Profesionální osvětlení. Architektonické osvětlení. Domovní osvětlení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Profesionální osvětlení. Architektonické osvětlení. Domovní osvětlení"

Transkript

1 1 Profesionální osvětlení Architektonické osvětlení Světelné zdroje, příslušenství, komponenty

2 2 ELGO a BRILUM všestranná nabídka osvětlení Společnost BRILUM.CZ s.r.o. je jedním z největších českých dodavatelů osvětlovací techniky. Společnost má jednu z vedoucích pozic ve Skupině BRILUX, která se skládá rovněž ze 7 polských firem a 9 jiných zahraničních firem, které působí v Bulharsku, Španělsku, Německu, Rumunsku, na Slovensku, Ukrajině, v Maďarsku, Velké Británii a v Číně. Výrobky se nabízejí ve dvou značkách: ELGO a BRILUM. Bohatá a různorodá paleta profesionální osvětlovací techniky ELGO zahrnuje mnoho výrobků určených k osvětlování silnic a parků, veřejných interiérů, kancelářských, obchodních a průmyslových objektů, včetně speciálního osvětlení, např. k nasvícení skleníkových rostlin. Pod značkou BRILUM se nabízí osvětlovací technika k osvětlování architektonických objektů, včetně osvětlení výkladních skříní obchodů, celkového osvětlení kancelářských prostor, dekorativního osvětlení veřejných objektů atp., a dále široké spektrum svítidel k osvětlení domácností, zahrad a ke speciálnímu použití. BRILUM, to jsou rovněž světelné zdroje, elektroinstalační materiály, náhradní díly a příslušenství.

3 50 let tradice a vize budoucnosti 3 Výrobním centrem skupiny BRILUX jsou závody osvětlovací techniky ELGO Lighting Industries S.A. v Gostyninie, kde se vyrábí většina výrobků. Viditelný sentiment, s nímž polský a evropský trh přistupuje ke značce ELGO, vyplývá nejen z padesátileté tradice výroby osvětlovací techniky, ale především z její stabilně vysoké kvality za velmi výhodné ceny. Tato skutečnost je zdrojem důvěry a věhlasnosti výrobků z Gostynina v oblasti osvětlovací techniky, a to nejen v Polsku, ale i na mnoha světových trzích. Odvážná vize rozvoje značky ELGO navazuje sice na tuto tradici, ale vychází především ze snahy o rozšíření nabídky o moderní výrobky s progresivním designem a vysokými technickými parametry. K tomu také směřuje systematický vývoj v oblasti investic do moderní výrobní techniky, který přináší rozšíření výrobních možností, takže ELGO L.I. může následně v plném rozsahu uspokojovat potřeby trhu v oboru výroby svítidel a osvětlovací elektroniky. Úsilí skupiny BRILUX je zaměřené na dodávky moderních a všestranně využitelných výrobků a dále na poskytování vysoce kvalitních služeb v souvislosti s osvětlením, při udržení konkurenčních cen. Ve výrobě se používají suroviny, materiály a technologie, které neohrožují životní prostředí.

4 4 Návrhy a výzkumy Procesu navrhování výrobků, a to zvláště profesionálních svítidel značky ELGO, se účastní skupina návrhářů, která se skládá z inženýrů zaměřených na osvětlovací techniku, designérů průmyslových forem, inženýrů se zaměřením na elektroniku, konstruktérů a technologů s velkými znalostmi a dlouholetými praktickými zkušenostmi. Jejich činnost je podporována programovým softwarem CAD. Tito odborníci průběžně analyzují trendy ve stylistice a konstrukci a dále nepřetržitě sledují potřeby trhu, aby byli schopní pružně zareagovat. Dodržování správných fotometrických a elektrických parametrů vyráběné osvětlovací techniky, a to jak v průběhu navrhování, tak při sériové výrobě, monitorují vlastní měřící laboratoře, vybavené moderním měřícím zařízením. Návrháři osvětlovací techniky BRILUM a ELGO jsou rovněž schopní podporovat architekty, investory a realizátory prostřednictvím návrhů osvětlení, vytvořených pomocí moderních počítačových programů. Systém řízení jakosti Skupina BRILUX a ELGO Lighting Industries S.A. působí na základě certifikátů systému řízení jakosti v souladu s normou ISO 9001:2000. Členství v organizacích Společnost BRILUM.CZ s. r. o. uzavřela smlouvu o účasti v kolektivním systému EKO- LAMP a s účinností od plní své povinnosti stanovené pro oddělený sběr, zpětný zběr, zpracování, využití a odstranění elektrozařízení a elektroodpadu způsobem podle 37h, odst. 1, písm. c) prostřednictvím firmy EKOLAMP s. r. o.

5 Profesionální osvětlení 5 - kanceláří - veřejných interiérů - průmyslových objektů - sportovních areálů - silnic, ulic, parků - iluminace - osvětlení skleníkových rostlin Architektonické osvětlení - veřejných objektů - obchodních interiérů - dekorativní osvětlení - vnější osvětlení budov - domů a bytů - zahrad - prostor kolem budov Světelné zdroje, příslušenství, komponety - Světelné zdroje - klasické žárovky - halogenové žárovky - kompaktní a lineární zářivky - vysokotlaké metalhalogenidové výbojky - vysokotlaké sodíkové výbojky - Příslušenství - prodlužovačky - rozbočky - programovatelné zásuvky - senzory pohybu - Komponenty - transformátory a elektronické napájecí zdroje - magnetické a elektronické předřadníky - startéry - objímky - montážní lišty - mechanické prvky

6 6 Skupina BRILUM na Internetu Internetové stránky ( a jsou dokonalým a rychlým zdrojem technických a obchodních informací. Na hlavní stránce jsou k dispozici nejaktuálnější internetové katalogy výrobků značek ELGO a BRILUM. Rychlý vyhledávač a seznam výrobků v rozdělení na jednotlivé kategorie osvětlení usnadňují nalezení potřebného výrobku. Sekce Novinky představuje nejnovější výrobky, které se teprve nedávno staly součástí nabídky, a v sekci Již brzy jsou s předstihem prezentované výrobky, které budou uvedeny na trh v průběhu čtvrtletí. V početných sekcích a záložkách najdou internetoví návštěvníci stránky BRILUX také firemní publikace vydané tiskem, které jsou k dispozici také v elektronické podobě, v rozšířeném formátu PDF. Do vlastního počítače je tedy možné stáhnout kompletní katalog výrobků, minikatalogy, tematické katalogy, aktuální promoční noviny věnované zaváděným výrobkům a čísla firemního čtvrtletníku. Na stránce je možné najít rovněž kalendář, jehož prostřednictvím se lze zapsat na školící akce TrainingLine, které se pravidelně organizují pro zákazníky v celé zemi. Lze si rovněž objednat předplatné firemního čtvrtletníku a zasílání elektronického informačního týdeníku InfoLine. Je možné si také stáhnout fotometrické údaje o svítidlech ve formátu Eulumdat, které jsou určeny k využití v běžně rozšířených počítačových programech k podpoře návrhů osvětlení. Internetová adresa odkazuje na stránku, z níž lze přejít na stránky jiných zahraničních společností Skupiny BRILUX.

7 Čtvrtletník Osvětlení Info 7 Čtvrtletník Osvětlení INFO, který vydává BRILUM.CZ s.r.o. nepřetržitě od začátku roku 2003, je výjimečná publikace, jež nejlépe dokládá úctu k zákazníkovi a vytrvalou snahu firmy o profesionální poskytování služeb na trhu. Čtvrtletník patří k takovému typu firemních publikací, které obsahují velké množství profesionálních a populárně naučných údajů o osvětlení. Kromě informací ze života firem Skupiny Brilux a prezentací nových výrobků najdou čtenáři v každém čísle článek, který může rozšířit jejich znalosti o problematice osvětlení. Produktové tematické katalogy Product Line Profesionálové nemají informací nikdy dost. Toto tvrzení je zvláště aktuální v případě nových výrobků, s nimiž se trh teprve seznamuje. Účelem série produktových tematických katalogů Product Line, které vydává BRILUM.CZ s.r.o., je poskytování doplňkových, podrobných informací o nejnovějších, zvláště profesionálních výrobcích osvětlovací techniky, které se teprve staly součástí nabídky, nebo o vybraných skupinách výrobků pro speciální použití. Dodatky do katalogu V rámci čtvrtletníku Osvětlení INFO vycházejí rovněž Dodatky do katalogů ELGO a BRILUM, obsahující technické a obchodní údaje o výrobcích, které nejsou zahrnuté v hlavním katalogu a budou součástí nabídky v následujících měsících.

8 8 V souladu s předpisy a životním prostředím Směrnice nízkonapěťová LVD Směrnice 2006/95/WE Evropského parlamentu a Rady ze dne 12. prosince 2006 se vztahuje k harmonizaci legislativy členských států. Týká se elektronického zařízení, u kterého se předpokládá používání při jmenovitém napětí od 50V do 1000V střídavého napětí nebo od 75V do 1500V stejnosměrného napětí. V souladu se směrnicí může být elektronické zařízení uvedeno na trh, pokud: je bezpečná, to znamená, že splňuje základní požadavky uvedené ve směrnici, bylo provedeno hodnocení shody, bylo vydáno prohlášení o shodě WE, je na něm správně umístěné označení CE. Podmínkou uvedení elektrických zařízení do oběhu je, aby byly zkonstruované v souladu s principy dobré inženýrské praxe v oblasti platných bezpečnostních opatření. Po jejich správné instalaci, při vhodné údržbě a provozování v souladu s určením, nemohou ohrožovat bezpečnost osob, domácích zvířat a majetku. Směrnice elektromagnetické kompatibility EMC Směrnice 2004/108/WE Evropského parlamentu a Rady ze dne 15. prosince 2004 se týká sblížení legislativ členských států, vztahujících se k elektromagnetické kompatibilitě. Elektromagnetická kompatibilita je schopnost zařízení uspokojivě fungovat v jeho elektromagnetickém prostředí a nevytvářet přitom elektromagnetické rušení, které by nebylo tolerováno všemi zařízeními, instalacemi a systémy, které se nacházejí v tomto prostředí. Zařízení musí být rovněž odolné vůči rušení, čili musí správně fungovat v přítomnosti elektromagnetického rušení. Elektromagnetickým rušením se rozumí elektromagnetický šum, nežádoucí signál nebo dokonce změna přenosového prostředí. Směrnice týkající se energetické účinnosti předřadníků k zářivkovému osvětlení Směrnice 2000/55/WE Rady a Evropského parlamentu ze dne 18. září 2000 se týká harmonizace práva členských států ohledně energetické účinnosti pro předřadníky napájené elektrickou energií ze sítě. Energetická efektivita obvodu fluorescenční lampa předřadník se určuje celkovým vstupním výkonem tohoto obvodu, který je funkcí výkonu lampy a kategorie předřadníku. Předřadník může být uveden do oběhu, když je celkový vstupní výkon obvodu fluorescenční lampa - předřadník menší nebo stejný jako celkový přípustný vstupní výkon obvodu fluorescenční lampa předřadník vymezený ve Směrnici. Energetická jakost obvodu předřadník fluorescenční lampa je definována ukazatelem energetické účinnosti (EEI). Systém EEI rozlišuje 7 tříd účinnosti: A1, A2, A3 pro elektronické předřadníky; B1, B2, C, D pro indukční (magnetické) předřadníky. Třída elektronické efektivity B2 charakterizuje magnetické předřadníky s nízkými ztrátami výkonu (třídy C a D popisují magnetické předřadníky se středními a velkými ztrátami výkonu v současnosti se již nepoužívají).

9 9 Směrnice RoHS EKOLAMP EKOLAMP Směrnice 2002/95/WE Rady a Evropského parlamentu ze dne 27. ledna 2003 se týká harmonizace práva členských států ohledně podrobných požadavků, týkajících se omezení využívání v elektronice a elektrických zařízeních některých látek, které mohou mít negativní dopad na životní prostředí. Je využívána pro elektrická zařízení a elektroniku určené k provozování při elektrickém napětí nižším než 1000V střídavého proudu a 1500V stejnosměrného proudu. V elektrických zařízeních a v elektronice, vytvářených a uvedených do oběhu, nesmí být využívány následující látky: olovo, rtuť, kadmium, šestimocný chrom, polibromované bifenyly označené symbolem PBB, polibromované étery difenylů označené symbolem PBDE. V některých případech uvedených ve Směrnici se připouští použití výše zmíněných látek. Společnost BRILUM.CZ s. r. o. uzavřela smlouvu o účasti v kolektivním systému EKOLAMP a s účinností od plní své povinnosti stanovené pro oddělený sběr, zpětný zběr, zpracování, využití a odstranění elektrozařízení a elektroodpadu způsobem podle 37h, odst. 1, písm. c) prostřednictvím firmy: EKOLAMP s. r. o Praha 10 Strašnice, Korytná 47/3 tel.: , fax: info@ekolamp.cz web: Firma EKOLAMP s. r. o. je s IČ a DIČ CZ registrována u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka Základním posláním společnosti je na spravedlivé, otevřené a nediskriminační bázi zajistit všem zájemcům (účastníkům) - výrobcům, dovozcům, distributorům a posledním prodejcům osvětlovacích zařízení - možnost společného plnění povinností podle Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2002/96/ES ze dne 27. ledna 2003 o odpadních elektrických a elektronických zařízení (dále jen OEEZ), ve znění Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2003/108/ES (dále jen směrnice) a platného právního řádu České republiky, zejména pak zákona č.185/2001 Sb., o odpadech a o změně některých dalších zákonů, v platném znění a jeho prováděcích předpisů. V rámci zajištění těchto povinností společnost buduje a bude provozovat systém - síť sběrných míst, logistiku sběru a svozu elektrozařízení nebo elektroodpadu, zpracování elekroodpadu včetně jeho materiálového využití a odstranění zbytkových odpadů a bude poskytovat další související služby všem, kteří se do systému zapojí podpisem Smlouvy o účasti stejně jako to učinila společnost BRILUM.CZ s. r. o.

10 10 Obsah katalogové strany Název svítidla Číslo strany Popis svítidla

11 11 Název podkapitoly Název kapitoly Grafické symboly popisující individuální vlastnosti produktů na stránce Obrázek produktu Model produktu Technické a obchodní údaje Schéma s rozměry Grafické symboly uvádějící společné vlastnosti produktů na straně Technické údaje

12 1. interiérové Svítidla Série svítidel projekční do szynoprzewodów PELINI 11 PELINI L PELINI P FIORINO 30 FIORINO 50 FIORINO K FIORINO L FIORINO P2 LIRA LIRA 12 LIRA 13 LIRA K LIRA L TOLDO 11 TOLDO 12 TOLDO 13 TOLDO K TOLDO L SOFIA 11 SOFIA 32 SOFIA 33 SOFIA 34 SOFIA L SOFIA P2 VERIGO 30 VERIGO 50 VERIGO VERIGO 12 VERIGO 14 VERIGO 32 VERIGO 33 VERIGO 34 VERIGO L CAMILO 30 CAMILO 60 CAMILO K CAMILO K2 CAMILO L1 CAMILO L2 CAMILO P2 FUMINO 30 FUMINO 60 FUMINO K1P FUMINO K1L FUMINO K2P FUMINO K2L FUMINO L1 FUMINO L2 FUMINO P Svítidla závěsná stropní REMINI TIVOLI PALMERO 25 EQUA 11 EQUA 12 EQUA 13 TORNO 11 TORNO 12 TORNO DECO 25 DECO 31 DECO 35 DECO 41 XF-8 XF-9 XF-10A XF-11A XF-11B XF-12A XF-12B XF-14A XF-15 XF-15A XF-20A XF-26A XF-28 XF XF-21 VERANO XF-22 VERANO XF-24 VERANO XF-38 VERANO XF-41 VERANO XF-32 VERANO XF-48 VERANO XF-42 XF-47

13 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní ENO 3 ENO 3S ENO 5 ENO 5S FERONI K1 FERONI K2 FERONI K3 FERONI K4 ENYA ENYA 16 ENYA K ENYA KE ESPO 11 ESPO 12 ESPO 13 ESPO 14 VILO 11 VILO VILO 14 VILO 22 VILO 23 VILO 24 VILO 31 VILO 32 VILO 33 VILO 34 YELO YELO 14 YELO 32 YELO 33 YELO 34 CORDIA 11 CORDIA 12 CORDIA 13 CORDIA 14 CORDIA CORDIA 23 CORDIA 24 BELINDA 11 BELINDA 14 BELINDA 22 BELINDA 23 BELINDA 24 SALINA 11 SALINA SALINA 14 SALINA 22 SALINA 23 SALINA 24 SALINA 34 BIANCA 11 BIANCA 12 BIANCA 13 BIANCA BIANCA 32 BIANCA 33 BIANCA 34 BIANCA 34A RISTO 11 RISTO 32 RISTO 33 RISTO 35 MIST MIST 32 MIST 33 MIST 34 CK90-1 CK90-2 CK90-3 TK90-4 PORTIA 11 PORTIA PORTIA 22 PORTIA 23 EXIA 11 EXIA 13 EXIA 14 EXIA 22 EXIA 23 EXIA 24 TECH TECH 13 TECH 14 TECH 22 TECH 23 TECH 24 RINA 11 RINA 13 RINA 32 RINA 33G RINA TK10-2 RINA TK10-3 HEPIA TK10-4 HEPIA CK20-1 HEPIA CK20-2 HEPIA CK20-3 CK STK20-4 CK TINTA 21 CK TINTA TINTA 23 TINTA 24 TINTA 31 TINTA 32 TINTA 33 TINTA 34 XYLO 11 XYLO 12 XYLO 13

14 1. interiérové Svítidla projekční nástěnná-stropní do szynoprzewodów XYLO 22 XYLO 23 CK70-1 CK70-2 CK70-3 TK70-2 TK70-3 TK70-4 STK CK50-1 CK50-2 CK50-3 TK50-2 TK50-3 CK55-1 CK55-2 CK55-3 TK TK55-3 TK55-4 STK55-4 CK-1 CK-2 CK-3 TK-2 TK Svítidla projekční stropní vestavná do szynoprzewodów AFIS 10SR AFIS 10R AFIS 12SR AFIS 12R AFIS 14R AFIS 15R AFIS 20R AFIS 20RG AFIS 20U AFIS 30 AFIS 32 AFIS 40G AFIS 42G AFIS 50G AFIS 44G AFIS 46G AFIS 52G AFIS 54G DL-25 DL-2 DL-4 DL-5S DL-5 DL-6 DL-6S DL-6SL DL-20S DL-20SL DL-20M DL-20 DL-22 DL-8 DL-10 DL-12 DL-31 DL DL-41 DL-46 DL-70 DL-72 DL-2002 DL-2003 DL-2005 DL-2202 DL DL-2205 ALPE 11 ALPE 21 ALPE 31 ALPE 16 ALPE 26 ALPE 36 ALPE 1602 ALPE ALPE L-300 ALPE L-300G ALPE L-400 ALPE L-500 ALPE FABRI 10 ALPE FABRI 11 G FABRI 20 G FABRI 21 L FABRI 21G M-30 GALIO CT-3L CT-3S CT-4L CT-4S

15 1. interiérové 1.4. Svítidla stropní vestavná L 103L 124L LAN-10A LAN-10B LAN-11A LAN-11B LAN-40A LAN-40B LAN-41A LAN-41B TAFIA 39S TAFIA 50S TAFIA 63S TAFIA 80S S-39S S-39SG S-39UG S-50S S-50SG S-50UG S-63S S-63SG S-63UG R-39S R-39SG R-39R R-50S R-50SG R-50R R-63S R-63SG R-63R R-80S R-80SG R-80R APRE 39S APRE 39SG APRE 39R APRE 50S APRE 50SG APRE 50R APRE 63S APRE 63SG APRE 63R APRE 80S APRE 80SG APRE 80R 1.5. Svítidla nábytková ALDE 8A ALDE 13A ALDE 8B ALDE 13B TORI 13 REGA 8 REGA 13 REGA 21 ARONA ARONA 13 ARONA 21 ARIBA 8 ARIBA 13 ARIBA 21 ARENA 13 ARENA 21 VERONI 8 VERONI VERONI 21 AKETA 8 AKETA 13 WERA 8 WERA 13 WERA 21 WERA 28 ESTILA 18 ESTILA ESTILA ALBI 13 ELGERTA LUMIX 8 ELGERTA LUMIX 13 ELGERTA APERA 8 ANTAR APERA 13 ANTAR M-100 ANTAR M-10 ZAFIRA M-20 ALBI 8 M M-40 M-40 LED M-70 M-75 M-60A M-60B M-50 M-110 M-110S

16 1. interiérové Svítidla nábytková projekční do szynoprzewodów M-120 M-120S M-130 M-130S M-141 M-141S M-142 M-142S K K-20 K-30 K Svítidla projekční stojací a stolní do szynoprzewodów lampy FURNO 10L FURNO 20L FURNO 10P IBIZA 10 IBIZA 20 RENGA LARGO 10 LARGO 20 CRETA CRETA 20 LUQA PASO MONA DL C TIBIA DL TILO OMAL FUMO OPUS DF-6 B-295 B HR-060 HR-060S HR-080 PERLA 10 PERLA 20 TICO 10 TICO 20 TICO Svítidla projekční LED do szynoprzewodów LEDO 10 LEDO 13 LEDO 15 LEDO P1 LEDO TR LEDO TRP Svítidla projekční speciálního do určení szynoprzewodów NL-1 NL-2 NL-3 ERGO 208 ERGO 218 CAMP CAMP-R MOSKIT 20

17 2. venkovní Svítidla zahradní projekční do szynoprzewodów KARIO K KARIO KP KARIO KS KARIO 30 KARIO 60 KARIO 90 KARIO 110 EVIA K EVIA KP EVIA KS EVIA 30 EVIA 60 EVIA 90 EVIA 110 CELIO K CELIO 30 CELIO 60 CELIO CELIO 110 VIATO K VIATO 40 VIATO 65 VIATO 95 VIATO 125 RIVA 30A RIVA 30B RIVA 35A RIVA 35B RIVA 60A RIVA 60B RIVA 95A RIVA 95B RIVA 145A RIVA 145B KL-32 EMIL KS EMIL KL1 EMIL KS2 EMIL KL2 EMIL 50S EMIL 50L EMIL 105S EMIL 105L STELO 38A STELO 38B STELO 40A STELO 40B STELO 45A STELO 45B STELO 65A STELO 65A STELO 110A STELO 110B CROSO CROSO 45 CROSO 110 CROMO 100F CROMO 200F CROMO 100L CROMO 200L CROMO 300 CROMO 300HG CROMO CROMO 500 GLOBO 100F GLOBO 100L GLOBO 100U GLOBO 200 GLOBO 300 GLOBO 400 VITA 100 VITA TULIP 100 TULIP 200 TULIP 300 TULIP 400 DOME 100 DOME 200 DOME 300 LUNA 100 LUNA LUNA 300 LUNA 400 LUNA S GOTA 100 GOTA 200 GOTA 300 GOTA 400 GOTA 500 NOVA NOVA EL-380UP NOVA EL-380DN NOVA EL-380HG NOVA EL-380P1 EL-270UP 309 EL-380P2 EL-270DN 311 EL-490UP EL-270HG 311 EL-490DN EL-270P1 311 EL-490HG EL-270P2 312 EL-490P EL-490P2 AL-SP490 EL-270UPS EL-380UPS EL-490UPS EL-400S ELIN K ELIN H ELIN P

18 2. venkovní Svítidla zahradní projekční do szynoprzewodów ELIN S1 ELIN S3 VITRA K VITRA H VITRA P VITRA S1 VITRA S3 FOGA KU FOGA KD FOGA KD1 FOGA H FOGA P FOGA S1 FOGA S2 THALES KS THALES KL THALES HS THALES HL THALES P1S THALES P1L THALES P2S THALES P2L THALES S1 (1,4m) THALES S1 (1,8m) THALES S1 (2,4m) THALES L1 (1,4m) THALES L1 (1,8m) THALES L1 (2,4m) THALES S2 (1,8m) THALES S2 (2,4m) THALES L2 (1,8m) THALES L2 (2,4m) THALES S3 (1,8m) THALES S3 (2,4m) THALES L3 (1,8m) THALES L3 (2,4m) 333 KL Svítidla projekční osvětlení do zeleně szynoprzewodów GL-810 GL-820L GL-810S GL-820S GL-830S GX Svítidla projekční vodní jezírka do szynoprzewodów W-70 W-70L W-75 LED W-75 W-76 W-80 KL-25 FENO 13 W-68

19 Seznam produktů Název Č. str. Název Č. str. Název Č. str. Název Č. str ALPE CAMILLO CROMO L 191 ALPE CAMILLO K1 48 CROMO ALPE CAMILLO K2 48 CROSO L 191 ALPE CAMILLO L1 49 CROSO ALPE CAMILLO L2 49 CROSO ALPE CAMILLO P2 49 CT-3L ALPE CAMP 257 CT-3S L 191 ALPE CAMP-R 257 CT-4L ANTAR CELIO CT-4S ANTAR CELIO DECO ANTAR CELIO DECO APERA CELIO DECO C 239 APERA CELIO K 269 DECO APRE 39R 202 CK DF APRE 39S 202 CK DL APRE 39SG 202 CK DL-2S 166 AFIS 10R 161 APRE 50R 203 CK DL AFIS 10SR 161 APRE 50S 203 CK DL AFIS 12R 161 APRE 50SG 203 CK DL-5S 167 AFIS 12SR 161 APRE 63R 204 CK DL AFIS 14R 162 APRE 63S 204 CK DL-6S 168 AFIS 15R 162 APRE 63SG 204 CK DL-6SL 168 AFIS 20R 162 APRE 80R 205 CK DL AFIS 20RG 162 APRE 80S 205 CK DL AFIS 20U 163 APRE 80SG 205 CK DL AFIS ARENA CK DL AFIS ARENA CK DL-20M 169 AFIS 40G 164 ARIBA CK DL-20S 168 AFIS 42G 164 ARIBA CK DL-20SL 168 AFIS 44G 165 ARIBA CK DL AFIS 46G 165 ARONA CK DL AFIS 50G 164 ARONA CK DL AFIS 52G 165 ARONA CK DL AFIS 54G 165 B CK DL AKETA B CORDIA DL AKETA BELINDA CORDIA DL AL-SP BELINDA CORDIA DL ALBI BELINDA CORDIA DL ALBI BELINDA CORDIA DL ALDE 8A 207 BELINDA CORDIA DL ALDE 8B 207 BIANCA CORDIA DL ALDE 13A 207 BIANCA CRETA DL ALDE 13B 207 BIANCA CRETA DL ALPE BIANCA CROMO 100F 287 DL ALPE BIANCA CROMO 100L 287 DOME ALPE BIANCA CROMO 200F 287 DOME ALPE BIANCA CROMO 200L 287 DOME ALPE BIANCA 34A 106 CROMO EL-270DN 307 ALPE CAMILLO CROMO 300HG 288 EL-270HG

20 Seznam produktů 20 Název Č. str. Název Č. str. Název Č. str. Název Č. str. EL-270P1 307 ESPO FURNO 10L 233 L EL-270P2 307 ESTILA FURNO 10P 233 L EL-270UP 307 ESTILA FURNO 20L 233 LAN-10A 192 EL-270UPS 315 ESTILA G LAN-10B 192 EL-380DN 309 EVIA G LAN-11A 192 EL-380HG 309 EVIA GALIO 186 LAN-11B 192 EL-380P1 309 EVIA GL LAN-40A 193 EL-380P2 309 EVIA GL-810S 335 LAN-40B 193 EL-380UP 309 EVIA K 265 GL-820L 335 LAN-41A 193 EL-380UPS 315 EVIA KP 265 GL-820S 335 LAN-41B 193 EL-400S 315 EVIA KS 265 GL-830S 336 LARGO EL-490DN 311 EXIA GLOBO 100F 291 LARGO EL-490HG 311 EXIA GLOBO 100L 291 LEDO EL-490P1 312 EXIA GLOBO 100U 291 LEDO EL-490P2 312 EXIA GLOBO LEDO EL-490UP 311 EXIA GLOBO LEDO P1 250 EL-490UPS 315 EXIA GLOBO LEDO TR 250 ELGERTA FABRI GOTA LEDO TRP 250 ELGERTA FABRI GOTA LIRA ELGERTA FABRI GOTA LIRA ELIN H 317 FABRI GOTA LIRA ELIN K 317 FABRI 21G 185 GOTA LIRA K 32 ELIN P 318 FENO GX LIRA L 32 ELIN S1 318 FERONI K1 79 HEPIA LUMIX ELIN S3 318 FERONI K2 79 HEPIA LUMIX EMIL 50L 278 FERONI K3 79 HEPIA LUNA EMIL 50S 278 FERONI K4 79 HEPIA LUNA EMIL 105L 278 FIORINO HR LUNA EMIL 105S 278 FIORINO HR-060S 244 LUNA EMIL KL1 277 FIORINO K 27 HR LUNA S 301 EMIL KL2 277 FIORINO L 28 IBIZA LUQA 237 EMIL KS1 277 FIORINO P2 28 IBIZA M EMIL KS2 277 FOGA H 325 K M ENO 3 77 FOGA KD 325 K M ENO 3S 77 FOGA KD1 325 K M ENO 5 77 FOGA KU 325 K M ENO 5S 77 FOGA P 326 KARIO M-40 LED 226 ENYA FOGA S1 326 KARIO M ENYA FOGA S2 326 KARIO M-60A 227 ENYA K 81 FUMINO KARIO M-60B 227 ENYA KE 81 FUMINO KARIO K 261 M EQUA FUMINO K1L 52 KARIO KP 261 M EQUA FUMINO K1P 52 KARIO KS 261 M EQUA FUMINO K2L 52 KL M ERGO FUMINO K2P 52 KL M-110S 228 ERGO FUMINO L1 53 KL M ESPO FUMINO L2 53 L M-120S 228 ESPO FUMINO P2 53 L M ESPO FUMO 241 L-300G 182 M-130S 229

21 Seznam produktů Název Č. str. Název Č. str. Název Č. str. Název Č. str. M RINA STELO 110A 283 TK M-141S 229 RINA STELO 110B 283 TK M RINA 33G 126 STK TK M-142S 229 RINA STK TK MIST RINA STK TK MIST RISTO TAFIA 39S 194 TK MIST RISTO TAFIA 50S 194 TK MIST RISTO TAFIA 63S 194 TK MONA 238 RISTO TAFIA 80S 194 TOLDO MOSKIT RIVA 30A 273 TECH TOLDO NL RIVA 30B 273 TECH TOLDO NL RIVA 35A 273 TECH TOLDO K 36 NL RIVA 35B 273 TECH TOLDO L 36 NOVA RIVA 60A 274 TECH TORI NOVA RIVA 60B 274 TECH TORNO NOVA RIVA 95A 274 THALES HL 329 TORNO NOVA RIVA 95B 274 THALES HS 329 TORNO NOVA RIVA 145A 275 THALES KL 329 TULIP OMAL 241 RIVA 145B 275 THALES KS 329 TULIP OPUS 242 S-39S 195 THALES L1 331 TULIP PALMERO S-39SG 195 THALES L2 333 TULIP PASO 237 S-39UG 195 THALES L3 333 VERANO PELINI S-50S 196 THALES P1L 330 VERANO PELINI L 25 S-50SG 196 THALES P1S 330 VERANO PELINI P 25 S-50UG 196 THALES P2L 330 VERANO PERLA S-63S 197 THALES P2S 330 VERANO PERLA S-63SG 197 THALES S1 331 VERANO PORTIA S-63UG 197 THALES S2 333 VERANO PORTIA SALINA THALES S3 333 VERIGO PORTIA SALINA TIBIA 240 VERIGO PORTIA SALINA TICO VERIGO R-39R 198 SALINA TICO VERIGO R-39S 198 SALINA TICO VERIGO R-39SG 198 SALINA TILO 241 VERIGO R-50R 199 SALINA TINTA VERIGO R-50S 199 SOFIA TINTA VERIGO R-50SG 199 SOFIA TINTA VERIGO L 45 R-63R 200 SOFIA TINTA VERONI R-63S 200 SOFIA TINTA VERONI R-63SG 200 SOFIA L 40 TINTA VERONI R-80R 201 SOFIA P2 40 TINTA VIATO R-80S 201 STELO 38A 281 TINTA VIATO R-80SG 201 STELO 38B 281 TIVOLI 55 VIATO REGA STELO 40A 281 TK VIATO REGA STELO 40B 281 TK VIATO K 271 REGA STELO 45A 282 TK VILO REMINI 55 STELO 45B 282 TK VILO RENGA 235 STELO 65A 282 TK VILO RINA STELO 65B 282 TK VILO

22 22 Seznam produktů Název Č. str. Název Č. str. VILO XYLO VILO XYLO VILO XYLO VILO YELO VILO YELO VILO YELO VITA YELO VITA YELO VITRA H 321 ZAFIRA VITRA K 321 VITRA P 322 VITRA S1 322 VITRA S3 322 W W W-70L 341 W W-75 LED 342 W W WERA WERA WERA WERA XF-8 65 XF-9 65 XF-10A 65 XF-11A 66 XF-11B 66 XF-12A 66 XF-12B 66 XF-14A 67 XF XF-15A 67 XF XF-20A 68 XF XF XF XF-26A 68 XF XF XF XF XF XF XF XYLO XYLO

23

24 24 Série PELINI Série elegantních svítidel PELINI se dokonale hodí do moderně zařízených interiérů. Mléčné stínítko zajišťuje svítidlu měkké a rovnoměrně rozptýlené světlo. Jako světelné zdroje jsou zde použity obyčejné žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W, které je možno zaměnit s úspornými kompaktními zářivkami.

25 1. interiérové 1.1. Série svítidel 25 1,25kg 2.5mm 2 PELINI 11 Závěsné svítidlo 0958 PELINI 11 LW-PEL chrom sat. 689, PELINI 11 LW-PEL stříbrná 669,- 150cm 2.5A/250V 2,05kg 200cm 2.5A/250V 5,63kg NOVINKA PELINI L Stolní lampa 0960 PELINI L LS-PELL00-72 chrom sat. 879, PELINI L LS-PELL00-73 stříbrná 859,- NOVINKA NOVINKA PELINI P Podlahová lampa 0962 PELINI P LP-PELP00-72 chrom sat , PELINI P LP-PELP00-73 stříbrná 1 259,- Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo ~230V E27 60W max. IP 20

26 26 Série FIORINO Série elegantních svítidel FIORINO se dokonale hodí do moderně zařízených interiérů. Mléčné stínítko zajišťuje svítidlu měkké a rovnoměrně rozptýlené světlo. Jako světelné zdroje jsou zde použity obyčejné žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W, které je možno zaměnit s úspornými kompaktními zářivkami.

27 1. interiérové 1.1. Série svítidel 27 2,50kg FIORINO 30 Svítidlo stropní 0964 FIORINO 30 LS-FIOR x max. 60W chrom sat ,- 3,15kg FIORINO 50 Svítidlo stropní 0965 FIORINO 50 LS-FIOR x max. 60W chrom sat ,- 0,79kg FIORINO K Svítidlo nástěnné stropní 0966 FIORINO K KS-FIORK x max. 60W chrom sat. 559,- FIORINO 30 FIORINO 50 FIORINO K Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo 60W max. ~230V IP 20 E27 2.5mm 2

28 28 1. interiérové 1.1. Série svítidel 160cm 2,10kg FIORINO L Stolní lampa 0967 FIORINO L LB-FIORL x max. 60W chrom sat. 889,- 180cm 5,20kg FIORINO P2 Podlahová lampa 0968 FIORINO P2 LP-FIORP x max. 60W chrom sat ,- Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo FIORINO L FIORINO P2 60W max. ~230V IP 20 E27 2.5A/250V

29

30 30 Série LIRA Série elegantních svítidel LIRA se dokonale hodí do moderně zařízených interiérů. Mléčné nebo žluto-oranžové stínítko zajišťuje svítidlu měkké a rovnoměrně rozptýlené světlo. Jako světelné zdroje jsou zde použity obyčejné žárovky s typem objímky E14 o maximálním výkonu 40W, které je možno zaměnit s úspornými kompaktními zářivkami.

31 1. interiérové 1.1. Série svítidel 31 0,69kg LIRA 11 Závěsné svítidlo 0969 LIRA 11 LW-LI x max. 40W chrom sat./bílá 279, LIRA 11 LW-LI x max. 40W chrom sat./žlutá-oranž. 309,- 1,42kg LIRA 12 Závěsné svítidlo 0971 LIRA 12 LW-LI x max. 40W chrom sat./bílá 529, LIRA 12 LW-LI x max. 40W chrom sat./žlutá-oranž. 589,- 2,20kg LIRA 13 Závěsné svítidlo 0973 LIR A 13 LW- LI x max. 40W chrom sat. /bí lá 799, LIRA 13 LW-LI x max. 40W chrom sat./žlutá-oranž. 879,- LIRA 11 LIRA 12 LIRA 12 Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo ~230V IP 20 E14 40W max. 2.5mm 2

32 32 1. interiérové 1.1. Série svítidel 0,58kg 2.5mm 2 LIRA K Svítidlo nástěnné 0975 LIRA K KS-LIK x max. 40W chrom sat./bílá 409, LIRA K KS-LIK x max. 40W chrom sat./žlutá-oranž. 449,- 2.5A/250V 0,76kg 180cm LIRA L Stolní lampa 0977 LIRA L LB-LIL x max. 40W chrom sat./bílá 429, LIRA L LB-LIL x max. 40W chrom sat./žlutá-oranž. 469,- LIRA K LIRA L Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo 40W max. ~230V IP 20 E14

33

34 34 Série TOLDO Série elegantních svítidel TOLDO se dokonale hodí do moderně zařízených interiérů. Mléčné stínítko zajišťuje svítidlu měkké a rovnoměrně rozptýlené světlo. Jako světelné zdroje jsou zde použity obyčejné žárovky s typem objímky E14 o maximálním výkonu 40W, které je možno zaměnit s úspornými kompaktními zářivkami.

35 1. interiérové 1.1. Série svítidel 35 0,90kg TOLDO 11 Závěsné svítidlo 0979 TOLDO 11 LW-TO x max. 40W chrom sat./bílá mat. 369,- 2,09kg TOLDO 12 Závěsné svítidlo 0980 TOLDO 12 LW-TO x max. 40W chrom sat./bílá mat. 719,- 3,28kg TOLDO 13 Závěsné svítidlo 0981 TOLDO 13 LW-TO x max. 40W chrom sat./bílá mat. 959,- TOLDO 11 TOLDO 12 TOLDO 13 Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo 40W max. ~230V IP 20 E14 2.5mm 2

36 36 1. interiérové 1.1. Série svítidel 0,48kg 2.5mm 2 TOLDO K Svítidlo nástěnné 0982 TOLDO K KS-TOK x max. 40W chrom sat./bílá mat. 239,- 160cm 2.5A/250V 2,25kg TOLDO L Stolní lampa 0983 TOLDO L LB-TOL x max. 40W chrom sat./bílá mat. 459,- TOLDO K TOLDO L Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo 40W max. ~230V IP 20 E14

37

38 38 Série SOFIA Série elegantních svítidel SOFIA se dokonale hodí do moderně zařízených interiérů. Mléčné stínítko zajišťuje svítidlu měkké a rovnoměrně rozptýlené světlo. Jako světelné zdroje jsou zde použity halogenové žárovky G-9 s typem objímky G9 o maximálním výkonu 40W. Žárovky se nacházejí v kompletu se svítidlem.

39 1. interiérové 1.1. Série svítidel 39 0,39kg SOFIA 11 Svítidlo nástěnné stropní 0984 SOFIA 11 LS-SOF x max. 40W chrom sat. 269,- NOVINKA 0,78kg SOFIA 32 Svítidlo nástěnné stropní 0985 SOFIA 32 LS-SOF x max. 40W chrom sat. 879,- NOVINKA 1,17kg SOFIA 33 Svítidlo nástěnné stropní 0986 SOFIA 33 LS-SOF x max. 40W chrom sat. 979,- 1,56kg SOFIA 34 Svítidlo nástěnné stropní 0987 SOFIA 34 LS-SOF x max. 40W chrom sat ,- NOVINKA NOVINKA SOFIA 11 SOFIA 32 Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º SOFIA 33 SOFIA 34 40W max. 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 2.5mm 2

40 40 1. interiérové 1.1. Série svítidel 2,35kg SOFIA L Stolní lampa 0988 SOFIA L LB-SOFL x max. 25W chrom sat. 649,- NOVINKA 5,10kg SOFIA P2 Podlahová lampa 0989 SOFIA P2 LP-SOFP x max. 25W chrom sat ,- NOVINKA Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º 25W max. 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 2.5A/250V 200cm SOFIA L SOFIA P2

41

42 42 Série VERIGO VERIGO je univerzální série moderních svítidel. Jejich dekorativní vzhled zvýrazňuje skleněné stínítko, které se skládá ze dvou částí: matné a čiré. Svítidla jsou určena pro halogenové žárovky G-9 s typem objímky G9 o maximálním výkonu 50W. Světelné zdroje se nacházejí v kompletu se svítidlem.

43 1. interiérové 1.1. Série svítidel 43 1,10kg VERIGO 30 Svítidlo stropní 0990 VERIGO 30 LZ-VER x max. 50W chrom sat. 999,- 1,50kg VERIGO 50 Svítidlo stropní 0991 VERIGO 50 L Z-VER x ma x. 50W chrom sat , - Materiál: základna ocel stínítko/difuzér sklo G-9 2,5mm 2

44 44 1. interiérové 1.1. Série svítidel 0,40kg VERIGO 11 Svítidlo nástěnné stropní 0992 VERIGO 11 LS-VER x max. 50W chrom sat. 289,- 0,80kg VERIGO 12 Svítidlo nástěnné stropní 0993 VERIGO 12 LS-VER x max. 50W chrom sat. 569,- 1,80kg VERIGO 14 Svítidlo nástěnné stropní 0994 VERIGO 14 LS-VER x max. 50W chrom sat ,- Materiál: základna ocel stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90, horizontálně do 315 G-9 2,5mm 2

45 1. interiérové 1.1. Série svítidel 45 2,5mm 2 VERIGO 32 Svítidlo nástěnné stropní 0995 VERIGO 32 LS-VER x max. 50W chrom sat. 639,- 0,71kg 2,5mm 2 VERIGO 33 Svítidlo nástěnné stropní 0996 VERIGO 33 LS-VER x max. 50W chrom sat. 949,- 0,93kg 2,5mm 2 VERIGO 34 Svítidlo nástěnné stropní 0997 VERIGO 34 LS-VER x max. 50W chrom sat ,- 1,20kg 200cm VERIGO L Stolní lampa 0998 VERIGO L LB-VERL x max. 50W chrom sat. 679,- 1,10kg Materiál: základna ocel stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90, horizontálně do 315 G-9

46 46 Série CAMILLO CAMILLO je univerzální série moderních svítidel. Jejich dekorativní vzhled zvýrazňuje skleněné stínítko, které se skládá ze dvou částí: matné a čiré. Svítidla jsou určena pro halogenové žárovky G-9 s typem objímky G9 o maximálním výkonu 50W. Světelné zdroje se nacházejí v kompletu se svítidlem.

47 1. interiérové 1.1. Série svítidel 47 1,06kg CAMILLO 30 Svítidlo stropní 0999 CAMILLO 30 LZ-CAM x max. 50W chrom sat ,- 1,76kg CAMILLO 60 Svítidlo stropní 1000 CAMILLO 60 LZ-CAM x max. 50W chrom sat ,- CAMILLO 30 CAMILLO 60 Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo G-9 50W max. G9 2.5mm 2 ~230V IP 20

48 48 1. interiérové 1.1. Série svítidel 0,32kg CAMILLO K1 Svítidlo nástěnné 1001 CAMILLO K1 KS-CAMK x max. 50W chrom sat. 499,- 0,53kg CAMILLO K2 Svítidlo nástěnné 1002 CAMILLO K2 KS-CAMK x max. 50W chrom sat. 899,- CAMILLO K1 CAMILLO K2 Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo 50W max. 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 2.5mm 2

49 1. interiérové 1.1. Série svítidel cm 0,99kg CAMILLO L1 Stolní lampa 1003 CAMILLO L1 LB-CAML x max. 50W chrom sat. 699,- 210cm 1,13kg CAMILLO L2 Stolní lampa 1004 CAMILLO L2 LB-CAML x max. 50W chrom sat. 999,- 230cm 3,77kg CAMILLO P2 Podlahová lampa 1005 CAMILLO P2 LP-CAMP x max. 50W chrom sat ,- CAMILLO L1 CAMILLO L2 CAMILLO P2 Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo 50W max. 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 2.5A/250V

50 50 Série FUMINO FUMINO je univerzální série moderních svítidel. Jejich dekorativní vzhled zvýrazňuje skleněné stínítko, které se skládá ze dvou částí: matné a čiré. Svítidla jsou určena pro halogenové žárovky G-9 s typem objímky G9 o maximálním výkonu 50W. Světelné zdroje se nacházejí v kompletu se svítidlem.

51 1. interiérové 1.1. Série svítidel 51 1,03kg FUMINO 30 Svítidlo stropní 1006 FUMINO 30 LZ-FUM x max. 50W chrom sat ,- 1,50kg FUMINO 60 Svítidlo stropní 1007 FUMINO 60 LZ-FUM x max. 50W chrom sat ,- FUMINO 30 FUMINO 60 Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo G-9 50W max. G9 2.5mm 2 ~230V IP 20

52 52 1. interiérové 1.1. Série svítidel 0,27kg FUMINO K1P Svítidlo nástěnné 1008 FUMINO K1P KS-FUMK1P-72 1 x max. 50W chrom sat. 459,- 0,27kg FUMINO K1L Svítidlo nástěnné 1009 FUMINO K1L KS-FUMK1L-72 1 x max. 50W chrom sat. 459,- 0,47kg FUMINO K2P Svítidlo nástěnné 1010 FUMINO K2P KS-FUMK2P-72 2 x max. 50W chrom sat. 799,- 0,47kg FUMINO K2L Svítidlo nástěnné 1011 FUMINO K2L KS-FUMK2L-72 2 x max. 50W chrom sat. 799,- FUMINO K1P FUMINO K1L FUMINO K2P FUMINO K2L Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo 50W max. 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 2.5mm 2

53 1. interiérové 1.1. Série svítidel cm 0,97kg FUMINO L1 Stolní lampa 1012 FUMINO L1 LB-FUML x max. 50W chrom sat. 599,- 210cm 1,83kg FUMINO L2 Stolní lampa 1013 FUMINO L2 LB-FUML x max. 50W chrom sat. 999,- 230cm 3,75kg FUMINO P2 Podlahová lampa 1014 FUMINO P2 LP-FUMP x max. 50W chrom sat ,- FUMINO L1 FUMINO L2 FUMINO P2 Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo 50W max. 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 2.5A/250V

54 54 Svítidla REMINI, TIVOLI Moderní svítidla, která jsou charakteristická velkými zajímavě formovanými skly tvořícími elegantní stínítko. Ideálně se hodí pro osvětlení stolu v kuchyni a jídelně. Jsou určená pro žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W, které je možno zaměnit s úspornými kompaktními zářivkami.

55 1. interiérové 1.2. Svítidla závěsná stropní 55 2,90kg REMINI Svítidlo závěsné 1015 REMINI LW-REMIN x max. 60W chrom sat ,- 4,40kg TIVOLI Svítidlo závěsné 1016 TIVOLI LW-TIVOL x max. 60W chrom sat ,- REMINI TIVOLI Materiál: základna ocel stínítko/difuzér sklo 60W max. ~230V IP 20 E27 2.5mm 2

56 56 Svítidlo PALMERO PALMERO je moderní závěsné svítidlo, které může být použito jako hlavní osvětlení. Mléčné stínítko způsobuje, že svítí měkkým a rovnoměrně rozptýleným světlem. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W, které je možno zaměnit s úspornými kompaktními zářivkami.

57 1. interiérové 1.2. Svítidla závěsná stropní 57 1,00kg PALMERO 25 Svítidlo závěsné 1017 PALMERO 25 LW-PA stříbrná/mléčné stínítko 1 129,- NOVINKA Materiál: podstavec, korpus hliník stínítko/difuzér sklo ~230V E27 60W max. IP mm 2

58 58 Série EQUA Závěsné svítidlo EQUA je vyrobeno z oceli a vybaveno skleněným stínítkem. Jako světelné zdroje jsou použity obyčejné žárovky s typem objímky E14 o maximálním výkonu 40W, které je možno zaměnit s úspornými kompaktními zářivkami. Použití: ideální pro dekorační osvětlení a nasvícení bytů, restaurací a klubů.

59 1. interiérové 1.2. Svítidla závěsná stropní 59 0,64kg EQUA 11 Svítidlo závěsné 1018 EQUA 11 LW-EQ x max. 40W chrom sat./bílá 389, EQUA 11 LW-EQ x max. 40W chrom sat./červ.-žlutá 399, EQUA 11 LW-EQ x max. 40W chrom sat./červ.-žlutá/páskovaná 419, EQUA 11 LW-EQ x max. 40W chrom sat./zeleno-žlutá 399, EQUA 11 LW-EQ x max. 40W chrom sat./oranž.-modrá 399, EQUA 11 LW-EQ x max. 40W chrom sat./or.-modrá/páskovaná 419,- 1,26kg EQUA 12 Svítidlo závěsné 1024 EQUA 12 LW-EQ x max. 40W chrom sat./bílá 689, EQUA 12 LW-EQ x max. 40W chrom sat./červ.-žlutá 719, EQUA 12 LW-EQ x max. 40W chrom sat./červ.-žlutá/páskovaná 749, EQUA 12 LW-EQ x max. 40W chrom sat./zeleno-žlutá 719, EQUA 12 LW-EQ x max. 40W chrom sat./oranž.-modrá 719, EQUA 12 LW-EQ x max. 40W chrom sat./or.-modrá/páskovaná 749,- 2,01kg EQUA 13 Svítidlo závěsné 1030 EQUA 13 LW-EQ x max. 40W chrom sat./bílá 1 019, EQUA 13 LW-EQ x max. 40W chrom sat./červ.-žlutá 1 069, EQUA 13 LW-EQ x max. 40W chrom sat./červ.-žlutá/páskovaná 1 119, EQUA 13 LW-EQ x max. 40W chrom sat./zeleno-žlutá 1 069, EQUA 13 LW-EQ x max. 40W chrom sat./oranž.-modrá 1 069, EQUA 13 LW-EQ x max. 40W chrom sat./or.-modrá/páskovaná 1 119,- EQUA 11 EQUA 12 EQUA 13 Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo 40W max. ~230V IP 20 E14 2.5mm 2

60 60 Série TORNO Série elegantních svítidel TORNO se dokonale hodí pro použití v moderně zařízených interiérech. Mléčné stínítko zajišťuje svítidlu měkké a rovnoměrně rozptýlené světlo. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E14 o maximálním výkonu 40W, které je možno zaměnit s úspornými kompaktními zářivkami.

61 1. interiérové 1.2. Svítidla závěsná stropní 61 0,73kg TORNO 11 Svítidlo závěsné 1036 TORNO 11 LW-TR x max. 40W chrom sat./bílá 449,- 1,50kg TORNO 12 Svítidlo závěsné 1037 TORNO 12 LW-TR x max. 40W chrom sat./bílá 819,- 2,25kg TORNO 13 Svítidlo závěsné 1038 TORNO 13 LW-TR x max. 40W chrom sat./bílá 1 219,- TORNO 11 TORNO 12 TORNO 13 Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo 40W max. ~230V IP 20 E14 2.5mm 2

62 62 Série DECO Série DECO jsou závěsná svítidla s lehkou konstrukcí určená pro hlavní osvětlení místnosti. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W, které je možno zaměnit s úspornými kompaktními zářivkami.

63 1. interiérové 1.2. Svítidla závěsná stropní 63 0,78kg 0,94kg DECO 25 DECO 31 DECO 25, DECO 31 Svítidlo závěsné 1039 DECO 25 LW-DEC chrom sat. 359, DECO 31 LW-DEC chrom sat. 399,- DECO 25 DECO 31 0,96kg 1,14kg DECO 35 DECO 41 DECO 35, DECO 41 Svítidlo závěsné 1041 DECO 35 LW-DEC chrom sat. 479, DECO 41 LW-DEC chrom sat. 539,- DECO 35 DECO 41 DECO 25 DECO 31 DECO 35 DECO 41 Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér polykarbonát 60W max. ~230V IP 20 E27 2.5mm 2

64 64 Série Různorodá série XF je vyrobena z hliníku. Díky tomu má velmi moderní, lehký vzhled. Svítidla mohou být použita pro hlavní nebo místní osvětlení. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W, které je možno zaměnit s úspornými kompaktními zářivkami. XF

65 1. interiérové 1.2. Svítidla závěsná stropní 65 0,27kg XF-8 Svítidlo závěsné 1043 XF-8 LW-XF stříbrná 299,- 0,32kg XF-9 Svítidlo závěsné 1044 XF-9 LW-XF stříbrná 359,- 0,24kg XF-10A Svítidlo závěsné 1045 XF-10A LW-XF10A0-73 stříbrná 189,- Materiál: stínítko/difuzér hliník 60W max. ~230V IP 20 E27 2.5mm 2

66 66 1. interiérové 1.2. Svítidla závěsná stropní 0,24kg XF-11A Svítidlo závěsné 1046 XF-11A LW-XF11A0-73 stříbrná 189,- 0,31kg XF-11B Svítidlo závěsné 1047 XF-11B LW-XF11B0-73 stříbrná 229,- 0,31kg XF-12A Svítidlo závěsné 1048 XF-12A LW-XF12A0-73 stříbrná 229,- 0,26kg XF-12B Svítidlo závěsné 1049 XF-12B LW-XF12B0-73 stříbrná 199,- Materiál: stínítko/difuzér hliník 60W max. ~230V IP 20 E27 2.5mm 2

67 1. interiérové 1.2. Svítidla závěsná stropní 67 0,33kg XF-14A Svítidlo závěsné 1050 XF-14A LW-XF14A0-73 stříbrná 219,- 0,41kg XF-15 Svítidlo závěsné 1051 XF-15 LW-XF stříbrná 439,- 0,28kg XF-15A Svítidlo závěsné 1052 XF-15A LW-XF15A0-73 stříbrná 339,- NOVINKA Materiál: stínítko/difuzér hliník 60W max. ~230V IP 20 E27 2.5mm 2

68 68 1. interiérové 1.2. Svítidla závěsná stropní 0,41kg XF-20A Svítidlo závěsné 1053 XF-20A LW-XF20A0-73 stříbrná 289,- 0,45kg XF-26A Svítidlo závěsné 1054 XF-26A LW-XF26A0-73 stříbrná 399,- 0,41kg XF-28 Svítidlo závěsné 1055 XF-28 LW-XF stříbrná 629,- Materiál: stínítko/difuzér hliník 60W max. ~230V IP 20 E27 2.5mm 2

69 1. interiérové 1.2. Svítidla závěsná stropní 69 0,39kg XF-20 Svítidlo závěsné 1056 XF-20 LW-XF stříbrná 479,- 0,84kg XF-21 Svítidlo závěsné 1057 XF-21 LW-XF chrom sat./stínítko mléčné 369,- 0,39kg XF-22 Svítidlo závěsné 1058 XF-22 LW-XF stříbrná 399,- 0,52kg XF-24 Svítidlo závěsné 1059 XF-24 LW-XF stříbrná 449,- Materiál: stínítko/difuzér XF-20, XF-22, XF-24 hliník; XF-21 hliník, sklo 60W max. ~230V IP 20 E27 2.5mm 2

70 70 1. interiérové 1.2. Svítidla závěsná stropní 0,67kg XF-38 Svítidlo závěsné 1060 XF-38 LW-XF stříbrná 459,- 0,67kg XF-41 Svítidlo závěsné 1061 XF-41 LW-XF stříbrná 459,- 0,71kg XF-32 Svítidlo závěsné 1062 XF-32 LW-XF mosaz ant. 489,- 0,95kg XF-48 Svítidlo závěsné 1063 XF-48 LW-XF mosaz ant. 599,- Materiál: stínítko/difuzér hliník 60W max. ~230V IP 20 E27 2.5mm 2

71 1. interiérové 1.2. Svítidla závěsná stropní 71 1,64kg XF-42 Svítidlo závěsné 1064 XF-42 LW-XF stříbrná 1 369,- 1,41kg XF-47 Svítidlo závěsné 1065 XF-47 LW-XF stříbrná 999,- Materiál: stínítko/difuzér hliník, sklo 60W max. ~230V IP 20 E27 2.5mm 2

72 72 Série VERANO Série svítidel VERANO v sobě spojujě novodobé tvary a lehké, hliníkové konstrukce. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W, které je možno zaměnit s úspornými kompaktními zářivkami.

73 1. interiérové 1.2. Svítidla závěsná stropní 73 0,71kg VERANO 22 0,70kg VERANO 24 VERANO 22, VERANO 24 Svítidlo závěsné 1066 VERANO 22 LW-VE stříbrno - oranžová 1 199, VERANO 24 LW-VE stříbrná 1 139,- NOVINKA VERANO 22 VERANO 24 0,86kg VERANO 30 0,75kg VERANO 35 VERANO 30, VERANO 35 Svítidlo závěsné 1068 VERANO 30 LW-VE stříbrná 979, VERANO 35 LW-VE stříbrná 989,- NOVINKA VERANO 30 NOVINKA VERANO 35 Materiál: stínítko/difuzér hliník 60W max. ~230V IP 20 E27 2.5mm 2

74 74 1. interiérové 1.2. Svítidla závěsná stropní 1,53kg VERANO 38 1,22kg VERANO 40 VERANO 38, VERANO 40 Svítidlo závěsné 1070 VERANO 38 LW-VE stříbrná 1 339, VERANO 40 LW-VE stříbrná 2 089,- NOVINKA VERANO 38 NOVINKA VERANO 40 1,18kg VERANO 43 Svítidlo závěsné 1072 VERANO 43 LW-VE stříbrno - oranžová 1 699,- Materiál: stínítko/difuzér hliník 60W max. ~230V IP 20 E27 2.5mm 2

75 75

76 76 Série ENO zajímavých světelných řešení pomocí bodového světla. V modelech ENO 3S a ENO 5S jsou světelné zdroje chráněné ozdobným stínítkem. Svítidla jsou určena pro halogenové žárovky MR-16 nebo JC v závislosti na modelu. Světelné zdrje a transformátor jsou v kompletu se svítidlem.

77 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 77 1x8m GU5.3 1,75kg ENO 3 Lankový systém 1073 ENO 3 OS-ENO x max. 20W - 579,- JC 1x8m G4 1,95kg ENO 3S Lankový systém 1074 ENO 3S OS-ENO3S x max. 20W bílá 799, ENO 3S OS-ENO3S x max. 20W zelená 799, ENO 3S OS-ENO3S x max. 20W modrá 799,- 1x10m GU5.3 2,65kg ENO 5 Lankový systém 1077 ENO 5 OS-ENO x max. 20W - 799,- JC 1x10m G4 3,08kg ENO 5S Lankový systém 1078 ENO 5S OS-ENO5S x max. 20W bílá 1 299, ENO 5S OS-ENO5S x max. 20W zelená 1 299, ENO 5S OS-ENO5S x max. 20W modrá 1 299,- ENO 3 Materiál: lanka ocel stínítko/difuzér ENO 3S, ENO 5S sklo transformátor umělá hmota ENO 3S ENO 5 20W max. 0,5m ~230V IP A/250V 200cm ENO 5S

78 78 Série FERONI

79 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 79 0,47kg FERONI K1 Svítidlo nástěnné 1081 FERONI K1 KS-FERK x max. 50W chrom sat. 339, FERONI K1 KS-FERK x max. 50W stříbrná 339,- NOVINKA 0,92kg FERONI K2 Svítidlo nástěnné 1083 FERONI K2 KS-FERK x max. 50W chrom sat. 599, FERONI K2 KS-FERK x max. 50W stříbrná 579,- NOVINKA NOVINKA NOVIN- NOVINKA 1,40kg 1,90kg FERONI K3 Svítidlo nástěnné 1085 FERONI K3 KS-FERK x max. 50W chrom sat. 849, FERONI K3 KS-FERK x max. 50W stříbrná 829,- FERONI K4 Svítidlo nástěnné 1087 FERONI K4 KS-FERK x max. 50W chrom sat , FERONI K4 KS-FERK x max. 50W stříbrná 1 139,- Materiál: korpus ocel, sklo stínítko/difuzér sklo 50W max. 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 2.5mm 2

80 80 Série ENYA Svítidla ENYA jsou určená pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky mléčnému stínítku získáme delikátní a měkké světlo. Jako světelné zdroje jsou použity halogenové žárovky G-9 o maximálním výkonu 50W, které se nacházejí v kompletu se svítidlem.

81 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 81 0,71kg ENYA 13 Svítidlo nástěnné stropní 1089 ENYA 13 LS-ENY x max. 50W chrom sat. 499,- 1,39kg ENYA 16 Svítidlo nástěnné stropní 1090 ENYA 16 LS-ENY x max. 50W chrom sat. 999,- 0,19kg ENYA K Svítidlo nástěnné 1091 ENYA K KS-ENYK x max. 50W chrom sat. 199,- 0,40kg ENYA KE Svítidlo nástěnné 1092 ENYA KE KS-ENYKE x max. 50W chrom sat. 329,- ENYA 13 ENYA 16 ENYA K ENYA KE Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo 50W max. 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 2.5mm 2

82 82 Série ESPO Svítidla ESPO jsou určená pro montáž na stěnu nebo na strop. Světelný zdroj je chráněn dekoračním stínítkem připevněným na distančních šroubech. Svítidla jsou určená pro halogenové žárovky G-9, které se nacházejí v kompletu se svítidlem.

83 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 83 0,48kg ESPO 11 Svítidlo nástěnné stropní 1093 ESPO 11 LS-ESP x max. 50W chrom sat. 239,- 0,79kg ESPO 12 Svítidlo nástěnné stropní 1094 ESPO 12 LS-ESP x max. 50W chrom sat. 389,- 1,12kg ESPO 13 Svítidlo nástěnné stropní 1095 ESPO 13 LS-ESP x max. 50W chrom sat. 499,- 1,42kg ESPO 14 Svítidlo nástěnné stropní 1096 ESPO 14 LS-ESP x max. 50W chrom sat. 639,- Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 50W max. 2.5mm 2

84 84 Série VILO

85 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 85 0,20kg VILO 11 Svítidlo nástěnné stropní 1097 VILO 11 LS-VILO x max. 50W chrom sat. 249,- 0,85kg VILO 13 Svítidlo nástěnné stropní 1098 VILO 13 LS-VILO x max. 50W chrom sat. 689,- 1,06kg VILO 14 Svítidlo nástěnné stropní 1099 VILO 14 LS-VILO x max. 50W chrom sat. 969,- NOVINKA NOVINKA NOVINKA Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º VILO 11 VILO 13 VILO 14 50W max. 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 2.5mm 2

86 86 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 0,58kg VILO 22 Svítidlo nástěnné stropní 1100 VILO 22 LS-VILO x max. 50W chrom sat. 499,- 0,90kg VILO 23 Svítidlo nástěnné stropní 1101 VILO 23 LS-VILO x max. 50W chrom sat. 699,- 1,35kg VILO 24 Svítidlo nástěnné stropní 1102 VILO 24 LS-VILO x max. 50W chrom sat. 959,- NOVINKA NOVINKA NOVINKA 50W max. 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 VILO 22 VILO 23 VILO 24 Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º 2.5mm 2

87 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 87 0,38kg VILO 31 Svítidlo nástěnné stropní 1103 VILO 31 LS-VILO x max. 50W chrom sat. 419,- 0,58kg VILO 32 Svítidlo nástěnné stropní 1104 VILO 32 LS-VILO x max. 50W chrom sat. 579,- 0,80kg VILO 33 Svítidlo nástěnné stropní 1105 VILO 33 LS-VILO x max. 50W chrom sat. 839,- 1,10kg VILO 34 Svítidlo nástěnné stropní 1106 VILO 34 LS-VILO x max. 50W chrom sat ,- NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA VILO 31 VILO 32 VILO 33 Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º 50W max. 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 2.5mm 2 VILO 34

88 88 Série YELO Svítidla YELO jsou určená pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky pohyblivým reflektorům může být směr světelného toku libovolně regulován. Dekorační stínítka se skládají ze dvou typů skla: barevného a čirého. Svítidla jsou určená pro halogenové žárovky G-9, které se nachází v kompletu se svítidlem.

89 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 89 0,31kg YELO 11 Svítidlo nástěnné stropní 1107 YELO 11 LS-YEL x max. 50W chrom sat. 299,- 1,36kg YELO 14 Svítidlo nástěnné stropní 1108 YELO 14 LS-YEL x max. 50W chrom sat ,- Materiál: podstavec ocel, dřevo stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 50W max. 2.5mm 2 YELO 11 YELO 14

90 90 1. interiérové 1.1. Svítidla nástěnná-stropní 0,62kg YELO 32 Svítidlo nástěnné stropní 1109 YELO 32 LS-YEL x max. 50W chrom sat. 569,- 0,77kg YELO 33 Svítidlo nástěnné stropní 1110 YELO 33 LS-YEL x max. 50W chrom sat. 859,- 1,00kg YELO 34 Svítidlo nástěnné stropní 1111 YELO 34 LS-YEL x max. 50W chrom sat ,- YELO 32 YELO 33 YELO 34 Materiál: podstavec ocel, dřevo stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 50W max. 2.5mm 2

91 91

92 92 Série CORDIA Svítidla CORDIA jsou určená pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky pohyblivým reflektorům může být směr světelného toku libovolně regulován. Dekorační stínítka jsou vyrobena z mléčného skla. Svítidla jsou určená pro halogenové žárovky G-9, které se nachází v kompletu se svítidlem.

93 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 93 0,14kg CORDIA 11 Svítidlo nástěnné stropní 1112 CORDIA 11 LS-COR x max. 50W mosaz ant. 276, CORDIA 11 LS-COR x max. 50W chrom sat. 276,- 0,85kg CORDIA 12 Svítidlo nástěnné stropní 1114 CORDIA 12 LS-COR x max. 50W mosaz ant. 549, CORDIA 12 LS-COR x max. 50W chrom sat. 549,- 1,39kg CORDIA 13 Svítidlo nástěnné stropní 1116 CORDIA 13 LS-COR x max. 50W mosaz ant. 829, CORDIA 13 LS-COR x max. 50W chrom sat. 829,- 1,99kg CORDIA 14 Svítidlo nástěnné stropní 1118 CORDIA 14 LS-COR x max. 50W mosaz ant , CORDIA 14 LS-COR x max. 50W chrom sat ,- CORDIA 11 CORDIA 12 Materiál: podstavec ocel, sklo stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º CORDIA 13 CORDIA 14 50W max. 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 2.5mm 2

94 94 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 0,87kg CORDIA 22 Svítidlo nástěnné stropní Cena bez DPH 1120 CORDIA 22 LS-COR x max. 50W mosaz ant. 551, CORDIA 22 LS-COR x max. 50W chrom sat. 551,- 1,40kg CORDIA 23 Svítidlo nástěnné stropní Cena bez DPH 1122 CORDIA 23 LS-COR x max. 50W mosaz ant. 834, CORDIA 23 LS-COR x max. 50W chrom sat. 834,- 1,85kg CORDIA 24 Svítidlo nástěnné stropní Cena bez DPH 1124 CORDIA 24 LS-COR x max. 50W mosaz ant , CORDIA 24 LS-COR x max. 50W chrom sat ,- CORDIA 22 CORDIA 23 Materiál: podstavec ocel, sklo stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º 50W max. 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 2.5mm 2 CORDIA 24

95

96 96 Série BELINDA Svítidla BELINDA jsou určená pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky pohyblivým reflektorům může být směr světelného toku libovolně regulován. Na skleněných stínítkách se nachází dekorační matování. Svítidla jsou určená pro halogenové žárovky G-9, které se nachází v kompletu se svítidlem.

97 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 97 0,43kg BELINDA 11 Svítidlo nástěnné stropní 1126 BELINDA 11 LS-BEL x max. 50W stříbrná 291, BELINDA 11 LS-BEL x max. 50W chrom sat. 310,- 1,87kg BELINDA 14 Svítidlo nástěnné stropní 1128 BELINDA 14 LS-BEL x max. 50W stříbrná 1 169, BELINDA 14 LS-BEL x max. 50W chrom sat ,- Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90, horizontálně do 315 Modely BELINDA se neprodávájí v následujících státech: AN, BE, CH, DE, EG, ES, FR, ID, IT, LU, MA, NL, TN, UN 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 50W max. 2.5mm 2

98 98 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 0,81kg BELINDA 22 Svítidlo nástěnné stropní 1130 BELINDA 22 LS-BEL x max. 50W stříbrná 570, BELINDA 22 LS-BEL x max. 50W chrom sat. 608,- 1,38kg BELINDA 23 Svítidlo nástěnné stropní 1132 BELINDA 23 LS-BEL x max. 50W stříbrná 866, BELINDA 23 LS-BEL x max. 50W chrom sat. 922,- 1,78kg BELINDA 24 Svítidlo nástěnné stropní 1134 BELINDA 24 LS-BEL x max. 50W stříbrná 1 166, BELINDA 24 LS-BEL x max. 50W chrom sat ,- Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90, horizontálně do 315 Modely BELINDA se neprodávájí v následujících státech: AN, BE, CH, DE, EG, ES, FR, ID, IT, LU, MA, NL, TN, UN 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 50W max. 2.5mm 2

99 99

100 100 Série SALINA Svítidla SALINA jsou určená pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky pohyblivým reflektorům může být směr světelného toku libovolně regulován. Dekorační stínítka jsou vyrobena z matného skla. Svítidla jsou určená pro halogenové žárovky G-9, které se nachází v kompletu se svítidlem.

101 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 101 0,39kg SALINA 11 Svítidlo nástěnné stropní 1136 SALINA 11 LS-SAL x max. 50W stříbrná 274, SALINA 11 LS-SAL x max. 50W chrom sat. 293,- 0,76kg SALINA 12 Svítidlo nástěnné stropní 1138 SALINA 12 LS-SAL x max. 50W stříbrná 554, SALINA 12 LS-SAL x max. 50W chrom sat. 590,- 1,55kg SALINA 14 Svítidlo nástěnné stropní 1140 SALINA 14 LS-SAL x max. 50W stříbrná 1 134, SALINA 14 LS-SAL x max. 50W chrom sat ,- Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90, horizontálně do 315 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 50W max. 2.5mm 2

102 interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 0,88kg SALINA 22 Svítidlo nástěnné stropní 1142 SALINA 22 LS-SAL x max. 50W stříbrná 548, SALINA 22 LS-SAL x max. 50W chrom sat. 585,- 1,08kg SALINA 23 Svítidlo nástěnné stropní 1144 SALINA 23 LS-SAL x max. 50W stříbrná 826, SALINA 23 LS-SAL x max. 50W chrom sat. 883,- 1,45kg SALINA 24 Svítidlo nástěnné stropní 1146 SALINA 24 LS-SAL x max. 50W stříbrná 1 107, SALINA 24 LS-SAL x max. 50W chrom sat ,- 1,61kg SALINA 34 Svítidlo nástěnné stropní 1148 SALINA 34 LS-SAL x max. 50W stříbrná 1 256, SALINA 34 LS-SAL x max. 50W chrom sat ,- Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90, horizontálně do 315 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 50W max. 2.5mm 2

103

104 104 Série BIANCA Svítidla BIANCA jsou určená pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky pohyblivým reflektorům může být směr světelného toku libovolně regulován. Dekorační stínítka jsou vyrobena z efektního, hrubého skla. Svítidla jsou určená pro halogenové žárovky G-9, které se nachází v kompletu se svítidlem.

105 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 105 0,49kg BIANCA 11 Svítidlo nástěnné stropní 1150 BIANCA 11 LS-BIA x max. 50W chrom sat. 274,- 0,98kg BIANCA 12 Svítidlo nástěnné stropní 1151 BIANCA 12 LS-BIA x max. 50W chrom sat. 538,- 1,62kg BIANCA 13 Svítidlo nástěnné stropní 1152 BIANCA 13 LS-BIA x max. 50W chrom sat. 815,- 2,24kg BIANCA 14 Svítidlo nástěnné stropní 1153 BIANCA 14 LS-BIA x max. 50W chrom sat ,- Materiál: podstavec ocel, sklo stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90, horizontálně do 315 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 50W max. 2.5mm 2

106 interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 0,87kg BIANCA 32 Svítidlo nástěnné stropní 1154 BIANCA 32 LS-BIA x max. 50W chrom sat. 590,- 1,17kg BIANCA 33 Svítidlo nástěnné stropní 1155 BIANCA 33 LS-BIA x max. 50W chrom sat. 860,- 1,52kg BIANCA 34 Svítidlo nástěnné stropní 1156 BIANCA 34 LS-BIA x max. 50W chrom sat ,- 1,76kg BIANCA 34A Svítidlo nástěnné stropní 1157 BIANCA 34A LS-BIA34A-72 4 x max. 50W chrom sat ,- Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90, horizontálně do 315 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 50W max. 2.5mm 2

107

108 108 Série RISTO Svítidla RISTO jsou určená pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky pohyblivým reflektorům může být směr světelného toku libovolně regulován. Dekorační stínítka jsou vyrobena z matného skla. Svítidla jsou určená pro halogenové žárovky G-9, které se nachází v kompletu se svítidlem.

109 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 109 0,28kg RISTO 11 Svítidlo nástěnné stropní 1158 RISTO 11 LS-RIST x max. 50W mosaz 219, RISTO 11 LS-RIST x max. 50W mosaz ant. 219, RISTO 11 LS-RIST x max. 50W chrom 219, RISTO 11 LS-RIST x max. 50W chrom sat. 219,- 0,52kg RISTO 32 Svítidlo nástěnné stropní 1162 RISTO 32 LS-RIST x max. 50W mosaz 459, RISTO 32 LS-RIST x max. 50W mosaz ant. 459, RISTO 32 LS-RIST x max. 50W chrom 459, RISTO 32 LS-RIST x max. 50W chrom sat. 459,- 0,74kg RISTO 33 Svítidlo nástěnné stropní 1166 RISTO 33 LS-RIST x max. 50W mosaz 679, RISTO 33 LS-RIST x max. 50W mosaz ant. 679, RISTO 33 LS-RIST x max. 50W chrom 679, RISTO 33 LS-RIST x max. 50W chrom sat. 679,- 1,03kg RISTO 35 Svítidlo nástěnné stropní 1170 RISTO 35 LS-RIST x max. 50W mosaz 969, RISTO 35 LS-RIST x max. 50W mosaz ant. 969, RISTO 35 LS-RIST x max. 50W chrom 969, RISTO 35 LS-RIST x max. 50W chrom sat. 969,- RISTO 11 Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º 50W max. 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 RISTO mm 2 RISTO 33 RISTO 35

110 110 Série MIST Svítidla MIST jsou určená pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky pohyblivým reflektorům může být směr světelného toku libovolně regulován. Dekorační stínítka jsou vyrobena z mléčného skla. Svítidla jsou určená pro halogenové žárovky G-9, které se nachází v kompletu se svítidlem.

111 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 111 0,29kg MIST 11 Svítidlo nástěnné stropní 1174 MIST 11 LS-MIST x max. 50W mosaz ant. 149, MIST 11 LS-MIST x max. 50W chrom sat. 149,- 0,63kg MIST 32 Svítidlo nástěnné stropní 1176 MIST 32 LS-MIST x max. 50W mosaz ant. 359, MIST 32 LS-MIST x max. 50W chrom sat. 359,- 0,82kg MIST 33 Svítidlo nástěnné stropní 1178 MIST 33 LS-MIST x max. 50W mosaz ant. 529, MIST 33 LS-MIST x max. 50W chrom sat. 529,- 1,15kg MIST 34 Svítidlo nástěnné stropní 1180 MIST 34 LS-MIST x max. 50W mosaz ant. 699, MIST 34 LS-MIST x max. 50W chrom sat. 699,- Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90, horizontálně do 315 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 50W max. 2.5mm 2

112 112 Série 90 Svítidla série 90 jsou určena pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky pohyblivým reflektorům může být směr světelného toku libovolně regulován. Stínítko je vyrobeno z elegantního mléčného skla. Svítidla jsou určena pro halogenové žárovky G-9.

113 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 113 0,39kg CK90-1 Svítidlo nástěnné stropní 1182 CK90-1 LS-CK x max. 50W mosaz/bílá 249, CK90-1 LS-CK x max. 50W chrom/bílá 249, CK90-1 LS-CK x max. 50W šedá/bílá 249,- 0,67kg CK90-2 Svítidlo nástěnné stropní 1185 CK90-2 LS-CK x max. 50W mosaz/bílá 459, CK90-2 LS-CK x max. 50W chrom/bílá 459, CK90-2 LS-CK x max. 50W šedá/bílá 459,- 1,50kg CK90-3 Svítidlo nástěnné stropní 1188 CK90-3 LS-CK x max. 50W mosaz/bílá 779, CK90-3 LS-CK x max. 50W chrom/bílá 779, CK90-3 LS-CK x max. 50W šedá/bílá 779,- 1,76kg TK90-4 Svítidlo nástěnné stropní 1191 TK90-4 LS-TK x max. 50W mosaz/bílá 899, TK90-4 LS-TK x max. 50W chrom/bílá 899, TK90-4 LS-TK x max. 50W šedá/bílá 899,- Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90, horizontálně do 315 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 50W max. 2.5mm 2

114 114 Série PORTIA Svítidla PORTIA jsou určena pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky pohyblivým reflektorům může být směr světelného toku libovolně regulován. Dekorační stínítka jsou vyrobena z matného skla. Svítidla jsou určena pro halogenové žárovky G-9, které jsou v kompletu se svítidlem.

115 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 115 0,42kg PORTIA 11 Svítidlo nástěnné stropní 1194 PORTIA 11 LS-PORT x max. 50W mosaz ant. 219, PORTIA 11 LS-PORT x max. 50W chrom sat. 219,- 2,42kg PORTIA 14 Svítidlo nástěnné stropní 1196 PORTIA 14 LS-PORT x max. 50W mosaz ant. 929, PORTIA 14 LS-PORT x max. 50W chrom sat. 929,- 0,85kg PORTIA 22 Svítidlo nástěnné stropní 1198 PORTIA 22 LS-PORT x max. 50W mosaz ant. 419, PORTIA 22 LS-PORT x max. 50W chrom sat. 419,- 1,45kg PORTIA 23 Svítidlo nástěnné stropní 1200 PORTIA 23 LS-PORT x max. 50W mosaz ant. 639, PORTIA 23 LS-PORT x max. 50W chrom sat. 639,- Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90, horizontálně do 315 ~230V 50W max. IP mm 2 GU-10 GU10 0,5m

116 116 Série EXIA

117 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 117 0,30kg EXIA 11 Svítidlo nástěnné stropní 1202 EXIA 11 LS-EXIA x max. 50W chrom sat. 259,- 0,85kg EXIA 13 Svítidlo nástěnné stropní 1203 EXIA 13 LS-EXIA x max. 50W chrom sat. 749,- 1,33kg EXIA 14 Svítidlo nástěnné stropní 1204 EXIA 14 LS-EXIA x max. 50W chrom sat ,- NOVINKA NOVINKA NOVINKA EXIA 11 Materiál: podstavec ocel reflektor slitina hliníku Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º EXIA 13 EXIA 14 GU10 50W max. 0,5m ~230V IP 20 GU mm 2

118 interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 0,56kg EXIA 22 Svítidlo nástěnné stropní 1205 EXIA 22 LS-EXIA x max. 50W chrom sat. 519,- 0,82kg EXIA 23 Svítidlo nástěnné stropní 1206 EXIA 23 LS-EXIA x max. 50W chrom sat. 739,- 1,30kg EXIA 24 Svítidlo nástěnné stropní 1207 EXIA 24 LS-EXIA x max. 50W chrom sat ,- NOVINKA NOVINKA NOVINKA Materiál: podstavec ocel reflektor slitina hliníku Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º GU10 50W max. 0,5m ~230V IP 20 GU-10 EXIA 22 EXIA 23 EXIA mm 2

119

120 120 Série TECH Svítidla TECH jsou určena pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky pohyblivým reflektorům může být směr světelného toku libovolně regulován. Moderní design dává svítidlům trochu technický a surový charakter. Svítidla jsou určena pro halogenové žárovky GU-10, které jsou v kompletu se svítidlem.

121 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 121 0,56kg TECH 11 Svítidlo nástěnné stropní 1208 TECH 11 LS-TECH x max. 50W chrom sat. 299,- 1,84kg TECH 13 Svítidlo nástěnné stropní 1209 TECH 13 LS-TECH x max. 50W chrom sat. 939,- 2,35kg TECH 14 Svítidlo nástěnné stropní 1210 TECH 14 LS-TECH x max. 50W chrom sat ,- Materiál: podstavec ocel reflektor slitina hliníku Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º TECH 11 TECH 13 TECH 14 GU10 50W max. ~230V IP 20 GU-10 0,5m 2.5mm 2

122 interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 1,22kg TECH 22 Svítidlo nástěnné stropní 1211 TECH 22 LS-TECH x max. 50W chrom sat. 659,- 1,95kg TECH 23 Svítidlo nástěnné stropní 1212 TECH 23 LS-TECH x max. 50W chrom sat. 939,- 2,50kg TECH 24 Svítidlo nástěnné stropní 1213 TECH 24 LS-TECH x max. 50W chrom sat ,- GU10 50W max. ~230V IP 20 GU-10 TECH 22 TECH 23 Materiál: podstavec ocel reflektor slitina hliníku Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º 0,5m 2.5mm 2 TECH 24

123

124 124 Série RINA Svítidla RINA jsou určena pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky pohyblivým reflektorům může být směr světelného toku libovolně regulován. Svítidla jsou určena pro halogenové žárovky GU-10, které jsou v kompletu se svítidlem.

125 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 125 0,20kg RINA 11 Svítidlo nástěnné stropní 1214 RINA 11 LS-RIN x max. 50W chrom sat. 139,- 0,66kg RINA 13 Svítidlo nástěnné stropní 1215 RINA 13 LS-RIN x max. 50W chrom sat. 399,- 0,51kg RINA 32 Svítidlo nástěnné stropní 1216 RINA 32 LS-RIN x max. 50W chrom sat. 359,- Materiál: podstavec ocel reflektor- ocel Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90, horizontálně do 315 ~230V 50W max. IP mm 2 GU-10 GU10 0,5m

126 interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 0,69kg RINA 33G Svítidlo nástěnné stropní 1217 RINA 33G LS-RIN33G-72 3 x max. 50W chrom sat. 529,- 0,92kg RINA 34 Svítidlo nástěnné stropní 1218 RINA 34 LS-RIN x max. 50W chrom sat. 659,- 1,75kg RINA 46 Svítidlo nástěnné stropní 1219 RINA 46 LS-RIN x max. 50W chrom sat ,- Materiál: podstavec ocel reflektor- ocel Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90, horizontálně do 315 ~230V 50W max. IP mm 2 GU-10 GU10 0,5m

127 127

128 128 Série HEPIA Svítidla HEPIA jsou určena pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky pohyblivým reflektorům může být směr světelného toku libovolně regulován. Svítidla jsou určena pro halogenové žárovky GU-10, které jsou v kompletu se svítidlem.

129 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 129 0,19kg HEPIA 11 Svítidlo nástěnné stropní 1220 HEPIA 11 LS-HEP x max. 50W bílá 109, HEPIA 11 LS-HEP x max. 50W mosaz ant. 139, HEPIA 11 LS-HEP x max. 50W chrom sat. 139, HEPIA 11 LS-HEP x max. 50W chrom mat. 139,- 0,71kg HEPIA 13 Svítidlo nástěnné stropní 1224 HEPIA 13 LS-HEP x max. 50W bílá 399, HEPIA 13 LS-HEP x max. 50W mosaz ant. 509, HEPIA 13 LS-HEP x max. 50W chrom sat. 509, HEPIA 13 LS-HEP x max. 50W chrom mat. 509,- 0,36kg HEPIA 22 Svítidlo nástěnné stropní 1228 HEPIA 22 LS-HEP x max. 50W bílá 229, HEPIA 22 LS-HEP x max. 50W mosaz ant. 289, HEPIA 22 LS-HEP x max. 50W chrom sat. 289, HEPIA 22 LS-HEP x max. 50W chrom mat. 289,- 0,59kg HEPIA 23 Svítidlo nástěnné stropní 1232 HEPIA 23 LS-HEP x max. 50W bílá 339, HEPIA 23 LS-HEP x max. 50W mosaz ant. 459, HEPIA 23 LS-HEP x max. 50W chrom sat. 459, HEPIA 23 LS-HEP x max. 50W chrom mat. 459,- HEPIA 11 HEPIA 13 HEPIA 22 Materiál: podstavec ocel reflektor ocel Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º HEPIA 23 GU10 50W max. ~230V IP 20 GU-10 0,5m 2.5mm 2

130 130 Série 10 Svítidla ze série 10 jsou určena pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky pohyblivým reflektorům může být směr světelného toku libovolně regulován. Svítidla jsou určena pro halogenové žárovky GU-10, které jsou v kompletu se svítidlem.

131 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 131 0,19kg CK10-1 Svítidlo nástěnné stropní 1236 CK10-1 LS-CK x max. 35W mosaz/zlatá mat. 169, CK10-1 LS-CK x max. 35W chrom/stříbrná mat. 169,- 0,58kg CK10-2 Svítidlo nástěnné stropní 1238 CK10-2 LS-CK x max. 35W mosaz/zlatá mat. 369, CK10-2 LS-CK x max. 35W chrom/stříbrná mat. 369,- 0,81kg CK10-3 Svítidlo nástěnné stropní 1240 CK10-3 LS-CK x max. 35W mosaz/zlatá mat. 539, CK10-3 LS-CK x max. 35W chrom/stříbrná mat. 539,- CK10-1 Materiál: podstavec ocel reflektor slitina hliníku Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º CK10-2 CK10-3 GU10 35W max. ~230V IP 20 GU-10 0,5m 2.5mm 2

132 interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 0,50kg TK10-2 Svítidlo nástěnné stropní Cena bez DPH 1242 TK10-2 LS-TK x max. 35W mosaz/zlatámat. 349, TK10-2 LS-TK x max. 35W chrom/ stříbrná mat. 349,- 0,81kg TK10-3 Svítidlo nástěnné stropní Cena bez DPH 1244 TK10-3 LS-TK x max. 35W mosaz/zlatá mat. 559, TK10-3 LS-TK x max. 35W chrom/ stříbrná mat. 559,- 1,03kg TK10-4 Svítidlo nástěnné stropní Cena bez DPH 1246 TK10-4 LS-TK x max. 35W mosaz/zlatá mat. 829, TK10-4 LS-TK x max. 35W chrom/ stříbrná mat. 829,- GU10 35W max. ~230V IP 20 GU-10 TK10-2 Materiál: podstavec ocel reflektor slitina hliníku Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º 0,5m TK mm 2 TK10-4

133

134 134 Série 20 Svítidla ze série 20 jsou určena pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky pohyblivým reflektorům může být směr světelného toku libovolně regulován. Svítidla jsou určena pro halogenové žárovky GU-10, které jsou v kompletu se svítidlem.

135 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 135 0,35kg CK20-1 Svítidlo nástěnné stropní 1248 CK20-1 LS-CK x max. 50W chrom 199, CK20-1 LS-CK x max. 50W šedá 189,- 0,66kg CK20-2 Svítidlo nástěnné stropní 1250 CK20-2 LS-CK x max. 50W chrom 429, CK20-2 LS-CK x max. 50W šedá 419,- 1,50kg CK20-3 Svítidlo nástěnné stropní 1252 CK20-3 LS-CK x max. 50W chrom 739, CK20-3 LS-CK x max. 50W šedá 689,- 1,23kg STK20-4 Svítidlo nástěnné stropní 1254 STK20-4 LS-STK x max. 50W chrom 999, STK20-4 LS-STK x max. 50W šedá 989,- CK20-1 CK20-2 Materiál: podstavec ocel reflektor slitina hliníku Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º CK20-3 STK20-4 GU10 50W max. ~230V IP 20 GU-10 0,5m 2.5mm 2

136 136 Série TINTA Svítidla TINTA jsou určena pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky pohyblivým reflektorům může být směr světelného toku libovolně regulován. Dekorační stínítka jsou vyrobena z matného skla. Svítidla jsou určená pro reflektorové žárovky R-50 s typem objímky E14 o maximálním výkonu 40W.

137 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 137 0,36kg TINTA 21 Svítidlo nástěnné stropní 1256 TINTA 21 LS-TINT x max. 40W buk 289,- NOVINKA 0,79kg TINTA 22 Svítidlo nástěnné stropní 1257 TINTA 22 LS-TINT x max. 40W buk 589,- NOVINKA NOVINKA NOVINKA 1,31kg 1,17kg TINTA 23 Svítidlo nástěnné stropní 1258 TINTA 23 LS-TINT x max. 40W buk 899,- TINTA 24 Svítidlo nástěnné stropní 1259 TINTA 24 LS-TINT x max. 40W buk 1 199,- TINTA 21 TINTA 22 TINTA 23 Materiál: podstavec dřevo stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90, horizontálně do 315 0,5m ~230V IP 20 R50 E14 40W max. 2.5mm 2 TINTA 24

138 interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 0,46kg TINTA 31 Svítidlo nástěnné stropní 1260 TINTA 31 LS-TINT x max. 40W buk 289,- NOVINKA 0,81kg TINTA 32 Svítidlo nástěnné stropní 1261 TINTA 32 LS-TINT x max. 40W buk 589,- NOVINKA NOVINKA 1,08kg TINTA 33 Svítidlo nástěnné stropní 1262 TINTA 33 LS-TINT x max. 40W buk 899,- 1,24kg TINTA 34 Svítidlo nástěnné stropní 1263 TINTA 34 LS-TINT x max. 40W buk 1 199,- NOVINKA TINTA 31 Materiál: podstavec ocel, dřevo stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90, horizontálně do 315 0,5m TINTA 32 ~230V IP 20 R50 E14 40W max. 2.5mm 2 TINTA 34 TINTA 33

139

140 140 Série XYLO Svítidla XYLO jsou určena pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky pohyblivým reflektorům může být směr světelného toku libovolně regulován. Světelné zdroje jsou chráněny dekoračním prstencem. Svítidla jsou určená pro reflektorové žárovky R-50 s typem objímky E14 o maximálním výkonu 40W.

141 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 141 0,23kg XYLO 11 Svítidlo nástěnné stropní 1264 XYLO 11 LS-XYLO x max. 40W olše 229, XYLO 11 LS-XYLO x max. 40W buk 229, XYLO 11 LS-XYLO x max. 40W dub 229,- 0,58kg XYLO 12 Svítidlo nástěnné stropní 1267 XYLO 12 LS-XYLO x max. 40W olše 449, XYLO 12 LS-XYLO x max. 40W buk 449, XYLO 12 LS-XYLO x max. 40W dub 449,- 1,00kg XYLO 13 Svítidlo nástěnné stropní 1270 XYLO 13 LS-XYLO x max. 40W olše 679, XYLO 13 LS-XYLO x max. 40W buk 679, XYLO 13 LS-XYLO x max. 40W dub 679,- XYLO 11 Materiál: podstavec dřevo reflektor dřevo prstenec polykarbonát Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º XYLO 12 XYLO 13 40W max. 0,5m ~230V IP 20 R50 E14 2.5mm 2

142 interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 0,49kg XYLO 22 Svítidlo nástěnné stropní 1273 XYLO 22 LS-XYLO x max. 40W olše 419, XYLO 22 LS-XYLO x max. 40W buk 419, XYLO 22 LS-XYLO x max. 40W dub 419,- 0,72kg XYLO 23 Svítidlo nástěnné stropní 1276 XYLO 23 LS-XYLO x max. 40W olše 639, XYLO 23 LS-XYLO x max. 40W buk 639, XYLO 23 LS-XYLO x max. 40W dub 639,- Materiál: podstavec dřevo reflektor dřevo prstenec polykarbonát Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º 40W max. 0,5m ~230V IP 20 R50 E14 XYLO mm 2 XYLO 23

143 143

144 144 Série 70 Svítidla ze série 70 jsou určena pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky pohyblivým reflektorům může být směr světelného toku libovolně regulován. Světelné zdroje jsou chráněny dekoračním prstencem. Svítidla jsou určená pro reflektorové žárovky R-50 s typem objímky E14 o maximálním výkonu 40W.

145 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 145 0,25kg CK70-1 Svítidlo nástěnné stropní 1279 CK70-1 LS-CK x max. 40W nikl 149, CK70-1 LS-CK x max. 40W bílá 139, CK70-1 LS-CK x max. 40W mosaz 149, CK70-1 LS-CK x max. 40W chrom 149, CK70-1 LS-CK x max. 40W chrom sat. 159,- 0,61kg CK70-2 Svítidlo nástěnné stropní 1284 CK70-2 LS-CK x max. 40W nikl 319, CK70-2 LS-CK x max. 40W bílá 279, CK70-2 LS-CK x max. 40W mosaz 319, CK70-2 LS-CK x max. 40W chrom 319, CK70-2 LS-CK x max. 40W chrom sat. 339,- 0,82kg CK70-3 Svítidlo nástěnné stropní 1289 CK70-3 LS-CK x max. 40W nikl 489, CK70-3 LS-CK x max. 40W bílá 429, CK70-3 LS-CK x max. 40W mosaz 489, CK70-3 LS-CK x max. 40W chrom 489, CK70-3 LS-CK x max. 40W chrom sat. 509,- CK70-1 Materiál: podstavec ocel reflektor ocel prstenec polykarbonát Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º CK70-2 CK W max. 0,5m ~230V IP 20 R50 E14 2.5mm 2

146 interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 0,49kg TK70-2 Svítidlo nástěnné stropní 1294 TK70-2 LS-TK x max. 40W nikl 309, TK70-2 LS-TK x max. 40W bílá 269, TK70-2 LS-TK x max. 40W mosaz 309, TK70-2 LS-TK x max. 40W chrom 309, TK70-2 LS-TK x max. 40W chrom sat. 309,- 0,75kg TK70-3 Svítidlo nástěnné stropní 1299 TK70-3 LS-TK x max. 40W nikl 469, TK70-3 LS-TK x max. 40W bílá 429, TK70-3 LS-TK x max. 40W mosaz 469, TK70-3 LS-TK x max. 40W chrom 469, TK70-3 LS-TK x max. 40W chrom sat. 469,- 1,14kg TK70-4 Svítidlo nástěnné stropní 1304 TK70-4 LS-TK x max. 40W nikl 719, TK70-4 LS-TK x max. 40W bílá 639, TK70-4 LS-TK x max. 40W mosaz 719, TK70-4 LS-TK x max. 40W chrom 719, TK70-4 LS-TK x max. 40W chrom sat. 739,- 1,15kg STK70-4 Svítidlo nástěnné stropní 1309 STK70-4 LS-STK x max. 40W nikl 719, STK70-4 LS-STK x max. 40W bílá 639, STK70-4 LS-STK x max. 40W mosaz 719, STK70-4 LS-STK x max. 40W chrom 719, STK70-4 LS-STK x max. 40W chrom sat. 739,- TK70-2 Materiál: podstavec ocel reflektor ocel prstenec polykarbonát Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º TK70-3 TK W max. 0,5m ~230V IP 20 R50 E14 2.5mm 2 STK70-4

147

148 148 Série 50 Svítidla ze série 50 jsou určena pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky pohyblivým reflektorům může být směr světelného toku libovolně regulován. Svítidla jsou určená pro reflektorové žárovky R-50 s typem objímky E14 o maximálním výkonu 40W.

149 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 149 0,22kg CK50-1 Svítidlo nástěnné stropní 1314 CK50-1 LS-CK x max. 40W bílá 99, CK50-1 LS-CK x max. 40W mosaz 119, CK50-1 LS-CK x max. 40W chrom 119,- 0,52kg CK50-2 Svítidlo nástěnné stropní 1317 CK50-2 LS-CK x max. 40W bílá 199, CK50-2 LS-CK x max. 40W mosaz 239, CK50-2 LS-CK x max. 40W chrom 239,- 0,75kg CK50-3 Svítidlo nástěnné stropní 1320 CK50-3 LS-CK x max. 40W bílá 309, CK50-3 LS-CK x max. 40W mosaz 379, CK50-3 LS-CK x max. 40W chrom 379,- Materiál: podstavec ocel reflektor ocel Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º CK50-1 CK50-2 CK W max. 0,5m ~230V IP 20 R50 E14 2.5mm 2

150 interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 0,44kg TK50-2 Svítidlo nástěnné stropní 1323 TK50-2 LS-TK x max. 40W bílá 189, TK50-2 LS-TK x max. 40W mosaz 239, TK50-2 LS-TK x max. 40W chrom 239,- 0,64kg TK50-3 Svítidlo nástěnné stropní 1326 TK50-3 LS-TK x max. 40W bílá 289, TK50-3 LS-TK x max. 40W mosaz 349, TK50-3 LS-TK x max. 40W chrom 349,- Materiál: podstavec ocel reflektor ocel Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º 40W max. 0,5m ~230V IP 20 R50 E14 2.5mm 2 TK50-2 TK50-3

151 151

152 152 Série 55 Svítidla ze série 55 jsou určena pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky pohyblivým reflektorům může být směr světelného toku libovolně regulován. Svítidla jsou určená pro reflektorové žárovky R-50 s typem objímky E14 o maximálním výkonu 40W.

153 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná -stropní 153 0,21kg CK55-1 Svítidlo nástěnné stropní 1329 CK55-1 LS-CK x max. 40W bílá 109, CK55-1 LS-CK x max. 40W mosaz 129, CK55-1 LS-CK x max. 40W mosaz ant. 129, CK55-1 LS-CK x max. 40W chrom 129, CK55-1 LS-CK x max. 40W chrom sat. 129,- 0,48kg CK55-2 Svítidlo nástěnné stropní 1334 CK55-2 LS-CK x max. 40W bílá 249, CK55-2 LS-CK x max. 40W mosaz 309, CK55-2 LS-CK x max. 40W mosaz ant. 309, CK55-2 LS-CK x max. 40W chrom 309, CK55-2 LS-CK x max. 40W chrom sat. 309,- 0,73kg CK55-3 Svítidlo nástěnné stropní 1339 CK55-3 LS-CK x max. 40W bílá 359, CK55-3 LS-CK x max. 40W mosaz 449, CK55-3 LS-CK x max. 40W mosaz ant. 449, CK55-3 LS-CK x max. 40W chrom 449, CK55-3 LS-CK x max. 40W chrom sat. 449,- CK55-1 Materiál: podstavec ocel reflektor ocel Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º CK55-2 CK W max. 0,5m ~230V IP 20 R50 E14 2.5mm 2

154 interiérové 1.3. Svítidla nástěnná -stropní 0,46kg TK55-2 Svítidlo nástěnné stropní 1344 TK55-2 LS-TK x max. 40W bílá 229, TK55-2 LS-TK x max. 40W mosaz 289, TK55-2 LS-TK x max. 40W mosaz ant. 289, TK55-2 LS-TK x max. 40W chrom 289, TK55-2 LS-TK x max. 40W chrom sat. 289,- 0,70kg TK55-3 Svítidlo nástěnné stropní 1349 TK55-3 LS-TK x max. 40W bílá 329, TK55-3 LS-TK x max. 40W mosaz 399, TK55-3 LS-TK x max. 40W mosaz ant. 399, TK55-3 LS-TK x max. 40W chrom 399, TK55-3 LS-TK x max. 40W chrom sat. 399,- 1,11kg TK55-4 Svítidlo nástěnné stropní 1354 TK55-4 LS-TK x max. 40W bílá 599, TK55-4 LS-TK x max. 40W mosaz 689, TK55-4 LS-TK x max. 40W mosaz ant. 689, TK55-4 LS-TK x max. 40W chrom 689, TK55-4 LS-TK x max. 40W chrom sat. 689,- 1,05kg STK55-4 Svítidlo nástěnné stropní 1359 STK55-4 LS-STK x max. 40W bílá 599, STK55-4 LS-STK x max. 40W mosaz 699, STK55-4 LS-STK x max. 40W mosaz ant. 699, STK55-4 LS-STK x max. 40W chrom 699, STK55-4 LS-STK x max. 40W chrom sat. 699,- TK55-2 Materiál: podstavec ocel reflektor ocel Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º 40W max. 0,5m ~230V IP 20 R50 E14 2.5mm 2 TK55-3 TK55-4 STK55-4

155

156 156 Série Svítidla ze série jsou určena pro montáž na stěnu nebo na strop. Díky pohyblivým reflektorům může být směr světelného toku libovolně regulován. Svítidla jsou určená pro reflektorové žárovky R-63 s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W.

157 1. interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 157 0,28kg CK-1 Svítidlo nástěnné stropní 1364 CK-1 LS-63CK x max. 60W bílá 109, CK-1 LS-63CK x max. 60W chrom 129,- 0,53kg CK-2 Svítidlo nástěnné stropní 1366 CK-2 LS-63CK x max. 60W bílá 239, CK-2 LS-63CK x max. 60W chrom 309,- 1,01kg CK-3 Svítidlo nástěnné stropní 1368 CK-3 LS-63CK x max. 60W bílá 369, CK-3 LS-63CK x max. 60W chrom 459,- Materiál: podstavec ocel reflektor ocel Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º CK-1 CK-2 CK-3 60W max. 0,5m ~230V IP 20 R63 E27 2.5mm 2

158 interiérové 1.3. Svítidla nástěnná-stropní 0,62kg TK-2 Svítidlo nástěnné stropní 1370 TK-2 LS-63TK x max. 60W bílá 229, TK-2 LS-63TK x max. 60W chrom 299,- 0,92kg TK-3 Svítidlo nástěnné stropní 1372 TK-3 LS-63TK x max. 60W bílá 349, TK-3 LS-63TK x max. 60W chrom 429,- Materiál: podstavec ocel reflektor ocel Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 90º, horizontálně do 315º 60W max. 0,5m ~230V IP 20 R63 E27 2.5mm 2 TK-2 TK-3

159 159

160 160 BODOVÁ 1. Svítidla domovní interiérová Svítidla V produktové nabídce značky BRILUM se nachází velmi rozsáhlá skupina bodových svítidel. Různorodé tvary a bohatá nabídka barev způsobuje, že je mezi nimi možno nalézt odpovědné osvětlení jak pro klasicky tak pro moderně zařízené byty. Dostupná jsou rovněž svítidla se zvýšeným stupněm krytí IP20/44, která se ideálně hodí do místností se zvýšenou vlhkostí např. do koupelen. Jako světelné zdroje jsou použity ruzné halogenové žárovky určené pro standardní síťové napětí nebo pro bezpečné napětí 12V a žárovky reflektorové.

161 Série AFIS 1.4. Svítidla stropní vestavná 161 MR-11 GU4 35W max. 40g AFIS 10SR Svítidlo bodové art. Model Kód Provedení Cena bez DPH 1374 AFIS 10SR OS-AF10SR-75 hliník 59,- NOVINKA 64g GU5.3 50W max. AFIS 10R Svítidlo bodové art. Model Kód Provedení Cena bez DPH 1375 AFIS 10R OS-AF10R0-75 hliník 69,- NOVINKA MR-11 GU4 35W max. 40g AFIS 12SR Svítidlo bodové art. Model Kód Provedení Cena bez DPH 1376 AFIS 12SR OS-AF12SR-75 hliník 59,- NOVINKA 64g GU5.3 50W max. AFIS 12R Svítidlo bodové art. Model Kód Provedení Cena bez DPH 1377 AFIS 12R OS-AF12R0-75 hliník 69,- NOVINKA Materiál: korpus slintina hliníku 0,5m 12V IP 20 2x0.75mm 2

162 162 Série AFIS 1.4. Svítidla stropní vestavná 84g AFIS 14R Svítidlo bodové art. Model Kód Provedení Cena bez DPH 1378 AFIS 14R OS-AF14R0-75 hliník 89,- NOVINKA 94g AFIS 15R Svítidlo bodové art. Model Kód Provedení Cena bez DPH 1379 AFIS 15R OS-AF15R0-75 hliník 109,- NOVINKA 94g AFIS 20R Svítidlo bodové art. Model Kód Provedení Cena bez DPH 1380 AFIS 20R OS-AF20R0-75 hliník 199,- NOVINKA 99g AFIS 20RG Svítidlo bodové art. Model Kód Provedení Cena bez DPH 1381 AFIS 20RG OS-AF20RG-75 hliník 209,- NOVINKA Materiál: korpus slitina hliník stínítko/difuzér AFIS 20RG sklo 0,5m 12V IP 20 GU5.3 50W max. 2x0.75mm 2

163 Série AFIS 1.4. Svítidla stropní vestavná g AFIS 20U Svítidlo bodové art. Model Kód Provedení Cena bez DPH 1382 AFIS 20U OS-AF20U0-75 hliník 99,- NOVINKA 64g AFIS 30 Svítidlo bodové art. Model Kód Provedení Cena bez DPH 1383 AFIS 30 OS-AF hliník 129,- NOVINKA 94g AFIS 32 Svítidlo bodové art. Model Kód Provedení Cena bez DPH 1384 AFIS 32 OS-AF hliník 199,- NOVINKA Materiál: korpus slitina hliník 0,5m 12V IP 20 GU5.3 50W max. 2x0.75mm 2

164 164 Série AFIS 1.4. Svítidla stropní vestavná 0,11kg AFIS 40G Svítidlo bodové art. Model Kód Provedení 1385 AFIS 40G OS-AF40G0-75 hliník 149,- NOVINKA 0,11kg AFIS 42G Svítidlo bodové art. Model Kód Provedení 1386 AFIS 42G OS-AF42G0-75 hliník 149,- NOVINKA 0,15kg AFIS 50G Svítidlo bodové art. Model Kód Provedení 1387 AFIS 50G OS-AF50G0-75 hliník 149,- NOVINKA Materiál: korpus slitina hliník stínítko/difuzér sklo 12V 50W max. 0,5m IP 20 GU5.3 IP 44 2x0.75mm 2

165 Série AFIS 1.4. Svítidla stropní vestavná g AFIS 44G Svítidlo bodové art. Model Kód Provedení Cena bez DPH 1388 AFIS 44G OS-AF44G0-75 hliník 89,- NOVINKA 70g AFIS 46G Svítidlo bodové art. Model Kód Provedení Cena bez DPH 1389 AFIS 46G OS-AF46G0-75 hliník 89,- NOVINKA 90g AFIS 52G Svítidlo bodové art. Model Kód Provedení Cena bez DPH 1390 AFIS 52G OS-AF52G0-75 hliník 89,- NOVINKA 86g AFIS 54G Svítidlo bodové art. Model Kód Provedení Cena bez DPH 1391 AFIS 54G OS-AF54G0-75 hliník 89,- NOVINKA Materiál: korpus slitina hliník stínítko/difuzér sklo 12V 50W max. 0,5m IP 20 GU5.3 IP 44 2x0.75mm 2

166 166 Série DL 1.4. Svítidla stropní vestavná MR-11 GU4 35W max. DL-2S Svítidlo bodové 0,08kg 1392 DL-2S OS-DL2S00-10 bílá 59, DL-2S OS-DL2S00-60 mosaz 69, DL-2S OS-DL2S00-70 chrom 69, DL-2S OS-DL2S00-72 chrom sat. 69,- GU5.3 50W max. DL-2 Svítidlo bodové 0,15kg 1396 DL-2 OS-DL bílá 69, DL-2 OS-DL mosaz 79, DL-2 OS-DL chrom 79, DL-2 OS-DL chrom sat. 79,- 50W max. 0,15kg GU5.3 DL-4 Svítidlo bodové 1400 DL-4 OS-DL bílá 89, DL-4 OS-DL mosaz 99, DL-4 OS-DL chrom 99, DL-4 OS-DL chrom sat. 99,- DL-2S DL-2 DL-4 Materiál: korpus slitina hliníku 12V 0,5m IP 20 2x0.75mm 2

167 Série DL 1.4. Svítidla stropní vestavná 167 MR-11 GU4 35W max. DL-5S Svítidlo bodové 0,08kg 1404 DL-5S OS-DL5S00-10 bílá 59, DL-5S OS-DL5S00-60 mosaz 69, DL-5S OS-DL5S00-70 chrom 69, DL-5S OS-DL5S00-72 chrom sat. 79,- GU5.3 50W max. DL-5 Svítidlo bodové 0,12kg 1408 DL-5 OS-DL bílá 79, DL-5 OS-DL mosaz 89, DL-5 OS-DL chrom 89, DL-5 OS-DL chrom sat. 89,- 50W max. 0,74kg GU5.3 DL-6 Svítidlo bodové 1412 DL-6 OS-DL bílá 49, DL-6 OS-DL mosaz 59, DL-6 OS-DL chrom 59, DL-6 OS-DL chrom sat. 69,- DL-5S DL-5 DL-6 Materiál: korpus slitina hliníku 12V 0,5m IP 20 2x0.75mm 2

168 168 Série DL 1.4. Svítidla stropní vestavná 0,13kg DL-6S Svítidlo bodové 1416 DL-6S OS-DL6S00-10 bílá 99, DL-6S OS-DL6S00-60 mosaz 99, DL-6S OS-DL6S00-70 chrom 99, DL-6S OS-DL6S00-72 chrom sat. 99,- 0,12kg DL-6SL Svítidlo bodové 1420 DL-6SL OS-DL6SL0-10 bílá 99, DL-6SL OS-DL6SL0-60 mosaz 99, DL-6SL OS-DL6SL0-70 chrom 99, DL-6SL OS-DL6SL0-72 chrom sat. 99,- 0,16kg DL-20S Svítidlo bodové 1424 DL-20S OS-DL20S0-10 bílá 99, DL-20S OS-DL20S0-60 mosaz 99, DL-20S OS-DL20S0-70 chrom 99, DL-20S OS-DL20S0-72 chrom sat. 99,- 0,14kg DL-20SL Svítidlo bodové 1428 DL-20SL OS-DL20SL-10 bílá 99, DL-20SL OS-DL20SL-60 mosaz 99, DL-20SL OS-DL20SL-70 chrom 99, DL-20SL OS-DL20SL-72 chrom sat. 99,- DL-6S DL-6SL DL-20S DL-20SL Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo 12V GU5.3 50W max. 0,5m IP 20 2x0.75mm 2

169 Série DL 1.4. Svítidla stropní vestavná 169 MR-11 GU4 35W max. DL-20M Svítidlo bodové 0,05kg 1432 DL-20M OS-DL20M0-10 bílá 59, DL-20M OS-DL20M0-60 mosaz 69, DL-20M OS-DL20M0-65 mosaz ant. 69, DL-20M OS-DL20M0-70 chrom 69, DL-20M OS-DL20M0-72 chrom sat. 69,- GU5.3 50W max. DL-20 Svítidlo bodové 0,12kg 1437 DL-20 OS-DL bílá 59, DL-20 OS-DL mosaz 69, DL-20 OS-DL mosaz ant. 69, DL-20 OS-DL stříbrná 69, DL-20 OS-DL chrom 69, DL-20 OS-DL chrom sat. 69,- 50W max. 0,15kg GU5.3 DL-22 Svítidlo bodové 1443 DL-22 OS-DL bílá 79, DL-22 OS-DL mosaz 99, DL-22 OS-DL mosaz ant. 99, DL-22 OS-DL stříbrná 99, DL-22 OS-DL chrom 99, DL-22 OS-DL chrom sat. 99,- DL-20M DL-20 DL-22 Materiál: korpus slitina hliníku 12V 0,5m IP 20 2x0.75mm 2

170 170 Série DL 1.4. Svítidla stropní vestavná 0,13kg DL-8 Svítidlo bodové 1449 DL-8 OS-DL bílá 79, DL-8 OS-DL mosaz 89, DL-8 OS-DL chrom 89, DL-8 OS-DL chrom sat. 89,- 0,16kg DL-10 Svítidlo bodové 1453 DL-10 OS-DL bílá 79, DL-10 OS-DL mosaz 99, DL-10 OS-DL chrom 99, DL-10 OS-DL chrom sat. 99,- 0,15kg DL-12 Svítidlo bodové 1457 DL-12 OS-DL bílá 79, DL-12 OS-DL mosaz 89, DL-12 OS-DL chrom 89, DL-12 OS-DL chrom sat. 89,- DL-8 DL-10 DL-12 Materiál: korpus slitina hliníku 12V GU5.3 50W max. 0,5m IP 20 2x0.75mm 2

171 Série DL 1.4. Svítidla stropní vestavná 171 MR-11 GU4 35W max. DL-31 Svítidlo bodové 0,06kg 1461 DL-31 OS-DL stříbrná sat./mosaz 89, DL-31 OS-DL stříbrná sat./chrom 89, DL-31 OS-DL mosaz sat./chrom 89,- GU5.3 50W max. DL-36 Svítidlo bodové 0,11kg 1464 DL-36 OS-DL stříbrná sat./mosaz 99, DL-36 OS-DL stříbrná sat./chrom 99, DL-36 OS-DL mosaz sat./chrom 99,- MR-11 GU4 35W max. DL-41 Svítidlo bodové 0,11kg 1467 DL-41 OS-DL stříbrná sat./mosaz 99, DL-41 OS-DL stříbrná sat./chrom 99, DL-41 OS-DL mosaz sat./chrom 99,- GU5.3 50W max. DL-46 Svítidlo bodové 0,14kg 1470 DL-46 OS-DL stříbrná sat./mosaz 119, DL-46 OS-DL stříbrná sat./chrom 119, DL-46 OS-DL mosaz sat./chrom 119,- DL-31 DL-36 DL-41 DL-46 Materiál: korpus slitina hliníku 12V 0,5m IP 20 2x0.75mm 2

172 172 Série DL 1.4. Svítidla stropní vestavná 0,90kg DL-70 Svítidlo bodové 1473 DL-70 OS-DL chrom 79, DL-70 OS-DL chrom sat. 79,- 0,16kg DL-72 Svítidlo bodové 1475 DL-72 OS-DL chrom 119, DL-72 OS-DL chrom sat. 119,- DL-70 DL-72 Materiál: korpus slitina hliníku 12V GU5.3 50W max. 0,5m IP 20 2x0.75mm 2

173 173

174 174 Série DL 1.4. Svítidla stropní vestavná 0,39kg DL-2002 Set bodových svítidel 1477 DL-2002 OS-DL x max. 50W bílá 209, DL-2002 OS-DL x max. 50W mosaz 229, DL-2002 OS-DL x max. 50W mosaz ant. 229, DL-2002 OS-DL x max. 50W chrom 229, DL-2002 OS-DL x max. 50W chrom sat. 229,- 0,57kg DL-2003 Set bodových svítidel 1482 DL-2003 OS-DL x max. 50W bílá 329, DL-2003 OS-DL x max. 50W mosaz 359, DL-2003 OS-DL x max. 50W mosaz ant. 359, DL-2003 OS-DL x max. 50W chrom 359, DL-2003 OS-DL x max. 50W chrom sat. 359,- 0,91kg DL-2005 Set bodových svítidel 1487 DL-2005 OS-DL x max. 50W bílá 499, DL-2005 OS-DL x max. 50W mosaz 549, DL-2005 OS-DL x max. 50W mosaz ant. 549, DL-2005 OS-DL x max. 50W chrom 549, DL-2005 OS-DL x max. 50W chrom sat. 549,- DL-2002, DL-2003, DL-2005 Materiál: korpus ocel 0,5m ~230V 50W max. IP 20 GU-10 GU10 2.5mm 2

175 Série DL 1.4. Svítidla stropní vestavná 175 0,44kg DL-2202 Set bodových svítidel 1492 DL-2202 OS-DL x max. 50W bílá 229, DL-2202 OS-DL x max. 50W mosaz 259, DL-2202 OS-DL x max. 50W mosaz ant. 259, DL-2202 OS-DL x max. 50W chrom 259, DL-2202 OS-DL x max. 50W chrom sat. 259,- 0,68kg DL-2203 Set bodových svítidel 1497 DL-2203 OS-DL x max. 50W bílá 369, DL-2203 OS-DL x max. 50W mosaz 419, DL-2203 OS-DL x max. 50W mosaz ant. 429, DL-2203 OS-DL x max. 50W chrom 419, DL-2203 OS-DL x max. 50W chrom sat. 429,- 1,08kg DL-2205 Set bodových svítidel 1502 DL-2205 OS-DL x max. 50W bílá 569, DL-2205 OS-DL x max. 50W mosaz 639, DL-2205 OS-DL x max. 50W mosaz ant. 659, DL-2205 OS-DL x max. 50W chrom 639, DL-2205 OS-DL x max. 50W chrom sat. 659,- DL-2202, DL-2203, DL-2205 Materiál: korpus ocel ~230V GU-10 GU10 50W max. 0,5m IP mm 2

176 176 Série ALPE 1.4. Svítidla stropní vestavná 30g ALPE 11 Svítidlo bodové 1507 ALPE 11 OS-ALPE11-06 nikl 39, ALPE 11 OS-ALPE11-10 bílá 29, ALPE 11 OS-ALPE11-60 mosaz 39, ALPE 11 OS-ALPE11-65 mosaz ant. 39, ALPE 11 OS-ALPE11-70 chrom 39, ALPE 11 OS-ALPE11-72 chrom sat. 39,- 50g ALPE 21 Svítidlo bodové 1513 ALPE 21 OS-ALPE21-06 nikl 49, ALPE 21 OS-ALPE21-10 bílá 39, ALPE 21 OS-ALPE21-60 mosaz 49, ALPE 21 OS-ALPE21-65 mosaz ant. 49, ALPE 21 OS-ALPE21-70 chrom 49, ALPE 21 OS-ALPE21-72 chrom sat. 49,- 55g ALPE 31 Svítidlo bodové 1519 ALPE 31 OS-ALPE31-06 nikl 69, ALPE 31 OS-ALPE31-10 bílá 59, ALPE 31 OS-ALPE31-60 mosaz 69, ALPE 31 OS-ALPE31-65 mosaz ant. 69, ALPE 31 OS-ALPE31-70 chrom 69, ALPE 31 OS-ALPE31-72 chrom sat. 69,- ALPE 11 ALPE 21 ALPE 31 Materiál: korpus ocel 12V MR-11 GU4 35W max. 0,5m IP 20 2x0.75mm 2

177 Série ALPE 1.4. Svítidla stropní vestavná g ALPE 16 Svítidlo bodové 1525 ALPE 16 OS-ALPE16-06 nikl 39, ALPE 16 OS-ALPE16-10 bílá 29, ALPE 16 OS-ALPE16-60 mosaz 39, ALPE 16 OS-ALPE16-65 mosaz ant. 39, ALPE 16 OS-ALPE16-70 chrom 39, ALPE 16 OS-ALPE16-72 chrom sat. 39, ALPE 16 OS-ALPE16-75 stříbrná sat. 39,- 75g ALPE 26 Svítidlo bodové 1532 ALPE 26 OS-ALPE26-06 nikl 59, ALPE 26 OS-ALPE26-10 bílá 49, ALPE 26 OS-ALPE26-60 mosaz 59, ALPE 26 OS-ALPE26-65 mosaz ant. 59, ALPE 26 OS-ALPE26-70 chrom 59, ALPE 26 OS-ALPE26-72 chrom sat. 59, ALPE 26 OS-ALPE26-75 stříbrná sat. 59,- 99g ALPE 36 Svítidlo bodové 1539 ALPE 36 OS-ALPE36-06 nikl 89, ALPE 36 OS-ALPE36-10 bílá 69, ALPE 36 OS-ALPE36-60 mosaz 89, ALPE 36 OS-ALPE36-65 mosaz ant. 89, ALPE 36 OS-ALPE36-70 chrom 89, ALPE 36 OS-ALPE36-72 chrom sat. 89, ALPE 36 OS-ALPE36-75 stříbrná sat. 89,- ALPE 16 ALPE 26 ALPE 36 Materiál: korpus ocel 12V GU5.3 50W max. 0,5m IP 20 2x0.75mm 2

178 178 Série ALPE 1.4. Svítidla stropní vestavná 0,40kg ALPE 1602 Set bodových svítidel 1546 ALPE 1602 OS-AL x max. 50W bílá 199, ALPE 1602 OS-AL x max. 50W mosaz 209, ALPE 1602 OS-AL x max. 50W mosaz ant. 219, ALPE 1602 OS-AL x max. 50W chrom 209, ALPE 1602 OS-AL x max. 50W chrom sat. 219,- 0,59kg ALPE 1603 Set bodových svítidel 1551 ALPE 1603 OS-AL x max. 50W bílá 309, ALPE 1603 OS-AL x max. 50W mosaz 339, ALPE 1603 OS-AL x max. 50W mosaz ant. 349, ALPE 1603 OS-AL x max. 50W chrom 339, ALPE 1603 OS-AL x max. 50W chrom sat. 349,- 0,94kg ALPE 1605 Set bodových svítidel 1556 ALPE 1605 OS-AL x max. 50W bílá 489, ALPE 1605 OS-AL x max. 50W mosaz 539, ALPE 1605 OS-AL x max. 50W mosaz ant. 549, ALPE 1605 OS-AL x max. 50W chrom 539, ALPE 1605 OS-AL x max. 50W chrom sat. 549,- ALPE 1602, ALPE1603, ALPE 1605 Materiál: korpus ocel ~230V GU-10 GU10 50W max. 0,5m IP mm 2

179 Série ALPE 1.4. Svítidla stropní vestavná 179 0,47kg ALPE 2602 Set bodových svítidel 1561 ALPE 2602 OS-AL x max. 50W bílá 229, ALPE 2602 OS-AL x max. 50W mosaz 249, ALPE 2602 OS-AL x max. 50W mosaz ant. 259, ALPE 2602 OS-AL x max. 50W chrom 249, ALPE 2602 OS-AL x max. 50W chrom sat. 259,- 0,72kg ALPE 2603 Set bodových svítidel 1566 ALPE 2603 OS-AL x max. 50W bílá 369, ALPE 2603 OS-AL x max. 50W mosaz 409, ALPE 2603 OS-AL x max. 50W mosaz ant. 419, ALPE 2603 OS-AL x max. 50W chrom 409, ALPE 2603 OS-AL x max. 50W chrom sat. 419,- 1,13kg ALPE 2605 Set bodových svítidel 1571 ALPE 2605 OS-AL x max. 50W bílá 569, ALPE 2605 OS-AL x max. 50W mosaz 639, ALPE 2605 OS-AL x max. 50W mosaz ant. 649, ALPE 2605 OS-AL x max. 50W chrom 639, ALPE 2605 OS-AL x max. 50W chrom sat. 649,- ALPE 2603, ALPE 2603, ALPE 2613 Materiál: korpus ocel 50W max. 0,5m ~230V IP 20 GU-10 GU10 2.5mm 2

180 180 Série ALPE 1.4. Svítidla stropní vestavná 2x85cm 0,88kg ALPE 2613 Set bodových svítidel 1576 ALPE 2613 OS-AL x max. 50W bílá 399, ALPE 2613 OS-AL x max. 50W mosaz 439, ALPE 2613 OS-AL x max. 50W mosaz ant. 449, ALPE 2613 OS-AL x max. 50W chrom 439, ALPE 2613 OS-AL x max. 50W chrom sat. 449,- 4x85cm 1,40kg ALPE 2615 Set bodových svítidel 1581 ALPE 2615 OS-AL x max. 50W bílá 609, ALPE 2615 OS-AL x max. 50W mosaz 679, ALPE 2615 OS-AL x max. 50W mosaz ant. 689, ALPE 2615 OS-AL x max. 50W chrom 679, ALPE 2615 OS-AL x max. 50W chrom sat. 689,- Ø65 Ø72 Ø93 ALPE 2613, ALPE 2615 Materiál: korpus ocel ~230V GU-10 GU10 50W max. 0,5m IP 20 2x0.75mm 2 190cm

181 Série G 1.4. Svítidla stropní vestavná 181 0,16kg G-100 Svítidlo bodové 1586 G-100 OS-G bílá 99, G-100 OS-G mosaz 99, G-100 OS-G mosaz ant. 99, G-100 OS-G chrom 99, G-100 OS-G chrom mat. 99,- 0,24kg G-200 Svítidlo bodové 1591 G-200 OS-G bílá 159, G-200 OS-G mosaz 159, G-200 OS-G mosaz ant. 159, G-200 OS-G chrom 159, G-200 OS-G chrom mat. 159,- G-100 G-200 Materiál: korpus ocel ~230V GU-10 GU10 50W max. 0,5m IP mm 2

182 182 Série L 1.4. Svítidla stropní vestavná 12V 2x0.75mm 2 GU5.3 0,19kg L-200 Svítidlo bodové 1596 L-200 OS-L bílá 179, L-200 OS-L mosaz 179, L-200 OS-L mosaz ant. 179, L-200 OS-L stříbrná 179, L-200 OS-L chrom 179, L-200 OS-L chrom sat. 179,- 12V 2x0.75mm 2 GU5.3 0,11kg L-300 Svítidlo bodové 1602 L-300 OS-L bílá 139, L-300 OS-L mosaz 139, L-300 OS-L mosaz ant. 139, L-300 OS-L chrom 139, L-300 OS-L chrom sat. 139,- ~230V GU-10 GU10 2.5mm 2 0,19kg L-300G Svítidlo bodové 1607 L-300G OS-L300G0-10 bílá 129, L-300G OS-L300G0-60 mosaz 169, L-300G OS-L300G0-65 mosaz ant. 169, L-300G OS-L300G0-70 chrom 169, L-300G OS-L300G0-72 chrom sat. 169,- Materiál: korpus ocel límec/prstenec L-200 slitina hliníku L-300, L-300G ocel stínítko/difuzér sklo Hodí se do místností se zvýšenou vlkhostí L-300 L-200 L-300G 50W max. 0,5m IP 20 IP 44

183 Série L 1.4. Svítidla stropní vestavná V GY6.35 JC 2x0.75mm 2 0,22kg L-400 Svítidlo bodové 1612 L-400 OS-L bílá 199, L-400 OS-L mosaz 199, L-400 OS-L mosaz ant. 199, L-400 OS-L chrom 199, L-400 OS-L chrom sat. 199,- ~230V GU-10 GU10 2.5mm 2 0,22kg L-500 Svítidlo bodové 1617 L-500 OS-L bílá 159, L-500 OS-L mosaz 159, L-500 OS-L mosaz ant. 159, L-500 OS-L chrom 159, L-500 OS-L chrom sat. 159,- Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel stínítko/difuzér sklo Hodí se do místností se zvýšenou vlkhostí 50W max. 0,5m IP 20 IP 44 L-400 L-500

184 184 Série FABRI 1.4. Svítidla stropní vestavná 0,14kg FABRI 10 Svítidlo bodové 1622 FABRI 10 OS-FAB chrom sat. 349,- NOVINKA 0,15kg FABRI 11 Svítidlo bodové 1623 FABRI 11 OS-FAB chrom sat. 359,- NOVINKA Materiál: korpus ocel Teplota chromatičnosti světelného zdroje v kompletu: 2700K ~230V 7W IP 20 SPK GX53 2.5mm 2

185 Série FABRI 1.4. Svítidla stropni přisazená 185 0,25kg FABRI 20 Svítidlo bodové 1624 FABRI 20 OS-FAB chrom sat. 365,- NOVINKA 0,22kg FABRI 21 Svítidlo bodové 1625 FABRI 21 OS-FAB chrom sat. 369,- NOVINKA 0,32kg FABRI 21G Svítidlo bodové 1626 FABRI 21G OS-FAB2G2-72 chrom sat. 449,- NOVINKA Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér FABRI 21G sklo Teplota chromatičnosti světelného zdroje v kompletu: 2700K ~230V 7W IP 20 SPK GX53 2.5mm 2

186 186 Svítidla 8400, M-30, GALIO 1.4. Svítidla stropní vestavná GU mm 2 50W max. 0,51kg 8400 Svítidlo bodové OS bílá 299, OS mosaz ant. 399, OS chrom 399, OS chrom sat. 399,- JC G4 2x0.75mm 2 20W max. 0,04kg M-30 Svítidlo bodové 1631 M-30 OM-M mosaz 39, M-30 OM-M mosaz ant. 39, M-30 OM-M chrom 39, M-30 OM-M chrom sat. 39,- JC 20W max. 2x0.5mm 2 G4 0,41kg GALIO Svítidlo bodové 1635 GALIO OS-GAL chrom/bílá mat. 189, GALIO OS-GAL chrom/bílá 269, GALIO OS-GAL chrom/zelená 269, GALIO OS-GAL chrom/modrá 269,- Materiál: korpus 8400, M-30 slitina hliníku; GALIO ocel límec/prstenec 8400 slitina hliníku stínítko/difuzér GALIO sklo 8400 M-30 GALIO 12V 0,5m IP 20

187 Série CT 1.4. Svítidla stropní vestavná 187 0,17kg CT-3L Svítidlo bodové 1639 CT-3L OS-CT3L60-10 mosaz/bílá 149, CT-3L OS-CT3L60-30 mosaz/zelená 149, CT-3L OS-CT3L60-40 mosaz/modrá 149, CT-3L OS-CT3L73-10 chrom mat./bílá 149, CT-3L OS-CT3L73-30 chrom mat./zelená 149, CT-3L OS-CT3L73-40 chrom mat./modrá 149,- 0,11kg CT-3S Svítidlo bodové 1645 CT-3S OS-CT3S60-10 mosaz/bílá 139, CT-3S OS-CT3S60-30 mosaz/zelená 139, CT-3S OS-CT3S60-40 mosaz/modrá 139, CT-3S OS-CT3S73-10 chrom mat./bílá 139, CT-3S OS-CT3S73-30 chrom mat./zelená 139, CT-3S OS-CT3S73-40 chrom mat./modrá 139,- 0,25kg CT-4L Svítidlo bodové 1651 CT-4L OS-CT4L60-10 mosaz/bílá 189, CT-4L OS-CT4L60-30 mosaz/zelená 189, CT-4L OS-CT4L60-40 mosaz/modrá 189, CT-4L OS-CT4L73-10 chrom mat./bílá 189, CT-4L OS-CT4L73-30 chrom mat./zelená 189, CT-4L OS-CT4L73-40 chrom mat./modrá 189,- 0,21kg CT-4S Svítidlo bodové 1657 CT-4S OS-CT4S60-10 mosaz/bílá 179, CT-4S OS-CT4S60-30 mosaz/zelená 179, CT-4S OS-CT4S60-40 mosaz/modrá 179, CT-4S OS-CT4S73-10 chrom mat./bílá 179, CT-4S OS-CT4S73-30 chrom mat./zelená 179, CT-4S OS-CT4S73-40 chrom mat./modrá 179,- CT-3L CT-3S CT-4L CT-4S Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér sklo 12V GU5.3 50W max. 0,5m IP 20 2x0.75mm 2

188 188 Série GLASS 1.4. Svítidla stropní vestavná JC 20W max. MR-11 GU4 0,34kg 201 Svítidlo bodové OS bílá 99, OS modrá 99, OS růžová 99,- JC 20W max. MR-11 GU4 0,28kg 203 Svítidlo bodové OS bílá 99, OS modrá 99, OS růžová 99,- 50W max. 0,50kg GU Svítidlo bodové OS bílá 189, OS zelená 189, OS modrá 189, Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér sklo 0,5m 12V IP 20 2x0.75mm 2

189 Série GLASS 1.4. Svítidla stropní vestavná 189 0,27kg 104 Svítidlo bodové OS bílá 99, OS modrá 99, OS růžová 99,- 0,23kg 121 Svítidlo bodové OS bílá 99, OS modrá 99, OS růžová 99, Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér sklo GU5.3 50W max. 0,5m 12V IP 20 2x0.75mm 2

190 190 Série GLASS 1.4. Svítidla stropní vestavná 0,23kg 101 Svítidlo bodové OS bílá 99, OS modrá 99, OS růžová 99,- 0,31kg 103 Svítidlo bodové OS bílá 99, OS modrá 99, OS růžová 99,- 0,20kg 124 Svítidlo bodové OS bílá 99, OS modrá 99, OS růžová 99, Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér sklo GU5.3 50W max. 0,5m 12V IP 20 2x0.75mm 2

191 GLASS 1.4. Svítidla stropní vestavná Série 191 0,46kg 101L Svítidlo bodové L OS-101L00-10 bílá 199, L OS-101L00-40 modrá 199, L OS-101L00-80 růžová 199,- 0,56kg 103L Svítidlo bodové L OS-103L00-10 bílá 199, L OS-103L00-40 modrá 199, L OS-103L00-80 růžová 199,- 0,45kg 124L Svítidlo bodové L OS-124L00-10 bílá 199, L OS-124L00-40 modrá 199, L OS-124L00-80 růžová 199,- 101L 103L 124L Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér sklo 60W max. 0,5m ~230V IP 20 R63 E27 2.5mm 2

192 192 Série LAN 1.4. Svítidla stropní vestavná 0,15kg LAN-10A Svítidlo bodové 1696 LAN-10A OS-L10A70-10 chrom/bílá 99, LAN-10A OS-L10A70-40 chrom/modrá 99, LAN-10A OS-L10A70-80 chrom/růžová 99,- 0,19kg LAN-10B Svítidlo bodové 1699 LAN-10B OS-L10B70-10 chrom/bílá 99, LAN-10B OS-L10B70-40 chrom/modrá 99, LAN-10B OS-L10B70-80 chrom/růžová 99,- 0,17kg LAN-11A Svítidlo bodové 1702 LAN-11A OS-L11A70-10 chrom/bílá 99, LAN-11A OS-L11A70-40 chrom/modrá 99, LAN-11A OS-L11A70-80 chrom/růžová 99,- 0,20kg LAN-11B Svítidlo bodové 1705 LAN-11B OS-L11B70-10 chrom/bílá 99, LAN-11B OS-L11B70-40 chrom/modrá 99, LAN-11B OS-L11B70-80 chrom/růžová 99,- LAN-10A LAN-10B LAN-11A 55 LAN-11B Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér sklo 20W max. 0,5m 12V JC IP 20 G4 2x0.75mm 2

193 Série LAN 1.4. Svítidla stropní vestavná 193 0,59kg LAN-40A Svítidlo bodové 1708 LAN-40A OS-L40A70-10 chrom/bílá 329, LAN-40A OS-L40A70-40 chrom/modrá 329, LAN-40A OS-L40A70-80 chrom/růžová 329,- 0,74kg LAN-40B Svítidlo bodové 1711 LAN-40B OS-L40B70-10 chrom/bílá 329, LAN-40B OS-L40B70-40 chrom/modrá 329, LAN-40B OS-L40B70-80 chrom/růžová 329,- 0,56kg LAN-41A Svítidlo bodové 1714 LAN-41A OS-L41A70-10 chrom/bílá 329, LAN-41A OS-L41A70-40 chrom/modrá 329, LAN-41A OS-L41A70-80 chrom/růžová 329,- 0,69kg LAN-41B Svítidlo bodové 1717 LAN-41B OS-L41B70-10 chrom/bílá 329, LAN-41B OS-L41B70-40 chrom/modrá 329, LAN-41B OS-L41B70-80 chrom/růžová 329,- LAN-40A Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér sklo LAN-40B LAN-41A LAN-41B 20W max. 0,5m 12V JC IP 20 G4 2x0.75mm 2

194 194 Série TAFIA 1.4. Svítidla stropní vestavná NOVINKA R39 0,14kg E14 40W max. TAFIA 39S Svítidlo bodové 1720 TAFIA 39S OS-TAF39S-10 bílá 59, TAFIA 39S OS-TAF39S-60 mosaz 59, TAFIA 39S OS-TAF39S-65 mosaz ant. 59, TAFIA 39S OS-TAF39S-70 chrom 59, TAFIA 39S OS-TAF39S-72 chrom sat. 59,- NOVINKA R50 0,16kg E14 40W max. TAFIA 50S Svítidlo bodové 1725 TAFIA 50S OS-TAF50S-10 bílá 69, TAFIA 50S OS-TAF50S-60 mosaz 79, TAFIA 50S OS-TAF50S-65 mosaz ant. 79, TAFIA 50S OS-TAF50S-70 chrom 79, TAFIA 50S OS-TAF50S-72 chrom sat. 79,- NOVINKA R63 60W max. E27 0,17kg TAFIA 63S Svítidlo bodové 1730 TAFIA 63S OS-TAF63S-10 bílá 79, TAFIA 63S OS-TAF63S-60 mosaz 89, TAFIA 63S OS-TAF63S-65 mosaz ant. 89, TAFIA 63S OS-TAF63S-70 chrom 89, TAFIA 63S OS-TAF63S-72 chrom sat. 89,- NOVINKA R80 max. 100W E27 0,18kg TAFIA 80S Svítidlo bodové 1735 TAFIA 80S OS-TAF80S-10 bílá 99, TAFIA 80S OS-TAF80S-60 mosaz 109, TAFIA 80S OS-TAF80S-65 mosaz ant. 109, TAFIA 80S OS-TAF80S-70 chrom 109, TA FI A 8 0 S O S -TA F8 0 S -7 2 c h r o m s a t. 10 9, - TAFIA 39S TAFIA 50S TAFIA 63S TAFIA 80S Materiál: korpus ocel 0,5m ~230V IP mm 2

195 Série S 1.4. Svítidla stropní vestavná 195 0,11kg S-39S Svítidlo bodové 1740 S-39S OS-S39S00-10 bílá 49, S-39S OS-S39S00-60 mosaz 59, S-39S OS-S39S00-65 mosaz ant. 59, S-39S OS-S39S00-70 chrom 59, S-39S OS-S39S00-72 chrom sat. 59,- 0,31kg S-39SG Svítidlo bodové 1745 S-39SG OS-S39SG0-10 bílá 69, S-39SG OS-S39SG0-60 mosaz 79, S-39SG OS-S39SG0-65 mosaz ant. 79, S-39SG OS-S39SG0-70 chrom 79, S-39SG OS-S39SG0-72 chrom sat. 79,- 0,27kg S-39UG Svítidlo bodové 1750 S-39UG OS-S39UG0-10 bílá 79, S-39UG OS-S39UG0-60 mosaz 89, S-39UG OS-S39UG0-65 mosaz ant. 89, S-39UG OS-S39UG0-70 chrom 89, S-39UG OS-S39UG0-72 chrom sat. 89,- min.50 min.50 min.50 max.15 Ø43 Ø50 68 S-39S max.15 Ø43 Ø50 68 S-39SG max.15 Ø43 Ø50 68 S-39UG Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér S-39SG, S-39UG sklo 40W max. 0,5m ~230V IP 20 R39 E14 2.5mm 2

196 196 Série S 1.4. Svítidla stropní vestavná 0,13kg S-50S Svítidlo bodové 1755 S-50S OS-S50S00-10 bílá 59, S-50S OS-S50S00-60 mosaz 69, S-50S OS-S50S00-65 mosaz ant. 69, S-50S OS-S50S00-70 chrom 69, S-50S OS-S50S00-72 chrom sat. 69,- 0,20kg S-50SG Svítidlo bodové 1760 S-50SG OS-S50SG0-10 bílá 99, S-50SG OS-S50SG0-60 mosaz 109, S-50SG OS-S50SG0-65 mosaz ant. 109, S-50SG OS-S50SG0-70 chrom 109, S-50SG OS-S50SG0-72 chrom sat. 109,- 0,18kg S-50UG Svítidlo bodové 1765 S-50UG OS-S50UG0-10 bílá 99, S-50UG OS-S50UG0-60 mosaz 109, S-50UG OS-S50UG0-65 mosaz ant. 109, S-50UG OS-S50UG0-70 chrom 109, S-50UG OS-S50UG0-72 chrom sat. 109,- S-50S S-50SG S-50UG Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér S50UG, S-50SG sklo 40W max. 0,5m ~230V IP 20 R50 E14 2.5mm 2

197 Série S 1.4. Svítidla stropní vestavná 197 0,15kg S-63S Svítidlo bodové 1770 S-63S OS-S63S00-10 bílá 79, S-63S OS-S63S00-60 mosaz 89, S-63S OS-S63S00-65 mosaz ant. 89, S-63S OS-S63S00-70 chrom 89, S-63S OS-S63S00-72 chrom sat. 89,- 0,23kg S-63SG Svítidlo bodové 1775 S-63SG OS-S63SG0-10 bílá 119, S-63SG OS-S63SG0-60 mosaz 129, S-63SG OS-S63SG0-65 mosaz ant. 129, S-63SG OS-S63SG0-70 chrom 129, S-63SG OS-S63SG0-72 chrom sat. 129,- 0,22kg S-63UG Svítidlo bodové 1780 S-63UG OS-S63UG0-10 bílá 119, S-63UG OS-S63UG0-60 mosaz 129, S-63UG OS-S63UG0-65 mosaz ant. 129, S-63UG OS-S63UG0-70 chrom 129, S-63UG OS-S63UG0-72 chrom sat. 129,- S-63S S-63SG S-63UG Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér S-63SG, S-63UG sklo 60W max. 0,5m ~230V IP 20 R63 E27 2.5mm 2

198 198 Série R 1.4. Svítidla stropní vestavná 0,11kg R-39S Svítidlo bodové 1785 R-39S OG-SR nikl 69, R-39S OG-SR bílá 49, R-39S OG-SR mosaz 59, R-39S OG-SR mosaz ant. 69, R-39S OG-SR chrom 59, R-39S OG-SR chrom sat. 69,- 0,15kg R-39SG Svítidlo bodové 1791 R-39SG OS-R39SG0-06 nikl 79, R-39SG OS-R39SG0-10 bílá 69, R-39SG OS-R39SG0-60 mosaz 79, R-39SG OS-R39SG0-65 mosaz ant. 79, R-39SG OS-R39SG0-70 chrom 79, R-39SG OS-R39SG0-72 chrom sat. 79,- 0,13kg R-39R Svítidlo bodové 1797 R-39R OG-RR nikl 109, R-39R OG-RR bílá 89, R-39R OG-RR mosaz 99, R-39R OG-RR mosaz ant. 109, R-39R OG-RR chrom 99, R-39R OG-RR chrom sat. 109,- R-39S R-39SG R-39R Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér R39SG sklo 40W max. 0,5m ~230V IP 20 R39 E14 2.5mm 2

199 Série R 1.4. Svítidla stropní vestavná 199 0,13kg R-50S Svítidlo bodové 1803 R-50S OG-SR nikl 79, R-50S OG-SR bílá 59, R-50S OG-SR mosaz 69, R-50S OG-SR mosaz ant. 79, R-50S OG-SR chrom 69, R-50S OG-SR chrom sat. 79,- 0,21kg R-50SG Svítidlo bodové 1809 R-50SG OS-R50SG0-06 nikl 99, R-50SG OS-R50SG0-10 bílá 89, R-50SG OS-R50SG0-60 mosaz 99, R-50SG OS-R50SG0-65 mosaz ant. 99, R-50SG OS-R50SG0-70 chrom 99, R-50SG OS-R50SG0-72 chrom sat. 99,- 0,21kg R-50R Svítidlo bodové 1815 R-50R OG-RR nikl 149, R-50R OG-RR bílá 99, R-50R OG-RR mosaz 129, R-50R OG-RR mosaz ant. 149, R-50R OG-RR chrom 129, R-50R OG-RR chrom sat. 149,- R-50S R-50SG R-50R Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér R 50SG sklo 40W max. 0,5m ~230V IP 20 R50 E14 2.5mm 2

200 200 Série R 1.4. Svítidla stropní vestavná 0,16kg R-63S Svítidlo bodové 1821 R-63S OG-SR nikl 99, R-63S OG-SR bílá 79, R-63S OG-SR mosaz 89, R-63S OG-SR mosaz ant. 99, R-63S OG-SR chrom 89, R-63S OG-SR chrom sat. 99,- 0,27kg R-63SG Svítidlo bodové 1827 R-63SG OS-R63SG0-06 nikl 119, R-63SG OS-R63SG0-10 bílá 109, R-63SG OS-R63SG0-60 mosaz 119, R-63SG OS-R63SG0-65 mosaz ant. 119, R-63SG OS-R63SG0-70 chrom 119, R-63SG OS-R63SG0-72 chrom sat. 119,- 0,29kg R-63R Svítidlo bodové 1833 R-63R OG-RR nikl 209, R-63R OG-RR bílá 159, R-63R OG-RR mosaz 199, R-63R OG-RR mosaz ant. 209, R-63R OG-RR chrom 199, R-63R OG-RR chrom sat. 209,- R-63S R-63SG R-63R Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér 63SG sklo 60W max. 0,5m ~230V IP 20 R63 E27 2.5mm 2

201 Série R 1.4. Svítidla stropní vestavná 201 0,18kg R-80S Svítidlo bodové 1839 R-80S OG-SR nikl 99, R-80S OG-SR bílá 79, R-80S OG-SR mosaz 89, R-80S OG-SR mosaz ant. 99, R-80S OG-SR chrom 89, R-80S OG-SR chrom sat. 99,- 0,33kg R-80SG Svítidlo bodové 1845 R-80SG OS-R80SG0-06 nikl 139, R-80SG OS-R80SG0-10 bílá 129, R-80SG OS-R80SG0-60 mosaz 139, R-80SG OS-R80SG0-65 mosaz ant. 139, R-80SG OS-R80SG0-70 chrom 139, R-80SG OS-R80SG0-72 chrom sat. 139,- 0,36kg R-80R Svítidlo bodové 1851 R-80R OG-RR nikl 239, R-80R OG-RR bílá 169, R-80R OG-RR mosaz 219, R-80R OG-RR mosaz ant. 239, R-80R OG-RR chrom 219, R-80R OG-RR chrom sat. 239,- R-80S R-80SG R-80R Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér 80SG sklo max. 0,5m ~230V E27 100W IP 20 R80 2.5mm 2

202 202 Série APRE 1.4. Svítidla stropní vestavná 0,11kg APRE 39S Svítidlo bodové 1857 APRE 39S OS-APR39S-06 nikl 69, APRE 39S OS-APR39S-10 bílá 49, APRE 39S OS-APR39S-60 mosaz 59, APRE 39S OS-APR39S-65 mosaz ant. 69, APRE 39S OS-APR39S-70 chrom 59, APRE 39S OS-APR39S-72 chrom sat. 69,- 0,16kg APRE 39SG Svítidlo bodové 1863 APRE 39SG OS-AP39SG-06 nikl 79, APRE 39SG OS-AP39SG-10 bílá 69, APRE 39SG OS-AP39SG-60 mosaz 79, APRE 39SG OS-AP39SG-65 mosaz ant. 79, APRE 39SG OS-AP39SG-70 chrom 79, APRE 39SG OS-AP39SG-72 chrom sat. 79,- 0,13kg APRE 39R Svítidlo bodové 1869 APRE 39R OS-APR39R-06 nikl 109, APRE 39R OS-APR39R-10 bílá 89, APRE 39R OS-APR39R-60 mosaz 99, APRE 39R OS-APR39R-65 mosaz ant. 109, APRE 39R OS-APR39R-70 chrom 99, APRE 39R OS-APR39R-72 chrom sat. 109,- APRE 39S APRE 39SG APRE 39R Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér 39SG sklo 40W max. 0,5m ~230V IP 20 R39 E14 2.5mm 2

203 Série APRE 1.4. Svítidla stropní vestavná 203 0,13kg APRE 50S Svítidlo bodové 1875 APRE 50S OS-APR50S-06 nikl 79, APRE 50S OS-APR50S-10 bílá 59, APRE 50S OS-APR50S-60 mosaz 69, APRE 50S OS-APR50S-65 mosaz ant. 79, APRE 50S OS-APR50S-70 chrom 69, APRE 50S OS-APR50S-72 chrom sat. 79,- 0,20kg APRE 50SG Svítidlo bodové 1881 APRE 50SG OS-AP50SG-06 nikl 99, APRE 50SG OS-AP50SG-10 bílá 89, APRE 50SG OS-AP50SG-60 mosaz 99, APRE 50SG OS-AP50SG-65 mosaz ant. 99, APRE 50SG OS-AP50SG-70 chrom 99, APRE 50SG OS-AP50SG-72 chrom sat. 99,- 0,24kg APRE 50R Svítidlo bodové 1887 APRE 50R OS-APR50R-06 nikl 119, APRE 50R OS-APR50R-10 bílá 99, APRE 50R OS-APR50R-60 mosaz 109, APRE 50R OS-APR50R-65 mosaz ant. 119, APRE 50R OS-APR50R-70 chrom 109, APRE 50R OS-APR50R-72 chrom sat. 119,- APRE 50S APRE 50SG APRE 50R Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér 50SG sklo 40W max. 0,5m ~230V IP 20 R50 E14 2.5mm 2

204 204 Série APRE 1.4. Svítidla stropní vestavná 0,16kg APRE 63S Svítidlo bodové 1893 APRE 63S OS-APR63S-06 nikl 99, APRE 63S OS-APR63S-10 bílá 79, APRE 63S OS-APR63S-60 mosaz 89, APRE 63S OS-APR63S-65 mosaz ant. 99, APRE 63S OS-APR63S-70 chrom 89, APRE 63S OS-APR63S-72 chrom sat. 99,- 0,27kg APRE 63SG Svítidlo bodové 1899 APRE63SG OS-AP63SG-06 nikl 119, APRE63SG OS-AP63SG-10 bílá 109, APRE63SG OS-AP63SG-60 mosaz 119, APRE63SG OS-AP63SG-65 mosaz ant. 119, APRE63SG OS-AP63SG-70 chrom 119, APRE63SG OS-AP63SG-72 chrom sat. 119,- 0,28kg APRE 63R Svítidlo bodové 1905 APRE 63R OS-APR63R-06 nikl 209, APRE 63R OS-APR63R-10 bílá 159, APRE 63R OS-APR63R-60 mosaz 199, APRE 63R OS-APR63R-65 mosaz ant. 209, APRE 63R OS-APR63R-70 chrom 199, APRE 63R OS-APR63R-72 chrom sat. 209,- min.50 Ø68 Ø32 min.50 Ø68 Ø32 min.50 Ø50 max max max.35 Ø83 Ø110 Ø83 Ø82 Ø90 Ø130 Ø110 APRE 63S APRE 63SG APRE 63R Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér 63SG sklo 60W max. 0,5m ~230V IP 20 R63 E27 2.5mm 2

205 Série APRE 1.4. Svítidla stropní vestavná 205 0,19kg APRE 80S Svítidlo bodové 1911 APRE 80S OS-APR80S-06 nikl 99, APRE 80S OS-APR80S-10 bílá 79, APRE 80S OS-APR80S-60 mosaz 89, APRE 80S OS-APR80S-65 mosaz ant. 99, APRE 80S OS-APR80S-70 chrom 89, APRE 80S OS-APR80S-72 chrom sat. 99,- 0,34kg APRE 80SG Svítidlo bodové 1917 APRE 80SG OS-AP80SG-06 nikl 139, APRE 80SG OS-AP80SG-10 bílá 129, APRE 80SG OS-AP80SG-60 mosaz 139, APRE 80SG OS-AP80SG-65 mosaz ant. 139, APRE 80SG OS-AP80SG-70 chrom 139, APRE 80SG OS-AP80SG-72 chrom sat. 139,- 0,37kg APRE 80R Svítidlo bodové 1923 APRE 80R OS-APR80R-06 nikl 239, APRE 80R OS-APR80R-10 bílá 169, APRE 80R OS-APR80R-60 mosaz 219, APRE 80R OS-APR80R-65 mosaz ant. 239, APRE 80R OS-APR80R-70 chrom 219, APRE 80R OS-APR80R-72 chrom sat. 239,- min.50 Ø85 Ø32 min.50 Ø85 Ø32 min.50 Ø62 max Ø118 Ø121 max max.30 Ø102 Ø100 Ø130 Ø102 Ø109 Ø130 Ø160 APRE 80S APRE 80SG APRE 80R Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér 80SG sklo max. 0,5m ~230V E27 100W IP 20 R80 2.5mm 2

206 206 NÁBYTKOVÁ 1. interiérové Svítidla Bohatá skupina nábytkových svítidel umožňuje tvorbu odpovídajícího osvětlení v závislosti na potřebách a zařízení interiéru. Využívají lineární zářivky T5 nebo T8 s elektronickými předřadníky, které umožňují okamžitý zážeh bez nepříjemného mihotání.

207 Série ALDE 1.5. Svítidla nábytková 207 8W 2.5mm 2 0,97kg ALDE 8A Svítidlo kuchyňské art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 1929 ALDE 8A OM-AL08A K stříbrná 629, ALDE 8A OM-AL08A K stříbrná 629, ALDE 8A OM-AL08A K stříbrná 629,- 13W 2.5mm 2 1,17kg ALDE 13A Svítidlo kuchyňské art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 1932 ALDE 13A OM-AL13A K stříbrná 699, ALDE 13A OM-AL13A K stříbrná 699, ALDE 13A OM-AL13A K stříbrná 699,- 8W 3x0.75mm 2 0,85kg ALDE 8B Svítidlo kuchyňské art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 1935 ALDE 8B OM-AL08B K stříbrná 489, ALDE 8B OM-AL08B K stříbrná 489, ALDE 8B OM-AL08B K stříbrná 489,- 13W 3x0.75mm 2 1,15kg ALDE 13B Svítidlo kuchyňské art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 1938 ALDE 13B OM-AL13B K stříbrná 549, ALDE 13B OM-AL13B K stříbrná 549, ALDE 13B OM-AL13B K stříbrná 549,- Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér umělá hmota Typ zážehu: elektronický ~230V T5 IP 20 G5 ALDE 8A, ALDE 13A ALDE 8B - ALDE 13B ALDE 8B, ALDE 13B

208 208 Svítidlo TORI 1.5. Svítidla nábytková 0,75kg TORI 13 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 1941 TORI 13 OM-TOR K bílá 459, TORI 13 OM-TOR K bílá 459, TORI 13 OM-TOR K bílá 459,- Materiál: korpus umělá hmota stínítko/difuzér umělá hmota Typ zážehu: elektronický Jmenovitý proud hnízda (typ schuko ): 6A TORI 13 ~230V 13W IP 20 T5 G5 2.5mm 2

209 Série REGA 1.5. Svítidla nábytková 209 8W 0,60kg REGA 8 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 1944 REGA 8 OM-REG K bílá 399, REGA 8 OM-REG K bílá 399, REGA 8 OM-REG K bílá 399,- 13W 0,92kg REGA 13 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 1947 REGA 13 OM-REG K bílá 479, REGA 13 OM-REG K bílá 479, REGA 13 OM-REG K bílá 479,- 21W 1,04kg REGA 21 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 1950 REGA 21 OM-REG K bílá 599, REGA 21 OM-REG K bílá 599, REGA 21 OM-REG K bílá 599,- Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér umělá hmota Typ zážehu: elektronický Jmenovitý proud hnízda (typ schuko ): 6A REGA 8, REGA 13, REGA 21 ~230V T5 IP 20 G5 2.5mm 2

210 210 Série ARONA 1.5. Svítidla nábytková 8W 0,45kg ARONA 8 Svítidlo nástěnné Teplota art. Model Kód chromatičnosti Barva 1953 ARONA 8 OM-ARO K stříbrná 359, ARONA 8 OM-ARO K stříbrná 359, ARONA 8 OM-ARO K stříbrná 359,- NOVINKA NOVINKA NOVINKA 13W 21W 0,62kg 0,91kg ARONA 13 Svítidlo nástěnné art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 1956 ARONA 13 OM-ARO K stříbrná 439, ARONA 13 OM-ARO K stříbrná 439, ARONA 13 OM-ARO K stříbrná 439,- ARONA 21 Svítidlo nástěnné art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 1959 ARONA 21 OM-ARO K stříbrná 559, ARONA 21 OM-ARO K stříbrná 559, ARONA 21 OM-ARO K stříbrná 559,- Materiál: korpus hliníkový profil koncovky umělá hmota stínítko/difuzér umělá hmota Typ zážehu: elektronický ARONA 8, ARONA 13, ARONA 21 ~230V T5 IP 20 G5 2.5A/250V 180cm

211 Série ARIBA 1.5. Svítidla nábytková 211 8W 0,45kg ARIBA 8 Svítidlo nástěnné art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 1962 ARIBA 8 OM-ARB K bílá 349, ARIBA 8 OM-ARB K stříbrná 359, ARIBA 8 OM-ARB K bílá 349,- NOVINKA 1965 ARIBA 8 OM-ARB K stříbrná 359,- NOVINKA 1966 ARIBA 8 OM-ARB K bílá 349, ARIBA 8 OM-ARB K stříbrná 359,- 13W 0,62kg ARIBA 13 Svítidlo nástěnné art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 1968 ARIBA 13 OM-ARB K bílá 439, ARIBA 13 OM-ARB K stříbrná 449, ARIBA 13 OM-ARB K bílá 439, ARIBA 13 OM-ARB K stříbrná 449, ARIBA 13 OM-ARB K bílá 439, ARIBA 13 OM-ARB K stříbrná 449,- NOVINKA NOVINKA 21W 0,62kg ARIBA 21 Svítidlo nástěnné art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 1974 ARIBA 21 OM-ARB K bílá 729, ARIBA 21 OM-ARB K stříbrná 759, ARIBA 21 OM-ARB K bílá 729, ARIBA 21 OM-ARB K stříbrná 759, ARIBA 21 OM-ARB K bílá 729, ARIBA 21 OM-ARB K stříbrná 759,- NOVINKA Materiál: korpus hliníkový profil koncovky umělá hmota stínítko/difuzér sklo Typ zážehu: elektronický ARIBA 8, ARIBA 13, ARIBA 21 ~230V T5 IP 20 G5 2.5A/250V 180cm

212 212 Série ARENA 1.5. Svítidla nábytková 13W 0,75kg ARENA 13 Svítidlo nástěnné art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 1980 ARENA 13 OM-ARN K bílá 459, ARENA 13 OM-ARN K stříbrná 479, ARENA 13 OM-ARN K bílá 459, ARENA 13 OM-ARN K stříbrná 479,- 21W 1,08kg ARENA 21 Svítidlo nástěnné art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 1984 ARENA 21 OM-ARN K bílá 579, ARENA 21 OM-ARN K stříbrná 599, ARENA 21 OM-ARN K bílá 579, ARENA 21 OM-ARN K stříbrná 599,- Materiál: korpus hliníkový profil koncovky umělá hmota stínítko/difuzér umělá hmota Typ zážehu: elektronický ~230V T5 IP 20 G5 2.5mm 2 ARENA 13, ARENA 21

213 Série VERONI 1.5. Svítidla nábytková 213 8W 0,47kg VERONI 8 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 1988 VERONI 8 OM-VER K bílá 359, VERONI 8 OM-VER K bílá 359, VERONI 8 OM-VER K bílá 359,- 13W 0,66kg VERONI 13 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 1991 VERONI 13 OM-VER K bílá 399, VERONI 13 OM-VER K bílá 399, VERONI 13 OM-VER K bílá 399,- 21W 1,14kg VERONI 21 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 1994 VERONI 21 OM-VER K bílá 499, VERONI 21 OM-VER K bílá 499, VERONI 21 OM-VER K bílá 499,- Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér umělá hmota Typ zážehu: elektronický ~230V T5 IP 20 G5 2.5mm 2 VERONI 8, VERONI 13, VERONI 21

214 214 Série AKETA 1.5. Svítidla nábytková 8W 0,44kg AKETA 8 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 1997 AKETA 8 OM-AKET K bílá 339, AKETA 8 OM-AKET K bílá 339,- 13W 0,64kg AKETA 13 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 1999 AKETA 13 OM-AKET K bílá 399, AKETA 13 OM-AKET K bílá 399,- Materiál: korpus umělá hmota stínítko/difuzér umělá hmota Typ zážehu: elektronický AKETA 8, AKETA 13 ~230V T5 IP 20 G5 2.5A/250V 180cm

215 NOVINKA Série WERA 1.5. Svítidla nábytková 8W 13W 21W 28W 0,29kg 0,39kg 0,51kg 0,70kg WERA 8 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 2001 WERA 8 OM-WE K bílá 209, WERA 8 OM-WE K bílá 209, WERA 8 OM-WE K bílá 209,- WERA 13 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 2004 WERA 13 OM-WE K bílá 249, WERA 13 OM-WE K bílá 249, WERA 13 OM-WE K bílá 249,- WERA 21 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 2007 WERA 21 OM-WE K bílá 359, WERA 21 OM-WE K bílá 359, WERA 21 OM-WE K bílá 359,- WERA 28 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 2010 WERA 28 OM-WE K bílá 429, WERA 28 OM-WE K bílá 429, WERA 28 OM-WE K bílá 429,- NOVINKA NOVINKA NOVINKA 215 Materiál: korpus umělá hmota stínítko/difuzér umělá hmota Typ zážehu: elektronický WERA 8, WERA 13, WERA 21, WERA 28 ~230V T5 IP 20 G5 2.5A/250V 180cm

216 216 Série ESTILA 1.5. Svítidla nábytková 18W 0,47kg ESTILA 18 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 2013 ESTILA 18 OM-EST K bílá 279, ESTILA 18 OM-EST K bílá 279,- 30W 0,75kg ESTILA 30 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 2015 ESTILA 30 OM-EST K bílá 369, ESTILA 30 OM-EST K bílá 369,- 36W 0,86kg ESTILA 36 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 2017 ESTILA 36 OM-EST K bílá 399, ESTILA 36 OM-EST K bílá 399,- Materiál: korpus hliníkový profil koncovky umělá hmota stínítko/difuzér umělá hmota Typ zážehu: elektronický ~230V T8 IP 20 G13 2.5mm 2 ESTILA 18, ESTILA 30, ESTILA 36

217 Série ELGERTA 1.5. Svítidla nábytková W 0,64kg ELGERTA 18 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 2019 ELGERTA 18 OM-ELGE K bílá 329, ELGERTA 18 OM-ELGE K bílá 329,- 30W 0,96kg ELGERTA 30 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 2021 ELGERTA 30 OM-ELGE K bílá 459, ELGERTA 30 OM-ELGE K bílá 459,- 36W 1,26kg ELGERTA 36 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 2023 ELGERTA 36 OM-ELGE K bílá 499, ELGERTA 36 OM-ELGE K bílá 499,- Materiál: korpus hliníkový profil koncovky umělá hmota stínítko/difuzér umělá hmota Typ zážehu: elektronický ~230V T8 IP 20 G13 2.5mm 2 ELGERTA 18, ELGERTA 30, ELGERTA 36

218 218 Série ANTAR 1.5. Svítidla nábytková 18W 0,74kg ANTAR 18 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 2025 ANTAR 18 OM-AN K bílá 369, ANTAR 18 OM-AN K bílá 369,- 30W 0,99kg ANTAR 30 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva Cena bez DPH 2027 ANTAR 30 OM-AN K bílá 459, ANTAR 30 OM-AN K bílá 459,- 36W 1,29kg ANTAR 36 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva Cena bez DPH 2029 ANTAR 36 OM-AN K bílá 539, ANTAR 36 OM-AN K bílá 539,- Materiál: korpus hliníkový profil koncovky umělá hmota stínítko/difuzér umělá hmota Typ zážehu: elektronický ~230V T8 IP 20 G13 2.5mm 2 ANTAR 18, ANTAR 30, ANTAR 36

219 Svítidlo ZAFIRA 1.5. Svítidla nábytková 219 0,46kg ZAFIRA 13 Svítidlo podlinkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 2031 ZAFIRA 13 OF-ZAF K bílá 359, ZAFIRA 13 OF-ZAF K bílá 359, ZAFIRA 13 OF-ZAF K bílá 359,- Materiál: korpus umělá hmota stínítko/difuzér umělá hmota Typ zážehu: elektronický ~230V 13W IP 20 T5 G5 2.5mm 2 ZAFIRA 13

220 220 Série ALBI 1.5. Svítidla nábytková 8W 0,75kg ALBI 8 Svítidlo nábytkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 2034 ALBI 8 OM-AL K stříbrná 489, ALBI 8 OM-AL K stříbrná 489, ALBI 8 OM-AL K stříbrná 489,- 13W 0,85kg ALBI 13 Svítidlo nábytkové art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 2037 ALBI 13 OM-AL K stříbrná 549, ALBI 13 OM-AL K stříbrná 549, ALBI 13 OM-AL K stříbrná 549,- Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér umělá hmota Typ zážehu: elektronický ~230V T5 IP 20 G5 3x0.75mm 2 ALBI 8, ALBI 13

221 Série LUMIX 1.5. Svítidla nábytková 221 8W 0,58kg LUMIX 8 Svítidlo pro osvětlení obrazů art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 2040 LUMIX 8 KS-LUM K stříbrná 559, LUMIX 8 KS-LUM K stříbrná 559, LUMIX 8 KS-LUM K stříbrná 559,- 13W 0,70kg LUMIX 13 Svítidlo pro osvětlení obrazů art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 2043 LUMIX 13 KS-LUM K stříbrná 659, LUMIX 13 KS-LUM K stříbrná 659, LUMIX 13 KS-LUM K stříbrná 659,- Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér umělá hmota Typ zážehu: elektronický LUMIX 8, LUMIX 13 ~230V T5 IP 20 G5 2.5mm 2

222 222 Série APERA 1.5. Svítidla nábytková 8W 1,87kg APERA 8 Svítidlo nástěnné se skleněnou poličkou art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 2046 APERA 8 KS-APE K stříbrná 599, APERA 8 KS-APE K stříbrná 599, APERA 8 KS-APE K stříbrná 599,- 13W 2,80kg APERA 13 Svítidlo nástěnné se skleněnou poličkou art. Model Kód Teplota chromatičnosti Barva 2049 APERA 13 KS-APE K stříbrná 699, APERA 13 KS-APE K stříbrná 699, APERA 13 KS-APE K stříbrná 699,- Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér umělá hmota polička - sklo Typ zážehu: elektronický ~230V T5 IP 20 G5 2.5mm 2 APERA 8, APERA 13

223

224 224 Série M Mezi nábytkovými svítidly série M se nachází modely určené pro vestavbu do skříněk, poliček nebo pro přisazení, což umožňuje dosáhnout efektního bodového osvětlení. Jako světelné zdroje jsou použity nízkonapěťové halogenové žárovky JC. Pro činnost svítidel je nezbytný transformátor snižující síťové napětí na 12V.

225 1. interiérové 1.5. Svítidla nábytková 225 JC 100g M-100 Svítidlo podlinkové 2052 M-100 OM-M bílá 69, M-100 OM-M mosaz 79, M-100 OM-M mosaz ant. 79, M-100 OM-M chrom 79, M-100 OM-M chrom sat. 79,- JC 65g M-10 Svítidlo podlinkové 2057 M-10 OM-M10M00-10 bílá 49, M-10 OM-M10M00-60 mosaz 59, M-10 OM-M10M00-70 chrom 59,- JC 65g M-20 Svítidlo podlinkové 2060 M-20 OM-M20M00-00 černá 59, M-20 OM-M20M00-10 bílá 59, M-20 OM-M20M00-60 mosaz 69, M-20 OM-M20M00-65 mosaz ant. 69, M-20 OM-M20M00-70 chrom 69, M-20 OM-M20M00-72 chrom sat. 69,- JC 35g M-25 Svítidlo podlinkové 2066 M-25 OM-M25M00-10 bílá 49, M-25 OM-M25M00-60 mosaz 59, M-25 OM-M25M00-65 mosaz ant. 59, M-25 OM-M25M00-70 chrom 59, M-25 OM-M25M00-72 chrom sat. 59,- M-100 M-10 M-20 M-25 Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér sklo G4 20W max. 0,3m 12V IP 20 2x0.75mm 2

226 interiérové 1.5. Svítidla nábytková JC 0,3m G4 60g 20W max. M-40 Svítidlo podlinkové 2071 M-40 OM-M40M00-60 mosaz 59, M-40 OM-M40M00-70 chrom 59,- LED 0,6W 45g M-40 LED Svítidlo podlinkové Barva LED Ilość LED 2073 M-40 LED OL-M40L70-10 chrom bílá 9 LED 259, M-40 LED OL-M40L70-40 chrom modrá 9 LED 229, M-40 LED OL-M40L72-10 chrom sat. bílá 9 LED 259, M-40 LED OL-M40L72-40 chrom sat. modrá 9 LED 229,- JC 0,3m G4 90g 20W max. M-70 Svítidlo podlinkové 2077 M-70 OM-M bílá 79, M-70 OM-M mosaz 89, M-70 OM-M mosaz ant. 89, M-70 OM-M chrom 89, M-70 OM-M chrom sat. 89,- JC 0,3m G4 0,11kg 20W max. M-75 Svítidlo podlinkové 2082 M-75 OM-M bílá 79, M-75 OM-M mosaz 89, M-75 OM-M mosaz ant. 89, M-75 OM-M chrom 89, M-75 OM-M chrom sat. 89,- M-40, M-40LED M-70 M-75 Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér sklo 12V IP 20 2x0.75mm 2

227 1. interiérové 1.5. Svítidla nábytková g M-60A Svítidlo podlinkové 2087 M-60A OM-M60A00-10 bílá 69, M-60A OM-M60A00-60 mosaz 79, M-60A OM-M60A00-65 mosaz ant. 79, M-60A OM-M60A00-70 chrom 79, M-60A OM-M60A00-72 chrom sat. 79,- 120 g M-60B Svítidlo podlinkové 2092 M-60B OM-M60B00-10 bílá 69, M-60B OM-M60B00-60 mosaz 79, M-60B OM-M60B00-65 mosaz ant. 79, M-60B OM-M60B00-70 chrom 79, M-60B OM-M60B00-72 chrom sat. 79,- 90g M-50 Svítidlo podlinkové 2097 M-50 OM-M bílá 69, M-50 OM-M mosaz 79, M-50 OM-M chrom 79, M -50 OM -M chrom sat. 79,- 3 M-60A 3 M-60B M-50 Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér sklo 20W max. 0,3m 12V JC IP 20 G4 2x0.75mm 2

228 interiérové 1.5. Svítidla nábytková M-110 0,15kg M-110, M-110S Svítidlo podlinkové 2101 M-110 OM-M mosaz ant. 129, M-110 OM-M chrom sat. 129, M-110S OM-M110S0-65 mosaz ant. 139, M-110S OM-M110S0-72 chrom sat. 139,- M-110S 0,15kg M-120 0,27kg M-120, M-120S Svítidlo podlinkové 2105 M-120 OM-M mosaz ant. 179, M-120 OM-M chrom sat. 179, M-120S OM-M120S0-65 mosaz ant. 189, M-120S OM-M120S0-72 chrom sat. 189,- M-120S M-110, M-110S M-120, M-120S Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér sklo 20W max. 0,3m 12V JC IP 20 G4 2x0.75mm 2

229 1. interiérové 1.5. Svítidla nábytková 229 M-130 0,24kg M-130, M-130S Svítidlo podlinkové 2109 M-130 OM-M mosaz ant. 179, M-130 OM-M chrom sat. 179, M-130S OM-M130S0-65 mosaz ant. 189, M-130S OM-M130S0-72 chrom sat. 189,- M-130S M-141 0,24kg M-141S M-141, M-141S Svítidlo podlinkové 2113 M-141 OM-M mosaz ant. 159, M-141 OM-M chrom sat. 159, M-141S OM-M141S0-65 mosaz ant. 169, M-141S OM-M141S0-72 chrom sat. 169,- M-142 0,24kg M-142S M-142, M-142S Svítidlo podlinkové 2117 M-142 OM-M mosaz ant. 159, M-142 OM-M chrom sat. 159, M-142S OM-M142S0-65 mosaz ant. 169, M-142S OM-M142S0-72 chrom sat. 169,- M-130, M-130S M-141, M-141S M-142, M-142S Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér sklo 20W max. 0,3m 12V JC IP 20 G4 2x0.75mm 2

230 230 Série K Série K se dokonale hodí pro bodové osvětlení. Svítidla s montují nad skříňkami, linkami nebo poličkami. Jako svě zdroje se používají nízkonapěťové halogenové žárovky M maximálním výkonu 20W. Pro činnost svítidla je nutný tr snižuje síťové napětí na 12V.

231 1. interiérové 1.5. Svítidla nábytková 231 0,15kg K-10 Svítidlo nadlinkové, pevné 2121 K-10 OM-K zlatá sat. 129, K-10 OM-K chrom 139, K-10 OM-K chrom sat. (mal.) 129, K-10 OM-K chrom sat. (galv.) 139,- 0,15kg K-20 Svítidlo nadlinkové, výklopné 2125 K-20 OM-K zlatá sat. 139, K-20 OM-K chrom 179, K-20 OM-K chrom sat. (mal.) 139, K-20 OM-K chrom sat. (galv.) 179,- 0,17kg K-30 Svítidlo nadlinkové, pevné 2129 K-30 OM-K zlatá sat. 169, K-30 OM-K chrom 179, K-30 OM-K chrom sat. (mal.) 169, K-30 OM-K chrom sat. (galv.) 199,- 0,19kg K-40 Svítidlo nadlinkové, výklopné 2133 K-40 OM-K zlatá sat. 189, K-40 OM-K chrom 199, K-40 OM-K chrom sat. (mal.) 189, K-40 OM-K chrom sat. (galv.) 219,- K-10 K-20 K-30 K-40 Materiál: korpus ocel 12V IP 20 2x0.75mm 2 GU5.3 20W max. 0,5m

232 232 KANCELÁŘSKÁ 1. interiérové V produktové nabídce značky BRILUM se nachází mnoho různorodých kancelářských svítidel. Jsou mezi nimi lampy moderního nebo klasického vzhledu a také s mnoha doplňkovými funkcemi např. mají hodiny, místo pro rýsovací potřeby, držák do uchycení apod. Jako světelné zdroje jsou použity obyčejné nebo halogenové žárovky nebo kompaktní zářivky. Svítidla

233 NOVINKA NOVINKA NOVINKA Série FURNO 1.6. Svítidla stojací a stolní lampy 60W max. 2,62kg PLS 9W 200cm E27 190cm G23 2,93kg 60W max. 3,45kg E27 190cm FURNO 10L Stolní lampa 2137 FURNO 10L LB-FU10L x max. 60W stříbrno-šedá 599,- FURNO 20L Stolní lampa 2138 FURNO 20L LB-FU20L x 9W stříbrno-šedá 919,- FURNO 10P Podlahová lampa 2139 FURNO 10P LB -FU10P x max. 60W stříbrno -šedá 919,- 233 Materiál: podstavec umělá hmota rameno slitina hliníku stínítko/difuzér FURNO 20L umělá hmota FURNO 10L, FURNO 10P ocel Typ zážehu: FURNO 20L indukční Teplota chromatičnosti světelného zdroje v kompletu: FURNO 20L 6400K FURNO 10L FURNO 20L FURNO 10P ~230V IP A/250V

234 234 Série IBIZA 1.6. Svítidla stojací a stolní lampy 3,13kg IBIZA 10 Stolní lampa 2140 IBIZA 10 LH-IBIZ10-73 stříbrná 489,- 3,38kg IBIZA 20 Podlahová lampa 2141 IBIZA 20 LH-IBIZ20-73 stříbrná 599,- Materiál: podstavec ocel rameno slitina hliníku stínítko/difuzér ocel, sklo IBIZA 10 IBIZA 20 50W max. ~230V G-9 IP 20 G9 2.5A/250V 190cm

235 Svítidla RENGA, LARGO 1.6. Svítidla stojací a stolní lampy 235 2U 220cm 18W max. 2,72kg RENGA Stolní lampa 2142 RENGA LB-RENGA0-90 šedá 999,- NOVINKA 3U Mini 230cm 13W max. 1,90kg LARGO 10 Stolní lampa 2143 LARGO 10 LB-LR stříbrno-modrá 469, LARGO 10 LB-LR modro-stříbrná 469, LARGO 10 LB-LR stříbrná 469, LARGO 10 LB-LR šedá met. 469,- 3U Mini 230cm 13W max. 2,65kg LARGO 20 Stolní lampa 2147 LARGO 20 LB-LR stříbrno-modrá 499, LARGO 20 LB-LR modro-stříbrná 499, LARGO 20 LB-LR stříbrná 499, LARGO 20 LB-LR šedá met. 499,- RENGA LARGO 10 LARGO 20 Materiál: podstavec umělá hmota rameno slitina hliníku stínítko/difuzér umělá hmota ~230V IP 20 E27 2.5A/250V

236 236 Série CRETA 1.6. Svítidla stojací a stolní lampy 1,95kg CRETA 10 Stolní lampa 2151 CRETA 10 LB-CRE černá 359, CRETA 10 LB-CRE bílá 359, CRETA 10 LB-CRE stříbrná 369,- 0,85kg CRETA 20 Stolní lampa 2154 CRETA 20 LB-CRE černá 319, CRETA 20 LB-CRE bílá 319, CRETA 20 LB-CRE stříbrná 329,- Materiál: podstavec umělá hmota rameno slitina hliníku stínítko/difuzér umělá hmota Typ zážehu: indukční Teplota chromatičnosti světelného zdroje v kompletu: 2700K CRETA 10 CRETA 20 ~230V PLS 11W IP cm G23 2.5A/250V

237 Svítidla LUQA, PASO 1.6. Svítidla stojací a stolní lampy W 2,23kg LUQA Stolní lampa 2157 LUQA LB-LU stříbrno-modrá 619, LUQA LB-LU modro-stříbrná 619, LUQA LB-LU šedá met. 619,- 9W 0,99kg PASO Stolní lampa 2160 PASO LB-PAS černá 309, PASO LB-PAS šedá 309,- Materiál: podstavec umělá hmota rameno LUQA slitina hliníku; PASO ocel Typ zážehu: indukční Teplota chromatičnosti světelného zdroje v kompletu: 2700K LUQA PASO ~230V PLS IP cm G23 2.5A/250V

238 238 Svítidla MONA, DL-328, Svítidla stojací a stolní lampy 160cm 0,87kg MONA Stolní lampa 2162 MONA LH-MONA00-01 černá met. 289, MONA LH-MONA00-17 bílá perleťová 289, MONA LH-MONA00-27 červená perleťová 289, MONA LH-MONA00-37 zelená perleťová 289, MONA LH-MONA00-47 modrá perleťová 289, MONA LH-MONA00-71 stříbrná metalíza 289,- 170cm 0,72kg DL-328 Stolní lampa 2168 DL-328 LH-DL černá 189, DL-328 LH-DL bílá 189, DL-328 LH-DL bílá perleťová 189, DL-328 LH-DL červená 189, DL-328 LH-DL zelená 189, DL-328 LH-DL zelená perleťová 189, DL-328 LH-DL modrá 189, DL-328 LH-DL modrá perleťová 189, DL-328 LH-DL žlutá 189, DL-328 LH-DL stříbrná perleťová 189,- 180cm 0,69kg 954 Stolní lampa LH bílá čirá 199, LH červená čirá 199, LH zelená čirá 199, LH modrá čirá 199, LH žlutá čirá 199, LH růžová čirá 199, LH fialová čirá 199,- Materiál: podstavec umělá hmota rameno chromovaná měď stínítko/difuzér umělá hmota MONA DL W max. ~230V JC IP 20 G4 2.5A/250V

239 Svítidla 7248, 7208C 1.6. Svítidla stojací a stolní lampy 239 GY cm 35W max. 0,94kg 7248 Stolní lampa LH černá 249, LH černá met. 249, LH bílá 249, LH červená met. 249, LH modrá met. 249, LH šedá met. 249,- G4 170cm 20W max. 0,85kg 7208C Stolní lampa C LH-7208C0-00 černá 349, C LH-7208C0-10 bílá 349, C LH-7208C0-17 bílá perleťová 349, C LH-7208C0-20 červená 349, C LH-7208C0-30 zelená 349, C LH-7208C0-37 zelená perleťová 349, C LH-7208C0-40 modrá 349, C LH-7208C0-47 modrá perleťová 349, C LH-7208C0-50 žlutá 349, C LH-7208C0-77 stříbrná perleťová 349,- Materiál: podstavec umělá hmota rameno chromovaná měď stínítko/difuzér umělá hmota C ~230V JC IP A/250V

240 240 Svítidla TIBIA, DL-355, Svítidla stojací a stolní lampy G4 160cm 20W max. 0,87kg TIBIA Stolní lampa 2201 TIBIA LH-TIBIA0-01 černá met. 369, TIBIA LH-TIBIA0-71 stříbrná metalíza 369, TIBIA LH-TIBIA0-91 nikl met. 369,- NOVINKA GY cm 35W max. 1,10kg DL-355 Stolní lampa 2204 DL-355 LH-DL černá 309, DL-355 LH-DL bílá 309, DL-355 LH-DL modrá 309,- GY cm 35W max. 1,23kg 7240 Stolní lampa LH černá 329, LH černá met. 359, LH bílá 359, LH bílá perleťová 359, LH červená met. 359, LH červená perleťová 359, LH zelená met. 359, LH zelená perleťová 359, LH modrá met. 359, LH modrá perleťová 359, LH stříbrná metalíza 359,- Materiál: podstavec umělá hmota rameno ocel stínítko/difuzér umělá hmota TIBIA DL ~230V IP 20 JC 2.5A/250V

241 Svítidla TILO, OMAL, FUMO 1.6. Svítidla stojací a stolní lampy 241 0,55kg TILO Stolní lampa 2218 TILO LB-TIL černá mat. 179, TILO LB-TIL bílá mat. 179, TILO LB-TIL červená mat. 189, TILO LB-TIL zelená mat. 189,- 0,76kg OMAL Stolní lampa 2222 OMAL LB-OMAL00-03 černá mat. 209, OMAL LB-OMAL00-23 červená mat. 209, OMAL LB-OMAL00-33 zelená mat. 209,- 0,97kg FUMO Stolní lampa 2225 FUMO LB-FUM černá mat. 239, FUMO LB-FUM bílá mat. 239, FUMO LB-FUM červená mat. 239, FUMO LB-FUM zelená mat. 239,- Materiál: držák: TILO umělá hmota podstavec: OMAL umělá hmota; FUMO ocel rameno ocel stínítko/difuzér ocel TILO OMAL FUMO 60W max. ~230V IP 20 E27 2.5A/250V 190cm

242 242 Svítidla OPUS, DF Svítidla stojací a stolní lampy 0,94kg OPUS Stolní lampa 2229 OPUS LB-OPUS00-03 černá mat. 239, OPUS LB-OPUS00-13 bílá mat. 239, OPUS LB-OPUS00-23 červená mat. 239, OPUS LB-OPUS00-33 zelená mat. 239,- 0,93kg DF-6 Stolní lampa 2233 DF-6 LB-DF černá 159, DF-6 LB-DF bílá 159, DF-6 LB-DF červená 159, DF-6 LB-DF modrá 159, DF-6 LB-DF chrom sat. 199,- Zabudovaný stmívač Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér ocel Model OPUS nabízí možnost plynulé regulace světelného toku s pomocí zabudovaného stmívače. OPUS DF-6 60W max. ~230V IP 20 E27 2.5A/250V 190cm

243 Série B 1.6. Svítidla stojací a stolní lampy 243 1,87kg B-295 Stolní lampa 2238 B-295 LB-B bílá 1 059, B-295 LB-B zelená 999, B-295 LB-B modrá 1 059, B-295 LB-B žlutá 1 059,- NOVINKA 1,36kg B-300 Stolní lampa 2242 B-300 LB-B mosaz ant./zelená 629, B-300 LB-B mosaz ant./modrá 659, B-300 LB-B mosaz ant./žlutá 699, B-300 LB-B chrom sat./zelená 659, B-300 LB-B chrom sat./modrá 699, B-300 LB-B chrom sat./žlutá 699,- B-295 B-300 Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo 60W max. ~230V IP 20 E27 2.5A/250V 180cm

244 244 Série HR 1.6. Svítidla stojací a stolní lampy 60W max. E27 1,87kg HR-060 Stolní lampa 2248 HR-060 LB-HR zelená 719, HR-060 LB-HR modrá 739, HR-060 LB-HR žlutá 759,- E14 40W max. E14 0,77kg HR-060S Stolní lampa 2251 HR-060S LB-HR060S-30 zelená 489, HR-060S LB-HR060S-40 modrá 529, HR-060S LB-HR060S-50 žlutá 549,- 60W max. E27 1,78kg HR-080 Stolní lampa 2254 HR-080 LB-HR zelená 719, HR-080 LB-HR modrá 739, HR-080 LB-HR žlutá 749,- HR-060 HR-060S HR-080 Materiál: podstavec ocel stínítko/difuzér sklo ~230V IP A/250V 180cm

245 Série PERLA 1.6. Svítidla stojací a stolní lampy 245 2,13kg PERLA 10 Stolní lampa 2257 PERLA 10 LB-PE chrom sat./bílá 899,- Dotykový stmívač 2,25kg PERLA 20 Stolní lampa 2258 PERLA 20 LB-PE chrom sat./bílá 919,- Dotykový stmívač Materiál: podstavec nerez ocel stínítko/difuzér sklo Lampy nabízí možnost třístupňové skokové regulace světelného toku s pomocí zabudovaného dotykového stmívače. PERLA 10 PERLA 20 40W max. ~230V IP 20 E14 2.5A/250V 170cm

246 246 Série TICO 1.6. Svítidla stojací a stolní lampy 0,80kg TICO 10 Stolní lampa 2259 TICO 10 LB-TICO10-30 zelená 259, TICO 10 LB-TICO10-40 modrá 259, TICO 10 LB-TICO10-56 béžová 259, TICO 10 LB-TICO10-80 růžová 259,- 0,62kg TICO 20 Stolní lampa 2263 TICO 20 LB-TICO20-30 zelená 259, TICO 20 LB-TICO20-40 modrá 259, TICO 20 LB-TICO20-56 béžová 259, TICO 20 LB-TICO20-80 růžová 259,- 0,63kg TICO 30 Stolní lampa 2267 TICO 30 LB-TICO30-30 zelená 259, TICO 30 LB-TICO30-40 modrá 259, TICO 30 LB-TICO30-56 béžová 259, TICO 30 LB-TICO30-80 růžová 259,- TICO 10 TICO 20 TICO 30 Materiál: korpus keramika stínítko/difuzér impregnovaná látka 40W max. ~230V IP 20 E14 2.5A/250V 170cm

247 247

248 248 Série LEDO Série moderních LED svítidel. Dekorační světlo s jistotou podbarví klima místnosti. Svítidla jsou prodávaná v kompletu se světelným zdrojem LED, transformátorem a napájecím přívodem.

249 1. interiérové 1.7. Svítidla LED V 0,3W 2 PIN 0,19kg LEDO 10 Svítidlo podlahové Barva LED Ilość LED 2271 LEDO 10 OL-LED chrom sat. bílá 6 LED 399, LEDO 10 OL-LED chrom sat. modrá 6 LED 399,- ~230V 0,9W 16A/250V 1,24kg 1x100cm LEDO 13 Set podlahových svítidel Barva LED Ilość LED 2273 LEDO 13 OL-LED chrom sat. bílá 3 x 6 LED 1 399, LEDO 13 OL-LED chrom sat. modrá 3 x 6 LED 1 399,- ~230V 1,5W 2x100cm 16A/250V LEDO 15 Set podlahových svítidel Barva LED Ilość LED Cena bez DPH 2275 LEDO 15 OL-LED chrom sat. bílá 5 x 6 LED 2 059, LEDO 15 OL-LED chrom sat. modrá 5 x 6 LED 2 059,- 1,81kg Materiál: korpus umělá hmota límec/prstenec slitina hliníku stínítko/difuzér sklo podstavec pro montáž slitina hliníku transformátor LEDO 13, LEDO 15 umělá hmota LED IP cm

250 interiérové 1.7. Svítidla LED 2 PIN 3m 0,26kg 1m 0,13kg 2m 0,20kg LEDO P1 Napájecí přívod art. Model Kód Popis Barva 2277 LEDO P1 OL-LEDOP1-01 1m černá 99, LEDO P1 OL-LEDOP1-02 2m černá 119, LEDO P1 OL-LEDOP1-03 3m černá 159,- ~230V 16A/250V IP 44 0,28kg LEDO TR Transformátor 2280 LEDO TR OL-LEDOTR-06 6VA černá 199,- ~230V 16A/250V IP cm LEDO TRP Transformátor 2281 LEDO TRP OL-LEDTRP-06 12VA černá 259,- 0,45kg Materiál: korpus umělá hmota Typ vodiče: LEDO P1 H05RN-F Průřez vodiče: LEDO P1 2 x 0,75mm2 Sekundární napětí: LEDO TR, LEDO TRP ~12V Jmenovité zatížení: LEDO TR I =0,5A, LEDO TRP I =1A LEDO P1 LEDO TR LEDO TRP

251

252 252 Série NL

253 1. interiérové 1.8. Svítidla speciálního určení g NL-1 Svítidlo noční miniaturní 2282 NL-1 LN-NL bílá 41,- 40g NL-2 Svítidlo noční miniaturní 2283 NL-2 LN-NL bílá 43,- 25g NL-3 Svítidlo noční miniaturní 2284 NL-3 LN-NL bílá 36,- NL-1 NL-2 NL-3 Materiál: korpus umělá hmota Typ světelného zdroje: doutnavka ~230V 1W IP A/250V

254 254 Série ERGO určena hlavně pro domácí použití. Svítidla zaručují osvětlení během výpadku síťového napětí. Pomocí přepínače je možný výběr režimu práce s jednou nebo dvěma zářivkami.

255 1. interiérové 1.8. Svítidla speciálního určení 255 T5 8W G5 1,19kg ERGO 208 Svítidlo přenosné 2285 ERGO 208 AD-ERG x 8W bílá 459,- T8 18W G13 2,19kg ERGO 218 Svítidlo přenosné 2286 ERGO 218 AD-ERG x 18W bílá 729,- NOVINKA Materiál: korpus umělá hmota stínítko/difuzér umělá hmota Typ zážehu: elektronický Typ akumulátoru: olovo - kyselinový Kapacita a napětí akumulátoru: ERGO 208 3,2 Ah/6V ERGO Ah/6V Doba autonomního svícení: 1 zářivka ok. 6h; 2 zářivky ok. 3h Doba nabíjení akumulátoru: 20h Teplota chromatičnosti světelného zdroje v kompletu: 6400K Svítidlo je vybaveno tlačítkem TEST umožňujícím kontrolu funkčnosti svítidla. Test je možné provést během nabíjení akumulátoru, když je svítidlo připojeno do elektrické sítě. ERGO 208 ERGO 218 ~230V IP A/250V 170cm

256 256 Série CAMP chalupaření. Je napájeno pomocí akumulátoru, který zaručuje kolem 3 hodin svícení. Dostupná je také verze s dálkovým ovladačem.

257 1. interiérové 1.8. Svítidla speciálního určení 257 1,55kg CAMP Svítidlo přenosné 2287 CAMP LK-CAM zelená/oranž. 549,- 1,58kg CAMP-R Svítidlo přenosné 2288 CAMP-R LK-CAMR30-55 zelená/oranž. 629,- Napájení: 230V/50Hz jen přes akumulátor nebo 12V DC Napájení ovladače: CAMP-R 2xAAA, 1,5V Materiál: korpus umělá hmota stínítko/difuzér umělá hmota Typ zážehu: elektronický Typ akumulátoru: olovo - kyselinový Kapacita a napětí akumulátoru: 4Ah/6V Doba svícení: ok. 3h Doba nabíjení akumulátoru: 12h Teplota chromatičnosti světelného zdroje v kompletu: 6400K Typ zástrčky: síťová zástrčka 2,5A/250V nebo zástrčka do hnízda zapalovače v automobilu CAMP, CAMP-R PLE 2G7 7W IP 20

258 258 Svítidlo MOSKIT Moskit je odhmyzovací svítidlo. Jeho světlo přitahuje hmyz, který je zneškodněn díky spirále z kovového drátu pod napětím obtočené kolem světelného zdroje. Svítidlo je určeno pro zářivky MOS-4 o výkonu 4W.

259 1. interiérové 1.8. Svítidla speciálního určení 259 0,60kg MOSKIT 20 Svítidlo odhmyzovací 2289 MOSKIT 20 LO-MOSK20-10 černá 239,- Materiál: korpus umělá hmota Typ zážehu: elektronický Vzdálenost vábení hmyzu: max. 3m ~230V MOS-4 G5 4W IP A/250V 170cm

260 260 Série KARIO Série svítidel KARIO se dokonale hodí do zahrad a okolí domů. Dekoračně osvětlí vjezdy, vchody, terasy a rostliny na zahradě. Svítidla jsou vyrobena z umělé hmoty díky čemuž jsou vysoce odolná proti atmosférickým vlivům. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 40W, které je možno zaměnit s úspornými kompaktními zářivkami.

261 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 261 0,38kg KARIO K Svítidlo zahradní, nástěnné 2290 KARIO K LO-KARK00-13 černá/stín. mléčné 399, KARIO K LO-KARK00-54 černá/stín. kouřové 399, KARIO K LO-KARK00-59 černá/stín. kouř. rýhované 449,- NOVINKA NOVINKA 0,35kg KARIO KP Svítidlo zahradní, nástěnné 2293 KARIO KP LO-KARKP0-13 černá/stín. mléčné 259, KARIO KP LO-KARKP0-54 černá/stín. kouřové 259, KARIO KP LO-KARKP0-59 černá/stín. kouř. rýhované 319,- 0,35kg KARIO KS Svítidlo zahradní, nástěnné 2296 KARIO KS LO-KARKS0-13 černá/stín. mléčné 259, KARIO KS LO-KARKS0-54 černá/stín. kouřové 259, KARIO KS LO-KARKS0-59 černá/stín. kouř. rýhované 319,- NOVINKA KARIO K KARIO KP KARIO KS Materiál: korpus umělá hmota stínítko/difuzér polymetakrylát ~230V E27 40W max. IP mm 2

262 venkovní 2.1. Svítidla zahradní 0,43kg KARIO 30 0,68kg KARIO 60 KARIO 30, KARIO 60 Svítidlo zahradní, stojací 2299 KARIO 30 LO-KAR černá/stín. mléčné 429, KARIO 30 LO-KAR černá/stín. kouřové 429, KARIO 30 LO-KAR černá/stín. kouř. rýhované 479, KARIO 60 LO-KAR černá/stín. mléčné 479, KARIO 60 LO-KAR černá/stín. kouřové 479, KARIO 60 LO-KAR černá/stín. kouř. rýhované 539,- NOVINKA KARIO 30 NOVINKA KARIO 60 0,83kg KARIO 90 0,98kg KARIO 110 KARIO 90, KARIO 110 Svítidlo zahradní, stojací 2305 KARIO 90 LO-KAR černá/stín. mléčné 599, KARIO 90 LO-KAR černá/stín. kouřové 599, KARIO 90 LO-KAR černá/stín. kouř. rýhované 649, KARIO 110 LO-KAR černá/stín. mléčné 699, KARIO 110 LO-KAR černá/stín. kouřové 699, KARIO 110 LO-KAR černá/stín. kouř. rýhované 749,- NOVINKA NOVINKA KARIO 90 KARIO 110 KARIO 30 KARIO 60 KARIO 90 KARIO 110 Materiál: korpus umělá hmota stínítko/difuzér polymetakrylát ~230V E27 40W max. IP mm 2

263

264 264 Série EVIA Série svítidel EVIA se dokonale hodí do zahrad a okolí domů. Dekoračně osvětlí vjezdy, vchody, terasy a rostliny na zahradě. Svítidla jsou vyrobena z umělé hmoty díky čemuž jsou vysoce odolná proti atmosférickým vlivům. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 40W, které je možno zaměnit s úspornými kompaktními zářivkami.

265 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 265 0,38kg EVIA K Svítidlo zahradní, nástěnné 2311 EVIA K LO-EVIAK0-13 černá/stín. mléčné 339, EVIA K LO-EVIAK0-54 černá/stín. kouřové 339, EVIA K LO-EVIAK0-59 černá/stín. kouř. rýhované 389,- 0,25kg EVIA KP Svítidlo zahradní, nástěnné 2314 EVIA KP LO-EVIAKP-13 černá/stín. mléčné 209, EVIA KP LO-EVIAKP-54 černá/stín. kouřové 209, EVIA KP LO-EVIAKP-59 černá/stín. kouř. rýhované 269,- 0,22kg EVIA KS Svítidlo zahradní, nástěnné 2317 EVIA KS LO-EVIAKS-13 černá/stín. mléčné 209, EVIA KS LO-EVIAKS-54 černá/stín. kouřové 209, EVIA KS LO-EVIAKS-59 černá/stín. kouř. rýhované 269,- EVIA K EVIA KP EVIA KS Materiál: korpus umělá hmota stínítko/difuzér polymetakrylát 40W max. ~230V IP 43 E27 2.5mm 2

266 venkovní 2.1. Svítidla zahradní 0,43kg EVIA 30 0,68kg EVIA 60 EVIA 30, EVIA 60 Svítidlo zahradní, stojací 2320 EVIA 30 LO-EVIA30-13 černá/stín. mléčné 359, EVIA 30 LO-EVIA30-54 černá/stín. kouřové 359, EVIA 30 LO-EVIA30-59 černá/stín. kouř. rýhované 409, EVIA 60 LO-EVIA60-13 černá/stín. mléčné 409, EVIA 60 LO-EVIA60-54 černá/stín. kouřové 409, EVIA 60 LO-EVIA60-59 černá/stín. kouř. rýhované 469,- EVIA 30 EVIA 60 0,83kg EVIA 90 0,98kg EVIA 110 EVIA 90, EVIA 110 Svítidlo zahradní, stojací 2326 EVIA 90 LO-EVIA90-13 černá/stín. mléčné 519, EVIA 90 LO-EVIA90-54 černá/stín. kouřové 519, EVIA 90 LO-EVIA90-59 černá/stín. kouř. rýhované 569, EVIA 110 LO-EVIA11-13 černá/stín. mléčné 619, EVIA 110 LO-EVIA11-54 černá/stín. kouřové 619, EVIA 110 LO-EVIA11-59 černá/stín. kouř. rýhované 669,- EVIA 90 EVIA 110 EVIA 30 Materiál: korpus umělá hmota stínítko/difuzér polymetakrylát EVIA 60 EVIA 90 EVIA 110 ~230V IP 43 E27 40W max. 2.5mm 2

267

268 268 Série CELIO Série svítidel CELIO se dokonale hodí do zahrad a okolí domů. Dekoračně osvětlí vjezdy, vchody, terasy a rostliny na zahradě. Svítidla jsou vyrobena z umělé hmoty díky čemuž jsou vysoce odolná proti atmosférickým vlivům. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W, které je možno zaměnit s úspornými kompaktními zářivkami.

269 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 269 0,45kg CELIO K Svítidlo zahradní, nástěnné 2332 CELIO K LO-CELK00-14 černá/stín. čiré 499,- 233 CELIO K LO-CELK00-54 černá/stín. kouřové 499,- 0,52kg CELIO 30 0,70kg CELIO 60 CELIO 30, CELIO 60 Svítidlo zahradní, stojací 2334 CELIO 30 LO-CEL černá/stín. čiré 549, CELIO 30 LO-CEL černá/stín. kouřové 549, CELIO 60 LO-CEL černá/stín. čiré 599, CELIO 60 LO-CEL černá/stín. kouřové 599,- CELIO 30 CELIO 60 0,87kg CELIO 90 0,99kg CELIO 110 CELIO 90, CELIO 110 Svítidlo zahradní, stojací 2338 CELIO 90 LO-CEL černá/stín. čiré 699, CELIO 90 LO-CEL černá/stín. kouřové 699, CELIO 110 LO-CEL černá/stín. čiré 749, CELIO 110 LO-CEL černá/stín. kouřové 749,- CELIO 90 CELIO 110 CELIO K CELIO 30 CELIO 60 CELIO 90 CELIO 110 Materiál: korpus umělá hmota stínítko/difuzér polykarbonát ~230V IP 43 E27 60W max. 2.5mm 2

270 270 Série VIATO vchody, terasy a rostliny na zahradě. Svítidla jsou vyrobena z umělé hmoty díky čemuž jsou vysoce odolná proti atmosférickým vlivům. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W, které je možno zaměnit s úspornými kompaktními zářivkami.

271 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 271 0,55kg VIATO K Svítidlo zahradní, nástěnné 2342 VIATO K LO-VIAK00-10 černá/stín. mléčné 419, VIATO K LO-VIAK00-14 černá/stín. čiré 419,- 0,62kg VIATO 40 0,79kg VIATO 65 VIATO 40, VIATO 65 Svítidlo zahradní, stojací 2344 VIATO 40 LO-VIA černá/stín. mléčné 419, VIATO 40 LO-VIA černá/stín. čiré 419, VIATO 65 LO-VIA černá/stín. mléčné 489, VIATO 65 LO-VIA černá/stín. čiré 489,- VIATO 40 VIATO 65 0,99kg VIATO 95 1,14kg VIATO 125 VIATO 95, VIATO 125 Svítidlo zahradní, stojací 2348 VIATO 95 LO-VIA černá/stín. mléčné 529, VIATO 95 LO-VIA černá/stín. čiré 529, VIATO 125 LO-VIA černá/stín. mléčné 589, VIATO 125 LO-VIA černá/stín. čiré 589,- VIATO 95 VIATO 125 VIATO K VIATO 40 VIATO 65 VIATO 95 VIATO 125 Materiál: korpus umělá hmota stínítko/difuzér polypropylen ~230V IP 23 E27 60W max. 2.5mm 2

272 272 Série RIVA vchody, terasy a rostliny na zahradě. Svítidla jsou vyrobena z umělé hmoty díky čemuž jsou vysoce odolná proti atmosférickým vlivům. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 40W, které je možno zaměnit s úspornými kompaktními zářivkami.

273 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 273 0,45kg RIVA 30A Svítidlo zahradní, nástěnné 2352 RIVA 30A LO-R030A0-13 černá/stín. mléčné 419, RIVA 30A LO-R030A0-14 černá/stín. čiré 419, RIVA 30A LO-R030A0-54 černá/stín. kouřové 419, RIVA 30A LO-R030A7-13 stříbrná/stín. mléčné 519, RIVA 30A LO-R030A7-14 stříbrná/stín. čiré 519, RIVA 30A LO-R030A7-54 stříbrná/stín. kouřové 519,- 0,66kg RIVA 30B Svítidlo zahradní, nástěnné 2358 RIVA 30B LO-R030B0-13 černá/stín. mléčné 559, RIVA 30B LO-R030B0-14 černá/stín. čiré 559, RIVA 30B LO-R030B0-54 černá/stín. kouřové 559, RIVA 30B LO-R030B7-13 stříbrná/stín. mléčné 719, RIVA 30B LO-R030B7-14 stříbrná/stín. čiré 719, RIVA 30B LO-R030B7-54 stříbrná/stín. kouřové 719,- 0,61kg RIVA 35A Svítidlo zahradní, stojací 2364 RIVA 35A LO-R035A0-13 černá/stín. mléčné 399, RIVA 35A LO-R035A0-14 černá/stín. čiré 399, RIVA 35A LO-R035A0-54 černá/stín. kouřové 399, RIVA 35A LO-R035A7-13 stříbrná/stín. mléčné 499, RIVA 35A LO-R035A7-14 stříbrná/stín. čiré 499, RIVA 35A LO-R035A7-54 stříbrná/stín. kouřové 499,- 0,80kg RIVA 35B Svítidlo zahradní, stojací 2370 RIVA 35B LO-R035B0-13 černá/stín. mléčné 499, RIVA 35B LO-R035B0-14 černá/stín. čiré 499, RIVA 35B LO-R035B0-54 černá/stín. kouřové 499, RIVA 35B LO-R035B7-13 stříbrná/stín. mléčné 699, RIVA 35B LO-R035B7-14 stříbrná/stín. čiré 699, RIVA 35B LO-R035B7-54 stříbrná/stín. kouřové 699,- RIVA 30A RIVA 30B RIVA 35A RIVA 35B Materiál: korpus umělá hmota stínítko/difuzér polykarbonát 40W max. ~230V IP 43 E27 2.5mm 2

274 venkovní 2.1. Svítidla zahradní 0,96kg RIVA 60A 1,17kg RIVA 60B RIVA 60A, RIVA 60B Svítidlo zahradní, stojací 2376 RIVA 60A LO-R060A0-13 černá/stín. mléčné 489, RIVA 60A LO-R060A0-14 černá/stín. čiré 489, RIVA 60A LO-R060A0-54 černá/stín. kouřové 489, RIVA 60A LO-R060A7-13 stříbrná/stín. mléčné 649, RIVA 60A LO-R060A7-14 stříbrná/stín. čiré 649, RIVA 60A LO-R060A7-54 stříbrná/stín. kouřové 649, RIVA 60B LO-R060B0-13 černá/stín. mléčné 599, RIVA 60B LO-R060B0-14 černá/stín. čiré 599, RIVA 60B LO-R060B0-54 černá/stín. kouřové 599, RIVA 60B LO-R060B7-13 stříbrná/stín. mléčné 829, RIVA 60B LO-R060B7-14 stříbrná/stín. čiré 829, RIVA 60B LO-R060B7-54 stříbrná/stín. kouřové 829,- RIVA 60A RIVA 60B 1,45kg RIVA 95A 1,62kg RIVA 95B RIVA 95A, RIVA 95B Svítidlo zahradní, stojací 2388 RIVA 95A LO-R095A0-13 černá/stín. mléčné 599, RIVA 95A LO-R095A0-14 černá/stín. čiré 599, RIVA 95A LO-R095A0-54 černá/stín. kouřové 599, RIVA 95A LO-R095A7-13 stříbrná/stín. mléčné 799, RIVA 95A LO-R095A7-14 stříbrná/stín. čiré 799, RIVA 95A LO-R095A7-54 stříbrná/stín. kouřové 799, RIVA 95B LO-R095B0-13 černá/stín. mléčné 679, RIVA 95B LO-R095B0-14 černá/stín. čiré 679, RIVA 95B LO-R095B0-54 černá/stín. kouřové 679, RIVA 95B LO-R095B7-13 stříbrná/stín. mléčné 929, RIVA 95B LO-R095B7-14 stříbrná/stín. čiré 929, RIVA 95B LO-R095B7-54 stříbrná/stín. kouřové 929,- RIVA 95A RIVA 95B RIVA 60A RIVA 60B RIVA 95A RIVA 95B Materiál: korpus umělá hmota stínítko/difuzér polykarbonát ~230V IP 43 E27 40W max. 2.5mm 2

275 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 275 2,26kg RIVA 145A 2,50kg RIVA 145B RIVA 145A, RIVA 145B Svítidlo zahradní, stojací 2400 RIVA 145A LO-R145A0-13 černá/stín. mléčné 699, RIVA 145A LO-R145A0-14 černá/stín. čiré 699, RIVA 145A LO-R145A0-54 černá/stín. kouřové 699, RIVA 145A LO-R145A7-13 stříbrná/stín. mléčné 999, RIVA 145A LO-R145A7-14 stříbrná/stín. čiré 999, RIVA 145A LO-R145A7-54 stříbrná/stín. kouřové 999, RIVA 145B LO-R145B0-13 černá/stín. mléčné 799, RIVA 145B LO-R145B0-14 černá/stín. čiré 799, RIVA 145B LO-R145B0-54 černá/stín. kouřové 799, RIVA 145B LO-R145B7-13 stříbrná/stín. mléčné 1 099, RIVA 145B LO-R145B7-14 stříbrná/stín. čiré 1 099, RIVA 145B LO-R145B7-54 stříbrná/stín. kouřové 1 099,- RIVA 145A RIVA 145B 0,65kg KL-32 Montážní podstavec pro svítidla série RIVA 2412 KL-32 KM-KL černá 179,- Materiál: korpus RIVA 145A, RIVA 145B - umělá hmota KL-32 ocel stínítko/difuzér RIVA 145A, RIVA 145B - polykarbonát RIVA 145A RIVA 145B KL-32 ~230V IP 43 E27 40W max. 2.5mm 2

276 276 Série EMIL Série dekoračních zahradních svítidel EMIL je vyrobena z nerez oceli. Ideálně se hodí do okolí domů moderní architektury. Mléčné stínítko umožňuje získat příjemné a mírné osvětlení. Jako světelné zdroje jsou použity svíčkové žárovky s typem objímky E14 nebo E27 v závislosti na modelu nebo úsporné kompaktní zářivky.

277 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 277 E14 E14 0,55kg EMIL KS1 Svítidlo zahradní, nástěnné art. Model Kód Provedení 2413 EMIL KS1 LO-EMKS10-72 nerez ocel 259,- E27 E27 0,60kg EMIL KL1 Svítidlo zahradní, nástěnné art. Model Kód Provedení 2414 EMIL KL1 LO-EMKL10-72 nerez ocel 359,- E14 E14 0,68kg EMIL KS2 Svítidlo zahradní, nástěnné art. Model Kód Provedení 2415 EMIL KS2 LO-EMKS20-72 nerez ocel 359,- E27 E27 0,80kg EMIL KL2 Svítidlo zahradní, nástěnné art. Model Kód Provedení 2416 EMIL KL2 LO-EMKL20-72 nerez ocel 459,- EMIL KS1 EMIL KL1 EMIL KS2 EMIL KL2 Materiál: korpus nerez ocel stínítko/difuzér polykarbonát 40W max. ~230V IP mm 2

278 venkovní 2.1. Svítidla zahradní EMIL 50S: E14 E14 EMIL 50S, EMIL 50L Svítidlo zahradní, stojací art. Model Kód Provedení 2417 EMIL 50S LO-EM050S-72 nerez ocel 459, EMIL 50L LO-EM050L-72 nerez ocel 559,- 0,99kg EMIL 50L: E27 E27 1,11kg EMIL 50S EMIL 50L EMIL 105S: E14 EMIL 105S, EMIL 105L Svítidlo zahradní, stojací art. Model Kód Provedení 2419 EMIL 105S LO-EM105S-72 nerez ocel 699, EMIL 105L LO-EM105L-72 nerez ocel 959,- E14 2,13kg EMIL 105L: E27 E27 2,17kg EMIL 105S EMIL 105L EMIL 50S EMIL 50L EMIL 105S EMIL 105L Materiál: korpus nerez ocel stínítko/difuzér polykarbonát ~230V 40W max. IP mm 2

279

280 280 Série STELO Série dekoračních zahradních svítidel STELO je vyrobena z nerez oceli. Ideálně se hodí do okolí domů moderní architektury. Mléčné stínítko umožňuje získat příjemné a mírné osvětlení. Jako světelné zdroje jsou použity svíčkové žárovky s typem objímky E27 nebo úsporné kompaktní zářivky.

281 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 281 0,72kg STELO 38A Svítidlo zahradní, nástěnné art. Model Kód Provedení 2421 STELO 38A LO-ST38A0-72 nerez ocel 499,- 0,97kg STELO 38B Svítidlo zahradní, nástěnné art. Model Kód Provedení 2422 STELO 38B LO-ST38B0-72 nerez ocel 679,- 0,46kg STELO 40A Svítidlo zahradní, nástěnné art. Model Kód Provedení 2423 STELO 40A LO-ST40A0-72 nerez ocel 339,- 0,67kg STELO 40B Svítidlo zahradní, nástěnné art. Model Kód Provedení 2424 STELO 40B LO-ST40B0-72 nerez ocel 499,- STELO 38A STELO 38B STELO 40A STELO 40B Materiál: korpus nerez ocel stínítko/difuzér polykarbonát 40W max. ~230V E27 IP 44 E27 2.5mm 2

282 venkovní 2.1. Svítidla zahradní 0,67kg STELO 45A 1,01kg STELO 45B STELO 45A, STELO 45B Svítidlo zahradní, stojací art. Model Kód Provedení 2425 STELO 45A LO-ST45A0-72 nerez ocel 499, STELO 45B LO-ST45B0-72 nerez ocel 659,- STELO 45A STELO 45B 0,89kg STELO 65A 1,13kg STELO 65B STELO 65A, STELO 65B Svítidlo zahradní, stojací art. Model Kód Provedení 2427 STELO 65A LO-ST65A0-72 nerez ocel 619, STELO 65B LO-ST65B0-72 nerez ocel 759,- STELO 65A STELO 65B STELO 45A STELO 45B STELO 65A STELO 65B Materiál: korpus nerez ocel stínítko/difuzér polykarbonát ~230V E27 IP 44 E27 40W max. 2.5mm 2

283 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 283 1,43kg STELO 110A Svítidlo zahradní, stojací art. Model Kód Provedení 2429 STELO 110A LO-ST110A-72 nerez ocel 799,- 1,67kg STELO 110B Svítidlo zahradní, stojací art. Model Kód Provedení 2430 STELO 110B LO-ST110B-72 nerez ocel 999,- Materiál: korpus nerez ocel stínítko/difuzér polykarbonát ~230V E27 IP 44 E27 40W max. 2.5mm 2 STELO 110A STELO 110B

284 284 Série CROSO Dekorační série zahradích svítidel CROSO je vyrobena z nerez oceli. Ideálně se hodí do okolí domů moderní architektury. Zajímavý světelný efekt získáme díky nepřímému osvětlení, kdy se světlo odráží od povrchu stínítka. Jako světelné zdroje jsou použity halogenové žárovky GU-10 o maximálním výkonu 50W.

285 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 285 0,82kg CROSO 25 Svítidlo zahradní, nástěnné art. Model Kód Provedení 2431 CROSO 25 LO-CRS nerez ocel 599,- 0,87kg CROSO 45 Svítidlo zahradní, stojací art. Model Kód Provedení 2432 CROSO 45 LO-CRS nerez ocel 699,- 1,35kg CROSO 110 Svítidlo zahradní, stojací art. Model Kód Provedení 2433 CROSO 110 LO-CRS nerez ocel 999,- CROSO 25 CROSO 45 CROSO 110 Materiál: korpus nerez ocel 50W max. ~230V IP 44 GU-10 GU10 2.5mm 2

286 286 Série CROMO do okolí domů moderní architektury. Světelné zdroje jsou chráněny čirým stínítkem z polykarbonátu. Svítidla jsou určena pro žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W, které mohou být zaměněny s úspornými kompaktními zářivkami.

287 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 287 1,14kg CROMO 100F Svítidlo zahradní, nástěnné art. Model Kód Provedení 2434 CROMO 100F LO-CR100F-72 nerez ocel 999,- 1,00kg CROMO 200F Svítidlo zahradní, nástěnné art. Model Kód Provedení 2435 CROMO 200F LO-CR200F-72 nerez ocel 999,- 1,00kg CROMO 100L Svítidlo zahradní, nástěnné art. Model Kód Provedení 2436 CROMO 100L LO-CR100L-72 nerez ocel 999,- 0,87kg CROMO 200L Svítidlo zahradní, nástěnné art. Model Kód Provedení 2437 CROMO 200L LO-CR200L-72 nerez ocel 999,- 250 Ø110 Ø215 CROMO 100F Ø110 Ø Ø Ø CROMO 200F CROMO 100L CROMO 200L Ø Ø Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér polykarbonát 60W max. ~230V IP 44 E27 2.5mm 2

288 venkovní 2.1. Svítidla zahradní 0,91kg CROMO 300 Svítidlo zahradní, nástěnné art. Model Kód Provedení 2438 CROMO 300 LO-CR nerez ocel 999,- 1,06kg CROMO 300HG Svítidlo zahradní, závěsné art. Model Kód Provedení 2439 CROMO 300HG LO-CR30HG-72 nerez ocel 899,- 1,02kg CROMO 400 1,31kg CROMO 500 CROMO 400, CROMO 500 Svítidlo zahradní, stojací art. Model Kód Provedení 2440 CROMO 400 LO-CR nerez ocel 1 299, CROMO 500 LO-CR nerez ocel 1 499,- CROMO 400 CROMO 500 CROMO 300 CROMO 300HG CROMO 400 CROMO 500 Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér polykarbonát ~230V IP 44 E27 60W max. 2.5mm 2

289

290 290 Série GLOBO do okolí domů moderní architektury. Mléčné stínítko umožňuje získat příjemné a mírné osvětlení. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27, které mohou být zaměněny s úspornými kompaktními zářivkami.

291 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 291 0,93kg GLOBO 100F Svítidlo zahradní, nástěnné art. Model Kód Provedení 2442 GLOBO 100F LO-GL100F-72 nerez ocel 759,- 0,94kg GLOBO 100L Svítidlo zahradní, nástěnné art. Model Kód Provedení 2443 GLOBO 100L LO-GL100L-72 nerez ocel 739,- 1,02kg GLOBO 100U Svítidlo zahradní, nástěnné art. Model Kód Provedení GLOBO 100U LO - GL100U-72 nerez ocel 799,- GLOBO 100F GLOBO 100L GLOBO 100U Materiál: korpus nerez ocel stínítko/difuzér polymetakrylát 60W max. ~230V IP 43 E27 2.5mm 2

292 venkovní 2.1. Svítidla zahradní 0,85kg GLOBO 200 Svítidlo zahradní, závěsné art. Model Kód Provedení 2445 GLOBO 200 LO-GL nerez ocel 699,- 1,00kg GLOBO 300 GLOBO 300, GLOBO 400 Svítidlo zahradní, stojací art. Model Kód Provedení 2446 GLOBO 300 LO-GL nerez ocel 789, GLOBO 400 LO-GL nerez ocel 1 389,- 2,71kg GLOBO 400 GLOBO 300 GLOBO 400 GLOBO 200 GLOBO 300 GLOBO 400 Materiál: korpus nerez ocel stínítko/difuzér polymetakrylát ~230V IP 43 E27 60W max. 2.5mm 2

293

294 294 Série VITA stylu. Svítidla jsou vyrobena ze slitiny hliníku. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W, které mohou být zaměněny s úspornými kompaktními zářivkami.

295 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 295 0,96kg VITA 100 Svítidlo zahradní, závěsné 2448 VITA 100 LO-VITA10-00 černá 599, VITA 100 LO-VITA10-10 bílá 599, VITA 100 LO-VITA10-36 měděnka 699,- 1,21kg VITA 200 Svítidlo zahradní, nástěnné 2451 VITA 200 LO-VITA20-00 černá 899, VITA 200 LO-VITA20-10 bílá 899, VITA 200 LO-VITA20-36 měděnka 999,- VITA 100 VITA 200 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér umělá hmota 60W max. ~230V IP 44 E27 2.5mm 2

296 296 Série TULIP stylu. Svítidla jsou vyrobena ze slitiny hliníku. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W, které mohou být zaměněny s úspornými kompaktními zářivkami.

297 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 297 1,69kg TULIP 100 Svítidlo zahradní, nástěnné 2454 TULIP 100 LO-TULIP1-00 černá 899, TULIP 100 LO-TULIP1-36 měděnka 999,- 1,25kg TULIP 200 Svítidlo zahradní, stojací 2456 TULIP 200 LO-TULIP2-00 černá 899, TULIP 200 LO-TULIP2-36 měděnka 999,- 2,53kg 3,51kg TULIP 300 TULIP 400 TULIP 300, TULIP 400 Svítidlo zahradní, stojací 2458 TULIP 300 LO-TULIP3-00 černá 2 299, TULIP 300 LO-TULIP3-36 měděnka 2 299, TULIP 400 LO-TULIP4-00 černá 2 799, TULIP 400 LO-TULIP4-36 měděnka 2 899,- TULIP 300 TULIP 400 TULIP 100 TULIP 200 TULIP 300 TULIP 400 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér umělá hmota 60W max. ~230V IP 44 E27 2.5mm 2

298 298 Série DOME stylu. Svítidla jsou vyrobena ze slitiny hliníku. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W, které mohou být zaměněny s úspornými kompaktními zářivkami.

299 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 299 1,02kg DOME 100 Svítidlo zahradní, stojací 2462 DOME 100 LO-DOME10-00 černá 369, DOME 100 LO-DOME10-36 měděnka 369,- 1,03kg DOME 200 Svítidlo zahradní, nástěnné 2464 DOME 200 LO-DOME20-00 černá 359, DOME 200 LO-DOME20-36 měděnka 399,- 1,03kg DOME 300 Svítidlo zahradní, závěsné 2466 DOME 300 LO-DOME30-00 černá 299, DOME 300 LO-DOME30-36 měděnka 339,- DOME 100 DOME 200 DOME 300 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo 60W max. ~230V IP 44 E27 2.5mm 2

300 300 Série LUNA stylu. Svítidla jsou vyrobena ze slitiny hliníku. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W, které mohou být zaměněny s úspornými kompaktními zářivkami. Model LUNA S je vybaven senzorem pohybu.

301 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní mm 2 0,80kg LUNA 100 Svítidlo zahradní, nástěnné 2468 LUNA 100 LO-LUNA10-00 černá 289, LUNA 100 LO-LUNA10-10 bílá 289, LUNA 100 LO-LUNA10-36 měděnka 299,- 2.5mm 2 0,81kg LUNA 200 Svítidlo zahradní, závěsné 2471 LUNA 200 LO-LUNA20-00 černá 299, LUNA 200 LO-LUNA20-10 bílá 299, LUNA 200 LO-LUNA20-36 měděnka 309,- 1.5mm 2 0,75kg LUNA 300 1,20kg LUNA 400 LUNA 300, LUNA 400 Svítidlo zahradní, stojací 2474 LUNA 300 LO-LUNA30-00 černá 309, LUNA 300 LO-LUNA30-10 bílá 309, LUNA 300 LO-LUNA30-36 měděnka 319, LUNA 400 LO-LUNA40-00 černá 799, LUNA 400 LO-LUNA40-10 bílá 799, LUNA 400 LO-LUNA40-36 měděnka 859,- LUNA 300 LUNA O 2.5mm 2 1,16kg LUNA S Svítidlo zahradní, nástěnné se senzorem pohybu 2480 LUNA S LO-LUNAS0-00 černá 779, LUNA S LO-LUNAS0-10 bílá 779,- LUNA 100 LUNA 200 Materiál: korpus LUNA 100/200/300/400 slitina hliníku LUNA S umělá hmota stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh seznzoru: LUNA S vertikálně do 30, horizontálně 60 Detekční vzádlenost: LUNA S max. 12m při 20 C (horizontálně) Regulace času: LUNA S od 7 sek. do 7 min. Provozní teplota: LUNA S -20 C C LUNA S LUNA W max. ~230V IP 44 E27 LUNA 400

302 302 Série GOTA stylu. Svítidla jsou vyrobena ze slitiny hliníku. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W, které mohou být zaměněny s úspornými kompaktními zářivkam.

303 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 303 1,22kg IP 33 GOTA 100 Svítidlo zahradní, závěsné 2482 GOTA 100 LO-GOT černá 549, GOTA 100 LO-GOT bílá 549, GOTA 100 LO-GOT měděnka 569,- IP 33 1,07kg GOTA 200 1,24kg GOTA 300 GOTA 200, GOTA 300 Svítidlo zahradní, nástěnné 2485 GOTA 200 LO-GOT černá 579, GOTA 200 LO-GOT bílá 579, GOTA 200 LO-GOT měděnka 599, GOTA 300 LO-GOT černá 579, GOTA 300 LO-GOT bílá 579, GOTA 300 LO-GOT měděnka 599,- GOTA 200 GOTA 300 IP 44 1,15kg GOTA 400 2,31kg GOTA 500 GOTA 400, GOTA 500 Svítidlo zahradní, stojací 2491 GOTA 400 LO-GOT černá 579, GOTA 400 LO-GOT bílá 579, GOTA 400 LO-GOT měděnka 599, GOTA 500 LO-GOT černá 1 599, GOTA 500 LO-GOT bílá 1 599, GOTA 500 LO-GOT měděnka 1 599,- GOTA 400 GOTA 500 GOTA 100 GOTA 200 GOTA 300 GOTA 400 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V E27 60W max. 2.5mm 2 GOTA 500

304 304 Série NOVA Série stylových svítidel NOVA ideálně osvětlí zahrady a okolí domy zařízených v klasickém stylu. Svítidla jsou vyrobena ze slitiny hliníku. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W, které mohou být zaměněny s úspornými kompaktními zářivkami.

305 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 305 1,08kg IP 33 NOVA 100 Svítidlo zahradní, závěsné 2497 NOVA 100 LO-NOV černá 479, NOVA 100 LO-NOV bílá 479, NOVA 100 LO-NOV měděnka 499,- IP 33 0,99kg NOVA 200 IP 44 1,16kg NOVA 300 NOVA 200, NOVA 300 Svítidlo zahradní, nástěnné 2500 NOVA 200 LO-NOV černá 549, NOVA 200 LO-NOV bílá 549, NOVA 200 LO-NOV měděnka 569, NOVA 300 LO-NOV černá 549, NOVA 300 LO-NOV bílá 549, NOVA 300 LO-NOV měděnka 569,- NOVA 200 NOVA 300 IP 44 1,09kg NOVA 400 2,29kg NOVA 500 NOVA 400, NOVA 500 Svítidlo zahradní, stojací 2506 NOVA 400 LO-NOV černá 529, NOVA 400 LO-NOV bílá 529, NOVA 400 LO-NOV měděnka 549, NOVA 500 LO-NOV černá 1 499, NOVA 500 LO-NOV bílá 1 499, NOVA 500 LO-NOV měděnka 1 499,- NOVA 400 NOVA 500 NOVA 100 NOVA 200 NOVA 300 NOVA 400 NOVA 500 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V E27 60W max. 2.5mm 2

306 Série EL-270 Série stylových svítidel EL-270 ideálně osvětlí zahrady a okolí domů zařízených v klasickém stylu. Svítidla jsou vyrobena ze slitiny hliníku. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W, které mohou být zaměněny s úspornými kompaktními zářivkami.

307 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 307 1,03kg EL-270UP 1,02kg EL-270DN EL-270UP, EL-270DN Svítidlo zahradní, nástěnné 2512 EL-270UP LO-EL27UP-00 černá 299, EL-270UP LO-EL27UP-10 bílá 299, EL-270DN LO-EL27DN-00 černá 309, EL-270DN LO-EL27DN-10 bílá 309,- EL-270UP EL-270DN 1,09kg EL-270HG Svítidlo zahradní, závěsné 2516 EL-270HG LO-EL27HG-00 černá 329, EL-270HG LO-EL27HG-10 bílá 329,- 9,- 0,95kg EL-270P1 Svítidlo zahradní, stojací 2518 EL-270P1 LO-EL27P1-00 černá 349, EL-270P1 LO-EL27P1-10 bílá 349,- 0,97kg EL-270P2 Svítidlo zahradní, stojací 2520 EL-270P2 LO-EL27P2-00 černá 369, EL-270P2 LO-EL27P2-10 bílá 369,- EL-270UP EL-270DN EL-270HG EL-270P1 EL-270P2 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V E27 60W max. IP mm 2

308 308 Série EL-380 Série stylových svítidel EL-380 ideálně osvětlí zahrady a okolí domů zařízených v klasickém stylu. Svítidla jsou vyrobena ze slitiny hliníku. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 100W, které mohou být zaměněny s úspornými kompaktními zářivkami.

309 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 309 1,34kg EL-380UP 1,30kg EL-380DN EL-380UP, EL-380DN Svítidlo zahradní, nástěnné 2522 EL-380UP LO-EL38UP-00 černá 449, EL-380UP LO-EL38UP-10 bílá 449, EL-380DN LO-EL38DN-00 černá 499, EL-380DN LO-EL38DN-10 bílá 499,- EL-380UP EL-380DN 1,34kg EL-380HG Svítidlo zahradní, závěsné 2526 EL-380HG LO-EL38HG-00 černá 479, EL-380HG LO-EL38HG-10 bílá 479,- 1,16kg EL-380P1 Svítidlo zahradní, stojací 2528 EL-380P1 LO-EL38P1-00 černá 499, EL-380P1 LO-EL38P1-10 bílá 499,- 1,20kg EL-380P2 Svítidlo zahradní, stojací 2530 EL-380P2 LO-EL38P2-00 černá 519, EL-380P2 LO-EL38P2-10 bílá 519,- EL-380UP EL-380DN EL-380HG EL-380P1 EL-380P2 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo max. ~230V E27 100W IP mm 2

310 310 Série EL-490 Série stylových svítidel EL-490 ideálně osvětlí zahrady a okolí domů zařízených v klasickém stylu. Svítidla jsou vyrobena ze slitiny hliníku. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 100W, které mohou být zaměněny s úspornými kompaktními zářivkami.

311 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 311 1,64kg EL-490UP Svítidlo zahradní, nástěnné 2532 EL-490UP LO-EL49UP-00 černá 499, EL-490UP LO-EL49UP-10 bílá 83,90 1,62kg EL-490DN Svítidlo zahradní, nástěnné 2534 EL-490DN LO-EL49DN-00 černá 539, EL-490DN LO-EL49DN-10 bílá 539,- 1,57kg EL-490HG Svítidlo zahradní, závěsné 2536 EL-490HG LO-EL49HG-00 černá 409, EL-490HG LO-EL49HG-10 bílá 409,- EL-490UP EL-490DN EL-490HG Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo max. ~230V E27 100W IP mm 2

312 venkovní 2.1. Svítidla zahradní 1,23kg EL-490P1 Svítidlo zahradní, stojací 2538 EL-490P1 LO-EL49P1-00 černá 469, EL-490P1 LO-EL49P1-10 bílá 469,- 1,69kg EL-490P2 Svítidlo zahradní, stojací 2540 EL-490P2 LO-EL49P2-00 černá 499, EL-490P2 LO-EL49P2-10 bílá 499,- 1m 3,42kg 1,5m 3,70kg AL-SP490 Svítidlo zahradní, stojací art. Model Kód Výška sloupku Barva 2542 AL-SP490 LO-AL m černá 1 499, AL-SP490 LO-AL ,5 m černá 1 599,- EL-490P1 EL-490P2 AL-SP490 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V E27 max. 100W IP mm 2

313

314 314 Série EL-UPS Stylová svítidla, vybavená senzorem pohybu, která se ideálně hodí pro osvětlení zahrad a okolí domů zařízených v klasickém stylu. Jsou vyrobena ze slitiny hliníku. Jako světelný zdroj se používají žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W nebo 100W v závislosti na modelu.

315 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní se senzorem pohybu W max. 1,25kg EL-270UPS Svítidlo zahradní, nástěnné se seznorem pohybu 2544 EL-270UPS LO-E27UPS-00 černá 599, EL-270UPS LO-E27UPS-10 bílá 599,- max. 100W 1,45kg EL-380UPS Svítidlo zahradní, nástěnné se seznorem pohybu 2546 EL-380UPS LO-E38UPS-00 černá 999, EL-380UPS LO-E38UPS-10 bílá 999,- max. 100W 1,70kg EL-490UPS Svítidlo zahradní, nástěnné se seznorem pohybu 2548 EL-490UPS LO-E49UPS-00 černá 999, EL-490UPS LO-E49UPS-10 bílá 999,- 60W max. 1,57kg EL-400S Svítidlo zahradní, nástěnné se seznorem pohybu 2550 EL-400S LO-EL400S-00 černá 999, EL-400S LO-EL400S-10 bílá 999,- EL-270UPS Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo Detekční vzdálenost: max. 10m při 20 C (vodorovně) Doba svícení: EL-270UPS, EL-380UPS, EL-490UPS od 10 sek. do 4 min; EL-490S 6 min Provozní teplota: -20 C C EL-380UPS EL-490UPS EL-400S ~230V E27 IP O 2.5mm 2

316 316 Série ELIN Série stylových svítidel ELIN se ideálně hodí pro osvětlení zahrad a okolí domů zařízených v klasickém stylu, také parku, pásů zeleně nebo malých náměstí. Svítidla jsou vyrobena ze slitiny hliníku. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W, které mohou být zaměněny s úspornými kompaktními zářivkami.

317 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 317 1,06kg ELIN K Svítidlo zahradní, nástěnné 2552 ELIN K LO-ELINK0-00 černá 429,- NOVINKA 1,10kg ELIN H Svítidlo zahradní, závěsné 2553 ELIN H LO-ELINH0-00 černá 419,- NOVINKA ELIN K ELIN H Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo 60W max. ~230V IP 23 E27 2.5mm 2

318 venkovní 2.1. Svítidla zahradní 1,10kg ELIN P Svítidlo zahradní, stojací 2554 ELIN P LO-ELINP0-00 černá 399,- NOVINKA 2,50kg ELIN S1 7,00kg ELIN S3 ELIN S1, ELIN S3 Svítidlo zahradní, stojací 2555 ELIN S1 LO-ELINS1-00 černá 999, ELIN S3 LO-ELINS3-00 černá 4 599,- NOVINKA ELIN S1 NOVINKA ELIN S3 ELIN P ELIN S1 ELIN S3 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V IP 23 E27 60W max. 2.5mm 2

319

320 320 Série VITRA Série stylových svítidel VITRA se ideálně hodí pro osvětlení zahrad a okolí domů zařízených v klasickém stylu, také parků, pásů zeleně nebo malých náměstí. Svítidla jsou vyrobena ze slitiny hliníku. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 100W, které mohou být zaměněny s úspornými kompaktními zářivkami.

321 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 321 1,80kg VITRA K Svítidlo zahradní, nástěnné 2557 VITRA K LO-VITRAK-00 černá 499,- NOVINKA 1,75kg VITRA H Svítidlo zahradní, závěsné 2558 VITRA H LO-VITRAH-00 černá 499,- NOVINKA VITRA K VITRA H Materiál: korpus slitina hliníku, hrubé matné sklo stínítko/difuzér sklo max. 100W ~230V IP 43 E27 2.5mm 2

322 venkovní 2.1. Svítidla zahradní 1,80kg VITRA P Svítidlo zahradní, stojací 2559 VITRA P LO-VITRP0-00 černá 499,- NOVINKA 2,50kg VITRA S1 9,60kg VITRA S3 VITRA S1, VITRA S3 Svítidlo zahradní, stojací 2560 VITRA S1 LO-VITRS1-00 černá 1 199, VITRA S3 LO-VITRS3-00 černá 4 299,- NOVINKA VITRA S1 NOVINKA VITRA S3 VITRA P VITRA S1 VITRA S3 Materiál: korpus slitina hliníku, hrubé matné sklo stínítko/difuzér sklo max. ~230V E27 100W IP mm 2

323

324 324 Série FOGA Série stylových svítidel FOGA se ideálně hodí pro osvětlení zahrad a okolí domů zařízených v klasickém stylu, také parků, pásů zeleně nebo malých náměstí. Svítidla jsou vyrobena ze slitiny hliníku. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 100W, které mohou být zaměněny s úspornými kompaktními zářivkami.

325 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 325 IP 44 2,50kg FOGA KU Svítidlo zahradní, nástěnné 2562 FOGA KU LO-FOGKU0-00 černá 1 199, FOGA KU LO-FOGKU0-86 rezavý bronz 1 199,- IP 23 2,30kg FOGA KD 2,50kg FOGA KD1 FOGA KD, FOGA KD1 Svítidlo zahradní, nástěnné 2564 FOGA KD LO-FOGKD0-00 černá 1 199, FOGA KD LO-FOGKD0-86 rezavý bronz 1 199, FOGA KD1 LO-FOGKD1-00 černá 1 249, FOGA KD1 LO-FOGKD1-86 rezavý bronz 1 249,- NOVINKA FOGA KD1 IP 23 2,50kg NOVINKA FOGA KD NOVINKA FOGA H Svítidlo zahradní, závěsné 2568 FOGA H LO-FOGH00-00 černá 1 049, FOGA H LO-FOGH00-86 rezavý bronz 1 049,- NOVINKA Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V E27 max. 100W 2.5mm 2

326 venkovní 2.1. Svítidla zahradní 1,67kg FOGA P Svítidlo zahradní, stojací 2570 FOGA P LO-FOGP00-00 černá 1 169, FOGA P LO-FOGP00-86 rezavý bronz 1 169,- 3,00kg FOGA S1 9,50kg FOGA S2 FOGA S1, FOGA S2 Svítidlo zahradní, stojací 2572 FOGA S1 LO-FOGS10-00 černá 1 599, FOGA S1 LO-FOGS10-86 rezavý bronz 1 599, FOGA S2 LO-FOGS20-00 černá 4 799, FOGA S2 LO-FOGS20-86 rezavý bronz 4 799,- NOVINKA FOGA S1 NOVINKA FOGA S2 NOVINKA Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo max. 100W ~230V E27 IP mm 2

327

328 328 Série THALES Série stylových svítidel THALES se ideálně hodí pro osvětlení zahrad a okolí domů zařízených v klasickém stylu, také parku, pásů zeleně nebo malých náměstí. Svítidla jsou vyrobena ze slitiny hliníku. Jako světelné zdroje jsou použity žárovky s typem objímky E27 o maximálním výkonu 60W nebo 100W v závisloti na modelu, které mohou být zaměněny s úspornými kompaktními zářivkami.

329 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní W max. 1,32kg THALES KS Svítidlo zahradní, nástěnné 2576 THALES KS LO-THAKS0-00 černá 529, THALES KS LO-THAKS0-36 měděnka 579,- max. 100W 1,90kg THALES KL Svítidlo zahradní, nástěnné 2578 THALES KL LO-THAKL0-00 černá 739, THALES KL LO-THAKL0-36 měděnka 819,- 60W max. 1,35kg THALES HS Svítidlo zahradní, závěsné 2580 THALES HS LO-THAHS0-00 černá 499, THALES HS LO-THAHS0-36 měděnka 549,- max. 100W 1,90kg THALES HL Svítidlo zahradní, závěsné 2582 THALES HL LO-THAHL0-00 černá 689, THALES HL LO-THAHL0-36 měděnka 769,- THALES KS THALES KL THALES HS THALES HL Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V IP 44 E27 2.5mm 2

330 venkovní 2.1. Svítidla zahradní 60W max. 1,29kg THALES P1S Svítidlo zahradní, stojací 2584 THALES P1S LO-THAP1S-00 černá 519, THALES P1S LO-THAP1S-36 měděnka 559,- max. 100W 1,89kg THALES P1L Svítidlo zahradní, stojací 2586 THALES P1L LO-THAP1L-00 černá 699, THALES P1L LO-THAP1L-36 měděnka 779,- 60W max. 1,32kg THALES P2S Svítidlo zahradní, stojací 2588 THALES P2S LO-THAP2S-00 černá 549, THALES P2S LO-THAP2S-36 měděnka 599,- max. 100W 1,77kg THALES P2L Svítidlo zahradní, stojací 2590 THALES P2L LO-THAP2L-00 černá 769, THALES P2L LO-THAP2L-36 měděnka 849,- 340 Ø202 Ø45 THALES P1S THALES P1L THALES P2S THALES P2L Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V IP 44 E27 2.5mm 2

331 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní W max. 1,4m 2,71kg 1,8m 4,04kg 2,4m 4,58kg THALES S1 Svítidlo zahradní, stojací Výška sloupku 2592 THALES S1 LO-THAS11-00 černá 1,4 m 1 499, THALES S1 LO-THAS11-36 měděnka 1,4 m 1 559, THALES S1 LO-THAS12-00 černá 1,8 m 2 159, THALES S1 LO-THAS13-00 černá 2,4 m 2 459,- 1,4m 1,8m 2,4m max. 100W 1,4m 3,32kg 1,8m 4,59kg 2,4m 5,11kg THALES L1 Svítidlo zahradní, stojací Výška sloupku 2596 THALES L1 LO-THAL11-00 černá 1,4 m 1 699, THALES L1 LO-THAL11-36 měděnka 1,4 m 1 799, THALES L1 LO-THAL12-00 černá 1,8 m 2 399, THALES L1 LO-THAL13-00 černá 2,4 m 2 649,- 1,4m 1,8m 2,4m THALES S1 THALES L1 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V IP 44 E27 2.5mm 2

332 venkovní 2.1. Svítidla zahradní 60W max. 1,8m 6,67kg 2,4m 7,21kg THALES S2 Svítidlo zahradní, stojací Výška sloupku 2600 THALES S2 LO-THAS22-00 černá 1,8 m 3 499, THALES S2 LO-THAS23-00 černá 2,4 m 3 719,- 1,8m max. 100W 1,8m 7,84kg 2,4m 8,37kg THALES L2 Svítidlo zahradní, stojací Výška sloupku 2602 THALES L2 LO-THAL22-00 černá 1,8 m 3 899, THALES L2 LO-THAL23-00 černá 2,4 m 4 159,- 2,4m THALES S2 THALES L2 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V IP 44 E27 2.5mm 2

333 2. venkovní 2.1. Svítidla zahradní 333 THALES S3: 60W max. 1,8m 7,92kg 2,4m 8,45kg THALES L3: max. 100W THALES S3, THALES L3 Svítidlo zahradní, stojací Výška sloupku 2604 THALES S3 LO-THAS32-00 černá 1,8 m 3 999, THALES S3 LO-THAS33-00 černá 2,4 m 4 299, THALES L3 LO-THAL32-00 černá 1,8 m 4 699, THALES L3 LO-THAL33-00 černá 2,4 m 4 899,- 1,8m 9,73kg 2,4m 10,26kg THALES S3 THALES L3 1,8 m 2,4m 1,26kg KL-42 Kotva pro uchycení svítidel THALES (1,8 m i 2,4 m) 2608 KL-42 KM-KL pozinkovaná 389,- Materiál: korpus THALES S3, THALES L3 slitina hliníku KL-42 ocel stínítko/difuzér THALES S3, THALES L3 sklo THALES S3 THALES L3 KL-42 ~230V IP 44 E27 2.5mm 2

334 334 Svítidla GL, GX Svítidla GL a GX slouží pro osvětlení stromů, keřů a rostlin u domu. Jejich snadnou montáž do podloží umožňuje bodec. Pohyblivý reflektor dovoluje libovolné směrování světla. Svítidla GL jsou vyrobena z hliníkové slitiny a jsou určená pro nízkonapěťové halogenové žárovky MR-16 o maximálním výkonu 50W. Svítidla GX jsou určena pro žárovky PAR38.

335 2. venkovní 2.2. Svítidla zahradní pro osvětlení zeleně 335 0,32kg GL-810 Svítidlo zahradní, výklopné 2609 GL-810 LO-GL černá 239,- 0,30kg GL-820L Svítidlo zahradní, výklopné 2610 GL-820L LO-GL820L-00 černá 239,- 0,37kg GL-810S Svítidlo zahradní, výklopné 2611 GL-810S LO-GL810S-00 černá 259,- 0,40kg GL-820S Svítidlo zahradní, výklopné 2612 GL-820S LO-GL820S-00 černá 259,- 12V GU5.3 0,5m GL-810 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo bocec ocel Úroveň nastavení poloh reflektoru: GL-810, GL-820L vertikálně 100, horizontálně do 270 GL-810S, GL-820S vertikálně 180, horizontálně do W max. IP mm 2 GL-820L GL-810S GL-820S

336 venkovní 2.2. Svítidla zahradní pro osvětlení zeleně 12V 50W max. IP 54 GU5.3 GL-830S Svítidlo zahradní, výklopné 2613 GL-830S LO-GL830S-00 černá 259,- 0,40kg ~230V PAR38 80W max. IP 44 E27 GX-9501 Svítidlo zahradní, výklopné 2614 GX-9501 LO-GX černá 139,- 0,27kg Materiál: korpus GL-830S slitina hliníku; GX-9501 umělá hmota bodec GL-830S ocel; GX-9501 umělá hmota Úroveň nastavení poloh reflektoru: GL-830S vertikálně 180, horizontálně do 360 GX-9501 vertikálně 100, horizontálně do 270 GL-830S GX ,5m 2.5mm 2

337

338 338 Svítidla FENO 13 V kompletu naleznete sestavu dvanácti clon ve čtyřech barvách: žluté, červené, zelené a modré, které umožňují tvorbu barevného aranžmá vodních rostlin. Komplet rovněž obsahuje světelné zdroje nízkonapěťové halogenové žárovky MR-11 a pro činnost svítidla nezbytný transformátor snižující síťové napětí na 12V.

339 2. venkovní 2.3. Svítidla zahradní pro vodní jezírka 339 2,09kg FENO 13 Set svítidel 2615 FENO 13 LO-FENO13-00 černá 999,- NOVINKA Materiál: korpus umělá hmota stínítko/difuzér umělá hmota transformátor umělá hmota barevné filtry umělá hmota Hloubka ponoření svítidla: max. 3 m Komplet svítidel obsahuje tři clony ve čtyřech různých barvách: žluté, červené, zelené, modré. 0,5m ~230V IP 68 GU4 20W max. MR-11 16A/250V 190cm FENO 13

340 340 Série W Svítidla W jsou určena pro osvětlení vodních jezírek. Dokonale zvýrazní char a eleganci vodních rostlin. Svítidlo W-75 vybaveno polovodičovými světelnými z W-68 obsahuje světelný zdroj v komple určena pro nízkonapěťové halogenové svítidel je nezbytný transformátor snižuj

341 2. venkovní 2.3. Svítidla zahradní pro vodní jezírka 341 0,37kg 35W max. W-68 Svítidlo bazénové, výklopné 2616 W-68 LO-W černá 779, W-68 LO-W bílá 779, W-68 LO-W zelená 779,- 0,32kg 50W max. W-70 Svítidlo bazénové, výklopné 2619 W-70 LO-W černá 789, W-70 LO-W bílá 789, W-70 LO-W zelená 789,- 0,35kg 50W max. W-70L Svítidlo bazénové, výklopné 2622 W-70L LO-W70L00-00 černá 789, W-70L LO-W70L00-10 bílá 789, W-70L LO-W70L00-30 zelená 789,- Materiál: korpus slitina hliníku držák ocel stínítko/difuzér sklo Hloubka ponoření svítidla: max. 3 m W-68 W-70 W-70L 12V GU5.3 0,5m IP mm 2

342 venkovní 2.3. Svítidla zahradní pro vodní jezírka LED 1,1W W-75 LED Svítidlo bazénové, výklopné Popis Barva LED 2625 W-75 LED LO-W75L17-10 černá 17 LED bílá 559,- 0,23kg NOVINKA JC G4 20W max. 0,5m W-75 Svítidlo bazénové, výklopné 2626 W-75 LO-W černá 299,- 0,24kg Materiál: korpus umělá hmota držák umělá hmota stínítko/difuzér sklo Maximální svítivost: W cd Úhel záření: W Hloubka ponoření svítidla: max. 3 m W-75, W-75 LED 12V IP mm 2

343 2. venkovní 2.3. Svítidla zahradní pro vodní jezírka 343 0,5m 35W max. 2.5mm 2 W-76 Svítidlo bazénové, výklopné 2627 W-76 LO-W černá 379,- 0,29kg JC 0,5m GY6.35 2x4mm 2 50W max. 1x440cm W-80 Svítidlo bazénové, výklopné 2628 W-80 LO-W černá 799,- 1,21kg 60g KL-25 Bodec pro montáž svítidel W-75/ KL-25 KM-KL černá 39,- NOVINKA NOVINKA Materiál: korpus, bodec umělá hmota držák umělá hmota stínítko/difuzér sklo Maximální svítivost: W cd Úhel záření: W Hloubka ponoření svítidla: max. 3 m W-76 W-80 KL-25 12V IP 68

KANCELÁŘSKÁ. Domovní osvětlení. 1. Domovní osvětlení interiérové. Svítidla

KANCELÁŘSKÁ. Domovní osvětlení. 1. Domovní osvětlení interiérové. Svítidla 232 KANCELÁŘSKÁ 1. interiérové V produktové nabídce značky BRILUM se nachází mnoho různorodých kancelářských svítidel. Jsou mezi nimi lampy moderního nebo klasického vzhledu a také s mnoha doplňkovými

Více

Stropní a nástěnná svítidla

Stropní a nástěnná svítidla Product Line 015 2009 Dekorativní půvab PLAFON Stropní a nástěnná svítidla Série PLAFON je bohatou kolekcí stropních a nástěnných svítidel použitelných jako osvětlení obytných prostor, hotelů, restaurací,

Více

THALES HL. max. 100W. Kód Model Světelný zdroj Výkon Typ objímky Barva Počet ks v balení Cena bez DPH Kč

THALES HL. max. 100W. Kód Model Světelný zdroj Výkon Typ objímky Barva Počet ks v balení Cena bez DPH Kč omovní osvětlení - venkovní THALES KS THALES HS THALES HL THALES KL 236 Kód Model Světelný zdroj Výkon Typ objímky Barva Počet ks v balení Cena bez PH Kč LO-THAKS0-00 THALES KS kompaktní zářivka nebo tradiční

Více

Nové požadavky na osvětlení a vhodné alternativy pro domácnosti. Ing. Antonín Melč Philips Lighting

Nové požadavky na osvětlení a vhodné alternativy pro domácnosti. Ing. Antonín Melč Philips Lighting Nové požadavky na osvětlení a vhodné alternativy pro domácnosti Ing. Antonín Melč Philips Lighting Omezování prodeje klasických žárovek 8. prosince 2008 členské státy regulačního výboru Evropského parlamentu

Více

ARCHITECTURAL LIGHTING

ARCHITECTURAL LIGHTING ARCHITECTURAL 09 LIGHTING CORONA - záře, která fascinuje lidstvo od nepaměti... KATALOG MODERNÍ SVÍTIDLA M o d e r n í d e s i g n J e d n o d u c h o s t E l e g a n c e Ú s p o r n o s t CORONA, FRAME,

Více

ARCHITECTURAL LIGHTING

ARCHITECTURAL LIGHTING ARCHITECTURAL 09 LIGHTING CORONA - záře, která fascinuje lidstvo od nepaměti... KATALOG MODERNÍ SVÍTIDLA M o d e r n í d e s i g n J e d n o d u c h o s t E l e g a n c e Ú s p o r n o s t CORONA, FRAME,

Více

PREVIA. Určení. Charakteristika. lineární zářivka T5 14W, 21W, 28W, 35W. lineární zářivka T8 36W, 58W

PREVIA. Určení. Charakteristika. lineární zářivka T5 14W, 21W, 28W, 35W. lineární zářivka T8 36W, 58W PREVIA lineární zářivka T5 14W, 21W, 28W, 35W lineární zářivka T8 36W, 58W Určení Určená pro osvětlení interiérů kanceláři, konferenčních sálů, úřadů, veřejných a obchodních prostor apod. Charakteristika

Více

Najdete nás po celé republice

Najdete nás po celé republice NBB Bohemia s.r.o. SVĚTELNÉ ZDROJE SVÍTIDLA ÚSPORNÁ SVĚTELNÁ ŘEŠENÍ Najdete nás po celé republice DE PL Kontaktní informace (sídlo) Společnost - základní údaje (2017),:::r.:' NBB Bohemia s.r.o. (225016261

Více

Katalog výrobků Podskupina č. 5.1 osvětlovací zařízení/ svítidla

Katalog výrobků Podskupina č. 5.1 osvětlovací zařízení/ svítidla Katalog výrobků Podskupina č. 5.1 osvětlovací zařízení/ svítidla 5.1 Svítidla pro lineární a kompaktní zářivky s výjimkou svítidel pro domácnost. (původní název: Svítidla se zářivkami s výjimkou svítidel

Více

ASPRO. Série. Architektonické osvětlení

ASPRO. Série. Architektonické osvětlení 206 Série ASPRO Dekorační svítidla určená pro montáž do stropů a stěn. Mohou být základem pro tvorbu zajímavých, dekoračních světelných řešení. Používaná pro interiérové osvětlení veřejných prostor a obytných

Více

D e k o r a t i v n í s v í t i d l a

D e k o r a t i v n í s v í t i d l a Dekorativní svítidla Castelo 66-05 82 Castelo 66-07 83 Castelo 66-08 84 Girasole Spot GSSLED 85 Girasole GSLED 86 Spyder SPYLED 87 Draco BS710 88 Sabik 72-00 90 Sorento 72-01 91 Korona 72-02 92 Lotus 72-94

Více

RED collection Výběr novinek v sortimentu moderních designových svítidel

RED collection Výběr novinek v sortimentu moderních designových svítidel 1 ED collection Výběr novinek v sortimentu moderních designových svítidel 2 3 CATCH Vysoce úsporná pracovní LED lampa na ohebném rameni, napájení LED driverem do zásuvky, cca 90% oproti tradičním žárovkám

Více

LED OSVĚTLENÍ VNITŘNÍCH PROSTOR BESTSELLERS

LED OSVĚTLENÍ VNITŘNÍCH PROSTOR BESTSELLERS LED OSVĚTLENÍ VNITŘNÍCH PROSTOR BESTSELLERS Reference: Jupiter Lounge, Sparta, Rotterdam, Nizozemsko 1 LED DOWNLIGHT, str. 6 3 MODULÁRNÍ LED DOWNLIGHT, str. 8 4 LED I-PANEL, str. 9 6 LED PRODISC MINI,

Více

Kód Osazení Zdroj Patice LxBxH (mm) Modul Mont. otvor (mm)kg

Kód Osazení Zdroj Patice LxBxH (mm) Modul Mont. otvor (mm)kg Svítidla zářivková vestavná - direkt/indirekt 34-02, 34-04 carella těleso: ocelový plech povrchově chráněný lakem nanášeným práškovou technologií barva: bílá RAL 9003 odrazný reflektor: matovaný hliníkový

Více

stube LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklady úspor ver. 16.

stube LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem  Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklady úspor ver. 16. ver. 16.07 Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem LED osvětlení v podobě je mimořádně univerzální, je určeno pro průmyslové nasazení, kanceláře, veřejné

Více

Přípojka pro napájení

Přípojka pro napájení OSĚTLENÍ NITŘNÍ 13.03.01.0 Stropní světlo kulaté -S-100 povrchovou montáž Pevné vedení stropního světla, ale přesto s jemným designem; umožňuje rychlou instalaci; je určené stropní montáž; používá moderní

Více

Světelné zdroje - úsporné kompaktní zářivky str: LED svítidla str: LED světelné zdroje str: Flexibilní pásky str: 08

Světelné zdroje - úsporné kompaktní zářivky str: LED svítidla str: LED světelné zdroje str: Flexibilní pásky str: 08 Světelné zdroje - úsporné kompaktní zářivky str: 02-03. LED svítidla str: 04-05 LED světelné zdroje str: 06-07. Flexibilní pásky str: 0 Elektronické transformátory a ovladače pro LED str: 9 Světelné zdroje

Více

designprofi 033-840222 Typ: závěsné svítidlo Popis: max. 4x21W E27 úsporná zářivka, 230V, IP20 bílá plizovaná látka, opálový plexi kryt

designprofi 033-840222 Typ: závěsné svítidlo Popis: max. 4x21W E27 úsporná zářivka, 230V, IP20 bílá plizovaná látka, opálový plexi kryt designprofi 033-840222 max. 4x21W E27 úsporná zářivka, 230V, IP20 bílá plizovaná látka, opálový plexi kryt Ø 800 mm, výška 400 mm smetanová, oranžová, červená, vínová, hnědá, šedá, černá designprofi 001-200001

Více

FORLINE. Osvětlovací systém FORLINE je typová řada systémových závěsných a stropních zářivkových a LED svítidel pro osvětlování interiérů.

FORLINE. Osvětlovací systém FORLINE je typová řada systémových závěsných a stropních zářivkových a LED svítidel pro osvětlování interiérů. FORLINE Osvětlovací systém FORLINE je typová řada systémových závěsných a stropních zářivkových a LED svítidel pro osvětlování interiérů. spojená do řad nebo pomocí spojovacích dílů do různých geometrických

Více

Divetta - světlo budoucnosti

Divetta - světlo budoucnosti Divetta - světlo budoucnosti Sortiment produktů zahrnuje zářivkové trubice, zářivky, kompaktní zářivky, elektronické předřadníky, elektroluminiscenční diody a kompletní výrobky. Světelné zdroje Divetta

Více

Garbo. Uklidňující měkké světlo dekorativních nástěnných a stropních svítidel

Garbo. Uklidňující měkké světlo dekorativních nástěnných a stropních svítidel Garbo Uklidňující měkké světlo dekorativních nástěnných a stropních svítidel Garbo představuje nejnovější přístup firmy Thorn k řešení, které v sobě pojí měkké světlo a diskrétní, klasické a nadčasové

Více

architectural lighting

architectural lighting architectural lighting 08 KATALOG moderní vestavná svítidla CORONA FRAME - Moderní design - Jednoduchost - Elegance - Úspornost CORONA a FRAME Moderní vestavná svítidla čistého designu, vyrobená ze speciálního

Více

Instalace Jednoduchá Rychlá Úsporná. 2 3L-Click

Instalace Jednoduchá Rychlá Úsporná. 2 3L-Click LIPO Instalace Jednoduchá Rychlá Úsporná 2 3L-Click Svítidlo LIPO HALLA / 2017 Společnost HALLA je významný český výrobce a vývozce designových svítidel technického rázu. Naše výrobky spojují špičkové

Více

INDUKČNÍ VÝBOJKY A ŽÁROVKY

INDUKČNÍ VÝBOJKY A ŽÁROVKY www.ekosvetla.cz INDUKČNÍ VÝBOJKY A ŽÁROVKY Úsporné indukční světelné zdroje se vyznačují dlouhou životností až 100.000 hodin, minimálním poklesem světelného toku během životnosti, okamžitým startem, nízkou

Více

KNIHA SVÍTIDEL. Dům sociálních služeb S.K. Neumanna, Praha

KNIHA SVÍTIDEL. Dům sociálních služeb S.K. Neumanna, Praha KNIHA SVÍTIDEL Dům sociálních služeb S.K. Neumanna, Praha A1 Svítidlo na zářivky T8 pro přisazenou montáž. Šedý kryt a transparentní difuzor vyrobený z PC. Vnitřní reflektor z ocelového plechu, práškově

Více

PROFESIONÁLNÍ LED OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA INTERIÉROVÉ LED OSVĚTLENÍ TOP GLOW LINE. http://www.topkonstrukt.cz/ Info@tokonstrukt.cz +420 773 563 399

PROFESIONÁLNÍ LED OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA INTERIÉROVÉ LED OSVĚTLENÍ TOP GLOW LINE. http://www.topkonstrukt.cz/ Info@tokonstrukt.cz +420 773 563 399 INTERIÉROVÉ LED OSVĚTLENÍ TOP GLOW LINE LINEÁRNÍ LED TRUBICE T8 - TOP GLOW LINE UŽIJTE SI JASNĚJŠÍ SVĚTLO! VÝBORNÝ INDEX PODÁNÍ BAREV! TOP GLOW LINE LINEÁRNÍ LED TRUBICE T8 / G13 Přednosti: Aplikace: 100lm/W

Více

Produktový katalog. www.lampeeon.cz

Produktový katalog. www.lampeeon.cz 2012 www.lampeeon.cz OBSAH MR16 05 GU10 07 G4 & G9 10 E14 12 15 LED trubice T8 20 LED STREET 22 LED reflektory 24 LED HIGHBAY 26 LED DOWNLIGHT 28 LED pásky 31 LED X-PROOF 34 INDUKČNÍ OSVĚTLENÍ 36 Profesionální

Více

Cenově výhodné světlometové řešení pro plošné osvětlení

Cenově výhodné světlometové řešení pro plošné osvětlení Lighting Cenově výhodné světlometové řešení pro plošné osvětlení CoreLine Tempo velké CoreLine Tempo ve velkém provedení je vysoce účinná řada světlometů navržená pro nahrazení konvenční technologie stylem

Více

P r ů m y s l o v á s v í t i d l a

P r ů m y s l o v á s v í t i d l a Průmyslová svítidla BS 103 3G salvaspazio 112 BS 103 3G salvatempo 113 Leader 21-01, 21-04 114 BS100, BS110 115 Tores 23-01 116 Castor 25-05 117 Lumino 26-91 118 Leo 40-01 119 Aterix 43-05 120 Aterix 43-09

Více

SVĚTELNÝ PLÁN RD Beroun - pan Martin Ježek

SVĚTELNÝ PLÁN RD Beroun - pan Martin Ježek 1.NP 1.01 vstup Artemide Tilos 200 design: Ernesto Gismondi 1993 jednoduché nástěnné/stropní svítidlo Těleso z chromované oceli, stínítko z barveného skla. Vytváří přímé a filtrované světlo. zdroj: 100W

Více

Preview Imagemaker 104

Preview Imagemaker 104 104 Preview Imagemaker . Venkovní světlomety 106 Vestavná svítidla 114 Nástěnná venkovní svítidla 120 LED svítidla značky Traxon Technologies 157 Alexandre Zveiger 105 Venkovní světlomety. Pro vytvoření

Více

stube LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem www.snaggi.com Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklady úspor ver. 15.

stube LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem www.snaggi.com Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklady úspor ver. 15. ver. 15.09 Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem LED svítidlo s přirozeným světlem a úsporným provozem LED osvětlení v podobě je mimořádně univerzální, je určeno pro průmyslové nasazení, kanceláře, veřejné

Více

# W kg LVS136R# EP 1x36 2G11 TC-L 3,9 LVS236 # EP, OK 2x36 2G11 TC-L 4,4 LVS155-1x55 2G11 TC-L 3,7

# W kg LVS136R# EP 1x36 2G11 TC-L 3,9 LVS236 # EP, OK 2x36 2G11 TC-L 4,4 LVS155-1x55 2G11 TC-L 3,7 rahumäe 6 29.01.2010 MODUS LVS MODUS Třebíč MODUS LVS 236 Zářivkové 2x36, venkovní, elektronický předř. / LVK (Polárně) Svítidlo: MODUS Třebíč MODUS LVS 236 Zářivkové 2x36, venkovní, elektronický předř.

Více

Ozdobte svůj domov světlem

Ozdobte svůj domov světlem PHILIPS InStyle Stropní světlo Matrix chrom LED Ozdobte svůj domov světlem Odhalte skrytou eleganci tohoto vkusného stropního svítidla. Černé sklo a povrchová úprava z chromu vnesou dotek luxusu do každého

Více

Band. Dokonalé rovnoměrné širokopásmové osvětlení pomocí technologie LED

Band. Dokonalé rovnoměrné širokopásmové osvětlení pomocí technologie LED Band Dokonalé rovnoměrné širokopásmové osvětlení pomocí technologie LED Vývoj technologie LED a pokrok dosažený firmou Thorn vedl ke vzniku řady Band inovačního lineárního svítidla, které v sobě slučuje

Více

Nejnovější trendy v interiérových osvětlovacích technologiích - LED. Ing. Tomáš Novák, Ph.D. prof. Ing. Karel Sokanský, CSc.

Nejnovější trendy v interiérových osvětlovacích technologiích - LED. Ing. Tomáš Novák, Ph.D. prof. Ing. Karel Sokanský, CSc. Nejnovější trendy v interiérových osvětlovacích technologiích - LED Ing. Tomáš Novák, Ph.D. prof. Ing. Karel Sokanský, CSc. Osvětlovací technologie - LED Aktuální stav - LED technologie ještě nedosáhla

Více

Nabídka LED osvětlení pro rok 2013 ÚSPORNÁ LED OSVĚTLENÍ INOXLED

Nabídka LED osvětlení pro rok 2013 ÚSPORNÁ LED OSVĚTLENÍ INOXLED Nabídka LED osvětlení pro rok 2013 ÚSPORNÁ LED OSVĚTLENÍ INOXLED www.appost.cz OSVĚTLENÍ INOXLED AUDIT A PROJEKT Bezplatný audit a návrh nového osvětlení. FINANCOVÁNÍ Úspora CASH při prvním rozsvícení.

Více

SYSTÉMOVÁ SVÍTIDLA SAMOSTATNÁ SVÍTIDLA AKCENTNÍ SVÍTIDLA KLASICKÁ SVÍTIDLA DOWNLIGHTY SKLENĚNÁ SVÍTIDLA. Serie 41

SYSTÉMOVÁ SVÍTIDLA SAMOSTATNÁ SVÍTIDLA AKCENTNÍ SVÍTIDLA KLASICKÁ SVÍTIDLA DOWNLIGHTY SKLENĚNÁ SVÍTIDLA. Serie 41 SYSTÉMOVÁ SVÍTIDLA 4 43 Serie 01 Serie 02 Serie 03 Serie 10 Strana 4 Strana 12 Strana 18 Strana 32 SAMOSTATNÁ SVÍTIDLA 44 71 Serie 12 Serie 13 Serie 14 Serie 15 Serie 18 Strana 44 Strana 48 Strana 58 Strana

Více

bestseller v LED osvětlení nanolight technologie japonské komponenty úspory až 60% nákladů vlastní výroba

bestseller v LED osvětlení nanolight technologie japonské komponenty úspory až 60% nákladů vlastní výroba Historie společnosti SNAGGI Lighting s.r.o. začíná již v roce 1995, kdy jsme začali pod divizí Snaggi s.r.o. sbírat zkušenosti v oblasti elektronických komponent s důrazem na LED, LCD a PCB. Prvotřídním

Více

Katalog LED osvětlovací techniky

Katalog LED osvětlovací techniky Katalog LED osvětlovací techniky Ing. Zdeněk Švéda COLOR SET Jungmannova 30 533 03 DAŠICE Tel. (fax): + 420 466 951 759 Ukázka svítidla 60x60 cm Popis Ukázka sortimentu Ukázka svítidla kulatého Plochá

Více

Tam, kde denní světlo nestačí

Tam, kde denní světlo nestačí Tam, kde denní světlo nestačí Svítidla 1/2009 Distribuce Hama www.xavax.cz platnost od 18.2. 2009 Žárovky Matná, krabička - standardní tvar - rozměry: 55 x 93 mm - matná - E 27, napětí: 230V Reflektorová,

Více

SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem

SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem Lighting SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem SmartBalance, suspended I když u funkčního osvětlení ve většině případů rozhoduje výkon, zákazníci také rádi používají svítidla, která jsou

Více

EXTRA l i g h t s PODZIM/ZIMA 2013/2014

EXTRA l i g h t s PODZIM/ZIMA 2013/2014 PODZIM/ZIMA 2013/2014 Obsah kategorií LEDková 4-6 dětská 7-19 stolní 20-35 stropní a nástěnná 36-79 stojací 80-87 dekorativní 88-143 kuchyně 144-145 koupelna 146-149 bodová 150-183 zapuštěná bodová 184-193

Více

katalog úsporných svítidel * jaro 2011

katalog úsporných svítidel * jaro 2011 efekt: tah na pozadí plochou LED lištou Al mivvy ENERGY délka expozice: 2 s závěrka clony: f/10 ohnisková vzdálenost: 24 mm ISO: 100 katalog úsporných svítidel * jaro 2011 Jaká je hranice mezi tmou a světlem?

Více

2015 / III. čtvrtletí

2015 / III. čtvrtletí 2015 / III. čtvrtletí KATALOG LED OSVĚTLENÍ žárovky / pásky / kancelářské osvětlení / průyslové osvětlení / veřejné osvětlení Obsah: LED ŽÁROVKY 3 230 V / PATICE E14 (iňonky) 12 230 V / PATICE E27 23 230

Více

PREZENTACE FIRMY. Rozsvítíme Váš domov. Katalog 2017

PREZENTACE FIRMY. Rozsvítíme Váš domov. Katalog 2017 PREZENTACE FIRMY Rozsvítíme Váš domov Katalog 2017 Žeranovice 240, 760 01 Holešov +420 +420 605 917 497 passiveledlights@gmail.com www.passiveledlights.eu PREZENTACE FIRMY Passiveledlights.eu spolupracuje

Více

p r ů m y s l o v á s v í t i d l a

p r ů m y s l o v á s v í t i d l a průmyslová svítidla Leader 21-01, 21-04 94 BS100, BS110 95 Tores 23-01 96 Castor 25-05 97 Lumino 26-91 98 Leo 40-01 99 Aterix 43-05 100 Aterix 43-09 101 Leone 45-00 102 Leone 45-01 103 Leone 45-02 104

Více

Lineární svítidla ELK-38-A03 do strojů a těžkých provozů

Lineární svítidla ELK-38-A03 do strojů a těžkých provozů Lineární svítidla ELK-38-A03 do strojů a těžkých provozů Lineární svítidla ELK-38-A03xx jsou primárně určena pro náhradu stávajících svítidel v obráběcích strojích s lineárními zářivkami. Jejich konstrukce

Více

SLBt DATOVÝ LIST. Produktové informace. Instalace a údržba. Aplikovatelné v prostorech. Optika. Možnosti elektroniky. Tělo svítidla a materiály

SLBt DATOVÝ LIST. Produktové informace. Instalace a údržba. Aplikovatelné v prostorech. Optika. Možnosti elektroniky. Tělo svítidla a materiály Innovationa is our heritage EST. 1896 SLBt DATOVÝ LIST RAL 7035 IP66 IK09 max 5 kg CLASS I CLASS II Produktové informace GE představuje nejnovější generaci LED svítidel pro veřejné osvětlení. SLBt přináší

Více

1.999,- 37% STOLNÍ LAMPA, VÝŠKA 27 CM SPECIÁL SVÍTIDEL 24/7 E-SHOP DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ. 3.

1.999,- 37% STOLNÍ LAMPA, VÝŠKA 27 CM SPECIÁL SVÍTIDEL 24/7 E-SHOP DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ.   3. 24/7 E-SHOP WWW.XXXLUTZ.CZ DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ. SPECIÁL SVÍTIDEL 5.999,- 8.899,-* ZÁVĚSNÉ, DÉLKA 95 CM 5.999,- 8.775,-* STOJACÍ LAMPA, VÝŠKA 180 CM Série svítidel, kov v betonovém vzhledu/dřevo

Více

Prodejní argumenty ELEKTRA SVÍTIDLA LED

Prodejní argumenty ELEKTRA SVÍTIDLA LED Prodejní argumenty ELEKTRA SVÍTIDLA LED Srovnání osvětlení povrchu Podmínky: vzdálenost osvětleného povrchu 55 cm, úhel vyzařování 65 Srovnání světelného výkonu Konkurence ELEKTRA stejnoměrné osvětlení

Více

Zapuštěná svítidla LuxSpace vysoká účinnost, vizuální pohodlí a stylový design

Zapuštěná svítidla LuxSpace vysoká účinnost, vizuální pohodlí a stylový design Lighting Zapuštěná LuxSpace vysoká, vizuální pohodlí a stylový design Zákazníci se snaží optimalizovat všechny zdroje. Týká se to nejen provozních nákladů (energie atd.), ale také personálu. Úspory energie

Více

Kniha svítidel. 18. ledna Svítidla - stránka 1

Kniha svítidel. 18. ledna Svítidla - stránka 1 Kniha svítidel 18. ledna 2014 Akce -Stavební úpravy budovy 28.října 1 pro městskou knihovnu SO 01 -Stavební úpravy se změnou využití na Městskou knihovnu Šumperk D.1.4.g -Zařízení silnoproudé elektrotechniky

Více

Lineární svítidla ELK-38

Lineární svítidla ELK-38 Lineární svítidla ELK-38 Lineární svítidla ELK-38 slouží jako přímá náhrada stávajících svítidel s lineárními zářivkami. Konstrukce svítidel umožňuje jejich instalaci k horizontální nebo vertikální stavební

Více

Promenade LED. Elegantní uliční sloupkové svítidlo dodávající barevnost obytným čtvrtím.

Promenade LED. Elegantní uliční sloupkové svítidlo dodávající barevnost obytným čtvrtím. Promenade LED Elegantní uliční sloupkové svítidlo dodávající barevnost obytným čtvrtím. Světlo a barva Bytelná a elegantní série sloupkových svítidel s diodami LED, která osvětlí pěšiny, vstupy, obchodní

Více

SVÍTIDEL SVÍTIDLA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY

SVÍTIDEL SVÍTIDLA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY SVÍTIDEL SVÍTIDLA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY RENZO Energeticky úsporná náhrada za žárovková a zářivková svítidla Vyšší stupeň krytí pro aplikace do prostředí se zvýšenou vlhkostí Opálový PMMA kryt pro rovnoměrnou

Více

Světelné zdroje » SVĚTELNÉ ZDROJE

Světelné zdroje » SVĚTELNÉ ZDROJE » SVĚTELNÉ ZDROJE 03 03 LSSI E14 05 LSSI E27 06 MXI E27 08 06 08 10 13 13 15 G9 Příslušenství OpenGLOE E27 12 SPOT GU10 14 16 6 JDR 10 12 J GY6,35 LOTOS E27 GLOE E27 EddyNDLE E14 J G4 16 LOTOS E14 GLOE

Více

slamp veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem

slamp veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem ver. 16.07 Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem LED osvětlení v podobě je mimořádně univerzální, hodí se pro všechny typy veřejných

Více

Přisazená svítidla LuxSpace vysoká účinnost, zrakový komfort a stylový design

Přisazená svítidla LuxSpace vysoká účinnost, zrakový komfort a stylový design Lighting Přisazená svítidla LuxSpace vysoká účinnost, zrakový komfort a stylový design LuxSpace, surface mounted Zákazníci se snaží optimalizovat všechny svoje zdroje. Týká se to nejen provozních nákladů

Více

CoreLine Recessed Spot jasná volba pro LED

CoreLine Recessed Spot jasná volba pro LED Lighting CoreLine Recessed Spot jasná volba pro LED CoreLine Recessed Spot CoreLine Recessed Spot je řada vestavných bodových svítidel určených k nahrazení svítidel pro halogenové žárovky. Její vzhled

Více

POPIS ZDROJ ROZMĚRY. LED 21W, 2250 lm, 3000K, IP20

POPIS ZDROJ ROZMĚRY. LED 21W, 2250 lm, 3000K, IP20 A1 Závěsné, přisazené LED svítidlo. Těleso vyrobeno z ocelového plechu. Mikroprismatický PMMA difuzor. Kryt z transparentního skla. Reflektor z leštěného hliníku. LED 21W, 2250 lm, 3000K, IP20 A2 Závěsné,

Více

KOMPLETNÍ SPECIFIKACE

KOMPLETNÍ SPECIFIKACE KOMPLETNÍ SPECIFIKACE Název výrobku: Objednací číslo: 1100411904 LED stropní panel: 600 * 600 * 9 mm - 45W Základní vlastnosti: jako zdroj světla jsou použity pouze kvalitní a vysoce svítivé LED diody,

Více

POUŽITÍ obchodní centra reprezentativní prostory společenské prostory kulturní zařízení

POUŽITÍ obchodní centra reprezentativní prostory společenské prostory kulturní zařízení Serie 23 představuje širokou řadu vestavných svítidel na halogenové žárovky, halogenidové výbojky a kompaktní zářivky s elegentním hliníkovým rámečkem. Svítidla jsou vhodná zejména pro vzájemnou kombinaci

Více

Lens Fila LED Interiérové svítidlo

Lens Fila LED Interiérové svítidlo SARTDRIVER Lens ila LED Interiérové svítidlo Toto svítidlo je navrženo pro montáž do kontinuálních řad pomocí příslušné spojovací sady pro mechanické připojení a propojovací kabeláží. Je ideální pro osvětlení

Více

KNIHA SVÍTIDEL: Karlovy Vary, Goethova vyhlídka osvětlení interiéru. vzhled lišty ST rozměry vzhled svítidla S1 rozměry svítidla

KNIHA SVÍTIDEL: Karlovy Vary, Goethova vyhlídka osvětlení interiéru. vzhled lišty ST rozměry vzhled svítidla S1 rozměry svítidla KNIHA SVÍTIDEL: ST - osvětlovací soustava se bude skládat z osmi stropních lišt, spojených pomocí pružných spojek do osmiúhelníku. Přípojnicové lišty 230 V jsou se sběrnicí DALI pro inteligentní systém

Více

SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem

SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem Lighting SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem I když u funkčního osvětlení ve většině případů rozhoduje výkon, zákazníci také rádi používají svítidla, která jsou atraktivní nebo nenápadná.

Více

LED 100W. LED HiCool 100W. Široká nabídka LED produktů PRŮMYSLOVÉ OSVĚTLENÍ

LED 100W. LED HiCool 100W. Široká nabídka LED produktů PRŮMYSLOVÉ OSVĚTLENÍ Distributor: TopLux Praha, Podvinný mlýn 1418/2, 19000 Praha IČ: 02303094 Telefon: 733 424 400, Email: info@toplux.cz Široká nabídka LED produktů LED HiCool 100W PRŮMYSLOVÉ OSVĚTLENÍ LED 100W IP65 IK10

Více

R E G I O N R E G I O N 3 / 4 REGION 600 ROTAVA REGION IV - 480 REGION IV - 600 REGION V - 500 REGION V - 700 JUN - 480 JUN - 600 LAMPARA

R E G I O N R E G I O N 3 / 4 REGION 600 ROTAVA REGION IV - 480 REGION IV - 600 REGION V - 500 REGION V - 700 JUN - 480 JUN - 600 LAMPARA e x t e r i o r L I N E R E G I O N R E G I O N 3 / 4 REGION 600 ROTAVA REGION IV - 480 REGION IV - 600 REGION V - 500 REGION V - 700 JUN - 480 JUN - 600 LAMPARA O B S A H R E G I O N s t r. 3-1 3 příslušenství

Více

Světelné zdroje. katalog produktů

Světelné zdroje. katalog produktů Světelné zdroje katalog produktů E14 mini, 48SMD kompaktní rozměry náhrada za běžné žárovky 40W 4,634hod Metrodis A Velkoobchod elektro 48SMD LED E14 E14 mini, 48SMD PW E14-3148PW E14 mini, 48SMD WW E14-3148WW

Více

TECHNICKÝ LIST ŘADY VÝROBKŮ LED VALUE PAR16

TECHNICKÝ LIST ŘADY VÝROBKŮ LED VALUE PAR16 LED VALUE PAR16 Reflektorové světelné zdroje LED PAR16 s konvenční kolíkovou paticí DRUH POUŽITÍ Bodová světla pro akcenty Domácí použití Nasvěcování objektů citlivých na teplo, jako jsou potraviny, rostliny,

Více

O % vyšší účinnost!

O % vyšší účinnost! Lighting O 10 15 % vyšší účinnost! MASTER PL-C 2 Pin Zářivky MASTER PL-C jsou účinné kompaktní zářivky se středním příkonem, používané zpravidla jako obecné osvětlení typu downlight pro obchody, pohostinství

Více

ALU LED Lišty. CZ: +420608744785 SK: +421907261790 e-mail:office@dovimex.cz, www.dovimex.cz

ALU LED Lišty. CZ: +420608744785 SK: +421907261790 e-mail:office@dovimex.cz, www.dovimex.cz ALU LED Lišty št Slovak:T.Vansovej 1915, Púchov 02001 1 Slovak:T.Vansovej 1915, Púchov 02001 2 ALU LED Lišty Profil 45 MDF Dĺžka profilu 100cm, 45 -lakovaný MDF profil, štandardné farby RAL S2005Y20R,

Více

LED žárovky. svíticí program.

LED žárovky. svíticí program. svíticí program www.solight.cz ... ušetří až 85% elektrické energie Na všechny LED zdroje poskytujeme záruku kvalitu našich světelných zdrojů pravidelně testujeme v jedné ze dvou našich integračních koulích

Více

evolo 2 3 the green light

evolo 2 3 the green light evolo 2 3 the green light 43 CHARAKTERISTIKY SVÍTIDEL Krytí optické části IP 66 Sealsafe (*) Krytí elektrické části IP 66(*) Odolnost proti úderu: (sklo): IK 08(**) (PC): IK 10(**) Aerodynamická odolnost

Více

svíticí program Projektové svícení 9/2018 (N)

svíticí program Projektové svícení   9/2018 (N) www.solight.cz 9/218 (N) svíticí program Projektové svícení Úvod LED High Bay Společnost Holding, s.r.o. LED UFO High Bay Společnost Holding, s.r.o. byla založena v roce 29 se zaměřením na dovoz zboží

Více

CoreLine Batten jasná volba pro LED

CoreLine Batten jasná volba pro LED Lighting CoreLine Batten jasná volba pro LED CoreLine Batten Pro nové i renovované prostory vyžadují zákazníci řešení, která nabízí kvalitní osvětlení a podstatné snížení nákladů na energii a údržbu. Nová

Více

SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem

SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem Lighting SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem SmartBalance, surface mounted I když u funkčního osvětlení ve většině případů rozhoduje výkon, zákazníci také rádi používají svítidla, která

Více

LED svítidlo GANYMA. LED MINI panely G03000-3 G15551 G03000-6

LED svítidlo GANYMA. LED MINI panely G03000-3 G15551 G03000-6 LED svítidlo výklopné LED výklopné svítidlo pro použití v interéru s elektronickým předřadníkem (transformátorem) v plastovém stříbrném plášti. Dodává se bez připojovacího kabelu a montážního materiálu.

Více

ALPHA LED LINEAR SYSTEM LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM LETÁ ZÁRUKA

ALPHA LED LINEAR SYSTEM LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM LETÁ ZÁRUKA 5-letá garance dostupnosti náhradních komponentů LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM 5 LETÁ ZÁRUKA ALPHA LED LINEAR SYSTEM Výrobní haly Logistické areály a sklady ECO FRIENDLY PR O D U C T lineární modulový osvětlovací

Více

Osvětlení, bodovky, zářivky, trafa, světla

Osvětlení, bodovky, zářivky, trafa, světla SV0350 dotykový stmívač max. 417.30 / ks SV0348 dotykový vyp. max. 30W/ 12/24V 363.58 / ks SV0289 koncovky k liště Corner černá (pár) 16.43 / pár SV0287 koncovky k liště Groove černá (pár) 10.69 / pár

Více

KATALOG. automatické pohony bran. www.automaticgates.cz. E-mail: Info@automaticgates.cz www.automaticgates.cz

KATALOG. automatické pohony bran. www.automaticgates.cz. E-mail: Info@automaticgates.cz www.automaticgates.cz KATALOG automatické pohony bran KOVÁRNA SVOBODA s.r.o. Komenského 674, 281 61 Kouřim Tel. : +420 721 862 600 E-mail: Info@automaticgates.cz www.automaticgates.cz www.automaticgates.cz Úvod Úvod OBSAH 1

Více

CitySoul vytváření identity

CitySoul vytváření identity Lighting CitySoul vytváření identity CitySoul CitySoul je řada modulárních městských svítidel charakteristických nejmodernější technologií zdrojů a předřadníků poskytujících výjimečný optický výkon.jejich

Více

KVALITNÍ A ÚSPORNÉ OSVĚTLENÍ VE VEŘEJNÝCH BUDOVÁCH

KVALITNÍ A ÚSPORNÉ OSVĚTLENÍ VE VEŘEJNÝCH BUDOVÁCH KVALITNÍ A ÚSPORNÉ OSVĚTLENÍ VE VEŘEJNÝCH BUDOVÁCH OBSAH 1. Projekt Premiumlight Pro 2. LED 3. Nástroje projektu 4. Návrh osvětlovacích soustav 5. Kritéria pro veřejné zakázky 6. Dobré praxe pro administrativní

Více

PRODUKTOVÝ KATALOG. Speciální edice svítidel. SINORG s.r.o.

PRODUKTOVÝ KATALOG. Speciální edice svítidel. SINORG s.r.o. 2018 PRODUTOVÝ ATALOG Speciální edice svítidel SINORG s.r.o. www.sinorg.cz Svítidla venkovní HQL LED Obsah OSRAM HQL LED AVENTUS 1 HQL ASTRA 1 HQL BW 1 2 3 AURIS HQL POLAR 1502 HQL ASTRA 1 HQL PL 4 5 6

Více

ArenaVision MVF403 pro výkon světové úrovně

ArenaVision MVF403 pro výkon světové úrovně Lighting ArenaVision MVF403 pro výkon světové úrovně ArenaVision MVF403 Svítidlo ArenaVision MVF403 je světlomet nejvyšší kategorie pro osvětlování sportovišť, který nabízí velmi vysoký světelný výkon,

Více

TESLUX KATALOG PRODUKTŮ 1/13

TESLUX KATALOG PRODUKTŮ 1/13 2013 KATALOG PRODUKTŮ 1/13 Proč si vybrat značku Díky trendu a zvyšující se poptávce se náš trh začíná zaplňovat LED žárovkami různé kvality, konstrukce a výkonů. Jedná se tedy pouze o zvolenou strategii

Více

Rail System LED Třífázový napájecí lištový systém IP40 IK05. Systém řízení osvětlení TECHNICKÁ DATA. nutno objednat zvlášť FLICKER 650 C

Rail System LED Třífázový napájecí lištový systém IP40 IK05. Systém řízení osvětlení TECHNICKÁ DATA. nutno objednat zvlášť FLICKER 650 C LED Třífázový napájecí lištový systém TECHNICKÁ DATA Ekvivalent*, W Jmenovité napětí 93 265 V AC 50/ Hz 176 250 V DC Normy EN 598-1,EN 598-2-1, EN 598-2-22 (základní požadavky), EN 62471 (fotobiologický

Více

TrueLine, závěsné ryzí linie světla: elegantní, energeticky účinné a v souladu s normami pro osvětlení kanceláří

TrueLine, závěsné ryzí linie světla: elegantní, energeticky účinné a v souladu s normami pro osvětlení kanceláří Lighting TrueLine, závěsné ryzí linie světla: elegantní, energeticky účinné a v souladu s normami pro osvětlení kanceláří Závěsné svítidlo TrueLine Architekti potřebují osvětlovací řešení, které odpovídá

Více

Průvodce nákupem OSRAM LED žárovek

Průvodce nákupem OSRAM LED žárovek www.osram.com/led Průvodce nákupem OSRAM LED žárovek až -90 % energie úspora energie až 50 000 h* *životnost při průměrné době svícení 2,7 hodin denně AKČNÍ NABÍDKA LED od 2700 K barva světla teplá bílá

Více

ALPHA LED LINEAR SYSTEM LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM LETÁ ZÁRUKA

ALPHA LED LINEAR SYSTEM LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM LETÁ ZÁRUKA 5-letá garance dostupnosti náhradních komponentů LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM 5 LETÁ ZÁRUKA ALPHA LED LINEAR SYSTEM Výrobní haly Logistické areály a sklady ECO FRIENDLY PR O D U C T lineární modulový osvětlovací

Více

Svítidla - přehled lištového systému

Svítidla - přehled lištového systému 14.2.2018 Svítidla - přehled lištového systému Philips Lighting Czech Republic s.r.o. Variabilita návrh řešení přesně podle přání zákazníka a to včetně čtvercových, obdélníkových, T či L sestav Univerzálnost

Více

LED žárovky. svíticí program.

LED žárovky. svíticí program. svíticí program www.solight.cz ... ušetří až 85% elektrické energie Na všechny LED zdroje poskytujeme záruku kvalitu našich světelných zdrojů pravidelně testujeme v jedné ze dvou našich integračních koulích

Více

CoreLine Downlight jasná volba pro LED

CoreLine Downlight jasná volba pro LED Lighting CoreLine Downlight jasná volba pro LED CoreLine Downlight CoreLine Downlight je řada zapuštěných svítidel určených k nahrazení svítidel downlight s kompaktními zářivkami. Jejich atraktivní celkové

Více

R-lighting. Katalog výrobků 2014

R-lighting. Katalog výrobků 2014 Katalog výrobků 2014 Vážení obchodní přátelé, dovolte, abychom Vám představili další vydání katalogu s výrobním programem svítidel R-lighting firmy Resolux s.r.o. Naše společnost již více než 23 let získává

Více

Typy Doporučený světelný zdroj Předřadná. skříň IP 65 DULUX S 9/11 W G23

Typy Doporučený světelný zdroj Předřadná. skříň IP 65 DULUX S 9/11 W G23 TUB 65 Technický popis: Těleso a příruba jsou odlitky ze slitiny AlSi povrchově upraveny polyesterovou práškovou barvou. Ochranný koš z pozinkovaného ocelového drátu je k přírubě připevněn příchytkami

Více

LED žárovky. Elektronické předřadníky k dichroickým halogenovým žárovkám MR11 a MR16 MRE-105 35 W 105 W MRE-200 70 W 200 W

LED žárovky. Elektronické předřadníky k dichroickým halogenovým žárovkám MR11 a MR16 MRE-105 35 W 105 W MRE-200 70 W 200 W E žárovky Elektronické předřadníky k dichroickým halogenovým žárovkám MR11 a MR16 Slouží na zabezpečení ovládacího napětí 12 V pro dichroické halogenové žárovky MR11 a MR16. Vypínání a zapínání svítidel

Více

FUSIO. Svítidla napájená pomocí lištového systému. Umožňují tvorbu zajímavých. řešení s možností změny směru světelného

FUSIO. Svítidla napájená pomocí lištového systému. Umožňují tvorbu zajímavých. řešení s možností změny směru světelného 28 Systém FUSIO Svítidla napájená pomocí lištového systému. Umožňují tvorbu zajímavých světelných řešení s možností změny směru světelného toku. Určená pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií,

Více

CENÍK SVÌTELNÝCH ZDROJÙ

CENÍK SVÌTELNÝCH ZDROJÙ ARTMETAL ÈECHY s.r.o. CENÍK SVÌTELNÝCH ZDROJÙ ARTMETAL ÈECHY s.r.o. Jana Švermy 1339, 468 51 Smr ovka tel.: 00420 483 722 327, 483 722 332 email.: obchod@artmetal-cz.com www.artmetal-cz.com, www.raj-svetelnychzdroju.myeshop.cz

Více

- 20 % OSVěTLENí PRo VÁŠ DOMOV 19.990,- OSVĚTLENÍ V ČESKU *31.050,- -35 % 0% navýšení *** 8. 11. 9. 11. 2014. Zveme Vás do kika

- 20 % OSVěTLENí PRo VÁŠ DOMOV 19.990,- OSVĚTLENÍ V ČESKU *31.050,- -35 % 0% navýšení *** 8. 11. 9. 11. 2014. Zveme Vás do kika OSVěTLENí PRo VÁŠ DOMOV Platnost nabídky 6.. do.. 0. kika, kam jinam? ZÁVĚSNÉ OSVĚTLENÍ MARYLYN chrom, čiré krystaly K9, energetická třída A++ až A, včetně žárovek energetické třídy A. ) d. 60 cm, š. 7

Více