ŽÁDNÉ KOMPROMISY MEZI BEZPEČNOSTÍ A STYLEM. NAVRŽENO PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. BMW ORIGINÁLNÍ ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA A BMW PŘÍSLUŠENSTVÍ.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ŽÁDNÉ KOMPROMISY MEZI BEZPEČNOSTÍ A STYLEM. NAVRŽENO PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. BMW ORIGINÁLNÍ ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA A BMW PŘÍSLUŠENSTVÍ."

Transkript

1 Radost z jízdy ŽÁDNÉ KOMPROMISY MEZI BEZPEČNOSTÍ A STYLEM. NAVRŽENO PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. BMW ORIGINÁLNÍ ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA A BMW PŘÍSLUŠENSTVÍ.

2 2 3 NEJPOHODLNĚJI SE CÍTÍME TEHDY, KDYŽ JE STYL KOMBINOVÁN S FUNKČNOSTÍ. Originální BMW Zimní kompletní kola jsou vaším spojením s vozovkou. I v těch nejnáročnějších zimních podmínkách zaručují vzrušující jízdní zážitky, na které jste od svého BMW zvyklí. Radost z jízdy je však mnohem více než pouhá trakce. Je radostí, kterou zažíváte se svým BMW v každém okamžiku. Je to jízda a akcelerace, interiér a exteriér, konstrukce a charakter, nadčasový design a okamžitá vášeň. Originální BMW Zimní kompletní kola jsou speciálně vyvíjena v úzké spolupráci s vybranými prémiovými výrobci pneumatik (např. Bridgestone, Continental, Dunlop a Goodyear) a jsou navržena tak, aby perfektně doplňovala vás a vaše BMW. Říkáme, že jsou vyrobena na míru vaší radosti z jízdy. Vyrobená na míru Bezpečná Prověřená JISTOTA NA CESTÁCH ZÁSLUHOU BMW POJIŠTĚNÍ PNEUMATIK. Ekonomická Sportovní POŘIĎTE SI HVĚZDU PRO HLAVNÍ ROLI Vyrobená na míru: V šechna originální BMW Zimní kompletní kola jsou vyvíjena speciálně pro jízdní charakteristiku a fyzikální vlastnosti daného modelu BMW. Prověřená: aždá pneumatika prošla přísnými testy a musela splnit více než 50 různých kritérií K kvality (požadavky EU na značení pneumatik vyžadují splnění pouze tří z nich). Sportovní: Pneumatiky jsou dokonale sladěny s komponenty podvozku a adaptivními systémy, aby poskytovaly maximální přilnavost a výkon. Ekonomická: Někdy i cesta je cíl a jindy jste zaměřeni na tento cíl. Ale nikdy byste si neměli dělat starosti o to, zda cíle dosáhnete, nebo přemýšlet o rizicích na cestě. Díky bezplatnému BMW Pojištění pneumatik si svou radost z jízdy užijete naplno: Vztahuje se na všechna originální BMW Zimní kompletní kola se symbolem hvězdy. 36 měsíců pojistného krytí od data nákupu v BMW Autorizovaném servisu. Ochrana před poškozením ostrými předměty, najetím na obrubník, vandalismem a dokonce i před krádeží. Úhrada nákladů s bezplatným BMW Pojištěním pneumatik v prvním roce: 100 % ve druhém roce: ve třetím roce: 75 % 50 % Systematické využívání speciálních materiálů snižuje spotřebu paliva a úroveň hluku. Bezpečná: Pneumatiky se symbolem hvězdy přesvědčí mimořádnou životností, špičkovou bezpečností a nejmodernější technologií runflat. BMW Pojištění pneumatik se vztahuje na všechny pneumatiky a sady kompletních kol zakoupené v BMW Autorizovaném servisu. Nevztahuje se na původně namontované pneumatiky, ráfky a montážní práce. Další informace o BMW Pojištění pneumatik vám sdělí BMW Autorizovaný servis nebo je najdete v dokumentech k pojištění. BMW Pojištění pneumatik je produktem společnosti Allianz Versicherungs-AG.

3 4 Během posledních několika let se černá prosadila také v designu kol. A my se od začátku snažíme o to, aby byl tento trend dostupný pro všechny. Nyní vám v rámci letošní kolekce nabízíme širokou řadu originálních BMW Zimních kompletních kol v černém provedení. Výrazný kontrast nebo elegantní doplněk? Podívejte se, jak tato nadčasová barva ladí s vaším BMW! TRENDY V KOMBINACI S INOVACEMI. Na kola se málokdy díváte z blízka ale stálo by to za to. Naši designéři se zaměřili na každý detail. A ve spolupráci s našimi vývojáři vytvořili fascinující styly. V souvislosti s designovým trendem černých ráfků existuje jeden výrobní postup, který je zvláště vzrušující: leštění. Nejprve se nabarví kompletně celý ráfek. Následně se pomocí leštění vytvoří směrové fasety a kontrastní prvky. Výsledkem je design, který zaujme při pohledu z blízka i z dálky. SAMOZŘEJMĚ, ŽE JDE PŘEDEVŠÍM O BEZPEČNOST. ALE JE TO STYL, CO UPOUTÁ VAŠI POZORNOST. Každou zimu a každé léto vám nabízíme kolekci vyspělých zimních kompletních kol, která jsou navržena speciálně pro vaše BMW a splňují vaše požadavky. Nechejte se tento rok inspirovat rozsáhlým výběrem originálních BMW Zimních kompletních kol, která naši designéři navrhli přímo pro vás. ČERNÁ: KLASIKA VE SVÉ NEJNOVĚJŠÍ PODOBĚ. 19" kolo M Double-Spoke 705 M. (viz strana 17). ZCELA NOVÝ KONFIGURÁTOR PŘÍSLUŠENSTVÍ: PROZKOUMEJTE SVŮJ VKUS. Prozkoumejte svůj vkus a najděte v našem zbrusu novém BMW Konfigurátoru příslušenství dokonalá kola pro sebe a své BMW: vyberte si svůj model vozu, podívejte se, jak různá kola změní jeho vzhled a najděte si svůj vlastní styl na Černé koktejlky nebo černý oblek dvě módní klasiky, jedna barva: černá. Někdy elegantní, někdy trendy, ale pokaždé stylová. Každá významná módní značka od těch nejslavnějších až po ty běžné používá ve svých kolekcích černou a módní ikony kombinují černou téměř při každé příležitosti. 19" kolo M Double-Spoke 647 M. (viz strana 12). 5

4 6 7 Vyplatí se pořídit si nové pneumatiky s technologií runflat? ZKOUŠÍME VŠE, ABYSTE VY NEMUSELI POKOUŠET ŠTĚSTÍ. Může existovat spousta důvodů, proč žijete tam, kde žijete. Ale je pouze jediný důvod, proč řídíte to, co řídíte: BMW vám dokonale vyhovuje. Vaše BMW splňuje vaše požadavky na styl, bezpečnost a radost z jízdy. Zeptali jsme se našich Autorizovaných servisů, na co se jich jejich zákazníci ptají nejčastěji a zde jsou naše odpovědi! Technologie runflat vás nikdy nenechá na holičkách. Nejen proto, že umožňuje jízdu až do vzdálenosti 80 km rychlostí 80 km/h i po ztrátě tlaku, ale také proto, že prostě můžete pokračovat v jízdě! Přináší bezpečnost a komfort. Zesílená bočnice pneumatiky s technologií runflat umožňuje pokračovat v jízdě i po ztrátě tlaku, takže není nutné zastavovat někde u krajnice a měnit kolo. Jednoduše pojedete dál až do nejbližšího BMW Autorizovaného servisu. Které služby jsou nejdůležitější, pokud jde o pneumatiky? Kdy je ten správný okamžik na přezutí pneumatik? Bez technologie runflat S technologií runflat Každý BMW Autorizovaný servis nabízí různé služby související s koly a pneumatikami. Mezi dvě nejdůležitější patří: zimní kontroly a přezutí pneumatik. Je zcela zásadní, aby tyto služby prováděli odborníci. Závisí na tom vaše bezpečí a pohodlí. Aktuální servisní nabídky najdete na poslední straně této publikace. Jakmile teploty poklesnou, letní pneumatiky již neposkytují optimální výkon. Pryžová směs tvrdne, ztrácí přilnavost a znesnadňuje ovládání vozidla. Proto byste měli přezout na zimní pneumatiky, jakmile teplota poklesne k 7 C. Pouze speciální složení směsi zimních pneumatik vydrží nízké teploty, aniž by pneumatiky ztratily přilnavost, a zajistí krátkou brzdnou dráhu. Takže přezujte včas. Proč BMW nabízí své vlastní sady kol a pneumatik? Pokud jde o ovládání vozidla v zimních podmínkách, existuje jedna univerzální preference: maximální přilnavost. Pro tu však neexistuje žádné univerzální řešení. Každý model se chová jinak, a proto vyžaduje odlišný přístup. Pouze společnost BMW má detailní znalosti o jedinečných fyzikálních charakteristikách řízení a designovém jazyku každého modelu BMW a to tvoří základ při vývoji kol a pneumatik. Jsou moje staré pneumatiky stále ještě použitelné? Bez ohledu na pravidlo 7 C je zde ještě další aspekt, na kterém záleží: hloubka dezénu pneumatik. Zákonné minimum je zároveň únosným minimem z hlediska bezpečnosti. Nové zimní pneumatiky však kromě větší hloubky dezénu nabízejí také speciální lamely. Ty zajišťují kratší brzdnou dráhu a celkově vyšší bezpečnost. Pokud si nejste stavem jisti, váš BMW Autorizovaný servis vám rád pomůže. KAŽDÝ MILIMETR SE POČÍTÁ. MŮŽE ZNAMENAT ROZHODUJÍCÍ METRY.

5 8 BMW ŘADY 1 A BMW ŘADY 2. 9 BMW ŘADY 2 ACTIVE TOURER A GRAN TOURER. 18" kolo Double-Spoke 361. Pro BMW řady 2 Active Tourer a Gran Tourer (od 2015) Bicolor (Orbit Grey, leštěné) Rozměr pneumatik: 225/45 R18 95V RSC Pneumatiky: Pirelli W 240 Sottozero S2 RSC*. Palivová účinnost: E, přilnavost za mokra: C, 16" kolo V-Spoke " kolo Radial-Spoke 388. Pro BMW řady 1 a BMW řady 2 (od 2011) Reflex Silver Rozměr pneumatik: 205/55 R16 91H Pneumatiky: Goodyear UltraGrip Performance 2 RSC*. Pro BMW řady 1 a BMW řady 2 (od 2011) Ferric Grey Rozměr pneumatik: 225/40 R18 92V Pneumatiky: ContiWinterContact TS 830 P RSC*. Palivová účinnost: E, přilnavost za mokra: C, vnější valivý hluk ) : 68 db Palivová účinnost: F, přilnavost za mokra: E, Kč 17" kolo M Double-Spoke 483 M. Pro BMW řady 2 Active Tourer a Gran Tourer (od 2015) Decor Silver Rozměr pneumatik: 205/55 R17 95H XL Pneumatiky: ContiWinterContact TS 830 P RSC*. Palivová účinnost: E, přilnavost za mokra: C, Kč Kč SYMBOL HVĚZDY A OSTATNÍ ZNAČENÍ PRO VAŠE POHODLÍ. Originální BMW Pneumatiky jsou označeny známou hvězdou. Ta uvádí, že splňují nejvyšší standardy společnosti BMW a že prošly náročným testováním. Následující ikony vám pomohou najít dokonalá kola. Další informace o nejnovějších nabídkách vám poskytne váš BMW Autorizovaný dealer. 16" kolo Double-Spoke 473. Pro BMW řady 2 Active Tourer a Gran Tourer (od 2015) Jet Black Rozměr pneumatik: 205/60 R16 96H XL Pneumatiky: ContiWinterContact TS 830 P RSC*. Palivová účinnost: E, přilnavost za mokra: E, pneumatiky se symbolem hvězdy technologie runflat RDC senzory vhodné pro sněhové řetězy Cena je vždy za kus, nezahrnuje cenu za montáž všech 4 kol, která jsou součástí sady kompletních kol. Rozměr pneumatik se liší v závislosti na modelu. Rádi vám poradíme osobně nebo online na Kč Kč

6 10 BMW ŘADY 3 A BMW ŘADY 4. BMW ŘADY " kolo M Double-Spoke 662M. Pro BMW řady 5 (od 2017) Jet Black Rozměr pneumatik: 245/45 R18 100V XL Pneumatiky: Goodyear UltraGrip 8 Performance RSC*. 17" kolo V-Spoke 413. vnější valivý hluk ) : 69 db Pro BMW řady 3 a BMW řady 4 (od 2011) Jet Black Rozměr pneumatik: 225/50 R17 94H Pneumatiky: Bridgestone Blizzak LM001 RSC*. Palivová účinnost: E, přilnavost za mokra: B, Kč Kč 17" kolo V-Spoke " kolo M Double-Spoke 664 M. Pro BMW řady 3 a BMW řady 4 (od 2011) Reflex Silver Rozměr pneumatik: 225/50 R17 94H Pneumatiky: Dunlop SP Winter Sport 4D RSC*. Pro BMW řady 5 (od 2017) Jet Black Rozměr pneumatik: 245/40 R19 98V XL Pneumatiky: Pirelli Winter Sottozero 3 RSC*. Palivová účinnost: F, přilnavost za mokra: C, vnější valivý hluk ): 69 db Upozornění: pro BMW řady 5 Touring platí odlišné rozměry pneumatik Kč 18'' kolo M Performance Double-Spoke 405 M. 17" kolo V-Spoke 631. Pro BMW řady 3 a BMW řady 4 (od 2011) Matná Jet Black Rozměr pneumatik: 225/45 R18 95V XL Pneumatiky: Pirelli W 240 Sottozero S2 RSC*. Pro BMW řady 5 (od 2017) Bicolor (Ferric Grey, leštěné) Rozměr pneumatik: 225/55 R17 97H Pneumatiky: ContiWinterContact TS 850 P RSC*. Upozornění: pro BMW řady 3 GT platí odlišné rozměry pneumatik. Palivová účinnost E, přilnavost za mokra: C, Palivová účinnost: E, přilnavost za mokra: C, Kč Cena je vždy za kus, nezahrnuje cenu za montáž všech 4 kol, která jsou součástí sady kompletních kol. Rozměr pneumatik se liší v závislosti na modelu. Rádi vám poradíme osobně nebo online na Kč Kč

7 12 BMW ŘADY 6 GRAN TURISMO A BMW ŘADY BMW X1 A X2. 19" kolo V-Spoke 620. Pro BMW řady 6 Gran Turismo a BMW řady 7 (od 2015) Reflex Silver Rozměr pneumatik: 245/45 R19 102V XL Pneumatiky: Goodyear UltraGrip 8 Performance RSC*. Palivová účinnost: C, přilnavost za mokra: C, vnější valivý hluk ) : 68 db Kč 19" kolo M Double-Spoke 647 M. 18" kolo M Double-Spoke 570 M. 17" kolo Double-Spoke 385. Pro BMW řady 6 Gran Turismo a BMW řady 7 (od 2015) Jet Black Rozměr pneumatik: 245/45 R19 102V XL Pneumatiky: Goodyear UltraGrip 8 Performance RSC*. Pro BMW X1 a X2 (od 2017) Bicolor (Ferric Grey, leštěné) Rozměr pneumatik: 225/50 R18 95H Pneumatiky: Bridgestone Blizzak LM001 RSC*. Pro BMW X1 a X2 (od 2017) Jet Black Rozměr pneumatik: 225/55 R17 97H Pneumatiky: Bridgestone Blizzak LM001 RSC*. Palivová účinnost: C, přilnavost za mokra: C, vnější valivý hluk ): 68 db Kč Kč Kč 20" kolo M Double-Spoke 648 M. 19" kolo M Double-Spoke 715 M. Pro BMW řady 6 Gran Turismo a BMW řady 7 (od 2015) Bicolor (Orbit Grey, leštěné) Rozměr pneumatik: 245/40 R20 99V XL (přední), 275/35 R20 102V XL (zadní) Pneumatiky: Pirelli W 240 Sottozero S2 RSC*. Pro BMW X2 (od 2017) Bicolor (Orbit Grey, leštěné) Rozměr pneumatik: 225/45 R19 96V XL Pneumatiky: Pirelli Winter Sottozero RSC*. Palivová účinnost: E/C, přilnavost za mokra: C/C, vnější valivý hluk ) ) / ) ): 72/73 db (přední) (zadní) vnější valivý hluk ): 69 db Kč Kč Cena je vždy za kus, nezahrnuje cenu za montáž všech 4 kol, která jsou součástí sady kompletních kol. Rozměr pneumatik se liší v závislosti na modelu. Rádi vám poradíme osobně nebo online na Kč

8 14 BMW X3 A X4. 15 BMW X5 A X6. 19" kolo V-Spoke " kolo M Double-Spoke 468 M. Pro BMW X3 a X4 (od 2017) Reflex Silver Rozměr pneumatik: 245/50 R19 105V XL Pneumatiky: Bridgestone Blizzak LM001 RSC*. Pro BMW X5 a X6 (od 2013) Bicolor (Orbit Grey, leštěné) Rozměr pneumatik: 275/40 R20 106V XL (přední), 315/35 R20 110V XL (zadní) Pneumatiky: Pirelli Scorpion Ice+Snow RSC*. Palivová účinnost: E/C, přilnavost za mokra: C/C, vnější valivý hluk ) ) / ): 73/71 db (přední) Kč (zadní) Kč Kč 19" kolo M Double-Spoke 467 M. Pro BMW X5 (od 2013) Decor Silver Rozměr pneumatik: 255/50 R19 107V XL Pneumatiky: ContiWinterContact TS 830 P SUV RSC*. Palivová účinnost: F, přilnavost za mokra: E, 18" kolo V-Spoke " kolo M Double-Spoke 698 M. Pro BMW X3 a X4 (od 2017) Reflex Silver Rozměr pneumatik: 225/60 R18 104H XL Pneumatiky: Michelin Pilot Alpin 5 SUV RSC*. Pro BMW X3 a X4 (od 2017) Orbit Grey Rozměr pneumatik: 245/50 R19 105V XL Pneumatiky: Bridgestone Blizzak LM001 RSC*. vnější valivý hluk ): 68 db Kč Kč 19" kolo M Double-Spoke 623 M. Pro BMW X6 (od 2013) Bicolor (Ferric Grey, leštěné) Rozměr pneumatik: 255/50 R19 107V XL (přední), 255/50 R19 107V XL (zadní) Pneumatiky: Pirelli Scorpion Winter RSC*. Palivová účinnost: C/C, přilnavost za mokra: B/B, vnější valivý hluk ) ) / ) ): 73/73 db Kč Cena je vždy za kus, nezahrnuje cenu za montáž všech 4 kol, která jsou součástí sady kompletních kol. Rozměr pneumatik se liší v závislosti na modelu. Rádi vám poradíme osobně nebo online na (přední) (zadní) Kč Kč

9 16 BMW M 17 19" kolo M Double-Spoke 705 M. Pro BMW M5 Ferric Grey Rozměr pneumatik: 265/40 R19 102V XL Pneumatiky: Michelin Pilot Alpin 5*. vnější valivý hluk ): 69 db Kč 18" kolo M V-Spoke 640 M. 19" kolo M V-Spoke 641 M. 19" kolo M Double-Spoke 705 M. 20" kolo M Double-Spoke 611 M. Pro BMW M3 a M4 Decor Silver Rozměr pneumatik: 255/40 R18 99V XL Pneumatiky: ContiWinterContact TS 830 P*. Pro BMW M3 a M4 Matná Jet Black Rozměr pneumatik: 255/35 R19 96V XL Pneumatiky: ContiWinterContact TS 830 P*. Palivová účinnost: E/E, přilnavost za mokra: E/E, vnější valivý hluk ) ) / ) ): 73/73 db Palivová účinnost: E/E, přilnavost za mokra: E/E, vnější valivý hluk ) ) / ) ): 73/73 db Pro BMW M5 I Bicolor (Orbit Grey, leštěné) I Rozměr pneumatik: 265/40 R19 102V XL (přední), 285/40 R19 107V XL (zadní) I Pneumatiky: Michelin Pilot Alpin 5*. Pro BMW X5 M a X6 M Orbit Grey Rozměr pneumatik: 285/40 R20 108V XL (přední), 285/40 R20 108V XL (zadní) Pneumatiky: Pirelli Scorpion Winter*. vnější valivý hluk ): 69 db Palivová účinnost: E/E, přilnavost za mokra: B/B, vnější valivý hluk ) ) / ) ): 75/75 db (přední) (zadní) Kč Kč (přední) (zadní) Kč Kč Cena je vždy za kus, nezahrnuje cenu za montáž všech 4 kol, která jsou součástí sady kompletních kol. Rozměr pneumatik se liší v závislosti na modelu. Rádi vám poradíme osobně nebo online na (přední) (zadní) Kč Kč (přední) (zadní) Kč Kč

10 18 ORIGINÁLNÍ BMW i ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA 19 BMW i3 A i3s. ZAREZERVUJTE SI SVOU ZIMNÍ PROHLÍDKU. VYMĚŇTE KOLA. ZŮSTAŇTE S BMW. 19" kolo Star-Spoke 427. Je vaše BMW připraveno na zimu? Naši vyškolení BMW Servisní technici váš vůz prohlédnou a připraví jej na nadcházející zimu. Přivezte své BMW domů, kde se mu dostane patřičného servisu kol a pneumatik. Naši vyškolení servisní technici BMW vám pomohou najít dokonalá kola nebo pneumatiky, které splní vaše požadavky. Pro BMW i3 Reflex Silver Rozměr pneumatik: 155/70 R19 88Q XL Pneumatiky: Bridgestone Blizzak LM500* Náš servis: Kontrola hloubky dezénu zimních pneumatik Kontrola stavu brzd Čištění zimních kol Vyvážení zimních kol vnější valivý hluk ) ): 69 db Kč 19" kolo Turbine-Styling 428. Pro BMW i3 a i3s Jet Black Rozměr pneumatik: 155/70 R19 88Q XL Pneumatiky: Bridgestone Blizzak LM500* vnější valivý hluk ) ): 69 db. (přední) (zadní) Kč Kč Nabídka 700 Kč Váš BMW Autorizovaný dealer vám rád udělá atraktivní nabídku na míru vašemu BMW. * Veškeré práce a kapaliny jsou účtovány zvlášť. TO, CO DOPLŇUJE MŮJ VZHLED, JE JISTOTA. Pneumatiky představují velmi důležitý faktor z hlediska bezpečnosti, výkonu a pohodlí vašeho BMW. Abyste získali jistotu a klid v každé situaci, nabízíme vám komplexní služby prováděné profesionály z BMW Autorizovaných servisů. Jelikož jsou však kola také faktorem, který zásadně ovlivňuje vzhled vašeho BMW, přinášíme vám rovněž příslušenství, s jehož pomocí si design svého vozu přizpůsobíte ještě více. PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO VŠECHNY MODELY A PRO VÁŠ STYL. Sněhové řetězy. Pro některé řidiče jsou během zimy nepostradatelné. Sortiment BMW Originálního příslušenství nabízí vhodné řešení pro vše, co život přinese. Cena je vždy za kus, nezahrnuje cenu za montáž všech 4 kol, která jsou součástí sady kompletních kol. Rozměr pneumatik se liší v závislosti na modelu. Rádi vám poradíme osobně nebo online na

11 20 BMW Originální příslušenství BMW Originální příslušenství 21 BMW Originální příslušenství BMW Originální příslušenství BMW Střešní box 320, černý. BMW Sada na údržbu, zimní edice. BMW Originální střešní boxy nabízíme v řadě barevných provedení a velikostí. Oboustranné otevírání usnadňuje nakládání a dle velikosti boxu lze naložit 5 až 7 párů lyží. Na obrázku černé provedení o objemu 320 l. BMW Sada na údržbu v zimní edici obsahuje vše, co budete pro zimní údržbu vašeho vozu potřebovat. V sadě naleznete: Praktickou brašnu, koncentrát nemrznoucí kapaliny do ostřikovačů (500 ml), rozmrazovač skel (500 ml), čistič interiéru (250 ml) a škrabku na led. Číslo dílu: Číslo dílu: Kč Kč BMW Vak na lyže a snowboard. BMW Střešní nosič. Umožňuje bezpečné převážení až 4 párů lyží nebo 3 snowboardů. Disponuje madly a popruhy pro snadné přenášení. Použitelné ve vozech s dělenými zadními sedadly 40/20/40 i 40/60. BMW Originální střešní nosiče jsou přísně testovány pro konkrétní modely BMW. Vynikají vysoce kvalitním provedením s montáží bez nutnosti použití nářadí a jsou plně kompatibilní např s držáky lyží. Např pro BMW 5 Touring (G30, F11). Číslo dílu: Číslo dílu: Kč Kč

12 22 BMW Originální příslušenství BMW Originální příslušenství BMW All-Weather rohože Sport. BMW Originální All-Weather rohože nabízí kromě vysoké odolnosti proti znečištění a snadné údržby také atraktivní design. Například přední rohože v provedení Sport pro model BMW 3 (F30, F31). Číslo dílu: Kč BMW All-Weather rohože. BMW Originální All-Weather rohože jsou specificky navrženy pro konkrétní modely BMW. Kromě atraktivního designu nabízí i vysokou odolnost proti znečištění a snadnou údržbu vhodnou pro zimní období. Například přední rohože pro model X2. Číslo dílu: Kč BMW LIFESTYLE Objevte novou kolekci BMW Lifestyle. Naši kompletní nabídku si prohlédněte v katalogu na stránkách nebo navštivte svého BMW Autorizovaného dealera.

13 RADOST NA DOSAH. BMW DOSTUPNĚJŠÍ NEŽ KDYKOLI PŘEDTÍM. Upozornění: ceny a nabídka produktů pro dodatečnou montáž závisí na modelu vozu, standardní výbavě a motorizaci. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH a jsou platné do nebo do vyprodání zásob. Neneseme žádnou odpovědnost za tiskové chyby, změny nebo omyly. Jakákoli reprodukce této publikace nebo jejích částí je bez písemného souhlasu společnosti BMW Austria GmbH zakázána. BMW Austria GmbH, Salzburg. Poslední aktualizace: září 2018 PŘIVÍTEJTE NOVOU SEZÓNU. VE SVÉM BMW AUTORIZOVANÉM SERVISU. BMW.Ceska. Republika Oskenováním těchto QR kódů vyžaduje smartphone vybavený příslušnou aplikací. Rovněž je nutné mít v telefonu nainstalovanou aplikaci Facebook.

Zima je pod kontrolou. Bezpečně na silnici s originálními kompletními zimními koly značky Mercedes-Benz, včetně příslušenství.

Zima je pod kontrolou. Bezpečně na silnici s originálními kompletními zimními koly značky Mercedes-Benz, včetně příslušenství. Zima je pod kontrolou. Bezpečně na silnici s originálními kompletními zimními koly značky Mercedes-Benz, včetně příslušenství. 2 Připravíme vás na led a sníh. S originálními sadami kompletních kol značky

Více

Zima pod kontrolou. S originálními kompletními zimními koly značky Mercedes-Benz a příslušenstvím.

Zima pod kontrolou. S originálními kompletními zimními koly značky Mercedes-Benz a příslušenstvím. Upozornění: Tato brožura byla vytištěna v r. 209. U zobrazených produktů mohlo dojít od tisku této brožury (07/209) ke změnám. Všechny ceny v brožuře jsou nejvyšší možné včetně DPH za 4 kompletní kola,

Více

Zima pod kontrolou. S originálními kompletními zimními koly značky Mercedes-Benz a příslušenstvím.

Zima pod kontrolou. S originálními kompletními zimními koly značky Mercedes-Benz a příslušenstvím. Zima pod kontrolou. S originálními kompletními zimními koly značky Mercedes-Benz a příslušenstvím. 2 3 Technologicky na nejvyšší úrovni. Více bezpečí na palubě. Pneumatiky MO a MOExtended splňují ty nejvyšší

Více

Zima může být i takhle krásná.

Zima může být i takhle krásná. 16 Upozornění: U zobrazených produktů mohlo dojít od tisku této brožury (09/2017) ke změnám. Všechny ceny v brožuře jsou nejvyšší možné včetně DPH za 4 kompletní kola. Autorizovaný servis má právo snížení

Více

NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY.

NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. BMW Originální díly a příslušenství BMW Service BMW Lifestyle Jaro 2012 Radost z jízdy NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. JEDINÁ VĚC, KTEROU LETOS NA JAŘE POTŘEBUJETE: BMW SERVICE. ZPĚTNÝ ODKUP KOL BMW

Více

AKČNÍ SLEVA -15% ORIGINÁLNÍ BMW KOMPLETNÍ ZIMNÍ KOLA.

AKČNÍ SLEVA -15% ORIGINÁLNÍ BMW KOMPLETNÍ ZIMNÍ KOLA. ESTETIKA PRO BMW ŘADY 1 A BMW ŘADY 2. rdc i, Sternspeiche 654, rsc, 205/55R16 91H F20/F21/F22/F23 36.362,- 42.778,- rdc i, M Doppelspeiche 483M, rsc, 205/55R17 91H F45/F46 rdc i, Multi-Spoke 475, rsc,

Více

TRAKCE NENÍ SEZONNÍ ZÁLEŽITOSTÍ.

TRAKCE NENÍ SEZONNÍ ZÁLEŽITOSTÍ. BMW Originální příslušenství www.cartecpraha.cz Radost z jízdy TRAKCE NENÍ SEZONNÍ ZÁLEŽITOSTÍ. ORIGINÁLNÍ BMW KOMPLETNÍ ZIMNÍ KOLA. ESTETIKA PRO BMW ŘADY 1 A BMW ŘADY 2. rdc i, Sternspeiche 654, 7x16,

Více

VŠE SE TOČÍ KOLEM ZIMY.

VŠE SE TOČÍ KOLEM ZIMY. BMW Originální díly a příslušenství, BMW Service, BMW Lifestyle Zima 2011/2012 Radost z jízdy VŠE SE TOČÍ KOLEM ZIMY. BMW KOMPLETNÍ SADY ZIMNÍCH KOL A NABÍDKY SLUŽEB BMW. Méně emisí. Více radosti z jízdy.

Více

STĚRAČE: kontrola. TOPENÍ: kontrola správné funkčnosti

STĚRAČE: kontrola. TOPENÍ: kontrola správné funkčnosti PODZIM/ZIMA 2013 PRO VAŠI BEZPEČNOST: ZIMNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKA Rozjeďte se naplno do nastávající zimy! S naší Jaguar zimní servisní prohlídkou bude Vaše auto fit i ve ztížených podmínkách v nadcházejících

Více

Čas na správné obutí! Kompletní letní kola na sezónu 2014 za zvýhodněnou cenu. 4 kompletní kola za cenu již od 28 980 Kč!

Čas na správné obutí! Kompletní letní kola na sezónu 2014 za zvýhodněnou cenu. 4 kompletní kola za cenu již od 28 980 Kč! Čas na správné obutí! Kompletní letní kola na sezónu 2014 za zvýhodněnou cenu. 4 kompletní kola za cenu již od 28 980 Kč! Kvalita, kterou na první pohled nevidíte. Stejně jako Váš vůz Mercedes-enz, také

Více

Je čas přezout na léto! Kompletní letní kola Mercedes-Benz na sezónu 2015 za zvýhodněnou cenu. Sada stylových kol pro třídu A již od 47 980 Kč!

Je čas přezout na léto! Kompletní letní kola Mercedes-Benz na sezónu 2015 za zvýhodněnou cenu. Sada stylových kol pro třídu A již od 47 980 Kč! Je čas přezout na léto! Kompletní letní kola Mercedes-enz na sezónu 2015 za zvýhodněnou cenu. Sada stylových kol pro třídu již od 47 980 Kč! Kvalita, kterou na první pohled nevidíte Stejně jako váš vůz

Více

Je čas přezout na léto! Kompletní letní kola Mercedes-Benz na sezónu 2015 za zvýhodněnou cenu. Sada stylových kol pro třídu A již od 47 980 Kč!

Je čas přezout na léto! Kompletní letní kola Mercedes-Benz na sezónu 2015 za zvýhodněnou cenu. Sada stylových kol pro třídu A již od 47 980 Kč! Je čas přezout na léto! Kompletní letní kola Mercedes-enz na sezónu 2015 za zvýhodněnou cenu. Sada stylových kol pro třídu již od 47 980 Kč! Kvalita, kterou na první pohled nevidíte Stejně jako váš vůz

Více

Bezpečně i během zimy.

Bezpečně i během zimy. A Daimler Brand Váš servisní partner Mercedes-Benz: S. & W. Automobily s.r.o. S. & W. Automobily s.r.o. Jenišov u K. Varů Přístavní 823/35 362 11 Daimlerova 202 400 07 Ústí nad Labem Tel.: 353 447 800

Více

Bezpečně i během zimy.

Bezpečně i během zimy. A Daimler Brand Bezpečně i během zimy. Nabídka kompletních zimních kol Mercedes-Benz. Vše, co potřebujete vědět o zimních pneumatikách. A proč jsou kompletní kola Mercedes-Benz tou pravou volbou. Bezpečně

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. Radost z jízdy ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW ŘADY 5, BMW A BMW. Technické informace. Prosinec 2018. 02 Obsah. Technické informace 1. 2. 3. Rejstřík Přehled kol z lehkých slitin Popisy výrobku 03-06

Více

Vše připraveno na zimu.

Vše připraveno na zimu. Váš servisní partner Mercedes-Benz: Upozornění: U zobrazených produktů mohlo dojít od tisku této brožury (09/2016) ke změnám. Ceny jsou platné do 1..2017 nebo do vyprodání zásob. Výrobce si po dobu trvání

Více

Čas na správné obutí!

Čas na správné obutí! Čas na správné obutí! Kompletní letní kola na sezónu 2014 za zvýhodněnou cenu. 4 kompletní kola za cenu již od 28 980 Kč! Kvalita, kterou na první pohled nevidíte. Stejně jako Váš vůz Mercedes-enz, také

Více

Mrazivá nabídka zimních pneumatik Škoda 1.284, , ,- Octavia RS 205/55 R16 91T BARUM POLARIS ,-

Mrazivá nabídka zimních pneumatik Škoda 1.284, , ,- Octavia RS 205/55 R16 91T BARUM POLARIS ,- Mrazivá nabídka zimních pneumatik Škoda 950,- 1.124,- 990,- 1.284,- Fabia III, Rapid, Fabia II, Citigo 165/70 R14 81T 175/70 R14 84T MATADOR MP 54 SIBIR SNOW 1.150,- 1.338,- 1.890,- 2.298,- Fabia III,

Více

Čas na správné obutí! Kompletní letní kola na sezónu 2014 za zvýhodněnou cenou. 4 kompletní kola za cenu již od 28 980 Kč!

Čas na správné obutí! Kompletní letní kola na sezónu 2014 za zvýhodněnou cenou. 4 kompletní kola za cenu již od 28 980 Kč! Čas na správné obutí! Kompletní letní kola na sezónu 2014 za zvýhodněnou cenou. 4 kompletní kola za cenu již od 28 980 Kč! Kvalita, kterou na první pohled nevidíte. Stejně jako Váš vůz Mercedes-enz, také

Více

Pro bezpečnou jízdu v zimní sezóně. ORIGINÁLNÍ ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA FORD

Pro bezpečnou jízdu v zimní sezóně. ORIGINÁLNÍ ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA FORD Pro bezpečnou jízdu v zimní sezóně. ORIGINÁLNÍ ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA FORD Obsah Strana Bezpečná jízda, kilometr za kilometrem: Originální zimní kompletní kola Originální zimní kompletní kola 3 Kompletní

Více

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ.

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Radost z jízdy BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. BMW ŘADY 3, BMW ŘADY 4, BMW A BMW X4. Technické informace. Září 2018. 02 Obsah. Technické informace 1. 2. 3. Rejstřík Přehled kol z lehkých slitin Popisy výrobku

Více

ZŮSTAT BEZPEČNĚ V JÍZDNÍ DRÁZE.

ZŮSTAT BEZPEČNĚ V JÍZDNÍ DRÁZE. ZŮSTAT BEZPEČNĚ V JÍZDNÍ DRÁZE. KOMPLETNÍ ZIMNÍ KOLA A MNOHEM VÍC. BMW Originální díly a příslušenství, BMW Service, BMW Lifestyle Zima 2013/2014 Radost z jízdy NÁŠ SERVIS PRO VAŠI ZIMU S PŘILNAVOSTÍ.

Více

Plus plán. Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás.

Plus plán. Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás. Plus plán Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás. Poukazy z Plus plánu mohou uplatnit zákazníci za následujících podmínek: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající; případně dle posouzení a rozhodnutí participujícího

Více

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance Technické informace stav: září 2015 Radost z jízdy VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. 02 Obsah. Technické informace Příslušenství BMW M Performance

Více

Bezpečnost i v náročných podmínkách.

Bezpečnost i v náročných podmínkách. Bezpečnost i v náročných podmínkách. Nabídka zimních pneumatik 2015/2016 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. Bezpečnostní tipy pro zimní sezónu Bezpečný dezén pro zimní sezónu. Bezpečnost je daná

Více

Radost z jízdy BMW SERVISNÍ NOVINKY ZIMA 2017/2018. BMW ORIGINÁLNÍ DÍLY, BMW SERVIS A BMW LIFESTYLE.

Radost z jízdy BMW SERVISNÍ NOVINKY ZIMA 2017/2018. BMW ORIGINÁLNÍ DÍLY, BMW SERVIS A BMW LIFESTYLE. Radost z jízdy BMW SERVISNÍ NOVINKY ZIMA 2017/2018. BMW ORIGINÁLNÍ DÍLY, BMW SERVIS A BMW LIFESTYLE. BMW SERVISNÍ NOVINKY Vážené dámy a pánové, vážení příznivci naší značky, jak jistě víte, zimní období

Více

Pokud on nezastaví, my ano.

Pokud on nezastaví, my ano. Pokud on nezastaví, my ano. Nabídka zimních pneumatik 2014/2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. Bezpečnostní tipy pro zimní sezónu Bezpečný dezén pro zimní sezónu. Bezpečnost je daná směsí. S

Více

Spolehlivě i během zimy.

Spolehlivě i během zimy. A Daimler Brand Váš servisní partner Mercedes-Benz: S. & W. Automobily s.r.o. S. & W. Automobily s.r.o. Jenišov u K. Varů Přístavní 823/35 362 11 Daimlerova 202 400 07 Ústí nad Labem Tel.: 353 447 800

Více

Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault

Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault Více jistoty pro vaše zimní cesty Zimní pneumatika 175/65 R14 za 1 099 Kč s přezutím zdarma RENAULT SERVIS 5+. Řešení pro starší vozidla Renault. Zimní pneumatiky

Více

JE BEZPEČNÉ ŘÍCI, RADOST Z JÍZDY.

JE BEZPEČNÉ ŘÍCI, RADOST Z JÍZDY. JE BEZPEČNÉ ŘÍCI, RADOST Z JÍZDY. JARO PLNÉ MOŽNOSTÍ. BMW Originální díly a příslušenství, BMW Service Jaro 2013 Radost z jízdy JARO 2013 NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. Led, sníh a štěrk, to vše

Více

Současně zajišťují ve srovnání s letními nebo celoročními pneumatikami kratší brzdnou dráhu.

Současně zajišťují ve srovnání s letními nebo celoročními pneumatikami kratší brzdnou dráhu. Sady zimních kol a pneumatik Nabídka je platná do 8.. 03. Zima pro nás začíná až s příchodem prvního sněhu. Pro letní pneumatiky ale startuje již tehdy, klesnou-li teploty pod +7 C. Pod touto hranicí začne

Více

ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA. Hliníková zimní kompletní kola. Akční cena Kč RAPID/FABIA III Barum Polaris 5 175/70 R14 84T

ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA. Hliníková zimní kompletní kola. Akční cena Kč RAPID/FABIA III Barum Polaris 5 175/70 R14 84T 1 2 3 ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA 4 5 6 ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA Akční cena 1 Plechová zimní kompletní kola CITIGO Barum Polaris 5 165/70 R14 81T 2 108 Kč RAPID/FABIA III Barum Polaris 5 175/70 R14 84T 2 438 Kč RAPID/FABIA

Více

BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI!

BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI! Podzim/zima 2013/2014 BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI! BEZPEČNOST. Vše připraveno na zimu: MINI Service Styl. Cool v každém detailu: MINI Kolekce ZÁBAVA NA SNĚHU. Chytré nakládání a vykládání: MINI přepravní systémy

Více

Vyzkoušejte novou zimní kolekci!

Vyzkoušejte novou zimní kolekci! Vyzkoušejte novou zimní kolekci! Pneumatika 185/65 R15 88T za 1 399 Kč s přezutím zdarma! od 1. 10. do 31. 12. 2016 ZIMNÍ PNEUMATIKY A KOMPLETY KOL PŘEZUTÍ ZDARMA! Prémiové zimní pneumatiky vám u nás přezujeme

Více

BMW SERVISNÍ NOVINKY JARO 2016 VÍTEJTE V NOVÉ SEZÓNĚ. www.facebook.com/ BMW.Ceska. Republika. www.bmw.cz/ seasonaloffers

BMW SERVISNÍ NOVINKY JARO 2016 VÍTEJTE V NOVÉ SEZÓNĚ. www.facebook.com/ BMW.Ceska. Republika. www.bmw.cz/ seasonaloffers BMW Originální díly a Příslušenství, BMW Servis, BMW Lifestyle Jaro 2016 Radost z jízdy VÍTEJTE V NOVÉ SEZÓNĚ. BMW www.facebook.com/ BMW.Ceska. Republika www.bmw.cz/ seasonaloffers Oskenování tohoto QR

Více

POŘIĎTE SI ZIMNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ

POŘIĎTE SI ZIMNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ POŘIĎTE SI ZIMNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ Do 30. 11. 2018 Sleva až 20 % Kvalitní. Bezpečné. Certifikované. Dostupné. Originální příslušenství Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: HAVEX-auto, s.r.o. Zákaznická

Více

Výkon pneumatik, který se vyplatí

Výkon pneumatik, který se vyplatí Výkon pneumatik, který se vyplatí Bravuris 3 HM Bravuris 2 Nabídka letních pneumatik 2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. Bravuris 4x4 Brillantis 2 Vanis 2 Letní pneumatiky Barum Bravuris 3 HM

Více

Výsledky testu zimních a celoročních pneumatik. Září 2011

Výsledky testu zimních a celoročních pneumatik. Září 2011 Výsledky testu zimních a celoročních pneumatik Září 2011 Testy zimních a celoročních pneumatik Září 2011 Zimní a celoroční pneumatiky byly testovány institucemi ADAC (Německo), ÖAMTC (Rakousko), TCS (Švýcarsko)

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Sezonní uskladnění Vašich kol za 604 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Sezonní uskladnění Vašich kol za 604 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich kol za 604 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: Porsche České Budějovice Okružní 2557 370 04 České

Více

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW X www.bmw.sk Radosť z jazdy VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW radu. BMW radu. BMW radu.

Více

Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za Kč s přezutím zdarma! od do

Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za Kč s přezutím zdarma! od do Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika 195/65 R15 91T za 1 349 Kč s přezutím zdarma! od 1. 10. do 31. 12. 2016 Renault SERVIS. Stále v pohybu. Stále plni života. Zimní pneumatiky a komplety kol PŘEZUTÍ ZDARMA!

Více

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA 1 2 3 4 5 6 ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA Akční cena Plechová zimní kompletní kola CITIGO - Barum Polaris 3 165/70 R14 81T FABIA III / RAPID - Barum Polaris 3

Více

Zima 2014/2015. Přezouvejte jako šampioni. Kompletní zimní kola pro osobní vozy

Zima 2014/2015. Přezouvejte jako šampioni. Kompletní zimní kola pro osobní vozy Zima 2014/2015 Přezouvejte jako šampioni Kompletní zimní kola pro osobní vozy Legislativa a zimní pneumatiky Zimní pneumatiky dle vropské unie Na území vropské unie je platná definice zimních pneumatik

Více

Připraven na zimu. Bezpečná jízda s kompletními koly Mercedes-Benz.

Připraven na zimu. Bezpečná jízda s kompletními koly Mercedes-Benz. Připraven na zimu. Bezpečná jízda s kompletními koly Mercedes-Benz. Zimní čas. Poriďte si včas zimní kompletní kola Mercedes-Benz pro bezstarostnou jízdu i v nastávajícím chladném odbobí. Díky svému tvaru

Více

POŘIĎTE SI ZIMNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ

POŘIĎTE SI ZIMNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ POŘIĎTE SI ZIMNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ Do 30. 11. 2018 Sleva až 20 % Kvalitní. Bezpečné. Certifikované. Dostupné. Originální příslušenství Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AUTOSERVIS JINDRA s.r.o.

Více

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 1 DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME www.renault.cz servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 2 AKČNÍ ZIMNÍ PROHLÍDKA VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, jistě Vám nemusíme

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: Autocentrum Přerov CZ Olomoucká 440 751 24 Přerov

Více

Mrazivá nabídka zimních pneumatik Škoda 1.862, , ,- Octavia, Octavia RS 205/55 R16 91T BARUM POLARIS ,-

Mrazivá nabídka zimních pneumatik Škoda 1.862, , ,- Octavia, Octavia RS 205/55 R16 91T BARUM POLARIS ,- MRAZIVÁ NABÍDKA ZIMNÍCH PNEUMATIK VOLKSWAGEN Při nákupu 4 ks zimních pneumatik = Montáž a vyvážení již od 590 Kč 1.190,- 1.140,1.895,- 1.928,- 1.690,2.925,- 1.630,2.598,- VW Polo 2.590,- 1.870,3.373,-

Více

Dopřejte svým nejbližším pocit bezpečí.

Dopřejte svým nejbližším pocit bezpečí. Dopřejte svým nejbližším pocit bezpečí. Zimní pneumatiky Continental. Pneumatiky s německou technologií. Účinné brzdění je klíčem k bezpečné jízdě. Zima určuje svá vlastní pravidla. V nadcházejících měsících

Více

BEZPEČNÁ CESTA ZAČÍNÁ KVALITNÍM SERVISEM

BEZPEČNÁ CESTA ZAČÍNÁ KVALITNÍM SERVISEM BEZPEČNÁ CESTA ZAČÍNÁ KVALITNÍM SERVISEM Výhodná nabídka ŠKODA Originálních dílů a příslušenství V rámci zimní servisní akce jsme pro vás připravili uvedené produkty za zvýhodněné ceny. Neváhejte a navštivte

Více

S originálem držíte stopu. Zimní servis Volkswagen. Jméno servisního partnera. Nabídka platí do 31. 12. 2012

S originálem držíte stopu. Zimní servis Volkswagen. Jméno servisního partnera. Nabídka platí do 31. 12. 2012 Zimní servis Volkswagen S Bez S originálem držíte stopu. Nabídka platí do 31. 12. 2012 Jméno servisního partnera Otevírací doba servisu Po Pá 07.00 18.00 So 07.00 18.00 Originální stírací lišty a originální

Více

Bezpečně i během zimy.

Bezpečně i během zimy. A Daimler Brand Váš servisní partner Mercedes-Benz: Bezpečně i během zimy. Nabídka kompletních zimních kol Mercedes-Benz. Vše, co potřebujete vědět o zimních pneumatikách. A proč jsou kompletní kola Mercedes-Benz

Více

Zima 2013/2014. Buďte nad věcí i v zimě!

Zima 2013/2014. Buďte nad věcí i v zimě! Zima 2013/2014 Buďte nad věcí i v zimě! Kompletní zimní kola na sezónu 2013/2014 Legislativa a zimní pneumatiky Zimní pneumatiky dle vropské unie Na území vropské unie je platná definice zimních pneumatik

Více

Nejzkušenější expert na zimu.

Nejzkušenější expert na zimu. Nejzkušenější expert na zimu. Nabídka zimních pneumatik 2016/2017 pro osobní, 4 4/SUV a dodávková vozidla. Zlepšování mobility Bezpečnostní tipy pro zimní sezónu Vytváříme bezpečnou budoucnost již dnes.

Více

TĚŠÍTE SE NA ZIMU? Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu. Zimní servisní prohlídka za 249 Kč včetně zátěžového testu autobaterie.

TĚŠÍTE SE NA ZIMU? Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu. Zimní servisní prohlídka za 249 Kč včetně zátěžového testu autobaterie. TĚŠÍTE SE NA ZIMU? Zimní servisní prohlídka za 49 Kč včetně zátěžového testu autobaterie. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Zimní servisní prohlídky probíhají od 1. 10. do 30. 11. 017. Váš

Více

Překvapte zimu dříve, než ona překvapí Vás.

Překvapte zimu dříve, než ona překvapí Vás. Překvapte zimu dříve, než ona překvapí Vás. Přezujte na zimní pneumatiky Continental včas. Nabídka zimních pneumatik pro osobní, dodávkové a 4 4 automobily Zima 2012/13 Zimní pneumatiky jsou součástí povinné

Více

AUTOKLUB ČR TESTOVAL ZIMNÍ PNEUMATIKY

AUTOKLUB ČR TESTOVAL ZIMNÍ PNEUMATIKY AUTOKLUB ČR TESTOVAL ZIMNÍ PNEUMATIKY TEST ZIMNÍCH PNEUMATIK 205/55 R16 91 H I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O TESTOVÁNÍ Autoklub ČR, stejně jako v předcházejících letech, přináší výsledky testu zimních pneumatik. Pro

Více

S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. AUTO ADÁMEK, spol. s r.o. Nabídka platí do 31. 12. 2014

S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. AUTO ADÁMEK, spol. s r.o. Nabídka platí do 31. 12. 2014 S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 31. 12. 2014 AUTO ADÁMEK, spol. s r.o. Startovací baterie Startovací baterie je jediným zdrojem energie pro nastartování

Více

Aby Váš vůz nezůstal u ledu.

Aby Váš vůz nezůstal u ledu. Zima 2013 Aby Váš vůz nezůstal u ledu. Originální servis Volkswagen Nabídka platí do 31. 12. 2013 Porsche Praha-Smíchov Originální díly Volkswagen Sada AERO stírátek s ukazatelem opotřebení Objednací číslo

Více

TĚŠÍTE SE NA ZIMU? Zimní servisní prohlídka za 249 Kč včetně zátěžového testu autobaterie. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

TĚŠÍTE SE NA ZIMU? Zimní servisní prohlídka za 249 Kč včetně zátěžového testu autobaterie. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu TĚŠÍTE SE NA ZIMU? Zimní servisní prohlídka za 249 Kč včetně zátěžového testu autobaterie. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AUTOKOMPLEX MENČÍK a.s.

Více

Zima 2014/2015. Přezouvejte jako šampioni. Kompletní zimní kola pro osobní vozy

Zima 2014/2015. Přezouvejte jako šampioni. Kompletní zimní kola pro osobní vozy Zima 2014/2015 Přezouvejte jako šampioni Kompletní zimní kola pro osobní vozy Legislativa a zimní pneumatiky Zimní pneumatiky dle vropské unie Na území vropské unie je platná definice zimních pneumatik

Více

ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI.

ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI. PODZIM/ZIMA 2016/2017 ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI. INDIVIDUÁLNÍ. MINI Originální příslušenství. DOKONALÉ. MINI Originální sady kompletních zimních kol. POSVIŤTE SI NA CESTU. MINI Světla. PŘESNĚ NA MÍRU.

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. Originální příslušenství BMW BMW řady 3 BMW řady 4 BMW BMW BMW Z4 Technické informace stav: červenec 2015 Radost z jízdy ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW ŘADY 3, BMW ŘADY 4, BMW, BMW A BMW Z4. 02 Obsah.

Více

Aby Váš vůz nezůstal u ledu.

Aby Váš vůz nezůstal u ledu. Zima 2013 Aby Váš vůz nezůstal u ledu. Originální servis Volkswagen Nabídka platí do 31. 12. 2013 Předloha Originální díly Volkswagen Halogenová žárovka longlife, H7-12V-55W Objednací číslo Typ vozu N

Více

Zvolte zimní režim. Originální servis Volkswagen. Zimní servis Volkswagen 2013 pro vozy starší 5 let. Porsche Praha-Smíchov

Zvolte zimní režim. Originální servis Volkswagen. Zimní servis Volkswagen 2013 pro vozy starší 5 let. Porsche Praha-Smíchov Zimní servis Volkswagen 2013 pro vozy starší 5 let. Zvolte zimní režim. Originální servis Volkswagen Nabídka platí do 31. 12. 2013 Porsche Praha-Smíchov Zima 2013 Připravte Váš vůz na zimní režim a využijte

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. Originální příslušenství BMW BMW řady 1 BMW řady 2 BMW Technické informace stav: červenec 2015 Radost z jízdy ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW ŘADY 1, BMW ŘADY 2 A BMW. 02 Obsah. Technické informace 1.

Více

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ.

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Radost z jízdy BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. BMW ŘADY 1, BMW ŘADY 2, BMW A BMW. Technické informace. Stav: duben 2018. 02 Obsah. Technické informace 1. 2. 3. Rejstřík Přehled kol z lehkých slitin Popisy

Více

NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY.

NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. BMW Originální díly a příslušenství, BMW Service, BMW Lifestyle Radost z jízdy NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. PŘÍRUČKA KE KOMPLETNÍM SADÁM ZIMNÍCH KOL VČETNĚ SKVĚLÝCH NABÍDEK A SLUŽEB VAŠEHO BMW

Více

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA Citigo Barum Polaris 3 165/70 R14 81T Kč Fabia III/Rapid Pirelli Snowcontrol Serie 3 185/60 R15 88T Kč Fabia III/Rapid Nokian WR D3 185/60 R15 88T Kč

Více

Je čas přezout na léto!

Je čas přezout na léto! Váš servisní partner Mercedes-Benz: Je čas přezout na léto! Kompletní letní kola na sezónu 2016 pro váš Mercedes-Benz. Ceny zahrnují DPH a jsou platné do 30. 6. 2016 nebo do vyprodání zásob. Právo provedení

Více

Nabídka zimních pneumatik 2014/2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla.

Nabídka zimních pneumatik 2014/2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. Nabídka zimních pneumatik 2014/2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. ZIMNÍ PNEU PNEUMATIKY, KTERÉ SPLNÍ VŠECHNY VAŠE POŽADAVKY Vozidla jsou, stejně jako lidé, rozdílná. Zejména v oblasti osobních

Více

POŘIĎTE SI ZIMNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ

POŘIĎTE SI ZIMNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ POŘIĎTE SI ZIMNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ Do 30. 11. 2018 Sleva až 20 % Kvalitní. Bezpečné. Certifikované. Dostupné. Originální příslušenství Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: PORSCHE BRNO Řipská 13a,

Více

PRO VAŠI BEZPEČNOST. ZIMNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKA

PRO VAŠI BEZPEČNOST. ZIMNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKA PODZIM/ZIMA 2014 PRO VAŠI BEZPEČNOST. ZIMNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKA Připravte se na blížící se zimu. S naší zimní servisní prohlídkou bude Vaše auto fit i ve ztížených podmínkách nadcházejících měsíců. Náš

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AUTO DUBINA a.s. Horní 122 700 30 Ostrava - Dubina

Více

Boxster, Cayman modelový rok 2005 2012 Stav: 01/2014 Schválené zimní pneumatiky

Boxster, Cayman modelový rok 2005 2012 Stav: 01/2014 Schválené zimní pneumatiky Boxster, Cayman modelový rok 2005 2012 Stav: 01/2014 Typ 987 Boxster, Cayman (Modelový rok 2005 2008) Valivý odpor Přilnavost za mokra Velikost kola 6,5J x 17 55 PN 205/55 R 17 1) 91V Continental Winter

Více

JARO MÁ U NÁS ZELENOU

JARO MÁ U NÁS ZELENOU JARO MÁ U NÁS ZELENOU SEAT SERVICE ENJOYNEERING ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ SEAT S AKČNÍ SLEVOU 15 % Nabídka vybraného sortimentu na modely Ibiza, Leon, Exeo, Exeo ST, Altea, Altea XL, Altea Freetrack. DISK

Více

Marketing Klíčové vlastnosti

Marketing Klíčové vlastnosti Marketing Klíčové vlastnosti Nová zimní pneu pro vozy kompakt a střední třídu Širší rozpětí bezpečnosti díky lepší přilnavost na sněhu a ledu Výborný handling na suchu Ekonomická díky snížení valivého

Více

Před zimou, kterou neznáte SEAT péče, kterou čekáte!

Před zimou, kterou neznáte SEAT péče, kterou čekáte! Před zimou, kterou neznáte SEAT péče, kterou čekáte! SEAT SERVIs ENJOYNEERING Originální příslušenství seat Se slevou 15 % Nabídka vybraného sortimentu Originálního příslušenství SEAT na modely Leon, Exeo

Více

SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD.

SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. seat.cz Naskočte do zimy připraveni! ZIMNÍ SERVISNÍ AKCE SEAT 2011. Do zimy naskočíte připraveni se zimní servisní akcí SEAT. V našem autorizovaném servisu jsme pro vás připravili speciální zimní servisní

Více

Výkon pneumatik, který se vyplatí

Výkon pneumatik, který se vyplatí Výkon pneumatik, který se vyplatí Nabídka letních pneumatik pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla 2014 Bravuris 3 HM NOVINKA! Bravuris 2 Bravuris 4x4 Brillantis 2 Vanis 2 NOVINKA! Pneumatiky Barum NOVINKA!

Více

Když se déšť ochladí.

Když se déšť ochladí. Va e jistota na mokru. Když se déšť ochladí. Zimní Nabídka pneumatiky letních pneumatik 2013/2014 pro pro osobní, 4 4 vozidla, a dodávková SUV a dodávky vozidla Bezpečnější jízda v zimních podmínkách.

Více

Product Manager Jan Trnka / Continental Matador Rubber, s.r.o. / 2012 Matador. Product Fact Book

Product Manager Jan Trnka / Continental Matador Rubber, s.r.o. / 2012 Matador. Product Fact Book Product Fact Book Argumenty pro nákup zimních pneu Porovnání výkonu vliv dezénu brzdná dráha na sněhu z 50 km/h Zimní pneu Nové pneu 8 mm 31 m 4 mm 1,6 mm 45 m Zbytková rychlost: 27,9 km/h Zbytková rychlost:

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. Originální příslušenství BMW BMW řady 5 BMW BMW Technické informace stav: březen 2015 Radost z jízdy ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW ŘADY 5 SEDAN, BMW ŘADY 5 TOURING, BMW ŘADY 5 GRAN TURISMO, BMW A BMW.

Více

Výkon pneumatik, který se vyplatí

Výkon pneumatik, který se vyplatí Výkon pneumatik, který se vyplatí Nabídka letních pneumatik 2016 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. Barum. Značka skupiny Continental. Letní pneumatiky Barum Jízda bez hranic mnoho ujetých kilometrů

Více

BEZPEČNÁ CESTA ZAČÍNÁ KVALITNÍM SERVISEM

BEZPEČNÁ CESTA ZAČÍNÁ KVALITNÍM SERVISEM BEZPEČNÁ CESTA ZAČÍNÁ KVALITNÍM SERVISEM Výhodná nabídka ŠKODA Originálních dílů a příslušenství Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AGROTEC a. s. Brněnská 74 693 01 Hustopeče Tel.: 519 402 471 www.agrotec.cz

Více

Legislativa a zimní pneumatiky

Legislativa a zimní pneumatiky Legislativa a zimní pneumatiky Zimní pneumatiky dle Evropské unie Na území Evropské unie je platná definice zimních pneumatik dle Směrnice rady 92/23/EHS přílohy II v článcích 2.2 a 3.1.5. 2.2 (Specifikace

Více

Tequipment. Speciální nabídka příslušenství zima 2010/2011. Porsche Inter Auto CZ. Další informace získáte v katalozích

Tequipment. Speciální nabídka příslušenství zima 2010/2011. Porsche Inter Auto CZ. Další informace získáte v katalozích Další informace získáte v katalozích Porsche Tequipment nebo na internetu na www.porsche.cz Změny nebo případné chyby vyhrazeny. Porsche, logo Porsche, Boxster, Spyder, 9, Carrera, Targa, Cayenne, Panamera

Více

Atraktivní nabídka kompletních letních kol pro váš Mercedes-Benz

Atraktivní nabídka kompletních letních kol pro váš Mercedes-Benz Váš servisní partner Mercedes-Benz: Atraktivní nabídka kompletních letních kol pro váš Mercedes-Benz Ceny zahrnují DPH a jsou platné do 30. 9. 2016 nebo do vyprodání zásob. Právo provedení změn vyhrazeno.

Více

ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI.

ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI. PODZIM/ZIMA 2016/2017 ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI. INDIVIDUÁLNÍ. MINI Originální příslušenství. DOKONALÉ. MINI Originální sady kompletních zimních kol. POSVIŤTE SI NA CESTU. MINI Světla. PŘESNĚ NA MÍRU.

Více

PŘIPRAVENÉ NA COKOLIV, CO SE VÁM POSTAVÍ DO CESTY.

PŘIPRAVENÉ NA COKOLIV, CO SE VÁM POSTAVÍ DO CESTY. PŘIPRAVENÉ NA COKOLIV, CO SE VÁM POSTAVÍ DO CESTY. ZCELA NOVÁ Řada SiLNiČNÍCH PNEUMaTiK dunlop SP46 Řízené SP446 Hnací SP246 Návěsové ZCELA NOVÉ NÁKLADNÍ PNEUMATIKY SP46, SP446 A SP246 PŘEDSTAVUJEME ŘADU

Více

Zimní kompletní kola

Zimní kompletní kola Zimní kompletní kola Vážení zákazníci, právě se Vám do rukou dostává nový komunikační materiál týkající se zimních kompletních kol ze sortimentu ŠKODA Originální příslušenství. Mimo nabídky zimních kompletů

Více

MULTITALENTY 365 DNÍ V ROCE PRO OSOBNÍ VOZIDLA A LEHKÁ NÁKLADNÍ VOZIDLA

MULTITALENTY 365 DNÍ V ROCE PRO OSOBNÍ VOZIDLA A LEHKÁ NÁKLADNÍ VOZIDLA CELOROČNÍ PNEUMATIKY 2018 I 2019 MULTITALENTY 365 DNÍ V ROCE PRO OSOBNÍ VOZIDLA A LEHKÁ NÁKLADNÍ VOZIDLA TYRES ZNAČKA FALKEN Značka FALKEN vznikla v roce 1983 v jejím rodném Japonsku a původně sloužila

Více

Jaro 2013. Bez. S originálním servisem si jaro vychutnáte. Bez něj... Jméno servisního partnera

Jaro 2013. Bez. S originálním servisem si jaro vychutnáte. Bez něj... Jméno servisního partnera Jaro 2013 S Bez S originálním servisem si jaro vychutnáte. Bez něj... Nabídka platí do 10. 5. 2013 Jméno servisního partnera Jarní servis Volkswagen 2013 S aktuální nabídkou Originálních dílů Volkswagen,

Více

Volkswagen Service PŘIPRAVENI NA ZIMU? Zimní servis Volkswagen. Nabídka platí do 31.12.2015 AUTOCENTRUM OLOMOUC

Volkswagen Service PŘIPRAVENI NA ZIMU? Zimní servis Volkswagen. Nabídka platí do 31.12.2015 AUTOCENTRUM OLOMOUC Volkswagen Service PŘIPRAVENI NA ZIMU? Zimní servis Volkswagen. Nabídka platí do 31.12.2015 AUTOCENTRUM OLOMOUC Originální příslušenství Volkswagen Originální příslušenství Volkswagen to jsou kvalitní

Více

ZIMNÍ SERVISNÍ DNY RENAULT OD 19. 10.- 30. 11. 2009

ZIMNÍ SERVISNÍ DNY RENAULT OD 19. 10.- 30. 11. 2009 ZIMA JE KRÁSNÁ, KDYŽ SE NA NI PŘIPRAVÍTE! ZIMA JE KRÁSNÁ, KDYŽ SE NA NI PŘIPRAVÍTE! www.renault.cz Váš Renault partner: ZIMNÍ SERVISNÍ DNY RENAULT OD 19. 10.- 30. 11. 2009 Všechny uvedené ceny jsou včetně

Více

PREZENTACE ZNAČKY

PREZENTACE ZNAČKY PREZENTACE ZNAČKY 2018 1 ZNAČKA TOVÁRNA NABÍDKA PRODUKTŮ POKRYTÍ TRHU 2 ZNAČKA A TOVÁRNA 3 PŮVOD ZNAČKY NOVÁ EVROPSKÁ ZNAČKA PNEUMATIK S TRADIČNÍM EVROPSKÝM KONCEPTEM 1935 VZNIK TOVÁRNY Továrna, ve které

Více

PŘIVÍTEJTE ZIMU. MINI SERVIS, MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ, MINI LIFESTYLE. S PERFEKTNÍM VÝHLEDEM. OSVĚTLENÍ.

PŘIVÍTEJTE ZIMU. MINI SERVIS, MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ, MINI LIFESTYLE. S PERFEKTNÍM VÝHLEDEM. OSVĚTLENÍ. PODZIM/ZIMA 2017/2018 PŘIVÍTEJTE ZIMU. DOKONALE PŘIPRAVENI. MINI SERVIS. S PERFEKTNÍM VÝHLEDEM. OSVĚTLENÍ. S NĚČÍM NAVÍC. PŘEPRAVNÍ SYSTÉMY. S OPTIMÁLNÍ TRAKCÍ. KOMPLETNÍ ZIMNÍ KOLA. MINI SERVIS, MINI

Více

ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013

ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013 ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013 Praha, 11.listopadu 2013 S příchodem zimního období zveřejňují hlavní evropské a ruské automobilové časopisy testy zimních pneumatik, které srovnávají nejvýznamnější

Více

Zimní kola rychlý průvodce

Zimní kola rychlý průvodce Zimní kola rychlý průvodce 2014 2015 NABÍDKA ZIMNÍCH KOL SE SENZORY TPMS Označení pneumatik podle směrnic B / C / 72 Spotřeba paliva Přilnavost na mokru Hluk (decibely) VOLVO V40 Obj. č. /pravé Ráfek Název

Více