Třída A Kompaktní sedan

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Třída A Kompaktní sedan"

Transkript

1 Třída A Kompaktní sedan

2 Hej Mercedesi. Znáte to? Potkáte člověka a máte pocit, jako byste ho znali už celou věčnost. Stejně tak je to i s novou třídou A. Jezdíte spolu teprve pár dní a ona zná Vaše vlastnosti i nálady. Ví, co máte nejraději a co vůbec ne. Ví to skoro lépe, než Vy sami. Nová třída A a Vy najednou splýváte v jedno. Abyste vždy mohli být takoví, jací jste.

3 Můžeme si promluvit? Díky zcela novému systému ovládání hlasem LINGUATRONIC dostupnému za příplatek poslouchá nová třída A na slovo. A nejen to: rozumí Vám, aniž by se musela předem učit povely. A hovoří s Vámi. Přečíst SMS nebo ji nadiktovat a odeslat? Žádný problém. Prověří za Vás počasí, přepne rozhlasovou stanici nebo Vás nejrychlejší cestou doveze domů. Postačují jen dvě slova: Můj Mercedesi. A už je nová třída A jedno ucho.

4 Opravdu Vám sluší. Všechny linie nové třídy A sledují jeden směr: naši designovou filozofii smyslné čistoty. Plochy jsou ještě purističtější, detaily ještě výraznější. Vkusné, že?

5 Smíme Vám s něčím pomoci? Neboť o to jde u našich nových služeb konektivity. Usnadnit život. Bezdrátově, bez klíčku, zcela bez námahy se nová třída A spojí se vším, co je pro Vás důležité.

6 Promluvme si o důvěře. Vaše třída A dokáže varovat před hrozící kolizí, podpořit Vás při brzdění a vyhýbacím manévru nebo dokonce samostatně aktivovat nezávislé nouzové brzdění.

7 Nová třída A. S

8 Bezpečnost a asistenční systémy. Ochranitelský instinkt, nejnovější stav. Nová třída A udržuje bezpečnou vzdálenost dokonce až do rychlosti 200 km/h. A snižuje tak odstup ke špičkové třídě. Na kvalitu jejích smyslů se můžete plně spolehnout i při vysokých rychlostech. Díky adaptivnímu tempomatu Distance Pilot DISTRONIC pomáhá udržovat odstup od vozidla jedoucího vpředu. Aktivní brzdový asistent Active brake assist může v případě nouze automaticky brzdit. V každé situaci tak budete mít pocit jistoty a bezpečí. Co víc si od automobilu přát? Konektivita. V nové třídě A nabijete Váš chytrý telefon vložením do středové konzoly. Zcela snadno, úplně bez kabelu a se standardem Qi. Co je však nejpříjemnější: díky funkci Near Field Communication (NFC) se Váš chytrý telefon ihned propojí s třídou A, aniž byste museli provádět řadu dalších kroků nebo opakovaně zadávat kód. Také posílání SMS nebo rolování v kontaktech není problém. V nové třídě A můžete používat Váš chytrý telefon, aniž byste ho museli vzít do ruky. Připojíte jej prostřednictvím USB, WLAN nebo NFC. Pomocí dotykových tlačítek na volantu můžete pak zcela pohodlně na displeji multimediálního systému ovládat téměř všechny aplikace a funkce. Jakoby neviditelně a obratem ruky. S novou třídou A získáte zcela nové náhledy. Například na silnici. Pomocí speciální kamery ukazuje okolí jako video nebo statický obrázek na displeji multimediálního systému. Inovativním a informativním způsobem. Doplňuje virtuální objekty nebo značení a usnadňuje tak například vyhledání Vašeho cíle. Zcela intuitivně a opravdu inteligentně.

9 Design wrap around. Širokoúhlý vzhled. Head-up displej. Motivy. Interiér nové třídy A doslova obejme cestující. Přechody mezi přístrojovou deskou, středovou konzolou a obložením dveří jsou plynulé a vytváří příjemný design wrap around. To je v této třídě stejně jedinečné, jako výběr ozdobných prvků a nepřímé osvětlení, které vše ukáže v nejlepším světle. Zde říká jeden pohled skutečně více než tisíc slov. Interiér nové třídy A má zcela nový vzhled a díky tomu získáte zcela nové náhledy. Ne na jednom, ale na dvou displejích s vysokým rozlišením. Ve standardní výbavě s rozměrem 7 palců. Za příplatek s extra velikostí 10,25 palců. V každém případě obrázky vypadají, jakoby se vznášely v prostoru. Mimořádně snadné je také ovládání pomocí volantu, touchpadu nebo dotykové obrazovky. Poslední zmíněný prvek je další premiérou a definitivně stojí za druhý pohled. Dívat se očima přímo dopředu můžete zcela automaticky s head-up displejem v nové třídě A. Neboť s ním jsou důležité informace, jako rychlost, omezení rychlosti nebo navigační pokyny, promítány přímo do Vašeho zorného pole. Virtuálně a barevně. Výšku a obsahy je možné přizpůsobit a uložit pomocí paměťové funkce. Opět něco, na co v budoucnu již nemusíte myslet. S novou třídou A a MBUX (Mercedes-Benz User Experience) je možné trochu více. Proto můžete přizpůsobit nejen ambientní osvětlení Vaší náladě, ale také styly zobrazení ve sdruženém přístroji a na displeji multimediálního systému. Zcela individuálně a intuitivně například přes dotyková tlačítka na volantu.

10 Standardní výbava. Linie Style. Linie Progressive. Linie AMG. Již ve standardním provedení třída A velkoryse ukazuje své charakteristické rysy. Vysokou úroveň bezpečnostní výbavy, typickou pro značku Mercedes-Benz, reprezentuje aktivní brzdový asistent Active brake assist a aktivní asistent jízdy v pruzích. Klimatizace se stará o teplotu podle přání. S linií výbavy Style se Vaše vozidlo odliší od standardní výbavy. Interiér i exteriér získá mladistvý a atraktivní vzhled. Sada zahrnuje doplňkové prvky jako 16palcová kola z lehkých slitin a exkluzivní čalounění a ozdobné prošití pro tuto linii v trendových barvách. Linie výbavy Progressive dodává Vašemu vozidlu výrazně hodnotnější vzhled. Přidaná hodnota, kterou uvidíte a ucítíte. Podtrhuje fascinující vzhled z každé perspektivy a staví na odiv špičkovou techniku prémiového kompaktního vozidla. Pomocí linie AMG zdůrazníte v interiéru i exteriéru jasnou orientaci vozidla na výkon. Zejména styling AMG se speciálními předními a zadními nárazníky vozidlo opticky připodobňuje modelům AMG. Zážitek z jízdy umocňuje technické provedení se sníženým, sportovně laděným podvozkem a přímým řízením.

11 DYNAMIC SELECT. Komfortní podvozek se sníženou světlou výškou. Jeďte jednoduše tak, jak si přejete. Díky systému DYNAMIC SELECT lze stisknutím tlačítka volit různé jízdní programy, které nastaví například motor, převodovku, podvozek nebo řízení. S režimem Sport cestujete se zdůrazněnou dynamikou, se základním programem Comfort velmi vyváženě. Nastavení ECO naopak nabízí maximální účinnost, šetří palivo i finance. Jízdní program ECO Vám poskytne rozsáhlou podporu, pokud chcete minimalizovat emise CO 2 a škodlivé látky. Vyhřívání sedadla a klimatizování pracují v tomto nastavení se sníženým výkonem a šetří tak cennou energii. S programem Individual si zvolíte jednotlivé parametry zcela samostatně. Tak můžete například nastavit pohon jako sportovní a zároveň dimenzovat podvozek jako komfortní. Komfortní podvozek Vám nabízí dynamickou komplexní sadu. Vozidlo stabilněji dosedá na vozovku. Podvozek se sníženou světlou výškou o 15 milimetrů pracuje se speciálně vyladěnými pružinami a tlumiči: cíleně sportovnější nastavení než u standardního podvozku. Vychutnejte si příslib výkonu a emocí již před jízdou. Se zkrácenými drahami propružení vozidlo dosedá opticky blíže k vozovce.

12 Technické údaje. Rozměry. Vznětové motory Zážehové motory A 180 d A 200 d A 220 d A 200 A 250 Zdvihový objem (cm 3 ) Jmenovitý výkon 1 (kw [k] při ot./min) 85 [116]/ [150]/ [190]/ [163]/ [224]/5.500 Zrychlení z 0 na 100 km/h (s) 10,5 8, ,2 Nejvyšší rychlost (km/h) Spotřeba paliva 3 (l/100 km) Kombinovaná 4,3-4,1 4,3-4 4,5-4,3 5,6-5,2 6,5-6, Emise CO 23, kombinovaný provoz (g/km) Emisní norma 4 /emisní třída 5 Třída A Třída A+ Třída A Třída B Třída C Údaje o jmenovitém výkonu podle nařízení (ES) č. 715/2007 v aktuálním platném znění. 2 Elektronicky regulováno. 3 Uvedené hodnoty byly zjištěny na základě předepsaného postupu měření. Jedná se o hodnoty emisí CO 2 naměřené pomocí NEDC ve smyslu odstavce 2 č. 1 prováděcího nařízení (EU) 2017/1153. Hodnoty spotřeby paliva byly vypočítány na základě těchto hodnot. Další informace o oficiální spotřebě paliva a oficiálních specifických emisích CO 2 nových osobních automobilů najdete v Příručce ke spotřebě paliva, emisím CO 2 a spotřebě elektrické energie nových osobních vozidel, která je dostupná zdarma ve všech prodejnách a u společnosti Deutsche Automobil Treuhand GmbH na adrese Údaje se nevztahují na konkrétní vozidlo a nejsou součástí nabídky, nýbrž slouží pouze účelům srovnání jednotlivých typů vozidel. Hodnoty se liší v závislosti na zvolených příplatkových výbavách. 4 Údaj je platný pouze v rámci Evropské unie. Mohou se vyskytnout specifické odchylky v jednotlivých zemích. 5 Zjištěno na základě naměřených emisí CO 2 se zohledněním hmotnosti vozidla. Platné pouze pro Německo. Další technické údaje najdete na Všechny údaje jsou v milimetrech. Zobrazené míry jsou střední hodnoty. Platí pro nezatížená vozidla se standardní výbavou.

13 Mercedes-Benz je jedním ze zakládajících partnerů mezinárodní nadace Laureus Sport for Good Foundation, která byla založena v roce Představuje nejdůležitější iniciativu značky Mercedes-Benz v sociální oblasti. Prostřednictvím sociálních sportovních projektů pomáhá Laureus Sport for Good zlepšovat život znevýhodněným nebo nemocným dětem a mladistvým, otevírá jim nové perspektivy a předává jim důležité hodnoty jako týmový duch, respekt a cílevědomost. Change the Game for Kids je naše motto, o které se s Vámi chceme podělit. Koupí vozu Mercedes-Benz podpoříte nadaci Laureus Sport for Good Foundation. K údajům v tomto katalogu: Po redakční uzávěrce tohoto katalogu dne mohlo dojít ke změnám produktu. Výrobce si po dobu trvání dodávek vyhrazuje právo na konstrukční nebo tvarové změny, odchylky barevnosti a změny obsahu dodávek, pokud jsou tyto změny nebo odchylky s ohledem na zájmy prodejce únosné pro zákazníka. Pokud výrobce, příp. prodejce používá k označení objednávky nebo k popisu nabízeného výrobku značky nebo číselné údaje, nevyplývají z nich samotných žádná práva. Na vyobrazeních mohou být uvedeny také příplatkové výbavy a příslušenství, které nejsou součástí standardní dodávky. Tento text je publikován mezinárodně. Výroky o zákonných, právních a daňových předpisech a jejich důsledcích jsou však platné jen pro Spolkovou republiku Německo k datu redakční uzávěrky tohoto katalogu. O posledním závazném stavu se proto prosím informujte u Vašeho prodejce Mercedes-Benz. Daimler AG, dialog@daimler.com,

Pocit většího prostoru. Sedan. Nyní i jako třída A.

Pocit většího prostoru. Sedan. Nyní i jako třída A. Třída A Sedan Pocit většího prostoru. Sedan. Nyní i jako třída A. Jeden z nejklasičtějších tvarů automobilu nyní patří k nejmodernějším. Nová třída A sedan přináší nejsportovnější interpretaci three-box

Více

Tady smí být každý sám sebou.

Tady smí být každý sám sebou. Třída B Vysvětlení netřeba. Dokonalost nevyžaduje vysvětlující komentáře. Stejně jako Váš život. Ani Váš styl. A už vůbec ne automobil s příkladnou bezpečností a komfortem, nejintuitivnější koncepcí ovládání

Více

Symbol komfortní a bezpečné jízdy.

Symbol komfortní a bezpečné jízdy. Třída E Sedan Přirozeně stylový. Sedan třídy E s obdivuhodnou lehkostí ztělesňuje moderní styl a sofistikovaný sportovní charakter. Každá linie vychází z principu smyslné čistoty. Standardní výbavu doplňují

Více

Rozšiřuje obzor i zorničky pozorovatelů.

Rozšiřuje obzor i zorničky pozorovatelů. SL Roadster Jedinečný vzhled. Vzpřímená maska chladiče je elegantní připomínkou legendární tradice vozu SL. Záď s difuzorem a oba powerdomy na kapotě motoru prozrazují sílu, která se pod nimi skrývá. Své

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

Mercedes-AMG GT Roadster

Mercedes-AMG GT Roadster Mercedes-AMG GT Roadster Jsme ještě dost draví? Jsme ještě dost svobodní? Jsme ještě dost silní? Vzpomeňme si, jaký je to pocit. Stoprocentní dravost. Vítr si pohrává s vlasy, ale Mercedes-AMG GT C

Více

Okolí se stává kulisou. Nové kupé třídy C si podmaní všechny Vaše smysly. Systém DYNAMIC SELECT dostupný za příplatek je připraven plnit všechny Vaše

Okolí se stává kulisou. Nové kupé třídy C si podmaní všechny Vaše smysly. Systém DYNAMIC SELECT dostupný za příplatek je připraven plnit všechny Vaše Třída C Kupé Svůdné. Okolí se stává kulisou. Nové kupé třídy C si podmaní všechny Vaše smysly. Systém DYNAMIC SELECT dostupný za příplatek je připraven plnit všechny Vaše požadavky. Zvolte si své preferované

Více

Výmluvná řeč tvarů. Každá linie, každá plocha vychází z principu smyslné čistoty.

Výmluvná řeč tvarů. Každá linie, každá plocha vychází z principu smyslné čistoty. Třída E Kombi Výmluvná řeč tvarů. Každá linie, každá plocha vychází z principu smyslné čistoty. Dynamické proporce s energicky klenutými liniemi propůjčují kombi třídy E nezaměnitelnou lehkost a dávají

Více

Vychutnejte si opravdový luxus naší doby.

Vychutnejte si opravdový luxus naší doby. Třída S Kabriolet Kabriolet třídy S. Vychutnejte si opravdový luxus naší doby. Vyhraďte si dostatek času, zapomeňte na vše ostatní a dopřejte si radost z jízdy v novém kabrioletu třídy S. Hlavním designovým

Více

Vozidlo pro všechny příležitosti.

Vozidlo pro všechny příležitosti. GLC Kupé Vozidlo pro všechny příležitosti. Dynamické jako kupé, silné jako SUV. Jedinečná kombinace, jedinečná jízda. Poznejte moderní luxus ve zcela nové podobě: nové GLC kupé spojuje jízdní dynamiku

Více

Nová forma. Klidná a uvolněná jízda, jakou jste v této podobě dosud nezažili. Nové GLS. Třída S mezi SUV.

Nová forma. Klidná a uvolněná jízda, jakou jste v této podobě dosud nezažili. Nové GLS. Třída S mezi SUV. GLS SUV Nová forma. Klidná a uvolněná jízda, jakou jste v této podobě dosud nezažili. Nové GLS. Třída S mezi SUV. Vždy tam, kde je potřeba. To zvládá jedině GLS. Nová příď s masivním powerdomem vyzařuje

Více

Nový Mercedes-AMG GT.

Nový Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T Nový Mercedes-AMG GT. VYSNĚNO ZÁVODNÍKY. S Aby Vás nadchl. Novinka z Affalterbachu: dlouhá kapota motoru, kokpit protažený hluboko do široké a mohutné zádi. To jsou proporce sportovního

Více

Dynamika. Síla prosadit se. Relaxace.

Dynamika. Síla prosadit se. Relaxace. GLE. Dynamika. Síla prosadit se. Relaxace. Kdo v sobě tyto schopnosti spojuje, umí ocenit dosažené cíle a intenzivně prožít každý okamžik. Poznejte nové prémiové SUV od Mercedes-Benz. Nové GLE. Vytěží

Více

Styl, exkluzivita a velkorysost v interiéru nového GLE kupé používáme ty nejluxusnější materiály. Vysoká poloha sedadla přináší jedinečný pocit z

Styl, exkluzivita a velkorysost v interiéru nového GLE kupé používáme ty nejluxusnější materiály. Vysoká poloha sedadla přináší jedinečný pocit z GLE. Kupé. Dynamika. Kultivovaný sportovní vůz ve velkém stylu. Poznejte to nejlepší ze světa automobilů v nové fascinující formě: moderní luxus vozidla Mercedes-Benz. Nové GLE kupé. Vytěží to nejlepší

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Hyundai. i30 Fastback

Hyundai. i30 Fastback Hyundai i30 Fastback 2 Design, který Vás nadchne. Nový Hyundai i30 Fastback s přitažlivým vzhledem se stal nejnovějším členem rozrůstající se rodiny modelů Hyundai i30. Jde o odvážné a elegantní vyjádření

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Vaše BMW 540i xdrive Limousine.

Vaše BMW 540i xdrive Limousine. Vaše BMW 540i xdrive Limousine. www.bmw.cz/myconfig/w4m6c0p2 17.06.2017 1/10 Model BMW 540i xdrive Limousine. Výkon motoru: 340 k Zdvihový objem: 2.998 cc Spotřeba: 7,2 l/100km [1] Emise CO2: 164 g/km

Více

allroad quattro Audi Náskok díky technice

allroad quattro Audi Náskok díky technice A4 allroad quattro Audi Náskok díky technice Audi A4 allroad quattro Pocit se stává skutečností. Strhující technika. Design, který nastavuje měřítka. Mimořádný vůz Audi A4 allroad quattro vypadá skvěle

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 29.08.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 29.08.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Sparkling

Více

Velkorysá a jedinečná.

Velkorysá a jedinečná. Třída V. Velkorysá a jedinečná. Mohutná příď a nevšední tvary. Nová třída V, vyvinuta s mimořádnou péčí pro výzvy nevšedních i všedních dnů, nabízí variabilní koncepci interiéru a zároveň přináší neobyčejný

Více

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN VÁŠ NOVÝ CIVIC Nový Civic sedan s atraktivním designem a vyspělým konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu a zápalu pro technickou znamenitost. Výrazné a nadčasové linie

Více

Třída CLA. Shooting Brake.

Třída CLA. Shooting Brake. Třída CLA. Shooting Brake. Velkoměstu na stopě. Nové CLA Shooting Brake. Život ve velkoměstě je dobrodružstvím. Nové čtvrtě vznikají takřka přes noc a čekají na své dobyvatele. Nové CLA Shooting Brake

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ BARVA & KOLA (2) Černá (212) 18" kola z lehké slitiny, 5paprskový design (pouze ), pneumatiky 235/45 R18 ČALOUNĚNÍ A DEKORY V INTERIÉRU Černá látka / černé lesklé obložení (FA24) STANDARDNÍ

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Komfortní. Bezpečné. Prožijte každou jízdu na zcela nové úrovni. Nové GLC. Progresivnější a atletičtější než kdy dřív, zároveň velmi tiché a účinné to vše je

Více

Vaše BMW 740d xdrive Limousine.

Vaše BMW 740d xdrive Limousine. Vaše BMW 740d xdrive Limousine. www.bmw.cz/myconfig/d3v6h3y5 20.04.2017 1/9 Model BMW 740d xdrive Limousine. Výkon motoru: 320 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 5,3 l/100km [1] Emise CO2: 139 g/km [1]

Více

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA NOVÁ KIA RIO Více emocí, více radosti Stačí jeden pohled na atraktivní, sportovní design nového modelu Kia Rio a Vaše fantazie začne horečně vymýšlet důvody, proč usednout za volant a vyrazit na vyjížďku.

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

let vozu Multivan. let pohonu všech kol značky Volkswagen.

let vozu Multivan. let pohonu všech kol značky Volkswagen. Multivan dition 25 let vozu Multivan. let pohonu všech kol značky Volkswagen. Jak oslavit významné výročí? Nebo lépe: Jak oslavit dvě významná výročí? Není to totiž jenom Multivan, od jehož vzniku uplynulo

Více

Vaše BMW X5 xdrive40i.

Vaše BMW X5 xdrive40i. Vaše BMW X5 xdrive40i. 30.08.2018 Model BMW X5 xdrive40i. Výkon motoru: 340 k Zdvihový objem: 2.998 cc Spotřeba: 8,7 l/100km [2] Emise CO2: 197 g/km [2] 1 826 50 30.08.2018 2/8 Exteriér Nemetalický lak

Více

Driving Performance. Mercedes-AMG.

Driving Performance. Mercedes-AMG. Driving Performance. Mercedes-AMG. Driving Performance. Mercedes-AMG. 2 Obsah Obsah 3 Každé AMG má výkon v krvi. Obsah. Jsou rychlá jako blesk, mají skvělé jízdní vlastnosti a nenapodobitelný zvuk. Přesto

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Vaše BMW 320d xdrive Limousine.

Vaše BMW 320d xdrive Limousine. Vaše BMW 320d xdrive Limousine. 30.08.2018 Model BMW 320d xdrive Limousine. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,1 l/100km [2] Emise CO2: 135 g/km [2] 1 183 00 30.08.2018 2/8 Exteriér

Více

Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>>

Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>> 2 Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>> Začněte myslet jinak. Objevte náš nový přírůstek do rodiny Kia cee d. Novinka pro_cee d GT má podobné geny jako pro_cee d, má však sportovního ducha.

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok Technická data Platná pro modelový rok 2013 Užitkové vozy Amarok Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 DYNAMIC DYNAMICKÝ DESIGN V moderním rychlém světě potřebujete být pohotoví a připravení využít každé příležitosti, která se naskytne. Proto jsme vytvořili nový vůz Honda Jazz Dynamic. Disponuje sportovním

Více

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA NOVÁ HYBRID COROLLA HYBRID 3 NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA Po 12 letech dáváme sbohem označení Auris a zahajujeme novou éru modelu Corolla nejprodávanějšího vozu světa. Toyota Corolla, nyní s rozšířenou nabídkou

Více

Vaše BMW X6 xdrive30d.

Vaše BMW X6 xdrive30d. Vaše BMW X6 xdrive30d. 05.11.2018 Model BMW X6 xdrive30d. Výkon motoru: 258 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 7,0 l/100km [2] Emise CO2: 183 g/km [2] 1 931 80 05.11.2018 2/ 8 Exteriér Nemetalický lak

Více

Renault MéGANE. Nový. Objevte nový Renault Mégane na

Renault MéGANE. Nový. Objevte nový Renault Mégane na Objevte nový Renault Mégane na www.renault.cz Nový Renault MéGANE Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. V rámci politiky trvalého zdokonalování

Více

Vaše BMW X3 xdrive20d.

Vaše BMW X3 xdrive20d. Vaše BMW X3 xdrive20d. www.bmw.cz/myconfig/f5g0s3o1 23.03.2017 1/9 Model BMW X3 xdrive20d. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,2 l/100km [1] Emise CO2: 136 g/km [1] 1 181 70 Výbavové

Více

Třída C Kabriolet Nekonečná fascinace. Linie podtrhující dynamický vzhled a atleticky tvarované boky nového kabrioletu třídy C jsou projevem jedinečného stylu a vzbuzují silné emoce. Ještě intenzivnější

Více

Nový model GLA. Svoboda je nakažlivá.

Nový model GLA. Svoboda je nakažlivá. Třída GLA. Nový model GLA. Svoboda je nakažlivá. Nový model GLA na první pohled odkrývá nekonečně mnoho možností. Čím začít? Nejlépe propracovaným a zároveň aerodynamickým designem s touhou drát se kupředu.

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Spotřeba paliva, emise CO 2 skříňový vůz/skříňový vůz BlueMotion novaný provoz (l/100 km) novaný provoz (g/ km) 1,2 l TSI BMT 5stupňová manuální 62 (84)

Více

Cesta je cíl: Ukázat styl, dokázat um, rozeznat mimořádnost: Ve třídě CL se spojuje jasný design, nefalšovaná ruční práce a nejnovější technologie v

Cesta je cíl: Ukázat styl, dokázat um, rozeznat mimořádnost: Ve třídě CL se spojuje jasný design, nefalšovaná ruční práce a nejnovější technologie v Třída CL. Cesta je cíl: Ukázat styl, dokázat um, rozeznat mimořádnost: Ve třídě CL se spojuje jasný design, nefalšovaná ruční práce a nejnovější technologie v nezapomenutelný celek. Seznamte se s automobilem,

Více

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: RX 450h Executive Celková výsledná cena: 2 047 000 Kč Základní cena: 1 930 000 Kč Prvky výbavy na přání: 117 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Model Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Celková cena 1 358 50 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. 1 218 90 Výkon: 120 kw / 163 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

CLA Kupé a Shooting Brake

CLA Kupé a Shooting Brake CLA Kupé a Shooting Brake Zářící hvězdy. Na scénu přichází CLA Shooting Brake a CLA kupé. Budí nadšení zdokonaleným sportovním designem, rozšířenými možnostmi připojení k síti a kultivovaným jízdním chováním

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Transporter Motory splňující emisní normu Euro 5 plus Motor 2,0 l TDI 62 kw (84 k) Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) Motor / Počet ventilů na válec 4válcový

Více

Vaše BMW 520d Limousine.

Vaše BMW 520d Limousine. Vaše BMW 520d Limousine. 24.03.2018 Model BMW 520d Limousine. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,7 l/100km [2] Emise CO2: 123 g/km [2] 1 332 50 Výbavové linie Sport Line (S07AC) 68

Více

SEAT Ibiza. modelem. se s novým. Seznamte. Start. moving. seat.cz. ze života maximum. Stvořen k pohybu. Nový SEAT Ibiza. Pomůže vám vytěžit

SEAT Ibiza. modelem. se s novým. Seznamte. Start. moving. seat.cz. ze života maximum. Stvořen k pohybu. Nový SEAT Ibiza. Pomůže vám vytěžit Seznamte se s novým modelem SEAT Ibiza Vzali jsme nejlepší techniku značky SEAT, oblékli ji ve skvělém mladistvém stylu a vydali se do městských ulic. Nový SEAT Ibiza. Pomůže vám vytěžit ze života maximum.

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 09.04.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 09.04.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Estoril

Více

Vzhůru za dobrodružstvím jménem GLA.

Vzhůru za dobrodružstvím jménem GLA. GLA SUV Vzhůru za dobrodružstvím jménem GLA. Současnost se točí kolem toho, jak dnes cestujeme, jak komunikujeme, jak bezpečně a svobodně se cítíme. Města jsou čím dál tím více vzrušující a krajiny krásnější

Více

Vaše BMW 530d xdrive Limousine.

Vaše BMW 530d xdrive Limousine. Vaše BMW 530d xdrive Limousine. 11.04.2018 Model BMW 530d xdrive Limousine. Výkon motoru: 265 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 5,5 l/100km [2] Emise CO2: 144 g/km [2] 1 644 50 11.04.2018 2/9 Exteriér

Více

*A budete se divit, jaká je!

*A budete se divit, jaká je! Třída A. 1 pohled * *A budete se divit, jaká je! Buď pro, nebo proti, nenechá Vás chladnými. Nekonvenční zvenku, uvnitř stylová ikona. Z ulic vyžene nudu. A Vy se přitom budete cítit velmi komfortně. High-tech:

Více

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Model A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Celková cena 599 90 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. 524 90 Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO : 104 CO g/km

Více

Vaše BMW 530d xdrive Touring.

Vaše BMW 530d xdrive Touring. Vaše BMW 530d xdrive Touring. 23.11.2018 Model BMW 530d xdrive Touring. Výkon motoru: 265 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 5,9 l/100km [2] Emise CO2: 156 g/km [2] 1 718 60 23.11.2018 2/ 10 Exteriér

Více

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Model A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Celková cena 961 00 Motor 1498 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 109 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter Technická data Platná pro modelový rok 3 Užitkové vozy Transporter Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- A6 2.0 TDI ultra Model A6 2.0 TDI ultra Celková cena 1 498 400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 110 CO g/km 2 Vnější lakování A2A2

Více

Dacia Celebration. Limitovaná série

Dacia Celebration. Limitovaná série Dacia Celebration Limitovaná série Dacia slaví úspěch a uvádí limitovanou sérii Celebration U značky Dacia je vše možné: koupit si vůz 4X4, elegantní sedan, 5místné stylové vozidlo, jednoprostorový vůz

Více

Vaše BMW X7 xdrive30d.

Vaše BMW X7 xdrive30d. Vaše BMW X7 xdrive30d. 10.03.2019 Model BMW X7 xdrive30d. Výkon motoru: 265 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 6,5 l/100km [2] Emise CO2: 171 g/km [2] 2 172 30 10.03.2019 2/ 8 Exteriér Metalický lak

Více

Nová generace třídy B.

Nová generace třídy B. Třída B. Nová generace třídy B. Daleké cesty, rodinný výlet nebo jízda pro radost v nové generaci třídy B najde vše to správné místo. Inspirujte se inovativními technologiemi. Nechte se unést možnostmi

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Multivan Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů TOYOTA CENÍK TOYOTA který si tato značka zaslouží. Double Cab 5 místná verze motor výkon (kw) převodovka Terra Luna Sol 2,5 l D-4D 120 88 kw 5 A/T 719 950 Kč 1 950 000 Kč 3,0 l D-4D 170 126 kw 5 A/T 856

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Nový MASTER, užitkový vůz pro každého

Nový MASTER, užitkový vůz pro každého Nový Renault MASTER Nový MASTER, užitkový vůz pro každého Společnost Renault představuje nový Renault MASTER a potvrzuje tím své schopnosti v tomto odvětví. Nový MASTER, nezpochybnitelný zlatý standard

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci.

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. 02 Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

Město je nyní kompletní.

Město je nyní kompletní. Město je nyní kompletní. Města jsou centra dění. A ve městě se ix35 cítí jako ryba ve vodě. V jeho charakteru se zrcadlí sofistikovanost, charisma a smyslnost. Odvážně zvolené, ale velmi praktické křivky

Více

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- Q3 2.0 TFSI quattro Model Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena 1 114 900,- Motor 1984 cm3 quattro S tronic Výkon: 132 kw / 180 koní Spotřeba paliva: 6.5 l/100km Emise CO2: 149 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

LÁSKA, POHODA, TECHNOLOGIE.

LÁSKA, POHODA, TECHNOLOGIE. LÁSKA, POHODA, TECHNOLOGIE. IKONA VE SVÉ ŠESTÉ GENERACI. Multivan je ve své šesté generaci znovu nově vytvořený a přesto se jako nový Multivan Gene ration Six na první pohled zcela jasně hlásí ke svému

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

Technická data Platná pro modelový rok Nový Caddy

Technická data Platná pro modelový rok Nový Caddy Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Caddy Spotřeba paliva, emise CO 2 Caddy Caddy Trendline/Trendline BlueMotion, Caddy Comfortline, Caddy Highline 1), (l/100 km) 1,2 l TSI BMT 5stupňová manuální

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Nový RAV4 Ceník Za 12 045 Kč = Úrok 0 % + měsíčně + Garance budoucí hodnoty vozu Kombinace paketů se zvýhodněním až 50 000 Kč! Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Power 2,0 Valvematic 111 kw 6 M/T

Více

Vaše BMW 530d xdrive Touring

Vaše BMW 530d xdrive Touring Vaše BMW 530d xdrive Touring Vaše BMW online mybmw.cz/g8u7v4v0 Datum vytištění 02/17/2016 Strana 1 / 13 Datum vytištění 02/17/2016 Strana 2 / 13 Datum vytištění 02/17/2016 Strana 3 / 13 Model Cena modelu

Více