VYBER SI, CO CHCEŠ června

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VYBER SI, CO CHCEŠ června"

Transkript

1 VYBER SI, CO CHCEŠ června 1. Geomag ÚT ,- Kč ty, kteří si rádi staví s touto magnetickou stavebnicí. K dispozici budete mít téměř neomezené množství stavebních dílků. 2. Posilovna ÚT+ST ,- Kč Přijďte si zacvičit a protáhnout svaly do posilovny pod vedením zkušeného cvičitele v letohradském Fitness centru. Nezapomeňte na vhodnou obuv, sportovní oblečení, ručník, dostatek pití, svačinu a kapesné. 3. Jóga a zumba ÚT+ST ,- Kč Přijďte si zacvičit a zatančit do sálu letohradského Fitness centra se zkušenou lektorkou. Nezapomeňte na vhodnou obuv, sportovní oblečení, ručník, dostatek pití, svačinu a kapesné.

2 4. Mladí novináři ST Někteří z vás se mohou stát na den novináři, kteří zpracují pro ostatní zajímavé reportáže z jednotlivých akcí nebo vydají svou povídku či pohádku. S sebou: notýsek, tužku, svačinu a pití Místo konání: škola a její okolí, počítačová učebna 5. Návštěva farmy v Helvíkovicích ÚT+ST ,-Kč Pojedete autobusem a navštívíte chovnou stanici border kolií a farmu s jehňaty a koňmi. Dozvíte se něco o výcviku těchto zvířat a péči o ně. Uvidíte ukázku agility - to je dovednostní soutěž,ve které právě plemeno border kolií vyniká. Také vás zde naučí, jak se chovat, když se setkáte s neznámým psem. 6. Koně stáj Euridika ÚT+ST ,- Kč ty, kteří mají rádi zvířata. Vyzkoušíte si, co obnáší péče o koně a budete mít také možnost se na koni projet. Na sebe sportovní oblečení a obuv. Koňům můžete vzít jako pamlsky mrkev, jablka nebo tvrdé pečivo. Doprava do Rybné nad Zdobnicí autobusem.

3 7. Stavění S Merkurem ÚT+ST ty, kteří si rádi hrají se stavebnicí Merkur. Můžete si sestrojit a rozhýbat zajímavou věcičku podle návodu nebo vlastní fantazie. 8. Keramika ST ,- Kč Přijďte si vyrobit deskové hry z keramické hlíny, hrát pak můžete i venku za každého počasí. Počítejte ale s tím, že si hotovou hru budete moci odnést domů až po prázdninách. Přineste si pracovní triko nebo zástěru. Vše se odehraje v učebně výtvarné výchovy. 9. Batikování ÚT ,- Kč Při této aktivitě uplatníte svou šikovnost i fantazii a vytvoříte si originální tašku technikou studené batiky. Přineste si pracovní triko nebo zástěru, budete pracovat s textilními barvami, které nejdou vyprat.

4 10. Rytí do skla ÚT+ST ,- Kč Opět něco pro tvořivé a šikovné ruce. V ateliéru paní Majvaldové si vytvoříte vlastní motiv, který vyryjete na skleničku. Tu si odnesete domů. Je to další možnost, jak získat originální dárek, který potěší každého. 11. Rybaření ÚT+ST ,- Kč Něco pro ty, které láká rybaření. Pojedete s panem Markem k rybníku Mostiska v Lukavici a budete doopravdy rybařit. Kdo má vlastní rybářské vybavení, vezme si ho sebou. Kdo nemá, bude mu zapůjčeno. Hlavně se správně oblečte podle počasí a počítejte s tím, že k rybníku budete muset dojít asi 20 min. pěšky. 12. Outdoorové dopoledne v Cakli ÚT+ST ,- Kč + vlak V areálu tábořiště Cakle se budete moci projet na kanoe, zdolat lezeckou stěnu nebo si vyzkoušet rovnováhu a projít po slackline. Pomáhat vám budou zkušení instruktoři. Do Cakle a zpátky pojedete vlakem. Všichni se sportovně oblečte a vezměte si sportovní obuv a náhradní oblečení, kdybyste se zmáchali, kapesné, pití a svačinu, průkazku na slevu jízdného.

5 13. Studená kuchyně a slané pečení ÚT+ST ,- Kč ty, kdo rádi vaří, jedí a experimentují s různými chutěmi. Budete připravovat saláty, pomazánky a chlebíčky, péct slané pochoutky. Co si uvaříte, to si také sníte. Přineste si zástěru nebo čisté pracovní triko a krabičku. Co nesníte ve škole, vezmete si domů. 14. Sladké pečení ÚT+ST ,- Kč Tentokrát se naučíte upéct a ozdobit cukroví na párty (třeba k zakončení školního roku). Přineste si zástěru nebo čisté pracovní triko, vykrajovátka na různé tvary a krabičku na dobrotu, kterou si budete chtít vzít domů. 15. cházka po památkách v Letohradě ÚT+ST ,-Kč Při procházce městem poznáte významné letohradské památky zámek, strašidelnou jeskyni, kostel, Cimrmanovu světničku a dozvíte se něco zajímavého o jejich historii.

6 16. Tenis ÚT+ST ,- Kč Na tenisových kurtech za školou pod vedením zkušené trenérky paní Vodehnalové můžete začít s tenisem nebo si zlepšit techniku hry. Nutná je vlastní tenisová raketa, pití a svačina, sportovní oblečení a obuv. V případě slunečného počasí si nezapomeňte kšiltovku a opalovací krém. 17. Míčové hry ÚT+ST Kdo rád hraje míčové hry, může se jim věnovat při této aktivitě. Odehrávat se bude na hřišti za školou, v případě deště v tělocvičně. Nutné sportovní oblečení a obuv (ven nebo do tělocvičny), svačina a pití. V případě slunečného počasí si nezapomeňte kšiltovku a opalovací krém. 18. Drhání ÚT ,- Kč Vyzkoušejte si starou textilní techniku, při které si pomocí provázku a dřevěných korálků můžete vyrobit originální ozdobu, šperk nebo záložku. Pomocí různých uzlíků vám pod rukama vznikne originální věcička. Vše vás naučí paní Tomková Zdenička.

7 19. Fyzikální dílna ÚT ,- Kč ty, kteří mají rádi pokusy. Můžete si vyrobit a projít různá bludiště a hlavolamy nebo navrhnout desky knih či sešitů. Sejdete se v učebně fyziky, přineste si psací potřeby, pastelky, lepidlo, pravítko a nůžky, vše ostatní dostanete na místě. 20. Drátkování ST ,- Kč Při této výtvarné technice se naučíte vyrobit z drátků a korálků originální šperk nebo drátkem ozdobíte lahev či skleničku. Přineste si korálky, lahev nebo skleničku. Drátek a nářadí dostanete na místě. 21. In-line bruslení ÚT+ST Na cyklostezce se projedete na in-line bruslích. S sebou musíte mít vlastní brusle, chrániče a přilbu! Vezměte si také svačinu, pití a malé kapesné, kdybyste se chtěli občerstvit v bufetu.

8 22. Letečtí modeláři ÚT+ST Při této aktivitě se zkušeným leteckým modelářem Lukášem Vackem budete mít možnost vyzkoušet létání na simulátoru, sestavení modelu, následovat bude letová ukázka modelu vrtulníku a letadla a vyrobíte si jednoduché házedlo. 23. Bowling v Radavě v Ústí n. Orl. ÚT+ST ,- Kč + vlak Na čtyřech bowlingových drahách v herně Radava můžete změřit své síly ve srážení kuželek. Mladší děti si vezmou cvičky do tělocvičny, větší žáci si bowlingovou obuv zapůjčí na místě za poplatek 10,- Kč. Na bowling pojedete vlakem. S sebou si nezapomeňte kapesné, peníze na vlak a průkazku na slevu. 24. Netradiční sportovní hry v areálu koupaliště ÚT+ST ,- Kč Na hřištích letohradského koupaliště si můžete zahrát ringo, plážový volejbal, lacross, petanque, frisbee, nohejbal nebo si přineste svoje sportovní náčiní, např. badminton, líný tenis, deskové hry, karty apod. V případě horkého počasí se můžete vykoupat. S sebou sportovní oblečení a obuv, pokrývku hlavy, pití a svačinu, ručník, plavky, opalovací krém a kapesné.

9 25. Cyklovýlet do Žamberka na minigolf ÚT+ST ,- Kč Po cyklostezce pojedete do Žamberka na minigolf. Podmínkou je vlastní kolo v bezvadném technickém stavu, přilba, sportovní oblečení a obuv, pití a svačina, kapesné 26. Patchwork z mašlí ST ,- Kč Jednoduchou výtvarnou technikou zapichovaného patchworku si pomocí špendlíků, mašlí a polystyrénového základu můžete vyrobit ozdobu ve tvaru koule, vajíčka, zvonečku, věnce nebo srdíčka.

VYBER SI, CO CHCEŠ června

VYBER SI, CO CHCEŠ června VYBER SI, CO CHCEŠ 2016 27. 28. června 1. Geomag PO 25 1.-3. 35,- Kč ty, kteří si rádi staví s touto magnetickou stavebnicí. K dispozici budete mít téměř neomezené množství stavebních dílků. Místo konání:

Více

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE 1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR (8.-12.7.2019) Začátek tábora: pondělí 8. července od 7:00 do 8:00 hodin v SVČ Mozaika. Vyzvedávání dětí: Každý den je vyzvedávání dětí mezi 15:30 16:00 hodinou. v prostorách tělocvičny.

Více

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY -odevzdání veškerých dokumentů a vyřízení potřebné administrativy s rodiči 8:00 8:45hod. přivítání dětí na Sport Campu

Více

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 7.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 7.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 7.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY -odevzdání veškerých dokumentů a vyřízení potřebné administrativy s rodiči 8:00 8:45hod. přivítání dětí na Sport Campu

Více

LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let)

LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let) LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let) Letní kurz nabízí celodenní pohybové aktivity v malém počtu dětí, tak aby se jim zkušení trenéři mohli maximálně věnovat. Formou her a zábavy se děti budou hýbat

Více

LETNÍ PRÁZDNINY 2018

LETNÍ PRÁZDNINY 2018 Základní škola, Petlérská 447 Klášterec nad Ohří, okres Chomutov tel / fax: +420 474 375 872, E-mail: ddm.volnasek@seznam.cz, http://volnasek.klnet.cz/ LETNÍ PRÁZDNINY 2018 PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR č.1: Pojďte

Více

Sportovní akademie při FTVS UK Praha dětské sportovní tábory v Sušici v termínech 23. 7. 29. 7. 30. 7. 5. 8. 13. 8. 19. 8. Pokud budete mít zájem, prosíme, abyste vybraný termín nahlásili do 28. února

Více

PRÁCE S DŘEVEM. Co si vyrobíte: dřevěné ozdoby podle vlastního návrhu POMŮCKY, KTERÉ SI PŘINESETE:

PRÁCE S DŘEVEM. Co si vyrobíte: dřevěné ozdoby podle vlastního návrhu POMŮCKY, KTERÉ SI PŘINESETE: PRÁCE S DŘEVEM Co si vyrobíte: dřevěné ozdoby podle vlastního návrhu tužka a papír (na předlohu) nápad pracovní oděv 40 Kč na materiál KERAMIKA Co si vyrobíte: vánoční svícen pracovní oděv 20 Kč na materiál

Více

Management pohybových aktivit

Management pohybových aktivit Management pohybových aktivit INFORMACE k zahájení výuky ZS ak. rok 2013/14 Určeno pro studenty 1. a 2. ročníků bakalářských st. programů a navazujících magisterských st. programů. Zápis jednotlivých pohybových

Více

Bylinkové řemeslné léto

Bylinkové řemeslné léto Podrobné informace ke kurzu Bylinkové řemeslné léto 26. 7. 31. 7. 2010 nebo 9. 14. 8. 2010 Kurz proběhne na Rychtě v Krásensku. Je to terénní základna Lipky a Rezekvítku, kde během školního roku probíhají

Více

12 - II.stupeň DEN EXKURZÍ

12 - II.stupeň DEN EXKURZÍ 12 - II.stupeň Název: Hledání pokladu Vedoucí: p. Vovsová, Hůzlová 2. dohled: p. Hůzlová Den: 21. duben 201520 Cíl: Termit a okolí Doprava: pěšky Oblečení: sportovní obuv, oblečení dle počasí Návrat na

Více

Management pohybových aktivit

Management pohybových aktivit Management pohybových aktivit INFORMACE k zahájení výuky LS ak. rok 2013/14 Určeno pro studenty 1. a 2. ročníků bakalářských st. programů a navazujících magisterských st. programů. Zápis jednotlivých pohybových

Více

Seznam školních potřeb pro školní rok 2019/20

Seznam školních potřeb pro školní rok 2019/20 Seznam školních potřeb pro školní rok 2019/20 Školka - taška s bačkorami a náhradním oblečením, svůj vlastní ručník a věci na spaní, polštář a pyžamo - je vhodné mít i nějaké staré triko nebo košili na

Více

1 DEN EXKURZÍ. Místo srazu: zahrada ZŠ Doksy Čas srazu: '8:00. Místo rozchodu: ZŠ KHM Doksy Čas rozchodu: 13:00

1 DEN EXKURZÍ. Místo srazu: zahrada ZŠ Doksy Čas srazu: '8:00. Místo rozchodu: ZŠ KHM Doksy Čas rozchodu: 13:00 1 Název: Cesta do pravěku Vedoucí: p. Procházková 2. dohled: p. Hozáková Den: 9. květen 2014 Max. počet žáků: 15 Cíl: Učebna v přírodě u ZŠ Doprava: pěšky Cena: 0 Kč Oblečení: pracovní - k ohni Místo srazu:

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou opět organizovány nejen kroužky, ale bude i zajištěn dohled nad žáky 4. a 5. třídy (I. oddělení pí. uč. Lucie Špačková) a 2. stupně (II. oddělení pí. uč. Veronika

Více

července příměstský tábor TENIS + ŠACHY pro začátečníky i pokročilé v obou sportech (možnost účasti pouze na jednom sportu).

července příměstský tábor TENIS + ŠACHY pro začátečníky i pokročilé v obou sportech (možnost účasti pouze na jednom sportu). RACKET SPORTS PLZEŇ, z.s. ve spolupráci s TJ Sokol Plzeň Letná pořádají příměstský tábor TENIS + ŠACHY pro začátečníky i pokročilé v obou sportech (možnost účasti pouze na jednom sportu). 24. 28. července

Více

Adresa LT: Telefonní spojení: 777 552 876, 777 552 403, 608 633040 Jméno, příjmení dítěte

Adresa LT: Telefonní spojení: 777 552 876, 777 552 403, 608 633040 Jméno, příjmení dítěte SEZNAM VĚCÍ NA LETNÍ TÁBOR Termín: 30. 6. - 11. 7. 2011 na vstupné na koupaliště (z této částky bude odečteno 40,- Kč za barevné oddílové tričko, kt. děti dostanou) velký pytel či tašku na špinavé prádlo

Více

PRímEstské tábory se školkou

PRímEstské tábory se školkou PRímEstské tábory se školkou Stejně jako v letech 2007, 2008, 2009, 2010 připravujeme pro Vaše děti Příměstské tábory Sluníčka se školkou 2011. PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY SLUNÍČKA SE ŠKOLKOU VE ŽLUTÝCH LÁZNÍCH

Více

Kopretina centrum pro rodiče s dětmi

Kopretina centrum pro rodiče s dětmi Kopretina centrum pro rodiče s dětmi Pobočka Žďár nad Sázavou Horní 22, 591 01 Žďár nad Sázavou mob.: 731 130 775, e-mail: kopretina1.zdar@caritas.cz www.zdar.caritas.cz PROGRAM NA OBDOBÍ KVĚTEN SRPEN

Více

Pomůcky pro školní rok 2015 2016

Pomůcky pro školní rok 2015 2016 Pomůcky pro školní rok 2015 2016 1.B -desky na sešity a na písmenka - ubrousek na svačinu - ubrus igelit na VV, hadřík, podepsaný ručník na ruce vodové barvy, temperové barvy, nůžky, štětec plochý č.3

Více

Kalendář akcí na rok 2019

Kalendář akcí na rok 2019 Duben Velký pátek hledání pokladů, velikonoční tvoření Kdy: Pá 19.4 2019 12:00-16:00 hod So 20.4.2019 10:00-16:00 hod. Přijďte si k nám najít poklad na Velký pátek (jen v pátek!!). Nebo si vytvořit velikonoční

Více

NABÍDKA KROUŽKŮ ŠD 2.pololetí. Kapacita kroužků je omezená. Kroužky začínají v únoru.

NABÍDKA KROUŽKŮ ŠD 2.pololetí. Kapacita kroužků je omezená. Kroužky začínají v únoru. NABÍDKA KROUŽKŮ ŠD 2.pololetí Kapacita kroužků je omezená. Kroužky začínají v únoru. Kroužek rukodělných prací pondělí 14:00-15:00 Název kroužku: Šikovné ručičky Vychovatelka: Blanka Hrbáčová Náplň kroužku:

Více

RS NETOPÝR LETNÍ TÁBOROVÁ ČINNOST SEZNAM POTŘEBNÝCH VĚCÍ

RS NETOPÝR LETNÍ TÁBOROVÁ ČINNOST SEZNAM POTŘEBNÝCH VĚCÍ RS NETOPÝR LETNÍ TÁBOROVÁ ČINNOST SEZNAM POTŘEBNÝCH VĚCÍ Str. 02... 1.běh 30.6. - 13.7. 2012 Str. 03... 2.běh 17.7. - 27.7. 2012 Str. 04... 3.běh 12.8. - 24.8. 2012 Str. 05... Můj první tábor I 28.7. -

Více

Zahajovací schůzky s rodiči - HP ALFA Pokud je zahajovací schůzka v rámci první hodiny, prosíme, aby s sebou děti měly přezůvky!

Zahajovací schůzky s rodiči - HP ALFA Pokud je zahajovací schůzka v rámci první hodiny, prosíme, aby s sebou děti měly přezůvky! Zahajovací schůzky s rodiči - HP ALFA Pokud je zahajovací schůzka v rámci první hodiny, prosíme, aby s sebou děti měly přezůvky! Název kroužku Den Čas ZS/výuka místo poznámka Aerobik - mladší 3.10. 16:00

Více

Středisko volného času Klíč, příspěvková organizace Pionýrů 767, Frýdek-Místek I ČO:

Středisko volného času Klíč, příspěvková organizace Pionýrů 767, Frýdek-Místek I ČO: PROGRAM - PRÁZDNINY VE MĚSTĚ SRPEN 2011 1. 8. - VÝTVARNÁ DÍLNA V KLÍČI Čas: 9:00-10:30 hodin, 10:30 12:00 hodin Petra Vlkošová, Telefon:731 167 721, E-mail: petra@klicfm.cz Společně si vyrobíme prázdninový

Více

sk. 1 - II. stupeň VÁNOČNÍ EXKURZE

sk. 1 - II. stupeň VÁNOČNÍ EXKURZE sk. 1 - II. stupeň Název: Den s technikou - projektový den Vedoucí: Mgr. Jana Zelenková, Den: 6. prosinec 2016 Max. počet žáků: 20 Cíl: SPŠ Česká Lípa Cena: 50 Kč Oblečení: svačina, pracovní oblečení Návrat

Více

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme Místo: Letní koupaliště Litoměřice / Kalich Aréna Litoměřice Termín: 16. 21. 8. 2015 (neděle - pátek, tedy 5 nocí) Ubytování: ubytováni budeme v prostorách městského koupaliště, budeme to tak mít blíže

Více

Rektorský sportovní den 2018

Rektorský sportovní den 2018 Rektorský sportovní den 2018 Středa 18. 4. 2018 Sportovní akce pro studenty i zaměstnance: Basketbal... 2 Intensive Dance... 2 Fotbal... 3 In-line... 4 Funkční kruhový trénink... 5 Turistická vycházka...

Více

Olga Žáková tel. 604/

Olga Žáková tel. 604/ 2019 www.dcinferno.cz Olga Žáková tel. 604/636839 zakova@dcinferno.cz Termíny tábora/soustředění: 1.turnus 3.8.2019 10.8.2019 DISCO a STREET MINI - rok narození 2012, 2013, 2014 DISCO a STREET DĚTI rok

Více

Světlo z Betléma v 14 h U kapličky v Sibřině

Světlo z Betléma v 14 h U kapličky v Sibřině Světlo z Betléma 24. 12. 2016 v 14 h U kapličky v Sibřině Již tradičně pro vás přivezeme do Sibřiny ke kapličce na Štědrý den světlo, jež bylo zažehnuto v místech narození Ježíška. Přijďte se společně

Více

Management pohybových aktivit

Management pohybových aktivit Management pohybových aktivit INFORMACE k zahájení výuky ZS ak. rok 2015/16 Určeno pro studenty bakalářských st. programů a navazujících magisterských st. programů mimo obory HOT a MI. Zápis jednotlivých

Více

Nabídka zájmových útvarů DDM Vimperk 2009-2010

Nabídka zájmových útvarů DDM Vimperk 2009-2010 Nabídka zájmových útvarů DDM Vimperk 2009-2010 Výtvarný kroužek - kresba, malba, grafické techniky pro děti a nové výtvarné techniky/ enkaustika, koláže../ věk: /7-15 let/ vedoucí: Alena Kofroňová 1. schůzka

Více

Školní potřeby pro prvňáčky 2017/2018

Školní potřeby pro prvňáčky 2017/2018 Školní potřeby pro prvňáčky 2017/2018 Rodiče zajistí: Potřeby pro výtvarnou výchovu: vodové barvy* (obdélníkové velké, 12 barev), tempery* plastelína* štětec kulatý (č. 8) a plochý (č. 12) voskovky* barevné

Více

Plán práce školního klubu Školní rok 2016/2017

Plán práce školního klubu Školní rok 2016/2017 Základní škola Valašské Meziříčí, Vyhlídka 380, okres Vsetín, příspěvková organizace Plán práce školního klubu Školní rok 2016/2017 Září Zahájení činnosti školního klubu (23. 9. 2013), seznámení s režimem

Více

Školní pomůcky pro rok 2018/2019

Školní pomůcky pro rok 2018/2019 Školní pomůcky pro rok 2018/2019 1. třída ZŠ a MŠ Frymburk Na začátku školního roku dostane každé dítě balíček, ve kterém najde (většinu pomůcek si nechá v boxu ve třídě nebo v penále): pero Tornado, pastelky

Více

160 408 Modul č. 1 TURISTIKA dopoledne: Příjezd, ubytování, seznámení s režimem pobytu a nejbližším okolím odpoledne: Výlet přes tři kopce - podzemí Jiřetína pod Jedlovou (štola J. Evangelisty) -

Více

Kulturní akce. Nabízíme zapůjčení stolních a zahradních her (kroket, petanque, karty, míče) K potěše ducha vybízí dřevěná kaple sv. Anežky.

Kulturní akce. Nabízíme zapůjčení stolních a zahradních her (kroket, petanque, karty, míče) K potěše ducha vybízí dřevěná kaple sv. Anežky. Kulturní akce Stylově vybavený klub Špejchar je vhodným místem pro konání soukromých akcí, jako jsou oslavy narozenin, výročí, rodinná či jiná setkání. Prostor je vhodný k uspořádání koncertu, či jako

Více

HRACÍ ŘÁD. 1. Každý člen klubu má právo pouze na jednu rezervaci v délce 60 minut a jednotlivou

HRACÍ ŘÁD. 1. Každý člen klubu má právo pouze na jednu rezervaci v délce 60 minut a jednotlivou HRACÍ ŘÁD 1. Každý člen klubu má právo pouze na jednu rezervaci v délce 60 minut a jednotlivou rezervaci lze provést max. s předstihem 6 dní. 2. Teprve po ukončení hry je možné provést další rezervaci,

Více

Sešity a pomůcky do 1. třídy školní rok 2017/2018

Sešity a pomůcky do 1. třídy školní rok 2017/2018 Sešity a pomůcky do 1. třídy školní rok 2017/2018 Prosím rodiče o zakoupení: - desky na pracovní sešity - zásobníky na číslice a písmena - skládací abeceda (papírová písmena) a číslice - omyvatelná tabulka,

Více

KURZ MALOVÁNÍ NA HEDVÁBÍ

KURZ MALOVÁNÍ NA HEDVÁBÍ KURZY V DUBNU 2014 V DOMĚ POD JASANEM KURZ MALOVÁNÍ NA HEDVÁBÍ 6. listopadu 2014 320,- Seznámení s historií hedvábí, pomůckami a materiály, povídání o technikách včetně ukázek. Na kurzu se naučíte míchat

Více

Salesiánský dům dětí a mládeže. Co nabízíme ve školním roce 2013/2014

Salesiánský dům dětí a mládeže. Co nabízíme ve školním roce 2013/2014 Salesiánský dům dětí a mládeže Klub SHM Ostrava-Zábřeh Volgogradská 2, 700 30 Ostrava - Zábřeh telefon: 596 751 697 Co nabízíme ve školním roce 2013/2014 VOLNÁ ORATOŘ ( OTEVŘENÝ KLUB) Hry všeho druhu,

Více

obrázky k tématu - jak trávím volný čas, psací potřeby, pastelky, fixy, nůžky, slovníček AJ,

obrázky k tématu - jak trávím volný čas, psací potřeby, pastelky, fixy, nůžky, slovníček AJ, Free Time Activities and School práce s anglickým textem, vyhledání slovní zásoby, vytištění obrázků, nakreslení obrázků, vytvoření plakátu, vytvoření pexesa, rozvoj slovní zásoby, práce s počítačem AJ,

Více

Modelínu, 3 slabé štětce, tabulku na psaní, vodovky, voskovky, lepidlo, sadu barevných papírů, sešity (511 2x, 513 2x) a čtvrtky.

Modelínu, 3 slabé štětce, tabulku na psaní, vodovky, voskovky, lepidlo, sadu barevných papírů, sešity (511 2x, 513 2x) a čtvrtky. SEZNAM POMŮCEK - ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Pomůcky pro 1. ročník CO PRVŇÁČCI DOSTANOU VE ŠKOLE: Všechny učebnice, pracovní sešity, písmena a číslice Balíček, který obsahuje: Modelínu, 3 slabé štětce, tabulku

Více

Technické služby Havlíčkův Brod, Na Valech 3523, Havlíčkův Brod

Technické služby Havlíčkův Brod, Na Valech 3523, Havlíčkův Brod Ceník hlavní činnosti Technických služeb Havlíčkův Brod (ceny jsou uvedeny včetně DPH) Platnost od 15.5.2018 Revize:11 (dle usnesení RM č.366/18 z 14.5.2018) Letní koupaliště Základní vstupné Celodenní

Více

POMŮCKY - ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. Pomůcky pro 1. ročník CO PRVŇÁČCI DOSTANOU VE ŠKOLE: Všechny učebnice, pracovní sešity, písmena a číslice

POMŮCKY - ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. Pomůcky pro 1. ročník CO PRVŇÁČCI DOSTANOU VE ŠKOLE: Všechny učebnice, pracovní sešity, písmena a číslice POMŮCKY - ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Pomůcky pro 1. ročník CO PRVŇÁČCI DOSTANOU VE ŠKOLE: Všechny učebnice, pracovní sešity, písmena a číslice Balíček, který obsahuje: Modelínu, 3 slabé štětce, tabulku na psaní,

Více

Seznam pomůcek pro školní rok 2017/2018. Seznam pomůcek pro 1. ročník

Seznam pomůcek pro školní rok 2017/2018. Seznam pomůcek pro 1. ročník Seznam pomůcek pro školní rok 2017/2018 Seznam pomůcek pro 1. ročník Tělesná výchova: tepláková souprava ( stačí pouze tepláky, legíny) tričko kraťasy cvičky nebo tenisky sáček k lavici na věci Tv Kufřík

Více

Školní potřeby 2.ročník - sešity a čtvrtky budou zakoupeny a vyúčtovány společně začátkem školního roku - úkolníček

Školní potřeby 2.ročník - sešity a čtvrtky budou zakoupeny a vyúčtovány společně začátkem školního roku - úkolníček Pomůcky pro - 1. třídu - desky na sešity A4 - zásobník na písmenka - 2 pera (stačí zakoupit od října až listopadu) - tužky č. 1., č. 2 do penálu - ořezávátko - - lepidlo v tyčince - štětce (kulatý č. 8,

Více

Název. Datum Místo. Určeno pro

Název. Datum Místo. Určeno pro Datum Místo 1.2. 9:00-14:00 U radnice 2. patro 1.2.-2.2. 19:00 2:00 3.2. 9:00 Vila Doris 4.2. 9:00-12:00 5.2. 10:00-14:00 Ateliér U Radnice 3. patro 6.2. 9:00-12:00 3.2.-7.2. 10.2. 10.2. Určeno pro děti

Více

POMŮCKY NA ŠKOLNÍ ROK 2018/2019

POMŮCKY NA ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 POMŮCKY NA ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 I. stupeň 1. ročník všechny uvedené informace rodiče obdrželi na informativní schůzce nutné pořídit: aktovku, penál, ořezávátko i na silnější pastelky, gumu, kvalitní nůžky,

Více

Olga Žáková

Olga Žáková 2018 www.dcinferno.cz Olga Žáková tel. 604/636839 zakova@dcinferno.cz Termíny tábora/soustředění: 1.turnus 28.7.2018 4.8.2018 Soutěžní skupina MINI Soutěžní skupina DĚTI Přípravky disco dance a street

Více

ÚVOD ČLOVĚČE NEZLOB SE SE

ÚVOD ČLOVĚČE NEZLOB SE SE HRY PRO DĚTI ÚVOD Vážení přátelé, ale hlavně děti, především pro Vás jsme vytvořili dětskou řadu našich velkých provedení společenských her. Kromě oblíbených a známých her jako člověče nezlob se, kroket,

Více

A DA. tanec ekologie. hudba. Semináře. Tábory. Středisko volného času. volný čas. příroda. sport. Zábava

A DA. tanec ekologie. hudba. Semináře. Tábory. Středisko volného času. volný čas. příroda. sport. Zábava Komenského 810/9 787 01 www.doris.cz Středisko volného času a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Doris počítače příroda Zážitek hudba Zábava Semináře tanec ekologie Tábory zpěv sport

Více

Informace pro rodiče

Informace pro rodiče Informace pro rodiče Příměstský tábor INLINE BRUSLENÍ Termín: 19. - 23.8. 2019 Cena: 1.500,-Kč E-mail: reditel@ddmtrinec.cz Tel. číslo: 558 989 010 Věk dětí: 7-15 let 7.00-08.30 scházení dětí v DDM 15.30-16.00

Více

obrázky zdravých a nezdravých potravin, ovoce, zelenina, pastelky, fixy, lepidlo, nůžky Výchozí učebna: č. 12

obrázky zdravých a nezdravých potravin, ovoce, zelenina, pastelky, fixy, lepidlo, nůžky Výchozí učebna: č. 12 Jílková Zdravý životní styl Myšlenková mapa, zdravá výživa, zdravé a nezdravé potraviny, ovoce a zelenina - ochutnávka, pohybem ke zdraví, co nás může potkat, redklama na zdraví. Prvouka, český jazyk,

Více

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou cena 5.190 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 2 noci polopenze jóga program neomezené fitness a venkovní bazén 1 hod wellness pronájem

Více

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou POSLEDNÍ 2 VOLNÁ MÍSTA!!! (ČR08)

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou POSLEDNÍ 2 VOLNÁ MÍSTA!!! (ČR08) JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou POSLEDNÍ 2 VOLNÁ MÍSTA!!! (ČR08) cena 5.190 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 2 noci polopenze jóga program neomezené fitness a venkovní

Více

Katedra tělesné výchovy FP TUL, Sdružení TPH za podpory Sportovního fondu Statutárního města Liberec nabízí. Příjmení a jméno dítěte:...

Katedra tělesné výchovy FP TUL, Sdružení TPH za podpory Sportovního fondu Statutárního města Liberec nabízí. Příjmení a jméno dítěte:... Katedra tělesné výchovy FP TUL, Sdružení TPH za podpory Sportovního fondu Statutárního města Liberec nabízí INFORMAČNÍ MATERIÁL Příjmení a jméno dítěte:... Termíny: 9. 13. 7. 16. 20. 7. 23. 27. 7. 30.

Více

Pomůcky pro - 1. třídu Všechny potřeby do školy musí být čitelně a viditelně podepsané!!! Školní potřeby 2.ročník

Pomůcky pro - 1. třídu Všechny potřeby do školy musí být čitelně a viditelně podepsané!!! Školní potřeby 2.ročník Pomůcky pro - 1. třídu - desky na sešity A4 - zásobník na písmenka - 2 pera (stačí zakoupit od října až listopadu), tužky č. 1., č. 2 do penálu - ořezávátko - - lepidlo v tyčince - izolepa, štětce (kulatý

Více

PŘEDŠKOLÁCI. Nabídka zájmových útvarů DDM Tachov pro školní rok 2017/18 SLUNÍČKO DRÁČEK

PŘEDŠKOLÁCI. Nabídka zájmových útvarů DDM Tachov pro školní rok 2017/18 SLUNÍČKO DRÁČEK Nabídka zájmových útvarů DDM Tachov pro školní rok 2017/18 PŘEDŠKOLÁCI SLUNÍČKO Dopoledne plné her, pohádek, písniček, cvičení a malování. Pro děti od 2,5 let. Vedoucí: H. Petruňová, Z. Vlasová, cena I.

Více

Přírodovědné a EVVO: Sportovní a pohybové: Název Věk Místo Den Školné Vedoucí informační schůzka Myslivecká chata Myslivecký při MS "Včelín" Louky

Přírodovědné a EVVO: Sportovní a pohybové: Název Věk Místo Den Školné Vedoucí informační schůzka Myslivecká chata Myslivecký při MS Včelín Louky Přírodovědné a EVVO: Název Věk Místo Den Školné Vedoucí informační schůzka Myslivecká chata Myslivecký při MS "Včelín" Louky 6-12 let Louky dle dohody 700,- M. Hiblerová 9.9. v 15:30 DDM Družstevní Rybářský

Více

Příští číslo vyjde ve středu 2. listopadu 2016

Příští číslo vyjde ve středu 2. listopadu 2016 Výherci z minulého čísla: Václav Roj (ZŠ Blovice, 2.B) Jan Jandík (Gymnázium Blovice) Václav Herbolt (ZŠ Blovice, 4.C) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde

Více

Management pohybových aktivit

Management pohybových aktivit Management pohybových aktivit INFORMACE K ZAHÁJENÍ VÝUKY ZS ak. rok 2014/15 Určeno pro studenty bakalářských st. programů a navazujících magisterských st. programů mimo obory HOT a MI. Zápis jednotlivých

Více

POMŮCKY NA ŠKOLNÍ ROK 2019/2020

POMŮCKY NA ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 POMŮCKY NA ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 I. stupeň 1. ročník všechny uvedené informace rodiče obdrželi na informativní schůzce nutné pořídit: aktovku, penál, ořezávátko i na silnější pastelky, gumu, kvalitní nůžky,

Více

POMŮCKY NA ŠKOLNÍ ROK 2017/2018

POMŮCKY NA ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 POMŮCKY NA ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 I. stupeň 1. ročník všechny uvedené informace rodiče obdrželi na informativní schůzce na číslice, obaly na sešity a učebnice, na VV nádobu na vodu s víčkem (ne skleněnou),

Více

PŘÍMĚSTSKÝ FOTBALOVÝ TÁBOR MODLANY. Termín: Místo konání: hřiště Modlany ( hod.)

PŘÍMĚSTSKÝ FOTBALOVÝ TÁBOR MODLANY. Termín: Místo konání: hřiště Modlany ( hod.) PŘÍMĚSTSKÝ FOTBALOVÝ TÁBOR MODLANY Termín: 2.7.2018 6.7.2018 Místo konání: hřiště Modlany (8.00 17.00 hod.) Všeobecné informace k fotbalovému táboru: Věci na trénování: Kopačky, holenní chrániče, štulpny,

Více

SKAUTSKÝ TÁBOR 2016 SPÁLENÁ VALCHA BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM

SKAUTSKÝ TÁBOR 2016 SPÁLENÁ VALCHA BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM ZÁKLADNÍ INFORMACE: Termín 2. - 16. 7. 2016 SKAUTSKÝ TÁBOR 2016 SPÁLENÁ VALCHA BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM (VLČATA) Místo Vůdce tábora Zdravotník tábořiště Spálená valcha u Bystřice nad Pernštejnem (49 31'55.199"N;

Více

ˇ ˇ KÝ T KVĚTNOVÁ POHODA NA HORÁCH. programy. ...animacní ČTVRTEK Informace na: tel.: I

ˇ ˇ KÝ T KVĚTNOVÁ POHODA NA HORÁCH. programy. ...animacní ČTVRTEK Informace na: tel.: I KVĚTNOVÁ POHOA ČTVRTEK 2. 5. 11:00 12:30 Hrajeme si s jarem Kreslíme a hrajeme barevné pexeso ětský svět 12:30 14:00 Odpočinek u pohádky Poklidné promítání pohádky ětský svět 14:00 15:00 Záložka do knížky

Více

Děkanský sportovní den

Děkanský sportovní den Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Fakulta > Ústavy a kliniky > Ústav tělesné výchovy 2. LF UK > Děkanský sportovní den > Dean's Sports Day Děkanský sportovní

Více

ŠKOLNÍ POTŘEBY PRO ŽÁKY 1. TŘÍD 2015/2016

ŠKOLNÍ POTŘEBY PRO ŽÁKY 1. TŘÍD 2015/2016 ŠKOLNÍ POTŘEBY PRO ŽÁKY 1. TŘÍD 2015/2016 Žáci obdrží od školy učebnice, sadu sešitů, číslice a písmenka a některé pracovní sešity, vodové barvy,tuš, výkresy A3 a A4,lepidla, nůžky, /ukázky na informativní

Více

LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ KARATE OLOMOUC 13. - 18.7. 2015 Zasíláme doplňující informace o letním soustředění: Datum: od 13.7. 2015 (pondělí) do 18.7.2015 (sobota) Místo konání: Chata JUNIOR, Kunčice 14, Staré

Více

Středisko volného času Klíč, příspěvková organizace Pionýrů 767, 738 01 Frýdek-Místek I ČO: 75105993

Středisko volného času Klíč, příspěvková organizace Pionýrů 767, 738 01 Frýdek-Místek I ČO: 75105993 PROGRAM - PRÁZDNINY VE MĚSTĚ ČERVENEC 2011 30. 6. 1. 7. HURÁ, PRÁZDNINY Organizátor: ZO Českého svazu včelařů, Frýdek-Místek Místo: Dům včelařů Fojtství, Chlebovice Čas: Začátek: 30. 6. v 18:00 hodin Konec:

Více

Očekávané výstupy z RVP Učivo Přesahy a vazby. práce s drobným materiálem papír

Očekávané výstupy z RVP Učivo Přesahy a vazby. práce s drobným materiálem papír Pracovní činnosti - 1. ročník Vytváří jednoduchými postupy různé předměty z tradičních i netradičních materiálů práce s drobným materiálem papír mačkání, trhání, lepení, stříhání, vystřihování, překládání

Více

Datum a název aktivity: 6. 5. 2013 Příprava bramborového salátu

Datum a název aktivity: 6. 5. 2013 Příprava bramborového salátu Zpráva k MZU za období 1. 5. 2013 30. 4. 2014 Dětský domov v Žatci navázal na aktivity realizované v rámci projektu Nový začátek. Pedagogičtí pracovníci se s dětmi pravidelně scházeli jednou měsíčně, vždy

Více

PŘEHLED POMŮCEK PRO ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2017/2018

PŘEHLED POMŮCEK PRO ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2017/2018 PŘEHLED POMŮCEK PRO ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2017/2018 1. ročník Aktovka (pokud možno s pevnými zády) Penál Pastelky - nejlépe trojhranné nebo STUDIO (nemusí se ořezávat) Ostré nůžky s kulatou špičkou Pero

Více

Plán na 13. týden ( listopadu 2018)

Plán na 13. týden ( listopadu 2018) Plán na 13. týden (26. 30. listopadu 2018) Český jazyk str. 37-39 Čtení str. 50, 58 Psaní str. 24-25 Matematika str. 20-23, 19 dokončení. Prvouka str. 13-14 Plán na 12. týden (19. 23. listopadu 2018) Český

Více

NABÍDKA KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2019/2020

NABÍDKA KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 NABÍDKA KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 BUDOVA TYRŠOVO NÁBŘEŽÍ 801, 760 01 ZLÍN (u Dřevnice) Jana Mašková - j.maskova@ddmastra.cz, tel.: 725 099 186 Marian Greš - m.gres@ddmastra.cz, tel.: 778 097 976

Více

JÓGA VÍKEND V HOTELU K-TRIUMF ÚNOR s Ivou Ceradskou (ČR010)

JÓGA VÍKEND V HOTELU K-TRIUMF ÚNOR s Ivou Ceradskou (ČR010) JÓGA VÍKEND V HOTELU K-TRIUMF ÚNOR s Ivou Ceradskou (ČR010) cena 4.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 2 noci polopenze jóga program neomezené fitness 1 hod wellness pronájem sálu na jógu pojištění

Více

LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2014 CHŘENOVICE osada METEOR

LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2014 CHŘENOVICE osada METEOR LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2014 CHŘENOVICE osada METEOR Termín: Letní sportovní Camp proběhne od 16.6.2014 22.6.2013 Nástup : Pondělí - 16.6.2013 do 9:00 hod. Odjezd: Neděle - 22.6.2013 v 15:00 hod. Sraz

Více

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme Místo: Letní koupaliště Litoměřice / Kalich Aréna Litoměřice Termín: 14. 19. 8. 2016 (neděle - pátek, tedy 5 nocí) Ubytování: ubytováni budeme v prostorách městského koupaliště, budeme to tak mít blíže

Více

Na tělocvik do látkového sáčku: tenisky do tělocvičny s bílou podrážkou a tenisky na hřiště, tepláky, tričko, trenýrky (krátké elasťáky)

Na tělocvik do látkového sáčku: tenisky do tělocvičny s bílou podrážkou a tenisky na hřiště, tepláky, tričko, trenýrky (krátké elasťáky) 1. třída Do pouzdra: 3 ořezané tužky č. 2 s gumou později plnicí pero Tornádo nebo jiné /např. Stabillo nebo Pilot Frixion s mazací gumou/ ořezávátko, gumu dvoubarevnou tužku červená, modrá dřevěné pastelky

Více

Kongresový sál. Přijď si vyrobit super 3D vločku z papíru. Sraz na Wellness recepci

Kongresový sál. Přijď si vyrobit super 3D vločku z papíru. Sraz na Wellness recepci 11:00 12:00 Relax yourself Papírové kouzlení Přijď si vyrobit super 3D vločku z papíru. 15:00 16:00 Relax yourself Land Art V zimě není venku jen mráz. I zimní příroda má své kouzlo. Přijď si vytvořit

Více

INORMACE O NÁPLNI KROUŽKŮ

INORMACE O NÁPLNI KROUŽKŮ INORMACE O NÁPLNI KROUŽKŮ Balet a výrazový tanec od 1. třídy Vedoucí: Trosenko Výuka je zaměřena na baletní a taneční průpravu, správné držení těla, vnímání hudby a rytmu pod vedením zkušené učitelky.

Více

Varianta II. 1. 8. 2008 Most 9:05 vlak Plzeň 11:54 12:03 vlak České Budějovice 13:56 14:09 BUS Rybník 14:52 15:12 vlak Vyšší Brod 15:34

Varianta II. 1. 8. 2008 Most 9:05 vlak Plzeň 11:54 12:03 vlak České Budějovice 13:56 14:09 BUS Rybník 14:52 15:12 vlak Vyšší Brod 15:34 Vltava 2008 Termín: pátek 1. 8. 2008 čtvrtek 7. 8. / pátek 8. 8. 2008 Plán etap: Kilometráž Kemp Délka etapy Den 318,9 km Vyšší Brod Pod Hrází 11,9 km Sobota 307,0 km Kemp U Nojdy 12,5 km Neděle 294,5

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI DUBNU 2010

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI DUBNU 2010 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI DUBNU 2010 Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Město IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Kino: Ne 4.4.2010 v 18.00 hod. AVATAR kino

Více

Seznam pomůcek pro školní rok 2015/2016 jednotlivé ročníky

Seznam pomůcek pro školní rok 2015/2016 jednotlivé ročníky 1. ročník Seznam pomůcek pro školní rok 2015/2016 jednotlivé ročníky 2. ročník Sešity: deník 512 b 8 ks početník 513 b 4ks čtverečkovaný sešit 5110 1ks notýsek 644 1ks čvrtka bílá A 4 30 ks čvrtka bílá

Více

Srdečně zveme na tyto tvořivé akce: Rezervujte si prosím místo min. 3 dny předem.

Srdečně zveme na tyto tvořivé akce: Rezervujte si prosím místo min. 3 dny předem. Rezervujte si prosím místo min. 3 dny předem. VINUTÉ PERLY, čtvrtek 5. 11. 2015 pro dospělé i šikovné starší děti Výroba krásných skleněných vinutých perel na plynovém kahanu. Individuální přístup, max.

Více

Seznam pomůcek za I. stupeň pro školní rok 2018/2019

Seznam pomůcek za I. stupeň pro školní rok 2018/2019 Seznam pomůcek za I. stupeň pro školní rok 2018/2019 1.A v prvním pololetí žáci dostanou předepsané písanky i sešit na diktáty a opisy zásobník na písmena,2x černý tenký fix na stíratelnou tabulku, 2 trojhranné

Více

1. ročník. Pomůcky, sešity - I. stupeň. Předmět Sešity Ostatní pomůcky. Český jazyk a literatura

1. ročník. Pomůcky, sešity - I. stupeň. Předmět Sešity Ostatní pomůcky. Český jazyk a literatura Pomůcky, sešity - I. stupeň 1. ročník v prvním pololetí žáci předepsané písanky i sešit na diktáty a opisy sešit není potřeba zásobník na písmena,2x černý tenký fix na stíratelnou tabulku, 2 trojhranné

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2015 EA Hotel Kraskov ****

KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2015 EA Hotel Kraskov **** KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2015 **** Lokalita a dopravní spojení Adresa: Telefon: +420 464 600 411 E-mail: kraskov@eahotels.cz www: GPS: 49 52 8.505 N 15 36 34.877 E Silniční dostupnost: Z Prahy Výjezd

Více

Pondělí. Přijď si zastřílet z profesionálního luku, kuše či foukačky.

Pondělí. Přijď si zastřílet z profesionálního luku, kuše či foukačky. Pondělí 10:15 11:30 Relax yourself Výroba náušnic Kongresový sál Vyrob si vlastní nášnice z různých materiálů. 15:00 16:00 Get the feel Lukostřelba - Sraz u hlavní recepce Přijď si zastřílet z profesionálního

Více

Seznam pomůcek pro školní rok 2013/2014 pro jednotlivé třídy

Seznam pomůcek pro školní rok 2013/2014 pro jednotlivé třídy Seznam pomůcek pro školní rok 2013/2014 pro jednotlivé třídy 1. ročník Pomůcky budou pořízeny třídní učitelkou na začátku školního roku po domluvě s rodiči. Na VV modelína, vodovky, voskovky 2. ročník

Více

Volný čas. Mgr. Veronika Pluhařová září 2012 červen 2013 Výchova ke zdraví 6. ročník Základní škola, Chrudim, Dr. Peška 768

Volný čas. Mgr. Veronika Pluhařová září 2012 červen 2013 Výchova ke zdraví 6. ročník Základní škola, Chrudim, Dr. Peška 768 Volný čas Mgr. Veronika Pluhařová září 2012 červen 2013 Výchova ke zdraví 6. ročník Základní škola, Chrudim, Dr. Peška 768 Volný čas je nedílnou součástí každodenního života člověka. Je to čas, v němž

Více

Potřeby pro žáky 1. třídy

Potřeby pro žáky 1. třídy Potřeby pro žáky 1. třídy V aktovce budou žáci nosit: pouzdro, ve kterém budou dvě tužky č.2, guma, ořezávátko, ostré nůžky s kulatou špičkou, později plnicí pero pastelky fixy pravítko dlouhé 20 cm lepidlo

Více

5.9.1 Pracovní výchova povinný předmět

5.9.1 Pracovní výchova povinný předmět 5.9.1 Pracovní výchova povinný předmět Učební plán předmětu 1. ročník 2. ročník 3. ročník 4. ročník 5. ročník 6. ročník 7. ročník 8. ročník 9. ročník 1 1 1 1 1 1 1 1 0+1 Předmět Pracovní výchova je vyučován

Více

PROPOZICE LETNÍHO KEMPU

PROPOZICE LETNÍHO KEMPU PROPOZICE LETNÍHO KEMPU AKADEMIE KARATE VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ 18. - 25.7. 2015 Horní Bečva, Hotel Kahan 1 Na základě vaší přihlášky Vám zasíláme doplňující informace o kempu Datum: 18.7. 2015 sobota - 25.7.2015

Více

Vidoule areál sportu, volného času a bydlení

Vidoule areál sportu, volného času a bydlení Vidoule areál sportu, volného času a bydlení Obsah prezentace SKUTEČNÝ STAV PARKU VIDOULE RODINNÉ BYDLENÍ VOLNOČASOVÝ PARK VIDOULE Obecné informace Bruslařská dráha Naučná stezka Dětská hřiště Multifunkční

Více

10. - 14. 8. 2015 CENA: 1.000,-Kč, VS 117

10. - 14. 8. 2015 CENA: 1.000,-Kč, VS 117 Příměstský tábor v DDM Třinec 10. - 14. 8. 2015 CENA: 1.000,-Kč, VS 117 Informace pro rodiče Příměstský tábor je určen pro všechny kluky a holky, kteří by se chtěli o prázdninách trochu více hýbat, poznat

Více

Habermaaß-hra 4748A /4287N a jeden poklad

Habermaaß-hra 4748A /4287N a jeden poklad CZ Habermaaß-hra 4748A /4287N 1000 a jeden poklad 1000 a jeden poklad Dobrodružná hra na motivy pohádek 1000 a jedné noci pro 2-4 hráče od 5 do 99 let. Obsahuje základní variantu pro mladší hráče. Autor:

Více

Seznam pomůcek pro 2. třídu

Seznam pomůcek pro 2. třídu Seznam pomůcek pro 2. třídu Vybavený penál + krátké pravítko, 2 tužky č. 2, fix na tabulku Notýsek Sešit č. 513 10 x + obaly Sešit č. 520 + linkovaná podložka + obaly Notový sešit + obal Látkový pytel

Více

Informace pro rodiče č. 3 Školní potřeby - 1. roč.

Informace pro rodiče č. 3 Školní potřeby - 1. roč. Školní potřeby - 1. roč. Školní potřeby, jako jsou sešity, pastelky, barvy, modelovací hmota, nůžky, desky na číslice a písmena a některé další náležitosti dostávají prvňáčci začátkem školního roku darem

Více