Pocit většího prostoru. Sedan. Nyní i jako třída A.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pocit většího prostoru. Sedan. Nyní i jako třída A."

Transkript

1 Třída A Sedan

2 Pocit většího prostoru. Sedan. Nyní i jako třída A. Jeden z nejklasičtějších tvarů automobilu nyní patří k nejmodernějším. Nová třída A sedan přináší nejsportovnější interpretaci three-box designu všech dob.

3 Zná cestu k Vašemu bytu. A Vaše zvyklosti. MBUX, nový, intuitivní multimediální systém, činí nový sedan třídy A inteligentnější než kdy předtím. Každý den se něco učí, především poznat trochu lépe svého řidiče. Zapamatuje si Vaše oblíbené skladby a cestu do práce. Pak automaticky nastaví správnou rozhlasovou stanici nebo Vám ukáže rychlejší cestu, když je na té obvyklé dopravní zácpa. Sama od sebe a zcela samozřejmě, pokud si to budete přát.

4 Komfort zvyšující výkon a příkladná bezpečnost. Dopravní špička, dlouhé noční jízdy nebo neznámé silnice Váš nový sedan třídy A Vás výrazně podpoří zejména ve stresujících situacích. A to zásluhou koncepce, která promění každou jízdu v mercedesu v bezpečný a jedinečný zážitek: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Neboť čas, který strávíte za volantem, patří Vám. Čas pro relaxaci. Čas pro načerpání energie. Abyste svého cíle dosáhli bezpečně a bez stresu.

5 Každá linie je jasným prohlášením. Aerodynamicky tvarovaný nový sedan třídy A se pohybuje se svou skloněnou přídí proti proudu vzduchu. Za ní se skrývá strmě stojící maska chladiče a hluboce stažená kapota motoru. Dva designové prvky vlevo a vpravo: za příplatek dostupné světlomety MULTIBEAM LED vyzařují inovativní sílu. Opticky sedí nový sedan třídy A ještě níže na silnici. A zároveň vyvolává silnější tlukot našich srdcí.

6 Zadní část sedanu třídy A. Počátek designové éry. Nový puristický design třídy A je v sedanu elegantně doveden k dokonalosti: se specifickou zádí, kterou opticky rozšiřují dvoudílná zadní světla. Zaujme však nejen svým vzhledem, ale i úctyhodným zavazadlovým prostorem, který se za ní skrývá a který s funkcí HANDS-FREE ACCESS dostupnou za příplatek dokonce můžete otevřít bez pomoci rukou.

7 Nová třída A sedan. S

8 Bezpečnost a asistenty. Systém MBUX. Pomocí radarových snímačů a stereo kamery se zobrazením ve 3D sleduje nový sedan třídy A své okolí, udržuje až do rychlosti 210 km/h správnou vzdálenost od vozidla jedoucího vpředu a v nouzové situaci samostatně nezá visle brzdí. Systém MBUX (Mercedes-Benz User Experience) Vás nezbaví řízení, ale v maximální míře Vám ho zpříjemní. Díky umělé inteligenci je systém adaptabilní a postupně se přizpůsobuje řidiči. S inteligentním systé mem hla sového ovládání LINGUATRONIC se můžete bavit stejně přirozeně jako s dobrým přítelem. Světlomety MULTIBEAM LED. Sada po smartphone. Světlomety MULTIBEAM LED se v tisícině sekundy při způsobí podle viditelnosti a ostatních účastníků silničního provozu. Neo slňující částečně zakrytá dálková světla se například vyhýbají rozpoznaným účastníkům provozu, takže je silnice stále optimálně osvětlena, aniž by byla oslněna protijedoucí vozidla. V novém sedanu třídy A se Váš smartphone nabíjí, když ho odložíte na středovou konzolu. Co je však nejpříjemnější: díky funkci Near Field Communication (NFC) se Váš smartphone ihned propojí se sedanem třídy A, aniž byste museli provádět řadu dalších kroků nebo zadávat kód. Také posílání SMS nebo rolování v kontaktech není problém. V novém sedanu třídy A můžete Váš smartphone používat, aniž byste ho drželi v ruce. Po připojení přes USB nebo NFC lze dotykovými tlačítky na volantu pohodlně ovládat téměř všechny aplikace a funkce na displeji multimediálního systému.

9 Vzhled wrap around. Širokoúhlý displej. Head-up displej. Komfort sezení a prostoru. Interiér nového sedanu třídy A nabízí cestujícím komfortně tvarovaný prostor. Přechody mezi přístrojovou deskou, středovou konzolou a obložením dveří jsou plynulé a vytváří příjemný vzhled wrap around. To je v této třídě stejně jedinečné, jako výběr ozdobných prvků a ambientní osvětlení, které vše ukáže v nejlepším světle. Jeden pohled zde vydá za tisíc slov. Interiér nového sedanu třídy A zaujme nevšedním vzhledem, který Vám nabízí zcela nové náhledy. Ne na jednom, ale na dvou displejích s vysokým rozlišením. Ve standardní výbavě s rozměrem 17,78 centimetru (7 palců). Za příplatek s extra velikostí 26 centimetrů (10,25 palce). V každém případě obrázky vypadají, jakoby se vznášely v prostoru. Velmi snadné je také ovládání prostřednictvím dotykových tlačítek na volantu, za příplatek dostupného touchpadu nebo dotykové obrazovky. Poslední zmíněná je další premiérou a definitivně stojí za druhý pohled. Dívat se očima přímo dopředu můžete zcela automaticky s head-up displejem v novém sedanu třídy A. Neboť tak jsou promítány všechny relevantní informace, jako rychlost, omezení rychlosti nebo navigační pokyny, přímo ve Vašem zorném poli. Virtuálně a barevně. Obsahy zobrazovacího pole můžete upravit a uložit pomocí paměťové funkce. Pokud se rozhlédnete v novém sedanu třídy A, objevíte něco nečekaného: obdivuhodně velký prostor. Osoby vyššího vzrůstu potěší zejména zadní část vozu. Nová třída A je vybavena sportovními sedadly s nastavitelnou opěrkou hlavy. V kombinaci s komfortními sedadly jsou dostupná ortopedická sedadla. Za příplatek lze zvolit vyhřívaná a ventilovaná přední sedadla. Pro prémiový komfort cestování.

10 Standardní výbava. Linie Style. Linie Progressive. Linie AMG. Již ve standardním provedení třída A velkoryse ukazuje své charakteristické rysy. Vysokou úroveň bezpečnostní výbavy, typickou pro značku Mercedes-Benz, reprezentuje aktivní brzdový asistent Active brake assist a aktivní asistent jízdy v pruzích. Klimatizace se stará o teplotu podle přání. S linií výbavy Style se Vaše vozidlo odliší od standardní výbavy. Interiér i exteriér získá mladistvý a atraktivní vzhled. Sada zahrnuje doplňkové prvky jako 16palcová kola z lehké slitiny a exkluzivní čalounění a ozdobné prošití pro tuto linii v trendových barvách. Linie výbavy Progressive dodává Vašemu vozidlu výrazně hodnotnější vzhled. Přidaná hodnota, kterou uvidíte a ucítíte. Podtrhuje fascinující vzhled z každé perspektivy a staví na odiv špičkovou techniku prémiového kompaktního vozidla. Pomocí linie AMG zdůrazníte v interiéru i exteriéru jasnou orientaci vozidla na výkon. Zejména AMG bodystyling se speciálními předními a zadními nárazníky vozidlo opticky připodobňuje modelům AMG. Zážitek z jízdy umocňuje technické provedení se sníženým, sportovně laděným podvozkem a přímým řízením.

11 DYNAMIC SELECT. Komfortní podvozek. Jeďte jednoduše tak, jak si přejete. DYNAMIC SELECT nabízí na stisknutí tlačítka různé jízdní programy s předem definovaným nastavením motoru, převodovky, podvozku nebo řízení. S režimem Sport bude Vaše jízda dynamická, se základním programem Comfort velmi vyvážená. Nastavení ECO oproti tomu sází na nejvyšší účinnost, šetří palivo a finance. Jízdní program ECO Vám poskytne rozsáhlou podporu, pokud chcete minimalizovat emise CO 2 a škodlivé látky. Vyhřívání sedadla a klimatizování pracují v tomto nastavení se sníženým výkonem a šetří tak cennou energii. S programem Individual si zvolíte jednotlivé parametry zcela samostatně. Například můžete zadat sportovní nastavení pohonu a současně komfortní naladění podvozku. Vychutnejte si komfort na dlouhých etapách na dálnicích, zatímco do zatáček můžete vjíždět se sportovním elánem. Vyvážený komfortní podvozek nabízí přesvědčivou kombinaci velkoryse koncipovaného odpružení s velmi dobrou jízdní stabilitou. Díky tomu je jízda bezpečná a přináší opravdové potěšení. Obrázek ukazuje sedan třídy A W177.

12 Technické údaje. Rozměry. Vznětové motory Zdvihový objem Výkon 1 Točivý moment Zrychlení Nejvyšší rychlost 2 Spotřeba paliva 3 Emise CO 2 (g/km) 3 Emisní třída 4 (cm 3 ) (kw [k]/při ot./min) (N.m) z 0 na 100 km/h (s) (km/h) (l/100 km) A180 d automat [116]/ , ,3-4, Třída A Zážehové motory Zdvihový objem Výkon 1 Točivý moment Zrychlení Nejvyšší rychlost 2 Spotřeba paliva 3 Emise CO 2 (g/km) 3 Emisní třída 4 (cm 3 ) (kw [k]/při ot./min) (N.m) z 0 na 100 km/h (s) (km/h) (l/100 km) A200 manual [163]/ , ,0-5, Třída C A200 automat [163]/ , ,4-5, Třída B A220 4M automat [190]/ , ,7-6, Třída C A250 automat [224]/ , ,3-6, Třída C A250 4M automat [224]/ , ,7-6, Třída C * 4M = 4MATIC To nejlepší pro motor: originální motorové oleje Mercedes-Benz. 1 Údaje o jmenovitém výkonu podle nařízení (ES) č. 715/2007 v aktuálním platném znění. 2 Elektronicky regulováno. 3 Uvedené hodnoty byly zjištěny na základě předepsaného postupu měření. Jedná se o hodnoty CO 2 naměřené pomocí NEDC ve smyslu čl. 2 č. 1 prováděcího nařízení (EU) 2017/1153. Hodnoty spotřeby paliva byly vypočítány na základě těchto hodnot. Další informace o oficiální spotřebě paliva a oficiálních specifických emisích CO 2 nových osobních automobilů najdete v Příručce ke spotřebě paliva, emisím CO 2 a spotřebě elektrické energie nových osobních vozidel, která je dostupná zdarma ve všech prodejnách a u společnosti Deutsche Automobil Treuhand GmbH na adrese Údaje se nevztahují na konkrétní vozidlo a nejsou součástí nabídky, nýbrž slouží pouze účelům srovnání jednotlivých typů vozidel. Hodnoty se liší v závislosti na zvolených příplatkových výbavách. Údaj je platný pouze v rámci Evropské unie. Mohou se vyskytnout specifické odchylky v jednotlivých zemích. 4 Zjištěno na základě naměřených emisí CO 2 se zohledněním hmotnosti vozidla. Platné pouze pro Německo. Další technické údaje najdete na Všechny údaje jsou v milimetrech. Zobrazené míry jsou střední hodnoty. Platí pro nezatížená vozidla se standardní výbavou.

13 Mercedes-Benz je jedním ze zakládajících partnerů mezinárodní nadace Laureus Sport for Good Foundation, která byla založena v roce Představuje nejdůležitější iniciativu značky Mercedes-Benz v sociální oblasti. Prostřednictvím sociálních sportovních projektů pomáhá Laureus Sport for Good zlepšovat život znevýhodněným nebo nemocným dětem a mladistvým, otevírá jim nové perspektivy a předává jim důležité hodnoty jako týmový duch, respekt a cílevědomost. Change the Game for Kids je naše motto, o které se s Vámi chceme podělit. Koupí vozu Mercedes-Benz podpoříte nadaci Laureus Sport for Good Foundation. K údajům v tomto katalogu: Po redakční uzávěrce tohoto katalogu dne mohlo dojít ke změnám produktu. Výrobce si po dobu trvání dodávek vyhrazuje právo na konstrukční nebo tvarové změny, odchylky barevnosti a změny obsahu dodávek, pokud jsou tyto změny nebo odchylky s ohledem na zájmy prodejce únosné pro zákazníka. Pokud výrobce, příp. prodejce používá k označení objednávky nebo k popisu nabízeného výrobku značky nebo číselné údaje, nevyplývají z nich samotných žádná práva. Na vyobrazeních mohou být uvedeny také příplatkové výbavy a příslušenství, které nejsou součástí standardní dodávky. Tento text je publikován mezinárodně. Výroky o zákonných, právních a daňových předpisech a jejich důsledcích jsou však platné jen pro Spolkovou republiku Německo k datu redakční uzávěrky tohoto katalogu. O posledním závazném stavu se proto prosím informujte u Vašeho prodejce Mercedes-Benz. Daimler AG, dialog@daimler.com,

Třída A Kompaktní sedan

Třída A Kompaktní sedan Třída A Kompaktní sedan Hej Mercedesi. Znáte to? Potkáte člověka a máte pocit, jako byste ho znali už celou věčnost. Stejně tak je to i s novou třídou A. Jezdíte spolu teprve pár dní a ona zná Vaše vlastnosti

Více

Tady smí být každý sám sebou.

Tady smí být každý sám sebou. Třída B Vysvětlení netřeba. Dokonalost nevyžaduje vysvětlující komentáře. Stejně jako Váš život. Ani Váš styl. A už vůbec ne automobil s příkladnou bezpečností a komfortem, nejintuitivnější koncepcí ovládání

Více

Rozšiřuje obzor i zorničky pozorovatelů.

Rozšiřuje obzor i zorničky pozorovatelů. SL Roadster Jedinečný vzhled. Vzpřímená maska chladiče je elegantní připomínkou legendární tradice vozu SL. Záď s difuzorem a oba powerdomy na kapotě motoru prozrazují sílu, která se pod nimi skrývá. Své

Více

Symbol komfortní a bezpečné jízdy.

Symbol komfortní a bezpečné jízdy. Třída E Sedan Přirozeně stylový. Sedan třídy E s obdivuhodnou lehkostí ztělesňuje moderní styl a sofistikovaný sportovní charakter. Každá linie vychází z principu smyslné čistoty. Standardní výbavu doplňují

Více

Výmluvná řeč tvarů. Každá linie, každá plocha vychází z principu smyslné čistoty.

Výmluvná řeč tvarů. Každá linie, každá plocha vychází z principu smyslné čistoty. Třída E Kombi Výmluvná řeč tvarů. Každá linie, každá plocha vychází z principu smyslné čistoty. Dynamické proporce s energicky klenutými liniemi propůjčují kombi třídy E nezaměnitelnou lehkost a dávají

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

Mercedes-AMG GT Roadster

Mercedes-AMG GT Roadster Mercedes-AMG GT Roadster Jsme ještě dost draví? Jsme ještě dost svobodní? Jsme ještě dost silní? Vzpomeňme si, jaký je to pocit. Stoprocentní dravost. Vítr si pohrává s vlasy, ale Mercedes-AMG GT C

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

Okolí se stává kulisou. Nové kupé třídy C si podmaní všechny Vaše smysly. Systém DYNAMIC SELECT dostupný za příplatek je připraven plnit všechny Vaše

Okolí se stává kulisou. Nové kupé třídy C si podmaní všechny Vaše smysly. Systém DYNAMIC SELECT dostupný za příplatek je připraven plnit všechny Vaše Třída C Kupé Svůdné. Okolí se stává kulisou. Nové kupé třídy C si podmaní všechny Vaše smysly. Systém DYNAMIC SELECT dostupný za příplatek je připraven plnit všechny Vaše požadavky. Zvolte si své preferované

Více

Nová forma. Klidná a uvolněná jízda, jakou jste v této podobě dosud nezažili. Nové GLS. Třída S mezi SUV.

Nová forma. Klidná a uvolněná jízda, jakou jste v této podobě dosud nezažili. Nové GLS. Třída S mezi SUV. GLS SUV Nová forma. Klidná a uvolněná jízda, jakou jste v této podobě dosud nezažili. Nové GLS. Třída S mezi SUV. Vždy tam, kde je potřeba. To zvládá jedině GLS. Nová příď s masivním powerdomem vyzařuje

Více

Vychutnejte si opravdový luxus naší doby.

Vychutnejte si opravdový luxus naší doby. Třída S Kabriolet Kabriolet třídy S. Vychutnejte si opravdový luxus naší doby. Vyhraďte si dostatek času, zapomeňte na vše ostatní a dopřejte si radost z jízdy v novém kabrioletu třídy S. Hlavním designovým

Více

Styl, exkluzivita a velkorysost v interiéru nového GLE kupé používáme ty nejluxusnější materiály. Vysoká poloha sedadla přináší jedinečný pocit z

Styl, exkluzivita a velkorysost v interiéru nového GLE kupé používáme ty nejluxusnější materiály. Vysoká poloha sedadla přináší jedinečný pocit z GLE. Kupé. Dynamika. Kultivovaný sportovní vůz ve velkém stylu. Poznejte to nejlepší ze světa automobilů v nové fascinující formě: moderní luxus vozidla Mercedes-Benz. Nové GLE kupé. Vytěží to nejlepší

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Třída CLA. Shooting Brake.

Třída CLA. Shooting Brake. Třída CLA. Shooting Brake. Velkoměstu na stopě. Nové CLA Shooting Brake. Život ve velkoměstě je dobrodružstvím. Nové čtvrtě vznikají takřka přes noc a čekají na své dobyvatele. Nové CLA Shooting Brake

Více

Vozidlo pro všechny příležitosti.

Vozidlo pro všechny příležitosti. GLC Kupé Vozidlo pro všechny příležitosti. Dynamické jako kupé, silné jako SUV. Jedinečná kombinace, jedinečná jízda. Poznejte moderní luxus ve zcela nové podobě: nové GLC kupé spojuje jízdní dynamiku

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Driving Performance. Mercedes-AMG.

Driving Performance. Mercedes-AMG. Driving Performance. Mercedes-AMG. Driving Performance. Mercedes-AMG. 2 Obsah Obsah 3 Každé AMG má výkon v krvi. Obsah. Jsou rychlá jako blesk, mají skvělé jízdní vlastnosti a nenapodobitelný zvuk. Přesto

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 29.08.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 29.08.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Sparkling

Více

Velkorysá a jedinečná.

Velkorysá a jedinečná. Třída V. Velkorysá a jedinečná. Mohutná příď a nevšední tvary. Nová třída V, vyvinuta s mimořádnou péčí pro výzvy nevšedních i všedních dnů, nabízí variabilní koncepci interiéru a zároveň přináší neobyčejný

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Vaše BMW 320d xdrive Limousine.

Vaše BMW 320d xdrive Limousine. Vaše BMW 320d xdrive Limousine. 30.08.2018 Model BMW 320d xdrive Limousine. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,1 l/100km [2] Emise CO2: 135 g/km [2] 1 183 00 30.08.2018 2/8 Exteriér

Více

Nový Mercedes-AMG GT.

Nový Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T Nový Mercedes-AMG GT. VYSNĚNO ZÁVODNÍKY. S Aby Vás nadchl. Novinka z Affalterbachu: dlouhá kapota motoru, kokpit protažený hluboko do široké a mohutné zádi. To jsou proporce sportovního

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Třída C Kabriolet Nekonečná fascinace. Linie podtrhující dynamický vzhled a atleticky tvarované boky nového kabrioletu třídy C jsou projevem jedinečného stylu a vzbuzují silné emoce. Ještě intenzivnější

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Dynamika. Síla prosadit se. Relaxace.

Dynamika. Síla prosadit se. Relaxace. GLE. Dynamika. Síla prosadit se. Relaxace. Kdo v sobě tyto schopnosti spojuje, umí ocenit dosažené cíle a intenzivně prožít každý okamžik. Poznejte nové prémiové SUV od Mercedes-Benz. Nové GLE. Vytěží

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Nový model GLA. Svoboda je nakažlivá.

Nový model GLA. Svoboda je nakažlivá. Třída GLA. Nový model GLA. Svoboda je nakažlivá. Nový model GLA na první pohled odkrývá nekonečně mnoho možností. Čím začít? Nejlépe propracovaným a zároveň aerodynamickým designem s touhou drát se kupředu.

Více

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN VÁŠ NOVÝ CIVIC Nový Civic sedan s atraktivním designem a vyspělým konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu a zápalu pro technickou znamenitost. Výrazné a nadčasové linie

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Komfortní. Bezpečné. Prožijte každou jízdu na zcela nové úrovni. Nové GLC. Progresivnější a atletičtější než kdy dřív, zároveň velmi tiché a účinné to vše je

Více

Hyundai. i30 Fastback

Hyundai. i30 Fastback Hyundai i30 Fastback 2 Design, který Vás nadchne. Nový Hyundai i30 Fastback s přitažlivým vzhledem se stal nejnovějším členem rozrůstající se rodiny modelů Hyundai i30. Jde o odvážné a elegantní vyjádření

Více

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 DYNAMIC DYNAMICKÝ DESIGN V moderním rychlém světě potřebujete být pohotoví a připravení využít každé příležitosti, která se naskytne. Proto jsme vytvořili nový vůz Honda Jazz Dynamic. Disponuje sportovním

Více

Vaše BMW 540i xdrive Limousine.

Vaše BMW 540i xdrive Limousine. Vaše BMW 540i xdrive Limousine. www.bmw.cz/myconfig/w4m6c0p2 17.06.2017 1/10 Model BMW 540i xdrive Limousine. Výkon motoru: 340 k Zdvihový objem: 2.998 cc Spotřeba: 7,2 l/100km [1] Emise CO2: 164 g/km

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ BARVA & KOLA (2) Černá (212) 18" kola z lehké slitiny, 5paprskový design (pouze ), pneumatiky 235/45 R18 ČALOUNĚNÍ A DEKORY V INTERIÉRU Černá látka / černé lesklé obložení (FA24) STANDARDNÍ

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Model Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Celková cena 1 358 50 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. 1 218 90 Výkon: 120 kw / 163 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

allroad quattro Audi Náskok díky technice

allroad quattro Audi Náskok díky technice A4 allroad quattro Audi Náskok díky technice Audi A4 allroad quattro Pocit se stává skutečností. Strhující technika. Design, který nastavuje měřítka. Mimořádný vůz Audi A4 allroad quattro vypadá skvěle

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Nová třída C o poznání výš.

Nová třída C o poznání výš. Třída C. Nová třída C o poznání výš. Suverénní lehkost je synonymem pro její nový vzhled. S aerodynamikou, která si hravě poradí i s odporem vzduchu. Za příplatek s plně automatickým vzduchovým odpružením,

Více

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů TOYOTA CENÍK TOYOTA který si tato značka zaslouží. Double Cab 5 místná verze motor výkon (kw) převodovka Terra Luna Sol 2,5 l D-4D 120 88 kw 5 A/T 719 950 Kč 1 950 000 Kč 3,0 l D-4D 170 126 kw 5 A/T 856

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 09.04.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 09.04.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Estoril

Více

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA NOVÁ HYBRID COROLLA HYBRID 3 NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA Po 12 letech dáváme sbohem označení Auris a zahajujeme novou éru modelu Corolla nejprodávanějšího vozu světa. Toyota Corolla, nyní s rozšířenou nabídkou

Více

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: RX 450h Executive Celková výsledná cena: 2 047 000 Kč Základní cena: 1 930 000 Kč Prvky výbavy na přání: 117 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

CLA Kupé a Shooting Brake

CLA Kupé a Shooting Brake CLA Kupé a Shooting Brake Zářící hvězdy. Na scénu přichází CLA Shooting Brake a CLA kupé. Budí nadšení zdokonaleným sportovním designem, rozšířenými možnostmi připojení k síti a kultivovaným jízdním chováním

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Vaše BMW X5 xdrive40i.

Vaše BMW X5 xdrive40i. Vaše BMW X5 xdrive40i. 30.08.2018 Model BMW X5 xdrive40i. Výkon motoru: 340 k Zdvihový objem: 2.998 cc Spotřeba: 8,7 l/100km [2] Emise CO2: 197 g/km [2] 1 826 50 30.08.2018 2/8 Exteriér Nemetalický lak

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA NOVÁ KIA RIO Více emocí, více radosti Stačí jeden pohled na atraktivní, sportovní design nového modelu Kia Rio a Vaše fantazie začne horečně vymýšlet důvody, proč usednout za volant a vyrazit na vyjížďku.

Více

Vaše BMW 740d xdrive Limousine.

Vaše BMW 740d xdrive Limousine. Vaše BMW 740d xdrive Limousine. www.bmw.cz/myconfig/d3v6h3y5 20.04.2017 1/9 Model BMW 740d xdrive Limousine. Výkon motoru: 320 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 5,3 l/100km [1] Emise CO2: 139 g/km [1]

Více

EVOLUCE V AKCI. Zobrazený model je CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle v barvě Metalická Premium Crystal Red.

EVOLUCE V AKCI. Zobrazený model je CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle v barvě Metalická Premium Crystal Red. V AKCI Celosvětově nejprodávanější SUV se stále vyvíjí. Zcela nové CR-V je kultivovanější, všestrannější a nabízí dynamičtější jízdní vlastnosti díky celé řadě vylepšení a inovací. Model CR-V přináší úchvatné

Více

SL je přehlídkou vybraného vkusu. Vybírejte z mnoha luxusních materiálů, barev a exkluzivního programu de signo, od elegantní kůže nappa Exclusive až

SL je přehlídkou vybraného vkusu. Vybírejte z mnoha luxusních materiálů, barev a exkluzivního programu de signo, od elegantní kůže nappa Exclusive až SL Roadster Opět vyvolává úžas. SL stěží naleznete iniciály, které vyvolávají větší euforii. Nechte se nakazit ikonickým designem, který je oslavou moderního luxusu a sportovního ducha pod širým nebem

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč666,682 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Nová generace třídy B.

Nová generace třídy B. Třída B. Nová generace třídy B. Daleké cesty, rodinný výlet nebo jízda pro radost v nové generaci třídy B najde vše to správné místo. Inspirujte se inovativními technologiemi. Nechte se unést možnostmi

Více

Renault MéGANE. Nový. Objevte nový Renault Mégane na

Renault MéGANE. Nový. Objevte nový Renault Mégane na Objevte nový Renault Mégane na www.renault.cz Nový Renault MéGANE Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. V rámci politiky trvalého zdokonalování

Více

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Model A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Celková cena 599 90 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. 524 90 Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO : 104 CO g/km

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Dacia Celebration. Limitovaná série

Dacia Celebration. Limitovaná série Dacia Celebration Limitovaná série Dacia slaví úspěch a uvádí limitovanou sérii Celebration U značky Dacia je vše možné: koupit si vůz 4X4, elegantní sedan, 5místné stylové vozidlo, jednoprostorový vůz

Více

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- A6 2.0 TDI ultra Model A6 2.0 TDI ultra Celková cena 1 498 400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 110 CO g/km 2 Vnější lakování A2A2

Více

AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH PAKETŮ JOY.

AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH PAKETŮ JOY. AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH PAKETŮ JOY. BMW řady 1 (3dveřová / 5dveřová verze) BMW 116d / 116d EDE / 118d / 118d xdrive / 120d / 120d xdrive / 116i / 118i 140 426 Kč zdarma 100 % BMW 125d / 125i 136

Více

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Model A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Celková cena 961 00 Motor 1498 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 109 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Spotřeba paliva, emise CO 2 skříňový vůz/skříňový vůz BlueMotion novaný provoz (l/100 km) novaný provoz (g/ km) 1,2 l TSI BMT 5stupňová manuální 62 (84)

Více

Vaše BMW X3 xdrive20d.

Vaše BMW X3 xdrive20d. Vaše BMW X3 xdrive20d. www.bmw.cz/myconfig/f5g0s3o1 23.03.2017 1/9 Model BMW X3 xdrive20d. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,2 l/100km [1] Emise CO2: 136 g/km [1] 1 181 70 Výbavové

Více

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Xexsxy Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active Model Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active 432 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá/šedá látka (FB20) Paket TREND 16'' litá kola, 205/55

Více

A4 Avant Sport 2.0 TDI

A4 Avant Sport 2.0 TDI A4 Avant Sport 2.0 TDI Model A4 Avant Sport 2.0 TDI Celková cena 1 183 70 Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise CO2: 119 CO g/km 2 Vnější

Více

Nebudete chtít odtrhnout oči.

Nebudete chtít odtrhnout oči. Třída E Kupé Další ikona. Vysoce kvalitní diamantová maska chladiče a příplatkové světlomety MULTIBEAM LED jsou předzvěstí moderních technologií: v žádném jiném kupé nebude jízda tak dynamická, komfortní

Více

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Nový RAV4 Ceník Za 12 045 Kč = Úrok 0 % + měsíčně + Garance budoucí hodnoty vozu Kombinace paketů se zvýhodněním až 50 000 Kč! Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Power 2,0 Valvematic 111 kw 6 M/T

Více

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč.

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Nový Auris - ceník Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Výbava Motor Výkon Převodovka Standardní cena Zvýhodnění Zaváděcí cena Power

Více

Kit Corporate 2008 2

Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 3 Kit Corporate 2008 4 Kit Corporate 2008 5 1 2 3 4 5 Kit Corporate 2008 7 Kit Corporate 2008 8 Model Délka Rozměry v mm Šířka (bez zpětných zrcátek) Výška Objem

Více

*A budete se divit, jaká je!

*A budete se divit, jaká je! Třída A. 1 pohled * *A budete se divit, jaká je! Buď pro, nebo proti, nenechá Vás chladnými. Nekonvenční zvenku, uvnitř stylová ikona. Z ulic vyžene nudu. A Vy se přitom budete cítit velmi komfortně. High-tech:

Více

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč A6 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 593 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva: 5 l/100km

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Cesta je cíl: Ukázat styl, dokázat um, rozeznat mimořádnost: Ve třídě CL se spojuje jasný design, nefalšovaná ruční práce a nejnovější technologie v

Cesta je cíl: Ukázat styl, dokázat um, rozeznat mimořádnost: Ve třídě CL se spojuje jasný design, nefalšovaná ruční práce a nejnovější technologie v Třída CL. Cesta je cíl: Ukázat styl, dokázat um, rozeznat mimořádnost: Ve třídě CL se spojuje jasný design, nefalšovaná ruční práce a nejnovější technologie v nezapomenutelný celek. Seznamte se s automobilem,

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>>

Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>> 2 Nová Kia pro_cee d GT Když je jízda vzrušením >>> Začněte myslet jinak. Objevte náš nový přírůstek do rodiny Kia cee d. Novinka pro_cee d GT má podobné geny jako pro_cee d, má však sportovního ducha.

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ 300 000 Kč 63 977 bez DPH www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/340/ Cena Ceníková cena bez DPH 75 386 Ceníková cena s DPH 91 217 Akční cena bez DPH 63 977

Více

Vaše BMW X6 xdrive30d.

Vaše BMW X6 xdrive30d. Vaše BMW X6 xdrive30d. 05.11.2018 Model BMW X6 xdrive30d. Výkon motoru: 258 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 7,0 l/100km [2] Emise CO2: 183 g/km [2] 1 931 80 05.11.2018 2/ 8 Exteriér Nemetalický lak

Více

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- Q3 2.0 TFSI quattro Model Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena 1 114 900,- Motor 1984 cm3 quattro S tronic Výkon: 132 kw / 180 koní Spotřeba paliva: 6.5 l/100km Emise CO2: 149 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

Červená linie Vám rozbuší srdce

Červená linie Vám rozbuší srdce 20 Červená linie Vám rozbuší srdce S červeným akcentem detailů interiéru i exteriéru a ve spojení s novým výkonným motorem získává VITARA S 1.4 BoosterJet jedinečné sportovní charisma. Nechte temperamentem,

Více

Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10) Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T Active Model Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T Active Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok Technická data Platná pro modelový rok 2013 Užitkové vozy Amarok Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

Vzhůru za dobrodružstvím jménem GLA.

Vzhůru za dobrodružstvím jménem GLA. GLA SUV Vzhůru za dobrodružstvím jménem GLA. Současnost se točí kolem toho, jak dnes cestujeme, jak komunikujeme, jak bezpečně a svobodně se cítíme. Města jsou čím dál tím více vzrušující a krajiny krásnější

Více

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel)

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 100 kw / 136 k Platné od 3. Března 2014 V 200 CDI K 1 035 155,-

Více

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč A5 Spb 2.0 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč 1 149 000 Motor 1 968ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba paliva: 4.5 l/100km

Více

let vozu Multivan. let pohonu všech kol značky Volkswagen.

let vozu Multivan. let pohonu všech kol značky Volkswagen. Multivan dition 25 let vozu Multivan. let pohonu všech kol značky Volkswagen. Jak oslavit významné výročí? Nebo lépe: Jak oslavit dvě významná výročí? Není to totiž jenom Multivan, od jehož vzniku uplynulo

Více