Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR"

Transkript

1 Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR Rok 2006

2 Akce Pragocon, Praha Pragocon je každoroční setkání všech příznivců vědecké fantastiky, fantasy, hororů, záhad všeho druhu, japonské kultury a her na hrdiny, pořádaný Václavem Fořtíkem a SFK Terminus. Hudební hry tu byly úplně poprvé v podobě jednoho stanoviště s DD/ITG s vyrobenými Trinpady. Zvláštností byla on-line hraní přes Internet s hráči, kteří se nemohli dostavit na con AnimeFEST, Brno Animefest je už tradiční každoroční setkání fanoušků japonského komiksu, animovaného filmu a všech, kteří se zajímají o Japonsko, pořádaný v Brně lidmi z otaku.cz. Na programu je něco kolem 30ti hodin promítání, 10ti hodin přednášek, několik soutěží a letos nově i hudební hry v podobě jednoho DDR/ITG stanoviště se zapůjčenými BeeTECH pady United Islands Cílem pořadatelů akce je obsadit na deset dnů ostrovy Prahy a oživit tak léto v hlavním městě hudbou, vzácnými hosty, pohybem a zábavními atrakcemi. Naše sdružení bylo pozváno firmou sms.cz k předvádění hudebních her ve formě jednoho DDR/ITG stanoviště přímo v hlavním stanu sms.cz. Festival byl obrovský, velmi úspěšný a o hudební hry byl zájem.

3 Akce Festival Fantazie Festival Fantazie je největší setkání sci-fi a fantasy lidí z celé České Republiky a naše sdružení tu mělo největší a nejpestřejší linii v celé své historii. Na programu Festivalu jsou filmy, seriály, knihy a literatura, minulost i budoucnost, přednášky, besedy a soutěže, deskové i PC hry a samozřejmě také hudební hry a náš program zahrnoval dvě DDR/ITG stanoviště, jeden Space CHannel 5 a jeden Singstar, to vše najednou po celých deset dní. Hrálo se uvnitř i venku, uspořádalo se 5 velkých soutěží, jedna valná hromada, jedno mistrovství republiky nazvané Feet of Fame a mnoho malých soutěží nebo přednášek. O linii se staralo 20 lidí a celkem přijelo 41 hráčů z celé republiky Deskohraní 6. ročník 10ti denního festivalu všech deskových a karetních her probíhal v pražském Tyršově domě na Újezdě. Součástí Deskohraní byly soutěže, mistrovství ČR v různých hrách, Ludotéka (otevřený herní prostor, kde si každý zdarma zahraje kteroukoli z 350 druhů her, které tu jsou) a hudební hry formou jednoho DDR/ITG stanoviště FF Speciál FF Speciál je podzimní menší verze velkého letního Festivalu s méně liniemi a kratším programem. Naše sdružení však nechtělo nic menšího než v létě, a tak jsme otevřeli tři DDR/ITG stanoviště, jeden Singstar a poprvé i Para Para Paradise. Otevřené byly najednou po celé tři dny a sklidily obrovskou pochvalu od všech lidí na conu.

4 Akce Česko-Slovenská setkání Během roku 2006 jsme našli mnoho hráčů hudebních her i na Slovensku a rychle se spřátelili. Vídáme se na různých větších setkáních a conech u nás i na Slovensku a předáváme jim všechny zkušenosti ze světa hudebních her, které máme. Sami dokonce zvažují založit vlastní občanské sdružení jako je to naše, takže se těšíme na naši budoucí spolupráci. ITG Dance Cups Jednoho dne se ve Fantasy parku na Novodvorské v Praze 4 objevila naprosto nečekaně taneční arkáda jménem In The Groove 1 a hned jak jsme to zjistili, domluvili jsme si s místními majiteli výhodnější hraní pro členy sdružení výměnou za propagaci stroje široké veřejnosti. Tak vzniklo několik malých víkendových soutěží nazvaných ITG Dance Cups. Pravidelné hraní v Brně Hudební hry už nejsou konečně jen záležitostí Prahy a několika mimopražských conů, kterých se jako sdružení účastníme, protože několik našich přátel založilo vlastní pravidelná setkání i v Brně. Zahrát si tu s nimi můžete každý týden ve středu na kolejích vysoké školy technické už skoro rok a doufáme, že se po vzoru Brna brzo přidají i jiná velká města.

5 Fotokoláž akcí a věcí Comics Salón, SK 3tý ročník Comics Salónu a 8tý ročník IstroConu. IstroCon je věnovaný všem fanouškům sci-fi, fantasy a hororu a Comics Salón je pro všechny co mají rádi Japonsko, anime, comicsy, hudební hry a kreslení. Byli jsme pozváni k rozhodcování Mistrovství Slovenské Republiky v ITG a firma Rare-items zapůjčila techniku FFS XuxaCon

6 hospodaření Počáteční stav účtu 2200 Kč Příjmy 2200 Kč Počáteční vklad 4250 Kč 14x Členský příspěvek 643 Kč Dar sdružení od členů Výdaje Kč Výpis, ověření, razítko Kč Hosting webového portálu Kč Poplatek za platební karty Kč Výroba ID karet členů Majetek sdružení Sdružení nemá žádný majetek Konečný stav účtu 2481 Kč Celková bilance Sdružení je nové a mnoho věcí se zatím učíme, nicméně výsledek našeho hospodaření je kladný. Nemáme žádné dluhy ani půjčky, dostali jsme první finanční dar a začínáme zjišťovat jak fungují granty, protože bychom se rádi podívali do zahraničí na světové turnaje, nebo na oplátku pozvali některé zahraniční hráče na návštěvu k nám. Nemáme žádný majetek ani se nezabýváme ničím výdělečným.

7 O sdružení Valné hromady v roce únor - řádný termín, Pragocon, Praha 07. červenec - řádný termín, Festival Fantazie, Chotěboř 02. prosince - řádný termín, XuxaCon, Praha Malé shrnutí roku 2006 Naše sdružení slaví teprve první narozeniny, ale urazilo už pořádný kus cesty. Počet členů rychle stoupá a s tím i počet akcí, na kterých můžete najít hudební hry všeho druhu, i když se zatím specializujeme hlavně na taneční hry pro nohy. Zapracovali jsme na portále a DDR fóru, píšeme kroniku a časopis, vyrábíme trička a odznáčky a přinášíme informace široké veřejnosti kolem nás. Snažíme se být součástí každé dobré velké sportovní nebo sci-fi/fantasy akce v České republice, pořádáme různá setkání, soutěže i valné hromady, naučili jsme se vyrábět své vlastní pady (taneční podložky), protože u nás ještě nejsou k dostání a přemýšlíme jak získat klubovnu v vlastním klíčem pro všechny naše aktivity a budoucí vybavení. Na druhou stranu, i když se našemu sdružení daří, situace kolem hudebních her u nás v republice stále dobrá není. V podvědomí lidí už jsme, ale veškeré originální vybavení lze sehnat jen ze zahraničních webů a není zrovna moc cenově dostupné a v celé republice jsou jen dva taneční automaty (3DDX na Smíchově a ITG1 na Novodvorské). Automat na Smíchově je navíc špatně udržovaný a často nefunkční. Díky tomu trošku zaostáváme za okolními státy kolem nás a máme jen jediného hráče, který dosahuje evropských kvalit (Jaroslava Štefánková) a to nás trošku trápí. Všechno chceme podstatně zlepšit příští rok a už teď pracujeme na plánu, jak sem dostat originální vybavení a více druhů hudebních her.

8 Věci kolem Nová trika sdružení Každý člen sdružení má možnost si objednat triko s logem našeho sdružení a motivem hudebních her za poplatek 250 Kč, což je výrobní cena bez jakýchkoliv poplatků. Trika jsou trojbarevný sítotisk a během roku 2006 se jich prodalo celkem 46, protože počet kusů na jednoho člena není nijak omezený. DDR fórum DDR fórum je místo, kde si mohou hráči hudebních povídat o tom, co je zajímá. Je to místo, kde se domlouvají setkání, upozorňuje na novinky, shromažďují fotky a videa, píšou mini-reportáže z akcí, řeší potíže s technikou a také místo, kde se mohou hráči chlubit se svými výsledky v jednotlivých hrách. Najdete ho na adrese: Časopis sdružení Koncem roku jsme přivedli k životu časopis o našem sdružení a zároveň o hudebních hrách vůbec, který jsme pojmenovali odpadlík. (Pro vysvětlení, pad je kousek technického vybavení, které je potřeba pro taneční hry pro nohy.) Redaktorský tým má 5 členů, ale přispívat může každý, kdo má chuť a odvahu psát články pro druhé. První číslo vyšlo v rozsahu 16ti stránek a obsahuje reportáže, kalendář akcí, shrnutí prvního roku našeho sdružení, soutěž, spousty fotografií a tipy pro začínající hráče. Časopis je k dispozici v tištěné podobě (černobíle) nebo ve formátu.pdf a prohlédnout nebo stáhnout z našich stránek si ho může úplně každý. Zahraniční spolupráce Přátelé na Slovensku uvažují o svém vlastním sdružení a nám se ten nápad moc líbí. Začínáme plánovat společné akce s hudebními hrami i bez nich, v Čechách i na Slovensku a těšíme se na vzájemnou spolupráci. Kronika sdružení Několik členů sdružení založilo opravdovou, papírovou a v kůži vázanou kroniku, do které zaznamenávají vlastní rukou krátké zprávy o aktivitách našeho sdružení. Doufáme, že za pár let to bude zajímavý zdroj informací o počátcích hudebních her a našeho sdružení tady v České Republice a zároveň kniha plná pěkných vzpomínek na proběhlé akce. Kroniku doplňuje Jaroslav Meloun ručně kreslenými ilustracemi.

9 Naše úspěchy Feet of Fame 2006, mistrovství České Republiky 1. místo - Jaroslava Štefánková (S Tsung) 2. místo - Petr Žalud (Cloud) 3. místo - (xsuperloadx) Z celkového počtu 8 hráčů. Gratulujeme! FoF se konalo v rámci Festivalu Fantazie Trvalo skoro čtyři hodiny a proběhlo podle předem ohlášených pravidel bez incidentů. Výhercům byly předány diplomy a věcné ceny. Czech DDR a hudební hry v médiích Reportáž televize Prima Záznam z akce nazvané Pragocon, kde byla velká část věnovaná hudebním hrám. Reportáž televize Nova Krátké povídání o hudebních hrách v pořadu nazvaném Vikend. Rerportáž v Českém Rozhlase v rámci pořadu Nula-jednička Reportáž v časopise 21. století Reportáž na webu zdravi.cz Zahraniční reprezentace, aneb úspěchy Jaroslavy Štefánkové EuroCup, Norsko - 3. místo WorldCup, Norsko - 3. místo WorldCup, Turnaj ve freestyle, Norsko - 1 místo. Gratulujeme!

10 Czech DDR je sdružení, které bylo založeno koncem roku 2005 a jeho členem je každý, kdo má rád svět hudebních her a zároveň se nebojí dělat něco pro druhé. Občanské sdružení Czech DDR Na Mrázovce 26/ Praha 5 Czech Republic IČO: Bankovní spojení: / revisited, Czech DDR

Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR

Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR Rok 2007 Akce 2. - 4. 2. Pragocon, Praha Pragocon je každoroční setkání všech příznivců vědecké fantastiky, fantasy, hororů, záhad všeho druhu, japonské kultury

Více

Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR

Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR Rok 2008 Akce 1. - 3. 2. Pragocon, Praha Pragocon je každoroční setkání všech příznivců vědecké fantastiky, fantasy, hororů, záhad všeho druhu, japonské kultury

Více

Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR

Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR Rok 2009 Akce 27. - 29. 3. SCON 09, Praha Již třetí ročník akce zaměřené na sci-fi, který má mnoho doprovodných linií, prodejních výstav a soutěží. Jednou z

Více

Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR

Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR Rok 2011 Akce 25. - 27. 3. STARcon, Praha STARcon je pokračováním akce zaměřené čistě na sci-fi nazvané SCON a my s hudebními hrami jsme součástí doprovodné

Více

Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR

Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR Rok 2010 Akce 27. - 29. 3. SCON, Praha SCON 2010 byl čtvrtý, a bohužel také poslední, ročník akce zaměřené čistě na sci-fi, který má ve svém programu místo

Více

PRAGOFFEST 2012. Závěrečná zpráva. 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje

PRAGOFFEST 2012. Závěrečná zpráva. 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje Závěrečná zpráva 1 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje Čísla 2 4 dny 2930 návštěvníků (člověkodnů) 2040 unikátních účastníků (1390 loni) přes 500 pořadů v programu průměrná délka účasti necelý den a

Více

Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR

Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR Výroční zpráva občanského sdružení Czech DDR Rok 2012 Akce 30. 3-1. 4. STARcon, Praha STARcon je každoroční (zimní) setkání všech fanoušků sci-fi a fantasy, kde najdete spousty zajímavých přednášek, promítání,

Více

Závěrečná zpráva o PragoFFestu 2011

Závěrečná zpráva o PragoFFestu 2011 Závěrečná zpráva o PragoFFestu 2011 2011 1 Základní údaje Obecný popis PragoFFestu 2011 2 3. největší festival fantastiky v ČR od roku 1997 po 13. ročnících Pragoconu a v úpadku odkoupený od původních

Více

Představení FanCity 2011

Představení FanCity 2011 1 Představení FanCity 2011 Základní údaje 2 FanCity největší festival her a fantastiky v ČR navazuje na 10 ročníků FF Speciál 26.-30. 10. Praha, KC Novodvorská (využívá prázdniny) velká herna (480 m2)

Více

Zápis z valné hromady členů občanského sdružení 1/2011

Zápis z valné hromady členů občanského sdružení 1/2011 Zápis z valné hromady členů občanského sdružení 1/2011 ze dne: 10. prosince 2011 počet přítomných členů: 40 (viz prezenční listina) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva o činnosti Sdružení za rok 2011 3. Zpráva

Více

sociodemografická data

sociodemografická data sociodemografická data Představení ARBOmedia ARBOmedia je společnost, která se vrací zpět na český trh. V portfoliu má více než 30 webových projektů, včetně značek jako kinobox.cz, epravo.cz, mobile.de,

Více

Výroční zpráva Občanského sdružení SMS za rok 2007

Výroční zpráva Občanského sdružení SMS za rok 2007 Výroční zpráva Občanského sdružení SMS za rok 2007 Výroční zpráva Občanského sdružení SMS za rok 2007 Občanské sdružení SMS bylo založeno v roce 2005 pacienty s roztroušenou sklerózou (RS), kteří nechtějí

Více

Prázdniny na venkově INFORMACE PRO ZAPOJENÉ SUBJEKTY 2015

Prázdniny na venkově INFORMACE PRO ZAPOJENÉ SUBJEKTY 2015 Prázdniny na venkově INFORMACE PRO ZAPOJENÉ SUBJEKTY 2015 Pár slov úvodem Každý z nás ocení, když jsou na jednom místě shromážděny informace, které zrovna potřebujeme. A platí to i v případě, kdy se chystáme

Více

Litomyšl Streetball 2013

Litomyšl Streetball 2013 1 Litomyšl Streetball 2013 Informace o streetballovém turnaji: 1. O turnaji 2. Připravovaný ročník 2013 3. Nabídka spolupráce 4. Shrnutí 5. Kontakt 2 1. O turnaji Turnaj byl založen 9.9.2006 v Litomyšli.

Více

Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014

Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014 Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014 Proč spolupracovat s ČBA Baseball má v České republice dlouholetou tradici. Tento sport se na našem území hraje téměř 100 let. V roce 2013 slaví společně

Více

představení festivaly sci-fi, fantasy a her občanské sdružení SFK Avalon FESTIVALY SCI-FI, FANTASY A HER

představení festivaly sci-fi, fantasy a her občanské sdružení SFK Avalon FESTIVALY SCI-FI, FANTASY A HER 1 představení festivaly sci-fi, fantasy a her občanské sdružení SFK Avalon Kostýmy účastníků 2 Přehled hlavních festivalů 3 3. FanCity Chotěboř, 500 účastníků 25. 10. - 29. 10. 2013 hotel Fantazie festival

Více

Činnost sdružení v roce 2002

Činnost sdružení v roce 2002 Kdo jsme Občanské sdružení I MY (Společnost přátel Rolničky pro podporu lidí s postižením) vzniklo v Soběslavi v březnu 2000. Cílem sdružení je pomáhat prosazovat zájmy dětí i dospělých s postižením a

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2013 Občanské sdruţení Poutní cesta Hájek, Dunajská 436/6, 104 00 Praha 10 Obsah : 1/ Úvodní slovo 2/ Základní informace 3/ Organizace OS 4/ Vymezení činnosti 5/ Činnost a aktivity

Více

SLOVO ÚVODEM. Druhou položkou jsou výjezdy, kterých bylo deset a tam jsme jízdné hodně dotovali, aby byla co největší účast.

SLOVO ÚVODEM. Druhou položkou jsou výjezdy, kterých bylo deset a tam jsme jízdné hodně dotovali, aby byla co největší účast. VÝROČNÍ ZPRÁVA FANKLUBU HC SLAVIA PRAHA Z. S. ZA SEZÓNU 2016/2017 SLOVO ÚVODEM Vážení sešívaní přátelé, Letošní sezona byla pro nás úplně nová. Jako nové vedení jsme to neměli vůbec jednoduché. Delší dobu

Více

Výroční zpráva Křesťanský sbor Praha Jižní Město

Výroční zpráva Křesťanský sbor Praha Jižní Město Výroční zpráva 2007 Křesťanský sbor Praha Jižní Město Hrabákova 1969, Praha 4, 148 00 tel.: 603 174 268 e-mail: KS.PRAHA.JM@POST.CZ www.ksjm.ecn.cz Obsah Poslání, základní orientace Cílová skupina (oblast)

Více

Příloha č. 1: Otázky pokládané respondentům v kvalitativní fázi průzkumu (hráči)

Příloha č. 1: Otázky pokládané respondentům v kvalitativní fázi průzkumu (hráči) Přílohy Příloha č. 1: Otázky pokládané respondentům v kvalitativní fázi průzkumu (hráči) O vztahu ke hrám Jaký máte vztah ke hrám? Proč hrajete? Označil byste se za hráče? (učitel - máte děti?) Jaký vztah

Více

Výroční zpráva

Výroční zpráva Výroční zpráva 2015 1 Statek, z. s. Spolek Statek, z. s., vznikl 4. 2. 2008. Sídlí v Podještědí, v obci Lesnovek, asi 30 km od Liberce. Aktivity však pořádá po celé republice. Hlavními předměty činnosti

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠK. ROK 2012/13. Výroční zpráva aktivity Skupiny J&G Společnosti za školní rok 2012/13. Skupina J&G Společnost

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠK. ROK 2012/13. Výroční zpráva aktivity Skupiny J&G Společnosti za školní rok 2012/13. Skupina J&G Společnost Skupina J&G Společnost Středisko aktivity Základní škola, Dr. E. Beneše 1, Šumperk 787 01 E-mail info@jagspolecnost.de.vu www.jagspolecnost.de.vu VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠK. ROK 2012/13 Výroční zpráva aktivity

Více

Informační centrum oddílů a klubů

Informační centrum oddílů a klubů Informační centrum oddílů a klubů Výroční zpráva 2011 Slovo ředitele Rok 2011 byl rokem pokračování útlumu naší činnosti, který se prohloubil tím, že jsme nedostali dotace od MŠMT ČR a nemáme je ani na

Více

Výroční zpráva 2007 Zpráva o činnosti občanského sdružení SPAFi

Výroční zpráva 2007 Zpráva o činnosti občanského sdružení SPAFi Výroční zpráva 2007 Zpráva o činnosti občanského sdružení SPAFi 1. Základní informace o sdružení Název: SPAFi Právní forma: Občanské sdružení Sídlo: Kouřimská 2337 / 11, 130 00 Praha 3 Datum registrace:

Více

Fanklub HC Slavia Praha o.s., Patočkova 1709/97, 169 00 Praha 6

Fanklub HC Slavia Praha o.s., Patočkova 1709/97, 169 00 Praha 6 Výroční zpráva Fanklubu HC Slavia Praha, o. s. za sezónu 2011/2012 Slovo úvodem Vážení sešívaní přátelé, letošní sezóna byla pro nás, pro fanoušky Slavie, jiná než sezóny ostatní, přesto si myslím, že

Více

Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením v České republice, o. s.

Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením v České republice, o. s. Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením v České republice, o. s. Výroční zpráva za rok 2006 pro jednoduché čtení Napsal : Ivo Vykydal, předseda Republikového výboru Sdružení Slovníček V tomto

Více

CO JE BOSSABALL? NOVÝ UNIVERZÁLNÍ SPORT

CO JE BOSSABALL? NOVÝ UNIVERZÁLNÍ SPORT CO JE BOSSABALL? NOVÝ UNIVERZÁLNÍ SPORT Chtěli jste někdy zažít pohyby těla při sportu zvaném capoiera, nebo jste spíše příznivcem beach volejbalu? Jste nadšencem fotbalu, anebo se vidíte spíše jako zdatný

Více

Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha z.s.

Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha z.s. Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha z.s. Výroční zpráva 2015 Bilance šesti let TJ Stolní tenis Praha vznikla v červnu 2010 z podnětu členů TTC Praha. TJ založili ustavující členové ing. Miloslav Fuček,

Více

Příloha č. 1: Přepis interview s Jakubem Mezlíkem, PR manažerem klubu

Příloha č. 1: Přepis interview s Jakubem Mezlíkem, PR manažerem klubu Příloha č. 1: Přepis interview s Jakubem Mezlíkem, PR manažerem klubu Kdo se v sezoně 2011/12 staral ve vašem klubu o marketing? Marketingový ředitel ing. Jan Kratochvíl a pak já. Od příští sezony bude

Více

Závěrečná zpráva o Festivalu fantazie 2011

Závěrečná zpráva o Festivalu fantazie 2011 Závěrečná zpráva o Festivalu fantazie 2011 2011 1 Základní údaje Hodnocení FF 2011 2011 2 délkou, účastí a programem největší festival fantastiky a her v ČR silnější propagace = nárůst účasti o 11% unikát.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 MANDLOVÉ OČI sdružení rodin a přátel osob s Downovým syndromem

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 MANDLOVÉ OČI sdružení rodin a přátel osob s Downovým syndromem VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 Aprílový rekondiční pobyt, ORBITA Rožnov pod Radhoštěm, duben 2005 Podzimní rekondiční pobyt, ORBITA Rožnov pod Radhoštěm, říjen 2005 MANDLOVÉ OČI sdružení rodin a přátel osob s Downovým

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti a účetní závěrka zapsaného spolku IODA. za rok

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti a účetní závěrka zapsaného spolku IODA. za rok VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti a účetní závěrka zapsaného spolku IODA za rok 2015 schválená Valnou hromadou spolku usnesením č. 4 ze 4. schůze dne 10. února 2016 OBSAH Úvodní slovo předsedy... 3 1. ADRESA,

Více

PŘEDSTAVENÍ SPOLKU. Chceme měnit Litvínov tak,aby se nám v něm lépe žilo.

PŘEDSTAVENÍ SPOLKU. Chceme měnit Litvínov tak,aby se nám v něm lépe žilo. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 PŘEDSTAVENÍ SPOLKU Jsme skupina Litvínováků, kterým není lhostejný osud našeho města. Nechceme jen nadávat u piva, jak se nám naše město rozpadá pod rukama a nic se zde neděje, ale

Více

WEBŮ. sociodemografická data. 5,7 mil. RU/měsíc. NetMonitor Březen 2018

WEBŮ. sociodemografická data. 5,7 mil. RU/měsíc. NetMonitor Březen 2018 97 WEBŮ 5,7 mil RU/měsíc sociodemografická data NetMonitor Březen 2018 kdo jsme 5,7 mil RU Vydavatel Mediazastupitel tiscali.cz Rozcestník všech webů z rodiny TISCALI MEDIA. Najdeme zde zprávy z domova

Více

Představení Festival fantazie 2014

Představení Festival fantazie 2014 1 Představení Festival fantazie 2014 27. 6. - 6. 7. 2014 Chotěboř Kostýmy 2 Základní údaje 3 největší festival popkultury (zejména her a fantastiky) v ČR bohatý a pestrý program zaměřený na sci-fi, fantasy,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Členy správní rady CEPu jsou Václav Klaus, Jiří Weigl a Karel Steigerwald, přičemž Václav Klaus je předsedou Správní rady.

VÝROČNÍ ZPRÁVA Členy správní rady CEPu jsou Václav Klaus, Jiří Weigl a Karel Steigerwald, přičemž Václav Klaus je předsedou Správní rady. Zpráva o činnosti a hospodaření CEPu v roce 2007 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007 Centrum pro ekonomiku a politiku (CEP) je občanské sdružení založené v roce 1998. Cílem CEPu je šíření a podpora idejí svobodné společnosti

Více

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ SWEETSEN FEST 011 FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Festival Sweetsen fest letos trhal rekordy. Jak v počtu návštěvníků, tak ve vybrané částce pro charitativní organizace.

Více

BADMINTON Club Kladno

BADMINTON Club Kladno BADMINTON Club Kladno Badminton Club Kladno byl založen v roce 1969. Z jeho řad vyšli hráči a hráčky, kteří v průběhu jeho osmatřicetiletého působení získali řadu domácích i zahraničních mistrovských titulů.

Více

Zjišťování spokojenosti. s poskytovanou službou

Zjišťování spokojenosti. s poskytovanou službou Zjišťování spokojenosti s poskytovanou službou v roce 2018 Souhrnná zpráva Obsah I. Úvod II. Metodika a analýza sběru dat III. Analýza dat IV. Hlavní poznatky a nastínění problémů pro další řešení 1) Vyhodnocení

Více

PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Ve školním roce bude školní klub plnit úkoly vyplývající z ŠVP. V průběhu celého školního roku budeme dbát na bezpečnosti děti při všech činnostech. Budeme

Více

Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha

Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha Výroční zpráva 2013 Bilance čtyř let TJ Stolní tenis vznikla v červnu 2010 z podnětu členů TTC Praha. TJ založili ustavující členové ing. Miloslav Fuček, ing. Svatobor

Více

Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha

Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha Výroční zpráva 2012 Bilance tří let TJ Stolní tenis vznikla v červnu 2010 z podnětu členů TTC Praha. TJ založili ustavující členové ing. Miloslav Fuček, ing. Svatobor

Více

Výroční zpráva Spolku popických žen za rok 2015

Výroční zpráva Spolku popických žen za rok 2015 Výroční zpráva Spolku popických žen za rok 2015 Zpráva obsahuje informace o pořádaných kulturních akcích za rok 2015, kalendář plánovaných akcí na rok 2016 a výsledky hospodaření občanského sdružení 2015.

Více

IX. schůze sdružení v Kroměříži.

IX. schůze sdružení v Kroměříži. I. Program: IX. schůze sdružení 3.7.2015 v Kroměříži. Účast členů předsednictva: Ing. Jana Fatěnová, Mgr. Jana Svárovská, František Šoman, Ing. Lenka. Další osoby účastnící se zasedání: - Omluveni: Ing.

Více

ČESKÝ SVAZ OCHRÁNCŮ PŘÍRODY ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2007

ČESKÝ SVAZ OCHRÁNCŮ PŘÍRODY ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2007 ČESKÝ SVAZ OCHRÁNCŮ PŘÍRODY OSADNÍCI JAROMĚŘ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2007 Úvod Rok 2007 byl již šestým od založení ZO ČSOP Osadníci Jaroměř. Naše organizace se neustále vyvíjí tím směrem, jaký jsme si

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení Mateřské centrum Myška o.s. IČO: 22852654, sídlo: Náměstí 82, 334 52 Merklín

VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení Mateřské centrum Myška o.s. IČO: 22852654, sídlo: Náměstí 82, 334 52 Merklín VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení Mateřské centrum Myška o.s. IČO: 22852654, sídlo: Náměstí 82, 334 52 Merklín Obsah: 1. Základní údaje 2. Charakteristika činnost 3. Činnost v průběhu roku 4. Výhled na

Více

Panteří drápek 2. číslo - říjen 2013

Panteří drápek 2. číslo - říjen 2013 Co najdete v tomto čísle: Aktuality strana 2 Registrace strana 3 Z uplynulých akcí strana 4 Pozvánky na akce strana 5 Strana 1 Úvodní slovo Vážení rodiče, posíláme tentokrát trochu kratší vydání časopisu

Více

Výroční zpráva za rok 2010

Výroční zpráva za rok 2010 Výroční zpráva za rok 2010 Občanské sdružení Deštník Pražská 236 417 61 Bystřany Výroční zpráva za rok 2010 Obsah Cíle občanského sdružení Vývoj občanského sdružení Finanční podpora Členové Hospodaření

Více

Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha

Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha Výroční zpráva 2011 Bilance druhého roku TJ Stolní tenis vznikla v červnu 2010 z podnětu členů TTC Praha. TJ založili ustavující členové ing. Miloslav Fuček, ing.

Více

Výroční zpráva Občanského sdružení SMS. za rok 2008

Výroční zpráva Občanského sdružení SMS. za rok 2008 Výroční zpráva Občanského sdružení SMS za rok 2008 Výroční zpráva Občanského sdružení SMS za rok 2008 Občanské sdružení SMS bylo založeno v roce 2005 pacienty s roztroušenou sklerózou (RS), kteří se nechtěli

Více

Lobbying. Pavel Čech Učo:18093

Lobbying. Pavel Čech Učo:18093 Lobbying Pavel Čech Učo:18093 Úvod Prezentovaný projekt již úspěšně 15 let funguje. Vše se povedlo, ale jak to začalo. Na počátku byl internet v plenkách a nebyl Facebook Historie Začalo to u piva, kde

Více

F a n C i t y 2 0 1 1. Závěrečná zpráva FanCity 2011

F a n C i t y 2 0 1 1. Závěrečná zpráva FanCity 2011 1 Závěrečná zpráva FanCity 2011 Základní údaje 2 Hodnocení největší festival her a fantastiky v ČR zaměřeno hlavně na hry, program fantastiky koncentrován velký nárůst účasti veřejnosti, dětí a mládeže

Více

CURRICULUM VITAE. Pracovní zkušenosti (brigády a praxe) jméno. Další projekty a zakázky. Vzdělání. Jazykové dovednosti. Grafické dovednosti

CURRICULUM VITAE. Pracovní zkušenosti (brigády a praxe) jméno. Další projekty a zakázky. Vzdělání. Jazykové dovednosti. Grafické dovednosti CURRICULUM VITAE Pracovní zkušenosti (brigády a praxe) Září 2015 - Červen 2016 Fitness centrum Factory Pro brigádník: instruktorka plavání Srpen - Říjen 2015 Natáčení seriálu The Same Sky double herečky

Více

Willík - občanské sdružení rodičů a přátel dětí s Williamsovým syndromem

Willík - občanské sdružení rodičů a přátel dětí s Williamsovým syndromem Výroční zpráva 2008 Willík - občanské sdružení rodičů a přátel dětí s Williamsovým syndromem Občanské sdružení Willík bylo založeno z iniciativy rodičů dětí s Williamsovým syndromem v roce 2006. Cílem

Více

Výroční zpráva za rok 2011

Výroční zpráva za rok 2011 Výroční zpráva za rok 2011 Občanské sdružení Deštník Pražská 236 417 61 Bystřany Výroční zpráva za rok 2011 Obsah Cíle občanského sdružení Vývoj občanského sdružení Finanční podpora Členové Hospodaření

Více

Lesní mateřská škola Svatošky z. s.

Lesní mateřská škola Svatošky z. s. Lesní mateřská škola Svatošky z. s. Výroční zpráva za období od 3. 2. 2015 do 31. 12. 2015 Vznik a cíle Spolek Lesní mateřská škola Svatošky byl založen z iniciativy rodičů. Cílem spolku je provozovat

Více

Výroční zpráva Gunrunners, o.s. za rok 2010

Výroční zpráva Gunrunners, o.s. za rok 2010 Výroční zpráva Gunrunners, o.s. za rok 2010 Obsah Obsah Obsah... 2 O občanském sdružení Gunrunners... 3 Realizace plánů za rok 2010... 4 Neustálá aktivita týmu... 4 Herní sekce... 4 Webové stránky... 5

Více

Medvídek Teddy barvy a tvary

Medvídek Teddy barvy a tvary CZ Habermaaß-hra 5878 Moje první hra Medvídek Teddy barvy a tvary Moje první hra Medvídek Teddy barvy a tvary První umísťovací hra pro 1 až 4 malé medvídky od 2 let. Autor: Christiane Hüpper Ilustrace:

Více

Zadání projektu: Návštěva hudebního oddělení knihovny v Tomkově ulici pořad: Kde domov můj

Zadání projektu: Návštěva hudebního oddělení knihovny v Tomkově ulici pořad: Kde domov můj Zpráva - projektový den - HUDEBNÍ VÝCHOVA 10.12.2010 Zadání projektu: Návštěva hudebního oddělení knihovny v Tomkově ulici pořad: Kde domov můj Cíl: seznámení se s knihovnou, shlédnutí a poslech pořadu

Více

Výroční zpráva Občanského sdružení SMS za rok 2006

Výroční zpráva Občanského sdružení SMS za rok 2006 Výroční zpráva Občanského sdružení SMS za rok 2006 Výroční zpráva Občanského sdružení SMS za rok 2006 Občanské sdružení SMS - sdružení mladých sklerotiků (dále jen SMS) bylo založeno v roce 2005 a ke dni

Více

ABSOLVENTSKÁ PRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠKOLNÍ 24, BYSTRÉ ROČNÍK KOMIKS V ANGLIČTINĚ

ABSOLVENTSKÁ PRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠKOLNÍ 24, BYSTRÉ ROČNÍK KOMIKS V ANGLIČTINĚ ABSOLVENTSKÁ PRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠKOLNÍ 24, BYSTRÉ 569 92 9. ROČNÍK KOMIKS V ANGLIČTINĚ Chalupník Jiří ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Prohlašuji, že jsem absolventskou práci vypracoval samostatně a všechny použité

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007 - Bwindi Orphans, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007 - Bwindi Orphans, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007 2 ÚVODEM Občanské sdružení Bwindi Orphans bylo založeno v roce 2006 a výroční zpráva za rok 2007 je tedy první v naší historii. Koncem roku 2006 jsme měli v péči 30 dětí a během roku

Více

PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2016 /2017

PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2016 /2017 PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2016 /2017 Ve školním roce bude školní klub plnit úkoly vyplývající z ŠVP. V průběhu celého školního roku budeme dbát na bezpečnosti děti při všech činnostech. Budeme

Více

CZECHMAG MEDIA_KIT_2016 Inzerujte v tištěném studentském časopisu a online magazínu Media Kit Říjen 2016, Stránka 1

CZECHMAG MEDIA_KIT_2016 Inzerujte v tištěném studentském časopisu a online magazínu Media Kit Říjen 2016, Stránka 1 CZECHMAG MEDIA_KIT_2016 Inzerujte v tištěném studentském časopisu a online magazínu Media Kit Říjen 2016, Stránka 1 Co_je_CZECHMAG? Co jsme? Kdo jsme? Co chystáme? Projekt CZECHMAG začal před více než

Více

Výroční zpráva o činnosti

Výroční zpráva o činnosti Výroční zpráva o činnosti Společnosti přátel Základní umělecké školy Rudolfa Firkušného Napajedla za rok 2015 Společnost přátel Základní umělecké školy Rudolfa Firkušného Napajedla Komenského 305 763 61

Více

SLOVO ÚVODEM. V ostatních příjmech jsou příjmy za prodej dresů a ty byly opět letos minimální.

SLOVO ÚVODEM. V ostatních příjmech jsou příjmy za prodej dresů a ty byly opět letos minimální. VÝROČNÍ ZPRÁVA FANKLUBU HC SLAVIA PRAHA Z. S. ZA SEZÓNU 2015/2016 SLOVO ÚVODEM Vážení sešívaní přátelé, letošní sezóna pro nás byla nová, jiná než-li ty předchozí. Po mnoha letech jsme se museli smířit

Více

2009 1 Partnerství 2009

2009 1 Partnerství 2009 Partnerství 2009 2009 1 Základní údaje Základní údaje o Festivalu fantazie 2009 2 festival fanoušků a autorů fantastiky 2. - 12. 7. 2009 v Chotěboři největší ve střední a východní Evropě od roku 1996 12.000

Více

PŘIHLÁŠKA (1/2) k pobytu dítěte na letním táboře

PŘIHLÁŠKA (1/2) k pobytu dítěte na letním táboře PŘIHLÁŠKA (1/2) k pobytu dítěte na letním táboře Místo Bělá pod Pradědem, Domašov Termín 27. 7. - 10. 8. 2019 Vedoucí Radim Hujer Fojtík Hra Z pohádky do pohádky Táborník Narozen(a). Vyšlá třída. Ulice

Více

Výroční zpráva. Fanklubu HC Slavia Praha, o. s.

Výroční zpráva. Fanklubu HC Slavia Praha, o. s. Výroční zpráva Fanklubu HC Slavia Praha, o. s. za sezónu 2014/2015 SLOVO ÚVODEM Vážení sešívaní přátelé, pro slávistu nebylo v posledních dvaceti letech horší sezóny. Náš červenobílý klub padl a sestoupil

Více

ROČNÍ PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU NA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013

ROČNÍ PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU NA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 ROČNÍ PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU NA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 Seznámení žáků s vnitřním řádem ŠK a bezpečnosti při jednotlivých činnostech ve ŠK. Žáci tráví svůj volný čas dle svého výběru. Herna: kulečník stolní

Více

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 strana 3 I. ÚVOD Pionýr, z. s. - 87. pionýrská skupina Javor je pobočným spolkem zapsaného spolku Pionýr s právní subjektivitou. Jejím sídlem je Bělocerkevská 3, Praha 10, kde je kancelář,

Více

V únoru jsme vyrazily rovnou na výpravy dvě. Jelikož byla pořádná zima, nejely jsme zas v tak hojném počtu, ale výpravy byly užité!

V únoru jsme vyrazily rovnou na výpravy dvě. Jelikož byla pořádná zima, nejely jsme zas v tak hojném počtu, ale výpravy byly užité! VÝROČNÍ ZPRÁVA TURISTIKY ZA ROK 2016 Úvod Výbor turistiky pracoval ve složení: Předseda: Anna-Marie Koubová Hospodář: Dominika Zábranská Zdravotník: Alžběta Mandelová Organizační práce a členská základna

Více

DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK. ČERVENEC 2014 (vyšlo 31. 7. 2014) Stručné info. Pozvánka na fotbalový turnaj. Panckrockmetalový festival Dřetfest 19.7.2014.

DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK. ČERVENEC 2014 (vyšlo 31. 7. 2014) Stručné info. Pozvánka na fotbalový turnaj. Panckrockmetalový festival Dřetfest 19.7.2014. ČERVENEC 2014 (vyšlo 31. 7. 2014) DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK Obec Dřetovice, evid.č. MK ČR E 10584, neprodejný výtisk Stručné info. Pozvánka na fotbalový turnaj Panckrockmetalový festival Dřetfest 19.7.2014.

Více

PRO TEBE. mladé plody rostou na starých stromech. Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče.

PRO TEBE. mladé plody rostou na starých stromech. Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče. mladé plody rostou na starých stromech Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče. Ale kdo tvoří budoucnost těch osamělých, které rodiče nemají? Nebo těch, které rodiče opustili, ať z vlastní vůle

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

4 Buzz 4 Artemis. přízemí. ČTVRTEK Program 23. PragoFFestu, 1. tištěná verze. 1. extra patro. Knihovna. Místo a linie / Čas.

4 Buzz 4 Artemis. přízemí. ČTVRTEK Program 23. PragoFFestu, 1. tištěná verze. 1. extra patro. Knihovna. Místo a linie / Čas. 1. extra patro ČTVRTEK 31. 1. 2019 Program 23. PragoFFestu, 1. tištěná verze přízemí Velký sál 1 o videohrách 3 hudební hry 4 Buzz 4 Artemis Muzeum 6 videoher SkillZone PC AT Comp PC 9 1 2 6 7 8 DĚKUJEME:

Více

Výroční zpráva 2008 Zpráva o činnosti občanského sdružení SPAFi

Výroční zpráva 2008 Zpráva o činnosti občanského sdružení SPAFi Výroční zpráva 2008 Zpráva o činnosti občanského sdružení SPAFi 1. Základní informace o sdružení Název: SPAFi Právní forma: Občanské sdružení Sídlo: Kouřimská 2337 / 11, 130 00 Praha 3 Datum registrace:

Více

Krátká prezentační elektronická zpráva o plnění projektu č.dag/54/11/005398/2009

Krátká prezentační elektronická zpráva o plnění projektu č.dag/54/11/005398/2009 Krátká prezentační elektronická zpráva o plnění projektu č.dag/54/11/005398/2009 Ekologická a mykologická osvěta, poradenská a informační činnost zaměřená na velké houby-makromycety, s cílem zvýšení prevence

Více

Krása v srdci o.s. Kolmá 314 330 08 Zruč Senec VÝROČNÍ ZPRÁVA

Krása v srdci o.s. Kolmá 314 330 08 Zruč Senec VÝROČNÍ ZPRÁVA VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 1 OBSAH: 1. VZNIK 2. POSLÁNÍ 3. VIZE 4. POHLED DO HISTORIE str. 3. 5. ČINNOST V ROCE 2011..str. 5. 6. EKONOMICKÉ ÚDAJE, ZÁVĚR str. 7. 2 1. VZNIK 2. POSLÁNÍ Krása v srdci o.s. o.s. Krása

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 15.února 2017 usnesením

Více

Zápis z členské schůze Spolku přátel České Břízy 1/2015

Zápis z členské schůze Spolku přátel České Břízy 1/2015 Zápis z členské schůze Spolku přátel České Břízy 1/2015 ze dne: 23. října 2015 počet přítomných členů: 22 (viz prezenční listina) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva o činnosti Sdružení za rok 2015 3. Zpráva

Více

Spolek pro založení waldorfské školy Wlaštovka o.s. Výroční zpráva o činnosti za období od 1.1.2013 do 31.12.2013

Spolek pro založení waldorfské školy Wlaštovka o.s. Výroční zpráva o činnosti za období od 1.1.2013 do 31.12.2013 Spolek pro založení waldorfské školy Wlaštovka o.s. Výroční zpráva o činnosti za období od 1.1.2013 do 31.12.2013 Úvod Vznik a cíle Spolek pro založení Waldorfské školy Wlaštovka o.s. (dále jen Wlaštovka)

Více

Od začátku letošního roku tak řady LE PNEUMATIQ doplnil MC TURNER, který je v Čechách znám jako jeden z nejlepších drum`n`bassových MC`s!

Od začátku letošního roku tak řady LE PNEUMATIQ doplnil MC TURNER, který je v Čechách znám jako jeden z nejlepších drum`n`bassových MC`s! Skupina LE PNEUMATIQ je považována za jednu z nejvíc zábavných a energických elektronických kapel v České republice - do roku 2013 však vstupuje se zásadní změnou, která by měla přinést ještě větší oživení

Více

Tisková zpráva. Tři roky českého internetu v číslech

Tisková zpráva. Tři roky českého internetu v číslech Tři roky českého internetu v číslech Projekt NetMonitor - měření návštěvnosti a výzkum sociodemografického profilu návštěvníků internetových serverů v České republice, který realizuje Mediaresearch ve

Více

Výroční zpráva 2013. Občanského sdružení Ano, ano

Výroční zpráva 2013. Občanského sdružení Ano, ano Výroční zpráva 2013 Občanského sdružení Ano, ano V našich projektech nabízíme spolupráci všem, kterým není lhostejný osud dětí i dospělých a věří, že se vždy dá najít možnost, jak pomoci. 1 Základní údaje

Více

Výroční zpráva. Fanklubu HC Slavia Praha, o. s.

Výroční zpráva. Fanklubu HC Slavia Praha, o. s. Výroční zpráva Fanklubu HC Slavia Praha, o. s. za sezónu 2009/2010 SLOVO ÚVODEM Vážení sešívaní přátelé, ač před letošní sezonou zřejmě nikdo z nás neměl velká očekávání, naší Slavii se povedlo nás všechny

Více

Výroční zpráva 2005. Občanské sdružení. Odyssea Tišnov

Výroční zpráva 2005. Občanské sdružení. Odyssea Tišnov Výroční zpráva 2005 Občanské sdružení Odyssea Tišnov Obsah: 1. Základní informace o sdružení 2. Úvodní slovo předsedy sdružení 3. Orgány sdružení 4. Akce sdružení v roce 2005 5. Vyúčtování příjmů a výdajů.

Více

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ za podpory Moravskoslezského kraje DÁDA PATRASOVÁ HOST VELETRHU 2012 Hlavní partneři veletrhu 2012: Partneři veletrhu 2012: AUTOCENTRÁLA PF Mediální partneři

Více

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy ICANDO CUP 07.07.2012 6. Mezinárodní Den Aktivace Lidských Schopností Turnaje o ceny v hodnotě 200.000 Kč Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy Žluté lázně start od 10 hod. www.icando-cup.cz

Více

Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha

Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha Výroční zpráva 2010 Slovo předsedy TJ Stolní tenis vznikla v červnu 2010 z podnětu členů TTC Praha. TJ založili ustavující členové ing. Miloslav Fuček, ing. Svatobor

Více

Úvodní slovo a formální náležitosti. Shrnutí výroční zprávy za rok 2011. Představení kandidátů na členy Výboru asociace

Úvodní slovo a formální náležitosti. Shrnutí výroční zprávy za rok 2011. Představení kandidátů na členy Výboru asociace Úvodní slovo a formální náležitosti Shrnutí výroční zprávy za rok 2011 Hospodaření v roce 2011 Cíle a rozpočet na rok 2012 Představení kandidátů na členy Výboru asociace Volba členů Výboru asociace Diskuze

Více

Mateřské centrum Na zámečku. Výroční zpráva. Nové Město nad Metují

Mateřské centrum Na zámečku. Výroční zpráva. Nové Město nad Metují Mateřské centrum Na zámečku Výroční zpráva 2012 Nové Město nad Metují Obsah: 1. Základní údaje 2. Naše poslání a činnost 3. Činnost v průběhu roku a) pravidelná b) mimořádné akce 4. Spolupráce 5. Výhled

Více

Hlavní cíle soutěže RUBIKON

Hlavní cíle soutěže RUBIKON Soutěž RUBIKON MOTTO : Chceme zamezit přístupu dětí a mladistvých k sázení Zákon č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách, zakazující přístup mladistvých do 18 let k sázkovým aktivitám Hlavní

Více

Výroční zpráva Gunrunners, o.s. za rok 2011

Výroční zpráva Gunrunners, o.s. za rok 2011 Výroční zpráva Gunrunners, o.s. za rok 2011 Obsah Obsah Obsah... 2 O občanském sdružení Gunrunners... 3 Realizace plánů za rok 2011... 4 Aktivita herních sekcí... 4 Sekce na LAN turnajích... 5 Webové stránky...

Více

Příloha I. - Seznam tabulek

Příloha I. - Seznam tabulek Příloha I. - Seznam tabulek Tabulka 1 Činnost manažera ve sportu Tabulka 2 Stav členské základny k roku 2012 Tabulka 3 Nástroje vlastní propagace v SK PRAGA Vysočany Tabulka 4 Přehled protislužeb nabízených

Více

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 strana 3 I. ÚVOD II. ČLENSTVO Pionýr, z. s. - 87. pionýrská skupina Javor je pobočným spolkem zapsaného spolku Pionýr s právní subjektivitou. Jejím sídlem je Bělocerkevská 3, Praha

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK Made in Litomyšl, z.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK Made in Litomyšl, z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017 (Zpráva o činnosti a hospodaření Spolku) Made in Litomyšl, z.s. Stránka 1 z 8 Obsah: Poslání a cíle Aktivity a ukázka propagace v roce 2017 Hospodaření v roce 2017 Organizační

Více