Předúprava - Základní úprava

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Předúprava - Základní úprava"

Transkript

1 Předúprava - Základní úprava

2 Woca laky Pro profesionální dokončení povrchů Jako důsledek několika desetiletí výzkumu a vývoje v kombinaci s více než 40lety zkušeností, přináší společnost Wood Care- Dánsko vysoce odolné dokončovací systémy. Lak Woca Systém se skládá z vysoce kvalitních výrobků, které tvoří tuhý, odolný dokončovací lak, zejména ideální pro komerční prostory s vysokou návštěvností. Všechny lak y Woca jsou rychleschnoucí, na bázi vody a bez těkavých látek, což činí systém vysoce šetrný k životnímu prostředí. Se systémem lak Woca Wood Care -Dánsko jste schopni nabídnout kvalitně lakované podlahy. Lakované podlaha za méně než 24 hodin - služba, kterou umí nabídnout jen pár ostatních dodavatelů na trhu. Práce s Wood Care -Dánsko "Snadno a efektivně. V souladu s přírodou".

3 Woca lak systém Nejúčinnější systém pro profesionály. Pro přírodně lakované podlahy Lak Woca systém zahrnuje celou řadu transparentních laků, které vám umožní vychutnat syrovou krásu každé dřevěné podlahy. V kombinaci profesionálního ošetření s velmi krátkou dobou schnutí Woca laky nabízejí dokonale lakovanou podlahu za méně než jeden den. 3 x LAK v době kratší než jeden pracovní den Pro bíle a šedě lakované podlahy Lak Woca systém zahrnuje řadu barevných pigmentových Primerů, které nabízejí lakovaný povrch s bílým nebo našedlým barevným efektem. V kombinaci profesionálního ošetření s velmi krátkou dobou schnutí Woca laky nabízejí dokonale lakovanou podlahu za méně než jeden den. 3 x LAK v době kratší než jeden pracovní den

4 Floor-Primer Technická data Pojivo: Akrylát Rozpouštědlo: Voda Obsah pevných částic: cca 30% Spotřeba: přibližně 5-10 m2 dle dle druhu dřeviny Aplikace: Štětec,váleček (vlas 12 mm) a sprej Lesk: přibližně 40(hedvábný lesk) Viskozita: cca. 35sek. Dle DIN 4 při 25 C Doba schnutí: cca 30 min. při 20 C Bod vzplanutí: nehořlavý Hustota: cca 1.06 g/ml Skladování: v suchu,chránit před mrazem a mimo dosah dětí Čištění náčiní: vodou VOC: /těkavé látky/ Tento výrobek obsahuje maximálně 110 g VOC / L. Mezní hodnota je 140 g VOC / L (kat. A / i)

5 FLOOR PRIMER - Základní nátěr na vodní bázi Rychle schnoucí, 60 min při 20 C bez těkavých látek Snadno brousitelný Doporučeno z pohledu biologie bydlení Balení:10L Spotřeba: 5-10 m² / l V závislosti na typu dřeva Varianta: přírodní, bílý a šedý Oblast použití: Základní nátěr se doporučuje pro penetraci nové, nebo broušené podlahy, dřevěných panelů, korkových prvků atd. Floor Primer je také robustní základní nátěr, před dalším zpracováním s dalšími vodními podlahovými laky Woca. Aplikace: Podlahová penetrace základní nátěr- je speciální základní nátěr na vodní bázi akrylátu/polyuretanu, který rychle schne a lze jej dobře brousit. Zpracování- Floor Primer : před použitím řádně promíchán a měl by být aplikován neředěný a může být aplikován pomocí štětce, nebo lakovacím válečkem s vlasem o velikosti 12mm či stříkáním. Další kroky: Na dřevo ošetřené základním nátěrem, musí být pak následně aplikován jeden z krycích vodních laků Woca. Péče a údržba: V závislosti na zvoleném konečném povrchu. Nářadí:bruska, brusné papíry, štětec, váleček, kbelík, míchadlo. Nástroje čistěte vodou Floor Primer - pro penetraci nových a neošetřených dřevěných povrchů v interiéru. Floor Primer dobře promíchejte před každým použitím. Před aplikací musí být povrch čistý, bez prachu, oleje, vosku a mastnot. Pokud je to nutné, tak vyčistěte plochu s Woca intenzivním čističem 1:10 s vodou - nechat uschnout. Broušený povrch by měl být vybroušen min.120 zrnitostí. Floor Primer se používá neředěný a může se nanášet štětcem nebo válečkem s vlasem 12 mm. Nátěr v závislosti na vlhkosti a teplotě je suchý po minutách. Pokud je aplikován základní nátěr ve variantě přírodní odstín,pak se doporučuje po vyzrání povrch přebrousit zrnitostí 100, 120 nebo lakovacím padem před tím, než se použije krycí lak Woca. Pokud bude aplikován základní nátěr ve variantě bílý nebo šedý pak se přebrušuje až první vrstva krycího nátěru. Vždy se doporučuje zkušební nátěr na zjištění, zda je výrobek kompatibilní s materiálem a pro ověření požadovaného odstínu.

6 Excellent Lak Lesk 20 a 40 Technická data Pojivo: kombinace Akrylát /polyuretan Rozpouštědlo: Voda Obsah pevných částic: cca 30% Viskozita: cca. 55sek. Dle DIN 4 při 25 C Bod vzplanutí: nehořlavý Hustota: cca 1.05 g/ml Tvrdost: po24h: 100 Finální tvrdost 130 Spotřeba: přibližně 8-12 m2 dle dle druhu dřeviny Aplikace: Štětec,váleček Lesk: přibližně 20 mat a 40(hedvábný lesk) Doba schnutí: pochozí po cca 60 min. při 20 C a 55% relativní vlhkosti vzduchu Skladování: v suchu,chránit před mrazem a mimo dosah dětí Brousitelný:po cca 90min. Čištění náčiní: vodou VOC: /těkavé látky/ Tento výrobek obsahuje maximálně 90 g VOC / L. Mezní hodnota je 140 g VOC / L (kat. A / i)

7 Lak Excellent - krycí lak - Vhodné pro klasické obývací pokoje na základě vody Rychle schnoucí, 90 min při 20 C bez těkavých látek Doručeno z pohledu biologie bydlení Balení:10.0 l - Spotřeba: 8-12 m2/litr Lesk:20 a 40 Použití: EXCELLENT podlahový lak je vhodný pro renovační nátěry nových, neošetřených, nebo už natřených dřevěných ploch v interiéru, jako jsou dřevěné panely, parkety, dveře, schody, korkové prvky atd. Pro všechny typy dřeva, teak, mahagon, třešeň, dub, jasan, buk, borovice atd., Excellent lak se vyznačuje nízkým zápachem a je rychleschnoucí, vodou ředitelnou nátěrovou hmotou. Aplikuje se neředěný. Barva je vyrobena na bázi akrylátové a polyuretanové disperze. To se vyznačuje dobrou přilnavostí, velmi vysokou v plnitelností povrchu a odolností proti opotřebení povrchu. Po vyzrání je povrch tvrdý a odolný. Dříve natřené povrchy: 1. Již natřené povrchy je třeba vyčistit Intenzivním čističem WOCA v poměru 1:10 s vodou, pro odstranění mastnoty, nečistot, zbytků vosků a mýdla. 2. dřevěné povrchy obrousit zrnitostí min.120 Neošetřené plochy: 3. Obroušené plochy vždy před lakováním odstraňte pomocí vysavače prach a nečistoty. 4. Excellent lak se nanáší neředěný štětcem nebo válečkem. 5. Nechte zaschnout asi 90 minut. Následuje přebroušení (pokud byl nejdříve aplikován základní nátěr Primer bílý nebo šedý, následuje přebroušení až po prvním krycím nátěru zrnitostí 120 (Primer bílý a šedý se nebrousí) 6. Odstraňte všechny stopy po broušení pomocí vysavače 7. Naneste další vrstvu laku Excellent Čekací doba mezi vrstvami je závislá na okolní teplotě a vlhkosti. Je důležité, aby dřevo a lak mělo teplotu nejméně 15 C, ideálně okolo 20 C, vlhkost cca. 55%. V místnosti musí být dobře větráno, ale neměl by být průvan. Lehce pochozí povrch je asi 4 po hodinách. Lehká užitkovost po 24 hodinách-možno vrátit na plochu lehké předměty. Čerstvě natřené podlahy budou úplně vyzrálé po cca 8dnech.(pokládka koberce atd. Údržba- Pravidelné čištění mýdlem na lak Woca. Doplňková péče -Balzám na lak Woca.

8 Superior Lak Lesk 20 a 40 Technická data Pojivo: kombinace Akrylát /polyuretan Rozpouštědlo: Voda Obsah pevných částic: cca 30% Viskozita: cca. 33sek. Dle DIN 4 při 25 C Bod vzplanutí: nehořlavý Hustota: cca 1.05 g/ml Tvrdost: po24h: 110 Finální tvrdost 140 Spotřeba: přibližně 8-12 m2 dle dle druhu dřeviny Aplikace: Štětec,váleček Lesk: přibližně 20 mat a 40(hedvábný lesk) Doba schnutí: pochozí po cca 60 min. při 20 C a 55% relativní vlhkosti vzduchu Skladování: v suchu,chránit před mrazem a mimo dosah dětí Brousitelný:po cca 90min. Čištění náčiní: vodou VOC: /těkavé látky/ Tento výrobek obsahuje maximálně 95 g VOC / L. Mezní hodnota je 140 g VOC / L (kat. A / i)

9 Lak SUPERIOR-krycí lak - Vhodné pro klasické obývací pokoje na základě vody Rychle schnoucí, 90 min při 20 C bez těkavých látek Doručeno z pohledu biologie bydlení Balení:10.0 l - Spotřeba: 8-12 m2/litr Lesk:20 a 40 Použití: Lak Superior- je odolný lak bez zápachu, vodou ředitelná nátěrová hmota. Je vyroben na základě speciálního polyuretanu s vlastností síťování". Vhodné pro těžce namáhané povrchy. Poskytuje opotřebení odolný a trvanlivý povrch. Je zvláště doporučován pro intenzivně využívané plochy, jako jsou schodiště, chodby, regály atd. Je charakterizován vysokou odolností proti chemikáliím a vodě, jakož i dobrou přilnavostí na již uzavřených dřevěných površích. Zdůrazňuje barvu dřeva, a proto je ideální i pro tmavé druhy dřeva. Superior podlahový lak je vhodný pro renovační nátěry na nové a neošetřované povrchy nebo na již natřené plochy ze dřeva v interiéru. Jako jsou dřevěné panely, parkety, dveře, schodiště, přírodní korek atd. Dříve natřené povrchy: 1. Již natřené povrchy je třeba vyčistit Intenzivním čističem WOCA v poměru 1:10 s vodou, pro odstranění mastnoty, nečistot, zbytků vosků a mýdla. 2. dřevěné povrchy obrousit zrnitostí min.120 Neošetřené plochy: 3. Obroušené plochy vždy před lakováním odstraňte pomocí vysavače prach a nečistoty. 4. Lak se nanáší neředěný štětcem nebo válečkem. 5. Nechte zaschnout asi 90 minut. Následuje přebroušení (pokud byl nejdříve aplikován základní nátěr Primer bílý nebo šedý, následuje přebroušení až po prvním krycím nátěru zrnitostí 120 (Primer bílý a šedý se nebrousí) 6. Odstraňte všechny stopy po broušení pomocí vysavače 7. Naneste další vrstvu laku Čekací doba mezi vrstvami je závislá na okolní teplotě a vlhkosti. Je důležité, aby dřevo a lak mělo teplotu nejméně 15 C, ideálně okolo 20 C, vlhkost cca. 55%. V místnosti musí být dobře větráno, ale neměl by být průvan. Lehce pochozí povrch je asi 4 po hodinách. Lehká užitkovost po 24 hodinách-možno vrátit na plochu lehké předměty. Čerstvě natřené podlahy budou úplně vyzrálé po cca 8dnech.(pokládka koberce atd. Údržba- Pravidelné čištění mýdlem na lak Woca. Doplňková péče -Balzám na lak Woca.

10 Advanced 2K Lak Lesk 20 a 40 Technická data Pojivo: speciální modifikace polyuretanu Rozpouštědlo: Voda Obsah pevných částic: cca 32% Viskozita: cca. 25sek. Dle DIN 4 při 25 C Bod vzplanutí: nehořlavý Hustota: cca 1.0 g/ml Tvrdost: po24h: 120 Finální tvrdost 150 Spotřeba: přibližně 8-12 m2 dle dle druhu dřeviny Aplikace: Štětec,váleček Lesk: přibližně 20 mat a 40(hedvábný lesk) Doba schnutí: pochozí po cca 60 min. při 20 C a 55% relativní vlhkosti vzduchu Skladování: v suchu,chránit před mrazem a mimo dosah dětí Brousitelný:po cca 90min. Čištění náčiní: vodou VOC: /těkavé látky/ Tento výrobek obsahuje maximálně 85 g VOC / L. Mezní hodnota je 140 g VOC / L (kat. A / i)

11 Lak Advanced 2K-krycí lak na vodní bázi Rychle schnoucí, 90 min při 20 C bez těkavých látek Vhodné pro komerční sektor s velmi vysokými standardy doporučeno z pohledu ekologie bydlení Balení:5 l - Spotřeba: 8-12 m2/litr Lesk:20 a 40 Tužidlo: bez izokyanátů 100ml Použití: Lak Advanced 2K je dvousložkový lak na vodní bázi. Vysoce odolný proti poškrábání a je charakterizován vynikající odolnost proti opotřebení a má dobrou přilnavost na jiné typy laků. Je vhodný na povrchy ve školách, tělocvičnách, letištích, úřadech, jídelnách, pro taneční parkety, schody, atd., Vlastnosti a výhody- chemická odolnost a odolnost vůči vodě. Je ideální pro objekt y a není náchylný k znečištění černými podrážkami. Advanced 2K tužidlo: tužidlo je dodáváno v lahvičce o obsahu 100ml.Lahvička se doplní vodou a smíchá se s tužidlem. Nyní je tvrdidlo připraveno pro 5litrů laku.nalijte do 5L barelu s lakem. Smíchejte důkladně s lakem.. Nechte stát zamíchaný lak s tužidlem cca 10 minut, aby se tužidlo aktivovalo.. Jakmile je tvrdidlo přidáno do laku, ztratí svůj účinek po cca 4 hodinách. Dříve natřené povrchy: 1. Již natřené povrchy je třeba vyčistit Intenzivním čističem WOCA 1:10 s vodou, pro odstranění mastnoty, nečistot, zbytků vosků a mýdla. 2. dřevěné povrchy obrousit zrnitostí 120 Neošetřené plochy: 3. Obroušené plochy vždy před lakováním odstraňte pomocí vysavače prach a nečistoty. 4. Lak se nanáší neředěný štětcem nebo válečkem. 5. Nechte zaschnout asi 90 minut. Následuje přebroušení (pokud byl nejdříve aplikován základní nátěr Primer bílý nebo šedý, následuje přebroušení až po prvním krycím nátěru zrnitostí 120 (Primer bílý a šedý se nebrousí) 6. Odstraňte všechny stopy po broušení pomocí vysavače 7. Naneste další vrstvu laku Čekací doba mezi vrstvami je závislá na okolní teplotě a vlhkosti. Je důležité, aby dřevo a lak mělo teplotu nejméně 15 C, ideálně okolo 20 C, vlhkost cca. 55%. V místnosti musí být dobře větráno, ale neměl by být průvan. Lehce pochozí povrch je asi 4 po hodinách. Lehká užitkovost po 24 hodinách-možno vrátit na plochu lehké předměty. Čerstvě natřené podlahy budou úplně vyzrálé po cca 8dnech.(pokládka koberce td.. Údržba- Pravidelné čištění mýdlem na lak Woca. Doplňková péče -Balzám na lak Woca

KATALOG VÝROBKŮ PODLAHOVÉ MATERIÁLY. LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PRO PROFESIONÁLY. Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch

KATALOG VÝROBKŮ PODLAHOVÉ MATERIÁLY. LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PRO PROFESIONÁLY. Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch KATALOG VÝROBKŮ LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PODLAHOVÉ MATERIÁLY PRO PROFESIONÁLY Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch WASSERBASIERTER FUSSBODENLACK Schnelle Trocknung: 20-40 Minuten Z-157.10-131

Více

Technický list StoAqua Cristallack PU Satinmatt

Technický list StoAqua Cristallack PU Satinmatt Vodou ředitelný, nelepivý transparentní, uzavírací lak na všechny dřevěné prvky, hedvábně matný Charakteristika Použití interiér jako vysoce odolný ochranný nátěr na neupravené nebo lazurované dřevěné

Více

WOCA * Speciální louh na dub - bílý pigment 500278 4 2,5 1 202,00 Kč 1 092,00 Kč 8-10

WOCA * Speciální louh na dub - bílý pigment 500278 4 2,5 1 202,00 Kč 1 092,00 Kč 8-10 WOCA * -produkty pro dřevěné podlahy, zahradní nábytek, venkovní terasy, fasády a pracovní dřevěné desky Doporučený MOC platný od 16. 4. 2012 Ceny bez DPH Louhy Ošetření louhem zabraňuje u měkkých dřev

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. Proti hnilobě. Proti UV záření. Ochrana proti UV záření. Proti červotočům

PŘEHLED PRODUKTŮ. Proti hnilobě. Proti UV záření. Ochrana proti UV záření. Proti červotočům PŘEHLED PRODUKTŮ Proti hnilobě Proti UV záření Ochrana proti UV záření Proti červotočům Xyladecor profesionální ochrana dřeva Co nevíte o ICI a značce Xyladecor? ICI Group - největší světový producent

Více

Flügger. Ochrana dřeva v interiéru. flugger.cz

Flügger. Ochrana dřeva v interiéru. flugger.cz Flügger Ochrana dřeva v interiéru flugger.cz FLÜGGER OCHRANA DŘEVA V INTERIÉRU Proč natíráme truhlářské výrobky v interiérech? Natřením dveří, zárubní nebo nábytku můžete dosáhnout mnoha nádherných a vzrušujících

Více

Parquet Oil. Kiilto PRŮVODCE EN 71-3 KLASIFIKACI

Parquet Oil. Kiilto PRŮVODCE EN 71-3 KLASIFIKACI SPADÁ POD EN 71-3 KLASIFIKACI RYCHLÁ METODA PŘÍROZENÝ VZHLED! Kiilto Parquet Oil PRŮVODCE Směs rostlinných olejů na parkety a dřevěné podlahy. Určen k nátěru a impregnaci parket a dřevěných podlah. PŘÍPRAVA

Více

KATALOG NÁTĚROVÝCH HMOT

KATALOG NÁTĚROVÝCH HMOT KATALOG NÁTĚROVÝCH HMOT KVALITA ZA DOBROU CENU COLOR S.R.O. Barvy syntetické základní Primer S 2000 Barva syntetická základní Primer S-2000 je určen pro základní nátěry kovů a dřeva pod olejové, syntetické,

Více

Dokonalá ochrana dřeva existuje!

Dokonalá ochrana dřeva existuje! Dokonalá ochrana dřeva existuje! Nová řada kvalitních lazur a laků na dřevo k přírodě s respektem D ŘE VO D O HLO U BKY D ŘE VO D O HLO U BKY N APA DENÍ D ŘE VA přehled produktů lazura premium DLOUHODOBÁ

Více

Technický list StoAqua Top Satin

Technický list StoAqua Top Satin Vodou ředitelná lazura na bázi alkydových pryskyřic s otevřenými póry, bez dolepu Charakteristika Použití Vlastnosti v exteriéru i interiéru pro nové i staré dřevo, pro omezeně rozměrově stabilní a rozměrově

Více

Kolorovací přípravek bez usazenin

Kolorovací přípravek bez usazenin Kolorovací přípravek bez usazenin Přípravek pro barvení dřevěných podlah na rozpouštědlové bázi. Spolehlivě schnou nezávisle na klimatických podmínkách, z tohoto důvodu lze laky na vodní bázi LOBADUR bez

Více

KATALOG. Když dřevo žije s Vámi!

KATALOG. Když dřevo žije s Vámi! KATALOG Když dřevo žije s Vámi! KVALITA PRO PROFESIONÁLY SYNTEKO je stejně jako SCHÖNOX součástí koncernu AkzoNobel, který je největším světovým výrobcem nátěrových hmot s ročním obratem 14 miliard. Centrála

Více

Výrobní program let. ve světě barev. No. 1 v Německu

Výrobní program let. ve světě barev. No. 1 v Německu Výrobní program 100 + let ve světě barev No. 1 v Německu 100 + let ve světě barev Interiérové a fasádní barvy Alpina Forte Vysoce jakostní interiérová disperzní barva výtečná krycí schopnost při jedné

Více

Představujeme vám novou řadu výrobků Crown Woodcare

Představujeme vám novou řadu výrobků Crown Woodcare Relivery Proposal 2009 Představujeme vám novou řadu výrobků Crown Woodcare Největší nezávislý výrobce barev ve Spojeném království Crown Paints Vám přináší novou řadu výrobků Crown Woodcare, která poskytuje

Více

Barvy na dřevo a kov 21

Barvy na dřevo a kov 21 Barvy na dřevo a kov 21 Flügger Ochrana dřeva v interiéru Proč natíráme truhlářské výrobky v interiérech? Natřením dveří, zárubní nebo nábytku můžete dosáhnout mnoha nádherných a vzrušujících barevných

Více

Technický list StoPur WV 205 transparentní

Technický list StoPur WV 205 transparentní PUR uzavírací nátěr, vodou ředitelný, matný, transparentní, bez emisí Charakteristika Použití interiér, vystavený povětrnosti jako transparentní uzavírací nátěr pro polyuretanové podlahové materiály s

Více

Vosková emulze na bázi přírodní pryskyřice a lněného oleje

Vosková emulze na bázi přírodní pryskyřice a lněného oleje Vosková emulze na bázi přírodní pryskyřice a lněného oleje Odstín Dostupnost Počet kusů na paletě 672 200 30 Balení 6 x 0,75 l 2 x 2,5 l 10 l Typ balení plechový obal bílý plechový obal bílý plechový obal

Více

TVRDÝ VOSKOVÝ OLEJ Origina voskový olej přizpůsobený dřevěným podlahám se snadnou údržbou a pro zdravé bydlení ODSTÍN Odstín č. Balení (litr) Kč/bal

TVRDÝ VOSKOVÝ OLEJ Origina voskový olej přizpůsobený dřevěným podlahám se snadnou údržbou a pro zdravé bydlení ODSTÍN Odstín č. Balení (litr) Kč/bal TVRDÝ VOSKOVÝ OLEJ Origina voskový olej přizpůsobený dřevěným podlahám se snadnou údržbou a pro zdravé bydlení Bezbarvý - lesklý 3011 Bezbarvý - hedvábný polomat 3032 Bezbarvý - mat 3062 Bezbarvý polomat

Více

Navždy spolu. Bona Mega ONE JEDEN produkt, JEDEN partner. Vášeň pro dřevěnou podlahu

Navždy spolu. Bona Mega ONE JEDEN produkt, JEDEN partner. Vášeň pro dřevěnou podlahu Vášeň pro dřevěnou podlahu Bona je přední světovou jedničkou na trhu v oblasti inovací, která nabízí unikátní systém pro ošetření dřevěných podlah. Od jejího založení v roce 1919, jsme prostřednictvím

Více

PU 250-50 d4/0412. 2-složkový PU-nátěr na podlahy pololesklý 1 / 3

PU 250-50 d4/0412. 2-složkový PU-nátěr na podlahy pololesklý 1 / 3 PU 250-50 d4/0412 2-složkový PU-nátěr na podlahy pololesklý 1 / 3 Informace o přípravku Účel použití přípravku: Popis přípravku Velmi kvalitní 2-složkový vrchní nátěr na bázi polyuretan-acryl, na minerální

Více

WOCA SORTIMENT VÝROBKŮ PRO PÉČI O DŘEVĚNÉ POVRCHY

WOCA SORTIMENT VÝROBKŮ PRO PÉČI O DŘEVĚNÉ POVRCHY WOCA SORTIMENT VÝROBKŮ PRO PÉČI O DŘEVĚNÉ POVRCHY PODLAHY VENKOVNÍ PLOCHY INTERIÉRY Preparing today for tomorrow Systém péče o dřevo Předúprava louh barva Základní úprava olej lak mýdlo Čištění a údržba

Více

Požadované parametry betonového podkladu: Pevnost v tlaku pro pochozí plochy

Požadované parametry betonového podkladu: Pevnost v tlaku pro pochozí plochy Popis Výhody Typické aplikace Příprava podkladu Penetrace může být použit jako dvousložková epoxidová stěrka, polymermalta, výplňová zálivka nebo primer/penetrace. Verze je dále vhodná pro zhotovení pečetící

Více

MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE, MODŘÍNU A JASANU

MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE, MODŘÍNU A JASANU MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE, MODŘÍNU A JASANU ČERVENEC 2014 Severská borovice 15 x 111 mm s povrchovou úpravou OSMO Tvrdým voskovým olejem, odstín Stone Severská borovice POLOMAT Severská borovice

Více

PLASTEHN C120 Základový plnič 2K (HS) HIGH SOLID FILLER-SURFACER (4:1)

PLASTEHN C120 Základový plnič 2K (HS) HIGH SOLID FILLER-SURFACER (4:1) PLASTEHN C120 Základový plnič 2K (HS) HIGH SOLID FILLER-SURFACER (4:1) KPF-tvrdidlo Plastehn C120 High-Solid je dvousložkový základový plnič s poměrem mísení 4:1. Je použitelný při opravách automobilů

Více

EPOXY SYSTÉMY - STAVEBNÍ CHEMIE

EPOXY SYSTÉMY - STAVEBNÍ CHEMIE EPOSTYL 200 V Vodouředitelný epoxy penetrační nátěr & transparentní lak na dřevo a beton NOVÁ GENERACE VODOUŘEDITELNÝCH NÁTĚRŮ CHARAKTERISTIKA EPOSTYL 200 V dvousložková transparentní nátěrová hmota skládající

Více

RLD219V. D8061 & D8065 2K HS vyrovnávací základy

RLD219V. D8061 & D8065 2K HS vyrovnávací základy D8061 & D8065 2K HS vyrovnávací základy 2008-09-26 PRODUKT D8061 D8065 D8237 D8238 D8239 D808 D866 D807 D812 D869 D814 D8427 POPIS 2K HS vyrovnávací základ bílý 2K HS vyrovnávací základ tmavě šedý Deltron

Více

2komponentní transparentní pečeticí vrstva s matným vzhledem. mírný zápach dobrá odolnost vůči UV záření, nežloutne snadné čištění

2komponentní transparentní pečeticí vrstva s matným vzhledem. mírný zápach dobrá odolnost vůči UV záření, nežloutne snadné čištění Technický list Vydání 01/2012 Identifikační č.: 02 08 01 04 004 0 000001 Sikafloor -302 W 2komponentní transparentní pečeticí vrstva s matným vzhledem Popis výrobku Sikafloor -302 W je 2komponentní polyuretanová

Více

Viscacid CB farblos Dvousložková nátěrová hmota - bezbarvá

Viscacid CB farblos Dvousložková nátěrová hmota - bezbarvá Viscacid CB farblos Dvousložková nátěrová hmota - bezbarvá Číslo výrobku: 6171 Dvousložková nátěrová hmota na bázi speciálních kombinací epoxidových pryskyřic / polyaminu odolná proti chemikáliím a neobsahující

Více

A Nábytek všeobecně (dveře, obývací pokoje, ložnice, kuchyně ) 2 5 20 21. B Židle, zábradlí, soustružené dílce, stolové podnoží 6 7 22

A Nábytek všeobecně (dveře, obývací pokoje, ložnice, kuchyně ) 2 5 20 21. B Židle, zábradlí, soustružené dílce, stolové podnoží 6 7 22 Obsah: Postup Zpracování Příklady technologických postupů Popis výrobků A Nábytek všeobecně (dveře, obývací pokoje, ložnice, kuchyně ) 2 5 20 21 B Židle, zábradlí, soustružené dílce, stolové podnoží 6

Více

PŘEDÚPRAVA ZÁKLADNÍ ÚPRAVA ČIŠTĚNÍ ÚDRŽBA

PŘEDÚPRAVA ZÁKLADNÍ ÚPRAVA ČIŠTĚNÍ ÚDRŽBA Arbeitsplattenöl Vergilbungsstop bei Weichholz Vergilbungsstop bei Weichholz Erhäl die hellen Farben des Holzes Erhäl die hellen Farben des Holzes Immer mit Öl, Lack oder Seife Immer mit Öl, Lack oder

Více

TMEL PALL-X FILLER Číslo výrobku Velikost balení Stupeň lesku Spotřeba

TMEL PALL-X FILLER Číslo výrobku Velikost balení Stupeň lesku Spotřeba Pallmann HaTTRICK akční období: od 1.6. do 31.8.2018 sportovní léto s PallmannEm Od 1.06.- 31.08.2018 si můžete zakoupit sportovní laky PALLMANN s 10% slevou SPoRToVní SYSTém PALLMann: PALL-X FILLER (tmel

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK platnost od 1. ledna 2012

MALOOBCHODNÍ CENÍK platnost od 1. ledna 2012 EKOLOGICKÝ BEZ ZÁVADNÝCH LÁTEK VHODNÝ PRO DĚTSKÉ HRAČKY MALOOBCHODNÍ CENÍK platnost od 1. ledna 2012 PŘÍRODNÍ NÁTĚRY NA DŘEVO PRO INTERIÉR I EXTERIÉR SAICOS je skutečný profesionál! Výrobky SAICOS jsou

Více

DTM NOVÁ TECHNOLOGIE. antikorozní základní i vrchní barva DIRECT TO METAL. 11 m 2 /kg

DTM NOVÁ TECHNOLOGIE. antikorozní základní i vrchní barva DIRECT TO METAL. 11 m 2 /kg NOVÁ TECHNOLOGIE DTM DIRECT TO METAL antikorozní základní i vrchní barva 11 m 2 /kg Jednosložková antikorozní akrylátová matná barva Na všechny druhy kovů, plechů, dřevo, beton a další povrchy bez použití

Více

Ceník Řeziva, KVH, Plotovek, OSB

Ceník Řeziva, KVH, Plotovek, OSB Ceník Řeziva, KVH, Plotovek, OSB Otevírací doba: Po Pá 7 30 15 30 Jaroslav Karban Ořešská 972/59, Praha 5, 155 00 prodejna: 778 480 171 mob: 603 427 868 E-mail: jaroslav-karban@seznam.cz www.palubkykarban.cz

Více

CENÍK PALLMANN platný od 2. ledna 2017 do odvolání PARKETOVÉ LAKY NA VODNÍ BÁZI (W3, W2)

CENÍK PALLMANN platný od 2. ledna 2017 do odvolání PARKETOVÉ LAKY NA VODNÍ BÁZI (W3, W2) MM-PRAHA s. r. o., U Stavoservisu 1/659, 108 00 Praha 10 CENÍK PALLMANN 2017 UVEDENÉ CENY JSOU BEZ DPH platný od 2. ledna 2017 do odvolání PARKETOVÉ LAKY NA VODNÍ BÁZI (W3, W2) PALL-X KITT 12732 5 l 315

Více

Vulmproepox R RH. Vulmproepox R RH je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze. Popis výrobku: Použití: Výhody:

Vulmproepox R RH. Vulmproepox R RH je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze. Popis výrobku: Použití: Výhody: Technický list Datum vydání 04/2014 Vulmproepox R RH ROPOVODY, PLYNOVODY Nátěr na železné konstrukce, antikorozní základní i vrchní nátěr. Popis výrobku: Vulmproepox R RH je dvousložková nátěrová hmota

Více

TECHNICKÝ LIST HENSOTHERM 410 KS - indoor -

TECHNICKÝ LIST HENSOTHERM 410 KS - indoor - TECHNICKÝ LIST HENSOTHERM 410 KS - indoor - Protipožární nátěrový systém pro ocel schválení dle EN 13501-2 použití pro požární odolnost 30 60 min VLASTNOSTI Technika optimální vzhled díky nízkým tloušťkám

Více

Vulmproepox CS. Vulmproepox CS je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze složky A

Vulmproepox CS. Vulmproepox CS je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze složky A Technický list Datum vydání 04/2014 Vulmproepox CS BETONOVÉ KONSTRUKCE Popis výrobku: Vulmproepox CS je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze složky A (vodní disperze, epoxidové

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Ing. Zdeněk Kratochvíl vedoucí OTS HET spol. s r.o. David Fučík produktový manažer Spojené kartáčovny a.s. Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor,

Více

Wood Professional Cosmetics

Wood Professional Cosmetics Wood Professional Cosmetics Impregnace Lazury Barvy orma Wood Professional Cosmetics Impregnační ochranné povrchové úpravy pro exteriér Ochranné nátěry na lodě Nátěry na vodní bázi impregnační povrchové

Více

TECHNICKÝ LIST SUPRALUX AQUA PRIMER

TECHNICKÝ LIST SUPRALUX AQUA PRIMER Vysoká přilnavost Odolnost vůči teplotám až 60 C Nízký zápach INFORMACE O PRODUKTU Použití Supralux Aqua Primer je vodou ředitelná antikorozní základová barva a mezivrstva na podklady z oceli, pozinkované

Více

KATALOG VÝROBKŮ POVRCHOVÁ ÚPRAVA DŘEVA LAKY NA PODLAHY A LEPIDLA

KATALOG VÝROBKŮ POVRCHOVÁ ÚPRAVA DŘEVA LAKY NA PODLAHY A LEPIDLA KATALOG VÝROBKŮ POVRCHOVÁ ÚPRAVA DŘEVA LAKY NA PODLAHY A LEPIDLA Tradice Dynamika Kvalita Inovace BARVY A LAKY TELURIA, s.r.o., je moderní společnost, která vyrábí nátěrové hmoty podle nejnovějších technických

Více

RLD231V. Tyto plniče je možné sušit na vzduchu při pokojové teplotě, ale také za vyšších teplot v lakovací kabině nebo pomocí infrazářiče.

RLD231V. Tyto plniče je možné sušit na vzduchu při pokojové teplotě, ale také za vyšších teplot v lakovací kabině nebo pomocí infrazářiče. 2016-03-18 Deltron D8010, D8015 & D8017 Rapid GreyMatic 2K plniče PRODUKT D8010 D8015 D8017 D8237 D8238 D8239 D8717 D8718 D8719 POPIS Deltron Rapid GreyMatic 2K plnič G1 Světle šedý Deltron Rapid GreyMatic

Více

WOCA Sortiment výrobků

WOCA Sortiment výrobků WOCA Sortiment výrobků PŘEDÚPRAVA ZÁKADNÍ ÚPRAVA ČIŠTĚNÍ ÚDRŽBA Výsledkem desetiletého výzkumu a vývoje a více než 40 let zkušeností je, že firma Woodcare Denmark vyrábí a dodává trvanlivé systémy péče

Více

TECHNICKÝ LIST SUPRALUX FRONTAL

TECHNICKÝ LIST SUPRALUX FRONTAL Fasádní barva Vysoká krycí schopnost Ředitelná vodou Mat INFORMACE O PRODUKTU Použití Supralux Frontal je akrylátová, fasádní barva, určená pro dekorativní malby cementových, vápenocementových a betonových

Více

KATALOG. Protože kvalitní podlahy si zaslouží kvalitní péči... tradiční švédská značka Synteko

KATALOG. Protože kvalitní podlahy si zaslouží kvalitní péči... tradiční švédská značka Synteko KATALOG Protože kvalitní podlahy si zaslouží kvalitní péči... tradiční švédská značka Synteko TRADIČNÍ ŠVÉDSKÁ KVALITA PRO PROFESIONÁLY Synteko je obchodní značkou podlahových laků, olejů a dalších přípravků

Více

TECHNICKÝ LIST XYLADECOR TINOVA

TECHNICKÝ LIST XYLADECOR TINOVA Až 12 let ochrany Vysoce elastický film Chrání před mrazem, UV zářením a nepřízní počasí INFORMACE O PRODUKTU Popis výrobku Xyladecor Tinova je unikátní prémiová lazura nejvyšší třídy s inovativní technologií

Více

Návod na čištění a údržbu podlah

Návod na čištění a údržbu podlah S přírodou k člověku Návod na čištění a údržbu podlah pro podlahy ze dřeva, korku, linolea a minerálních povrchů suché čištění mokré čištění údržba základní obnova odstraňování problematických skvrn intenzivní

Více

Čirý lak 2K HS Plus Express P

Čirý lak 2K HS Plus Express P 2008-08-26 TYTO PRODUKTY JSOU URČENY POUZE PRO PROFESIONÁLNÍ POUŽITÍ V OPRAVÁRENSTVÍ J2570V PRODUKT Čirý lak 2K HS Plus Express P190-6659 POPIS P190-6659 2K HS Plus Express čirý lak P210-872 2K HS Plus

Více

Průmyslové nátěrové hmoty

Průmyslové nátěrové hmoty Průmyslové nátěrové hmoty Společnost FEYCOLOR vznikla v Německu v roce 1948 a je trvale úzce specializována na vývoj a výrobu vysoce kvalitních průmyslových nátěrů pro oblast antikorozní ochrany, ochrany

Více

StoPur BB 100. Technický list strana 1. Povrchová úprava podlah s vysokými nároky na vzhled, na polyuretanové bázi. Charakteristika Funkce

StoPur BB 100. Technický list strana 1. Povrchová úprava podlah s vysokými nároky na vzhled, na polyuretanové bázi. Charakteristika Funkce Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Vzhled Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Pokyny pro zpracování Podklad Teplota zpracování Struktura vrstev Statické překlenutí trhlin.

Více

Viscacid Acryl-Zementlack Akrylátový lak na cementový podklad

Viscacid Acryl-Zementlack Akrylátový lak na cementový podklad Viscacid Acryl-Zementlack Akrylátový lak na cementový podklad Číslo výrobku: 2920-23 Pigmentovaná, akrylátová nátěrová hmota ředitelná vodou. Záznam o zkoušce: PA-VI 212.039 Osvědčení o zkoušce: Státní

Více

Otázky a odpovědi týkající se řady olejů Bona Oil System

Otázky a odpovědi týkající se řady olejů Bona Oil System Bona Technické informace 7/5/2013 Otázky a odpovědi týkající se řady olejů Bona Oil System Představení nové řady olejů Bona Oil System se nezadržitelně blíží. Ačkoliv budete znát mohé produkty z této řady,

Více

2K HS Akrylátový Čirý Lak P

2K HS Akrylátový Čirý Lak P 2008-08-27 TYTO PRODUKTY JSOU URČENY POUZE PRO PROFESIONÁLNÍ POUŽITÍ V OPRAVÁRENSTVÍ PRODUKT J2370V 2K HS Akrylátový Čirý Lak P190-6550 POPIS P190-6550 2K HS Akrylátový Čirý Lak P210-8632 2K HS Tužidlo

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. Obj. č. 84421810 malířský válec

Více

TECHNICKÝ LIST SUPRALUX AQUA PRIMER

TECHNICKÝ LIST SUPRALUX AQUA PRIMER Vysoká přilnavost Odolnost vůči teplotám až 60 C Absence zápachu INFORMACE O PRODUKTU Použití Supralux Aqua Primer je vodou ředitelná antikorozní podkladová barva a mezivrstva na podklady z oceli, pozinkované

Více

OSTATNÍ TMELY OSTATNÍ TMELY

OSTATNÍ TMELY OSTATNÍ TMELY 31 32 PRUŽNĚ PLASTICKÉ TMELY AKRYLOVÉ TMELY ŠTUKOVÝ TMEL Tmelení spojů a prasklin na fasádách, opravy prasklin štukových povrchů, retušovací opravy zrnitých povrchů, dokončovací hrubozrnné spárování kolem

Více

Touch of Grace Grace Vivid

Touch of Grace Grace Vivid C2 Touch of Grace Grace Vivid Náročnost: náročné Vrchní nátěr: Kartáčování: vyžadováno Hard Wax Oil extra mat Povrchová úprava: extra matná Černé pozadí v kombinaci s kontrastní bílou pro dosažení křídového

Více

Obsah: Povrchová úprava pro okna a dveře. Povrchová úprava pro obložení, podhledy, balkony, ploty, zahradní nábytek

Obsah: Povrchová úprava pro okna a dveře. Povrchová úprava pro obložení, podhledy, balkony, ploty, zahradní nábytek Obsah: Povrchová úprava pro okna a dveře Silnovrstvý systém lazury 2 krycí barvy 2 Doporučený postup: napouštědlo + impregnace + vrch 4 napouštědlo + impregnace + základ + vrch 4 napouštědlo + impregnace

Více

IMPREGNAČNÍ PŘÍPRAVKY PRO BAZÉNY PRO BAZÉNY

IMPREGNAČNÍ PŘÍPRAVKY PRO BAZÉNY PRO BAZÉNY KATALOG VÝROBKŮ 79 NORPHEN POOL Epoxidový nátěr pro bazény. NORPHEN POOL je dvousložkový přípravek, který se připravuje k použití bezprostředně před aplikací smícháním dvou složek pomocí mechanického mixéru.

Více

OPTIMÁLNÍ PRODUKTY K ÚDRŽBĚ A RENOVACI

OPTIMÁLNÍ PRODUKTY K ÚDRŽBĚ A RENOVACI OPTIMÁLNÍ PRODUKTY K ÚDRŽBĚ A RENOVACI ÚDRŽBA A RENOVACE Vše z jedné ruky! Vhodné udržovací a renovační produkty pro každou průmyslovou první vrstvu. Passion for wood UDRŽOVACÍ A RENOVAČNÍ SORTIMENT OPTIMÁLNĚ

Více

Každá podlaha je unikátní. PURE STYLE SYSTÉM DESIGNOVÉ POHLEDOVÉ STěRkY

Každá podlaha je unikátní. PURE STYLE SYSTÉM DESIGNOVÉ POHLEDOVÉ STěRkY Každá podlaha je unikátní PURE STYLE SYSTÉM DESIGNOVÉ POHLEDOVÉ STěRkY Designové pohledové stěrky, stejně jedinečné jako vy Minerální designové pohledové stěrky jsou povrchově upravené samonivelační stěrky

Více

Povrchová úprava železa, oceli a kovů

Povrchová úprava železa, oceli a kovů Povrchová úprava železa, oceli a kovů Povrchová úprava kovů je snadná Železo, ocel a další kovy vyžadují ochranu proti korozi. Neošetřené kovové výrobky a konstrukce mají bez vhodné povrchové úpravy velmi

Více

AQUASEALER. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích.

AQUASEALER. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích. Název Zkratka Balení Obj. číslo Aquasealer ASB 1 kg dóza 85825 Aquasealer ASK 14 kg kbelík 85827 VLASTNOSTI Nízká viskozita

Více

MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo!

MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo! MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo! Obsah: Floor Expert EP Kombinace designu a funkčnosti Designové nátěry Floor Expert splňují vysoké nároky na vizuální kvalitu a

Více

K WB POLURETANOVÝ ZÁKLAD

K WB POLURETANOVÝ ZÁKLAD 615 TECHNICKÝ LIST 2.705.8050 2K WB POLURETANOVÝ ZÁKLAD POPIS PRODUKTU 2.705.8050 je 2K vodouředitelný polyuretanový základ navržený pro ochranu ocelových, hliníkových a galvanizovaných povrchů k doplnění

Více

Technický list StoColor Silent

Technický list StoColor Silent Organická, porézní renovační barva Charakteristika Použití interiér pro vhodné akustické systémy Sto renovační barva s otevřenými póry pro akustické systémy a podobné systémy, které snášejí povrchovou

Více

OBSAH. Tmelení spár. Louhy na přípravu povrchu dřeva. Čistý přírodní olej. Přirozená ochrana voskovým olejem. Barevné oleje

OBSAH. Tmelení spár. Louhy na přípravu povrchu dřeva. Čistý přírodní olej. Přirozená ochrana voskovým olejem. Barevné oleje OLEJŮ OBSAH Tmelení spár Louhy na přípravu povrchu dřeva Čistý přírodní olej Přirozená ochrana voskovým olejem Barevné oleje Olejovo laková kombinace systémů 3 strato fill 101 Tmelení spár Díky velmi vysokému

Více

Průvodce sortimentem - Oleje a vosky

Průvodce sortimentem - Oleje a vosky Průvodce sortimentem - Oleje a vosky Obsah Oleje a vosky s certifikací 2 Oleje a vosky rychle vysychající 3 Podlahové oleje a vosky 3 Exteriérové oleje a vosky 4 Tintovací pasty 5 Oleje a vosky 1. Oleje

Více

Construction. Celoplošné lepení dřevěných podlah pomocí lepidel SikaBond. Metodická příručka. Sika CZ, s.r.o.

Construction. Celoplošné lepení dřevěných podlah pomocí lepidel SikaBond. Metodická příručka. Sika CZ, s.r.o. Metodická příručka Celoplošné lepení dřevěných podlah pomocí lepidel SikaBond Sika CZ, s.r.o. Veškeré informace a pracovní postupy uváděné v této příručce vycházejí z momentálních znalostí a zkušeností

Více

PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO

PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO Dřevěná podlaha s úpravou povrchu olejem odpuzuje nečistoty. Oproti mnoha jiným podlahovým krytinám nevytváří elektrostatický náboj a neposkytuje živnou půdu mikrobům a

Více

NATURAL DOMO DECK OIL OIL. FAST FILLER pojivo pro tmelení do 2 mm FILLER pojivo pro tmelení do 2 mm

NATURAL DOMO DECK OIL OIL. FAST FILLER pojivo pro tmelení do 2 mm FILLER pojivo pro tmelení do 2 mm K ATA LOG VÝROBKŮ VÝBĚR SPRÁVNÉHO VÝROBKU 1. Podlahové laky a oleje VODOU ŘEDITELNÉ ŘEDIDLOVÉ OLEJE Rychle schnoucí SEALMASTER váleček, aplikátor SEALER nerezová špachtle Exotické dřevo NATURAL OIL (Přírodní

Více

katalog 2017 # antigraffiti

katalog 2017 # antigraffiti katalog 2017 # antigraffiti Antigraffiti systém - odstraňovače IG 111 GRAFFITISOLV IG 111 je speciálně vyrobený pro rychlé čištění tagů nebo graffiti, které jsou aplikované na materiály, jako jsou barvy, fasády,

Více

VYSOCE KVALITNÍ VÝROBKY PRO POVRCHOVOU

VYSOCE KVALITNÍ VÝROBKY PRO POVRCHOVOU VYSOCE KVALITNÍ VÝROBKY PRO POVRCHOVOU ÚPRAVU DŘEVA www.ciranova.eu CZ 80 I po více než 80 letech Ciranova stále získává znalosti a upevňuje si pozici expertů v oblasti povrchové úpravy a LET údržby dřevěných

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. struktura plyše, vysoká životnost

Více

Flügger Facade impredur. Facade Universal

Flügger Facade impredur. Facade Universal Fasády 41 Facade program Facade program na ošetření fasád zahrnuje všechny typy fasádních nátěrů. Společným znakem všech typů je, že ponechávají zeď dýchat a pokud jsou naneseny správně, chrání fasádu

Více

Průmyslové povrchové úpravy VOJENSKÁ TECHNIKA.

Průmyslové povrchové úpravy VOJENSKÁ TECHNIKA. Průmyslové povrchové úpravy VOJENSKÁ TECHNIKA www.colorlak.cz POVRCHOVÁ ÚPRAVA VOJENSKÉ TECHNIKY V tomto materiálu nabízíme zákazníkům přehled používaných nátěrových systémů (NS) pro povrchovou úpravu

Více

Používá se jako nátěr kovových konstrukcí (i z lehkých kovů a slitin), jako antikorozní ochrana s vysokou mírou

Používá se jako nátěr kovových konstrukcí (i z lehkých kovů a slitin), jako antikorozní ochrana s vysokou mírou Technický list Datum vydání 04/2014 Vulmproepox RD OCELOVÉ KONSTRUKCE Antikorozní základní nátěr Popis výrobku: Vulmproepox RD je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze složky

Více

Technický list 580. Dauerschutzlasur 580

Technický list 580. Dauerschutzlasur 580 Technický list nearomatická lazura typu High Solid, tixotropní, hedvábně lesklá, venkovní i vnitřní Vlastnosti Nearomatická, jemně vonící lazura typu High Solid na bází alkydové pryskyřice bez biocidních

Více

Aby se to podařilo! Rádce CLOU pro krásné dřevo ve vnějším prostředí

Aby se to podařilo! Rádce CLOU pro krásné dřevo ve vnějším prostředí Aby se to podařilo! Rádce CLOU pro krásné dřevo ve vnějším prostředí Ochrana a péče o dřevo ve vnějším prostředí Máte otázky k povrchové úpravě dřeva? Rádi vám odpovíme na telefonním čísle: 377 441 961

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. Obj. č. 84421810 malířský válec

Více

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,-

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- LÉTOBARVY 7/19 HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- TÓNOVANÁ DISPERZNÍ OTĚRUVZDORNÁ BARVA doporučujeme pro obývací a komerční prostory, dětské pokoje, jídelny, chodby, kanceláře, prodejní prostory.

Více

Informace o výrobku DELFLEET

Informace o výrobku DELFLEET Informace o výrobku DELFLEET BC - Basislack F390 VÝROBKY Delfleet BC pojidlo Delfleet čirý lak Delfleet MS tužidlo Delfleet MS tužidlo, krátké Delfleet ředidlo, dlouhé Delfleet ředidlo, normální Delfleet

Více

KATALOG. Protože kvalitní podlahy si zaslouží kvalitní péči... tradiční švédská značka Synteko A BRAND FROM

KATALOG. Protože kvalitní podlahy si zaslouží kvalitní péči... tradiční švédská značka Synteko A BRAND FROM KATALOG Protože kvalitní podlahy si zaslouží kvalitní péči... tradiční švédská značka Synteko A BRAND FROM TRADIČNÍ ŠVÉDSKÁ KVALITA PRO PROFESIONÁLY Synteko je obchodní značkou podlahových laků, olejů

Více

POJIVO Akrylát, na bázi rozpouštědla

POJIVO Akrylát, na bázi rozpouštědla Hnací plyny Rozpouštědla Pojiva Pasty a přísady 3 m 2 VYSOKÁ KRYCÍ SCHOPNOST MATERIAL ŠIROKÝ ÚHEL ROZSTŘIKU POUŽÍT ZÁKLADNÍ BARVU NA PLASTY 15MIN RYCHLÉ SCHNUTÍ ŽÁDNÉ STÉKÁNÍ VENKU UVNITŘ TVRDOST Hardness

Více

34402 Šedá Černá 6

34402 Šedá Černá 6 NOVOL plnič ACRYL PRIMER sprej jednosložkový plnící akrylový základ pro vyrovnání povrchů po tmelení a nebo na staré vrstvy nátěrů. Perfektní pro bodové opravy. Velmi krátký čas schnutí umožňující rychlé

Více

DŘEVĚNÉ PODLAHY OCHRANA & ÚDRŽBA CENÍK OSMO COLOR. Maloobchodní ceník 2014 2013

DŘEVĚNÉ PODLAHY OCHRANA & ÚDRŽBA CENÍK OSMO COLOR. Maloobchodní ceník 2014 2013 PŘÍRODNÍ NÁTĚRY NA NÁTĚRY DŘEVO NA DO DŘEVO VNITŘNÍCH DO A VNĚJŠÍCH VNITŘNÍCH PROSTOR A VNĚJŠÍCH PROSTOR OŠETŘENÍ TVRDÝ VOSKOVÝ DŘEVA OLEJ A JEHO NA ÚDRŽBA DŘEVĚNÉ PODLAHY OCHRANA & ÚDRŽBA CENÍK OSMO COLOR

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. malířský válec na velké plochy,

Více

Povrchová úprava dřeva

Povrchová úprava dřeva Povrchová úprava dřeva Základní napouštědlo na dřevo Lazura na dřevo Ekologické zušlechtění dřeva Lazura s dlouhodobou ochranou dřeva Profi-Lazura na dřevo Týkový olej Akrylátový izolační základ na dřevo

Více

Aby se to podařilo! Rádce CLOU pro krásné dřevo ve vnitřním prostředí

Aby se to podařilo! Rádce CLOU pro krásné dřevo ve vnitřním prostředí Aby se to podařilo! Rádce CLOU pro krásné dřevo ve vnitřním prostředí Máte otázky k povrchové úpravě dřeva? Rádi vám odpovíme na telefonním čísle: 377 441 961 Ochrana a péče o dřevo v domě Dřevo je už

Více

KATALOG. Když dřevo žije s Vámi!

KATALOG. Když dřevo žije s Vámi! KATALOG Když dřevo žije s Vámi! KVALITA PRO PROFESIONÁLY SYNTEKO je stejně jako SCHÖNOX součástí koncernu AkzoNobel, který je největším světovým výrobcem nátěrových hmot s ročním obratem 14 miliard. Centrála

Více

65 ± 2 % (obj.) Celková sušina: 890 g/ltr Specifická hmotnost: 1,22 g/cm 3 VOC (těkavé org. látky): 310 g/ltr (254 g/kg) TOC (celkový org.

65 ± 2 % (obj.) Celková sušina: 890 g/ltr Specifická hmotnost: 1,22 g/cm 3 VOC (těkavé org. látky): 310 g/ltr (254 g/kg) TOC (celkový org. Normadur 65 HS VLASTNOSTI A DOPORUČENÉ POUŽITÍ Typ nátěru: NORMADUR 65 HS je rychleschnoucí, elastický dvoukomponentní pololesklý polyuretanový krycí nátěr s alifatickým isokyanátovým tvrdidlem. NORMADUR

Více

K ATA L O G V Ý R O B K Ů

K ATA L O G V Ý R O B K Ů KATALOG VÝROBKŮ VÝBĚR SPRÁVNÉHO VÝROBKU 1. Podlahové laky a oleje Vodou ředitelné Ředidlové Oleje SEALMASTER váleček, aplikátor Rychle schnoucí SEALER nerezová špachtle Základování není potřeba Exotické

Více