU PŘED VODOU, ZIMOU A PRACHEM. VÝHODY ŘADY Silikonové omítky v současné době představují

Více

KATALOG NÁTĚROVÝCH HMOT

KATALOG NÁTĚROVÝCH HMOT KATALOG NÁTĚROVÝCH HMOT KVALITA ZA DOBROU CENU COLOR S.R.O. Barvy syntetické základní Primer S 2000 Barva syntetická základní Primer S-2000 je určen pro základní nátěry kovů a dřeva pod olejové, syntetické,

Více

Ing. Jaromír Žumár, Ph.D. Jak vybrat vhodnou povrchovou úpravu fasády

Ing. Jaromír Žumár, Ph.D. Jak vybrat vhodnou povrchovou úpravu fasády Ing. Jaromír Žumár, Ph.D. Jak vybrat vhodnou povrchovou úpravu fasády Požadavky na fasádu Požadavky na fasádu Požadavky na fasádu Požadavky na fasádu Požadavky na fasádu Požadavky na fasádu 1. Nejdelší

Více

VÝROBNÍ PROGRAM SORTIMENT NÁTĚROVÝCH HMOT A STAVEBNÍ CHEMIE

VÝROBNÍ PROGRAM SORTIMENT NÁTĚROVÝCH HMOT A STAVEBNÍ CHEMIE VÝROBNÍ PROGRAM SORTIMENT NÁTĚROVÝCH HMOT A STAVEBNÍ CHEMIE interiérové barvy latexové barvy fasádní barvy tenkovrstvé omítkoviny zateplovací systémy penetrace a prostředky pro úpravu povrchu vodou ředitelné

Více

NOVINKA 12 ODSTÍNŮ A BÍLÁ

NOVINKA 12 ODSTÍNŮ A BÍLÁ NOVINKA 12 ODSTÍNŮ A BÍLÁ VNITŘNÍ MALÍŘSKÝ OMYVATELNÝ NÁTĚR ECOLOR STYL v b a r v á c h k v a l i t y Vnitřní omyvatelné vodou ředitelné interiérové nátěry ECOLOR STYL nabízejí kolekci elegantních ů pro

Více

Silikátové nátěrové systémy

Silikátové nátěrové systémy Silikátové nátěrové systémy Ideální pro historické i moderní budovy www.meffert.cz 13-0716_Profitec_Silikátové_naterove_systemy_v2.indd 1 10.4.2013 9:19:28 Profitec silikátové nátěry Přirozený pokrok ProfiTec

Více

Accento. Popis výrobku. Zpracování Technická informace. Efektní stěrková technika na organické bázi pro použití v interiéru i exteriéru.

Accento. Popis výrobku. Zpracování Technická informace. Efektní stěrková technika na organické bázi pro použití v interiéru i exteriéru. Technická informace Accento Efektní stěrková technika na organické bázi pro použití v interiéru i exteriéru. Popis výrobku Oblast použití Accento je stěrková technika na organické bázi sestávající ze základní

Více

Základní barevná škála omítek a barev MAMUT

Základní barevná škála omítek a barev MAMUT Vnitřní i vnější omítky MAMUT jsou moderním řešením povrchové úpravy fasád a zateplovacích systémů. Splňují požadavky nejen estetické, ale také ochranné. Nabízená široká barevná škála Vám umožní vytvořit

Více

Technický list 1000 Tschech.

Technický list 1000 Tschech. Technický list 1000 Tschech. Glemalux ELF 1000 Nízkoemisní vnitřní barva, neobsahující rozpouštědla a změkčovadla, odolnost proti otěru za mokra třídy 1, bílá, popř. barevná, velmi dobře kryjící, pro vnitřní

Více

VÝROBNÍ PROGRAM SORTIMENT NÁTĚROVÝCH HMOT A STAVEBNÍ CHEMIE 2017 / 2018 VÍC NEŽ BARVY.

VÝROBNÍ PROGRAM SORTIMENT NÁTĚROVÝCH HMOT A STAVEBNÍ CHEMIE 2017 / 2018 VÍC NEŽ BARVY. VÍC NEŽ BARVY VÝROBNÍ PROGRAM SORTIMENT NÁTĚROVÝCH HMOT A STAVEBNÍ CHEMIE interiérové barvy latexové barvy fasádní barvy tenkovrstvé omítkoviny zateplovací systémy penetrace a prostředky pro úpravu povrchu

Více

CELULÓZOVÁ STRUKTURÁLNÍ STĚRKA CMS 15

CELULÓZOVÁ STRUKTURÁLNÍ STĚRKA CMS 15 CELULÓZOVÁ STRUKTURÁLNÍ STĚRKA CMS 15 Použití: Celulózová strukturální stěrka CMS 15 je dekorativní úprava povrchu, tvořená směsí buničiny a speciálních aditiv. Po aplikaci a důkladném vysušení v interiéru

Více

VNITŘNÍ DEKORATIVNÍ ÚPRAVY

VNITŘNÍ DEKORATIVNÍ ÚPRAVY MARMORIN dekorativní tmel MARMORIN EMULZE ochranná vosková emulze ARTCOLOR dekorativní gel AKRILDEKOR akrylátová mozaiková barva JUFIX SYSTÉM JUFIX reliéfní tapety ze skelných vláken JUFIX lepidlo na tapety

Více

Výrobky do interiéru

Výrobky do interiéru Výrobky do interiéru ALLItex disperzní barvy s latexovým vzhledem pro nejvyšší nároky Barvy ALLItex spojují estetický povrchový vzhled a nejvyšší možnou funkčnost. Jsou vhodné pro všestranné použití na

Více

RLD219V. D8061 & D8065 2K HS vyrovnávací základy

RLD219V. D8061 & D8065 2K HS vyrovnávací základy D8061 & D8065 2K HS vyrovnávací základy 2008-09-26 PRODUKT D8061 D8065 D8237 D8238 D8239 D808 D866 D807 D812 D869 D814 D8427 POPIS 2K HS vyrovnávací základ bílý 2K HS vyrovnávací základ tmavě šedý Deltron

Více

Silikonharz Reibeputz LF d10/0312

Silikonharz Reibeputz LF d10/0312 Informace o přípravku Účel použití: Silikonharz Reibeputz LF d10/0312 omítka na bázi silikonové pryskyřice - strukturovaná 1 / 3 Popis přípravku Kvalitní strukturní omítka na bázi silikonové pryskyřice

Více

KATALOG VÝROBKŮ PODLAHOVÉ MATERIÁLY. LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PRO PROFESIONÁLY. Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch

KATALOG VÝROBKŮ PODLAHOVÉ MATERIÁLY. LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PRO PROFESIONÁLY. Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch KATALOG VÝROBKŮ LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PODLAHOVÉ MATERIÁLY PRO PROFESIONÁLY Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch WASSERBASIERTER FUSSBODENLACK Schnelle Trocknung: 20-40 Minuten Z-157.10-131

Více

Příprava před zateplením fasády. 3. výběr typu fasádní omítky

Příprava před zateplením fasády. 3. výběr typu fasádní omítky Příprava před zateplením fasády 3. výběr typu fasádní omítky Výběr vhodné omítky závisí na požadovaných vlastnostech materiálu, podmínkách aplikace, požadavcích vyplývajících z konkrétního typu budovy,

Více

SILIKÁTOVÉ NÁTĚROVÉ SYSTÉMY

SILIKÁTOVÉ NÁTĚROVÉ SYSTÉMY SILIKÁTOVÉ NÁTĚROVÉ SYSTÉMY Ideální pro historické i moderní budovy www.meffert.cz ProfiTec silikátové nátěry Přirozený pokrok ProfiTec silikátové nátěrové systémy jsou přírodní minerální materiály s vysokým

Více

Níže uvedená nabídka platí pouze pro nákup na Woolite tekutý prací prostředek, 4,5 l, s kreatinem 159,- sleva 90 Kč 172,-

Níže uvedená nabídka platí pouze pro nákup na   Woolite tekutý prací prostředek, 4,5 l, s kreatinem 159,- sleva 90 Kč 172,- Osobní odběr zdarma na více než 140 prodejnách Níže uvedená nabídka platí pouze pro nákup na www.balshop.cz Coccolino Intense Pearls, 250 g, více druhů Woolite tekutý prací prostředek, 4,5 l, s kreatinem

Více

Běžná výroba ve 37 odstínech, baleno po 0,5 litru v opakovaně použitelných polyethylenových lahvích.

Běžná výroba ve 37 odstínech, baleno po 0,5 litru v opakovaně použitelných polyethylenových lahvích. Email: chempro@tiscali.cz Lihové mořidlo CHEMOXYL Standardní roztok organických barviv v technickém etylalkoholu. Vhodné pro veškerá interiérová použití na dřevo (nábytek, obklad, dřev. doplňky). Po zaschnutí

Více

IMPREGNACE A ZÁKLADY. Hloubkový základ Lacryl LF 595. Silikonový zpevňující základ 916

IMPREGNACE A ZÁKLADY. Hloubkový základ Lacryl LF 595. Silikonový zpevňující základ 916 Hloubkový základ Lacryl LF 595 Vodní základ bez rozpouštědel, pachově neutrální a hluboce pronikající,. Difúzní, dobře, zlepšující přilnavost, odolný vůči zásadám a rychle schnoucí. V systému s CreaGlas

Více

VLASTNOSTI VÝROBKU. Vzhled dle PN EN viskozita, Brookfield RVT, 20 o C, min [mpas] 5500 odolnost proti drhnutí dle PN EN třída 4

VLASTNOSTI VÝROBKU. Vzhled dle PN EN viskozita, Brookfield RVT, 20 o C, min [mpas] 5500 odolnost proti drhnutí dle PN EN třída 4 Poslední aktualizace 26-01-2015 ŚNIEŻKA NATURE COLOUR LATEX (UNIVERZÁLNÍ) snadné odstraňování skvrn a nečistot odolnost proti opakovanému mytí a drhnutí zajišťuje dýchání stěn Nečistoty? Stačí přetřít!

Více

NÍZKÁ EMISE LÁTEK DO PROSTORU, OVĚŘENÝ NÍZKÝ OBSAH ŠKODLIVÝCH LÁTEK

NÍZKÁ EMISE LÁTEK DO PROSTORU, OVĚŘENÝ NÍZKÝ OBSAH ŠKODLIVÝCH LÁTEK TECHNICKÝ LIST 03.01.06-cze MALÍŘSKÉ BARVY JUPOL GOLD vysoce kvalitní malířská barva 1. Popis, použití JUPOL GOLD je k životnímu prostředí šetrná, vnitřní malířská barva s vysokou krycí schopností, vyrobená

Více

Obsah. Fasádní barvy 28. Zateplovací systémy 02. Tenkovrstvé dekorativní omítky 06. Vnitřní barvy 31. Doplňkový sortiment 34. Jmenný rejstřík 36

Obsah. Fasádní barvy 28. Zateplovací systémy 02. Tenkovrstvé dekorativní omítky 06. Vnitřní barvy 31. Doplňkový sortiment 34. Jmenný rejstřík 36 Produktový katalog Gültig ab 23.Januar 2017 Obsah Zateplovací systémy 02 AUS Therm EPS 03 AUS Therm MW 04 AUS Therm PLUS 05 Tenkovrstvé dekorativní omítky 06 Disperzní 07 AUS Putz K, R 07 AUS Putz S 07

Více

SCHÖNOX EPOXIDOVÉ NÁTĚRY NA BETON

SCHÖNOX EPOXIDOVÉ NÁTĚRY NA BETON SCHÖNOX EPOXIDOVÉ NÁTĚRY NA BETON SCHÖNOX EPOXIDOVÉ NÁTĚRY NA BETON nátěrové a podlahové systémy na polymerové bázi Ochrana betonových povrchů Vynikající přídržnost k podkladu Snadná údržba Vysoká životnost

Více

Vnější kontaktně zateplovací systémy Termo + s.r.o. se člení na: Obvyklé složení vnějších kontaktních zateplovacích systémů (ETICS) Oblast použití

Vnější kontaktně zateplovací systémy Termo + s.r.o. se člení na: Obvyklé složení vnějších kontaktních zateplovacích systémů (ETICS) Oblast použití Firma se také zabývá zateplovacími systémy Termo+ se sídlem v Ústí nad Labem která je součástí společnosti TERMO + holding a.s., na stavebním trhu působí od roku 1993 a orientuje se výhradně na dodávky

Více

Předúprava - Základní úprava

Předúprava - Základní úprava Předúprava - Základní úprava Woca laky Pro profesionální dokončení povrchů Jako důsledek několika desetiletí výzkumu a vývoje v kombinaci s více než 40lety zkušeností, přináší společnost Wood Care- Dánsko

Více

Baumit Perla. Výkonnější, chytřejší a přesně pro Vás! Prohlédněte si naše nové štukové omítky! Nápady s budoucností.

Baumit Perla. Výkonnější, chytřejší a přesně pro Vás! Prohlédněte si naše nové štukové omítky! Nápady s budoucností. Výkonnější, chytřejší a přesně pro Vás! Baumit Perla Prohlédněte si naše nové štukové omítky! Nová exkluzivní 25 kg balení, vylepšené receptury Tradiční vápenné i speciální sádrový štuk Chytrá volba pro

Více

IMPREGNAČNÍ PŘÍPRAVKY PRO BAZÉNY PRO BAZÉNY

IMPREGNAČNÍ PŘÍPRAVKY PRO BAZÉNY PRO BAZÉNY KATALOG VÝROBKŮ 79 NORPHEN POOL Epoxidový nátěr pro bazény. NORPHEN POOL je dvousložkový přípravek, který se připravuje k použití bezprostředně před aplikací smícháním dvou složek pomocí mechanického mixéru.

Více

OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY. Oprava a údržba domovního a bytového fondu malířské a natěračské práce

OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY. Oprava a údržba domovního a bytového fondu malířské a natěračské práce OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku s názvem 7/2019/B/SP/OM/Bi Oprava a údržba domovního a bytového fondu malířské a natěračské práce zadávanou jako zakázka malého rozsahu v souladu

Více

Průmyslové nátěrové hmoty

Průmyslové nátěrové hmoty Průmyslové nátěrové hmoty Společnost FEYCOLOR vznikla v Německu v roce 1948 a je trvale úzce specializována na vývoj a výrobu vysoce kvalitních průmyslových nátěrů pro oblast antikorozní ochrany, ochrany

Více

TAKRIL akrylátová barva na beton

TAKRIL akrylátová barva na beton TECHNICKÝ LIST 08.01.01-CZE BARVY NA BETON, FASÁDNÍ BARVY TAKRIL akrylátová barva na beton 1. Popis, použití TAKRIL je disperzní barva, určená k dekorativní ochraně betonových povrchů a jiných podkladů

Více

Informace o výrobku UHS PRIMA GREYMATIC

Informace o výrobku UHS PRIMA GREYMATIC p Informace o výrobku UHS PRIMA GREYMATIC D8018 Bílý D8019 Černý D8024 Šedý POPIS PRODUKTU UHS Prima Greymatic je z řady 2K základových ů vhodný pro širokou řadu opravárenských prací. Je mnohostranný,

Více

BÜCHNER systémy na podlahy BÜCHNER Systémy na podlahy

BÜCHNER systémy na podlahy BÜCHNER Systémy na podlahy BÜCHNER Systémy na podlahy Nátěry podlah pro lehké zatížení Vodou ředitelné Vlastnosti: lehké pochozí a pracovní zatížení v dílnách a skladech. Silně savé Normální podlahy BÜCHNER ELG- Aqua - dobře se

Více

JUPOL LATEX SEMI-MATT

JUPOL LATEX SEMI-MATT TECHNICKÝ LIST 03.01.15-cze MALÍŘSKÉ BARVY JUPOL LATEX SEMI-MATT vysoce kvalitní polomatná latexová malířská barva 1. Popis, použití JUPOL LATEX SEMI-MATT je k životnímu prostředí šetrná, omyvatelná vnitřní

Více

Vulmkoriz-R BR. Vulmkoriz-R BR je jednosložková, vodou ředitelná hmota vyvinutá na bázi kopolymeru vodní disperze

Vulmkoriz-R BR. Vulmkoriz-R BR je jednosložková, vodou ředitelná hmota vyvinutá na bázi kopolymeru vodní disperze Technický list Datum vydání 04/2014 Vulmkoriz-R BR MOSTOVÉ KONSTRUKCE Popis výrobku: Vulmkoriz-R BR je jednosložková, vodou ředitelná hmota vyvinutá na bázi kopolymeru vodní disperze určená na ocelové

Více

Flügger. Ochrana dřeva v interiéru. flugger.cz

Flügger. Ochrana dřeva v interiéru. flugger.cz Flügger Ochrana dřeva v interiéru flugger.cz FLÜGGER OCHRANA DŘEVA V INTERIÉRU Proč natíráme truhlářské výrobky v interiérech? Natřením dveří, zárubní nebo nábytku můžete dosáhnout mnoha nádherných a vzrušujících

Více

VNITŘNÍ DEKORATIVNÍ ÚPRAVY

VNITŘNÍ DEKORATIVNÍ ÚPRAVY MARMORIN dekorativní tmel MARMORIN EMULZE ochranná vosková emulze ARTCOLOR dekorativní gel AKRILDEKOR akrylátová mozaiková barva AKRILTOP akrylátový ochranný nátěr JUFIX SYSTÉM JUFIX reliéfní tapety ze

Více

Naši lidé tvoří prostor pro vaše nápady

Naši lidé tvoří prostor pro vaše nápady prostor pro nápad Naši lidé tvoří prostor pro vaše nápady Obsah INTERIÉROVÉ NÁTĚRY 5 PLUS 6 PLUS 7 PLUS 9 POLAR 10 INSPIRO 11 INSPIRO 13 FORTISSIMO 14 FORTISSIMO 15 FORTISSIMO 16 FORTISSIMO SATIN 17 FORTISSIMO

Více

RLD231V. Tyto plniče je možné sušit na vzduchu při pokojové teplotě, ale také za vyšších teplot v lakovací kabině nebo pomocí infrazářiče.

RLD231V. Tyto plniče je možné sušit na vzduchu při pokojové teplotě, ale také za vyšších teplot v lakovací kabině nebo pomocí infrazářiče. 2016-03-18 Deltron D8010, D8015 & D8017 Rapid GreyMatic 2K plniče PRODUKT D8010 D8015 D8017 D8237 D8238 D8239 D8717 D8718 D8719 POPIS Deltron Rapid GreyMatic 2K plnič G1 Světle šedý Deltron Rapid GreyMatic

Více

Barvy na dřevo a kov 21

Barvy na dřevo a kov 21 Barvy na dřevo a kov 21 Flügger Ochrana dřeva v interiéru Proč natíráme truhlářské výrobky v interiérech? Natřením dveří, zárubní nebo nábytku můžete dosáhnout mnoha nádherných a vzrušujících barevných

Více

TECHNICKÝ LIST SUPRALUX AQUA PRIMER

TECHNICKÝ LIST SUPRALUX AQUA PRIMER Vysoká přilnavost Odolnost vůči teplotám až 60 C Absence zápachu INFORMACE O PRODUKTU Použití Supralux Aqua Primer je vodou ředitelná antikorozní podkladová barva a mezivrstva na podklady z oceli, pozinkované

Více

Dokonalá ochrana dřeva existuje!

Dokonalá ochrana dřeva existuje! Dokonalá ochrana dřeva existuje! Nová řada kvalitních lazur a laků na dřevo k přírodě s respektem D ŘE VO D O HLO U BKY D ŘE VO D O HLO U BKY N APA DENÍ D ŘE VA přehled produktů lazura premium DLOUHODOBÁ

Více

Technický list StoCryl V 100

Technický list StoCryl V 100 Nátěr, střední lesk Charakteristika Použití jako tuhá povrchová vrstva pro ochranu a barevnou úpravu betonových nosných konstrukcí (beton a železobeton) Vlastnosti zabraňuje vnikání vody a škodlivin rozpustných

Více

INTERIÉR ZDRAVÉ VNITŘNÍ KLIMA

INTERIÉR ZDRAVÉ VNITŘNÍ KLIMA INTERIÉR ZDRAVÉ VNITŘNÍ KLIMA KLIMA 74 FINÁLNÍ POVRCHY 78 80 KLIMA ZDRAVÉ BYDLENÍ Více v katalogu Interiér Zdravé vnitřní klima KLIMA OMÍTKY Baumit KlimaWhite NOVINKA Přírodně bílá jednovrstvá lehčená

Více

VÝROBKY PRO VYHLAZENÍ POVRCHU BETONU A OMÍTEK

VÝROBKY PRO VYHLAZENÍ POVRCHU BETONU A OMÍTEK VÝROBKY PRO VYHLAZENÍ POVRCHU BETONU A OMÍTEK 17. VÝROBKY PRO VYHLAZENÍ POVRCHU BETONU A OMÍTEK Mapefinish Dvousložková cementová malta pro konečné vyhlazení betonových povrchů. EN 1504-3 Mísicí poměr

Více

Mistrovská díla s HASITEM Trend Design Basic V zo rn ík 7 0 vyb ra n ýc h o d s t í n ů HASIT Mosaikputz BASIC

Mistrovská díla s HASITEM Trend Design Basic V zo rn ík 7 0 vyb ra n ýc h o d s t í n ů HASIT Mosaikputz BASIC www.hasit.cz Mistrovská díla s HASITEM Trend Design Basic V zo rn ík 7 0 vyb ra n ýc h o d s t í n ů HASIT Mosaikputz BASIC KHP BASIC HASIT Mosaikputz BASIC Dekorativní mozaiková omítka s mramorovým kamenivem

Více

TECHNICKÝ LIST SUPRALUX AQUA PRIMER

TECHNICKÝ LIST SUPRALUX AQUA PRIMER Vysoká přilnavost Odolnost vůči teplotám až 60 C Nízký zápach INFORMACE O PRODUKTU Použití Supralux Aqua Primer je vodou ředitelná antikorozní základová barva a mezivrstva na podklady z oceli, pozinkované

Více

Vyobrazení v originální velikosti. Výhrada barevných odchylek vzhledem k tiskovým možnostem.

Vyobrazení v originální velikosti. Výhrada barevných odchylek vzhledem k tiskovým možnostem. REVADRESS /RENOSTAR REVADRESS -Buntsteinputz Omítka z přírodních kamínků na sokly a vnější i vnitřní stěny Dekorativní barevná kamínková omítka charakteru vymývané omítky pro povrchovou bezesparou úpravu

Více

Nátěry fasád Dříve než začnete První natírání vašeho domu je velkým okamžikem. Váš dům díky správně zvolené fasádní barvě získá originální výraz. Pokud jde o údržbu, jistě nechcete, aby váš dům byl jenom

Více

Technický list StoCryl V 100

Technický list StoCryl V 100 Krycí nátěr, střední lesk Charakteristika Použití Vlastnosti jako tuhý nátěr pro ochranu a barevné ztvárnění betonových nosných konstrukcí (beton a železobeton) zabraňuje vniknutí vody a ve vodě rozpuštěných

Více

BELINKA EXTERIER LAZURA NA DŘEVO V EXTERIÉRU

BELINKA EXTERIER LAZURA NA DŘEVO V EXTERIÉRU BELINKA BELLES, D.O.O. Zasavska cesta 95 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija T +386 1 5886 299, F +386 1 5886 479 (+386 1 5886 303) E belles@belinka.si, www.belinka.com T E C H N I C K É I N F O R M A C E

Více

Produkt Rimano PLUS Rimano PRIMA Rimano UNI. Druh omítky / stěrky šedobílá sádrová stěrka šedobílá sádrová stěrka šedobílá sádrová omítka

Produkt Rimano PLUS Rimano PRIMA Rimano UNI. Druh omítky / stěrky šedobílá sádrová stěrka šedobílá sádrová stěrka šedobílá sádrová omítka Přehled omítek a stěrek Produkt Rimano PLUS Rimano PRIMA Rimano UNI Druh omítky / stěrky šedobílá sádrová stěrka šedobílá sádrová stěrka šedobílá sádrová omítka Popis tenkovrstvá sádrová stěrka s hlazeným

Více

PROGRAM barvy a laky PRO DEKORACI A OCHRANU. dřeva, kovů, stěn, fasádních a betonových povrchů

PROGRAM barvy a laky PRO DEKORACI A OCHRANU. dřeva, kovů, stěn, fasádních a betonových povrchů PROGRAM 2017 barvy a laky PRO DEKORACI A OCHRANU dřeva, kovů, stěn, fasádních a betonových povrchů BARVY 4 ŠETRNÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ 6 KOUZELNÝ SVĚT BAREV 7 VHODNÉ ŘEŠENÍ PRO MŮJ DŮM 8 O DŘEVU A NÁTĚRECH

Více

KREATIVNÍ INTERIÉROVÉ TECHNIKY

KREATIVNÍ INTERIÉROVÉ TECHNIKY KREATIVNÍ INTERIÉROVÉ TECHNIKY WANDLASUR CLASSIC MOŽNÉ DRUHY PODKLADU: a) Vytvoření jemné struktury s Wisch-Strukturputz: Naneseme ED Wisch-Strukturputz (jemnou či hrubou variantu) pomocí válečku, nebo

Více

PŘEHLED PRŮMYSLOVÝCH NÁTĚROVÝCH HMOT. Špičkové ochranné nátěry

PŘEHLED PRŮMYSLOVÝCH NÁTĚROVÝCH HMOT. Špičkové ochranné nátěry PŘEHLED PRŮMYSLOVÝCH NÁTĚROVÝCH HMOT Špičkové ochranné nátěry PŘEHLED PRŮMYSLOVÝCH NÁTĚROVÝCH HMOT Společnost BARVY A LAKY TELURIA, s.r.o. je tradiční český výrobce nátěrových hmot s více jak 120letou

Více