Celní úřad pro Zlínský kraj Zlín, Zarámí 4463, tel:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Celní úřad pro Zlínský kraj 762 34 Zlín, Zarámí 4463, tel: 577 054 200"

Transkript

1 Stránka 1 z 8 Celní úřad pro Zlínský kraj Zlín, Zarámí 4463, tel: fax: , el.podatelna: podatelna @cs.mfcr.cz, internet: ID datové schránky: hi4nz6h Číslo jednací: 19227/ Ze dne: 9. dubna 2015 Vyřizuje: Dagmar Přikrylová Tel.: d.prikrylova@cs.mfcr.cz DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, v platném znění I. Termín a místo konání dražby Celní úřad pro Zlínský kraj, se sídlem Zarámí 4463, Zlín vyhlašuje ve smyslu ustanovení 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, v platném znění (dále jen zákon o veřejných dražbách ), na den 19. května 2015 v hodin konání veřejné dobrovolné dražby movitého majetku. Dražba se uskuteční v zasedací místnosti Celního úřadu pro Zlínský kraj (zasedací místnost v 5. patře budovy), na adrese Zarámí 4463, Zlín (dále jen dražební místnost ). Zápis účastníků dražby: V den dražby, v místě konání dražby od hodin. Přístup veřejnosti od hodin. II. Označení dražebníka a navrhovatele dražby Celní úřad pro Zlínský kraj, se sídlem Zarámí 4463, Zlín, IČ (dále jen dražebník ). Místo zveřejnění dražební vyhlášky: Tato dražební vyhláška bude zveřejněna ve lhůtě 30 dnů před zahájením dražby na centrální adrese (informační systém o dražbách a ostatních nabídkách - ), na úřední desce Magistrátu města Zlína, úřední desce dražebníka a v den konání dražby ve veřejně přístupné části objektu (dražební místnost), v němž se dražba koná. III. Předmět dražby Předmětem dobrovolné dražby je soubor movitých věcí v majetku státu - líh určený k přepracování - viz seznam předmětu dražby (dále jen předmět dražby ).

2 Stránka 2 z 8 Seznam předmětu dražby (soubor movitých věcí): Movitá věc Líh v plastovém kontejneru IBC 1000l Kombinovaná nomenklatura Počet kusů Objem v litrech Obsah ethanolu v litrech Odhadnutá cena v Kč Nejnižší podání v Kč , , ,00 CELKEM , , ,00 IV. Popis předmětu dražby Předmět dražby je uložen v nekalibrovaných plastových obalech IBC o objemu litrů kusy. Předmět dražby tvoří celkem litrů kvasného rafinovaného lihu, o celkovém objemu ,46 litrů čistého ethanolu. Předmět dražby se draží bez obalového materiálu (kontejner IBC 1000l) 564 kusy, které budou po přečerpání vráceny správci daně. Tento soubor movitých věcí nelze jakkoliv dělit, bude tedy vydražen pouze jako kompletní celek. Závazky na předmětu dražby váznoucí Dražebník prohlašuje, že mu není známo, že by na předmětu dražby vázly jakékoliv dluhy nebo věcná břemena, že by měl předmět dražby právní závady nebo že by třetí osoba byla oprávněna uplatnit vůči předmětu dražby jakékoliv právo. Údaje o předmětu dražby jsou uvedeny pouze z dostupných informací a dražebník zaručuje vlastnosti předmětu dražby a odpovídá za jeho vady pouze v rozsahu stanoveném dražební vyhláškou. Předmět dražby podléhá spotřební dani z lihu (SPD). Vydražiteli vznikne v souvislosti s opětovným uvedením vydraženého zboží do režimu podmíněného osvobození od spotřební daně nárok na vrácení spotřební daně z lihu ve výši 0,- Kč. Vydražiteli vznikne daňová povinnost (SPD) až v souvislosti s opětovným uvedením předmětu dražby do volného daňového oběhu. Vydražitel je povinen sledovat výši zajištění daně a v případě nedostatečného zajištění je povinen zvýšit zajištění daně ( 21 zákona o spotřebních daních). Dražebník v případě dobrovolné dražby dle zákona o veřejných dražbách není plátcem DPH, osobou povinnou k dani neboť se jedná o výkon státní správy. V. Odhadnutá cena předmětu dražby Odhad ceny předmětu dražby byl stanoven ve smyslu ustanovení 13 zákona o veřejných dražbách v místě a čase obvyklé u lihu na 10,00 Kč za litr čistého ethanolu, celkem tj ,60 Kč za ,46 litrů čistého ethanolu. Cena je uvedena bez SPD a DPH.

3 Stránka 3 z 8 VI. Nejnižší podání a minimální příhoz Předmět dražby bude dražen jako soubor věcí movitých. Licitátor není oprávněn nejnižší podání snížit. Nejnižší podání za předmět dražby činí ,00 Kč (slovy: pětmiliónůtřistadvacetšesttisícstokorunčeských) Minimální příhoz je stanoven na částku ,- Kč (slovy: desettísíckorunčeských). Udělení příklepu: Licitátor udělí příklep tomu účastníkovi dražby, který učinil nejvyšší podání. Učiní-li několik účastníků dražby současně podání a nebylo-li učiněno podání vyšší, rozhodne licitátor losem o tom, komu z nich příklep udělí. VII. Dražební jistota Dražební jistota byla stanovena na částku ,- Kč (slovy: stotisíckorunčeských). Dražební jistota musí být složena ve lhůtě počínající dnem uveřejnění této vyhlášky na Centrální adrese a končí okamžikem uvedeným dále v tomto bodě, jenž je závislý na způsobu složení dražební jistoty. Účastník dražby složí dražební jistotu prokazatelným způsobem, vylučujícím jakékoliv pochybnosti a v dostatečném předstihu před dražbou tak, aby mohl dražebník složení dražební jistoty hodnověrně ověřit. Jinak se vystavuje riziku, že nemusí být připuštěn k dražbě. K eliminaci tohoto rizika doporučujeme účastníkům dražby konzultovat s dražebníkem způsob a jemu odpovídající nejzazší termín složení dražební jistoty. Dražební jistotu lze složit: a) bezhotovostním převodem nebo hotovostním vkladem na účet číslo /0710, a to nejpozději do zahájení dražby. Účastníkům dražby doporučujeme uhradit dražební jistotu uvedenými způsoby s časovým předstihem tak, aby dražebník mohl hodnověrně ověřit složení dražební jistoty na výše uvedený účet; b) v hotovosti k rukám dražebníka, a to na pokladně v sídle dražebníka na adrese Celní úřad pro Zlínský kraj, Zarámí 4463, Zlín, a to každý pracovní den od pondělí do pátku od hod.; c) v hotovosti k rukám dražebníka v den konání dražby v místě zápisu účastníků do dražby, a to od 8.00 hod. až do zahájení dražby; d) formou bankovní záruky - na základě písemného prohlášení banky v záruční listině, že tato banka uspokojí dražebníka (věřitele), a to do výše dražební jistoty, jež je uvedena výše, jestliže dražebník o plnění vyplývající z bankovní záruky písemně požádá banku, a to z toho důvodu, že dlužník (osoba, na jejíž žádost se zavázala banka záruční listinou) jako vydražitel zmařil dražbu. Dražebník (věřitel) musí být v záruční listině označen tak, jak je označen v rámci této vyhlášky. Bankovní záruka musí být platná minimálně 160 dnů po skončení dražby. Záruční listina nesmí obsahovat žádná ustanovení, která by podmiňovala vyplacení peněžité částky, v záruční listině uvedené, s výjimkou písemného požádání o plnění, vyplívajícího z bankovní záruky a učiněného ze strany dražebníka. Záruční listina nesmí obsahovat ani žádná jiná

4 Stránka 4 z 8 ustanovení, která by jakkoliv omezovala dražebníka při uplatňování jeho práv vyplývajících mu ze záruční listiny či mu ukládala pro dosažení plnění, vyplývajícího mu ze záruční listiny, jinou povinnost (jako např. povinnost učinit předchozí výzvu dlužníkovi nebo doložení dalších písemností), než povinnost písemně požádat o toto plnění v době platnosti uvedené v záruční listině. Prohlášení v záruční listině může učinit (Záruční listinu vystavit) pouze banka se sídlem na území České republiky. Účastník dražby, který předpokládá využití bankovní záruky ke složení dražební jistoty, by měl v dostatečném předstihu před datem konání dražby konzultovat s dražebníkem správný obsah bankovní záruky z důvodu odstranění rizika nepřipuštění do dražby. Složení dražební jistoty platební kartou nebo šekem není přípustné. Dražební jistota hrazená prostřednictvím peněžního ústavu je uhrazena připsáním na účet dražebníka. Identifikace plateb: U všech plateb prováděných bezhotovostně bude účastník dražby používat následující variabilní symbol: a) rodné číslo u fyzické osoby; b) IČ u právnických a fyzických osob zapsaných v obchodním rejstříku; c) číslo registrace, event. DIČ u právnických osob nezapsaných v obchodním rejstříku. Vrácení dražební jistoty: Účastníkům dražby, kteří se nestanou vydražiteli, se vrací dražební jistota stejným způsobem, jakým byla složena. VIII. Identifikace účastníků dražby Při zápisu účastníků dražby bude provedena identifikace účastníků dražby. Fyzická osoba nepodnikající - předloží platný průkaz totožnosti (tj. zejména občanský průkaz, cestovní pas). a) Fyzická osoba podnikající - která chce nabýt předmět dražby do svého obchodního majetku, předloží kromě platného průkazu totožnosti také originál nebo úředně ověřenou kopii listiny dokládající své oprávnění k podnikání, pokud je fyzická osoba zapsána v obchodním rejstříku, tak také výpis z obchodního rejstříku. b) Pokud je účastníkem dražby pouze jeden z manželů, tak dražebník doporučuje účastníkovi dražby předložit souhlas druhého z manželů k použití finančních prostředků ze společného jmění manželů (originál s úředně ověřeným podpisem nebo úředně ověřená kopie). Případně dražebník doporučuje předložit doklad o zrušení společného jmění manželů nebo o zúžení společného jmění manželů (v originále nebo úředně ověřenou kopii). c) Právnická osoba - výpis z obchodního rejstříku, platný průkaz totožnosti statutárního zástupce, příp. plnou moc při zastupování statutárního zástupce (originál s úředně ověřeným podpisem nebo úředně ověřenou kopii). d) Z povahy předmětu dražby je společná účast více osob dražby ve smyslu ustanovení 3 odst. 7 zákona o veřejných dražbách nepřípustná. V případě zastupování na základě plné moci je nutné, aby podpis na plné moci byl úředně ověřen. Výpisy z obchodního rejstříku je třeba předkládat ne starší 3 měsíců a v originále nebo úředně ověřené kopii. Veškeré výše uvedené listiny (s výjimkou průkazu totožnosti) budou dražebníkem archivovány.

5 Stránka 5 z 8 Účastník dražby je povinen kromě výše uvedeného splnit náležitosti uvedené v 3 zákona o veřejných dražbách a vyplnit čestné prohlášení. Poté se zapíše do listiny Seznam účastníků dražby dobrovolné a bude mu přiděleno dražební číslo. Účastníky dražby nesmějí být osoby: a) které nemohou nabývat vlastnictví a práv k předmětu dražby, b) na jejichž majetek byl prohlášen konkurz nebo vůči nimž byl zamítnut návrh na prohlášení konkursu pro nedostatek majetku anebo ohledně jejichž majetku bylo opětovně potvrzeno nucené vyrovnání, a to po dobu tří let od zrušení konkursu, jeho zamítnutí pro nedostatek majetku nebo do tří let od skončení opětovného vyrovnání; nikdo nesmí dražit za ně, c) u nichž by v důsledku nabytí vlastnictví předmětu dražby mohlo dojít k vyloučení, omezení nebo narušení hospodářské soutěže; nikdo nesmí dražit za ně, d) které nesložily dražební jistotu, je-li požadována a v opakované dražbě ani vydražitel, který způsobil zmaření předchozí dražby téhož předmětu dražby u téhož dražebníka; nikdo nesmí dražit za ně. IX. Podmínky účasti na dražbě Účastníkem dražby mohou být pouze provozovatelé daňových skladů pro komoditu líh dle 20 zákona o spotřebních daních a současně tito provozovatelé musí být držiteli koncese ve smyslu ustanovení 3 zákona č. 61/1997 Sb., o lihu, v platném znění (dále jen zákon o lihu ). Předmět dražby je prodáván k přepracování. Zpracování předmětu dražby podléhá ve smyslu ustanovení 78 odst. 6 a 7 zákona o spotřebních daních získání povolení příslušného celního úřadu. Bez předložení tohoto povolení nebude zájemce o účast na dražbě zapsán jako účastník dražby. Účastníci dražby jsou povinni: a) na vyzvání dražebníka nebo osoby jím písemně pověřené doložit svou totožnost, popřípadě oprávnění jednat za účastníka dražby; b) doložit složení dražební jistoty dle čl. VII. této dražební vyhlášky; c) doložit své čestné prohlášení, že nejsou osobami vyloučenými z dražby ve smyslu ustanovení 3 zákona o veřejných dražbách (čestné prohlášení bude k dispozici při zápisu do dražby u dražebníka); d) doložit rozhodnutí celního úřadu o povolení ke zpracování lihu v daňovém skladu ve smyslu ustanovení 78 odst. 6 a 7 zákona o spotřebních daních; e) doložit, že jsou držiteli platné koncese ve smyslu ustanovení 3 nebo 3a zákona o lihu a platného povolení k provozování daňového skladu ve smyslu ustanovení 20 zákona o spotřebních daních, které zahrnuje oprávnění přijmout do daňového skladu v této dražební vyhlášce specifikovaný předmět dražby; f) dát se zapsat do seznamu účastníků dražby; g) převzít dražební číslo. Vstupné na dražbu není požadováno.

6 Stránka 6 z 8 Účastníci dražby a ostatní přítomní na dražbě jsou v průběhu jejího konání povinni nerušit průběh dražby chováním odporujícím dobrým mravům. Veškeré písemnosti musí být vyhotoveny v českém jazyce, jinak se k nim nepřihlíží. Tím není dotčeno právo předložit písemnost v jiném než českém jazyce spolu s úředním překladem písemnosti do českého jazyka. Účastník dražby může činit svá podání v průběhu dražby i v cizím jazyce, které bude tlumočeno do českého jazyka tlumočníkem, kterého si obstará na své náklady, pokud tuto skutečnost písemně oznámí dražebníkovi nejpozději při svém zápisu do seznamu účastníků dražby. Podání se činí v měně CZK - koruna česká. X. Úhrada ceny dosažené vydražením Cenu dosaženou vydražení nelze dodatečně snížit. Dražební jistota a její příslušenství se započítá vydražiteli na cenu dosaženou vydražením. Zbývající část ceny dosažené vydražením je vydražitel povinen uhradit: a) ihned po skončení dražby v hotovosti, není-li cena dosažená vydražením vyšší než ,00 Kč b) do 10 dnů ode dne skončení dražby bezhotovostním převodem na účet dražebníka č /0710, pokud je cena dosažená vydražením vyšší než ,- Kč, avšak nepřesahuje částku ,00 Kč. Je-li vydražitelem právnická osoba, uvede jako variabilní symbol platby své IČ. Je-li vydražitelem fyzická osoba, uvede jako variabilní symbol platby své rodné číslo. Je-li vydražitelem právnická osoba nezapsaná do obchodního rejstříku, pak uvede číslo registrace, event. DIČ. c) do 15 dnů ode dne skončení dražby bezhotovostním převodem na účet dražebníka č /0710, pokud je cena dosažená vydražením vyšší než ,00 Kč. Je-li vydražitelem právnická osoba, uvede jako variabilní symbol platby své IČ. Je-li vydražitelem fyzická osoba, uvede jako variabilní symbol platby své rodné číslo. Je-li vydražitelem právnická osoba nezapsaná do obchodního rejstříku, pak uvede číslo registrace, event. DIČ. Byla-li vydražitelem složena dražební jistota ve formě bankovní záruky, je vydražitel povinen uhradit cenu dosaženou vydražením v plné výši ve lhůtě 15 dnů od skončení dražby. Dražebník je povinen bez zbytečného odkladu po uhrazení ceny dosažené vydražením vrátit vydražiteli záruční listinu. Úhrada ceny dosažené vydražením ve splátkách není přípustná. Rovněž není přípustná platba směnkou, šekem nebo platební kartou. Cenu dosaženou vydražením nelze uhradit ani započtením. Cena dosažená vydražením hrazená prostřednictvím peněžního ústavu je považována za uhrazenou dnem připsáním na účet vydražitele. Uhradí-li vydražitel cenu dosaženou vydražením v termínu splatnosti, přechází na něj vlastnictví předmětu dražby k okamžiku udělení příklepu. Neuhrazením ceny dosažené vydražením ve lhůtě splatnosti se dražba stane zmařenou a složená dražební jistota bude použita na úhradu nákladů zmařené dražby a v případě konání dražby opakované pak i na úhradu nákladů této opakované dražby. Neuhradí-

7 Stránka 7 z 8 li vydražitel cenu dosaženou vydražením ve stanoveném termínu, tak také odpovídá za škodu tímto jednáním dražebníkovi způsobenou a dražebník je oprávněn po něm požadovat úhradu škody, kterou tímto jednáním způsobil. K úhradě škody použije dražebník příslušnou část složené dražební jistoty. Zbylá část dražební jistoty bude vrácena účastníkovi dražby, který způsobil její zmaření. XI. Datum, čas a místo konání prohlídky předmětu dražby Prohlídka předmětu dražby: termín prohlídky předmětu dražby je omezen pracovní dobou dražebníka a zejména bezpečnostním opatřením dražitele a provozovatele prostor, ve kterých je uskladněn předmět dražby. Datum, čas a místo konání prohlídky: dne 5. května 2015 v hod. a dne 12. května 2015 v 10,30 hod. u dražitele v prostorách, kde je uskladněn předmět dražby. Ve skladovacích prostorách platí zvláštní režimové opatření a tyto prostory nejsou volně přístupné. Prohlídka předmětu dražby je možná pouze za přítomnosti pracovníků dražebníka. Organizační opatření k zabezpečení prohlídky: zájemce o prohlídku je povinný předem se nahlásit buď osobně na adrese Zarámí 4463, Zlín (kancelář č. 415 pí Přikrylová) nebo telefonicky (tel ). Nahlášení zájemci o prohlídku se dostaví dne 5. května 2015 nebo 12. května 2015 v 8.00 hod. na Celní úřad pro Zlínský kraj, Zarámí 4463, Zlín. Zde zájemce prokáže pověřenému zaměstnanci svoji totožnost a bude zapsán do seznamu účastníků prohlídky. Neprokáže-li zájemce o prohlídku svou totožnost, nebude mu prohlídka umožněna. Pověřený pracovník dražebníka a zapsaní účastníci prohlídky v 8.30 hod. odjedou do skladového areálu, v němž se nachází předmět dražby. Zájemci se do těchto prostor dopraví vlastními dopravními prostředky. Dražebník dopravu nezabezpečuje. Ve skladovém areálu platí přísná bezpečnostní opatření. Zájemce o prohlídku je povinen se těmto opatřením podrobit. XII. Nabytí vlastnictví, předání předmětu dražby Nabyl-li vydražitel vlastnictví předmětu dražby, je dražebník povinen podle podmínek uvedených v dražební vyhlášce předmět dražby a listiny, které osvědčují vlastnictví a jsou nezbytné k nakládání s předmětem dražby nebo osvědčují jiná práva vydražitele vůči předmětu dražby, předat bez zbytečného odkladu vydražiteli; vydražitel převzetí předmětu dražby písemně potvrdí. Dražebník je povinen na místě sepsat protokol o předání předmětu dražby; v protokolu uvede kromě označení dražebníka, vydražitele a předmětu dražby, zejména podrobný popis stavu, v němž se předmět dražby včetně příslušenství nacházel při předání práv a závazků na předmětu dražby váznoucích. Protokol o předání předmětu dražby podepíší vydražitel a dražebník. Vydražitel obdrží dvě vyhotovení protokolu o předání předmětu dražby. Veškeré náklady spojené s předáním a převzetím předmětu dražby nese vydražitel. Tato povinnost se nevztahuje k nákladům, které by jinak nebyly vznikly, jestliže je způsobil svým zaviněním dražebník nebo jestliže jim tyto náklady vznikly náhodou, která se jim přihodila.

8 Stránka 8 z 8 Nebezpečí škody na předmětu dražby přechází z navrhovatele na vydražitele dnem předání předmětu dražby; v týž den přechází na vydražitele odpovědnost za škodu způsobenou v souvislosti s předmětem dražby. Je-li vydražitel v prodlení s převzetím předmětu dražby, nese nebezpečí škody a odpovědnost za škodu vydražitel. Dražebník předá vydražiteli předmět dražby, který vydražitel nabyl v dražbě, bez zbytečného odkladu po uhrazení ceny dosažené vydražením. Vydražitel je povinen po převzetí předmětu dražby jej neprodleně umístit do režimu podmíněného osvobození v souladu s povolením dle 78 odst. 6 zákona o spotřebních daních. Doprava předmětu dražby mezi areálem, v němž se nachází předmět dražby a daňovým skladem vydražitele bude probíhat za účasti celních orgánů, přičemž konkrétní postup bude stanoven na základě způsobu přepravy zvoleným vydražitelem. Po připsání částky na účet vydražitele je vydražitel povinen zahájit přepravu předmětu dražby nejdéle ve lhůtě 5 dnů od připsání částky na účet dražebníka. Na skutečnost připsání částky na účet dražebníka dražebník vydražitele písemně upozorní. Vydražitel má možnost ve smyslu ustanovení 78 odst. 6 zákona o spotřebních daních uplatnit nárok na vrácení daně. Vydražitel, který neuvede předmět dražby zpět do podmíněného oběhu osvobozeného od daně, se nachází v postavení osoby, která skladuje nebo dopravuje nezdaněné vybrané výrobky a současně není schopná prokázat způsob jejich nabytí oprávněně bez daně a stává se tak plátcem SPD. Vydražiteli vzniká dnem nabytí předmětu dražby ve smyslu 68 písm. d) zákona o spotřebních daních povinnost daň přiznat a zaplatit a stává se tak ve smyslu ustanovení 66 odst. 1 písm. c) zákona o spotřebních daních plátcem spotřební daně. XIII. Závěrečná ustanovení Ostatní záležitosti, které přímo neupravuje tato dražební vyhláška, se řídí platným zněním zákona o veřejných dražbách a zákony souvisejícími. Dražebník dále upozorňuje účastníky dražby, že nesmí žádným způsobem ovlivňovat či mařit volný průběh dražby - zde je nutné upozornit na trestný čin pletich při veřejné dražbě ve smyslu ustanovení 258 zákona č. 40/2009 Sb., trestní zákoník, v platném znění. Dále je nutné dbát dodržování zákona č. 253/2008 Sb., zákon o některých opatřeních proti legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu, v platném znění. Organizaci a průběh dražby, jejíž konání bylo vyhlášeno touto dražební vyhláškou, upravuje též Dražební řád dražebníka, který je vyvěšen na úřední desce dražebníka a v den konání dražby bude k dispozici rovněž v dražební místnosti. Bližší informace o dražbě lze získat na adrese: Celní úřad pro Zlínský kraj, Zarámí 4463, Zlín (pí Přikrylová, tel ). plk. Ing. Martin Kočica, MBA ředitel Celní úřad pro Zlínský kraj

Celní úřad pro Zlínský kraj 762 34 Zlín, Zarámí 4463, tel: 577 054 200

Celní úřad pro Zlínský kraj 762 34 Zlín, Zarámí 4463, tel: 577 054 200 Stránka 1 z 8 Celní úřad pro Zlínský kraj 762 34 Zlín, Zarámí 4463, tel: 577 054 200 fax: 577 054 209, el.podatelna: podatelna 640000@cs.mfcr.cz, internet: www.cs.mfcr.cz, ID datové schránky: hi4nz6h Číslo

Více

CELNÍ ÚŘAD PRO PARDUBICKÝ KRAJ Palackého 2659, 530 02 Pardubice

CELNÍ ÚŘAD PRO PARDUBICKÝ KRAJ Palackého 2659, 530 02 Pardubice CELNÍ ÚŘAD PRO PARDUBICKÝ KRAJ Palackého 2659, 530 02 Pardubice Č.j.: 51083/2014-590000-42 V Pardubicích dne 6. října 2014 Vyřizuje/telefon: Pešinová L./731 879 783 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20

Více

DRAŽEBNÍ ŘÁD. platný pro dražby dobrovolné konané. podle zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách

DRAŽEBNÍ ŘÁD. platný pro dražby dobrovolné konané. podle zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách DRAŽEBNÍ ŘÁD platný pro dražby dobrovolné konané podle zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Čl. 1 Rozsah úpravy Dražební řád upravuje podrobnosti o dražbách věcí movitých a nemovitých, podniků a

Více

C E L N Í Ú Ř A D P R O H L A V N Í M Ě S T O P R A HU , Praha 1, Washingtonova 7, P.O.BOX 741 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

C E L N Í Ú Ř A D P R O H L A V N Í M Ě S T O P R A HU , Praha 1, Washingtonova 7, P.O.BOX 741 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Stránka 1 z 10 C E L N Í Ú Ř A D P R O H L A V N Í M Ě S T O P R A HU 113 54, Praha 1, Washingtonova 7, P.O.BOX 741 V Praze dne: 11. listopadu 2016 č.j. 86793-142/2016-510000-42.1 Vyřizuje/telefon: Krumlová

Více

CELNÍ ŘEDITELSTVÍ PRAHA , Praha 1, Washingtonova 7, P.O. BOX 741

CELNÍ ŘEDITELSTVÍ PRAHA , Praha 1, Washingtonova 7, P.O. BOX 741 CELNÍ ŘEDITELSTVÍ PRAHA 113 54, Praha 1, Washingtonova 7, P.O. BOX 741 Č.j.: 19342/2010-170100-21 V Praze dne 8. 11. 2010 D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A Celní ředitelství Praha, se sídlem Washingtonova

Více

CELNÍ ŘEDITELSTVÍ PRAHA , Praha 1, Washingtonova 7, P.O. BOX 741

CELNÍ ŘEDITELSTVÍ PRAHA , Praha 1, Washingtonova 7, P.O. BOX 741 CELNÍ ŘEDITELSTVÍ PRAHA 113 54, Praha 1, Washingtonova 7, P.O. BOX 741 Č.j.: 625/2012-170100-21 V Praze dne 6.1.2012 D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A Celní ředitelství Praha, se sídlem Washingtonova 7,

Více

C E L N Í Ú Ř A D P R O H L A V N Í M Ě S T O P R A H U , Praha 1, Washingtonova 7, P.O.BOX 741 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

C E L N Í Ú Ř A D P R O H L A V N Í M Ě S T O P R A H U , Praha 1, Washingtonova 7, P.O.BOX 741 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Stránka 1 z 10 C E L N Í Ú Ř A D P R O H L A V N Í M Ě S T O P R A H U 113 54, Praha 1, Washingtonova 7, P.O.BOX 741 V Praze dne: 19. dubna 2017 č.j. 317-6/2017-510000-42.1 Vyřizuje/telefon: Krumlová Iveta

Více

I. Termín a místo konání dražby. Označení dražebníka a navrhovatele dražby. Předmět dražby. Popis předmětu dražby a jeho stavu

I. Termín a místo konání dražby. Označení dražebníka a navrhovatele dražby. Předmět dražby. Popis předmětu dražby a jeho stavu D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů I. Termín a místo konání dražby Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů (dále ZVD)

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů (dále ZVD) DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů (dále ZVD) I. Termín a místo konání dražby Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné

Více

D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A

D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A CELNÍ ÚŘAD PRO PARDUBICKÝ KRAJ 530 02 Pardubice, Palackého 2659 Čj.: 31516/2019-590000-42 Vyřizuje: Bc. Roman Dušek Telefon: 606 076 701 E-mail: podatelna590000@cs.mfcr.cz V Pardubicích dne 20. 3. 2019

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 837-DD/16

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 837-DD/16 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 837-DD/16 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Navrhovatel: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA O KONÁNÍ VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA O KONÁNÍ VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ MEGAPOL s.r.o. Opava, Olomoucká 386/26, PSČ 746 01, IČ 26793580 zapsaná u KS v Ostravě v oddíle C, vložce 27269 společnost zaměřená na realitní činnost a provádění veřejných dražeb Na základě 20 zákona

Více

Strana 1 (celkem 5) No/946DV

Strana 1 (celkem 5) No/946DV VP real, a.s., Hradecká 3 (vchod C1), 130 00 Praha 3 tel.: 272 176 401, fax: 272 176 425, e-mail: info@vpreal.cz, www.vpreal.cz organizace veřejných dražeb, veřejných obchodních soutěží, výběrových řízení,

Více

o konání veřejné dobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách

o konání veřejné dobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA o konání veřejné dobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách I. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dobrovolné dražby

Více

SEV Computing, s.r.o. Gaudens, s.r.o Dražebník PC: DPC-EEFA

SEV Computing, s.r.o. Gaudens, s.r.o Dražebník PC: DPC-EEFA Předmět dražby není dotčen žádnými dalšími užívacími právy třetích osob, jež by měla přejít na budoucího vydražitele. Žádné pojištění předmětu dražby na vydražitele nepřechází. Další práva a závazky na

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA O KONÁNÍ VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA O KONÁNÍ VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ MEGAPOL s.r.o. Opava, Olomoucká 386/26, PSČ 746 01, IČ 26793580 zapsaná u KS v Ostravě v oddíle C, vložce 27269 společnost zaměřená na realitní činnost a provádění veřejných dražeb Na základě 20 zákona

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 953-DD/18

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 953-DD/18 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 953-DD/18 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Navrhovatel: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín,

Více

Dražební vyhláška dražby dobrovolné podle 20 z.č. 26/2000 Sb. o veřejných dražbách

Dražební vyhláška dražby dobrovolné podle 20 z.č. 26/2000 Sb. o veřejných dražbách Společnost pro dražby a rozhodčí řízení, s.r.o. Bohuslava Martinů 1038, 500 02 Hradec Králové, IČ: 25273400, zapsána v obch. rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 11935 č.j.

Více

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby společnost SUBASTA a.s. sídlo: Kladno, T.G. Masaryka 108, PSČ 272 01 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu B, vložka 14505 koncesovaný dražebník na základě koncese vydané

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D 12/2018

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D 12/2018 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D 12/2018 Realit Praha spol. s r. o., IČ: 496 14 509, sídlo: Vyšehradská 1446/53, Praha 2, 120 00, zapsaná v OR u Městského soudu v Praze v oddílu C, vložka 21062, doručovací adresa:

Více

o konání veřejné dobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách

o konání veřejné dobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA o konání veřejné dobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách I. Dražebník: FINANCE Zlín, a.s., IČ: 60732075, se sídlem Zlín, Nad Ovčírnou

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Č. 06/16/D veřejné dražby dobrovolné ve smyslu 17 a násl. zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách v platném znění

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Č. 06/16/D veřejné dražby dobrovolné ve smyslu 17 a násl. zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách v platném znění DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Č. 06/16/D veřejné dražby dobrovolné ve smyslu 17 a násl. zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách v platném znění I. OZNAČENÍ OSOB 1.1. Navrhovatel: PETO Real a.s., IČ 282 22 962

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. ND 68/2012

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. ND 68/2012 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. ND 68/2012 1. Dražebník: Dražební centrum s.r.o. se sídlem: Praha 1 - Josefov, Široká 36/5, PSČ 110 00 IČO: 24225207

Více

D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A o konání veřejné dobrovolné dražby movitého majetku

D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A o konání veřejné dobrovolné dražby movitého majetku CELNÍ ÚŘAD PRO STŘEDOČESKÝ KRAJ 110 00, Praha 1, Washingtonova 11 Č.j. 188131/2016-610000-42.3 v Praze dne 7.11.2016 Vyřizuje: Mgr. Dana Nekovářová Telefon: 720 748 428 D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A

Více

DRAŽEBNÍ ŘÁD. veřejné dobrovolné dražby podle zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů. Článek I. Základní ustanovení

DRAŽEBNÍ ŘÁD. veřejné dobrovolné dražby podle zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů. Článek I. Základní ustanovení 8756/P/2019-HMSU Č.j.: UZSVM/P/6046/2019-HMSU DRAŽEBNÍ ŘÁD veřejné dobrovolné dražby podle zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů Článek I. Základní ustanovení 1. Tento

Více

Článek V. Popis práv a závazků váznoucích na předmětu dražby. 1. Na předmětu dražby neváznou žádná práva ani závazky.

Článek V. Popis práv a závazků váznoucích na předmětu dražby. 1. Na předmětu dražby neváznou žádná práva ani závazky. DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 574-DD/13 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Navrhovatel: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín,

Více

vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon č. 26/2000 Sb. )

vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon č. 26/2000 Sb. ) O Z N Á M E N Í O K O N Á N Í O P A K O V A N É D R A Ž B Y vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon č. 26/2000 Sb. ) I. Termín a místo

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. IČ: 46511474, zapsaná: KS Hradec Králové oddíl A, vložka 10626 Tel.: 493621003, Fax:493621736, Email pavel@hancar.cz Č. j: 090125 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Bod 1. Dražebník:

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 928-DD/18

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 928-DD/18 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 928-DD/18 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Navrhovatel: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín,

Více

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby společnost SUBASTA a.s. sídlo: Kladno, T.G. Masaryka 108, PSČ 272 01 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu B, vložka 14505 koncesovaný dražebník na základě koncese vydané

Více

Dražební vyhláška č. 10B400DR, Reality GAIA, spol. s r.o. strana 1 z 5

Dražební vyhláška č. 10B400DR, Reality GAIA, spol. s r.o. strana 1 z 5 Dražební vyhláška o konání dobrovolné veřejné dražby V souladu zejména s ustanovením 20 zákona č. 26/2000 Sb., zákon o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů, tímto níže uvedený dražebník vyhlašuje

Více

DRAŽBA středa od hodin. Atraktivní ideální 1/2 pozemku o výměře m2 v obci Záříčí

DRAŽBA středa od hodin. Atraktivní ideální 1/2 pozemku o výměře m2 v obci Záříčí DRAŽBA středa 13.4. 2016 od 14.00 hodin Atraktivní ideální 1/2 pozemku o výměře 22.782m2 v obci Záříčí.Více na tel.: 602 14 14 04 nebo na www.bussmark.cz Cena obvyklá stanovená soudním znalcem: 900.000,-Kč

Více

CELNÍ ÚŘAD PRO KRAJ VYSOČINA Střítež č.p. 5, Střítež u Jihlavy VYHLÁŠKA Á DRAŽBA

CELNÍ ÚŘAD PRO KRAJ VYSOČINA Střítež č.p. 5, Střítež u Jihlavy VYHLÁŠKA Á DRAŽBA 2628/2019-630000-Il Strai~a 1/7 Spisová značka: Císlo jednací: Ve Stříteži dne: Vyřizuje: 46543/20 18-630000-0 1 2628/2019-630000-11 10.01.2019 Žižka CELNÍ ÚŘAD PRO KRAJ VYSOČINA Střítež č.p. 5, 588 11

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Č. 15/13/D veřejné dražby dobrovolné ve smyslu 17 a násl. zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách v platném znění

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Č. 15/13/D veřejné dražby dobrovolné ve smyslu 17 a násl. zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách v platném znění DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Č. 15/13/D veřejné dražby dobrovolné ve smyslu 17 a násl. zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách v platném znění I. OZNAČENÍ OSOB 1.1. Navrhovatel: Mgr. Karel Touschek IČ 617 61

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. Vyhlášení dražby

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. Vyhlášení dražby Patria Finance, a.s., Jungmannova 745/24, 110 00 Praha 1, IČ 60197226 zapsaná v obchodním rejstříku odd. B, vložka 2583 vedeném Městským soudem v Praze Tel.: (+420) 221 424 111, Fax: (+420) 221 424 222

Více

- dále dle zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů.

- dále dle zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů. Dražební vyhláška o konání dobrovolné veřejné dražby V souladu s ustanovením 20 zákona č. 26/2000 Sb., zákon o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů, tímto níže uvedený dražebník vyhlašuje konání

Více

Dražební vyhláška č. 10B397DR, Reality GAIA, spol. s r.o. strana 1 z 5

Dražební vyhláška č. 10B397DR, Reality GAIA, spol. s r.o. strana 1 z 5 Dražební vyhláška o konání opakované dobrovolné veřejné dražby V souladu zejména s ustanovením 25 ve spojení s ustanovením 20 zákona č. 26/2000 Sb., zákon o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů,

Více

D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A o konání opakované veřejné dobrovolné dražby movitého majetku

D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A o konání opakované veřejné dobrovolné dražby movitého majetku CELNÍ ÚŘAD PRO STŘEDOČESKÝ KRAJ 110 00, Praha 1, Washingtonova 11 Č.j. 389449/2018-610000-42.3 v Praze dne 7.12.2018 Vyřizuje: Mgr. Dana Nekovářová Telefon: 720 748 428 D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A

Více

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby společnost SUBASTA a.s. sídlo: Kladno, T.G. Masaryka 108, PSČ 272 01 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu B, vložka 14505 koncesovaný dražebník na základě koncese vydané

Více

Mgr. René Černý - RS AUCTIONS dražební a realitní kancelář DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. O KONÁNÍ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle zákona č. 26/2000 Sb.

Mgr. René Černý - RS AUCTIONS dražební a realitní kancelář DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. O KONÁNÍ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle zákona č. 26/2000 Sb. Mgr. René Černý - RS AUCTIONS dražební a realitní kancelář Mgr. René Černý - RS AUCTIONS tel./fax : 549123628 Kabátníkova 2, 602 00 Brno mobil : 603/573412 IČO : 68100787 zapsán v obchodním rejstříku KS

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 946-DD/18

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 946-DD/18 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 946-DD/18 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Navrhovatel: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. č. S-15-00113. vyhotovená podle 20 zákona č. 26/2000 Sb. (dále jen zákon ) I. II. III.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. č. S-15-00113. vyhotovená podle 20 zákona č. 26/2000 Sb. (dále jen zákon ) I. II. III. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. S-15-00113 vyhotovená podle 20 zákona č. 26/2000 Sb. (dále jen zákon ) I. Touto dražební vyhláškou se vyhlašuje konání opakované veřejné dražby dobrovolné. Místo dražby: Moravská zemská

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 60/2013 ND

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 60/2013 ND DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 60/2013 ND 1. Dražebník: Dražební centrum s.r.o. se sídlem: Praha 1 Josefov, Široká 36/5, PSČ 110 00 IČO: 24225207

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA o provedení dobrovolné dražby dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění. č.j. 29-2/2015 D

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA o provedení dobrovolné dražby dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění. č.j. 29-2/2015 D DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA o provedení dobrovolné dražby dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č.j. Dražební centrum s.r.o., IČ: 242 25 207,, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl:

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 322/2013 ND

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 322/2013 ND DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 322/2013 ND 1. Dražebník: Dražební centrum s.r.o., IČ: 242 25 207 se sídlem: Biskupský dvůr 2095/8, Nové Město, 110

Více

CELNÍ ÚŘAD PRAHA 1 Washingtonova 11, Praha 1

CELNÍ ÚŘAD PRAHA 1 Washingtonova 11, Praha 1 CELNÍ ÚŘAD PRAHA 1 Washingtonova 11, 110 00 Praha 1 V Praze dne 12. listopadu 2010 Č.j.: 33158-2/2010-176100-021 Vyřizuje: Hana Menšíková, Jiří Špaček Telefon: 261334656 D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A

Více

Dražební vyhláška č. 07B/108/DR, Reality GAIA, spol. s r.o. strana 1 z 5

Dražební vyhláška č. 07B/108/DR, Reality GAIA, spol. s r.o. strana 1 z 5 Dražební vyhláška o konání dobrovolné veřejné dražby V souladu s 20 zákona č. 26/2000 Sb., zákon o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů, tímto níže uvedený dražebník vyhlašuje konání dobrovolné

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 311/2013 ND

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 311/2013 ND DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 311/2013 ND 1. Dražebník: Dražební centrum s.r.o. IČ: 242 25 207 se sídlem: Tomíčkova 2287/9, Chodov, 148 00 Praha

Více

o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách

o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách I. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné nedobrovolné dražby

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů č.j.: VS 29/ l /LOG/549

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů č.j.: VS 29/ l /LOG/549 MĚSTS!~( ÚŘAD UBU~N II : r" i v, - 6 nb-l~mi. ::IS o: P:(I.: i í?~r. I Sp. z.. ~I:.zn. 1_- VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Generální ředitelství Soudní Č. 1672/1a, poštovní přihrádka 3,14067 Praha 4 Tel.:

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 810-DD/16

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 810-DD/16 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 810-DD/16 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín, Dlouhá 4433,

Více

8. Nájmy na předmětu dražby váznoucí: Na předmět dražby není dle prohlášení navrhovatele uzavřena žádná nájemní smlouva.

8. Nájmy na předmětu dražby váznoucí: Na předmět dražby není dle prohlášení navrhovatele uzavřena žádná nájemní smlouva. Dražební vyhláška o konání opakované dobrovolné veřejné dražby V souladu s 20 a 25 zákona č. 26/2000 Sb., zákon o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů, tímto níže uvedený dražebník vyhlašuje

Více

OZNÁMENÍ O KONÁNÍ OPAKOVANÉ DRAŽBY č. 842-ODD/16

OZNÁMENÍ O KONÁNÍ OPAKOVANÉ DRAŽBY č. 842-ODD/16 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. OZNÁMENÍ O KONÁNÍ OPAKOVANÉ DRAŽBY č. 842-ODD/16 vyhotovené dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem:

Více

vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Bod 1.

vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Bod 1. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Den konání dražby se stanovuje na 4. listopadu 2014

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA O KONÁNÍ VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ č. j. 028/2012

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA O KONÁNÍ VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ č. j. 028/2012 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA O KONÁNÍ VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ č. j. 028/2012 Touto dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dobrovolné veřejné dražby níže uvedených nemovitostí, která proběhne dne 26.9.2012 v 11.30

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. ND 90/2012

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. ND 90/2012 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. ND 90/2012 1. Dražebník: Dražební centrum s.r.o. se sídlem: Praha 1 - Josefov, Široká 36/5, PSČ 110 00 IČO: 24225207

Více

usnesení 6 EXE947/2010-7 o exekuci) ze dne 1.3.2011. Z-2353/2011-711

usnesení 6 EXE947/2010-7 o exekuci) ze dne 1.3.2011. Z-2353/2011-711 Lichý Vladimír, Traplice 402,68704 Traplice Z-229712011-711 D Listina: Usnesení soudu o nařízení exekuce 27 EXE-1077/2010-9 ze dne 21.1.2011; uloženo naprac. Uherské Hradiště. Z-2297/2011-711 pověřený

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/155/2013

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/155/2013 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/155/2013 Obchodní společnost CZ Dražby a.s., IČ 28701259, se sídlem v Ústí nad Labem, Mírové nám. 3097/37, PSČ 400 01, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n.l.,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Dražebník vyhlašuje konání dražby dobrovolné souboru věcí movitých dle zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, v platném znění (d

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Dražebník vyhlašuje konání dražby dobrovolné souboru věcí movitých dle zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, v platném znění (d !!!POZOR!!! Dražba dne: úterý 22.12.2015 od 15:00 hod. nutno vidět zabavený sklad: soubor nových věcí, celkem 90 089ks, viz. seznam věcí, tvořený: domácí potřeby, oblečení, sportovní potřeby, pracovní

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 170/2013 ND

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 170/2013 ND DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 170/2013 ND 1. Dražebník: Dražební centrum s.r.o. se sídlem: Tomíčkova 2287/9, Chodov, 148 00 Praha 4 IČO: 24225207

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. č. 24DR3443. k o n á n í d o b r o v o l n é d r a ž b y

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. č. 24DR3443. k o n á n í d o b r o v o l n é d r a ž b y www.realitas.cz, REALITAS, s.r.o., Mokropeská 2026, Černošice, drazby@realitas.cz tel.-fax: +420 572 555 111, GSM brána: +420 776 555 000, mobil: +420 608 666 555 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 24DR3443 Obchodní

Více

AGH Blatná s.r.o. dražební a realitní kancelář IČ 25 18 70 40 tel. fax 383 420222 www.agh-reality.cz info@agh-reality.cz

AGH Blatná s.r.o. dražební a realitní kancelář IČ 25 18 70 40 tel. fax 383 420222 www.agh-reality.cz info@agh-reality.cz AGH Blatná s.r.o. dražební a realitní kancelář IČ 25 18 70 40 tel. fax 383 420222 www.agh-reality.cz info@agh-reality.cz D R A Ž E B N Í strana 1. V Y H L Á Š K A vyhlášení dobrovolné veřejné dražby souboru

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Dražebník vyhlašuje konání dražby dobrovolné dle zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, v platném znění (dále jen Zákon ). Místo

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Dražebník vyhlašuje konání dražby dobrovolné dle zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, v platném znění (dále jen Zákon ). Místo DRAŽBA: středa 13.8. 2014 od 14.00 hodin Byt 2+ 1, Vokovice, ulice Sudánská 597/3, Praha 6 Více na tel.: 602 14 14 04 nebo na www.bussmark.cz Na Vydražitele přechází zástavní právo ve výši 1.200.000,-Kč!!!

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 901-DD/17

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 901-DD/17 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 901-DD/17 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Navrhovatel: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín,

Více

D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A o konání opakované společné veřejné dobrovolné dražby movitého majetku

D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A o konání opakované společné veřejné dobrovolné dražby movitého majetku CELNÍ ÚŘAD PRO STŘEDOČESKÝ KRAJ 110 00, Praha 1, Washingtonova 11 Č.j. 387833/2018-610000-42.3 v Praze dne 7.12.2018 Vyřizuje: Mgr. Dana Nekovářová Telefon: 720 748 428 D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A

Více

Dodatek k veřejné dobrovolné dražbě vyhotovený dle 21 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách ve znění pozdějších předpisů

Dodatek k veřejné dobrovolné dražbě vyhotovený dle 21 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách ve znění pozdějších předpisů Č.j.: 899-9/2011-170100-21 V Praze dne 4.4.2011 CELNÍ ŘEDITELSTVÍ PRAHA Dodatek k veřejné dobrovolné dražbě vyhotovený dle 21 zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách ve znění pozdějších předpisů Tímto

Více

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby společnost SUBASTA a.s. sídlo: Kladno, T.G. Masaryka 108, PSČ 272 01 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu B, vložka 14505 koncesovaný dražebník na základě koncese vydané

Více

vyhotovená dle ust 16a a ust. 20 ZVD 1 Č. j: Bod 1.

vyhotovená dle ust 16a a ust. 20 ZVD 1 Č. j: Bod 1. BFT Management, a.s., V Olšinách 16/82, 100 00 Praha 10 - Strašnice IČ: 25619055, zapsaná: MS v Praze, oddíl B, vložka 5008 Tel.: 725838097, 606649676, Email: info@bftm.cz DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená

Více

vyhotovená dle ust 16a a ust. 20 ZVD 1 Č. j: Bod 1.

vyhotovená dle ust 16a a ust. 20 ZVD 1 Č. j: Bod 1. BFT Management, a.s., V Olšinách 16/82, 100 00 Praha 10 - Strašnice IČ: 25619055, zapsaná: MS v Praze, oddíl B, vložka 5008 Tel.: 725838097, 606649676, Email: info@bftm.cz DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená

Více

Oznámení o dražbě. oznamují,

Oznámení o dražbě. oznamují, Oznámení o dražbě Představenstvo společnosti VINIUM a.s., IČ: 46900195, se sídlem Velké Pavlovice, Hlavní 666, okr. Břeclav, PSČ: 691 06, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 307/2013 ND

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 307/2013 ND DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 307/2013 ND 1. Dražebník: Dražební centrum s.r.o., IČ: 242 25 207 se sídlem: Tomíčkova 2287/9, Chodov, 148 00 Praha

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 913-DD/18

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 913-DD/18 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 913-DD/18 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Navrhovatel: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 277/2013 ND

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 277/2013 ND DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. 277/2013 ND 1. Dražebník: Dražební centrum s.r.o., IČ: 242 25 207 se sídlem: Tomíčkova 2287/9, Chodov, 148 00 Praha

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. číslo: N 19/2010

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. číslo: N 19/2010 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA číslo: Dražby.net s.r.o., IČ: 48396389, se sídlem Olomouc, ulice Sokolská čp. 584 /11, PSČ 772 00, zapsaný v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě pod sp.zn. C 10141,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. ND 4/2013

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. ND 4/2013 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. ND 4/2013 1. Dražebník: Dražební centrum s.r.o. se sídlem: Praha 1 Josefov, Široká 36/5, PSČ 110 00 IČO: 24225207 zaps.

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/130/2012

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/130/2012 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA D/130/2012 Obchodní společnost CZ Dražby a.s., IČ 28701259, se sídlem v Ústí nad Labem, Mírové nám. 3097/37, PSČ 400 01, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n.l.,

Více

vyhotovená dle ust 16a a ust. 20 ZVD 1 Č. j: Bod 1.

vyhotovená dle ust 16a a ust. 20 ZVD 1 Č. j: Bod 1. BFT Management, a.s., V Olšinách 16/82, 100 00 Praha 10 - Strašnice IČ: 25619055, zapsaná: MS v Praze, oddíl B, vložka 5008 Tel.: 725838097, 606649676, Email: info@bftm.cz DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 991-DD/18

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 991-DD/18 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 991-DD/18 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Navrhovatel: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín,

Více

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby společnost SUBASTA a.s. sídlo: Kladno, T.G. Masaryka 108, PSČ 272 01 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu B, vložka 14505 koncesovaný dražebník na základě koncese vydané

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 925-DD/18

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 925-DD/18 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 925-DD/18 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín, Dlouhá 4433,

Více

o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách

o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách I. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné nedobrovolné dražby

Více

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby. Za druhé Identifikace osob

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby. Za druhé Identifikace osob Společnost SUBASTA a.s. sídlo: Kladno, T.G. Masaryka 108, PSČ 272 01 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu B, vložka 14505 koncesovaný dražebník na základě koncese vydané

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. ND 38/2013

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. ND 38/2013 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY NEDOBROVOLNÉ dle 43 zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění č. ND 38/2013 1. Dražebník: Dražební centrum s.r.o. se sídlem: Praha 1 Josefov, Široká 36/5, PSČ 110 00 IČO: 24225207

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 639-DD/14

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 639-DD/14 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 639-DD/14 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín, Dlouhá 4433,

Více

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby společnost SUBASTA a.s. sídlo: Kladno, T.G. Masaryka 108, PSČ 272 01 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu B, vložka 14505 koncesovaný dražebník na základě koncese vydané

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ VĚCI MOVITÉ č dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ VĚCI MOVITÉ č dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění Dražebník : DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ VĚCI MOVITÉ č. 302014 dle zákona č. 26/2000 Sb. v platném znění Dražby EU s. r. o., se sídlem Černilov, IČ: 287 76 836, zapsané v obchodním rejstříku vedeném

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 926-DD/18

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 926-DD/18 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 926-DD/18 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín, Dlouhá 4433,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. číslo: N 150/2013

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. číslo: N 150/2013 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA číslo: Dražby.net s.r.o., IČ: 48396389, se sídlem Olomouc, Sokolská 584 /11, PSČ 779 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě pod sp.zn. C 10141, jako dražebník

Více

D r a ž e b n í k: Název: IČ: Registrace: Zastoupený: DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. jws s.r.o. Moskevská 1371/7, 40001 Ústí nad Labem 64 65 21 90 Krajský soud v Ústí nad Labem oddíl C, vložka 10295 Ing. Václav

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. číslo: D 80/2013

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. číslo: D 80/2013 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA číslo: Dražby.net s.r.o., IČ: 48396389, se sídlem: Olomouc, Sokolská 584 /11, PSČ 779 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě pod sp.zn. C 10141, jako dražebník

Více

Dražební vyhláška o konání dražby dobrovolné dle zákona č. 26/2000 Sb.

Dražební vyhláška o konání dražby dobrovolné dle zákona č. 26/2000 Sb. Dražební vyhláška o konání dražby dobrovolné dle zákona č. 26/2000 Sb. 1. Dražebník: Aukční síň Naxos a.s. se sídlem: Holečkova 103/31, 150 00 Praha 5 IČO: 26445867 zapsána v OR vedeném Městským soudem

Více

o konání opakované veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách

o konání opakované veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA o konání opakované veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách I. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání opakované veřejné

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA 108/2013 D

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA 108/2013 D DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Dražební centrum s.r.o., IČ: 242 25 207 se sídlem: Tomíčkova 2287/9, Chodov, 148 00 Praha 4 zapsaná v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze oddíl: C vložka: 190366 (dále jen dražebník

Více

Dražební vyhláška o konání dražby dobrovolné dle zákona č. 26/2000 Sb.

Dražební vyhláška o konání dražby dobrovolné dle zákona č. 26/2000 Sb. Dražební vyhláška o konání dražby dobrovolné dle zákona č. 26/2000 Sb. Číslo dražby: DD/005/2010 1. Dražebník: NAXOS Ostrava, a.s. se sídlem: Kratochvílova 562/1, 702 00 Ostrava, Moravská Ostrava IČ: 27779831

Více

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby

Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby společnost SUBASTA a.s. sídlo: Kladno, T.G. Masaryka 108, PSČ 272 01 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu B, vložka 14505 koncesovaný dražebník na základě koncese vydané

Více

o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách

o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA o konání veřejné nedobrovolné dražby cenných papírů vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách I. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné nedobrovolné dražby

Více

vyhotovená dle 43 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách

vyhotovená dle 43 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné. Den konání dražby se stanovuje na 25. října 2012

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Č. 11/15/D veřejné dražby dobrovolné ve smyslu 17 a násl. zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách v platném znění

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Č. 11/15/D veřejné dražby dobrovolné ve smyslu 17 a násl. zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách v platném znění DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Č. 11/15/D veřejné dražby dobrovolné ve smyslu 17 a násl. zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách v platném znění I. OZNAČENÍ OSOB 1.1. Navrhovatel: Ing. Tomáš Koranda se sídlem Vojická

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. N65885 vyhotovená dle zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. N65885 vyhotovená dle zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. N65885 vyhotovená dle zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné. Bod 1. Označení dražebníka,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. Za prvé Úvodní ustanovení, označení dražby společnost SUBASTA a.s. sídlo: Kladno, T.G. Masaryka 108, PSČ 272 01 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu B, vložka 14505 koncesovaný dražebník na základě koncese vydané

Více