Město Ostrov Jáchymovská 1, Ostrov

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Ostrov Jáchymovská 1, Ostrov"

Transkript

1 VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA A DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 v souladu s 98 a 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ) k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: Ú DRŽBA A OPRAVY VEŘEJNÉHO OSVĚT LENÍ Typ veřejné zakázky: Nadlimitní otevřené řízení Evidenční číslo VZ: P17V / Z / Datum zahájení VZ: 13/09/2017 Veřejný zadavatel: Zastoupení zadavatele: Město Ostrov IČO: DIČ: CZ Zastoupený Ing. Josefem Železným, starostou města PPE.CZ s.r.o. Nádražní 3113/128, Ostrava Moravská Ostrava IČO: DIČ: CZ Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník, jednatel společnosti Společnost je pověřena výkonem práv a povinností veškerých zadavatelských činností dle 43 zákona pro výše uvedeného zadavatele dle příkazní smlouvy. Zadavatel v souladu s 98 odst. 3 zákona informuje všechny dodavatele výše uvedené veřejné zakázky, že dne 12/10/2017 v 08:16 hod. obdržel žádost o vysvětlení zadávací dokumentace. Přesné znění žádosti bez identifikace dodavatele: Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 1 (celkem 14)

2 Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník Strana 2 (celkem 14)

3 Zadavatel v souladu s 98 odst. 3 zákona informuje všechny dodavatele výše uvedené veřejné zakázky, že dne 16/10/2017 v 16:23 hod. obdržel žádost o vysvětlení zadávací dokumentace. Přesné znění žádosti bez identifikace dodavatele: Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 3 (celkem 14)

4 Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník Strana 4 (celkem 14)

5 Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník Strana 5 (celkem 14)

6 Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník Strana 6 (celkem 14)

7 Odpověď zadavatele ad 1/: Rozsah a frekvence kontrol jediných sloupových hodin, které jsou předmětem veřejné zakázky je shodný s rozsahem nočních kontrol veřejného osvětlení. Práce na případných opravách, seřízení hodin, čištění, apod., budou zadavatelem vždy předem objednány a fakturace bude prováděna na základě skutečně vynaložených nákladů. Odpověď zadavatele ad 2/: Dojde-li k plnění, které není popsáno smlouvou nebo jejími přílohami, pak takové plnění bude ojedinělé a zcela výjimečné. Pokud by k této velmi výjimečné situaci došlo, zadavatel by s přihlédnutím k okolnostem přistoupil i k řešení dané situace, např. formou samostatné objednávky za účelem fakturace skutečně a prokazatelně vynaložených výdajů dle položky č. 32 Přílohy č. 2 zadávací dokumentace. Odpověď zadavatele ad 3/: Na přímý pokyn bude prováděno plnění, jehož rozsah není zadavateli do doby výskytu této situace předem znám (dopravní nehody, kalamitní situace, apod.). Takové plnění bude ojedinělé a zcela výjimečné. Pokud by k této velmi výjimečné situaci došlo, zadavatel by s přihlédnutím Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 7 (celkem 14)

8 k okolnostem přistoupil i k řešení dané situace, např. formou samostatné objednávky za účelem fakturace skutečně a prokazatelně vynaložených výdajů. Odpověď zadavatele ad 4/: Zadavatel disponuje pasportem veřejného osvětlení a je součástí Přílohy č. 4 zadávací dokumentace. Vybranému dodavateli bude tento předán ve standardním formátu *.dgn nebo *.dxf a aktualizaci si bude provádět zadavatel viz Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 3 tohoto Vysvětlení, změny a doplnění zadávací dokumentace č. 1. Odpověď zadavatele ad 5/: Jedná se o zadávací podmínku zadavatele vycházející z praxe a je výlučně na obchodním rozhodnutí každého dodavatele, zda tuto zadávací podmínku akceptuje či nikoliv. Odpověď zadavatele ad 6/: Viz Odpověď zadavatele ad 2/ tohoto Vysvětlení, změny a doplnění zadávací dokumentace č. 1. Odpověď zadavatele ad 7/ a): Jak je v textu jednoznačně uvedeno K úpravě může dojít nejdříve čtvrtý rok poskytování služeb - to znamená ve čtvrtém roce poskytování služeb (př. Smlouva začíná , tedy první rok je 2018, druhý rok je 2019, třetí rok je 2020 a čtvrtý rok je k úpravě tak může dojít nejdříve v roce 2021) a to na žádost vybraného dodavatele po schválení změny Radou města. Odpověď zadavatele ad 7/ b): K úpravě může dojít v případě, že míra inflace vyjádřená přírůstkem průměrného ročního indexu spotřebitelských cen stanovená Českým statistickým úřadem dozná změny o minimálně 2 %. Z toho vyplývá, že k úpravě lze dojít pouze tehdy, překročí-li v daném roce inflace 2 %. Dodavatelem avizované sčítaní je tedy neakceptovatelné a v rozporu s běžnou metodikou pro výpočet. Odpověď zadavatele ad 8/: Jedná se o práce prováděné mimo položek uvedených v Příloze č. 2 zadávací dokumentace, tj. hodinová sazba. Odpověď zadavatele ad 9/: Takové výkony prováděné v mimopracovní době budou fakturovány v souladu s platnými právními předpisy. Pro úplnost zadavatel uvádí, že takové plnění bude ojedinělé a zcela výjimečné. Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 1: Nabídková cena musí obsahovat veškeré náklady na práci, dopravu, materiál - jedná se o drobný spotřební a režijní materiál. Do nabídkové ceny se nezapočítává materiál použitý při dané opravě. Tento bude vykazován samostatně. Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 2: Zadavatel nebude vybranému dodavateli předávat žádný materiál. Naopak vybraný dodavatel bude zadavateli předávat materiál v podobě provedené opravy. Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 3: Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 8 (celkem 14)

9 Zadavatel vypouští ustanovení čl. II. odst. 7 Přílohy č. 1 zadávací dokumentace a předkládá změněný návrh smlouvy, který je Přílohou č. 1 tohoto Vysvětlení, změny a doplnění zadávací dokumentace č. 1. Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 4: Zadavateli nejsou předem známé požadavky na běžnou a preventivní údržbu, které vyplynou například z prováděných revizí či jiných kontrol. K rozsahu a údržbě bude zadavatel přistupovat s přihlédnutím k okolnostem a řešení dané situace, např. formou samostatné objednávky za účelem fakturace skutečně a prokazatelně vynaložených výdajů a odsouhlasené ceny. Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 5: Veřejné osvětlení zadavatele a jeho přilehlých obcí obsahuje 2017 světelných míst s 2172 svítidly, které jsou napojeny na 36 rozvaděčů. Zadavatel změnil ustanovení čl. II. odst. 3 Přílohy č. 1 zadávací dokumentace a předkládá změněný návrh smlouvy, který je Přílohou č. 1 tohoto Vysvětlení, změny a doplnění zadávací dokumentace č. 1. K rozsahu prováděných revizí bude zadavatel přistupovat s přihlédnutím k okolnostem a řešení dané situace, např. formou samostatné objednávky za účelem fakturace skutečně a prokazatelně vynaložených výdajů a odsouhlasené ceny. Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 6: Jedná se o držení pohotovosti ve smyslu být k dispozici na telefonu. Pohotovostní výjezd bude následně prováděn dle závažnosti situace. Dále pak analogicky viz Odpověď zadavatele ad 9/ tohoto Vysvětlení, změny a doplnění zadávací dokumentace č. 1. Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 7: Viz Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 6 tohoto Vysvětlení, změny a doplnění zadávací dokumentace č. 1. Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 8: výšky a 963 míst do 12 metrů výšky. Zadavatel nebude rozdělovat položku č. 05 Přílohy č. 2 Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 9: výšky a 963 míst do 12 metrů výšky. Zadavatel nebude rozdělovat položku č. 06 Přílohy č. 2 Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 10: výšky a 963 míst do 12 metrů výšky. Zadavatel nebude rozdělovat položku č. 07 Přílohy č. 2 Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 11: výšky a 963 míst do 12 metrů výšky. Zadavatel nebude rozdělovat položku č. 08 Přílohy č. 2 Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 9 (celkem 14)

10 Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 12: výšky a 963 míst do 12 metrů výšky. Zadavatel nebude rozdělovat položku č. 10 Přílohy č. 2 Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 13: Položka č. 11 Přílohy č. 2 zadávací dokumentace je myšlena jako metry, uvedení kusů je administrativním pochybením. Zadavatel předkládá změněný cenový model pro výpočet nabídkové ceny účastníka, který je Přílohou č. 2 tohoto Vysvětlení, změny a doplnění zadávací dokumentace č. 1. Tento změněný cenový model pro výpočet nabídkové ceny účastníka účastníci předloží jako součást nabídky. Rozsah prováděných prací bude objednavatel u poskytovatele vždy samostatně objednávat na základě předem odsouhlasené ceny. Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 14: výšky a 963 míst do 12 metrů výšky. Zadavatel nebude rozdělovat položku č. 18 Přílohy č. 2 Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 15: výšky a 963 míst do 12 metrů výšky. Zadavatel nebude rozdělovat položku č. 18 Přílohy č. 2 Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 16: výšky a 963 míst do 12 metrů výšky. Zadavatel nebude rozdělovat položku č. 19 Přílohy č. 2 Zadavatel nebude vybranému dodavateli předávat žádný materiál. Naopak vybraný dodavatel bude zadavateli předávat materiál v podobě provedené opravy. K rozsahu prováděného plnění bude zadavatel přistupovat s přihlédnutím k okolnostem a řešení dané situace, např. formou samostatné objednávky za účelem fakturace skutečně a prokazatelně vynaložených výdajů a odsouhlasené ceny. Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 17: výšky a 963 míst do 12 metrů výšky. Zadavatel nebude rozdělovat položku č. 19 Přílohy č. 2 Zadavatel nebude vybranému dodavateli předávat žádný materiál. Naopak vybraný dodavatel bude zadavateli předávat materiál v podobě provedené opravy. K rozsahu prováděného plnění bude zadavatel přistupovat s přihlédnutím k okolnostem a řešení dané situace, např. formou samostatné objednávky za účelem fakturace skutečně a prokazatelně vynaložených výdajů a odsouhlasené ceny. Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 10 (celkem 14)

11 Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 18: výšky a 963 míst do 12 metrů výšky. Zadavatel nebude rozdělovat položku č. 25 Přílohy č. 2 Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 19: Zadavatel potvrzuje předpoklad dodavatele. Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 20: Účastník pro potřebu plnění veřejné soutěže může použít montážní plošinu s menším dosahem ale s garancí, že obslouží touto technikou veškeré uváděné zařízení do 12m výšky. V takovém případě veškerá rizika s tím spojená půjdou za dodavatelem, neboť zadavatel požadoval a doporučoval pro nacenění montážní plošinu MP20. Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 21: Vánoční strom je umístěn vždy na náměstí, které je přístupné veškeré technice. Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 22: Vánoční strom je umístěn vždy na náměstí, které je přístupné veškeré technice. Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 23: Vánoční prvek velký má rozměry v rozmezí od 1,2 do 1,8 m, váha těchto prvků je v rozmezí od 15 do 25 kg. Umisťovány jsou na již připravená místa v ul. Hlavní, Nerudova a Masarykova. Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 24: Vánoční prvek malý má rozměry v rozmezí do 1,0 m, váha těchto prvků je v rozmezí do 15 kg. Umisťovány jsou na již připravená místa v ul. Hlavní, Masarykova a Krušnohorská. Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 25: Výkopem kabelové rýhy 35x50 cm, včetně záhrnu a finálních povrchových úprav, zadavatel požaduje provedení a nacenění veškerých zemních prací spojených s touto činností, včetně zákonné likvidace odpadu. Součástí ceny je zhotovení 20 cm pískového lože, vč. ceny písku. Betonová stabilizační vrstva bude naceněna na tl. 10 cm. Asfaltová vrstva bude naceněna na tloušťku 10 cm. Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 26: Výkopem kabelové rýhy 50x120 cm, včetně záhrnu a finálních povrchových úprav, zadavatel požaduje provedení a nacenění veškerých zemních prací spojených s touto činností, včetně zákonné likvidace odpadu. Ano jedná se o výkop ve vozovce. Součástí ceny je zhotovení 20 cm pískového lože, vč. ceny písku. Betonová stabilizační vrstva bude naceněna na tl. 10 cm. Asfaltová vrstva bude naceněna na tloušťku 10 cm. Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 27: Zadavateli nejsou předem známy požadavky na čistotu jednotlivých světelných míst. Takové plnění bude ojedinělé a zcela výjimečné. Pokud by k této velmi výjimečné situaci došlo, zadavatel by s přihlédnutím k okolnostem přistoupil i k řešení dané situace, např. formou samostatné objednávky za účelem fakturace skutečně a prokazatelně vynaložených výdajů a odsouhlasené ceny. Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 11 (celkem 14)

12 Odpověď zadavatele ad Dotaz č. 28: Zadavatel potvrzuje, že mu bude přefakturován veškerý materiál (vyjma materiálu použitého při pracích prováděných dle Přílohy č. 2 zadávací dokumentace, položky č. 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50). Vybraný dodavatel může započíst do skutečně vynaložených nákladů na materiál i adekvátní náklady spojené s dopravou materiálu, skladováním, vedením skladu a administrací s tím spojenou. Zadavatel v souladu s 99 odst. 1 zákona informuje všechny dodavatele výše uvedené veřejné zakázky, že: bod 3.1. zadávací dokumentace se mění takto: 3.1. Vymezení předmětu veřejné zakázky Předmětem veřejné zakázky je zajištění komplexní údržby a oprav veřejného osvětlení včetně provádění kontrol u cca světelných zdrojů zadavatele, počty světel jsou rozděleny zhruba takto: Ostrov 1812, Dolní Žďár 16, Horní Žďár 33, Hluboký 40, Květnová 33, Maroltov 7, Mořičov 22, Kfely 54. Rozmístění světelných míst je zřejmé ze situačního plánu, který je Přílohou č. 4 ZD. Součástí plnění předmětu veřejné zakázky je montáž, resp. demontáž vánočního osvětlení a provoz pohotovostní služby. Zadavatel v souladu s 99 odst. 1 a 2 zákona informuje všechny dodavatele výše uvedené veřejné zakázky, že: bod zadávací dokumentace se mění takto: Podání nabídky Účastník může svou nabídku podat v elektronické podobě prostřednictvím elektronického nástroje ppesystem nebo v listinné podobě na adresu zadavatele. Zadavatel tímto upozorňuje účastníka, že při podání nabídky: elektronicky prostřednictvím elektronického nástroje ppesystem, je podání nabídky rozděleno do dvou částí. Za kompletní je považována pouze ta nabídka, u níž budou splněny podmínky obou samostatných částí! a) dokumentace v elektronické formě - kvalifikace a další dokumentace nabídky, jejíž výčet je obsažen v této zadávací dokumentaci nebo definován zákonem, předloží účastník v elektronické formě do elektronického nástroje ppesystem (Obrazovka účastníka Vložit dokumenty nabídky) dle ZD. Každý jednotlivý vložený dokument musí být podepsán uznávaným elektronickým podpisem osoby oprávněné jednat jménem či za účastníka (Obrazovka účastníka Vložit dokumenty nabídky Podepsat). Vzhledem k výše uvedenému doporučujeme účastníkům vkládat kompletní dokumentaci v jednom PDF či ZIP souboru; b) cenová nabídka v elektronické formě - cenovou nabídku vloží účastník v elektronické formě do elektronického nástroje ppesystem (Obrazovka účastníka Vložit hodnotu nabídky) dle ZD. Nabídce bude přiřazeno Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 12 (celkem 14)

13 pořadové číslo po jejím podepsání uznávaným elektronickým podpisem osoby oprávněné jednat jménem či za účastníka (Obrazovka účastníka Podepsat hodnoty nabídky el. podpisem a odeslat). Bližší podrobnosti a podmínky nezbytné k užití elektronického nástroje ppesystem jsou součástí pozvánky k účasti v zadávacím řízení, případně jejich přílohách, které generuje elektronický nástroj ppesystem automaticky při registraci do zadávacího řízení. Elektronický nástroj ppesystem zaručuje splnění všech podmínek bezpečnosti a důvěrnosti dat, včetně absolutní nepřístupnosti nabídek na straně zadavatele před uplynutím stanovené lhůty pro jejich protokolární zpřístupnění. Účastník přitom postupuje podle dispozic zadavatele, uvedených v dokumentaci elektronicky vedeného zadávacího řízení. Účastník je povinen kvalifikaci, cenovou nabídku i celkový soubor nabídky vložené do elektronického nástroje ppesystem opatřit uznávaným elektronickým podpisem osoby oprávněné k úkonům podle zákona před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Pokud cenová nabídka a všechny požadované dokumenty nebudou opatřeny v elektronickém nástroji ppesystem uznávaným elektronickým podpisem osoby oprávněné jednat jménem či za účastníka, je zadavatel povinen účastníka zadávacího řízení vyloučit. V případě, že účastník podepíše výše uvedené v elektronickém nástroji ppesystem elektronickým podpisem jiné než oprávněné osoby uvedené v platném výpisu z obchodního rejstříku, je-li v něm účastník zapsán, je účastník povinen vložit do elektronického nástroje ppesystem jako součást nabídky oprávnění této osoby k podpisu (např. plná moc). Instrukce pro podání nabídky naleznete v dokumentu poskytovatele elektronického nástroje ppesystem, který je součástí pozvánky k účasti v zadávacím řízení pod odkazem: Podrobný návod pro účast Ověření technické způsobilosti počítače pro elektronický podpis a elektronické podání nabídky v elektronickém nástroji ppesystem najdete na adrese: Účastník je povinen ověřit kompatibilitu svého počítače v dostatečném časovém předstihu před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Nekompatibilní počítač účastníka nelze přičítat na vrub zadavateli. v listinné podobě, se nabídky podávají na adresu zadavatele. Nabídky budou doručeny v řádně uzavřených obálkách označených názvem účastníka vč. jeho identifikačních údajů a dále názvem veřejné zakázky doplněný o výzvu NEOTVÍRAT ( Údržba a opravy veřejného osvětlení - NEOTVÍRAT ). Nabídky budou pevně zajištěny proti manipulaci s listy a strany budou očíslovány vzestupnou číselnou řadou. Při osobním doručení nabídky se za rozhodující čas podání nabídky považuje čas uvedený na potvrzení o převzetí nabídky, které vystaví zadavatel při převzetí nabídky od zástupce účastníka. Při zaslání prostřednictví osoby, která provádí přepravu zásilek (kurýrní služba) nebo prostřednictvím držitele poštovní licence Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 13 (celkem 14)

14 Město Ostrov podle zvláštního právního předpisu se za rozhodující čas považuje čas doručení nabídky na adresu zadavatele. Při zaslání kurýrní službou se za rozhodující čas považuje čas obdržení nabídky na adrese zadavatele nebo čas uvedený na potvrzení o převzetí nabídky, které vystaví zadavatel při převzetí nabídky od zástupce kurýrní služby. Jiná forma podání nabídky, než dle výše uvedených způsobů, je nepřípustná. Lhůta pro podání nabídek je 25/10/ :00:00 hodin. Nabídky, které nebudou zadavateli doručeny resp. podány ve lhůtě nebo způsobem stanoveným v této zadávací dokumentaci, se nepovažují za podané a v průběhu zadávacího řízení se k nim nepřihlíží dle 28 odst. 2 zákona. Takové nabídky budou archivovány jako součást zadávacího řízení. bod zadávací dokumentace se mění takto: Datum a místo otevírání nabídek Otevírání nabídek se uskuteční dne 25/10/2017 ve 14:00:00 hodin v zasedací místnosti v sídle zadavatele uvedené v této zadávací dokumentaci. V ostatním zůstává zadávací dokumentace nezměněna. Děkujeme za pochopení. Zpracoval: Podpis: Bc. Filip Haferník V: Dne: Ostravě Filip Haferník Digitálně podepsal Filip Haferník Datum: :59:09 +02'00' Za společnost: Razítko: PPE.CZ s.r.o. 17/10/2017 Příloha č. 1 Změněná Příloha č. 1 ZD Návrh smlouvy Příloha č. 2 Změněná Příloha č. 2 ZD Cenový model pro výpočet nabídkové ceny účastníka Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 14 (celkem 14)

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, 288 28 Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, 288 28 Nymburk DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: STAVEBNÍ ÚPRAVY NEMOCNICE

Více

Město Ostrov Klínovecká 1204, Ostrov

Město Ostrov Klínovecká 1204, Ostrov DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: VÝBĚR SPRÁVCE BYTOVÉHO A NEBYTOVÉHO

Více

Město Český Těšín Náměstí ČSA 1/1, Český Těšín

Město Český Těšín Náměstí ČSA 1/1, Český Těšín VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA A DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 analogicky v souladu s 98 a 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ) k veřejné zakázce (dále

Více

Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y

Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y dle 28 odst. 1 písm. a) a 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ), k nadlimitnímu otevřenému řízení dle 56 zákona

Více

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) analogicky dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také

Více

DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: CENTRUM EXCELENCE IT4INNOVATIONS

Více

DODATEČNÁ INFORMACE č. 2 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

DODATEČNÁ INFORMACE č. 2 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění DODATEČNÁ INFORMACE č. 2 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: TELEKOMUNIKAČNÍ A DATOVÉ SLUŽBY

Více

Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y

Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y dle 28 odst. 1 písm. a) a 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ), k nadlimitnímu otevřenému řízení dle 56 zákona

Více

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) analogicky dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také

Více

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) analogicky dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také

Více

U Z A V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

U Z A V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E U Z A V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) analogicky dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách,

Více

Obec Hradec nad Svitavou Hradec nad Svitavou 230, Hradec nad Svitavou

Obec Hradec nad Svitavou Hradec nad Svitavou 230, Hradec nad Svitavou O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) analogicky dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také

Více

Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y

Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y dle 28 odst. 1 písm. a) a 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ), k nadlimitnímu otevřenému řízení dle 56 zákona

Více

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ),

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Jakýkoliv postup či úkon zadavatele učiněný v tomto výběrovém řízení

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: TECHNICKÉ A ORGANIZAČNÍ

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: ZPRACOVÁNÍ REFERENČNÍCH

Více

Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y

Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y dle 28 odst. 1 písm. a) a 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ), k nadlimitnímu otevřenému řízení dle 56 zákona

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění, ke zjednodušenému

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění, k otevřenému podlimitnímu řízení dle 27 zákona veřejné zakázky

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ),

Více

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) analogicky dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také

Více

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ) k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: DĚTSKÉ HŘIŠTĚ V

Více

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) analogicky dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název programu: MPO Číslo dotace: 122D22100 8251 Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky: Rekonstrukce VO Horní Bučice Rekonstrukce VO Horní Bučice Stavební práce Tato zakázka

Více

Dodávka velkoobjemových kontejnerů do sběrného dvora ve Frenštátě p. R. II.

Dodávka velkoobjemových kontejnerů do sběrného dvora ve Frenštátě p. R. II. V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) analogicky dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY S NÁZVEM: Škola na konci světa, přesto bez bariér a moderně (dodávka IT vybavení) Veřejná zakázka je realizována v rámci projektu Škola na konci světa, přesto bez bariér

Více

Konsolidace IT infrastruktury a nové služby Města Vimperk III.

Konsolidace IT infrastruktury a nové služby Města Vimperk III. V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění, ke zjednodušenému

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE analogicky v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE analogicky v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE analogicky v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: INFORMAČNÍ KAMPAŇ

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ),

Více

Adresát. Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce s názvem Rekonstrukce venkovního sportovního hřiště

Adresát. Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce s názvem Rekonstrukce venkovního sportovního hřiště Adresát Datum: 04.06.2015 Evidenční číslo: /2015 Číslo jednací: VZ-216/2015 Vyřizuje/linka: Jiří Konvalinka/411152001 E-mail: reditel@odbornaskola.cz Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, Český Krumlov

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, Český Krumlov MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU mimo režim zadávacího řízení dle zákona 134/2016 Sb., o zadávání veřejných

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ),

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění, k otevřenému nadlimitnímu řízení dle 27 zákona veřejné zakázky

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Michaela Čermáková Dne: 08.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1/2017/OŽP k předkládání nabídek v rámci zadávacího

Více

Zajištění překladů pro MŽP a OPŽP 2014 2020

Zajištění překladů pro MŽP a OPŽP 2014 2020 Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění, k otevřenému nadlimitnímu řízení dle 27 zákona veřejné zakázky

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: TECHNICKÉ A ORGANIZAČNÍ

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 58647/2017 MUCL/50422/2017 Vyřizuje: Martina

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Veřejné osvětlení Chodníky Obříství-Semilkovice Obříství Identifikační údaje zadavatele: Obec Obříství Svatopluka Čecha 40 277 42 Obříství IČ: 00237141 Osoba

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 27.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2017/OSVŠ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,rekonstrukce bytu č. 13, na adrese Pernerova 17, Praha 8" OVZ/2016/0099 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR") dle

Více

Strojní zařízení pro překopávání kompostu

Strojní zařízení pro překopávání kompostu město Pelhřimov Masarykovo náměstí 1, 393 01 Pelhřimov, IČ: 00248801 (dále jen zadavatel ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., (dále také jako zákon ) o veřejných zakázkách, v platném

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Město Litvínov se sídlem: Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 2/2012 uchazeče k podání nabídky na zakázku s názvem

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY ZADAVATEL: Domov pro osoby se zdravotním postižením Leontýn Roztoky 52, 270 23 Křivoklát Zastoupený: Mgr. Dana Zímová, ředitelka Dále jen zadavatel Veřejná zakázka není

Více

Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y

Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y dle 28 odst. 1 písm. a) a 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ), k nadlimitnímu otevřenému řízení dle 56 zákona

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zadání veřejné zakázky na stavební práce, pro výběrové řízení mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění.

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Dodání herních prvků a jejich montáž na hřištích v Kroměříži a místních částech VZMR/2018/2/1 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační

Více

Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky zadávané v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek s názvem Dodávka dopravních automobilů pro

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU s názvem 03/17/B/SP/OM/Ad,, Oprava volného bytu č.3 na ul.vaškova 2626/21 v Moravské- Ostravě zadávaná jako zakázka malého rozsahu v souladu s ust. 27,31

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY ZADAVATEL: Domov pro osoby se zdravotním postižením Leontýn Roztoky 52, 270 23 Křivoklát Zastoupený: Mgr. Dana Zímová, ředitelka Dále jen zadavatel Veřejná zakázka není

Více

2) Přesné vymezení předmětu zakázky a požadavků zadavatele

2) Přesné vymezení předmětu zakázky a požadavků zadavatele ZADÁVACÍ KUMENTACE 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Sluny, s.r.o. Sídlo: Náměstí 171, 538 51, Chrast IČO: 287 96 691 Zastoupený: Vít Navrátil Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Vít Navrátil

Více

Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely zřizovatel : Hlavní město Praha

Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely zřizovatel : Hlavní město Praha Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely zřizovatel : Hlavní město Praha Veřejná zakázka malého rozsahu na nákup zboží Zadavatel výše uvedené veřejné zakázky Vás v souladu se zákonem

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 28.05.2018 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1/2018/OSČD k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. služby

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. služby KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor veřejných zakázek Č.J.: KRPA-77026-3/ČJ-2015-0000VZ-V Počet listů: 6 Přílohy: 5/5 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Název zakázky:

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

1. Základní údaje o zadavateli

1. Základní údaje o zadavateli 1 1. Základní údaje o zadavateli Název: Zastoupená: Státní energetická inspekce Ing. Pavlem Gebauerem, ústředním ředitelem Sídlo: Gorazdova 24, 120 00 Praha 2 Č. j. : SEI- 1259/2019/90203-1 IČ: 61387584

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky: Obnova místních komunikací v obci Milešov Obnova místních komunikací v obci Milešov Stavební práce 1) Identifikace zadavatele Název

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Krajské ředitelství policie Libereckého kraje Odbor veřejných zakázek Výzva k podání nabídek Krajské ředitelství policie Libereckého kraje vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Bc. Pavel Šverák Telefon: +420465670751 E-mail: p.sverak@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY ZADAVATEL: Domov pro osoby se zdravotním postižením Leontýn Roztoky 52, 270 23 Křivoklát Zastoupený: Mgr. Dana Zímová, ředitelka Dále jen zadavatel Veřejná zakázka není

Více

Vaše zpráva zn. / ze dne: Naše zn.: Vyřizuje: V Praze dne: SEI-3119/2018/ Ing. Vymlátilová

Vaše zpráva zn. / ze dne: Naše zn.: Vyřizuje: V Praze dne: SEI-3119/2018/ Ing. Vymlátilová Vaše zpráva zn. / ze dne: Naše zn.: Vyřizuje: V Praze dne: SEI-3119/2018/90.210 Ing. Vymlátilová 19. 6. 2018 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku 11 síťových licencí

Více

Hrací prvky, Areál zdraví, ul. Kneslova

Hrací prvky, Areál zdraví, ul. Kneslova Výzva k podání nabídek pro veřejnou zakázku malého rozsahu (jedná se o zadávací řízení dle Pravidel RMČ Brno-Černovice č. 1/2014 pro zadávání a výběr dodavatelů veřejných zakázek financovaných MČ Brno-Černovice)

Více

Městské části Praha 8. se sídlem Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň

Městské části Praha 8. se sídlem Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

ZADÁVACí DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNí NABíDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACí DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNí NABíDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU --------------------- -- --------- ZADÁVACí DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNí NABíDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU 1. Základní informace o veřejné zakazce Identifikační Zadavatel: Sídlo: Statutární

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku s názvem Nákup nábytku 3/2019 zadávanou dle 141 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen Zákon ) v dynamickém nákupním systému

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 07.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 9/2016/KTÚ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

Bikesharing v Ostravě. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková.

Bikesharing v Ostravě. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková. pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou otevřeným řízením dle ust. 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ), pod názvem: Bikesharing v Ostravě Název

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Dětské hřiště a sportoviště v ulici Bedřicha Zelinky VZMR/2019/2/2 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název:

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky. Dodávka osobního automobilu pro město Nymburk VZ_NBK_020_2018_003

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky. Dodávka osobního automobilu pro město Nymburk VZ_NBK_020_2018_003 Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky veřejné zakázky zadávané jako zakázka malého rozsahu dle ustanovení 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku s názvem Dodávka IT techniky 1/2019 zadávanou dle 141 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen Zákon ) v dynamickém nákupním

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Krajské ředitelství policie Libereckého kraje Odbor veřejných zakázek Výzva k podání nabídek Krajské ředitelství policie Libereckého kraje vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem Číslo veřejné zakázky dle evidence zadavatele: VZ 1171 Zadavatel: Povodí Odry, státní podnik Varenská 3101/49, Moravská Ostrava,

Více

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: RPS - NYMBURK, REVITALIZACE

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY UNIVERZITA KARLOVA ÚSTAV JAZYKOVÉ A ODBORNÉ PŘÍPRAVY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (dále jen výzva ) veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, v platném

Více

P O D M Í N K Y, R O Z S A H, P O U Ž I T Í A P R Ů B Ě H ELE K T R O N I C K É A U K C E

P O D M Í N K Y, R O Z S A H, P O U Ž I T Í A P R Ů B Ě H ELE K T R O N I C K É A U K C E P O D M Í N K Y, R O Z S A H, P O U Ž I T Í A P R Ů B Ě H ELE K T R O N I C K É A U K C E Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách,

Více

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Zadávací dokumentace (ZD) je vypracována jako podklad pro podání nabídek dodavatelů v rámci výběrového řízení na veřejnou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Radim Pala, DiS. 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE A POVĚŘENÉ PRO VÝKON ZADAVATELSKÝCH ČINNOSTÍ. Radim Pala, DiS. Radim Pala, DiS.

Radim Pala, DiS. 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE A POVĚŘENÉ PRO VÝKON ZADAVATELSKÝCH ČINNOSTÍ. Radim Pala, DiS. Radim Pala, DiS. OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ MIMO ZÁKON Č. 134/2016 Sb., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název projektu: Registrační

Více

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) analogicky dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY STŘEDNÍ ŠKOLA ŘEMESLNÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, SOBĚSLAV, WILSONOVA 405 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výběrové řízení není realizováno dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Výběrové řízení je realizováno

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

Č.j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 14. listopadu 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 2/9 + el. přílohy

Č.j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 14. listopadu 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 2/9 + el. přílohy KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE ÚSTECKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPU-234309-3/ČJ-2016-0400VZ Ústí nad Labem 14. listopadu 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 2/9 + el. přílohy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 16/2016 vydaného Radou města Přerova, Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních

Více

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Zadavatel Obec Svojetice Zastoupené Mgr. Martinou Vedralovou, starostkou

Více

Město Varnsdorf nám. E. Beneše Varnsdorf. Název zakázky:

Město Varnsdorf nám. E. Beneše Varnsdorf. Název zakázky: Město Varnsdorf nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce k podání nabídky na plnění veřejné zakázky zadávané dle Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Varnsdorf Název

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará Boleslav č. 1/2017 Název zakázky:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j: ZE DNE: NAŠE Č. j.: NAŠE Sp. zn.: POČET LISTŮ DOPISU: VYŘIZUJE: Zdeněk Konečný TEL: 596 803 322 FAX:

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky veřejné zakázky zadávané jako zakázka malého rozsahu dle ustanovení 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek,

Více

Výstavba finské a parní sauny CPA Delfín včetně plotu

Výstavba finské a parní sauny CPA Delfín včetně plotu Výstavba finské a parní sauny CPA Delfín včetně plotu TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. IDENTIIFIKAČNÍ ÚDAJE VEŘEJNÉHO ZADAVATELE 1.1. Zadavatel CPA Delfín, příspěvková organizace Slovácké náměstí 2377

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Krajské ředitelství policie Libereckého kraje Odbor veřejných zakázek Výzva k podání nabídek Krajské ředitelství policie Libereckého kraje vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na

Více

Vrchlického sady obnova historického parku

Vrchlického sady obnova historického parku Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, zjednodušené podlimitní řízení Vrchlického sady obnova historického

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE analogicky v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE analogicky v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE analogicky v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: METODIKA VYMEZOVÁNÍ

Více

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš telefon:

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš   telefon: VÝZVA k podání nabídky zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Výběrové řízení na dodavatele stavebních prací : Víceúčelové sportovní hřiště Horní Lipová 1. Název veřejné zakázky: Výběrové

Více