VÁŠ BÖHM IHR BÖHM YOUR BÖHM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÁŠ BÖHM IHR BÖHM YOUR BÖHM"

Transkript

1

2

3 VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, DOVOLTE, ABYCHOM VÁM PŘEDSTAVILI KOLEKCI SEDACÍCH SOUPRAV ZNAČKY BÖHM, VYCHÁZEJÍCÍ NEJEN Z DLOUHOLETÝCH ZKUŠENOSTÍ NAŠÍ VÝROBNÍ FIRMY, ALE I SOUČASNÝCH TRENDŮ NA POLI DESIGNU A NOVÝCH TECHNOLOGIÍ. VĚŘÍME, ŽE VÁS PŘINEJMENŠÍM ZAUJME. PRO PODROBNĚJŠÍ INFORMACE O SEDACÍCH SOUPRAVÁCH MŮŽETE NAVŠTÍVIT NAŠE WEBOVÉ STRÁNKY NEBO KONTAKTOVAT OBCHODNÍ ODDĚLENÍ NA TELEFONU VÁŠ BÖHM SEHR GEEHRTE KUNDEN, LASSEN SIE UNS IHNEN UNSERE NEUE BÖHM SITZGARNITURKOLLEKTION VORSTELLEN, DIE NICHT NUR VON UNSEREN LANGJÄHRIGEN ERFAHRUNGEN IN DER HERSTELLUNG, SONDERN AUCH VOM AKTUELLEN DESIGNTRENDS UND NEUESTEN TECHNOLOGIE AUSGEHT. WIR GLAUBEN, DASS UNSERE PRODUKTE SIE INTERESIEREN WERDEN, UND FÜR NÄHERE INFORMATIONEN KÖNNEN SIE UNSERE WEBSEITEN BESUCHEN ODER UNSERE VERKAUFSSABTEILUNG AM TELEFONNUMMER KONTAKTIEREN. IHR BÖHM DEAR CUSTOMERS, LET US INTRODUCE YOU OUR NEW BÖHM UPHOLSTERED FURNITURE COLLECTION BASED ON OUR LONG-STANDING EXPERIENCES IN THE SOFAS MANUFACTURE AS WELL AS ON THE LATEST DESIGN TRENDS AND TECHNOLOGIES. WE HOPE YOU TO BE INTERESTED IN OUR PRODUCTS AND FOR MORE INFORMATIONS YOU CAN VISIT OUR WEB SITES OR CONTACT OUR SALES DEPARTMENT ON TELEPHONE NUMBER YOUR BÖHM

4 360

5 Ancona POKUD MÁTE RÁDI POHODLÍ A VYHLEDÁVÁTE DOKONALOU RELAXACI V PROSTŘEDÍ SVÉHO DOMOVA, SEDACÍ SOUPRAVA ANCONA JE TO PRAVÉ PRO VÁS. MOŽNOST LUXUSNÍHO A PŘEDEVŠÍM FUNKČNÍHO PROVEDENÍ PODRUČEK VÁM GARANTUJE MAXIMÁLNÍ POHODLÍ PŘI JAKÉKOLIV ČINNOSTI. OBLÍBENÁ A MODERNÍ POHOVKA ANCONA V SOBĚ NEKOMPROMISNĚ SNOUBÍ ELEGANCI S PRAKTIČNOSTÍ.

6 Verona MĚSTO VERONA BYLO DĚJIŠTĚM VĚHLASNÉHO ROMANTICKÉHO PŘÍBĚHU O ROMEOVI A JULII, ZANESTE TROCHU LÁSKY I DO SVÉHO DOMOVA. MODERNÍ A ELEGANTNÍ VZHLED VZHLED SEDAČKY ČI NEOBVYKLÉ POLOHOVÁNÍ PODRUČEK PRO DOKONALÝ ODPOČINEK GARANTUJÍ, ŽE JEJÍ KAŽDODENNÍ UŽÍVÁNÍ SE PRO VÁS STANE RADOSTÍ.

7

8

9 Malaga MODERNÍ POHOVKA INSPIROVANÁ ŠPANĚLSKÝM MĚSTEM, KTERÉ JE RODIŠTĚM SVĚTOZNÁMÝCH UMĚLECKÝCH OSOBNOSTÍ PABLA PICASSA A ANTONIA BANDERASE. POKUD VÁS UNAVÍ ŠPANĚLSKÁ NESPOUTANOST VYZAŘUJÍCÍ Z TÉTO SEDACÍ SOUPRAVY, MŮŽETE JI VYUŽÍT TAKÉ JAKO POHODLNÉ LŮŽKO. KOMFORT PRO VÁŠ ODPOČINEK ZAJISTÍ POLOHOVACÍ PODHLAVNÍKY.

10

11 Eva SEDACÍ SOUPRAVA EVA JE VHODNÁ PRO VŠECHNY, KTEŘÍ DOKÁŽÍ OCENIT ORIGINALITU A BLÝSKNOUT SE NEOBVYKLÝM DESIGNOVÝM PRVKEM. JEDINEČNÁ MOŽNOST EFEKTNÍHO PODSVÍCENÍ POHOVKY NAVODÍ MAGICKOU A INTIMNÍ ATMOSFÉRU, KTERÁ PROSTOUPÍ VAŠÍM DOMOVEM.

12

13 Valencia MODERNÍ SEDACÍ SOUPRAVA, KTERÉ NECHYBÍ POLOHOVACÍ PODHLAVNÍKY PRO POHODLNÉ SEZENÍ A PRAKTICKÝ ÚLOŽNÝ PROSTOR. VALENCIA ZASTANE I ÚLOHU POHODLNÉHO LŮŽKA. VÁŠ DOMOV BUDE S TOUTO SOUPRAVOU ÚTULNĚJŠÍ.

14

15 Barcelona KOMPAKTNÍ POHOVKA BARCELONA VHODNÁ DO MENŠÍCH PROSTOR MÁ NADČASOVÝ DESIGN A NALEZNE SVÉ MÍSTO VE VAŠEM MODERNÍM DOMOVĚ. BĚHEM PÁR OKAMŽIKŮ SE MŮŽE STÁT IDEÁLNÍM LŮŽKEM NEBO ÚTULNÝM OSTRŮVKEM UPROSTŘED VAŠÍ DOMÁCNOSTI, KDE SE DAJÍ TRÁVIT PŘÍJEMNÉ CHVILKY.

16

17 Madeira HLAVNÍMI PŘEDNOSTMI POHOVKY MADEIRA JSOU KOMPAKTNÍ ROZMĚRY A MODERNÍ DESIGN. FUNKČNOST POHOVKY PODTRHUJE JEJÍ VYUŽITÍ JAKO PLNOHODNOTNÉHO LŮŽKA NEBO ÚLOŽNÉHO PROSTORU.

18

19 Napoli NEVYNIKÁ-LI VÁŠ INTERIÉR VELIKOSTÍ URČITĚ PŘIVÍTÁTE KOMPAKTNÍ POHOVKU NAPOLI VHODNOU DO MENŠÍCH PROSTORŮ. NADČASOVÝ DESIGN NALEZNE SVÉ MÍSTO V MODERNÍ I TRADIČNÍ DOMÁCNOSTI. NAVÍC BĚHEM PÁR OKAMŽIKŮ SE MŮŽE STÁT IDEÁLNÍM LŮŽKEM NEBO NALEZNE SVÉ VYUŽITÍ JAKO PRAKTICKÝ ÚLOŽNÝ PROSTOR.

20 Leon SPOLEČNĚ SE SEDACÍ SOUPRAVOU LEON VYTVOŘÍTE ZE SVÉHO DOMOVA ELEGANTNÍ A PROSTORNÉ MÍSTO PLNÉ POHODLÍ A KLIDU.

21

22

23 Ramp ROZPOHYBUJTE A OŽIVTE SVŮJ INTERIÉR LUXUSNÍM MODELEM RAMP. DYNAMICKÉ LINIE SEDACÍ SOUPRAVY JSOU DÍLEM PŘEDNÍHO DESIGNÉRA MIRO PIŠTĚKA. NETRADIČNÍ DESIGN NABIJE VÁŠ DOMOV TVŮRČÍ ENERGIÍ. UKAŽTE NESPOUTANOST SVÉ FANTAZIE S MODELEM RAMP.

24 Relax VÝJIMEČNÝ SOLITÉR VE VAŠEM INTERIÉRU. DESIGNOVÉ KVALITY TÉTO POHOVKY JSOU NA TAKOVÉ ÚROVNI, ŽE OBSTOJÍ JAKO SAMOSTATNÝ STŘEDOBOD VAŠEHO DOMOVA. TVARY SPECIÁLNĚ PŘIZPŮSOBENÉ LIDSKÉ ANATOMII ČINÍ Z TÉTO NOVINKY IDEÁLNÍHO SPOLEČNÍKA PRO NIČÍM NERUŠENÝ ODPOČINEK.

25

26

27 Sevilla SEDACÍ SOUPRAVA SEVILLA VYNIKÁ SVOU VARIABILITOU A DOKONALÝM ŘEMESLNÝM ZPRACOVÁNÍM. PŘI VÝROBĚ TÉTO SOUPRAVY JE KLADEN DŮRAZ NA KAŽDÝ DETAIL, COŽ DOKLÁDÁ UNIKÁTNÍ PROŠITÍ SEDÁKŮ A POLOHOVACÍCH PODHLAVNÍKŮ. DÍKY TĚMTO VLASTNOSTEM SI VYSLOUŽILA ZNAČNOU OBLÍBENOST U ZÁKAZNÍKŮ.

28

29 Tribeca ELEGANTNÍ SEDACÍ SOUPRAVA, KTERÁ SE STANE DOMINANTOU KAŽDÉHO INTERIÉRU. SPOJENÍ MODERNÍHO A RETRO DESIGNU ZAJIŠŤUJE JEJÍ UNIVERZÁLNOST. AŤ UŽ JI UMÍSTÍTE KAMKOLIV TRIBECA PŘEDSTAVUJE SÁZKU NA JISTOTU.

30

31 Domingo PROMYŠLENÉ SPOJENÍ JEDNODUCHOSTI A VYTŘÍBENÉ ELEGANCE PŘINÁŠÍ SEDACÍ SOUPRAVA DOMINGO. U TOHOTO MODELU OCENÍTE ROVNĚŽ VYSOKOU MÍRU VARIABILITY. DOMINGO NAVÍC DÍKY SVÉ JEDNODUCHOSTI ZAPADNE DO KAŽDÉHO INTERIÉRU.

32 Lindau SEDACÍ SOUPRAVA LINDAU DOTVOŘÍ VZHLED VAŠEHO INTERIÉRU A VTISKNE MU NEOPAKOVATELNOU ATMOSFÉRU. POKUD SI POTRPÍTE NA KLASIKU, MŮŽE BÝT PRO VÁS MODEL LINDAU JASNOU VOLBOU. TATO SEDACÍ SOUPRAVA NAVÍC NECHÁVÁ PROSTOR VAŠÍ VLASTNÍ KREATIVITĚ NEBOŤ SI MŮŽETE ZVOLIT ZPŮSOB PROVEDENÍ ZAD I PODRUČEK.

33

34

35 München OBLÍBENÁ SEDACÍ SOUPRAVA MÜNCHEN NABÍZÍ PRECIZNÍ ŘEMESLNÉ PROVEDENÍ, KTERÝM JISTĚ NADCHNE VŠECHNY MILOVNÍKY TRADIČNÍ KVALITY. RUKODĚLNÝ VZHLED PODTRHUJÍ NOHY SEDACÍ SOUPRAVY VYROBENÉ ZE DŘEVA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI.

36 Padova PADOVA ROZKLÁDACÍ POHOVKA VHODNÁ DO JAKÉHOKOLIV PROSTORU. UNIVERZÁLNÍ, VELMI POHODLNÁ. JEJÍ LŮŽKO SKÝTÁ PLNOHODNOTNÉ SPANÍ NA KAŽDÝ DEN. PADOVA VAŠIM SNŮM DODÁ JINÝ ROZMĚR!

37

38 DUBLIN

39 Křesla LONDON MNOHO LIDÍ POVAŽUJE KŘESLO ZA ZCELA BĚŽNÝ KUS NÁBYTKU. JEHO DŮLEŽITOST SE VŠAK UKÁŽE PŘI SROVNÁNÍ OBYČEJNÝCH MODELŮ S TĚMI, KTERÉ JSOU DESIGNOVÁNY PRO MAXIMÁLNÍ POHODLÍ. AŤ UŽ JE VAŠÍM PŘÁNÍM SPOČINOUT PO NÁROČNÉ PRÁCI NEBO STRÁVIT CENNÝ ČAS S VAŠÍ RODINOU, JISTĚ OCENÍTE ÚTULNÁ KŘESLA, KTERÁ VYCHÁZÍ VSTŘÍC VAŠIM NEJNÁROČNĚJŠÍM POŽADAVKŮM. KLASICKÉ I MODERNÍ SOLITÉRY DOKAZUJÍ, ŽE ZÁLEŽÍ NEJEN NA TOM, KDE SEDÍTE, ALE I V ČEM.

40

41 Los Angeles LUXUSNÍ SEDACÍ SOUPRAVA LOS ANGELES VÁM ZAJISTÍ ANDĚLSKÉ SPOČINUTÍ. BĚHEM OKAMŽIKU SE OCITNETE VE MĚSTĚ ANDĚLŮ A VAŠE BĚŽNÉ STAROSTI SE ROZPLYNOU. TENTO MODEL PŘINÁŠÍ KOUSEK HOLLYWOODSKÉHO LESKU PŘÍMO DO VAŠEHO OBÝVACÍHO POKOJE. POHODLNĚ USAZENI MŮŽETE SNÍT TŘEBA O KARIÉŘE FILMOVÉ HVĚZDY...

42 1945 DVOJSEDÁK

43 Retro SEDACÍ SOUPRAVY Z KOLEKCE RETRO SPOJUJE NÁVRAT K TRADIČNÍMU ŘEMESLNÉMU ZPRACOVÁNÍ. RETRO SEDACÍ SOUPRAVY JSOU POCTOU UMĚNÍ STARÝCH MISTRŮ, KTEŘÍ VĚNOVALI NEBÝVALOU POZORNOST KAŽDÉMU DETAILU SVÉHO VÝROBKU. KAŽDÝ KUS NÁBYTKU PRO NĚ PŘEDSTAVOVAL SAMOSTATNÉ UMĚLECKÉ DÍLO. V JEJICH STOPÁCH KRÁČÍ I TATO KOLEKCE. KOMPLETNÍ KOLEKCI NAJDETE NA NAŠICH WEBOVÝCH STRÁNKÁCH HEMMINGWAY

44 ANCONA KOSTRA PÉROVÁNÍ ČALOUNĚNÍ PROVEDENÍ NOHY tvrdé a měkké dřevo, dřevotříska, sololit sedák vlnité pružiny, lamely, pružinové jádro, taburet elastické popruhy sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno, opěrák elastické popruhy sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, moderní design. možnost objednání područky s integrovanou knihovnou, barem nebo humidorem. možnost osvětlení nohou (výška 6 cm), možnost volby dle katalogu viz poslední strana Zvlnění je přirozenou vlastností potahového materiálu. Rozměry jsou přibližné (P ) 023 (P ) 034 (L ) 024 (L ) 013 (P ) 014 (L ) (P ) 324 (L ) 223 (P ) 224 (L ) *) ,5 p: N p: K p: K (323, 324, 223, 224) p: 09N p: 09K ad *) C C (257) 280 (257) 304 (281) 034 (024) (023) 280 (257 ) 034 (024) (024) 323 (223) 216 (176 )

45 BARCELONA KOSTRA PÉROVÁNÍ ČALOUNĚNÍ PROVEDENÍ FUNKCE NOHY tvrdé dřevo, dřevotříska, sololit sedák lamely sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák - ozdobné vlajkové lemování, moderní design otočné kování pro změnu sed. soupravy na dvojlůžko, úložný prostor možnost volby dle katalogu viz poslední strana Zvlnění je přirozenou vlastností potahového materiálu. Rozměry jsou přibližné (P) *) 224 (L) 293 (P) **) 294 (L) 033 (P) ***) 034 (L) 0313 (P) ****) 0314 (L) Z Z Z Z Z Z Z Z ad *) ad **) ad ***) ad ****) E E (224) 294 (224) (224) 294 (224) 0313

46 DOMINGO KOSTRA tvrdé dřevo, překližka PÉROVÁNÍ ČALOUNĚNÍ PROVEDENÍ NOHY sedák vlnité pružiny; opěrák elastické popruhy sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno, opěrákové polštáře čechraný PES sedák a opěrák pevný, volné polštáře, moderní design možnost volby dle katalogu viz poslední strana Zvlnění je přirozenou vlastností potahového materiálu. Rozměry jsou přibližné *) 010 **) 010D **) 200 ***) L (P ) 26L (L ) 27M (P ) 26M (L ) 27S (P ) 26S (L ) 83L (P ) 82L (L ) 83M (P ) 82M (L ) 83S (P ) 82S (L ) Z Z ad *) ad **) ad ***) ES ES L 83L (83M, 83S ) 225 (195, 165) 26M 83L (83M, 83S ) 225 (195, 165) 26S 83L (83M, 83S ) 225 (195, 165)

47 EVA KOSTRA PÉROVÁNÍ ČALOUNĚNÍ PROVEDENÍ FUNKCE NOHY tvrdé dřevo, dřevotříska, OSB vlnité pružiny sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, moderní design úložný prostor ve dvojsedáku a v taburetech, možnost osvětlení nohou (výška 6 cm) možnost volby dle katalogu viz poslední strana Zvlnění je přirozenou vlastností potahového materiálu. Rozměry jsou přibližné (P) 034 (L) 023 (P) 024 (L) 013 (P) 014 (L) 283 (P) 284 (L) 383 (P) 384 (L) *) E51569L/M E51669L/M (P) *) 524 (L) *) V V V ad *) C C

48 (024) (024) 521 (021) (024) (024) (024) 521 (021) (024) (024) (024) (024) (023) LEON KOSTRA PÉROVÁNÍ ČALOUNĚNÍ PROVEDENÍ FUNKCE NOHY tvrdé a měkké dřevo, dřevotříska sedák vlnité pružiny, pružinové jádro; opěrák elastické popruhy; taburet bez pružin sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák a opěrák pevný, moderní design podhlavník polohovatelný dopředu, dozadu, dolů, do objednávky nutno uvést umístění podhlavníku (nelze umístit na roh) možnost volby dle katalogu viz poslední strana Zvlnění je přirozenou vlastností potahového materiálu. Rozměry jsou přibližné.

49 (P ) 034 (L ) 023 (P ) 024 (L ) (P ) 559 (L ) 088 (P ) 089 (L ) 968 (P ) 969 (L ) 013 (P ) 014 (L ) 012 C C

50 LINDAU KOSTRA PÉROVÁNÍ ČALOUNĚNÍ PROVEDENÍ FUNKCE NOHY tvrdé dřevo, dřevotříska sedák vlnité pružiny, pružinové jádro; opěrák elastické popruhy sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák a opěrák vysoký, pevný; opěrák s ozdobným prošitím ve dvou variantách; 2 varianty područek; pohodlné vyšší posezení rozklad na lůžko, úložný prostor, polohovací roh plastové kluzáky Zvlnění je přirozenou vlastností potahového materiálu. Rozměry jsou přibližné *) **) (P) *) 724 (L) 033 (P) 034 (L) 523 (P) **) 524 (L) 023 (P) 024 (L) 013 (P) 014 (L) (P) 284 (L) ad *) ad **) E AB AB 1P 2P

51 x x (023) x (15) x (15) 523 (023) (024) (024) (023) (024) 12 (15) (024) 12 (15) 523 (023) (024) (15) x x 174 LOS ANGELES KOSTRA tvrdé dřevo, překližka PÉROVÁNÍ sedák vlnité pružiny; opěrák elastické popruhy ČALOUNĚNÍ PROVEDENÍ NOHY sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, retro design možnost volby moření Zvlnění je přirozenou vlastností potahového materiálu. Rozměry jsou přibližné. C300 C

52 MADEIRA KOSTRA PÉROVÁNÍ ČALOUNĚNÍ PROVEDENÍ FUNKCE NOHY tvrdé a měkké dřevo, dřevotříska, překližka sedák vlnité pružiny; opěrák elastické popruhy sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák a opěrák pevný, moderní design možnost rozkladu pohovky na lůžko, úložný prostor v roh. dvojsedáku a taburetu možnost volby dle katalogu viz poslední strana Zvlnění je přirozenou vlastností potahového materiálu. Rozměry jsou přibližné (P ) 969 (L ) (P) 034 (L ) 023 (P) 024 (L ) 495 (P) *) 496 (L ) (P ) 5507 (L ) 5582 (P ) 55 (L ) 5581 (P ) 5591 (L ) 0632 (P ) 0642 (L ) 0631 (P ) 0641 (L ) 99 **) ad *) ad **) E E x x (0631) 196 (166 ) x (5581) 193 (163 ) 300 (260) 300 (260) 2 (257) 034 (024) (024) 0632 (0631) 196 (166) 034 (024) 5582 (5581) 193 (163 )

53 MALAGA KOSTRA PÉROVÁNÍ ČALOUNĚNÍ PROVEDENÍ FUNKCE NOHY tvrdé dřevo, dřevotříska, sololit sedák vlnité pružiny sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, moderní design polohovací podhlavník (6 poloh 0 ), úložné prostory v pohovce a taburetu, rozklad na jedno lůžko možnost volby osvětlení nohou (výška 6 cm) možnost volby dle katalogu viz poslední strana Zvlnění je přirozenou vlastností potahového materiálu. Rozměry jsou přibližné (P) 0243 (L) 0232 (P) 0242 (L) 0231 (P 0241 (L (P) *) 4942 (L) (P) *) 4941 (L) (P) 643 (L) 632 (P) 642 (L) 631 (P) 641 (L) 223U (P) 224U (L) 012 **) 015 **) V ad *) ad **) E E

54 287 (267) 287 (267) 383 (363, 343) 4942 (4941) 228 x (208 x 85) (632, 631) 234 (204,174) 4942 (4941) 223U 235 x 85 (215 x 85) U 031 (051, 021) 633 (632, 631) 234 (204,174) 307 (287, 267) 307 (287, 267) 0243 (0242, 0241) 633 (632, 631) 234 (204,174) 0243 (0242, 0241) 223U 161 MÜNCHEN KOSTRA PÉROVÁNÍ ČALOUNĚNÍ PROVEDENÍ FUNKCE NOHY tvrdé a měkké dřevo, dřevotříska, sololit sedák vlnité pružiny, pružinové jádro; opěrák elastické popruhy (kromě pohovky 3B) sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák a opěrák vysoký, pevný; opěrák s ozdobným prošitím; dřevěné nebo látkové šatózy; pohodlné vyšší posezení rozkládací pohovka s lůžkem pro přechodné spaní a s velkým úložným prostorem možnost volby moření Zvlnění je přirozenou vlastností potahového materiálu. Rozměry jsou přibližné *) (P) *) 734 (L) 023 (P) 024 (L) 013 (P) 014 (L)

55 ad *) E x x NAPOLI KOSTRA PÉROVÁNÍ ČALOUNĚNÍ PROVEDENÍ FUNKCE NOHY tvrdé dřevo, dřevotříska sedák vlnité pružiny, pružinové jádro, taburet elastické popruhy; opěrák elastické popruhy sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák a opěrák pevný; jednoduchý a moderní design možnost rozkladu pohovky na lůžko, úložný prostor v roh. dvojsedáku možnost volby dle katalogu viz poslední strana Zvlnění je přirozenou vlastností potahového materiálu. Rozměry jsou přibližné (P) 054 (L) 023 (P) 024 (L) 495 (P) *) 496 (L) (P) 559 (L) 5506 (P) 5507 (L) 012

56 ad *) E E (223) 261 (229) 257 (225) x x (024) (024) (024) (023) 257 (225) PADOVA KOSTRA PÉROVÁNÍ ČALOUNĚNÍ tvrdé dřevo, dřevotříska, kovový rozkládací rám sedák kovová mřížka umístěná na pružinkách; opěrák elastické popruhy sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno PROVEDENÍ sedák volný, opěrák pevný FUNKCE NOHY rozklad na dvojlůžko možnost volby dle katalogu viz poslední strana Zvlnění je přirozenou vlastností potahového materiálu. Rozměry jsou přibližné x x 1 PK 160 *) 140 *) PR x x *) 140 *) ad * E E

57 RAMP KOSTRA PÉROVÁNÍ ČALOUNĚNÍ PROVEDENÍ FUNKCE dýhovaný korpus, masiv, překližka sedák vlnité pružiny sedák a opěrák vysoce elastická PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno ozdobné štepování, možnost volby dřeviny knihovna Zvlnění je přirozenou vlastností potahového materiálu. Rozměry jsou přibližné (P ) 0224 (L ) C ,5 RELAX KOSTRA PÉROVÁNÍ ČALOUNĚNÍ PROVEDENÍ překližka, tvrdé dřevo sedák vlnité pružiny sedák a opěrák vysoce elastická PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno ozdobné štepování Zvlnění je přirozenou vlastností potahového materiálu. Rozměry jsou přibližné J J

58 SEVILLA KOSTRA PÉROVÁNÍ ČALOUNĚNÍ PROVEDENÍ FUNKCE NOHY tvrdé dřevo, dřevotříska, sololit sedák vlnité pružiny sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, moderní design polohovací podhlavník (6 poloh 0 ), úložné prostory v pohovce a taburetu, rozklad na jedno lůžko možnost volby osvětlení nohou (výška 6 cm) možnost volby dle katalogu viz poslední strana Zvlnění je přirozenou vlastností potahového materiálu. Rozměry jsou přibližné (P) 0243 (L) 0232 (P) 0242 (L) 0231 (P 0241 (L (P) *) 4942 (L) (P) *) 4941 (L) (P) 643 (L) 632 (P) 642 (L) 631 (P) 641 (L) 223U (P) 224U (L) 012 **) 015 **) V

59 ad *) ad **) E E (267) 287 (267) 383 (363, 343) 4942 (4941) 228 x 85 (208 x 85) 633 (632, 631) 234 (204,174) 4942 (4941) 223U 235 x 85 (215 x 85) U 031 (051, 021) 633 (632, 631) 234 (204,174) 307 (287, 267) 307 (287, 267) 0243 (0242, 0241) 633 (632, 631) 234 (204,174) 0243 (0242, 0241) 223U 161 TRIBECA KOSTRA PÉROVÁNÍ ČALOUNĚNÍ PROVEDENÍ FUNKCE NOHY tvrdé a měkké dřevo, dřevotříska, sololit sedák vlnité pružiny sedák, opěrák, opěrákové polštáře kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák a opěrák pevný; opěrákové polštáře volné; ozdobné štepování, moderní design možnost osvětlení nohou (výška 6 cm) možnost volby dle katalogu viz poslední strana Zvlnění je přirozenou vlastností potahového materiálu. Rozměry jsou přibližné C C

60 VALENCIA KOSTRA PÉROVÁNÍ ČALOUNĚNÍ PROVEDENÍ FUNKCE NOHY tvrdé dřevo, dřevotříska, sololit sedák vlnité pružiny sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, moderní design polohovací podhlavník (6 poloh 0 ), úložné prostory v pohovce a taburetu, rozklad na jedno lůžko možnost volby osvětlení nohou (výška 6 cm) možnost volby dle katalogu viz poslední strana Zvlnění je přirozenou vlastností potahového materiálu. Rozměry jsou přibližné (P) 0243 (L) 0232 (P) 0242 (L) (P)*) 4942 (L) (P) *) 4941 (L) (P) (L) 633 (P) 643 (L) 632 (P) 642 (L) 631 (P) 641 (L) 223U (P) 224U (L) 012 **) 015 **) V ad *) ad **) E E

61 2 (277) 287 (267) 393 (373, 353) 4942 (4941) 228 x 85 (208 x 85) 633 (632, 631) 234 (204,174) 4942 (4941) 223U 235 x 85 (215 x 85) U 031 (051, 021) 633 (632, 631) 234 (204,174) 317 (2, 277) 307 (287, 267) 0243 (0242, 0241) 633 (632, 631) 234 (204,174) 0243 (0242, 0241) 223U 161 VERONA KOSTRA PÉROVÁNÍ ČALOUNĚNÍ PROVEDENÍ FUNKCE NOHY tvrdé dřevo, překližka sedák vlnité pružiny; opěrák elastické popruhy sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, moderní design polohovací područky (6 poloh 0 ), taburety s úl. prostorem možnost volby dle katalogu viz poslední strana Zvlnění je přirozenou vlastností potahového materiálu. Rozměry jsou přibližné (P ) 037 (L ) 056 (P ) 057 (L ) (P ) 027 (L ) *) 012D *)

62 (P ) 5593 (L ) 5582 (P ) 55 (L ) 5581 (P ) 5591 (L ) 0633 (P ) 0643 (L ) 0632 (P ) 0642 (L ) 0631 (P ) 0641 (L ) (P ) 969 (L ) 80 **) 80V **) 159V **) Z Z L/ M 569L/ M 269L/ M 69L/M ad *) ad **) E E (277, 257) 2 (277, 257) 2 (277, 257) 037 (057, 027) 0633 (0632, 0631) 225 (195, 165 ) 037 (057, 027) 5583 (5582, 5581) 223 (193, 16 3) 037 (057, 027) 5583 (5582, 5581) 286 (256, 226) (277, 257) 354 (334, 314) 354 (334, 314) 037 (057, 027) (056, 026) 2 (277, 257) 2 (277, 257) (057, 027) 031 (051, 021) 0633 (0632, 0631) 225 (195, 165) 2 (277, 257 ) (057, 027) 031 (051, 021) 5583 (5582, 5581) 223 (193, 163 )

63 DUBLIN, YORK KOSTRA PÉROVÁNÍ ČALOUNĚNÍ PROVEDENÍ NOHY tvrdé a měkké dřevo, dřevotříska sedák vlnité pružiny, pružinové jádro; opěrák elastické popruhy sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, moderní design možnost volby moření nebo čabraky Zvlnění je přirozenou vlastností potahového materiálu. Rozměry jsou přibližné DUBLIN J YORK J J J LONDON KOSTRA PÉROVÁNÍ ČALOUNĚNÍ PROVEDENÍ NOHY tvrdé dřevo, překližka sedák a opěrák elastické popruhy sedák a opěrák kvalitní PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno sedák a opěrák pevný, ozdobné štepování, moderní design možnost volby moření Zvlnění je přirozenou vlastností potahového materiálu. Rozměry jsou přibližné J J

64 RETRO C C C C C HEMMINGWAY HOUSTON C508 C C241 C242

65 Nohy n: 4 buk, moření ořech n: 4V buk, moření ořech, vysoká n: BA buk, přírodní lakovaný, s akrylovými proužky n: D buk, moření dub n: DA dub, přírodní lakovaný, s akrylovými proužky n: DM dýha dub, matný n: DV buk, moření dub, vysoká n: JA javor, přírodní lakovaný, s akrylovými proužky n: K kov, lesk, chrom, výška 6 cm n: KA kov, mat, hliník, výška 15 cm n: KCr kov, lesk, chrom, výška 15 cm n: KIL kov, lesk, chrom, tvar I n: KIM kov, mat, nerez, tvar I n: KK kov, lesk, chrom, kulatá n: KUL kov, lesk, chrom, tvar U n: KUM kov, mat, nerez, tvar U n: KV kov, lesk, chrom, výška 10 cm n: LCZ kov, mat, hliník, výška 10 cm n: NM dýha ořech, matný n: OA ořech, přírodní lakovaný, s akrylovými proužky n: P buk, přírodní lakovaný n: PM dýha buk, matný n: PV buk, přírodní lakovaný, vysoká n: W buk, moření wenge n: WA wenge, přírodní lakovaný, s akrylovými proužky n: WM dýha wenge, matný n: WV buk, moření wenge, vysoká n: XCZ kov, mat, hliník, výška 15 cm n: ZM dýha zebrano, matný ANCONA, EVA, HOUSTON, MALAGA, SEVILLA, TRIBECA, VALENCIA ANCONA 09 n: 4, D, P, W... 6 cm (n: 4V, DV, PV, WV cm) n: DA, BA, JA, OA, WA n: K... 6 cm n: KK (n: KV cm) n: WM, DM, PM, NM, ZM DOMINGO, VERONA DOMINGO 4 n: XCZ n: KUL, KUM n: KIL, KIM n: KA n: KCr n: 4, D, P, W n: 4, D, P, W PADOVA BARCELONA LEON, MADEIRA, NAPOLI n: LCZ n: 4, D, P, W n: 4, D, P, W n: KV n: 4, D, P, W n: LCZ

66

EXLIBRIS Exkluzivní, elegantně sportovní model z dílny designera Mira Pisteka.

EXLIBRIS Exkluzivní, elegantně sportovní model z dílny designera Mira Pisteka. ČALOUNĚNÝ NÁBYTEK EXLIBRIS Exkluzivní, elegantně sportovní model z dílny designera Mira Pisteka. Mezinárodní styl, vysoká kvalita použitých materiálů, příkladné řemeslné zpracování. Komponováno pro radost

Více

ALBI. Objednací číslo modelu: Látka: C770 Kůže: C771. Cenové skupiny Objednací. Nákres. Počet provedení pravé nohou vyobrazení)

ALBI. Objednací číslo modelu: Látka: C770 Kůže: C771. Cenové skupiny Objednací. Nákres. Počet provedení pravé nohou vyobrazení) ALBI číslo modelu: Látka: C770 Kůže: C771 Nábytek Leblová M&Z, Jana Palacha 411, 53002 Pardubice, tel.466310996,728325795, e-mail:obchod@nabytek-leblkova.cz,www.nabytek-leblova.cz Element (v oboustranném

Více

Vážení zákazníci, Michal Karafiát designer

Vážení zákazníci, Michal Karafiát designer Vážení zákazníci, v roce 2018 oslavíme 25. výročí od založení výroby českého čalouněného nábytku značky Böhm. Do rukou se Vám dostává náš nový katalog, který Vás provede aktuálními kolekcemi sedacích souprav.

Více

NOVINKY. Sedací souprava TOFFI. Velký výběr potahových látek. Rohová sestava 21 125 Kč, možný příplatek za silikonovou výplň do polštářů + 3 750 Kč

NOVINKY. Sedací souprava TOFFI. Velký výběr potahových látek. Rohová sestava 21 125 Kč, možný příplatek za silikonovou výplň do polštářů + 3 750 Kč Sedací souprava TOFFI. Velký výběr potahových látek. Cenová nabídka: Rohová sestava 21 125 Kč, možný příplatek za silikonovou výplň do polštářů + 3 750 Kč Rozměr rohové sedací soupravy je 270x210 cm, lůžko

Více

VÍTEJTE V POHODLÍ. www.pfnabytek.cz BRASIL ŠÍŘKA HLOUBKA VÝŠKA OBRÁZEK KŘESLO OTOČNÉ (VČ. BOKŮ) 87 87 85 A + B DVOJKŘESLO PEVNÉ (VČ.

VÍTEJTE V POHODLÍ. www.pfnabytek.cz BRASIL ŠÍŘKA HLOUBKA VÝŠKA OBRÁZEK KŘESLO OTOČNÉ (VČ. BOKŮ) 87 87 85 A + B DVOJKŘESLO PEVNÉ (VČ. 2010/2011 VÍTEJTE V POHODLÍ BRASIL SEDOVÉ PRVKY O CELKOVÉ HLOUBCE 99 CM S MOŽNOSTÍ KOMBINACE ÚLOŽNÉHO PROSTORU, ROZKLADU NEBO ROHOVÝCH SESTAV. LIBOVOLNOU SESTAVU LZE DOPLNIT OTOČNÝM KŘESLEM. A B BRASIL

Více

BIAGIO modulový systém

BIAGIO modulový systém Collezione Eleganti BIAGIO modulový systém Moderní sedací souprava vyznačující se minimalistickou linií a subtilní elegancí. Designová kovová podnož tvoří elegantní detail celé sedací soupravy. Moderní

Více

RETRO SEDACÍ SOUPRAVY. vracíme nábytku kvalitu

RETRO SEDACÍ SOUPRAVY. vracíme nábytku kvalitu RETRO SEDACÍ SOUPRAVY vracíme nábytku kvalitu 2 POPIS: VÝŠKA PRODUKTU ukazuje minimální-maximální výšku opěrné části nebo záhlavku pružiny bonell + taštičkové pružiny + HR pěna s latexem pružiny faliste

Více

ZNACKOVÝ ˇ CESKÝ ˇ NÁBYTEK

ZNACKOVÝ ˇ CESKÝ ˇ NÁBYTEK ZNACKOVÝ ˇ CESKÝ ˇ NÁBYTEK LAURA kovová noha č. 1 kovová noha č. 2 dřevěná noha kovová noha č. 3 hloubka sedu výška sed. soupr. výška nožek 42 cm 57 cm 90 cm 8 cm L1 pevné š 102 x h 96 x v 90 L1L k rohu

Více

Typový plán a ceník DABO L

Typový plán a ceník DABO L Typový plán a ceník DABO L TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Sedák: Opěrák: Plocha lůžka: Potahová kůže: ROZMĚRY: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály Na výběr 2 různé výplně sedáků za stejnou cenu, čalounické

Více

sedací soupravy český výrobce sedacích souprav na zakázku

sedací soupravy český výrobce sedacích souprav na zakázku sedací soupravy český výrobce sedacích souprav na zakázku sedací soupravy sedací soupravy Venuše I Venuše II Lambo Bombaj Bombaj lux Rohový Bombaj Nero Omega gama pluto orion LINDA Ela Jupiter pohupovací

Více

Kostra: Sedák: Opěrák: 1. úložný prostor 2. vysunutí sedáku 3. Doppelbett

Kostra: Sedák: Opěrák: 1. úložný prostor 2. vysunutí sedáku 3. Doppelbett Deimos Kostra: Sedák: Opěrák: Modell S583/L583 Dřevo buk a komponenty ze dřeva (překližka, DTD) Vlnité pružiny, pružinové jádro Kvalitní PUR pěna, polyesterové rouno Gumové elastické popruhy PUR pěna,

Více

TOULOUSE S ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK

TOULOUSE S ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz 419 S rozloženým lůžkem

Více

dřevěná buková kostra, buková překližka, kovové výztuhy, čalounická lepenka

dřevěná buková kostra, buková překližka, kovové výztuhy, čalounická lepenka PROSPEKTY EDEL: ENJOY Křeslo s centrální otočnou nohou. Technický popis : dřevěná buková kostra, buková překližka, kovové výztuhy, čalounická lepenka potahový materiál, polyesterové rouno, PUR pěna, jeparol,

Více

HARMONY HARMONY. ceník maloobchodní vč. DPH. platný od

HARMONY HARMONY. ceník maloobchodní vč. DPH. platný od platný od 1.1.015 popis výrobku 1 55 1 KL T1 M 1DP T 05 1DL 0 P KP RD 05 145 L 0 M 16 145 P 170 L 1P 1 1L 16 1 ZNAČENÍ PRVKŮ NOHY MOŘIDLA ŘEZ SEDACÍ SOUPRAVY 1 KŘESLO SE DVĚMA PODRUČKAMI 1L KŘESLO S LEVOU

Více

Typový plán a ceník DABO S

Typový plán a ceník DABO S Typový plán a ceník DABO S TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály Sedák: Opěrák: Plocha lůžka: Potahová látka: Na výběr 2 různé výplně sedáků za stejnou cenu, čalounické

Více

ZNACKOVÝ ˇ CESKÝ ˇ NÁBYTEK

ZNACKOVÝ ˇ CESKÝ ˇ NÁBYTEK ZNACKOVÝ ˇ CESKÝ ˇ NÁBYTEK LAURA kovová noha č. 1 kovová noha č. 2 dřevěná noha kovová noha č. 3 hloubka sedu výška sed. soupr. výška nožek 42 cm 57 cm 90 cm 8 cm L1 pevné š 102 x h 96 x v 90 L1L k rohu

Více

sedací soupravy canberra

sedací soupravy canberra 1213 sedací soupravy canberra canberra Kostra: Tvrdé dřevo (buk), ostatní dřevěné materiály Sedák: Opěrák: Potahová látka: Super-Bonell-pružinové jádro, kvalitné polyéterová pěna, čalounické rouno, vlnité

Více

Visconti. Otoman bez podr. L- 2,5 sed-pro.poh P. 2,5 sed L- otoman bez podr. P

Visconti. Otoman bez podr. L- 2,5 sed-pro.poh P. 2,5 sed L- otoman bez podr. P Popis modelu: Podnož / Elektrika: Sedák: Záda: Švy: Nohy: Varianty potahu: Moderní polster program, lze dodat s postelí, zásuvkou, úl. prostorem, výsuvem manuál a elektrickým. Stejně ta Masivní dřevěná

Více

Typový plán a ceník PLANPOLSTER

Typový plán a ceník PLANPOLSTER Typový plán a ceník PLANPOLSTER TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Sedák: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály Super-Bonell-pružinové jádro, vysoce kvalitní polyéterová pěna, čalounické rouno, vlnité pružiny

Více

SEDACÍ SOUPRAVY ...NEMÁTE NA ČEM SEDĚT? , ,- 2 V 1 0 % FINANCOVÁNÍ VAŠEHO NÁKUPU NA 9 MĚSÍCŮ BEZ NAVÝŠENÍ ,-

SEDACÍ SOUPRAVY ...NEMÁTE NA ČEM SEDĚT? , ,- 2 V 1 0 % FINANCOVÁNÍ VAŠEHO NÁKUPU NA 9 MĚSÍCŮ BEZ NAVÝŠENÍ ,- ...NEMÁTE NA ČEM SEDĚT? až SEDACÍ SOUPRAVY 0 % FINANCOVÁNÍ VAŠEHO NÁKUPU NA 9 MĚSÍCŮ BEZ NAVÝŠENÍ ZIMNÍ STADION PŘÍBRAM SEDACÍ SOUPRAVA + POSTEL PRO KAŽDODENNÍ SPANÍ 120,140,160x200 cm EXTRA VYSOKÁ 115

Více

Typový plán a ceník FLENSBURG

Typový plán a ceník FLENSBURG Typový plán a ceník FLENSBURG TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Sedák: Opěrák: Plocha lůžka: Potahová látka: Tvrdé dřevo (buk), ostatní dřevěné materiály Super-Bonell-pružinové jádro, vysoce kvalitní polyéterová

Více

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nabízíme: Nabízíme unikátní kolekce i pro tu nejnáročnější klientelu. Cílem je vytvořit kompletní interiéry v souladu s nejnovějšími

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK VČ. DPH 2019

MALOOBCHODNÍ CENÍK VČ. DPH 2019 EDEL ceník platný od 2. 2. 2019 popis výrobku 55 3KL 223 0 T1 3M 1DP T2 205 1DL 3P 3KP 223 RD 205 145 3L 230 3 2M 163 145 2P 170 2L 163 2 1P 1L 1 ZNAČENÍ PRVKŮ NOHY ŘEZ SEDACÍ SOUPRAVY 1 KŘESLO SE DVĚMA

Více

Typový plán a ceník FOCUS S

Typový plán a ceník FOCUS S Typový plán a ceník FOCUS S TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály Sedák: Opěrák: Na výběr 2 různé výplně sedáků za stejnou cenu, čalounické rouno, vlnité pružiny Vysoce

Více

Typový plán a ceník ARUBA

Typový plán a ceník ARUBA Typový plán a ceník ARUBA TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Tvrdé dřevo (buk), ostatní dřevěné materiály Sedák: Super Bonell pružinové jádro, kvalitní polyeterová pěna, čalounické rouno, vlnité pružiny Opěrák:

Více

Made in EU Kvalita / ochrana životního prostředí / pracovní podmínky Vyrobeno dle standardů EU

Made in EU Kvalita / ochrana životního prostředí / pracovní podmínky Vyrobeno dle standardů EU Popis modelu: Rám: Sedák: Opěrák: Prošití: Nožičky: Dekorační polštářky: moderní sedací souprava, volitelně s funkcí spaní, zásuvkou, úložným prostorem, funkcí relax a Boxspring nosné části z bukového

Více

Typový plán a ceník KOPENHAGEN

Typový plán a ceník KOPENHAGEN Typový plán a ceník KOPENHAGEN TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Nosné díly tvrdé dřevo (buk), ostatní dřevěné materiály Sedák: Super-Bonell-pružinové jádro, kvalitní polyeterová pěna a čalounický flís na

Více

Plastové židle. Dřevěné židle

Plastové židle. Dřevěné židle 1 Plastové židle Dřevěné židle Amfora 26-27 Amore 05 Atami 24 Blok 20 Colorado 22-23 Eset 21 Frame 15 Impact 14 Margot 09 Napoli 16 Olla 04-05 Orea 24-25 Parana 17 Poema 06-07 Poema PB 10-11 Prodigi 18-19

Více

Kožená sedací souprava MODULA L. www.montero.cz MODULA L ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ

Kožená sedací souprava MODULA L. www.montero.cz MODULA L ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ Kožená sedací souprava www.montero.cz 169 Doprava po celé ČR a SR ZDARMA 170 POPIS: Kostra: Sedák: Opěrák: Plocha lůžka: Potahová kůže: Nosné díly

Více

Typový plán a ceník DAPHNE

Typový plán a ceník DAPHNE Typový plán a ceník DAPHNE TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Sedák: Opěrák: Područka: Plocha lůžka: Potahová kůže: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály 2 různé typy výplní za jednotnou cenu (viz. ceník)

Více

ICON. ceník maloobchodní vč. DPH

ICON. ceník maloobchodní vč. DPH ceník maloobchodní vč. DPH platný od 02.02.2019 popis výrobku 1 1L 1P 2 2L 2P 2M 0 0 3 3L 3P 3M 240 210 210 3KL 3KP 1DL 163 1DP 163 223 223 RD T1 100 T2 ZNAČENÍ PRVKŮ ŘEZ SEDACÍ SOUPRAVY 1 KŘESLO SE DVĚMA

Více

DABO S ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK

DABO S ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz 167 Rozložení na lůžko Plocha

Více

BERN. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. BERN

BERN. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ.     BERN ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ Kožená sedací souprava SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz www.nabytek-montero.cz

Více

KATALOG ČESKÝCH POSTELÍ.

KATALOG ČESKÝCH POSTELÍ. KATALOG ČESKÝCH POSTELÍ www.delcon-nabytek.cz Boxspring Jsme rádi, že Vám můžeme představit exkluzivní kolekci postelí Boxspring, která je inspirována celosvětovým trendem kontinentálních postelí. Jsou

Více

Modell ODESSA. Popis: Sedák: Opěrák:

Modell ODESSA. Popis: Sedák: Opěrák: Popis: Kostra: Sedák: Opěrák: Plocha lůžka: Potahová látka: Tvrdé dřevo (buk), ostatní dřevěné materiály Super-Bonell-pružinové jádro, kvalitné polyéterová pěna, čalounické rouno, vlnité pružiny elastické

Více

ASTRA. Látková sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. let. ASTRA

ASTRA. Látková sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. let.   ASTRA garance let na vybrané druhy POTAHOVÝCH LÁTEK Bližší informace Vám rádi poskytnou naši fi remní specialisté. ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK Látková sedací souprava SLUŽBY NA

Více

Typový plán a ceník TALENTO L

Typový plán a ceník TALENTO L Typový plán a ceník TALENTO L TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Sedák: Opěrák: Područka: Plocha lůžka: Potahová kůže: ROZMĚRY: Výška: Hloubka: Výška sedu: Hloubka sedu: Područka A a B: Područka A a B - křeslo:

Více

ODESSA. Látková sedací souprava ZDARMA ODESSA SLUŽBY NA KLÍČ. let.

ODESSA. Látková sedací souprava ZDARMA ODESSA SLUŽBY NA KLÍČ. let. garance let na vybrané druhy POTAHOVÝCH LÁTEK Bližší informace Vám rádi poskytnou naši fi remní specialisté. ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK Látková sedací souprava SLUŽBY NA

Více

SARDINIEN. Ceník a typový plán. z hliníku, z tvrzeného plastu nebo dřevěné ve stejné ceně

SARDINIEN. Ceník a typový plán. z hliníku, z tvrzeného plastu nebo dřevěné ve stejné ceně SARDINIEN Nožičky: z hliníku, z tvrzeného plastu nebo dřevěné ve stejné ceně Všechny typy kromě vnějšího rohu RE standardně s pohyblivým 1 z 12 Novinka -možnost objednání stolečku ke všem pohovkám 3-sed.

Více

maximální zatížení rozměr matrace 90 kg 90 kg kg (2 osoby roznesená váha) kg (2 osoby roznesená váha) 2,5N N F-90 KŘESLO

maximální zatížení rozměr matrace 90 kg 90 kg kg (2 osoby roznesená váha) kg (2 osoby roznesená váha) 2,5N N F-90 KŘESLO AFRODITA AFRODITA Již z názvu sedací soupravy Vám chceme říci, že je milovníkem. Jinak řečeno má v sobě pohodlí pro Vaše tělo, jako žádná jiná. Její ladné křivky, především loketníků (opěrek) vytváří krásný

Více

-30%1) ČALOUNĚNÝ NÁBYTEK NA OCHRANU PŘED SKVRNAMI XXXL DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ.

-30%1) ČALOUNĚNÝ NÁBYTEK NA OCHRANU PŘED SKVRNAMI XXXL DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ. ČALOUNĚNÝ NÁBYTEK XXXL NOVINKA 18.999,- 33.345,-* SEDACÍ SOUPRAVA -30%1) NA OCHRANU premium - Ochrana před skvrnami obalí vaše nové textilie neviditelnou ochrannou vrstvou a ochrání potahové látky do posledního

Více

KERBEROS HERAKLES KERBEROS, HERAKLES. Váš prodejce:

KERBEROS HERAKLES KERBEROS, HERAKLES. Váš prodejce: KERBEROS, HERAKLES KERBEROS HERAKLES Váš prodejce: 2+2 R O K Y záruka Veškeré údaje týkající se rozsahu sortimentu, technických dat, konstrukce, výbavy, materiálů a vnějších vyobrazení jsou nezávazné a

Více

TOMMY HIGHLIGHTS POPIS PROVEDENÍ

TOMMY HIGHLIGHTS POPIS PROVEDENÍ HIGHLIGHTS POPIS PROVEDENÍ velká mnohotvárnost a variabilita kombinovatelnost materiálů, barev, forem a detailů komfort a pohodlí na nejvyšší úrovni v programu TOMMY si můžete vytvořit sedací soupravu

Více

Gardena Informace k produktu a objednávkám

Gardena Informace k produktu a objednávkám Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých zkušebních institutech

Více

Typový plán a ceník TERZO

Typový plán a ceník TERZO Typový plán a ceník TERZO TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Sedák: Opěrák: Područka: Plocha lůžka: Potahová kůže: ROZMĚRY: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály Vysoce kvalitní studená pěna, čalounický flís,

Více

LINCOLN ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK

LINCOLN ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz 287 S rozloženým lůžkem

Více

Typový plán a ceník CINCINATTI

Typový plán a ceník CINCINATTI Typový plán a ceník CINCINATTI TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Nosné díly tvrdé dřevo (buk), ostatní dřevěné materiály Sedák: Vysoce kvalitní studená pěna, čalounické rouno, vlnité pružiny Opěrák: Vysoce

Více

Ceník a typový plán SARDINIEN

Ceník a typový plán SARDINIEN Ceník a typový plán SARDINIEN Popis modelu: Rám: nosné části z bukového dřeva Sedák: vinuté pružiny bonell, vysokoelastická pěna Opěrák: elastické pásy, vysokoelastická pěna 2-sed sofa - čalouněná záda

Více

Ceník a typový plán ARKADIA

Ceník a typový plán ARKADIA Ceník a typový plán ARKADIA Popis modelu: Rám: Sedák: Výška sedáku: Opěrák: Područky: Nožičky: nosné části z bukového dřeva vysokoelastická pěna, vinutá pružina, čalounické rouno možnost výběru: standardní

Více

Typový plán a ceník ANUBIS

Typový plán a ceník ANUBIS Typový plán a ceník ANUBIS TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Sedák: Opěrák: Plocha lůžka: Potahová kůže: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály Vysoce kvalitní studená pěna, čalounické rouno, vlnité pružiny

Více

LAX L. Kožená sedací souprava ZDARMA. LAX L SLUŽBY NA KLÍČ

LAX L. Kožená sedací souprava ZDARMA.  LAX L SLUŽBY NA KLÍČ ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ Kožená sedací souprava SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz 93

Více

Typový plán a ceník FANTASTICO

Typový plán a ceník FANTASTICO Typový plán a ceník FANTASTICO TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Sedák: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály Na výběr 2 různé výplně sedáků za stejnou cenu, čalounické rouno, vlnité pružiny Vysoce elastické

Více

Typový plán a ceník ROM S

Typový plán a ceník ROM S Typový plán a ceník ROM S TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Tvrdé dřevo (buk), ostatní dřevěné materiály Sedák: Super-Bonell-pružinové jádro, kvalitní polyéterová pěna a čalounický flís na elastických vlnitých

Více

VYROSTLI JSME S VÁMI

VYROSTLI JSME S VÁMI VYROSTLI JSME S VÁMI Sedací souprava ve tvaru U látka černá / tmavě šedá, 193-363-223 90-104 102 cm lůžko 120 280 cm, komfortní sezení až pro 9 lidí, úložný prostor, potažení zad, polohování opěrek hlavy,

Více

SEDACÍ SOUPRAVA XXXL výběr látek 2.660,-* 1.199,- KONFERENČNÍ STOLEK

SEDACÍ SOUPRAVA XXXL výběr látek 2.660,-* 1.199,- KONFERENČNÍ STOLEK 28.840,-* -58 % 11.999,- včetně nastavitelných područek, úložného prostoru, rozkládací funkce 2.660,-* 1.199,- -54 % Sedací souprava s látkovým potahem ve světle šedé/tmavě šedé barvě, velký výběr látek

Více

HUGO. Látková sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. let. www.montero.cz www.nabytek-montero.cz HUGO

HUGO. Látková sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. let. www.montero.cz www.nabytek-montero.cz HUGO garance let na vybrané druhy POTAHOVÝCH LÁTEK Bližší informace Vám rádi poskytnou naši fi remní specialisté. ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK Látková sedací souprava SLUŽBY NA

Více

LAX L. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. LAX L

LAX L. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ.   LAX L ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ Kožená sedací souprava SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz www.nabytek-montero.cz

Více

ILEK L. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. www.montero.cz www.nabytek-montero.cz ILEK L

ILEK L. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. www.montero.cz www.nabytek-montero.cz ILEK L ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ Kožená sedací souprava SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz www.nabytek-montero.cz

Více

D E S I G N LUXUSNÍ ITALSKÉ SEDACÍ SOUPRAVY

D E S I G N LUXUSNÍ ITALSKÉ SEDACÍ SOUPRAVY LIFESTYLE D E S I G N LUXUSNÍ ITALSKÉ SEDACÍ SOUPRAVY OBSAH SEDACÍ SOUPRAVY AVENUE BRIDGE BROOKLYN BYRON - ROSSINI CARNABY CEZANNE CHAGALL CLASSIC374 DONATELLO EDGAR EMPIRE GAUGUIN GOLD400 KARISMA LEONARDO

Více

FLENSBURG. Látková sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. let. FLENSBURG

FLENSBURG. Látková sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. let.     FLENSBURG garance let na vybrané druhy POTAHOVÝCH LÁTEK Bližší informace Vám rádi poskytnou naši fi remní specialisté. ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK Látková sedací souprava FLENSBURG

Více

LONDON. Sestava UBELmedium-2AR, v látce Grand Canyon schoko

LONDON. Sestava UBELmedium-2AR, v látce Grand Canyon schoko Sestava UBELmedium-2AR, v látce Grand Canyon schoko Sestava UBELmedium-2AR (přestavitelný roh medium vlevo - 2-sed s područkou vpravo), potah silná kůže Torero pearl Výrobek je certifikován značkou Goldene

Více

CREDO. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. CREDO

CREDO. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ.   CREDO ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ Kožená sedací souprava SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz www.nabytek-montero.cz

Více

BELLINI. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. BELLINI

BELLINI. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ.     BELLINI ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ Kožená sedací souprava SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz www.nabytek-montero.cz

Více

LAX S. Látková sedací souprava ZDARMA LAX S SLUŽBY NA KLÍČ. let.

LAX S. Látková sedací souprava ZDARMA LAX S SLUŽBY NA KLÍČ. let. garance let na vybrané druhy POTAHOVÝCH LÁTEK Bližší informace Vám rádi poskytnou naši fi remní specialisté. ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK Látková sedací souprava SLUŽBY NA

Více

Typový plán a ceník EMBA

Typový plán a ceník EMBA Typový plán a ceník EMBA TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Sedák: Opěrák: Plocha lůžka: Potahová látka: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály Taštičkové pružinové jádro Box Spring s vysoce kvalitní studené

Více

Ceník a typový plán BROOKS

Ceník a typový plán BROOKS Ceník a typový plán BROOKS Popis modelu: Rám: Sedák: Opěrák: Nožičky: Křeslo: Vícebarevnost: Ergonomie: ocelový vinutá pružina, kvalitní vysoko elastická pěna kvalitní vysoko elastická pěna černé plastové

Více

Typový plán a ceník FREE

Typový plán a ceník FREE Typový plán a ceník FREE TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Tvrdé dřevo (buk), ostatní dřevěné materiály Sedák: Kvalitní polyeterová pěna, vlnité pružiny Opěrák: Kvalitní polyeterová pěna, elastické popruhy

Více

Typový plán a ceník FREE

Typový plán a ceník FREE Typový plán a ceník FREE TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Tvrdé dřevo (buk), ostatní dřevěné materiály Sedák: Opěrák: Kvalitní polyeterová pěna, vlnité pružiny Kvalitní polyeterová pěna, elastické popruhy

Více

EMBA. Látková sedací souprava ZDARMA EMBA SLUŽBY NA KLÍČ. let.

EMBA. Látková sedací souprava ZDARMA EMBA SLUŽBY NA KLÍČ. let. garance let na vybrané druhy POTAHOVÝCH LÁTEK Bližší informace Vám rádi poskytnou naši fi remní specialisté. ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK Látková sedací souprava SLUŽBY NA

Více

Romana II. Možnost úložného prostoru

Romana II. Možnost úložného prostoru vi No a nk Wanda Tato postel zaujme hlavně svým zadním čelem kde je hlavová opěrka s možností kombinovat různé odstíny moření jako je například na fotografii. Nohy u předního čela jsou rohové a tím dodávají

Více

FOCUS L. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy

FOCUS L. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA Kožená sedací souprava ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ www.montero.cz www.nabytek-montero.cz

Více

Masívní dřevěné lamely, dřevěné materiály lepené Vlnovcové pružiny, bonnelové jádro, pěna, vatování

Masívní dřevěné lamely, dřevěné materiály lepené Vlnovcové pružiny, bonnelové jádro, pěna, vatování BELAMY Popis modelu: Rám: Sezení: Opěrák: Nožičky: Další barvy: Výroba dvě barvy : Moderní rohová sedací souprava, volitelně s úlož. prostorem a rozkl. pro spaní a dalšími funkcemi Masívní dřevěné lamely,

Více

NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD. Příloha č. 2 k RS ostatní nábytek č.j.mv-86810-65/vz-2013

NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD. Příloha č. 2 k RS ostatní nábytek č.j.mv-86810-65/vz-2013 OSTATNÍ NÁBYTEK Základní barevné provední nábytku: lamino - buk světlý 876 (vzorník Kronospan), kůže a čalounění - černá. Odolnost proti oděru u kůže a čalounění: 100.000 cyklů NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ

Více

Typový plán a ceník ARTUS

Typový plán a ceník ARTUS Typový plán a ceník ARTUS TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály Sedák: Vysoce kvalitní studená pěna, čalounické rouno, vlnité pružiny, vč. funkce nastavení hloubky sedu

Více

Typový plán a ceník FUNNY

Typový plán a ceník FUNNY Typový plán a ceník FUNNY TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály Sedák: Opěrák: Područky: Plocha lůžka: Vysoce kvalitní polyéterová pěna, čalounické rouno, vlnité pružiny,

Více

TOULOUSE S. Látková sedací souprava ZDARMA TOULOUSE S SLUŽBY NA KLÍČ. let.

TOULOUSE S. Látková sedací souprava ZDARMA TOULOUSE S SLUŽBY NA KLÍČ. let. garance let na vybrané druhy POTAHOVÝCH LÁTEK Bližší informace Vám rádi poskytnou naši fi remní specialisté. ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK Látková sedací souprava SLUŽBY NA

Více

Vybrat si byla hračka...

Vybrat si byla hračka... Vybrat si byla hračka... LAURA rozměr 240 x 170 cm Moderní celočalouněná sedací souprava s vysokou variabilitou jednotlivých sestav. Komfort sezení zaručuje systém odpružení a použití studených polyuretanových

Více

Látková sedací souprava

Látková sedací souprava garance let na vybrané druhy POTAHOVÝCH LÁTEK Bližší informace Vám rádi poskytnou naši fi remní specialisté. ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK Látková sedací souprava SLUŽBY NA

Více

KOPENHAGEN. Látková sedací souprava ZDARMA KOPENHAGEN SLUŽBY NA KLÍČ. let.

KOPENHAGEN. Látková sedací souprava ZDARMA KOPENHAGEN SLUŽBY NA KLÍČ. let. garance let na vybrané druhy POTAHOVÝCH LÁTEK Bližší informace Vám rádi poskytnou naši fi remní specialisté. Látková sedací souprava ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH POTAHOVÝCH LÁTEK SLUŽBY NA

Více

Ceník a typový plán KONZEPT

Ceník a typový plán KONZEPT Ceník a typový plán KONZEPT Popis modelu: Rám: nosné části bukové dřevo Sedák: Vždy uvádějte typ sedáku (viz. Strana 3) Dvě výšky sedáku 45 cm a 48 cm. Uveďte prosím. Boxspring možný pouze s výškou 48

Více

CORA Informace k produktu

CORA Informace k produktu CORA 1050 Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých zkušebních

Více

FIXIE 10. úložný prostor prošití sedáku možnost rozkladu. vyjímatelná opěrka hlavy. možnost funkce RELAX

FIXIE 10. úložný prostor prošití sedáku možnost rozkladu. vyjímatelná opěrka hlavy. možnost funkce RELAX Collection 2016 FIXIE 10 prošití sedáku vyjímatelná opěrka hlavy možnost funkce RELAX Sestava A křeslo možnost funkce relax křeslo možnost úložného prostoru 2,5 sedačka s možností rozkladu vyjímatelná

Více

FOCUS L. Kožená sedací souprava ZDARMA. FOCUS L SLUŽBY NA KLÍČ

FOCUS L. Kožená sedací souprava ZDARMA.   FOCUS L SLUŽBY NA KLÍČ SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA Kožená sedací souprava ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ www.montero.cz 5

Více

BRADOPÁK to je kabrňák. krásná vůně přírody, rozvoní Vám domovy

BRADOPÁK to je kabrňák. krásná vůně přírody, rozvoní Vám domovy BRADOPÁK to je kabrňák krásná vůně přírody, rozvoní Vám domovy platnost od 1.12. 2017 OBSAH / NÁBYTEK Z MASIVU PŘEHLED / KOLEKCE PROVENCE, JÍDELNÍ SETY, STOLY, ŽIDLE PŘEHLED / NÁBYTKOVÁ SESTAVA, JÍDELNÍ

Více

MADE IN ITALY NOVÁ KOLEKCE. www.natuzzi.cz. TEMPO AKČNÍ CENA OD 49 853 Kč dvojsed v látce šíře 189 cm

MADE IN ITALY NOVÁ KOLEKCE. www.natuzzi.cz. TEMPO AKČNÍ CENA OD 49 853 Kč dvojsed v látce šíře 189 cm MADE IN ITALY NOVÁ KOLEKCE TEMPO AKČNÍ CENA OD 49 853 Kč dvojsed v látce šíře 189 cm SPECIÁLNÍ SLEVA 15% NA OBJEDNÁVKY MODELU TEMPO Dále můžete objednávat ve verzích dvojsed s lehátkem, trojsed nebo v

Více

Typový plán a ceník NASSAU S

Typový plán a ceník NASSAU S Typový plán a ceník NASSAU S TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Sedák: Opěrák: Područka: Plocha lůžka: Potahová látka: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály Vysoce kvalitní studená pěna, čalounický flís,

Více

Typový plán a ceník NASSAU L

Typový plán a ceník NASSAU L Typový plán a ceník NASSAU L TECHNICKÉ SPECIFIKACE: Kostra: Sedák: Opěrák: Područka: Plocha lůžka: Potahová kůže: Tvrdé dřevo, ostatní dřevěné materiály Vysoce kvalitní studená pěna, čalounický flís, na

Více

NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD. Příloha č. 2 k RS ostatní nábytek č.j.mv-86810-65/vz-2013

NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD. Příloha č. 2 k RS ostatní nábytek č.j.mv-86810-65/vz-2013 OSTATNÍ NÁBYTEK Základní barevné provední nábytku: lamino - buk světlý 876 (vzorník Kronospan), kůže a čalounění - černá. Odolnost proti oděru u kůže a čalounění: 100.000 cyklů NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ

Více

FERGUSON. Modulová sedací souprava s rozkladem a úložným prostorem. funkce spaní. úložný prostor 2(P)-R-2,5F-OT(L)

FERGUSON. Modulová sedací souprava s rozkladem a úložným prostorem. funkce spaní. úložný prostor 2(P)-R-2,5F-OT(L) Modulová sedací souprava s em a m em FERGUSON 1(P)-R-2,5F-OT(L) v/d/š: 93-110/338/183 Rozklad: 273 x 120 cm 1 s m em 2 (L+P) s m em 2,5F(P)-OT(L) 1(P)-R-2,5F(L) s m em 2(P)-R-2,5F(L) 2(P)-R-2,5F-OT(L)

Více

Seznam. počet měr. jednotek/ za 4 roky. Měrná jednotka. Jednotková cena bez DPH. Rozměry Š x V x H v mm. Celková cena bez DPH/4 roky

Seznam. počet měr. jednotek/ za 4 roky. Měrná jednotka. Jednotková cena bez DPH. Rozměry Š x V x H v mm. Celková cena bez DPH/4 roky Seznam číslo položky název Požadované provedení orientační grafické znázornění jednotlivých výrobků, které zobrazují představu zadavatele (nejedná se v žádném případě o konkrétní typy ani výrobky) Kancelářské

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK VČ. DPH 2018

MALOOBCHODNÍ CENÍK VČ. DPH 2018 EDEL ceník platný od 1. 1. 2018 popis výrobku F N 85 1N 166 1F 2N 5 87 50 83 2F 15 2,5N 15 2,5F 17 3N 17 3F 21 21 2 T 53 68 62 ZNAČENÍ PRVKŮ NOHY ŘEZ SEDACÍ SOUPRAVY (N) 1N KŘESLO NEROZKLÁDACÍ 2N 2POHOVKA

Více

TERZO. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. TERZO

TERZO. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ.   TERZO ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ Kožená sedací souprava SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz www.nabytek-montero.cz

Více

BARBARA OS 002 AMANDA OS 001. Obývací stěna je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů LTD a MDF desek o síle 16 18 mm.

BARBARA OS 002 AMANDA OS 001. Obývací stěna je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů LTD a MDF desek o síle 16 18 mm. AMANDA OS 001 BARBARA OS 002 Moderní obývací stěna je vyrobena z LTD a MDF desek. Dodáváme v provedení calvados/pískový. Obývací stěna je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů LTD a MDF desek o síle 16

Více

S VLASTNÍ TVÁŘÍ INTERIÉRY. www.resa.cz. RESA nábytek pro život

S VLASTNÍ TVÁŘÍ INTERIÉRY. www.resa.cz. RESA nábytek pro život S VLASTNÍ TVÁŘÍ Jsme výrobci originálního českého nábytku s dvacetiletou tradicí. Díky mnohaletým zkušenostem a invenci našich designérů realizujeme moderní interiéry bytů, domů, kanceláří, hotelů, restauračních

Více

DAPHNE. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. DAPHNE

DAPHNE. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ.   DAPHNE ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ Kožená sedací souprava SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz www.nabytek-montero.cz

Více

SPIKE L. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. www.montero.cz www.nabytek-montero.cz SPIKE L

SPIKE L. Kožená sedací souprava ZDARMA SLUŽBY NA KLÍČ. www.montero.cz www.nabytek-montero.cz SPIKE L ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ Kožená sedací souprava SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz www.nabytek-montero.cz

Více

IMPERIA. Popis produktu: Berte prosím na vědomí, že níže uvedená specifika modelu jsou technicky nutná a nelze je považovat za závadu.

IMPERIA. Popis produktu: Berte prosím na vědomí, že níže uvedená specifika modelu jsou technicky nutná a nelze je považovat za závadu. Popis produktu: Konstrukce: Sedáky: Opěráky: Nohy: Vícebarevnost Info: Zvláštnosti: nosný rám z masivního dřeva, dřevěné materiály vlnovcové pružiny, vysokojakostní pěna, vatový kryt gumové kurty, PUR

Více

LIVIGNO. Informace o produktu a pokyny pro objednání

LIVIGNO. Informace o produktu a pokyny pro objednání Výrobek je certifikován značkou Goldene M, jedinou oficiální značkou vysoké kvality nábytku v Německu, kterou uděluje Deutschen Gütegemeinschaft Möbel (DGM). Výrobek prošel v nezávislých zkušebních institutech

Více

Historie a současnost

Historie a současnost Historie a současnost Jsme ryze českými výrobci čalouněného nábytku se sídlem v Hradci Králové. Ve výrobě se držíme řemeslných tradic, které se kultivují již přes 50 let. Tyto tradice kombinujeme s možnostmi

Více

DABO L. Kožená sedací souprava ZDARMA DABO L SLUŽBY NA KLÍČ.

DABO L. Kožená sedací souprava ZDARMA DABO L SLUŽBY NA KLÍČ. Kožená sedací souprava ŠIROKÝ VÝBĚR BAREVNÝCH ODSTÍNŮ KVALITNÍCH PŘÍRODNÍCH KŮŽÍ SLUŽBY NA KLÍČ 2D grafi cké návrhy, doprava, vynošení, montáž a likvidace staré sedací soupravy ZDARMA www.montero.cz www.nabytek-montero.cz

Více