z 20. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 16. září 2004 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "z 20. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 16. září 2004 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice"

Transkript

1 Z Á P I S z 20. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 16. září 2004 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 67 členů Zastupitelstva hl.m.prahy 40 zástupců městských částí hl. m. Prahy 37 zástupců ředitele MHMP, ředitelů odborů MHMP a ředitel 5 poslanců PS PČR 1 senátor HMP 13 ředitelů organizací 4 zástupci tisku 1 host CELKEM přítomných: 168 osob OMLUVENÍ ČLENOVÉ ZHMP Ing. Vohralíková (11,30 13,30) p. Žďárský Ing. Horák p. Bednář (cca do 9,30 hod.) RNDr. Habrnál 20. zasedání Zastupitelstva hl. m. Prahy zahájil primátor hl.m.prahy v 9,16 hodin. Podle prezence byla na zasedání přítomna nadpoloviční většina členů ZHMP a bylo tedy schopno se usnášet. Dále předsedající primátor hl.m.prahy konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno a byli na něj pozvání všichni členové ZHMP a připomněl, že se průběh tohoto jednání opět přenáší na internetové stránky Ověřením zápisu byli pověřeni Mgr. Bohumil Černý a Ing. Karel Matouš. K pořadu jednání byly následující připomínky: - mimo návrh pořadu jednání byl rozdán ještě tisk, jež projednala Rada HMP dne a doporučila ho, vzhledem k jeho důležitosti, zařadit na pořad jednání. Jednalo se o tisk: Z 239 Návrh na schválení vyhlášení 1. Výzvy k předkládání projektu v JPD 2 grantového schématu na dotace (tento tisk byl navržen zařadit na pořad jednání za bod 6)

2 k bodu 6) tisku Z 178 byla rozdána nová příloha č. 4 k bodu Z 194 byl rozdán dodatek a dále byl ještě rozdán tisk Z 246 K návrhu volby člena Rady HMP - do bloku informací byly navíc rozdány tyto tisky:: Z 201 Informace o činnosti Výboru pro výchovu a vzdělávání ZHMP za I.pololetí Z 231 Informace o stavu projednávání zákonů v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR Z 248 Praha a Evropský týden mobility V diskusi o pořadu jednání vystoupil náměstek primátora Hulinský. Hlasování o změnách v pořadu jednání: Zařazení tisku Z 239 za bod 6) PRO: 65 PROTI: 0 ZDR. 0 Bylo přijato. Zařazení tisku Z 246 personální otázky bod č.1 PRO: 63 PROTI: 0 ZDR. 1 Bylo přijato. Hlasování o celém pořadu jednání PRO: 65 PROTI: 0 ZDR. 0 Bylo přijato. S upraveným pořadem jednání byl vysloven souhlas. Předsedající primátor hl.m.prahy poté informoval, že obdržel dopis od Ing. Jiřího Paroubka ze dne , v němž oznámil svoji rezignaci na funkci člena Rady HMP a náměstka primátora hl.m.prahy ke dni Tímto dnem skončil v uvedených funkcích a nadále zůstává členem Zastupitelstva hl.m.prahy. O této skutečnosti nebylo třeba jednat ani hlasovat. Poté předsedající primátor hl.m.prahy sdělil, že úkolem členů ZHMP budou podle bodu č. 1 Pořadu jednání Personální otázky a v souladu s 69, část 1, zákona č. 131/2000 Sb., o hlavním městě Praze je potřeba dovolit Radu hl.m.prahu tak, aby měla stanovených 11 členů. Byl tedy předložen návrh na zvolení návrhového a volebního výboru v tomto složení: předseda: Ing. Zdeněk Kovářík ODS členové: MUDr. Vladimír Polanecký ČSSD Ing. František Laudát ODS Ing. arch. Jan Kasl ED Ing. Viktor Pázler KSČM MUDr. Marián Hošek KDU-ČSL prof. Ing. Petr Moos - SNK

3 tajemnice výboru: JUDr. Martina Děvěrová, ředitelka odboru LEG MHMP Hlasování ke složení návrhového a volebního výboru: PRO: 64 PROTI: 0 ZDR. 1 Bylo přijato. Předsedající primátor hl.m.prahy po hlasování uvedl, že bude přistoupeno k projednávání bodů podle schváleného pořadu jednání. Předsedající primátor hl.m.prahy uvedl, že pod bodem č. 1 jsou Personální otázky, jejichž obsahem bylo zvolení 11. člena Rady HMP za odstoupivšího Ing. Jiřího Paroubka. Dále sdělil, že podle čl. 18, odst. 2) Jednacího řádu ZHMP se primátor, náměstkové primátora a další členové RHMP volí tajným hlasováním, přičemž způsob hlasování určí ZHMP. Hlasování o způsobu volby člena Rady HMP: PRO: 63 PROTI: 0 ZDR. 1 Bylo přijato. Řízení schůze převzal náměstek primátora Bürgermeister a poté převzal řízení schůze opět primátor hl.m.prahy. 2. náměstek primátora Hulinský K návrhu volby člena Rady HMP TISK: Z 246 Materiál uvedl náměstek primátora Hulinský. USNESENÍ ČÍSLO: 20/01 V diskusi vystoupili tito členové ZHMP: Choděra, Witzany, náměstek primátora Bürgermeister, primátor hl.m.prahy, Kasl, Hvížďala Závěrečné slovo přednesl předkladatel náměstek primátora Hulinský, který reagoval na příspěvky z diskuse. Poté předsedající primátor hl.m.prahy požádal předsedu návrhového a volebního výboru, aby seznámil přítomné členy ZHMP s časovým harmonogramem voleb. Poté vystoupil předseda návrhového a volebního výboru, který sdělil členům ZHMP časový harmonogram voleb. Přestávka na volby od 10,08 do 10,35 hod. Poté předsedající primátor hl.m.prahy požádal předsedu návrhového a volebního výboru, aby přednesl výsledky voleb.

4 Předseda návrhového a volebního výboru přečetl výsledky voleb, kdy uvedl, že celkem bylo odevzdáno 67 hlasovacích lístků, pro zvolení Mgr. Choděry bylo odezvdáno 38 platných hlasovacích lístků pro, 22 platných hlasovacích lístků proti, 7 neplatných hlasovacích lístků. Mgr. Choděra byl tedy zvolen členem Rady HMP. Dále bylo přistoupeno k projednávání dalších bodů podle schváleného pořadu jednání. Řízení schůze převzal náměstek primátora Bürgermeister. 2. primátor hl.m.prahy Zpráva o plnění rozpočtu hl.m. Prahy za I. pololetí 2004 TISK: Z 197 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 40 PROTI: 3 ZDRŽEL SE: 20 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/02 Materiál uvedl primátor hl.m.prahy. V diskusi vystoupili tito členové ZHMP: Mach, Sedláčková, předseda finančního výboru ZHMP, Witzany, náměstek primátora Bürgermeister, Prokeš, Paroubek, Hvížďala Závěrečné slovo přednesl předkladatel primátor hl.m.prahy, který reagoval na příspěvky z diskuse. Protinávrh člena ZHMP Moose v textu usnesení, do bodu I. konstatuje, že. doplnit text ve znění: 2. vlastní hospodaření hl.m.prahy vykázalo daňové příjmy ve výši 48,98 % schváleného rozpočtu čerpání běžných výdajů 52,86 % a čerpání kapitálových výdajů 25,87 % k celoročnímu plnění schváleného rozpočtu Pro: 17 Proti: 18 Zdr. 19 Nebylo přijato. člen ZHMP Witzany podal návrh na hlasování formou per partes: bod I.1. Pro: 44 Proti:1 Zdr.14 Bylo přijato. bod II.1. Pro: 46 Proti: 0 Zdr. 17 Bylo přijato. bod III Pro: 41 Proti: 5 Zdr. 18 Bylo přijato. 3. primátor hl.m.prahy Návrh na úpravu rozpočtu vlastního hl.m. Prahy o přijatý úvěr ze SFRB TISK: Z 080 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 58 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 4 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/03 Materiál uvedl primátor hl.m.prahy.

5 V diskusi vystoupili tito členové ZHMP: Hvížďala, Kaňák, Lukavský. 4. primátor hl.m.prahy Návrh na úpravu rozpočtu běžných výdajů v rámci kapitoly 09 v návaznosti na schválené organizační změny TISK: Z 130 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 49 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 6 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/04 Materiál uvedl primátor hl.m.prahy. V diskusi vystoupil člen ZHMP Hvížďala. 5. primátor hl.m.prahy Návrh na změnu charakteru a účelu investičních dotací poskytnutých v roce 2004 MČ Praha 14 a MČ Praha Čakovice TISK: Z 240 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 39 PROTI: 3 ZDRŽEL SE: 17 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/05 Materiál uvedl primátor hl.m.prahy. V diskusi vystoupili tito členové ZHMP: Růžička, Froněk Závěrečné slovo přednesl předkladatel primátor hl.m.prahy, který reagoval na příspěvky z diskuse. Protinávrh člena ZHMP Růžičky rozšířit usnesení v bodu II. ukládá.. o bod II.2. ve znění: zdůvodnit rozdíl požadavků investiční dotace a skutečných nákladů akce komunikace Rajská zahrada Pro: 17 Proti: 18 Zdr. 19 Nebylo přijato.

6 6. primátor hl.m.prahy Návrh na schválení vyhlášení 1. Výzvy k předkládání projektů v JPD 2 a zveřejnění 1. Výzvy k předkládání projektů v JPD 2 v regionálním tisku TISK: Z nová příloha č. 4 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 53 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/06 Materiály pod poř. č. 6 a 6/1 uvedl primátor hl.m.prahy. Ve společné diskusi vystoupili tito členové ZHMP: Hvížďala, Mach, Hošek, Novotný Závěrečné slovo přednesl předkladatel primátor hl.m.prahy, který reagoval na příspěvky z diskuse. V usnesení byl v bodu II. ukládá upraven původní text na znění: zajistit realizaci bodu I. tohoto usnesení T: S upraveným usnesením byl vysloven souhlas. 6/1 primátor hl.m.prahy Návrh na schválení vyhlášení 1. Výzvy k předkládání projektu v JPD 2 grantového schématu na dotace TISK: Z 239 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 53 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/07 náměstek primátora Bürgermeister hlasoval pro,ale ve výsledkách hlasování to nebylo zaznamenáno 7/1 primátor hl.m.prahy Návrh na financování protidrogové prevence Proti drogám 2004 Zdravé město Praha II. kolo Organizace TISK: Z 229 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 58 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 1 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/08 Materiály pod poř. č. 7/1 a 7/2 uvedl primátor hl.m.prahy. Ve společné diskusi vystoupili tito členové ZHMP: Ambrož, Hošek.

7 Závěrečné slovo přednesl předkladatel primátor hl.m.prahy, který reagoval na příspěvky z diskuse. 7/2. primátor hl.m.prahy Návrh na financování projektů protidrogové prevence Proti drogám 2004 Zdravé město Praha II. kolo Program I. školy a školská zařízení TISK: Z 228 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 55 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/09 Usnesení bylo přijato beze změny a v příloze č. 1 byl opraven název MČ Praha 5 Zbraslav na MČ Praha Zbraslav a v příloze č. 2 byl opraven název MČ Praha Letňany na MČ Praha primátor hl.m.prahy Návrh odměn neuvolněných členů ZHMP TISK: Z 159 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 58 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/10 Materiál uvedl primátor hl.m.prahy. Řízení schůze převzal primátor hl.m.prahy. 9. náměstek primátora Blažek Návrh na volbu přísedících Městského soudu v Praze TISK: Z 198 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 58 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/11 Materiál uvedl náměstek primátora Blažek.

8 10. náměstek primátora Blažek Návrh zákona, kterým se mění zákon č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů a některé související právní předpisy (agenda nalezených věcí) TISK: Z 204 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 52 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 1 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/12 Materiál uvedl náměstek primátora Blažek. 11. náměstek primátora Blažek Návrh zákona, kterým se mění zákon č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy a o změně a doplnění zákona č. 468/1991 Sb., o provozování rozhlasového a televizního vysílání, ve znění pozdějších předpisů TISK: Z 203 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 53 PROTI: 1 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/13 Materiál uvedl náměstek primátora Blažek. 12. náměstek primátora Blažek Návrh na poskytnutí účelové neinvestiční dotace MČ na provoz Sborů dobrovolných hasičů TISK: Z 238 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 58 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/14 Materiál uvedl náměstek primátora Blažek. V usnesení byl v bodu II. upraven termín na

9 Řízení schůze převzal náměstek primátora Hulinský a v průběhu projednávání převzal řízení schůze primátor hl.m.prahy. 13. náměstek primátora Bürgermeister Návrh změn 04 Územního plánu sídelního útvaru hl.m. Prahy TISK: Z 194 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 44 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 14 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/15 Materiál uvedl náměstek primátora Bürgermeister. V diskusi vystoupili tito členové ZHMP: Zajíček, Kasl, Bursíková, Gregor, Jirava, starosta MČ Praha Křeslice, starosta MČ Praha Újezd, starosta MČ Praha Šeberov, Hošek, Laudát, Polanecký, Moos, Urban, Langmajer, Kovářík Závěrečné slovo přednesl předkladatel náměstek primátora Bürgermeister, který reagoval na příspěvky z diskuse. Protinávrhy k usnesení: členka ZHMP Bursíková a člen ZHMP Jirava změnu č. 557 přesunout z přílohy č. 2 do přílohy č. 4 Pro: 8 Proti: 29 Zdr. 20 Nebylo přijato. člen ZHMP Kasl změnu č.468 z přílohy č. 4 do přílohy č. 2 Pro: 21 Proti: 11 Zdr. 26 Nebylo přijato. člen ZHMP Zajíček změnu č. 645 přesunout z přílohy č. 2 do přílohy č. 3 Pro: 11 Proti: 21 Zdr. 26 Nebylo přijato. Usnesení bylo přijato dle původního návrhu beze změny. Polední přestávka 13,47 14,38 hod. 14. náměstek primátora Bürgermeister Schválení dodatku č. 2 ke smlouvě o sdružení mezi hl.m. Prahou a Metrostav Invest, a.s. na stavbu Technické infrastruktury pro 346 b.j. Mazanka TISK: Z 083 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 33 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 5 NEPŘIJATO Materiál uvedl náměstek primátora Bürgermeister. Usnesení nebylo přijato.

10 15/1 náměstek primátora Bürgermeister Návrh na úplatný převod objektu č.p. 1632, ul. Zdoňovská, Praha 9, k.ú. Horní Počernice TISK: Z 073 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 46 PROTI: 2 ZDRŽEL SE: 8 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/16 Materiály pod poř. č.15/1 15/6 uvedl náměstek primátora Bürgermeister. 15/2 náměstek primátora Bürgermeister Návrh na úplatný převod objektu č.p. 1021, ul. Opletalova, Praha 1 včetně pozemku parc.č. 82/2 v k.ú. Nové Město TISK: Z 882 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 37 PROTI: 8 ZDRŽEL SE: 11 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/17 V diskusi vystoupil člen ZHMP Gregor. 15/3 náměstek primátora Bürgermeister Návrh na úplatný převod domu č.p. 472 ul. K Jalovce, Praha 9, k.ú. Běchovice TISK: Z 143 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 45 PROTI: 3 ZDRŽEL SE: 8 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/18

11 15/4 náměstek primátora Bürgermeister Návrh na úplatný převod domu č.p. 473 ul. K Jalovce, Praha 9, k.ú. Běchovice TISK: Z 144 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 46 PROTI: 2 ZDRŽEL SE: 8 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/19 15/5 náměstek primátora Bürgermeister Návrh na úplatný převod domů č.p a č.p.2143 včetně pozemků parc.č. 2105/16,17 a 18 v k.ú. Chodov TISK: Z 878 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 47 PROTI: 3 ZDRŽEL SE: 5 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/20 V usnesení byl v bodu II. doplněn termín /6 náměstek primátora Bürgermeister Návrh na úplatný převod pozemku parc.č. 390 v k.ú. Újezd nad Lesy do vlastnictví hl.m. Prahy za celkovou cenu ,- Kč TISK: Z 871 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 49 PROTI: 1 ZDRŽEL SE: 5 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/21 Závěrečné slovo ke všem tiskům přednesl předkladatel náměstek primátora Bürgermeister.

12 16/1 náměstek primátora Bürgermeister Návrh na úplatné nabytí pozemků parc.č. 321 v k.ú. Miškovice a parc.č. 507 v k.ú. Čakovice do vlastnictví hl.m. Prahy TISK: Z 165 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 55 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 1 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/22 Materiály pod poř.č. 16/1 a 16/2 uvedl náměstek primátora Bürgermeister. člen ZHMP Witzany technická k proceduře diskusí a hlasování V usnesení byl v bodu II. upraven termín na /2 náměstek primátora Bürgermeister Návrh na úplatné nabytí pozemků parc.č. 1230/8 v k.ú. Čakovice do vlastnictví hl.m. Prahy TISK: Z 147 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 56 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/23 V usnesení byl v bodu II. upraven termín na náměstek primátora Bürgermeister Návrh na schválení bezúplatného nabytí pozemků a úplatného převodu spoluvlastnického podílu na stavbě č. 177 TI pro 120 b.j. Praha 5-Cibulka do vlastnictví hl.m. Prahy TISK: Z 088 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 57 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/24 Materiál uvedl náměstek primátora Bürgermeister.

13 18. náměstek primátora Bürgermeister Návrh na darování kanalizační šachty realizované v rámci stavby JM II-7/1, patrové parkoviště do majetku a správy Vysoké školy chemicko-technologické v Praze TISK: Z 138 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 55 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/25 Materiál uvedl náměstek primátora Bürgermeister. V usnesení byl v bodu III. upraven termín na náměstek primátora Bürgermeister Návrh obecně závazné vyhlášky hl.m. Prahy, kterou se mění obecně závazná vyhláška hl.m. Prahy č. 55/2000 Sb. hl.m. Prahy, kterou se vydává Statut hl.m. Prahy, ve znění pozdějších předpisů, svěření správy věcí z vlastnictví hl.m. Prahy MČ Praha 15 (pozemek parc.č. 1818/170 v k.ú. Hostivař) a MČ Praha Zličín (dům č.p. 405 s pozemky v k.ú. Zličín) TISK: Z 216 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 53 PROTI: 1 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/26 Materiál uvedl náměstek primátora Bürgermeister. 20. náměstek primátora Hulinský Návrh na přidělení finančních prostředků pro oblast sportu a tělovýchovy TISK: Z 185 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 53 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 1 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/27 Materiál uvedl náměstek primátora Hulinský. V diskusi vystoupil člen ZHMP Kaňák.

14 21. náměstek primátora Hulinský Návrh na přidělení státní účelové dotace na realizaci programu Prevence kriminality na místní úrovni TISK: Z 169 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 57 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/28 Materiál uvedl náměstek primátora Hulinský. V usnesení v bodu I. bere na vědomí se vypouští text ve znění: přijetí státní účelové dotace na. S upraveným usnesením byl vysloven souhlas. 22. radní Němec Návrh na úpravu rozpočtu roku 2004 kapitoly 06 - kultura TISK: Z 168 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 54 PROTI: 1 ZDRŽEL SE: 2 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/29 Materiál uvedl radní Němec. 23. radní Gregar Návrh na navýšení objemu rozpočtu příjmů a výdajů vlastního hl.m. Prahy v kap. 02 na rok 2004 o převod účelové dotace ze SFŽP ČR z roku 2003 TISK: Z 142 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 55 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/30 Materiál uvedl radní Gregar. V usnesení byl v bodě II. upraven termín na

15 24. radní Gregar Návrh na poskytnutí účelové investiční dotace MČ Praha 16 na vybudování sběrného dvora Radotín TISK: Z 126 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 55 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/31 Materiál uvedl radní Gregar. V usnesení byl v bodě II.1.upraven termín na radní Gregar Návrh na uvolnění finančních prostředků z rozpočtu hl.m. Prahy v kap. 02 na městské části Královice, Praha 14,17 a 20 TISK: Z 193 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 55 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/32 Materiál uvedl radní Gregar. V usnesení byl v bodě II. upraven termín na radní Gregar Návrh na úplatné nabytí pozemků parc.č. 1165/2 v k.ú. Nebušice a parc.č. 4350/2 v k.ú. Dejvice z vlastnictví p.jiřího Kocourka do vlastnictví hl.m. Prahy TISK: Z 146 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 59 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/33 Materiál uvedl radní Gregar. V usnesení byl doplněn do bodu I. schvaluje na konec textu znění: tj. cca 25 Kč/m2

16 27. radní Gregar Návrh na poskytnutí účelové investiční dotace na vybavení sběrného dvora Chvalkovická TISK: Z 200 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 58 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/34 Materiál uvedl radní Gregar. V usnesení byl v bodě II. upraven termín na radní Gregar Návrh na posílení finančních prostředků pro MČ hl.m. Prahy na údržbu zeleně - obnovu dětských hřišť TISK: Z 196 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 59 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/35 Materiál uvedl radní Gregar. Usnesení bylo přijato beze změny, v příloze se změnily názvy MČ: Radotín na Praha 16, Řepy na Praha 17, Letňany na Praha 18 a Kbely na Praha radní Slezák Návrh na navýšení rozpočtu vlastního hl.m. Prahy a k poskytnutí dotací MČ hl.m. Prahy v roce 2004 o neinvestiční dotaci ze státního rozpočtu z MŠMT ČR TISK: Z 150 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 59 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/36 Materiál uvedl radní Slezák.

17 30. radní Slezák Návrh změn zřizovacích listin příspěvkových organizací v působnosti OMT MHMP TISK: Z 171 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 58 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/37 Materiál uvedl radní Slezák. 31. radní Šteiner Návrh na úpravu rozpočtu vlastního hl.m. Prahy v roce 2004 o účelovou investiční a neinvestiční dotaci ze SFDI na financování oprav a modernizace průjezdových úseků silnic a dálnic pro TSK hl.m. Prahy TISK: Z 166 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 57 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/38 Materiál uvedl radní Šteiner. 32. radní Šteiner Návrh na úplatné i bezúplatné nabytí pozemků do vlastnictví hl.m. Prahy za účelem realizace stavby č MÚK PPO Liberecká TISK: Z 935 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 56 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 3 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/39 Materiál uvedl radní Šteiner.

18 33/1 radní Šteiner Návrh výkupu pozemků do vlastnictví hl.m. Prahy za účelem majetkoprávního vypořádání stavby č MÚK sil. ¼ Strakonická v prostoru Malé Chuchle TISK: Z 167 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 50 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 2 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/40 Materiál uvedl radní Šteiner. 33/2 radní Šteiner Návrh výkupu pozemků do vlastnictví hl.m. Prahy za účelem majetkoprávního vypořádání stavby Rekonstrukce mostu přes Berounku vč. rozštěpu TISK: Z 160 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 57 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/41 Materiál uvedl radní Šteiner. 34. radní Šteiner Návrh revokace usnesení ZHMP č. 34/31 ze dne ve smyslu zrušení části přílohy č. 1 revokovaného usnesení TISK: Z 934 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 55 PROTI: 1 ZDRŽEL SE: 1 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/42 Materiál uvedl radní Šteiner.

19 35. radní Halová Návrh na privatizaci zdravotnických zařízení formou bezúplatného převodu na hl.m. Prahu TISK: Z 162 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 49 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 2 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/43 Materiál uvedla radní Halová. 36/1 radní Halová Návrh na poskytnutí účelové neinvestiční dotace MČ Praha 7 z kap. 05 TISK: Z 081 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 53 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 3 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/44 Materiál uvedla radní Halová. V diskusi vystoupil člen ZHMP Kovářík. Závěrečné slovo přednesla předkladatelka radní Halová, která reagovala na příspěvek z diskuse. 36/2 radní Halová Návrh na poskytnutí účelové neinvestiční dotace MČ Praha Kunratice z kap. 05 TISK: Z 152 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 59 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 1 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/45 Materiál uvedla radní Halová. V usnesení byl v bodu II. upraven termín na

20 37. radní Halová Návrh na úplatné nabytí pozemku parc.č. 1899/5-díl a k.ú. Horní Maxov pro realizaci stavby č ÚSP Horní Maxov TISK: Z 111 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 58 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/46 Materiál uvedla radní Halová. 38. radní Halová Návrh na bezúplatný převod zrekonstruovaného kanalizačního řadu, sloužícího ÚSP Zvíkovec, do majetku a správy obce Zvíkovec TISK: Z 032 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 59 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/47 Materiál uvedla radní Halová. V usnesení byl v bodu III. upraven termín na /1 radní Klega Návrh na úplatný převod pozemku parc.č. 1129/2 v k.ú. Braník z vlastnictví hl.m. Prahy do vlastnictví bytového družstva V malých domech, Praha 4 TISK: Z 119 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 46 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/48 Materiály pod poř. č. 39/1 39/19 uvedl radní Klega. V usnesení byl v bodě II. upraven kontrolní termín na termín.

21 39/2 radní Klega Návrh na úplatný převod pozemku parc.č v k.ú. Libeň z vlastnictví hl.m. Prahy do vlastnictví AMBIA CZ, a.s. TISK: Z 151 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 51 PROTI: 1 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/49 39/3 radní Klega Návrh na úplatný převod pozemku parc.č. 2596/146 v k.ú. Kobylisy z vlastnictví hl.m. Prahy do vlastnictví MUDr.Evy Hladíkové TISK: Z 157 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 52 PROTI: 1 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/50 39/4 radní Klega Návrh na úplatný převod pozemku parc.č v k.ú. Smíchov z vlastnictví hl.m. Prahy do vlastnictví sester MUDr. Magdaleny a MUDr. Evy Horákových TISK: Z 182 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 54 PROTI: 1 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/51 V usnesení byl v bodu II. upraven kontrolní termín na termín /5 radní Klega Návrh na úplatný převod pozemku parc.č.2078/321 v k.ú. Záběhlice z vlastnictví hl.m. Prahy do vlastnictví Ladislava Smutného TISK: Z 176 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 58 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 1 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/52 V diskusi vystoupil člen ZHMP Mach.

22 Závěrečné slovo přednesl předkladatel radní Klega, který reagoval na příspěvek z diskuse. V usnesení byl v bodu II. upraven termín na /6 radní Klega Návrh na schválení úplatného převodu pozemku parc.č. 2104/10 v k.ú. Kunratice z vlastnictví hl.m. Prahy do podílového spoluvlastnictví Ing.Miloše Capouška, Ing. Vladislava Řeháčka a Antonína Zápotockého TISK: Z 223 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 57 PROTI: 1 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/53 39/7 radní Klega Návrh na úplatný převod pozemků parc.č. 1218/2 a parc.č. 1812/3 oba v k.ú. Hostivař z vlastnictví hl.m. Prahy do SJM PhDr. Marie a Ing. Jiřího Koubových TISK: Z 149 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 54 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 1 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/54 39/8 radní Klega Návrh úplatného převodu pozemků parc.č. 504/8 a 508 k.ú. Hostivař z vlastnictví hl.m. Prahy do vlastnictví společnosti Linke, spol. s r.o. TISK: Z 208 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 54 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 1 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/55

23 39/9 radní Klega Návrh na úplatný převod pozemků parc.č. 2131/103 a 104 v k.ú. Stodůlky z vlastnictví hl.m. Prhy do vlastnictví Bytového družstva Blaník TISK: Z 156 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 58 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/56 V usnesení byl v bodu II. upraven kontrolní termín na termín. 39/10 radní Klega Návrh úplatného převodu části pozemku parc.č. 1977/1 v k.ú. Hlubočepy z vlastnictví hl.m. Prahy do vlastnictví Ing.Jana Zikmunda TISK: Z 079 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 57 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/57 V usnesení byl v bodu II. upraven kontrolní termín na termín. 39/11 radní Klega Návrh na úplatný převod části pozemku parc.č. 206/5 v k.ú. Michle z vlastnictví hl.m. Prahy do vlastnictví MUDr.Věry Svobodové TISK: Z 135 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 59 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/58 V usnesení byl v bodu II. upraven kontrolní termín na termín. 39/12 radní Klega Návrh na úplatný převod části pozemku parc.č v k.ú. Strašnice z vlastnictví hl.m. Prahy do vlastnictví SPEI SERVIS, spol. s.r.o. TISK: Z 187 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 59 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/59

24 39/13 radní Klega Návrh úplatného převodu části pozemku parc.č. 3042/1 v k.ú. Nusle z vlastnictví hl.m. Prahy do vlastnictví společnosti PIKAZ, s.r.o. TISK: Z 173 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 59 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/60 39/14 radní Klega Návrh úplatného převodu části pozemku parc.č. 94/1 k.ú. Hrdlořezy z vlastnictví hl.m. Prahy do vlastnictví Václava Bláhovce TISK: Z 207 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 56 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/61 39/15 radní Klega Návrh na schválení úplatného převodu části pozemku parc.č. 428/1 v k.ú. Libuš z vlastnictví hl.m. Prahy do vlastnictví Vlastimila Rydvala TISK: Z 175 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 53 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/62 V usnesení byl v bodu II. upraven kontrolní termín na termín. 39/16 radní Klega Návrh na schválení úplatného převodu části pozemku parc.č. 615/21 v k.ú. Prosek z vlastnictví hl.m. Prahy do vlastnictví společnosti CENTRAL GROUP, a.s. TISK: Z 222 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 51 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 2 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/63

25 39/17 radní Klega Návrh na schválení úplatného převodu vlastnictví části pozemku parc.č. 2198/2 v k.ú. Střešovice, za účelem výstavby dvougaráže, z vlastnictví hl.m. Prahy do vlastnictví Lenky Hellerové a Petra Kocourka TISK: Z 211 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 53 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 1 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/64 V usnesení byl v bodu II. upraven kontrolní termín na termín. 39/18 radní Klega Návrh na schválení úplatného převodu částí pozemků parc.č. 1133/1 a parc.č v k.ú. Prosek z vlastnictví hl.m. Prahy do vlastnictví společnosti PRAGIS, a.s. TISK: Z 202 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 55 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 2 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/65 39/19 radní Klega Návrh na úplatný převod částí pozemků 214/1 a 214/2 v k.ú. Malá Chuchle z vlastnictví hl.m. Prahy do vlastnictví spol. Podzimek a synové s.r.o. TISK: Z 237 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 50 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/66 V usnesení byl v bodu II. upraven kontrolní termín na termín. 40/1 radní Klega Návrh na úplatné nabytí pozemku parc.č. 574/18 k.ú. Dolní Měcholupy pro stavbu č kanalizační sběr G, vč. G6 TISK: Z 943 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 46 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/67 Materiály pod poř. č. 40/1 a 40/11 uvedl radní Klega.

26 40/2 radní Klega Návrh na úplatné nabytí pozemků parc.č. 1517/22, 1528/2 a 1528/4 v k.ú. Radotín do vlastnictví hl.m. Prahy pro realizaci stavby č TV Radotín, etapa Na Rymáni TISK: Z 090 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 47 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 1 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/68 40/3 radní Klega Návrh na úplatné nabytí vlastnictví pozemku parc.č. 2182/32 v k.ú. Žižkov z vlastnictví společnosti Wienlnvest s.r.o. do vlastnictví hl.m. Prahy TISK: Z 170 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 46 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 1 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/69 40/4 radní Klega Návrh na úplatné nabytí vlastnictví pozemku parc.č. 2816/2 v k.ú. Krč z vlastnictví Ing.Vladimíra a Marie Svojšových do vlastnictví hl.m. Prahy TISK: Z 190 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 46 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/70

27 40/5 radní Klega Návrh na úplatné nabytí vlastnictví pozemku parc.č. 1294/25 k.ú. Strašnice, včetně komunikace na něm vybudované, z vlastnictví IPB Real, a.s. do vlastnictví hl.m. Prahy a revokaci usnesení ZHMP č. 30/21 z , kterou se doplní pozemky parc.č. 1292/117 a parc.č. 4528/4 k.ú. Strašnice TISK: Z 219 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 47 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 1 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/71 40/6 radní Klega Návrh na úplatné nabytí vlastnictví pozemku parc.č. 2139/2 v k.ú. Ruzyně z vlastnictví Jitky Remkové TISK: Z 214 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 47 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 1 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/72 V usnesení byl v bodu II. vypuštěn text ve znění: zajistit realizaci bodu I. tohoto usnesení 40/7 radní Klega Návrh na úplatné nabytí vlastnictví pozemku parc.č. 1798/26 v k.ú. Slivenec ve vlastnictví Václava Černého TISK: Z 188 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 47 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 1 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/73 40/8 radní Klega Návrh na úplatné nabytí nemovitosti pozemku vč. trvalého porostu parc.č. 972/11 k.ú. Písnice pro realizaci stavby č TV Točná, etapa 0001-IS Cholupice TISK: Z 141 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 49 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/74

28 40/9 radní Klega Návrh na úplatné nabytí vlastnictví pozemků v k.ú. Čimice (J.Fencl, J.Hájková, A.Kaštánková, J.Schutz, M.Schutzová, J.Šubrt, P.Šubrtová) TISK: Z 189 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 50 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 1 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/75 V usnesení byl v bodě II. upraven termín na /10 radní Klega Návrh na úplatné nabytí vlastnictví dvou světelných signalizačních zařízení na křižovatce ulic Ryšavého Tomičkova a na křižovatce ulic Ryšavého rampa 5. května v k.ú. Chodov z vlastnictví společnosti GLOBAL DEVELOPMENT, s.r.o. do vlastnictví hl.m. Prahy za smluvní cenu ve výši ,- Kč a uzavření darovací smlouvy na finanční dar od GLOBAL DEVELOPMENT, s.r.o. hl.m. Praze ve stejné výši TISK: Z 220 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 51 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/76 V usnesení byl v bodě II. upraven termín na /11 radní Klega Návrh na úplatné nabytí vlastnictví vodovodního řadu DN 150 a 200 v k.ú. Hlubočepy, kanalizačního řádu DN 200 a 300 k.ú. Hlubočepy, část komunikace Voskovcova a Wassermannova v k.ú. Hlubočepy, veřejného osvětlení podél komunikací Voskovcova a Wassermannova v k.ú. Hlubočepy z vlastnictví FINEP Barrandov, k.s. do vlastnictví hl.m. Prahy TISK: Z 221 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 53 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/77

29 41/1 radní Klega Návrh na bezúplatné nabytí vlastnictví budovy s kotelnou, stavby skladu, inženýrských sítí areálu školského zařízení na pozemcích v k.ú. Vokovice a v k.ú. Podolí, z vlastnictví ČR Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových ČR do vlastnictví hl.m. Prahy a pozemkuzahrady v k.ú. Štěrboholy z vlastnictví ČR-Pozemkového fondu ČR do vlastnictví hl.m. Prahy TISK: Z 131 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 49 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/78 Materiály pod poř. č. 41/1 41/4 uvedl radní Klega. 41/2 radní Klega Návrh na bezúplatné nabytí věcí do vlastnictví hl.m. Prahy od spoluvlastníků Ing.J.Šlehofera, J.Šlehofera, A.Šlehoferové a A.Pubrdlové TISK: Z 066 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 49 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/79 41/3 radní Klega Návrh na bezúplatné nabytí věcí do vlastnictví hl.m. Prahy od Ing.P.Švehly a Portland Trust Developments IV., s.r.o., od GOLD SFINX, s.r.o. a Uniga cz a.s. a od J.Plesnivého a J. Kubeše TISK: Z 212 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 52 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/80 V diskusi vystoupil člen ZHMP Kovářík. Závěrečné slovo přednesl předkladatel radní Klega, který reagoval na příspěvek z diskuse. Usnesení bylo přijato beze změny s tím, že věcná břemena vyřídí Rada HMP.

30 41/4 radní Klega Návrh na bezúplatné nabytí věcí do vlastnictví hl.m. Prahy od MULTIPROJEKT-BB C- Building BETA, a.s., od Ing.Jaroslava Šuberta, od P.H.A., a.s. a od Ing.Tomáše Hlouška TISK: Z 034 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 52 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/81 Usnesení bylo přijato beze změny s tím, že věcná břemena vyřídí Rada HMP. 42. radní Klega Návrh na vyjmutí pozemků z předmětu nájmu dle nájemní smlouvy ze dne uzavřené mezi hl.m. Prahou a společností OVUS spol. s r.o. a k návrhu úplatného převodu pozemku parc.č. 1293/79 a 1293/227 v k.ú. Řepy z vlastnictví hl.m. Prahy do vlastnictví společnosti OVUS, a.s. TISK: Z 210 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 44 PROTI: 2 ZDRŽEL SE: 8 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/82 Materiál uvedl radní Klega. V diskusi vystoupili tito členové ZHMP: Ambrož, náměstek primátora Bürgermeister. Závěrečné slovo přednesl předkladatel radní Klega, který reagoval na příspěvky z diskuse. V usnesení byl v bodě II. upraven kontrolní termín na termín radní Klega Návrh na prodej pozemků z majetku HMP do vlastnictví majitelů staveb postavených v rámci legislativy družstevní bytové výstavby 1. část Tisk příloha č. 1 - prodej pozemků parc.č. 322/15, 322/14, 298/34,298/135 až 298/142 a 322/20 až 322/29 v k.ú. Motol Tisk příloha č. 2 - prodej pozemků parc.č. 1521/3 až 1521/13 v k.ú. Podolí - na žádost předkladatele byla vypuštěna Tisk příloha č. 3 - prodej pozemků parc.č. 2780/65 a 2780/66 v k.ú. Stodůlky

31 Tisk příloha č. 4 - prodej pozemků parc.č. 269/10, 269/11 a 269/12 v k.ú. Krč - na žádost předkladatele byla vypuštěna Tisk příloha č. 5 - prodej pozemků parc.č. 265/206 až 265/210 a 265/509 v k.ú. Újezd Tisk příloha č. 6 - prodej pozemků parc.č. 958/24 až 958/27 v k.ú. Kobylisy Tisk příloha č. 7 - prodej pozemků parc.č. 958/5 až 958/8 v k.ú. Kobylisy Tisk příloha č. 8 - prodej pozemků parc.č. 1650/11 až 1650/13, 1650/18, 1650/19, 1650/56 a 1651/35 v k.ú. Modřany Tisk příloha č. 9 - prodej pozemků parc.č. 1590/2, 1590/4, 1590/5, 1590/6, 1590/7 a 1590/10 v k.ú. Strašnice Tisk příloha č.10 - prodej pozemků parc.č. 1293/520 až 1293/522 v k.ú. Řepy Tisk příloha č.11 - prodej pozemků parc.č. 2078/348, 2078/349 a 2078/442 v k.ú. Záběhlice Tisk příloha č.12 - prodej pozemků parc.č. 806/570 a 806/571 v k.ú. Malešice Tisk příloha č.13 - prodej pozemků parc.č. 1040/124 v k.ú. Hlubočepy Tisk příloha č.14 - prodej pozemků parc.č. 942/105 v k.ú. Hlubočepy Tisk příloha č.15 - prodej pozemků parc.č. 3336/44, 3336/45 a 3336/46 v k.ú. Chodov Tisk příloha č.16 - prodej pozemků parc.č.2867 až 2870 v k.ú. Stodůlky Tisk příloha č.17 - prodej pozemků parc.č. 327/3 a 327/1 v k.ú. Krč Tisk příloha č.18 - prodej pozemků parc.č.1570 a 1573 v k.ú. Vršovice Tisk příloha č.19 - prodej pozemků parc.č v k.ú. Vršovice Tisk příloha č.20 - prodej pozemků parc.č. 1161/5, 1161/6 a 1161/27 až 29 v k.ú. Háje Tisk příloha č.21 - prodej pozemků parc.č. 1040/19 a 1040/21 v k.ú. Hlubočepy Tisk příloha č.22 - prodej pozemků parc.č. 2513/246 a 2513/247 v k.ú. Dejvice Tisk příloha č.23 - prodej pozemků parc.č. 3992/1, 3992/2 a 4831/2 v k.ú. Smíchov Tisk příloha č.24 - prodej pozemků parc.č. 2342/136 až 2342/140 v k.ú. Stodůlky

32 Tisk příloha č.25 - prodej pozemků parc.č. 2342/168 až 2342/173 v k.ú. Stodůlky Tisk příloha č.26 - prodej pozemků parc.č. 1515/3 a 1515/4 v k.ú. Podolí Tisk příloha č.27 - prodej pozemků parc.č. 2108/2 a 2108/3 v k.ú. Krč Tisk příloha č.28 - prodej pozemků parc.č. 1967/5 až 1967/16, 1967/18 až 1967/19, 1967/27 až 55, 1967/65 až 73 a 1967/76 v k.ú. Kbely Tisk příloha č.29 - prodej pozemků parc.č. 3139/5 až 3139/8 v k.ú. Krč Tisk příloha č.30 - prodej pozemků parc.č. 1834/2, 1834/3 a 1834/1 v k.ú. Braník Tisk příloha č.31 - prodej pozemků parc.č. 1818/51 až 1818/56 v k.ú. Hostivař Tisk příloha č.32 - prodej pozemků parc.č. 583/9 až 583/15, 583/33 až 583/46 v k.ú. Libeň Tisk příloha č.33 - prodej pozemků parc.č. 311/19, 311/31 a 311/35 v k.ú.radlice Tisk příloha č.34 - prodej pozemků parc.č. 1020/29 v k.ú.hlubočepy 2. část Tisk příloha č. 1 - prodej pozemků parc.č. 942/137 v k.ú.hlubočepy Tisk příloha č. 2 - prodej pozemků parc.č 448/1, 448/3, 448/5, 448/6 a 448/8 v k.ú.vokovice Tisk příloha č. 3 - prodej pozemků parc.č. 306/1 v k.ú. Braník - na žádost předkladatele byla vypuštěna Tisk příloha č. 4 - prodej pozemků parc.č. 1040/117 v k.ú. Hlubočepy Tisk příloha č. 5 - prodej pozemků parc.č v k.ú. Holešovice Tisk příloha č. 6 - prodej pozemků parc.č. 918/7 v k.ú. Braník 3. část Tisk příloha č. 1 - prodej pozemků parc.č. 33/1 a 33/2 v k.ú. Braník TISK: Z O77 1.část, 2. část, 3. část HLASOVÁNÍ O USNESENÍ č. 20/83: PRO: 51 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ č. 20/84: PRO: 49 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ č. 20/85: PRO: 48 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0

33 PŘIJATO k 1. části USNESENÍ ČÍSLO: 20/83 PŘIJATO k 2. části USNESENÍ ČÍSLO: 20/84 PŘIJATO k 3. části USNESENÍ ČÍSLO: 20/85 Materiál uvedl radní Klega. Z tisku z 1. části byla vypuštěna příloha č. 2 a příloha č. 4. Z tisku z 2. části byla vypuštěna příloha č. 3. Usnesení byla přijata. 44. radní Klega Návrh obecně závazné vyhlášky hl.m. Prahy, kterou se mění obecně závazná vyhláška hl.m. Prahy č. 55/2000 Sb. hl.m. Prahy, kterou se vydává Statut hl.m. Prahy, ve znění pozdějších předpisů, svěření správy věcí z vlastnictví hl.m. Prahy MČ Praha 4 - pozemky v k.ú. Nusle - lokalita okolí ZŠ Sdružení MČ Praha 5 - pozemky v k.ú. Smíchov přístupní cesty a předzahrádky k bytovým domům ul. K vodojemu MČ Praha 10 - pozemky v k.ú. Vršovice spojovací komunikace a zeleň mezi ul. Kodaňská-Krymská-Moskevská MČ Praha 10 - pozemky v k.ú. Záběhlice zeleň v zástavbě MČ Praha 10 - pozemky v k.ú. Michle neudržovaná zeleň MČ Praha 10 - pozemky v k.ú. Vršovice lokalita Bohdalec MČ Praha 13 - pozemky v k.ú. Stodůlky parkoviště a zeleň MČ Praha 15 - pozemky v k.ú. Hostivař a Horní Měcholupy zeleň v zástavbě MČ Praha 18 - pozemky v k.ú. Letňany školní pozemky MČ Praha Kunratice - pozemky v k.ú. Kunratice komunikace ve správě MČ MČ Praha Újezd (pozemky v k.ú. Újezd u Průhonic) TISK: Z 217 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 47 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/86 Materiál uvedl radní Klega.

34 45. radní Klega Návrh obecně závazné vyhlášky hl.m. Prahy, kterou se mění obecně závazná vyhláška hl.m. Prahy č. 55/2000 Sb. hl.m. Prahy, kterou se vydává Statut hl.m. Prahy, ve znění pozdějších předpisů, odejmutí správy svěřených věcí z vlastnictví hl.m. Prahy MČ Praha 22 (veřejné osvětlení v k.ú. Uhříněves) TISK: Z 218 HLASOVÁNÍ O USNESENÍ: PRO: 47 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 PŘIJATO USNESENÍ ČÍSLO: 20/87 Materiál uvedl radní Klega. 46. Dotazy, připomínky a podněty členů ZHMP Přehled interpelací je v samostatné příloze tohoto zápisu. Členům ZHMP byly rozdány tyto informace: Z-236 Informace o dopravních omezeních na území hl.m. Prahy radní Šteiner Z-153 Informace o uložených volných finančních rozpočtových prostředcích HMP k a Ing. Paroubek Z-227 Informace o uložených volných finančních rozpočtových prostředcích HMP k primátor hl.m. Prahy Z-158 Informace o činnosti Rady HMP za I. pololetí 2004 primátor hl.m. Prahy Z-213 Informativní zpráva o plnění úkolů vyplývajících z usnesení Zastupitelstva hl.m. Prahy primátor hl.m. Prahy Z-161 Informace o vyúčtování provozu Zóny placeného stání v MČ Praha 1 za rok 2003 a hospodářský výnos pro hl.m. Prahu radní Šteiner Z-164 Informace o činnosti finančního výboru ZHMP za I. pololetí 2004 předseda finančního výboru Štrof

35 Obsah vystoupení všech diskutujících je obsažen ve stenografickém zápisu tohoto zasedání Zastupitelstva hl. m. Prahy. Přijatá usnesení ZHMP č.20/01 až č.20/87 jsou součástí tohoto zápisu. Primátor hl.m.prahy poděkoval všem přítomným za účast a zakončil jednání v 17 hodin. MUDr. Pavel Bém primátor hl.m.prahy Ověřovatelé zápisu: Mgr. Bohumil Černý Ing. Karel Matouš Zapsala: Jana Soběslavská

N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í

N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í 20. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 16.9.2004 (odsouhlaseno Radou HMP dne 7.9.2004) 1. Personální otázky 2. 197 Zpráva o plnění rozpočtu

Více

Podle prezence byla na zasedání přítomna nadpoloviční většina členů ZHMP a bylo tedy schopno se usnášet.

Podle prezence byla na zasedání přítomna nadpoloviční většina členů ZHMP a bylo tedy schopno se usnášet. Z Á P I S z 1.- ustavujícího zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 28.listopadu 2002 od 10.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 70 členů

Více

ze 16. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 25. března 2004 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

ze 16. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 25. března 2004 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S ze 16. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 25. března 2004 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 69 členů Zastupitelstva

Více

ze 6. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 27. března 2003 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

ze 6. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 27. března 2003 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S ze 6. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 27. března 2003 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 68 členů Zastupitelstva hl.m.prahy

Více

z 38. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne od hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

z 38. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne od hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S z 38. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 25.5.2006 od 11.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: CELKEM přítomných: 135 osob 65

Více

Z Á P I S. z 11. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 30. října 2003 od 9.00 hodin v malém sále Kongresového centra Praha

Z Á P I S. z 11. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 30. října 2003 od 9.00 hodin v malém sále Kongresového centra Praha Z Á P I S z 11. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 30. října 2003 od 9.00 hodin v malém sále Kongresového centra Praha Dle prezence bylo přítomno: 65 členů Zastupitelstva

Více

N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í

N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í 19. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 24.6.2004 (odsouhlaseno Radou HMP dne 15.6.2004) 1. 040 Návrh na účelovou neinvestiční dotaci Městským

Více

Dle prezence bylo přítomno: 66 členů Zastupitelstva hl.m.prahy

Dle prezence bylo přítomno: 66 členů Zastupitelstva hl.m.prahy Z Á P I S z 25. zasedání Zastupitelstva hlavního mesta Prahy, které se konalo dne 24.2.2005 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 66 členů Zastupitelstva hl.m.prahy

Více

Z Á P I S. ze 17. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 29. dubna 2004 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

Z Á P I S. ze 17. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 29. dubna 2004 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S ze 17. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 29. dubna 2004 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 70 členů Zastupitelstva hl.m.prahy

Více

U P R A V E N Ý P R O G R A M U J E D N Á N Í

U P R A V E N Ý P R O G R A M U J E D N Á N Í U P R A V E N Ý N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í 14. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 28.2.2008 (odsouhlaseno Radou HMP dne 26.2.2008) 1. 591 Návrh úpravy v rámci

Více

z 12. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 27.listopadu 2003 od 9.00 hodin v malém sále Kongresového centra Praha

z 12. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 27.listopadu 2003 od 9.00 hodin v malém sále Kongresového centra Praha Z Á P I S z 12. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 27.listopadu 2003 od 9.00 hodin v malém sále Kongresového centra Praha Dle prezence bylo přítomno: 68 členů Zastupitelstva

Více

z 37. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne od hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

z 37. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne od hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S z 37. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 30. 4. 2010 od 14.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 64 členů Zastupitelstva hl.

Více

z 5. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

z 5. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S z 5. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 22.3.2007 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 68 členů Zastupitelstva hl.m.prahy

Více

Z Á P I S z 28. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 20. června 2013 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

Z Á P I S z 28. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 20. června 2013 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S z 28. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 20. června 2013 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 62 členů Zastupitelstva hl.

Více

N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í

N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í 11. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 30.10.2003 (odsouhlaseno Radou HMP dne 21.10.2003) 1. 536 Zpráva o plnění rozpočtu hl.m. Prahy za

Více

ze 7. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 31. května 2007 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

ze 7. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 31. května 2007 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S ze 7. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 31. května 2007 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 66 členů Zastupitelstva hl.m.prahy

Více

N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í

N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í 2. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 13.12. 2018 od 10,00 hod. (v případě potřeby jednání pokračuje v pátek 1 2018) Pravidelný bod

Více

P R O G R A M U J E D N Á N Í

P R O G R A M U J E D N Á N Í N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í 8. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 21.6.2007 (odsouhlaseno Radou HMP dne 12.6.2007) 1. 162 Návrh na přidělení grantů v oblasti sportu

Více

Z Á P I S. z 33. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

Z Á P I S. z 33. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S z 33. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 15.12.2005 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 66 členů Zastupitelstva hl.m.prahy

Více

P R O G R A M U J E D N Á N Í

P R O G R A M U J E D N Á N Í N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í 4. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 22. 2. 2007 od 9.00 hodin (odsouhlaseno Radou HMP dne 13.2.2007) 1. 945 Návrh na vzájemnou spolupráci

Více

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í 17. zasedání Zastupitelstva hlavního města, které se konalo dne 26.5. 2016 od 9,00 hod. ve Velké zasedací síni Nové radnice, Praha 1, Mariánské nám.2 Pravidelný

Více

N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í

N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í 23. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 16. prosince 2004 (odsouhlaseno Radou HMP dne 7.12.2004) 1. 365 Ke konečnému návrhu rozpočtu vlastního

Více

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í 2. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 13. 12. 2018 od 10,00 hod. ve Velké zasedací síni Nové radnice, Praha 1, Mariánské nám.2

Více

P R O G R A M U J E D N Á N Í

P R O G R A M U J E D N Á N Í N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í 6. zasedání Zastupitelstva hlavního města, které se koná dne 25. 4. 2019 od 9,00 hod. (v případě potřeby jednání pokračuje v pátek 26. 4. 2019) Pravidelný bod v

Více

z 19. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 24.června 2004 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

z 19. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 24.června 2004 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S z 19. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 24.června 2004 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: CELKEM přítomných: 160 osob

Více

P O Ř A D U J E D N Á N Í

P O Ř A D U J E D N Á N Í N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í 32. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 24.11.2005 od 9.00 hodin (odsouhlaseno Radou HMP dne 15.11.2005) 1. 039 Konečný návrh rozpočtu vlastního

Více

N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í

N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í 34. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 26.1.2006 od 9.00 hodin (odsouhlaseno Radou HMP dne 17.1.2006) 1/1. 204 Vydání příslibu hl.m. Prahy

Více

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í 32. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 14.12. 2017 od 9,00 hod. ve Velké zasedací síni Nové radnice, Praha 1, Mariánské nám.2

Více

ze 4. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

ze 4. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S ze 4. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 22.2.2007 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 64 členů Zastupitelstva hl.m.prahy

Více

N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í

N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í 30. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 1.9.2005 od 10,00 hodin (odsouhlaseno Radou HMP dne 23.8.2005) 1. 781 Návrh na financování projektů

Více

U P R A V E N Ý P R O G R A M U J E D N Á N Í

U P R A V E N Ý P R O G R A M U J E D N Á N Í U P R A V E N Ý N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í 22. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 11.12.2008 (odsouhlaseno Radou HMP dne 9.12.2008) 1. 176 Návrh na úpravu rozpočtu

Více

z 24. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 19. 2. 2009 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

z 24. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 19. 2. 2009 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S z 24. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 19. 2. 2009 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: CELKEM přítomných: 152 osob 63

Více

U P R A V E N Ý N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í

U P R A V E N Ý N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í U P R A V E N Ý N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í 2. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 13.12. 2018 od 10,00 hod. (v případě potřeby jednání pokračuje v pátek 1 2018)

Více

ze 16. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

ze 16. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S ze 16. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 24. 4. 2008 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 65 členů Zastupitelstva hl.m.prahy

Více

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í 6. zasedání Zastupitelstva hlavního města, které se koná dne 25. 4. 2019 od 9,00 hod. (v případě potřeby jednání pokračuje v pátek 26. 4. 2019) Pravidelný

Více

Seznam usnesení 21. Zastupitelstva HMP ze dne

Seznam usnesení 21. Zastupitelstva HMP ze dne Z-4719 21/28 15.12.2016 k návrhu na pořízení změn vlny 10 ÚP SÚ hl.m. Prahy na území správního obvodu Prahy 6 Z-4734 21/29 15.12.2016 k návrhu na pořízení změn vlny 10 ÚP SÚ hl.m. Prahy na území správního

Více

N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í

N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í 27. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 25.5. 2017 od 9,00 hod. (v případě potřeby jednání pokračuje v pátek 26.5. 2017) Pravidelný bod

Více

P Ř E H L E D usnesení 35. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne

P Ř E H L E D usnesení 35. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne P Ř E H L E D usnesení 35. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne 23.2.2006 Tisk Č.usn. Schváleno Název usnesení 245 35/01 23.2.2006 k návrhu na financování projektů protidrogové prevence a prevence

Více

P O Ř A D U J E D N Á N Í

P O Ř A D U J E D N Á N Í N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í 31. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 20.10.2005 od 9.00 hodin (odsouhlaseno Radou HMP dne 7.10.2005) 1. 722 Návrh Informační strategie

Více

N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í

N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í 29. zasedání Zastupitelstva hlavního města, které se koná dne 23.6.2005 (odsouhlaseno Radou HMP dne 14.6.2005) 1. Složení slibu Františka Adámka nového člena ZHMP za

Více

z 32. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

z 32. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S z 32. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 24. 11. 2005 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 68 členů Zastupitelstva hl.m.prahy

Více

Seznam usnesení 27. Zastupitelstva HMP ze dne

Seznam usnesení 27. Zastupitelstva HMP ze dne Z-5295 27/1 25.5.2017 k volbě přísedících Městského soudu v Praze Z-5379 27/2 25.5.2017 k návrhu obecně závazné vyhlášky, kterou se mění obecně závazná vyhláška č. 55/2000 Sb. hl. m. Prahy, kterou se vydává

Více

Z á p i s. ze 4. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v úterý dne 31. ledna 2012 od hodin v Nové zasedací síni Rady HMP

Z á p i s. ze 4. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v úterý dne 31. ledna 2012 od hodin v Nové zasedací síni Rady HMP Z á p i s ze 4. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v úterý dne 31. ledna 2012 od 10.00 hodin v Nové zasedací síni Rady HMP Předsedající : Přítomni : Omluveni : Ověřovatelé : Zapisovatelka

Více

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í 24. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 23.2. od 9,00 hod. ve Velké zasedací síni Nové radnice, Praha 1, Mariánské nám.2 Pravidelný

Více

N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í

N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í 2. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 18.12. 2014 od 9,00 hod. (v případě potřeby jednání pokračuje v pátek 19.12. 2014) (schváleno

Více

Z Á P I S z 22. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 15. prosince 2016 od hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

Z Á P I S z 22. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 15. prosince 2016 od hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S z 22. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 15. prosince 2016 od 13.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 64 členů Zastupitelstva

Více

Seznam usnesení 6. Zastupitelstva HMP ze dne

Seznam usnesení 6. Zastupitelstva HMP ze dne Z-7266 6/1 25.4.2019 ke stavu informatiky na magistrátu hl. m. a souvisejících organizacích Z-7154 6/2 25.4.2019 k úpravě rozpočtu hl. m. za účelem financování projektů z Operačního programu Praha - pól

Více

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í 2. P O K R A Č O V Á N Í

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í 2. P O K R A Č O V Á N Í S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í 2. P O K R A Č O V Á N Í 21. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 15.12. 2016 od 9,00 hod. ve Velké zasedací síni Nové radnice,

Více

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í 20. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 25. 10. 2012 od 9,00 hod. ve velké zasedací síni Nové radnice, Praha 1, Mariánské nám.

Více

Seznam usnesení 14. Zastupitelstva HMP ze dne

Seznam usnesení 14. Zastupitelstva HMP ze dne Z-4153 14/1 25.2.2016 k Integrované strategii pro integrované teritoriální investice Pražské metropolitní oblasti na programové období 2014-2020 Z-4147 14/2 25.2.2016 k návrhu na formalizaci vztahů a Pekingu

Více

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í 27. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 25.5. 2017 od 9,00 hod. ve Velké zasedací síni Nové radnice, Praha 1, Mariánské nám.2

Více

P Ř E H L E D usnesení 26. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne

P Ř E H L E D usnesení 26. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne P Ř E H L E D usnesení 26. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne 31.3.2005 Tisk Č.usn. Schváleno Název usnesení 576 26/01 31.3.2005 k návrhu na volbu Mgr. Jana Choděry do funkce náměstka primátora

Více

Program 4. jednání Rady HMP dne 31.1.2012

Program 4. jednání Rady HMP dne 31.1.2012 Program 4. jednání Rady HMP dne 31.1.2012 Program P R O G R A M 4.jednání Rady HMP, které se koná dne 31. 1. 2012 K odsouhlasení - zápis z 3. jednání Rady HMP ze dne 24. 1. 2012 ČAS PŘIZVANÍ 1. Organizační

Více

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í 37. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 27.3. 2014 od 9,00 hod. ve velké zasedací síni Nové Radnice, Praha 1, Mariánské nám.

Více

N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í

N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í 9. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 26. a 27.6.2003 (odsouhlaseno Radou HMP dne 17.6.2003) 1. Dotazy, připomínky a podněty členů ZHMP

Více

P Ř E H L E D usnesení 18. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne

P Ř E H L E D usnesení 18. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne P Ř E H L E D usnesení 18. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne 27.5.2004 Tisk Č.usn. Schváleno Název usnesení 016 18/01 27.5.2004 k souboru rozpočtů vlastního hlavního města Prahy a městských částí

Více

z 17. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 29. 5. 2008 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

z 17. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 29. 5. 2008 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S z 17. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 29. 5. 2008 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 69 členů Zastupitelstva hl.m.prahy

Více

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í 20. zasedání Zastupitelstva hlavního města, které se konalo dne 20.10. 2016 od 9,00 hod. ve Velké zasedací síni Nové radnice, Praha 1, Mariánské nám.2 Pravidelný

Více

z 27. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

z 27. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S z 27. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 28. 5. 2009 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 67 členů Zastupitelstva hl.m.prahy

Více

P Ř E H L E D usnesení 30. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne

P Ř E H L E D usnesení 30. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne P Ř E H L E D usnesení 30. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne 1.9.2005 Tisk Č.usn. Schváleno Název usnesení 899 30/01 1.9.2005 k návrhu na volbu člena Rady hl.m. Prahy 893 30/02 1.9.2005 k rozpracování

Více

Seznam usnesení 7. Zastupitelstva HMP ze dne

Seznam usnesení 7. Zastupitelstva HMP ze dne Z-3423 7/1 28.5.2015 k návrhu na doplnění Jednacího řádu Zastupitelstva hlavního města Prahy Z-3369 7/2 28.5.2015 k návrhu obecně závazné vyhlášky, kterou se mění obecně závazná vyhláška č. 55/2000 Sb.

Více

P Ř E H L E D usnesení 17. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne

P Ř E H L E D usnesení 17. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne P Ř E H L E D usnesení 17. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne 29.4.2004 Tisk Č.usn. Schváleno Název usnesení 959 17/01 29.4.2004 ke změně návratné finanční výpomoci od MF ČR, účelově určené na

Více

U P R A V E N Ý N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í

U P R A V E N Ý N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í U P R A V E N Ý N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í 28. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 18.6.2009 (odsouhlaseno Radou HMP dne 16.6.2009) původní pořadová čísla tisků

Více

Seznam usnesení 19. Zastupitelstva HMP ze dne

Seznam usnesení 19. Zastupitelstva HMP ze dne Z-4653 19/1 15.9.2016 k odůvodnění zavedení dynamického nákupního systému Dodávky HW zařízení, standardního SW a odborných služeb technického poradenství na zadávání jednotlivých dodávek a služeb Z-4652

Více

OMLUVENÍ ČLENOVÉ ZHMP Jan Slezák primátor hl.m.prahy na část jednání Ivan Bednář od 14,30 hod.

OMLUVENÍ ČLENOVÉ ZHMP Jan Slezák primátor hl.m.prahy na část jednání Ivan Bednář od 14,30 hod. Z Á P I S z 10. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 25. 10. 2007 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: CELKEM přítomných: 151 osob

Více

N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í

N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í N Á V R H P O Ř A D U J E D N Á N Í 26. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 31.3.2005 (odsouhlaseno Radou HMP dne 22.3.2005) 1. 542 Návrh Etického kodexu člena Zastupitelstva

Více

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í 29. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 14.9. 2017 od 9,00 hod. ve Velké zasedací síni Nové radnice, Praha 1, Mariánské nám.2

Více

OMLUVENÍ ČLENOVÉ ZHMP. Mgr. Ludmila Štvánová Pavel Hurda

OMLUVENÍ ČLENOVÉ ZHMP. Mgr. Ludmila Štvánová Pavel Hurda Z Á P I S z 27. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy I. část které se konalo dne 23. května 2013 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 61 členů Zastupitelstva

Více

U P R A V E N Ý P R O G R A M U J E D N Á N Í

U P R A V E N Ý P R O G R A M U J E D N Á N Í U P R A V E N Ý N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í 10. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 25.10.2007 (odsouhlaseno Radou HMP dne 23.10.2007) 1. 445 Informace o průběhu

Více

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í 8. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 23. 6. 2011 12,30 14,00 Dotazy, připomínky a podněty členů ZHMP 1. 286 Závěrečná zpráva

Více

P Ř E H L E D usnesení 32. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne 24.11.2005

P Ř E H L E D usnesení 32. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne 24.11.2005 P Ř E H L E D usnesení 32. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne 24.11.2005 Tisk Č.usn. Schváleno Název usnesení 039 32/01 24.11.2005 Konečný návrh rozpočtu vlastního hl.m. Prahy na rok 2006 a dotačním

Více

z 21. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy 2. část které se konalo dne 25. listopadu 2016 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

z 21. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy 2. část které se konalo dne 25. listopadu 2016 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S z 21. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy 2. část které se konalo dne 25. listopadu 2016 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 62 členů Zastupitelstva

Více

Seznam usnesení 20. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy ze dne

Seznam usnesení 20. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy ze dne 139 1 30.10.2008 k petici občanů proti uzavření stanice metra Národní 955 2 30.10.2008 k návrhu na přidělení finanční neinvestiční účelové dotace pro programy protidrogové prevence v hl.m. Praze 053 3

Více

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í 22. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 13. 12. 2012 od 9,00 hod. ve velké zasedací síni Nové radnice, Praha 1, Mariánské nám.

Více

P Ř E H L E D usnesení 31. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne

P Ř E H L E D usnesení 31. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne P Ř E H L E D usnesení 31. zasedání Zastupitelstva hl.m. Prahy ze dne 20.10.2005 Tisk Č.usn. Schváleno Název usnesení 722 31/01 20.10.2005 k návrhu Informační strategie hl. m. Prahy do roku 2010 931 31/02

Více

N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í

N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í 31. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 30.11. 2017 od 9,00 hod. (v případě potřeby jednání pokračuje v pátek 1.12. 2017) Pravidelný

Více

Z á p i s. z 22. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v pátek dne 31. května 2013 od hodin v Nové zasedací síni Rady HMP

Z á p i s. z 22. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v pátek dne 31. května 2013 od hodin v Nové zasedací síni Rady HMP Z á p i s z 22. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v pátek dne 31. května 2013 od 10.00 hodin v Nové zasedací síni Rady HMP Předsedající : I. náměstek primátora hl.m. Prahy RNDr. Tomáš

Více

P R O G R A M U J E D N Á N Í

P R O G R A M U J E D N Á N Í N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í 21. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 24.11. a 25.11. 2016 od 9,00 hod. Pravidelný bod v pevném čase 12,30 13,15 Návrhy, připomínky

Více

P R O G R A M U J E D N Á N Í

P R O G R A M U J E D N Á N Í N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í 16. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 28.4. a 29.4. 2016 od 9,00 hod. Pravidelný bod v pevném čase 12,30 13,15 Návrhy, připomínky a

Více

U P R A V E N Ý P R O G R A M U J E D N Á N Í

U P R A V E N Ý P R O G R A M U J E D N Á N Í N Á V R H U P R A V E N Ý P R O G R A M U J E D N Á N Í 34. zasedání Zastupitelstva hlavního města, které se koná dne 25.2.2010 (odsouhlaseno Radou HMP dne 23.2.2010) 1. 300 Projekty na poskytnutí humanitární

Více

Z Á P I S z 23. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 24. ledna 2013 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

Z Á P I S z 23. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 24. ledna 2013 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S z 23. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 24. ledna 2013 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 57 členů Zastupitelstva hl.

Více

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í 5. zasedání Zastupitelstva hlavního města, které se konalo dne 26.3. 2015 od 9,00 hod. ve Velké zasedací síni Nové Radnice, Praha 1, Mariánské nám. 2 Pravidelný

Více

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í P O K R A Č O V Á N Í

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í P O K R A Č O V Á N Í S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í P O K R A Č O V Á N Í 21. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 25.11. 2016 od 9,00 hod. ve Velké zasedací síni Nové radnice, Praha

Více

Seznam usnesení 25. Zastupitelstva HMP ze dne

Seznam usnesení 25. Zastupitelstva HMP ze dne Z-5104 25/1 30.3.2017 k návrhu na poskytnutí investiční dotace Právnické fakultě Univerzity Karlovy na rekonstrukci páternosteru Z-5133 25/2 30.3.2017 k návrhu obecně závazné vyhlášky hl. m. Prahy o školských

Více

P R O G R A M U J E D N Á N Í

P R O G R A M U J E D N Á N Í N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í 20. zasedání Zastupitelstva hlavního města, které se koná dne 30.10.2008 (odsouhlaseno Radou HMP dne 21.10.2008) 1. 955 Návrh na přidělení finanční neinvestiční

Více

P R O G R A M U J E D N Á N Í

P R O G R A M U J E D N Á N Í N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í 8. zasedání Zastupitelstva hlavního města, které se koná dne 18.6. 2015 od 9,00 hod. (v případě potřeby jednání pokračuje v pátek 19.6. 2015) Pravidelný bod v pevném

Více

Z Á P I S z 34. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 23. ledna 2014 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

Z Á P I S z 34. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 23. ledna 2014 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S z 34. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 23. ledna 2014 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 58 členů Zastupitelstva hl.

Více

Seznam usnesení 8. Zastupitelstva HMP ze dne 18. 6. 2015

Seznam usnesení 8. Zastupitelstva HMP ze dne 18. 6. 2015 Z-3400 8/1 18.6.2015 k návrhu na vyhrazení si pravomoci rozhodovat v samostatné působnosti Zastupitelstvem hlavního města Prahy Z-3401 8/2 18.6.2015 k volbě přísedících Městského soudu v Praze Z-3503 8/3

Více

Seznam usnesení 40. Zastupitelstva HMP ze dne 19. 6. 2014

Seznam usnesení 40. Zastupitelstva HMP ze dne 19. 6. 2014 Z-2614 40/1 19.6.2014 k návrhu na vydání změny Z 2833/00 Územního plánu sídelního útvaru hl.m. Prahy (posun ÚSES v k.ú. Kunratice) Z-2681 40/2 19.6.2014 k návrhu na pořízení celoměstsky významných změn

Více

Seznam usnesení 32. Zastupitelstva HMP ze dne 7.11.2013

Seznam usnesení 32. Zastupitelstva HMP ze dne 7.11.2013 Z-2125 32/1 7.11.2013 Revitalizace Karlova náměstí - schválení rozpočtového opatření pro Dopravní podnik hl.m. Prahy Z-2169 32/2 7.11.2013 k návrhu zřizovací listiny příspěvkové organizace Institut plánování

Více

P R O G R A M U J E D N Á N Í

P R O G R A M U J E D N Á N Í N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í 7. zasedání Zastupitelstva hlavního, které se koná dne 23. 5. 2019 od 9,00 hod. (v případě potřeby jednání pokračuje v pátek 24. 5. 2019) Pravidelný bod v pevném

Více

N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í

N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í 36. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 26.4. 2018 od 9,00 hod. (v případě potřeby jednání pokračuje v pátek 27.4. 2018) Pravidelný bod

Více

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í 26. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 27.4. 2017 od 9,00 hod. ve Velké zasedací síni Nové radnice, Praha 1, Mariánské nám.2

Více

Zápis. z 6. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v pondělí dne 11. února 2019 od 10:00 hodin v zasedací síni Rady HMP

Zápis. z 6. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v pondělí dne 11. února 2019 od 10:00 hodin v zasedací síni Rady HMP Zápis z 6. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v pondělí dne 11. února 2019 od 10:00 hodin v zasedací síni Rady HMP Předsedající: Přítomni: Přizvaní hosté: Omluveni: Ověřovatelé: Zapisovatelka:

Více

z 1. mimořádného zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne od 9.00 hodin ve Velké zasedací síni Nové radnice

z 1. mimořádného zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne od 9.00 hodin ve Velké zasedací síni Nové radnice 1 Dle prezence bylo přítomno: Z Á P I S z 1. mimořádného zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 24. 3. 2011 od 9.00 hodin ve Velké zasedací síni Nové radnice Do 9.34 hodin přítomno

Více

U P R A V E N Ý P R O G R A M U J E D N Á N Í

U P R A V E N Ý P R O G R A M U J E D N Á N Í U P R A V E N Ý N Á V R H P R O G R A M U J E D N Á N Í 27. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se koná dne 28.5. 2009 (odsouhlaseno Radou HMP dne 26.5.2009) původní pořadová čísla tisků

Více

z 38. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice

z 38. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Z Á P I S z 38. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 3. 6. 2010 od 9.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 66 členů Zastupitelstva hl. m.

Více

Schválená usnesení 39. jednání Rady HMP dne

Schválená usnesení 39. jednání Rady HMP dne Schválená usnesení 39. jednání Rady HMP dne 15.11.2011 Usnesení R-5265 1794 15.11.2011 k volbě nových přísedících Městského soudu v Praze R-5403 1795 15.11.2011 k volbě přísedících Městského soudu v Praze

Více

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í 12. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 17.12. 2015 od 9,00 hod. ve Velké zasedací síni Nové radnice, Praha 1, Mariánské nám.2

Více

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í

S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í S C H V Á L E N Ý P R O G R A M J E D N Á N Í 21. zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 24.11. a 25.11. 2016 od 9,00 hod. ve Velké zasedací síni Nové radnice, Praha 1, Mariánské

Více