Mediální skupina Lagardère Active ČR provozuje skupinu rádií: Evropa 2, Frekvence 1, Rádio Bonton, Dance radio a slovenskou stanici Europa 2.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mediální skupina Lagardère Active ČR provozuje skupinu rádií: Evropa 2, Frekvence 1, Rádio Bonton, Dance radio a slovenskou stanici Europa 2."

Transkript

1

2 Lagardère Active ČR Mediální skupina Lagardère Active ČR provozuje skupinu rádií: Evropa 2, Frekvence 1, Rádio Bonton, Dance radio a slovenskou stanici Europa 2. Od roku 2008 se rovněž intenzivně věnuje internetovým projektům a úspěšně rozvíjí webové stránky svých rádií Evropa2.cz, Frekvence1.cz, Radiobonton.cz, Danceradio.cz a Europa2.sk. Součástí neustále se rozrůstajícího portfolia je hudební přehrávač (YouRadio) a portál Koule.cz, internetové dětské rádio Pigy.cz a sociální síť pro motoristy Motomail.cz. Značka Lagardère patří globálnímu holdingu se sídlem v Paříži. Kromě rozhlasových a internetových projektů zastřešuje také televize, nakladatelství nebo produkční a distribuční společnosti. Spoluzakladatelem skupiny Lagardère Active ČR je její současný prezident Michel Fleischmann. Společnost vznikla v roce 1991, kdy spustila své první rádio Evropa 2. Lagardère Active ČR, a.s., Wenzigova 4, Praha 2 Telefon: reklama@lagardere.cz

3

4 Značka Evropa 2 láká především mladé lidi od 12 do 39 let. Nezbytnou součástí efektivní komunikace s tuto cílovou skupinou jsou atraktivní webové stránky a silná přítomnost na sociálních sítích. Deset online rádií Stránky Evropa2.cz mají mladistvý look i trendové aplikace, které mladí lidé očekávají. Posluchači Evropy 2 na nich najdou, kromě své oblíbené stanice, také dalších deset žánrových online rádií, jako je například Retro, Heavy či Teenage. Ve všech těchto specializovaných rádiích je prostor pro komunikaci a uspokojení i těch nejnáročnějších klientů, kteří formou audio či video reklamy chtějí oslovit úzkou cílovou skupinu. Nejpopulárnější části webu Mezi nejnavštěvovanější sekce webu patří všechna online rádia, záznamy populárních pořadů z éteru a také TV E2. Ta nechává nahlédnout nejen do zákulisí rádia, ale i do soukromí moderátorů. Oblíbené jsou také soutěže, které lákají atraktivní výhrou a nenásilnou a zábavnou formou umožňují prezentovat produkty. Evropa2.cz v číslech* Webové stránky Evropa2.cz navštíví v průměru 202 tisíc návštěvníků za měsíc. Evropa 2 je mezi mladými lidmi nejposlouchanější české rádio. Denně si ho naladí 852 tisíc lidí a na domácím trhu dosahuje 8,2% podílu. Evropu 2 na Facebooku aktivně podporuje více než 230 tisíc fanoušků. Profil Ranní show s Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým má téměř 180 tisíc příznivců. Jde tedy o jedny z nejpopulárnějších facebookových stránek v České republice. Ve svých chytrých telefonech si Evropu 2 ladí přes 50 tisíc uživatelů. Zajímavé obchodní možnosti jsou v synergickém propojení populárního rádia Evropa 2 s webem Evropa2.cz, profilem stanice na Facebooku a aplikacemi pro mobilní telefony.

5 Formát reklamy na Leader board ( ) Leader board px ( px) Skyscraper px Skyscraper player px Square px Branding Interstitial PR článek 3000 znaků + 5 foto Soutěže Videoreklama ispot 15 preroll Komerční sdělení px (70 znaků) Direct mail (newsletter)

6 Frekvence 1 je značka nejznámnějšího českého rádia. Populární je zejména mezi posluchači a posluchačkami nad 30 let. A protože 83 % z nich má přístup k internetu, efektivní komunikaci s touto cílovou skupinou lze velmi dobře podpořit promyšlenou online strategií. Nejpopulárnější sekce webu Nejčastějším důvodem pro návštěvu webu je online poslech živého vysílání nebo touha naladit si některý z populárních hudebních streamů jako je například Romantika, Retro disco, Československá diskotéka či hity z 90. let. Velkému zájmu se těší také záznamy odvysílaných pořadů jako je Dámský klub, show Rudy z Ostravy nebo rubrika s horoskopy. Frekvence1.cz v číslech* Frekvence 1 je tradiční a zavedená značka s 11,7% podílem na českém trhu. Denně si ji naladí 940 tisíc posluchačů a týdně až 1,870 milionu lidí. Na Facebooku Frekvence 1 je téměř 30 tisíc fanoušků, kteří denně aktivně diskutují s moderátory, reagují na témata ve vysílání a sdílejí svoje příběhy. Prostřednictvím chytrých mobilních telefonů si vysílání Frekvence 1 ladí 13 tisíc lidí. Ideálním nástrojem k oslovení cílové skupiny posluchačů Frekvence 1 je proto vzájemná podpora a kombinace nástrojů on-air a online komunikace jako je živé vysílání, web, online rádia a Facebook.

7 Formát reklamy na Leader board px ( px) Skyscraper px Skyscraper player px Square px ( px) Branding Interstitial PR článek 3000 znaků + 5 foto Soutěže Videoreklama ispot 15 preroll Komerční sdělení px (70 znaků) Direct mail (newsletter)

8 Značka rádia Bonton láká střední generaci posluchačů, kteří se rádi nechají bavit slavnými českými melodiemi, mají v oblibě soutěže a chtějí se pozitivně naladit. Zpravodajství i informace jsou nastaveny tak, aby nerušily příjemný poslech a relaxaci. Každou hodinu mohou posluchači navíc nechat někomu poslat písničku pro radost. Web s pozitivními zprávami a pohodovou hudbou Web Radiobonton.cz umožnuje poslouchat živé vysílání, číst si jen dobré zprávy a prostřednictvím jednoduchého formuláře poslat melodii svým kolegům, známým nebo rodině. Soutěže a dárky Bonton pravidelně připravuje několik typů soutěží s českými filmy nebo se slavnými osobnostmi. Posluchači mohou vyhrávat denně. Ideální způsob pro prezentaci produktů nebo služeb je proto posluchačská soutěž, podpořená reklamními spoty ve vysílání, interaktivními webovými bannery či online spoty. Formát reklamy na Rectangle px Branding Soutěže Videoreklama ispot 15 preroll

9 Taneční rádio Dance radio oslovuje především mladé posluchače od 15 do 35 let. Denně ho naladí 14 tisíc* posluchačů a tráví s ním průměrně dvě hodiny svého času. Unikátní trendové rádio zaměřené na taneční hudbu v její nejčistší podobě vysílá už pět let hity od světových DJs na dvou pražských frekvencích. Hlavně je ale pro zájemce v celé republice i v zahraničí dostupné na internetu a v chytrých telefonech s operačními systémy ios a Android. Webové stránky Danceradio.cz navštíví měsíčně 32 tisíc* unikátních návštěvníků. Na Facebooku rádio podporuje 15 tisíc* fanoušků. Pro prezentaci služeb nebo produktů je proto idealní kombinovat reklamní spoty, promo moderátorské vstupy nebo soutěže s online nástroji, které umožní posluchačům být interaktivní, prohlédnout si zboží či služby do detailu a ihned reagovat. Formát reklamy na Rectangle px Branding Soutěže

10 Koule.cz si nejvíce pozornosti získává díky tzv. osobnímu rádiu YouRadio, které je unikátní službou pro online poslech hudby zdarma a bez stahování. Služba je propojená s portálem o muzice, který cílí na mladé lidi a dodává tak hudební aplikaci atraktivní obsah. Chytré rádio s hudbou zdarma YouRadio je chytré rádio, které hraje podle nálady a vkusu jeho uživatele a samo nabízí tipy na hudbu nebo intreprety. Uživatelé si ho oblíbili zejména proto, že přehrává skladby bez nakupování, stahování a složitého skládání playlistů. V databázi jsou domácí a zahraniční skladby od více než sedmi tisíc interpretů mnoha žánrů jako například, rock, pop, rap, blues, funk nebo country či klasická hudba. V YouRadiu lze také nastavit libovolné nálady související s produkty nebo aktivitami klientů. Podobně lze také reklamní sdělení umístit k hudebním žánrům a zprávám podle individuálních potřeb klientů. Hudební magazín Koule.cz je také hudební magazín, který přináší pravidelné hudební novinky, reportáže z koncertů a festivalů, recenze nových alb a filmů a rozhovory s předními domácími i zahraničními umělci. Koule.cz přináší koncerty Nejvýraznější je ale spolupráce Koule.cz s kapelami a pořádání hudebních turné, která jsou ideální příležitostí pro komunikaci klientských sdělení. Koule.cz má za sebou velmi úspěšnou spolupráci např. se skupinami Nightwork, Charlie Straight nebo se zpěváky Davidem Kollerem či Anetou Langerovou. Koule.cz v číslech* Portál Koule.cz oslovuje unikátních návštěvníků měsíčně. Službu YouRadio využívá 70 % z nich. Na Facebooku dění na stránkách sleduje více než 24 tisíc fanoušků. Koule.cz má také vlastní verzi pro čtení na ipadu nebo v chytrých mobilních telefonech.

11 Formát reklamy na Leader board px ( px) Leader board player px Skyscraper px Square px ( px) Branding Interstitial PR článek 3000 znaků + 5 foto Soutěže Videoreklama ispot 15 preroll Komerční sdělení px (70 znaků) Direct mail (newsletter)

12 Pigy je první české internetové rádio pro děti. Jeho webovou stránku Pigy.cz měsíčně navštíví více než 150 tisíc* malých i velkých unikátních posluchačů. Tři Pigy dětská rádia Rádio, jehož symbolem je růžové prasátko, se zaměřuje především na vzdělávání a zábavu předškoláků a malých školáků od 3 do 8 let. Nepřetržitě vysílá ve třech on-line rádiích: klasické dětské pohádky, nejznámější písničky z pohádek a hitparádu dětských hitů Disko Trysko. Bezpečný web a vzdělávání Audio obsah doplňují interaktivní webové hry, které dětem pomáhají trénovat paměť a soustředění, omalovánky zase rozvíjí jejich představivost. Nechybí ani tematické sekce, kde se děti naučí základy matematiky a angličtiny, zvládání jednoduchých úkonů nebo si zacvičí u videa. Všechny tyto sekce lze obohatit o produktové informace klientů. Pigy v chytrých telefonech Hravá aplikace pro mobilní telefony (ios, Android) Chrochtátko, která propaguje rádio Pigy, byla po několik dnů nejstahovanější aplikací v českém AppStoru a v telefonu ji má přes 10 tisíc lidí. Pigy vysílá také v chytrých telefonech a má několik tisíc podporovatelů na Facebooku. Ideálním způsobem jak zajímavě oslovit tuto dětskou cílovou skupinu a jejich rodiče je proto podpořit webovou reklamu na stránkách Pigy.cz také prostřednictvím na míru ušitých soutěží, interativních her nebo speciálních nástrojů spojených s aktuálním ročním obdobím, svátky nebo jinými sezónními příležitostmi. Navíc může Pigy svojí přítomností podpořit a zpopularizovat klientské akce pro veřejnost. Maskot Pigy je nesmírně populární a na všech akcích, kde se objeví, je během vteřin obklopen dětmi a až do konce je středem jejich pozornosti a zábavy.

13 Formát reklamy na Branding Omalovánka/školička/hra Videoreklama ispot 15 preroll Audio spot MP3 (30 sec) Soutěž

14 Motomail je sociální síť pro řidiče a milovníky či milovnice aut, motorek či kamionů v celé České republice. Přístup do Motomailu je možný přes mobilní telefon či webové stránky. Služba je exkluzivně propojena s rádiem Evropa 2. Mediálně také spolupracuje s pořadem Autosalon na TV Prima. Lidé využívají Motomail jako zdroj zpráv o aktuálním dění na cestách a v dopravě. S jeho pomocí také hledají kamarády se stejným vozem či značkou nebo sdílejí vášeň pro auta a motorky. Motomail.cz v číslech* Službu přes web nebo chytré mobilní telefony využívá reálných uživatelů měsíčně. Web Motomail.cz registruje zobrazení měsíčně. Formát reklamy na Skyscraper - sticky px Branding PR článek 3000 znaků + 5 foto Soutěže

15 Víte, že... Při práci s počítačem si rádio pouští jedna třetina uživatelů. Rádio přes internet naladí měsíčně více než 1 milion posluchačů. Reklama na webu dodává konkrétní vizuál a tvář vaší kampani v rádiu. Více než 50 % teenagerů poslouchá muziku pravidelně online. Propojení on-air reklamy s grafickými webovými formáty zvyšuje úspěšnost kampaně. Mobilní aplikace pro poslech rádia má nainstalováno už 200 tisíc lidí. Ukázky a specifikace Ukázky úspěšných projektů, našich doporučení, technických specifikací a aktuálních ceníků naleznete na Věříme, že vás budou inspirovat. Rádi vám navrhneme řešení přímo na míru. Ve spolupráci s naším obchodně-rozhlasovým zastoupením Regie Radio Music pro vás vytvoříme i efektivní rozhlasové a cross-mediální kampaně. Kontaktujte nás. * SKMO Radioprojekt, Median, STEM/MARK , 12-79, všichni, po-ne NetMonitor 2/2012, Yahoo! Web Analytics 2/2012

16 Vydáno duben 2012 Lagardère Active ČR, a.s., Wenzigova 4, Praha 2 Telefon: , reklama@lagardere.cz,

350 000 140 000 Kč 400

350 000 140 000 Kč 400 DISPLAY REKLAMA - MUSIC A RADIO Platný od 17.08.2015 Formát reklamy Rozměr (px) Počet zobrazení (garance/týden) Evropa2.cz - web rádia Leaderboard 745x100 (990x100)* 350 000 70 000 Kč 200 Skyscraper -

Více

PRODUKTY DIGITÁLNÍ REKLAMY

PRODUKTY DIGITÁLNÍ REKLAMY PRODUKTY DIGITÁLNÍ REKLAMY ZASÁHNĚTE MLADÉ TAM, KDE JSOU DOMA Cílová skupina 18-34 let, 60 % ženy a 40 % muži RESPONZIVNÍ WEB APLIKACE NEWSLETTER ON-AIR STREAM ON-LINE STREAM 1 000 000 reálných uživatelů

Více

případová studie Lagardère Active ČR Řešení webů významných českých rádií a hudebního komunitního portálu www.fg.cz

případová studie Lagardère Active ČR Řešení webů významných českých rádií a hudebního komunitního portálu www.fg.cz případová studie Lagardère Active ČR Řešení webů významných českých rádií a hudebního komunitního portálu www.fg.cz Lagardère Active ČR Řešení webů významných českých rádií a hudebního komunitního portálu

Více

PRODUKTY DIGITÁLNÍ REKLAMY

PRODUKTY DIGITÁLNÍ REKLAMY PRODUKTY DIGITÁLNÍ REKLAMY 840 000 reálných uživatelů měsíčně 10 500 000 pageviews měsíčně 51% přístupů z mobile platformy 600 000 stažení 35 000 aktivních uživatelů měsíčně 138 000 unikátních odběratelů

Více

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU. Český rozhlas SEVER. Oddělení obchodu ČRo

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU. Český rozhlas SEVER. Oddělení obchodu ČRo CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU Český rozhlas SEVER Oddělení obchodu ČRo Platné od 1. 1. 2018 Regionální program akcentuje regionální informace, spotřebitelská témata (poradny orientované na běžné

Více

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI ČESKÝ ROZHLAS ČESKÉ BUDĚJOVICE. Oddělení obchodu ČRo

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI ČESKÝ ROZHLAS ČESKÉ BUDĚJOVICE. Oddělení obchodu ČRo CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI ČESKÝ ROZHLAS ČESKÉ BUDĚJOVICE Platné od 1. 1. 2017 Regionální program akcentuje regionální informace, spotřebitelská témata (poradny orientované na běžné

Více

RADIO vs RÁDIO. Porovnání hodnot a vývojových trendů v USA a ČR. www.radiohouse.cz

RADIO vs RÁDIO. Porovnání hodnot a vývojových trendů v USA a ČR. www.radiohouse.cz RADIO vs RÁDIO. Porovnání hodnot a vývojových trendů v USA a ČR RÁDIO V USA Celkový zásah Zdroj: Radio Advertising Bureau, 2015 RÁDIO V ČR Celkový zásah 12-79 let 7,4 mil. Rádio každý týden Zdroj: Median,

Více

Media Kit Oslovte silnou komunitu Elektřina.cz svou reklamou Rychlý kontakt

Media Kit Oslovte silnou komunitu Elektřina.cz svou reklamou Rychlý kontakt Media Kit 2017 Oslovte silnou komunitu Elektřina.cz svou reklamou Rychlý kontakt +420 702 202 531 ondrej.valustik@usetreno.cz O nás Kontakt Jednoduše, srozumitelně a zábavně. To jsou hlavní cíle portálu

Více

Voice of Prague s.r.o., Rohanské nábřeží 661/5, Praha 8 Karlín, 186 00

Voice of Prague s.r.o., Rohanské nábřeží 661/5, Praha 8 Karlín, 186 00 Voice of Prague s.r.o., Rohanské nábřeží 661/5, Praha 8 Karlín, 186 00 HRAJEME NEJLEPŠÍ HUDBU V METROPOLI Classic Praha (dříve Classic FM) hraje klasickou a filmovou hudbu, doplněnou pořady s hudbou jazzovou,

Více

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI ČESKÝ ROZHLAS REGION, STŘEDOČESKÝ KRAJ. Oddělení obchodu ČRo

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI ČESKÝ ROZHLAS REGION, STŘEDOČESKÝ KRAJ. Oddělení obchodu ČRo CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI ČESKÝ ROZHLAS REGION, STŘEDOČESKÝ KRAJ Platné od 1. 1. 2017 Regionální program akcentuje regionální informace, spotřebitelská témata (poradny orientované

Více

Sanoma Online. přehled produktů září 2012

Sanoma Online. přehled produktů září 2012 Sanoma Online přehled produktů září 2012 kafe.cz Komunitní ženský web (kavárna), kam ženy chodí diskutovat, sdělovat své starosti a radosti. Cílová skupina: ženy 25-45 let Relaunch webu: září 2011» Kafe.cz

Více

Frekvence 1. Responzivní web reálných uživatelů/ měsíčně pageviews/ měsíčně 55 % přístupů z mobile platformy

Frekvence 1. Responzivní web reálných uživatelů/ měsíčně pageviews/ měsíčně 55 % přístupů z mobile platformy Frekvence 1 Responzivní web 300 000 reálných uživatelů/ měsíčně 2 000 000 pageviews/ měsíčně 55 % přístupů z mobile platformy Aplikace 110 000 stažení a 7 000 aktivních uživatelů/ měsíčně Newsletter 7

Více

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU ČESKÝ ROZHLAS LIBEREC

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU ČESKÝ ROZHLAS LIBEREC CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU ČESKÝ ROZHLAS LIBEREC Oddělení obchodu ČRo Platné od 1. 1. 2018 Charakter vysílání regionálních stanic Českého rozhlasu odpovídá jejich hlavnímu sloganu Rádio vašeho

Více

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI ČESKÝ ROZHLAS OSTRAVA. Oddělení obchodu ČRo

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI ČESKÝ ROZHLAS OSTRAVA. Oddělení obchodu ČRo CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI ČESKÝ ROZHLAS OSTRAVA Platné od 1. 1. 2017 Regionální program akcentuje regionální informace, spotřebitelská témata (poradny orientované na běžné každodenní

Více

Óčko. Hudbu česky vidět, slyšet!

Óčko. Hudbu česky vidět, slyšet! Óčko Hudbu česky vidět, slyšet! Co je Óčko? zahájení vysílání v roce 2002 výrazná grafika, moderní a svěží styl kompletní redesign stanice mimořádná míra interaktivity ve vysílání facebook stránky Óčka

Více

Je prima být online. Naše televizní weby a lifestylové magazíny

Je prima být online. Naše televizní weby a lifestylové magazíny Je prima být online Naše televizní weby a lifestylové magazíny Televizní zábava na webu iprima.cz Hlavní portál TV Prima, který rozšiřuje televizní zábavu do internetového prostředí Vstupní brána do exkluzivního

Více

Ceník virtuálního Óčka

Ceník virtuálního Óčka Prezentace v celém virtuálním světě Óčka, tj.: Chytrá média aplikace Óčko v chytrých telefonech, tabletech, televizích a počítačích: Platformy: iphone, ipad, Android, WP7 a W8,Samsung SMART TV, Panasonic

Více

FREKVENCE 1 SOCIÁLNÍ SÍTĚ RESPONZIVNÍ WEB APLIKACE NEWSLETTER ON-LINE STREAM fanoušků na Facebooku odběratelů na YT

FREKVENCE 1 SOCIÁLNÍ SÍTĚ RESPONZIVNÍ WEB APLIKACE NEWSLETTER ON-LINE STREAM fanoušků na Facebooku odběratelů na YT FREKVENCE 1 RESPONZIVNÍ WEB APLIKACE NEWSLETTER ON-LINE STREAM 300 000 reálných uživatelů/ měsíčně 2 300 000 pageviews/ měsíčně 55 % přístupů z mobile platformy 110 000 stažení a 7 000 aktivních uživatelů/

Více

Rádio Classic FM. p r e z e n t a c e

Rádio Classic FM. p r e z e n t a c e Rádio Classic FM p r e z e n t a c e O RÁDIU Rádio Classic FM je na českém mediálním trhu jedinou hudební stanicí zaměřenou na klasickou hudbu, jazz a swing. Classic FM vysílá 24 hodin denně nejposlouchanější

Více

Portofolio televizních kanálů

Portofolio televizních kanálů Portofolio televizních kanálů SAT Plus, s.r.o. upc express Společnost SAT Plus, s.r.o. se od svého založení věnuje projektům nízkonákladových televizních stanic a je majitelem licencí tří televizních kanálů,

Více

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI WAVE

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI WAVE CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI WAVE 1. 1. 2017 Od 1. 1. 2014 neposkytuje Český rozhlas agenturní provizi (dle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) Odbor obchodu a marketingu

Více

MS V LEDNÍM HOKEJI NA ČRo RADIOŽURNÁL

MS V LEDNÍM HOKEJI NA ČRo RADIOŽURNÁL PŘIPOJTE SE KE SVĚTOVÉ ŠPIČCE MS v ledním hokeji Český rozhlas nabízí přímé tematické spojení s MS v hokeji 79. mistrovstvím světa se bude hrát v České republice, finále v Praze ze zápasů českého týmu

Více

SOCIÁLNÍ SÍTĚ reálných uživatelů měsíčně pageviews měsíčně 64% přístupů z mobile platformy

SOCIÁLNÍ SÍTĚ reálných uživatelů měsíčně pageviews měsíčně 64% přístupů z mobile platformy RESPONZIVNÍ WEB APLIKACE NEWSLETTER ON-AIR STREAM 450 000 reálných uživatelů měsíčně 3 360 000 pageviews měsíčně 64% přístupů z mobile platformy 110 000 stažení 5 500 aktivních uživatelů měsíčně 7 000

Více

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro).

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Tradiční zpravodajský server z Kutnohorska zprávy sport galerie Redakce Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Šéfredaktor zpravodajství:

Více

Produktový list Vivala.cz

Produktový list Vivala.cz Produktový list Vivala.cz Obsah Představení služby Vivala.cz... 2 Pro uživatele Vivala.cz... 2 Pro interprety a kapely... 2 Proč si vybrat pro reklamu právě Vivala.cz... 2 Bannerová reklama... 3 Branding

Více

JEDINEČNÝ ONLINE SVĚT ÓČKA

JEDINEČNÝ ONLINE SVĚT ÓČKA ÓČKO 2017 JEDINEČNÝ SVĚT ÓČKA přes 200.000 RU/měsíc na ocko.tv 1.700.000+ shlédnutých stránek/měsíc 620.000 přátel na Facebooku 1.750.000 dosah/týden 350.000 přehraných videí/týden 320.000 stažených aplikací

Více

Co děláme BURDA MEDIA TV SPECIÁLNÍ PROJEKTY SOCIÁLNÍ SÍTĚ WEBOVÉ PREZENTACE DIGITÁLNÍ PUBLIKOVÁNÍ SMARTPHONY & TABLETY NEWSLETTER & DIRECT MAILING

Co děláme BURDA MEDIA TV SPECIÁLNÍ PROJEKTY SOCIÁLNÍ SÍTĚ WEBOVÉ PREZENTACE DIGITÁLNÍ PUBLIKOVÁNÍ SMARTPHONY & TABLETY NEWSLETTER & DIRECT MAILING >HREJ.CZ> >HREJ.CZ> Co děláme BURDA MEDIA TV SPECIÁLNÍ PROJEKTY SOCIÁLNÍ SÍTĚ WEBOVÉ PREZENTACE DIGITÁLNÍ PUBLIKOVÁNÍ SMARTPHONY & TABLETY NEWSLETTER & DIRECT MAILING OBECNÉ INFO FACEBOOK Reální uživatelé

Více

Co děláme BURDA MEDIA TV SPECIÁLNÍ PROJEKTY SOCIÁLNÍ SÍTĚ WEBOVÉ PREZENTACE DIGITÁLNÍ PUBLIKOVÁNÍ SMARTPHONY & TABLETY NEWSLETTER & DIRECT MAILING

Co děláme BURDA MEDIA TV SPECIÁLNÍ PROJEKTY SOCIÁLNÍ SÍTĚ WEBOVÉ PREZENTACE DIGITÁLNÍ PUBLIKOVÁNÍ SMARTPHONY & TABLETY NEWSLETTER & DIRECT MAILING >HREJ.CZ> >HREJ.CZ> Co děláme BURDA MEDIA TV SPECIÁLNÍ PROJEKTY Y SOCIÁLNÍ SÍTĚ WEBOVÉ PREZENTACE DIGITÁLNÍ PUBLIKOVÁNÍ SMARTPHONY & TABLETY NEWSLETTER & DIRECT MAILING OBECNÉ INFO FACEBOOK Reální uživatelé

Více

Internetový deník o přírodě a životním prostředí. www.ekolist.cz

Internetový deník o přírodě a životním prostředí. www.ekolist.cz Internetový deník o přírodě a životním prostředí www.ekolist.cz O Ekolistu Ekolist.cz je internetový deník s dlouholetou tradicí. Klade si za cíl nestranně informovat o životním prostředí a přírodě především

Více

24.6.2005. Nejnavštěvovanější server českého internetu

24.6.2005. Nejnavštěvovanější server českého internetu Nejnavštěvovanější server českého internetu 24.6.2005 Co je Seznam.cz Od roku 1996 nejnavštěvovanější server českého internetu Služeb Seznamu využívá každý čtvrtý Čech Týdně oslovuje 70 % uživatelů internetu

Více

RockZone 105,9 je Co u nás uslyšíte: Kdo nás poslouchá:

RockZone 105,9 je Co u nás uslyšíte: Kdo nás poslouchá: RockZone 105,9 je rádio, které letos oslavilo 11 let své existence jediná rozhlasová stanice v ČR orientovaná na moderní rock unikátní mix různých aktuálních rockových trendů a stylů stanice, jejíž posluchači

Více

Rádio Classic FM. p r e z e n t a c e

Rádio Classic FM. p r e z e n t a c e Rádio Classic FM p r e z e n t a c e O RÁDIU Rádio Classic FM je na českém mediálním trhu jedinou hudební stanicí zaměřenou na klasickou hudbu, jazz a swing. Classic FM vysílá 24 hodin denně nejposlouchanější

Více

Zaměření webu. Témata webu

Zaměření webu. Témata webu Zaměření webu Cílová skupina 25-45 let (ženy i muži) Pro všechny, co milují jídlo Vše kolem vaření v moderní stylu a v moderním designu Jídlo pro radost a radost z jídla Témata webu Recepty a videorecepty

Více

PROČ REKLAMA NA UNIUM.CZ?

PROČ REKLAMA NA UNIUM.CZ? PROČ REKLAMA NA UNIUM.CZ? ZAMIŘTE NA CÍL Portál unium.cz navštěvují jen studenti. Jsou-li studenti a mladí lidé Vaší cílovou skupinou, skrze unium.cz můžete reklamní kampaň zacílit přesně tam, kam potřebujete.

Více

CENÍK KOMERČNÍCH FORMÁTŮ

CENÍK KOMERČNÍCH FORMÁTŮ CENÍK KOMERČNÍCH FORMÁTŮ 2016 27. 7. 2016 TELEVIZE SPOTOVÁ REKLAMA CENÍK 2016 CENÍK REKLAMNÍCH SPOTŮ FORMÁT STOPÁŽ ZÁKLADNÍ CENA reklamní spot 30 s 9 000 Kč CENOVÉ INDEXY OFF- PRIME INDEX nasazení spotu

Více

PROPOJTE SE PROJEKTEM DOBRÁK ROKU. Odbor obchodu a marketingu ČRo

PROPOJTE SE PROJEKTEM DOBRÁK ROKU. Odbor obchodu a marketingu ČRo PROPOJTE SE PROJEKTEM DOBRÁK ROKU ČRo 2.4.2015 POPIS KAMPANĚ DOBRÁK ROKU: Soutěž o nejoblíbenější a nejzdatnější dobrovolnický hasičský sbor. Do soutěže se zapojují místní dobrovolnické hasičské sbory

Více

Produktový list. Mobilní reklama

Produktový list. Mobilní reklama Produktový list Mobilní reklama O službě Seznam na mobil je projekt, který zpřístupňuje oblíbené služby Seznam.cz v mobilních zařízeních. K dispozici je aktuálně celkem 23 mobilních služeb, které uživatelé

Více

Představení společnosti

Představení společnosti 2019 Představení společnosti o Společnost MEDIA MARKETING SERVICES a. s. je součástí holdingu Media Bohemia a patří k nejvýznamnějším subjektům na českém mediálním trhu. o Byla založena v roce 1995, zaměřuje

Více

Ceník modrýkoník.cz 74% 26% 19% 54% 22% 5% Počet návštěv měsíčně: Počet RU: Počet přihlášení:

Ceník modrýkoník.cz 74% 26% 19% 54% 22% 5% Počet návštěv měsíčně: Počet RU: Počet přihlášení: Ceník modrýkoník.cz Modrý koník je unikátní místo, kde se setkávají dospělé ženy. Za více než 10 let svojí existence se stal Modrý koník v cílové skupině oblíbeným online prostorem a ženy si ho navzájem

Více

Rádio Classic FM. p r e z e n t a c e

Rádio Classic FM. p r e z e n t a c e Rádio Classic FM p r e z e n t a c e O RÁDIU Rádio Classic FM je na českém mediálním trhu jedinou hudební stanicí zaměřenou na klasickou hudbu, jazz a swing. Classic FM vysílá 24 hodin denně nejposlouchanější

Více

MUSIC BOX. moře hudby

MUSIC BOX. moře hudby MUSIC BOX moře hudby Interaktivní hudební stanice Proud kvalitní hudby diváci si vybírají hlasováním Nekódovaný signál najde si diváky všude Dynamická zábava střídaní žánrů a pořadů Non Stop vysílaní sevře

Více

O portálu octaviaclub.cz

O portálu octaviaclub.cz reklama na správné adrese.............................................................................. Propagujte své zboží a služby na správném místě. U nás budete vidět. OctaviaClub je ideální místo

Více

Nabídka reklamních formátů v rámci serveru - lokální weby -

Nabídka reklamních formátů v rámci serveru  - lokální weby - Nabídka reklamních formátů v rámci serveru www.denik.cz - lokální weby - Zpravodajský server denik.cz přináší 24 hodin denně bezkonkurenčně nejrozsáhlejší online zpravodajství ze 72 regionů České republiky.

Více

GROUP OBCHODNÍ PREZENTACE 19. 10. 2015

GROUP OBCHODNÍ PREZENTACE 19. 10. 2015 GROUP OBCHODNÍ PREZENTACE 19. 10. 2015 KDO JSME ÓČKO OBSAH HUDBA ZÁBAVA LIFE STYLE INFORMACE KDO JSME ÓČKO PLATFORMY 3 TELEVIZNÍ STANICE CHYTRÁ MÉDIA EVENTY KDO JSME TELEVIZE TELEVIZE 3 TELEVIZNÍ STANICE

Více

Ceník internetové reklamy na webech provozovaných nebo zastupovaných MEDIA CLUB, s.r.o., platný od 1. 1. 2016

Ceník internetové reklamy na webech provozovaných nebo zastupovaných MEDIA CLUB, s.r.o., platný od 1. 1. 2016 Ceník internetové reklamy na webech provozovaných nebo zastupovaných MEDIA CLUB, s.r.o., platný od 1. 1. 2016 Formát Videospot do 30 Videospot do 25 Videospot do 20 Videospot do 15 Overlay Fullscrean Formát

Více

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Bydlínek zve vaši společnost na oborový portál BYDLENI.CZ Jsme nezávislý internetový magazín pro nejširší veřejnost. Orientujeme a inspirujeme návštěvníky v široké problematice

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Lekari-online.cz je informační a diskuzní portál s širokým spektrem lékařských oborů a specializací, jež umožňuje aktivní prezentaci lékařům, klinikám, zdravotním pracovištím a dodavatelům. Detailní

Více

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz Co je Vinegret.cz Vinegret.cz je mladý portál, který přináší různorodé informace o České republice v ruském jazyce. Našimi čtenáři jsou cizinci

Více

PROČ REKLAMA NA UNIUM.CZ?

PROČ REKLAMA NA UNIUM.CZ? PROČ REKLAMA NA UNIUM.CZ? ZAMIŘTE NA CÍL Portál unium.cz navštěvují jen studenti. Můžete perfektně zacílit na tuto skupinu internetových uživatelů a zvýšit tak několikanásobně efektivitu Vaší reklamní

Více

CENÍK INZERCE Platný od

CENÍK INZERCE Platný od CENÍK INZERCE Platný od 1. 7. 2019 ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL Jsem jedním z největších online zpravodajských portálů v kraji Vysočina a mám přesah i mimo region. Patřím do rodiny Drben, které tvoří projekt Drbna.

Více

sociodemografická data

sociodemografická data sociodemografická data Představení tiscali.media TISCALI MEDIA, a.s. je provozovatelem portálu tiscali.cz a internetových médií jako games.cz, osobnosti.cz, dokina.cz, nedd.cz, našepeníze.cz nebo ifaster.cz.

Více

Reklamní možnosti na YouTube provasbyznys.cz/youtube

Reklamní možnosti na YouTube provasbyznys.cz/youtube Reklamní možnosti na YouTube provasbyznys.cz/youtube červen 2012 YouTube v Čechách YouTube je největší a nejznámější videoplatforma na českém internetu. Frekvence používání YouTube 82 % měsíčně 64 % týdně

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ROK 2018

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ROK 2018 OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ROK 2018 Koeficienty k cenám za reklamní kampaň na GRP Sezónní koeficienty leden únor březen duben květen červen červenec srpen září říjen listopad prosinec do 22. 12. prosinec od

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Návštěvnost Portál Plastickachirurgie.info nabízí kompletní informace z oblasti estetické medicíny. Je koncipován jako edukativní a kontaktní portál pro pacienty, kteří zde naleznou odborné informace

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem je usnadnění

Více

Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy

Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy Profil serveru Nejnavštěvovanější informačně-zpravodajský server ve Zlínském kraji ZPRÁVY Co se děje Politika a ekonomika Hasiči a policie Kultura Sport

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ROK 2018

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ROK 2018 OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ROK 2018 Koeficienty k cenám za reklamní kampaň na GRP Sezónní koeficienty leden únor březen duben květen červen červenec srpen září říjen listopad prosinec do 22. 12. prosinec od

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ROK 2018

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ROK 2018 OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ROK 2018 Koeficienty k cenám za reklamní kampaň na GRP Sezónní koeficienty leden únor březen duben květen červen červenec srpen září říjen listopad prosinec do 22. 12. prosinec od

Více

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ REKLAMA NA SPRÁVNÉ ADRESE..... Propagujte své zboží a služby na správném místě. U nás budete vidět. OctaviaClub je ideální místo pro bannerovou nebo textovou reklamu. Více než 55 000 unikátních návštěvníků

Více

Ceník internetové reklamy na webech provozovaných nebo zastupovaných MEDIA CLUB, s.r.o., platný od 1.10. 2015

Ceník internetové reklamy na webech provozovaných nebo zastupovaných MEDIA CLUB, s.r.o., platný od 1.10. 2015 Ceník internetové reklamy na webech provozovaných nebo zastupovaných MEDIA CLUB, s.r.o., platný od 1.10. 2015 Video reklama Formát Videospot do 30 Videospot do 25 Videospot do 20 Videospot do 15 Overlay

Více

Výběr nemovitostí rozdělený na prodej či pronájem v kategoriích byty, domy, pozemky, novostavby, komerční, dražby, pozemky v zahraničí a další

Výběr nemovitostí rozdělený na prodej či pronájem v kategoriích byty, domy, pozemky, novostavby, komerční, dražby, pozemky v zahraničí a další Produktový list O službě Nejnavštěvovanější realitní server Výběr nemovitostí rozdělený na prodej či pronájem v kategoriích byty, domy, pozemky, novostavby, komerční, dražby, pozemky v zahraničí a další

Více

RUSKÝ LIFESTYLE PORTÁL O CESTOVÁNÍ A TURISMU

RUSKÝ LIFESTYLE PORTÁL O CESTOVÁNÍ A TURISMU RUSKÝ LIFESTYLE PORTÁL O CESTOVÁNÍ A TURISMU COPYRIGHT 2008-2014 PRIMOCO INVESTMENTS LIMITED VERSION 2014.1 Všechna práva vyhrazena. Russian Traveller je registrovaná obchodní značka. CO JE RUSSIAN TRAVELLER

Více

CENÍK REKLAMY. Kontaktujte nás buď em na: nebo telefonicky:

CENÍK REKLAMY. Kontaktujte nás buď  em na: nebo telefonicky: CENÍK REKLAMY Jsme jako Vy! Hladoví po informacích z našeho okolí. Informací ověřených, analytických, pravdivých, do hloubky se nořících, ale i těch odpočinkových. Naším hlavním krédem je dodávat vlastní,

Více

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ REKLAMA NA SPRÁVNÉ ADRESE.............................................................................. Propagujte své zboží a služby na správném místě. U nás budete vidět. Octavia Club je ideální místo

Více

MEDIA KIT 2011 WWW.JENPROHOLKY.CZ

MEDIA KIT 2011 WWW.JENPROHOLKY.CZ MEDIA KIT 2011 SLOVO ŠÉFREDAKTORKY Název nového portálu JenProHolky.cz mluví za všechno je to ideální místo pro teenagerky, které jsou otevřené všemu novému, chtějí být neustále v centru dění, je pro ně

Více

Představení společnosti

Představení společnosti 2017 Představení společnosti o Společnost MEDIA MARKETING SERVICES a. s. je součástí holdingu Media Bohemia a patří k nejvýznamnějším subjektům na českém mediálním trhu. o Byla založena v roce 1995, zaměřuje

Více

www.disney.cz Rozšiřte své možnosti ONLINE

www.disney.cz Rozšiřte své možnosti ONLINE www.disney.cz Rozšiřte své možnosti ONLINE Prezentace webových stránek Disney Channel Děti milují INTERAKTIVITU Co je www.disney.cz? jediné místo, kde děti a rodiče naleznou ty nejžhavější novinky z DISNEY

Více

CENÍK INZERCE Platný od

CENÍK INZERCE Platný od CENÍK INZERCE Platný od 1. 2. 2019 ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL Jsem jedním z největších online zpravodajských portálů v kraji Vysočina a mám přesah i mimo region. Patřím do rodiny Drben, které tvoří projekt Drbna.

Více

CENÍK KOMERČNÍCH FORMÁTŮ

CENÍK KOMERČNÍCH FORMÁTŮ CENÍK KOMERČNÍCH FORMÁTŮ 2017 19. 1. 2017 TELEVIZE SPOTOVÁ REKLAMA CENÍK 2017 CENÍK REKLAMNÍCH SPOTŮ FORMÁT STOPÁŽ ZÁKLADNÍ CENA reklamní spot 30 s 9 000 Kč CENOVÉ INDEXY OFF- PRIME INDEX nasazení spotu

Více

Ceník. SkodaHome.cz 15 % 85 % 18 % 26 % 33 % 11 % 12 % Počet návštěv / měsíčně*: Počet uživatelů*:

Ceník. SkodaHome.cz 15 % 85 % 18 % 26 % 33 % 11 % 12 % Počet návštěv / měsíčně*: Počet uživatelů*: Ceník SkodaHome.cz Mediální skupina ŠKODA.NEVĚDĚT spravující portály SKODAHOME.cz, SKODAKLASIK.cz a VW-scene.cz, s více jak 12 000 návštěvníky denně, je pro vás skvělým komunikačním mediem, kde můžete

Více

Zaručená zábava pro děti a celou rodinu!

Zaručená zábava pro děti a celou rodinu! Zaručená zábava pro děti a celou rodinu! V TV-MĚŘENÍ OD ÚNORA 2014 JEDEN Z NEJÚSPĚŠNĚJŠÍCH DĚTSKÝCH BRANDŮ NA SVĚTĚ!!! STANDARDNÍ PRODEJ REKLAMY V PRŮBĚHU 1. POLOLETÍ 2014 Dítě velmi specifický divák děti

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Portál Plasticka-chirurgie.info nabízí kompletní informace z oblasti estetické medicíny. Návštěvník na něm nalezne odborné informace podané neodbornou formou. Díky detailním popisům jednotlivých

Více

prezentace www.grandreality.cz

prezentace www.grandreality.cz prezentace www.grandreality.cz www.grandreality.cz Server o trhu nemovitostí, financování a realizaci staveb GRANDREALITY Nabízí prostor pro prezentaci aktuálních nabídek realitních kanceláří, developerů.

Více

Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy

Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy Profil serveru Nejnavštěvovanější informačně-zpravodajský server ve Zlínském kraji ZPRÁVY Co se děje Politika a ekonomika Hasiči a policie Kultura Sport

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 2019

OBCHODNÍ PODMÍNKY 2019 OBCHODNÍ PODMÍNKY 2019 Koeficienty k cenám za reklamu Sezónní koeficienty leden únor březen duben květen červen červenec srpen září říjen listopad prosinec do 22. 12. prosinec od 23. 12. 0,80 0,95 1,30

Více

sociodemografická data

sociodemografická data sociodemografická data Představení ARBOmedia ARBOmedia je společnost, která se vrací zpět na český trh. V portfoliu má více než 30 webových projektů, včetně značek jako kinobox.cz, epravo.cz, mobile.de,

Více

Jednička na trhu zpravodajských deníků

Jednička na trhu zpravodajských deníků Jednička na trhu zpravodajských deníků PŘEDSTAVENÍ POZICE NA TRHU PROFIL ČTENÁŘE 71 regionálních deníků pod jednou střechou 23 vkládaných týdeníků Regionální zaměření i celostátní možnosti V září roku

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Návštěvnost Portál Plastickachirurgie.info nabízí kompletní informace z oblasti estetické medicíny. Je koncipován jako edukativní a kontaktní portál pro pacienty, kteří zde naleznou odborné informace

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 2019

OBCHODNÍ PODMÍNKY 2019 OBCHODNÍ PODMÍNKY 2019 Koeficienty k cenám za reklamu Sezónní koeficienty leden únor březen duben květen červen červenec srpen září říjen listopad prosinec do 22. 12. prosinec od 23. 12. 0,80 0,95 1,30

Více

NOVA GROUP OBCHODNÍ POLITIKA Říjen, 2016

NOVA GROUP OBCHODNÍ POLITIKA Říjen, 2016 NOVA GROUP OBCHODNÍ POLITIKA 2017 Říjen, 2016 Tato prezentace slouží pouze pro informativní účely o obchodní politice pro rok 2017 a nejedná se o nabídku. Závazné podmínky pro uzavření smlouvy vyplývají

Více

OBECNÉ INFO FACEBOOK DATABÁZE KONTAKTŮ

OBECNÉ INFO FACEBOOK DATABÁZE KONTAKTŮ Co děláme BURDA MEDIA TV SPECIÁLNÍ PROJEKTY SOCIÁLNÍ SÍTĚ WEBOVÉ PREZENTACE DIGITÁLNÍ PUBLIKOVÁNÍ SMARTPHONY & TABLETY NEWSLETTER & DIRECT MAILING OBECNÉ INFO FACEBOOK DATABÁZE KONTAKTŮ Reální uživatelé

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 2019

OBCHODNÍ PODMÍNKY 2019 OBCHODNÍ PODMÍNKY 2019 Koeficienty k cenám za reklamu Sezónní koeficienty leden únor březen duben květen červen červenec srpen září říjen listopad prosinec do 22. 12. prosinec od 23. 12. 0,80 0,95 1,30

Více

Jednička na trhu zpravodajských deníků

Jednička na trhu zpravodajských deníků Jednička na trhu zpravodajských deníků PŘEDSTAVENÍ POZICE NA TRHU PROFIL ČTENÁŘE 72 regionálních deníků pod jednou střechou 23 vkládaných týdeníků Regionální zaměření i celostátní možnosti V září roku

Více

Media Bohemia. Představení Media Bohemia. Rádia 37 stanic 60 licencí. Vysílací infrastruktura. Nahrávací a dabingové studio.

Media Bohemia. Představení Media Bohemia. Rádia 37 stanic 60 licencí. Vysílací infrastruktura. Nahrávací a dabingové studio. KKTS Plzeň 2019 Představení Media Bohemia Rádia 37 stanic 60 licencí Vysílací infrastruktura Hitrádia, Blaník, Fajn radio, Rock Radio studia, vysílače, softwary Rádiová reklama Radiohouse+MMS Reklamní

Více

GROUP OBCHODNÍ PREZENTACE

GROUP OBCHODNÍ PREZENTACE GROUP OBCHODNÍ PREZENTACE 26. 1. 2017 KDO JSME ÓČKO OBSAH HUDBA ZÁBAVA LIFE STYLE INFORMACE KDO JSME ÓČKO PLATFORMY 3 TELEVIZNÍ STANICE CHYTRÁ MÉDIA EVENTY KDO JSME TELEVIZE TELEVIZE 3 TELEVIZNÍ STANICE

Více

Počet návštěv měsíčně*: Počet RU*: Počet Zobrazení stránek*:

Počet návštěv měsíčně*: Počet RU*: Počet Zobrazení stránek*: Mediální skupina ŠKODA.NEVĚDĚT spravující portály SKODAHOME.cz, SKODAKLASIK.cz a VW-scene.cz, s více jak 12 000 návštěvníky denně, je pro vás skvělým komunikačním mediem, kde můžete prezentovat vaši firmu.

Více

CENÍK INZERCE Platný od

CENÍK INZERCE Platný od CENÍK INZERCE Platný od 1. 2. 2019 ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL Jsem jedním z největších online zpravodajských portálů v hradeckém kraji a mám přesah i mimo region. Patřím do rodiny Drben, které tvoří projekt Drbna.

Více

EXPRESRADIO 90,3 FM. p r e z e n t a c e

EXPRESRADIO 90,3 FM. p r e z e n t a c e EXPRESRADIO 90,3 FM p r e z e n t a c e O RÁDIU Expresradio je moderní hudební rádio zaměřené na specifika metropolitního regionu se širokým přehledem. Ten uplatňuje především ve svých pořadech a v hudbě,

Více

Cool Zone s obsahem zaměřeným na mladé muže

Cool Zone s obsahem zaměřeným na mladé muže Cool Zone s obsahem zaměřeným na mladé muže Akviziční séroše a filmouše jako jsou Simpsonovi, HIMYM, TBBT, Hvězdná brána, Jmenuji se Earl a další. Vlastní shows Pekelná výzva, Vylomeniny, Applikace, Re-Play

Více

Easy Magazine Media Kit

Easy Magazine Media Kit # 1 EASY MEDIA KIT Easy Magazine Media Kit Independence, Freedom & Hangover Since 2010 14 # 2 EASY MEDIA KIT Easy Easy Magazine je svěží, mladý a neotřelý časopis, který zaujme atraktivním designem a příjemným

Více

Vánoční hvězdy v Karlíně

Vánoční hvězdy v Karlíně Nabídka spolupráce 2014 Minulý rok se konal koncert Vánoční Hvězdy v Karlíně v Hudebním Divadle Karlín, na kterém vystoupily hvězdy jako J. Ledecký, L. Machálková, P. Vítek, J. Zelenková, R. Schwab, M.

Více

Ceník. BandZone.cz 36 % 64 % 22 % 36 % 23 % 12 % 5 % 2 % Počet návštěv / měsíčně*: Počet uživatelů / měsíčně*:

Ceník. BandZone.cz 36 % 64 % 22 % 36 % 23 % 12 % 5 % 2 % Počet návštěv / měsíčně*: Počet uživatelů / měsíčně*: Ceník BandZone.cz Bandzone.cz je nejrozsáhlejší komunita kapel a jejich fanoušků na českém internetu. Díky těmto stránkám už vám nikdy neuteče nová skladba, klip, album nebo koncert oblíbené kapely. Počet

Více

představení produktu 2018

představení produktu 2018 představení produktu 2018 Expres.cz je zábavně-informační web, který mediální skupina MAFRA spustila v září roku 2015. Tvoříme emoce Průvodce světem celebrit Zprávy z domova a ze světa Trendy si určují

Více

Kdo jsme? patříme k největším, nejznámějším a nejnavštěvovanějším svatebním portálům s průměrem 1000 návštěv denně

Kdo jsme? patříme k největším, nejznámějším a nejnavštěvovanějším svatebním portálům s průměrem 1000 návštěv denně Kdo jsme? Svatby.cz je svatební informační portál, který již 14 let nabízí nevěstám informace i obrazové inspirace, které pomáhají při svatebních přípravách. jsme nejstarší SVATEBNÍ PORTÁL v České republice

Více

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři?

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? Kdo jsme: Vydavatelství Borgis a.s. vydávající deník PRÁVO Deník PRÁVO: vychází 6x týdně Elektronická verze: www.pravo.cz, www.novinky.cz*

Více

Adrenalin, napětí, zábava

Adrenalin, napětí, zábava Adrenalin, napětí, zábava Zdroj: ATO Mediareserach, 2014 Sport 1, Sport 2 - o stanici stanice, která přináší exkluzivní fotbalové, hokejové a tenisové přenosy zaměřuje se i na ostatní sporty (házená, poker,

Více

Jízdomat.cz. Media Kit 2014. Největší portál pro spolujízdu autem v ČR

Jízdomat.cz. Media Kit 2014. Největší portál pro spolujízdu autem v ČR Jízdomat.cz Media Kit 2014 Největší portál pro spolujízdu autem v ČR Představení projektu Jízdomat Největší český portál pro spolujízdu autem, spuštěn v říjnu 2010 Regionální působnost a silně rostoucí

Více

Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy

Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy Rádio Impuls. Ráááádio. Ortenovo nám. 15a, 170 00 Praha 7 rádio je

Více