GMD. Diskové žací stroje GMD série 102 LIFT-CONTROL ZPRACOVÁNÍ PÍCE PODLE VAŠICH POTŘEB!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "GMD. Diskové žací stroje GMD série 102 LIFT-CONTROL ZPRACOVÁNÍ PÍCE PODLE VAŠICH POTŘEB!"

Transkript

1 GMD Diskové žací stroje GMD série 102 LIFT-CONTROL ZPRACOVÁNÍ PÍCE PODLE VAŠICH POTŘEB!

2 Diskové žací stroje KUHN GMD série 102 LIFT-CONTROL Konkurenceschopnost a hospodárnost budou v budoucnu rozhodující kritéria pro úspěšný management v zemědělství. KUHN jako průkopník v technice diskových žacích strojů proto učiní také v budoucnu vše pro to, aby jste mohli snadněji a rychleji sklízet optimální výnosy. Koncepce našich diskových žacích strojů série 102 LIFT-CONTROL je zcela zaměřena na následující cíl: Systém LIFT-CONTROL, který nabízí pouze KUHN, umožňuje vyšší rychlost jízdy, což má společně s ještě většími pracovními šířkami za následek značné zvýšení plošného výkonu, Díky tomu, že se výborně přizpůsobí půdě, zůstává zachován plný obsah živin krmiva. Sklidíte pouze čisté krmivo a pažit se chrání, Díky inovační technice - jako např. hydropneumatické odlehčení žacího nosníku LIFT-CONTROL - je zaručeno, že se stroj precizně přizpůsobí příslušným podmínkám - a to samozřejmě při snadné obsluze! Vybavení s proslulou spolehlivostí a dlouhou životností Vám zajistí trvalou výkonnost a vysokou hodnotu při opětovném prodeji. Firma KUHN Vám nabízí řešení pro sečení s přihlédnutím k Vašim požadavkům na: REDUKCI NÁKLADŮ DOBROU ODBORNOU PRAXI

3 KOMFORT BLÍZKOST ZÁKAZNÍKŮM A PORADENSTVÍ SPOLEHLIVOST / SERVIS

4 Diskové žací stroje GMD 602/702 LIFT-CONTROL Využijte naši více než třicetiletou zkušenost v konstruování diskových žacích strojů! 3 Poté, co byla před více než 30 lety postavena první disková žací lišta, je jméno KUHN považováno za první referenci pro tyto produkty a na tom se dodnes nic nezměnilo. Statisíce diskových žacích strojů prodaných na celém světě proslavily KUHN a jsou pro Vás nejlepší zárukou pro úspěšnou sklizeň krmiva. Stálé snahy o další optimalizaci výkonů u našich diskových žacích ústrojí vedly ke koncepci diskových žacích strojů GMD série 102 LIFT-CONTROL. Četné technické zvláštnosti - především hydropneumatické odlehčení žacího nosníku LIFT-CONTROL - podstatně přispívají k zachování kvality krmiva. Díky stálé optimalizaci diskových žacích strojů GMD dnes KUHN zaujímá celosvětově vedoucí postavení na trhu diskových žacích strojů. Pro lepší představu je zde znázorněný stroj odstavený v pracovní poloze. Z bezpečnostních důvodů se stroj musí vždy odstavit v přepravní poloze. TECHNICKÉ ÚDAJE GMD 602 LIFT-CONTROL GMD 702 LIFT-CONTROL Pracovní šířka (m) 2,40 2,80 Počet disků ze zušlechtěné oceli 6 7 Odpružení Hydropneumatický odlehčovací systém LIFT-CONTROL Přepravní šířka šířka traktoru mm šířka traktoru mm Hmotnost (kg)

5 4 Montáž a demontáž žacího stroje: optimální obsluha a rychlost - Montáž k traktoru a odstavení stroje se provedou bez problémů a rychle, protože se nemusí zajišťovat nebo odjišťovat odlehčovací pružina. - Přestavitelné montážní čepy lze snadno přizpůsobit každému typu traktoru. Velký výkyvný rozsah pro optimální přizpůsobení stroje půdě - Aby kvalita sečení byla perfektní také na nerovných půdách, může se žací lišta volně pohybovat nahoru a dolů v rozsahu Díky svému středovému zavěšení reaguje lišta na každou nerovnost rychle a šetrně k půdě. To zlepší nejen jízdní komfort, ale zvýší také plošný výkon. Bezpečný a spolehlivý pohon - Žací lišta je poháněn kloubovou hřídelí seshora přes první žací disk. Tím lze zcela využít šířku sečení. - Třecí spojka a volnoběžka spolehlivě chrání stroj před poškozením také za obtížných podmínek.

6 Diskové žací stroje GMD 802/902 LIFT-CONTROL Nechejte se přesvědčit jedinečnou koncepcí těchto žacích strojů! 5 Vedle hydropneumatického odlehčení žací lišty s bezpečnostním rozpojením mohou diskové žací stroje GMD 802 a GMD 902 LIFT-CONTROL nabídnout ještě spoustu dalších technických zvláštností, které všechny přispívají k tomu, aby byla každodenní práce s těmito stroji co nejkomfortnější a nejbezpečnější. Pro lepší představu je zde znázorněný stroj odstavený v pracovní poloze. Z bezpečnostních důvodů se stroj musí vždy odstavit v přepravní poloze. Geniální zavěšení žací lišty pro snadné a plynulé sečení Díky připojení žací jednotky přímo uprostřed se diskové žací stroje série 102 LIFT-CONTROL výborně přizpůsobí půdě. Přítlačný tlak se rovnoměrně rozloží po celé šířce sečení, což chrání pažit a udržuje příkon konstantně nízko. Díky velkému vertikálnímu výkyvnému rozsahu se tyto stroje mohou bez obav používat také na extrémně nerovných půdách. TECHNICKÉ ÚDAJE GMD 802 LIFT-CONTROL GMD 902 LIFT-CONTROL Pracovní šířka (m) 3,11 3,52 Počet disků ze zušlechtěné oceli 8 9 Zavěšení žacího nosníku Hydropneumatický odlehčovací systém LIFT-CONTROL Přepravní šířka šířka traktoru mm šířka traktoru mm Hmotnost (kg)

7 6 Nejlepší známky pro snadnost obsluhy a světlou výšku! Diskové žací stroje GMD 802 a GMD 902 LIFT-CONTROL jsou pod nosným ramenem vybaveny přídavným hydraulickým válcem, pomocí něhož lze žací jednotku vyzvednout bez ovládání hydrauliky traktoru. To usnadňuje otáčení na okraji pole a umožňuje to vyzvednutí žací lišty daleko nad řádek. Tlaková nádoba tlumí rázová zatížení, která se přenášejí na traktor při posunování a přepravě po silnici. Bezpečnost na celé čáře! Při zvedání se kloub mezi žací lištou a nosným ramenem automaticky zablokuje pomocí hydraulického válce. Výkyvný rozsah se tím silně omezí a světlá výška žacího nosníku zůstane konstantní po celou pracovní šířku.

8 Diskové žací stroje GMD série 102 LIFT-CONTROL LIFT-CONTROL - jedinečný hydropneumatický odlehčovací systém od firmy KUHN 7 To je možné jen u KUHN! Jeden z nejdůležitějších stanovených cílů při vývoji diskových žacích strojů GMD série 102 byla pro KUHN optimalizace zavěšení žacího nosníku: mělo zaručovat vynikající přizpůsobení se půdě také na extrémně nerovném podkladu. S hydropneumatickým odlehčením žací lišty LIFT-CONTROL vyřešili konstruktéři KUHN tento problém geniálním způsobem. Přítlačný tlak žacího nosníku je plynule přestavitelný a může se přizpůsobit příslušným danostem půdy jednoduchým ovládáním řídicího ventilu traktoru. Manometr na stroji informuje řidiče kdykoliv o aktuálních hodnotách tlaku. Zde jsou přednosti tohoto systému: - nedochází ke znečištění krmiva a tím ke snížení kvality krmiva - šetrné zacházení s pažitem, nejlepší předpoklady pro dorůstání - vysoký obslužný komfort a preciznost při nastavování - menší opotřebení plazů - vysoká pracovní rychlost - nízký boční tah A to vše samozřejmě při nejrůznějších půdních poměrech (vlhké, suché a nerovné půdy). LIFT-CONTROL s integrovaným nonstop bezpečnostním rozpojením Toto bezpečnostní rozpojení Vám dává záruku, že při kontaktu s překážkami nedojde k nákladnému a časově náročnému výpadku stroje. Většina žacích ústrojí má pasivní ochranu proti najetí! Přitom se žací ústrojí otočí od působení určité síly pomocí vačkového ovládání nazad. Celé zatížení se zachytí rozpojovacím zařízením, aniž by mělo žací ústrojí možnost přejet přes překážku. Žací ústrojí KUHN se systémem LIFT-CONTROL disponují aktivním hydraulickým bezpečnostním rozpojením! U tohoto řešení se překážky klouzavě přejedou. A to velice jednoduše: 1. Žací ústrojí se otočí nazad. 2. Přítlačný tlak se sníží. 3. Žací ústrojí se přes překážku nadzvedne. 4. Po přejetí překážky se žací ústrojí automaticky vrátí zpět do pracovní polohy, aniž by se traktor musel zastavit. Pro vás to znamená: nepřetržité sečení při maximální bezpečnosti. 1. Žací ústrojí se otočí nazad 2. Přítlačný tlak se sníží 3. Žací ústrojí se přes překážku nadzvedne

9 Přispět k přípravě prvotřídního krmiva - to je náš cíl LIFT-CONTROL : Optimální odlehčení Výnos a kvalita jsou v pořádku! 8 Systém LIFT-CONTROL zaručuje díky bezvadnému přizpůsobení reliéfu půdy nejen čisté krmivo bohaté na živiny, ale také rychlé opětovné dorůstání. Odlehčovací účinek se může kdykoliv přizpůsobit podmínkám sečení. Přitom platí následující základní pravidlo: - Při sečení na vlhkých, nerovných půdách se sníží přítlačný tlak. - Při sečení na suchých, nerovných půdách - především při vysoké pracovní rychlosti - se zvýší přítlačný tlak. Snadná obsluha, jak ji očekáváte! Nastavení přítlačného tlaku se provede z kabiny traktoru. Úspora také nákladů na palivo díky snížené potřebě tažné síly. Minimální náklady na údržbu díky plazům odolným vůči opotřebení. U firmy KUHN najdete techniku žacího ústrojí, která vyhoví Vašim nárokům na kvalitu krmiva! Máme řešení pro všechny Vaše problémy! LIFT-CONTROL pro čisté krmivo díky preciznímu přizpůsobení půdě - Při použití diskového žacího ústrojí je důležité především: - Aby se dosáhla maximální výživná hodnota, musí se sečení provádět ve správném okamžiku. - Výška sečení musí být odpovídající, aby se krmivo neznečistilo a rostliny mohly neprodleně dorůstat. - Také správně nastavený přítlačný tlak je důležitý pro čisté krmivo a navíc zabraňuje nežádoucímu zhutnění půdy. - Použité žací ústrojí musí pracovat spolehlivě, aby se sklizeň mohla včas dokončit.

10 Diskové žací stroje GMD série 102 LIFT-CONTROL Perfektní pracovní výsledky - a co se za tím skrývá 9 Spousta diskových žacích strojů se čistě z vnějšku liší od diskového žacího stroje KUHN jen nepodstatně. To by nemělo svádět k unáhlenému rozhodnutí, neboť kvalitu stroje lze jen stěží posoudit zvenku. Dříve než diskový žací stroj zahrnete do užšího výběru, nechejte si proto především vysvětlit jeho vnitřní život! Příliš často se cenově výhodné nabídky při pozdějším použití stroje ukáží jako vysloveně drahé! Enormní zatížitelnost Vysoce pevná dvouřadá kuličková ložiska v nedeformovatelných, perfektně utěsněných ložiskových skříních. Spolehlivá ochrana při prudkém nárazu na překážku Pojistka proti přetížení PROTECTADRIVE chrání hnací ústrojí a značně snižuje riziko delšího prostoje stroje uprostřed sklizňové sezóny. Maximální funkční spolehlivost Dobře dimenzovaná ozubená kola z kované oceli zesílená v oblasti ozubení zaručují maximální funkční spolehlivost. Perfektní utěsnění Perfektně dimenzovaný těsnicí kroužek mezi oběma polovinami krytu žací lišty. Dlouhá životnost Optimální uspořádání mezi ložisky a silovou čarou žacího kotouče - vynikající vyrovnání sil a delší životnost konstrukčních součástí. Odolnost proti opotřebení a tvarová stálost Upevňovací šrouby pro nápravy vložených ozubených kol leží chráněné v přivařených vložkách ze zušlechtěné oceli. Odolnost a bezpečnost Bezpečné připevnění nožů šrouby, které jsou umístěny ve vložkách ze zušlechtěné oceli Rychlá demontáž uložení žacích kotoučů Dříve než se rozhodnete pro diskový žací stroj, nechejte si především také vysvětlit jeho vnitřní život - Uložení žacích disků lze rychle a bezproblémově demontovat včetně kuličkových ložisek a ozubeného kola. Opravy a údržbářské práce tak můžete vyřídit zvenku výhodně z hlediska nákladů a bez delšího prostoje stroje. - Závitové čepy určené pro umístění uložení kotoučů jsou absolutně spolehlivě spojeny s horní polovinou nosníku. Jakékoliv vyražení čepů, např. při nárazu na větší překážku, je tak vyloučeno.

11 Žací lišta z ruky mistra! 10 Eliptický tvar s sebou přináší několik výhod: Plochý profil žacího lišty: nedochází k hromadění zeminy a chod je velmi lehký - Rychlejší odtok posečeného krmiva. - Daleko vpředu ležící průsečík nožů díky připevnění na velkém průměru disku. Čisté a rovnoměrné sečení díky optimálnímu překrytí oběžných drah nožů. - Nedochází k narážení ohnutých nožů na sousední žací disky. - Nedochází k sevření cizích těles mezi dva žací disky. 1 2 Nože - Naše nože v zesíleném provedení se vyrábějí z vysoce kvalitní oceli a vyhovují nejpřísnějším normám kvality. - Díky polozkříženému tvaru se řezná hrana dostane ještě blíže k půdě - s výsledkem ještě lepší kvality sečení. K upevnění nožů se používají kvalitní šrouby ze speciální oceli - oproti tzv. rychlým upevněním nožů absolutně spolehlivé řešení! Plazy pro ochranu proti kamenům 1 V úseku vnějších žacích kotoučů klouže nosník na plazech z tvrzené oceli. 2 Ostatní kotouče jsou rovněž zaštítěny tvrzenými plazy pro ochranu proti kamenům. Jsou pevně přišroubovány vpředu na žacím nosníku a vzadu na zesilovacím profilu a v případě opotřebení je tak lze rychle a bez problémů vyměnit. Ochranné profily pro žací lišty Ochranné profily umístěné v úseku předních průsečíků nožů navrátí dolů ohnutou čepel nože opět do jejího původního tvaru, dříve než bude moci dojít k poškození žací lišty.

12 Diskové žací stroje GMD série 102 LIFT-CONTROL I malé detaily mají něco v sobě! 11 Moderní zemědělci kladou vysoké nároky na své pracovní stroje: musí být nejen výkonné, ale také jejich obsluha musí být jednoduchá, a to při největší možné bezpečnosti! Produkty KUHN jsou do nejmenšího detailu koncipovány tak, aby splňovaly tyto vysoké požadavky. To je dostatečný důvod pro to, aby se při pořizování nového žacího ústrojí rozhodli pro diskové žací stroj GMD série 102 LIFT-CONTROL! Snadná výměna nožů! Díky otvoru v plazech pro ochranu proti kamenům je možný přímý přístup k upevňovacím čepům nožů. Výměna nebo otočení nožů se tak provede během okamžiku. Praktická rukojeť Před zvednutím kompletního ochranného zařízení se pomocí rukojeti zapracované v ochranné plachtě nejdříve uvolní ochranná plachta - otevření ochranného zařízení poté bude zcela snadné. Omezení výkyvného pohybu Přestavitelná narážka omezuje výkyvnou cestu žacího ústrojí při přepravě a vyrovnává nárazová zatížení na hrbolatých polních cestách. Kotouče řádků - pro optimální pokládání řádků Díky kotoučům řádků bude posečená hmota položena uprostřed traktoru v načechraném, rovnoměrném řádku. Nejsou v kontaktu s půdou a šetří pažit.

13 Bezpečná přeprava po komunikacích! Podélná přeprava - Otočený o 90 o za traktorem je tato žací lišta velmi kompaktní na silnici. - Přestavení v pracovní, popř. přepravní poloze se provede pohodlně ze sedadla traktoru. - Pro bezpečnost se stroj v přepravní poloze automaticky zablokuje. 12 Výstražná a osvětlovací zařízení sériově - Tyto tříbodové stroje na zádi sériově disponují výstražným a osvětlovacím zařízením. - Výstražné zařízení je bezpečně a prostorově úsporně integrované v ochranné plachtě. Kabely jsou položeny v kanálech - tak jsou dokola chráněny a déle vydrží. Automatické zablokování, popř. odblokování středového zavěšení žacího ústrojí - Při přestavení do přepravní polohy se současně automaticky zablokuje středové zavěšení žacího ústrojí. Tím se silně omezí výkyv žacího ústrojí. Bezpečnost zavazuje! - U GMD 802/902 LIFT-CONTROL se zablokování provede pomocí hydraulického válce. Stroj zůstane stále přesně vodorovný a zaručuje tak velkou světlou výšku. Odstavení stroje Odstavení - vždy v přepravní poloze - je jednoduché a rychlé. Potřeba místa pro tento úkon je velmi malá.

14 Diskové žací stroje GMD série 102 LIFT-CONTROL Nepřistupte u kvality krmiva na žádné kompromisy! 13 Chcete při každém sečení sklízet krmivo bohaté na živiny? Chcete ušetřit náklady na jadrné krmivo, ale přesto zůstat produktivní? Potom by jste měli při sklizni krmiva dodržet 4 základní pravidla: 1. Zabraňte ztrátám sušiny tím, že svoz sklizně provedete rychle. 2. Udržujte kvalitu krmiva na vysoké úrovni: živiny, dusík, minerální látky a vitamíny musí zůstat zachovány. 3. Sklízejte jen čisté krmivo, zbytky zeminy nebo cizí tělesa tam nepatří. 4. Postarejte se o chutné krmivo. Kvalita Vašeho krmiva je Váš nejdůležitější kapitál. Zde je dobré vědět, že s diskovém žacím strojem od KUHN můžete bez námahy dosáhnout všechny čtyři řádky, a to při maximální hospodárnosti. Vydejte se na cestu k úspěchu s firmou KUHN jako s partnerem! Jen optimální kvalita krmiva zajišťuje Váš zisk Čisté, rovnoměrné sečení Čisté, rovnoměrné sečení podstatně přispívá k vysoké produktivitě vašich zelených ploch. Napomáhá opětovnému dorůstání a vytváří optimální předpoklady pro následující zpracování (obracení a shrnování). Sečení se správnou výškou Příliš nízká výška sečení se v mnoha ohledech negativně projeví na úspěchu vaší sklizně krmiva: - Znečištění krmiva, které může vést ke značným ztrátám živin. - Opoždění dorůstání (tím až o jednu seč za rok). - Vyšší citlivost rostlin na klimatické vlivy, např. období sucha. - Nižší přijímání živin kvůli vytvoření kratších kořenů atd. Správná výška sečení se u diskových žacích strojů KUHN nastaví jednoduchým přestavením horního táhla - a zůstane během práce stále konstantní!

15 14 Sečení se správným přítlačným tlakem Díky hydropneumatickému odlehčení žacího ústrojí LIFT-CONTROL se může přítlačný tlak žací jednotky optimálně nastavit podle převládajících půdních poměrů. Společně se středovým zavěšením žacího nosníku tak dosáhnete rovnoměrné a precizní přizpůsobení konturám půdy. To šetří pažit, zabraňuje znečištění krmiva a tím ztrátě cenných živin. Párově pracující žací kotouče zabraňují dvojitému pořezu a posekání krmiva Krmivo se smí ostřím nože sekat jen jednou, aby se nezničilo stéblo v jeho struktuře. Vícenásobně posečené krmivo ztrácí svou výživnou hodnotu, zpožďuje dorůstání a vede ke zvýšenému příkonu. Díky párově pracujícím žacím kotoučům diskových žacích strojů KUHN se posečená hmota ihned odkládá do řádku, aniž by mohlo dojít k nežádoucímu dvojímu pořezu. (U modelů s 7 a 9 kotouči se otáčí pouze dva vnitřní žací kotouče ve stejném směru). Široký, načechraný řádek s rovnoměrnou strukturou Široký, nakypřený a hranatý řádek schne rychleji a rovnoměrněji a lze ho snadněji zachytit lisem nebo sklízecí řezačkou.

16 TECHNICKÉ ÚDAJE Pracovní šířka (m) 2,40 2,80 3,11 3,52 Zapojení k traktoru Bočně posuvné čepy pro připojení GMD 602 GMD 702 GMD 802 GMD 902 LIFT CONTROL LIFT CONTROL LIFT CONTROL LIFT CONTROL tříbodová nástavba - kat. II sériově Počet žacích disků s plazy pro ochranu před kameny Uložení žacích disků v modulové konstrukci, demontovatelné zvenku sériově Otáčky vývodové hřídele (min -1 ) / 1000 Kuličková ložiska, uložení disků a nože v zesíleném provedení sériově Pohon žacích disků přes první kotouč na straně traktoru Přestavení do přepravní polohy hydraulickým otočením o 90 dozadu Přepravní šířka šířka traktoru šířka traktoru šířka traktoru šířka traktoru mm mm mm mm Automatické zablokování nosníku při přestavení do přepravní polohy mechanicky hydraulicky Vertikální tlumení kmitů žací jednotky - přes hydropneumatickou při přepravě tlakovou nádobu Hydropneumatické odlehčení žacího nosníku LIFT-CONTROL s integrovaným nonstop bezpečnostním sériově rozpojením Kotouče řádků uvnitř a vně vně uvnitř a vně vně Průměrná šířka řádku (m) 1,50 1,95 2,40 2,90 Přídavný zdvihací válec ke zvednutí na konci pole - sériově Výstražné a osvětlovací zařízení, ntegrované v ochranné plachtě sériově Potřebné hydraulické vybavení 1 dvojčinný hydraulický okruh 1 dvojčinný a 1 jednočinný hydraulický okruh Sekundární kloubová hřídel s volnoběžkou a třecí spojkou s třecí kluznou spojkou* s volnoběžkou a třecí spojkou Hmotnost (kg) Požadovany příkon na vývodové hřídele (kw/ps) 30 (41) 36 (49) 51 (70) 59 (80) Zvláštní vybavení Žací disk s nástavcem pro redukci šířky řádku (namontuje se místo 2. žacího kotouče na straně traktoru) Vnitřní disk řádku pro redukci šířky řádku na cca 1,50 / 1,60 m při namontovaném 2. žacího disku s nástavcem *Volnoběžka integrovaná v převodovce - ano - ano - ano - - ZASTOUPENí - V zemích Evropské unie odpovídají naše produkty ES-směrnici o strojích; v ostatních zemích jsou dodávána podle předpisů zde platných, a to s požadovanými bezpečnostními zařízeními. Pro jasnější vyobrazení byla příp. mnohá ochranná zařízení odejmuta. Musí však za každých okolností zůstat bezpečnostní poloze, podle bezpečnostních pokynů uvedených v Návodu k montáži a provozu. Vyhrazujeme si změny, které slouží vylepšení. Zařízení a vybavení, které jsou představeny v tomto prospektu, mohou být chráněny minimálně jedním patentem a ř nebo registrované značky. Za účelem ochrany životního prostredí, je tento prospekt vytištěn na papír neobsahující chlór. Printed in France CZ KUHN 2006 KUHN S.A. - F Saverne Cedex info@kuhnsa.com

GMD KOMF OR TN Í SEČENÍ PÍCE

GMD KOMF OR TN Í SEČENÍ PÍCE GMD KOMF OR TN Í SEČENÍ PÍCE GMD SERIE 102 F ČELNÍ DISKOVÉ ŽACÍ STROJE Čelní diskové žací stroje firmy KUHN nabízí: Optimální využití traktoru, Vynikající rozložení hmotnosti při nejobtížnějších nasazeních,

Více

GMD. Čelní diskové žací stroje GMD Serie 102 F ZPRACOVÁNÍ PÍCE PODLE POTREBY!

GMD. Čelní diskové žací stroje GMD Serie 102 F ZPRACOVÁNÍ PÍCE PODLE POTREBY! GMD Čelní diskové žací stroje GMD Serie 102 F ZPRACOVÁNÍ PÍCE PODLE POTREBY! ^ Čelní rotační žací stroje Serie 102 F Konkurenceschopnost a hospodárnost budou v budoucnu rozhodující kritéria pro úspěšný

Více

Diskové žací stroje GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT

Diskové žací stroje GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT Diskové žací stroje GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT ZPRACOVÁNÍ KRMIVA DLE VAŠICH POTŘEB! Diskové žací stroje GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT Naše silná stránka: tradice a zkušenost 1 Neuvěřitelná pracovní rychlost,

Více

Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII

Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII GMD CMD Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII To nejlepší pro sklizeň píce! Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII Vysoká pracovní rychlost. Žací ústrojí, které se neucpává a není zapotřebí brousit

Více

Nesené žací mačkače FC 243 GII / 243 R / 283 GII / 283 R / 313 LIFT-CONTROL

Nesené žací mačkače FC 243 GII / 243 R / 283 GII / 283 R / 313 LIFT-CONTROL FC Nesené žací mačkače FC 243 GII / 243 R / 283 GII / 283 R / 313 LIFT-CONTROL ZPRACOVÁNÍ PÍCE PODLE POTŘEBY! Nesené žací mačkače KUHN Konkurenceschopnost a hospodárnost budou také v budoucnu představovat

Více

Swadro 807, 809, 810. Stranový shrnovač se dvěma rotory

Swadro 807, 809, 810. Stranový shrnovač se dvěma rotory Swadro 807, 809, 810 Stranový shrnovač se dvěma rotory Swadro 810: Jednoa dvouřádkové odkládání Kardanové připojení rotoru Širokorozchodný podvozek s vedením nápravy ramenem Následné polohování mezi předním

Více

2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE

2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE 2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE Pokud požadujete snadné ovládání kombinované s robustností a vysokou efektivitou, model FH190 je jasnou volbou, také ve verzi s kondicionérem FH190GM. Snadná a

Více

Swadro Čtyřnásobná síla

Swadro Čtyřnásobná síla Swadro 1400 Čtyřnásobná síla Variabilní pracovní šířka až 13,50 m Komfortní obsluha pomocí terminálu Alpha, Gamma nebo CCI Elektrické nastavování výšky rotorů z kabiny traktoru Sklopná ramena hrabic pro

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači

Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači Variabilní pracovní záběr od 10,00 do 19,00 m Variabilní šířka řádku od 1,60 do 2,80 m Šest bezúdržbových rotorů s malým průměrem 3.300 mm pro čistou práci Nastavení

Více

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE DISKOVÉ ŽACÍ STROJE ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE Bellon vyvíjí a vyrábí žací stroje a kondicionéry pro různé potřeby.

Více

EasyCut F/R. Nesené diskové žací stroje. www.krone.cz

EasyCut F/R. Nesené diskové žací stroje. www.krone.cz EasyCut F/R Nesené diskové žací stroje www.krone.cz EasyCut Více než pouhé sečení Rychloupínací nože SafeCut INSIDE: samostatné pojistky žacích disků Díky optimálnímu překrývání drah nožů nezůstávají žádné

Více

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m Jednorotorové shrnovače Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m R 365 DS Shrnovače JF-STOLL se spolehlivými rotory Shrnovače JF-STOLL jsou osazené robustními a spolehlivými převodovkami, a proto vyžadují pouze

Více

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT Systémový nosič Gigant 10 a Gigant 12 2 Systém pro všechny Oba systémové nosiče Gigant 10 a Gigant 12 mají jedinečnou vlastnost. Na jednom jediném nosiči může být připojeno různé

Více

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.CS.0915 TOP 1252 C S-LINE Čtyřrotorový shrnovač Krátká doba sklizně vyžaduje výkonnou zemědělskou techniku. Zvýšení výkonnosti senážních vozů až o 20 % větší výkonnost

Více

KUHN TB KUHN TBE KUHN TBES. Komunální technika / Komunální mulčovače /

KUHN TB KUHN TBE KUHN TBES. Komunální technika / Komunální mulčovače / KUHN TB Stroje obzvlášť přizpůsobené údržbě okrajů pozemků, silničních krajnic a svahů právě tak jako příkopů - otočné zhlaví, plovoucí poloha na drtící a mulčovací jednotce - nárazová pojistka s mechanickým

Více

OPTIMER Řada 103 a 1003

OPTIMER Řada 103 a 1003 Talířové podmítače + OPTIMER Řada 103 a 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN ŘADA 103 A 1003 ŘADA TALÍŘOVÝCH PODMÍTAČŮ S NEZÁVISLÝM ODPRUŽENÍM TALÍŘŮ SE ZÁBĚRY OD 3 DO 7,5 M Jedním z možných řešení snižování

Více

TOP. Shrnovače. 97+022.cs.0814

TOP. Shrnovače. 97+022.cs.0814 TOP Shrnovače 97+022.cs.0814 Úspěch spočívá v detailech Shrnovače Pöttinger s nízkou energetickou náročností a dobrou manévrovatelností odpovídají požadavkům praktiků. Šetrné zacházení s krmivem je však

Více

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalen) Deutschland Tél. +49 (0) 2382 9814-0 Fax +49 (0) 2382 9814-40 Internet www.geringhoff.de Courriel info@geringhoff.de

Více

Diskové žací stroje tažené

Diskové žací stroje tažené Diskové žací stroje tažené 2800 CV, 2800 CRi, 3200 CV, 3200 CRi, 3210 CV, 3210 CRi, 6210 CV CZ Pro špičkovou kvalitu píce a větší plošný výkon Pádné argumenty! Novinka! Zavěšení v těžišti pro rovnoměrný

Více

Čelně nesené žací mačkače FC 280 F - FC 313 F - FC 313 RF LIFT-CONTROL

Čelně nesené žací mačkače FC 280 F - FC 313 F - FC 313 RF LIFT-CONTROL Čelně nesené žací mačkače FC 280 F - FC 313 F - FC 313 RF LIFT-CONTROL TO NEJLEPŠÍ PRO SKLIZEŇ PÍCE! Čelně nesené žací mačkače KUHN Pro lepší viditelnost na části sloužící k sečení a kondiciování, byla

Více

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích.

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích. LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN Shrnování v nových dimenzích. Vše se otáčí. 2 Obsah LINER 2600...18 6,20 m 6,80 m LINER 2700... 20 6,80 m 7,40 m LINER 2800... 22 7,40 m 8,20 m LINER 2900...

Více

Rotorový shrnovač GA 15031

Rotorový shrnovač GA 15031 GA Rotorový shrnovač GA 15031 TO NEJLEPŠÍ PRO SKLIZEŇ PÍCE! GA SHRNOVAČ 4-rotorový shrnovač píce Období pěkného počasí jsou většinou krátká, a proto je velmi důležité využít vysoké výkonnosti strojů a

Více

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU Nová generace polonesených pluhů pro orbu on-land i orbu v brázdě. K dispozici ve verzích se

Více

Allrounder 900 / 1200 -profiline-

Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 - profiline - ALLROUNDER profiline to nejsou pro svou vysokou a prostornou rámovou konstrukci (průchodná výška 60 cm) klasické seťové brány, nýbrž

Více

Prekládací vuz Interbenne

Prekládací vuz Interbenne www.perard.fr Prekládací vuz 19 m³ 25 m³ 38 m³ Žne Hnojení Setí .Tento stroj lze využívat pro manipulaci s obilím i s průmyslovými hnojivy. Tři důležité funkce: PŘEKLÁDÁNÍ 3 různé kapacity pro všechny

Více

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Zemědělské návěsy Annaburger řady HTS Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Vysoce výkonné a univerzální ideální dopravní prostředek!... když nároky stoupají Návěsy firmy Annaburger Zemědělská

Více

Série 100 A 100 - GII

Série 100 A 100 - GII Diskové žací stroje Série 100 A 100 - GII www.kuhn.com be strong, be KUHN GMD DISKOVÉ ŽACÍ STROJ OJE SÉRI RIE GMD 100 A 100 - GII Diskové žací stroje série GMD 100 a 100 - GII Jedinečná rychlost práce,

Více

ActiveMow Diskové žací stroje

ActiveMow Diskové žací stroje ActiveMow Diskové žací stroje www.krone.cz ActiveMow Sečení na nejvyšší úrovni Stranové zavěšení žací lišty s velkým rozsahem kopírování Optimální přítlak díky rychle reagujícím tažným pružinám Komfortní

Více

Rychloběžná spirálová vrata pro mrazírenské prostory. Série TK

Rychloběžná spirálová vrata pro mrazírenské prostory. Série TK Rychloběžná spirálová vrata pro mrazírenské prostory Série TK 02 Série TK U hluboko zmrazených výrobků nesmí být během skladování a při přepravě přerušen chladicí řetězec. To vyžaduje enormní spotřebu

Více

Krátké diskové brány Rubin 12

Krátké diskové brány Rubin 12 Krátké diskové brány Rubin 12 1 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Shuttle Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Rychlá a hospodárná sklizeň vysoce kvalitního krmiva Optimální tok materiálu bez zúžení od sběrače s válcovým přidržovačem řádku přes rotor až do ložného

Více

Pöttinger NOVADISC NOVACAT

Pöttinger NOVADISC NOVACAT Pöttinger NOVADISC NOVACAT Nesené a čelně nesené diskové žací stroje 97+012.08.1211 NOVADISC / NOVACAT Nesené a čelně nesené diskové žací stroje s možností využití zařízení Lidská kultura je úzce spojena

Více

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103 Rozmetadla statkových hnojiv Pöttinger TWIST 97+570.08.0103 Pro rovnoměrný rozhoz Praxe požaduje přesné dávkování a rovnoměrný příčný a podélný rozhoz statkových hnojiv. Rozmetadla TWIST jsou určena pro

Více

PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT

PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT Nesené a čelně nesené diskové žací stroje Všechny informace jsou dostupné online! 97+012.08.0813 Diskové žací stroje pro perfektní řez Platforma pro vysokou kvalitu sečení

Více

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dvourotorové shrnovače se stranovým nebo středovým odkládáním řádku Všechny informace jsou dostupné online! 97+027.08.0813 Úspěch spočívá v detailech PÖTTINGER nabízí širokou paletu

Více

DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA

DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA G Síla, G23/G26 Profesionální žací technika s integrovaným sběrným košem ovladatelnost a výdrž vysoce výkonné traktorové sekačky s integrovaným systémem vyprazdňování

Více

Skladové stroje k 14.6.2013

Skladové stroje k 14.6.2013 Skladové stroje k 14.6.2013 Pluh Kverneland 150 S 4 radličný AKČNÍ NABÍDKA Nesený obracecí pluh, jištěný listovou pružinou,l krokově stavitelný záběr 30,3,40 a 45 cm, provedení pluh bez lyžin, přidání

Více

Holder řady C. Nová řada C s 1- a 2místnou kabinou

Holder řady C. Nová řada C s 1- a 2místnou kabinou Holder řady C. Silný. Úzký. Geniální. Nová řada C s 1- a 2místnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace Nářaďový traktor s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder nabízí

Více

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou HOLDER ŘADY C. SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace nosičů nářadí s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder

Více

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače Tonutti Nízké náklady na údržbu jednoduchá konstrukce žádný hnací hřídel žádné mechanické převody Vysoká

Více

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ.

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Průlom do další dimenze. Nová řada C komunálních kloubových nosičů nářadí Holder vyniká vysokým výkonem a kompaktní konstrukcí.

Více

Lisy na kulaté balíky s pevnou lisovací komorou 119, 2130

Lisy na kulaté balíky s pevnou lisovací komorou 119, 2130 FB Lisy na kulaté balíky s pevnou lisovací komorou 119, 2130 NEJLEPŠÍ TECHNOLOGIE LISOVÁNÍ KULATÝCH BALÍKŮ! FB 119-2130 LISY NA KULATÉ BALÍKY KUHN Buďte silní, se stroji KUHN KUHN nabízí kompletní výrobní

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

Řešení KUHN. COMBILINER - Inovační secí kombinace SECÍ KOMBINACE KUHN TAK, JAK JE POTŘEBUJETE!

Řešení KUHN. COMBILINER - Inovační secí kombinace SECÍ KOMBINACE KUHN TAK, JAK JE POTŘEBUJETE! Řešení KUHN COMBILINER - Inovační secí kombinace SECÍ KOMBINACE KUHN TAK, JAK JE POTŘEBUJETE! Secí kombinace COMBILINER Secí kombinace se stroji KUHN můžete kombinovat tak, jak se vám to líbí! Secí kombinace

Více

OPTIMER. diskový kultivátor řady 101 a 1002. Špičková technika na zpracování půdy

OPTIMER. diskový kultivátor řady 101 a 1002. Špičková technika na zpracování půdy OPTIMER diskový kultivátor řady 101 a 1002 Špičková technika na zpracování půdy Ucelená nabídka s pracovním záběrem od 3 do 7,5m Při minimalizačním způsobu zpracování půdy ušetří hospodář značnou část

Více

W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch. Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014.

W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch. Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014. W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014. Jedině Paldu! Štípačka dřeva 1050 a horizontální štípačka

Více

Přehled. výhod. Podívejte se sami, jak pracují stroje Posch: Jednoduše se na internetu podívejte na www.posch.com/video.

Přehled. výhod. Podívejte se sami, jak pracují stroje Posch: Jednoduše se na internetu podívejte na www.posch.com/video. Okružní pily Bezpeční odborníci na řezání. Řezání a bezpečnost to zkrátka patří k sobě. Proto je v robustním a ergonomickém sortimentu pil od firmy Posch bezpečnost na nejvyšším místě. Nezáleží na tom,

Více

Rotorové shrnovače Dvourotorové

Rotorové shrnovače Dvourotorové GA Rotorové shrnovače Dvourotorové TO NEJLEPŠÍ PRO SKLIZEŇ PÍCE! GA DVOUROTOROVÁ TECHNOLOGIE Shrnovače KUHN se středovým ukládáním hmoty Výhody tohoto řešení Výborná kvalita práce Zdvojnásobuje výkonnost

Více

NESENÝ PLUH PRO ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU

NESENÝ PLUH PRO ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU NESENÝ PLUH PRO ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU Pluhy WARRIOR představují inovovanou řadu nesených pluhů vybavených hydraulickým nastavením pracovního záběru. Pluhy jsou k dispozici

Více

Shrnovače píce jednorotorové

Shrnovače píce jednorotorové GA Shrnovače píce jednorotorové TO NEJLEPŠÍ PRO SKLIZEŇ PÍCE! GA JEDNOROTOROVÉ SHRNOVAČE PÍCE Shrnovače KUHN KUHN je průkopníkem v oblasti rotorových shrnovačů píce s řízenými rameny hrabic. I v současnosti

Více

Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS.

Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS. ROLLANT 350 340 Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS. Pracujete-li denně při sklizni píce nebo slámy, potřebujete víc než robustní pracovní nástroje. Potřebujete techniku, která funguje a s kterou je

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče Obraceče HIT se vyznačují především dokonalým kopírováním nerovností. To umožňuje šetrnou manipulaci se sklízeným materiálem při minimalizaci znečištění.

Více

Příprava ploch před umělou obnovou lesa. Vypracoval : Jiří Dvořák

Příprava ploch před umělou obnovou lesa. Vypracoval : Jiří Dvořák Příprava ploch před umělou obnovou lesa Vypracoval : Jiří Dvořák Příprava ploch pro umělou obnovu Kumulace odpadu = snižování W až o 1/3 Odpad odstranit a přeměnit Odstranění = snížení nebezpečí požárů

Více

Návěs s výtlačným čelem

Návěs s výtlačným čelem 1 Návěs s výtlačným čelem POWER-PUSH Enormní ložný objem při zachování krátké konstrukce umožňující vynikající jízdní obratnost. Budete ho milovat! Návěs s výtlačným čelem Na základě 75 let zkušeností

Více

Pöttinger SERVO. Nesené pluhy 97+210.08.0911

Pöttinger SERVO. Nesené pluhy 97+210.08.0911 Pöttinger SERVO Nesené pluhy 97+210.08.0911 SERVO Nesené pluhy orba bez prostojů V mnoha případech je pluh stále ještě tím nejvhodnějším strojem. Zejména při rychlých osevních postupech dokáže pluh vytvořit

Více

Krmě míchací vůz. Verti-Mix

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Krmě míchací vůz Verti-Mix V ědecký výzkum v různých zemích prokázal, že produktivita výroby mléka se při použití krmě míchacích vozů s vertikálním míchacím šnekem mnohonásobně zvýšila. Smícháním jednotlivých

Více

Kvalita pro budoucnost

Kvalita pro budoucnost Kvalita pro budoucnost Stroje označené čtyřlístkem jsou spojeny s výkonností, spolehlivostí a kvalitním servisem. Obraceče a shrnovače EUROHIT / EUROTOP elastický otěruvzdorný s dlouhou životností Moderní

Více

STROJ PRO PŘÍPRAVU SEŤOVÉHO LOŽE KORUND 8

STROJ PRO PŘÍPRAVU SEŤOVÉHO LOŽE KORUND 8 STROJ PRO PŘÍPRAVU SEŤOVÉHO LOŽE KORUND 8 2 Předpoklad úspěšného klíčení rostlin Mnohé zemědělské podniky vyžadují vzhledem ke značným a nepředvídatelným výdajům souvisejících s plánem prací, výkonné stroje

Více

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Double

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Double Krmě míchací vůz Verti-Mix Double V ozy na míchání krmiva typu Verti-Mix Double se vyznačují vysokým míchacím objemem a příznivými rozměry (výška a šířka). Na základě vertikálních míchacích zařízení, která

Více

Stahováky pneumatik nákladních automobilů

Stahováky pneumatik nákladních automobilů Stahováky pneumatik nákladních automobilů Pro kola nákladních automobilů s ráfky vyrobenými z oceli a slitiny lehkých kovů Kompaktní velikost stahováku pneumatik jej činí vhodným pro pojízdné servisní

Více

Svěrka pro vertikální přepravu plechů Typ K10

Svěrka pro vertikální přepravu plechů Typ K10 Svěrka pro vertikální přepravu plechů Typ K10 Svěrky s bezpečnostní pojistkou a pružinovými přepjetím. Snadné ovládání otočným excentrem. Otevřená i zavřená poloha je blokována. Otevření kleští při náhodném

Více

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 Naše široká nabídka řezaček spár zahrnuje výkonné pily na podlahy, příjezdové

Více

DISKOVÝ PODMÍTAČ HELIODOR 9

DISKOVÝ PODMÍTAČ HELIODOR 9 DISKOVÝ PODMÍTAČ HELIODOR 9 2 Víceúčelový podmítač Charakteristika Již před více než deseti lety ovlivnily diskové podmítače zásadně současné moderní zemědělství. S žádným jiným nářadím na zpracování půdy

Více

MasterCut Řezačky a mulčovače

MasterCut Řezačky a mulčovače CZ THINK AHEAD MasterCut Řezačky a mulčovače Vážit si chytrých hlav n Výjimečně klidný chod a výkonnost n Inovativní detaily pro optimální kvalitu mulče n Mnohoúčelové, komfortní nasazení na poli i na

Více

Shrnovače píce jednorotorové

Shrnovače píce jednorotorové GA Shrnovače píce jednorotorové TO NEJLEPŠÍ PRO SKLIZEŇ PÍCE! GA JEDNOROTOROVÉ SHRNOVAČE PÍCE Shrnovače KUHN KUHN je průkopníkem v oblasti rotorových shrnovačů píce s řízenými rameny hrabic. I v současnosti

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 G2020 GÖWEIL / G2020 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com Během dvou

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 GÖWEIL / G2020 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Více

FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou

FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou Tento válcový zametač je určen pro zimní i letní údržbu vozovek, místních komunikací, chodníků a pěších zón. Vzhledem k odlišnostem technologie

Více

Bubnové žací stroje Vzadu nesené, čelní a tažené

Bubnové žací stroje Vzadu nesené, čelní a tažené Bubnové žací stroje Vzadu nesené, čelní a tažené Nesené lišty 2005 KM 3.18 1,85 m KM 3.19S 1,85 m KM 3.21 2,10 m KM 3.21S 2,10 m KM 3.23S 2,30 m KM 3.27 2,65 m KM 3.29 2,95 m KM 3.33 3,33 m KM 3.90 motýl

Více

Rapid VAREA. multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období

Rapid VAREA. multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období Rapid VAREA multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období Sečení Sklizeň Mulčování Komunální plochy Úprava a zpracování půdy Zimní údržba Transport Postřik / posyp Platnost od 1.1.2019

Více

Technický katalog Systémy nosných ramen

Technický katalog Systémy nosných ramen Technický katalog Systémy nosných ramen 2 Různé úhly výhledu na stroj, vysoký nebo malý obsluhující pracovník, práce vsedě nebo vstoje se systémy nosných ramen Rittal optimálně realizujete interakci mezi

Více

Vyrobeno v Rakousku. Stolní výkyvná pila Pila se stolem na kuličkových ložiscích

Vyrobeno v Rakousku. Stolní výkyvná pila Pila se stolem na kuličkových ložiscích Vyrobeno v Rakousku Stolní výkyvná pila Pila se stolem na kuličkových ložiscích Vydání Rakousko Platnost od 1. února 2012 Posch Rakousko Centrála / výroba POSCH Gesellschaft m.b.h. Paul-Anton-Keller-Straße

Více

JEDNOROTOROVÉ SHRNOVAČE GA

JEDNOROTOROVÉ SHRNOVAČE GA Shrnovače JEDNOROTOROVÉ SHRNOVAČE www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 300 M 3201 G 3201 GM 3801 GM 4121 GM 4321 GM 4521 GM 4521 GTH KVALITNÍ SHRNOVAČE OD VEDOUCÍ ZNAČKY NA TRHU KVALITNÍ ŠETRNÉ SHRNOVÁNÍ

Více

DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA

DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA Shrnovače DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 SHRNOVAČE BYLY VYVINUTY PRO SKLIZEŇ PÍCE BEZ ZTRÁTY ŽIVIN Zajištění vysokého

Více

Vozidla s výměnnými nástavbami. Obecné informace o vozidlech s výměnnou nástavbou

Vozidla s výměnnými nástavbami. Obecné informace o vozidlech s výměnnou nástavbou Obecné informace o vozidlech s výměnnou nástavbou Obecné informace o vozidlech s výměnnou nástavbou Nákladní vozidla s výměnnou nástavbou jsou považovány za torzně pružné. Nákladní vozidla s výměnnou nástavbou

Více

2rotorové shrnovače. Shrnovače shrnující do strany a do středu

2rotorové shrnovače. Shrnovače shrnující do strany a do středu 2rotorové shrnovače Shrnovače shrnující do strany a do středu Nesené shrnovače shrnující do středu R 655 DS je nesený shrnovač shrnující do středu 3bodový kloubový závěs Pohyblivé zavěšení rotorů rotory

Více

www.back-tech.com Mega-Star DĚLIČKA SE SKULOVÁNÍM

www.back-tech.com Mega-Star DĚLIČKA SE SKULOVÁNÍM www.back-tech.com Mega-Star DĚLIČKA SE SKULOVÁNÍM Mega-Star DĚLIČKA SE SKULOVÁNÍM VYNIKAJÍCÍ KVALITA Mega-Star předčí všechny požadavky, které pekař usilující o kvalitu klade na moderní stroj na dělení

Více

Vodní čerpadla. Spolehlivá. Efektivní. Snadná montáž.

Vodní čerpadla. Spolehlivá. Efektivní. Snadná montáž. Vodní čerpadla Spolehlivá. Efektivní. Snadná montáž. Schaeffler Automotive Aftermarket - více inovací, kvality i servisu Schaeffler Automotive Aftermarket - čtyři silné značky Když už vozidlo musí jet

Více

DPU6555 Reverzní vibrační desky. Neporazitelná na jakémkoliv podkladu

DPU6555 Reverzní vibrační desky. Neporazitelná na jakémkoliv podkladu DPU6555 Reverzní vibrační desky Neporazitelná na jakémkoliv podkladu Díky své enormní hutnicí síle ve spojení s rychlým posuvem vpřed a vzad DPU 6555 nabízí mimořádně vysokou produktivitu. Je to univerzální

Více

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY 16-35 hp MALOTRAKTORY Argumenty, které přesvědčí 1. 2. 3. 4. 5. Dovoz přímo od výrobce = nejvýhodnější ceny na trhu. Všestrannost využití, ideální malotraktory pro zemědělské i komunální účely. Komfortní

Více

EasyCut SmartCut. Přehled

EasyCut SmartCut. Přehled EasyCut SmartCut Výkonné, pohodlné a bezpe né: V podob t í nových model p ináší firma POSCH inovaci v oblasti pil na palivové d evo. Pila EasyCut nadchne svým automatickým posuvem d eva, zatímco pln automatická

Více

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon WL44 Kloubové kolové nakladače Všeuměl pro každodenní maximální výkon Kloubový kolový nakladač WL44 vám nabízí výkon, obratnost a účinnost v jediném stroji. Náležitě se stará o pracovní činnost a při každém

Více

Žací stroj Systemtechnik Kunzelmann DMH-H-BL DMH-M-BL DMH-H-BS DMH-M-BS DMF-H-BL DMF-M-BL DMF-H-BS DMF-M-BS

Žací stroj Systemtechnik Kunzelmann DMH-H-BL DMH-M-BL DMH-H-BS DMH-M-BS DMF-H-BL DMF-M-BL DMF-H-BS DMF-M-BS Žací stroj Systemtechnik Kunzelmann DMH-H-BL DMH-M-BL DMH-H-BS DMH-M-BS DMF-H-BL DMF-M-BL DMF-H-BS DMF-M-BS Kunzelmann DM-H/F je žací stroj s protiběžnými lištami pro přední nebo zadní závěs traktoru s

Více

Lamely. Obsah. CZ

Lamely. Obsah.   CZ Lamely Strana Všeobecné pokyny U firmy Ortlinghaus mají lamely tradici 2.03.00 Třecí systém 2.03.00 Unášecí profil 2.04.00 Axiální vůle 2.04.00 Provozní mezera 2.04.00 Sinusové zvlnění ocelových lamel

Více

Stabilizátory (pérování)

Stabilizátory (pérování) Stabilizátory (pérování) Funkce: Omezují naklánění vozidla při jízdě zatáčkou nebo při najetí na překážku. Princip: Propojují obě kola téže nápravy. Při souměrném propružení obou kol vyřazeny z funkce,

Více

Traktory série 1000 zadní výhoz

Traktory série 1000 zadní výhoz Traktory série 1000 zadní výhoz Traktory série 1000 nový rám Zcela nový rám: - zvětšená tloušťka ocelového plechu na 3,5 mm - výrazně zvýšená tuhost - dramatické omezení vibrací díky novým technologiím

Více

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku Ultima CS Ultima CS Univerzální secí stroj Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu Univerzální secí stroj ULTIMA od výrobce KÖCKERLING je známá pro svou vysokou bezpečnost

Více

sběrací lisy RBX 453 / RBX 463

sběrací lisy RBX 453 / RBX 463 sběrací lisy RBX 453 / RBX 463 Správná kombinace. Pásy spolu s formovacími válci spolehlivě utvářejí balík vynikající hustoty a tvaru. Lepší provedení. Nekonečné pásy se speciálním vroubkovaným povrchem

Více

Obraceče. Řada Z Pracovní záběr 4,50-8,80 m

Obraceče. Řada Z Pracovní záběr 4,50-8,80 m Obraceče Řada Z Pracovní záběr 4,50-8,80 m Z 585 Pro Konstruované pro specialisty na pícniny JF-STOLL má v sortimentu celou řadu různých obracečů, které uspokojí potřeby všech specialistů na sklizeň pícnin.

Více

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání lanem Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání diamantovým lanem je nejjednodušší a nejúčinnější způsob práce s velkými betonovými konstrukcemi, například

Více

CULTIMER. řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor

CULTIMER. řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor CULTIMER řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor U M Ě N Í S P R Á V N É P O D M Í T K Y! CULTIMER VÍCEÚČELOVÝ RADLIČKOVÝ KULTIVÁTOR Péče o strniště je klíčovou operací pro zachování dobré půdní

Více

Nesené diskové žací stroje

Nesené diskové žací stroje Nesené diskové žací stroje GXS GXS P GXS Triple GXF Žací lišta GXS Žací stroje řady GXS jsou osazené jedinečnou hladkou žací lištou JF. Tato žací lišta JF se vyznačuje těmito charakteristickými rysy: Top

Více

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost Titan UW Výkony přesahující běžnou zkušenost MICHAEL HORSCH: Na rozdíl od dovozu z USA před 10 roky, je aktuální Titan 34 UW kompletně navržen a vyráběn našim týmem spolupracovníků a tím tak těžíme z našich

Více

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 1 3 350 375 400 450 500 550 MOTOR Typ QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 15L QSX 15L QSX 15L Výkon 350 k (201 kw) 375 k (280 kw) 400 k (298 kw) 450 k (336 kw) 500

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

MasterCut. Váš VN partner: UD 800638

MasterCut. Váš VN partner: UD 800638 CZ MasterCut Péče o kulturní krajinu Cepová sekačka a mulčovač MasterCut je charakterizován lehkým chodem a průrazností, mimo to příslovečnou robustností a pohodlnou obsluhou. Během chvíle rozsekáte rostlinné

Více

SERVO 6.50. PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115

SERVO 6.50. PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115 SERVO 6.50 PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115 Silák pro velké plochy SERVO 6.50 Polonesené pluhy SERVO 6.50 účelně spojují dobré charakteristiky nesených a polonesených pluhů. Tažné síly se přenášejí

Více

Stručný návod. Joker 6 / 8 HD. Před uvedením do provozu si jej pečlivě přečtěte! Vydání: 07/2013

Stručný návod. Joker 6 / 8 HD. Před uvedením do provozu si jej pečlivě přečtěte! Vydání: 07/2013 Stručný návod Joker 6 / 8 HD Art.: 80740904 cs Vydání: 07/2013 Před uvedením do provozu si jej pečlivě přečtěte! Stručný návod Joker 6 / 8 HD První uvedení do provozu Přizpůsobení zavěšení hadic Při prvním

Více