Město Český Těšín Náměstí ČSA 1/1, Český Těšín

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Český Těšín Náměstí ČSA 1/1, Český Těšín"

Transkript

1 VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA A DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 analogicky v souladu s 98 a 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ) k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: KOMPLEXNÍ POJIŠTĚNÍ MAJETKU A ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU MĚSTA ČESKÝ TĚŠÍN A JÍM ZŘÍZENÝCH PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ Typ veřejné zakázky: Evidenční číslo VZ: Datum zahájení VZ: 14/11/2016 Veřejná zakázka malého rozsahu P16V Veřejný zadavatel: Zastoupení zadavatele: Město Český Těšín IČO: DIČ: CZ Zastoupený Ing. Vítem Slováčkem, starostou města PPE.CZ s.r.o. Nádražní 3113/128, Ostrava Moravská Ostrava IČO: DIČ: CZ Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník, jednatel společnosti Společnost je pověřena výkonem práv a povinností veškerých zadavatelských činností analogicky dle 43 zákona pro výše uvedeného zadavatele dle příkazní smlouvy. Zadavatel analogicky v souladu s 98 odst. 3 zákona informuje všechny dodavatele výše uvedené veřejné zakázky, že dne 18/11/2016 v 16:39 hod. obdržel žádost o vysvětlení zadávací dokumentace. Přesné znění žádosti bez identifikace dodavatele: 1) Ve Zprávě o rizicích Město Český Těšín náměstí ČSA 1/1, Český Těšín je v bodu 5.1. uvedeno Budova je součástí městského bloku. Budova navazuje na spojovací krček s budovou městského muzea. Náš dotaz zní: a) Uvedená hodnota největšího požárního komplexu ve výši ,-Kč dle bodu 4.1. Scénář a odhad škody kalkuluje i s hodnotou muzea?, nebo částka odpovídá nové ceně pouze Městského úřadu a jeho vybavení. Pokud je to bez hodnoty Muzea, prosíme o doplnění hodnoty budovy a vybavení Muzea. b) zmíněný městský blok obsahující občanskou zástavbu, který tvoří přilehlé a navazující okolí není v majetku města? Pokud je v majetku města, prosíme rovněž o zahrnutí pojistné částky do hodnoty největšího požárního komplexu. 2) v Obchodních podmínkách příloha č. 1 ZD Komplexní pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města Český Těšín a jím zřízených příspěvkových organizací je uvedeno pod poř.č.29 Návrh smlouvy musí obsahovat.. odcizení předmětu pojištění krádeží i bez překonání Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 1 (celkem 7)

2 mechanického zabezpečení, je-li předmět pojištění v době vzniku pojistné události monitorován Náš dotaz zní: uveďte prosím do jakého limitu pojistné částky se toto odchylné ujednání má vztahovat. 3) pod bodem 40 je uvedeno Cena plnění předmětu veřejné zakázky bude zadavatelem hrazena na základě daňového dokladu faktury, kterou je oprávněn vystavit vždy ke konci příslušného kalendářního čtvrtletí, ve kterém se řádně plnil předmět veřejné zakázky Náš dotaz zní: a) z výše uvedeného není zřejmé kdo vystavuje fakturu b) chápeme dobře, že zadavatel si přeje posun splátek vždy o 3měsíce? 4) dle přílohy č. 2b ZD u pojištění majetku uvedeno PML ,-Kč budova radnice, nesouhlasí s uvedením výše PML dle rizikové zprávy kde uvádíte PML ,-Kč. Prosíme o jednoznačné uvedení v souladu s 1 naším dotazem hodnotu největšího požárního komplexu a PML. 5) v ZD příloha č. 2 uveden předmět pojištění Budovy, stavby a haly včetně techn. zhodnocení a stav. součástí vnějších a vnitřních, včetně zpevněných ploch, komunikací, pozemkových úprav, kanalizace, inženýrských sítí, lehkých staveb, dřevostaveb na pojistnou částku ,- Kč Ostatní vlastní a cizí věci nemovité na volném prostranství, např. rampy, komíny, veřejné osvětlení. Na první riziko ,-Kč Náš dotaz zní: může být předmět pojištění definován dle metodiky pojistitele Soubor budov na hodnotu ,-Kč a soubor ostatních staveb na první riziko ,-Kč? 6) Prosíme o uvedení položkového seznamu a plnou hodnotu staveb na vodních tocích tj. pro mosty, propustky, lávky, hráze, nádrže a jiné ostatní stavby, které tvoří konstrukci průtočného profilu toku, nebo do tohoto profilu zasahují. v ZD příloha č. 2b definováno jako stavby na vodních tocích pojištění na první riziko ,-Kč. 7) Prosíme o hodnotu novou cenu(nebo případně maximální roční limit plnění) u budov, ostatních staveb nebo mobilních buněk: a) s dřevěnou nebo nechráněnou ocelovou nosnou konstrukcí a s opláštěním z rostlého dřeva (prkna, fošny, kulatina, půlkulatina), b) z desek na bázi dřeva a papíru (dřevotřískové, pilinové desky, překližky, desky z odpadní papírové hmoty apod.), c) s lehkou kovovou konstrukcí s textilním opláštěním, d) nafukovací haly. 8) Pro pojištění motorových vozidel žádáme o editovatelnou přílohu seznam vozidel v xls. 9) definujte cizí investice dle našeho názoru by předmětem pojištění měly být investice vlastní. U cizích investic, pokud mají být předmětem pojištění prosím prokažte pojistný zájem. 10) definujte vlastní a cizí nehmotný majetek a uveďte důvod cizí 11) v rámci limitů pojistného plnění na straně 3 přílohy 2b ZD jsou uvedeny Náklady na náhradní ubytování členů domácnosti pojištěné nemovitosti v souvislosti s pojistnou událostí 2% z pojistné částky, nejvýše však ,-Kč / bytová jednotka. Vzhledem ke skutečnosti, že nevíme z jaké pojistné částky se určují 2% (měla by to být pojistná částka pro bytové domy) Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 2 (celkem 7)

3 může být plnění pojistitele limitováno ,-Kč za rok nejvýše však ,-Kč / bytová jednotka? 12) v rámci pojištění majetku krádež, loupež, vandalismus na straně 2 přílohy 2c ZD je požadován limit na krádež prostou ,-Kč kterých předmětů pojištění se toto týká? Míní se včetně peněz a cenností? 13) v rámci pojištění majetku pojištění exponátů během výstavy na straně 1 přílohy 2e ZD je požadováno pojištění exponátů s limitem plnění na první riziko ,-Kč. to samé je však poptáno i v rámci pojištění živelního (dle strany 2 přílohy 2b ZD), v rámci pojištění odcizení (dle strany 1 přílohy 2c ZD), je nad rámec těchto limitů poptán ještě ,-Kč? nebo je to uvedeno z důvodu požadavku na přepravu těchto věcí s limitem ,-Kč 14) v rámci pojištění majetku pojištění strojů a strojních zařízení na straně 1 přílohy 2g ZD je požadováno pojištění mobilních strojních zařízení s pojistnou částkou ,-Kč prosíme o uvedení předmětu o jaký mobilní stroj se jedná. 15) v rámci pojištění odpovědnosti za škodu na straně 1 přílohy 2h ZD je požadováno pojištění pronájem nemovitosti od 3 strany na limit plnění ,-Kč - prosíme o upřesnění, čeho by se pojištění mělo týkat. 16) v rámci pojištění odpovědnosti za škodu na straně 2 přílohy 2h ZD je požadováno pojištění odpovědnost dobrovolníků na limit plnění ,-Kč - prosíme o upřesnění, čeho by se pojištění mělo týkat. Odpověď zadavatele ad 1) a): Uvedená hodnota je bez hodnoty muzea. Odpověď zadavatele ad 1) b): Zmíněný městský blok není v majetku města. Odpověď zadavatele ad 2): Relevantní ustanovení Přílohy č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele nebo v elektronickém nástroji ppesystem dne 14/11/2016 (dále také jako ZD ) se doplňuje takto: Pro toto pojištění se sjednává maximální roční limit ve výši ,- Kč.. Odpověď zadavatele ad 3) a): Fakturu bude vystavovat pojistný makléř. Odpověď zadavatele ad 3) b): Je blíže uvedeno v bodě 43. Přílohy č. 1 ZD. Odpověď zadavatele ad 4): Správná hodnota PML je ,- Kč. Relevantní ustanovení bodu 4.1. Přílohy č. 2k ZD se mění takto: PML dle výše uvedeného ,- Kč. Odpověď zadavatele ad 5): Ano, uvedené takto může být definováno. Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 3 (celkem 7)

4 Odpověď zadavatele ad 6): Zadavatel doplňuje seznam staveb na vodních tocích, který je Přílohou č. 1 tohoto Vysvětlení, změny a doplnění zadávací dokumentace. Odpověď zadavatele ad 7): Celkový limit ,- Kč. Odpověď zadavatele ad 8): Zadavatel takovým dokumentem nedisponuje a vytvářet jej nebude, neboť takový postup nepovažuje za nezbytný pro další průběh výběrového řízení. Dodavatelé mohou vycházet ze ZD či informací v ní uvedených, popř. si takový dokument mohou vytvořit svépomocí. Odpověď zadavatele ad 9): Relevantní ustanovení Přílohy č. 2b ZD se mění takto: Soubor vlastních a cizích nových investic. Odpověď zadavatele ad 10): Relevantní ustanovení Přílohy č. 2b ZD se mění takto: Soubor vlastního a cizího nehmotného majetku. Odpověď zadavatele ad 11): Uvedené bude bez limitu. Odpověď zadavatele ad 12): Týká se to všech předmětů pojištění vyjma peněz a cenností. Odpověď zadavatele ad 13): Uvedený limit se vztahuje jen na výstavu. Odpověď zadavatele ad 14): Jedná se o zahradní techniku, sněžné frézy, malotraktory, rolbu na úpravu ledu, atd. Odpověď zadavatele ad 15): Pojištění se týká nebytových prostor. Odpověď zadavatele ad 16): Pojištění se vztahuje rovněž na škodu způsobenou čekatelem, strážníkem městské policie nebo jiným zaměstnancem obce zařazeným do obecní policie jiné osobě v souvislosti a) se zákrokem směřujícím k zabránění vzniku škody na chráněných hodnotách, nebo b) s použitím donucovacích prostředků, psa nebo služební zbraně. Ujednává se, že pojištění podle tohoto bodu se vztahuje i na právním předpisem stanovenou odpovědnost za škodu způsobenou dobrovolníkem při zajišťování služby bezpečného přechodu dětí a mládeže přes pozemní komunikace. S ohledem na výše uvedené zadavatel analogicky v souladu s 98 odst. 4 a 99 odst. 1 zákona uveřejňuje změnu zadávací dokumentace stejným způsobem jako zadávací podmínku, která byla změněna: Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 4 (celkem 7)

5 bod zadávací dokumentace se mění takto: Podání nabídky Účastník může svou nabídku podat v elektronické podobě prostřednictvím elektronického nástroje ppesystem nebo v listinné podobě na adresu zadavatele. Zadavatel tímto upozorňuje účastníka, že při podání nabídky: elektronicky prostřednictvím elektronického nástroje ppesystem, je podání nabídky rozděleno do dvou částí. Za kompletní je považována pouze ta nabídka, u níž budou splněny podmínky obou samostatných částí! a) dokumentace v elektronické formě - kvalifikace a další dokumentace nabídky, jejíž výčet je obsažen v této zadávací dokumentaci nebo definován zákonem, předloží účastník v elektronické formě do elektronického nástroje ppesystem (Obrazovka účastníka Vložit dokumenty nabídky) dle ZD. Každý jednotlivý vložený dokument musí být podepsán uznávaným elektronickým podpisem osoby oprávněné jednat jménem či za účastníka (Obrazovka účastníka Vložit dokumenty nabídky Podepsat). Vzhledem k výše uvedenému doporučujeme účastníkům vkládat kompletní dokumentaci v jednom PDF či ZIP souboru; b) cenová nabídka v elektronické formě - cenovou nabídku vloží účastník v elektronické formě do elektronického nástroje ppesystem (Obrazovka účastníka Vložit hodnotu nabídky) dle ZD. Nabídce bude přiřazeno pořadové číslo po jejím podepsání uznávaným elektronickým podpisem osoby oprávněné jednat jménem či za účastníka (Obrazovka účastníka Podepsat hodnoty nabídky el. podpisem a odeslat). Bližší podrobnosti a podmínky nezbytné k užití elektronického nástroje ppesystem jsou součástí výzvy k podání nabídky (pozvánky k účasti ve výběrovém řízení), případně jejich přílohách, které generuje elektronický nástroj ppesystem automaticky při registraci do výběrového řízení. Elektronický nástroj ppesystem zaručuje splnění všech podmínek bezpečnosti a důvěrnosti dat, včetně absolutní nepřístupnosti nabídek na straně zadavatele před uplynutím stanovené lhůty pro jejich protokolární zpřístupnění. Účastník přitom postupuje podle dispozic zadavatele, uvedených v dokumentaci elektronicky vedeného výběrového řízení. Účastník je povinen kvalifikaci, cenovou nabídku i celkový soubor nabídky vložené do elektronického nástroje ppesystem opatřit uznávaným elektronickým podpisem osoby oprávněné k úkonům podle zákona před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Pokud cenová nabídka a všechny požadované dokumenty nebudou opatřeny v elektronickém nástroji ppesystem uznávaným elektronickým podpisem osoby oprávněné jednat jménem či za účastníka, je zadavatel povinen účastníka výběrového řízení vyloučit. V případě, že účastník podepíše výše uvedené v elektronickém nástroji ppesystem elektronickým podpisem jiné než oprávněné osoby uvedené v platném výpisu z obchodního rejstříku, je-li v něm účastník zapsán, je účastník povinen vložit do Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 5 (celkem 7)

6 elektronického nástroje ppesystem jako součást nabídky oprávnění této osoby k podpisu (např. plná moc). Instrukce pro podání nabídky naleznete v dokumentu poskytovatele elektronického nástroje ppesystem, který je součástí pozvánky k účasti ve výběrovém řízení pod odkazem: Podrobný návod pro účast Ověření technické způsobilosti počítače pro elektronický podpis a elektronické podání nabídky v elektronickém nástroji ppesystem najdete na adrese: Účastník je povinen ověřit kompatibilitu svého počítače v dostatečném časovém předstihu před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Nekompatibilní počítač účastníka nelze přičítat na vrub zadavateli. v listinné podobě, se nabídky podávají na adresu zadavatele. Nabídky budou doručeny v řádně uzavřených obálkách označených názvem účastníka vč. jeho identifikačních údajů a dále názvem veřejné zakázky doplněný o výzvu NEOTVÍRAT ( Komplexní pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města Český Těšín a jím zřízených příspěvkových organizací - NEOTVÍRAT ). Nabídky budou pevně zajištěny proti manipulaci s listy a strany budou očíslovány vzestupnou číselnou řadou. Při osobním doručení nabídky se za rozhodující čas podání nabídky považuje čas uvedený na potvrzení o převzetí nabídky, které vystaví zadavatel při převzetí nabídky od zástupce účastníka. Při zaslání prostřednictví osoby, která provádí přepravu zásilek (kurýrní služba) nebo prostřednictvím držitele poštovní licence podle zvláštního právního předpisu se za rozhodující čas považuje čas doručení nabídky na adresu zadavatele. Při zaslání kurýrní službou se za rozhodující čas považuje čas obdržení nabídky na adrese zadavatele nebo čas uvedený na potvrzení o převzetí nabídky, které vystaví zadavatele při převzetí nabídky od zástupce kurýrní služby. Jiná forma podání nabídky, než dle výše uvedených způsobů, je nepřípustná. Lhůta pro podání nabídek je 01/12/ :30:00 hodin. Nabídky, které nebudou zadavateli, doručeny resp. podány ve lhůtě nebo způsobem stanoveným v této zadávací dokumentaci, se nepovažují za podané a v průběhu výběrového řízení se k nim nepřihlíží analogicky dle 28 odst. 2 zákona. Takové nabídky budou archivovány jako součást výběrového řízení. bod zadávací dokumentace se mění takto: Datum a místo otevírání nabídek Otevírání nabídek se uskuteční dne 01/12/ :30:00 hodin v zasedací místnosti v sídle zadavatele uvedené v této zadávací dokumentaci. V ostatním zůstává zadávací dokumentace nezměněna. Děkujeme za pochopení. Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 6 (celkem 7)

7 Zpracoval: Bc. Filip Haferník Za společnost: PPE.CZ s.r.o. Podpis: Razítko: V: Ostravě Dne: 23/11/2016 Příloha č. 1 Seznam staveb na vodních tocích Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 7 (celkem 7)

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, 288 28 Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, 288 28 Nymburk DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: STAVEBNÍ ÚPRAVY NEMOCNICE

Více

Město Ostrov Jáchymovská 1, Ostrov

Město Ostrov Jáchymovská 1, Ostrov VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA A DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 v souladu s 98 a 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ) k veřejné zakázce (dále také jako

Více

Město Ostrov Klínovecká 1204, Ostrov

Město Ostrov Klínovecká 1204, Ostrov DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: VÝBĚR SPRÁVCE BYTOVÉHO A NEBYTOVÉHO

Více

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) analogicky dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také

Více

DODATEČNÁ INFORMACE č. 2 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

DODATEČNÁ INFORMACE č. 2 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění DODATEČNÁ INFORMACE č. 2 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: TELEKOMUNIKAČNÍ A DATOVÉ SLUŽBY

Více

DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: CENTRUM EXCELENCE IT4INNOVATIONS

Více

Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y

Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y dle 28 odst. 1 písm. a) a 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ), k nadlimitnímu otevřenému řízení dle 56 zákona

Více

U Z A V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

U Z A V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E U Z A V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) analogicky dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách,

Více

Obec Hradec nad Svitavou Hradec nad Svitavou 230, Hradec nad Svitavou

Obec Hradec nad Svitavou Hradec nad Svitavou 230, Hradec nad Svitavou O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) analogicky dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také

Více

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) analogicky dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také

Více

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) analogicky dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také

Více

Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y

Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y dle 28 odst. 1 písm. a) a 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ), k nadlimitnímu otevřenému řízení dle 56 zákona

Více

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ),

Více

Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y

Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y dle 28 odst. 1 písm. a) a 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ), k nadlimitnímu otevřenému řízení dle 56 zákona

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: ZPRACOVÁNÍ REFERENČNÍCH

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ),

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE analogicky v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE analogicky v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE analogicky v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: INFORMAČNÍ KAMPAŇ

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Jakýkoliv postup či úkon zadavatele učiněný v tomto výběrovém řízení

Více

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) analogicky dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také

Více

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, Český Krumlov

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, Český Krumlov MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU mimo režim zadávacího řízení dle zákona 134/2016 Sb., o zadávání veřejných

Více

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) analogicky dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění, k otevřenému podlimitnímu řízení dle 27 zákona veřejné zakázky

Více

Dodávka velkoobjemových kontejnerů do sběrného dvora ve Frenštátě p. R. II.

Dodávka velkoobjemových kontejnerů do sběrného dvora ve Frenštátě p. R. II. V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) analogicky dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění,

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění, ke zjednodušenému

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ),

Více

Konsolidace IT infrastruktury a nové služby Města Vimperk III.

Konsolidace IT infrastruktury a nové služby Města Vimperk III. V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění, ke zjednodušenému

Více

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ) k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: DĚTSKÉ HŘIŠTĚ V

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ),

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: TECHNICKÉ A ORGANIZAČNÍ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku s názvem Dodávka IT techniky 1/2019 zadávanou dle 141 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen Zákon ) v dynamickém nákupním

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění, k otevřenému nadlimitnímu řízení dle 27 zákona veřejné zakázky

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

VÝZVA. 1. Identifikační údaje o veřejném zadavateli. 2. Informace o druhu veřejné zakázky. 3. Název veřejné zakázky. 4. Financování předmětu zakázky

VÝZVA. 1. Identifikační údaje o veřejném zadavateli. 2. Informace o druhu veřejné zakázky. 3. Název veřejné zakázky. 4. Financování předmětu zakázky VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Pořízení elektromobilu pro potřeby Městského úřadu Český Těšín 1. Identifikační údaje o veřejném zadavateli Zadavatel: Kontaktní osoba: Město Český Těšín

Více

Zajištění překladů pro MŽP a OPŽP 2014 2020

Zajištění překladů pro MŽP a OPŽP 2014 2020 Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění, k otevřenému nadlimitnímu řízení dle 27 zákona veřejné zakázky

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. "Revitalizace centra obce Střítež"

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. Revitalizace centra obce Střítež VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK pro ostatní zakázku malého rozsahu na stavební práce v rámci projektu CZ.1.10/4.1.00/03.00600 "Revitalizace centra obce Střítež" Výzva k podání cenových nabídek byla zpracována

Více

ČÁST 2: Dodávka originálních tonerových kazet a fotoválců do tiskáren a kopírek OKI

ČÁST 2: Dodávka originálních tonerových kazet a fotoválců do tiskáren a kopírek OKI ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO NADLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU: Výběr dodavatele originálních tonerových kazet a fotoválců na období 2 let DRUH ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ: otevřené řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

Strojní zařízení pro překopávání kompostu

Strojní zařízení pro překopávání kompostu město Pelhřimov Masarykovo náměstí 1, 393 01 Pelhřimov, IČ: 00248801 (dále jen zadavatel ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., (dále také jako zákon ) o veřejných zakázkách, v platném

Více

Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y

Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y dle 28 odst. 1 písm. a) a 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ), k nadlimitnímu otevřenému řízení dle 56 zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku s názvem Nákup nábytku 3/2019 zadávanou dle 141 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen Zákon ) v dynamickém nákupním systému

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Krajské ředitelství policie Libereckého kraje Odbor veřejných zakázek Výzva k podání nabídek Krajské ředitelství policie Libereckého kraje vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na

Více

Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním řízení v rámci veřejné zakázky:

Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním řízení v rámci veřejné zakázky: Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Odbor rozvoje a strategie Oddělení veřejných zakázek Pernštýnské nám. 1, 530 21 Pardubice Č. jednací: MmP 73958/2017 ORS Počet listů: 5 Počet příloh:

Více

Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky zadávané v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek s názvem Dodávka dopravních automobilů pro

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Město Litvínov se sídlem: Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 2/2012 uchazeče k podání nabídky na zakázku s názvem

Více

Bikesharing v Ostravě. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková.

Bikesharing v Ostravě. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková. pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou otevřeným řízením dle ust. 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ), pod názvem: Bikesharing v Ostravě Název

Více

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil Výzva k podání nabídky Obec Horka u Staré Paky (dále jen zadavatel ) v souladu s ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) tímto vyzývají

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU OBEC MĚLNICKÉ VTELNO Mělnická 49, 277 38 Mělnické Vtelno V Mělnickém Vtelně dne 12.10.2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU k zadávacímu řízení veřejné zakázky na

Více

Dodávka aktivních síťových prvků

Dodávka aktivních síťových prvků VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Dodávka aktivních síťových prvků zadávanou pod zn. VZ 3/2013 jedná

Více

Výzva k podání nabídek k veřejné zakázce zadávané v podlimitním režimu s názvem

Výzva k podání nabídek k veřejné zakázce zadávané v podlimitním režimu s názvem Sp.zn.: CN/183/CN/16 Č.j.: 6401/16/CN Výzva k podání nabídek k veřejné zakázce zadávané v podlimitním režimu s názvem Zajištění úklidových služeb pro DOZP Horní Bříza Veřejná zakázka zadávaná ve zjednodušeném

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Petr Venzara Telefon: +420465670751 E-mail: p.venzara@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y

Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y Z A D Á V A C Í P O D M Í N K Y dle 28 odst. 1 písm. a) a 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také jako zákon ), k nadlimitnímu otevřenému řízení dle 56 zákona

Více

Výzva k podání nabídky. Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta

Výzva k podání nabídky. Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta V Praze dne 30.11.2018 Výzva k podání nabídky Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta ve smyslu ust. 27 zákona 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ) Vás vyzývá k

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.0729. Máchova 628, 757 01 Valašské Meziříčí

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.0729. Máchova 628, 757 01 Valašské Meziříčí Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: TECHNICKÉ A ORGANIZAČNÍ

Více

Zadávací dokumentace na zakázku Dodávka a mechanizovaná výsadba cibulovin

Zadávací dokumentace na zakázku Dodávka a mechanizovaná výsadba cibulovin Zadávací dokumentace na zakázku Dodávka a mechanizovaná výsadba cibulovin 1. INFORMACE O ZADAVATELI Název veřejné zakázky Dodávka a mechanizovaná výsadba cibulovin Typ veřejné zakázky Zakázka malého rozsahu,

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Pořízení kompostérů pro obec Malenovice Dodávky 39234000-1

Více

Adresát. Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce s názvem Rekonstrukce venkovního sportovního hřiště

Adresát. Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce s názvem Rekonstrukce venkovního sportovního hřiště Adresát Datum: 04.06.2015 Evidenční číslo: /2015 Číslo jednací: VZ-216/2015 Vyřizuje/linka: Jiří Konvalinka/411152001 E-mail: reditel@odbornaskola.cz Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého

Více

Rozvodí, spol. s r.o.

Rozvodí, spol. s r.o. Rozvodí, spol. s r.o. vyhlašuje ve spolupráci se STAVEBNÍ PORADNOU, spol. s r.o., České Budějovice, v souladu s Příručkou pro zadávání veřejných zakázek Programu rozvoje venkova na období 2014 2020, verze

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ÚSTAV JAZYKOVÉ A ODBORNÉ PŘÍPRAVY UNIVERZITA KARLOVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (dále jen výzva ) veřejné zakázky malého rozsahu na služby dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, v platném

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Plzeňský kraj vyzývá k předložení nabídky pro níže specifikovanou veřejnou zakázku

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp.

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp. Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: RPS - NYMBURK, REVITALIZACE

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY UNIVERZITA KARLOVA ÚSTAV JAZYKOVÉ A ODBORNÉ PŘÍPRAVY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (dále jen výzva ) veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, v platném

Více

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766 MATEŘSKÁ ŠKOLA KORÁLEK, Praha 9 Černý Most, Bobkova 766 Bobkova 766, Praha 9 Černý Most, 198 00, Tel.: +420 281 918 535, reditelna@mskoralekpraha.cz, http://www.mskoralekpraha.cz/ IČ: 70884501 VÝZVA PRO

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zadání veřejné zakázky na dodávku, pro výběrové řízení mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění.

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MĚSTO ČESKÝ TĚŠÍN VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Rozšíření MK ul. Pod Zvonek zřízení výhyben SO 102 a SO 103 1. Obsah výzvy 1. Obsah výzvy... 2 2. Identifikační údaje o veřejném zadavateli...

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 58647/2017 MUCL/50422/2017 Vyřizuje: Martina

Více

Č. j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 15. prosince 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 1/4 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Č. j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 15. prosince 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 1/4 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE ÚSTECKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č. j. KRPU-255693-3/ČJ-2016-0400VZ Ústí nad Labem 15. prosince 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 1/4 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Město Český Těšín vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu na služby s názvem 1. Identifikační údaje o veřejném zadavateli Zadavatel: Kontaktní

Více

Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268

Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky, zadávanou podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) s názvem Výměna copilitů ve

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,rekonstrukce střešní krytiny a fasády na adrese Uzavřená 10, Praha 8 - Kobylisy" Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen

Více

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Zadávací dokumentace (ZD) je vypracována jako podklad pro podání nabídek dodavatelů v rámci výběrového řízení na veřejnou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU s názvem 03/17/B/SP/OM/Ad,, Oprava volného bytu č.3 na ul.vaškova 2626/21 v Moravské- Ostravě zadávaná jako zakázka malého rozsahu v souladu s ust. 27,31

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Dětské hřiště a sportoviště v ulici Bedřicha Zelinky VZMR/2019/2/2 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 52 a 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění

Více

Dopravní automobil s požárním přívěsem pro hašení pro JSDH Poděbrady Přední Lhota

Dopravní automobil s požárním přívěsem pro hašení pro JSDH Poděbrady Přední Lhota VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ PODMÍNKY k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ) s názvem Dopravní automobil

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Oprava zpevnění ploch v zahradě družiny ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: Telefon:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: Telefon: Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Město Český Těšín vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu na služby s názvem Poskytování služeb šéfredaktora Těšínských listů a mediálního

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Podlimitní veřejné zakázky na služby zadávané v jednacím řízení bez uveřejnění dle 21 odst. 1 písm. d), 23 odst. 7 písm. b), 34 a 99 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Město Semily. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Město Semily. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Město Semily Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby, zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E O T E V Ř E N Á V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) analogicky dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále také

Více

Město Hustopeče. Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Revitalizace zeleně na sídlišti

Město Hustopeče. Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Revitalizace zeleně na sídlišti Město Hustopeče Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Revitalizace zeleně na sídlišti Zakázka se řídí Závaznými pokyny pro zadávání zakázek spolufinancovaných

Více

Nákup podzemních kontejnerů na separovaný odpad pro město Klatovy

Nákup podzemních kontejnerů na separovaný odpad pro město Klatovy Změna zadávací dokumentace č. 1 Podlimitní veřejná zakázka na dodávky podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, zjednodušené podlimitní řízení Nákup podzemních kontejnerů na separovaný

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace na zakázku Dodávka kameniva

Zadávací dokumentace na zakázku Dodávka kameniva Zadávací dokumentace na zakázku Dodávka kameniva P17V00000005 1. INFORMACE O ZADAVATELI Název veřejné zakázky Typ veřejné zakázky Identifikační údaje zadavatele Název Dodávka kameniva Zakázka malého rozsahu

Více

MČ Praha 20 Horní Počernice

MČ Praha 20 Horní Počernice Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel 1.1. Identifikační údaje: Obec Střílky, Koryčanská 47, 768 04 Střílky, IČ: 00287776 1.2. Kontaktní osoba zadavatele: Viktor Ganjuškin starosta

Více

Vaše zpráva zn. / ze dne: Naše zn.: Vyřizuje: V Praze dne: SEI-3119/2018/ Ing. Vymlátilová

Vaše zpráva zn. / ze dne: Naše zn.: Vyřizuje: V Praze dne: SEI-3119/2018/ Ing. Vymlátilová Vaše zpráva zn. / ze dne: Naše zn.: Vyřizuje: V Praze dne: SEI-3119/2018/90.210 Ing. Vymlátilová 19. 6. 2018 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku 11 síťových licencí

Více

NA PŘÍKOPĚ PRAHA 1 V Praze 8. února 2017 Č.j.: 2017/019907/CNB/420

NA PŘÍKOPĚ PRAHA 1 V Praze 8. února 2017 Č.j.: 2017/019907/CNB/420 NA PŘÍKOPĚ 28 115 03 PRAHA 1 V Praze 8. února 2017 Č.j.: 2017/019907/CNB/420 Poptávka České národní banky na výběr dodavatele veřejné zakázky Dodávka certifikátů Symantec Česká národní banka (dále jen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Krajské ředitelství policie Libereckého kraje Odbor veřejných zakázek Výzva k podání nabídek Krajské ředitelství policie Libereckého kraje vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu ,

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu , Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/200/27 Druh zadávacího řízení Zajištění správy

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j: ZE DNE: NAŠE Č. j.: NAŠE Sp. zn.: POČET LISTŮ DOPISU: VYŘIZUJE: Zdeněk Konečný TEL: 596 803 322 FAX:

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více