Služby. 01 Trvalé usazení žádost týkající se společnosti/sdružení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Služby. 01 Trvalé usazení žádost týkající se společnosti/sdružení"

Transkript

1 Služby 01 Trvalé usazení žádost týkající se společnosti/sdružení Obecné otázky ohledně poskytovatele služeb (A1) 1. 1 Je poskytovatel služeb oprávněn provádět ve vašem státě činnost [${Service1}]? (2), poskytovatel služeb je oprávněn tuto činnost provádět. - Poskytovatel služeb je obecně oprávněn tuto činnost provádět, avšak s určitým omezením. Podrobnosti viz níže., poskytovatel služeb není oprávněn tuto činnost provádět., poskytovatel služeb již není oprávněn tuto činnost provádět. Podrobnosti viz níže Souhlasí [${SPBusinessName}] jako obchodní název poskytovatele služeb? (5). Správný obchodní název je uveden níže: 1. 3 Shodují se informace [${Q61}] : [${SPSeat}] o poskytovateli služeb s informacemi, které jsou registrovány/uchovávány správními orgány vašeho členského státu? (6.1)., správné sídlo / registrované sídlo je uvedeno níže: 1. 4 Shoduje se adresa [${SPAddress}] poskytovatele služeb s tou, která je registrována/uchovávána správními orgány vašeho členského státu? (6.2), správná adresa je uvedena níže: 1. 5 Shoduje se ová adresa [${SP Address}] poskytovatele služeb s tou, která je registrována/uchovávána správními orgány vašeho členského státu? (6.3), správná ová adresa je uvedena níže: 1. 6 Shoduje se telefonní číslo [${SPPhoneNumber}] poskytovatele služeb s tím, které je registrováno/uchováváno správními orgány vašeho členského státu? (6.4), správné telefonní číslo je uvedeno níže: 1. 7 Je poskytovatel služeb ve vašem členském státě veden v následujícím registru? [${RegisterType}] - [${RegisterName}] (7). Na poskytovatele služeb se v našem členském státě nevztahuje registrační povinnost.. Poskytovatel služeb nesplnil registrační povinnost.. Poskytovatel služeb není v tomto registru uveden, avšak v souladu s našimi právními předpisy je registrován v jiném. Podrobnosti viz níže.

2 1. 8 > Pokud je poskytovatel registrován v jiném registru, zvolte prosím typ tohoto registru a uveďte jeho jméno. (7/4) - Obchodní rejstřík: - Profesní registr řemesel: - Profesní rejstřík: - Registr (jiný typ): 1. 9 Je tato společnost / toto sdružení ve vašem členském státě založena/založeno? (1), společnost/sdružení není v našem členském státě založena/založeno. - Ne, společnost byla / sdružení bylo v našem členském státě založena/založeno, ale proběhlo/probíhá ukončení činnosti / transformace / fúze / rozdělení nebo podobný proces víz níže., společnost byla založena / sdružení bylo založeno jako jiná právní forma viz níže: Shoduje se připojený dokument/kopie s dokumentem [${DocumentTypeQ3}] týkajícím se společnosti/sdružení, který má k dispozici váš orgán / Můžete nám případně zaslat kopii (originálu) dokumentu, který máte k dispozici? - (3.), připojený dokument / kopie se shodují s dokumentem, který máme k dispozici., připojený dokument / kopie se neshodují s dokumentem, který máme k dispozici., připojený dokument / kopie se neshodují s dokumentem, který máme k dispozici. Připojujeme kopii původního dokumentu. - Pokud je nám známo, tento dokument v našem členském státě není registrován. - Pokud je nám známo, tento dokument žádný orgán neuchovává. - Připojujeme dokument / kopii původního dokumentu Je tato společnost / toto sdružení ve vašem členském státě založena/založeno jako právní forma [${LFQ4}]? (4)., společnost byla založena / sdružení bylo založeno jako jiná právní forma viz níže:, společnost/sdružení není v našem členském státě založena/založeno. Otázky ohledně zástupců poskytovatele služeb (osob oprávněných jednat jménem poskytovatele) (A2) 2. 1 Je tato osoba (uveďte prosím křestní jméno a příjmení) [${SomebodyQ8}] pověřena/oprávněna sama zastupovat poskytovatele služeb nebo jeho jménem jednat? (8.1).. Sám(sama) není pověřen(a)/oprávněn(a) jednat jménem poskytovatele služeb.. Je pouze pověřen(a)/oprávněn(a) jednat spolu s další osobou viz níže: 2. 2 > Pokud ano, uveďte prosím v jaké funkci: (8.1/1) - Jako ředitel - Jako zmocněnec - Jako obchodní zmocněnec 2. 3 Je tato osoba [${SomebodyQ8}] pověřena/oprávněna společně s osobou/osobami [${SomebodyElseQ82}] (uveďte prosím křestní jméno a příjmení) zastupovat poskytovatele služeb nebo jeho jménem jednat? (8.2).. Není pověřen(a)/oprávněn(a) jednat jménem poskytovatele služeb.

3 . Je pouze pověřen(a)/oprávněn(a) jednat spolu s další osobou. Jméno této osoby je uvedeno níže > Pokud ano, uveďte prosím v jaké funkci: (8.2/1) - Jako ředitel - Jako zmocněnec - Jako obchodní zmocněnec 2. 5 Může tato osoba (uveďte prosím křestní jméno a příjmení) [${SomebodyQ9}] jménem poskytovatele služeb změnit předmět činnosti? (9.1) 2. 6 Může tato osoba (uveďte prosím křestní jméno a příjmení) [${SomebodyQ9}] jménem poskytovatele služeb změnit záznam v obchodním rejstříku? (9.2) 2. 7 Může tato osoba (uveďte prosím křestní jméno a příjmení) [${SomebodyQ9}] jménem poskytovatele služeb podnik prodat? (9.3) 2. 8 Může tato osoba (uveďte prosím křestní jméno a příjmení) [${SomebodyQ9}] jménem poskytovatele služeb provádět následující úkony: zastavení podnikání / likvidace / zrušení podniku? (9.5) 2. 9 Může tato osoba (uveďte prosím křestní jméno a příjmení) [${SomebodyQ9}] vystavovat plnou moc opravňující k jednání jménem poskytovatele služeb? (9.6) Může tato osoba (uveďte prosím křestní jméno a příjmení) [${SomebodyQ9}] jménem poskytovatele služeb zakládat pobočky? (9.7)

4 2. 11 Může tato osoba (uveďte prosím křestní jméno a příjmení) [${SomebodyQ9}] jménem poskytovatele služeb podávat návrh na konkurz? (9.9) Může tato osoba (uveďte prosím křestní jméno a příjmení) [${SomebodyQ9}] jménem poskytovatele služeb prodávat nemovitosti? (9.10) Může tato osoba (uveďte prosím křestní jméno a příjmení) [${SomebodyQ9}] jménem poskytovatele služeb podepisovat roční účetn závěrky? (9.12) Může tato osoba (uveďte prosím křestní jméno a příjmení) [${SomebodyQ9}] jménem poskytovatele služeb uzavírat smlouvy v hodnotě [${ValueQ910}] [${Currency}]? (9.14) Může tato osoba (uveďte prosím křestní jméno a příjmení) [${SomebodyQ9}] jménem poskytovatele služeb provádět platby v hodnotě [${ValueQ911}] [${Currency}]? (9.15) Může tato osoba (uveďte prosím křestní jméno a příjmení) [${SomebodyQ9}] jménem poskytovatele služeb provádět následující úkon? [${ActQ912}] (9.16) Může tato osoba (uveďte prosím křestní jméno a příjmení) [${SomebodyQ9}] jménem poskytovatele služeb podnik pronajímat? (9.4) Může tato osoba (uveďte prosím křestní jméno a příjmení) [${SomebodyQ9}] jménem poskytovatele služeb zakládat vedlejší provozovny? (9.8)

5 2. 19 Může tato osoba (uveďte prosím křestní jméno a příjmení) [${SomebodyQ9}] jménem poskytovatele služeb nakupovat nemovitosti? (9.11) Může tato osoba (uveďte prosím křestní jméno a příjmení) [${SomebodyQ9}] jménem poskytovatele služeb podepisovat účetní závěrky? (9.13) Otázky ohledně dobrého jména poskytovatele služeb (A3) Otázky vztahující se k trestněprávním sankcím Veškeré žádosti týkající se trestního stíhání v Nizozemsku je třeba podávat příslušnému orgánu, jímž je DIENST JUSTIS. Aby mohl orgán DIENST JUSTIS otázky zodpovědět, je třeba k žádosti připojit vyplněný standardní formulář. <A href= target=_blank>kliknutím zde</a> je možné si formulář stáhnout.<br><br> Čelí podle informací v rejstříku trestů vašeho státu [${WhoQ11}] [name:${nameq11}] v přímé souvislosti se svou způsobilostí nebo profesní spolehlivostí trestnímu stíhání (pouze opatření, která jsou soudně nezvratná a jsou vůči této osobě stále aktivní)? (11)<br><br><p style="color:#a00000">vyměňované informace jsou citlivé a pracovník, který případ vyřizuje, má o tyto informace žádat pouze tehdy, je-li to nezbytně nutné a přímo to souvisí s výkonem profesní činnosti nebo poskytováním dané služby. </p> - Ano. Tato osoba čelila nebo čelí v přímé souvislosti se svou způsobilostí nebo profesní spolehlivostí trestnímu stíhání, které je soudně nezvratné a je vůči ní stále aktivní., tato osoba nečelila v přímé souvislosti se svou způsobilostí nebo profesní spolehlivostí trestnímu stíhání, které by bylo soudně nezvratné a vůči ní stále aktivní. - V našem členském státě nejsou právnické osoby trestně stíhány. (V případě právnické osoby.) > Jestliže ano, upřesněte níže. (uveďte též ustanovení těch vnitrostátních právních předpisů, proti kterým se provinil/provinila) (11/1) 3. 2 Čelil/čelila nebo čelí [${WhoQ10}] [name: ${NameQ10}] ve vašem členském státě v přímé souvislosti se svou způsobilostí nebo profesní spolehlivostí správnímu nebo disciplinárnímu postihu (pouze postihy, které jsou soudně nezvratné) (10). Ano, tato osoba čelila nebo čelí v přímé souvislosti se svou způsobilostí nebo profesní spolehlivostí trestnímu stíhání viz níže:. - Pokud je nám známo, proti této osobě nebylo zahájeno žádné správní nebo disciplinární řízení takového druhu > Pokud ano, uveďte prosím kdy a jaká opatření byla přijata (10/1):

6 3. 4 Čelí podle informací v rejstříku trestů vašeho státu [${WhoQ11}] [name: ${NameQ11}] v přímé souvislosti se svou způsobilostí nebo profesní spolehlivostí trestnímu stíhání (pouze opatření, která jsou soudně nezvratná a jsou vůči této osobě stále aktivní)? (11) - Ano. Tato osoba čelila nebo čelí v přímé souvislosti se svou způsobilostí nebo profesní spolehlivostí trestnímu stíhání, které je soudně nezvratné a je vůči ní stále aktivní., tato osoba nečelila v přímé souvislosti se svou způsobilostí nebo profesní spolehlivostí trestnímu stíhání, které by bylo soudně nezvratné a vůči ní stále aktivní. - V našem členském státě nejsou právnické osoby trestně stíhány. (V případě právnické osoby.) 3. 5 > Pokud ano, upřesněte níže: (uveďte též ustanovení těch vnitrostátních právních předpisů, proti kterým se provinil/provinila) Otázka ohledně platební schopnosti poskytovatele služeb (A4) 4. 1 Je poskytovatel služeb [${ProviderNameQ12}] veden v registru dlužníků, vyhlásil ve vašem členském státě platební neschopnost/konkurz nebo je jeho majetek předmětem řízení v souvislosti s platební neschopností nebo konkurzem (pouze pokud je vůči tomuto poskytovateli stále aktivní, tj. platební neschopnost je projednávaná nebo probíhající)? (12). - Věc jsme prověřili, avšak zatím nemáme žádné informace o tom, že by byl poskytovatel služeb v platební neschopnosti nebo v konkurzu > Pokud ano, uveďte prosím další informace. (12/1) - Poskytovatel služeb je veden v registru dlužníků. - Poskytovatel služeb vyhlásil platební neschopnost / konkurz. Rozhodnutí je konečné. - Poskytovatel služeb vyhlásil platební neschopnost / konkurz. V souvislosti s rozhodnutím bylo podáno odvolání. - Došlo k vyhlášení platební neschopnosti / konkurzního řízení >> Kdy? (12/1/1) 4. 4 >> Kdy? (12/1/2) 4. 5 >> Uveďte pokud možno přibližné datum, kdy bude o odvolání rozhodnuto: (12/1/3) 4. 6 >> Kdy? (12/1/4) 4. 7 > Na základě naší kontroly (12/2) - Potvrzujeme, že poskytovatel služeb není veden v registru dlužníků. - Potvrzujeme, že v našem členském státě nevyhlásil platební neschopnost ani konkurz. - Potvrzujeme, že majetek poskytovatele služeb není předmětem řízení v souvislosti s platební neschopností nebo konkurzem. můžeme s jistotou potvrdit, že poskytovatel služeb není registrován v registru dlužníků. můžeme s jistotou potvrdit, že v našem členském státě nevyhlásil platební neschopnost nebo konkurz. - Nemůžeme s jistotou potvrdit, že majetek poskytovatele služeb není předmětem řízení v souvislosti s platební neschopností nebo konkurzem z níže uvedených důvodů: Otázka ohledně pojištění / finančních záruk (A5)

7 5. 1 Je úvěrová instituce / pojišťovna [${InstNameQ13}] ve vaše členském státě oprávněna poskytovat služby příslušící úvěrovým institucím / pojištění? (K žádosti je připojen dokument předložený poskytovatelem služeb.) (13) Otázka ohledně certifikátů (A6) 6. 1 Je subjekt/poskytovatel posouzení shody [${BodyNameQ14}] ve vašem státě pověřen/určen/oprávněn k provádění posuzování shody nebo certifikačních úkonů? (K žádosti je připojen dokument předložený poskytovatelem služeb.) (14). - Ne, subjekt/poskytovatel není pověřen/určen/oprávněn provádět posuzování shody nebo certifikační úkony / provádět toto posouzení shody nebo tento certifikačn úkon. - Subjekt/poskytovatel je v našem členském státě řádně usazen, avšak subjektům/poskytovatelům zvláštní pověření/jmenování/zplnomocnění k provádění takových posouzení shody nebo certifikačních úkonů neudělujeme. Otázka ohledně pracovního vybavení (A7) 7. 1 Je subjekt [${BodyNameQ15}] oprávněn provádět technické kontroly pracovního vybavení ve vašem členském státě? Poskytovatel služeb dodal tento dokument k doložení toho, že tento subjekt provedl technickou kontrolu stroje/vybavení [${Machine}] číslo [${MachineNoQ15}]. (15)., subjekt není oprávněn takové technické kontroly provádět. - Subjekt je v našem členském státě řádně usazen, avšak zvláštní pověření k provádění takových technických kontrol subjektům neudělujeme. Obecné otázky ohledně dokumentace (A8) 8. 1 Shoduje se připojený dokument/kopie s dokumentem, který byl vystaven příslušným orgánem vašeho členského státu? (16.1)., dokument nebyl vydán příslušným orgánem našeho členského státu. - Dokument není pravý / jedná se o falzifikát Shoduje se připojený dokument/kopie s dokumentem, který byl vystaven příslušným orgánem / příslušným orgánem [${AuthorityName}] vašeho členského státu? (16.2), dokument nebyl vydán výše uvedeným příslušným orgánem. - Dokument není pravý / jedná se o falzifikát Je obsah připojeného dokumentu/kopie správný? (17)., obsah není správný. Nesrovnalosti viz níže., obsah byl správný v době vystavení dokumentu avšak nyní již správný není. Podrobnosti viz níže. - Dokument nebyl vystaven příslušným orgánem v našem členském státě a, pokud je nám známo, informace nejsou v našem členském státě registrovány ani uchovávány žádným z orgánů veřejné správy Je připojený dokument / dokument odpovídající připojené kopii platný k datu [${DateQ18}]? (18)., platnost dokumentu vypršela.

8 - Dokument nebyl vystaven příslušným orgánem v našem členském státě a, pokud je nám známo, informace nejsou v našem členském státě registrovány ani uchovávány žádným z orgánů veřejné správy. - Dokument není pravý / jedná se o falzifikát > Pokud platnost dokumentu vypršela, uveďte prosím k jakému datu: (18/2) Otázky týkající se citlivých údajů* 3. 2 Čelil/čelila nebo čelí [${WhoQ10}] [name: ${NameQ10}] ve vašem členském státě v přímé souvislosti se svou způsobilostí nebo profesní spolehlivostí správnímu nebo disciplinárnímu postihu (pouze postihy, které jsou soudně nezvratné) (10). Ano, tato osoba čelila nebo čelí v přímé souvislosti se svou způsobilostí nebo profesní spolehlivostí trestnímu stíhání viz níže:. - Pokud je nám známo, proti této osobě nebylo zahájeno žádné správní nebo disciplinární řízení takového druhu Čelí podle informací v rejstříku trestů vašeho státu [${WhoQ11}] [name: ${NameQ11}] v přímé souvislosti se svou způsobilostí nebo profesní spolehlivostí trestnímu stíhání (pouze opatření, která jsou soudně nezvratná a jsou vůči této osobě stále aktivní)? (11) - Ano. Tato osoba čelila nebo čelí v přímé souvislosti se svou způsobilostí nebo profesní spolehlivostí trestnímu stíhání, které je soudně nezvratné a je vůči ní stále aktivní., tato osoba nečelila v přímé souvislosti se svou způsobilostí nebo profesní spolehlivostí trestnímu stíhání, které by bylo soudně nezvratné a vůči ní stále aktivní. - V našem členském státě nejsou právnické osoby trestně stíhány. (V případě právnické osoby.) 4. 2 Pokud ano, uveďte prosím další informace. (12/1) - Poskytovatel služeb je veden v registru dlužníků. - Poskytovatel služeb vyhlásil platební neschopnost / konkurz. Rozhodnutí je konečné. - Poskytovatel služeb vyhlásil platební neschopnost / konkurz. V souvislosti s rozhodnutím bylo podáno odvolání. - Došlo k vyhlášení platební neschopnosti / konkurzního řízení Kdy? (12/1/1) 4. 4 Kdy? (12/1/2) * Některé z těchto otázek se mohou týkat citlivých údajů pouze na základě některých vnitrostátních předpisů a nikoli nezbytně na základě směrnice o ochraně údajů.

Web Application Export

Web Application Export Zadávání veřejných zakázek Žádost o informace Údaje o hospodářském subjektu a nabídce Údaje o hospodářském subjektu Druh hospodářského subjektu fyzická osoba právnická osoba Hospodářský subjekt název Hospodářský

Více

I. SPRÁVNÍ ORGÁN II. ŽADATEL. III. ŽÁDOST 3. Žádost o zápis do seznamu likvidátorů a nucených správců

I. SPRÁVNÍ ORGÁN II. ŽADATEL. III. ŽÁDOST 3. Žádost o zápis do seznamu likvidátorů a nucených správců Žádost o zápis do seznamu likvidátorů a nucených správců podle zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o podnikání na kapitálovém trhu ) I.

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 1. Údaje o žadateli PROGRAM NA PODPORU VOLNOČASOVÝCH A TĚLOVÝCHOVNÝCH AKTIVIT V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE 2019 Dotační program Dotační titul Sběr žádostí: od: 18.

Více

IMI REPORT. Číslo: PW - Vyslání pracovníků Žádost o informace týkající se vyslání pracovníků

IMI REPORT. Číslo: PW - Vyslání pracovníků Žádost o informace týkající se vyslání pracovníků IMI REPORT Číslo: 5878.1 PW - Vyslání pracovníků Žádost o informace týkající se vyslání pracovníků Data V čl. 6 odst. 6 písm. b) směrnice 2014/67/EU se stanoví, že žádosti budou vyřízeny nejvýše do 25

Více

I. SPRÁVNÍ ORGÁN II. ŽADATEL

I. SPRÁVNÍ ORGÁN II. ŽADATEL Žádost o předchozí souhlas k výkonu funkce vedoucí osoby podle zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o podnikání na kapitálovém trhu ) I.

Více

Odborné kvalifikace 01 Obecné otázky

Odborné kvalifikace 01 Obecné otázky Odborné kvalifikace 01 Obecné otázky Otázky pro určení povolání 1. 1. 1 Je povolání [${Profession}] na území Vašeho státu regulováno? 1. 1. 2 Jaké odborné činnosti spadají do povolání [${Profession}] na

Více

PŘÍLOHY. PROVÁDĚCÍHO NAŘÍZENÍ KOMISE (EU).../... ze dne XXX,

PŘÍLOHY. PROVÁDĚCÍHO NAŘÍZENÍ KOMISE (EU).../... ze dne XXX, EVROPSKÁ KOISE V Bruselu dne 19.2.2019 C(2019) 1113 final ANNEXES 1 to 2 PŘÍLOHY PROVÁDĚCÍHO NAŘÍZENÍ KOISE (EU).../... ze dne XXX, kterým se stanoví formát pro registraci a podávání zpráv výrobců elektrických

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 1. Údaje o žadateli PROGRAM NA PODPORU SPORTOVNÍ ČINNOSTI V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE 2019 Dotační program Dotační titul Sběr žádostí:

Více

ŽÁDOST O DOTACI. I. Informace o žadateli. Právní forma žadatele:

ŽÁDOST O DOTACI. I. Informace o žadateli. Právní forma žadatele: MĚSTSKÝ OBVOD PLZEŇ 4 Mohylová 55 312 00 Plzeň Evidenční číslo žádosti: DOTAČNÍ PROGRAM: NÁZEV PROJEKTU: Plánovaný termín projektu: zahájení ukončení Termín dosažení účelu, na který má být dotace poskytnuta

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Dotační program Dotační titul Sběr žádostí: od: 18. 1. 2019 do: 1. 2. 2019 Název akce: VZOR - NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ!!! 1. Údaje o žadateli Právní statut: Právnická

Více

Usnesení Evropského parlamentu obsahující doporučení Komisi o statutu evropské soukromé společnosti (2006/2013(INI))

Usnesení Evropského parlamentu obsahující doporučení Komisi o statutu evropské soukromé společnosti (2006/2013(INI)) P6_TA(2007)0023 Satut evropské soukromé společnosti Usnesení Evropského parlamentu obsahující doporučení Komisi o statutu evropské soukromé společnosti (2006/2013(INI)) Evropský parlament, - s ohledem

Více

Doklad k posouzení důvěryhodnosti (právnická osoba)

Doklad k posouzení důvěryhodnosti (právnická osoba) Doklad k posouzení důvěryhodnosti (právnická osoba) I. ÚDAJE K POSOUZENÍ DŮVĚRYHODNOSTÍ PRÁVNICKÉ OSOBY 1. Základní údaje Obchodní firma nebo název Identifikační číslo osoby Adresa sídla ve tvaru obec,

Více

I. SPRÁVNÍ ORGÁN II. ŽADATEL 1/

I. SPRÁVNÍ ORGÁN II. ŽADATEL 1/ Žádost o předchozí souhlas k výkonu funkce vedoucí osoby podle zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, ve znění pozdějších předpisů, podle zákona č. 189/2004 Sb., o kolektivním investování,

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Dotační program PROGRAM NA PODPORU SPORTU V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE 2019 Podpora mládežnických reprezentantů ČR (do 21 let) z Olomouckého Dotační titul kraje Sběr

Více

Doklad k posouzení důvěryhodnosti (fyzická osoba)

Doklad k posouzení důvěryhodnosti (fyzická osoba) Doklad k posouzení důvěryhodnosti (fyzická osoba) I. ÚDAJE K OPATŘENÍ VÝPISU Z EVIDENCE REJSTŘÍKU TRESTŮ 1. Identifikace fyzické osoby Jméno nebo jména Původní (rodné) příjmení Nynější příjmení Další údaje

Více

Dotazník k posouzení vedoucí osoby provozovatele platebního systému s neodvolatelností zúčtování a jiných osob

Dotazník k posouzení vedoucí osoby provozovatele platebního systému s neodvolatelností zúčtování a jiných osob Příloha č. 3 k vyhlášce č. 140/2011 Sb. VZOR Dotazník k posouzení vedoucí osoby provozovatele platebního systému s neodvolatelností zúčtování a jiných osob 1. Identifikace osoby Jméno/jména a příjmení

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 1. Údaje o žadateli PROGRAM NA PODPORU SPORTOVNÍ ČINNOSTI DĚTÍ A MLÁDEŽE V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE 2019 Dotační program Dotační titul Sběr žádostí: od: 31. 5. 2019

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE 1. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE... 2 1.1 Kvalifikační předpoklady... 2 1.2 Prokázání splnění určité části kvalifikace prostřednictvím

Více

Šablona životních situací MPO MS Word

Šablona životních situací MPO MS Word 1. 2. 3. Ohlášení vázané živnosti pro právnické osoby se sídlem v některém z členských států Evropské unie, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba) 4. Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona

Více

Výzva. Vedení účetnictví a ekonomiky Domova mládeže, Lovosická 42/439, Praha 9 Střížkov

Výzva. Vedení účetnictví a ekonomiky Domova mládeže, Lovosická 42/439, Praha 9 Střížkov Výzva k podání nabídky k účasti na zakázce malého rozsahu dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění a usnesení Rady HMP č. 927 ze dne 4. 6. 2013 na realizaci akce: Vedení účetnictví

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Bruntál pro oblast sportu pro rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Bruntál pro oblast sportu pro rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Bruntál pro oblast sportu pro rok 2017 pro tělovýchovné spolky I. Obsah žádosti list /y/ číslo a) Formulář žádosti - originál b) Stanovy či společenské smlouvy

Více

Doklad k posouzení důvěryhodnosti (právnická osoba)

Doklad k posouzení důvěryhodnosti (právnická osoba) Doklad k posouzení důvěryhodnosti (právnická osoba) I. ÚDAJE K POSOUZENÍ DŮVĚRYHODNOSTÍ PRÁVNICKÉ OSOBY 1. Základní údaje Obchodní firma nebo název Identifikační číslo osoby Adresa sídla ve tvaru obec,

Více

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů.

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů. Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.2 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Výběr dopravců pro uzavření smluv o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové dopravě na území Královéhradeckého Zadavatel: Královéhradecký kraj sídlem:

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Dotační program Dotační titul 1. Údaje o žadateli PROGRAM NA PODPORU SPORTU V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE 2019 Sběr žádostí: od: 1. 3. 2019 do: 17. 5. 2019 Název činnosti:

Více

Příloha č. 1. Vzor formuláře Žádost o udělení práv k využívání rádiových kmitočtů

Příloha č. 1. Vzor formuláře Žádost o udělení práv k využívání rádiových kmitočtů Příloha č. 1 k Vyhlášení výběrového řízení za účelem udělení práv k využívání rádiových kmitočtů k zajištění veřejné komunikační sítě v pásmech 800 MHz, 1800 MHz a 2600 MHz Vzor formuláře Žádost o udělení

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Dotační titul VZOR - NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI! Sběr žádostí: od: 3. 4. 2017 do: 11. 5. 2017 Název akce / projektu:

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Zápis o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Název zakázky: dodavatele školících aktivit pro projekt Prostor pro potenciál zaměstnanců Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a. s. Registrační

Více

VYHLÁŠKA č. 275/2006 Sb.

VYHLÁŠKA č. 275/2006 Sb. VYHLÁŠKA č. 275/2006 Sb. ze dne 31. května 2006, kterou se stanoví způsob zjišťování příjmových a majetkových poměrů žadatele o určení advokáta Českou advokátní komorou k poskytnutí právních služeb bezplatně

Více

Seminář ČNB k oznámení podle ZSÚ prostřednictvím aplikace REGIS

Seminář ČNB k oznámení podle ZSÚ prostřednictvím aplikace REGIS Seminář ČNB k oznámení podle ZSÚ prostřednictvím aplikace REGIS Příjem žádostí dle zákona o spotřebitelském úvěru prostřednictvím systému REGIS 9. listopadu 2016 Česká národní banka Obsah Co je REGIS?

Více

ŽÁDOST O DOTACI Z ROZPOČTU OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2016

ŽÁDOST O DOTACI Z ROZPOČTU OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2016 VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI! ŽÁDOST O DOTACI Z ROZPOČTU OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2016 DOTAČNÍ PROGRAM DOTAČNÍ TITUL NÁZEV AKCE/ PROJEKTU 1. ÚDAJE O ŽADATELI a 1) Fyzická osoba Jméno, příjmení,

Více

Ohlášení živnosti volné pro právnické osoby se sídlem v některém z členských států EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba se sídlem v EU)

Ohlášení živnosti volné pro právnické osoby se sídlem v některém z členských států EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba se sídlem v EU) Ohlášení živnosti volné pro právnické osoby se sídlem v některém z členských států EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba se sídlem v EU) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona soustavná

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Dotační titul Program na podporu sportovní činnosti dětí a mládeže v Olomouckém kraji v roce 2017 VZOR - NESLOUŽÍ JAKO

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Dotační program Dotační titul Nadregionální akce cestovního ruchu Sběr žádostí: od: 21.1.2019 do: 31.1.2019 Název akce: 1. Údaje o žadateli

Více

Ohlášení živnosti fyzickou a právnickou osobou

Ohlášení živnosti fyzickou a právnickou osobou Ohlášení živnosti fyzickou a právnickou osobou 03. Pojmenování (název) životní situace Hlášení živnosti volné, řemeslných a vázaných dle 9 odst.a) živnostenského zákona, tzv. živností ohlašovacích 4. Základní

Více

Ohlášení živnosti volné pro právnické osoby se sídlem na území České republiky (Česká právnická osoba)

Ohlášení živnosti volné pro právnické osoby se sídlem na území České republiky (Česká právnická osoba) Ohlášení živnosti volné pro právnické osoby se sídlem na území České republiky (Česká právnická osoba) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona soustavná činnost provozovaná samostatně, vlastním jménem,

Více

Veřejný rejstřík od 2014. Závazný výklad postupu při zápisu pobočných spolků do spolkového rejstříku

Veřejný rejstřík od 2014. Závazný výklad postupu při zápisu pobočných spolků do spolkového rejstříku Veřejný rejstřík od 2014 Závazný výklad postupu při zápisu pobočných spolků do spolkového rejstříku (01/14) Poplatky a formuláře - veřejný rejstřík od 2014 Novela zákona o soudních poplatcích zahrnuje

Více

VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Program na podporu JSDH 2017 Dotační titul Dotace pro JSDH obcí olomouckého

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 3

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky Dodávka diagnostik pro OKB a pronájem laboratorního vyšetřovacího

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Dotační titul VZOR - NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Sběr žádostí: od: 3. 4. 2017 do: 21. 4. 2017 Název akce / projektu:

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Individuální žádosti o dotace Dotační titul Sběr žádostí: od: do: Název akce / projektu: 1. Údaje o žadateli Právní statut:

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky Č. j./evidenční číslo VZ Druh zadávacího řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, (dále jen zákon) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné

Více

Žádost o koncesi pro právnické osoby se sídlem na území České republiky (Česká právnická osoba)

Žádost o koncesi pro právnické osoby se sídlem na území České republiky (Česká právnická osoba) Žádost o koncesi pro právnické osoby se sídlem na území České republiky (Česká právnická osoba) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona soustavná činnost provozovaná samostatně, vlastním jménem,

Více

Doklady k posouzení důvěryhodnosti (fyzická osoba)

Doklady k posouzení důvěryhodnosti (fyzická osoba) Doklady k posouzení důvěryhodnosti (fyzická osoba) I. ÚDAJE K OPATŘENÍ VÝPISU Z EVIDENCE REJSTŘÍKU TRESTŮ 1. Fyzická osoba Jméno nebo jména Původní (rodné) příjmení Nynější příjmení Další údaje k opatření

Více

FORMULÁŘ PŘIHLÁŠKY. VEŘEJNÝ ZADAVATEL: Soudní dvůr Evropské unie

FORMULÁŘ PŘIHLÁŠKY. VEŘEJNÝ ZADAVATEL: Soudní dvůr Evropské unie FORMULÁŘ PŘIHLÁŠKY VYJEDNÁVACÍ ŘÍZENÍ PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY: Uzavření rámcových smluv na překlad právních textů z některých úředních jazyků Evropské unie do českého jazyka (2013) VEŘEJNÝ ZADAVATEL:

Více

II. PŘEDMĚT PODÁNÍ. žádost o zápis do registru poskytovatelů platebních služeb malého rozsahu

II. PŘEDMĚT PODÁNÍ. žádost o zápis do registru poskytovatelů platebních služeb malého rozsahu Žádost o zápis do registru poskytovatelů platebních služeb malého rozsahu Oznámení změny údajů uvedených v žádosti o zápis do registru poskytovatelů platebních služeb malého rozsahu I. SPRÁVNÍ ORGÁN 1.

Více

Příloha 1. Vzor formuláře Žádost o udělení práv k využívání rádiových kmitočtů

Příloha 1. Vzor formuláře Žádost o udělení práv k využívání rádiových kmitočtů Příloha 1 k výběrového řízení za účelem udělení práv k využívání rádiových kmitočtů k zajištění veřejné komunikační sítě v pásmech 1800 MHz a 2600 MHz Vzor formuláře Žádost o udělení práv k využívání rádiových

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 TĚLOVÝCHOVNÝCH ZAŘÍZENÍ V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE 2019 z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 PROGRAM NA PODPORU INVESTIČNÍCH AKCÍ V OBLASTI SPORTU PROVOZ A ÚDRŽBA SPORTOVNÍCH A TĚLOVÝCOVNÝCH ZAŘÍZENÍ

Více

Na kterém živnostenském úřadu se ohlášení podá? Jaké doklady předkládá ohlašovatel živnostenskému úřadu při ohlášení živnosti?

Na kterém živnostenském úřadu se ohlášení podá? Jaké doklady předkládá ohlašovatel živnostenskému úřadu při ohlášení živnosti? Ohlášení živnosti volné pro fyzické osoby, které nemají bydliště na území České republiky (Zahraniční fyzická osoba kromě občanů členských států EU, EHP a Švýcarska) Živností je ve smyslu 2 živnostenského

Více

Ohlášení živnosti volné pro právnické osoby, které nemají sídlo na území ČR, EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnické osoba)

Ohlášení živnosti volné pro právnické osoby, které nemají sídlo na území ČR, EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnické osoba) Ohlášení živnosti volné pro právnické osoby, které nemají sídlo na území ČR, EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnické osoba) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona soustavná činnost provozovaná

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Program na podporu environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty v Olomouckém kraji Dotační program v roce 2017 Dotační titul VZOR -

Více

Ohlášení živnosti volné pro fyzické osoby s bydlištěm na území České republiky (Česká fyzická osoba)

Ohlášení živnosti volné pro fyzické osoby s bydlištěm na území České republiky (Česká fyzická osoba) Ohlášení živnosti volné pro fyzické osoby s bydlištěm na území České republiky (Česká fyzická osoba) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona soustavná činnost provozovaná samostatně, vlastním jménem,

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Dotační program Sběr žádostí: od: 18. 1. 2019 do: 8. 2. 2019 Název akce: 1. Údaje o žadateli Podpora výstavby, obnovy a vybavení dětských

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Dotační program Dotační titul 1. Údaje o žadateli Program na podporu environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty v Olomouckém kraji

Více

Žádost o příspěvek na částečnou úhradu provozních nákladů chráněného pracovního místa

Žádost o příspěvek na částečnou úhradu provozních nákladů chráněného pracovního místa Registrační číslo ÚP: CHPM-provoz Úřad práce ČR krajská pobočka v: Žádost o příspěvek na částečnou úhradu provozních nákladů chráněného pracovního místa 76 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pod názvem: Poskytnutí služeb úvěr na zajištění financování dokončení

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY Č.P. 141, DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM ETAPA I.:STAVEBNÍ ÚPRAVY 1.NP, KUCHYNĚ. Zadavatel

STAVEBNÍ ÚPRAVY Č.P. 141, DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM ETAPA I.:STAVEBNÍ ÚPRAVY 1.NP, KUCHYNĚ. Zadavatel KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA STAVEBNÍ PRÁCE VYHLÁŠENÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON

Více

Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.

Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 (GDPR) Vážení zákazníci a obchodní partneři, Tento dokument obsahuje základní

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: ŘEŠENÍ DATOVÉHO SKLADU A APLIKACÍ BUSINESS INTELLIGENCE PRO POTŘEBY ČTÚ

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: ŘEŠENÍ DATOVÉHO SKLADU A APLIKACÍ BUSINESS INTELLIGENCE PRO POTŘEBY ČTÚ Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.1 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Program na podporu JSDH 2017 Dotační titul Dotace na pořízení, rekonstrukci

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Dotační program Dotace obcím na území OK na řešení mimořádných událostí v oblasti VH infrastruktury 2018 Řešení mimořádné situace na

Více

Vyhlášení poptávkového řízení k podání cenové nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Vyhlášení poptávkového řízení k podání cenové nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Vyhlášení poptávkového řízení k podání cenové nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název zakázky: Stavební úpravy v objektu Vysokomýtská 1206, Choceň Obchodní akademie a Střední odborná škola cestovního

Více

Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf. Oprava a zateplení fasády na objektu I. stupně ZŠ Edisonova 2821, Varnsdorf

Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf. Oprava a zateplení fasády na objektu I. stupně ZŠ Edisonova 2821, Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 6 a 12 odst.6 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon): Oprava

Více

Smlouva na dodávku spojovacího materiálu pro železniční svršek na období roků 2011-2014 / konsignační sklady/

Smlouva na dodávku spojovacího materiálu pro železniční svršek na období roků 2011-2014 / konsignační sklady/ Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Smlouva na dodávku spojovacího materiálu pro železniční svršek na období roků 2011-2014 / konsignační sklady/ Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Dotační program Dotační titul Program na podporu environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty v Olomouckém kraji v roce 2018 VZOR NESLOUŽÍ

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 12 odstavec (2), 14, 21 odstavec (1) písmeno f) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Název zakázky Rozvoj kapacity MŠ Pěnčín

Více

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Výběr dopravců pro uzavření smluv o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové osobní dopravě v rámci IDS JMK oblast Jihovýchod Zadavatel: sídlo: zástupce:

Více

PROGRAM NA PODPORU OBNOVY VENKOVA RP02-19DT4. Žádost o poskytnutí dotace

PROGRAM NA PODPORU OBNOVY VENKOVA RP02-19DT4. Žádost o poskytnutí dotace Žadatel vyplňuje pouze žlutá pole! Dotační titul název: Projekty na obnovu a rozvoj znevýhodněných území Podporované aktivity Programu: Obnova obecního majetku FOND ZLÍNSKÉHO KRAJE SEKCE ROZVOJOVÉ PROGRAMY

Více

SEMINÁŘ K ROZVOJI DÍLČÍCH TYPŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB. - sdílení zkušeností s registracemi a inspekcemi individuálního projektu

SEMINÁŘ K ROZVOJI DÍLČÍCH TYPŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB. - sdílení zkušeností s registracemi a inspekcemi individuálního projektu SEMINÁŘ K ROZVOJI DÍLČÍCH TYPŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB - sdílení zkušeností s registracemi a inspekcemi individuálního projektu Individuální projekt Rozvoj dostupnosti a kvality sociálních služeb v Královéhradeckém

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program VZOR - NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Dotační titul Sběr žádostí: od: do: Název akce / projektu: 1. Údaje o žadateli

Více

Jak ohlásit živnost? Na kterém živnostenském úřadu se ohlášení podá? Jaké doklady předkládá ohlašovatel živnostenskému úřadu při ohlášení živnosti?

Jak ohlásit živnost? Na kterém živnostenském úřadu se ohlášení podá? Jaké doklady předkládá ohlašovatel živnostenskému úřadu při ohlášení živnosti? Ohlášení živnosti vázané pro fyzické osoby, které nemají bydliště na území České republiky (Zahraniční fyzická osoba kromě občanů členských států EU, EHP a Švýcarska) Živností je ve smyslu 2 živnostenského

Více

GE Money Bank. Žádost o změnu produktu. Údaje o klientovi: Údaje o úvěru: číslo úvěru: HY. Zástupce klientů

GE Money Bank. Žádost o změnu produktu. Údaje o klientovi: Údaje o úvěru: číslo úvěru: HY. Zástupce klientů Žádost o změnu produktu Údaje o klientovi: Titul, jméno a příjmení Mobilní telefon E-mail Zástupce klientů číslo úvěru: HY Údaje o úvěru: Typ úvěru Varianta splácení úvěru Platnost úrokové sazby (fixace)

Více

Všeobecnými podmínkami provozování živnosti fyzickými osobami jsou:

Všeobecnými podmínkami provozování živnosti fyzickými osobami jsou: Ohlášení živnosti volné pro fyzické osoby, které nemají bydliště na území České republiky (Zahraniční fyzická osoba občan členského států EU, EHP a Švýcarska) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky Zvýšení

Více

Ohlášení živnosti volné pro právnické osoby se sídlem na území České republiky (Česká právnická osoba)

Ohlášení živnosti volné pro právnické osoby se sídlem na území České republiky (Česká právnická osoba) Ohlášení živnosti volné pro právnické osoby se sídlem na území České republiky (Česká právnická osoba) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona soustavná činnost provozovaná samostatně, vlastním jménem,

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Dotační titul Sběr žádostí: od: do: Název akce / projektu: 1. Údaje o žadateli Právní statut: Fyzická osoba: datum narození:

Více

Žádost o koncesi pro fyzické osoby s bydlištěm na území České republiky (Česká fyzická osoba)

Žádost o koncesi pro fyzické osoby s bydlištěm na území České republiky (Česká fyzická osoba) Žádost o koncesi pro fyzické osoby s bydlištěm na území České republiky (Česká fyzická osoba) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona soustavná činnost provozovaná samostatně, vlastním jménem, na

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 PROGRAM NA PODPORU SPORTU V OLOMOUCKÉM KRAJI V Dotační program ROCE 2019 Dotační titul Sběr žádostí: od: 18. 1. 2019 do: 1. 4. 2019 Název činnosti: VZOR - NESLOUŽÍ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče II. - část 1 - mikroskop operační pro neurochirurgii SVAZEK 3

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče II. - část 1 - mikroskop operační pro neurochirurgii SVAZEK 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné

Více

Žádost o koncesi pro právnické osoby se sídlem na území České republiky (Česká právnická osoba)

Žádost o koncesi pro právnické osoby se sídlem na území České republiky (Česká právnická osoba) Žádost o koncesi pro právnické osoby se sídlem na území České republiky (Česká právnická osoba) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona soustavná činnost provozovaná samostatně, vlastním jménem,

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU OBECNÍHO Ú

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU OBECNÍHO Ú Příloha č. 7 Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Vzdělávání

Více

Žádost o koncesi pro právnické osoby, které nemají sídlo na území ČR, EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba)

Žádost o koncesi pro právnické osoby, které nemají sídlo na území ČR, EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba) Žádost o koncesi pro právnické osoby, které nemají sídlo na území ČR, EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona soustavná činnost provozovaná samostatně,

Více

VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 spolků hasičů VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Dotace na činnost, akce a projekty hasičů, spolků a pobočných

Více

Ohlášení živnosti vázané pro právnické osoby se sídlem v některém z členských států EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba se sídlem v EU)

Ohlášení živnosti vázané pro právnické osoby se sídlem v některém z členských států EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba se sídlem v EU) Ohlášení živnosti vázané pro právnické osoby se sídlem v některém z členských států EU, EHP a Švýcarska (Zahraniční právnická osoba se sídlem v EU) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona soustavná

Více

Ohlášení živnosti vázané pro právnické osoby se sídlem na území České republiky (Česká právnická osoba)

Ohlášení živnosti vázané pro právnické osoby se sídlem na území České republiky (Česká právnická osoba) Ohlášení živnosti vázané pro právnické osoby se sídlem na území České republiky (Česká právnická osoba) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona soustavná činnost provozovaná samostatně, vlastním

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 2

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 2 Příloha č. 1M materiálu k bodu č. programu ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů pro nadlimitní veřejnou zakázku

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) Zadavatel je povinen dle 73 zákona požadovat prokázání kvalifikace.

Více

Ing. Ivana Pešková, zást. řed. odboru informatiky Telefon, mobil: ,

Ing. Ivana Pešková, zást. řed. odboru informatiky Telefon, mobil: , Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.1 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

K trvalému vyřazení vozidla dochází, pokud vlastník vozidla nechce dále vozidlo provozovat, nebo pokud vozidlo zaniklo.

K trvalému vyřazení vozidla dochází, pokud vlastník vozidla nechce dále vozidlo provozovat, nebo pokud vozidlo zaniklo. Napsal uživatel Mgr. Filip Matějka 03. Pojmenování (název) životní situace Trvalé vyřazení vozidla z registru vozidel 04. Základní informace k životní situaci K trvalému vyřazení vozidla dochází, pokud

Více

Směrnice o poskytování veřejné finanční podpory z rozpočtu obce Želešice

Směrnice o poskytování veřejné finanční podpory z rozpočtu obce Želešice OBEC ŽELEŠICE Směrnice o poskytování veřejné finanční podpory z rozpočtu obce Želešice Účinnost od: 7.2.2014 Zástupce obce - poskytovatele: Ing. Jiří Kvasnička, starosta obce Želešice 1 Článek I Základní

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Dotační program Dotační titul Sběr žádostí: Název akce/činnosti: od: 21. 1. 2019 do: 4. 2. 2019 Víceletá podpora významných kulturních

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Výstavba školní jídelny v obci

Více

K V A L I F I K A Č N Í D O K U M E N T A C E. Učebny pro integrovanou výuku přírodovědných předmětů na ZŠ Chrjukinova

K V A L I F I K A Č N Í D O K U M E N T A C E. Učebny pro integrovanou výuku přírodovědných předmětů na ZŠ Chrjukinova Statutární město Ostrava, Městský obvod Ostrava-Jih Horní 791/3, 700 30 Ostrava-Hrabůvka K V A L I F I K A Č N Í D O K U M E N T A C E v rámci Programu Regionálního operačního programu Moravskoslezsko

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Rekonstrukce a přístavby

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ MĚSTSKOU ČÁSTÍ BRNO-KNÍNIČKY NA PODPORU KULTURNÍCH, SPORTOVNÍCH A ZÁJMOVÝCH AKTIVIT, NA SOCIÁLNÍ

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ MĚSTSKOU ČÁSTÍ BRNO-KNÍNIČKY NA PODPORU KULTURNÍCH, SPORTOVNÍCH A ZÁJMOVÝCH AKTIVIT, NA SOCIÁLNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ MĚSTSKOU ČÁSTÍ BRNO-KNÍNIČKY NA PODPORU KULTURNÍCH, SPORTOVNÍCH A ZÁJMOVÝCH AKTIVIT, NA SOCIÁLNÍ ČINNOSTI, OCHRANU ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A NA DALŠÍ AKCE ZVLÁŠTĚ

Více

Ohlášení živnosti vázané pro fyzické osoby s bydlištěm na území České republiky (Česká fyzická osoba)

Ohlášení živnosti vázané pro fyzické osoby s bydlištěm na území České republiky (Česká fyzická osoba) Ohlášení živnosti vázané pro fyzické osoby s bydlištěm na území České republiky (Česká fyzická osoba) Živností je ve smyslu 2 živnostenského zákona soustavná činnost provozovaná samostatně, vlastním jménem,

Více

Přihláška do veřejné nabídky na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor

Přihláška do veřejné nabídky na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor Přihláška do veřejné nabídky na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor Žádám tímto Radu městské části Praha 10 prostřednictvím odboru bytů a nebytových prostor Úřadu městské části Praha 10 o uzavření

Více